Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΦΡΙΚΗ στη ΡΟΔΟ: Μητέρα έκανε «δώρο» στον εραστή της την 18χρονη κόρη της…

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013



Τον εφιάλτη από τον εραστή της μητέρας της βίωνε εδώ και τέσσερα χρόνια μία 18χρονη μαθήτρια από τη Ρόδο. Όπως αποκάλυψε στις Αρχές, ο πατριός της τη βίαζε από 14 ετών, με την συναίνεση και προτροπή της ίδιας της μητέρα της…
Όπως αποκαλύπτει η «Ροδιακή», σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, βιαζόταν από τον 51χρονο πατριό της, ενώ όταν αρνούνταν να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, η ίδια της η μητέρα την «τιμωρούσε» αφήνοντας της πολλές φορές, ακόμη και νηστική! Σε άθλια κατάσταση η 18χρονη πήρε την απόφαση να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που περνάει εδώ και τέσσερα χρόνια. Κατήγγειλε τον πατριό και την μητέρα της στις διωκτικές Αρχές και σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.
Όπως κατέθεσε η μαθήτρια, όταν αντιδρούσε στον εφιάλτη που ζούσε, είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον πατριό και την μητέρα της, η οποία μάλιστα την «τιμωρούσε» για την άρνηση της, βρίζοντας την ή αφήνοντας την ακόμη και χωρίς φαγητό… Μάλιστα ο πατριός της την εκφόβιζε ώστε να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία, αφού όπως της έλεγε «αν το κάνει, κανείς δεν θα την πιστέψει, διότι είναι όλοι «δικοί» του». Η κοπέλα τόλμησε και τώρα φιλοξενείται από το σύλλογο κακοποιημένων γυναικών.

Οι ποινικές διώξεις Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε σε βάρος του 51χρονου πατριού ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για: Βιασμό κατ” εξακολούθηση Αποπλάνηση παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ” εξακολούθηση Κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που ο παθών δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ” εξακολούθηση και από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο.
Ο εισαγγελικός λειτουργός άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και για την 40χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε όλα τα αδικήματα που βαραίνουν τον 51χρονο σύζυγό της

http://www.kataskopoi.com/


Πώς μία εταιρεία «τέρας» γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων «σπέρνει» τον καρκίνο στον κόσμο



Κάτι έχει αλλάξει ριζικά στην ανθρωπότητα, όπως την γνωρίζουμε, οδηγώντας την σταθερά στον αφανισμό, στο βωμό του κέρδους. Ένα «τέρας» ρίχνει βαριά τη σκιά του πάνω στον πλανήτη, ένας εταιρικός κολοσσός, η περιώνυμη Monsanto, η οποία – καθώς λένε οι πολέμιοί της – μετατρέπει σιγά-σιγά τον κόσμο σε ένα τεραστίων διαστάσεων γενετικό πείραμα, με αντίκρισμα έναν πακτωλό χρημάτων.




Μετερχόμενη κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, η εταιρεία γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων Monsanto αυξάνει το φάσμα επιρροής της στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και αγορά, αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο, εξαπλώνοντας τις καλλιέργειές της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του tvxs.gr, σε επιμέλεια της Νικολέττας Ρούσσου:


Το Νοέμβριο του 2012, η εφημερίδα The Journal of Food and Chemical Toxicology, δημοσίευσε έρευνα με τίτλο «Η μακροπρόθεσμη τοξικότητα του ζιζανιοκτόνου Roundup και του γενετικώς τροποποιημένου αραβόσιτου, ανεκτικό στο Roundup», η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Ζιλ Έρικ Σεραλίνι και την επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Cean της Γαλλίας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική έρευνα, καθώς είναι η μοναδική μέχρι στιγμής, που μελέτησε τον αντίκτυπο που έχει στην υγεία η διατροφή που βασίζεται στο γενετικώς τροποποιημένο σιτάρι, το οποίο έχει ψεκαστεί με το ζιζανιοκτόνο Roundup της Μονσάντο.


Ο Σεραλίνι δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της έρευνας του, ενώ ακολούθησε τετράμηνος ενδελεχής έλεγχος από επιστήμονες αναφορικά με την εγκυρότητα της.


Η ομάδα του Σεραλίνι εξέτασε πάνω από 200 αρουραίους, οι οποίοι είχαν τραφεί με γενετικώς τροποποιημένο σιτάρι σε μια περίοδο 2 χρόνων, δηλαδή πολύ περισσότερο από την αντίστοιχη τρίμηνη έρευνα που πραγματοποίησε η Μονσάντο, προκειμένου να λάβει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA). Η έρευνα η οποία κόστισε 3 εκατομμύρια ευρώ, έγινε κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας για την αποφυγή της πίεσης των βιομηχανιών.


Τι έδειξε όμως η μελέτη; Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του tvxs.gr:


Η εν λόγω μελέτη ανέδειξε τις σοβαρές επιπτώσεις των μεταλλαγμένων τροφίμων καθώς και του συγκεκριμένου ζιζανιοκτόνου στην υγεία. Ειδικότερα τα πειραματόζωα εμφάνισαν καρκίνο στο μαστό, νεφροπάθειες, ορμονολογικές ανωμαλίες καθώς και ψηλαφητούς όγκους. Οι πρώτοι όγκοι εμφανίστηκαν στα πειραματόζωα 4 με 7 μήνες μετά την έναρξη της έρευνας, οι φωτογραφίες των οποίων έκαναν τον γύρο του κόσμου. Μολονότι στην έρευνα της Μονσάντο είχαν σημειωθεί επίσης ποσοστά τοξικότητας, παραβλέφθηκαν ως βιολογικώς ασήμαντα, τόσο από την ομάδα της εταιρείας όσο και από την EFSA.


Η δημοσίευση της έρευνας πυροδότησε αντιδράσεις, προκαλώντας πανικό στους ιθύνοντες της Ε.Ε, που είχαν αρχικά εγκρίνει τα προϊόντα της Μονσάντο. Η EFSA παραδέχθηκε ότι έδωσε την έγκρισή της βασιζόμενη σε στοιχεία της Μονσάντο, χωρίς να προβεί σε περαιτέρω διερεύνηση. «Οι κλινικές δοκιμές των μεταλλαγμένων προϊόντων στα ζώα δεν αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση τους. Παλαιότερα έρευνες που είχαν πραγματοποιηθεί και περιελάμβαναν τη χρήση πειραματόζωων κατά διάρκεια 90 ημερών, δεν είχαν φανερώσει τις βλαβερές συνέπειες των μεταλλαγμένων τροφίμων στην υγεία», δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Ε.Ε. Ωστόσο η φράση 90 μέρες είναι και το κλειδί στην υπόθεση. Όλες οι παθογένειες εμφανίστηκαν στα ζώα μετά τους 4 μήνες.


Η αντίδραση της Μονσάντο για τον περιορισμό της ζημιάς που προκλήθηκε από την έκταση που πήρε το θέμα ήταν σπασμωδική, καθώς τόνισε ότι έδωσε την έρευνα του Σεραλίνι για αξιολόγηση στο επιστημονικό τμήμα της EFSA.


Για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα του tvxs.gr, πατήστε εδώ:


Παρακολουθήστε, επίσης, το διαφωτιστικό ντοκιμαντέρ που ακολουθεί, με θέμα τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Monsanto και τις επιπτώσεις τους στην παγκόσμια υγεία:

- See more at: http://arouraios.gr/2013/12/pos-mia-etaireia-teras/#sthash.RF7NBz6V.dpuf

Ανθρωπόμορφα ΚΤΗΝΗ – Δείτε τι έκαναν μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ σε 14χρονη επειδή την βίασε ο ξάδερφός της!


Ένα περιστατικό από αυτά που δεν περιγράφονται με λόγια εύκολα σημειώθηκε στο Μπαγκλαντές! Μια 14χρονη κοπέλα συνελήφθη με την κατηγορία της μοιχείας, στο Μπαγκλαντές.

Η μικρή Χένα Άκτερ, το μικρότερο παιδί από τα πέντε που είχαν οι γονείς της, ζούσε στο Μπαγκλαντές, στην πόλη Σαριατπούρ.

Τα προβλήματά της άρχισαν όταν ο ξάδελφός της, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος της, ο Μαχμπάμπ Καν παντρεύτηκε και επέστρεψε στο χωριό, ζώντας στην ίδια γειτονιά με εκείνη. Ξαφνικά την ερωτεύτηκε και ας ήταν ξαδέλφη του.

Η Χένα πήγαινε στην έβδομη τάξη γυμνασίου και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα μαζί του καθώς την παρενοχλούσε όποτε γυρνούσε από το σχολείο της στο σπίτι.

Η Χένα το είπε στους γονείς της και ο πατέρας της κατήγγειλε τις πράξεις του Μαχμπάμπ στους πρεσβύτερους του χωριού, οι οποίοι και επέβαλαν πρόστιμο στον νεαρό ύψους 1000 δολαρίων τα οποία έπρεπε να καταβάλλει στην οικογένειά της όπως επίσης έπρεπε να την αφήσει ήσυχη.

Εκείνος όμως δεν συμμορφώθηκε. Μήνες αργότερα, θέλοντας να πάρει την εκδίκησή του, παραμόνευε έξω από το σπίτι της Χένα, και όταν εκείνη βγήκε από το σπίτι για να πάει στην τουαλέτα, την άρπαξε από πίσω, τη φήμωσε με ένα ύφασμα, την έριξε κάτω και τη βίασε χτυπώντας την συγχρόνως.

Η γυναίκα του Μαχμπάμπ άκουσε τις κραυγές της Χένα και βγήκε έξω για να δει τι συνέβαινε. Βρήκε λοιπόν τον σύζυγό της να βιάζει την κοπέλα, όμως αντί να τη βοηθήσει, άρχισε και εκείνη να χτυπά με βία τη Χένα.

Μετά το επεισόδιο, όταν η οικογένεια της Χένα απευθύνθηκε σε δικαστήριο για να δώσει μία και καλή τέλος στον εφιάλτη που ζούσε η μικρή, όχι μόνο δεν βρήκε το δίκαιό της αλλά καταδικάστηκε και για… μοιχεία!

Μάλιστα η ποινή της ήταν 101 μαστιγώματα ενώ του Μαχμπάμπ 201. Ο τελευταίος, την ώρα της τιμωρίας του με μαστίγωμα κατάφερε να διαφύγει. Όχι όμως και η Χένα η οποία μετά από 70 μαστιγώματα έπεσε αναίσθητη.

Μία εβδομάδα αργότερα έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν…

Ευχόμαστε κάποια στιγμή να σταματήσουν αυτά τα περιστατικά…

http://www.diavaseto.com/


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/12


Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Θαύμασε την ομορφιά σε ένα λουλούδι, νιώσε την ζεστασιά από ένα χαμόγελο, ζήσε την αιωνιότητα σε μια ερωτική στιγμή. 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αντιλαμβάνεστε ότι με το να είστε αδρανείς ίσως να μην πετυχαίνετε ακόμα και τον πιο εύκολο στόχο σας. Αν βέβαια έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε μπορείτε να το προσφέρετε αυτό στον εαυτό σας κάνοντας λιγότερες επαφές και παραμένοντας περισσότερο μόνοι σας.
Έρωτας: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αφεθεί σε ένα ρομαντικό όνειρο ή ακόμα και σε μια αδρανή συμπεριφορά γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Η σχέση με Παρθένο σας συγκινεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει από την πλευρά σας έντονη κινητικότητα αλλά μπορεί τα συναισθήματά σας τουλάχιστον για σήμερα να σας προδίδουν. Πιθανόν να έχετε μια συγκεκριμένη πρόταση η οποία όμως για να δουλέψει μπορεί να χρειάζεται αρκετή προσπάθεια από την πλευρά σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε εστιασμένοι στο να δουλέψετε μαζί με κάποια άτομα τα οποία έχουν ένα κοινό στόχο μαζί σας. Και πιθανόν αυτός να αφορά και σε ένα κομμάτι υπηρεσίας ή φιλανθρωπίας σε άλλα πρόσωπα.
Έρωτας: Έχετε μέσα στην καρδιά σας ένα μυστικό που σας καίει και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε καθόλου. Κυρίως ο κρυφός έρωτας για ένα Κριό ή για ένα Τοξότη που βλέπετε ότι δεν γίνεται τίποτε σας ενοχλεί αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Εκτός αν θέλετε να ρισκάρετε που όμως μερικοί από εσάς στην συγκεκριμένη φάση δεν μπορείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ήδη κατά νου τι θα πρέπει να κάνετε. Αλλά όταν το βάζετε σε εφαρμογή νιώθετε ότι ίσως να είναι κάπως άπιαστο για σας. Καλό είναι πάντως να κινηθείτε και να μην αμφισβητείτε εξαιτίας της μεγάλης σταθερότητας που έχετε τις τυχόν υπερβολές. Όλο και κάτι καλό θα βγει.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε αρκετά μπερδεμένοι και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να χειρίζεστε όλα μαζί τα δεδομένα γιατί προσπαθώντας μπορεί να μπερδευτείτε. Το ταλέντο σας για χορό ή για οποιαδήποτε άλλη τέχνη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες νευρικές εντάσεις.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας αρέσει υπερβολικά αλλά να μην τολμάτε να μιλήσετε γιατί δεν έχετε όρεξη να «φάτε πόρτα», παρόλο που είστε αρκετά τολμηροί, κυρίως αν είναι Αιγόκερως. Έχετε πάντως μεγαλύτερο περιθώριο και ευχέρεια να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με έναν άλλο Δίδυμο ή με Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Να μην βιαστείτε τουλάχιστον για σήμερα. Ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε εμπρός σε ένα αδιέξοδο ή ένα μπέρδεμα για το οποίο εσείς θα πρέπει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ συναισθηματικοί και χαλαροί για αυτό έχετε μια εύνοια και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας. Όπου πάτε γενικά κερδίζετε συμπάθειες και οι πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα.
Έρωτας: Έχετε έναν στόχο συγκεκριμένο για αυτό δεν θέλετε να απέχετε πολύ από ένα άτομο παρόλο που οι συνθήκες δεν βοηθάνε. Αν πάντως δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τον Τοξότη μην διαλέξετε την μέθοδο να του κάνετε παράπονα και αντιπαραθέσεις γιατί σίγουρα θα τον χάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δίπλα σας κάποια πρόσωπα που νοιάζονται για σας. Αρκεί να είστε σύμφωνοι με νέες μεθόδους οι οποίες είναι κατά κάποιο τρόπο ακραίες για τα δικά σας μέτρα. Αλλά ίσως να χρειάζεστε την ελευθερία που διαθέτουν για να ξεκολλήσετε από τα τετριμμένα.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Επαναλαμβάνετε κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να τα αξιολογήσετε. Για αυτό τα κάνετε και πάλι ζητώντας την αμοιβή σας με ένα πολύ ευγενικό τρόπο. Πιθανόν να παρασυρθείτε από άλλα άτομα τα οποία έχουν προσωπικά προβλήματα και να πρέπει εσείς να τους συμπαρασταθείτε.
Έρωτας: Η ευαισθησία αλλά και η λύπηση είναι συναισθήματα που σας κάνουν και χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια. Για αυτό καλύτερα να παραμείνετε δυνατοί μέσα σας για να μην παρασυρθείτε και δώσετε υποσχέσεις από αδυναμία γιατί μετά δεν θα μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να παίξετε ένα ρόλο πολύ ιδιαίτερο και θα πρέπει να γίνει χωρίς μεγάλο επηρεασμό από λύπη για την αδυναμία των άλλων γιατί θα απομακρυνθείτε από τον στόχο σας. Στην προκείμενη φάση χρειάζεστε προστασία των οικονομικών σας και αυτό θα πρέπει να κάνετε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως επηρεασμένοι από καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε και πιθανόν να είστε πολύ ευαίσθητοι. Θα ήταν καλό όμως να είστε ενεργοί και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην γίνουν λάθη και παραλείψεις.
Έρωτας: Έχετε μεγάλη προστασία και κυρίως από ένα πρόσωπο που σας σκέπτεται πάρα πολύ και σας δείχνει μεγάλη αγάπη και προσφορά. Ίσως να μην το συνειδητοποιείτε πολύ εύκολα γιατί δεν εμπιστεύεστε εύκολα, κυρίως έναν Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο σας και να μην αποπροσανατολίζεστε από εδώ και από εκεί. Έχετε πάντως ένα σημαντικό βοήθημα το οποίο σας καθορίζει τις επόμενες κινήσεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα και θα δείτε ότι αυτό τελικά σας κάνει καλό και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να διακρίνετε το σωστό από το λάθος.
Έρωτας: Αναλαμβάνετε να κάνετε κάποιες ανοικτές συζητήσεις και κυρίως με έναν Ιχθύ γιατί μπορεί να σας έχει κάνει εξομολόγηση αλλά κυρίως για να μην παραμυθιάζεστε τι μπορείτε να προσφέρετε και τι όχι. Η επαφή με Τοξότη θα είναι πολύ ρομαντική.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες να αναπτυχθείτε αλλά χρειάζεστε περισσότερη ψυχική ενδυνάμωση για να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ συναισθηματικοί και εκφράζεστε πολύ εύκολα στα δικά σας πρόσωπα. Για αυτό θα αντιληφθείτε πιο εύκολα με ποιο τρόπο θα πάρετε και θα δώσετε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Έρωτας: Είστε πολύ αισθαντικοί και συναισθηματικοί. Η προσωπική σας ενέργεια είναι σημαντική και αν την βάζετε με την καρδιά σας μέσα στην σχέση σας θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η διάθεσή σας πάντως να είστε γενναιόδωροι μπορεί να βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με έναν Ταύρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή ρισκάρετε μπορεί να ανοιχτείτε και να κάνετε κάτι καλό το οποίο για να πετύχει θα χρειαστεί να ενδυναμώσετε την προσωπική σας πίστη. Πάντως είναι μια περίοδος που θα βγάλετε χρήματα είτε ταξιδεύοντας και βρίσκοντας ευκαιρίες είτε επιδιώκοντας να κάνετε κάτι πολύ δυναμικό.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε αρκετά μπερδεμένοι αλλά συγχρόνως και πολύ ευαισθητοποιημένοι στα προβλήματα των άλλων. Για αυτό χρειάζεται να δώσετε την βοήθειά σας αλλά μέχρι εκεί που αντέχετε γιατί μερικές φορές υπερβάλλετε.
Έρωτας: Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι αλλά και πολύ αδύναμοι συναισθηματικά. Ίσως να έχετε βαρεθεί να κάνετε ή να λέτε πράγματα και τελικά να μην εισακούεστε. Η δύναμή σας κρύβεται στην πίστη και στη σταθερή αγάπη που μπορεί να έχετε μέσα σας. Η σχέση με Ιχθύ θα εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες θα τις ανακαλύψετε από μόνοι σας. Ίσως βρεθείτε μπροστά σε μια συνεργασία η οποία θα σας ανταμείψει τελικά άμεσα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε σε μια φάση πολύ συναισθηματική η οποία θα σας κάνει να σπάσετε κάποιες αντιστάσεις και κυρίως αν έχει να κάνει με ένα προσωπικό σας ζήτημα το οποίο πολλές φορές σας αποπροσανατολίζει. Μια ξαφνική απόφαση για να κάνετε ένα ταξίδι πιθανόν να σας κάνει πολύ καλό και να σας ανανεώσει.
Έρωτας: Είστε αρκετά κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό βοηθάει στο να ανοιχτείτε και να πείτε ακόμα και τα εσώψυχά σας. Η Αφροδίτη συνεχίζει να σας δίνει γοητεία και να μην σας αφήνει να χάσετε την ελπίδα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα μεγάλο κύκλωμα το οποίο σας δίνει την ελευθερία να κάνετε καλύτερες γνωριμίες και να κλείνετε δουλειές οι οποίες στο μέλλον μπορεί να σας φέρουν καλά χρήματα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπορεί να νιώθετε ελαφρώς αποπροσανατολισμένοι και ο λόγος είναι ότι παραμένετε αδρανείς ακόμα και σε ένα μεγάλο πρόβλημα που σας έχει δημιουργηθεί.
Έρωτας: Η επικοινωνία με έναν Παρθένο ίσως να σας βάλει προ των ευθυνών σας γιατί μερικές φορές είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε βαθιά και τις ανάγκες των άλλων. Η σχέση με έναν Λιοντάρι μπορεί να χαλάσει γιατί υπάρχουν μεγάλες κόντρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια ανοίγματα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο για αυτό μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του. Το παρελθόν που σας ταλαιπωρούσε θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε καλύτερα.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε τη δική σας προσωπική γνώμη πάνω σε πολλές υποθέσεις και ο λόγος είναι ότι έχετε απόλυτη επίγνωση των ατομικών σας αναγκών.
Έρωτας: Μπορεί να είστε τελείως απορροφημένοι μέσα στις δικές σας υποθέσεις και να μην είστε και τόσο συντροφικοί όσο τελικά χρειάζεται για να πλησιάσετε κάποιο άτομο. Η έξοδος σήμερα ίσως να σας φέρει πολύ κοντά με έναν Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλο αυτόν τον καιρό υπάρχουν ευκαιρίες και ανοίγματα. Κυρίως η κοινωνική σας ταυτότητα θα είναι πολύ έντονη γιατί θα γνωρίζεστε πιο εύκολα με πρόσωπα που έχουν δύναμη και προσωπικότητα.

Πηγή: http://www.astrology.gr


Ψωροκώσταινα – Η ιστορία της γενναιόδωρης ζητιάνας που έσωσε δεκάδες ορφανά από την πείνα!!!


Σήμερα το παρατσούκλι της χρησιμοποιείται απαξιωτικά για να αποδώσει την κακομοιριά και την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας. Η ίδια όμως υπήρξε μια ηρωική και αξιέπαινη Ελληνίδα.
Η Πανωραία Χατζηκώστα, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, έζησε στα δύσκολα της ελληνικής Επανάστασης.
Το 1821, μετά την καταστροφή του Αϊβαλιού από τους Τούρκους, μεγάλο μέρος του πληθυσμού του σφαγιάστηκε και το υπόλοιπο βρήκε σωτηρία στα Ψαρά. Τόσο τον άντρα της, Κώστα Αϊβαλιώτη πλούσιο έμπορο, όσο και τα παιδιά της, τους έσφαξαν μπρος τα μάτια της οι Τούρκοι. Η ίδια πάμφτωχη και ολομόναχη, βρέθηκε αρχικά στα Ψαρά απ’ όπου πήρε και το προσωνύμιο Ψαροκώσταινακαι έπειτα στο Ναύπλιο.
Εκεί ξεκινά ένας δυσβάστακτος αγώνας επιβίωσης για την άλλοτε αρχόντισσα, καθώς για να βγάλει το ψωμί της αναγκάζεται να κάνει την αχθοφόρο και την πλύστρα.
Παρά τα προβλήματά της όμως, παίρνει υπό την προστασία της ορφανά παιδιά αγωνιστών, τα οποία για να τα θρέψει, γυρνά από σπίτι σε σπίτι και ζητιανεύει. Τα χαμίνια της παραλίας την παίρνουν στο κατόπι και την φωνάζουν Ψωροκώσταινα.
Το 1826 ενώ μαίνονταν η πολιορκία του Μεσολογγίου από τον Ιμπραήμ, διενεργήθηκε έρανος στην κεντρική πλατεία της πόλης, για την ενίσχυση των αποκλεισμένων μαχητών. Οι υπεύθυνοι μάταια ζητούσαν από τον πολύπαθο λαό να βάλει το χέρι στην τσέπη. Η φτώχια και η εξαθλίωση ήταν συγκάτοικος σε κάθε ελληνικό σπίτι.
Το παρατσούκλι της μεγαλόκαρδης Πανωραίας, συχνά σήμερα παρομοιάζεται με την ένδεια της Ελληνικής οικονομίας
Τότε και ενώ κανένας δεν πλησίαζε το τραπέζι, η φτωχότερη όλων, η χήρα Χατζηκώσταινα, βγάζει το ασημένιο δαχτυλίδι που φορούσε στο δάχτυλό της και μαζί με ένα γρόσι που είχε στην τσέπη της, τα ακουμπά στο τραπέζι της ερανικής επιτροπής. «Δεν έχω τίποτα άλλο από αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι κι αυτό το γρόσι. Αυτά τα τιποτένια προσφέρω στο μαρτυρικό Μεσολόγγι».
Η απρόσμενη αυτή χειρονομία έκανε κάποιον από το πλήθος να αναφωνήσει: «Για δείτε, η πλύστρα η Ψωροκώσταινα πρώτη πρόσφερε τον οβολό της» κι αμέσως ξύπνησε το ελληνικό φιλότιμο. Ένας, ένας όλοι άρχισαν να αποθέτουν στο τραπέζι του εράνου λίρες, γρόσια και ασημικά, ό,τι είχε ο καθένας από το υστέρημά του.
Με την ίδρυση του ελληνικού κράτους, σε μια συνεδρίαση της Συνέλευσης, κάποιος παρομοίασε το Ελληνικό Δημόσιο με την Ψαροκώσταινα. Ο συσχετισμός αυτός άρεσε και έμεινε…

Αργότερα επί της βασιλείας του Όθωνα, οι αγωνιστές συνήθιζαν να αποκαλούν ειρωνικά την βαυαρική αντιβασιλεία «Ψωροκώσταινα» και αυτή γεμάτη περιφρόνηση ανταπαντούσε, σε όσους ζητούσαν τη βοήθεια του κράτους για να συντηρηθούν, «όλοι από την Ψωροκώσταινα ζητούν να ζήσουν».


mixanitouxronou.gr



Έχεις κριθαράκι; Βάλε .......



Το γιατροσόφι που θα σας λύσει τα χέρια...
Aν νιώσετε κάποια στιγμή το βλέφαρό σας να σας «κόβει» σε ένα σημείο που έχει αρχίσει να κοκκινίζει, σημαίνει ότι βγάζετε κριθαράκι. Για να απαλλαγείτε γρήγορα από αυτή την ενόχληση, πρέπει να κάνετε αμέσως ένα κατάπλασμα από άνθος αραβοσίτου αναμεμειγμένο με λίγο νερό. Tο άμυλο που περιέχει το άνθος αραβοσίτου καταπραΰνει τον ερεθισμό των ιστών και επιταχύνει την ίασή τους.


http://www.briefingnews.gr/


Η εξέγερση των Κρητικών κατά των φόρων για τα δάνεια που φορτώθηκαν στο λαό, το 1928!



Του Αλέκου Α. Ανδρικάκη
(andrikakis@gmail.com)

Η εποχή του 1928 έμοιαζε πολύ με τη σημερινή. Οι κυβερνήσεις άδειαζαν τα δημόσια ταμεία, φόρτωναν με σπατάλες και ρουσφέτια το φτωχό ελληνικό κράτος κι έπαιρναν δάνεια για να λειτουργήσει η χώρα και να πληρώνουν τους δανειστές. Δάνεια τα οποία καλούσαν το λαό να πληρώσει, χωρίς να φταίει. Και τότε έγινε κάτι που δεν το υπολόγιζαν. Η άγρια και απάνθρωπη φορολογία οδήγησε σε εξέγερση τους Κρήτες. 

Μια εξέγερση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς και κράτησε μέχρι το καλοκαίρι, ανατρέποντας δύο συμμαχικές, πολυκομματικές κυβερνήσεις. Ξεκίνησε με την πυρπόληση του φορολογικού γραφείου στις Μοίρες, και ακολούθησαν άλλες καταστροφές δημόσιων κτιρίων, αλλά και συνεχείς συγκεντρώσεις στις πόλεις και τα κεφαλοχώρια, αποκορύφωμα των οποίων ήταν η μεγάλη συγκέντρωση του Ηρακλείου και η ανάληψη της διοίκησης της πόλης από το λαό, στις 29 Ιανουαρίου. Παράλληλα, η εξέγερση είχε τη μορφή ενός ξεσηκωμού κατά του πολιτικού συστήματος, αφού αποκηρύχθηκαν οι βουλευτές. 

Τα συλλαλητήρια σ’ όλο το νησί, επί μήνες, οδήγησαν σε πανελλήνιο αντικυβερνητικό κίνημα και την πτώση της συμμαχικής κυβέρνησης Αλέξανδρου Ζαΐμη, άλλοτε αρμοστή της Κρήτης.

Ο Ζαΐμης είχε αναλάβει, μετά τις εκλογές της 4 Δεκεμβρίου 1926, στις οποίες οδηγήθηκε η χώρα με την πτώση της δικτατορίας του Γεωργίου Κονδύλη, επικεφαλής μιας θεωρούμενης οικουμενικής κυβέρνησης. Στην πρώτη του κυβέρνηση, αμέσως μετά τις εκλογές, συμμετείχαν τρία βενιζελογενή κεντρώα κόμματα (του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, του Γεωργίου Καφαντάρη και του Ανδρέα Μιχαλακόπουλου ) και δύο αντιβενιζελικά δεξιά ( το Λαϊκό του Παναγή Τσαλδάρη και οι ακροδεξιοί Ελευθερόφρονες του Ιωάννη Μεταξά).

Η δεύτερη συμμαχική κυβέρνηση ανέλαβε στις 22 Αυγούστου 1927, μετά την αποχώρηση του Λαϊκού Κόμματος. Συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι. Την εποχή που ξέσπασαν τα γεγονότα της Κρήτης, στα μέσα Ιανουαρίου 1928, στην εξουσία ήταν η δεύτερη συμμαχική κυβέρνηση Ζαΐμη. Υπουργός των Οικονομικών ήταν ο Καφαντάρης, Γεωργίας ο Παπαναστασίου, Συγκοινωνιών ο Μεταξάς (πρωταγωνιστής πολλών οικονομικών σκανδάλων, με κυριότερο των σιδηροδρόμων), Εξωτερικών ο Μιχαλακόπουλος. Το υπουργείο Εσωτερικών είχε ο ίδιος ο Ζαΐμης, καθώς είχε την ευθύνη και της δημόσιας τάξης στη χώρα.


Το κράτος με τη μορφή ληστών και πάνοπλων χωροφυλάκων γυρίζει στην Κρήτη για την είσπραξη των φόρων από τους φτωχούς Κρητικούς. Γελοιογραφία του Ν. Καστανάκη τις ημέρες των κρητικών συλλαλητηρίων (“Η Πρωία”, 2 Φεβρουαρίου 1928)

Η αντιφορολογική εξέγερση της Κρήτης ήταν επί μήνες στα πρωτοσέλιδα της εποχής, παρά το γεγονός ότι ταυτόχρονα εξελίσσονταν συνταρακτικά γεγονότα, πολιτικά και οικονομικά. Η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης, αναζητά κι εξασφαλίζει νέο δάνειο από την Αμερική, δέχεται πιέσεις από τους δανειστές, οι οποίοι στην ουσία την θέτουν υπό την εποπτεία τους. 

Παράλληλα, αποκαλύπτονται σκάνδαλα, ένα απ’ αυτά με πρωταγωνιστή τον Μεταξά που ως υπουργός Συγκοινωνίας αναθέτει με αδιαφανείς όρους σε εταιρεία την οδοποιία της χώρας έναντι ενός τεράστιου ποσού. Προκαλείται κρίση στην πολυκομματική κυβέρνηση Αλέξανδρου Ζαΐμη, παραιτούνται υπουργοί, με πρώτο τον Γεωργίας Αλέξανδρο Παπαναστασίου, που βγαίνει πλέον ως κεντρική αιχμή της αντιπολίτευσης. Στην επικαιρότητα είναι και σκάνδαλα σε βάρος των προσφύγων και της γης που τους διανέμεται. Ενώ την ίδια εποχή πραγματοποιείται η δίκη του δικτάτορα Πάγκαλου.


Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Ελληνική” στις 8 Φεβρουαρίου 1928, με την εξέγερση στην Κρήτη, η οποία αρχίζει να παίρνει πλέον πανελλήνιες διαστάσεις

Τα γεγονότα της Κρήτης ξεκίνησαν με την πυρπόληση του φορολογικού γραφείου Μοιρών από απεγνωσμένους αγρότες, άγρια φορολογούμενους, Ακολούθησαν καταστροφές και πυρπολήσεις και άλλων φορολογικών γραφείων, δημόσιων ταμείων, τηλεγραφείων και κοινοτικών γραφείων, στη Νεάπολη, το Τζερμιάδω, τη Σητεία, τα Χανιά και σε άλλα μέρη.

Στις εφημερίδες καθημερινά αναγράφονταν και τερατώδη ψέματα για να συκοφαντηθεί ο αγώνας του κρητικού λαού. Για παράδειγμα, γράφηκε ότι οι εξεγερμένοι είχαν δολοφονήσει το νομάρχη Ηρακλείου Εμμανουήλ Λυδάκη, ή, σε άλλες περιπτώσεις, ότι κρατούσαν όμηρους τον γενικό διοικητή Κρήτης Τίτο Γεωργιάδη και το νομάρχη Ηρακλείου.

Η κυβέρνηση αρχικά, για να ηρεμήσει τα πνεύματα, απάντησε με ψεύτικες υποσχέσεις. Ότι θα υπήρχε ελάφρυνση της φορολογίας στους πιο φτωχούς. Αλλά όταν αυτό δεν παγίδεψε τους Κρήτες, που συνέχισαν τις μεγάλες κινητοποιήσεις, επιχειρήθηκε σκληρή κυβερνητική απάντηση. Πάρθηκαν έκτακτα μέτρα με την αποστολή στην Κρήτη μονάδων στρατού και χωροφυλακής. Ακολούθησαν συλλήψεις στις πόλεις και τα χωριά, Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν το γενικός γραμματέας του ΕΚΗ Νίκος Σφακιανάκης και το ιστορικό στέλεχός του ΚΚΕ Στέλιος Παπαδομιχελάκης, κοινοτάρχης τότε του Μαράθου. Ο αυταρχικός τρόπος που η κυβέρνηση πάντως αντιμετώπισε ένα δίκαιο αγώνα, προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, την έντασή του και την επέκταση σε όλη την Ελλάδα.

Οι Κρήτες αποκήρυξαν τους κυβερνητικούς βουλευτές, που κατηγορήθηκαν ότι αντί να είναι δίπλα στο λαό, αποφάσιζαν όλο και σκληρότερα μέτρα σε βάρος των φτωχών, ενώ την ίδια ώρα εκείνοι πλούτιζαν! Στο Ηράκλειο ο βουλευτής Γεώργιος Κοκκινάκις, που ήταν από τους σφοδρούς πολέμιους των κινητοποιήσεων, κατηγορήθηκε ευθέως για ρουσφετολογική πολιτική και πλουτισμό. Το πρόβλημα εξελίχθηκε σε κυβερνητικό.


Το «έργο» της κυβέρνησης, η οποία αναπαρίσταται σαν ετοιμόρροπο κτίσμα, με τα πολλά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει. Κεντρικό θέμα οι Κρήτες: Ο χωροφύλακας κυνηγά τον ένα Κρητικό, ζητώντας του φόρους και πίσω τον χωροφύλακα κυνηγά άλλος Κρητικός, που έχει πάρει τα όπλα! Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου με σφυροδρέπανο βγαίνει στα κεραμίδια! Ήδη έχει διαχωρίσει τη θέση του από την κυβερνητική πολιτική, ενώ οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί παρακολουθούν. (Γελοιογραφία του Κ. Καστανάκη, από την εφημερίδα “Η Πρωία”, 16 Φεβρουαρίου 1928)

Προκλήθηκε ρήγμα στη συνοχή της πολυκομματικής κυβέρνησης Ζαΐμη, η οποία «φορτωμένη» από την οικονομική πολιτική και τα σκάνδαλα, παρέπαιε. Και στις 3 Φεβρουαρίου έπεσε, για να συγκροτηθεί και πάλι, χωρίς τον Παπαναστασίου αυτή τη φορά. Ενώ στις 4 Ιουλίου 1928 έπεσε οριστικά και ανέλαβε ο Βενιζέλος, που πάντως είχε κατηγορηθεί (μάλλον αβάσιμα) ότι ενίσχυε το κίνημα αντίδρασης του λαού. Ήταν η τελευταία πρωθυπουργία Βενιζέλου, που δεν έμοιαζε και πολύ με τις προηγούμενες…

Μερικοί που δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να εξηγήσουν τους πραγματικούς λόγους αυτού του διαρκούς λαϊκού ξεσπάσματος, προσπάθησαν να δώσουν στο ελληνικό κοινό ερμηνείες που βόλευαν: άλλοι από τους δημοσιογράφους έγραψαν για προσπάθεια της Κρήτης να επιστρέψει στο καθεστώς αυτονομίας, άλλοι ότι οι Κρήτες υποκινήθηκαν από τους Βενιζελικούς κι άλλοι από τους κομμουνιστές. Γράφηκε ακόμη κι ότι πίσω από την κρητική εξέγερση βρίσκονταν οπαδοί του άλλοτε δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου, παππού του σημερινού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι ένας φτωχός άνθρωπος, απελπισμένος επειδή του δεσμεύουν τη ζωή και το μέλλον των παιδιών του, μπορεί να φτάσει στα άκρα, αφού δεν έχει να χάσει τίποτε. Και δεν χρειάζεται υποκινήσεις ή άλλες σκέψεις για να ξεσηκωθεί…

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/


Το ακούσαμε και αυτό από τον Ταμήλο:«Οι πολίτες φταίνε που πεθαίνουν από τα μαγκάλια»


Τον απλό πολίτη που δε διαθέτει κοινή λογική, κατηγόρησε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί μαγκάλια για…. να ζεσταθεί επειδή δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το ρεύμα του ή για να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio1d.gr και στην εκπομπή «Όλα στην φόρα» του Ντήν Βουλκίδη και της Βάσιας Μπάρμπα, ο κ. Ταμήλος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει ευθύνη. » Είναι άδικο ότι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία. Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση.» τόνισε ο βουλευτής ενώ υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση υποστηρίζοντας οτι είναι ο μόνος τρόπος για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Αναφορικά με το μεγάλο θέμα της ανεργίας ο βουλευτής Τρικάλων τόνισε ότι η καταπολέμηση της δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης : » Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλεία και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων. Πρέπει πρώτα να ορθοποδήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας» δήλωσε ο κύριος Ταμήλος. «Πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι κάθετοι στο θέμα των πλειστηριασμών των σπιτιών των Ελλήνων. Έχουμε θέσει βέτο για να παραταθεί για ένα ακόμα χρόνο η προστασία της πρώτης κατοικίας. Η πρόταση μας έχει γίνει δεκτή από την κυβέρνηση και αναμένουμε να έρθει προς ψήφιση ο ενιαίος φόρος των ακινήτων μέσα στο οποίο θα υπάρχει σε άρθρο και η πρόταση μας» τόνισε ο βουλευτής Τρικάλων για το θέμα της άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας που εισηγείται η τρόικα.

http://www.araxtoi.com/10022568


Δείτε τι σημαίνει αν μουδιάζουν τα χέρια και τα πόδια συχνά


Μήπως μουδιάζουν τα πόδια και τα χέρια σας συχνά; Το συγκεκριμένο φαινόμενο μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες...

Δείτε αναλυτικά ποιες είναι οι κυριότερες από αυτές και τι πρέπει να κάνετε κατά περίπτωση.
Έλλειψη βιταμίνης Β12Στην περίπτωση αυτή δυσχεραίνεται η μεταφορά των νευρικών ερεθισμάτων, που έχει ως αποτέλεσμα την εκδήλωση μουδιάσματος στα άκρα και μπορεί να συνοδεύεται από την αίσθηση καψίματος.
Στην περίπτωση αυτή συστήνεται η αύξηση της πρόσληψης της Β12. Έχετε υπόψη σας ότι το κρέας, τα πουλερικά και τα ψάρια είναι πλούσιες πηγές της βιταμίνης αυτής.
Κακή κυκλοφορία του αίματος.
Στην περίπτωση αυτή, οι νευρικές απολήξεις των άκρων δεν αιματώνονται ικανοποιητικά.
Καλό θα είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον γιατρό, προκειμένου να σας συστήσει κατάλληλη αγωγή για τη βελτίωση της κυκλοφορίας.
Κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου.
Σε αυτή την περίπτωση, η κήλη είναι δυνατό να πιέζει κάποιο νεύρο, προκαλώντας μούδιασμα, που γίνεται αισθητό στα άκρα, όπου και καταλήγει.
Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.
Οι χρήστες υπολογιστών υποφέρουν πολύ συχνά από το συγκεκριμένο σύνδρομο. Προκειμένου να ανακουφιστείτε, καλό θα είναι να ξεκουράσετε το χέρι σας και να σταματήσετε τη δραστηριότητα που θεωρείτε ότι το προκάλεσε.

http://axioperierga.blogspot.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger