Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Krystle Ina: φωτογράφος για... φωτογραφία

Τρίτη 22 Μαΐου 2012


Μεγαλωμένη στην Καλιφόρνια, η Κριστλ Λίνα ξεκίνησε να εργάζεται ως φωτογράφος. Μέχρι που κατάλαβε ότι ήταν για να είναι απέναντι και όχι πίσω από το φακό!
krystle-lina-20090420085140767-000

krystle-lina-20090420085135579-000




http://www.sportspaper.gr

Προσοχή: Νέος ιός στο Facebook μέσω μηνύματος στο chat!


Ένας νέος κίνδυνος παρουσιάστηκε στο Facebook και εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα.Ο ιός προέρχεται από ένα link το οποίο μας στέλνει κάποιος ‘φίλος’ στο κοινωνικό δίκτυο. Κλικάροντας ωστόσο στο φαινομενικά ‘αθώο’ link βάζει σε κίνδυνο τον υπολογιστή μας καθώς υπάρχει κίνδυνος να τον μολύνει ο ιός Steckt.Evl σύμφωνα με το Trend Micro.



O ιός μάλιστα έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει τα προγράμματα antivirus και malware.

Ο στόχος είναι φυσικά να αποκτήσει τον ‘έλεγχο’ του υπολογιστή μας και να κλέψει ευαίσθητα δεδομένα, όπως αναφέρει το mediagate.gr

Οπότε καλό είναι να προσέχετε μηνύματα από φίλους σας με περίεργα links.

H μεθυσμένη Πάμελα Άντερσον κάνει lap dance δημόσια...! (video)


Οι περισσότεροι επώνυμοι προτιμούν το Boa restaurant στην Σάντα Μόνικα για τα εξαιρετικά Αργεντίνικα T-bones του. Η 44χρονη Πάμελα ήταν η πρώτη που το χρησιμοποίησε ως πίστα στριπτιτζάδικου. Προς υπεράσπισή της, το κορίτσι και είχε πιει παραπάνω. Και το να γδύνεται είναι το μόνο που ξέρει να κάνει.


Η νίκη των L.A. Kings (η ομάδα χόκεϊ του Λος Άντζελες) στα playoffs ήταν η αφορμή για να βγει η Πάμελα, μαζί με αρκετούς άντρες φίλους της, στο φημισμένο Boa restaurant για να το γιορτάσει.



Μετά από 1-2 μπουκάλια κόκκινο κρασί, ο εορτασμός πήρε διαφορετική τροπή με την Πάμελα να σηκώνεται, ξεχνώντας εντελώς το που βρίσκεται, και να αρχίζει να χορεύει διαδοχικά πάν στα γόνατα κάθε άντρα της παρέας.


Έτσι ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Οι υπεύθυνοι του εστιατόριου δεν διασκέδασαν ιδιαίτερα αυτού του είδους την φτηνή διαφήμιση.

Οπότε μετά από λίγο το «γλέντι» σταμάτησε.

Η Πάμελα φυγαδεύτηκε στο πίσω μέρος μια μαύρης λιμουζίνας.

Και, υποθέτουμε, ότι γύρισε σπίτι για να περιγράψει στα δυο παιδιά της «πόσο σκληρά δούλεψε η μανούλα και σήμερα».


http://www.maurosgatos.net

Η Κim κάνει (και βγάζει) ό,τι μπορεί για το "Keeping Up with The Kardashians"


Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που βλέπουμε την Kim Kardashian μόνο με τα εσώρουχά της. Σίγουρα όμως είναι μια από τις πιο σέξι φωτογραφίες της.
Ο έβδομος κύκλος του ριάλιτι "Keeping Up with The Kardashians"χρειάζεται προώθηση και η Κim κάνει ό,τι μπορεί για να τον διαφημίσει σωστά.
Φορώντας τα εσώρουχά της και το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, η Kim ποζάρει μπροστά στο φακό, ενώ δίπλα της στέκονται οι αδερφές της, με εξίσου σέξι ύφος και στήσιμο.
 
Η tv star σκέφτηκε να ανεβάσει στο Twitter της την συγκεκριμένη φωτογραφία, για να δώσει στο λαό μια ιδέα από όσα θα δει στη συνέχεια του πολυδιαφημισμένου ριάλιτι.
Λίγο μετά το tweet της, πήρε τον αγαπημένο της Kanye West και απόλαυσε ένα πλούσιο δείπνο μαζί του. Οι δυο τους μπήκαν στο εστιατόριο χεράκι-χεράκι ενώ η Kim φρόντισε να μας ενημερώσει ότι το φαγητό ήταν καταπληκτικό.


 

Ροζ σκάνδαλο με αρχηγό πολιτικού κόμματος, ξέσπασε στη Θεσσαλία


Σε κακές …περιπέτειες έχει μπλέξει πολιτικό πρόσωπο που είναι μάλιστα και αρχηγός κόμματος το οποίο παραλίγο να μπει στη Βουλή. 
 Ο αρχηγός ωστόσο αποδεικνύεται …ατακτούλης, αφού…
φέρεται να διατηρεί ερωτική σχέση με μια κατά πολύ μικρότερή του γυναίκα.
Όλα ξεκίνησαν σε ένα χωριό της Θεσσαλίας. Ο αρχηγός του κόμματος παραθέριζε εκεί για τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της νεαρής γυναίκας κι έτσι η σχέση τους συνεχίστηκε και τον χειμώνα. Μάλιστα, αυτό που τον τράβηξε και έπεσε στην αγκαλιά της «σειρήνας» ήταν το πνεύμα της.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ο ίδιος θα ήθελε, αφού η ερωμένη συνάντησε τη σύζυγο (είναι και κοντοχωριανές) και φαίνεται πως οι δύο γυναίκες τα βρήκαν μεταξύ τους.
Ο πολιτικός, λίγες μέρες μετά εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παρασκευή + 13” «Ήταν το πρόσωπο – έκπληξη των εκλογών και λίγο ακόμα ήθελε και θα ήταν στη Βουλή ως επικεφαλής εξαμελούς, τουλάχιστον, Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο άνθρωπος θα ξαναδοκιμάσει την τύχη του τον Ιούνιο και πολύ πιθανόν να τα καταφέρει από τη στιγμή δε που οι συγγενείς πολιτικά με εκείνον ομάδες τραβούν άλλο δρόμο είτε συνεργαζόμενες μεταξύ τους είτε επιστρέφοντας στον μητρικό πολιτικό χώρο».

http://www.newsbomb.gr/

Με παντρεμένο έχει δεσμό η Γεωργία Σάλπα


Από τη στιγμή που ψηφίστηκε ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, οι παπαράτσι κυνηγούν τη Γεωργία Σάλπα, προκειμένου να ανακαλύψουν ποιος είναι ο τυχερός με τον οποίο έχει δεσμό. Τελικά κατάφεραν να τη φωτογραφήσουν με το σύντροφό της, ενώ έβγαλαν και «λαυράκι», καθώς ο εν λόγω κύριος είναι παντρεμένος.
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι στη Μαρμπέλα της Ισπανίας, και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, o μυστηριώδης άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της πληθωρικής Γεωργίας λέγεται Τζο Πένα, και είναι πλούσιος και παντρεμένος.
Εκπρόσωπος της πρώην παίκτριας του βρετανικού Big Brother επιβεβαίωσε το δεσμό, έσπευσε ωστόσο να τονίσει ότι η Γεωργία δεν είναι αντροχωρίστρα, καθώς όταν γνώρισε το σύντροφό της, εκείνος είχε ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, το οποίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα.







http://www.iefimerida.gr

THIS MEANS WAR



Περίληψη


Οι δύο κορυφαίοι μυστικοί πράκτορες του κόσμου συμβαίνει να είναι κολλητοί φίλοι, που δεν αφήνουν τίποτα να μπει ανάμεσά τους. Μέχρι που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα. Τότε, ένας ανεξέλεγκτος πόλεμος ξεσπά, καθώς οι δύο κατάσκοποι μάχονται με συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένες στρατηγικές, αλλά κι ένα οπλοστάσιο ικανό να σβήσει μια μικρή χώρα από τον χάρτη.

EXTRA!

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ρις Ουίδερσπουν γίνεται το μήλο της έριδος ανάμεσα σε δύο από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους νέους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, τον Τομ Χάρντι (“Inception”) και τον Κρις Πάιν (“Star Trek”). Την συναρπαστική αυτή κωμωδία δράσης σκηνοθετεί ο McG (“Charlie’s Angels”). 


Σκηνοθεσία: ΜΑΚ ΤΖΙ
Σενάριο: ΤΙΜΟΘΙ ΝΤΑΟΥΛΙΝΓΚ, ΣΑΙΜΟΝ ΚΙΝΜΠΕΡΓΚ
Ηθοποιοί: ΡΙΣ ΓΟΥΙΔΕΡΣΠΟΥΝ , ΚΡΙΣ ΠΑΙΝ , ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12
Official Movie Website: www.thismeanswarmovie.com/


Σε ομαδικό βιασμό εμπλέκουν τώρα τον Στρος-Καν!


Οι γαλλικές αρχές δεν το βάζουν κάτω και πρόσφατα διεύρυναν τις έρευνές τους σχετικά με το σκάνδαλο του τέως γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, έπειτα από πληροφορίες για συμμετοχή του σε κύκλωμα πορνείας.
Σύμφωνα με το CNN, οι αρχές της Λιλ θα αρχίσουν προκαταρκτική εξέταση για πράξεις που έγιναν στην Ουάσινγκτον και, όπως πιστεύουν, οδηγούν αποτελούν ομαδικό βιασμό.


Η γαλλική εφημερίδα Liberation, στις αρχές του μήνα, έγραψε ότι το θέμα ανακινείται λόγω σχετικών ισχυρισμών από την πλευρά δύο «συνοδών» (escort), οι οποίες ανακρίθηκαν από τη βελγική αστυνομία. Οι αρχές του Βελγίου ερευνούν ένα κύκλωμα πορνείας, το οποίο λέγεται ότι δρούσε και στο ξενοδοχείο Carlton της Λιλ, στα σύνορα με το Βέλγιο.


Η μία εκ των δύο είπε ότι ο Στρος-Καν άσκησε βία εναντίον της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και ενώ βρίσκονταν σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον, παρά τις διαμαρτυρίες της.


Η Μητροπολιτική Αστυνομία της πόλης, πάντως, λέει ότι δεν έχει καταγραφεί αναφορά τέτοιου περιστατικού.


Η πλευρά του Στρος-Καν δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.

protothema

Ως guest star στην θρυλική σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons εμφανίστηκε η Lady Gaga

Η εμφάνιση της σταρ στην θρυλική σειρά κινουμένων σχεδίων


Ως guest star στην θρυλική σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons εμφανίστηκε η Lady Gaga το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου μέσα από τις συχνότητες του τηλεοπτικού Fox. Ο λόγος για το φινάλε της 23ης σεζόν των σπιρτόζων cartoons.
Σύμφωνα με τα preview του ίδιου καναλιού, η Lady Gaga εμφανίζεται σε μια συναυλία τραγουδώντας μεταξύ άλλων «…όλα τα τερατάκια μου είναι όμορφα… τα τερατάκια χρειάζεται μόνο να αγαπούν τα τερατάκια που είναι…».
Όσο για τα ρούχα της εκκεντρικής σταρ να σημειώσουμε ότι οι animators της σειράς σχεδίασαν άλλα 18 κοστούμια για τον χαρακτήρα της, ανάμεσά τους και το πολυσυζητημένο φόρεμα από κρέας με το οποίο είχε εμφανιστεί σε απονομή μουσικών βραβείων πριν δύο χρόνια.
Στο επεισόδιο η Lady Gaga σταματά στην πόλη του Σπρίνγκφιλντ και προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό της Λίσα, που έχει απομονωθεί κοινωνικά, τραγουδώντας για την σημασία της ατομικής αξίας πέρα από τις συμβάσεις της κοινωνίας.
Και αυτός ήταν ο στόχος της συμμετοχής της στην εν λόγω σειρά: να κάνει τον καθένα να εκτιμήσει στον εαυτό του αυτό που τον κάνει μοναδικό.
http://www.tovima.gr

Βρετανοί λαμπαδηδρόμοι πωλούν τις δάδες τους για 150.000 λίρες στο Ίντερνετ


Aγόρασαν δάδες όχι για να συμβάλλουν στα Ολυμπιακά ιδεώδη αλλά για να τις «μοσχοπουλήσουν» στη συνέχεια στο Ιντερνετ. Πρωταγωνιστές λαμπαδηδρόμοι στη Βρετανία οι οποίοι με τα «καμώματα» τους έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στην οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Σάρα Σίμοντς από το Σόμερσετ, που πρόκειται να είναι λαμπαδηδρόμος σήμερα. Ήδη έχει βγάλει τη δάδα της σε δημοπρασία στο eBay φιλοδοξόντας να κερδίσει 150.000 λίρες. Η ίδια, μετά από καταιγισμό αρνητικών μηνυμάτων που δέχθηκε, είπε ότι τα χρήματα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ωστόσο υπάρχουν υποψίες ότι η ίδια θα αποδοκιμαστεί κατά τη διάρκεια που θα μεταφέρει τη φλόγα.
Επίσης, σήμερα, το πρωί, ένας λαμπαδηδρόμος από την Κορνουάλη έβγαλε τη δάδα του σε δημοπρασία στο διαδίκτυο και δέχθηκε προσφορά 40.000 λιρών.
Το κόστος για να αγοράσει ένας λαμπαδηδρόμος τη δάδα από την οργανωτική επιτροπή των Αγώνων, ανέρχεται σε 199 λίρες.

http://www.iefimerida.gr

Εικόνες σοκ: Eναντιώθηκε στους Ταλιμπάν, κακοποιήθηκε και τώρα ζει ελεύθερη


Η μύτη της είναι ακόμα κομμένη, τα κατακρεουργημένα αφτιά κρύβονται πίσω από τα μαλλιά και το συγκλονιστικό εξώφυλλο του Time είναι ακόμα δίπλα της. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που την άφησαν να πεθάνει στον δρόμο και νιώθει έτοιμη να μιλήσει. Αλλά δεν είναι.
«Οταν έκοψαν την μύτη και τα αυτιά μου, λιποθύμησα. Τα μεσάνυχτα ένιωσα να τρέχει κρύο νερό από τη μύτη μου. Ανοιξα τα μάτια και δεν μπορούσα να δω γιατί ήταν καλυμμένα από αίματα», λέει η 22χρονη σήμερα Aesha Mohammadzai η οποία ζει στις ΗΠΑ όπου προσπαθεί να αναρρώσει από τη φρίκη της ενδοοικογενειακής βίας και να φτιάξει τη ζωή της.
Το λαβωμένο πρόσωπό της έχει γίνει σημείο αναφοράς εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν φριχτά βασανιστήρια μέσα στον γάμο τους και είτε δεν έχουν την ψυχική δύναμη να ξεφύγουν από τον τύραννό τους, είτε απαγορεύεται δια νόμου...
Ο πατέρας της Aesha την πούλησε όταν ήταν 12 ετών για να πληρώσει ένα μικρό παλιό χρέος. Για λίγα λεφτά την έδωσε σε μια οικογένεια που την κακοποιούσε και την υποχρέωσε να κοιμάται στον στάβλο με τα ζώα.
Όταν προσπάθησε να το σκάσει την έπιασαν και ο σύζυγός της για να την τιμωρήσει της έκοψε τα αυτιά και τη μύτη. Νομίζοντας μάλιστα ότι δεν θα ήταν δυνατό να σταματήσει η αιμορραγία την άφησε να πεθάνει στα βουνά. Ούτως ή άλλως δεν ήταν καλή σύζυγος.
Όταν βρήκε της αισθήσεις της η 18χρονη κοπέλα σύρθηκε μέχρι το σπίτι του παππού της και ο πατέρας της επειδή τη λυπήθηκε επιτέλους (κι επειδή έτσι όπως την είχαν κακοποιήσει δεν θα μπορούσε να τη συντηρήσει) και την φυγάδευσε σε ένα ιατρικό κέντρο των αμερικανικών δυνάμεων στη περιοχή. Οι γιατροί πάλευαν 10 εβδομάδες για να της σώσουν τη ζωή κι όταν διέφυγε τον κίνδυνο την έστειλαν σε ένα μυστικό καταφύγιο στη Καμπούλ. Τον Αύγουστο του 2010 της εξασφάλισαν εισιτήριο για τις ΗΠΑ αλλά και πολιτικό άσυλο.
Η τραγική ιστορία της έγινε εξώφυλλο στο Time με τον αβανταδόρικο τίτλο «Τί μας συμβαίνει όταν φεύγουμε από ο Αφγανιστάν» και μια οικογένεια προθυμοποιήθηκε να την φιλοξενήσει για όσο χρειαστεί. Ένα ίδρυμα της Νέας Υόρκης για τις Γυναίκες του Αφγανιστάν της έδωσε υποτροφία για να σπουδάσει και όλα θα πήγαιναν πλέον καλά στη ζωή της.
Τέσσερα χρόνια μετά την ημέρα που παραλίγο να πεθάνει στην ύπαιθρο, η Aesha δηλώνει δυστυχισμένη και οι ψυχολόγοι που την παρακολουθούν είναι πολύ ανήσυχοι. Σε ένα βίαιο ξέσπασμά της έπεσε στο πάτωμα, άρχισε να χτυπά το κεφάλι της στο πάτωμα, να τραβάει τα μαλλιά της και να δαγκώνει τα δάχτυλά της.
Καταλαβαίνει ότι στις ΗΠΑ θα αποκατασταθεί η εικόνα της με πλαστική στη μύτη (έχει καθυστερήσει σημαντικά γιατί πρέπει πρώτα να επουλωθούν οι «εσωτερικές» πληγές της), θα έχει την εκπαίδευση που οι Ταλιμπάν απαγορεύουν αυστηρά στις γυναίκες αλλά παρόλα αυτά είναι δυστυχισμένη.
«Κάθε φορά που κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέπτη ξαναζεί τη φρίκη που έζησε. Υπάρχουν, όμως, στιγμές που μπορεί και χαμογελά. Και εκείνες τις στιγμές βλέπεις το εφηβικό της πνεύμα να βγαίνει από αυτό το κορμί που έχει ζήσει μονάχα μέσα στην αδικία», λέει η Dr. Γκρόσμαν που την παρακολουθεί. Ακόμη και εκείνη, όμως, δεν ξέρει εάν τελικά η Aesha (η οποία δεν θέλει καν να φοράει το πλαστικό επίθεμα στη μύτη που την κάνει να δείχνει ένα συνηθισμένο, όμορφο κορίτσι) θα καταφέρει να επιβιώσει.
Τα Ηνωμένα Εθνη εκτιμούν ότι σχεδόν το 90% των γυναικών του Αφγανιστάν υποφέρουν αυτή τη στιγμή από κακοποίηση μέσα στον γάμο τους.

http://www.iefimerida.gr

Χιλιάδες άνθρωποι μαγεύτηκαν από το «δαχτυλίδι της φωτιάς»

Μία δακτυλιοειδής έκλειψη παρατηρήθηκε κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού, από την Ασία μέχρι τις ακτές στα δυτικά των Η.Π.Α.. Η έκλειψη αυτή συμβαίνει όταν το φεγγάρι είναι στην πιο μακρινή απόσταση από τη Γη και δεν κρύβει εντελώς τον Ήλιο.


Η έκλειψη πέρασε σχεδόν ακριβώς πάνω από το Τόκιο, πριν «σαρώσει» τα νησιά Aleutian στην Αλάσκα, για να καταλήξει στα δυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών. Παρόμοια περιστατικά παρατηρήθηκαν επίσης στην Κίνα και την Ταϊβάν. 

Μία βροχή φωτός έπεσε πάνω από το Τόκιο την ώρα που ξεκινούσε η έκλειψη και οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν να είναι ορατό το φαινόμενο. Πολλά παιδιά βγήκαν στους δρόμους, για να απολαύσουν το θέαμα.
«Ήταν ένα πολύ μυστηριώδες θέαμα. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Kaori Sasaki, ένας άνθρωπος από το πλήθος που βρέθηκε στο κέντρο του Τόκιο.


Η ιαπωνική Panasonic μάλιστα έστειλε στην κορυφή του Φούτζι συνεργείο για να βιντεοσκοπήσει την έκλειψη, με εξοπλισμό ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να βιντεοσκοπήσουμε το πιο όμορφο θέαμα του κόσμου, τη δακτυλιοειδή έκλειψη, από το ψηλότερο βουνό της Ιαπωνίας».


zougla

Τα Ζώδια Σήμερα 22 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Το άγχος που σε έχει καταβάλει, δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Κριέ. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις, αλλά και εκνευρισμούς, που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Να είσαι έτοιμος για όλα, ώστε να μην κάνεις λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα άγχη και τα προβλήματα από τους υπόλοιπους τομείς. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς στο επίκεντρο της παρέας που θα συναναστραφείς το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, σε βρίσκουν με διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Τα έξοδα που κάνεις σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.




Ταύρος
21/4-20/5

Ίσως χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Υπάρχουν νέα δεδομένα στη ζωή σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν, αν είσαι αρκετά ευέλικτος και διπλωμάτης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι μια καλή μέρα σήμερα για να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν. Πάρε πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και πλησίασε περισσότερο ερωτικά το σύντροφό σου. Κάτι τέτοιο θα αναθερμάνει το μεταξύ σας κλίμα. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, βγες από το σπίτι σου και πέρνα όμορφα με φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα, με τη φόρα που έχεις πάρει. Μην βιάζεσαι πολύ όμως, για να αποφύγεις λάθη και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί, για να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις φορολογικές και γραφειοκρατικές υποχρεώσεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, θα είναι πολλές και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα θα αυξήσουν την αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να δεις πιο θετικά το μέλλον. Κράτησε αυτή την αισιοδοξία, γιατί θα σου χρειαστεί απέναντι στις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που πιθανόν να προκληθούν με την δυσμενή όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εκδήλωσε τον ερωτισμό σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις ότι έχεις την εύνοια των πλανητών για να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην προβείς σε αποφάσεις ή ριζικές αλλαγές. Προτίμησε να παγιώσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα, αγαπητέ Καρκίνε, και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε καλό είναι να αποφύγεις να τα κάνεις όλα μαζί και να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην αιφνιδιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, που δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει περισσότερο. Βάλε κι εσύ το χεράκι σου και να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου για όσα θέλεις να πετύχεις. Στα οικονομικά σου, κάποια γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις που σε πιέζουν, πριν σε αγχώσουν περισσότερο και θολώσουν την κρίση σου.


Λέων
23/7-23/8

Διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά, αγαπητέ Λέων, και σήμερα θα θελήσεις να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί αλλιώς θα προκύψουν καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα, θα σε προβληματίσουν πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις στη σχέση σου και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή Τρίτη, απαλλαγμένη από το άγχος και την ένταση. Αν δεν μπορείς άλλο την μοναξιά σου, αξιοποίησε την αποψινή βραδιά για να έρθεις πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, τα πράγματα πάνε καλά και με κάποιες κινήσεις μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.




Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις άλλο, για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες, που θα είναι σημαντικές για την διεκπεραίωση τους. Θα προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε βάλε τα δυνατά σου, για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να εξαφανίζει το πάθος. Κάνε εσύ πρώτος μια έκπληξη στο σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα σε ακολουθήσει. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα νοιώθεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά, πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Πάντως, η ανάδρομη κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τους Διδύμους, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην αφήνεις να σε απασχολεί τόσο η ερωτική σου δέσμευση. Σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μέχρι τότε, να είσαι αισιόδοξος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως μη βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου μπορεί να στραφεί μια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο. Δείξε προσοχή για να μην βρεθείς με πολλά χρέη στο κεφάλι σου.



Σκορπιός
23/10-22/11

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, καλό είναι να δώσεις απαντήσεις σε κάποια ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και μην αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, που μπορούν να διαλευκάνουν το ομιχλώδες τοπίο, που επικρατεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν δεν ενεργήσεις εν βρασμώ ψυχής, όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτες. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν είσαι μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σε αγχώνουν αρκετά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις σε κάποιες συμφωνίες, θα μπορέσεις να τα φέρεις σε σημείο που θα σε ικανοποιήσουν.




Τοξότης
23/11-21/12

Το πάθος σου για όσα πιστεύεις, αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα ξεχωρίσει και θα σε κάνει να κινηθείς με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί όταν συμβαίνει αυτό δεν σκέφτεσαι καθαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται και κάποια προβλήματα μένουν πίσω, αγαπητέ Τοξότη. Δημιούργησε μια ατμόσφαιρα στη σχέση σου που να ευνοεί τις ερωτικές στιγμές. Με λίγη καλή διάθεση από μέρους σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά απόψε με το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μαζί του και προχώρα με αισιοδοξία στο μέλλον. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα έχεις στιγμές έμπνευσης, φίλε Αιγόκερε, και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με πολύ πιο δυναμικό τρόπο από ό,τι συνήθως. Μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή σου, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη, αγαπητέ Υδροχόε. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία, αλλά και τη θετική σου αντίληψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να σπάσεις την απόσταση, που μπορεί να έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας το τελευταίο διάστημα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σήμερα οι πλανήτες είναι πολύ θετικοί απέναντί σου. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση της και να σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να είσαι σε ετοιμότητα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα δεν θα είναι λίγες, αγαπητέ Ιχθύ, και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, κυνήγησε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα μεταξύ σας και να νιώσετε και οι δύο όμορφα. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, η αυξημένη σου γοητεία μπορεί να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου χρειάζεται να είσαι μεθοδικός, φίλε Ιχθύ, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα είναι ικανό να εξισορροπήσει την κατάσταση.
Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger