Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δεν φαντάζεσαι τον λόγο που έγινε ποpνη αυτή η φοιτήτρια...

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013


Η Έμμα Γκουλντ είναι φοιτήτρια πανεπιστημίου…

Παραδέχεται ότι έγινε π@ρνη για να μπορεί να χρηματοδοτήσει την εξάρτησή της από το αλκοόλ.Στα 15 της χρόνια,έπινε πολύ παραπάνω από το όριο του αλκοόλ για μία ενήλικη γυναίκα.

Η 22χρονη Βρετανίδα ξόδεψε τις 30 λίρες του επιδόματος εκπαίδευσης για να αγοράσει ποτά και έπινε επτά μεγάλα μπουκάλια μπύρας την εβδομάδα για να αντιμετωπίσει το άγχος από τις εξετάσεις και τις εργασίες. Αναγκάστηκε να στραφεί στην π@ρνεία, όταν ξόδεψε και τις 3.000 στερλίνες του φοιτητικού της δανείου για ποτά.Έπινε δύο λίτρα βότκας, ένα μπουκάλι κρασιού,έξι ποτήρια μπύρας και ένα λίτρο μηλίτη.Μέχρι τα 18 της ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ και δεν θυμόταν πότε δεν ήταν μεθυσμένη.

Πολύ σύντομα οι βαθμοί της άρχισαν να χειροτερεύουν και κορόιδευε τους φίλους της και την οικογένειά της,φορώντας μέικ απ για να καλύψει το ωχρό της δέρμα. Για να βρει χρήματα για την εξάρτησή της πήγε εκεί που σύχναζαν οι πόρνες και το ποτό που είχε πιει της έδινε θάρρος. Πολύ σύντομα έκανε σεχ με έναν πενηντάχρονο που της έδωσε 50 λίρες και εκείνη ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν του είπε καν να φορέσει προφυλακτικό. Έκανε σεχ με έναν ακόμη άντρα για 50 λίρες και την επόμενη ημέρα με άλλους δύο. Μία εβδομάδα μετά κατέρρευσε και επέστρεψε στην οικογένειά της, χωρίς να τους πει για την π@ρνεία.

Τον Ιανουάριο του 2012 άρχισε να φτύνει αίμα και κατάλαβε ότι είχε καταστρέψει το στομάχι της.Είπε στη μητέρα της για την πορνεία και εκείνη έπαθε σοκ και κατηγόρησε τον εαυτό της. Σήμερα η Έμμα είναι «καθαρή» δέκα μήνες με την βοήθεια του 26χρονου φίλου της,ενός φοιτητή πληροφορικής που γνώρισε στο Ίντερνετ. Προειδοποιεί τις νέες κοπέλες να προσέχουν γιατί και εκείνη είχε καλές αρχές από την οικογένειά της, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει η εξάρτησή της.

Στη μάνα σου τόπλες; – Η Τζοάνα Κρούπα τα πέταξε στη πισίνα [εικόνες]


Το διάσημο μοντέλο αισθάνεται άνετα όταν βρίσκεται κοντά στον σύντροφο της.

Ίσως και παραπάνω άνετα από ότι θα περίμενε κανένας. Η πρωταγωνίστρια του Real Housewives of Miami, βρέθηκε στη πισίνα με τον σύζυγο της Ρομέιν Ζάγκο και έδειξε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ τους.

Στη πισίνα δυό-δυό, Τζοάνα και Ρομέιν απόλαυσαν μερικές προσωπικές στιγμές και με την Τζοάνα να πετάει το πάνω μέρος από το μαγιό της, δίνοντας μας ένα μοναδικό στιγμιότυπο από το στήθος της.

Η Τζοάνα είχε υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό με την Ρομέι, όπου αναφέρεται ότι πρέπει να κάνουν σεξ κάθε μέρα!

Δείτε τις φωτογραφίες.



http://www.koolnews.gr/

Η sexy εμφάνιση της Rihanna σε φεστιβάλ στο νησί Barbados...!!!

Ακολουθούν περισσότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίες...










Ο πιο καλός μαθητής του μπιν Λάντεν είναι χειρότερος από το δάσκαλό του: Καλεί τους μουσουλμάνους της Αραβικής Χερσονήσου να εξοντώνουν ξένους πολίτες όπου τους βρίσκουν


«Είμαστε στρατιώτες του Ισλάμ. Σας δίνω τη συμβουλή να σκοτώνετε με οποιονδήποτε τρόπο όποιον ξένο σταυροφόρο βρείτε στην Αραβική Χερσόνησο. Είναι ντροπή να πηγαίνουμε ως τη Βαγδάτη και την Καμπούλ, την ώρα που οι άπιστοι ατιμώνουν την πατρίδα μας, στην οποία απαγορεύεται να εισέλθουν» (δήλωση του Νάσερ αλ Ουαχίσι, Ιανουάριος 2009).

Συνήθως, οι μαθητές είναι βελτιστοποιημένες εκδοχές των δασκάλων τους... από την ανάποδη όμως! Συγκρατούν μεν τα καλύτερα στοιχεία των μεντόρων τους, αλλά στην πιο ακραία και επικίνδυνη μορφή τους. Ίσως γιατί ανάμεσα τους εμφιλοχωρεί το στοιχείο του λανθάνοντος ανταγωνισμού, η επιθυμία του μαθητή να φανεί αντάξιος συνεχιστής του έργου του δασκάλου, η φωνή του οποίου, ακόμη και μετά το χαμό του, εξακολουθεί να αντηχεί μέσα στο μαθητή επιτακτική, απόλυτη, φονική...

Τέτοια είναι η περίπτωση του Νάσερ αλ Ουαχίσι, γνωστού στους ομόθρησκούς του με το πολεμικό προσωνύμιο Αμπού Μπασίρ, ο οποίος ηγείται του παρακλαδιού της Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (AQPA), βρισκόμενος στο στόχαστρο των ερευνών των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, λόγω των ανησυχιών των ΗΠΑ για το ενδεχόμενο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων στα εδάφη της.

Ο 36χρονος αλ Ουαχίσι δεν είναι φυσικά ο μόνος μαθητής του Οσάμα μπιν Λάντεν. Είναι, όμως, ο πλέον αδίστακτος, ο πλέον ακραίος, ο πλέον προσκολλημένος στις αρχές του ιερού τρομοκρατικού πολέμου εναντίον των «άπιστων» εχθρών, ο πλέον φανατισμένος και, ως εκ τούτου, ο πλέον κατάλληλος για το σχεδιασμό και την υλοποίηση κάποιου μείζονος τρομοκρατικού χτυπήματος.

Αξιωματούχοι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και ειδικοί αναλυτές – όπως η Ρίτα Κατζ, διευθύντρια της SITE Intelligence, ενός ερευνητικού κέντρου αφιερωμένου στην παρακολούθηση και μελέτη εξτρεμιστικών και τρομοκρατικών οργανώσεων – τον χαρακτηρίζουν «μία από τις σημαντικότερες μορφές της Αλ Κάιντα σε ζητήματα στρατηγικής» και γι αυτόν ακριβώς το λόγο, ως Νο. 1 κίνδυνο κατά των ΗΠΑ.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Υεμένη, ο Αλ Ουαχίσι θεωρείται και είναι ένας από τους πιο φανατικούς ακόλουθους της δογματικής ιδεολογίας του Μπιν Λάντεν κατά τη δεκαετία του 1990. Μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη και τον βομβαρδισμό θέσεων της Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν, ο ηγέτης της AQPA διέφυγε στο Ιράν, όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στην πατρίδα του.

Τον Φεβρουάριο του 2006 ο «Αμπού Μπασίρ» και άλλα 22 μέλη της Αλ Κάιντα κατάφεραν να δραπετεύσουν από τη φυλακή της Σανάα, πρωτεύουσας της χώρας, και λίγο μετά, με εντολή του τότε υπαρχηγού της οργάνωσης και νυν ηγέτη της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ Ζαουαχρι επιδόθηκε, στα τέλη του 2008, στη σύσταση της AQPA από τη συγχώνευση των οργανώσεων της Αλ Κάιντα στη Σαουδική Αραβία και την Υεμένη. Μάλιστα, ενώ στην αρχή ο Αλ Ουαχίσι ενθάρρυνε τους «αφοσιωμένους μουσουλμάνους να χτυπάνε εχθρικούς στόχους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν», στην πορεία άλλαξε τακτική.

Μετά τις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ Αλ Ζαουάχρι και Αλ Ουαχίσι που υπεκλάπησαν πρόσφατα από την αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφαλείας (ΝSA) και που έφεραν τον πρώτο να ζητεί ένα τρομοκρατικό χτύπημα ως την Κυριακή 4 Αυγούστου, σήμανε συναγερμός με τις ΗΠΑ να συστήνουν την άμεση αποχώρηση των υπηκόων τους από την Υεμένη. To Στέιτ Ντιπάρτμεντ αιτιολόγησε την απόφαση και τη σύστασή του στους πολίτες αναφέροντας πως «παραμένει ο κίνδυνος για τρομοκρατική επίθεση».

http://www.iefimerida.gr/

Γυναίκα θέλω… τώρα την θέλω – 11 περίεργα κριτήρια που θέτει ο άνδρας για την επιλογή της


Όλοι συμφωνούν ότι οι γυναίκες στις μέρες μας έχουν πολύ υψηλά στάνταρ για τους άνδρες που επιθυμούν και έτσι δυστυχώς πολλές από αυτές καταλήγουν να μένουν μόνες τους. 
Στις ΗΠΑ όμως, τα πράγματα και οι ρόλοι αντιστράφηκαν κάπως.
Όταν ένας άνδρας είναι πλέον αποφασισμένος να βρει την γυναίκα των ονείρων του... μπορεί να οδηγηθεί σε ακραίες λύσεις! Έτσι ένας πετυχημένος (Νο1 όπως ο ίδιος χαρακτηρίζεται) χειρούργος των ΗΠΑ και συγκεκριμένα από το New Jersey, μετά από επίσκεψη σε κοινωνική εκδήλωση που είχε πάει για να κάνει γνωριμίες, έστειλε σε όλους όσους γνώρισε εκεί ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο μέιλ, αναφέροντας αναλυτικά τι ψάχνει από μια γυναίκα αλλά και το βραβείο που θα λάβει όποιος του την βρει...!
Χρήματα στο χέρι ή κάποιο μπότοξ τάζει ο εν υποψήφιος γαμπρός αλλά βέβαια όσο δελεαστικό και αν αυτό ακούγεται, τα κριτήρια που έχει θέσει είναι τόσο υψηλά που οι πιθανότητες είναι σχεδόν μηδαμινές.
Να τι κριτήρια μπορεί να έχει λοιπόν ένας επίδοξος γαμπρός που θέλει να βρει την γυναίκα των ονείρων του!
  1. Να έχει ζήσει σημαντικό μέρος της ζωής της (σίγουρα άνω <1 έτους) σε πόλη άνω των 1 εκατομμυρίου κατοίκων.
  2. Υψηλά λειτουργικός τύπος Β εγκεφάλου (όχι τύπος Α επειδή μοιάζει με τον ίδιο, αλλά όχι επίσης Τύπος Β που δεν μπορεί να κάνει τίποτα σωστά)
  3. Κοκκαλιάρα (ιδανικά μέγεθος 0 άλλα μπορεί να ανεχθεί έως και μέγεθος 2, δηλαδή για τα ελληνικά δεδομένα XS ή στην χειρότερη Small)
  4. Να μην κάνει ποτέ κακές πράξεις επειδή έχει αρχές.
  5. Να έχει περάσει σημαντικό μέρος της ζωής της σε άλλη χώρα πέραν των ΗΠΑ (είτε ακόμα να έχει γεννηθεί σε άλλη χώρα ή να έχει μείνει σε άλλη χώρα τουλάχιστον για έξι μήνες και παραπάνω, όχι βέβαια για διακοπές αλλά κάνοντας κάτι εποικοδομητικό όπως εργασία ή σπουδές.
  6. Να έχει αποφοιτήσει από πολύ καλό Πανεπιστήμιο (μεταξύ αυτών με τα μεγαλύτερα rankings παγκοσμίως) όπως Χάρβαρντ, Στλανφορντ ή έστω να έχει κάνει ένα καλό MBA σε αυτά
  7. Να θέλει να κάνει παιδιά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
  8. Σε κλίμακα έως το 10 να είναι καθαρό 8αρι και πάνω.
  9. Να είναι Καυκάσια, όχι μαύρη, όχι Ισπανίδα ούτε Ασιάτισσα.
  10. Να είναι αλτρουίστρια και χωρίς ίχνος εγωισμού
  11. Να τα πάει καλά με όλους

Καλή τύχη φίλε μου… ! Γιατί σίγουρα θα την χρειαστείς!

Απίστευτο: Πρόστιμο 50 ευρώ σε όσες φοράνε...

Κι όμως όσο και αν μας λυπεί το γεγονός αυτό αληθεύει.

Απαγορεύονται οι μίνι φούστες και με το νόμο.  

Η περίεργη αυτή νομοθεσία έσκασε σαν κεραυνός και ισχύει στη Νότια Κορέα.

H πρόεδρος της Νότιας Κορέας Παρκ Γκέουν Χιε ενέκρινε κυβερνητικό διάταγμα σύμφωνα με το οποίο απαγορεύoνται και επίσημα οι μίνι φούστες. Αυτό σημαίνει ότι όσες γυναίκες φορούν κοντές φούστες θα πληρώνουν πρόστιμο περίπου 50 ευρώ.

Η νομοθεσία βέβαια έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις, ιδιαίτερα μάλιστα επειδή οι κοντές φούστες είναι πολύ συνηθισμένες στη χώρα που επηρεάζονται από γυναικεία συγκροτήματα.
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ωστόσο εξηγούν ότι ο νόμος έχει να κάνει με τη γύμνια και την ανηθικότητα και όχι με το πώς ντύνεται κάποια γυναίκα.

Τι ήταν αυτό που έκανε την 20χρονη εργάτρια της Apple να θέλει να πεθάνει…


Συγκλονίζει η ιστορία της 20χρονης Κινέζας εργάτριας που πήδηξε από τον τέταρτο όροφο της εταιρείας που κατασκευάζει προϊόντα της Apple! Έπεσε σε κώμα για 12 ημέρες και επέζησε, αλλά έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω ...

Τα προϊόντα της Apple μπορεί να είναι πολύ ιδιαίτερα και περιζήτητα και να πωλούνται σε υψηλές τιμές, όμως «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Ήταν μόλις λίγα χρόνια πριν, όταν διεθνή μέσα ενημέρωσης, αποκάλυψαν τις άθλιες συνθήκες εργασίας των ανθρώπων που δουλεύουν για  τον κινέζικο κολοσσό Foxconn Longhua, ο οποίος -κυρίως φτιάχνει τις συσκευές της Apple, αλλά και των εταρειών Samsung, Sony και Dell.

Η Guardian με άρθρο της επαναφέρει στη δημοσιότητα μια ιστορία που έχει ξεχαστεί με τη δημοσιοποίηση του εφιάλτη που έζησε ένα νεαρό κορίτσι στην Κίνα, που πίστευε πως, εάν εργαστεί για την Foxconn Longhua, θα κερδίσει κάτι από τη λάμψη της Apple και παραλίγο να πεθάνει!

«Ήταν περίπου οκτώ το πρωί, όταν στις 17 Μαρτίου του 2010 η Τιάν Γιου πήδηξε από τον τέταρτο όροφο του εργοστασίου Foxconn Longhua. Τον τελευταίο μήνα η έφηβη εργαζόταν ασταμάτητα στον τομέα της συναρμολόγησης για προϊόντα της Apple, όπως το iPhone και το iPad», γράφει η βρετανική εφημερίδα.

«Το ίδιο ακριβώς κάνουν 400.000 υπάλληλοι: Παράγουν smartphones και ταμπλέτες διάφορων εταιρειών, προϊόντα που καταλήγουν σε σπίτια Αμερικανών και Βρετανών Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2010 υπάλληλοι της Foxconn Longhua έφτιαχναν 137.000 iPhones την ημέρα, ή περίπου 90 συσκευές το λεπτό», προσθέτει.

«Τον ίδιο χρόνο, 18 υπάλληλοι -κανείς τους δεν ήταν άνω των 25 ετών- αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν. Οι 14 από αυτούς πέθαναν. Η Τιάν Γιου ήταν μια από τους «τυχερούς». Έπεσε σε κώμα για 12 ημέρες και επέζησε, αλλά έμεινε με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και στους γοφούς της, ενώ είναι παράλυτη από τη μέση και κάτω. Ήταν  μόλις 17 ετών», συνεχίζει η Guardian.

«Τον Φεβρουάριο του 2010 η Γιου, έφυγε από το χωριό της στην κεντρική Κίνα, προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα για να υποστηρίξει τη φτωχή οικογένειά της. Ως δώρο, ο πατέρας της έδωσε λιγότερα από 58 ευρώ και ένα μεταχειρισμένο κινητό ώστε να μπορεί να καλεί στο σπίτι. Μετά από ένα ταξίδι περίπου 700 μιλιών, η Γιου έφτασε στην Foxconn Longhua. Το εγχειρίδιο των εργαζομένων προέτρεπε: «Βιαστείτε να ακολουθήσετε τα καλύτερα όνειρά σας, για να έχετε μια υπέροχη ζωή». Μόνο που η Γιου δεν θυμάται την καθημερινότητά της ως ιδιαίτερα μαγευτική», υπογραμμίζει.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η 17χρονη τότε Γιου, «εργαζόταν για πάνω από 12 ώρες κάθε ημέρα και συνολικά έξι ημέρες την εβδομάδα. Ήταν υποχρεωμένη να παραστεί στις πρώτες συναντήσεις εργασίας χωρίς να λάβει αμοιβή, ενώ παρέλειπε γεύματα για να κάνει υπερωρίες. Και όσον αφορά στα διαλείμματα για τουαλέτα ήταν περιορισμένα, ενώ για όποιο λάθος έκανε ακολουθούσαν φωνές. Και όμως δεν υπήρχε καμία εκπαίδευση στην εταιρεία».

«Απομονωμένη σε μια πόλη μακριά από την οικογένειά της, μη μπορώντας να κάνει φίλους ή ακόμα και να κοιμηθεί αξιοπρεπώς για μια νύχτα η μικρή Γιου, τελικά ξέσπασε, όταν τα αφεντικά της δεν την πλήρωσαν για την εργασία ενός μήνα, λόγω κάποιου διοικητικού λάθους. Βρισκόμενη σε απόγνωση, πήδηξε από ένα παράθυρο στον τέταρτο όροφο. Η εταιρεία της όφειλε 162 ευρώ με βάση τις βασικές αποδοχές και τις υπερωρίες της, ένα ποσό που είναι περίπου το ένα τέταρτο του κόστους αγοράς του νέου iPhone 5», γράφει η Guardian.

«Έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας της, η Γιου έλαβε την «ανθρωπιστική βοήθεια» του ποσού των 20.842 ευρώ από την εταιρεία, για να τη βοηθήσουν να γυρίσει σπίτι. Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας της: «Ήταν σα να επρόκειτο για την αγορά και την πώληση ενός πράγματος «. Μόνο πέρυσι, ο Τιμ Κουκ, ο σημερινός CEO της εταιρείας Apple, έλαβε 4 εκατ. δολάρια από τις πωλήσεις των προϊόντων του αμερικανού κολοσσού», καταλήγει.


Συγκλονιστικό Νέο βίντεο από το τσουνάμι στην Ιαπωνία Βρέθηκε & Κυκλοφόρησε στο YouTube


Ένα συγκλονιστικό νέο βίντεο από το τσουνάμι της Ιαπωνίας δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το LEAKEDCHANNEL στο YouTube.

 Αυτό το βίντεο δείχνει το τεράστιο μέγεθος αυτής της τραγωδίας με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά αλλού πριν.

Πληροφοριακά, το νερό αρχίζει πραγματικά να ρέει μέσα σε 3 λεπτά από το σήμα και από εκεί βλέπουμε την προετοιμασία, γεμάτη φόβο, απέναντι στο τσουνάμι και το εκπληκτικό πεδίο εφαρμογής και δύναμης του που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.




Άνοιξαν τάφο για να βρουν τα λείψανα της Μόνα Λίζα!


Ιταλοί ερευνητές άνοιξαν σήμερα έναν τάφο πολλών αιώνων στη Φλωρεντία αναζητώντας τα λείψανα με τα οποία θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα της γυναίκας, το αινιγματικό χαμόγελο της οποίας αποθανάτισε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι σε έναν από τους διασημότερους πίνακες παγκοσμίως, την περίφημη "Μόνα Λίζα".

Οι ειδικοί άνοιξαν μια μικρή τρύπα στο πέτρινο πάτωμα της εκκλησίας όπου βρίσκεται η οικογενειακή κρύπτη του Φλωρεντινού εμπόρου μεταξιού Φραντσέσκο ντελ Τζοκόντο η σύζυγος του οποίου, η Λίζα Γκεραρντίνι, πιστεύεται ότι ήταν το μοντέλο του ζωγράφου, στις αρχές του 16ου αιώνα.

Έχουν διατυπωθεί αμέτρητες θεωρίες για το ποια ήταν στην πραγματικότητα η "Μόνα Λίζα", όμως ο Σιλβάνο Βιντσέτι, συγγραφέας και ερευνητής, επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για την Προώθηση της Ιστορικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ιταλίας, σκοπεύει να κάνει εξετάσεις DNA στα οστά που θα βρει στην κρύπτη και να συγκρίνει τα αποτελέσματα με εκείνα από τις εξετάσεις DNA στα οστά τριών γυναικών που είχαν ενταφιαστεί σε ένα γειτονικό μοναστήρι.

Οι ιστορικοί πιστεύουν ότι η Γκεραρντίνι πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της στη μονή Σάντα Όρσολα, όπου από πέρσι έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των λειψάνων της. Ο Βιντσέτι θεωρεί ότι μία από τις τρεις σορούς που βρέθηκαν εκεί πιθανότατα ανήκει στη Μόνα Λίζα. "Για πολλούς αιώνες, οι ιστορικοί όλου του κόσμου διατύπωναν διάφορες θεωρίες για αυτήν την αινιγματική, μυστηριώδη γυναίκα", είπε στους δημοσιογράφους έξω από τη βασιλική Σαντίσιμα Ανουντσιάτα της Φλωρεντίας.

Ο Βιντσέτι ελπίζει ότι κάποια από τα οστά που βρίσκονται στην κρύπτη πίσω από την Αγία Τράπεζα της Σαντίσιμα Ανουντσιάτα θα ανήκουν σε κάποιον συγγενή εξ αίματος της μούσας του Λεονάρντο, ενδεχομένως στο γιο της, τον Πιέρο.

Εφόσον ταυτοποιηθούν τα DNA των δύο σορών οι ειδικοί θα μπορέσουν να αναδημιουργήσουν το πρόσωπο της Γκεραρντίνι από τα οστά της και να το συγκρίνουν με την εικόνα του πίνακα. "Εάν βρούμε τη σύνδεση μεταξύ μητέρας και παιδιού, τότε θα έχουμε βρει τη Μόνα Λίζα", είπε ο Βιντσέτι.

Το άνοιγμα του τάφου της οικογένειας Τζοκόντο για πρώτη φορά μετά από 300 χρόνια συνιστά μια κρίσιμη φάση στην έρευνα του Βιντσέτι και της ομάδας του. Οι ίδιοι επιστήμονες το 2010 είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο μυστηριώδης θανάτους ενός άλλου Ιταλού Δασκάλου, του Καραβάτζο, το 1610, προήλθε πιθανότατα από το μόλυβδο που περιείχαν τα χρώματα που χρησιμοποιούσε στα έργα του.

"Εφόσον επιτύχουμε, θα μπορέσουμε να απαντήσουμε σε τρία ερωτήματα που στοιχειώνουν επί χρόνια τους ιστορικούς και τους λάτρεις της τέχνης: Ήταν η Γκεραρντίνι το μοντέλο για τη Μόνα Λίζα; Ή ήταν κάποιο άλλο μοντέλο, όπως λένε μερικοί; Ή μήπως ήταν απλώς ένα δημιούργημα της φαντασίας του ζωγράφου;", τόνισε ο Βιντσέτι.


Δεν είμαι η δουλάρα της Δονούσας! – Η πιο πρωτότυπη ανακοίνωση Ιατρείου

Γιατρός στην Δονούσα ανάρτησε στην πόρτα του ιατρείου της την πιο πρωτότυπη ανακοίνωση... «Δεν είμαι η δουλάρα σας γαμώτο!».

Η γιατρός μάλλον κουράστηκε να την ενοχλούν όλο το 24ωρο και σκέφτηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να το μεταφέρει στους ασθενείς της.

Το είδαμε στο twitter της Calypso Larah που έγραψε: DEN EINAI I DOULARA SAS GAMWTO. ‪#‎WE_LOVE_PEPI_PALOUKI_DONOUSA‬

Ταύρους στο κρεβάτι κάνει τους άνδρες ο ήλιος.


Καθόλου τυχαίο δεν θεωρείται το γεγονός ότι ο Αύγουστος έχει χαρακτηρισθεί ο μήνας των διακοπών αλλά και του έρωτα .Η επιβεβαίωση έρχεται πλέον και απο τα επίσημα στοιχεία των επιστημόνων σύμφωνα με τα οποία  η ηλιοθεραπεία  αυξάνει την λίμπιντο στους άνδρες.

Αναλυτικότερα αυστριακή έρευνα  απέδειξε πως η τεστοστερόνη αυξάνεται με την πρόσληψη της βιταμίνης D.

Η μεγαλύτερη ποσότητα αυτής της απαραίτητης ουσίας δημιουργείται από το δέρμα όταν αυτό εκτίθεται στον ήλιο. Το υπόλοιπο το παίρνουμε από την τροφή.

Σε έρευνα 2.229 ανδρών βρέθηκε πως όσοι είχαν αρκετή από τη βιταμίνη είχαν περισσότερη "ανδρική΄΄ ορμόνη, ενώ τα επίπεδα στο αίμα έπεφταν το χειμώνα κι ανέβαιναν το καλοκαίρι.

Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης  μπορεί να επηρεάσουν την ανδρική λίμπιντο καθώς και να μεταβάλλουν τα επίπεδα ενέργειας. Επίσης η τεστοστερόνη εκτελεί βασικές λειτουργίες σε άνδρες και γυναίκες όπως τη διατήρηση της μυϊκής δύναμης και της οστικής μάζας.

Οι άνδρες που φροντίζουν το σώμα τους να εφοδιάζεται επαρκώς με βιταμίνη D κάνουν καλό στα επίπεδα τεστοστερόνης τους και στη λίμπιντό τους εκτός άλλων.

Οι ερευνητές βρήκαν πως οι άνδρες με τουλάχιστον 30 νανογραμμάρια βιταμίνης D ανά ml αίματος είχαν πολύ περισσότερη τεστοστερόνη σε σχέση με όσους τους έλειπε η βιταμίνη D, ενώ τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και βιταμίνης D εμφανίζονται το μήνα Αύγουστο και πέφτουν το χειμώνα με χαμηλότερο τον Μάρτιο.

Οι ερευνητές θέλουν τώρα να εξετάσουν αν τα συμπληρώματα βιταμίνης D έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στη τεστοστερόνη.

Προσοχή μη καείτε

Υπάρχει μια προσπάθεια να ενημερωθεί το κοινό για την τελευταία ιατρική έρευνα πάνω στον ήλιο και την υγεία.

Από την πλευρα τους οι δερματολόγοι κρούουν των κώδωνα του κινδύνου προειδοποιώντας  πως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι επιβλαβής για την υγεία.

Στο πλαίσιο αυτό οι  επιστήμονες της Εταιρείας  Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας  υπογραμμίζουν ότι μπορούμε να αυξήσουμε την λίμπιντο και γενικά την ευημερία των ανδρών που έχουν χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης δίνοντάς τους θεραπεία αναπλήρωσης τεστοστερόνης, όμως, αυτό συμβαίνει για συγκεκριμένες ιατρικές καταστάσεις όπου η παραγωγή τεστοστερόνης είναι χαμηλή.

Αν οι υγιείς άνδρες παρατηρήσουν  σημαντική αλλαγή κατά τη διάρκεια του χρόνου, είναι ασαφές, και θα συνιστούσαμε στους άνδρες να είναι προσεκτικοί στην έκθεση στον ήλιο τους χειμερινούς μήνες δεδομένου του γνωστού κινδύνου υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.

Η ασφαλής απόλαυση του ήλιου ενώ προσέχουμε να μην καούμε θα βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν μια ισορροπία μεταξύ της παραγωγής βιταμίνης D και του κινδύνου καρκίνου του δέρματος.

Καλό είναι επίσης να λαμβάνουμε βιταμίνη D τρώγοντας περισσότερα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός, η πέστροφα ή το σκουμπρί.

http://www.iatropedia.gr/

Απίστευτο! Έξαλλος ο Κιμούλης έδιωξε τους θεατές από το θέατρο…


Διέκοψε την παράσταση και τους έστειλε όλους στο ταμείο επειδή τον ενόχλησαν τα ντεσιμπέλ της συναυλίας του Παπακωνσταντίνου από διπλανό χώρο 

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Κιμούλης σταμάτησε την παράσταση της Μήδειας όπου πρωταγωνιστεί, μέσα στο κατάμεστο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης, ενοχλημένος από τα ντεσιμπέλ της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που γινόταν σε διπλανό χώρο.

Σύμφωνα με την Εspresso, ο Γιώργος Κιμούλης δήλωσε στο κοινό πως δεν μπορεί να παίξει υπό αυτές τις συνθήκες προσθέτοντας πως δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στην Αλεξανδρούπολη.

Στη συνέχεια έστειλε τον κόσμο στο ταμείο για να πάρει πίσω τα χρήματά του…

parapolitika.gr

Στα δικαστήρια για την πρωταγωνίστρια της ταινίας Βαθύ Λαρύγγι...


Η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα της ποpνογραφικής ταινίας "Βαθύ Λαρύγγι" κατέθεσε αγωγή χθες Τρίτη ζητώντας να σταματήσει η διανομή της "Λάβλεϊς" –μία βιογραφικής ταινίας της ποpνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς– που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η Arrow Productions Ltd, ιδιοκτήτρια των δικαιωμάτων της ταινίας του 1972, κατέθεσε αγωγή για τα δικαιώματα ζητώντας 10 εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικανικό Περιφερειακό Δικαστήριο του Μανχάταν κατά των παραγωγών της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Ζέιφριντ και της εταιρείας διανομής της, της Weinstein Company.

Η ταινία "Λάβλεϊς" εξιστορεί την ζωή της ποpνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς (κατά κόσμο Λίντα Μπόρμαν), τον γάμο με τον σύζυγό της Τσακ Τρέινορ, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά, και το πώς έφθασε να γίνει το "Βαθύ Λαρύγγι". Σύμφωνα με τη δικογραφία, η εταιρεία παραγωγής Weinstein χρησιμοποίησε περισσότερα από πέντε λεπτά πλάνων από το "Βαθύ Λαρύγγι" χωρίς την άδεια της Arrow.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance και πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους την Παρασκευή.



Η Λίντα Λάβλεϊς, η οποία αργότερα στη ζωή της έγινε ακτιβίστρια κατά της ποpνογραφίας, πέθανε σε ηλικία 53 ετών το 2002 υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα τα οποία είχε υποστεί σε τροχαίο.

Η ΝΑSA θα χρησιμοποιήσει δίδυμους αστροναύτες ως πειραματόζωα


Τις γενετικές επιπτώσεις της μακρόχρονης παραμονής στο διάστημα σκοπεύει να μελετήσει η NASA χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωα τους μοναδικούς δίδυμους αστροναύτες που διαθέτει το αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα, τους Μαρκ και Σκοτ Κέλι.

Ο Μαρκ Κέλι, ο οποίος ήταν επικεφαλής σε τέσσερις αποστολές διαστημικών λεωφορείων συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας πτήσης του Εντέβορ, θα παραμείνει υπό. . . παρακολούθηση στη Γη ενώ ο δίδυμος αδελφός του θα βρίσκεται στο διάστημα. 

Ο Μαρκ Κέλι είχε παραιτηθεί από τη NASA το 2011 για να φροντίσει τη σύζυγό του, την πρώην βουλευτίνα Γκάμπριελ Γκίφορντς η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε πολιτική συγκέντρωση στην Αριζόνα σκοτώνοντας έξι ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 26.

Ο αδελφός του, Σκοτ Κέλι, ετοιμάζεται τώρα να παραμείνει επί ένα χρόνο στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Στο παρελθόν, τέσσερις Ρώσοι κοσμοναύτες είχαν παραμείνει για διαστήματα μεγαλύτερα από ένα χρόνο στον ρωσικό διαστημικό σταθμό Μιρ αλλά μέχρι σήμερα κανένας Αμερικανός δεν έχει ζήσει για τόσο πολύ καιρό στο διάστημα.

Αυτή θα είναι η πρώτη απόπειρα των επιστημόνων να μελετήσουν τις γενετικές επιπτώσεις των διαστημικών ταξιδιών, εξήγησε ο Τζον Τσαρλς, ο επικεφαλής του προγράμματος στο Διαστημικό Κέντρο Τζόνσον του Χιούστον. "Απλώς θα παρατηρούμε και θα δούμε τι μπορούμε να βρούμε", πρόσθεσε.

Οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τις συνέπειες που μπορεί να υπάρχουν στον οργανισμό εξετάζοντας τις διαφορές που θα παρουσιάσουν οι ομοζυγωτικοί δίδυμοι όταν ο ένας από αυτούς θα ζει σε περιβάλλον χωρίς βαρύτητα ενώ ο άλλο θα βρίσκεται στη Γη. Προς το παρόν η NASA έχει ζητήσει από τους επιστήμονές της να καταθέσουν τις ιδέες τους για τα πειράματα που θα μπορούσαν να γίνουν στα δύο αδέλφια.

Ο Σκοτ Κέλι αναμένεται να αναχωρήσει για το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον Μάρτιο του 2015, ένα μήνα αφού ο ίδιος και ο αδελφός του κλείσουν τα 50 χρόνια τους.

http://www.newsit.gr/

Ανεπιθύμητος ο Παπανδρέου στη Σάμο! Έβγαλαν αφίσα και θα κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να φύγει!


- Η είδηση ότι ο Γ. Παπανδρέου κάνει διακοπές στη Σάμο, προκάλεσε την αντίδραση πολλών κατοίκων του νησιού
- Οργανώνουν συγκέντρωση απόψε έξω από το ξενοδοχείο που μένει
- Παρουσιάζεται ματωμένος και με μεγάλα δόντια στην αφίσα
- Τον χαρακτηρίζουν "εθνικό προδότη"

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των εικόνων, στις οποίες ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται χαλαρός, να απολαμβάνει... αστακούς και ψαράκι στη Σάμο, κυκλοφόρησε μέσω Facebook η παρακάτω αφίσα:


Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται... αιμοσταγής, και δίπλα, υπάρχει κάλεσμα των κατοίκων, να βρεθούν στις επτά το απόγευμα, έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο Γιώργος Παπανδρέου, για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία του στο νησί.

"Να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί!" αναφέρει η αφίσα, 
στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτηρίζεται "εθνικός προδότης" και... "ανεπιθύμητος"!

Σύμφωνα με πληροφορίες του i-samos, πρόκειται για μια αυθόρμητη κίνηση κατοίκων του νησιού, στην οποία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο σύλλογος πολυτέκνων, ο κυνηγετικός σύλλογος κ.α.

http://www.newsit.gr/

Μ. Κορινθίου: Αναστάτωσε τη Λευκάδα με τις σέξι πόζες της!

Στο Ιόνιο με την οικογένειά της βρίσκεται για τις καλοκαιρινές διακοπές η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την μικρή Ισμήνη και αναστατώνει την παραλία με τη σέξι εμφάνισή της.

Χαλαρή και ευδιάθετη, η Μαρία φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι και προκάλεσε πανικό στην παραλία και το Instagram με τις σέξι πόζες της. 

Η ίδια πόζαρε σαν γοργόνα, ενώ δεν παρέλειψε να απαθανατίσει με το φωτογραφικό φακό του κινητού της, τις βουτιές της κόρης της, αλλά και τα γαλανά νερά του νησιού.

Δες φωτογραφίες:









http://www.tlife.gr/


Το καuτό σορτσάκι παραλίγο να κοστίσει την πτήση σε μια 18χρονη!


Μια 18χρονη κόντεψε να χάσει την πτήση της λόγω της σeξι εμφάνισής της. Καταγγέλλει ότι την έβαλαν να αλλάξει μπροστά στον κόσμο (Pic)

Ούσα έτοιμη για ένα ονειρικό ταξίδι τη Μαγιόρκα, η 18χρονη Alix Townsend θεώρησε πως είχε επιλέξει το απόλυτο outfit, χωρίς ωστόσο να υπολογίσει το προσωπικό αεροπορικής εταιρείας, στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Δυστυχώς η επιλογή ενός καuτού σορτς δεν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να φορέσει για να ταξιδέψει αφού "έφαγε" πόρτα από τον υπεύθυνο των αερογραμμών Monarch, ο οποίος το θεώρησε προκλητικό καθώς φαινόντουσαν τα οπίσθιά της και της ζήτησε μπροστά σε χιλιάδες επιβάτες να το βγάλει και να φορέσει κάτι άλλο αν ήθελε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο!

Σύμφωνα με την Daily mail, όπως είπε ο ίδιος το σορτς ήταν υπερβολικά κοντό και φαινόντουσαν τα οπίσθιά της αλλά εκείνη ισχυρίζεται πως δεν την επέτρεψαν να αλλάξει στην τουαλέτα με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα, καθώς υποχρεώθηκε να αλλάξει μπροστά στον κόσμο.

Ο υπεύθυνος αρνείται πως δεν της επέτρεψε να αλλάξει στην τουαλέτα. Η κοπέλα, η οποία σπουδάζει νομική ήταν μαζί με άλλες 17 φίλες της και πήγαιναν σε ένα πάρτι.

"Ήταν ντροπιαστικό, δεν πιστεύω πως φορούσα κάτι ανάρμοστο. Υπήρχαν και άλλοι επιβάτες ντυμένοι αναλόγως", είπε η ίδια, προσθέτοντας πως ο υπεύθυνος ήταν αγενής μαζί της.


news247.gr

Απέρριψε τις χημειοθεραπείες και νίκησε τον καρκίνο με διατροφή και αλλαγή τρόπου ζωής!!!



Η Evita Rmparte διαγνώστηκε με έναν σοβαρό τύπο καρκίνου των ωοθηκών μετά από επίσκεψη στο γιατρό στον οποίο πήγε διότι αισθανόταν σταθερό πόνο στη περιοχή. Της είπε ότι η χημειοθεραπεία, η ακτινοβολία και η χειρουργική επέμβαση ήταν οι μόνες επιλογές της για να ανακάμψει αλλά εκείνη δεν πείστηκε. Εξάλλου, είχε ζήσει όλη της τη ζωή μέσα τη μιζέρια καταλήγοντας να είναι παχύσαρκη και δυστυχισμένη.

Αντ’ αυτού, η Evita επέλεξε να επικεντρωθεί στη διατροφή και τον τρόπο ζωής της. Όπως λέει εξάλλου, αυτό ήταν τελικά που την έσωσε από τον καρκίνο. Επισκέφθηκε μια εναλλακτικό γιατρό και ξεκίνησε μια δίαιτα τύπου Gerson με φυσικούς χυμούς. Αλλάζοντας ριζικά τη διατροφή της από τις συνηθισμένες επεξεργασμένες τροφές όπως πίτσες, ντόνατς κ.α. σε φρέσκους φυσικούς σπιτικούς χυμούς, άρχισε να συνειδητοποιεί πως είναι να αισθάνεται κανείς υγιής και χαρούμενος.

Η Evita λέει ακόμη πως η κατανάλωση φυσικών χυμών της επέτρεψε να αποβάλλει περί τις 16 πέτρες από τη χοληδόχο κύστη της. Οι πέτρες της χοληδόχου κύστης είναι μάζες από τοξικά υλικά που κατακάθονται στο σώμα σας και πολλές φορές η σύγχρονη ιατρική προτείνει ως μοναδική λύση την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης από το σώμα σας. Τελικά ο καινούργιος τρόπος ζωής της Evita την οδήγησε να ανακαλύψει μια εντελώς καινούργια οπτική της ζωής γεμάτη ομορφιά την οποία δεν είχε γνωρίσει ποτέ μέχρι τότε. Έχασε πολλά κιλά, η επιδερμίδα της ανανεώθηκε και αισθανόταν πιο καλά από ποτέ. Και φυσικά ο καρκίνος δεν υπήρχε πια!

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία της: (Δυστυχώς δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους)
http://www.amyntika.gr/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!!! Διαβάστε για ένα... εφιαλτικό σαββατοκύριακο ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!


Ανάθεμα την ώρα που αποφάσισα να αναβαθμιστώ. (Έχω αυτήν τη λόξα. Νομίζω πως αναβαθμίζοντας τις συσκευές που χρησιμοποιώ, κάπου αναβαθμίζομαι, ανανεώνομαι, βελτιώνομαι κι εγώ. Πράγμα που επειγόντως χρειάζομαι.)   Ανάθεμα, λοιπόν, που θέλησα από τη σύνδεση ADSL στα 24 Mbps να προαχθώ σε σύνδεση VDSL, που πάει με διπλή ταχύτητα. 51 Megabytes το δευτερόλεπτο! Θα τρέχουν οι ταινίες σε live streaming, θα κατεβαίνουν οι μουσικές σε δευτερόλεπτα!

Το πράγμα ξεκίνησε εύκολα με τηλεφώνημα στο 13888 (είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ), όπου και παράγγειλα τη νέα σύνδεση. Σε δύο μέρες, μου είπε η ευγενής κυρία, θα παραλάβετε το modem-router.   Πράγματι ήρθε στην ώρα του το μηχανάκι - αλλά η σύνδεση θα αργούσε μέχρι να ανοίξει η σχετική πύλη. (Μεγάλη πόρτα θα διαβώ.) Ωστόσο, όπως μου είχε ήδη πει η κυρία, μπορούσα από εκείνη τη στιγμή να συνδέσω το νέο ρούτερ, που δούλευε και με την ADSL σύνδεση, ώστε να είναι έτοιμο να δεχτεί την καινούργια.

Δυστυχώς, το νέο μηχάνημα δεν δούλευε. Ώρα πολλή συνεργαζόμουν τηλεφωνικά με ευγενέστατο τεχνικό του ΟΤΕ, κάναμε όλα τα τεστ, ώσπου κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι χαλασμένο. «Θα δώσω τα στοιχεία σας και θα έρθει μέσα σε 48 ώρες συνεργείο του ΟΤΕ να το αντικαταστήσει» μου είπε.

Το ίδιο βράδυ με πήραν στο κινητό να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και επανέλαβαν ότι εντός 48 ωρών θα γινόταν η αντικατάσταση. (Το μηχανάκι κινέζικο, μάρκας ΖΤΕ).   Περνάνε οι 48 ώρες και το μόνο που παίρνω είναι ένα SMS παρηγοριάς: «Φροντίζουμε για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος που μας δηλώσατε. Θα λάβετε νέο SMS για την αποκατάστασή του. Ευχαριστούμε».

Την άλλη μέρα ήταν Σάββατο. Ξαφνικά το πρωί κόβεται η σύνδεση Ίντερνετ. Η κυρία στο τηλέφωνο λέει: «Ναι, δεν έχετε δίκτυο». (Λες και δεν το ήξερα.) «Θα αναφέρω τη βλάβη». Αλλά δεν ήταν βλάβη - ήταν η αναβάθμιση. Μετά από μερικές ώρες παίρνω SMS ότι «το VDSL στον αριθμό τάδε έχει ενεργοποιηθεί. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας». Την εμπιστοσύνη μου; Ξαναδοκιμάζω, με τηλεφωνική υποστήριξη: ούτε το παλιό μόντεμ δούλευε ούτε το νέο. Την Κυριακή, όμως, πήρα άλλο ένα SMS:

«Οι εργασίες για την επίλυση του τεχνικού σας προβλήματος συνεχίζονται». Πού;   Έτσι, πέρασα ένα Σαββατοκύριακο χωρίς Διαδίκτυο, πιστοποιώντας την αλήθεια αυτού που είπε προχθές ένας επίτροπος της Ε.Ε.: «Το  Ίντερνετ είναι πια βασική ανάγκη του ατόμου - όπως το νερό, το ηλεκτρικό και το τηλέφωνο».

Πηγή: www.lifo.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟ ΟΜΗΡΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ: « ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ…. »


Ο 34χρονος γάλλος Jonathan Alpeyrie φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Polaris κρατήθηκε όμηρος από τους αντάρτες στη Συρία για 81 ημέρες μετά την απαγωγή του στις 29 Απριλίου 2013.Απελευθερώθηκε στις 20 Ιουλίου. Σύμφωνα με τους Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα τουλάχιστον 15 δημοσιογράφοι « εξαφανίστηκαν » στη Συρία. Παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό PARIS MATCH (31/ 07/2013). Παρ’όλη τη στράτευσή του με την πλευρά της ένοπλης αντιπολίτευσης την οποία και κάλυπτε δημοσιογραφικά από το 2012, έφτασε η στιγμή που και ο ίδιος είδε μια πλευρά του πραγματικού τους προσώπου. Αν και..... βασανίσθηκε πολύ λιγότερο από τους συγκρατουμένους του χριστιανούς που πάλευαν αλυσοδεμένοι με πεινασμένα σκυλιά, λόγω των υπηρεσιών που είχε προσφέρει στο « κίνημα », η μαρτυρία του είναι ενδεικτική για τις συνθήκες κράτησης απαχθέντων και ομήρων πολέμου.

Άλλωστε στον αντίποδα της δικής του ευτυχούς κατάληξης, βρίσκεται ο συνάδελφός του σύριος δημοσιογράφος Μοχαμάντ Αλ Σαίντ ο οποίος σύμφωνα με το γερμανικό κανάλι ZDF μετά την απαγωγή του , δολοφονήθηκε με φριχτό τρόπο, δηλαδή τεμαχίστηκε σε πολλά μέρη…. 

« Ήμουν με τους αντάρτες με την αντιπολίτευση αυτή που αποκαλείται FSA. Είχα επαφές …Με πρόδωσε o σύνδεσμός μου,οι τοπικοί μεταφραστές και οι γαλλικές υπηρεσίες.Στις 29 Απριλίου οι αντάρτες με ειδοποιούν ότι θα πάμε να δούμε μια άλλη ένοπλη ομάδα στη γραμμή του μετώπου στο Νότο της Δαμασκού σε σημείο που ελέγχει ο FSA.Εκεί έπεσα στην παγίδα τους.Μπαίνουμε σ’ένα 4 επί 4 ο αρχηγός της « katiba a l islam » ο σύνδεσμός μου και δύο μαχητές. Καθ’οδόν σ΄ένα check point κουκουλοφόροι μας σταματούν , με κατεβάζουν από το αμάξι με καθηλώνουν, με αναγκάζουν να πέσω στα γόνατα και μου κάνουν εικονική εκτέλεση.Μου δένουν τα μάτια και πυροβολούν ακριβώς δίπλα από το κεφάλι μου.Μου αδειάζουν τις τσέπες,μου τα πέρνουν όλα και με κακομεταχειρίζονται.

Γνωρίζουν ποιός είμαι οπότε δεν με βασανίζουν όπως κάνουν συνήθως.Μου έχουν φορέσει χειροπέδες και μ΄ έχουν φιμώσει.Θέλουν να με τρομοκρατήσουν να με συντρίψουν να μην διανοηθώ ότι μπορώ να δραπετεύσω.Με απομόνωσαν και κάπου εκεί αρχίζει η αιχμαλωσία μου.

Βρίσκομαι σ΄ένα σπίτι σιδεροδέσμιος πάνω σ΄ένα κρεβάτι με 5 ή 6 μαχητές και 2 γενειοφόρους, ισλαμιστές..Δεν πρόκειται για την Αλ Κάιντα. Αυτοί είναι γενειοφόροι με το πάνω χείλος ξυρισμένο.Ο τομέας όπου βρισκόμαστε βομβαρδίζεται ασταμάτητα με επιθέσεις από Mig και ελικόπτερα.Μια μέρα ένας νεαρός μαχητής ένας τρελός που μου προκαλεί φόβο θέλει να μ’εκτελέσει και μου βάζει την μπούκα του αυτόματου οπλοπολυβόλου στο μέτωπο μόνο και μόνο γιατί δεν ζήτησα την εξουσιοδότησή τους για να πάω τουαλέτα…..Αλλά οι άλλοι τον σταματούν άμεσα και τον απομακρύνουν.Στο τέλος της βδομάδας μ’ανακρίνει ο επικεφαλής της μονάδας και μέλη της τοπικής αστυνομίας των ανταρτών με τρόπο αρκετά δυναμικό.Με κατηγορούν ότι είμαι πράκτορας της CIA.Με βρίζουν, θεωρούν ότι τους λέω ψέματα.Τρεις φορές επαναλαμβάνουν τη διαδικασία.Την τελευταία φορά μου δείχνουν κάτι μαχαίρια ,τα ακονίζουν και μ’απειλούν ότι θα με σφάξουν.Έγινα μάρτυρας βασανιστηρίων κατά 4 χριστιανών υποστηρικτών του Άσσαντ. Οι δεσμοφύλακες αμολούσαν τα σκυλιά εναντίον των αλυσοδεμένων χριστιανών.Ήταν φρικτό ν΄ακούω τα ουρλιαχτά. Αυτό διήρκησε για μια εβδομάδα. Το γκρουπ είναι πολύ δραστήριο.

Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.Αρκετοί πηγαινοέρχονται αλλά εμένα μ’έχουν σε κρησφύγετο καλυμμένο πίσω από ένα παραπέτασμα.Στο τέλος της τρίτης εβδομάδας με μετακινούν και μ΄οδηγούν σ΄ενα σπίτι 500 τ.μ όχι μακριά από την έδρα τους. Εκεί μ΄αλυσοδένουν σ΄ένα παράθυρο…..Μια μέρα με υποχρέωσαν να τους μάθω να χρησιμοποιούν έναν ανιχνευτή μετάλλων.Γιατί στην περιοχή υπάρχουν πολλά αρχαιολογικά ευρήματα.Μ’ αυτό το μηχάνημα αυτοί εντοπίζουν αρχαία και τα πουλάνε στην Βυρηττό για ν’αγοράσουν όπλα και υλικό.Με οδήγησαν σ’αρχαία τείχη έμοιαζε να είναι 4000 χρόνων. Βρήκαμε κάποια κομμάτια…..ήμουν πάντα με τους δεσμοφύλακες. 

Ήμουν βέβαιος ότι θα μ΄εκτελούσαν. Αυτό που μου προξενούσε έντονα αυτόν τον φόβο ήταν η μακρά διάρκεια της ομηρίας μου. Όπως δεν είχα τίποτα να κάνω έκανα σχέδια…σχέδια απόδρασης αλλά κάθε φορά τελείωνα με το να κοιμηθώ εξουθενωμένος. Από καιρό εις καιρόν διασκέδαζαν με το να μου βάζουν το αυτόματο στον κρόταφο.Παρέμεινα σ΄αυτό το σπίτι 2 μήνες που δεχόταν αδιάκοπα επιθέσεις. Όχι μόνο ήμπουν αιχμάλωτος χωρίς να γνωρίζω πόσο αυτό θα διαρκέσει αλλά επιπλέον φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να σκοτωθώ από κάποιον βομβαρδισμό……Δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες της απελευθέρωσής μου. Ένας υποστηρικτής της κυβέρνησης Άσσαντ,ένας κοινοβουλευτικός κι ένας σημαντικός σύριος επιχειρηματίας που αναζητούσαν άλλους απαχθέντες έπεσαν κατά τύχη επάνω μου. Οι αντάρτες τους ενημερώνουν ότι είμαι γάλλος δημοσιογράφος. Με φιλμάρουν προς πιστοποίηση και προφανώς τους στέλνουν το υλικό. Ένα 48ωρο αργότερα μ΄απελευθερώνουν……Για την απελευθέρωσή μου καταβλήθηκαν 450.000 δολάρια. Η αρχική απαίτηση των απαγωγέων ήταν 700.000.Ο σύριος επιχειρηματίας αντιπρότεινε 200.000.Αυτή η διαπραγμάτευση ήταν απροσδόκητη γιατί οι απαγωγείς μου δεν είχαν καμιά πρόθεση να μ’απελευθερώσουν….. »

paspartoy

Ο Ήλιος ετοιμάζεται να αναποδογυρίσει ξανά το μαγνητικό πεδίο του!

Κάτι μεγάλο ψήνεται στον Ήλιο μας, ο οποίος βρίσκεται στην τελική φάση του προτού αντιστρέψει για μια ακόμη φορά τους πόλους του πανίσχυρου μαγνητικού πεδίου του, σύμφωνα με τη NASA. Η διαδικασία, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρεις έως τέσσερις μήνες, συμβαίνει περιοδικά κάθε περίπου 11 χρόνια και σηματοδοτεί το αποκορύφωμα του 11ετούς ηλιακού κύκλου και το ενδιάμεσο σημείο του «ηλιακού μέγιστου».

Η αναστροφή των ηλιακών μαγνητικών πόλων θα γίνει αισθητή σε όλο το ηλιακό σύστημα, μέχρι εκεί που εκτείνεται η ηλιόσφαιρα, δηλαδή η μαγνητική επίδραση του άστρου μας στο διάστημα, δισεκατομμύρια χιλιόμετρα πέρα από τον Πλούτωνα. Καθώς το μαγνητικό πεδίο θα μετακινείται στη νέα θέση του, αναμένεται ο διαστημικός «καιρός» γύρω από τη Γη να γίνει πιο ταραγμένος.

Όπως δήλωσε ο φυσικός Φιλ Σέρερ του Ηλιακού Παρατηρητηρίου του πανεπιστημίου Στάνφορντ, «τα πολικά μαγνητικά πεδία του Ήλιου εξασθενούν σε σημείο μηδενισμού τους και μετά επανεμφανίζονται, αλλά με αντίθετη πολικότητα, μια διαδικασία που συνιστά περιοδικό μέρος του ηλιακού κύκλου».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήδη ο βόρειος μαγνητικός ηλιακός πόλος έχει αλλάξει «πρόσημο» και ο νότιος επισπεύδει να κάνει το ίδιο. Σύντομα και οι δύο πόλοι θα έχουν αναστρέψει πλήρως τους έως τώρα ρόλους τους και το δεύτερο ήμισυ του «ηλιακού μέγιστου» θα βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη.

Πάντως το τρέχον «ηλιακό μέγιστο» θεωρείται το πιο ασθενές των τελευταίων 100 ετών. Συνήθως, σύμφωνα με τους αστρονόμους, στο αποκορύφωμα του ηλιακού κύκλου αυξάνονται οι ηλιακές κηλίδες (οι σκοτεινές περιοχές στην επιφάνεια του άστρου μας, που γεννούν τις ηλιακές εκλάμψεις και εκρήξεις), όμως φέτος έχουν παρατηρηθεί λιγότερες κηλίδες από ό,τι στη διάρκεια προηγούμενων ηλιακών κύκλων.

Χάθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ και έζησαν 40 χρόνια στο δάσος

Πατέρας και γιος τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί πριν από 40 χρόνια κατά τη διάρκεια του πολέμου και βρέθηκαν να ζουν σε δάσος

Ένας 82χρονος στο Βιετνάμ και ο ηλικίας 41 ετών γιος του, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη διάρκεια του πολέμου με τις ΗΠΑ, βρέθηκαν να ζουν σε δάσος της κεντρικής χώρας, δήλωσε αξιωματούχος στο Ανόι.

Ο πατέρας ήταν σε θέση να επικοινωνήσει σ' ένα βαθμό στη γλώσσα της μειονότητας Κορ, ωστόσο ο γιος του ήξερε μόνο λίγες λέξεις, δήλωσε η ίδια πηγή στην κοινότητα Τάι Τρα της επαρχίας Κουάνγκ Νγκάι.

Ο Χο Βαν Θαν εθεάθη για τελευταία φορά να τρέχει προς το δάσος με τον μικρό τότε γιο του και δυο ακόμα παιδιά, το 1973, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Νταν Τρι.

Πατέρας και γιος εντοπίστηκαν, όταν δύο κάτοικοι γειτονικού χωριού που διήνυσαν απόσταση 40 χιλιομέτρων μέσα σε δάσος για ξύλα, είδαν το δεντρόσπιτο των δυο ανδρών και ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές.

Οι δυο άνδρες επιβίωσαν καλλιεργώντας λαχανικά του δάσους και κυνηγώντας ζώα. Δεν είχαν καμία επαφή με τον έξω κόσμο, αναφέρει η εφημερίδα.

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα τοπικά ΜΜΕ δείχνουν το γιο με μακριά ατημέλητα μαλλιά να φοράει ένα ρούχο φτιαγμένο από φλοιό δέντρων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προκαλεί γνωστός Ολυμπιονίκης: Όλοι ουρούν στην πισίνα!


Τον ρώτησαν αν έχει δεχτεί ποτέ το κάλεσμα από τη μητέρα φύση την ώρα που βρισκόταν μέσα σε πισίνα.

Αυτός όχι μόνο παραδέχθηκε ότι έχει ουρήσει μέσα στην πισίνα, αλλά σημείωσε ότι όλοι κάνουν το ίδιο!

Μιλάμε για τον κορυφαίο Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Michael Phelps, ο οποίος τόνισε ότι δεν τρέχει και τίποτα από αυτή του την πράξη...

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger