Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι γίνεται όταν ο τέλειος σύντροφος δεν είναι καλός στο κρεβάτι;

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013



Τι γίνεται αν o σύντροφός σας είναι τέλειος σ΄ όλα αλλά στο θέμα του σεξ υπάρχει πρόβλημα; Υπάρχουν πιθανότητες για βελτίωση;
Δείτε παρακάτω μερικές γενικές συμβουλές για βάλετε τέλος στο κακό σεξ:
Γρήγορη εκσπερμάτωση: Ένα κλασσικό παράπονο των γυναικών. Τι γίνεται αν ο ερωτικός σας σύντροφος φτάνει μόνος του στην κορύφωση; Την επόμενη φορά δοκιμάστε να του ψιθυρίσετε στο αυτί, ότι είστε πολύ ερεθισμένη και πως θα θέλατε να κάνετε μερικά πράγματα ακόμα για εσάς. Με τον τρόπο αυτό θα του τραβήξετε την προσοχή και θα τον βάλετε σε μια διαδικασία να σας εντυπωσιάσει.
Δεν σας ικανοποιεί στο στοματικό έρωτα: Σε καμία περίπτωση μην του το πείτε. Απλά μπορείτε να τον καθοδηγήσετε. Στην περίπτωση τώρα που δεν σας κάνει καθόλου στοματικό σεξ τότε πείτε του π.χ. «μου άρεσε πολύ η καινούρια στάση που κάναμε χθες. Τι θα έλεγες απόψε να μου κάνεις στοματικό»;
Καμία φαντασία στις στάσεις: Αν έχετε βαρεθεί να κάνετε μόνο την ιεραποστολική ήρθε η ώρα να βάλετε λίγη ποικιλία και φαντασία στην ερωτική σας ζωή. Πάρτε την πρωτοβουλία, και προτείνετε να δείτε μερικές ταινίες πορνό μαζί του. Η λογική λέει πως θα το πιάσει το νόημα, αν πάλι δεν δείτε πρόοδο τότε μιλήστε του ξεκάθαρα.
Δεν φιλάει καλά: Φίλησε τον όπως θέλεις εσύ: απαλά, πιο δυνατά, πιο παθιασμένα, με λιγότερη γλώσσα. Θα ακολουθήσει το παράδειγμά σου.
Σε πιέζει να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε. Να θυμάστε πως ο διάλογος και η έκφραση των συναισθημάτων σας πάντα βοηθά. Μιλήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο γι’ αυτά που θέλετε, που σας αρέσουν ή όχι. Του δίνετε την ευκαιρία να μιλήσει και εκείνος για το πώς νιώθει.

jenny.gr.

Zahia Dehar: από πέτρα σεξουαλικού ποδοσφαιρικού σκανδάλου σχεδιάστρια εσωρούχων


Το μοντέλο, Zahia Dehar, που έγινε διάσημο σε σκάνδαλο πορνείας ανηλίκων με τους Γάλλους ποδοσφαιριστές, Franck Ribéry, Karim Benzema και Sidney Govou, δοξάζεται τώρα στη μόδα. Ως σχεδιαάστρια εσωρούχων υψηλής ραπτικής.
Από την Έλενα Μπουζαλά
Το 2010 η Zahia Dehar ήταν το κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου πορνείας ανηλίκων που αφορούσε στους Γάλλους ποδοσφαιριστές Franck Ribéry, Karim Benzema και Sidney Govou. Ήταν 16 ετών, δύο χρόνια κάτω από τη νόμιμη ηλικία της πορνείας στη Γαλλία, όταν την πλήρωσαν για σεξ (το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε αργότερα). Ο Franck Ribéry και ο Karim Benzema θα δικαστούν τον Ιούνιο, ενώ ο Sidney Govou έχει απαλλαγεί.
Η υπόθεση έλαβε μεγαλύτερη δημοσιότητα όταν η Zahia είπε ότι τους αγαπά όλους και έχει σοκαριστεί που κατηγορούνται για τόσο απαίσια πράγματα. Η Dehar δεν αντιμετώπισε κατηγορίες, αλλά γρήγορα προσελήφθη ως μοντέλο και κόσμησε εξώφυλλα περιοδικών, όπως το "Vanity Fair" και το "V Magazine". Τα πρώτα σχεδιαστικά βήματά της τα έκανε με την δική της συλλογή εσωρούχων Zahia Dehar Lingerie Couture Collection spring/summer 2012.

Το 2010 ήταν το κεντρικό πρόσωπο σκανδάλου πορνείας ανηλίκων που αφορούσε στους Franck Ribéry, Karim Benzema και Sidney Govou

Η λιγομίλητη κούκλα
"Πολλές φορές οι άνθρωποι με ρωτούν πράγματα που δυσκολεύομαι να απαντήσω. Ντρέπομαι και έτσι απλά λέω ναι ή όχι" λέει σε συνέντευξή της στην Telegraph η 21 ετών σήμερα Zahia. Είναι μικροσκοπική, μοιάζει με κούκλα και δεν είναι πολύ επικοινωνιακή. "Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Δεν θέλω να το σκέφτομαι" λέει για το σκάνδαλο του 2010 και συμπληρώνει: "η μητέρα μου άλλαζε συνεχώς σπίτια, καθώς δεν άντεχε άλλο τις επιπλήξεις από την οικογένειά της για τον αποτυχημένο γάμο της". 

"Πολλές φορές οι άνθρωποι με ρωτούν πράγματα που δυσκολεύομαι να απαντήσω. Ντρέπομαι και έτσι απλά λέω ναι ή όχι"

Η Zahia λέει ότι ήταν καλή μαθήτρια στην Αλγερία, αλλά η μετακόμιση στην Γαλλία και τα φτωχά γαλλικά της δεν βοήθησαν καθόλου στο σχολείο. Τότε άρχισε να το σκάει από τα μαθήματά της και ενώ υποτίθεται ότι κοιμόταν στα σπίτια των συμμαθητριών της χόρευε σε μπαρ της Champs-Elysées. Διάφορα βίντεο δείχνουν την 16 ετών Dehar να χορεύει κάτω από ντους σε μια λέσχη του Παρισού ή να κάνει στριπτίζ σε κάποιο άλλο κλαμπ. "Δεν είχα ποτέ νταβατζή" έχει πει σε αστυνομικούς και συνεντεύξεις "έκανα ό,τι ήθελα, με όποιον ήθελα". Δηλώσεις, όταν χρέωνε 500 ευρώ για μια στιγμή απόλαυσης ή 2.000 ευρώ για μια ολόκληρη νύχτα απόλαυσης.
Η Mademoiselle Zahia Dehar, όπως όλοι την αποκαλούν πια, χρειάστηκε να πει πολλές φορές την ιστορία της, να την αλλάξει ακόμα περισσότερες, να κλάψει για τα λάθη της, αλλά κατάφερε να αφήσει τα λάθη του παρελθόντος πίσω της. Και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά έγινε η αγαπημένη της γαλλικής μόδας, η οποία δεν είναι γνωστή για την γενναιοδωρία της. Οι Jean Paul Gaultier και Christian Louboutin ποζάρουν δίπλα της. Οι ηθοποιοί Emmanuelle Béart και Isabelle Adjani παρακολουθούν τις επιδείξεις της
Εσώρουχα σαν παραμύθια
 
Για την συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2012 πόζαρε ως Barbie σε ένα κουτί με μόνο στρατηγικά τοποθετημένα κεντήματα να καλύπτουν την μετριοφροσύνη της.
Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τα μοντέλα της ήταν εξίσου ντυμένα με τολμηρά κομμάτια που έβγαιναν μέσα από καρδιές και cupcakes.
H Zahia Dehar είναι τώρα μια "κανονική" σχεδιάστρια εσωρούχων, η οποία φτιάχνει και παρουσιάζει δύο συλλογές κάθε χρόνο. Οι μοδίστρες της είναι οι ίδιες με εκείνες που εργάζονται σε σχεδιαστές, όπως οι Thierry Mugler και Sonia Rykiel. "Όλα μου τα σχέδια έχουν από μία ιστορία. Είναι ένα παραμύθι". Ο γαλλικός Τύπος κοστολόγισε την επιδειξή της στην εβδομάδα μόδας στο ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά κανείς από την ομάδα της Dehar δεν το επιβεβαίωσε. Το μόνο που είπαν είναι ότι χρηματοδοτήθηκε από εταιρεία του Hong Kong και ότι είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν παπούτσια, κοσμήματα, καλλυντικά, αρώματα και είδη σπιτιού με την υπογραφή της Zahia.
Δείτε περισσότερα από τα  Zahia Dehar Lingerie Couture Collection.

Zahia Dehar Sexy Lingerie: Barely-There... από Fashion_TV

http://www.cosmo.gr

Η Emma Watson βγαίνει από τα ρούχα της για τη διάσωση του πλανήτη


Η Emma Watson έχει μεγαλώσει. Δεν είναι πια η Ερμιόνη που ξέραμε. Είναι μία νέα γυναίκα με οικολογικές ανησυχίες, που θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη Γη ακόμα και να...φωτογραφηθεί αγκαλιά με ένα λουλούδι.

Μπορεί να έγινε γνωστή ως Ερμιόνη, αλλά η Emma Watson θα κάνει τα πάντα για να της φύγει από πάνω της η ρετσινιά αυτού του χαριποτερικού ρόλου.

Η 22χρονη ηθοποιός δεν είναι πλέον κοριτσάκι. Είναι γυναίκα. Και σαν τέτοια φωτογραφίζεται για το νέο βιβλίο, ;όπου θα γίνει και έκθεση, "Natural Beauty".

Η νεαρή ενζενί αφήνει την πορσελάνινη επιδερμίδα της να εκτεθεί στα φλας για χάρη της καμπάνιας GlobalGreenUSA, η οποία θέλει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις περιβαντολογικές αλλαγές και για την οποία έχει φωτογραφηθεί και η σύντροφος του Ronaldo, Irina Shayk.

Για τα τρία αυτά πορτέτα ο μοναδικός παρτενέρ της ήταν ένα λουλούδι. Εννοείται πως τα ρούχα απουσιάζουν.

Είπαμε, η Emma μεγάλωσε.





Ποιος σέξι ηθοποιός απέρριψε τις προτάσεις της Lindsay Lohan για... sex;



Παρόλο που εκείνη τον «μάρκαρε» στενά;
Μπορεί να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίζει να μιλήσει πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον και πιπεράτο να πει! Ο λόγος για τον James Franco, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern στο πλαίσιο προώθησης της νέας του ταινίας Oz the Great and Powerful.
Ανάμεσα σε πολλά και ενδιαφέροντα, ο σέξι ηθοποιός σχολίασε και μία είδηση η οποία αποκαλύφθηκε χωρίς ο ίδιος να έχει πει απολύτως τίποτα! Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη... χυλόπιτα που είχε κάποτε δώσει στην Lindsay Lohan: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να το περηφανευτώ και δεν έχω ιδέα πώς τελικά μαθεύτηκε αυτό! Η αλήθεια είναι ότι εκείνη με πλησίασε για να κάνουμε sex, αλλά είχε τόσα θέματα εκείνο τον καιρό που δεν ήθελα να περιπλέξω τα πράγματα. Ήμασταν άλλωστε φίλοι και σε καμία περίπωση δεν ήθελα να χαλάσει αυτό».
Εκτός από την LiLo η κουβέντα κάποια στιγμή πήγε και σε μία ακόμη star, όχι τόσο ιδιαίτερη όσο η Lindsay αλλά σίγουρα πιο μισητή! Φυσικά αναφερόμαστε στην Anne Hathaway, με την οποία ο διάσημος ηθοποιός παρουσίασε την τελετή των βραβείων Oscar το 2011, συγκεντρώνοντας μερικές από τις χειρότερες κριτικές όλων των εποχών! Ο Stern φυσικά δεν έχασε χρόνο και είπε: «Όλοι μισούν την Anne Hathaway και ομολογώ ότι είμαι ένας από αυτούς. Την θεωρώ εντελώς ψεύτικη, και πιστεύω ότι ακόμα και στη ζωή της υποκρίνεται! Πάντως πιστεύω ότι έχει πλάκα όλο αυτό, επειδή είναι πραγματικά καλή ηθοποιός».
Ο Franco από την πλευρά του, έσπευσε να υπερασπιστεί, κάπως, την παλιά του συνεργάτιδα: «Μπορείς να έχεις την άποψή σου όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, αλλά πρέπει να σου πω ότι η σχέση μας μετά τα Oscar αποκαταστάθηκε. Οι κριτικές ήταν πολύ κακές και όλα μας έφταιγαν. Δεν λέω ότι ο ένας κατηγορούσε τον άλλο, αλλά κάναμε να μιλήσουμε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Πλέον οι σχέσεις μας είναι καλές και παρακαλώ να σημειωθεί αυτό», πρόσθεσε ο ηθοποιός με χιούμορ.



http://www.queen.gr

Μεθυσμένη νύφη τα… δείχνει όλα (video)



Η χαρά ενός ανθρώπου αρκετές φορές μπορεί να φέρει άσχημα αποτελέσματα λόγω του ενθουσιασμού.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω βίντεο όπου μία νεόνυμφη δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της και για αυτό σηκώνει το νυφικό της, δείχνοντας σε όλους την… εσωτερική της ομορφιά.

Χιου Χέφνερ: Με πόσες γυναίκες έχει πάει ο Mr "κούνελος";


Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προέβη ο "μεγαλύτερος εραστής" όλων των εποχών, Χιου Χέφνερ, ο οποίος, μίλησε για τον αριθμό των γυναικών που πέρασαν από το κρεβάτι του.

Χωρίς να είναι απολύτως σίγουρος ο "κούνελος" ανέφερε, πως οι γυναίκες που έζησαν τον έρωτα δίπλα του, πρέπει να είναι πάνω από 1.000!

Τόνισε ωστόσο, ότι δεν απάτησε ποτέ καμία του σύζυγο.

thestival.gr

Ο μύθος της μπυροκοιλιας καταρρίπτεται!


Η κατανάλωση μπίρας δεν μπορεί να... θεωρείται βασική αιτία της λεγόμενης «μπιροκοιλιάς», αν και

μπορεί να συμβάλει στη συνολική παχυσαρκία. Αυτό είναι το συμπέρασμα Γερμανών ερευνητών που ανέλυσαν το βάρος, καθώς και τους πόντους της περιφέρειας σχεδόν 20.000 ανθρώπων σε διάστημα τεσσάρων ετών. Από τους εθελοντές ζητήθηκε να καταγράψουν με κάθε λεπτομέρεια πόση μπίρα κατανάλωναν καθημερινά, αλλά και τι έτρωγαν. Οι ερευνητές από τα δεδομένα που συγκέντρωσαν διαπίστωσαν πως αυτό που προέκυψε δεν στηρίζει την κοινή πεποίθηση ότι η μπίρα προσθέτει λίπος τοπικά στην κοιλιά.«Η κατανάλωση μπίρας φαίνεται να συνδέεται με το συνολικό σωματικό λίπος» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι επιστήμονες στο σχετικό άρθρο τους στο «European Journal of Clinical Nutrition». Οι ειδικοί χώρισαν τις γυναίκες σε τέσσερις κατηγορίες, ανάλογα με την μπίρα που κατανάλωναν, ενώ τους άντρες σε πέντε. Για τις γυναίκες μέτρια κατανάλωση μπίρας ήταν τα 250 ml την ημέρα, ενώ για τους άντρες 500-1.000 ml. 

Όσο για μπιροκοιλιά, έτσι χαρακτηρίζουν τη συσσώρευση πάχους στην κοιλιά, που είναι αναλογικά μεγαλύτερη απ’ ό,τι στην υπόλοιπη περιφέρεια.


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ευτυχισμένη και το κορμί της είναι η απόδειξη

Η νέα σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται πως την έχει αναζωογονήσει και αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς κοιτώντας τις νέες φωτογραφίες της. Η 31χρονη pop star βρίσκεται στο εξωτικό Μαλιμπού, παρέα με τον 27χρονο σύντροφό της, Ντέιβιντ Λουκάντο. Οι δυο τους δείχνουν ευτυχισμένοι και κάνουν βόλτες απολαμβάνοντας πότε την πισίνα και πότε ένα γεύμα έξω. Η Σπίαρς φαίνεται πως αφήνει πίσω τις κακές εποχές, ειδικά μετά τη συμμετοχή της ως κριτής στο X-Factor.
Μάλιστα, οι δύο γιοι της τραγουδίστριας, Τζέιντεν Τζέιμς και Σον Πρέστον, γνώρισαν το νέο αμόρε της μητέρας τους. «Τα παιδιά πιστεύουν πως ο Ντέιβιντ είναι φίλος του και παίζουν μαζί του», δήλωσε φίλος της Σπίαρς στο People.



http://www.koolnews.gr

Αυτό μας έλειπε! Καρχαρίας με δύο σαγόνια αφήνει άφωνους τους επιστήμονες



Δεν πίστευε στα μάτια ο ψαράς όταν ανέβασε τα δίχτυα του ένα μικρό καρχαρία με δύο κεφάλια και… δύο σαγόνια φυσικά. Η ψαριά έγινε στα ανοιχτά του Κόλπου του Μεξικού και η αμερικανική επιστημονική κοινότητα εξέφρασε την έντονη ανησυχία της καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε έρθει αντιμέτωπη με δικέφαλο καρχαρία αυτού του είδους (καρχαρίας-ταύρος)… Και φυσικά όλοι σκέφτονται πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ο δικέφαλος καρχαρίας στο κανονικό του μέγεθος.
Το μωρό καρχαρίας πάντως βρέθηκε μέσα σε άλλο καρχαρία και σε νερά που ένα χρόνο πριν είχαν υποστεί μεγάλη μόλυνση από πετρελαιοκηλίδα. Είχε δύο σαγόνια, δύο κεφάλια, δύο καρδιές και δύο στομάχια.

http://www.koolnews.gr

Διάσημες Ελλήνιδες Απαντούν στην πιο αδιάκριτη ερώτηση!(video)


Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Mou και η Σάσα Σταμάτη συνάντησαν διάσημες Ελληνίδες, οι οποίες απάντησαν στις αδιάκριτες ερωτήσεις της δημοσιογράφου, που αυτή τη φορά είχαν σαν θέμα το μέγεθος του ανδρικού μορίου.

Μετά το πρώτο σοκ Μαρία Μπεκατώρου, Δούκισσα Νομικού, Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα τελικά συμφώνησαν πως το μέγεθος «μετράει», ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη σχολίασε με χιούμορ: «Και, τελικά, τι μετράει σε έναν άντρα; Είμαι σίγουρη πως αυτά που λέω τώρα, αύριο θα τα έχω μετανιώσει. Και η τεχνική μετράει!».

Δες το απόσπασμα και τις χιουμοριστικά αμήχανες απαντήσεις τους

 

yupiii.gr


Αναζητούσε ερωτικά "τρίγωνα" μέσω διαδικτύου και... πλήρωνε ακριβά


Με επεισοδιακό τρόπο καταλήγουν στις δικαστικές αίθουσες του Ηρακλείου αρκετά ζευγάρια που, σε πολλές περιπτώσεις, βγάζουν ακόμα και... μαχαίρια για να δώσουν τέλος στην προβληματική τους συμβίωση.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση ζευγαριού Ηρακλειωτών που μετά από αρκετές δεκαετίες έγγαμου βίου, βρέθηκαν στην δικαστική αίθουσα, αποφεύγοντας να ανταλλάξουν ακόμη και ματιές.

Σύμφωνα με το CretaLive, η σύζυγος καταλογίζει στον πατέρα των παιδιών της "άσωτη ζωή", υποστηρίζοντας ότι ενώ η ίδια ήταν υποδειγματική, εκείνος αναζητούσε ερωτικές περιπέτειες, ακόμα και "ερωτικά τρίγωνα", μέσω διαδικτύου, πληρώνοντας μάλιστα, μεγάλα χρηματικά ποσά, για τις ερωτικές συντρόφους τους, τις οποίες "ψάρευε" στο ίντερνετ.

Μάλιστα αναφέρθηκε στο δικαστήριο ότι ο πρώην σύζυγος της φρόντιζε να κάνει συχνά ταξίδια, ακόμα και σε εξωτικούς προορισμούς, χωρίς να της δίνει αναφορά. 
Την ίδια ώρα ωστόσο, όπως υποστηρίζει η πλευρά της συζύγου, δεν έδινε ούτε ευρώ για τα λειτουργικά έξοδα της οικογένειας του.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τα όσα του καταλογίζει η εν διαστάσει σύζυγος του και υποστηρίζει ότι όσα έκανε, τα έκανε αφότου η γυναίκα του τον έδιωξε από το συζυγικό κρεβάτι τους και το σπίτι τους.

Σε άλλη περίπτωση, νεαρή Ηρακλειώτισσα ζήτησε διαζύγιο επικαλούμενη την βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της ακόμα και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους αλλά και τους συγγενείς της. 
Όπως αναφέρθηκε, την χτυπούσε και την τραβούσε από τα μαλλιά μπροστά στην οικογένεια της, 
ενώ όταν αναγκάστηκε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, το πλήρωσε ακριβά καθώς μόλις επέστρεψε στο σπίτι, ξεκίνησε νέος γύρος... ξυλοδαρμού.

Μόλις ένα χρόνο κράτησε ο έγγαμος βίος άλλης νεαρής Ηρακλειώτισσας, που αποφάσισε να εγκαταλείψει την συζυγική της εστία, ανήμπορη να αντέξει την υπέρμετρη ζήλεια του άνδρα της, ο οποίος είχε γίνει η δεύτερη ...σκιά της.


Γιατρός του θανάτου: Σκότωσε 300 ασθενείς για να αδειάσει τα κρεβάτια της κλινικής



Βραζιλιάνος γιατρός, αντιμετωπίζει, ίσως, την πιο βαριά κατηγορία που θα μπορούσε να προσάψει κανείς σε όποιον ανήκει στον κλάδο της ιατρικής: Τον σκόπιμο θάνατο 300 ανθρώπων.
Ο Βιρτζίνια Σουάρες ντε Σόουζα, συνελήφθη πριν από λίγες μέρες, μετά την ανακάλυψη πως 20 ασθενείς που νοσηλεύονταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας -σε τελικό στάδιο της ασθένειάς τους- του νοσοκομείου που εργάζεται, στη Νότια Βραζιλία, άφησαν την τελευταία τους πνοή, την ώρα που εκείνος ήταν υπεύθυνος της βάρδιας.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για την υπερβολική χορήγηση φαρμάκων στους ασθενείς ή, τη μείωση της παροχή του οξυγόνου προς αυτούςΣκοπός του ήταν να αδειάζουν, όσο το δυνατόν περισσότερα κρεβάτια, και σε λιγότερο χρονικό διάστημα.Παρά το γεγονός πως μέχρι στιγμής, έχουν ανακαλυφθεί στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του στο θάνατο 20 ανθρώπων, υπάρχουν ανησυχίες πως τα θύματά του, αγγίζουν τα 300.
Κατά κάποιον τρόπο, ο Ντε Σόουζα, έπαιζε τον ρόλο του Θεού, αποφασίζοντας ποιος από τους ασθενείς άξιζε να ζήσει ή να πεθάνει, ώστε να αδειάζουν τα κρεβάτια της κλινικής.
Αν μάλιστα, τελικά, τα στοιχεία αυτά επιβεβαιωθούν, ο συγκεκριμένος γιατρός, θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο «θανατηφόρος» αφού θα προσπεράσει των Χάρολντ Σίπμαν, της Βρετανίας, ο οποίος και κρατούσε τα «σκήπτρα» (πριν αυτοκτονήσει δια απαγχονισμού), με καταγραμμένους 215 νεκρούς ασθενείς, στα 25 χρόνια της καριέρας του. 

http://www.koolnews.gr

17χρονος παίρνει 30 εκατομμύρια δολάρια από τη Yahoo



Ο λόγος για τον βρετανό Nick D'Aloisio και την εταιρεία Summly, η οποία βρίσκεται πίσω από την ομώνυμη εφαρμογή για smartphones. Τι προσφέρει η εφαρμογή που έκανε τη Yahoo να το πληρώσει τόσο ακριβά; Λειτουργεί ως ένας aggregator ειδήσεων από το Internet, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό αλγόριθμο για να βρει τον τύπο του περιεχομένου που ψάχνει ο χρήστης και εν συνεχεία το δίνει σε περίληψη.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, πρόθεση της Yahoo είναι να σταματήσει τη λειτουργία της εφαρμογής, χρησιμοποιώντας όμως την τεχνολογία της στις δικές της υπηρεσίες και εφαρμογές.

Ταυτόχρονα, αποτελεί συνέχεια στο παζλ των εξαγορών στο οποίο έχει προχωρήσει η Yahoo το τελευταίο διάστημα, υπό την ηγεσία της Μαρίσα Μάγερ, με στόχο να έρθουν νέοι και ταλαντούχοι άνθρωποι στα σπλάχνα της εταιρείας.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Καμίνης "συνέλαβε" και "εξόρισε" τον σκύλο που κυνήγησε την τρόικα έξω από το υπ. Οικονομικών

Θυμάστε όταν, πριν από μερικές εβδομάδες, ήρθε η τρόικα στην Αθήνα τι συνέβη; Έξω από το υπουργείο Οικονομικών την "περίμεναν" οι τρεις σκύλοι που κυκλοφορούν στην περιοχή.

Οι σχετικές φωτογραφίες είχαν κάνει το γύρο των μέσων ενημέρωσης εντός και εκτός Ελλάδας και πολλά ήταν τα δημοσιεύματα ότι οι σκύλοι πήραν στο κυνήγι τους τροϊκάνους. Οι τρεις σκύλοι, ο Ρούμπι, ο Στράτος και ο Σάκης, είναι γνώριμοι στους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, που τους φροντίζουν και τους περιποιούνται καθώς "ζουν" χωρίς προβλήματα μαζί τους.

Τις επόμενες μέρες πάντως είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι ενοχλημένοι οι τροϊκάνοι αξίωσαν να "μαζευτούν" οι σκύλοι από την περιοχή.

Μια εβδομάδα αργότερα -στις 10 Μαρτίου- που οι τροϊκάνοι επισκέφθηκαν πάλι το υπουργείο Οικονομικών τα τρία σκυλιά δεν υπήρχαν εκεί, προκαλώντας διάφορα ερωτήματα και σχόλια για το αν η απουσία τους αυτή τη φορά ήταν συμπτωματική ή όχι. Οι αποκλειστικές πληροφορίες της "Εφημερίδας των Σκύλων" αναφέρουν τώρα τα εξής: Λίγες μόλις ημέρες μετά το αρχικό περιστατικό ο ένας από...
τους τρεις σκύλους, ο Ρούμπι - που ήταν και ο πιο "δραστήριος" κατά των εκπροσώπων της τρόικας- "συνελήφθη"!!

Ναι, ακριβώς. Πώς και με ποιο τρόπο; 'Ένας πολίτης εμφανίστηκε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων -όπου προΐσταται ο αντιδήμαρχος για θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος Άγγελος Αντωνόπουλος- και διαμαρτυρήθηκε ότι ενώ καθόταν σε καφετέρια της πλατείας Συντάγματος ένας σκύλος του "επιτέθηκε". Οι υπάλληλοι του Δήμου, όπως αναφέρει το press4dogs άρχισαν να ...ψάχνουν για τον σκύλο και τελικά συνέλαβαν τον Ρούμπι. Οι περίοικοι της οδού Ερμού, που φροντίζουν τα σκυλιά της περιοχής, διαμαρτυρήθηκαν εξηγώντας ότι ο Ρούμπι δεν κυκλοφορεί στην πλατεία Συντάγματος παρά μόνο στους πιο κάτω δρόμους. Επίσης τόνισαν ότι δεν είναι επιθετικός στους ανθρώπους και άρα αποκλείεται να είναι ο "δράστης".

Κατά τις ίδιες πληροφορίες λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν ενημερώθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος Γ. Καμίνης ο οποίος έδωσε τελικά την έγκριση να "συλληφθεί" ο Ρούμπι. Όπερ και εγένετο. Οι υπηρεσίες του Δήμου "μάζεψαν" το άτυχο σκυλί το οποίο από εκείνη την ημέρα βρίσκεται "φυλακισμένο" στον καταυλισμό που χρησιμοποιεί ο Δήμος Αθηναίων στα Μέγαρα για να "εξορίζει" τα αδέσποτα σκυλιά της πρωτεύουσας.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Το πραγματικό τέλος του Σουλεϊμάν: Βίαιες δολοφονίες και στραγγαλισμοί για την εξουσία!


Πλησιάζει η στιγμή που ο «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» θα ρίξει αυλαία και θα παιχτεί η τελευταία πράξη του έργου.

Οι Τούρκοι σκέφτονται σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά να δώσουν ένα πρόωρο φινάλε στην σειρά, καθώς το πραγματικό τέλος του Σουλεϊμάν και της πολυαγαπημένης του Χουρέμ είναι λίγο… βάρβαρο. Θέλουν λοιπόν να δώσουν ένα διαφορετικό τέλος που θα δείξει μια πιο πολιτισμένη και  διαφορετική εικόνα της χώρας τους.

Ο θάνατος του διαδόχου: Κατά την οθωμανική πρακτική, όποιος γινότανε Σουλτάνος, έδινε εντολή να θανατωθούν τα αδέρφια του, συνήθως δια πνιγμού. Ο Σουλεϊμάν είχε ένα διάδοχο από την Σουλτάνα Μαχιντεβράν, τον Μουσταφά. Έναν νέο έξυπνο και προικισμένο, ο οποίος όμως έπεσε θύμα των δολοπλοκιών της Χουρέμ που είχε ένα γιο τον οποίο ήθελε να προωθήσει στην εξουσία. Η Χουρέμ κατάφερε λοιπόν να πείσει μέχρι και τον ίδιο τον Σουλεϊμάν για υποτιθέμενες δολοπλοκίες του Μουσταφά με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να βρει φρικτό θάνατο με στραγγαλισμό από εφτά δήμιους. Μάλιστα μπροστά σε όλο αυτό ήταν και ο ίδιος ο Σουλεϊμάν!

Το τέλος της Χουρέμ: Ο θάνατος της Χουρέμ έγινε κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια. Είχε χάσει τον πρώτο της γιο, τον Μεχμέτ και μετά έβλεπε τα δυο της παιδιά σε έναν… αδελφοκτόνο εμφύλιο. Πέθανε το 1558 σε ηλικία 58 ετών.

Ο Σουλεϊμάν τότε είχε υποστηρίξει ανοιχτά για την διαδοχή στον θρόνο του, τον γιο του, Σελίμ, ο οποίος ήταν «λίγος» για την θέση αυτή. Ο άλλος του γιος, ο Μπαγιαζίτ πήρε τα παιδιά του και πήγε στην Αίγυπτο, στην αυλή του Μονάρχη στον οποίο έδωσε ένα μεγάλο ποσό. Ο Σουλεϊμάν όμως έδωσε ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό και κατάφερε να πετύχει τόσο τον στραγκαλισμό του ίδιου όσο και των παιδιών του.

Ο Σουλεϊμάν τελικά πέθανε στην Αυστρία κάτω πάλι από αδιευκρίνιστα αίτια και ο θάνατός του οδήγησε τους Τούρκους σε φυγή από την Αυστρία.

http://www.gossip-tv.gr

Γαμπρός απάτησε τη νύφη την ώρα της δεξίωσης!




Ο πεθερός του τον έπιασε να κάνει σεξ με μια σερβιτόρα την ώρα της δεξίωσης!
Πολύ «ορεξάτος» ήταν ένας γαμπρός από το Feldkirch της Γερμανίας την ημέρα του γάμου του και φαίνεται πως δεν μπορούσε να περιμένει να…βρεθεί με τη γυναίκα του στο μετά το γαμήλιο πάρτι…


Ο αυστριακός πεθερός του τον «έπιασε» μαζί με μια σερβιτόρα στο χώρο που το ζευγάρι παρέθετε δεξίωση στους καλεσμένους του!
Έξαλλος ο πατέρας της νύφης σταμάτησε τη μουσική και ζήτησε από τους καλεσμένους να αποχωρήσουν, χωρίς να εξηγήσει όμως το λόγο για αυτήν του την ενέργεια.
Την ίδια μέρα η νύφη ζήτησε διαζύγιο, αλλά σύμφωνα με τον αυστριακό νόμο έπρεπε να παραμείνει παντρεμένη για έξι μήνες, προτού καταθέσει αίτηση για λύση του γάμου!


Μέχρι τότε, όπως αναφέρει η αυστριακή ιστοσελίδα Vorarlberg Online ο γαμπρός όφειλε να της παράσχει διατροφή.


Τελικά… κατέληξε να παντρευτεί τη σερβιτόρα… και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!


Παίζοντας ποδόσφαιρο σε χιονοθύελλα! (εικόνες+video)


Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετώπισαν την Κόστα Ρίκα στο παγωμένο Κολοράντο

Ένας πραγματικά εντυπωσιακός αγώνας όχι τόσο για την εξέλιξη του (οι ΗΠΑ κέρδισαν 1-0 και έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014) αλλά για τις καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες όπου βλέπετε ανάμεσα σε άλλα, το χιόνι να έχει παγώσει στα μαλλιά των παικτών αλλά και το ενθουσιώδες κοινό που γέμισε το γήπεδο παρά τις πολικές συνθήκες. Προσέξτε επίσης ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί παίκτες έπαιζαν με κοντομάνικο! 















AΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ για την συναυλία του Πάριου στην Κωνσταντινούπολη ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!(τι μας έκρυψαν)


Είναι μια είδηση παρασκηνιακή που δυστυχώς δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας όπως θα της άρμοζε. Στην Πόλη όμως και στο Πατριαρχείο ένα μήνα μετά την συναυλία ακόμα συζητάνε για την συμπεριφορά του Γιάννη Πάριου!

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής που για πρώτη φορά βρέθηκε στην Τουρκία, έχοντας απαρνηθεί πολλές προσκλήσεις στο παρελθόν, καλεσμένος του Πατριαρχείου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, έκανε μια εμφάνιση sold out, μαγεύοντας πλήθος κόσμου. Θα αναρωτιέστε τώρα πόσες χιλιάδες ευρώ θα πήρε ο δημοφιλής τραγουδιστής για να κάνει αυτή την μοναδική συναυλιακή εμφάνιση. Εδώ είναι και η είδηση-αποκάλυψη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Γιάννης Πάριος δεν πήρε ούτε τσακιστό ευρώ. Το αντίθετο μάλιστα τραγούδησε αφιλοκερδώς, θέλοντας να βοηθήσει με τα έσοδα από την συναυλία του, να δοθούν τα δίδακτρα για να σπουδάσουν τα Ελληνόπουλα που ζουν στην Πόλη και όχι μόνο. Μια πράξη που αναμφισβήτητα τιμάει τον Έλληνα μεγάλο καλλιτέχνη, με κίνηση ανθρωπιάς που δυστυχώς σπανίζει στις μέρες μας.




http://www.soknews.gr

Έπεσε θύμα βιασμού και θα μαστιγωθεί!!



Μία 15χρονη έφηβη από τις Μαλδίβες, που έπεσε θύμα βιασμού από τον πατριό της, τιμωρήθηκε με 100 μαστιγώματα επειδή είχε προγαμιαίο σεξ με άλλον άντρα.

Το κορίτσι από το νησί Feydhoo θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστο για οχτώ μήνες στο σπίτι του, ενώ η ποινή του μαστιγίου θα επιβληθεί μόλις ενηλικιωθεί. Όπως υπογραμμίζει η Independent, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, οι Μαλδίβες νήσοι έχουν εξελιχθεί σε ένα άκρως συντηρητικό κράτος, όπου ο ισλαμισμός έχει ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή. O ιστότοπος Minivan αναφέρει ότι ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, η έφηβη ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική επαφή και με άλλον άντρα.

Μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η 15χρονη είχε μείνει έγκυος από τον πατριό της, ο οποίος σκότωσε και έθαψε το μωρό μόλις γεννήθηκε. Ο πατριός τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 25 χρόνια, καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία και βιασμό. Η Διεθνής Αμνηστία, καταδίκασε την ποινή που επιβλήθηκε στην έφηβη, καθώς αναφέρει ότι ένα θύμα βιασμού πρέπει να δέχεται βοήθεια και όχι να τιμωρείται.

troktiko.eu

Μπερεζόφσκι: Η σοκαριστική αποκάλυψη μετά το θάνατό του για την «αμαρτωλή» αδυναμία του στις ανήλικες Ρωσίδες



Καθώς ο μυστηριώδης θάνατος του Ρώσου μεγιστάνα Μπόρις Μπερεζόφσκι ερευνάται, κρυφές πτυχές της ζωής του βγαίνουν στη δημοσιότητα….

Κατά τα 12 χρόνια που έζησε «εξόριστος» στη Βρετανία, ο Μπόρις Μπερεζόφσκι έδειχνε με έναν σκοτεινό τρόπο τη νοσταλγία του για την πατρίδα. Συχνά ναύλωνε πτήσεις για να έρχονται στο Λονδίνο νεαρές Ρωσίδες, τις οποίες πλήρωνε για σεx.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο άλλοτε εχθρός του Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις ανήλικες. Διάταζε τον οδηγό του να τρέχει με διακόσια χιλιόμετρα την ώρα, καθώς αυτός στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας του επιδιδόταν σε σεxουαλικά όργια με 16χρονες κοπέλες.

Κάποια φορά, λέγεται ότι μια 16χρονη που φορούσε ροζ στολή μπαλαρίνας «παραδόθηκε» στον Μπερεζόφσκι στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Λονδίνου «Lanesborough». Σε μια άλλη περίπτωση, μια νεαρή που πέταξε στο Λονδίνο από τη Ρίγα της Λετονίας, ζήτησε να φύγει μετά από ένα 24ωρο με τον Ρώσο ολιγάρχη, γιατί δεν άντεχε τον τρόπο που της φερόταν. Ο Μπερεζόφσκι έδωσε εντολή στον οδηγό του να την καθυστερήσει για να χάσει την πτήση της. Μόλις η κοπέλα κατάλαβε ότι δεν θα γύριζε στην πατρίδα της, άρχισε να κλαίει με λυγμούς, καθώς επέστρεφε στη βίλα του μεγιστάνα.

Ο Μπερεζόφσκι διατηρούσε σχέση επί 15 χρόνια με τη Ρωσίδα Ελένα Γκορμπιούνοβα, μέχρι πέρυσι. Είναι άγνωστο αν η κατά 21 χρόνια μικρότερή του γυναίκα γνώριζε την αδυναμία του στις ανήλικες ιερόδουλες. Πάντως πηγές του περιβάλλοντός του υποστηρίζουν ότι προσπαθούσε να κρατήσει στο σκοτάδι αυτή την πλευρά του εαυτού του.

Οι Άγγλοι γιατροί, απάντησαν για τον Τόμας



Στην οικογένεια του Τόμας έφτασαν σήμερα οι απαντήσεις των Άγγλων γιατρών, για την κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού, που εδώ και εννέα μέρες, βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, δίνοντας τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Οι Άγγλοι γιατροί, σε αντίθεση με τους Αμερικανούς γιατρούς, είναι πιο αισιόδοξοι, και διατείνονται πως ναι μεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να υπάρχει τόσο υψηλή πίεση στον εγκέφαλο, ωστόσο το ότι ο Τόμας είναι αθλητής και πυγμάχος, είναι κάτι που τον βοηθά πολύ στη μάχη που δίνει.

Οι Αμερικανοί από την άλλη, δεν είναι και τόσο αισιόδοξοι στην απάντηση που έδωσαν χθες στην οικογένεια του 25χρονου ηθοποιού, καθώς τόνισαν πως η κατάσταση είναι δύσκολη, και γι΄αυτό ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Τώρα πάντως που η εγκεφαλική πίεση του Τόμας έχει πέσει, οι γιατροί στο ΚΑΤ ξεκίνησαν μια νέα φαρμακευτική αγωγή, τα αποτελέσματα της οποίας θα είναι γνωστά την Παρασκευή.

Η νέα και διαφοροποιημένη φαρμακευτική αγωγή, στόχο έχει να οξυγονώσει τον εγκέφαλο του Τόμας, ώστε να επιτευχθεί κάποια εγκεφαλική λειτουργία.

Πηγή: star.gr

Το βίντεο που σαρώνει: Τον λένε Jake Moran και δε μοιράζεται το φαγητό του με κανέναν!


Και πλέον είναι διάσημος για αυτή την στάση ζωής του!
Κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΝΒΑ μεταξύ των Pacers και των Magic η κάμερα τον «συνέλαβε» να απολαμβάνει το παγωτό του. Ξαφνικά η κοπέλα του, Arnett, του ζητάει μια κουταλιά.

Πρώτη αντίδραση, αρνητική. Αυτή όμως επιμένει. Προσπαθεί με το κουταλάκι της να πάρει μια γεύση. Δεύτερη αντίδραση, και πάλι αρνητική. Στο τέλος όμως και για να γλυτώσει τη μουρμούρα, εκείνος ενδίδει στις πιέσεις και την αφήνει.

Μετά από αυτό. Η εταιρεία "Blue Bell" αποφάσισε να εφοδιάζει εντελώς δωρεάν τη νεαρή Arnett με παγωτό για έναν ολόκληρο χρόνο. Πως σχολίασε η ίδια τη γενναιόδωρη κίνηση της εταιρείας; Είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη και ναι, πως θα μοιράζεται το παγωτό της με τον καλό της.

Σας θύμισε κάτι η ιστορία; Μα φυσικά τον Τζόι από τα Φιλαράκια!

Δείτε τα βίντεο:



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger