Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

10 μυστικά για να πετύχει το πρώτο σας ραντεβού!

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013



Αναζητάτε συμβουλές για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε την περίπτωση του πρώτου ραντεβού; 

Τότε πιθανόν να έχετε προσέξει τον καταιγισμό των καταχωρήσεων στο Google, στην αναζήτηση «τι πρέπει να κάνετε και να μην κάνετε στα πρώτα ραντεβού». Πάνω από 300 εκατομμύρια απαντήσεις θα βομβαρδίσουν την οθόνη του υπολογιστή σας. Φαίνεται ότι όλοι είναι ειδικοί στο θέμα των σχέσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Παρακάτω οι υποδείξεις έρχονται μόνο από τους πραγματικά ειδικούς!

1. Μην έχετε στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο πρότυπο άνδρα. 

Ευρύνετε τον ορισμό που δίνετε για τον ιδανικό σύντροφο. Μείνετε ανοιχτοί στην πιθανότητα να ερωτευτείτε κάποιον που δεν ταιριάζει απόλυτα με τα κριτήρια που έχετε θέσει σχετικά με τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Το πιο σημαντικό στα πρώτα ραντεβού είναι να είμαστε ανοιχτόμυαλες.

2. Μην είστε υπερβολικά επικριτική.

Πλησιάστε τους άλλους με περιέργεια, ευγένεια και κατανόηση. Οι έρευνες αποδεικνύουν πως πολλές φορές γινόμαστε πολλοί επικριτικοί στα πρώτα ραντεβού, δίνουμε μεγάλη σημασία στις ατέλειες της συμπεριφοράς του ανθρώπου που έχουμε απέναντί μας ενώ πραγματικά θα μπορούσαμε να έχουμε μια ταιριαστή σχέση. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

3. Μην δείχνετε ότι είστε κτητική, μπορεί να τρομάξετε τον σύντροφό σας. Μη δείξετε υπερβολική οικειότητα.

Επίσης μη δείχνετε απελπισμένη. Συγκρατείστε συμπεριφορές που μπορεί να ερμηνευτούν ως κτητικές, ασταθείς, ή αλλιώς ανεπιθύμητες. Σεβαστείτε τη φυσική εξέλιξη ανάπτυξης της οικειότητας. Το να πείτε σε κάποιον που βγαίνετε για πρώτη φορά πόσο πολύ σας αρέσει θα προκαλέσει αρκετή πίεση. Αντίθετα, αποκαλύψτε σταδιακά τις σκέψεις, τα συναισθήματα και την προσωπική σας ιστορία, ξεκινώντας από τις πιο συνηθισμένες και προχωρώντας έπειτα στις βαθύτερες, πιο προσωπικές αποκαλύψεις.

4. Κρατήστε τους κλασσικούς ρόλους άνδρα-γυναίκα. 

Κάποιοι κανόνες είναι κλασικοί, γιατί έχουν τεσταριστεί στην πάροδο του χρόνου. Ναι, ζούμε σε μια μοντέρνα εποχή όπου οι γυναίκες μπορούν να πληρώνουν για τον εαυτό τους και ν’ ανοίγουν μόνες τους την πόρτα για να βγουν. Παρ’ όλα αυτά, είναι ωραίο όταν ο άνδρας κάνει κίνηση να πληρώσει τον λογαριασμό μετά από μία έξοδο για φαγητό. Αντίστοιχα, οι κυρίες καλύτερα είναι να μην υιοθετούν υπερβολικά ανδροπρεπείς συνήθειες και συμπεριφορές.

5. Μην επηρεάζεστε υπερβολικά απ’ τις προσδοκίες της οικογένειας και των φίλων σας, που υπακούουν σε αντιλήψεις όπως «από πού κατάγεται;» ή «πόσο μορφωμένος/οικονομικά ευκατάστατος είναι;».

Βρείτε την ισορροπία στην επιρροή που αφήνετε να ασκούν πάνω σας οι απόψεις των άλλων και μην παρακούτε το ένστικτο σας όσον αφορά την επιλογή συντρόφου. Όταν συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας είναι πιο πιθανό να διατηρήσετε μια μακροχρόνια σχέση.

6. Μην το παρακάνετε με το να μιλάτε για σας και το παρελθόν σας, όπως τα λάθη, τις ερωτικές απογοητεύσεις των τελευταίων 10 χρόνων ή ακόμα και για την τελευταία σας σχέση. Όταν κάποιος βγαίνει με κάποιον θέλει να τον γνωρίσει όπως είναι σήμερα, όχι όπως ήταν σε μια προηγούμενη ζωή. Μιλήστε για τις αξίες και τους στόχους που έχετε θέσει στον εαυτό σας για το μέλλον.

7. Μην μονοπωλήσετε τη συζήτηση, μην επιδιώκετε να γίνετε το επίκεντρο της βραδιάς.

Κανένα αξιόλογο άτομο δεν ενδιαφέρεται να δεσμευτεί σε μια σχέση με έναν νάρκισσο. Κάντε τη συζήτηση να κυλάει αμοιβαία και δείξτε στον άλλον ότι ενδιαφέρεστε να τον γνωρίσετε καλύτερα και να μάθετε για εκείνον.

8. Η αυθεντικότητα μετράει. 

Μην αλλοιώσετε την προσωπικότητά σας για να ταιριάζετε με τις προτιμήσεις του. Όταν αλλάζουμε το ποια είμαστε στην πραγματικότητα, η σχέση είναι καταδικασμένη πριν ακόμα ξεκινήσει. Παρουσιάστε τον αυθεντικό εαυτό σας. Είναι πολύ πιο εύκολο σε σύγκριση με την ενέργεια που δαπανάτε για να προσποιήστε κάτι άλλο απ’ αυτό που είστε.

9. Ξεχάστε όλες τις προηγούμενες αρνητικές σας εμπειρίες σας. 

Μην παραπονιέστε για την κακή σας τύχη στον έρωτα. Κρατείστε στο μυαλό σας ότι τα ραντεβού δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Η νοοτροπία που έχουμε για το θέμα είναι αυτή που θα δημιουργήσει τις ευκαιρίες για μας. Αφήστε πίσω όλη την αρνητικότητα.

10. Και βέβαια πάντα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι η εύρεση συντρόφου δεν είναι όλη σας η ζωή. Είμαστε ευτυχισμένοι όχι μόνο όταν έχουμε έναν σύντροφο αλλά όταν νιώθουμε πλήρεις, όταν αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας είτε για να ασκηθούμε είτε για να διαβάσουμε ένα βιβλίο, είτε να περάσουμε καλά με τους φίλους μας αλλά κυρίως όταν φροντίζουμε να εξελίσσουμε τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας. Δεν πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα σε μια σχέση και να αφήνουμε πίσω τον εαυτό μας. Αυτό δεν εκτιμάται άλλωστε ούτε από τον υποψήφιο σύντροφό μας. 



boro.gr

Σοκ στη Ρόδο: Την βίαζε 4 χρόνια ο πατριός της με την συναίνεση της μητέρας της


Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει μία 18χρονη. Για τέσσερα χρόνια τη βίαζε ο πατριός της, με την συναίνεση και την προτροπή της μητέρας της, η οποία την τιμωρούσε όταν αρνιόταν

Τον εφιάλτη που βίωνε για τέσσερα χρόνια μέσα στο ίδιο της το σπίτι από τη μητέρα της και τον πατριό της, βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει στην αστυνομία μία 18χρονη στη Ρόδο.

Όπως αποκάλυψε, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, με την συναίνεση και την προτροπή της 40χρονης μητέρας της, βιαζόταν από τον 51χρονο πατριό της ενώ όταν αρνιόταν να συνευρεθεί μαζί του, η μητέρα της την τιμωρούσε, αφήνοντας την ακόμη και νηστική.

Οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στη δικογραφία έχει σχηματιστεί, είναι σοκαριστικές. Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα ήταν 14 ετών. Μία μέρα ο πατριός της την πληροφόρησε ότι θα συνευρίσκονταν ερωτικά και ότι η μητέρα της ήταν ενημερωμένη γι' αυτό και ότι συμφωνούσε. Την επομένη η μητέρα ζήτησε από το κορίτσι να πάει στο δωμάτιο του 51χρονου και "να μην φοβάται".

Αυτή ήταν μία μόνο από τις πολλές φορές που η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού και μάλιστα, κάποιες μέρες συμμετείχε και η μητέρα της ή ήταν αυτή που προέτρεπε την κόρη της να συνευρεθεί με τον άνδρα της. Στις περιπτώσεις που το κορίτσι αρνιόταν να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις τους, τότε είχε να αντιμετωπίσει και την μητέρα της, η οποία την έβριζε και την άφηνε χωρίς φαγητό. Μεγαλώνοντας η κοπέλα, ο 51χρονος την απειλούσε ότι "αν πάει με άλλον άνδρα θα την σκοτώσει" ενώ την εκφόβιζε για να μην πάει στην αστυνομία.

Μετά από τέσσερα χρόνια, το κορίτσι βρήκε τη δύναμη πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε το μαρτύριο της, με την υπόθεση να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Εις βάρος της μητέρας και του πατριού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ενώ η εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 51χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14, κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που ο παθών δεν έχει συμπληρώσει τα 14 ετών, κατ' εξακολούθηση και από πρόσωπο που συνοικεί με το ανήλικο.
Όσον αφορά την 40χρονη, κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε όλα τα αδικήματα που βαραίνουν τον σύζυγο της.

Πληροφορίες από rodiaki.gr

Η κόρη που έθαψε τους γονείς της πριν 20 χρόνια και το σατανικό της σχέδιο !

Η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε θαμμένο στην αυλή του σπιτιού τους, συνελήφθη ως ύποπτη για το φόνο τους.

Η 55χρονη Σούζαν Έντουαρτς και ο 57χρονος σύζυγός της Κρίστοφερ, συνελήφθησαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, την περασμένη Τετάρτη.
Η βρετανική αστυνομία αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τις ταυτότητες των συλληφθέντων, αλλά σύμφωνα με το πρακτορείο Press Association,πρόκειται για την κόρη του ζευγαριού και τον σύζυγό της.
Το ζευγάρι που εικάζεται ότι ζει εκτός Βρετανίας, κρατείται και ανακρίνεται από τις αρχές της χώρας.
Όλα αυτά μόλις λίγο καιρό αφού βρέθηκαν οι σκελετοί των δύο ηλικιωμένων θαμμένοι στον κήπο του σπιτιού τους.
Το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο τελευταίο του σπίτι το 1987 και αγνοούνταν από το 1998, σύμφωνα με τους γείτονές του.
Αν ζούσαν σήμερα, η γυναίκα θα ήταν 79 και ο άνδρας 100 ετών.
Ωστόσο όλο αυτό το χρονικό διάστημα-από την εξαφάνιση του ζευγαριού μέχρι πρόσφατα-κάποιος είχε αναλάβει να αποδεικνύει συνεχώς ότι οι δύο ηλικιωμένοι ήταν εν ζωή. Οι συγγενείς τους λάμβαναν κάρτες στις γιορτές, ενώ κάποια στιγμή πωλήθηκε στο σπίτι τους, με τις υπογραφές των δύο νεκρών να βρίσκονται πλαστογραφημένες στο συμβόλαιο αγοροπωλησίας.
Τα αίτια του θανάτου τους δεν έχουν ακόμα διαπιστωθεί.
Ο επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών δήλωσε:
“Με τη βοήθεια των συγγενών και των φίλων σχηματίζουμε μία εικόνα για τις ζωές τους και κυρίως για την περίοδο της εξαφάνισής του, το 1998”.

Φωτογραφία του δολοφόνου στο Νέο Ηράκλειο -Ο δράστης με το όπλο στο χέρι [εικόνα]

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία περνά από μικροσκόπιο το υλικό από τα βίντεο ασφαλείας καταστημάτων της περιοχή όπου το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η άγρια δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Μία εικόνα, αν και μακρινή, του ενός δράστη της δολοφονίας δημοσίευσε η εφημερίδα newsbomb και δείχνει τον άγνωστο στο σημείο της δολοφονίας να κρατά το όπλο, με το οποίο δολοφόνησε τους Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Πρόκειται για το δράστη, ο οποίος αφού άδειασε το όπλο που είχε στα δύο νεαρά παιδιά, μέλη της ΧΑ στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή που οδηγούσε ο συνεργός του και απομακρύνθηκαν.


Πηγή: iefimerida.gr

Τα ζώδια σήμερα 2 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Θέλετε να περάσετε καλά και για αυτό προσπαθείτε να γεμίσετε τις ώρες σας με πολλές επαφές και πολλές δημόσιες σχέσεις. Πάντως θα μοιραστείτε με χαρά τις εμπειρίες σας.
Έρωτας: Είστε πολύ μπροστά στον τρόπο που σκέπτεστε και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Ένας Ζυγός θα δώσει μια άλλη διάσταση στην σχέση σας και αυτό θα σας κάνει να δείτε από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες προοπτικές που σας κάνουν και βλέπετε πολύ μπροστά, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί από εδώ και πέρα να ερευνήσετε πιο βαθιά τα πράγματα πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θέλοντας να προστατέψετε κάποια συμφέροντά σας ίσως κινηθείτε με ένα τρόπο πολύ επικοινωνιακό και πιθανόν να φέρετε κάποια αποτελέσματα. Η συμπεριφορά σας καλό θα ήταν να είναι ευγενική και όχι απότομη.
Έρωτας: Το να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες και πιθανόν να ασχοληθείτε με έναν Ζυγό δεν θα ήταν και τόσο άσχημο για την ερωτική σας ζωή. Προσέξτε μήπως από πάθος ή θυμό κάνετε λάθος μ' ένα πρόσωπο το οποίο τελικά έχει βαθειά συναισθήματα για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε να βρείτε κάποιες λύσεις για να προσελκύσετε περισσότερο κόσμο ή να έχετε πιο καλές σχέσεις μέσα στο χώρο της δουλειάς σας. Και αυτό σας δυσκολεύει γιατί δεν έχετε τέτοια διάθεση εφόσον υπάρχουν αντιστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βελτιώνεστε σε ένα επίπεδο γιατί αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να μοιραστείτε με κάποια άτομα τη γνώση αλλά και την διάθεσή σας για να κάνετε πράγματα από κοινού.
Έρωτας: Είστε διαθέσιμοι και ανοικτοί για να μπορέσετε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία μπορεί να προκύψει μέσα από κοινούς φίλους. Η επαφή με Υδροχόο θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου κάποια πράγματα που θα πρέπει να κάνετε και με συνεργάτες. Ίσως όμως να χρειαστείτε κάποια βοήθεια έξτρα, την οποία θα πρέπει να αναζητήσετε ακόμα και σε κάποια άτομα που μπορεί να μην έχετε και την καλύτερη επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση ήρεμη και πιθανόν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε υπερβολές. Οι ανάγκες της οικογένειας μερικές φορές σας απορροφούν όλη την ενέργεια. Για αυτό καλό είναι να ασχοληθείτε με φίλους και με το κοινωνικό σας κομμάτι.
Έρωτας: Ίσως να ψάχνετε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή, γιατί θέλετε να αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις. Η σχέση με Ζυγό ή Αιγόκερω θα σας δώσει κάποιο κίνητρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Στοχάζεστε κάποια πράγματα και ίσως να μην λειτουργείτε τόσο παρορμητικά όπως άλλες φορές. Πιθανόν μια διπλωματική στρατηγική θα σας εξυπηρετούσε και θα ήταν πιο κοντά στα σχέδια για βελτίωση των οικονομικών σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε σε φάση που επικοινωνείτε πιο εύκολα και αυτό ίσως θα βοηθήσει σε συγγενικές σχέσεις αλλά και σε φιλικές που είναι κάπως μακριά σας. Τα ρούχα σας και γενικά μια εκλεπτυσμένη συμπεριφορά θα σας συνεπάρει.
Έρωτας: Θα περάσετε καλά γιατί επιτέλους θα σας είναι πιο εύκολο να μοιραστείτε στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μερικές φορές δυσκολεύεστε να κάνετε αυτές τις μοιρασιές γιατί έχετε μια εγωιστική συμπεριφορά που κάνετε τους άλλους να βγαίνουν από τα ρούχα τους. Ο Τοξότης είναι δύσκολο να σας αφήσει ήσυχους.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να σας δώσουν κάποια χρήματα ακόμα και με τη μορφή ενός μικρού κέρδους. Οι συνεργασίες πάντως ακόμα και βραχύβιες σας πηγαίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε μεγάλη ενέργεια και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Θα γεμίσετε πάντως κάποια κενά τα οποία μερικές φορές σας κάνουν και νιώθετε είτε απομονωμένοι, είτε αδρανείς. Η αντίδρασή σας σε ένα θέμα μπορεί να είναι τελείως ριζοσπαστική και να κόψετε μαχαίρι κάτι που σας ενοχλεί.
Έρωτας: Έχετε συνειδητοποιήσει ότι μερικές φορές αποφεύγετε να είστε πολύ κοντινοί, γιατί προτιμάτε την μοναξιά σας. Τουλάχιστον η σημερινή ημέρα θα σας κάνει να έχετε ανάγκη να μοιράζεστε πράγματα με έναν Κριό ή ακόμα και Ζυγό. Αντίθετα, ο Ιχθύς σάς δημιουργεί μερικές φορές μια χαοτική κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δύναμη και αντιστέκεστε στα δύσκολα. Ο λόγος είναι ότι έχετε ήδη αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες που θα σας κάνουν να εκτιμήσετε περισσότερο τις αξίες σας. Σήμερα μπορεί να αγοράσετε καλλυντικά ή να ασχοληθείτε με θέματα καλλωπισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ άνετοι, χαριτωμένοι και επικοινωνιακοί και αυτό σας βοηθάει να συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας όπως θέλετε. Μερικές φορές κολακεύεστε από τους άλλους και ίσως να υποχωρείτε ακόμα και σε θέματα που δεν σας συμφέρει.
Έρωτας: Έχετε απατηλή γλυκύτητα και αυτό μπορεί να βοηθήσει στο να φέρετε ένα άτομο ακόμα και εκνευρισμένο στα μέτρα σας. Κυρίως τον Κριό και τον Αιγόκερω τον τουμπάρετε εύκολα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε μια νέα γνωριμία πιθανόν με Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί και να κουβαλάτε ακόμα και κάποιες αρνητικές καταστάσεις από το παρελθόν και να μπαίνουν εμπόδιο στις τωρινές σας βλέψεις. Σήμερα όμως ανακαλύπτετε τις δυνάμεις της ευελιξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου να μην δείξετε ακόμα τα χαρτιά σας, γι αυτό δεν ανοίγεστε σε όλους, παρόλο που αυτόν τον καιρό είστε πιο ανοικτοί αλλά πιο αυστηροί. Αν χρησιμοποιήσετε τη θετική φαντασία θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε καλά την ενέργειά σας.
Έρωτας: Μπορεί να χρειάζεστε χρόνο για να περάσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως να μην τολμάτε βέβαια να κάνετε και πολλά πράγματα αλλά τουλάχιστον θα έχετε την διάθεση της επικοινωνίας και του μοιράσματος. Μια μυστική επαφή ίσως σας απασχολήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια δουλειά που αναγκαστικά θα πρέπει να την μοιραστείτε με ένα πρόσωπο που ίσως να μην είναι και πολύ ενεργό στην ζωή σας, θα σας δώσει την δυνατότητα να μάθετε κάποια στοιχεία που ίσως να μην φαίνονται. Σίγουρα θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με κάποιους συνεργάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε ανοιχτοί και θετικοί για όλα και αυτό σίγουρα σας αυξάνει τις ευκαιρίες για γνωριμίες. Θα σας κάνει πολύ καλό η επαφή μαζί με κάποιους φίλους που σας ενώνει κάτι κοινό.
Έρωτας: Είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε και ακόμα και να ανοίξετε την πόρτα διάπλατα. Για αυτό η επιστροφή ενός ασώτου ίσως να είναι ένα γεγονός που δεν σας σοκάρει και πάρα πολύ. Ο Κριός μπορεί να σας παρακινεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με ένα άλλο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά προβληματισμένοι γιατί έχετε πολύ δουλειά και ίσως να μην προλαβαίνετε να κάνετε και τις επαφές σας που για σας είναι απαραίτητες. Γι αυτό σήμερα μέχρι και το βράδυ εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί μέσω κάποιων νέων γνωριμιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Ενώ προτιμάτε να παραμένετε μακριά από κάποιες σχέσεις, σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε κάτι διαφορετικό και κυρίως επικοινωνιακό για να γεφυρώσετε τα πράγματα μεταξύ μεταξύ οικογένειας και κοινωνικών επαφών.
Έρωτας: Η ερωτική ματιά που ρίχνετε σε ένα Ζυγό ίσως να μην σας καλύπτει απόλυτα. Απλά, μπορεί να πασπαλίζει με άσπρη ζάχαρη τις ανάγκες σας και τελικά να μην έχετε ουσιαστική επικοινωνία. Αντίθετα, ο Παρθένος σας πηγαίνει περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ προτιμάτε να δουλεύετε με το δικό σας σύστημα, ίσως να έχει προκύψει θέμα με έναν συνεργάτη και να κάνετε υπομονή γιατί μπορεί βγείτε έξω από τα όρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν κάποια κλειδιά ασφαλείας που δουλεύουν ακόμα και όταν εσείς είστε στριμωγμένοι. Και αυτό συμβαίνει όταν έχετε την ευκολία με τους φίλους και την παρέα. Για αυτό προσπαθήστε να κάνετε σχέσεις ουσίας που να μην χαλάνε με το παραμικρό φύσημα του ανέμου.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να είστε ευέλικτοι αλλά και ρομαντικοί. Αν έχετε έστω και λίγο χρόνο αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Επίσης, μέσω ενός ταξιδιού θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας εκφράζει απόλυτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Το παρελθόν κατά κάποιο τρόπο σας κρατάει στο χέρι. Άρα υπάρχουν μόνο ημέρες η ακόμα και στιγμές που χάνετε το παρελθόν και ζείτε στο παρόν. Σήμερα πιθανόν να δείτε τα πράγματα με ένα πιο αισιόδοξο μάτι γιατί θα σας δοθεί από έξω μια μεγάλη ευκαιρία σε συνδυασμό με μια νέα γνωριμία που θα σας αναπτερώσει και πάλι την ελπίδα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Ενώ προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις εξευγενισμένες και να μην τσακώνεστε με κανένα από τα άτομα που σχετίζεστε στενά. Μερικές φορές δεν αντέχετε γιατί νιώθετε ότι σας έχουν αδικήσει. Θέματα ομορφιάς και καλλωπισμού θα σας βελτιώσουν την ψυχολογία.
Έρωτας: Ενώ προσπαθείτε να βρείτε το δίκιο σας ίσως μέσα σε αυτή την πραγματικότητα να χάσετε το συναισθηματικό σας κομμάτι. Το οποίο για σας είναι πολύ ουσιαστικό. Η αντιπαλότητα ή η εξάρτηση από έναν Παρθένο σήμερα θα ηρεμήσει και θα δείτε και τα καλά της σχέσης.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν εγκαταλείπετε με τίποτε την προσπάθεια να αλλάξετε τα κακώς κείμενα για αυτό έχετε την δυνατότητα να αντεπεξέλθετε με την βοήθεια και την πίεση από κάποια άλλα άτομα. Μπορεί να σας κουράζει αυτό αλλά θα δείτε ότι δεν έχετε άλλη λύση για να πετύχετε. Ακολουθείστε κάποιες συνεργασίες γιατί θα σας βοηθήσουν άμεσα.
Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger