E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 17 Ιουνίου 2013

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή θετική όψη του Άρη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Κριέ. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι, άδραξε την μέρα σου όσο περισσότερο και καλύτερα μπορείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου έχει ανάγκη από έναν αέρα ανανέωσης, φίλε Κριέ, γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτήν τη Δευτέρα, για μια βραδινή, ρομαντική έξοδο με τον σύντροφό σου. Όσο για εσένα που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου. Είναι βέβαιο ότι αν εκδηλώσεις τον ερωτισμό σου, θα προκύψουν αρκετά φλερτ, που θα σε ανανεώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, με το άγχος που σε διακατέχει, είναι βέβαιο ότι δεν έχεις καθαρή σκέψη και σωστή κρίση, για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τις άσκοπες κινήσεις και συγκεντρώσου στους στόχους σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.


ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Ταύρε. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή, στις αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα δεχτείς σήμερα μία πρόταση από τον σύντροφό σου, που θα σε χαροποιήσει πολύ και θα σου φτιάξει την διάθεση, φίλε Ταύρε. Ακόμη κι αν το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί, τώρα ήρθε ο καιρός να τα βρείτε, μία και καλή. Εσύ που είσαι ελεύθερος και επιθυμείς διακαώς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τόλμησε να εκδηλώσεις σήμερα τα συναισθήματά σου άφοβα. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις άγχος, γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε πρόγραμμα και οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου, διαφορετικά και θα εκνευριστείς, αλλά και δεν θα πετύχεις να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία, αγαπητέ Δίδυμε. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου, για να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και τα παιδιά –αν υπάρχουν– αυτήν τη Δευτέρα, φίλε Δίδυμε. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για εξόδους και βόλτες, που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν, αν θέλετε να φτιάξετε τη ζωή σας. Μην το αναβάλλετε άλλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, οι ανταγωνιστές σου σήμερα θα προσπαθήσουν να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, αλλά μάταια, γιατί η δική σου δυναμικότητα επισκιάζει τη δική τους θέληση. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αγαπητέ Καρκίνε. Με την θετική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Ουρανό από τον φιλικό σου Κριό, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών, που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ένα ρομαντικό δείπνο είναι ικανό να κάνει και εσένα και τον σύντροφό σου ευτυχισμένους, φίλε Καρκίνε, μιας και οι δύο έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και νιώθετε επιτακτική την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι επαφές και οι έξοδοι σήμερα για τους ελεύθερους Καρκίνους, καθώς έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε σε επαφή με αξιόλογους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Οι κοινωνικές συναναστροφές ευνοούνται στο μέγιστο βαθμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Μην πτοηθείς αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, γιατί ο δρόμος της επιτυχίας έχει ήδη ανοίξει για εσένα. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.


ΛΕΩΝ
Θα περάσεις κάποια αγωνία αυτήν τη Δευτέρα γύρω από τα οικονομικά σου, αγαπητέ Λέων, καθώς αναμένεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα από εκεί που δεν τα περιμένεις. Χάρη βέβαια στη θετική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Ουρανό, θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην πιέσεις σήμερα καταστάσεις που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, γιατί όλα κρέμονται σε τεντωμένο σκοινί. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου περνάτε δύσκολα και πιεστικά στον χώρο της δουλειάς σας, και το τελευταίο που έχετε ανάγκη, είναι να ξεσπάτε ο ένας στο άλλον. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου το, για να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και μετά να φλερτάρεις, με εγγυημένα αποτελέσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Λέων. Πρέπει να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει που θα αφορά σε οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν η Δευτέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Παρθένε. Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Συγκράτησε όμως τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις, που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, φίλε Παρθένε, θα σε ευνοήσει σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα, που δυσκολεύουν και χαλούν το ερωτικό κλίμα της σχέσης σου. Απόφυγε ζήλειες και εμμονές με κάθε τρόπο. Αν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου θα πρέπει να βγεις έξω, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με το να κάθεσαι στο σπίτι, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο και έχεις την βοήθεια των συνεργατών σου σε ό,τι χρειάζεσαι. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να κάνεις και κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.



ΖΥΓΟΣ
Θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, αγαπητέ Ζυγέ. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα, σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, και μην αφήνεις να σε απορροφήσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος εν ριπή οφθαλμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, που θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες για τα οικονομικά σου. Οι συνεργασίες που θα σου προταθούν θα είναι ενδιαφέρουσες και θα δώσουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου και στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Οικονομικά, πρέπει να είσαι συνεπής στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου και μετά να κάνεις αγορές, που δεν σου είναι άκρως απαραίτητες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα η μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές, αγαπητέ Σκορπιέ. Πρέπει να δεις ορισμένες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση κάποιων θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό, και η θετική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Ουρανό θα σου χαρίσει μία διαφορετική ματιά στα γεγονότα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στον σύντροφό σου, για θέματα που αφορούν στη σχέση σας, φίλε Σκορπιέ. Με το να μιλάς δεν σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι’ αυτό μην μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση, που σε έχει κουράσει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, να θυμάσαι ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη και εύκολα θα καταφέρεις να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, τις οποίες όμως πριν αποδεχτείς, πρέπει να προσέξεις αρκετά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, αγαπητέ Τοξότη. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη, με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μία ερωτική Δευτέρα ξημερώνει για εσένα, φίλε Τοξότη, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία, για να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και το ταίρι σου και να περάσετε χρόνο μόνο οι δυο σας. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο, μία γνωριμία που θα κάνεις μέσα από το φιλικό σου κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά, αν είσαι Τοξότης. Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να πνιγείς σε μία κουταλιά νερό. Η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα είναι ικανή να σε αποπροσανατολίσει. Μην το επιτρέψεις! Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγούν σε περιττά έξοδα


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές τώρα στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου, απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποδειχτούν ιδιαίτερα συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που πρέπει, όσο κι αν αυτό σε επιβαρύνει και σε κουράζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, ο σύντροφός σου θα σου εκδηλώσει κάποια παράπονα που θα αφορούν στη σχέση σας και το γεγονός ότι δεν αφιερώνεις τον χρόνο που πρέπει και έχει ανάγκη εκείνος, για να αισθάνεται καλά. Φρόντισε να μην πας κόντρα στα λεγόμενά του, γιατί τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα από εκεί που δεν το περιμένεις. Η αισθηματική ζωή των ελεύθερων Αιγόκερων ευνοείται ιδιαίτερα, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό και να φέρνει στο κατώφλι σας πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πας πολύ καλά και μπορείς να τα πας και καλύτερα, αν συνεχίσεις να λειτουργείς με βάση τη λογική, φίλε Αιγόκερε. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Τις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε, και καλό θα είναι να ξεκινήσεις να το κάνεις από σήμερα. Οφείλεις να προχωρήσεις σε μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν τη σκέψη σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει, φίλε Υδροχόε. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη σχέση, αυτή την περίοδο τα φλερτ και η πολύ καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσουν στην γνωριμία, που θα σου πάρει τα μυαλά. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Άρης από τους Διδύμους με τον κυβερνήτη σου Ουρανό από τον Κριό, ευνοεί κεραυνοβόλους έρωτες και πάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις, που θα είναι καλύτερες για εσένα και το οικονομικό σου συμφέρον. Τα έξοδα σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων σου, αν θέλεις να ανταπεξέλθεις.


ΙΧΘYΕΣ
Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους, αγαπητέ Ιχθύ. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες και τις ανησυχίες σου, για την πορεία της δουλειάς σου. Όσο για σένα που είσαι ακόμη ελεύθερος, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Άρης με τον Ουρανό θα φέρει στο διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές, που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά, η κατάσταση δείχνει να ισορροπεί. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger