Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Βερόνικα Βασιλείου, γδύνεται για τα μάτια σας μόνο.!

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η Βερονικά Βασιλείου, αρέσει και το ξέρει πολύ καλά.!
Για αυτό τον λόγο φροντίζει να κάνει συχνά πυκνά διάφορες καυτές εμφανίσεις, αλλά και φωτογραφήσεις... .όπως και αυτήν την φορά... Με ένα καυτό jean και τα χέρια της γι σουτιέν, κατάφερε να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα.!





http://athensbars.gr

Γεννηθήτω «Excalibur»

Ο ψηλότερος τοίχος αναρρίχησης του κόσμου!
Τα 36,8 μέτρα πώς σου φαίνονται; Πολλά;

Είναι τόσο ψηλός που όλα φαίνονται σαν νάνοι γύρω του! Βρίσκεται στο Klimcentrum Bjoeks Climbing Center στο Groningen της Ολλανδίας και σε προκαλεί να τον ανέβεις. Το θέμα είναι αν μπορείς...
Όποιος έχει δοκιμάσει να ανέβει σε τοίχους αναρρίχησης (κλάσματα κυριολεκτικά του μεγέθους του Excalibur), ξέρει πόσο τρομακτικοί και δύσκολοι μπορεί να γίνουν. Όταν τα 5 μέτρα φαντάζουν πολλά και κουραστικά, σκέψου τι μπορεί να σου κάνει το τερατούργημα αυτό των extreme sports...
Υποψιαζόμαστε βέβαια ότι έχει φτιαχτεί για σούπερ πεπειραμένους τύπους, άντε και για μαϊμούδες! Αν θες λοιπόν να ζήσεις την απόλυτη περιπέτεια αναρρίχησης, πετάξου μέχρι την Ολλανδία και το Excalibur είναι στη διάθεσή σου.
Κι αν ψήθηκες και θες κι άλλες πληροφορίες, τσέκαρε το site του Klimcentrum Bjoeks Climbing Center. Ναι, είναι στα ολλανδικά! Τι εννοείς δεν μιλάς τη γλώσσα; Το Google Translate τι το 'χεις...

«Μας συγχωρείτε... πορνό»

Γκάφα ολκής σε πρωινή εκπομπή του Καναδά

Όταν μιλάμε για ζωντανές εκπομπές είναι και λογικό να γίνονται ατυχήματα... Αυτό όμως που συνέβη σε πρωινή εκπομπή του καναλιού CHCH στο Οντάριο του Καναδά, δεν είχε προηγούμενο!Σύμφωνα με το Hollywoodreporter, γύρω στις 9.30 το πρωί η μετάδοση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Breakfast in Hamilton» διακόπηκε και στη θέση του άρχισε να προβάλλεται σκληρό γκέι πορνό.

Ο λόγος για την... αναστάτωση, μια επισκευή στις γραμμές της καλωδιακής τηλεοπτικής εταιρίας ήταν η αιτία του μπερδέματος, που τάραξε παρουσιαστές, τεχνικούς, υπεύθυνους καναλιού -και φυσικά- τηλεθεατές.

Η λάθος μετάδοση διήρκησε περίπου 3 λεπτά, «χρόνος που τους φάνηκε αιώνας», όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού που έσπευσε ντροπιασμένη να απολογηθεί.

Πηγή: radar.gr

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΠΕΛ


Η ιστορία ενός ενοχλητικού και σαρδόνιου φαντάσματος, που πήρε την ονομασία Μάγισσα των Μπελ, αρχίζει το 1817 στο Τενεσί, στο σπίτι που έμενε ο John και n Lious Bell με τα εννιά παιδιά τους.
Η Μάγισσα των Μπελ εκδηλώθηκε για πρώτη φορά με φασαρία που θύμιζε πάλη σκυλιών, κλαγγή από αλυσίδες που σέρνονται στο πάτωμα και μυστηριώδεις ανθρώπινους ήχους όπως πνίξιμο και ρουφήγματα, aργότερα όμως επιδόθηκε σε πιο επικίνδυνα παιχνίδια. Ο δεκάχρονος Richard ξύπνησε μια νύχτα επειδή κάτι αόρατο του τραβούσε με βία τα μαλλιά ενώ η νεαρή Elizabeth που ήταν δώδεκα χρόνων δέχτηκε βαριά χαστούκια που άφησαν σημάδια στο πρόσωπό της. Όταν άρχισαν οι επιθέσεις στα παιδιά η οικογένεια μίλησε στον J.Johnson, στενό φίλο και ευσεβή χριστιανό, που προσπάθησε να εξορκίσει τη Μάγισσα απευθυνόμενος σ' αυτή σε βιβλική γλώσσα,ωστόσο η Μάγισσα δε φάνηκε να πτοείται.



Ένας γείτονας,ο William Porter, που έμεινε μια νύχτα στο στοιχειωμένο σπίτι ένιωσε κάποιον να του τραβά τα σκεπάσματα,τινάχτηκε και τα βρήκε τυλιγμένα σε μπόγο στη μια μεριά του κρεβατιού. Γράπωσε σφιχτά τον τυλιγμένο μπόγο και έτρεξε προς το αναμμένο τζάκι πιστεύοντας ότι αν τον πετούσε στη φωτιά η μάγισσα θα καταστρεφόταν. Όμως αναπάντεχα ο μπόγος έγινε ασήκωτα βαρύς και άρχισε να αναδίδει μια απεχθή οσμή και ο Porter αναγκάστηκε να βγει έξω στον αέρα. Όταν επέστρεψε, η Μάγισσα είχε φύγει.
Όταν ο Johnson και άλλοι γείτονες προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τη Μάγισσα το πλάσμα απάντησε με έναν αμυδρό συριγμό που εξελίχθηκε σε μια αδύναμη, ψιθυριστή φωνή, που γινόταν ολοένα δυνατότερη και που στο τέλος συνοδευόταν από τραχιές αντρικές και γυναικείες φωνές που εκστόμιζαν απειλές και ντόπια κουτσομπολιά. 

Στη συνέχεια στην οικογένεια άρχισαν να παρουσιάζονται πολύ σοβαρές και οδυνηρές οργανικές αντιδράσεις. Η κοπέλα είχε απώλεια συνείδησης και λιποθυμίες και αποδείχθηκε ότι υπήρχαν βελόνες και καρφίτσες στο στομάχι της. 

Ο John Bell τα πήγε ακόμα χειρότερα. Κάποια φορά η γλώσσα του πρήστηκε τόσο που δε μπορούσε να μιλήσει για ώρες.Τον έπιασαν βίαιοι και ανεξέλεγκτοι σπασμοί στο πρόσωπο και ήταν τόσο σοβαρή η κατάστασή του που αναγκάστηκε να πέσει στο κρεβάτι. Τελικά διέφυγε οριστικά από την επιθετική καταδίωξη της μάγισσας με το θάνατό του από δηλητηρίαση, για την οποία ενοχοποιήθηκε ένα φιαλίδιο με σκούρο υγρό άγνωστης προέλευσης. 
Παρόλα αυτά η κακόβουλη μάγισσα δεν ήθελε να τον αφήσει να ησυχάσει ούτε στην κηδεία του όπου έκανε αισθητή την παρουσία της τραγουδώντας άσεμνα τραγούδια.

Μετά από αυτό το περιστατικό φαίνεται ότι η ιστορία έφτασε στο τέλος της.
Το στοιχειό πριν εξαφανισθεί τελείως υποσχέθηκε να γυρίσει σε εκατόν επτά χρόνια, ημερομηνία που συνέπιπτε με το 1935,που ευτυχώς όμως δε συνέβη τίποτε.

Πολλές ερμηνείες έχουν προταθεί για το φαινόμενο αυτό,ψυχαναλυτικές και παραψυχολογικές, ομως καμιά δεν το εξηγεί επαρκώς.
Πάντως, αν τύχει να συναντήσετε την αλλόκοτη και επικίνδυνη μάγισσα, σας προτείνουμε να φωνάξετε κάποιον ικανό εξορκιστή ή να μετακομίσετε.

http://esoterica.gr

Τουλίζα: Δεν μετανιώνω για το πορνοβίντεο



Παραδέχθηκε δημόσια ότι πρωταγωνιστεί στο πορνοβίντεο που διέρρευσε, παραδέχθηκε ότι ίσως και να ήταν μεθυσμένη, και τώρα έρχεται να αποκαλύψει πως καθόλου δεν μετάνιωσε και πως το σκάνδαλο την έκανε πολύ πιο δυνατή.

Η κριτής του X Factor Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) που εδώ και βδομάδες ταλαιπωρείται με το ερωτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον πρώην της, Τζάστιν Εντουαρντς (Justin Edwards), πριν λιγες μέρες ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δήλωνε πληγωμένη και προδομένη και σήμερα μιλώντας στο περιοδικό Top of the Pops, είπε ότι δεν μετανιώνει καθόλου.
"Θα μπορούσα να κάθομαι όλη μέρα και να λέω, μακάρι να μην το είχα κάνει, ή να μην είχα γνωρίσει το συγκεκριμένο άτομο, αλλά στη θέση που είμαι δε μπορώ να παραπονεθώ... Όλα με οδήγησαν εδώ που ειμαι τώρα και με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι. Με έκαναν πιο δυνατή. Όλοι θεωρούν ότι είναι καλύτερο να αγνοείς τα πράγματα και να τα αφήνεις όπως είναι, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Ο κόσμος πάντα σε κρίνει και οκ, δε με νοιάζει, αλλά ας με κρίνουν για ό,τι είναι αλήθεια. Τα υπόλοιπα δε με αφορούν.. Οι εχθροί μου είναι μυρμήγκια για μένα!"

Η τραγουδίστρια μίλησε χωρίς τη στήριξη ή τη βοήθεια από τους μάνατζερ της σε ένα πεντάλεπτο μονόλογο στη διάρκεια του οποίου κρατούσε και δύο φωτογραφίες της με τον Τζάστιν, από τότε που ήταν ζευγάρι.

Μία ώρα μετά, εκείνος έγραψε στο τουίτερ του "Πιστεύω στη σιωπή ως καλύτερο σημάδι αξιοπρέπειας αλλά σ αυτή την περίπτωση θα μιλήσω σύντομα και θα σας αφήσω να κρίνετε μόνοι σας'.

http://www.e-go.gr

Η Αμαζωνα..Μαντω Γαστερατου

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Οι πρώτοι κάτοικοι της Νέας Ζηλανδίας ήταν Έλληνες;

Οι Ελληνες ήταν οι πρώτοι που κατοίκησαν τη Νέα Ζηλανδία, πριν φτάσουν εκεί οι Πολυνήσιοι! Αυτό υποστηρίζουν τρεις επιστήμονες, στο βιβλίο τους με τίτλο «Ως την άκρη του κόσμου», στο οποίο δημοσιεύουν ντοκουμέντα που - σύμφωνα με τους ίδιους- το αποδεικνύουν. 


Αρχαίοι χάρτες που αναπαριστούν την ακτογραμμή της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μία πέτρινη κατασκευή στην οποία απεικονίζεται ένα αρχαίο ελληνικό πλοίο που βρέθηκε στην περιοχή Taupo, συγκεκριμένα πέτρινα μνημεία και λαξευμένοι βράχοι, αποδίδονται από τους Νόελ Χίλιαμι, Μάξγουελ Χιλ και Γκάρυ Κουκ στους Έλληνες που ζούσαν στη Νέα Ζηλανδία, αιώνες πριν την άφιξη των Μαορί.

Ξεχωριστή θέση στο βιβλίο κατέχει το εύρημα της φωτογραφίας με την ονομασία "το ρολόι του Ιησού", καθώς πρόκειται για έναν λαξευμένο βράχο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε φάρμα στο Northland και σύφωνα με τους συγγραφείς φέρει χαραγμένο πάνω του ένα αρχαιοελληνικό ημερολόγιο.

Τους ισχυρισμούς των συγγραφέων πάντως απορρίπτει εντελώς ο καθηγητής Πολ Μουν, με το επιχείρημα ότι οι ειδικότητές των τριών ερευνητών δεν έχουν σχέση με την ιστορία, την αρχαιολογία, ή κάποια άλλη σχετική επιστήμη, συνεπώς είναι αναξιόπιστοι!

http://himaira.blogspot.com

Το χωριό των θαυμάτων


Φανταστείτε ένα μέρος όπου όλοι οι κάτοικοι δικαιούνται δωρεάν σπίτι, δωρεάν αυτοκίνητο, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μαζί με αυτά μερίδιο από τα κέρδη του συνόλου – μερίδιο που φτάνει και στα 120.000 ευρώ τον χρόνο.


Ταξιδέψτε τώρα νοερά στην Ανατολική Κίνα, κοντά στη Σαγκάη. Γιατί εκεί ακριβώς βρίσκεται το εν λόγω «φανταστικό» μέρος, το «χωριό των καθημερινών θαυμάτων» Ουασί (Huaxi).

Δεν είναι περισσότερο από ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο σε έκταση. Το επισκέπτονται όμως περίπου δύο εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο. Είναι ο τόπος όπου έρχονται οι Κινέζοι να μάθουν πώς να γίνουν πλούσιοι. Σε μια περίοδο όπου ο υπόλοιπος κόσμος, αλλά και το μεγαλύτερο κομμάτι της Κίνας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την οικονομική επιβράδυνση, το Ουασί μοιάζει με ένα παράλληλο σύμπαν. Πρόσφατα απέκτησε έναν ουρανοξύστη ύψους 328 μέτρων, με μια χρυσή μπάλα στην κορυφή, αγάλματα ζώων από χρυσό και ασήμι στο εσωτερικό και μάρμαρο με φύλλα χρυσού για πάτωμα∙ κοιτάζοντας από τον 60ό όροφο βλέπει κανείς παραταγμένες βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα∙ διακρίνει επίσης μια ρεπλίκα της Αψίδας του Θριάμβου, μία της Οπερας του Σίδνεϊ και μία του Σινικού Τείχους: όλες εικόνες που επιτείνουν αυτή την αίσθηση.

Το Ουασί, ένα «πρότυπο σοσιαλιστικό χωριό», ιδρύθηκε το 1961 από τον τοπικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Βου Ρενμπάο. Ο Βου ήθελε, και κατάφερε, να μετατρέψει μια φτωχή αγροτική κοινότητα σε πάμπλουτη κοινότητα, οικοδομημένη στην ευφυή υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων αγροτοβιομηχανίας, με την ακόλουθη επέκταση της οικονομικής δραστηριότητας σε χαλυβουργεία, εταιρείες υλικοτεχνικής υποστήριξης και υφαντουργεία. Το χωριό μπήκε στο χρηματιστήριο το 1998 και έχει γίνει σήμερα με το σπαθί του μια μεγάλη επιχείρηση. Οι θυγατρικές του εξάγουν σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

Ανατολή στο Stonehenge

Κάθε χρόνο, στο θερινό ηλιοστάσιο, χιλιάδες κόσμου συγεντρώνονται στο Stonehenge. Το 2009 περισσότεροι από 35000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο διάσημο μνημείο, πραγματικά παλεύοντας για μια θέση κάτω από τον ήλιο.
Σύμφωνα με όσους το έχουν δει το θέαμα της ευθυγράμμισης του ηλιου με τις τεράστιες πέτρες του Stonehenge, τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, είναι πανέμορφο.Εκτός από τους απλούς παρατηρητές βέβαια, συγκεντρώνονται οπαδοί του αποκρυφισμού και του παγανισμού, ντυμένοι με τελετουργικά κοστούμια ακόμη και προσομοιώνοντας την υποτιθέμενη αρχαία πρακτική των δρουίδων..

Βέβαια, λόγω του αγγλικού καιρού, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απογοητεύονται καθώς συχνά ο ουρανός καλύπτεται από σύννεφα.
Perierga.gr - Ανατολή στο Stonehenge!
Perierga.gr - Ανατολή στο Stonehenge!
Perierga.gr - Ανατολή στο Stonehenge!
Perierga.gr - Ανατολή στο Stonehenge!
Perierga.gr - Ανατολή στο Stonehenge!
Perierga.gr - Ανατολή στο Stonehenge!
Perierga.gr - Ανατολή στο Stonehenge!
Perierga.gr - Ανατολή στο Stonehenge!


Η σύζυγος του γιατρού είχε εξωτικά γούστα

Συμμετείχε σε ερωτικό τρίγωνο με συγγενή του συζύγου της


Εξωτικά γούστα είχε η σύζυγος μεγαλογιατρού της Πάτρας, η οποία εντοπίστηκε από ντετέκτιβ να μπαίνει σε ξενοδοχείο της πόλης συνοδευόμενη από Αφρικανό, που, σύμφωνα με τις περιγραφές, έμοιαζε με πωλητή cd.Ο γιατρός προσέλαβε το ντετέκτιβ καθώς η σύζυγός του απουσίαζε συχνά από το σπίτι, χωρίς να δικαιολογεί επαρκώς το λόγο της απουσίας της.

Όμως η ιστορία έχει και άλλες «ενδιαφέρουσες» πτυχές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόσμος», στο ξενοδοχείο μπήκε και συγγενικό πρόσωπο του γιατρού που ήταν επίσης γυναίκα. 

Φοβούμενος τις επιπτώσεις του σοκ που θα πάθαινε ο γιατρός όταν θα έβλεπε τις φωτογραφίες που τράβηξε και θα παραλάμβανε το αποδεικτικό υλικό, ο έμπειρος ντετέκτιβ ζήτησε από τον πελάτη του να πάρει μαζί του και υπογλώσσια.

Ο Τσας Νόρις δεν πεθαίνει ποτέ:Η φωτογραφία που σαρώνει στο Facebook


Όσα facts και αν έχετε ακούσει για τον Τσακ Νόρις πάντα θα βγαίνει ένα καινούριο!
Tις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στοFaceboοκ μια φωτογραφία από τον... τάφο του Τσακ Νόρις. Μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι είναι μακάβρια! Εξάλλου ο Τσακ Νόρις δεν πεθαίνει ποτέ.
Δείτε την φωτογραφία με τα δεκάδες likes και shares.
http://himaira.blogspot.com

Βάνα Μπάρμπα: Το άγνωστο ειδύλλιό της με τον βασιλιά της Ισπανίας


Με ένα μπουκέτο λουλούδια στο χέρι και γονατιστός βρέθηκε ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η Βάνα Μπάρμπα, μαγεμένος από την ομορφιά της και το σεξ απίλ της.

Όλα αυτά συνέβησαν πριν από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα όταν η Ελληνίδα ηθοποιός είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται στον ευρωπαϊκό καλλιτεχνικό χώρο, μετά το ρόλο που ανέλαβε στην ταινία Mediterraneo η οποία είχε αποσπάσει και Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Λίγο καιρό αργότερα η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στη Λοζάνη σε μία οντισιόν από τις πολλές διεθνών παραγωγών στις οποίες συμμετείχε. Εκεί διεκδικούσε ρόλο σε ταινία του Τζέιμς Μποντ και με αφορμή αυτόν τον ρόλο έμελλε να έρθει face to face με τον βασιλιά της Ισπανίας ο οποίος εδώ και λίγες μέρες είναι στην επικαιρότητα εξαιτίας του τραυματισμού του στην Μποτσουάνα όπου βρέθηκε. Ο Χουάν Κάρλος βρισκόταν στη Λοζάνη για επαγγελματικούς λόγους και σύμφωνα με δημοσίευμα του Θέματος είδε τη Βάνα Μπάρμπα και της ζήτησε αμέσως να δειπνήσουν το ίδιο βράδυ. Το ραντεβού τους κλείστηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η ηθοποιός και εκεί ήρθε προ εκπλήξεως όταν διαπίστωσε πως ο γοητευτικός άντρας που της είχε ζητήσει να δειπνήσουν του οποίου την ταυτότητα δεν γνώριζε, είχε κλείσει όλη την αίθουσα μόνο για τους δυο τους. Μόλις στο τέλος της βραδιάς η Βάνα Μπάρμπα αντιλήφθηκε ότι ο άντρας που όλοι αποκαλούσαν «Μεγαλειότατο» ήταν ο Βασιλιάς της Ισπανίας. Ήταν ο ίδιος άντρας που λίγη ώρα μετά το τέλος του δείπνου τους γονατιστός έξω από το δωμάτιό της με ένα μπουκέτο λουλούδια στο χέρι, δήλωνε καταγοητευμένος από εκείνη.

http://www.gossip-tv.gr




Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 22/04/2012

Ζώδια 22 Απριλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή Κυριακή θα σε βάλει σε σκέψεις, αγαπητέ Κριέ. Καλό είναι αυτό, καθώς θα καθίσεις να αξιολογήσεις τις ευθύνες σου για τα πράγματα που δεν έχουν εξελιχθεί όπως ακριβώς θα ήθελες. Μην σε πάρει από κάτω όμως, γιατί τέτοιου είδους ευκαιρίες σε κάνουν πιο δυναμικό και έτοιμο να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε δυσκολία.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται όπως θέλεις. Ο σύντροφός σου αντιλαμβάνεται όσα ζητάς και κάνει ό,τι μπορεί για όλα αυτά. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, μπορείς να προχωρήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις μαζί με τους συνεργάτες σου, σε προβλήματα που προκύπτουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεσα προγραμματισμό. Μην καθυστερείς κάποιες εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με δημόσιες υπηρεσίες.




Ταύρος
21/4-20/5

Μην αφήσεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται περισσότερη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να αγχώνεσαι, και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, φίλε Ταύρε, κάνε σήμερα ό,τι μπορείς για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Οργάνωσε ένα μικρό ταξίδι ή μια βόλτα και γενικά δώσε χαρά στο σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι θα πάρεις πολύ όμορφα συναισθήματα σαν αντάλλαγμα. Αν είσαι μόνος, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου, ευνοεί τις νέες γνωριμίες, που μπορεί να καταλήξουν σε μια πετυχημένη σχέση. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, η δουλειά σου μπορεί να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με τις ικανότητές σου, θα τα ξεπεράσεις άνετα. Πρόσεξε τις συμφωνίες για νέες συνεργασίες και διάβασε οπωσδήποτε τα ψιλά γράμματα… Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα χρειαστεί καλή διαχείριση, για να τα κρατήσεις εκεί.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς οι καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα συνεχίζονται. Ταυτόχρονα όμως, θα είναι και μια σημαντική Κυριακή, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα, όπως του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν, για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, δείξε άφοβα τα αισθήματά σου και μην αφήνεις να σε κρατάει πίσω η ανασφάλεια για το πώς θα αντιδράσει ο σύντροφός σου. Μόνο με την ειλικρίνεια θα πας μπροστά τη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, μην αφήσεις το άγχος σου να σε κάνει απόμακρο, γιατί κάτι καλό μπορεί να βρεθεί μπροστά σου και να μην το διακρίνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες σκέψεις για αλλαγές, αλλά μην προχωρήσεις ακόμα σε συμφωνίες. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και κυρίως, δεν είναι κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα. Μαζέψου όσο περισσότερο μπορείς, για να μην αγχωθείς αργότερα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες, που είναι καλές για το ζώδιό σου, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μην χαλαρώνεις ιδιαίτερα και μην βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, να ξέρεις ότι η Σελήνη σήμερα από τον Ταύρο σε κάνει ακαταμάχητο και αυτό το βλέπεις στα μάτια του συντρόφου σου. Αν είσαι ακόμη μόνος, θα το δεις στο βλέμμα όσων θα σε πλησιάσουν. Μην μένεις άπραγος και κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, αφού αναπάντεχες καταστάσεις θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σε κάνουν να λειτουργήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα προβληματικά και θα χρειαστεί να δεις με περισσότερη σοβαρότητα κάποιες προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κατά τα άλλα, απόφυγε τα ανοίγματα και τις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, αν εξαιρέσουμε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση που θα σε κυριεύουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, η σημερινή Κυριακή θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα συμβεί, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η εύνοια της Αφροδίτης από τους Διδύμους σε κάνει ερωτικό και έτοιμο να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς σήμερα να το κάνεις άφοβα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Λέοντα, θα φέρει κάποιες εντάσεις, μέσα από δυσκολίες που θα χρειαστεί να χειριστείς, χωρίς να έχεις και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν, αλλά πρέπει να βρεις λύσεις, που πρακτικά θα μειώσουν τα έξοδά σου, για να νιώσεις λίγο καλύτερα.




Παρθένος
24/8-22/9

Φίλε Παρθένε, κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα και αυτό αφορά κυρίως σε συμπεριφορές από δικά σου άτομα, που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφήνεσαι στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου, για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση θα σε κρατήσει πίσω και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, κάποιες ανασφάλειες που υπήρχαν μέσα στη σχέση σου αρχίζουν να διαλύονται και το κλίμα γίνεται πιο θετικό και ερωτικό. Απόλαυσε αυτή την ημέρα, κάνοντας ίσως τα σχέδια των καλοκαιρινών διακοπών σας. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, μην αφήνεις τις ευκαιρίες για μια καλή γνωριμία να χαθούν. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Παρθένε, θα σου φέρει θετικές εκπλήξεις και πρέπει να είσαι σε καλή διάθεση, γα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και θα καθορίσουν και πολλά ζητήματα, που αφορούν στο επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου θα φτιάξουν, αν βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ξανασκέψου κάποιες προτάσεις.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου, σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αποσυντονίζεσαι. Κανείς από τους γύρω σου δεν μπορεί να σε βλάψει, αν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώκεις με όλες σου τις δυνάμεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η σημερινή Κυριακή ενέχει κινδύνους και την πιθανότητα να τσακωθείς με τον άνθρωπό σου. Δείξε κατανόηση σε κάποια πράγματα και μην τραβάς τις συζητήσεις στα άκρα. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, διώξε το άγχος σου και δείξε την καλύτερη πλευρά σου, για να σε πλησιάσουν ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, σήμερα κράτα διαλλακτική στάση απέναντι στους συνεργάτες σου και απόφυγε με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς. Ξεκίνα την ημέρα σου ήρεμα και χωρίς διαπληκτισμούς. Άλλωστε, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αφορούν στην αύξηση των εσόδων σου και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, για να τις αξιοποιήσεις. Η μέρα ευνοεί γραφειοκρατικές και νομικές υποθέσεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Το άγχος θα σε συντροφεύει και τη σημερινή Κυριακή, φίλε Σκορπιέ, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην έχεις εμμονές με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα, μπορεί να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μην χαλάς τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, δείξε τι πραγματικά αισθάνεσαι στο σύντροφό σου και θα δεις ότι θα βρεις την αποδοχή, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν και μην κρίνεις μόνο από την εικόνα. Μπορεί έτσι να χάνεις κάτι καλό…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, πηγαίνει πολύ καλά και θα πάει ακόμα καλύτερα αν διώξεις το άγχος που έχεις να προλάβεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Όλα θα γίνουν, αν είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος. Φρόντισε τις οικονομικές σου υποθέσεις και δες τι μπορείς να κάνεις, για να βάλεις σε μια σειρά τα έξοδά σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα η εύνοια των συνθηκών αρχίζει να φαίνεται ξεκάθαρα στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη. Όλα όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Πραγματικά, θα νιώσεις ότι υπάρχει στο πλευρό σου η νεράιδα με το μαγικό ραβδί και μετατρέπει τα πάντα όπως θα ήθελες να είναι. Μόνο πρόσεξε, γιατί από τον υπερβολικό ενθουσιασμό, μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μάλλον θα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να απολαύσεις μια χαλαρή Κυριακή στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μην αφήσεις να μπουν ανάμεσα σας άγχη και εντάσεις, και όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Τοξοτών, ετοιμάσου για μια περίοδο, όπου θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά και θα λύσεις αρκετά ζητήματα, που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Γενικά, στα περισσότερα ζητήματα, τώρα είναι η ώρα για να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου, τα οποία πρέπει να συμμαζέψεις τώρα, αλλιώς θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις στο μέλλον…




Αιγόκερως
22/12-19/1

Φίλε Αιγόκερε, αυτή η Κυριακή είναι άλλη μια μέρα, που η γοητεία και η ρητορεία σου θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου να σε ευνοεί, η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επίδειξη γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα πρέπει να δείξεις λίγη καλή διάθεση σήμερα απέναντι στο σύντροφό σου και να ασχοληθείς με τα θέματα της σχέσης σας. Αν πάλι είσαι μόνος, μην ανησυχείς καθόλου, γιατί σύντομα θα βρεθεί αυτό που θέλεις. Μέχρι τότε, μη συμβιβάζεσαι με μετριότητες…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αγαπητέ Αιγόκερε, τα διάφορα κακόβουλα σχόλια δεν θα λείψουν και, αν αρχίσεις να απαντάς, θα καταλήξεις σε τσακωμούς με τους συνεργάτες σου. Κοίταξε τη δουλειά σου και κυρίως πώς θα ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, που έχουν ξεφύγει λίγο.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, αγαπητέ Υδροχόε. Μην αφήσεις το άγχος να ανακόψει την πορεία σου και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η προσωπικότητά σου σήμερα θα γοητεύσει πολύ κόσμο. Μην ξεχνάς ότι η θετική επίδραση της Αφροδίτης στους Διδύμους αυτό το διάστημα, σε κάνει ακαταμάχητο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου θα χρειαστεί μια ώριμη στάση, γιατί αρκετές απρόσμενες δυσκολίες θα σε αναστατώσουν. Μην χάσεις τον έλεγχο. Άλλωστε, ο προγραμματισμός που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό θα σε σώσει και αυτήν την ημέρα, αν παραμείνεις συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ειδικά αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή Κυριακή, αγαπητέ Ιχθύ, είναι αρκετά κρίσιμη, για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου όπως τα έχεις σκεφτεί. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και, με ηρεμία, να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μην μιλήσεις σε κανέναν, για όσα σχεδιάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα, μια και καλή! Άλλωστε, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου αυτήν την Κυριακή, ευνοεί κάθε ερωτική κίνηση. Εκμεταλλεύσου την, ειδικά αν δεν έχεις σχέση και ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, πηγαίνει πολύ καλά και σήμερα θα δεις κάποιες από τις ιδέες σου να υλοποιούνται. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να αποκτούν μια ισορροπία και θα μπορέσεις να διώξεις ένα μέρος του άγχους σου.


Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger