Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιατί φούντωσαν ξανά οι φήμες ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι γκέι

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013


Δίνουν και παίρνουν ξανά οι φήμες ότι γόης του Χόλιγουντ, καρδιοκατακτητής, Τζορτζ Κλούνεϊ είναι γκέι! Τι και αν στο πλάι του έχουν σταθεί ορισμένες από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη, η επίμονη άρνησή του να πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση κάνει κάθε τρεις και λίγο τις φήμες για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις να φουντώνουν. Ποια είναι αυτή η εμμονή του;
Η άρνησή του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίζα Σόουντον και Ελιζαμπέτα Κανάλις πέρασαν από τη ζωή του χωρίς, όμως, να τον πείσουν να αφήσει πίσω την εργένικη ζωή.
Εδώ και δύο χρόνια ο Τζορτζ Κλούνεϊ βγαίνει με την Στέισι Κίμπλερ. Και σε αντίθεση με τα σενάρια που τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα, τελικά το διάσημο ζευγάρι χωρίζει.
Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού «είναι θέμα χρόνου ο χωρισμός. Έχουν ελάχιστα κοινά, ενώ είναι μεγάλη και η διαφορά ηλικίας. Εκείνη θέλει να βγαίνει έξω, εκείνος θέλει πιο χαλαρές στιγμές».
Η άρνησή του να ξανανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (ήταν παντρεμένος από το 1989 έως το 1993 με την Τάλια Μπάλσαμ), αλλά και η απόφασή του να χωρίζει τις συντρόφους του κάνει τις φήμες να φουντώνουν ξανά και ξανά...

http://www.iefimerida.gr/


Φαντασιόπληκτος απήγαγε μοντέλο και την έπεισε πως τους κυνηγάει η μαφία!


Σε μία… χολυγουντιανή περιπέτεια υποβλήθηκε ένα νεαρό μοντέλο από την Αγγλία, καθώς ένας φαντασιόπληκτος φωτογράφος την απήγαγε και την ξεγέλασε, πείθοντάς την πως ο ίδιος ήταν κατάσκοπος της MI5 και πως τους κυνηγούσε η ρώσικη μαφία για να τους δολοφονήσει!
Ο 41χρονος Στίβεν Γουέμπερ έκανε πλύση εγκεφάλου, με τα λεγόμενά του, στην 26χρονη Λάουρα Τσάπμαν, όταν η τελευταία επικοινώνησε με τον φωτογράφο, προκειμένου να πραγματοποιήσει ορισμένες λήψεις για το portfolio της.
Ο παρανοϊκός άντρας ισχυρίστηκε πως ήταν κατάσκοπος της MI5, ενώ είπε στην κοπέλα πως θα στρατολογούταν και εκείνη, και πως ένας Ρώσος εκτελεστής ονόματι Efjana είχε λάβει σαφείς οδηγίες, προκειμένου να την δολοφονήσει! Ο Γουέμπερ τρομοκράτησε τη νεαρή κοπέλα, λέγοντάς της πως οι δύο τους είχαν προσβληθεί από έναν φονικό ιό, πείθοντάς την σε τέτοιο βαθμό, που το μοντέλο έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στην οικογένειά της!
Η νεαρή κοπέλα τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ, που έμεινε στο πλευρό του Γουέμπερ για πάνω από μία εβδομάδα, με τους δύο τους να μετακινούνται σε διάφορα ξενοδοχεία της νότιας ακτής της Αγγλίας, πυροδοτώντας μία τεράστια αστυνομική καταδίωξη στην πορεία.
Τα ίχνη των δύο ανθρώπων εντοπίστηκαν εν τέλει σε μία ξύλινη καλύβα στο Ανατολικό Έσεξ, με τα πρώτα λόγια της κοπέλας στους αστυνομικούς να είναι: “Είστε η αστυνομία; Είμαι ασφαλής;”.
Ο Γουέμπερ καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης για απαγωγή, πρόκληση σοβαρών σωματικών τραυμάτων, τρομοκρατικές απειλές και εγκληματικό τραυματισμό. Ο κατήγορος Ρίτσαρντ Μπάρτον περιέγραψε την υπόθεση ως “απαγωγή δια εξαπάτησης”, ενώ αναφέρθηκε στον Γουέμπερ ως “ένας πανέξυπνος, παράφρονας άντρας με πολύ ισχυρή πειθώ”.

http://www.koolnews.gr

Αυτό είναι το προκλητικό εξώφυλλο που ξεσήκωσε τους καθολικούς!



Είναι η περίοδος που τα μάτια των καθολικών του πλανήτη είναι στραμμένα στο Βατικανό, καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα θα εκλεχθεί ο νέος Πάπας. Ωστόσο το νέο εξώφυλλο τουLoaded ήταν αρκετό για να τους ξεσηκώσει.
Το γνωστό περιοδικό είχε στο cover του το μοντέλο Λούσι Πίντερ, το οποίο πόζαρε αποκαλύπτοντας το προκλητικό στήθος της, αλλά κρατούσε στα χέρια της έναν σταυρό και είχε για τίτλο από κάτω «For God’s sake». Πολλές καθολικές οργανώσεις έδειξαν την οργή τουςγια αυτό το εξώφυλλο, μέσα από δηλώσεις και μηνύματα.
«Αν η Λούσι έχει κότσια, στο Ραμαζάνι να φωτογραφηθεί με μπούρκα και παραδοσιακά ισλαμικά ρούχα. Και μετά θα τρέχει να κρυφτεί στα βουνά» δήλωσαν μέλη της Καθολικής Ένωσης. Όσο για την… πέτρα του σκανδάλου; «Το εξώφυλλο είχε ως στόχο να είναι αστείο και σέξι» είπε η Πίντερ.  

http://www.koolnews.gr

Έφυγε μετανάστης για να σώσει το γιο του!


Η ιστορία του Γιάννη Αλεξίου, πρώην παίκτη του Λεβαδειακού και της Βέροιας θυμίζει δραματική ταινία. Μόνο που είναι 100% αληθινή! Διαβάστε για την θυσία του παίκτη, τα ψέμματα από την Ελλάδα και τον μεγάλο αγώνα που δίνει το παιδί του για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο Γιάννης Αλεξίου πέρυσι έπαιξε στον Λεβαδειακό, με τον Γιώργο Παράσχο μάλιστα να τον εμπιστεύεται αρκετά. Ένα χρόνο νωρίτερα όμως, η σκληρή μοίρα χτύπησε την πόρτα του. Στον γιο του, ο οποίος ήταν μόλις ενός έτους, διαγνώσθηκε μια πολύ σπάνια ασθένεια του πνεύμονα με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας. Ο μικρός έπρεπε να κάνει καθημερινή αιμοκάθαρση και για ένα χρόνο ο Αλεξίου βρέθηκε να μετακινείται συνεχώς. Από το γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, όπου αρχικά νοσηλευόταν ο γιος του και από εκεί στην Αθήνα, από όπου πήγαινε στη Λιβαδειά για προπόνηση! 
Το καλοκαίρι, έχοντας απηυδήσει από τις ψεύτικες υποσχέσεις και την μηδενική ασφαλιστική φροντίδα για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών και βλέποντας την ομάδα να του ζητά μείωση στο ούτως ή άλλως μικρό συμβόλαιό του, ο Αλεξίου και η οικογένειά του το πήραν απόφαση. Έφυγαν για Γερμανία, για το Κρέφελντ, για να αγωνιστεί στην πρώην Μπάγερν Ιρντιγκεν και νυν KFC που συμμετέχει στην 5η κατηγορία της Γερμανίας μόνο και μόνο για να είναι κοντά στο παιδί του. Μπροστά σε αυτό, άλλωστε, τι αξία έχει μια καριέρα;
 
Ο άτυχος μικρός μπαίνει σήμερα στη χειρουργική μονάδα ου πανεπιστημιακού νοσοκομείου τουΕσσεν, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη (από τις δύο απαιτούμενες) μεταμόσχευση, ώστε το παιδί να έχει πιθανότητες να ζήσει. Η μητέρα της συζύγου του παίκτη, προσφέρει κομμάτι του πνεύμονα για τον εγγονό της, η ασθένεια του οποίου ονομάζεται «υπεροξαλουρία τύπου 1». Ουσιαστικά, οι πνεύμονες παράγουν ενός είδους κρυστάλλων που σιγά σιγά καταστρέφουν τα πάντα.
 
 Ο παίκτης και η σύζυγός του μίλησαν στο Goal και τον απεσταλμένο του στη Γερμανία, Θανάση Ασπρούλια, για την περιπέτεια που αντιμετωπίζουν, καθώς και τα όσα... τράβηξαν στην Ελλάδα με τις ψευδείς υποσχέσεις.
 
«Το μόνο που είχε σημασία ήταν το παιδί»
 
«Μας είπαν ότι μόνο στη Γερμανία μπορούν να γίνουν τέτοιου είδους μεταμοσχεύσεις σε μικρά παιδιά. Οταν το άκουσα, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Οταν έρθει αυτή η στιγμή, κοιτάς μόνο το παιδί. Τίποτα άλλο. Κοντέψαμε να το χάσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό ώστε να μην υπάρχει έστω η σκέψη ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και δεν το κάναμε. Το μόνο που είχε σημασία ήταν το παιδί. Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ ποτέ κάτι περισσότερο στην καριέρα μου. Πρέπει να το κάνω. Απλά τώρα πρέπει να δώσω πολλά περισσότερα απ' όσο μπορώ ενδεχομένως. Το χρωστάω και στον Θάνο να επανέλθω όσο γίνεται πιο ψηλά. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Υπάρχει στο μυαλό μου το όνειρο όμως. Δεν ήρθα στη Γερμανία για να παρατήσω το ποδόσφαιρο. Δεν σταματάει το ποδόσφαιρο για εμένα. Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα το παλεύω. Ηρθα για να είμαι κοντά στο παιδί μου που έπρεπε να βρίσκεται εδώ», τόνισε αρχικά ο Αλεξίου.
 
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τρόπο που έγινε η διάγνωση: «Αν δεν υπήρχε η κυρία Πρίτσα, ίσως ακόμα και τώρα θα περιμέναμε τη διάγνωση. Ευτυχώς μετά από κάποιες μέρες βρέθηκε η γιατρός κυρία Πρίτσα που είχε δει το περιστατικό σε ένα σεμινάριο και το συνέδεσε. Μερικές εβδομάδες αργότερα η γιατρός ταξίδεψε σε ένα συνέδριο και συναντήθηκε με τον Γερμανό γιατρό Χόπε του νοσοκομείου της Κολωνίας και του έδειξε τις εξετάσεις. Κάναμε τεστ DNA και έγινε η διάγνωση. Τα νεφρά από την πάθηση είχαν καταστραφεί. Μας είπαν ότι έπρεπε να γίνει μεταμόσχευση».
 
Ο Γιάννης Αλεξίου συνεχίζει: «Γνωρίζουμε στην Ελλάδα άλλα δύο περιστατικά. Ενα παιδάκι σώθηκε χωρίς μεταμόσχευση. Ενα κοριτσάκι χάθηκε επειδή δεν μπόρεσε να βγει έξω να μεταμοσχευθεί. Κάθε εβδομάδα παίρνεις δείγματα από τον συκώτι, τα οξαλικά. Παίρνεις αίμα και το στέλνεις έξω. Κάθε εβδομάδα. Υπάρχει ένα ποσοστό που μπορείς να κρατηθείς. Από 40 και κάτω. Μία βιταμίνη μπορεί να κρατήσει σε φυσιολογικά επίπεδα τα οξαλικά. Σε εμάς όμως, ξαφνικά, τον Μάρτιο τα οξαλικά ανέβηκαν και μας είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ανέβουμε το παιδί για αιμοκάθαρση. Ηταν εντολή του γιατρού της Γερμανίας. Μας παίρνει τηλέφωνο η κ.Πρίτσα και μας είπε ότι το παιδί χρειάζεται άμεσα αιμοκάθαρση. Και κατεβήκαμε στην Αθήνα, νοικιάσαμε ένα σπίτι κοντά στο Αγλαϊα Κυριακού κι εγώ πηγαινοερχόμουν κάθε μέρα στην Λιβαδειά για προπόνηση».
 
«Δεν μας ζήτησαν φακελάκι...»
 
Όσον αφορά την... παράλληλη πραγματικότητα της Γερμανίας: «Είναι πανεπιστημιακή κλινική στο Εσεν. Και δε μας ζήτησαν φακελάκι. Και στην Ελλάδα πάντως δε μας ζήτησαν τίποτα. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Μπορεί, αν ο Γιάννης δεν ήταν ποδοσφαιριστής, να είχαμε διαφορετική αντιμετώπιση. Ασχολήθηκαν πολύ με το παιδί στην Ελλάδα. Απλά στην Αθήνα ήταν λίγο διαφορετικά. Είχαμε κάποια ψιλοπροβλήματα. Δεν γίνονταν σωστά κάποια πράγματα. Δεν είχαμε στείλει για 4 μήνες δείγμα αίματος στη Γερμανία. Αν το κάναμε μπορεί και να φεύγαμε λίγο πιο νωρίς. Ολα τα δείγματα εμείς τα πληρώναμε.
 
Από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο δεν είχε φύγει κανένα δείγμα όμως. Μας έλεγαν ότι δε χρειαζόταν. Είναι κάποια μεγάλα λάθη του κράτους. Στη Θεσσαλονίκη γίνεται μόνο περιτοναϊκή κάθαρση και στην Αθήνα μόνο αιμοκάθαρση. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ο ένας είναι μονοπώλιο στο ένα κι άλλος στο άλλο. Αν για παράδειγμα ένα παιδί από κάποιο νησί, ή τον Εβρο, έχει πρόβλημα πρέπει να φύγουν οι γονείς από το σπίτι τους και να πάνε στην Αθήνα να μείνουν μόνιμα. Αιμοκάθαρση για παιδιά υπάρχει μόνο στο Αγλαϊα Κυριακού. Εξι μηχανήματα. Πουθενά αλλού στην Ελλάδα».
 
Η Αγγέλικα Αλεξίου προσθέτει: «Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχεις περιθώριο για πολλά χρόνια να ζήσει με αιμοκάθαρση. Εχει ημερομηνία λήξης. Θεωρητικά είναι έξι μήνες που ζεις με αυτές τις συνθήκες. Κι εμείς έχουμε ένα χρόνο. Πρέπει σε έξι μήνες να έχεις κάνει μεταμόσχευση. Με αιμοκάθαρση κάθε μέρα δεν έχεις πρόβλημα, αλλά όχι για πάντα. Είναι όμως και η ταλαιπωρία. Ενας ενήλικας κάνει αιμοκάθαρση τρεις φορές την εβδομάδα και συνέρχεται την άλλη μέρα. Πόσο μάλλον ένα παιδί που κάνει πέντε ώρες την ημέρα».
 
Πηγαίνοντας στη Γερμανία, ο Γιάννης Αλεξίου και η οικογένειά του ήταν... «ασφαλισμένη για τα πάντα. Ο Λάκης Κουρκούδιαλος, πρόεδρος της Κρέφελντ, με ασφάλισε στην εταιρεία του, και από εκείνη την ημέρα όλα αλλάζουν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι είδους σύστημα μιλάμε.
 
Οταν είσαι ασφαλισμένος στη Γερμανία, δεν έχει σημασία τι εθνικότητας ή τι χρώματος είσαι. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σε περιθάλψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φανταστείτε ότι η κοινωνική γερμανική ασφάλιση πληρώνει ακόμα και το ταξί που έρχεται κάθε μέρα στο σπίτι για να παίρνει το παιδί και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο για να κάνει αιμοκάθαρση, όπως χρειάζεται μέχρι να γίνει η μεταμόσχευση. Και, φυσικά, δεν πληρώνεις ούτε μισό ευρώ για τίποτα. Ηταν και ο λόγος που αποφασίσαμε να έρθουμε, αφού το ψάξαμε πάρα πολύ».
 
«Το νοσοκομείο παραμένει απλήρωτο»
 
Οσο για τα έξοδα στην Ελλάδα: «Τη χρονιά που ανέβηκε ο Λεβαδειακός στη Super League και έναν μήνα μετά την εμφάνιση του προβλήματος, με κάλεσε ο Κομπότης για να μου ζητήσει να κάνω μείωση, επειδή σύμφωνα με αυτόν το συμβόλαιό μου ήταν υψηλό. Μείωση της τάξης του 30%. Αφού το σκέφτηκα, του είπα ''OK'', αρκεί να πληρώσει το νοσοκομείο του παιδιού, διότι τα έξοδα ήταν τεράστια και ήταν αδύνατον να καλυφθούν.
 
Μου είπε χαρακτηριστικά: ''Μη φοβάσαι τίποτα. Εγώ είμαι εδώ. Θα το φροντίσω είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον''. Το κόστος βγήκε γύρω στις 25.000 ευρώ και όταν του ζήτησα να το πληρώσει, άρχισε να τα μασάει. Μου είπε ότι είναι πολλά, ότι δεν γίνεται, ότι... ότι... ότι... Περίμενα περισσότερη κατανόηση. Αλλο το ''δεν έχω'', άρα δεν σου δίνω, και άλλο το ''έχω, αλλά δεν με νοιάζει''. Οταν σου λέει ο άλλος ''είμαι εδώ'', να είσαι εκεί, κύριε. Μην το λες μόνο, να το κάνεις. Δεν βγήκα να ζητήσω βοήθεια από κανέναν. Μόνοι μας το παλέψαμε. Είχαμε τεράστια βοήθεια από τον Μάκη Μίχα, που ο άνθρωπος έτρεξε για τα πάντα και ό,τι χρειαζόμασταν, το έκανε, και τον Πολ Κουτσολιάκο αλλά και τον Λάκη Κουρκούδιαλο. Είχα συμπαράσταση συμπαικτών, του προπονητή. Οταν σου λέει ο άλλος ''εδώ είμαι εγώ'', περιμένεις. Δεν γίνεται να παίρνεις 4 δραχμές και να πληρώνεις 7.
 
Το νοσοκομείο παραμένει ακόμα απλήρωτο. Ωστόσο, θα πληρωθεί από τη Super League μέσα από ενέργειες που κίνησε ο ΠΣΑΠ. Και, ειλικρινά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ, που χωρίς να το ζητήσω επικοινώνησε μαζί μου, ένας άνθρωπος εκεί, ο Σάκης Δημόπουλος, έτρεξε σαν να είναι δικό του το παιδί και ήρθε σε επικοινωνία με τη Super League για να διευθετηθεί το χρέος. Πριν από ενάμιση μήνα με κάλεσε ο κ. Μώραλης στο τηλέφωνο και μου είπε ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει μέσω της Super League. Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που έτρεξαν για εμένα».
 
Σε ερώτηση για τον Κομπότη, η απάντηση ήταν λιτή και σαφής: «Ασ' το ρε φίλε... Ασ' το. Γιατί είναι κι άλλα. Και δεν χρειάζεται να τα πούμε».
 
Ο πιτσιρικάς πάντως δείχνει απίστευτη θέληση για ζωή: «Αν τον δει κάποιος έχει τόση ενέργεια και κέφι, που δεν καταλαβαίνεις ότι μπορεί να έχει πρόβλημα" σύμφωνα με την Αγγέλικα. "Για πέντε μήνες η Αγγέλικα και το παιδί έμεναν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου για πέντε ώρες την ημέρα έκανε περιτοναϊκή κάθαρση ώστε τα οξαλικά να παραμένουν σε ένα επίπεδο. Εκείνη την εποχή εγώ είχα το μυαλό μου μόνο εκεί.
 
Σε κάθε ματς ήμουν εκτός αποστολής. Εκανα 1.000 χιλιόμετρα την εβδομάδα για να πηγαίνω από τη Λιβαδειά και να τους βλέπω. Τον Δεκέμβριο βγήκαμε από το νοσοκομείο, αλλά συνεχίσαμε να στέλνουμε εξετάσεις αίματος στη Γερμανία κάθε 10 μέρες σχεδόν. Και τον Μάρτιο ο ντόκτορ Χόπε, παίρνοντας τις τελευταίες εξετάσεις, μας είπε ότι το παιδί πρέπει να μπει να κάνει αιμοκάθαρση. Κάθε μέρα. Αυτό μπορούσε να γίνει μόνο στην Αθήνα. Υπάρχει μόνο ένα νοσοκομείο στην Ελλάδα που κάνει αικομοκάθαρση σε παιδιά. Στην Αθήνα. Μετακομίσαμε εκεί. Εγώ κάθε μέρα πήγαινα στη Λιβαδειά για προπόνηση και γυρνούσα πίσω στην Αθήνα.
 
Το παιδί έκανε 5 ώρες την ημέρα αιμοκάθαρση και για τις επόμενες 16 ώρες, επί σχεδόν δύο μήνες, ήταν στο μηχάνημα της περιτοναϊκής κάθαρσης που είχαμε στο σπίτι. Κάποια στιγμή σταμάτησε η περιτοναϊκη, διότι ήταν περιττή. Και το καλοκαίρι αποφασίσαμε να ανέβουμε στη Γερμανία για να κάνουμε τη μεταμόσχευση, αρχικά του πνεύμονα και μετά του νεφρού. Δεν ξέραμε πότε θα μπορούσε να γίνει. Ετσι πήραμε την απόφαση να ανέβουμε όλοι μαζί. Και να τα αφήσουμε όλα πίσω μας», τονίζει ο Αλεξίου.
 
Η Αγγελική αναφέρθηκε και στις συνθήκες που συνάντησε στη Γερμανία: «Είχαμε πολύ μεγάλο άγχος όταν φεύγαμε από την Ελλάδα. Επειδή γίνονται όλα με τη Γερμανία και την Ελλάδα, φοβόμουν πολύ για την αντιμετώπιση επειδή είμαστε Ελληνες. Αλλά είτε είσαι άσπρος, μαύρος, κίτρινος, σε βλέπουν ως πρόβλημα υγείας και τίποτα άλλο. Θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να σε βοηθήσουν. Είσαι ένα πρόσωπο που έχει πρόβλημα για αυτούς. Δεν έχει σημασία από που κατάγεσαι και ποιος είσαι. Πριν πάρουμε την απόφαση ήρθαμε να μιλήσουμε με τον γιατρό Χόπε...
 
“Είτε είστε Ελληνες, κινέζοι, κόκκινοι, μπλε είστε το ίδιο. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που μιλάμε για παιδιά” μας είπε. Και τότε πλέον δεν είχαμε κανένα ενδοιασμό. Η αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Στην Ελλάδα ήσουν άτομο που κάποιοι σε αναγνώριζαν. Μετά αλλάζει το νόημα της ζωής σου. Οσο ήμασταν οι δύο μας, έβλεπα όλα τα ματς, είχα άποψη. Πριν ένα χρόνο ήξερα τα πάντα. Τώρα δεν ξέρω τίποτα. Επαιζε ή δεν έπαιζε ο Γιάννης δεν με απασχολούσε. Είχαν σταματήσει όλα. Επαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ήμασταν αρκετό καιρό χώρια. Εγώ στη Θεσσαλονίκη, μέσα στο νοσοκομείο κι ο Γιάννης στη Λειβαδιά, απ'όπου ερχόταν μία φορά την εβδομάδα»...
 
Η πληγή των ανασφάλιστων ποδοσφαιριστών
 
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε ότι όσο έπαιζε με τον Λεβαδειακό στην δεύτερη Εθνική, ήταν ανασφάλιστος: «Οταν ανέβηκε η ομάδα, ασφαλιστήκαμε με πλήρες ένσημο, αλλά ουσιαστικά η ασφάλεια έπιανε τόπο από το επόμενο έτος. Ετσι βρεθήκαμε να είμαστε ανασφάλιστοι μέχρι τον Δεκέμβριο. Το δικό μου θέμα έγινε αιτία για να συζητηθεί γενικότερα η κατάσταση στους κόλπους του ποδοσφαίρου.
 
Στο μεταξύ, τα έξοδα έτρεχαν και τα νοσοκομεία έπρεπε να πληρωθούν. Δεν υπήρχε καμία πρόνοια. Και κάποια στιγμή, για λόγους που θα εξηγήσω αργότερα, βρεθήκαμε με μεγάλα χρέη, αφού αυτοί που είχαν πει ότι θα βοηθήσουν δεν το έκαναν. Η ουσία είναι ότι αν δεν είσαι αασφαλισμένος δεν μπορείς να ζήσεις. Πεθαίνεις. Και ως παίκτες της Β' Εθνικής το μόνο που καλύπτεται είναι το συνταξιοδοτικό. Αρα οι ποδοσφαιριστές, που φυσικά είναι επαγγελματίες, δεν κάνουν οικογένειες; Απαγορεύεται να αρρωστήσουν; Τα έξοδα είναι τεράστια.
 
Φανταστείτε ότι ακόμα και με ασφάλιση ΙΚΑ, που καλύπτουν όντως τα πάντα για θέματα νεφροπαθών, στην περίπτωση του μικρού χρειάστηκε οι γιατροί του νοσκομείου της Θεσσαλονίκης να υπογράψουν χαρτί ότι στην Ελλάδα δεν γίνονται μεταμοσχεύσεις σε τόσο μικρά παιδιά και πως υπάρχει ανάγκη μετάβασης στο εξωτερικό. Το ΙΚΑ θα καλύψει το κόστος, αφού όμως παρουσιάσεις το εξοδολόγιο. Για μία επέμβαση που μπορεί να στοιχίσει και 200 και 300 χιλιάδες ευρώ! Πού θα τα βρεις;».
 
Στη συνέχεια προσθέτει: : «Πρέπει να υπάρχει μία ιατρική παρακολούθησε εφ'όρου ζωής. Μπορεί να γίνουν οι δύο μεταμοσχεύσεις και να πάνε καλά, αλλά δε σταματάει εκεί. Πρέπει να παίρνει συγκεκριμένα φάρμακα σε όλη τη ζωή του. Τώρα όπως είναι η κατάσταση, όχι, δε θα γυρνούσαμε ποτέ στην Ελλάδα. Πριν καν έρθουμε εδώ, υπήρχε σπίτι, ασφάλεια, που είναι το πιο σημαντικό, τα πάντα. Πριν έρθω εδώ τα πάντα ήταν λυμένα. Μέσα στην ατυχία ήμασταν και λίγο τυχεροί».
 
«Αν δεν υπήρχε το θέμα του παιδιού δεν θα έφευγα»
 
Για την απόφασή του να φύγει είπε: «Συζητήσαμε πάρα πολύ πριν πάρουμε την απόφαση. Αν δεν υπήρχε το θέμα του παιδιού φυσικά και δε θα έφευγα. Πρέπει να είσαι τρελός να φύγεις για να έρθεις να παίξει 5η κατηγορία της Γερμανίας. Είχες συμβόλαιο, ζήτησες να λυθεί το συμβόλαιό σου, μίλησα με τον Παράσχο και τους εγώ ζήτησα να φύγω. Ο κόουτς μου είπε: “Εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, εσύ αποφασίζεις”. Με στήριξε. Από καρδιάς. Και στην απόφασή μου να φύγω, αλλά και πέρσι, όταν κατέβηκα αργά στην προετοιμασία, αλλά από το δεύτερο γύρο, όταν βγήκαμε για πρώτη φορά από το νοσοκομείο, έπαιξα πολύ».
 
Και προσθέτει: «Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στον έξω κόσμο. Πάνω στο ποδόσφαιρο όμως και σε ό,τι αφορά στην ομάδα δεν υπάρχει έστω μία μέρα που να μην με έχει ρωτήσει ο πρόεδρος, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μέχρι και οι φίλαθλοι για την κατάσταση του παιδιού. Και όχι μόνο για το παιδί. Αν είμαστε καλά, αν μας λείπει κάτι, αν χρειαζόμαστε κάτι. Βοηθούν οι άνθρωποι σε οτιδήποτε και υπάρχει σεβασμός. Υπήρχαν βεβαίως πολλοί που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο ένας παίκτης της Σούπερ Λίγκα στην Ελλάδα ήρθε σε μία τόσο χαμηλή κατηγορία να παίξει. Κι όταν μαθαίνουν τον λόγο, ευαισθητοποιούνται πάρα πολύ”. .
 
Η Αγγέλικα Αλεξίου προσθέτει: Ο Γιάννης είχε όνειρα. Αλλα μετά το παιδί κόπηκαν όλα. Ευτυχώς δεν ήμασταν ποτέ άνθρωποι με φουσκωμένα μυαλά. Για αυτό και δεχθήκαμε το ταξίδι στη Γερμανία εύκολα. Φάγαμε ένα σοκ αλλά προσαρμοστήκαμε.
 
Μπορούσε να παρατήσει τα πάντα. Δεν το κάνει. Δεν το βάζει κάτω. Δεν ξέρεις ποτέ πως σχεδιάζει ο Θεός τα πράγματα για τη ζωή σου. Ισχυρός ήταν πάντα ο Γιάννης. Η υπευθυνότητα έρχεται στη συνέχεια. Οταν ήμασταν οι δυο μας το μυαλό και των δύο πετούσε. Ε τότε, όταν ήρθε το δικό μας παιδί κι όλα άλλαξαν».
 
Ο ίδιος ο Γιάννης ξεκαθαρίζει: «Βρέθηκαν παιδιά που με πήραν τηλέφωνο. Ναι! Δεν έχω παράπονο. Μπράβο για αυτό που έκανες μου είπαν. Μέχρι να έρθει αυτή η ιστορία είχαμε μία καλή ζωή, τα πράγματα ήρθαν ανάποδα, αλλά αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το μόνο σίγουρο είναι δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια.
 
Κανείς δε πάει χαμένος. Οταν παλεύεις δεν πας χαμένος. Το παλεύουμε. Κάθε μέρα για να φτάσουμε παραπάνω.
 
Προσπάθησα να είμαι άψογος προς τη γυναίκα μου που δίνει τεράστιο αγώνα, αλλά και όσο το δυνατόν περισσότερο να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Προσπαθώ να τα ισορροπήσω»...

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

«Ψεύτικο το φέρετρο της περιφοράς, ο Τσάβες πέθανε στην Κούβα»


Οι χιλιάδες Βενεζουελανοί που ακολουθούσαν επί επτά ώρες τη νεκροφόρα με τη σορό του αγαπημένου τους ηγέτη, στην πραγματικότητα ακολουθούσαν ένα ομοίωμά του, υποστηρίζουν στρατιωτικές πηγές επιμένοντας ότι ο Ούγκο Τσάβες έφτασε νεκρός από την Αβάνα στο Καράκας.

Επικαλούμενη πηγές ανώτερων στρατιωτικών αξιωματικών της Βενεζουέλας, η ισπανόφωνη εφημερίδα ABC υποστηρίζει ότι ο Ούγκο Τσάβες είχε ήδη εκπνεύσει στην Κούβα και μετά τη μεταφορά της σορού του στο αεροδρόμιο της Βενεζουέλας αυτή οδηγήθηκε απευθείας σε παρεκκλήσι της Fuente Tiuna, της Στρατιωτικής Ακαδημίας της χώρας.

Η «αλλαγή» έγινε στο υπόγειο του κτιρίου, όταν έφτασε εκεί το ψεύτικο φέρετρο μετά την ολοκλήρωση της πομπής. Ήταν η μοναδική φορά που οι τηλεοπτικές κάμερες δεν παρακολούθησαν τη διαδικασία.

Οι στρατιωτικοί με τους οποίους επικοινώνησε η εφημερίδα ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, επιβεβαίωσαν ωστόσο χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο ηγέτης της Βενεζουέλας δεν είχε πεθάνει στο Καράκας -όπως επιμένει η κυβέρνηση- αλλά στην Κούβα, όπου είχε πάει για να υποβληθεί σε νέα θεραπεία αντιμετώπισης του καρκίνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η «απάτη» σχετικά με τον τόπο θανάτου του Τσάβες «προτίθεται απλώς στη μακρά λίστα των ψεμάτων με τα οποία ο τσαβισμός μας έχει γεμίσει σχετικά με τους τελευταίους μήνες ζωής του ηγέτη τους». Στην πραγματικότητα, ο στόχος δεν ήταν τόσο η παραπλάνηση του λαού, όσο ο πολιτικός χειρισμός της υπόθεσης: «Ήθελαν να οργανώσουν μια περιφορά με σαφές πολιτικό ενδιαφέρον, επιτρέποντας στους ανθρώπους να αγγίξουν το φέρετρο, το ψεύτικο, χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του αληθινού. Δεν θα επέτρεπαν σε καμία περίπτωση να πέσει, όταν μάλιστα ένα μέρος της εσωτερικής του δομής είναι από γυαλί», λέει ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τις συνθήκες της μεταφοράς.

Ένας άλλος λόγος της «απάτης» ήταν η συντήρηση του πτώματος. Η έκθεσή του επί επτά ώρες στη ζέστη του Καράκας κρίθηκε απαγορευτική, δεδομένου μάλιστα ότι η σορός θα μείνει αρκετές μέρες ανοικτή για λαϊκό προσκύνημα.

Το άρθρο, ενισχύοντας τον ισχυρισμό του, υποστηρίζει ότι μετά την αντικατάσταση των δύο φετέτρων στο υπόγειο, τα μέτρα ασφαλείας έγιναν πολύ πιο αυστηρά, ενώ δεν επιτρεπόταν πια στον κόσμο να έρχεται σε επαφή με τη σορό.

Από το αεροδρόμιο στο παρεκκλήσι
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η σορός του Τσάβες ταξίδεψε στις 7 το πρωί (τοπική ώρα) της Τρίτης από την Αβάνα στο βενεζουελανικό αεροδρόμιο La Carlota. Αμέσως διακομίστηκε στο Hospitalito, το ιατρικό κέντρο της περιοχής που βρίσκεται 200 μέτρα από την Ακαδημία.

Την ίδια στιγμή ένα άλλο, παρόμοιο φέρετρο, άδειο ή με ένα εσωτερικό βάρος, μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο που βρίσκεται στην άλλη άκρη της πόλης, όπου την Τετάρτη το πρωί έφυγε για την πομπή. Όταν το ψεύτικο φέρετρο έφτασε στο παρεκκλήσι της Ακαδημίας, οι τηλεοπτικές κάμερες έχασαν για λίγο την επαφή τους μαζί του. Η δικαιολογία ήταν ότι έπρεπε να καθαριστεί από τα λουλούδια και τα αντικείμενα που ο λαός είχε ρίξει μέσα και να αλλάξει η σημαία που τον κάλυπτε. Όταν επιτράπηκε και πάλι η είσοδος στα κανάλια το φέρετρο δεν ήταν πλέον στη νεκροφόρα, αλλά στους ώμους των στρατιωτικών και άλλων αξιωματούχων.

Αν και η τηλεόραση της Βενεζουέλας δεν έδειξε κανένα κοντινό πλάνο από το φέρετρο, όταν αυτό άνοιξε για να το αποχαιρετήσει το πλήθος, πολλοί από τους παρισταμένους ανέφεραν ότι η σορός του εκλιπόντως ηγέτη ήταν ελαφρώς πρησμένη και χωρίς μαλλιά, εντελώς διαφορετική δηλαδή από τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από την κυβέρνηση πριν από τρεις εβδομάδες.

e-go.gr

Άτυχη η ίδια, τυχεροί οι υπόλοιποι (βίντεο)



Πήγε κι αυτή ξυπόλυτη στα αγκάθια



ΣΟΚ: Έσωσαν σκυλάκια λίγο πριν τα σκοτώσουν για να τα μαγειρέψουν


Εγκλωβισμένα, φυλακισμένα και φοβισμένα σε μικρά κλουβιά, τα άμοιρα σκυλάκια προορίζονταν για το σφαγείο προκειμένου μετά να περάσουν στην τροφική αλυσίδα μέσω εστιατορίων.

Ομάδα ακτιβιστών που μάχεται να σταματήσει η συνήθεια κατανάλωσης σκύλων στην Κίνα μετά από οργανωμένη προσπάθεια κατάφερε να κλέψει ένα ολόκληρο φορτηγό το οποίο μετέφερε τα άτυχα σκυλάκια προς το σφαγείο.

Οι εικόνες που βγήκαν στην δημοσιότητα σοκάρουν καθώς δείχνουν τα ζώα να είναι στοιβαγμένα σε μικρά κλουβιά χωρίς να μπορούν να κουνηθούν.

Στη φυλακή ο Κάρλος Τέβεζ της Μάντσεστερ Σίτι – Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα



Στη φυλακή ενδέχεται να οδηγηθεί ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Κάρλος Τέβεζ, ύστερα από τη σύλληψή του για οδήγηση χωρίς κατοχή εγκεκριμένου διπλώματος. Ο Τέβεζ, του οποίου η άδεια οδήγησης είχε αφαιρεθεί για έξι μήνες στις 16 Ιανουαρίου, επειδή είχε καθυστερήσει να πληρώσει ορισμένα πρόστιμα, συνελήφθη χθες, κοντά στο σπίτι του, στο Τσέσαϊρ.
Ο Αργεντινός επιθετικός βγήκε με εγγύηση από το αστυνομικό τμήμα Macclesfield Police Station, επειδή δεν υπήρχε εύκαιρος διερμηνέας, ωστόσο θα επιστρέψει εκεί την Τρίτη. Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος ανέφερε: “Στις 17:13 χθες, η αστυνομία συνέλαβε έναν 29χρονο άντρα στον αυτοκινητόδρομο Α538 του Μακλέσφιλντ. Ο άντρας συνελήφθη για οδήγηση χωρίς εγκεκριμένα χαρτιά και ελευθερώθηκε με εγγύηση”.
Το μέγιστο πρόστιμο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα είναι η εξάμηνη φυλάκιση και η πληρωμή 5.000 λιρών. Τα δικαστήρια, ωστόσο, μπορούν να αναθεωρήσουν την υπόθεση, τιμωρώντας τους παραβάτες για αντικοινωνική συμπεριφορά και επιβολή καταναγκαστικής εργασίας.

http://www.koolnews.gr

12 πράγματα που θέλουν στ' αλήθεια οι άντρες από μια γυναίκα



Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας 12 άντρες (που ήθελαν να μείνουν ανώνυμοι) λένε τι είναι αυτό που θέλουν επιτέλους από τις γυναίκες.
Ένα ερώτημα, δώδεκα άντρες, δώδεκα απαντήσεις. Για δες:
1. Να με αφήνει να την εντυπωσιάσω 
Οι άντρες θέλουν να τους θαυμάζεις για τα πάντα: από τις μαγειρικές τους ικανότητες μέχρι τις μικροεπιδιορθώσεις που κάνουν στο σπίτι σου.
2. Να είναι ανεξάρτητη
Κανένας άντρας δεν θέλει μια γυναίκα που κρέμεται από πάνω του.
3. Να πηγαίνει με τη ροή
Εδώ ζητήσαμε επεξήγηση: Να μην κάνει δηλαδή σαν κακομαθημένο παιδί που θέλει σώνει και καλά να κάνει πάντα το δικό της.
 
4. Να με κινητοποιεί
Κάποιοι άντρες θέλουν μια γυναίκα-coach που θα τους σπρώχνει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη δουλειά, στα σπορ, παντού.
5. Να θέλει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα
Όσο ωραία κι αν είναι μια ρουτίνα, θα έρθει η ώρα που θέλεις την αλλαγή σου. Εκεί είναι χρήσιμη μια γυναίκα με περιπετειώδη φύση, που της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα είτε αυτό είναι νέες στάσεις στο σεξ είτε skydiving.
 
6. Να μου αφήνει χώρο για τους φίλους μου
Ωραία είναι μια σχέση. Και σημαντική. Όσο όμορφα και να περνάς όμως χρειάζεσαι και χρόνο για τους φίλους σου.
7. Να με εμπιστεύεται
Μια γυναίκα δηλαδή που νιώθει αρκετά ασφαλής με τον εαυτό της, ώστε να μην ζηλεύει με το παραμικρό και να μην ψαχουλεύει τα πράγματά του άλλου με την κάθε ευκαιρία.
8. Να είναι δυνατή
Να έχει αποδείξει ότι μπορεί να σηκωθεί όσες φορές κι αν έχει πέσει.
 
9. Να αρέσει στους φίλους μου
Είναι σημαντικό. Για φαντάσου να βγαίνετε όλοι μαζί και να μην αντέχετε ο ένας τον άλλο.
10. Να με αγαπάει γι' αυτό που είμαι
Αυτό σημαίνει να δέχεται τον άλλο όπως είναι., με τα καλά και τα άσχημά του, ακόμα και τις χειρότερες μέρες του.
11. Να είναι έξυπνη
Η εξυπνάδα είναι σέξι. Όσο όμορφη κι αν είναι μια γυναίκα, κάποια στιγή θα θέλεις να πεις και κάτι παραπάνω.
12. Να με στηρίζει
Δεν χρειάζεται να τρελαίνεται και αυτή για τις μηχανές ή οτιδήποτε άλλο του αρέσει. Αρκεί να τον στηρίζει χωρίς να τον σιχτιρίζει.
Εσύ τι λες; Συμφωνείς;
Πηγή: Shine

Αγάθωνας: "Ούτε στον ίδιο πλανήτη δε θέλω να είμαι με τον Ζαφείρη Μελά"



Τέλος δε λέει να βάλει στην κόντρα του με τον Ζαφείρη Μελά ο Αγάθωνας παρόλο που ο πρώτος προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους.

Ο Αγάθωνας, καλεσμένος στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι", δήλωσε πως δε θέλει να ζει στον ίδιο πλανήτη με τον λαϊκό τραγουδιστή.

"Όχι στο ίδιο μαγαζί, αλλά ούτε στον ίδιο πλανήτη δεν θέλω να είμαι μαζί με τον Ζαφείρη Μελά! Ούτε το όνομά του δεν θέλω να λέω, μπορείς να το κόψεις;", είπε ο Αγάθωνας.

Ο ρεμπέτης ανέφερε ότι θα ήθελε να ξαναπάει στο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" ωστόσο θα προτιμήσει να πει μερικά αστεία με τον Λάκη Λαζόπουλο παρά να τραγουδήσει. "Στην εκπομπή του Λάκη θα ξαναπάω όχι για να τραγουδήσω, αλλά για να πούμε κανένα αστείο. Αν ξαναπάω θα πρέπει να σκοτώσω τον ηχολήπτη του και δεν είμαι δολοφονικός τύπος", εξήγησε.

Όσο για τις προβλέψεις του για τη θέση στη Eurovision εκείνος απάντησε: "Είπα στους Σουηδούς να μην κάνουν έξοδα και να μας στείλουν το βραβείο απευθείας".

http://www.cosmo.gr

Το βίντεο που σόκαρε την Γαρμπή και το ξέσπασμά της!



Η Καίτη Γαρμπή σοκαρίστηκε όταν είδε ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ Ελλήνων κινηματογραφιστών για λογαριασμό της «Action Aid» με θέμα την κλειτοριδεκτομή, για το οποίο ταξίδεψαν μέχρι την Κένυα.

«Μετά το πρώτο σοκ, ήρθε η ανάγκη για να σκαλίσω κάτω από την επιφάνεια: έψαξα, ρώτησα, διάβασα, πάγωσα, έκλαψα, συζήτησα με την ομάδα... Παρακολουθούσα από κοντά την εξέλιξη των γυρισμάτων και των περιπετειών τους στη φυλή των Ποκότ και ανυπομονούσα να γυρίσουν από την Κένυα για να καταλάβω... τα ερωτήματα ήταν τόσα πολλά και παρέμεναν αναπάντητα», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.
Και τόνισε: «γιατί το κάνουν αυτό στα ανήλικα κορίτσια τους; τι επιπτώσεις έχει αυτός ο ακρωτηριασμός στην υπόλοιπη ζωή τους; Στην επιθυμία για ερωτική συνεύρεση, στη σεξουαλική πράξη, στην τρυφερότητα μεταξύ τους, στην υγεία τους, στη διαδικασία της γέννας, στις πιθανές αρρώστιες που μπορεί να μεταδοθούν από τη χρήση μαχαιριού που δεν καθαρίζεται από το ένα κορίτσι στο άλλο; Αυτά, με το δυτικό μυαλό μου. Οι περισσότερες απορίες μου είναι άγνωστες λέξεις».
«Όπως μου είπαν και οι Ελληνίδες που κατέβηκαν στους Πόκοτ για την κινηματογράφηση, πρέπει να αφήσουμε τις δικές μας «δυτικές» πεποιθήσεις απέξω για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις δικές τους. Γιατί μπορεί να μην έχουμε τόσο ακραίες τελετές στον πολιτισμό μας, αλλά κανένας δεν είπε ότι δεν έχουμε κι εμείς πεποιθήσεις που συγκρούονται με την εσωτερική μας εξέλιξη, ή, απλά, τις προσωπικές μας επιθυμίες», κατέληξε η Καίτη και κάλεσε τους πάντες να στηρίξουν να είναι παρόντες στις 13 Μαρτίου στο «Odeon Oπερα» για να στηρίξουν την ομάδα κινηματογραφιστών!


http://www.gossip-tv.gr

Καθόταν επί 2,5 χρόνια στην… λεκάνη της τουαλέτας!



902 ημέρες! Ή 2,5 χρόνια! Όπως και να το πάρουμε είναι πάρα πολύ καιρός για να κάθεσαι σε μια λεκάνη τουαλέτας!Η περίεργη αυτή είδηση μας έρχεται από τη Σιγκαπούρη και αφορά την Mee Yan Leong, που καθόταν από τις 25 Μαρτίου του 2009 στην λεκάνη της τουαλέτας της.

Η 58χρονη ισχυρίζεται ότι «ένιωσε μια δύναμη να την κρατάει κάτω», χωρίς να μπορεί ακριβώς να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να τρώει, να πίνει και να κοιμάται στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η γυναίκα παρέμεινε γυμνή για όλο αυτό το διάστημα και έκανε μπάνιο συνολικά 18 φορές.

Το πιο περίεργο βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι ο σύζυγός της Kian Ann Ong και ο γιος τους και δημοσιογράφος Jiing Yih, δεν έκαναν τίποτα για να την σταματήσουν.

Εντέλει, ο σύζυγός της ζήτησε βοήθεια από ένα νοσοκομείο της περιοχής: «Οι γιατροί ήρθαν στο διαμέρισμα, την κράτησαν κάτω, την τύλιξαν με μια πετσέτα και την μετέφεραν στο νοσοκομείο με αναπηρική καρέκλα», σχολίασε ο σύζυγος.


Το συγκλονιστικό τραγούδι μιας γιαγιάς στην Ιερισσό απέναντι στα ΜΑΤ (βίντεο)



Ακούστε το συγκλονιστικό τραγούδι μιας γιαγιάς στην Ιερισσό απέναντι στα ΜΑΤ.

Δείτε το video…

Γυναίκες στο έλεος της βίας


Ξεπερνούν τις 10.000 οι κλήσεις στη γραμμή SOS 15900

Γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης, βίας, γυναίκες θύματα όλων των μορφών εκμετάλλευσης. Μπορεί σήμερα να είναι η Παγκόσμια Ημέρα Εορτασμού των Γυναικών, όμως, πίσω από τα… άνθη πολλές φορές κρύβεται ο πόνος. Ιστορίες που οι περισσότερες θέλουν να κρατήσουν κρυφές. 

Μέσα στα τελευταία δύο χρόνια λειτουργίας της γραμμής SOS 15900 και συγκεκριμένα από τις 11 Μαρτίου 2011 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2013 έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 10.020 κλήσεις που αφορούν σε καταγγελίες κάθε είδους βίας. 
Συγκεκριμένα, από τις κλήσεις αυτές, οι 7.909 αφορούσαν σε καταγγελία έμφυλης βίας (5.874 κλήσεις από τις ίδιες τις γυναίκες και 2.035 από τρίτα πρόσωπα).

Οι υπόλοιπες 2.111 κλήσεις αφορούσαν σε διάφορα αιτήματα ενημέρωσης. Υπήρξαν και 71 ηλεκτρονικά μηνύματα.
Για εμπορία γυναικών έγιναν 23 κλήσεις. 

Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται σε έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Χαράλαμπου Αθανασίου, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Γιαννακάκη, Κατερίνας Μάρκου, Γιάννη Πανούση και Μαρίας Ρεπούση, για τις διαστάσεις του trafficking στην Ελλάδα.


Σπάνια φωτογραφία από το πατρινό καρναβάλι του '50 κάνει θραύση στο διαδίκτυο [εικόνα]



Πρόκειται για μια σπάνια φωτογραφία από το πατρινό καρναβάλι της δεκαετίας του 1950. Αλλες εποχές πολύ διαφορετικές, πολύ διαφορετικό και το πατρινό καρναβάλι.

Το σπάνιο στιγμιότυπο απεικονίζει στολισμένο ιππήλατο άρμα από το πατρινό καρναβάλι της δεκαετίας του 1950. Η φωτογραφία εντοπίστηκε στη σελίδα του Sinialo στο facebook και την ανήρτησε ο Ξενοφών Παπαευθυμίου.


Δείτε το σπίτι του πιο βρωμιάρη εκατομμυριούχου αθλητή στον κόσμο! [φώτο]



Ξέρουμε ότι συνήθως, τα λεφτά δεν σου εξασφαλίζουν ούτε καλούς τρόπους, ούτε σε αλλάζουν σε καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον το αντίθετο κατορθώνουν. 

 Ο Robert Swift υπήρξε αστέρας του NBA και υπεραθλητής από εκείνους που υπογράφουν συμβόλαιο με αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Υπολογίζεται ότι από την συνολική του καριέρα σήμερα έχει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια σε τραπεζικές καταθέσεις όμως δεν ξόδεψε ελάχιστες δεκάδες για να προσλάβει κάποιο συνεργείο να του καθαρίσει το σπίτι.

Ο πρώην σταρ της ομάδας Seattle Supersonics μετακόμισε πριν λίγες μέρες από την κατοικία του στο Seattle. Ο νέος ιδιοκτήτης μόλις άνοιξε την πόρτα έπαθε σοκ και λογικά.

Το πίσω μέρος του κήπου είχε σχηματιστεί, σύμφωνα με το queen.gr, κυριολεκτικά βουνό από τα κόπρανα του σκύλου του, αλλά και το εσωτερικό του σπιτιού δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Το σπίτι δεν ήταν απλά βρώμικο, ήταν αστεία μόλυνσης. Ο πρώην ιδιοκτήτης δεν τηρούσε ούτε τους βασικούς κανόνες προσωπικής υγιεινής.Η κουζίνα ήταν γεμάτη με αδεία μπουκάλια από αλκοόλ και κουτιά πίτσας, ενώ η κατάσταση και στα 3 μπάνια του σπιτιού ήταν χειρότερη.Το σπίτι δεν είχε καθαριστείμήνες ίσως και χρόνια. Πάντού πεταμένες σακούλες, άδεια κουτιά από φάρμακα, κούτες, σκουπίδια και μουχλιασμένα φαγητά.

Το υπόγειο του σπιτιού μάλλον χρησιμοποιήθηκε σαν πεδίο σκοποβολής μια και οι τοίχοι είναι διάσπαρτοι με τρύπες από σφαίρες.Το ίδιο συμβαίνει και στους τείχους στα υπόλοιπα δωμάτια, όπου χάσκουν τεράστιες τρύπες σαν κάποιος να επιτέθηκε χτυπώντας με μανία.Το σπίτι είναι μια τεραστία χωματερή που μυρίζει άσχημα και θα χρειαστεί πολύς χρόνος και χρήματα για αν επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

thestival.gr

10 γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο!!!




10 γυναίκες που άφησαν το στίγμα τους και συνεισέφεραν με το έργο τους στην ανθρωπότητα...


Γου Τζ'τιεν


624 – 705 μ.Χ.: Αυτοκράτειρα 

Η Wu Zetian κατέλαβε τον θρόνο της αυτοκρατορίας της δυναστείας των Zhou όταν ο άντρας της, Αυτοκράτορας Gaozong, υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε ανάπηρο το 660 μ.Χ. Η Wu εξακολούθησε την επεκτατική πορεία της Κίνας ενώ κατάφερε να γίνει η απόλυτη ηγεμόνας του έθνους. Η περίοδος της βασιλείας της είναι συνώνυμη με την προώθηση του Βουδισμού, έναντι του Ταοϊσμού που ήταν τότε η επικρατούσα θρησκεία, της δίκαιης μεταχείρισης των αγροτών, της προώθησης των δημοσίων έργων καθώς και την ανάπτυξη των τεχνών και του πολιτισμού στην Κίνα γενικά. Το 705 μ.Χ. ένα βίαιο πραξικόπημα εναντίον της δυναστείας ήταν η αιτία της εκθρόνισης της και η ίδια απεβίωσε τον ίδιο χρόνο. 



Ada Lovelace
1815 - 1852: Μαθηματικός και Πρωτοπόρος στην επιστήμη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Η Augusta Ada King, Κόμισσα του Lovelace, ήταν μία Βρετανίδα μαθηματικός και το μόνο νόμιμο τέκνο του ποιητή Λόρδου Βύρωνα και της γυναίκας του Άννας Ιζαμπέλα. Ήταν γνωστή για την συνεργασία της με τον επίσης Βρετανό μαθηματικό Charles Baggage, πάνω στους υπολογιστές και συγκεκριμένα στην Αναλυτική Μηχανή. Το 1843 μετέφρασε ένα άρθρο του Ιταλού μαθηματικού Luigi Menabrea το οποίο μάλιστα ενίσχυσε με δικές τις ενδελεχείς σημειώσεις. Στις σημειώσεις αυτές βρισκόταν αυτό που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο πρώτος αλγόριθμος που μπορούσε να επεξεργαστεί ένας υπολογιστής και για αυτό πολύ συχνά αναφέρονται στην Lovelace ως τον πρώτο προγραμματιστή Η/Υ στον κόσμο. Χωρίς την ριζοσπαστική και πρωτοπόρο συνεισφορά της στην επιστήμη, η σημερινή κοινωνία των τεχνικών επιστημών μπορεί να ήταν πραγματικά πολύ διαφορετική.



Boudica
30 μ.Χ. - 61 μ.Χ.: Η Βασίλισσα του Πολέμου

Η Boudicca, γνωστή και ως Βοαδίκεια, ήταν η βασίλισσα της Κέλτικης φυλής των Ικένων και μία ηγετική φυσιογνωμία στην ιστορία της Βρετανίας. Οδήγησε πολλές φυλές στον πόλεμο εναντίον των Ρωμαίων κατακτητών και η τελευταία μάχη της, το 60 με 61, παρά τον μεγάλο αριθμό εξεγερμένων Βρετανών και τις κατά τόπους νίκες τους, έληξε με νίκη των Ρωμαίων. Παρόλη την ήττα όμως, η Βοαδίκεια έμεινε γνωστή για τον ηρωισμό της και ο πρίγκιπας Αλβέρτος, σύζυγος της Βασίλισσας Βικτωρίας, ανέλαβε την ανέγερση τιμητικού αγάλματος, το οποίο σήμερα βρίσκεται πολύ κοντά στο Κοινοβούλιο, στο Λονδίνο. 



Ιωάννα της Λωραίνης 
1412 – 1431: Ηρωίδα της Γαλλίας και Αγία Προστάτιδα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

Η Ιωάννα της Λωραίνης, γνωστή και ως η Παρθένος της Ορλεάνης, γεννήθηκε στο Ντομρεμύ της Γαλλίας και σε ηλικία 18 ετών ήταν επικεφαλής των Γαλλικών στρατευμάτων στον Εκατονταετή Πόλεμο κατά των Άγγλων στην Γαλλία τον οποίο και κέρδισε. Έναν χρόνο αργότερα, αιχμαλωτίστηκε από τους Άγγλους και σε ειδικό δικαστήριο με μέλη τόσο της Βρετανίας όσο και Γάλλους που συμμάχησαν μαζί τους, καταδικάστηκε να καεί ζωντανή. 500 χρόνια αργότερα αναγνωρίστηκε η συμβολή της στην νικηφόρα έκβαση του πολέμου και ανακηρύχθηκε Αγία από την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία.



Marie Curie
1867 – 1934: Φυσικός και Χημικός, Βραβευμένη με Νόμπελ

Η Μαρία Σαλώμη Σκουοντόφσκα-Κιουρί ήταν η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το βραβείο Nobel σε δύο τομείς (το ένα μοιράστηκε με τον σύζυγό της Πιέρ ο οποίος σκοτώθηκε σε τραγικό δυστύχημα). Ανακάλυψαν από κοινού δύο νέα στοιχεία, το ράδιο και το πολώνιο. Επίσης, μελέτησε την εκπομπή ακτινών και εισήγαγε τον όρο ραδιενέργεια έναντι του όρου«ακτίνες ουρανίου». Το ζευγάρι από κοινού ανακάλυψαν ότι η ραδιενέργεια μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο. Η Μαρί Κιουρί είναι μία από τις σημαντικότερες γυναίκες στην ιστορία του κόσμου και με το έργο της έχει προάγει τις επιστήμες της χημείας, της φυσικής, της ιατρικής ενώ ήταν υπέρμαχος των ίσων δικαιωμάτων για τα δύο φύλα και μάλιστα η πρώτη γυναίκα που έγινε Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.



Frida Kahlo
1907-1954: Καλλιτέχνης

Η Φρίντα Κάλο είναι γνωστή ως μία από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του Μεξικό και ξεχωρίζει ως πρότυπο γυναικείας δημιουργικότητας. Ξεκίνησε να ζωγραφίζει μετά από ένα τραγικό ατύχημα που είχε όταν επέβαινε σε ένα λεωφορείο. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις αλλά ποτέ δεν συνήλθε πλήρως. Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης της ξεκίνησε να ζωγραφίζει και τελείωσε το πορτραίτο της την επόμενη χρονιά. Επίσης άρχισε να συμμετέχει ενεργά στην πολιτική και ακολούθησε το Κίνημα των Νέων Κουμουνιστών καθώς και το Κομμουνιστικό Κόμμα Μεξικού. Στην συνέχεια παντρεύτηκε τον ομοϊδεάτη και επίσης καλλιτέχνη Diego Rivera.



Mary Wollstonecraft
1759 - 1797: Συγγραφέας, φιλόσοφος, υποστηρικτής των δικαιωμάτων των γυναικών

Η Αγγλίδα συγγραφέας Μαίρη Γουόλστονκραφτ ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες που υποστήριξαν έμπρακτα τη φεμινιστική φιλοσοφία. Οι ριζοσπαστικές ιδέες που περιέχονται στο πιο γνωστό της έργο, «A Vindication of the Rights of Women-1972», έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο την χειραφέτηση των γυναικών και βοήθησαν στην ενίσχυση των δικαιωμάτων τους παγκοσμίως. Απεχθανόταν την κοινή αντίληψη της εποχής, ότι οι γυναίκες είναι αδύναμες και προορισμένες να κάθονται στο σπίτι και διατεινόταν πως γυναίκες και κορίτσια που τους δίνονται ίσες ευκαιρίες εκπαίδευση όπως στους άντρες, εντέλει δεν υστερούν έναντι των αντρών. Οι ιδέες της ήταν πολύ ριζοσπαστικές για την εποχή και προκαλούσαν μεγάλες διχογνωμίες.
Μετά από μία τόσο ιδιαίτερη ζωή, πέθανε 10 ημέρες μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης της Mary Wollstonecraft-Godwin (1797), η οποία αργότερα έγινε γνωστή ως Mary Shelley, η συγγραφέας του κλασσικού Frankenstein.



Κλεοπάτρα
69 π.Χ - 30 π.Χ: Η τελευταία Βασίλισσα των Φαραώ της Αρχαίας Αιγύπτου

Η Κλεοπάτρα ήταν μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες της αρχαιότητας και μία από τις πιο διάσημες ηγετικές φυσιογνωμίες στην ιστορία. Η ζωή της εντυπωσιάζει ακόμα και σήμερα, αφού συμβασίλευε στην Αίγυπτο με τον πατέρα της αρχικά και μετά με τους αδερφούς της, και στην συνέχεια ορίστηκε Βασίλισσα της Αιγύπτου. Κατάφερε να πάρει με το μέρος της τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Καίσαρα και να γίνει ερωμένη του, σηματοδοτώντας μία ιστορική περίοδο όπου δύο από τους σημαντικότερους πολιτισμούς υπήρξαν σύμμαχοι. Στο απόγειο της δύναμής της εξουσίαζε σχεδόν όλα τα παράλια της Μεσογείου, τη μεγαλύτερη έκταση που έφτασε ποτέ η Αυτοκρατορία της Αιγύπτου.



Rosa Parks
1913 - 2005: Αφρό-Αμερικανή υπέρμαχος των πολιτικών δικαιωμάτων


Το 1955, μία αφροαμερικανή μοδίστρα αρνήθηκε να δώσει την θέση της στο λεωφορείο σε έναν λευκό άντρα. Συνελήφθη και καταδικάστηκε για παραβίαση του νόμου περί φυλετικού διαχωρισμού στις ΗΠΑ (γνωστοί ως «Jim Crow laws»). Η Πάρκς άσκησε έφεση στην απόφαση καταδίκης της και έτσι και τυπικά αυτή η πράξη πολιτικής ανυπακοής υποκίνησε το κίνημα εναντίον του φυλετικού διαχωρισμού. Η σύλληψη της είχε σαν αποτέλεσμα το μποϊκοτάζ όλων των λεωφορείων από τους έγχρωμους πολίτες, το οποίο ηγήθηκε ο Martin Luther King Jr. Έτσι άρχισε μία επαναστατική περίοδος που σημαδεύτηκε από μαζικές, ειρηνικές διαδηλώσεις και πράξεις ανυπακοής που στήριζαν το κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ.



Amelia Earhart
1897 – 1937: Πρωτοπόρος της Αεροπορίας


Η Αμέλια Μαίρη Έρχαρτ ήταν η πρώτη γυναίκα πιλότος που ταξίδεψε μόνη της πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό και τιμήθηκε με τον Σταυρό Διακεκριμένης Πτήσης από τις ΗΠΑ. Ήταν επίσης μέλος του Εθνικού Κινήματος Γυναικών και υποστήριξε θερμά την τροποποίηση του Συντάγματος για τα Ίσα δικαιώματα των δύο φύλων. Η τραγική εξαφάνισή της το 1937 καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. Αν και δεν ολοκλήρωσε τον στόχο της που ήταν να πετάξει πάνω από όλες τις ηπείρους, κατάφερε να πετύχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό, να κάνει τον κόσμο να αναθεωρήσει όσον αφορά το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία γυναίκα.



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger