Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΤΟΥΛΙΣΑ ΚΟΝΤΟΣΤΑΒΛΟΣ Παρασκήνιο από τη νέα της φωτογράφιση

Σάββατο 12 Μαΐου 2012




Αναδείχτηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2012 σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού FHM.
Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αρνηθεί την πρόταση του περιοδικού να φωτογραφηθεί προκειμένου να τιμήσει τον τίτλο της.
Η ελληνοβρετανή περσόνα που έχει κάνει άνω κάτω το Ηνωμένο Βασίλειο με το sex tape και τις σέξι εμφανίσεις της πόζαρε, για να αποδείξει ότι τελικά πήρε τον τίτλο με το... σπαθί της!

Shawn Dillon: Όταν δεν γυμνάζεται, φωτογραφίζεται!




Δεν έχει πάνω της γραμμάριο λίπους. Ο λόγος για την Shawn Dillon η οποία γυμνάζεται πυρετωδώς γιατί θέλει να είναι πάντα σε φόρμα. Όπως λέει η ίδια όταν δεν κάνει σερφ και wakeboarding φωτογραφίζεται με καυτά εσώρουχα και μαγιό για περιοδικά.

Η 25χρονη έχει γεννηθεί στη Φλόριδα των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι επαγγελματίας μοντέλο. Με τέλειες αναλογίες και ζουμερό κορμί η Shawn έκανε την τελευταία της φωτογράφηση για το περιοδικό American Curves. Μάλιστα το συγκεκριμένο περιοδικό έχει αδυναμία σε μοντέλα που δεν είναι ανορεξικά, αλλά διαθέτουν πλούσιες καμπύλες…

ΖΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Βρήκε καναπέ και... απλώθηκε!



Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι καλομαθημένο κορίτσι και όταν βρίσκει καναπέ τον θέλει όλο δικό της.
Έτσι, λοιπόν, προχθές που βρέθηκε στο Miranda Cafe - Bar Restaurant στην Ηλιούπολη, άπλωσε την κορμάρα της και γέμισε όλες τις θέσεις!
Τι να κάνει και ο φωτογράφος του radar.gr, δεν είχε πολλές επιλογές, έστρεψε το φακό του καταπάνω της και... φλας! Ιδού το αποτέλεσμα.
Για όποιον ενδιαφέρεται ο αναπαυτικός καναπές που βλέπετε βρίσκεται στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 100, στην Ηλιούπολη, και σας περιμένει να τον απολαύσετε με τον καφέ ή το ποτό σας.
Εκτός εάν σας προλάβει η Ζέτα και τον έχει ήδη... κάνει δικό της. Βεβαίως, εάν πρόκειται για τη Ζέτα, χάρισμά της ο καναπές, τη βγάζουμε και στο μπαρ στα όρθια...
Η Ζέτα πόζαρε και σε άλλα σημεία του Miranda στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Η παγκόσμια πρεμιέρα του «Δικτάτορα» στο Λονδίνο


Εντυπωσιακή η άφιξη του ανατρεπτικού Σάσα Μπάρον Κοεν στο κόκκινο χαλί



Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Πέμπτη 10 Μαϊου- η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Σάσα Μπάρον Κόεν, στο «Royal Festival Hall» στο Λονδίνο, αναστατώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο την βρετανική πρωτεύουσα.

Ο κινηματογραφικός Μπόρατ και Μπρούνο, ο μουστακαλής ρεπόρτερ από το Καζακστάν που πήγε για πολιτιστική επιμόρφωση στην Αμερική και ο γκέι fashionista αυστριακό δημοσιογράφο αντίστοιχα, ξαναχτύπησε στο κόκκινο χαλί, αυτή τη φορά ως Δικτάτορας.

Ο διάσημος Βρετανός κωμικός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας «Dictator» που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σινεμά στην πλατεία Λέισεστερ στο Λονδίνο, ως ναύαρχος Αλαντίν, δηλαδή ως τον δικτάτορα της Γουαντίγια τον οποίο υποδύεται στην ταινία.

Ιδιαίτερα ανατρεπτική ήταν η άφιξή του, η οποία έγινε με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο όμως ήταν φορτωμένο πάνω σε ένα γερανό, ενώ από το πλάι του δεν έλειψαν οι καλλονές σωματοφυλακές του.

Μαζί με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Σάσα Μπάρον Κοέν στο κόκκινο χαλί περπάτησε και ο γνωστός επιχειρηματίας Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, ο οποίος φωτογραφήθηκε τόσο μαζί με τον εκκεντρικό ηθοποιό όσο και με το πλήθος καλλίγραμμων γυναικών που τον πλαισίωναν.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης η σύζυγος του Κοέν και ηθοποιός Ισλα Φίσερ, ο σκηνοθέτης της ταινίας Λάρι Τσαρλς, με τον οποίο ο Βρετανός ηθοποιός έχει συνεργαστεί και στις ταινίες «Borat» και «Bruno», αλλά και οι Τζέισον Μαντζούκας και Άννα Φάρις που συμμετέχουν στην ταινία.

Να σημειώσουμε ότι το καστ συμπληρώνουν οι Τζον Σι Ρέιλι, Μπεν Κινγκσλεϊ, Μέγκαν Φοξ κ.α

Η ταινία αφορά στις περιπέτειες ενός έκπτωτου Δικτάτορα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του -και είναι βασισμένη σε βιβλίο του Σαντάμ Χουσεϊν. 

Και ενώ όλα είναι έτοιμα για τον παντοδύναμο ηγέτη της Γουαντίγια να εκφωνήσει τον λόγο του στη Αμερική, ξαφνικά όλα αλλάζουν. Ο ίδιος υφίσταται μια ολοκληρωτική αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση που τον καθιστά αγνώριστο σε μια άγνωστη χώρα, την οποία μάλιστα μισεί, αλλά για καλή του τύχη η αγνώριστη Άννα Φάρις έρχεται να τον περιμαζέψει και να τον... σώσει.
Το φιλμ αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βρετανίας και των ΗΠΑ στις 16 Μαΐου.

Βίασαν 630 κορίτσια




Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την αποτρόπαια δράση συμμορίας 
που φέρεται να έχει βιάσει πάνω από 630 νεαρά κορίτσια- ακόμη και 13 ετών- την τελευταία πενταετία. 
Τα θύματα έζησαν εφιαλτικές στιγμές καθώς βιάζονταν κατ' εξακολούθηση, ενώ υποχρεώνονταν να καταναλώσουν αλκοόλ και να πάρουν ναρκωτικές ουσίες. Εννέα από τους συλληφθέντες δράστες- ασιατικής καταγωγής- κρίθηκαν ένοχοι για τους βιασμούς τουλάχιστον 47 κοριτσιών.


Οι 9 δράστες 22-59 ετών πλησίαζαν τα κορίτσια κυρίως το βράδυ, σε χώρους όπως τα ταχυφαγεία και εκμεταλλευόμενοι το νεαρό της ηλικίας τους, τα μεθούσαν, τους χορηγούσαν ναρκωτικές ουσίες και τα προωθούσαν σε διάφορα σπίτια στην βόρεια Βρετανία όπου τα μετέτρεπαν σε αντικείμενα του σεξ, βιάζοντάς τα κατ' εξακολούθηση.


Οι 8 εκ των καταδικασθέντων δραστών είναι από το Πακιστάν, ενώ ο ένατος είναι από το Αφγανιστάν και είχε κάνει αίτηση για άσυλο. Όπως αναφέρει η Guardian, πιστεύεται ότι τουλάχιστον άλλα 50 μέλη του «δικτύου» διαφεύγουν της σύλληψης.


Σύμφωνα με τους Times ο αριθμός των θυμάτων είναι ασύλληπτος. Ιδρύματα της Βρετανίας έχουν καταγράψει τουλάχιστον 631 περιπτώσεις κοριτσιών που διακινούνταν από συμμορίες για σεξ την τελευταία 5ετία, εκ των οποίων οι 187 περιπτώσεις σημειώθηκαν τους τελευταίους 10 μήνες. 


Δυο εκ των θυμάτων πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους, μια 13χρονη έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να αποβάλλει, ενώ μια 15χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 25 άνδρες Πακιστανικής καταγωγής μέσα σε μια νύχτα.


Οι αποκαλύψεις προκαλούν τρόμο, αποστροφή αλλά και αγανάκτηση όχι μόνο για το δράμα των άτυχων κοριτσιών, όσο και για το γεγονός ότι οι προ 4ετίας καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση μιας 15χρονης δεν ερευνήθηκαν και δεν αξιοποιήθηκαν για τον εντοπισμό των εγκληματιών, καθώς η μάρτυρας δεν είχε κριθεί «αξιόπιστη».

"Πεζοναύτης"...φωτιά!



Με την ένταση των ημερών χρειάζεται και λίγη χαλάρωση.Δείτε λοιπόν την γοητευτικότατη Μέλανι Ιγγλέσιας που είπε να πει με τον δικό της φλογερό τρόπο ,ένα γεια στους πεζοναύτες που "υπηρετούν την πατρίδα",όπως είπε. Άναψε φωτιές η Μέλανι ,όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο από την military φωτογράφησή της.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 
http://www.onalert.gr

Brigitte Bardot: Η Λολίτα της αποπλάνησης τραβά ξανά την προσοχή




30 φωτογραφίες της Brigitte Bardot, τις οποίες δεν είχαμε δει ποτέ ξανά αποτελούν το θέμα της έκθεσης "BB Forever - Brigitte Bardot, le Légende" που ταξιδεύει από πόλη σε πόλη και είδαμε στο λόμπι του ξενοδοχείου Sofitel Chicago Water Tower. Δείτε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες της γυναίκας που δημιούργησε ο Θεός και μετά πέταξε το καλούπι στα... σκυλιά.
Η Brigitte Bardot αποχώρησε νωρίς από το καλλιτεχνικό στερέωμα το 1973 στο απόγειο της ομορφιάς της και άρχισε την πραγματική ζωή της. Η γυναίκα θρύλος του κινηματογράφου και της μόδας είναι σήμερα 77 ετών και ντύνεται μονίμως στα μαύρα.
Μαύρο τζιν και μπλούζα, ποτέ φούστα ή φόρεμα. Διπλώνει τα μαλλιά της μέσα σε ένα μαντίλι, φορά λίγο makeup. Έχει να πατήσει στο λιμάνι του Σεν Τροπέ για περισσότερα από 10 χρόνια.
Συχνά λόγω της αρθρίτιδας που την ταλαιπωρεί κυκλοφορεί με ένα μπαστούνι, καθώς αρνείται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας ενός καταραμένου φόβου για την αναισθησία. "Όποια αναισθησία". Στη ζωή της απέδειξε ότι προστάτευσε και υπερασπίστηκε τα πιστεύω της χωρίς φόβο.
Ζει σε μια απομονωμένη ιδιοκτησία στο St. Tropez. Αγόρασε το La Madrague το 1958. Η Brigitte Bardot έφερε στην πρώην κατοικία – καλύβα ενός ψαρά το νερό, το φυσικό αέριο, το ρεύμα και τον τότε σύντροφό της. Σήμερα ζει με τον 20 χρόνια σύζυγό της, Bernard d’Ormale, πρώην επιχειρηματία που τώρα αφιερώνει τον εαυτό του κυρίως στη γυναίκα του. Οι επισκέπτες είναι σπάνιοι. Η κυρία του σπιτιού προτιμά την ηρεμία και τα λουλούδια της, τους σκύλους και τις γάτες της.
 
Δεκαετίες πριν το σπίτι φιλοξενούσε πλήθη από οπαδούς, φίλους και φωτογράφους. Προστατεύει την ιδιωτική ζωή της με ζήλο και αφιερώνει την ενέργειά της στα δικαιώματα των ζώων, των γυναικών και των μεταναστών.
Στο μόνο που αναφέρεται με ελαφρότητα είναι η ξεθωριασμένη ομορφιά της. Η δήλωση είναι ειλικρινής, αν και η πραγματικότητα την διαψεύδει. Πειστική είναι ακόμα όταν αναφέρεται στη ζωή και την καριέρα της. “Αν κάποτε πήγα εναντίον κάποιων κανόνων και στεναχώρησα κάποιους ή κάποιες αξίες, δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Δεν ήταν αυτός ο στόχος μου”.
 
Η Brigitte Bardot σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε μαθήματα χορού με στόχο να γίνει μπαλαρίνα. Η οικογένειά της ευκατάστατη και της υψηλής μεταπολεμικής γαλλικής κοινωνίας ενθάρρυνε την αγάπη της στη μουσική και το χορό. Μετά από λίγα χρόνια και μια αβίαστη γοητεία άρχισε να ποζάρει για έναν φίλο της μητέρας της που κατασκεύαζε καπέλα και πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να την προσέχουν. Το 1950, όταν ήταν 15 ετών φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γαλλικού Elle. Η φωτογράφιση οδήγησε στην πρώτη από τις 58 ταινίες της 'Le Trou Normand' (Crazy For Love) και στο γάμο της με τον σκηνοθέτη Roger Vadim.
 
Οι ταινίες της ήταν αρχικά ανάλαφρες ρομαντικές κωμωδίες για τις οποίες έλεγε ότι ξεχάστηκαν εύκολα καθώς “δεν ήμουν καθόλου καλή ηθοποιός. Πάντως προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε αυτό που οι άλλοι μου ζητούσαν να κάνω”.
 
Οι ατάκες της, όμως, δεν είχαν κανένα πρόβλημα.  Στην οθόνη ο κόσμος ανακάλυψε μια νεαρή γυναίκα με το λαιμό ενός κύκνου, μια πλούσια εικόνα που συνδύαζε την αυθάδεια και την χάρη σε ένα μεθυστικό συνδυασμό. Ήταν ένα νέο είδος ξανθιάς σεξοβόμβας, ένα φαινόμενο που ο κόσμος δεν χόρταινε να βλέπει.
 
Το 1956 ο Vadim της έδωσε τον ρόλο στο “Και ο Θεός δάπλασε την γυναίκα”, ο οποίος δεν συγκίνησε την συντηρητική Γαλλία, αλλά ξεμυάλισε την Αμερική.
"Στην πραγματικότητα, οφείλω τα πάντα στους Αμερικανούς”, έχει πει, αλλά ποτέ δεν έκανε ταινία στην Αμερική ή δεν έπαιξε σε ταινία δίπλα σε Αμερικανούς ηθοποιούς με εξαίρεση λίγους, όπως τον Kirk Douglas. Στο κινηματογραφικό βιογραφικό της υπάρχουν αρκετές καλές ταινίες, όπως "Dear Brigitte", "La Verite"and "Viva Maria", πριν γυρίσει την τελευταία της, λίγο πριν γίνει 40 ετών.
Η επιτυχία πάντως δεν της πρόσφερε την προσωπική ικανοποίηση που κανείς θα μπορούσε να είναι σίγουρος: “Ποτέ δεν ήμουν αυτό που ήθελα να είμαι. Ειλικρινής, τίμια και απλή. Δεν ήμουν σκανδαλώδης, δεν ήθελα να είμαι. Ήθελα να είμαι εγώ. Μόνο ο εαυτός μου”.
 
Έτσι το 1973 έδωσε πρώιμο τέλος στην καριέρα της για να αρχίσει μια νέα ζωή. Σταμάτησε τότε που έπρεπε έχει σχολιάσει, πριν της συμβεί κάτι σαν αυτό που έπαθε η Marilyn Monroe ή η Romy Schneider. Αρνήθηκε ρόλους δίπλα στον Frank Sinatra, τον Steve McQueen και τον Marlon Brando αφήνοντας ξεκρέμαστη περισσότερη δόξα και χρήματα.
Προτιμούσε πάντα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων να μαζεύει αδέσποτα που κινδύνευαν και να τα φιλοξενεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. “Ήταν αυτό που ονειρευόμουν”, λέει τώρα η Bardot.
 
Το 1977 ξεκίνησε πολύ σοβαρά την προσπάθειά της με καμπάνιες για τα δικαιώματα των ζώων προσπαθώντας να σταματήσει την θανάτωση της φώκιας στον Καναδά. Για τον σκοπό αυτό πούλησε πολλά από τα προσωπικά αντικείμενα της σε δημοπρασία,  φορέματα, αναμνηστικά της, ακόμα και μερικά από τα κοσμήματα της, συμπεριλαμβανομένου ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού, βραχιόλια, κολιέ και ένα μαργαριτάρι δώρο του Γερμανού εκατομμυριούχου τρίτου συζύγου της Gunter Sachs. Δεν έμεινε ποτέ κρεμασμένη από αναμνήσεις, “είναι πολύ αρνητικό”, έλεγε πάντα.
Όλα γύρω από την Bardot υπήρξαν προκλητικά. Χωρίς εκείνη να κάνει απολύτως τίποτα. Τα μαλλιά της, το σώμα της, ο τρόπος που χορεύει, που τραγουδά, που υποδύεται, ποζάρει και μιλάει. Μπορεί τώρα να μην θέλει να θυμάται ότι υπήρξε η Λολίτα της αποπλάνησης και εκείνη η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια που τάραξε την συντηριτική πατρίδα της όσο καμία άλλη, αλλά το έκανε. Έδειχνε μάλιστα να μην καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Έκανε το κέφι της και όποτε είχε διάθεση, η οποία άλλαζε τόσο γρήγορα όπως οι σύντροφοί της.
Οι τρόποι της, όμως, ήταν ξεμυαλιστικοί. Από Λολίτα μετατράπηκε απότομα σε μοιραία γυναίκα, περιζήτητη ηθοποιός, γλυκιά τραγουδίστρια, sex και fashion symbol που οι άντρες ποθούσαν και οι γυναίκες μισούσαν. Δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτα περισσότερο από το να σηκώσει το μικρό της δακτυλάκι για να την ερωτευτούν, να χτενίσει τα μαλλιά της ψηλά και να γίνει trend, να φορέσει μπικίνι και να το καθιερώσει οριστικά.
Τα ξανθά μαλλιά της, τα καπέλα, το έντονο ροζ ή κόκκινο κραγιόν, τα έντονα μάτια και βλεφαρίδες, ό,τι φόρεσε, όπως το φόρεσε είναι πάντα στη μόδα. Εμπνεύει σχεδιαστές, στιλίστες, κομμωτές καιφωτογράφους. Γυναίκες ηθοποιοί προσπάθησαν να αντιγράψουν το ύφος της και μοντέλα το στόμα της. Ακόμα περιμένουμε...
Η έκθεση "BB Forever - Brigitte Bardot, le Légende" θυμίζει στην Αμερική την δίψα να δει τις ταινίες της, καθώς εκείνη επέμεινε Γαλλικά.
 
Η έκθεση ξεκίνησε τον Απρίλιο στο Los Angelea, βρίσκεται σήμερα (10/5/2012) στο Sofitel Chicago Water Tower και ακολουθεί η Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκντον.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger