E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων δολοφόνησαν αστυνομικό -Γάζωσαν τους άντρες τις ΕΛ.ΑΣ με καλάσνικοφ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Νεκρός από τις σφαίρες των δραπετών των φυλακών Τρικάλων έπεσε ένας αστυνομικός. Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ στο Δίστομο Βοιωτίας είχαν στήσει μπλόκο και επιχείρησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα. Ωστόσο όταν έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει οι επιβάτες που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών. Από τις σφαίρες των αδίστακτων κακοποιών έπεσε νεκρός ένας 37χρονος αστυνομικός πατέρας δύο παιδιών.

Ολα έγιναν στις δύο τα ξημερώματα με τους δραπέτες να αιφνιδιάζουν τους αστυνομικούς και να πυροβολούν εναντίον τους κατά ριπάς. Μια από τις σφαίρες ήταν μοιραία για τον 37χρονο αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 37χρονος αστυνομικός δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι, ωστόσο χτύπησε κάποια αρτηρία με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου μεταφέρθηκε.

Οι δραπέτες αφού «άδειασαν» τα όπλα στους αστυνομικούς στη συνέχεια τους αφόπλισαν και διέφυγαν με τον οπλισμό τους και με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι αδίστακτοι δραπέτες των Τρικάλων. Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά το θύμα ήταν ένας αστυνομικός.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ανταλλαγή πυροβολισμών βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεταφέρθηκαν δυνάμεις και από την Αθήνα.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger