Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το έκανε και πάλι το θαύμα της η Kate Upton

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012


Ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη

Μαυρισμένη και με τις καμπύλες της να κλέβουν την παράσταση, η Kate Upton φωτογραφήθηκε με μαγιό της εταιρείας «Beach Bunny» προσφέροντας στους θαυμαστές της «καυτά» στιγμιότυπα. 

Με βλέμμα όλο υποσχέσεις, η 20χρονη ξανθιά καλλονή «ανέβασε» και πάλι τη θερμοκρασία με τη νέα της φωτογράφιση.










http://www.newsbeast.gr

Η 17χρονη Courtney Stodden ξαναχτυπά... (pics)



Γνωστή πλέον για τις προκλητικές της εμφανίσεις, η 17χρονη Courntey Stodden έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Μετά το γάμο της με τον κατά 35 χρόνια μεγαλύτερό της ηθοποιό Doug Hutchinson, κάνει τα πάντα για να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα.



Αυτή τη φορά η 17χρονη φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό σορτσάκι, όπως πάντα τα ψηλοτάκουνά της, και μας δείχνει πως πλαίνει το αυτοκίνητό της.


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...







http://www.kamikazi.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πορνοστάρ θα κάνει στοματικό έρωτα σε 200.000 άντρες!


Η πορνοστάρ  Σάρα Τζέι, έδωσε μια υπόσχεση, πως θα κάνει ένα σέξι δώρο σε 200.000 φίλους της στο Twitter, προσφέροντάς τους στοματικό έρωτα!
Υπάρχει όμως μία προϋπόθεση. Να το «σηκώσει» ο ΛεΜπρόν.
Η Σάρα υπόσχεται να δώσει το δικό της «τρόπαιο» στους 200.000 άνδρες που την ακολουθούν στο  Twitter, σε περίπτωση που οι Μαϊάμι Χιτ πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.
Η γνωστή πορνοστάρ δήλωσε πως αν ο ΛεΜπρόν και η παρέα του πάρουν το δαχτυλίδι, τότε θα κάνει στοματικό έρωτα σε 200.000 άνδρες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Kyrie Irving των Καβς, κάτι που ίσως δελεάσει τον πρώην συμπαίκτη του «Βασιλιά» να τον υποστηρίξει μετά από καιρό.
Όσοι πιστεύετε ότι το Μαϊάμι μπορεί να τα καταφέρει, δεν έχετε παρά να «ακολουθήσετε» την Σάρα Τζέι στον λογαριασμό της.
http://www.gazzetta.gr

Η Κρίστεν Στιούαρτ υπερασπίζεται την τόπλες -διπλού αυνανισμού- σκηνή της



Η χθεσινή πρεμιέρα της κινηματογραφικής μεταφοράς του On the Road του Τζακ Κέρουακ στο φεστιβάλ των Καννών άφησε τους πάντες με μια απορία. Είναι όντως η Κρίστεν Στιούαρτ αυτή που αυνανίζει τους δυο πρωταγωνιστές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου;
«Ήθελα να κάνω την σκηνή. Μου αρέσει να τρομοκρατώ τον εαυτό μου, να φτάνω όσο πιο κοντά σε μια εμπειρία είναι δυνατόν», ήταν απάντηση της πάλαι ποτέ πρωταγωνίστριας του Twilight στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την σκηνή αυνανισμού και ομαδικού σεξ (στην οποία εμφανίζεται τόπλες) που περιλαμβάνει η νέα της ταινία.
Η πιο καλά διατυπωμένη κριτική ήρθε από την Ντάν Γκέινορ του Culture and Media Institute που άρθρωσε το αυτονόητο «Πως θα μπορέσουν οι γονείς που πήγαν τις ανήλικες κόρες τους να δουν το Twilight να τους το εξηγήσουν αυτό; Δείχνει ανευθυνότητα εκ μέρους της Στιούαρτ και ανηθικότητα εκ μέρους των παραγωγών».
Όλα αυτά για τον ρόλο της Κρίστεν ως Λουάν Χέντερσον, η 16χρονη σύζυγος του -φίλου του Τζακ Κέρουακ- Νιλ Κάσιντι.

http://www.iefimerida.gr


"O Kαβαλιέρε με έβαζε να ντυθώ Ομπάμα αλλά δεν άπλωνε το χέρι του"


Νέα δικάσιμος τελέστηκε σήμερα, στο Μιλάνο, για την υπόθεση Ρούμπι Καρίμα, που αφορά τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.







Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εικοσιοκτάχρονης Δομινικανής Μαριστέλ Πολάνκο "οι βραδιές στην βίλα του Μπερλουσκόνι δεν προέβλεπαν τολμηρές σκηνές, ούτε χορούς χωρίς ενδύματα".


Η εν λόγω τηλεοπτική παρουσιάστρια, όμως, πρόσθεσε ότι "κάποιες φορές, ντύθηκε δικαστικός, ενώ της ζητήθηκε να μεταμφιεσθεί και σε πρόεδρο Ομπάμα". 

"Ο Σίλβιο δεν μας άγγιξε πονηρά, όλα όσα γράφτηκαν, σχετικά, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια", τόνισε η Πολάνκο, η οποία παραδέχθηκε ότι "έλαβε, ως δώρο, δέκα χιλιάδες ευρώ από τον Μπερλουσκόνι, και, σε είδος, κάποια απλά αντικείμενα". H Πολάνκο συνεχίζει να διαμένει σε διαμέρισμα που της έχει παραχωρήσει ο πρώην μεγιστάνας πρωθυπουργός. 

Παράλληλα, ο λογιστής του "μίστερ τιβί", Τζουσέπε Σπινέλι, κατέθεσε ότι "οι κοπέλες, κάθε Δευτέρα, του ζητούσαν χρήματα και ο ίδιος τηλεφωνούσε στον Μπερλουσκόνι, ρωτώντας τον τι έπρεπε να κάνει".

Ο Σπινέλι, πάντως, που εργάζεται με τον Μπερλουσκόνι εδώ και τριάντα πέντε χρόνια, προχώρησε στην εκτίμηση ότι "επρόκειτο για δώρα του Καβαλιέρε, επειδή είναι γενναιόδωρος". 

http://www.newsit.gr

Έρευνα υποστηρίζει ότι οι γοργόνες ήταν ο πρόγονος του ανθρώπου!


Κουρασμένοι ναυτικοί, ταλαιπωρημένοι από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο έχουν πολλές φορές στο μακρινό παρελθόν καταθέσει ότι είδαν γοργόνες να κολυμπούν στους ωκεανούς. Η μαρτυρία τους, όμως, ήταν χρήσιμη μόνο στους παραμυθάδες και τους λάτρεις των θρύλων. Κακώς, λένε οι επιστήμονες.
Οι ερευνητές είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα περίεργα πλάσματα που έβλεπαν οι ναυτικοί ήταν μεγάλοι τριχεχίδες, υδρόβια θηλαστικά που ανήκουν στην οικογένεια των σειρηνοειδών και είναι ευρέως γνωστοί ως... θαλάσσιες αγελάδες. Είχαν άδικο, όμως.
Νέα επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι πίσω από τους θρύλους των ναυτικών υπάρχει αλήθεια. «Είναι σίγουρα μια πολύ ριζοσπαστική θεωρία για την ανθρώπινη εξέλιξη αλλά έχουμε προσεγγίσει τον πανάρχαιο μύθο με μια τεράστια έρευνα και πραγματικά πιστεύουμε ότι έχει βάση», δηλώνει ο Τσάρλι Φόλεϊ του Animal Planet, στο δελτίο ειδήσεων του δικτύου Fox.
Σύμφωνα με τη νέα θεωρία, λοιπόν, υπήρξε κάποτε στη γη ένα είδος προϊστορικού υδρόβιου πιθήκου που ζούσε στη θάλασσα και έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό που έχουμε σήμερα στο μυαλό μας ως «γοργόνες».
«Είναι πολύ περίπλοκη θεωρία από την άποψη πως σε κάποιους ακούγεται παρανοϊκό ότι μπορεί πράγματι να υπήρχαν τα μυθικά αυτά πλάσματα. Ας σκεφτούμε, όμως, ότι η εξέλιξη του ανθρώπου μπορεί να έχει άμεση σχέση με τη θάλασσα. Είναι σίγουρο ότι οι προϊστορικοί άνθρωποι ζούσαν κυρίως σε παράλιες περιοχές. Πανομοιότυπα εργαλεία του Νεάντερταλ, τα οποία χρονολογούνται έως και 100.000 χρόνια πριν, βρέθηκαν στα ελληνικά νησιά, στην Λευκάδα, την Κεφαλλονιά και τη Ζάκυνθο, γεγονός που σημαίνει ότι από τότε ταξίδευαν με πλωτά», εξηγεί ο Φόλεϊ και αφήνει να εννοηθεί πως οι γοργόνες είναι ένα είδος προγόνου του ανθρώπου.
Η ερευνητική του ομάδα γνωρίζει πως η άποψη θα προκαλέσει τριγμούς και αντιδράσεις διότι ουσιαστικά παρουσιάζει με νέα πτυχή στις επιστημονικές θεωρίες για την εξέλιξη των ειδών.
«Υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε εμάς και άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά, όμως πολλά χαρακτηριστικά μας τα μοιραζόμαστε με τα θαλάσσια θηλαστικά, όπως για παράδειγμα το πλέγμα μεταξύ των δακτύλων μας -το οποίο σε άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά δεν υπάρχει- ή το στρώμα του υποδόριου λίπους και την απώλεια των τριχών του σώματος», εξηγεί ο Φόλεϊ και επισημαίνει το εξής -ιδιαίτερο εντυπωσιακό- στοιχείο: «Δεν σας κάνει εντύπωση ότι οι άνθρωποι έχουμε την ενστικτώδη ικανότητα να κολυμπούμε αλλά και να ελέγχουμε την αναπνοή μας μέσα στη θάλασσα. Οι άνθρωποι μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή έως 20 λεπτά, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χερσαία ζώα»!

http://www.iefimerida.gr

Η πληθωρική Candice κατακτά τα εξώφυλλα


Περιζήτητο είναι το μοντέλο που με τις πλούσιες καμπύλες του γεμίζει τα πρωτοσέλιδα περιοδικών μόδας, πρωτοστατώντας στον αγώνα για την "εξυγίανση του μόντελινγκ...



Η 27χρονη Candice Huffin ξεκίνησε το μόντελινγκ μόλις πριν από δύο χρόνια, ενώ έγινε διάσημη όταν κόσμησε το εξώφυλλο της ιταλικής "Vogue". Έκτοτε είναι περιζήτητη. Αυτήν την εβδομάδα η Candice είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού S Moda της ισπανικής εφημερίδας El Pais. Είναι μοντέλο με μέγεθος 14 παρακαλώ, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που είναι... 0!


Η Vogue πρωτοστατεί στον αγώνα για την εξυγίανση του μόντελινγκ που χρόνια τώρα στέλνει λάθος μηνύματα στα νεαρά κορίτσια, προβάλλοντας τα ανορεξικά μοντέλα. Με ανακοίνωσή τους και οι 19 εκδόσεις του περιοδικού ενημερώνουν ότι δεν θα χρησιμοποιούν στο εξής ανήλικα μοντέλα αλλά ούτε και λιποβαρή.


Η Candice δεν κρύβει την ευγνωμοσύνη της για το πρωτοσέλιδο που την καθιέρωσε, λέγοντας: "Το editorial που συνόδευε εκείνη τη φωτογράφηση (με άλλα δύο XL μοντέλα) άνοιξε τα μάτια της βιομηχανίας και την έπεισε ότι είμαστε όμορφες και σέξι... Άλλαξε τη ζωή μου".


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

MIRROR MIRROR


Μετά το χαμό του αγαπημένου Βασιλιά, η αδίστακτη γυναίκα του, παίρνει τον έλεγχο του βασιλείου και κρατά την όμορφη 18-χρονη Χιονάτη, κλεισμένη στο παλάτι. Αλλά όταν η πριγκίπισσα προσελκύει την προσοχή του γοητευτικού και πλούσιου πρίγκιπα που τους επισκέπτεται, η ζηλιάρα Βασίλισσα εξορίζει το κορίτσι σε ένα κοντινό δάσος. Εκεί αναλαμβάνουν να την προσέχουν μία παρέα φασαριόζικων αλλά καλόκαρδων νάνων. Δίπλα τους η Χιονάτη μετατρέπεται σε μια γενναία νεαρή γυναίκα αποφασισμένη να σώσει τη χώρα της από τη βασίλισσα. Με την υποστήριξη των νέων φίλων της, παλεύει να κερδίσει ξανά τη θέση της στο βασίλειο και την καρδιά του πρίγκιπα, σε αυτή τη μαγική και κωμική περιπέτεια που θα κλέψει τις καρδιές και τη φαντασία του κοινού σε όλο τον κόσμο... 

Μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών ζωντανεύει και πάλι, μέσω της ταινίας ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ. Πρωταγωνιστούν η Lily Collins (Τhe Blind Side), ως η Χιονάτη και η βραβευμένη με Όσκαρ, Julia Roberts, ως η κακιά βασίλισσα. 

 Στη φρέσκια και αστεία διασκευή του κλασικού παραμυθιού, πρωταγωνιστούν επίσης οι Armie Hammer (The Social Network), που ερμηνεύει τον πρίγκηπα, Sean Bean (Game of Thrones), ως ο βασιλιάς, και Nathan Lane (The Birdcage) ως ο υπηρέτης της βασίλισσας, ο Brighton. Σε μια μεταμοντέρνα διασκευή του γνωστού μύθου, οι επτά νάνοι δεν είναι τα κλασικά αδέλφια αλλά μια σπείρα θρασύδειλων απατεώνων, η κακιά μητριά είναι περισσότερο ανασφαλής και λιγότερο σαδίστρια, ο πρίγκιπας είναι χαζοβιόλης και ανίδεος, εκτός από τις ικανότητές του στην ξιφασκία, και η Χιονάτη κρύβει κάτω από την πάλλευκη επιδερμίδα της ένα κορίτσι σκληρό και διεκδικητικό. Ο Ταρσέμ Σινγκ δεν τα πάει ποτέ καλά με τους χαρακτήρες και την ψυχολογία, αλλά τουλάχιστον στο Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου ξεδιπλώνει μια παιχνιδιάρικη αίσθηση του χιούμορ, όποτε χρειάζεται, και την ενσωματώνει σε λοξά σκηνικά, ανάμεσα στο καραμπινάτο παραμύθι και την ειρωνική φαντασία. Η πραγματική καλλιτέχνις της ταινίας είναι η μόνιμη συνεργάτις του Ταρσέμ, art director Έικο Ισιόκα ( Όσκαρ για τον σέξι και απόκοσμο Δράκουλα του Κόπολα, Γκράμι για τον σχεδιασμό του άλμπουμ «Tutu» του Μάιλς Ντέιβις, σκηνοθεσία για το βιντεοκλίπ Κοκούν της Μπιορκ, κοστούμια για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου). Στο κύκνειο άσμα της η καινοτόμος γραφίστρια και ενδυματολόγος με σήμα κατατεθέν το βαθύ, «έξυπνο» κόκκινο και το αέναο πάντρεμα Δύσης και Ιαπωνίας, τόνισε με τις γλυπτές σωμάτινες κατασκευές της τη διάθεση και την πρόθεση των χαρακτήρων, από τις κίτρινες «στολές» της μητριάς μέχρι τα σπιράλ ξυλοπόδαρα των νάνων, σε ένα δημιουργικό φεστιβάλ χρωμάτων και υφής, με επάλληλα στρώματα, άπειρες νύξεις κι ευφάνταστες οφθαλμαπάτες που καθιστούν το έργο μια ψυχαγωγική πραγματεία στο θέμα των κοστουμιών ως εναλλακτικών σκηνικών και ουσιαστικών πρωταγωνιστών.

 Ελλ.Τίτλος : ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ 
Σκηνοθεσία : Τάρσεμ Σινγκ 
Σενάριο : Μελίσα Γουάλακ, Τζέισον Κέλερ, Αφοι Γκρίμμ 
Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Ρόμπερτς, Λίλι Κόλινς, Άρμι Χάμερ, Σον Μπιν, Νέιθαν Λέιν 
Χώρα : ΗΠΑ 
Έτος παραγωγής: 2012 
Διάρκεια : 1 ώρα, 43 λεπτά 
Κατηγορία : Κωμωδία, Φαντασίας 
IMDb User Rating : 5.8/10 
 IMDb Link : www.imdb.com/title/tt1667353/

http://filmsola.blogspot.com

«Βροχή» από UFO στη Ν. Ζηλανδία (βίντεο)

Κάθε ρεκόρ έχουν καταρρίψει οι αναφορές κατοίκων του Βορείου Νησιού στη Νέα Ζηλανδία τις τελευταίες εβδομάδες, που αφορούν σε θεάσεις UFO.


Στα γραφεία των ειδικών ερευνητών του δικτύου Ufocus της Νέας Ζηλανδίας, οι μαρτυρίες των πολιτών κάνουν στοίβες: «Έχω 30 αναφορές προς εξέταση αυτή τη στιγμή, όλες από το Βόρειο Νησί, οι οποίες έχουν κατατεθεί μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο», λέει η ερευνήτρια Σούζαν Χάνσεν.
Οι μαρτυρίες ποικίλουν. Ένας άνδρας ισχυρίζεται ότι είδε να προσγειώνεται ένα διαστημόπλοιο σε ορεινή περιοχή, ενώ οι περισσότερες αφορούν «βροχή» από περίεργα φώτα στον ουρανό, που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα και προς διάφορες κατευθύνσεις.
Το βίντεο που ακολουθεί έχει τραβήξει ένας από τους μάρτυρες των περίεργων αυτών φαινομένων στον ουρανό της Νέας Ζηλανδίας:

http://www.newsbomb.gr

Πουλούσε ανθρώπινη σάρκα για κρέας στρουθοκάμηλου!


Ύποπτος για 17 εξαφανίσεις 56χρονος Κινέζος

Τον 56χρονο Ζανγκ Γιονγκμίνγκ συνέλαβε η κινεζική αστυνομία με την κατηγορία ότι κατακρεουργούσε ανθρώπους, πουλούσε τη σάρκα τους στην αγορά ως κρέας στρουθοκαμήλου και διατηρούσε τα μάτια τους μέσα σε βάζα στο σπίτι του.


Η αστυνομία εξέφρασε φόβους για μακάβριες ανακαλύψεις, καθώς 17 πρόσωπα έχουν εξαφανισθεί χωρίς να αφήσουν ίχνη πρόσφατα στην περιοχή, μερικά από τα οποία κατοικούσαν σε απόσταση μόλις μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σπίτι του Ζανγκ. Οι ερευνητές μάλιστα ανακάλυψαν στην κατοικία του το κινητό τηλέφωνο και την τραπεζική κάρτα ενός από τα θύματα.

«Ο Ζανγκ Γιονγκμίνγκ είναι ένα καννιβαλιστικό τέρας», είπαν κάτοικοι του χωριού του, τους οποίους επικαλείται η ιστοσελίδα Guanxi News, προσθέτοντας ότι είχαν δει πλαστικές σακούλες να κρέμονται μπροστά από το σπίτι του, από τις οποίες έβλεπαν μερικές φορές να προεξέχουν οστά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ «Στάνταρντ», η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι του ύποπτου «δεκάδες βολβούς ματιών διατηρημένους μέσα σε μπουκάλια οινοπνευματωδών». Βρήκε επίσης κομμάτια σάρκας, προφανώς ανθρώπινης, κρεμασμένα μέσα στο σπίτι για να ξεραθούν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως είναι πιθανό ο Ζανγκ να έτρεφε τα τρία σκυλιά του με ανθρώπινη σάρκα, ένα μέρος της οποίας πωλούσε επίσης στην αγορά λέγοντας πως είναι κρέας στρουθοκαμήλου, αναφέρει η εφημερίδα.

Ο Ζανγκ έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για φόνο και έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης σχεδόν 20 ετών.

http://www.newsbeast.gr


«Αφήνομαι με χαρά στα ένστικτά μου», δηλώνει η Ματσούκα σε Κυπριακή εφημερίδα


Είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι πιστεύεις να πείσεις την Ματσούκα να δώσει συνέντευξη. Και ακόμη δυσκολότερο να καταφέρεις να σου αποκαλύψει οτιδήποτε προσωπικό. Για αυτό και έχει ιδιαίτερη σημασία η συγκεκριμένη συνέντευξή της για το Down Town Κύπρου.
«Οι φαντασιώσεις της ηρωίδας που υποδύομαι στο 'Μια πορνογραφική σχέση', είναι από αυτές που θα χαρακτηρίζονταν ακραίες. Δεν είχα ποτέ αντίστοιχες. Το ερωτικό παιχνίδι, όταν είμαι σε μια σχέση, είναι κάτι που γίνεται χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Άλλωστε, σ αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για ένστικτα, στα οποία και αφήνομαι με χαρά».
Μια μόνο από τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις της Δήμητρας στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, στον οποίον επίσης μίλησε για τα πάθη, την αναγνωρισιμότητα και το πόσο έχει αλλάξει.
Συγκεκριμένα για το πόσο την αλλάζει ο έρωτας, είπε «Με κάνει πιο όμορφη, πιο γενναιόδωρη με τους άλλους, και μου κόβει την όρεξη. Όταν ερωτεύομαι πάντα αδυνατίζω, ανησυχητικά- σύμφωνα, έστω, με την μαμά μου».
Ενώ απάντησε για άλλη μια φορά -και μάλιστα με χιούμορ- για το πως αντιμετωπίζει τους χαρακτηρισμούς ότι είναι μια από τις πιο ερωτικές ηθοποιούς της Ελλάδας «Κάνοντας αλογοουρά και κυκλοφορώντας χωρίς μακιγιάζ».
Αν και προσωπικά με έκανε να χαμογελάσω περισσότερο η περιγραφή της για το πως είναι η μέρα της «Ξυπνάω γύρω στις έντεκα. Παίρνω τηλέφωνο την μαμά μου, πίνω το γάλα μου, υπόσχομαι στον εαυτό μου να καπνίσω λίγο, -τις μισές μέρες το καταφέρνω-, κάνω πιλάτες, διαβάζω προσπαθώντας να τελειώσω με καταναγκαστική εμμονή τις διάφορες αναγνωστικές μου εκκρεμότητες- όπως τα άπαντα του Ουελμπέκ που αυτήν την περίοδο λατρεύω να διαβάζω-, πάω σινεμά και προσπαθώ να χαμογελάω με ο,τι ανατρέπει τα σχέδια μου».
Κατά τα άλλα αισθάνεται ευτυχής που έχει καταφέρει να συναντηθεί με μερικούς από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες της χώρας, δηλώνει τυχερή καθώς άνηκε πάντα στους καλοπληρωμένους της τηλεόρασης, παραδέχεται ως μοναδικό της πάθος το κάπνισμα και επιμένει πως δεν θα διέγραφε τίποτα από το παρελθόν της και πως δεν θα έκανε ξανά μια σειρά όπως το 'Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα' (προτιμά να συμμετέχει σε σειρές με κινηματογραφικό γύρισμα).
Ενώ για πρώτη φορά μιλάει για το πάθος της με το σπίτι της («Νομίζω ότι θα γινόμουν καλή αρχιτέκτονας ή διακοσμήτρια. Προσφέρω άλλωστε τις υπηρεσίες μου δωρεάν σε φίλους και γνωστούς»), το οποίο είναι τόσο έντονο που -σε ερώτηση για το τι άλλη δουλειά θα μπορούσε να κάνει- δηλώνει «Μόνο αν γύριζα πίσω το χρόνο και σπούδαζα αρχιτεκτονική. Αν και μόνο ηθοποιός θα ήθελα να είμαι. Ιδανικά σε μια άλλη χώρα ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο: Το σινεμα».

http://www.iefimerida.gr

Tι συμβαίνει με την Kim Kardashian και την Paris Hilton;


Paris Hilton και η τέως κολλητή και νυν αντίπαλός της, Kim Kardashian, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν μαλώσει μεταξύ τους εδώ και μερικά χρόνια, και δεν έδειξαν σημάδια συμφιλίωσης ούτε στο πάρτι του P Diddy στις Κάννες όπου παραβρέθηκαν και οι δυο τους.
Με μαύρο στενό ντε-πιες Emilio Pucci, η Kim συνοδευόταν από τη νέα της σχέση, τον ράπερ Kanye West, ενώ η Paris, προτίμησε ένα μακρύ φούξια φόρεμα με εντυπωσιακή λεπτομέρεια-φίδι στο ντεκολτέ, και συνοδευόταν από την αδερφή της Nicky.
Oι δύο στάρλετ ήταν κάποτε κολλητές φίλες (μέχρι που είχαν κυκλοφορήσει σχεδόν παράλληλα ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου), αλλά η φιλία τους έσβησε μπροστά στο πάθος τους για φήμη. Όταν μάλιστα η Kim άρχισε να γίνεται πιο διάσημη (βοήθησε και η σχέση της με τον Kanye) από την Paris, επήλθε και η οριστική ρήξη.
Κατά τη διάρκεια του πάρτι του P Diddy στο πολυτελές του σκάφος στις Κάννες, η reality σταρ και η κληρονόμος αγνόησαν η μία την άλλη, και ενώ η Kim έγραψε στο Twitter για ένα κολιέ που ήθελε να προωθήσει, αλλά δεν ανέφερε το πάρτι, η Paris έγραψε στο Twitter για τη βραδιά χωρίς να αναφέρει καθόλου την τέως φίλη της.

http://www.fashionlove.gr

Αναζητούν το μυστηριώδες γέτι των Ιμαλαΐων με εξέταση DNA


Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης θα αναλύσουν τρίχες και δόντια που υποθετικά ανήκουν στον χιονάνθρωπο των Ιμαλαΐων, γνωστό και ως γέτι, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα ίχνη τους μυστηριώδους και πιθανότατα μυθικού είδους.
Το Κολλέγιο Γούλφσον της Οξφόρδης ζητάει δείγματα τριχών και δοντιών και άλλου οργανικού υλικού από “κρυπτόζωα”(cryptids), δηλαδή άγνωστα είδη όπως το γέτι, προκειμένου να αναλύσει το DNA τους χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.
Οι δωρητές θα μπορούν να καταθέτουν το υλικό ανωνύμως, όπως επίσης και τις θεωρίες τους σχετικά με την προέλευσή του.
Τα κρυπτόζωα είναι είδη των οποίων η ύπαρξη υπονοείται χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από την επιστήμη.
Οι μύθοι για το γέτι εξαπλώνονται από τα Ιμαλάια έως τη Σιβηρία και τη Βόρεια Αμερική, όπου το είδος είναι γνωστό ως bigfoot.
Στην τάξη των κρυπτόζωων ανήκει και το γνωστό μας τέρας του Λοχ Νες το οποίο υποτίθεται ότι ενδημεί στην ομώνυμη λίμνη της Σκωτίας.
“Οι θεωρίες για το γέτι εκτείνονται από εκείνη υποστηρίζει ότι πρόκειται για επιζώντα ανθρωποειδή, όπως ο άνθρωπος του Νεάτερνταλ (Homo neanderthalensis)*1 και ο άνθρωπος Φλόρες (Homo floresiensis)*2 έως εκείνη που μιλάει για μεγάλα πρωτεύοντα θηλαστικά, όπως ο Γιγαντοπίθηκος ή τοπικά υποείδη μαύρων ή καφέ αρκούδων” σημειώνει ο Μπράιν Σάικς, γενετιστής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2011 ερισσότεροι από δέκα επιστήμονες από τον Καναδά, την Εσθονία, τη Σουηδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με “ερασιτέχνες” ερευνητές του γέτι ταξίδεψαν ως το μακρυνό Τάσταγκολ, 3000 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, για να ανταλλάξουν εμπειρίες με τους Ρώσους συναδέλφους τους σχετικά με την ύπαρξη του γέτι. 
*1 Ο άνθρωπος του Νεάντερταλ (Homo neanderthalensis), ή απλά Νεάντερταλ, είναι είδος το οποίο εμφανίστηκε 130.000 χρόνια πριν και υπήρξε μέχρι πριν 35.000 χρόνια. Η ονομασία του προέρχεται από την κοιλάδα Νεάντερταλ της Γερμανίας, όπου το 1856 ανακαλύφθηκαν από εργάτες απολιθωμένα οστά τα οποία αποδόθηκαν στο συγκεκριμένο είδος.
*2 O Homo floresiensis (Άνθρωπος Φλόρες) έζησε περίπου 100.000 με 12.000 χιλιάδες χρόνια πριν, και συχνά αποκαλείται χόμπιτ λόγω του μικρού μεγέθους του, που πιθανότατα ήταν αποτέλεσμα κάποιου είδους νανισμού.

http://www.econews.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 25 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου, αγαπητέ Κριέ, θα επανέλθουν σήμερα στο προσκήνιο και καλό θα είναι αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και προσπάθησε να μένεις συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και κακή διάθεση. Μην το βάζεις κάτω!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια σήμερα, για να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις, αλλά και τα μικρά προβλήματα που θα προκύψουν. Με λίγη καλή διάθεση μπορείς να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα απόψε στη σχέση σου. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην είσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα δεις πολλά από τα σχέδιά σου να προχωρούν και οι δικοί σου άνθρωποι, αλλά και οι συνεργάτες, θα σε βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Πάντως, καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις, προκειμένου να εξετάσεις καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα. Στα οικονομικά σου, βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάσεις, γιατί έρχονται έξοδα που θα σε αγχώσουν.




Ταύρος
21/4-20/5

Είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, και αυτό φαίνεται στη διάθεσή σου, που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητα, αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Ο Δίας βρίσκεται στο πλευρό σου και συνδράμει τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να επανέλθει η σχέση σου στο σημείο που επιθυμείς. Μην ξεχνάς ότι είναι και στο δικό σου χέρι να φτιάξεις το κλίμα και να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Πάρε σήμερα την απόφαση να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και μην οδηγείσαι από τον εγωισμό σου. Κι αν ακόμη είσαι σε ερωτική αναζήτηση, σήμερα η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα κινδυνεύεις να αποδιοργανωθείς και να αφήσεις πίσω αρκετές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα και δούλεψε ομαδικά με τους συνεργάτες σου ώστε να τελειώνεις με όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Τα οικονομικά σου είναι επίσης σε μια δύσκολη φάση. Προσπάθησε να μαζέψεις όσο περισσότερο γίνεται τα έξοδά σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα ευνοεί μια δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις, αγαπητέ Δίδυμε. Με την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που έχεις σήμερα, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να καταφέρεις να ηρεμήσεις και αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλη την πίεση και τα προβλήματα, που σου προκαλεί η δουλειά σου. Αν είσαι μόνος, ο ερωτισμός σου σήμερα είναι αυξημένος και, με τις κατάλληλες κινήσεις, θα έχεις τις κατακτήσεις που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα σου γίνουν προτάσεις που χρειάζονται σκέψη και πολύ ώριμη αντιμετώπιση, ώστε να μην παρασυρθείς σε λανθασμένες αποφάσεις. Μη βιαστείς σε καμία περίπτωση να απαντήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε μια δύσκολη φάση, αφού κάποια λάθη του παρελθόντος σε κυνηγούν ακόμα. Κάνε ό,τι μπορείς για να διορθώσεις αυτές τις καταστάσεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα τελειώνουν σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον. Με λίγο περισσότερο πρόγραμματισμό, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και σε προβληματίζουν από την πλευρά του συντρόφου σου. Θα διαπιστώσεις ότι η ευθύνη σε βαραίνει εξίσου. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, θα υπάρξουν σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να βρεις την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα να μην ξεφύγεις, γιατί έτσι θα καταστρέψεις και τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν λίγο καλύτερα και με ένα καλό πρόγραμμα, θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.



Λέων
23/7-23/8

Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, αγαπητέ Λέων, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Ευτυχώς ο Ερμής στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει σήμερα να λύσεις τα θέματά σου. Γενικά, η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να μειώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, η Σελήνη από τον Καρκίνο θα είναι στο πλευρό σου σήμερα και θα φέρει δίπλα σου φλερτ και νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, σήμερα θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν, φίλε Λέων. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, δεν θα σου βγουν σε καλό και πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.




Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που θα σε αναστατώσουν, αγαπητέ Παρθένε, και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χαλάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί, για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, φίλε Παρθένε, και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία για να μην προκύψουν εντάσεις με το σύντροφό σου. Με την κακή σου διάθεση, θα δημιουργήσεις ζητήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις κάποια σχέδια, που κάνεις εδώ και καιρό. Είναι μια καλή μέρα για να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω, για να κινηθείς με περισσότερη σιγουριά από εδώ και πέρα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα.




Ζυγός
23/9-22/10

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, που θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις ανενόχλητος τα σχέδιά σου. Βέβαια, με τη ιδιοσυγκρασία που έχεις, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παρασυρθείς και μέσα στον ενθουσιασμό σου να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που θα σου στοιχίσουν. Γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και όχι βιασύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με τον σύντροφό σου, γιατί είσαι αρκετά πιεσμένος και ρισκάρεις να δημιουργήσεις ρήξεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να προστατέψεις τη σχέση σου από τα προβλήματά που μπορεί να αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου, για να μην βρεθείς μόνος σου απόψε. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί η σημερινή μέρα κρύβει γνωριμίες και έρωτες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, είναι σε ένα καλό σημείο και οι προσπάθειες που έχεις κάνει, σου δίνουν στιγμές ικανοποίησης και αναγνώρισης. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Μην κάνεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και σκέψου, πριν δεχτείς κάποιες συνεργασίες με οικονομικό αντίκτυπο.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Σκορπιέ, σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Άλλωστε, ο Άρης από την Παρθένο σου δίνει τη δυναμικότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στις συνήθειές, στις παρέες ή ακόμα και στις εκάστοτε συμπεριφορές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια, για να βελτιωθούν τα πράγματα στη σχέση σου. Μην αποφεύγεις να μιλήσεις, επειδή φοβάσαι τη ρήξη, γιατί έτσι γίνεται πιο μεγάλο το χάσμα ανάμεσά σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, είναι καιρός να κάνεις κι εσύ τις κατάλληλες κινήσεις και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, τα πράγματα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις και πολλές από τις αλλαγές που ετοιμάζεσαι να κάνεις, θα βγουν προς όφελός σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και, αν συνεχίσεις να προσέχεις, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Μείνε με κάθε τρόπο μακριά από τα άσκοπα έξοδα.




Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή μέρα θα σε κάνει να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση, απέναντι σε όσα σε απασχολούν. Η δυναμική και αποφασιστική σου πλευρά θα έχουν το πάνω χέρι και θα ξεπεράσεις καταστάσεις που σε στενοχωρούν, μια και καλή. Κινήσου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μην αποφεύγεις να μιλήσεις με το σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Θα βρεις μεγάλη κατανόηση και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, μην κλειστείτε σπίτι σας. Αφήστε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και δεν θα χάσετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα, φίλε Τοξότη, και κάποιες δυσκολίες που σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο διάστημα, αρχίζουν να μένουν πίσω, αφήνοντας το δρόμο ελεύθερο για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα, που θα σε αγχώσουν.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Αιγόκερε, έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις. Τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο και εσύ έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις πλέον κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι σήμερα να ξεχάσεις τα προβλήματα της σχέσης σου, φίλε Αιγόκερε, και να απολαύσεις το καλό κλίμα που προσπαθεί να φτιάξει ο σύντροφός σου, χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, σήμερα δεν θα λείψουν τα φλερτ, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη προσοχή, για να μη χάσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει στις υποχρεώσεις σου. Το πιο σημαντικό είναι να αποφύγεις σήμερα τις κινήσεις πανικού, που θα σε αποσυντονίσουν. Κυρίως τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια λεπτή ισορροπία και θέλουν σοβαρότητα από μέρους σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Παρασκευή δημιουργεί περίεργες συνθήκες για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Κάποιες συζητήσεις και σχόλια που δεν γνώριζες, θα φτάσουν στα αφτιά σου και θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν πρέπει να ανακόψουν την πορεία και το πρόγραμμα που έχεις βάλει στα σχέδιά σου. Ο Ερμής από τους Διδύμους σε ευνοεί, για να πάρεις αποφάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την συγκυρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και μπορείς να κάνεις σχέδια με τον σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον. Αν αναζητάς το άλλο σου μισό και ακόμη δεν το έχεις ανακαλύψει, απόφυγε σήμερα τις βιαστικές κινήσεις και μην υποκύψεις σε εφήμερα φλερτ, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, είναι σε ένα σημείο όπου συνεργασίες και επαφές των προηγούμενων ημερών θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και θα δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου επίσης, πάνε καλύτερα και κάποιες προτάσεις, μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση των εσόδων σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Είναι πολύ καλή η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, καθώς θα δεις πολλά προβλήματα να μένουν πίσω σου και θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για την πρόοδο των σχεδίων σου. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Άλλωστε, έχεις την εύνοια του Ερμή από τους Διδύμους, που ενισχύει το δυναμισμό σου και σε ωθεί να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς με καλή διάθεση να λύσεις αρκετά προβλήματα. Μίλα με ηρεμία και μέσα από τη συζήτηση με το σύντροφό σου, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ανήκεις στις μοναχικές ψυχές του ζωδίου, πέρνα καλά με αγαπημένους φίλους και να είσαι έτοιμος για ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα, φίλε Ιχθύ. Μην αφήνεις εκκρεμότητες και φρόντισε να ξεμπερδέψεις με όσες υποχρεώσεις έχεις από παλιά, γιατί σύντομα θα παρουσιαστούν νέες. Πάντως, η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει και εδώ να χειριστείς τις όποιες δυσκολίες εμφανιστούν στο δρόμο σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάνε κάτι για τα χρέη σου, γιατί σε λίγο θα βρεθούν εκτός ελέγχου.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger