Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κοριτσια ο Πολυκαρπος..- Nude by Polywood!

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Nude by Polywood δεν είναι άλλος από τον Πολύκαρπο Μανουσαρίδη...  





Ποιος είπε πως για να φορέσεις το κλασικό αθλητικό μαγιό πρέπει να είσαι κολυμβητής-αθλητής-20 χρόνων-ο τέλειος άντρας; Ε όχι λοιπόν! Η εποχή επιστρέφει δυναμικά στη δεκαετία του '80 και μας παρασέρνει... 


/
Η αλήθεια είναι ότι το κλασικό κολυμβητικό μαγιό χρειάζεται θυσίες αλλά είναι και το trend της εποχής.  




Έντονα χρώματα, στο κλασικό αθλητικό κολυμβητικό μαγιό μετατρέπουν σε hot fashion item ένα 100% sporty αξεσουάρ. 


/
Όποιο κορίτσι έχει την τύχη και να συνοδεύεται και το κορμί-συνοδός να  πληρεί τις προδιαγραφές αυτό είναι το hot beach look της σεζόν για την παραλία. Ταβερνάκια, ποτά, ξενύχτια, καταχρήσεις... Ξεχάστε τα! 




That's fashion! Αλλά δεν είναι για όλους... 



Είναι για λίγους.... 



Για τους υπόλοιπους κλασικά μποξεράκια σε πολύ modern προσέγγιση και με super cool συσκευασία για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. 


/
Ένα ultra fashion statement μπορεί να γίνει και με την απόλυτη κομψότητα του κλασικού μαύρου. Και να είναι super sexy. Έχει κανείς αντίρρηση; 
Να μην αφήσουμε το αγόρι αυτό να περιμένει... 


http://www.tlife.gr

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Σε ποιο σημειο "χτυπησε" τατουαζ



Αν είναι συνηθισμένο για μία γυναίκα να κάνει τατουάζ στα οπίσθια, πόσο εύκολο είναι να τολμήσει να κάνει ένα λίγο πιο...βαθιά;

Κι όμως, η Μαρία Λουίς ντελ Ροσάριο όχι μόνο το τόλμησε αλλά απόλαυσε και τη... διαδικασία.

Η 22χρονη κοπέλα έκανε το butthole tattoo στη 17η Ετήσια Εκθεση Τατουάζ στης Νότια Φλώριδα και αφού ο καλλιτέχνης τελείωσε τη δουλειά του... η Μαρία δήλωσε πως η αίσθηση ήταν υπέροχη!

Δείτε το βίντεο αλλά και το... τατουάζ!

http://www.radar.gr

Οι "αριστουχες" του soft πορνο

Όταν δεν υπάρχει διείσδυση, δεν θεωρείται τσόντα, αλλά υποκριτική. Να ποιες κέρδισαν το Όσκαρ με τον ιδρώτα τους. 


 
Η Εμμανουέλα ήταν εκείνη που ντεμπουτάρισε την τάση, οι Ιταλοί σκηνοθέτες των 80s που την απογείωσαν και οι straight to video Αμερικάνικες κυκλοφορίες των 90s που την έφεραν στο mainstream. Προφανώς στην εποχή της υπερ-προσφοράς καυτής σάρκας είναι αδύνατον για οποιαδήποτε να ακολουθήσει τα χνάρια των παρακάτω. Για αυτό και αποφασίσαμε να τις τιμήσουμε μια ακόμη -τελευταία- φορά.  

12, Demetra Hampton
Η Ελληνικής καταγωγής Αμερικάνα αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής που βρέθηκε από το πουθενά να πρωταγωνιστεί το 1989 στην ιταλική κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ Valentina.


Δεν έκανε ποτέ τίποτα αξιόλογο πριν ή μετά τα 13 επεισόδια που κράτησε η σειρά, αλλά η χαρακτηριστική της κουπ έκανε πολλούς τότε να αναστενάξουν.
 
11, Athena Massey
Μπορεί προσωπικά οι δρόμοι μας ποτέ να μην διασταυρώθηκαν, αλλά η 44χρονη πλέον Καλιφορνέζα διατηρεί το δικό της φανατικό κοινό, που ακολουθεί εκείνη και το στήθος της σε δεκάδες περιπέτειες από το 1991 και μετά που έκανε το ντεμπούτο της ως πτώμα δίπλα στον Steven Seagal.


Οι πιο υποψιασμένοι ίσως να την θυμούνται ως την παραδουλεύτρα μάνα της Jaime Pressley στο Poison Ivy, αυτή που την έπιασε να πηδιέται με το pool boy ο παντρεμένος εραστής της, με αποτέλεσμα να την πετάξει από το σπίτι και να γεννήσει στην ανήλικη κόρη της την δίψα για εκδίκηση.

10, Yuliya Mayarchuk
Προφανώς και η 32χρονη Ουκρανή πρωταγωνίστρια του Trasgredire (2000) δεν δικαιούται να βρίσκεται εντός λίστας, αφού η συνεισφορά της στο είδος είναι μηδαμινή.


Ο λόγος που την συμπεριλαμβάνουμε είναι για να τιμήσουμε στο πρόσωπο της (και κυρίως στο κορμί της) την πολύχρονη συνεισφορά του Ιταλού σκηνοθέτη Tinto Brass, του οποίου και ήταν η τελευταία μούσα.

9, Kari Wuhrer
Το αντίπαλο δέος της Alyssa Milano στις αρχές των 90s που λόγω ύψους (βλέπε 1,65) δεν διέπρεψε ποτέ στο μόντελινγκ αλλά τα κατάφερε μια χαρά ως Vj του MTV, μέλος μπάντας (Freudian Slip) και πρωταγωνίστρια μιας σειράς straight to video ερωτικών θρίλερ που κανείς πλέον δεν θυμάται.
 

Παρότι απόφοιτος υποκριτικής των New York University, Columbia University και London Royal Academy of Dramatic Arts, κανείς δεν την πήρε ποτέ σοβαρά ως ηθοποιό. Οπότε και εκείνη το πήρε απόφαση, αφαίρεσε την σιλικόνη στο στήθος το 2002 και έγινε μανούλα.
 
8, Alyssa Milano
H Miley Cyrus των 80s βρέθηκε στα 8 της να περιοδεύει ανά την Αμερική (επί δυο χρόνια) ως Annie και στην συνέχεια να κερδίζει το κοινό ως κόρη του Tony Danza στο Who’s the Boss (επί 8 χρόνια) και του Arnold Schwarzenegger στο Commando. Στην συνέχεια, όπως ακριβώς κάνει αυτή την στιγμή η Miley, βαρέθηκε να το παίζει καλό κορίτσι και άρχισε να γδύνεται αβέρτα σε ένα τσουνάμι straight to video ερωτικών θρίλερ όπως Poison Ivy 2, Deadly Sins και Embrace of the Vampire.


Αυτός που είναι και ο λόγος που βρίσκεται –με το σπαθί της- εντός της συγκεκριμένης λίστας. Extra bonus ότι στα 15 της κυριαρχούσε στα γιαπωνέζικα charts με πέντε διαδοχικά πλατινένια albums.
 
7, Julie Strain
Ομολογώ πως δεν την θυμάμαι καθόλου. Αλλά με πάνω από 120 B-movies στο ενεργητικό της, το πάλαι ποτέ Pet  of the year του Penthouse του 1993 αποτελεί την αδιαφιλονίκητη Meryl Streep του συγκεκριμένου υπο-είδους.

 
 Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την πολυτάραχη ζωή της (σ.σ. δεν θυμάται τίποτα πριν από τα 21 της γιατί έπαθε αμνησία μετά από πτώση από άλογο και ήταν παντρεμένη με τον δημιουργό των Teenage Mutant Ninja Turtles) θα τα βρείτε στην αυτοβιογραφία της με τίτλο ‘185 εκατοστά που αξίζουν να σκαρφαλώσεις’.

6, Shannon Tweed
Το γεγονός ότι μετά από 5.000 ‘κουτουπωμένες’ groupies, ο Gene Simmons των Kiss επέλεξε την συγκεκριμένη ως μόνιμη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, έχει την δική του σημασία. Η αλήθεια είναι ότι η Shannon και το στήθος της μόνο τυχαία δεν είναι, έχοντας μεγαλώσει γενιές αντρών με B-movies όπως Indecent Behavior, Night Eyes (1,2 & 3) και Body Chemistry.


Μερικά μόνο παραδείγματα από την μεγαλοπρεπή γυμνή 20ετή καριέρα της κόρης του Καναδού εκτροφέα μινκ και Playmate of the year 1982.

5, Laura Gemser
‘Η Εμμανουέλα και οι τελευταίοι κανίβαλοι’, ‘Βία στις γυναικείες φυλακές’ και ‘Οι ερωτικές νύχτες των ζωντανών νεκρών’ ήταν μερικά από τα ‘αριστουργήματα’ για χάρη των οποίων ξετύλιξε την σοκολατένια της ομορφιά η Ινδονησιακής καταγωγής Ολλανδέζα.

 
Συνήθως στα πλαίσια της sexploitation σειράς ταινιών Μαύρη Εμμανουέλα και με τον βαθιά διαταραγμένο -με την καλή και την κακή έννοια- Joe D’ Amato πίσω από την κάμερα. Ποτέ δεν δέχτηκε να παίξει σε hardcore ταινίες, με τις σχετικές σκηνές διείσδυσης στις ταινίες της να έχουν προστεθεί μετά.
 
4, Jaime Pressley ως Poison Ivy
Πολύ πριν κερδίσει Emmy ως η μπιτσιόλα σύζυγος του Βαγγέλη (σόρι, του Earl εννοούσα) η γέννημα θρέμμα white trash Jaime ήταν πρωταγωνίστρια του τρίτου ερωτικού θρίλερ της σειράς Poison Ivy. Εκεί όπου -σύμφωνα με το γενικό concept- μια σέξι έφηβη έμπαινε στο σπίτι οικότροφος, πήδαγε πατέρα και γιο και κατάστρεφε την οικογένεια.

 
Η εικόνα της να βγαίνει γυμνή από την πισίνα (και η συνοδευτική φωτογράφηση στο Playboy) είναι τόσο χαρακτηριστική για τα 90s όσο και η Εμμανουέλα στα 70s. Ενώ αποτελεί και ένα τρόπο να αναφέρουμε μια σειρά που μας χάρισε εξαιρετικές ερωτικές στιγμές με την Drew Barrymore (στο Nο1) και την Alyssa Milano (στο No2).
 
3, Sylvia Kristel
H -59χρονη πλέον- μικρή Ολλανδέζα έζησε μια πραγματικά θλιβερή ζωή. Ξεκινώντας από τον πελάτη του οικογενειακού τους πανδοχείου που την βίασε όταν ήταν 9 ετών και τον πατέρα της που την εγκατάλειψε για μια γκόμενα όταν ήταν 14. Από τότε έκανε τρεις γάμους και άπειρες σχέσεις με πολύ μεγαλύτερους άντρες, βούτηξε για τα καλά στην κοκαΐνη και το αλκοόλ και πλήρωσε μια ζωή καπνίσματος με καρκίνο του λάρυγγα.

 
Αλλά για τους 45άρηδες εκεί έξω παραμένει η εξωτική Εμμανουέλα, η Lady Chatterley, η Μάτα Χάρι. Με άλλα λόγια η πρώτη τους φαντασίωση πριν βουτήξουν στα απαγορευμένα ράφια με τις τσόντες των βιντεοκλάμπ.

2, Tanya Roberts
Έγινε σταρ δείχνοντας το στήθος της σε τρεις μόνο ταινίες (συγκριτικά με τις 200 που έχουν κάποιες άλλες στην λίστα). Και αυτό κάνει την περίπτωσή της ακόμη πιο ιδιαίτερη. Η 56χρονη πλέον Νεοϋορκέζα βρέθηκε διαδοχικά ως street fighter στην τελευταία σεζόν του Charlie’s Angels (μετά από ψηφοφορία κοινού) και ως γεωλόγος-κορίτσι του Bond στο A View to Kill.

 
Αλλά η ιστορία θα την καταγράψει ως την αναδυόμενη Αφροδίτη του The Beastmaster και την γυμνή βασίλισσα της ζούγκλας στο Sheena. Οι 20άρηδες ίσως την θυμούνται ως την σέξι γειτόνισσα του Ashton Kutcher στο That 70s show. Ειδική μνεία στην φωνή της, ο ορισμός του βραχνο-σέξι.
 
1, Krista Allen
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η εντυπωσιακή Τεξανή γυμνάστρια επιλέχθηκε να υποδυθεί την ‘Αμερικάνα’ Εμμανουέλα στο Emmanuelle in Space (εκεί που ήταν υπεύθυνη να μάθει στους εξωγήινους πως κάνουμε σεξ). Ή ότι είναι η μοναδική γκόμενα στην οποία επέστρεψε δυο φορές ο George Clooney (2002-2004 και 2006-2007).
 

Τα κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά φυσικά της προσόντα την βοήθησαν να χτίσει μια καριέρα που περιλαμβάνει τα τηλεοπτικά Days of our lives και Baywatch Hawaii καθώς και συμμετοχές στα Liar Liar (η γκόμενα στο ασανσέρ με τον Jim Carey), Anger Management και Confessions of A dangerous mind.


Πετρελαιο: 1,40 για τους ελληνες, 0,95 για τους γερμανους

Οι Γερμανοί διαμαρτύρονται για τις... υψηλές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης. Δείτε πόσο χαμηλότερες είναι σε σχέση με τα όσα θα πληρώσουμε στην Ελλάδα τον Χειμώνα


Την ώρα που οι Έλληνες ετοιμάζονται για έναν πολύ δύσκολο Χειμώνα, που πιθανότατα θα τον περάσουν χωρίς θέρμανση, σε άλλη μια χώρα της Ευρώπης οι πολίτες της διαμαρτύρονται για τις τιμές του πετρελαίου.
Όσο και αν φαίνεται περίεργο, οι Γερμανοί διαμαρτύρονται, καθώς η λιανική τιμή πώλησης του πετρελαίου έφτασε τα 95 λεπτά το λίτρο, υψηλότερη τιμή από το 2008, όταν είχε αγγίξει τα 98 λεπτά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", περίπου 6.000.000 νοικοκυριά στη Γερμανία χρησιμοποιούν το πετρέλαιο θέρμανσης ως καύσιμο και η πλειοψηφία τους ανεφοδιάζεται το καλοκαίρι, όταν οι τιμές συνήθως σημειώνουν πτώση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο το πετρέλαιο θέρμανσης στη Γερμανία, κόστιζε μόλις 80 λεπτά.
Οι συγκρίσεις με την Ελλάδα της φτώχειας είναι φυσικά πικρές. Στη Γερμανία της ευημερίας, η τιμή διατηρείται κάτω από το 1 ευρώ, ενώ εμείς ετοιμαζόμαστε λόγω της εξίσωσης του φόρου να πληρώσουμε από 1,40 μέχρι 1,45 ευρώ το λίτρο.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, αυτό σημαίνει ότι ο Γερμανός θα αγοράζει με 1.900 ευρώ 2000 λίτρα και ο Έλληνας με τα ίδια χρήματα... 1300 λίτρα!
Οι διαφορές όμως δεν σταματούν εδώ. Το τοπίο στην Ελλάδα σχετικά με τη θέσπιση επιδόματος για όσους δεν θα μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο, παραμένει θολό.
Την ίδια στιγμή, η Γερμανία επεξεργάζεται σχέδιο αντικατάστασης των παλιών καυστήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου, ώστε να μην επιβαρυνθούν παραπάνω οι πολίτες της.
Μπορεί λοιπόν το Χειμώνα να χρειαστούμε κουβέρτες, ωστόσο θα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Οι Γερμανοί που είναι φίλοι μας αγοράζουν πετρέλαιο σε πολύ χαμηλές τιμές...

news247

Κορμι πετρα... η βασιλισσα της σαμπα...


Η κυρία της φωτογραφίας είναι διάσημο μοντέλο στη Βραζιλία αλλά φημίζεται ιδιαίτερα για τις…  χορευτικές τις ικανότητες.
Η Gracyanne Barbosa, γνωστή και ως “η βασίλισσα της σάμπα”, ειδικεύεται στο συγκεκριμένο χώρο  και φροντίζει να κρατά το σώμα της πάντα σε φόρμα για να μη χάσει ποτέ τον τίτλο της.
Τα καλογυμνασμένα πόδια της και οι καλοσχηματισμένοι της κοιλιακοί, αποτέλεσμα πολλών ετών γυμναστικής, γίνονται αντικείμενο θαυμασμού κάθε φορά που εκείνη κουνιέται στους ρυθμούς της σάμπα. 





Δειτε την Κατερινα Λεχου πριν και μετα την πλαστικη στη μυτη!



Θυμάστε την Κατερίνα Λέχου όταν ξεκίνησε την καριέρα της;
Όσοι έχετε τόσο καλή μνήμη και παρατηρητικότητα θα θυμάστε πως η ηθοποιός δεν ήταν ίδια και όχι δεν αναφερόμαστε στο χρόνο που έχει περάσει αλλά στο πρόσωπό της. Η Κατερίνα Λέχου, υπεβλήθη όπως φαίνεται σε αισθητική επέμβαση, προκειμένου να διορθώσει τη μύτη της.
Όπως θα δείτε και στο video από το 1991, η Κατερίνα Λέχου σε πολύ νεαρή ηλικία, συμμετέχει σε διαφήμιση σαμπουάν, και η τότε εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή.
Με πολύ πιο χοντρό φρύδι, και μεγαλύτερη μύτη, δύσκολα καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για εκείνη.
Δείτε το βίντεο και κάντε τη σύγκριση





Γιατι οι ανδρες τρελαινονται για τα μεγαλα στηθη;

 

Η έννοια του στήθους και της φροντίδας-αναγκαιότητας ενσταλάχθηκε από πολύ νωρίς σε όλους τους ανθρώπους και είναι πολύ συχνό το αρχέτυπο της ιδανικής μητέρας ως μίας γυναίκας με μεγάλη περιφέρεια και πλούσιο στήθος. 

  

Στις κοινωνίες όπου τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν έχουν επηρεάσει καθόλου τον ερωτικό τρόπο σκέψης των ανδρών, η ιδανική γυναίκα- εμφανισιακά εμφανίζεται ως μία γυναίκα με ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά.

Γιατί όμως;

Η γυναίκα με μεγάλη περιφέρεια συμβολίζει μία γυναίκα πιο γόνιμη και με μεγαλύτερες πιθανότητες να επιβιώσει μετά από κάποια γέννα- διότι οι σωματικές αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι σαφώς μικρότερες. 

Έπειτα, για την διασφάλιση της επιβίωσης του απογόνου, το πλούσιο στήθος παρέχει μεγαλύτερη ποσότητα γάλακτος και σε εντελώς υποσυνείδητο επίπεδο, οι άνδρες το γνωρίζουν αυτό και εξελικτικά έμαθαν να επιλέγουν συντρόφους με μεγάλα στήθη και λειτουργικές θηλές. Εξ ού και η συχνή ανάγκη των ανδρών να πιπιλίζουν τις θηλυκές ρώγες.

Σίγουρα όλο αυτό απομυθοποιεί κατά κάποιον τρόπο την μαγεία που χαρακτηρίζει την σχέση του άνδρα με το στήθος, όμως στην ουσία θα πρέπει να αναλογιστούμε κατά πόσο είναι πιο ρομαντικό ο άνδρας να τρελαίνεται από ένα μεγάλο στήθος καθαρά από σεξουαλική ανάγκη ή να καθοδηγείται από ένα ασυνείδητο αίσθημα πατρότητας. Ακόμα και όταν πολύ απλά χαζεύει δύο τεράστια στήθη με το στόμα ανοιχτό!



 


Σεξ με κουκλες... πλαστικες





50.000 κούκλες πωλούνται ετησίως στις αγορές της Ιαπωνίας και της Κορέας


Απίστευτες φωτογραφίες από ένα εργοστάσιο στην Κίνα που παράγει σωρηδόν φτηνές πλαστικές κούκλες για σεξ δημοσίευσε ο φωτογράφος της κινέζικης εφημερίδας Southern Weekly, Κέβιν Ζεν.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του εργοστασίου Νίνγκμπο, που βρίσκεται στην επαρχία Ζε Τζιάνγκ της Κίνας, περισσότερες από 50,000 κούκλες για σεξ πωλούνται στις αγορές της Ιαπωνίας και της Κορέας κάθε χρόνο.








Πηγή: radar

Απιστευτη ιστορια! Του εδωσε οδηγιες κι εκεινος της εσωσε τη ζωη!




Πρωταγωνίστρια μια ομογενής από τις ΗΠΑ και ένας δισεκατομμυριούχος... Μοιάζει παραμύθι, αλλά είναι ένα θαύμα της ζωής...

Ο Ty Warner, ιδιοκτήτης της εταιρίας Ty Warner Inc. που φτιάχνει τα Beanie Babies (λούτρινα κουκλάκια) είχε χαθεί στους δρόμους της Σάντα Μπάρμπαρα στο Λος Άντζελες, όταν αποφάσισε να μπει σε ένα πάρκινγκ για να ζητήσει βοήθεια. Κι εκεί βρήκε την ομογενή Τζένιφερ Βασιλάκος. 

Εκείνη βρισκόταν στο πάρκινγκ γιατί μοίραζε φυλλάδια. Προσπαθούσε με αυτό τον τρόπο να συγκεντρώσει χρήματα για τη θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους νεφρούς της και αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος να θεραπευτεί, της είχαν πει οι γιατροί. 


Η μεταμόσχευση είχε αποκλειστεί εξαιτίας του βεβαρημένου ιστορικού της με καρκίνο του δέρματος. Περνούσε 14 ώρες την εβδομάδα στην αιμοκάθαρση, έγραψε στο blog της. Αποφάσισε λοιπόν να ξεκινήσει αγώνα για να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία με βλαστοκύτταρα, η οποία είναι απαγορευμένη στις ΗΠΑ.

Ο Ty WarnerΌταν ο δισεκατομμυριούχος τη ρώτησε που πρέπει να πάει, εκείνη δεν του αρνήθηκε τη βοήθεια, γράφει η Huffington Post και του έδωσε οδηγίες.

Τότε, εκείνος, της έκοψε μια επιταγή 50 δολαρίων και υποσχέθηκε ότι θα «επιστρέψει» με περισσότερα.

Και δεν αθέτησε την υπόσχεσή του. Σύμφωνα με το cretalive, η Βασιλάκος έλαβε με το ταχυδρομείο μια επιταγή 20.000 δολαρίων. Και ξέσπασε σε λυγμούς. 

Μετά από μία γραφειοκρατική διαδικασία, προκειμένου να πειστούν οι αρμόδιες αρχές ότι η επιταγή δεν έπεσε σε λάθος χέρια, το ποσό εκταμιεύτηκε.

Σε γραπτή ανακοίνωση του, πριν λίγες μέρες, ο δισεκατομμυριούχος εξήγησε ότι η δωρεά του δεν αφορούσε μόνο την Τζένιφερ, αλλά ήταν μία προσπάθεια να αφυπνίσει τον κόσμο σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπως τα βλαστοκύτταρα!


http://www.newsit.gr

Ενας πραγματικος Ροβινσωνας Κρουσος απο την Αυστραλια


Ο David Glasheen ζει εδώ και περίπου 20 χρόνια μόνος του σε ένα ερημικό νησί στα ανοιχτά των ακτών της Αυστραλίας. Ο σύγχρονος αυτός Ροβινσώνας Κρούσος, υπήρξε επιτυχημένος επιχειρηματίας μέχρι που έχασε 10 εκατομμύρια δολάρια σε ένα χρηματιστηριακό κραχ και τότε αποφάσισε να μετακομίσει στο Restoration Island, νοικιάζοντας περίπου το 1/3 του από το κράτος.
Ένας πραγματικός Ροβινσώνας Κρούσος από την Αυστραλία (1)
Ζει με αυτάρκεια, αφού καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα, ψαρεύει καβούρια και παρασκευάζει τη δική του μπύρα. Επίσης, διαθέτει και μια σύνδεση στο internet που τροφοδοτείται από ηλιακή ενέργεια.
Ο Glasheen συνεχίζει να ανταλλάσσει μετοχές μέσω ενός online λογαριασμού και προσπαθεί να βρει την αγάπη, μιας και οι μόνοι επισκέπτες του είναι οι περαστικοί ιστιοπλόοι και βιοκαλλιεργητές.
Η ιστορία του ήρθε και πάλι πρόσφατα στο φως, μετά τον κίνδυνο έξωσης που αντιμετωπίζει εξαιτίας της μη τήρησης ενός όρου σχετικά με την μίσθωση του νησιού.
Ένας πραγματικός Ροβινσώνας Κρούσος από την Αυστραλία (3)
Ένας πραγματικός Ροβινσώνας Κρούσος από την Αυστραλία (5)
Ένας πραγματικός Ροβινσώνας Κρούσος από την Αυστραλία (6)
Ένας πραγματικός Ροβινσώνας Κρούσος από την Αυστραλία (8)
Ένας πραγματικός Ροβινσώνας Κρούσος από την Αυστραλία (4)
Ένας πραγματικός Ροβινσώνας Κρούσος από την Αυστραλία (7)



http://www.otherside.gr


Υπαρχουν απαγορευμενες φαντασιωσεις;


Μήπως κάποιες φορές “κρίνεις” ότι το μυαλό σου “παρεκτράπηκε”; Μήπως τρόμαξες με κάτι που σκέφτηκες και χαρακτήρισες εσύ η ίδια τον εαυτό σου;


“Σεξουαλικές φαντασιώσεις ονομάζουμε προσωπικές εικόνες και σενάρια ερωτικού περιεχομένου που δημιουργεί το άτομο στη φαντασία του στοχεύοντας τη μέγιστη ηδονή” εξηγεί η ψυχολόγος Ντόρα Μίνου. “Μέσα από αυτές αφήνεται να προσπεράσει τα όρια του πραγματικού και “ταξιδεύει” με τη φαντασία του βιώνοντας το περιεχόμενο μιας ερωτικής σκηνής που το ίδιο δημιουργεί και προσαρμόζει με βάση τα δικά του γούστα”.
Οι φανταστιώσεις μπορεί να είναι δημιούργημα της φαντασίας και μόνο, μπορεί όμως να εμπνέονται κι από την πραγματικότητα. “Έχουν δηλαδή στοιχεία από τον υπάρχων σεξουαλικό σύντροφο ή εμπεριέχουν σκηνές από το σεξουαλικό παρελθόν του ατόμου ή συνδυάζουν στοιχεία από το παρόν και το παρελθόν ταυτόχρονα” σύμφωνα με την ψυχολόγο. 

Δηλώνουν την υγιή σεξουαλική ζωή, ενώ αντίθετα η έλλειψή τους συχνά προσδιορίζει την καταπιεσμένη και ίσως προβληματική σεξουαλική δραστηριότητα.
Παρόλη την απελευθέρωση εξακολουθούν να θεωρούνται ταμπού. Δύσκολα τις μοιραζόμαστε, δύσκολα τις αποκαλύπτουμε γιατί φοβόμαστε τους ενδεχόμενους χαρακτηρισμούς. Τα πάντα εξαρτώνται από την οικειότητα που υπάρχει στη σχέση, αλλά και από την προσωπικότητα του καθενός.
Όπως και να 'χει οι φαντασιώσεις είναι δημιούργημα του μυαλού μας και “συμβαίνουν” στο πιο ασφαλές μέρος. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις μας. Που σημαίνει απόλυτη ελευθερία. Χωρίς όρια. Και κανένας κίνδυνος “διαρροής πληροφοριών”. Όμως... “πολλές φορές παρεμβαίνει η λογική και λειτουργεί περιοριστικά” παρατηρεί η κ.Μίνου.

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ... Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
“Σε αυτές τις περιπτώσεις το άτομο μπαίνει στη διαδικασία να αξιολογεί κατά πόσο οι φαντασιώσεις του είναι σωστές ή λάθος βάσει των προσωπικών του αντιλήψεων και της κοινωνικής αποδοχής”.
Κρίνεις έως και κατακρίνεις -καμιά φορά τον εαυτό σου. Τρομάζεις. Σοκάρεσαι. “Λογοκρίνεις” τις σκέψεις σου. Ψαλιδίζεις τη φαντασία σου παρά τις σημειώσεις των ειδικών που τονίζουν ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι κάτι φυσιολογικό έως και αναγκαίο.
“Ορισμένες φαντασιώσεις παρουσιάζουν “ιδιαιτερότητες” στο περιεχόμενό τους κι αυτό μπορεί να φοβίζει και να ανησυχεί κάποιους” συνεχίζει η ψυχολόγος. Γιατί μπορεί να συγκρούονται με την προσωπική ιδεολογία του ατόμου, τις αξίες, τις αντιλήψεις που έχει για το σεξ.
Και νιώθεις ντροπή, ενοχή και φόβο για αυτά που φαντάζεσαι ή ακόμα μπορεί να σε επηρεάσει τόσο που να μην μπορείς να απολαύσεις τη σεξουαλική σου δραστηριότητα γενικότερα.
“Τα φανταστικά σενάρια δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τις πραγματικές προτιμήσεις του ατόμου. Το περιεχόμενό τους βοηθά στη διέγερση και τη σεξουαλική κορύφωση, παραμένει στο πλαίσιο του παιχνιδιού, της σκέψης και της φαντασίας και δεν γίνεται πράξη”.
“Τίποτα δεν μπορεί να είναι ανήθικο, ανεπίτρεπτο, χυδαίο και προσβλητικό εφόσον έχει θέση στη φαντασία και δεν καταλήγει ως συμπεριφορά στην πραγματικότητα” τονίζει η κ.Μίνου. “
Καλό είναι να μην στέκεστε στην ανάλυση του περιεχομένου των σεξουαλικών σας φαντασιώσεων αλλά να εστιάζετε στη διέγερση που σας προκαλεί. Διαφορετικά η ενοχή θα κάνει κακό στην ερωτική σας ζωή.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ...
“Οι φαντασιώσεις κάθε ανθρώπου είναι μέρος της ωριμότητά τους και τρόπος ολοκλήρωσης της σεξουαλικότητάς του. Ο τρόπος που βιώνει ο καθένας το σεξ είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Μέσα από αυτές δεν κρίνεται η ποιότητα και το ήθος. Άλλωστε αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένας τρόπος εκκίνησης στο σεξουαλικό παιχνίδι αλλά και μεγιστοποίησης της σεξουαλικής απόλαυσης κατά τη διάρκεια” σημειώνει η ψυχολόγος Ντόρα Μίνου.


Εσυ πως συνηθιζεις να καθεσαι στην καρεκλα;





Η στάση στην οποία καθόμαστε στην καρέκλα αποκαλύπτει το κρυμμένο προφίλ μας!
Μάθε τι αποκαλύπτει η στάση σου για εσένα και δες αν ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητάς σου. Πάτα το "επόμενο" για να το διαπιστώσεις.
Σε ορθή γωνία με τα πόδια "ερμητικά" κλειστά Είσαι ήσυχη και κλειστή σαν χαρακτήρας. Δεν ανοίγεσαι εύκολα και βλέπεις με καχυποψία όποιον σε πλησιάζει, θεωρώντας πως οι πάντες κάτι θέλουν να αποκομίσουν από εσένα. Είσαι βέβαια «ψυχοπονιάρα» και θέλεις να βοηθάς όσους έχουν ανάγκη κάτι που σε κάνει απίστευτα αξιαγάπητη.
Σταυροπόδι Είσαι αυτό που λέμε έξω καρδιά! Όσοι σε ξέρουν αναγνωρίζουν στο πρόσωπό σου έναν άνθρωπο ανοιχτό και μεγαλόκαρδο. Είσαι ιδιαίτερα αγαπητή ενώ ένα από τα δυνατά σου σημεία είναι η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και η εμπιστοσύνη που αποπνέεις. Ανάμεσα στα "πλην" σου ξεχωρίζουν η έλλειψη τακτ αλλά και η αδυναμία σου να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ξέρεις τι σου αρέσει και τι θέλεις αλλά και πως θα το αποκτήσεις. Να θυμάσαι βέβαια πως λίγη υπομονή δεν βλάπτει.
Χαλαρά σε άνετη στάση με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά Είσαι τέρας ψυχραιμίας και συχνά δίνεις την εντύπωση της σκληρής. Σ’ αρέσει να παρατηρείς τους ανθρώπους γύρω σου και να επεξεργάζεσαι δεδομένα. Πιστή στις αποφάσεις που παίρνεις προσπαθείς σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου ακόμη κι αν αυτοί αποδειχτούν αυτοκαταστροφικοί. Τα παρακάλια και η διαλλακτικότητα δεν είναι του στυλ σου καθώς γνωρίζεις καλά πως η επιτυχία θέλει προσήλωση στους στόχους. Γι΄αυτό άλλωστε κινείσαι στα πρότυπα του χαμαιλέοντα. Ανάλογα με την περίσταση είσαι ομιλητική ή σιωπηλή αλλά πάντα κινείσαι βάσει λογικής. Αφέσου! Λίγο συναίσθημα δεν κάνει κακό.

Με τα πόδια στο πλάι Είσαι γεμάτη χάρη και στυλ κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο! Ακόμη και ο τρόπος που κάθεσαι είναι άκρως θηλυκός και ναζιάρικος! Η γοητεία σου είναι το μεγαλύτερο όπλο σου με το οποίο μπορείς να κατατροπώσεις ακόμη και τους εχθρούς σου. Όταν πρόκειται για την επίλυση διαφορών προτιμάς την ευθεία αντιπαράθεση και δεν κρύβεσαι πίσω από λέξεις. Σε γενικές γραμμές είσαι ένας ευχάριστος άνθρωπος αλλά και ευάλωτη στην κολακεία, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένη αξιολόγηση ανθρώπων και καταστάσεων. Προσοχή λοιπόν κι όχι βιαστικές κινήσεις.

Εαν η μελισσα εξαφανιστει ο ανθρωπος θα εχει μονο 4 χρονια ζωης


Η ζοφερή πραγματικότητα είναι ότι οι μέλισσες πεθαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς, απειλώντας με εξαφάνιση την αγροτική παραγωγή και πολλά είδη φυτών που χρειάζονται επικονίαση για να αναπαραχθούν.

Σε κάποιες περιοχές παραπάνω από το 40% των κυψελών είναι πλέον άδειες. Στην Ισπανία εκατοντάδες χιλιάδες αποικίες έχουν... χαθεί, στην Πολωνία το ποσοστό απώλειας των μελισσών υπερβαίνει το 40%, ενώ ανάλογα προβλήματα αναφέρονται και από την Ελλάδα, τη Σουηδία, την Ιταλία και την Πορτογαλία.

Είναι γνωστό ότι το 80%- 90% της επικονίασης προέρχεται από τις μέλισσες και τις πεταλούδες.

Ένα μόνο μελίσσι γονιμοποιεί 300 εκ. άνθη τη μέρα!
 
Στην Κίνα στην επαρχία Σιτσουάν- από την δεκαετία του '80- που τα φυτοφάρμακα εξάλειψαν τις μέλισσες, η επικονίαση της αγροτικής παραγωγής γίνεται με το χέρι, χρησιμοποιώντας βούρτσες με φτερά!

Στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του ισραηλινού φαρμάκου IAPV (Israel acute paralysis virus) και του συνδρόμου CCD.

Βρήκαν επίσης και ίχνη από Clothianidin, ένα φάρμακο που σκοτώνει παράσιτα, ζιζάνια, το οποίο το έχει κατασκευάσει η Bayer και το οποίο σχετίζεται με την απώλεια χιλιάδων μελισσιών σε Γαλλία και Γερμανία.

Πως ξεκίνησε όμως η παραγωγή του;
 
Το σιτάρι αποτελεί βασική τροφή για τα γουρούνια και της αγελάδες και όχι μόνο. Στην ουσία ότι τρώμε βασίζεται στο σιτάρι. Το σιτάρι όμως έχει έναν εχθρό, ένα ζιζάνιο.

Το ζιζάνιο αυτό (diabrotica) που προκαλεί τον θάνατο του σιταριού. Οι αγρότες άρχισαν να παραπονιούνται γιατί η σοδειά τους μειωνόταν. Έτσι το 2003 με έγκριση της Γερμανικής Κυβέρνησης η Bayer κυκλοφόρησε το Clothianidin. Τα πειράματα που είχαν κάνει έδειχναν ότι πέρα από το ζιζάνιο τίποτα άλλο δεν θα πάθει κάτι ή τουλάχιστον έτσι λέγανε.

Η Monsanto -ακόμη μία φορά Εβραίοι κρύβονται από πίσω-, ανέλαβε τον εξοπλισμό που θα χρειαζόταν για να ραντίσει κάνεις τις σοδειές του.

Επιστήμονες αναφέρουν ότι οι μέλισσες και τα άλλα έντομα συνήθως αφήνουν τις εγκαταλειμμένες κυψέλες άθικτες. Κοντινοί πληθυσμοί από μέλισσες ή παράσιτα θα κυρίευαν φυσιολογικά μια τέτοια κυψέλη για να εκμεταλλευτούν τις προμήθειες μελιού και γύρης από τις μέλισσες που πέθαναν για κάποιους λόγους, όπως το υπερβολικό κρύο του χειμώνα.

Η αποφυγή όμως που δείχνουν οι μέλισσες και τα παράσιτα για τις άδειες κυψέλες μοιάζει σαν να υπάρχει κάτι τοξικό στην αποικία που απομακρύνει όποιον πλησιάσει.

Το 2007 το Γερμανικό σιτάρι μολύνθηκε από το ζιζάνιο για να το σώσει η Γερμανία διάταξε τον ψεκασμό του. Μετά από ένα χρόνο υπολογίζεται ότι πεθάναν 330 εκ. μέλισσες Η Γερμανική κυβέρνηση αναγκάστηκε να δώσει αποζημίωση στους αγρότες και να σταματήσει την χρήση του Clothianidin

Η Bayer δεν φτιάχνει μόνο ασπιρίνες κτλ. Στην πραγματικότητα φτιάχνει και δηλητήρια.

Είναι γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι βάζουμε στο πιάτο μας. Το πόσο ισχυρό ήταν το clothianidin που ρίχτηκε στην Γερμανία και Γαλλία φαίνεται από το ότι σε πολλές χώρες ακόμα και στην Ελλάδα οι μέλλισες πεθάναν από αυτό επειδή μεταδόθηκε.

Παρόμοια κατάσταση ισχύει και στις ΗΠΑ και σε άλλα μέρη. Μπορεί να μην χρησιμοποιούν το clothianidin αλλά ποιος ξέρει τι άλλο τους ρίχνουν.

Ο κίνδυνος για την εξαφάνιση των μελισσιών και κατ΄επέκταση της ζωής, είναι υπαρκτός.

Ο Αϊνστάιν έχει δίκιο......




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger