Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Cougar Cruise: Μια κρουαζιέρα για να βρεις και εσύ την τύχη σου!

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013


Είναι το πλοίων των ονείρων! Φανταστείτε, cougars κλεισμένες σε ένα καράβι, στη μέση της θάλασσας, παρέα με πολλούς νεαρούς άντρες… Αν σας αρέσουν οι πιο ώριμες γυναίκες, τότε κλείστε εισιτήριο και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα!
Η συγκεκριμένη ιδέα, ήρθε από ένα ταξιδιωτικό γραφείο της Αμερικής, και όπως καταλαβαίνετε, τα εισιτήρια γίνονται, σε κάθε ταξίδι, ανάρπαστα. Βέβαια, οι διοργανωτές, έχουν το «παράπονο» πως οι άντρες οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στο ταξίδι, είναι πάντα περισσότεροι από τις ενδιαφερόμενες γυναίκες.
«Προσπαθούμε, πάντα, να προσεγγίζουμε την ίση κατανομή ανάμεσα στους άνδρες και στις γυναίκες, αλλά ποτέ μέχρι και σήμερα, δεν το έχουμε καταφέρει» δηλώνει ένας από τους εμπνευστές των ταξιδιών.
Ο κ. Γκουζ, ενθαρρύνει τις μεγαλύτερες και ελεύθερες γυναίκες να συμμετέχουν στις αποδράσεις, ακόμα και αν δεν θέλουν να αυτοχαρακτηρίζονται ως cougars, και πως δεν θα πρέπει να ντρέπονται για το ταξίδι και τις εμπειρίες που θα χαρίσουν στον εαυτό τους.
Εξάλλου, οι κρουαζιέρες γίνονται στην Καραϊβική, η οποία μπορεί να μαγέψει τους πάντες με τις ομορφιές της και δημιουργεί μια ειδυλλιακή εικόνα. Το πρώτο ταξίδι των Cougar Cruise, έγινε πραγματικότητα το 2009, και από τότε, ολοένα και μεγαλώνει το νούμερο των συμμετοχών.
Το επόμενο ταξιδάκι, έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2013, και θα ξεκινήσει από το Μαϊάμι και θα επισκεφτεί τις Μπαχάμες. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 300 ευρώ, και περιλαμβάνονται πέντε διανυχτερεύσεις, τα γεύματα και η διασκέδαση των ταξιδιωτών. Κλείσε θέση…

http://www.koolnews.gr

Το μυστήριο παρελθόν του Lipstick: μάθε πώς η ιστορία βάφτηκε με κραγιόν


Πολλούς αιώνες πριν το κραγιόν πάρει την θέση του σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ και γίνει το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας κάθε γυναίκας, υπήρξε "μήλο της έριδος" για πολλούς, πού είτε το λάτρεψαν, είτε το μίσησαν. Ρίχνουμε μια ματιά σε όλα όσα (πιθανότατα) αγνοούσες πως κρύβονται πίσω από την ιστορία του.
Τι το τόσο σπουδαίο είχε ένα κραγιόν ώστε να κάνει τους νομοθέτες να βγάζουν νόμους γι'αυτό, την Elizabeth Taylor να το φοράει σε αποκλειστικότητα και τον  George Washington να το έχει τιμήσει πολλές φορές; Τελικά το  δεν ήταν τόσο "αθώο" όσο πιστεύαμε...
Ή η Liz, η καμία
 
Η Elizabeth Taylor αγαπούσε τόσο πολύ το κόκκινο κραγιόν της που απαιτούσε να μην το φορά καμία άλλη στα κινηματογραφικά πλατό.
Παραλίγο παράνομο
Το 1650, το Βρετανικό Κοινοβούλιο προσπάθησε να απαγορεύσει την χρήση του κραγιόν στις γυναίκες. Τελικά, το νομοσχέδιο απορρίφθηκε.
To κραγιόν της Κλεοπάτρας
 
 Η πιο διάσημη Φαραώ της Αιγύπτου, χρησιμοποιούσε λιωμένα σκαθάρια τα οποία μάλιστα ανακατεύονταν με αυγά μυρμηγκιών για να βάψει τα χείλη της σε έντονο κόκκινο χρώμα.
Δακτυλοδεικτούμενη και όχι μόνο (όποια φορούσε κόκκινο)
 
Στην Ελλάδα, στα κλασικά χρόνια, οι γυναίκες που φορούσαν κόκκινη μπογιά στα χείλη θεωρούνταν πόρνες, μιας και οι περισσότερες κυκλοφορούσαν χωρίς ίχνος μακιγιάζ.
Ταξικός δείκτης
 
Στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία το κραγιόν έδειχνε την κοινωνική τάξη. Το χρώμα, ο τρόπος αλλά και η περίσταση που το φορούσαν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες ήταν αρκετό για να καταλάβει κανείς την ιεραρχία τους στην (κοινωνική) πυραμίδα.
H εξαίρεση του Churchill
 
Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ο Churchill αποφάσισε τα καλλυντικά να διατίθενται σε ελεγχόμενες ποσότητες. Το μόνο που άφησε άφθονο στην παραγωγή ήταν το κραγιόν, μιας και θεωρούσε ότι ήταν το μόνο που είχε θετική επίδραση στο ηθικό των γυναικών. Περιττό να πούμε ότι οι πωλήσεις τους σημείωσαν τεράστια επιτυχία.
Στην Χρυσή Εποχή του Ισλάμ...
...ο Ανδαλουσιανός Άραβας ιατρός και φαρμακοποιός Abu al-Qasim al-Zahrawi (Abulcasis) δημιούργησε το πρώτο κραγιόν σε στερεά μορφή, χρησιμοποιώντας άρωμα και μερικά ακόμη συστατικά πεπιεσμένα σε καλούπια. Περιέγραψε τη διαδικασία στην εγκυκλοπαίδεια του περί ιατρικής και φαρμακολογίας, την Al-Tasrif.
(Και) ο πρώτος πρόεδρος των Η.Π.Α. έβαφε τα χείλη του
 
Ο George Washington φορούσε περιστασιακά κραγιόν, make-up και περούκα.
Το παράλογο Κάνσας
 
Ένα ακόμη ακραίο νομοσχέδιο παραλίγο να περαστεί από το νομοθετικό σώμα του Κάνσας το 1915. Σύμφωνα με αυτό, το να φοράει μια γυναίκα κάτω από 44 (!) έντονο κραγιόν, αποτελούσε πλημμέλημα, λόγω του ότι "δημιουργούσε λανθασμένη εντύπωση".
Βασιλικές απαιτήσεις
 
Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' είχε κάνει ειδική "παραγγελία" κραγιόν, ώστε το χρώμα του να ταιριάζει ακριβώς με το... σύνολο που θα φορούσε,  την ημέρα που θα ανέβαινε στον θρόνο (1952).
Το απόλυτο γυναικείο καλλυντικό
 
Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 το ποσοστό των γυναικών στις Η.Π.Α. που έβαζε καθημερινά κραγιόν άγγιζε το 80%, έναντι 70% του γυναικείου πληθυσμού στην Γαλλία, σύμφωνα με μια μεγάλη αμερικανική έρευνα. Το ποσοστό σήμερα αγγίζει ξεπερνά το 90%.
Η εξέλιξη του σε λιπ γκλος
Τα πρώτα κραγιόν σε μεταλλικές θήκες εμφανίστηκαν στην αγορά το 1915. Το πρώτο λιπ-γκλος της εταιρείας Max Factor κυκλοφόρησε το 1930, ενώ το 1950, η Αμερικανίδα φαρμακοποιός Hazel Bishop δημιούργησε το πρώτο μακράς διαρκείας κραγιόν.
Έξτρα πληροφορία
 
Μια γυναίκα καταναλώνει περίπου 2 με 3 κιλά κραγιόν στη διάρκεια της ζωής της γλύφοντας τα χείλη της.

http://www.cosmo.gr

Η φάρσα της Ελληνοφρένειας στους Κύπριους βουλευτές και η αποστομωτική τους απάντηση! [VIDEO]



Η Ελληνοφρένεια γνωστή για τις φάρσες της, πήρε τηλέφωνο τους Κύπριους βουλευτές εκφράζοντας την αγανάκτηση εκ μέρους του Αντώνη Σαμαρά που ψηφίσαν ΟΧΙ. Οι απαντήσεις όλων των Κύπριων βουλευτών ήταν αποστομωτικές τόσο για την Μέρκελ όσο και για τους Έλληνες πολιτικούς!

Ακούστε την φάρσα...

Το ερώτημα ήταν «Γιατί ψηφίσατε όχι»; Μεμφόμενος την απόφαση τους να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, στο οποίο έπρεπε όπως τους είπε χαρακτηριστικά να πούνε ναι σε όλα όπως και αυτοί, σαν καλά παιδιά για να μην δυσαρεστήσουν την Καγκελάριο.

«Την έχω γραμμένη», «Είστε κότες, ντροπή σας» είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές απαντήσεις που προκαλούν γέλιο απο την μια, αλλά και πολύ μεγάλο προβληματισμό για τους Έλληνες πολιτικούς.



Η «Βασίλισσα» του Game of Thrones φωτογραφίζεται με εσώρουχα (βίντεο)


Η Λένα Χέντεϊ, η εμβληματική «Σέρσι Λάνιστερ», φωτογραφίζεται με εσώρουχα λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της τρίτης σεζόν του Game of Thrones. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά και τα tattoo της, στο φακό του Esquire.
Το άγχος όλων των πρωταγωνιστών της σειράς, καθώς προχωράει το σενάριο, είναι για το αν θα συνεχίσουν να είναι εν… ζωή, αφού ο George R.R. Martin, δεν θα στήνει το σενάριο βάσει των βιβλίων του, που έχουν ήδη εκδοθεί. Η Χέντεϊ αποκαλύπτει πως «αυτό που ξέρω είναι πως δεν πεθαίνω ακόμη».
Η 39χρονη ηθοποιός εξομολογείται και για την ανασφάλεια που την πιάνει κάθε που τελειώνει μια δουλειά. «Κοιτάζω το αυτοκίνητό μου και σκέφτομαι αν θα μπορούσα να ζήσω σε αυτό».
Να υπενθυμίσουμε πως η γοητευτική ηθοποιός μεταξύ άλλων, έχει πρωταγωνιστήσει και στο «300», ως «σύζυγος Λεωνίδα».
Δείτε το βίντεο από τη φωτογράφηση…


http://www.koolnews.gr

Ο δολοφόνος έκλεβε το... «Χαμόγελο του Παιδιού»!


Κυνηγούσε στο χωράφι το θύμα του. Το έφθασε και το σκότωσε. Νωρίτερα είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό έναν ακόμη άνθρωπο. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δράστης ήταν ένας 29χρονος με σοβαρά προβλήματα υγείας και τοξικομανής.

Το στυγερό έγκλημα είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2012, τον Δεκέμβριο διαπιστώθηκε η ταυτότητα του δράστη. Συνελήφθη την Κυριακή της Αποκριάς μετά από διαρρήξεις σε δύο σούπερ μάρκετ στα Μελίσσια και στα Βριλήσσια, από τα οποία είχε αρπάξει το κουτί με τα χρήματα που προορίζονταν για το «Χαμόγελο του Παιδιού»...

Στις 29 Απριλίου 2012, ο 29χρονος οδηγώντας το αυτοκίνητο φίλης του, στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμμ. Κατάρα στο Μενίδι, για ασήμαντη αφορμή διαπληκτίστηκε με αλλοδαπούς που βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου. Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 57χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια έφυγε και επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα πιστόλι. Πυροβόλησε κατά των αλλοδαπών τραυματίζοντας έναν 37χρονο. Έπειτα καταδίωξε σε χωράφι τον 58χρονο και τον σκότωσε πυροβολώντας τον στο σώμα και το κεφάλι.

Την περασμένη Κυριακή μαζί με έναν ακόμα συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαρρήξει δύο σούπερ μάρκετ στα Μελίσσια και στα Βριλήσσια. Είχαν αφαιρέσει ένα κουτί συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό και διάφορα προϊόντα. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μελισσίων διαπίστωσαν ότι το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που κατείχε ο δράστης ήταν πλαστό και τα στοιχεία που δήλωσε ψευδή.

Λίγο αργότερα εξακριβώθηκε ότι ήταν ο δράστης της δολοφονίας του 58χρονου άνδρα από την Αλβανία και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 37χρονου Πακιστανού και ενός ακόμη 57χρονου από την Αλβανία.

Γιατί λέμε «Έπιασε τον Πάπα από τα αρχ... ; »



Οι απαρχές της φράσης βρίσκονται στο μεσαίωνα, όταν στον παπικό θρόνο ανέβηκε μια γυναίκα μεταμφιεσμένη σε άνδρα (Πάπισσα Ιωάννα).

Το γεγονός πιθανολογείται ότι συνέβη στα 855-858, ενώ στο Βατικανό την ίδια περίοδο αναφέρεται σαν πάπας, ο Βενέδικτος Γ΄. Από τότε, σύμφωνα με τον θρύλο, προς αποφυγήν του ίδιου παθήματος, σε κάθε εκλογή Πάπα, ο καμεράριος (το δεξί του χέρι και αναπληρωτής του, αναλαμβάνει να διαπιστώσει τον ανδρισμό του, ψηλαφίζοντας τα γεννητικά του όργανα.

Η διαδικασία ήταν η εξής: Ο υποψήφιος πάπας κάθονταν σε έναν ειδικό θρόνο με μικρό άνοιγμα στη βάση του (εικόνα αριστερά), μέσα από το οποίο περνούσε το χέρι του ο καμεράριος, για να βεβαιώσει αν ο μέλλοντας πάπας έχει αντρικά γεννητικά όργανα. Αν έπιανε δύο όρχεις φώναζε «Habet duos testiculos et bene pendentes» (Έχει δύο όρχεις και καλά κρεμασμένους). Οι παρευρισκόμενοι καρδινάλιοι τότε απαντούσαν «Deo gratias» (Δόξα στο Θεό). Αν ο Πάπας ήταν μονάρχις, φώναζε: «Est unus» (υπάρχει μόνο ένα) και οι παρευρισκόμενοι απαντούσαν «sufficit» (αρκετό). Αν δεν έπιανε κανένα λόγω ευνουχισμού, μια τιμωρία συνηθισμένη στον μεσαίωνα, φώναζε: «Est nullus» (δεν υπάρχει τίποτα) και έπαιρνε την απάντηση: «Deus providebit» (ο Θεός θα δώσει.).

Ο ειδικός αυτός θρόνος, υπάρχει μέχρι και σήμερα στο Βατικανό, χωρίς να έχει αμφισβητηθεί ποτέ η ύπαρξή του. Εξαιτίας αυτού του μοναδικού «προνομίου» που είχε ο καμεράριος (να πιάνει δηλαδή τους όρχεις τού Πάπα), προέκυψε και η αντίστοιχη παροιμιώδης έκφραση. Σήμερα, η φράση «έπιασε τον Πάπα (ή παπά) από τα αρχ...»,  χρησιμοποιείται για να δηλώσει πως κάποιος έχει προκλητικά μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει καταφέρει τίποτε σπουδαίο και απλώς ξεγελάει τον εαυτό του νομίζοντας ότι ξεγελάει και τους άλλους.

matheallios

Ιδανικές διαφορές ηλικίας σε ελληνικά ζευγάρια για καλύτερο σεξ


Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά νεότεροι άνδρες να θέλουν σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες επειδή είναι πιο έμπειρες, απελευθερωμένες και μπορούν να τους βγάλουν περισσότερα γούστα στο κρεβάτι ενώ κατά βάση οι περισσότερες ελληνίδες θέλουν σεξ με μεγαλύτερους άνδρες όχι τόσο για την εμπειρία και τις σεξουαλικές τους επιδόσεις όσο για τα:

1. Θεωρούν ότι είναι σεξουαλικά χορτάτος και έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνει πιστός

2. Δεν έχουν τη διάθεση να κάνουνε την καθηγήτρια του Κάμα Σούτρα σε έναν νεαρούλη που πέρα από μερικές νύχτες ηδονής και ακούραστου σεξ στο κρεβάτι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Έρευνα έδειξε ότι η πιο συνηθισμένη διαφορά ηλικίας στα ελληνικά ζευγάρια είναι περίπου τέσσερα με πέντε χρόνια , με την προϋπόθεση ότι μεγαλύτερος είναι ο άντρας. Συγκεκριμένα μόλις το 1% των γυναικών πιστεύουν ότι η «ιδανική σχέση» είναι με έναν νεότερό τους άντρα ενώ μόνο το 2% των αντρών ότι θα ήθελαν να έχουν δεσμό με μια μεγαλύτερη γυναίκα .Το 40% δήλωσε ότι το ιδανικό είναι τρία με τέσσερα χρόνια, ενώ το 30% ότι η διαφορά ενός άντρα με μια γυναίκα που έχουν δεσμό πρέπει να είναι στα πέντε με έξι χρόνια.

Πηγή: kamarinia.gr

Ένας αρουραίος φταίει για το παρολίγο νέο πυρηνικό ατύχημα στην Ιαπωνία



Ένας αρουραίος ενδέχεται να ευθύνεται για το βραχυκύκλωμα που σημειώθηκε στον πίνακα διανομής του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στο σύστημα ψύξης των δεξαμενών αναλωθέντος καυσίμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, που επικαλείται ανακοίνωση της εταιρείας Tokyo Electric Power Co, ένα τρωκτικό που μοιάζει με αρουραίο βρέθηκε κοντά σε έναν πίνακα διανομής που έφερε σημάδια καψίματος. Ο πίνακας αυτός συνδεόταν με τις εγκαταστάσεις ψύξεις των καυσίμων της μονάδας.

Η λειτουργία του συστήματος ψύξης της Φουκουσίμα αποκαταστάθηκε την Τρίτη, μία ημέρα αφότου έκλεισε ο σταθμός λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης αργά το βράδυ της Δευτέρας. Πάντως το σύστημα έγχυσης νερού για την ψύξη των αντιδραστήρων 1, 2 και 3 —που είχαν υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές μετά το σεισμό και το τσουνάμι του 2011— δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί επειδή οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στην αποκατάσταση των συστημάτων.

Οι ιαπωνικές αρχές επισήμαναν την Τρίτη ότι δεν υπήρξε άμεσος κίνδυνος από το ατύχημα αυτό, το οποίο όμως εγείρει ανησυχίες για την επικινδυνότητα της μονάδας, δύο χρόνια μετά τη χειρότερη πυρηνική καταστροφή που έχει γνωρίσει η Ιαπωνία σε καιρό ειρήνης.

http://www.newsit.gr

Σωματότυπος: Μάθετε ποια άσκηση ταιριάζει στις δικές σας αναλογίες


Ο σωστός και πιο αποτελεσματικός τρόπος εκγύμνασης είναι με βάση τις ανάγκες του σώματός

Επειδή λοιπόν κάθε γυναίκα δεν έχει τις ίδιες αναλογίες, ανακαλύψαμε ποιες ασκήσεις ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, προκείμενο να προβάλλετε τα δυνατά σας σημεία και να διορθώσετε τις ατέλειές σας.

Σωματότυπος Μήλο: Πλούσιο στήθος, λίγη κοιλίτσα και περιφέρεια είναι τα χαρακτηριστικά του. Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία χάνουν εύκολα βάρος στα πόδια και τα χέρια και δύσκολα στη μέση και την περιφέρεια. Ιδανική γυμναστική είναι ο διάδρομος, το τζόκινγκ, το ποδήλατο και οι ασκήσεις κοιλιακών, ραχιαίων και γλουτών.

Σωματότυπος Αχλάδι: Στενός κορμός και φαρδιά περιφέρεια. Οι προβληματικές περιοχές είναι τα πόδια και οι γλουτοί. Ιδανική γυμναστική είναι το αερόμπικ, που θα σε ιδρώσει και θα ενισχύσει τις καύσεις.

Σωματότυπος Κλεψύδρα: Πλούσιες καμπύλες και λεπτή μέση. Οι προβληματικές περιοχές είναι το πίσω μέρος των μηρών, τα οπίσθια, αλλά και οι ώμοι. Ιδανική γυμναστική είναι ασκήσεις ενδυνάμωσης χεριών και ποδιών. Βοηθάει πολύ η γιόγκα και η πιλάτες.

Σωματότυπος Μπανάνα: Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι αδύνατες με τους ώμους, τη μέση και τους γοφούς να έχουν περίπου το ίδιο πλάτος. Το πρόβλημα είναι ότι το βάρος και το λίπος συγκεντρώνονται κυρίως στα πόδια. Ιδανική γυμναστική είναι οι ασκήσεις ραχιαίων, η τροχαλία –το όργανο των γυμναστηρίων που ανοίγει την πλάτη και ενδυναμώνει τους ώμους, η πιλάτες και η γιόγκα.

radar

Yπουργός της Αγγλίας: Αγκαλιάστε τους ομοφυλόφιλους



Από τη στιγμή που έγινε πρώτα στη Γερμανία, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και στην Αγγλία. 

Ο υπουργός των Σπορ της χώρας Χιου Ρόμπερτσον ζήτησε από τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους να στηρίξουν την καταπολέμηση της ομοφοβίας και σε πρώτη φάση πήρε θετική απάντηση από το ένα τρίτο.

Συνολικά 29 από τα 92 επαγγελματικά σωματεία είναι έτοιμα να μετάσχουν ενεργά στην καμπάνια «Ποδόσφαιρο Vs Ομοφοβία», αλλά από το υπουργείο περιμένουν μέχρι τέλη του μήνα οι ομάδες να έχουν γίνει τουλάχιστον 46 -οι μισές δηλαδή...

«Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από την ομοσπονδία και πρέπει περισσότερα κλαμπ να τη στηρίξουν» ζήτησε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτσον και πρόσθεσε: «Κάθε είδους διάκριση πρέπει να εξαλειφθεί. Περιμένουμε να δούμε τις ποδοσφαιρικές αρχές να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση της ομοφοβίας».

Ενας τρόπος είναι να περάσει το μήνυμα μέσα από τα μεγάφωνα των γηπέδων με σχετικές ανακοινώσεις πριν από τους αγώνες ή με κείμενα στα προγράμματα των αγώνων. Τα οκτώ από τα 20 σωματεία της Πρέμιερ Λιγκ που έχουν ήδη αναλάβει δράση και μετέχουν εξ αρχής στην καμπάνια είναι η Αρσεναλ, η Αστον Βίλα, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Νόριτς, η Σάντερλαντ, η Γουέστ Χαμ και η Γουέστ Μπρομ.

Το 2012 οι 92 επαγγελματικές ομάδες υπέγραψαν εθελοντικά το σχέδιο της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί τώρα με 150 συνολικά συλλόγους μαζί με τους ερασιτεχνικούς.

Οι μοναδικοί παίκτες που παραδέχτηκαν δημόσια ότι ήταν γκέι στην Αγγλία, είναι ο Τζάστιν Φάσανου της Νόριτς που αυτοκτόνησε το 1998 και ο Αμερικανός Ρόμπι Ρότζερς (φωτό) που πέρασε ένα φεγγάρι από τη Λιντς και τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσε ότι σταματάει την καριέρα του στις ΗΠΑ σε ηλικία 26 χρόνων.

Ο πρώτος βέβαια το δημοσιοποίησε όταν είχε ήδη κρεμάσει τα παπούτσια του, ο δεύτερος λίγο πριν αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, εμφανώς καταπιεσμένοι αμφότεροι από το περιβάλλον και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Οι 29 ομάδες που θα στηρίξουν πάντως την προσπάθεια της ομοσπονδίας και του υπουργείου ενάντια στην ομοφοβία είναι οι εξής:

Πρέμιερ Λιγκ: Αρσεναλ, Αστον Βίλα, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Νόριτς, Σάντερλαντ, Γουέστ Χαμ, Γουέστ Μπρομ.

Τσάμπιονσιπ: Μπέρμιγχαμ, Μπλάκμπερν, Κρίσταλ Πάλας, Χάντερσφιλντ, Ιπσουιτς, Λέστερ, Μίλγουολ, Πιτέρμπορο, Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Λιγκ 1: Καρλάιλ, Κρου, Ντονκάστερ, Λέιτον Οριεντ, ΜΚ Ντονς, Πρέστον, Τρανμίρ.

Λιγκ 2: Μπρίστολ Ρόβερς, Εξιτερ, Τζίλιγχαμ, Ντάγκεναμ & Ρεντ, Νορθάμπτον.

Πηγή: e-go.gr

Λόξιγκας, ο ανεπιθύμητος… επισκέπτης

χαρακτηρίζεται ως νευρογενής

Ένα αίσθημα φόβου μας κυριεύει όταν μας πιάνει λόξυγκας και βλέπουμε ότι οι προσπάθειες μας για να σταματήσει δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι ωστόσο είναι ότι η αιτία εμφάνισης του ανεπιθύμητου αυτού… επισκέπτη είναι το διάφραγμα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους γαστρεντερολόγους ο λόξιγκας δημιουργείται αντανακλαστικά από τη σύσπαση του διαφράγματος, το οποίο επιφέρει μια γρήγορη αναπνοή και απότομο κλείσιμο της γλωττίδας εκεί δηλαδή που βρίσκονται οι φωνητικές χορδές.

Με βάση μάλιστα τα αποτελέσματα των ερευνών που έχουν γίνει τα αίτια εστιάζονται κυρίως σε παθολογικούς και ψυχολογικούς παράγοντες και γ’ αυτόν τον λόγο χαρακτηρίζεται ως νευρογενής, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι προκαλείται μετά από έντονο γέλιο ή την υπερβολή στο ποτό και στο φαγητό

life2day

Πιάσανε στα πράσα παντρεμένη καθηγήτρια να κάνει σεx με μαθητή της!



Μονό ντροπή θα έπρεπε να αισθάνεται μια 26χρονη καθηγήτρια από καθολικό σχολείο στο Dumfries, την οποία «τσάκωσαν» την ώρα που έκανε σεχ στο αμάξι μαζί με 17χρονο δυσλεξικό μαθητή της.

Μάλιστα η καθηγήτρια είχε προθυμοποιηθεί να βοηθήσει εξτρά τον 17χρονο με τα μαθήματά του.

Όμως η παντρεμένη καθηγήτρια Eppie Sprung Dawson, η οποία ασκεί το επάγγελμά της μόλις τέσσερα χρόνια, οδήγησε τον 17χρονο στην εξοχή όπου και συνουσιάστηκε μαζί του.

Το παράνομο ζευγαράκι έπιασε «επί τω έργω» η αστυνομία.


Η απόφαση του δικαστηρίου για την κυρία Dawson θα έχει βγει μέχρι την 1η Μαΐου.

ΣΟΚ! Ήθελαν να σφάξουν τραγουδίστρια με… σπαθί Σαμουράι!


Δυο άντρες σχεδίαζαν να απαγάγουν και να δολοφονήσουν τραγουδίστρια!

Ήθελαν να σφάξουν με σπαθί Σαμουράι την τραγουδίστρια της soul μουσικής σκηνής Τζος Στόουν. Ο Κέβιν Λίβερπουλ και ο Τζούνιορ Μπραντσόου συνελήφθησαν τον Ιούνιο του 2011 κοντά στην εξοχική κατοικία της 25χρονης τραγουδίστριας και τώρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα ανατριχιαστικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι δύο άντρες σκόπευαν να απαγάγουν την Στόουν, να πάρουν λύτρα και μετά να τη δολοφονήσουν, εξαιτίας της καλής σχέσης που έχει με τη βασιλική οικογένεια. Μετά από έρευνα στο σπίτι του Λίβερπουλ, βρέθηκαν δεκάδες σημειώματα μίσους κατά της βασίλισσας και της οικογένειάς της, καθώς την θεωρούσε υπεύθυνη για τις δικές του οικονομικές δυσκολίες.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι δύο άντρες επέλεξαν την Στόουν, επειδή την είχαν δει να συμμετέχει σε αρκετές εκδηλώσεις στο Μπάκιγχαμ και ήταν καλεσμένη στο γάμο του ζευγαριού Kate Middleton και William!

Οι αρχές πιστεύουν ότι δυο Βρετανοί είχαν και άλλους συνεργάτες στο Μάντσεστερ, αλλά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.




Πηγή: gossip-tv.gr

Είναι παντρεμένη με πέντε αδέρφια - Δεν ξέρει ποιανού είναι το παιδί της!



Η 21 ετών Rajo Verma από ένα μικρό χωριό κοντά στην πόλη Dehradun στη βόρεια Ινδία. Είναι παντρεμένη με πέντε αδέρφια και ζει μαζί τους σε ένα πολύ μικρό σπίτι ενός δωματίου. 
Όλοι κοιμούνται μαζί επάνω σε κουβέρτες απλωμένες στο πάτωμα.
Κάθε βράδυ η Rajo κοιμάται στο πλευρό ενός από αυτούς, ενώ δεν γνωρίζει ποιος από τους πέντε συζύγους της είναι ο πατέρας του 18 μηνών γιου της.
Η περίπτωσή τους ακούγεται περίεργη, ιδιαίτερα για τα αυστηρά έθιμα της Ινδίας, όμως στο χωριό τους είναι παράδοση οι γυναίκες να παντρεύονται και τα αδέρφια των πρώτων τους συζύγων.
«Στην αρχή ήταν κάπως περίεργα. Αλλά δεν ξεχωρίζω κανέναν» είπε η ίδια μιλώντας στη The Sun.
Η Rajo παντρεύτηκε τον πρώτο της άντρα, τον Guddu πριν από τέσσερα χρόνια. Από εκεί και μετά ακολούθησαν οι γάμοι της με τον 32χρονο Baiju, τον 28χρονο Sant Ram, τον 26χρονο Gopal και των 19 ετών Dinesh.
«Κάνουμε όλοι σεξ μαζί της, αλλά δε ζηλεύω» δήλωσε ο πρώτος της άντρας, ο οποίος παραμένει ο μοναδικός «επίσημος» σύζυγός της. «Είμαστε μια μεγάλη και χαρούμενη οικογένεια» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με μια αρχαία ινδουιστική παράδοση η αδερφική πολυανδρία ήταν μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική στην Ινδία, όμως τώρα πια παρατηρείται σε μια μικρή μειονότητα. Βάσει αυτής η γυναίκα παντρεύεται όλα τα αδέρφια του πρώτου της συζύγου.
Θεωρείται ότι προήλθε από το σανσκριτικό έπος Mahabharatha, στο οποίο η Draupadi, η κόρη του βασιλιά Pancha είναι παντρεμένη με πέντε αδέρφια.
Η πρακτική αυτή θεωρείται ακόμη ως ένας τρόπος για να παραμείνει η καλλιεργήσιμη γη στην οικογένεια.
Η ίδια γνώριζε από μικρή ηλικία ότι επρόκειτο να έχει πολλούς συζύγους, καθώς η δική της μητέρα ήταν παντρεμένη με τρία αδέρφια.
«Παίρνω περισσότερη προσοχή και αγάπη απ’ ό,τι οι περισσότερες γυναίκες» λέει η ίδια.



Αγωγή Μανωλίδου εναντίον Βαξεβάνη για τη λίστα Λαγκάρντ



Αγωγή εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε η Ευγενία Μανωλίδου, για τον ισχυρισμό του δημοσιογράφου πως το όνομά της αναφέρεται στη λίστα Λαγκάρντ. Η μαέστρος αναφέρει πως δεν έχει καμία σχέση με την επίμαχη λίστα και πως το όνομά της υπάρχει επειδή ο πρώην σύζυγός της, Θεόδωρος Μανωλίδης, την έχει ως αντιπρόσωπο σε λογαριασμό του.
«Ο εναγόμενος λοιπόν στην προσπάθεια του να συγκρουστεί πολιτικά με το σύζυγό μου Άδωνι Γεωργιάδη επιλέγει λέγοντας ψέματα να με εμπλέξει ως μέλος της λίστας Λαγκάρντ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευγενία στην αγωγή της.
Μάλιστα θα ακολουθήσει και μήνυση.

http://www.koolnews.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ του History Channel!!! Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Σατανά είναι ίδιος ο Obama!!! (PHOTOS+VIDEO)


Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν τηλεοπτικοί παραγωγοί στις ΗΠΑ απεικονίζοντας τον πρωταγωνιστή τηλεοπτικής σειράς που κάνει ρεκόρ τηλεθέασης σαν τον  Ομπάμα.

Πρόκειται για τους παραγωγούς της νέας τηλεοπιτκής σειράς του History Channel που σπάει ρεκόρ τηλεθεάσης - ανά επεισόδιο το παρακολουθούν 1,3 εκ. τηλεθεατές- οι οποίοι έσπευσαν να επισημάνουν ότι δεν έκαναν κάτι σκόπιμα δηλώνοντας μάλιστα πως όλα αυτά είναι ανοησίες.  Ωστόσο, πριν από λίγο έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Μαροκινού ηθοποιού, σύμφωνα με τις οποίες στην πραγματικότητα- χωρίς δηλαδή τη βοήθεια ειδικών εφέ- δε μοιάζει καθόλου στον 44στό Αμερικανό πρόεδρο.

Σύμφωνα με βρετανικές ταμπλόιντ, ο Μοχάμεντ Μεχντί Μουαζάνι είναι γκριζομάλλης και έχει μουστάκι.

«Ο ηθοποιός που παίζει τον Σατανά είναι πολύ γνωστός στο Μαρόκο και έχει παίξει σατανικούς ρόλους σε διάφορα βιβλικά έπη. Και μάλιστα πολλά χρόνια πριν ο Ομπάμα εκλεγεί πρέοδρος. Αλλωστε, τόσο εμείς όσο και το History Channel σεβόμαστε και εκτιμούμε τον πρόεδρο», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του καναλιού.


Αυτοί που πρώτοι παρατήρησαν την ομοιότητα μεταξύ του Σατανά στην τηλεοπτική σειρά και του πλανητάρχη ήταν οι χρήστες του Τwitter και εν συνεχεία οι συντηρητικοί παρουσιαστές και σχολιαστές στα αμερικανικά τηλεοπτκά δίκτυα οι οποίοι προέβησαν σε πικρόχολα σχόλια για τη... σύμπτωση αυτή.


www.protothema.gr

Σκάνδαλο Ταπί: Έρευνα στο σπίτι της Κριστίν Λαγκάρντ στο Παρίσι



Άνδρες της οικονομικής αστυνομίας ερευνούν το διαμέρισμα που διατηρεί στο Παρίσι η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. Η έρευνα γίνεται στο περιθώριο της υπόθεσης Ταπί.

Τις έρευνες στο σπίτι της επικεφαλής του ΔΝΤ και πρώην υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Ίβ Ρεπικέ. «Οι έρευνες αυτές αναζητούν την αλήθεια και θα συμβάλουν στην απαλλαγή από κάθε ποινική ευθύνη της πελάτισσάς μου», είπε ο δικηγόρος της Κριστίν Λαγκάρντ. 

Η εμπλοκή της Κριστίν Λαγκάρντ στο σκάνδαλο Ταπί «κρατά» από το 2008, όταν ως υπουργός Οικονομικών φέρεται να είχε εγκρίνει διακανονισμό ύψους 285 εκατομμυρίων ευρώ υπέρ του επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί, προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία και να ξεκαθαρίσει μια παλιά αντιδικία που αφορούσε την πώληση από την τράπεζα Credit Lyonnais του ομίλου Adidas.

Ο Ταπί υποστήριζε ότι η πρώην κρατική τράπεζα τον είχε εξαπατήσει το 1993 κατά την πώληση των μετοχών του στην εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas. Είχε χάσει τη δίκη που έγινε το 2006 και η υπόθεση βρισκόταν στη διαδικασία της έφεσης το 2007, όταν κέρδισε τις προεδρικές εκλογές ο προσωπικός του φίλος Νικολά Σαρκοζί.

Τον Αύγουστο του 2011 ξεκίνησε έρευνα σε βάρος της Λαγκάρντ ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου (CJR), του μοναδικού δικαστηρίου στη Γαλλία που μπορεί να δικάζει υπουργούς για τις ενέργειές τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, ώστε να διαλευκανθεί ο ρόλος της στην υπόθεση.

O ελληνικός καφές το μυστικό πίσω από τη μακροζωία της Ικαρίας



Η μακροζωία έχει διάφορα μυστικά και ένα από αυτά φαίνεται πως είναι τόσο απλό όσο ο ελληνικός καφές. Μια νέα έρευνα Ελλήνων επιστημόνων, που εστιάστηκε ιδιαίτερα στα καρδιοαγγειακά μυστικά της μακροζωίας των κατοίκων της Ικαρίας, οι οποίοι φημίζονται διεθνώς για το μεγάλο προσδόκιμο ζωής τους (από τα μεγαλύτερα σε όλο τον κόσμο), κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ένα φλιτζάνι βραστού ελληνικού καφέ κάθε πρωί παίζει καθοριστικό ρόλο στην καλή υγεία των ηλικιωμένων του νησιού. 
Οι ερευνητές από την πρώτη καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, με επικεφαλής τον επίκουρο καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο και με τη συμμετοχή του καθηγητή Χριστόδουλου Στεφανάδη, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό “Vascular Medicine”.
Μόνο το 0,1% των Ευρωπαίων ζουν πάνω από τα 90, όμως στην Ικαρία το ποσοστό είναι περίπου 1%, ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Μάλιστα, οι Ικαριώτες φημίζονται ότι δεν ζουν μόνο πολλά χρόνια, αλλά και με καλή υγεία.
Οι έλληνες επιστήμονες εστίασαν την προσοχή τους στην επίπτωση που έχει η τακτική κατανάλωση του καφέ στην υγεία του ενδοθηλίου, του ζωτικού στρώματος των κυττάρων στην εσωτερική επιφάνεια των αιμοφόρων αγγείων. Το ενδοθήλιο επηρεάζεται αρνητικά από τη γήρανση και άλλους παράγοντες, όπως το κάπνισμα.
Οι ερευνητές έδωσαν έμφαση στον καφέ, επειδή άλλες πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι ακόμα και η μέτρια κατανάλωσή του μπορεί να μειώσει ελαφρά τον κίνδυνο παθήσεων της στεφανιαίας αρτηρίας, ενώ μπορεί και να λειτουργεί προστατευτικά για το ενδοθήλιο.
Η μελέτη αφορούσε ένα δείγμα 71 ανδρών και 71 γυναικών σε σύνολο 673 μονίμων κατοίκων της Ικαρίας ηλικίας άνω των 65 ετών. Οι ερευνητές κατέγραψαν την υγεία αυτών των 142 κατοίκων και τη συσχέτισαν με τις διατροφικές και άλλες συνήθειές τους, μεταξύ των οποίων η κατανάλωση καφέ. Η μεγάλη πλειονότητα (87%) έπινε καθημερινά τον παραδοσιακό βραστό ελληνικό καφέ.
Οι αναλύσεις έδειξαν ότι όσοι έπιναν τακτικά ελληνικό καφέ, είχαν καλύτερη λειτουργία του ενδοθηλίου σε σχέση με όσους έπιναν άλλα είδη καφέ. Ακόμα και στους ηλικιωμένους που είχαν υψηλή αρτηριακή πίεση, η κατανάλωση βραστού ελληνικού καφέ σχετιζόταν με καλύτερη κατάσταση του ενδοθηλίου των αρτηριών.
«Ο βραστός ελληνικός καφές, που είναι πλούσιος σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά και ο οποίος περιέχει μόνο μια μέτρια ποσότητα καφεΐνης, φαίνεται να παρέχει περισσότερα οφέλη σε σχέση με άλλα είδη καφέ», σύμφωνα με τον Γεράσιμο Σιάσο.
Η νέα έρευνα έρχεται να προσθέσει μια ακόμα ψηφίδα στο «παζλ» διατροφής – υγείας καρδιάς, αν και, σύμφωνα με τους έλληνες ερευνητές, χρειάζονται και άλλες μελέτες για να διευκρινιστούν οι ακριβείς μηχανισμοί μέσω των οποίων ο ελληνικός καφές ασκεί την προστατευτική δράση του για την καρδιαγγειακή υγεία.
Ο καφές επίσης απομακρύνει τα εγκεφαλικά και τα τροχαία
Δύο ακόμα νέες διεθνείς έρευνες αναδεικνύουν την αξία του καφέ (αν και όχι κατ’ ανάγκη του ελληνικού). Η πρώτη, που έγινε από ιάπωνες ερευνητές και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Stroke” του Αμερικανικού Καρδιολογικού Συλλόγου, βρήκε ότι ο καφές και το πράσινο τσάι μειώνουν τον κίνδυνο για εγκεφαλικό. Η έρευνα -η μεγαλύτερη έως τώρα για το θέμα- έγινε σε πάνω από 83.200 ανθρώπους ηλικίας 45 έως 74 ετών, τους οποίους παρακολούθησε επί 13 χρόνια.
Όσο περισσότερο καφέ και πράσινο τσάι έπιναν οι συμμετέχοντες, τόσο μειωνόταν ο κίνδυνος εγκεφαλικού. Όσοι έπιναν τουλάχιστον ένα φλιτζάνι καφέ την ημέρα, είχαν περίπου 20% μικρότερο κίνδυνο για εγκεφαλικό σε σχέση με όσους σπάνια έπιναν καφέ. Όσοι έπιναν δύο έως τρία φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα, είχαν 14% μικρότερο κίνδυνο για εγκεφαλικό, ενώ όσοι έπιναν τουλάχιστον τέσσερα φλιτζάνια, είχαν 20% χαμηλότερο κίνδυνο.
Η δεύτερη έρευνα από αυστραλούς ερευνητές, που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό BMJ, δείχνει ότι ο καφές παρέχει σημαντική προστασία στους οδηγούς φορτηγών, κρατώντας τους ξύπνιους στα μακρινά ταξίδια. Ο καφές βρέθηκε να μειώνει κατά 63% τον κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος για όσους οδηγούν επαγγελματικά οχήματα άνω των 12 τόνων.

http://www.koolnews.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger