Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πώς να ρίξεις τον πυρετό χωρίς φάρμακα! ! !

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013


Μόλις το παιδί κάνει πυρετό χτυπάει στο σπίτι συναγερμός και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να δώσεις κάποιο από τα γνωστά αντιπυρετικά. Και όμως! Θα μπορούσες να μειώσεις ή και να ρίξεις τελείως τον πυρετό χωρίς να χρησιμοποιήσεις φάρμακο. Μάθε πώς μπορεί να γίνει αυτό! 


1. Όταν το παιδί εμφανίσει θερμοκρασία πάνω από 38 βαθμούς Κελσίου το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να του αφαιρέσεις τα ρούχα. Όχι απλά να τα μειώσεις αλλά να γδύσεις εντελώς το παιδί. Στα βρέφη αφήνεις μόνο την πάνα για να μην λερώσουν και στα μεγαλύτερα το βρακάκι για να μην ντρέπονται. 
2. Μείωσε τη θερμοκρασία του χώρου στους 18-20 βαθμούς Κελσίου. Μείωσε ή κλείσε το καλοριφέρ. 
3. Άνοιγε κάθε τόσο ένα παράθυρο ώστε να ανανεώνεται το οξυγόνο αλλά και να δροσίζεται ο χώρος που βρίσκεται το παιδί. 
4. Σε περιπτώσεις που κάνει πολλή ζέστη ανάβουμε έναν ανεμιστήρα και τον ρίχνουμε προς τον τοίχο ώστε καθώς κυκλοφορεί ο αέρας να παίρνει τη θερμοκρασία του χώρου. 
5. Παίρνουμε πετσετούλα βαμβακερή ή πανάκια, τα βρέχουμε με νερό της βρύσης ελαφρώς δροσερό και δροσίζουμε το παιδί στο μέτωπο, τα χέρια, στα πόδια, στον κορμό. 
6. Βρέχουμε το τριχωτό του κεφαλιού και δεν το στεγνώνουμε. Καθώς το νερό εξατμίζεται, παίρνει και τη θερμότητα από το παιδί. 
7. Αφήνουμε το παιδί να κυκλοφορεί ξυπόλητο, δηλαδή χωρίς κάλτσες. Είναι και αυτό ένα φυσικό αντιπυρετικό, καθώς από τις πατούσες φεύγει η ζέστη προς το πιο κρύο πάτωμα. 
8. Αν με όλα η θερμοκρασία δεν πέσει σε ικανοποιητικά επίπεδα, τότε του κάνουμε ένα ολόσωμο μπάνιο, ντους με τρεχούμενο νερό από χλιαρό προς δροσερό μέχρι εκεί που αντέχει το παιδί. Το ντους μπορεί να διαρκέσει 5-15 λεπτά.
Μαζεύουμε τα πολλά νερά από το σώμα του και το αφήνουμε να στεγνώσει μόνο του. 
9. Του δίνουμε να πιει άφθονα υγρά για να αναπληρώσουμε αυτά που χάνει με τον πυρετό, όπως: νερό, χυμούς, γάλα. 
10. Δεν ξεχνάμε τον παιδίατρό του. Κάθε πυρετός είναι μόνο ένα σύμπτωμα μιας γενικότερης αρρώστιας. Γι' αυτό επικοινωνούμε μαζί του ώστε να σας δώσει τις συμβουλές του. 

Tlife

Έφηβη από τη Ρωσία δημοπρατεί την παρθενιά της!


Η 18χρονη, της οποίας το όνομα δε δόθηκε στη δημοσιότητα, διαφήμισε την παρθενιά της σε ένα σάιτ δημοπρασιών, όπου περιέγραψε την κατάσταση της ως “νέα και αχρησιμοποίητη”. 

Από τη Σιβηρία πήγε σε ξενοδοχείο της πόλης Κρασνογιάρσκ, όπου έγινε η “μεγάλη συνάντηση”, της οποίας βέβαια προηγήθηκε η πληρωμή.

Η ρωσική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δε θα ερευνήσει την υπόθεση, καθώς ο αγοραστής δεν έκανε κάποια παρανομία.

“Είμαι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, οπότε πουλάω το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω” έγραψε στο σάιτ στο οποίο δημοπράτησε την παρθενιά της.

“Είμαι έτοιμη για τη συνάντηση, ακόμα και αύριο, είμαι έτοιμη να δώσω την παρθενιά μου.

Θα πάω στο ξενοδοχείο με έγγραφο που πιστοποιεί την παρθενιά μου και με ένα άτομο συνοδεία, ώστε να μην ξεγελαστώ και χάσω τα λεφτά. Το πρόσωπο που θα πάρει τα λεφτά θα φύγει, εγώ θα μείνω...Δεκτά γίνονται μόνο μετρητά”.

Το όνομα του αγοραστή είναι Ευγένης Βολνόφ, αλλά δε δόθηκαν περαιτέρω στοιχεία για το άτομο του. Πλήρωσε 100.000 ρούβλια ή 3.100 δολάρια (σχεδόν 2. 300 ευρώ). Η δημοπρασία διήρκεσε μία μέρα. 

Η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για αδίκημα, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται για πορνεία. 

Τον περασμένο Απρίλιο είχε ξαναπροσπαθήσει να πουλήσει την παρθενιά της σε άλλο σάιτ. Τότε είχε γράψει: “είμαι 17 χρονών και σύντομα θα γίνω 18. Θέλω επειγόντως να πουλήσω την παρθενιά μου. Θέλω να την πουλήσω πολύ ακριβά, σε κάποιον που θα την εκτιμήσει. Δεν έχω κακές συνήθειες και είμαι όμορφη. Είμαι έτοιμη να ταξιδέψω όπου χρειαστεί.

Ανέκδοτο; το ζευγάρι στον παράδεισο


Σε τροχαιο σκοτωνεται ζευγαρι . πανε παραδεισο , συναντουν τον αγιο πετρο και του λενε. ε ξερεις θελουμε ακροαση απο το θεο εχουμε σοβαρο θεμα. τους παει ο Πετρος στον Θεό και λενε στον τελευταιο!: Θεε εχουμε ενα προβλημα.. τι ; λεει αυτος.. αν ξερεις σκοτωθηκαμε εκει κατω και δεν ειχαμε προλαβει να παντρευτουμε... να μας παντρεψεις θελουμε...
χμμμ λεει ο θεος..το εχετε σκεφτει καλα; ναι ναι αυτοι . οκ οκ ξανασκεφτειτο και ελατε σε 2 χρονια.
πανε σε 2 χρονια παλι, τα ιδια. το σκεφτηκαμε!
εισαστε σιγουροι λεει ο θεος; ναι ναι αυτοι. οκ οκ ο θεος. ελατε παλι σε 3 χρονια . σκεφτειτο ομως καλα
σε 3 χρονια ξανα τα ιδια , μπρος στην επιμονη, ο θεος τους παντρευει. χαρουμενοι ολοι βιολια, τα χερουβειμ τραγουδαν , ολα μια χαρα , τελεια. ευτυχια πληρης.
σε 6 μηνες το ζευγάρι κατηφες, ξαναπαει στο θεο... με κατεβασμενα ματια , σχεδον με ντροπη του λενε
ξερεις Θεε.... θελουμε να χωρισουμε!....
Αστραφτει βροντα ο θεος! το κερατο μου το ετσι μου το αλλιως μου... δε σας ειπα βρε κ@λοπαιδα να το σκεφτειτε καλα;;; τι θετε να κανω τωρα;
5 χρονια μου πηρε να σας βρω παπα εδω πανω να σας παντρεψει, ξερετε ποσα χρονια θα μου παρει να βρω εδω περα στον παραδεισο, δικηγορο να σας χωρισει;;;;


VIDEO: Πως γίνονται οι κηδείες στην Ταϊβάν


Μουσική που και νεκρούς ανασταίνει...

Η χθεσινή φάση που ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ τον Παναθηναικό


Χοντρό χέρι έβαλε στον νεαρό αμυντικό ο Γιάννης Αναστασίου, μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα...

 Στο θέμα έχει αναφερθεί ο σκύλος από χθες, δείτε τώρα και το σχετικό βίντεο:

Το ξέσπασμα του Τριανταφυλλόπουλου από kokoretsi

Σοκαριστικά στοιχεία για 14χρονη: Υποψίες ότι την βίασαν 100 άνδρες, πριν κόψουν στην κυριολεξία σε κομματάκια


Ανοίγουν και πάλι οι υποθέσεις εξαφάνισης μίας 14χρονης και μίας 15χρονης από τη Βρετανία. Σοκάρουν οι υποψίες των Αρχών. Περισσότερα από 100 άτομα αναζητούνται ως ύποπτα. Τις υποθέσεις εξαφάνισης δύο εφήβων κοριτσιών από τη Βρετανία, ανοίγουν και πάλι οι Αρχές, 10 χρόνια μετά την εξαφάνιση της πρώτης και 6 χρόνια από την εξαφάνιση της δεύτερης.

Η Charlene Downes, 14 ετών, εξαφανίστηκε στο Blackpool, τον Νοέμβριο του 2003. Για την υπόθεση, οι Αστυνομικοί πιστεύουν, ότι έπεσε θύμα παιδόφιλων, με περισσότερους από 100 άνδρες να την κακοποιούν σεξουαλικά, πριν την δολοφονήσουν και την κόψουν σε κομμάτια για κεμπάπ.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι έρευνες ξεκινούν εκ νέου, με τη συνδρομή ομάδας ειδικών αξιωματούχων.
Οι ίδιοι θα ερευνήσουν και την υπόθεση εξαφάνισης της 15χρονης Paige Chivers, που εθεάθη τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2007. Η Αστυνομία εκτιμά, ότι επίσης έπεσε θύμα παιδόφιλων και ότι έχει δολοφονηθεί, ωστόσο το σώμα της δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Μεταξύ των δύο υποθέσεων, δεν έχει βρεθεί συνδετικός κρίκος, ενώ αναζητούνται περισσότερα από 100 άτομα, που θεωρούνται ύποπτα.
Ο Andy Rhodes, βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής, δήλωσε πως δεν σταμάτησαν ποτέ τις έρευνες για κανένα από τα δύο κορίτσια.
«Πιστεύω, ότι κάποιοι έχουν πληροφορίες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην επίλυση και των δύο υποθέσεων. Οι φίλοι των κοριτσιών ήταν σε νεαρή ηλικία τότε, σήμερα όμως, μπορεί να έχουν αποκτήσει και δικά τους παιδιά. Ελπίζω, ότι είναι σε θέση τώρα να μιλήσουν πιο ελεύθερα, για πράγματα που μπορεί να ξέρουν», είπε.
Οι επικεφαλής των ερευνών επιθυμούν, ακόμη και τόσα χρόνια μετά, να δοθεί ένα τέλος στο μαρτύριο που περνούν οι οικογένειές τους, ζητώντας οποιαδήποτε πληροφορία.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, κατά τον χρόνο εξαφάνισης της Charlene, βρέθηκε, μαζί με έναν ακόμη άνδρα, από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο των Αρχών, με την κατηγορία ότι τη δολοφόνησαν και την έκοψαν σε κομμάτια. Οι κατηγορίες σε βάρος τους αποσύρθηκαν, όμως τώρα, εξετάζονται εκ νέου.

Απίστευτο περιστατικό.Γονείς έβαζαν στο παιδί τους ηλεκτρικό κολάρο σκύλου για να το τιμωρήσουν.


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αμερική με ένα ζευγάρι που συνελήφθη για την κακοποίηση του παιδιού του.

Το ζευγάρι συνελήφθη επειδή φορούσε στην εννιάχρονη κόρη του ηλεκτρικό κολάρο σκύλου και την ανάγκαζαν να γαβγίζει μέχρι να πάθει ηλεκτροσόκ.

Ο Εντουάρντο Μοντάνιεζ, κατηγορείται για την τοποθέτηση του κολάρου στο κοριτσάκι ενώ η γυναίκα του, Πόλα, κατηγορείται επειδή ήταν μάρτυρας στο περιστατικό και δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει.

Το κοριτσάκι είπε στην αστυνομία πως έχει υποστεί ηλεκτροσόκ μόνο μια φορά αλλά οι ερευνητές λένε πως τα σημάδια στο λαιμό της έχουν γίνει από περισσότερες χρήσεις του κολάρου.

Επίσης, μαρτύρησε πως το ζευγάρι την είχε χτυπήσει αρκετές φορές και πιθανόν να μην είναι καν το βιολογικό τους παιδί.Οι γονείς συνελήφθησαν μετά από αναφορά της δασκάλας του παιδιού στις Αρχές του Κονέκτικατ αφού το εννιάχρονο κοριτσάκι είχε κάνει παράπονα για τον λαιμό του.

Το μέλλον της είναι αβέβαιο. Θα πρέπει να βρεθεί μια καινούρια οικογένεια για να της δώσει την αγάπη που χρειάζεται.

Ευτυχώς το κοριτσάκι μαρτύρησε τη κακοποίηση που είχε υποστεί από τους γονείς του αλλά υπάρχουν πολλά παιδιά σε αυτή την ηλικία που υποφέρουν σιωπηλά γιατί φοβούνται να μιλήσουν.

Τα ζώδια σήμερα 3 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Βλέπετε κάποια πράγματα που λίγο καιρό πριν δεν μπορούσατε να δείτε ξεκάθαρα. Και μάλιστα μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι αυτό που σας εμπόδιζε να προστατέψετε κάποια προσωπικά σας δεδομένα. Πιθανή καχυποψία και οικονομική ανασφάλεια πιθανόν να σας κουράσει.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη από πιο βαθιές αποδείξεις και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να αρκεστείτε σε επιφανειακές πράξεις. Πιθανόν να ζητάτε την ουσία και τη στήριξη και να μην την είχατε μέχρι τώρα. Για να έχει το αποτέλεσμα η επαφή με τον Σκορπιό ίσως χρειάζεται να ακροβατήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας απασχολούν πάρα πολύ τα έσοδα που έχετε μέσω συνεργασίας ή ακόμα και από τον σύντροφο. Βλέπετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα πιστεύατε και ίσως οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις να είναι υπερβολικές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ή έκλειψη που γίνεται σήμερα αφορά καθαρά τις επαφές σας και τον τρόπο που σχετίζεστε. Για αυτό ακόμα και ασυνείδητα μπορεί να βρεθείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα ή ακόμα και ένα νέο ξεκίνημα σε άλλη βάση.
Έρωτας: Οι παλιές συνήθειες θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια και σίγουρα θα σας προβληματίσουν. Αλλά αν θέλετε μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες γνώσεις που έχετε ή ακόμα και την εμπειρία σας και να περάσετε σε πιο πρακτικά μονοπάτια.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν σκοπιμότητες τις οποίες δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ξεπεράσετε. Κάποια καθυστέρηση που μπορεί να σας δημιουργήσει πίεση ή να αφορά ακόμα και ένα ακίνητο, τελικά θα είναι μάλλον για το καλό σας. Γιατί κάποια πράγματα μπορεί να μην τα είχατε λάβει υπόψη σας και τώρα να τα αναγνωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε στραφεί σε πιο σοβαρά και βαθιά πράγματα. Και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας αφαιρεί την δυνατότητα της άνετης ή άμεσης επικοινωνίας. Ίσως τώρα να σοβαρέψετε περισσότερο και να κρατήσετε κάποια πράγματα πιο σταθερά μέσα σας.
Έρωτας: Είστε γενικά ανήσυχοι γιατί μπορεί να μην νιώθετε ότι υπάρχει συνταύτιση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η πιθανή σας ζήλεια ή ακόμα και η καχυποψία μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να γίνετε περισσότερο μεθοδικοί σε μια κατάσταση. Για να δημιουργηθεί μια γερή βάση θα βάλετε και το δικό σας χεράκι με φροντίδα και αγάπη. Η λογική θα επικρατήσει και θα ζητήσετε περισσότερες εξηγήσεις από κάποιους συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε εν γένει μια διάθεση να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά κομμάτια της ζωής σας. Και ίσως να αποκτήσετε και ένα χόμπι το οποίο μπορεί να σας δώσει μια ώθηση και κίνητρο για να ξεφύγετε από κάποιες εντάσεις και στεναχώριες.
Έρωτας: Μια παλιά ιστορία θα ενεργοποιηθεί και πάλι και μέσα από αυτή θα θέλετε να δείτε τι πραγματικά έχει απομείνει και τι όχι. Γιατί μπορεί να έχετε ανάγκη να κάνετε μια ανοικτή και ξεκάθαρη συζήτηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε καλό δρόμο γιατί κάνετε κινήσεις πολύ προσεκτικές και θέλετε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Η διαδικασία που έχετε βάλει εμπρός, δηλαδή να φανερώσετε κάποια πράγματα που αφορούν συνεργάτες με έναν ξαφνικό τρόπο, τελικά καλό θα σας κάνει γιατί θα ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη που γίνετε σας βρίσκει στην προσπάθεια να γεφυρώσετε το τώρα με το παρελθόν. Και κυρίως να αποκτήσετε κάποια πράγματα που έχετε ανάγκη ή να δημιουργήσετε μια γερή βάση που δεν θα χαλάσει με τίποτε.
Έρωτας: Αναρωτιέστε μερικοί αν τελικά αγαπιέστε ή, επειδή προσφέρετε κάποια πράγματα, αν τελικά σας θέλει το άτομο που είστε μαζί. Καλό είναι να μην βάλετε τέτοια πράγματα στο μυαλό σας γιατί κάπου προκαλείτε την μοίρα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να βλέπετε ότι κάποια πράγματα έχουν κολλήσει, αλλά τελικά θα είναι για το καλό σας. Σίγουρα θα υπάρχουν υποχρεώσεις από το παρελθόν που χρειάζεται να κλείσετε μια κι έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ο Άρης σας συντονίζεται θαυμάσια με κάποιες ενέργειες σας, ώστε να αντλήσετε όλες σας τις ψυχικές δυνάμεις και να στηρίξετε κάτι νέο που βλέπετε ότι βγαίνει στην επιφάνεια.
Έρωτας: Η δύναμη που νιώθετε βγαίνει και σε αυτόν τον τομέα. Και εσείς που έχετε χωρίσει ή είστε σε απόσταση σίγουρα δεν θα κάνετε καμία υποχώρηση. Γιατί είστε σίγουροι ότι έχετε δίκιο.
Καριέρα & Οικονομικά: Από εκεί που δεν είχατε καμία ευκαιρία τώρα δημιουργούνται νέες και με έναν τρόπο που δεν το περιμένατε. Η ξαφνική πρεμούρα που μπορεί να σας πιάσει να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα θα σας ενοχλήσει, γιατί η λογική σας δεν το επικροτεί. Το ένστικτο σας όμως σας καθοδηγεί καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Όλα γυρίζουν γύρω από τα αποκτήματά σας και τι έχετε κάνει για αυτά. Τα έχετε προστατέψει; Επίσης έχετε υποψιαστεί προς τα πού πηγαίνετε σαν άτομα και σαν ιδεολογία; Όλα αυτά και πολλά άλλα θα σας τριβελίζουν το μυαλό και ίσως να νιώσετε ανασφαλείς.
Έρωτας: Μπορεί να κρεμαστείτε από μια σχέση με στόχο να ξεπεράσετε την ανασφάλεια που να νιώθετε είτε από μόνοι σας είτε από την μεταξύ σας σχέση. Καλό είναι να μην ανακατέψετε χρήματα με σχέσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένας προβληματισμός για το τι θα κάνετε με κάποια χρήματα που πρέπει να χειριστείτε για να πληρώσετε λογαριασμούς. Τι δηλαδή θα πρέπει να χαλάσετε εσείς, για τη δική σας ικανοποίηση, και με ποιόν τρόπο θα ελέγξετε όλες τις παρούσες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε στο επίκεντρο της έκλειψης μαζί με την Νέα Σελήνη. Κυρίως οι γεννημένοι στις 3.11 θα έχετε να αντιμετωπίσετε μια διάθεση που ίσως να σας χαλάσει. αλλά τίποτε παραπάνω. Γιατί θα βρεθεί κανάλι να διοχετεύσετε την ενέργεια σας ακόμα και μέσω φίλων...
Έρωτας: Ίσως να περιμένετε άλλα και άλλα να έρθουν από το άτομο που είστε μαζί ή από κάποιο πρόσωπο που φλερτάρει μαζί σας. Εσείς τελικά αυτό που θέλετε είναι να είστε σαφείς και ειλικρινείς και ίσως αυτό να μην βοηθάει όταν εμπλέκεστε σε... φλου καταστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν τρόποι να κερδίσετε χρήματα αρκεί να ξεφύγετε από τα παλιά μοντέλα. Η συστηματοποίηση των ιδεών σας θα σας κάνει να αποφύγετε λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε παραμείνει κάπως απομονωμένοι γιατί δεν θέλετε να κουράζεστε ή να ανταλλάσετε πολλά λόγια με άτομα που δεν σας εκφράζουν.
Έρωτας: Η μυστική σχέση, που ίσως να ξετυλιχτεί ξαφνικά από το κουβάρι που υπάρχει, θα σας ανεβάσει το ηθικό αλλά δεν θα σας δώσει κάτι καινούργιο. Προσπαθήστε με νύχια και με δόντια να είστε και ρεαλιστές.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε την ευθύνη ενός πολύ σημαντικού έργου. Μπορεί και να μην το θέλετε αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Κάποια κρυμμένα σχέδια και επαφές ίσως να σας εξυπηρετήσουν και να δείτε σε βάθος την υπόθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Δέχεστε πίεση από ένα Σκορπιό ο οποίος σας υποχρεώνει να έχετε αποδείξεις για τα δεδομένα που του δείχνετε. Ίσως να σας φέρει σε δύσκολη θέση και κυρίως αν είναι φίλος ή μέλος μιας ομάδας.
Έρωτας: Αναζητάτε να βρείτε ένα χαμένο κομμάτι της ξεγνοιασιάς σας και ίσως να μην μπορείτε να χαλαρώσετε εύκολα. Υπάρχουν όμως κομμάτια στην υπάρχουσα σχέση σας που σώνουν την κατάσταση, επειδή είναι ρεαλιστικά και γήινα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να περνάτε κρίση ως προς το σύστημα αξιών σας, αλλά τελικά θα βγείτε νικητές γιατί θα αποδειχτείτε απόλυτα σωστοί και τυπικοί. Πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να πάρετε χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Ίσως να νιώθετε θυμό για κάποια θέματα που έχουν προκύψει και σας έχουν κάνει να ξαναβγάλετε στην επιφάνεια κάποια τραύματα που δείχνουν ότι δεν έχουν θεραπεία. Ψυχραιμία και θετική στάση χρειάζεται και θα τη βρείτε τη λύση.
Έρωτας: Νιώθετε μια απόσταση από το πρόσωπο που είστε μαζί και αυτό σας δημιουργεί αντιφατικά συναισθήματα. Η πείρα όμως μπορεί να σας κάνει να δείτε μια άλλη πραγματικότητα, όπου αναιρείται ο κοινός εγωισμός και τότε γίνονται θαύματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε σκέψεις ή κινήσεις που δείχνουν ότι θέλετε να διεκδικήσετε και να έχετε έντονη συμμετοχή στο παιχνίδι που αφορά τα χρήματα. Προσέξτε τις επιλογές σας για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Προσπαθείτε με τον τρόπο σας να κρατήσετε ένα μέτρο σε όλες τις υποθέσεις. Και ο λόγος είναι πως νιώθετε ότι που και που χρειάζεστε τον έλεγχο των καταστάσεων ή και των γύρω σας.
Έρωτας: Το καλό με εσάς είναι ότι έχετε βαθιά πίστη και ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε καλύτερα κάποια συναισθήματα που βγαίνουν. Η διορατικότητά σας βοηθάει στο να ξέρετε ακριβώς τι θα κάνετε και πως θα κινηθείτε. Η σχέση από το εξωτερικό θα σας δώσει σιγουριά και σταθερότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που ρέουν και χρειάζεται να έχετε μεγάλη σταθερότητα και καθόλου σκαμπανέβασμα. Η έρευνα είναι πολύ σημαντική στην προκειμένη φάση αλλά και το πώς θα χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας.

Πηγή: http://www.astrology

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger