Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Κειτι Περι παραλαμβανει βραβεο ημιγυμνη!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η 27χρονη πολυπλατινένια τραγουδίστρια φόρεσε ένα γυμνό κορμάκι και ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της ως καλύτερη τραγουδίστρια στα πλαίσια των MuchMusic Video Awards στο Τορόντο. 
Μόνο που αισθάνθηκε υπερβολικά γυμνή και άρχισε να πασχίζει να κρύψει ότι μπορούσε.

Η Κέιτι Πέρι έχει χτίσει μια ολόκληρη καριέρα φορώντας αποκαλυπτικά outfits. Οπότε και είναι και μοιάζει εντελώς παράλογο να την βλέπεις να κοκκινίζει και να χρησιμοποιεί το MuchMusic βραβείο της, δηλαδή ένα μεγάλο μαύρο ορθογώνιο κουτί, για να καλύπτει τον πισινό της καθώς αποχωρεί από την σκηνή.




Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή το συγκεκριμένο ρούχο είναι ένα κορμάκι που θυμίζει πολύ το αντίστοιχο που φοράει στην δική της περιοδεία η Λόπεζ, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Με τους περισσότερους να καταλήγουν ότι η Τζένιφερ και το «γεμίζει» καλύτερα και ποτέ της δεν θα κοκκίνιζε.



Η Ελενα Παπαβασιλειου σε νεα σεξι φωτογραφιση

Φόρεσε τα mini της, χαμογέλασε στον φακό, και για ακόμη μία φορά τράβηξε πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα!

Η γνωστή παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Glam δίπλα στην πισίνα, δείχνοντας μας μεταξύ άλλων τα υπέροχα πόδια της! Όσον αφορά τις δηλώσεις της, σχολιάζει την εξέλιξη των γυναικών στην τηλεόραση.. "Το πιο άδικο απ΄αυτά είναι πως αρκούν κάποιες γνωριμίες για να εξασφαλίσει μια γυναίκα μια θέση στα τηλεοπτικά πλατό. Οι γυναίκες της τηλεόρασης που έχω συναντήσει, και που έχουν μια αξιοζήλευτη καριέρα, οφείλουν την επιτυχία τους στο ταλέντο, στη σκληρή δουλειά και τις επιλογές τους. Το δικό τους παράδειγμα θα ήθελα ν΄ακολουθήσω."








Ειναι ετοιμη να κανει ''μπαμ''... !


Φόρεσε το sexy μαγιό της και κατέβηκε στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διαμένει αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό..  


Ο λόγος για την... βρετανίδα τηλεπερσόνα Amy Childs η οποία βρέθηκε στο Ντουμπάι!

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι πρόσφατα είπε ότι το στήθος της πήρε την κατιούσα μετά τα κιλά που έχασε και σκέφτεται να κάνει και άλλη πλαστική στήθους! Τι να πει κανείς...





http://www.kamikazi.gr

Τονι Μαυριδης: «Ελενα, θελεις να με γ@μ@σ@ς, θελεις να με καταστρεψεις»


Ο Τόνυ Μαυρίδης μιλά ανοιχτά σε συνέντευξή του για την Έλενα Παπαρίζου, τη σχέση τους, την πορεία της καριέρας της και... σοκάρει!
« Όταν είσαι ένας καλλιτέχνης που κάθε καλοκαίρι κάνεις τριάντα συναυλίες σε γήπεδα με δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες άτομα και φτάνεις το 2012 να κάνεις πέντε συναυλίες σε κλαμπάκια και σε χώρους που εμείς τους λέμε 'αρπαχτές', τότε πάει να πει πως κάτι δεν πάει καλά. (...) Η Έλενα ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έκανε ότι της έλεγαν. Ήταν πάντα ένα καλό στρατιωτάκι. Όπως και όλοι οι καλλιτέχνες. Και αυτός είναι ο ρόλος τους. Αυτοί πρέπει να βγαίνουν μόνο να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν τον κόσμο. Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που χειρίζονται τα πράγματα και πρέπει να τα καθοδηγούν σωστά εκεί που πρέπει να πάνε. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σωστά άτομα τριγύρω της. Γιατί κανένας δεν την αγαπά για αυτό που είναι. Την αγαπάνε για το χρήμα» είπε χαρακτηριστικά στο freegossip
Ο γνωστός μάνατζερ δεν διστάζει να αποκαλύψει: «Ό,τι χτίσαμε σε δώδεκα χρόνια, καταστράφηκε σε έξι μήνες. Με λάθος κινήσεις. Με λάθος προφίλ. Η απόφαση να φύγει από το σπίτι, ήταν της Έλενας. Μόνη της έφυγε, και είπε: "Γεια σας. Φεύγω για πάντα στη Σουηδία". Αυτό. Το είπε μια μέρα που ξημέρωσε. Αυτή είναι η αλήθεια. ´Εγώ, φεύγω, τρελάθηκα, φεύγω Σουηδία'. Μια τέτοια απόφαση, δεν τη βγάζεις σε μια μέρα. Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια μέρα και να πεις τα παρατάω όλα. Άλλωστε η ίδια, το τελευταίο βράδυ με το Ρέμο επί σκηνής, δήλωσε ´ίσως είναι και η τελευταία φορά που τραγουδάω επί σκηνής´. Αυτό το άκουσαν πόσες χιλιάδες άτομα. Άρα, φεύγεις, ξαναγυρίζεις μετά το καλοκαίρι και τι έχει αλλάξει μέσα σ' αυτόν το καιρό; Ήταν μια πρόταση του Πάριου, ήταν μια πρόταση από τον Antenna, και τι πας και λες μετά; "Τόνι βγες έξω από το σπίτι"; Που εγώ πληρώνω το χαράτσι, το ρεύμα το νερό και όλα τα έξοδα που έχει ένα σπίτι; Ξαφνικά έρχεσαι πίσω και ζητάς, εγώ να βγω έξω στους δρόμους;»
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Μαυρίδης διευκρινίζει τον πραγματικό λόγο για τον οποίος εκείνος θεωρεί ότι η πλευρά Παπαρίζου έχει αποσύρει τα εξώδικα: «Είμαι σίγουρος πως επειδή η Έλενα τόσα χρόνια είχε το προφίλ της κοπέλας της διπλανής πόρτας του καλού παιδιού - και ήτανε - με πολλές μεγάλες λάθος κινήσεις από τη μέρα που χώρισε μέχρι σήμερα, με τις κακές εμφανίσεις που έκανε, τις συνεντεύξεις που έδινε, έπρεπε αυτό να το σώσουν. (...) Ο κόσμος, στο κύκλωμα της, κάποια στιγμή γύρισε εις βάρος της. Θεώρησαν πως ο Τόνι αν ήταν ένας παραγωγός στο πλευρό της, φυσικά και δικαιούται τα μισά. Τη μισή περιουσία. Έπρεπε λοιπόν να βγουν και να πουν: 'Είμαστε καλοί άνθρωποι και τραβάμε πίσω όλες τις αγωγές και τα εξώδικα'. Για διαφημιστικούς λόγους»
Όσο για την φράσης «Ο Τόνι είναι ανεπάγγελτος» : «Ο Τόνι δουλεύει πολύ σκληρά! Έχει φτύσει αίμα για να φτάσει η Έλενα εδώ που είχε φτάσει. Αυτό, δεν στήνεται ούτε σε μία μέρα, κι ούτε μπορεί να το στήσει κάποιος μόνος του. Είναι ένα πράγμα ομαδικό. Η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλενας - όχι όλες - τις έχω γράψει εγώ. Και ενορχήστρωση και πολλά τραγούδια τα έγραψα εγώ. Βγήκαν μερικοί και είπανε ότι αυτό, είναι προς τιμήν της. Πως μου έκανε χάρη. Εμένα, δεν μου έκανε χάρη η Έλενα».
Όσο για το αν η Έλενα έχει πρόβλημα με το αλκοόλ τονίζει: «Εγώ δεν ξέρω αν ήταν πιωμένη ή όχι, γιατί εγώ την Έλενα, έτσι την είχα δίπλα μου κάθε μέρα. Οπότε, δεν ξέρω πότε ήταν πιωμένη και πότε όχι. Κατάλαβες τι λέω; Πιστεύω στον Κωστόπουλο ξεκαθάρισε πολύ καλά τα πράγματα αν πίνει ή όχι. Είπε "Πίνω όπως όλος ο κόσμος. Όταν βγαίνω έξω στα μπουζούκια"».
«Ο κόσμος ξέρεις τι λέει; Ό, τι ο άνθρωπος βγάζει το χαρακτήρα του είτε όταν έχει πιει, είτε όταν χωρίζει. Εκεί θα καταλάβεις ποιος είναι. Ο άνθρωπος δείχνει λοιπόν στον χωρισμό τον χαρακτήρα του. Άρα ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι η Έλενα διεκδικεί τα πάντα, να πάρει τα μηχανήματα του Τόνι κι αυτός είναι ο χαρακτήρας της; Άρα, θες να με γα...! Θες να μ εκαταστρέψεις» είπε χαρακτηριστικά!

ΠΗΓΗ: gossip-tv

Κρεμασε την κορη του από τον 6ο οροφο, επειδη τσακωθηκε με την συζυγό του!

Έντρομοι έμειναν όσοι περαστικοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του συγκεκριμένου περιστατικού. 



Ένας πατέρας κρέμασε από το παράθυρο του 6ου ορόφου το μόλις 3 χρονών κοριτσάκι του, μετά από καβγά που είχε με την σύζυγό του.

Όλα ξεκίνησαν στις 10 και μισή χθες το πρωί όταν ο φωτογραφικός φακός στην Κίνα απαθανάτισε ένα μικρό κοριτσάκι που κινδύνευσε να πέσει από τον 6ο όροφο. 

Ο πατέρας της μικρής, που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, άρπαξε το τρομοκρατημένο παιδί από το χέρι και το κράτησε έξω από το παράθυρο, πιάνοντάς το από τον καρπό! 
Την ίδια ώρα μέσα από το διαμέρισμα ακούγονταν οι απελπισμένες κραυγές της μητέρας, η οποία τον ικέτευε να βάλει το παιδί μέσα. Αν κι εκείνος είχε βάλει το πόδι του για να κρατήσει το κοριτσάκι πριν του πέσει στο κενό, όλοι έμειναν με κομμένη την ανάσα μπροστά σε αυτά που έβλεπαν.

Οι γείτονες ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και ένας ειδικός άρχισε τις διαπραγματεύσεις μαζί τους, παρόλο που ο πατέρας αρνήθηκε αρχικά να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του. 






www.tlife.gr

Οι σεξι ελληνιδες ηθοποιοι που εγιναν στριπερ


Σε μια παραπαίουσα ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία, λίγη «μυρωδιά» από σεξ μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στo box office. Όπως συμβαίνει με την ταινία Αθάνατη Πραγματικότητα, στην οποία οι Πατρίσια Περιστέρη και Μαρία Κορινθίου υποδύονται τις στρίπερ.
«Υποδύομαι τον θεό Έρωτα. Ουσιαστικά, είμαι απροσδιόριστου φύλου, αλλά θα τον δούμε με θηλυκή μορφή. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα είναι από κοινού με την Μαρία Κορινθίου, που υποδύεται τη θεά Αφροδίτη. Κατά τη μυθολογία μας, ο Έρωτας ήταν παιδί του Άρη και της Αφροδίτης. Στην πραγματικότητα της ταινίας, δουλεύουμε ως στρίπερ. Έχει διάφορες εκπλήξεις ο ρόλος», δηλώνει σχετικά η Πατρίσια Περιστέρη.
Η οποία, παρότι έχει κάνει στο παρελθόν σέξι φωτογραφήσεις (τις οποίες μετά αποποιήθηκε), πείθει λιγότερο ως σύμβολο του σεξ σε σχέση με την Μαρία Κορινθίου.
Εννοείται πως η ταινία και οφείλει να έχει και θα έχει σκηνή στριπτίζ. Αν και η Πατρίσια -που μόλις χώρισε από τον Γιώργο Σαμπάνη- δηλώνει «Θα είναι ένας sexy χορός. Δεν ξέρουμε ακόμα το αποτέλεσμα, γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα».
Μάλιστα, σύμφωνα με το Εγω Weekly, η Πατρίσια είναι ήδη αγχωμένη, καθώς ναι μεν έχει πάει για πλάκα σε στριπτιτζάδικο, άλλα «Δεν είμαι τόσο προχωρημένη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σοκαριστεί λίγο, γιατί δεν περίμενα ότι θα έκαναν και ανδρικό στριπτίζ».



Ορκiστηκε πρωθυπουργoς ο Σαμαρας


Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον πρόεδρο της ΝΔ, που έγινε ο 13ος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης – «Χρειάζεται αρραγής εθνική ενότητα και εμπιστοσύνη», δήλωσε

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης έγινε η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Σαμαράς ορκίστηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Καρόλου Παπούλια, από τον οποίο έλαβε και την εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης.
«Χρειάζεται αρραγής εθνικής ενότητα και εμπιστοσύνη. Θα κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας για να βγει ο λαός από την κρίση. Θα ζητήσω από τη νέα κυβέρνηση σκληρή δουλειά για να δώσουμε χειροπιαστή ελπίδα στο λαό μας», δήλωσε ο κ. Σαμαράς εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.
Αμέσως μετά, ο νέος πρωθυπουργός μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για την τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον απερχόμενο υπηρεσιακό πρωθυπουργό, κ. Παναγιώτη Πικραμμένο. O κ. Πικραμμένος συνεχάρη τον κ. Σαμαρά. "Πρέπει να φροντίσετε να δικαιωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Να αποκατασταθεί η κοινωνική αδικία", δήλωσε μεταξύ άλλων. 
http://www.newsbomb.gr

Μητερα ευνουχισε τον 5 εβδομαδων γιο της!

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους πώς μια μάνα ευνούχισε τον παιδί της…




Πρόκειται για την Katherine Nadal η οποία πριν από πέντε χρόνια ευνούχισε τον γιο της….


Ήταν μόλις 5 εβδομάδων ο Holden Gothia, όταν η μητέρα του τον ευνούχισε στο σπίτι τους στο Houston, ενώ εκείνος κοιμόταν!

Η μητέρα του καταδικάστηκε σε 99 χρόνια φυλάκιση για αυτήν την αποτρόπαια πράξη της τον Αύγουστο του 2009!

Ο μικρός σύμφωνα με τους γιατρούς, έκανε συνεχώς εγχειρήσεις όλα αυτά τα χρόνια και παρακολουθείτο από ψυχολόγους. Όμως τώρα είναι καλά… Ζει όπως ένα παιδί στην ηλικία του, παίζει ποδόσφαιρο με τα μεγαλύτερα αδέρφια του και τραγουδά!
Ο 5χρονος έκανε και μια εγχείρηση στο αριστερό του πόδι καθώς η μητέρα του, εκτός από το ότι τον ευνούχισε, του είχε κόψει και μια αρτηρία…
Έγινε και μια συναυλία προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την εγχείρηση αποκατάστασης του  Holden. Μάλιστα σε αυτήν ο μικρός έπαιζε ντραμς.
Να σημειωθεί ότι η μητέρα του πριν επιτεθεί στον γιο της είχε πάρει κοκαΐνη, μεθαδόνη και Xanax…

http://pistepseto.blogspot.gr

Κρυφη καμερα «επιασε» στα πρασα πολιτικο να κανει σεξ μεσα στο δασος!


Για να φωτογραφίζει άγρια ζώα τοποθετήθηκε η κάμερα σε δάσος της Αυστρίας, όμως «λαυράκι» έβγαλε τελικά, καθώς «έπιασε» στα πράσα πολιτικό της χώρας, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, να χαριεντίζεται ανάμεσα στα δέντρα.

Ο πολιτικός, που επέλεξε τα δάση της Αυστρίας για τις ερωτικές του περιπτύξεις, ζητά αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ, την οποία θα λάβει εφόσον το δικαστήριο αναγνωρίσει πως η φωτογραφία παραβίασε την ιδιωτική του ζωή.
Η κάμερα που έκανε τη ζημιά είναι μια από τις πολλές που έχουν τοποθετηθεί στα δάση της περιοχής Καρίνθια, οι οποίες βρίσκονται μακριά από περιοχές όπου συχνάζουν άνθρωποι και ενεργοποιούνται με την κίνηση προκειμένου να βιντεοσκοπούν την άγρια ζωή.
Ειδικοί στα νομικά λένε πως η κάμερα αντιβαίνει στην αυστριακή νομοθεσία που περιορίζει τη χρήση καμερών ασφαλείας.

http://www.iefimerida.gr


Ποζαρει στο twitter ολο ναζι η Ελενα Παπαβασιλειου

Από νωρίς το πρωί η παρουσιάστρια έχει ξυπνήσει και είναι σε τρελά κέφια.με κολλητό μπλουζάκι και μίνι φούστα.. αναστατώνει για άλλη μια φορά τον αντρικό πληθυσμό!
Αυτή την ώρα κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο και την ώρα των τραγουδιών ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Βαγγέλη Περρή.

Η Έλενα Παπαβασιλείου ευδιάθετη πίνει το χυμό της και ποζάρει.

Με μίνι φούστα και κολλητό μπλουζάκι, η παρουσιάστρια «ανεβάζει» επικίνδυνα τη θερμοκρασία των φίλων της στο twitter όπου «ανέβασε» τη φωτογραφία.

http://www.kamikazi.gr

Το Ρωσικο Esquire κανει τους σταρ τρομακτικους

Η τεχνική του extreme close-up στις φωτογραφήσεις του εξωφύλλου δεν έχει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. 
Αυτά τα 13 εξώφυλλα του ρωσικού Esquire είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα.

Αν ισχύει ότι ο φωτογραφικός φακός μπορεί να αιχμαλωτίσει την ψυχή αυτού που ποζάρει, τότε στις παρακάτω περιπτώσεις, οι ψυχές όχι μόνο.... αιχμαλωτίστηκαν, αλλά κάποιος τις πότισε και με το dna serial killer.

Η συγκεκριμένη τεχνική φωτογράφισης "εξωφυλλικών" πορτρέτων έχει υιοθετηθεί και από την ισπανική έκδοση του περιοδικού, ενώ χαρακτηριστική είναι η δουλειά και του διεθνώς αναγνωρισμένου φωτογράφου Platon.
Ο Elijah Wood

Ο Cristopher Walken


Ο Danny DeVito


Ο Bob Dylan


Ο Adrien Brody


O John Malkovich


O Nick Cave


O Michael Pitt


H Julia Roberts


O Ben Kingsley


O Al Pacino


O Ed Harris


Α, και ο Πελέ στο ισπανικό Esquire που λέγαμε



Οι celebrities που μπηκαν στη Βουλη ...

Κυβέρνηση θα έχουμε πάση θυσία, διαμηνύουν οι μνημονιακοί πολιτικοί αρχηγοί.

Είδομεν...

Ευχόμενοι να σχηματιστεί κυβέρνηση και η σύνθεση της νέας Βουλής να παραμείνει διότι την προηγούμενη φορά ορκίστηκαν οι βουκευτές και διαλύθηκε σε ένα 24ωρο λόγω των επαναληπτικών εκλογλών.Μεταξύ των εκλεγμένων βιουλευτών διακρίνουμε και ονόματα από το χώρο της showbiz με επίκεντρο την τηλεόρασηΑυτή τουλάχιστον είναι η μέχρι τώρα εικόνα από μεγαλύτερο μέρος των καταμετρημένων ψηφοδελτίων.

Τέρενς Κουίκ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (Επικρατείας)

Γιώργος Πάντζας με τον ΣΥΡΙΖΑ (Υπόλοιπο Αττικής)

Ελένη Γερασιμίδου με το ΚΚΕ (Β' Θεσσαλονίκης)

Έλενα Κουντουρά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (Α' Αθηνών)

Παύλος Χαϊκάλης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (Υπόλοιπο Αττικής)

Άντζελα Γκερέκου με το ΠΑΣΟΚ (Κέρκυρας)

Πύρρος Δήμας με το ΠΑΣΟΚ (Επικρατείας)

Γρηγόρης Ψαριανός με τη ΔΗΜΑΡ (Β' Αθηνών)

Ελένη Ράπτη με τη Νέα Δημοκρατία (Α' Θεσσαλονίκης)


briefingnews.gr

Παραξενα σχολικα λεωφορεια


Σχολικά λεωφορεία λίγο …διαφορετικά από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Κάποια σχολεία επέλεξαν έναν μάλλον παράξενο τρόπο να προσελκύσουν την προσοχή γονέων και μαθητών.
Το πρώτο σχολικό λεωφορείο παρουσιάστηκε το 1827 από τον George Shillibeer σε ένα προάστιο του Λονδίνου με ικανότητα μεταφοράς 25 μαθητών. Φυσικά το έσερναν άλογα.
Perierga.gr - Σχολικά λεωφορεία!
Perierga.gr - Σχολικά λεωφορεία!
Perierga.gr - Σχολικά λεωφορεία!
Perierga.gr - Σχολικά λεωφορεία!
Perierga.gr - Σχολικά λεωφορεία!
Perierga.gr - Σχολικά λεωφορεία!
Perierga.gr - Σχολικά λεωφορεία!


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger