Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πιο καυτή γυναίκα στην ΤV η κόρη του Τζακ Μπάουερ [εικόνες]

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013



Tην πρώτη της προκλητική φωτογράφηση εδώ και χρόνια έκανε η Ελίζα Κούθμπερτ για χάρη του Maxim. Ακριβώς για να τους ευχαριστήσει που την ανακύρηξαν πιο «καυτή γυναίκα στην tv».
«Είναι πολύ τιμητικό κάποιος να σε θεωρεί πιο όμορφη σε ένα χώρο όπου υπάρχουν εκθαμβωτικές γυναίκες όπως η Κάλεϊ Κουόκο, η Σοφία Βεργκάρα και η Ζόε Ντεσανέλ. Οπότε αποδέχομαι ταπεινά τον τίτλο».


Αυτό δήλωσε η Καναδέζα σταρ -που έγινε γνωστή ως κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24- η οποία προσπαθεί πλέον να τονίσει τα κωμικά της χαρίσματα στο Happy Endings στο οποίο και συμπρωταγωνιστεί.
Αν και η αλήθεια είναι ότι η Ελίζα, η οποία είναι η αρραβωνιασμένη με τον παίκτη του χόκεϊ Ντιόν Φάνεφ και προγραμματίζει να παντρευτεί μέσα στο 2014, παραμένει εσαεί αγαπημένου του αντρικού κοινού.


Ειδικά μετά τον ρόλο της ως ροζ στάρ στο Girl Next Door, από τα γυρίσματα του οποίου έχει να θυμάται «Γυρίσαμε κάποιες σκηνές σε ένα κανονικό ερωτικό συνέδριο. Θυμάμαι διάφορες ερωτικές σταρ να έρχονται και να μου λένε ότι είμαι η δικιά τους 'Τζούλια Ρόμπερτσ από το Pretty Woman'. Κάτι που κολάκευε, αλλά με προβλημάτιζε ταυτόχρονα».


http://www.iefimerida.gr


Πούλησε το σπίτι της 95χρονης μητέρας του για μία πόρνη!


Ο Ντέιβιντ Μπάτλερ, 69 ετών ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος.

Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για αρνητικά σχόλια. Ήταν ένας τυπικός συνταξιούχος ο οποίος δούλευε για χρόνια ως πιανίστας στην τοπική εκκλησία στην περιοχή Μπίσεστερ του ‘Οξφορντσαιρ.

Όλα αυτά μέχρι που γνώρισε την Ρέιτσελ Ρεντ, μία 39χρονη εκδιδόμενη, η οποία του πήρε τα μυαλά. Και όχι μόνο. Ο 69χρονος πλέον αντιμετωπίζει 9μηνη φυλάκιση, καθώς πούλησε το σπίτι της μητέρας του για να εκπληρώσει την εμμονή που απέκτησε με μία πόρνη με ταρίφα… 7 χιλιάδες λίρες τη σεζόν! 

Στην στυγνή ομολογία του ο Ντέιβιντ είπε ότι πούλησε τους τίτλους ιδιοκτησίας του σπιτιού της μητέρας του το οποίο ανήκε στην οικογένεια σχεδόν έξι 10ετίες! Το κόστος από την δόλια πώληση του ακινήτου ανήλθε στις 170.000 λίρες.

Η μητέρα του, που πλέον ζει στο σπίτι του αδερφού του αρνείται να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όπως υποστηρίζει η υπέργηρη γυναίκα ο γιος της δεν ήταν έτσι. «Μετά από αυτή τη γυναίκα ο Ντέιβ άλλαξε εντελώς. Τα μόνα που τον απασχολούσαν ήταν το αλκοόλ, ο τζόγος και το σεξ». Παρ’όλα αυτά δεν του κρατάει κακία και θέλει να επιστρέψει σύντομα από την φυλακή.


ΔΕΙΤΕ: Τι δώρο της έκανε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και κόντεψε να μείνει στον τόπο!!

Ούτε στον εχθρό σου τέτοια δώρα...


Η Ελληνίδα που βάζει τους Ρώσους να χορεύουν συρτάκι και σπάει τα ρεκόρ!


Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι από τις πιο όμορφες αθλήτριες της χώρας μας.

Οι περισσότεροι την γνώρισαν περισσότερο μέσα από την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου όμως οι διακρίσεις της ξεκινούν πολλά χρόνια πίσω.

Η Νικόλ είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο αγώνισμα του άλμα επί κοντώ, τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα. Έχει πετύχει 11 πανελλήνια ρεκόρ σε κλειστό και ανοικτό στίβο από το 2008 έως σήμερα, έχει συμμετάσχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου, ενώ είναι η 12η καλύτερη αθλήτρια στην Ευρώπη και 16η στον κόσμο όλων των εποχών στο άθλημά της.

Τώρα θα την θυμόμαστε για έναν ακόμη λόγο! Το περασμένο Σάββατο έγινε το διεθνές μίτινγκ επί κοντώ του Ντόνετσκ στην Ρωσσία, το οποίο διοργανώνει ο ίδιος ο Σεργκέι Μπούμπκα και συγκεντρώνει κορυφαίους αθλητές αλλά και το ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο!

Σε μια από τις τελευταίες προσπάθειες της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Νικόλ Κυριακοπούλου, οι διοργανωτές έβαλαν στα μεγάφωνα τους ήχους από συρτάκι ενώ παράλληλα χειροκροτούσαν ρυθμικά πριν την προσπάθειά της!

Το αποτέλεσμα ήταν η Νικόλ ενθουσιασμένη όχι απλά να περάσει τον πήχη αλλά και να σημειώσει μια από τις καλύτερες επιδόσεις φέτος στην Ευρώπη (4μ και 60 εκ) καταρρίπτοντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο και το πανελλήνιο ρεκόρ!







tromaktiko

Ο Ηλίας Βρεττός ολοτσίτσιδος στο ντους [βίντεο]



Ολοτσίτσιδο στην ντουσιέρα άφησε να τον βιντεοσκοπήσουν ο Ηλίας Βρεττός. Οχι δεν το έκανε για ψηφοθηρικούς λόγους ενόψει του τελικού του Dancing With The Stars, αλλά για τις ανάγκες του νέου του βίντεο κλιπ.
Ο τραγουδιστής οπτικοποίησε το νέο του τραγούδι «Να μείνεις εδώ» και αποφάσισε να τα πετάξει όλα και να μείνει τσίτσιδος κάτω από το ντους. «Δώρο» για τις θαυμάστριές του. 




http://www.iefimerida.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Δείτε τι απάντησε ένας μαθητής στην ερώτηση «Δώστε 4 πλεονεκτήματα του μητρικού γάλακτος»....


1. Δεν υπάρχει ανάγκη για βράσιμο 

2. Πλήρως θρεπτικό για το παιδί

3. Βοηθάει στην ομαλότερη ανάπτυξη των οστών

4. Διατίθεται σε ελκυστικές συσκευασίες ποικίλων μεγεθών...

togeliodineizoi.blogspot.gr


Άστεγος ζει μέσα σε μνήμα νεκροταφείου εδώ και 15 χρόνια [βίντεο]



Σε μνήμα νεκροταφείου έχει καταλύσει εδώ και 15 χρόνια ένας 43χρονος άστεγος από τη Σερβία ονόματι Μπράτισλαβ Στογιάνοβιτς, ο οποίος υποστηρίζει πως περισσότερο φοβάται τη λιμοκτονία και τους ζωντανούς παρά τους νεκρούς γείτονές του.
Συγκάτοικοί του στο συγκεκριμένο μνήμα τα λείψανα μιας οικογένειας που έχει πεθάνει εδώ και έναν αιώνα.
Το νεκροταφείο έχει πάψει να λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό προσφέροντας στον άστεγο κάτοικό του ηρεμία.


http://www.iefimerida.gr

Δείτε πως έγινε η 23χρονη που έκανε παράνομες ενέσεις σιλικόνης στα οπίσθιά της!




Αποφάσισε να αλλάξει θεαματικά το σώμα της, κάνοντας ενέσεις σιλικόνης στους γοφούς και τα οπίσθιά της, ανεβαίνοντας έξι ολόκληρα νούμερα! Ο εθισμός της αυτός, όμως, παραλίγο να της κοστίζει τη ζωή, αφού οι ενέσεις ήταν αγορασμένες από τη μαύρη αγορά και καμιά δεν τοποθετήθηκε από πλαστικό χειρουργό!
Η Βάνιτι Γουόντερ, σπατάλησε περίπου 10.000 ευρώ για να ικανοποιήσει αυτή της την ανάγκη και αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα την υπόθεσή της, ώστε να προστατέψει και άλλες γυναίκες και να μην κάνουν το ίδιο λάθος με εκείνη.
Παρουσιάστηκε, λοιπόν, σε εκπομπή της Αμερικανικής τηλεόρασης, για να δώσει τις συμβουλές της στην -επίσης εθισμένη- Καρμέλο, η οποία έχει προσθέσει στα οπίσθιά της δύο λίτρα με υγρό παράνομων και μη εγκεκριμένων ενέσεων, με αποτέλεσμα και εκείνη να ανέβει έξι νούμερα στα ρούχα της!
Η 23χρονη από το Ντριτρόιτ, παραδέχθηκε δημοσίως πως έχει κάνει 54 ενέσεις στο πίσω μέρος του σώματός της και σκοπεύει να κάνει άλλες 36 ώστε να αποκτήσουν το ιδανικό μέγεθος!
Η εικόνα του σώματός της, δεν την άφηνε καθόλου ικανοποιημένη και ξεκίνησε αυτή την… ενασχόλησή της πριν από τρία χρόνια. Παρά, όμως, τη θέλησή της, να κάνει αλλαγές στο σώμα της, εκείνη δεν επισκέφτηκε ποτέ κάποιον αρμόδιο πλαστικό χειρουργό, ώστε να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που ήθελε με σωστό και υγιεινό τρόπο.
Αντίθετα, προμηθευόταν τις ενέσεις αυτές, από «μαύρη αγορά» και συγκεκριμένα από μια γυναίκα, την οποία συναντούσε συνήθως σε δωμάτιο ξενοδοχείου, την οποία και ακριβοπλήρωνε για να κάνει τις εγχύσεις του αγνώστου προέλευσης υγρού στο σώμα της.
Η φτηνή αυτή λύση, η οποία ναι μεν κοστίζει λιγότερο από την επίσκεψη στον ειδικό, αλλά είναι πολύ επικίνδυνη για τον οργανισμό, συνεχώς και εξαπλώνεται στην Αμερική. Με τα όσα έχουν γίνει μέχρις στιγμής γνωστά, ενέσεις που κυκλοφορούν στη μαύρη αγορά, μπορεί να περιέχουν υλικά από κόλλα μέχρι και βιομηχανική σιλικόνη.
Η Βάνιτι, με την τακτική που ακολούθησε έθεσε την υγεία και τη ζωή της σε σοβαρό κίνδυνο, αφού έβαλε στον οργανισμό της τοξικά υλικά και προσπαθεί τώρα να προειδοποιήσει και τις υπόλοιπες γυναίκες στο να είναι πολύ προσεχτικές και να μην πέσουν και εκείνες θύματα τέτοιων περιστατικών.

http://www.koolnews.gr

Τι είναι και πως αντιμετωπίζουμε μια κρίση πανικού; Χρήσιμος οδηγός



Και ξαφνικά εκεί που κάθεστε ήρεμοι, νιώθετε την καρδιά σας να χτυπάει σαν τρελή, δυσκολεύεστε στην αναπνοή, τα μέλη σας βαραίνουν, νιώθετε σαν να σας ρίχνουν παγωμένο νερό στην πλάτη, ιδρώνετε, το άγχος σας καταλαμβάνει και οι κακές σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό σας. Νιώθετε απροστάτευτοι, τρέμετε και πιστεύετε ότι κάτι άσχημο θα σας συμβεί. Μπορεί και να περνάτε μια κρίση πανικού. Στο επιστημονικό κείμενο που ακολουθεί θα διαβάσετε τι ακριβώς είναι η κρίσεις πανικού και πως μπορούμε να τις μετριάσουμε και να τις αντιμετωπίσουμε.


Του Εμμανουήλ Πολυζόπουλου, Ψυχιάτρου, Ψυχοθεραπευτή

Μια κρίση πανικού συμβαίνει όταν το σώμα σας βιώνει μια απροσδόκητη, απρόσμενη εγρήγορση και έντονα ψυχολογικά και σωματικά συμπτώματα. Μπορεί να αισθανθείτε έντονο φόβο, ανησυχία και άγχος. Εκτός από αυτά τα συναισθήματα, ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε σωματικά συμπτώματα όπως:

• ναυτία

- ναυτία

- εφίδρωση

- τρόμος

- μια αίσθηση ότι η καρδιά σας χτυπά ακανόνιστα (αίσθημα παλμών)

- ισχυρός φόβος ότι σας συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό στην Υγεία σας, ότι πάθατε εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο.

- έντονος φόβος ότι "χάνετε το μυαλό σας" και τρελαίνεστε.

Ο αριθμός των προσβολών πανικού που έχετε θα εξαρτηθεί από τη σοβαρότητα της κατάστασής σας. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν μία ή δύο προσβολές (κρίσεις) κάθε μήνα, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν πολλές μέσα σε μια εβδομάδα.

Οι κρίσεις πανικού μπορεί να είναι πολύ τρομακτικές και έντονες, αλλά δεν είναι επικίνδυνες για την σωματική ή ψυχική υγεία. Μια επίθεση πανικού δεν θα σας προκαλέσει οποιαδήποτε σωματική βλάβη και είναι απίθανο να πρέπει να εισαχθείτε στο νοσοκομείο, αν είχατε μια κρίση πανικού. Επίσης φυσικά, οι κρίσεις πανικού δεν θα σας τρελάνουν!...

Πόσο συχνή είναι η διαταραχή πανικού;

Τουλάχιστον ένα άτομο στα 10 εμπειρίες περιστασιακές κρίσεις πανικού, που συνήθως προκαλείται από ένα αγχωτικό γεγονός.

Περίπου ένα άτομο στα 100 έχει διαταραχή πανικού. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν για πρώτη φορά τη διαταραχή όταν είναι περίπου στην ηλικία των 20-25. Η κατάσταση είναι περίπου δύο φορές πιο συχνή στις γυναίκες.

Μερικοί άνθρωποι έχουν κρίσεις πανικού για την αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων. Για παράδειγμα, μπορεί να έχουν μια φοβία των κλειστών χώρων (κλειστοφοβία) και να εκδηλώνονται κρίσεις πανικού όταν βρίσκονται σε ένα κλειστό χώρο.

Ενώ τα περισσότερα άτομα με φοβίες οι κρίσεις πανικού συμβαίνουν όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με ό, τι προκαλεί τον φόβο τους, οι κρίσεις πανικού των ατόμων με διαταραχή πανικού συνήθως προκαλούνται χωρίς προειδοποίηση. Για τα άτομα με διαταραχή πανικού, μια κρίση πανικού φαίνεται συχνά να συμβαίνει χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Ως εκ τούτου, η διάγνωση της διαταραχής πανικού θα γίνει μόνο αν αντιμετωπίζετε επαναλαμβανόμενες και απροσδόκητες κρίσεις πανικού και αν αυτές οι κρίσεις, ακολουθούνται από ένα τουλάχιστον μήνα συνεχούς ανησυχίας ή ανησυχία σχετικά με το ενδεχόμενο νέων κρίσεων.

Τι την προκαλεί;

Όπως συμβαίνει με πολλές διαταραχές ψυχικής υγείας, η ακριβής αιτία της διαταραχής πανικού δεν είναι πλήρως κατανοητή. Θεωρείται ότι διαταραχή πανικού προκαλείται πιθανώς από έναν συνδυασμό φυσικών (σωματικών) και ψυχολογικών παραγόντων.

Πώς αντιμετωπίζεται;

Ο κύριος στόχος της θεραπείας για τη διαταραχή πανικού είναι να μειωθεί ο αριθμός των κρίσεων πανικού που έχετε και να συμβάλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων σας. Οι δύο κύριοι τύποι θεραπείας για τη διαταραχή πανικού είναι ψυχολογική θεραπεία (ψυχοθεραπεία) και φαρμακευτική αγωγή. Εάν έχετε συμπτώματα της διαταραχής άγχους ή πανικού, επισκεφτείτε τον γιατρό σας. Ο ειδικός ιατρός σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο ψυχίατρος. Η διάγνωση της διαταραχής πανικού θα γίνει αν αντιμετωπίζετε επαναλαμβανόμενες και απροσδόκητες κρίσεις πανικού που ακολουθούνται από τουλάχιστον ένα μήνα συνεχούς άγχους ή ανησυχίας σχετικά με το ενδεχόμενο νέων κρίσεων. Αυτό λέγεται «άγχος προσμονής» και είναι από τα πολύ ενοχλητικά και επίμονα συμπτώματα.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές αυτοβοήθειας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διαταραχής πανικού.

Μερικές από αυτές τις τεχνικές που αναφέρονται παρακάτω:

- Μείνε εκεί που είσαι

Εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει να μείνετε εκεί που είστε κατά τη διάρκεια μιας κρίσης πανικού. Η κρίση πανικού μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα, οπότε ίσως χρειαστεί να διακόψετε μια δραστηριότητα (όπως οδήγηση) που απαιτεί έντονη προσοχή και προσήλωση.

- Εστίαση

Κατά τη διάρκεια μιας κρίσης πανικού, υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι οι τρομακτικές σκέψεις και αισθήσεις είναι ένα σημάδι του πανικού και τελικά θα περάσουν. Κατά τη διάρκεια μιας κρίσης πανικού είναι σημαντικό για σας να επικεντρωθείτε σε κάτι που δεν είναι απειλητικό, όπως το πέρασμα του χρόνου στο ρολόι σας, ή τα ψώνια σας σε ένα σούπερ μάρκετ.

- Αργή βαθιά αναπνοή

Αν έχετε μια κρίση πανικού, να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας. Τα συναισθήματά σας από τον πανικό και το άγχος μπορεί να επιδεινωθούν εάν αναπνέετε πολύ γρήγορα. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην αργή, βαθιά αναπνοή, μετρώντας αργά (για παράδειγμα έως το τρία) σε κάθε αναπνοή μέσα και έξω (εισπνοή-εκπνοή).

- "Πολεμήστε" τους φόβους σας

Κατά τη διάρκεια μιας κρίσης πανικού, προσπαθήστε να παρατηρήσετε τι είναι αυτό που φοβάστε και αμφισβητήστε το. Μπορείτε να επιτύχετε αυτό υπενθυμίζοντας συνεχώς στον εαυτό σας ότι αυτό που φοβάστε δεν είναι πραγματικό και ότι θα περάσει σε λίγα λεπτά.

- "Δημιουργική οπτικοποίηση"

Κατά τη διάρκεια μιας κρίσης πανικού, πολλά πράγματα μπορούν να περνάνε από το μυαλό σας. Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται για την καταστροφή, ή ακόμα και θάνατο. Αντί να αφήσετε τη φαντασία σας να εστιάσει σε αυτές τις αρνητικές σκέψεις, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στις θετικές εικόνες. Σκεφτείτε ένα μέρος ή μια κατάσταση που σας κάνει να νιώθετε ήσυχος/η, χαλαρός/η ή άνετα. Μόλις πετύχετε αυτή την εικόνα στο μυαλό σας, προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτήν. Θα σας βοηθήσει με το να σας αποσπάσει την προσοχή από την κατάσταση που βιώνετε και μπορεί επίσης να συμβάλει καθοριστικά στη μείωση των συμπτωμάτων σας.

Σκεπτόμενος θετικά μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά αν έχετε συνηθίσει να σκέφτεστε αρνητικά για μεγάλο χρονικό διάστημα και λόγω καταστάσεων της καθημερινότητας. Η "Δημιουργική οπτικοποίηση" είναι μια τεχνική που θα μπορούσατε να εξασκήσετε και σε διαστήματα ηρεμίας στην καθημερινότητα σας και με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσετε σταδιακά θετικές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε για τον εαυτό σας και τους άλλους.

- Μην "πολεμάτε" με την κρίση πανικού!

Προσπαθώντας να αντισταθείτε στην κρίση και διαπιστώνοντας ότι δεν είστε σε θέση να το κάνετε, μπορεί να αυξήσει την αίσθηση του άγχους και πανικού.

Αντ 'αυτού, κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης πανικού, διαβεβαιώστε τον εαυτό σας ότι παρόλη την σφοδρή ενόχληση και τα συμπτώματα σας η κρίση πανικού δεν είναι απειλητική για τη ζωή. Δώστε έμφαση στο γεγονός ότι η κρίση σας θα έχει σύντομα ένα τέλος και αφήστε την να περάσει από μόνη της.

- Χαλάρωση

Εάν έχετε διαταραχή πανικού, μπορεί να αισθάνεστε συνεχώς άγχος για το πότε θα έρθει η επόμενη κρίση (άγχος προσμονής). Μαθαίνοντας να χαλαρώνετε μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και την ένταση, και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά τις κρίσεις πανικού σας, όταν αυτές συμβαίνουν. Εκτός από την αναγκαία ψυχιατρική και ψυχολογική παρέμβαση στην διαταραχή πανικού, μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι συμπληρωματικές θεραπείες, όπως μασάζ και αρωματοθεραπεία, γιόγκα κλπ τους βοηθούν να χαλαρώσουν. Μπορείτε να δοκιμάσετε, επίσης, ασκήσεις αναπνοής και τεχνικές χαλάρωσης, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας κρίσης πανικού και να συμβάλουν και αυτές στη μείωση των συμπτωμάτων σας.

- Άσκηση

Η τακτική άσκηση, θα σας βοηθήσει να την καταπολέμηση του στρες και την ένταση. Αν δεν έχετε άλλα σοβαρά προβλήματα Υγείας που να το απαγορεύουν, θα πρέπει να έχετε ως στόχο να τουλάχιστον 30 λεπτά έντονης άσκησης και τουλάχιστον πέντε ημέρες την εβδομάδα. Πηγαίνοντας π.χ. ένα γρήγορο περπάτημα ή περπάτημα σε ελαφρά ανηφορικό έδαφος, είναι καλά παραδείγματα έντονης άσκησης. Ωστόσο, αν δεν έχετε ασκηθεί στο παρελθόν, ή για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον γιατρό σας για μια εκτίμηση, πριν ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα άσκησης.

- Δίαιτα

Ασταθή επίπεδα του σακχάρου στο αίμα μπορεί να συμβάλουν στην εκδήλωση μιας κρίσης πανικού. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διατηρηθεί μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, τρώτε τακτικά και να αποφεύγετε την κατανάλωση ζαχαρούχων τροφίμων και ποτών. Αποφύγετε την πολύ καφεΐνη, το αλκοόλ και το κάπνισμα, διότι μπορεί να συμβάλουν στην εκδήλωση κρίσεων πανικού.

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι οι κρίσεις πανικού, αλλά και η Διαταραχή Πανικού, είναι εύκολα και αποτελεσματικά αντιμετωπίσιμες καταστάσεις και γι' αυτό αναζητήστε ψυχιατρική βοήθεια έγκαιρα. Οι καταστάσεις αυτές, ακόμα και αν τελικά δεν είναι καθόλου επικίνδυνες για την ψυχική και σωματική ακεραιότητα του ατόμου, είναι πάρα πολύ ενοχλητικές και κάνουν το άτομο να δυσλειτουργεί και να υποφέρει. Η έγκαιρη ψυχιατρική βοήθεια, θα σας απαλλάξει σύντομα από τα συμπτώματα σας και θα σας επαναφέρει σύντομα σε μια καλά λειτουργική καθημερινότητα. 



Εμμανουήλ Πολυζόπουλος
Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής 

www.psychomed.gr

mail: polem@otenet.gr

Η «Σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου»



Δεκατέσσερις Φεβρουαρίου του 1929 οι άνδρες του Αλ Καπόνε εκτέλεσαν επτά αντίπαλους μαφιόζους σε μια αποθήκη στο Σικάγο. Το μακελειό έμεινε στην ιστορία ως η «Σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου» και ένα από τα πιο διάσημα εγκλήματα του Ιταλού μαφιόζου.
Την εποχή εκείνη ο Αλ Καπόνε κυριαρχούσε στο νότιο τμήμα του Σικάγου, ενώ ο αντίπαλός του Μπαγκς Μοράν στο βόρειο τμήμα. Καθώς ίσχυε η ποτοαπαγόρευση, οι δύο μαφιόζοι κέρδιζαν εκατομμύρια δολάρια από την παράνομη διακίνηση αλκοόλ. Το πρωτοπαλίκαρο του Καπόνε, Βιτσέντζο Τζιμπάλντι, επεξεργάστηκε το σχέδιο για την εκτέλεση. Σκοπός ήταν η εκδίκηση για τη δολοφονία ανδρών του Καπόνε από τον Μοράν. Οι Ιταλοί μαφιόζοι θα έκλειναν ραντεβού στον Μοράν με δέλεαρ ένα φορτίο ακριβού ουίσκι.
Η συνάντηση κλείστηκε για τις 10:30 το πρωί. Πέντε άνδρες του Καπόνε έφθασαν στην ώρα τους –οι τρεις ντυμένοι αστυνομικοί και οι δύο με πολιτικά- ενώ δεκάδες άλλοι βρίσκονταν στη γύρω περιοχή. Οι τρεις «αστυνομικοί» μπήκαν στην αποθήκη όταν είδαν έναν άνδρα που έμοιαζε με τον Μοράν να μπαίνει. Αιφνιδίασαν τα επτά άτομα που βρίσκονταν μέσα και τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ.
Οι περίοικοι άκουσαν τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την αστυνομία. Φθάνοντας, οι αστυνομικοί βρήκαν έξι πτώματα και έναν βαριά τραυματία. Όταν τον ρώτησαν ποιος τον πυροβόλησε, αυτός ψέλλισε «κανείς» και άφησε την τελευταία του πνοή.
Από τους επτά νεκρούς, πέντε ήταν μέλη της συμμορίας του Μοράν, ένας συνεργαζόμενος μικροκακοποιός κι ένας μηχανικός που βρισκόταν εκεί για να επισκευάσει ένα αυτοκίνητο της συμμορίας. Ο Μοράν σώθηκε επειδή πήγε καθυστερημένα στο ραντεβού.
Η «Σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου» απασχόλησε για μεγάλο διάστημα την κοινή γνώμη αλλά και την αστυνομία. Η τελευταία, αν και γρήγορα διαπίστωσε ποιοι ήταν πίσω από το μακελειό, δεν μπόρεσε να προχωρήσει σε συλλήψεις. Ο Αλ Καπόνε, ως συνήθως, είχε άλλοθι: ήταν στη Φλόριντα.
Ο τόπος της «Σφαγής του Αγίου Βαλεντίνου» (2122 Ν. Clark Street) έγινε τουριστική ατραξιόν μέχρι το 1967, όταν η αποθήκη κατεδαφίστηκε. Τα τούβλα του αιματοβαμμένου τοίχου της εκτέλεσης πουλήθηκαν σε δημοπρασία στον καναδό επιχειρηματία Τζορτζ Πάτεϊ, ο οποίος τον ξανάχτισε μέσα σε μπαρ που διατηρούσε στο Βανκούβερ.
Η σκηνή της εκτέλεσης υπάρχει στις ταινίες «Μερικοί το προτιμούν καυτό» του Μπίλι Γουάιλντερ (1959) και «Σημαδεμένος» (1932), ενώ αποτέλεσε το κύριο θέμα της ταινίας του Ρότζερ Κόρμαν «Νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου» (1967).
tvxs.gr

Οι τροφές των ερωτευμένων



Όλοι γνωρίζουμε ή τουλάχιστον έχουμε ακούσει κάποια στιγμή στη ζωή μας ότι υπάρχουν ειδικές τροφές για τους ερωτευμένους και παθιασμένους, όμως υπάρχει πραγματικά σύνδεση ανάμεσα σε αυτά που τρώμε και την απόδοσή μας στο κρεβάτι;


Η Daily Mail πάντως φρόντισε να ρωτήσει τους ειδικούς, σε ένα άρθρο ειδικά αφιερωμένο στη σημερινή μέρα.
Την ημέρα των ερωτευμένων!

Ο καφές του Σουλτάνου
Στην αρχαία Αραβία υπήρχε μια συνταγή για το πρωινό (και ίσως μεσημεριανό και απογευματινό) καφεδάκι του Σουλτάνου, προκειμένου ο αυτοκράτορας να μπορεί να… ικανοποιεί το χαρέμι του, σύμφωνα με το βοτανολόγο Phillip Weeks.

«Ήταν ένα μίγμα δυνατού μαύρου καφέ, κάρδαμου, ακατέργαστου μελιού και σαφράν.

Ο καφές είναι γνωστό ότι αυξάνει την εγρήγορση, αλλά λειτουργεί ως ισχυρό διεγερτικό μόνο αν δεν πίνετε τακτικά.

Το κάρδαμο ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος ενώ το ακατέργαστο μέλι περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, ανάμεσα στα οποία και το βόριο, το οποίο μπορεί να ισορροπήσει τα επίπεδα των ορμονών.

Το σαφράν είναι πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά. Έρευνες έχουν δείξει ότι άνδρες με στυτική δυσλειτουργία έχουν ωφεληθεί από την κατανάλωσή του, πρόσθεσε ο Weeks.

Θαλασσινά
Λένε ότι ο Καζανόβα έτρωγε θαλασσινά για πρωινό. Τα θαλασσινά περιέχουν υψηλά επίπεδα ψευδαργύρου, ο οποίος ενισχύει τη λίμπιντο.

«Ο ψευδάργυρος είναι σημαντικός για την διατήρηση της ισορροπίας στα επίπεδα των ορμονών και η επαρκής πρόσληψη έχει συσχετιστεί με υγιή σεξουαλική δραστηριότητα, ειδικά στους άντρες» ανέφερε η διατροφολόγος Dr Elisabeth Philipps.

Το 2005 έρευνα ιταλών επιστημόνων έδειξε ότι τα ωμά οστρακοειδή περιέχουν υψηλά επίπεδα των αμινοξέων D Aspartic και N-methyl-D-aspartate, τα οποία αυξάνουν την παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες και προγεστερόνης στις γυναίκες. Τα αυξημένα επίπεδα αυτών σχετίζονται με υψηλή σεξουαλική ορμή.

Μια δόση… τσίλι
Προσθέτοντας μια δόση… καυτερού στο φαγητό σας θα σας αφήσει με μια αίσθηση… «καυτή»! Αυτό οφείλεται στην ουσία καψαϊκίνη, η οποία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τους χτύπους της καρδιάς και τη θερμοκρασία του σώματος και κάνει πιο ευαίσθητες τις νευρικές απολήξεις. «Ο οργανισμός “μιμείται” την αίσθηση που αισθανόμαστε κατά τη διάρκεια… σεξουαλικών δραστηριοτήτων», εξηγεί ο Dr Philipps.

Αβοκάντο
Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε φολικό οξύ, που έχει αποδειχτεί ότι ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία.

«Περιέχουν ακόμη καλά λιπαρά, που κρατούν σε ισορροπία τις ορμόνες. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα αντιοξειδωτικό που ενισχύει την αίσθηση σεξουαλικής ευχαρίστησης στις γυναίκες ενώ βοηθά τους άντρες να έχουν μεγαλύτερης διάρκειας στύση» είπε ο Dr Philipps.

Σοκολάτα
«Η σοκολάτα είναι μια τροφή που αυτόματα προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα. Περιέχει και φαινυλαιθυλαμίνη που ενεργοποιεί την απελευθέρωση ντοπαμίνης, που μας κάνει να νιώθουμε ευφορία και ξύπνιοι. Ακόμη, η ζάχαρη που περιέχει δίνει ενέργεια σε όσους προτίθενται να… κάνουν έντονη σωματική άσκηση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Το τσάι των Αζτέκων
Η νταμιάνα είναι ένα βότανο που χρησιμοποιούνταν από την εποχή των Αζτέκων για να ενισχύεται η σεξουαλική δραστηριότητα. Περιέχει ουσίες σαν την καφεΐνη και τα απαραίτητα έλαια που ισορροπούν τα επίπεδα ορμονών, την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα ενώ αυξάνει και τη θερμοκρασία του σώματος.

Φάτε μια μπανάνα
Οι μπανάνες θεωρούνται αφροδισιακή τροφή και όχι άδικα. Είναι πλούσιες σε κάλιο και βιταμίνη Β.

«Το κάλιο διατηρεί σε καλή κατάσταση τους μύες και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ η βιταμίνη Β βοηθά στη διατήρηση του επιπέδου των ορμονών και τη λίμπιντο. Υπάρχουν ενδείξεις ακόμη ότι το ένζυμο βρομελίνη που περιέχεται στις μπανάνες και τον ανανά ενισχύει τη λίμπιντο» είπε ο Dr Philipps.

24wro


Οι νέοι κανόνες του online dating – Τί προσόντα πρέπει να διαθέτεις



Αν είστε ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους που δεν έχουν ταίρι, η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι ικανή να σας γυρίσει το στομάχι ανάποδα! Προσέξτε όμως. Όλα τα λουλούδια, τα σοκολατάκια και οι ρομαντικές κάρτες μπορούν να αποτελέσουν μια δυνατή γροθιά επιστροφής στην πραγματικότητα. Είναι καιρός να ξαναμπείτε στο παιχνίδι!
Τα βιβλία για το πως να επιτύχεις στην αναζήτηση της αγάπης μέσω διαδικτύου είναι ουκ ολίγα, και η DailyBeast συγκέντρωσε τους βασικούς “κανόνες” προκειμένου το κυνήγι σας να αποδώσει. Σας τους παρουσιάζουμε.
1. Προσποιηθείτε μέχρι να πετύχετε
Το online dating θέλει κότσια. Όσα περισσότερα έχετε, τόσο καλύτερα θα τα πάτε. Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι η παρουσίαση. Πρέπει επίσης να καταλάβετε πως εφόσον είστε εσείς λίγο αγχωμένοι, το ίδιο θα είναι και ο άνθρωπος με τον οποίο θα επικοινωνήσετε. Σκοπός είναι να ξεπεράσετε το άγχος και να παρουσιάσετε την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας.
2. Άμα διαθέτετε τα προσόντα, δείξτε τα
Ο πρωτεύων στόχος στο online dating είναι, θα το πούμε κυνικά, να είστε σέξι. Το σέξι ωστόσο είναι υποκειμενικό. Και εφόσον λογικά θα γνωρίζετε πως να πλασάρετε τον εαυτό σας, μην διστάσετε να το κάνετε. Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, φυσικά, παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας. Όσο περισσότερο “πουλήσετε” τον εαυτό σας, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεθεί κάποια που θα της κάνετε το “κλικ”.
3. Αν “κολλήσετε”, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας
Το μόνο σίγουρο στον κόσμο του online dating είναι ένα. Ποτέ δεν θα είσαι μόνος. Το γεγονός αυτό ωστόσο έχει αντικρουόμενα αποτελέσματα. Από τη μία μπορείς να είσαι σίγουρος ότι πάντοτε θα υπάρχουν “κι αλλού πορτοκαλιές”, από την άλλη αυτό σημαίνει πως έχετε να αντιμετωπίσετε ισχυρό ανταγωνισμό έτσι ώστε να ξεχωρίσετε. Προσπαθήστε να κάνετε τον εαυτό σας διαθέσιμο σε όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται, ενώ παράλληλα να προσθέσετε δύο-τρία προσωπικά σας στοιχεία τα οποία να σας ξεχωρίζουν από τη μάζα.
4. Προσοχή στις απάτες των εταιριών
Θυμηθείτε. Οι ιστοσελίδες online dating υπάρχουν, όχι για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες σας και να σας εξασφαλίσουν την ευτυχία, αλλά για να παράξουν κέρδος από εσάς. Πολλά site μάλιστα επωφελούνται από τους χρήστες που παραμένουν σε αυτά για πολύ καιρό και ακόμα περισσότερο από τους χρήστες που δεν είναι τόσο ενεργοί, ωστόσο διατηρούν ενεργό το προφίλ τους. Πολλές ιστοσελίδες καταγράφουν τους λογαριασμούς που έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν online και τους εκμεταλλεύονται, στέλνοντας ψεύτικα αιτήματα φιλίας σε χρήστες που προσπαθούν να κρατήσουν για όσο περισσότερο καιρό μπορούν.

http://www.koolnews.gr

Τι απαντάει ο Χιου Τζάκμαν στις φήμες που τον θέλουν να είναι γκέι!



Είναι ένας από τους μεγαλύτερους stars του Χόλιγουντ τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ θεωρείται από τους πιο sexy άντρες της μεγάλης οθόνης. Ο Χιου Τζάκμαν, από το 2000 όταν και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία «X-Men» μέχρι και σήμερα, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο και με τον χαρακτήρα του. Ένα πράγμα όμως δεν μπορούν να καταλάβουν οι περισσότεροι. Πως γίνεται ένας τόσο ωραίος άντρας να είναι παντρεμένος με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερή του Ντέμπορα Λι Φέρνες.

Για αυτό και πολλοί είναι αυτοί που λένε πως ο Τζάκμαν είναι γκέι και παντρεύτηκε τη γνωστή ηθοποιό-παραγωγό για να προωθήσει τη καριέρα του. Και ο 44χρονος star του Χόλιγουντ απάντησε στις φήμες, σε συνέντευξη που έδωσε στο Hollywood Reporter: «Την Ντέμπορα την ενοχλούν αυτές οι φήμες. Πρόσφατα μου είπε “έχει γίνει μεγάλο θέμα. Το λένε όλοι”» αποκάλυψε ο Τζάκμαν.
Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1996 και είναι από τα λίγα διάσημα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να μείνουν μαζί, μετά από 17 χρόνια. «Θυμάμαι ότι ήμουν ελεύθερος όταν γνώρισα την Ντέμπορα και μόλις είχα βγει από μια δύσκολη σχέση. Θυμάμαι πόσο όμορφη ήταν, πόσο χιούμορ και ενέργεια είχε. Ξαφνικά η ζωή μου έγινε πάρα πολύ καλύτερη» είπε ο Τζάκμαν.

http://www.koolnews.gr

Ξανθιά τραγουδίστρια με χρυσό δόντι a la… «Ταμτάκος»!




Το ότι η cult εποχή του ελληνικού σινεμά, θα ενέπνεε το Hollywood, ποιος θα μας το έλεγε και θα το πιστεύαμε!

Και όμως. Να που ο «Ταμτάκος», έγινε διεθνής και πλέον το style του, αποτελεί πρότυπο για τουςstars του εξωτερικού!

Δείτε εδώ την Kesha. Τον «Ταμτάκο» σίγουρα δεν τον ξέρει, αλλά το χρυσό δοντάκι της, το φορά!

Η 25χρονη τραγουδίστρια, μιμήθηκε μια τάση, η οποία έχει υιοθετηθεί και από άλλες celebrities,χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Στα χνάρια της Rihanna λοιπόν, τοποθέτησε ένα χρυσό δόντι, το οποίο και φρόντισε να ταιριάξει με το κοστούμι της, ώστε να είναι… ασορτί!

Χρυσό το ένα, μπρονζέ το άλλο, ήρθαν κι έδεσαν.
Χαμογελούσε κιόλας, και να σου να γυαλίζει το δοντάκι που έβγαζε μάτι.
Τόσο πολύ, που όλοι την κοιτούσαν στα… δόντια!


Δήμητρα Παπαδοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη: "Μαλ...ες κάνεις εσύ, μαλ...ες κάνω εγώ! Τα μάτια σου είναι αποβλακωτικά"!



"Λέω πότε να περάσει η ώρα!" - Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν εκρηκτική, αποκαλυπτική, ανατρεπτική! Δείτε τα καλύτερα αποσπάσματα!

Την ημέρα των ερωτευμένων επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη για να κάνει την πιο μη συμβατική συνέντευξη της σεζόν. Η μοναδική Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέτρεψε συχνά κατά τη διάρκεια της κουβέντας τα δεδομένα, κάνοντας την Ελένη να εξομολογηθεί η ίδια για πτυχές της ζωής της. Η συζήτηση είχε βέβαια και εκρηκτικά σημεία, ενώ το πλέον σίγουρο είναι ότι οι τηλεθεατές απόλαυσαν τον τηλεοπτικό τους διάλογο.

"Είμαστε άλλες περιπτώσεις ανθρώπων. Έχουμε κάνει εντελώς διαφορετικές επίλογές, η καθεμία με τον σεβασμό που της αξίζει. Δεν είναι ότι μαλ...ες κάνεις εσύ, μαλ...ες κάνω εγώ! Όχι!", ήταν από τις πρώτες φράσεις της ηθοποιού που έκαναν την παρουσιάστρια να καταλάβει ότι η σημερινή συνέντευξη θα ήταν διαφορετική.

"Τι όμορφα μάτια έχεις! Μπορώ να καταλάβω έναν άντρα που μπορεί να σε κοιτάει και να αποβλακώνεται. Είναι αποβλακωτικά τα μάτια σου!", αιφνιδίασε η Δήμητρα την Ελένη.

Από τις ατάκες που έμεινα επίσης, ήταν: "Νομίζεις ότι μπορώ να απαντήσω; Εγώ λέω πότε να περάσει η ώρα! ... Θα έπρεπε να κοιμάμαι αν σεβόμουν τον εαυτό μου"...

Δείτε το βίντεο:
http://www.zappit.gr

ΤΡΟΜΕΡΟ: Κουκλάρα η «άσχημη» πρωταγωνίστρια του American Horror Story


Είναι τρομακτική η δύναμη του μακιγιάζ… Θαύματα κάνουν στο Hollywood!!!

Στη δεύτερη σεζόν του American Horror Story μια από τις πρωταγωνίστριες είναι η "κακόμοιρη"Pepper, που κατηγορείται για τον φόνο του μωρού της αδερφής της. Αυτός είναι και ο λόγος που μπήκε στο "Άσυλο".

Στη σειρά την βλέπουμε και την λυπόμαστε, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια γυναικάρα με τα όλα της!!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε τις φωτογραφίες και την μεταμόρφωσή της.

Το πραγματικό της όνομα είναι Naomi Grossman και πόζαρε για λογαριασμό ξένου site.

Μιας και υποδύεται την ψυχοπαθή, έπιασε κάτι εντόσθια και μπήκε στο πετσί του ρόλου για την φωτογράφιση…

Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε την στις εικόνες.




«Σάκη μου λείπεις, σε λατρεύω», δηλώνει για τον Ρουβά πρωταγωνίστρια του Modern Family


Για το πόσο της λείπει ο Σάκης Ρουβάς μίλησε -μεταξύ άλλων- η ελληνικής καταγωγής Άριελ Γουίντερ, γνωστή στο ελληνικό κοινό από το Modern Family, στην εκπομπή Movies & Stars.
«Έχουμε δουλέψει μαζί στην Αμερική στην ταινία "Στα Άκρα". Τότε ήμουν 9 ετών. Πεθαίνω με τα τραγούδια του, την σέξι του εμφάνιση και πιστεύω ότι είναι και πολύ καλός ηθοποιός. Τον λατρεύω. Αν μας βλέπεις Σάκη... I miss you». Αυτό δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Movies & Stars του ελληνικού MTV η 14χρονη ηθοποιός, το βαφτιστικό της οποίας είναι Ελευθεριά.
Υπενθυμίζουμε ότι το ονομά της είχε έρθει στην επικαιρότητα πριν από λίγους μήνες όταν έφυγε από το σπίτι της κατηγορώντας την μητέρα της, Χρυσούλα, για κακομεταχείριση. Πλέον την κηδεμονία της έχει αναλάβει η αδερφή της.


http://www.iefimerida.gr


Ο αστεροϊδής που θα περάσει ξυστά από τη Γη κοστίζει… 200 δισεκατομμύρια δολάρια



Η αξία του αστεροειδούς 2012DA14, ο οποίος θα περάσει την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου «ξυστά» από τη Γη, αποτιμάται σε περίπου 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την εταιρεία εξόρυξης Deep Space.
Συγκεκριμένα ο αστεροειδής, ο οποίος έχει διάμετρο λίγο περισσότερο από 45 μέτρα και μάζα 130.000 τόνους, μπορεί να υποκρύπτει ανακτήσιμο νερό αξίας 65 δισεκατομμυρίων και μέταλλα αξίας περίπου 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας. Η εκτίμηση έγινε υποθέτοντας ότι μόνο το 10% της μάζας του αστεροειδή είναι εύκολα εξορύξιμο.
Η Deep Space δεν θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τον αστεροειδή 2012DA14, καθώς η τροχιά του εμφανίζει πολύ μεγάλη κλίση συγκριτικά με τη Γη, γεγονός που θα έκανε ιδιαίτερα δύσκολο το εγχείρημα. Εξάλλου ακόμα δεν διαθέτει τον εξοπλισμό ώστε να προσγειωθεί στον αστεροειδή και να ξεκινήσει επιχειρήσεις εξόρυξης, ενώ και το κόστος θα ήταν απαγορευτικό.
Ωστόσο στα επόμενα χρόνια θα πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και το πολύ κοντινό πέρασμα του αστεροειδούς (μόλις 27.700 χιλιόμετρα μακριά από τη Γη) αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα των πόρων που βρίσκονται διαθέσιμοι προς εξόρυξη και εκμετάλλευση στο κοντινό διάστημα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Ρικ Τάμλινσον.
Με το σίδηρο και το νικέλιο που θα εξορυχθεί σε μελλοντικές αποστολές, η Deep Space σκοπεύει να αποτελέσει τον πυρήνα για τη δημιουργία μίας βιομηχανίας βασισμένη στο διάστημα, η οποία θα επεκταθεί σε κατασκευή οχημάτων, σταθμών και βάσεων μακριά από τη Γη. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να μετατρέπει το νερό που θα αποσπά από τους αστεροειδείς σε καύσιμο το οποίο θα προμηθεύει σε δορυφόρους και διαστημόπλοια σε χαμηλό σχετικά κόστος.

http://www.koolnews.gr

Είσαι παχουλή; 6 τρόποι για να ντυθείς... αδύνατη!




Αυτές τις γιορτές, θέλεις να κάνεις τις σωστές στυλιστικές επιλογές για να δείχνεις κάποια κιλάκια πιο λεπτή...
Θα τα καταφέρεις; Μα φυσικά, με τις συμβουλές μας!


1. Μην ντύνεσαι σαν σακί!

Προτίμησε ρούχα που δεν σκεπάζουν αλλά αντίθετα αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου. Τα κρουαζέ φορέματα, τα φορέματα ή οι ψηλόμεσε3ς φούστες με ζώνη σμιλεύουν την μέση σου και της δίνουν υπόσταση.

Εξίσου σημαντικά, είναι και τα μανίκια στα ρούχα που επιλέγεις. Τα τρία τέταρτα είναι ιδανικά για να πέφτει το μάτι στο τελείωμά τους και να μην στοχοποιούνται τα μπρατσάκια σου. Αν πρέπει να φορέσεις κάτι μάνικο, απόφυγε τα κοντά ζακετάκια και τύλιξε τα χέρια σου με μια όμορφη εσάρπα.

Και το ντεκολτέ στις μπλούζες και φορέματα, μπορεί να προσφέρει ένα αδυνατιστικό αποτέλεσμα. Γενικά, τα ζιβάγκο, κρύβουν ακόμα περισσότερο το λαιμό και σε δείχνουν πιο κοντή και παχουλή. Αντίθετα, τα κοψίματα V ή η λαιμόκοψη χαμόγελο, κλέβουν το βλέμμα και σε ψηλώνουν άμεσα.

Η σούπερ μοδάτη τάση του Peplum, μπορεί να ταιριάξει άψογα με εσένα που έχεις παραπάνω πόντους στην περιφέρεια!

2. Το κατάλληλο ύφασμα, θα σε σώσει

Μπορεί να είναι στη μόδα ξανά αλλά τα βελούδινα ή κοτλέ υφάσματα θα σου προσθέσουν όγκο, ακόμα κι αν τα προτιμήσεις σε μαύρο χρώμα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα σατέν υφάσματα που δεν κολακεύουν ούτε και τις αδύνατες. Φρόντισε οι υφές των ρούχων που προτιμάς να είναι μαλακές και αγάπησε την πάντα μοδάτη δαντέλα που αγκαλιάζει το σώμα και το δείχνει ακόμα πιο θηλυκό.

3. Το κατάλληλο μήκος:

Είναι μεν στη μόδα αλλά οι μίντι φούστες ή τα μίντι φορέματα δεν θα κολακέψουν εσένα, που δεν είσαι και το πρώτο μπόι και έχεις και τα κιλάκια σου. Προτίμησε εναλλακτικές που φτάνουν λίγο πάνω από το γόνατο (περίπου 4 δάχτυλα πλάγια πάνω από το γόνατο) ενώ αξίζει να λατρέψεις και τα ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες που θα σε δείξουν άμεσα πιο ψηλή.

4. Και τα μοτίβα κολακεύουν:

Δεν χρειάζεται να είσαι στέκα για να προτιμήσεις τα μοδάτα μοτίβα της σεζόν. Στο σωστό μέγεθος και στο κατάλληλο κομμάτι, τα μοτίβα μπορούν να κολακέψουν τη γραμμή σου. Για παράδειγμα, το πουά είναι πιο κολακευτικό σε μικρές κουκίδες ενώ οι ρίγες κολακεύουν όταν είναι κάθετες και μακραίνουν το σώμα!

5. Θυμήσου: δεν αδυνατίζει μόνο το μαύρο χρώμα:

Αντί να είσαι διαρκώς ντυμένη στα μαύρα, μπορείς να προτιμήσεις το σούπερ μοδάτο σκούρο μπλε ή το μοβ αλλά και το σοκολατί. Τα χρώματα αυτά έχουν το ίδιο αδυνατιστικό αποτέλεσμα με το μαύρο αλλά ταυτόχρονα κολακεύουν περισσότερο τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

6. Και τα παπούτσια;

Αν λατρεύεις τα flat παπούτσια, προτίμησε τα μυτερά. Αν πάλι σου αρέσουν τα ψηλά γοβάκια, προτίμησέ τα σε nude αποχρώσεις. Για τις μπότες, φρόντισε να φτάνουν λίγο κάτω από το γόνατο για να μην κόβουν τις γάμπες αλλά ούτε και να φτάνουν ακριβώς στο γόνατο, δείχνοντάς σε ακόμα πιο κοντή. 

pistepseto.gr




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger