Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Τα πήρε» ο Καληώρας στο Πρωινό: «Η Σταμάτη είναι 20 χρονών και έχει ...»

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013


Η Σάσα Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε προσφάτως ότι έχει κάνει μπότοξ, δεν δίστασε να πει στον καλεσμένο της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι χρειάζεται κανένα τσιμπιματάκι!...

Τότε ο ηθοποιός τα πήρε και της είπε πως η ίδια μπορεί να είναι είκοσι χρονών όμως έχει κάνει δέκα τσιμπιματάκια, ενώ ο Θάνος παρόλο που είναι μεγάλος δεν έχει χρειαστεί κανένα παρά την ηλικία του! Ούτε τα μαλλιά του βάφει, γιατί αρέσει και έτσι! Ο Γιώργος Λιάγκας τον υπερασπίστηκε! Δείτε πως έγινε «έξαλλος» με την δημοσιογράφο!


http://axioperierga.blogspot.gr/


Ritschl: Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα! Διαδώστε το!


Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρέος στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.

Spiegel: Κύριε Ritschl, η Γερμανική κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία στο θέμα της Ελλάδας, στη λογική «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε ό,τι σας λέμε». Κρίνετε δίκαιη αυτή τη συμπεριφορά;

Ritschl: Όχι, είναι απολύτως αδικαιολόγητη. Η Γερμανία έζησε τις μεγαλύτερες χρεοκοπίες της νεότερης ιστορίας. Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και το ρόλο του «Δασκάλου της Ευρώπης» η Γερμανία τα χρωστάει… στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον Α΄ αλλά και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το ξεχνούν όλοι.

Spiegel: Θα μας πείτε τι ακριβώς συνέβη τότε;

Ritschl: Η δημοκρατία της Βαϊμάρης κατόρθωσε να επιζήσει από το 1924 μέχρι το 1929 αποκλειστικά με δανεικά. Μάλιστα για τις αποζημιώσεις του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου δανείστηκε από τις ΗΠΑ. Επρόκειτο για μια «δανειακή Πυραμίδα», η οποία κατέρρευσε με την κρίση του 1931. Τα χρήματα των δανείων των ΗΠΑ είχαν εξαφανιστεί, η ζημιά για τις ΗΠΑ ήταν τεράστια, οι συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία καταστροφικές. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ φρόντισαν να μην θέσει κανείς από τους συμμάχους αξιώσεις για αποζημίωση. Εκτός από μερικές εξαιρέσεις, ματαιώθηκαν όλες οι αξιώσεις μέχρι μια μελλοντική επανένωση της Ανατολικής με τη Δυτική Γερμανία. Αυτό ήταν πολύ ζωτικό για την Γερμανία. Στην ουσία πάνω σε αυτό στηρίχθηκε το περίφημο γερμανικό μεταπολεμικό θαύμα! Παράλληλα όμως, τα θύματα της γερμανικής κατοχής όπως οι Έλληνες, ήταν αναγκασμένα να αποποιηθούν τα δικαιώματα τους για αποζημίωση.

Spiegel: Πόσο μεγάλα ήταν τότε τα ποσά από τις γερμανικές χρεοκοπίες;

Ritschl: Με βάση την οικονομική επιφάνεια που είχαν οι ΗΠΑ κατά την εποχή εκείνη, αναλογικά τα γερμανικά χρέη της δεκαετίας του ‘30 ισοδυναμούν με το κόστος της κρίσης του 2008. Αν τα συγκρίνουμε λοιπόν με τα ελληνικά χρέη, τότε, πιστέψτε, με τα χρέη της Ελλάδας είναι μηδαμινά. Σε σχέση με την οικονομική επιφάνεια της χώρας, η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός του 20ου αιώνα και ίσως της νεότερης οικονομικής ιστορίας.

Spiegel: Πόσες φορές έχει χρεοκοπήσει η Γερμανία;

Ritschl : Εξαρτάται πως το υπολογίζει κανείς. Τον τελευταίο αιώνα τουλάχιστον τρεις φορές. Μετά την τελευταία στάση πληρωμών στη δεκαετία του ‘30, ανακουφίστηκε η Γερμανία από τις ΗΠΑ με το γνωστό πλέον haircut, σαν να μετατρέπεις ένα afro look σε φαλάκρα. Από τότε κρατάει η χώρα την οικονομική λάμψη της. Στο ίδιο διάστημα όμως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δούλευαν σαν τα σκυλιά για να σηκώσουν κεφάλι από τις καταστροφές του πολέμου και τη γερμανική κατοχή. Κι ακόμη το 1990 είχαμε επίσης μια στάση πληρωμών.

Spiegel: Είστε βέβαιος;

Ritschl: Φυσικά! Ήταν όταν ο τότε καγκελάριος Kohl αρνήθηκε να υλοποιήσει τη Συμφωνία του Λονδίνου, του 1953. Η συμφωνία έλεγε ότι οι γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις στην περίπτωση της επανένωσης των δύο Γερμανιών, θα πρέπει να τεθούν υπό επαναδιαπραγμάτευση. Η Γερμανία όμως πλήρωσε ελαχιστότατες αποζημιώσεις μετά το 1990, ούτε τα αναγκαστικά δάνεια που είχε συνάψει, ούτε τα έξοδα κατοχής. Η Ελλάδα είναι ένα από τα κράτη, που δεν πήραν δεκάρα. Μην κρυβόμαστε! Η Γερμανία στον 20ο αιώνα άρχισε δυο πολέμους, ο δεύτερος μάλιστα ήταν πόλεμος αφανισμού και εξολόθρευσης. Στη συνέχεια οι εχθροί της αποποιήθηκαν το δικαίωμά τους εν μέρει ή και καθολικά για αποζημιώσεις. Το περίφημο «γερμανικό θαύμα» συντελέστηκε πάνω στις πλάτες άλλων Ευρωπαίων. Αυτό δεν το ξεχνούν οι Έλληνες.

Spiegel: Αυτή τη στιγμή συζητιέται η διάσωση της Ελλάδας μέσω μιας παράτασης του χρόνου πληρωμής των κρατικών ομολόγων, δηλαδή μιας ελεγχόμενης αναπροσαρμογής των χρεών. Μπορούμε εδώ να μιλάμε για επαπειλούμενη χρεοκοπία;

Ritschl: Βεβαίως! Ακόμη κι αν ένα κράτος δεν είναι εντελώς ανίκανο να ικανοποιήσει τους πιστωτές του, μπορεί να είναι υπό χρεοκοπία. Όπως και στην περίπτωση της Γερμανίας τη δεκαετία του ’50. Είναι ψευδαίσθηση να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα θα μπορέσει μόνη της να πληρώσει τα χρέη. Άρα είναι εξ ορισμού χρεοκοπημένη. Επιτέλους θα πρέπει να καθοριστεί, ποια χρηματικά ποσά είναι έτοιμοι οι πιστωτές να θυσιάσουν.

Spiegel: Ναι, αλλά το κράτος που πληρώνει τα περισσότερα είναι η Γερμανία.

Ritschl: Νομίζω πως έτσι θα πρέπει να γίνει. Έχουμε υπάρξει στο παρελθόν υπερβολικά ανέμελοι. Η βιομηχανική μας παραγωγή κέρδισε πολλά από τις υπέρογκες εξαγωγές. Οι ανθελληνικές θέσεις που προβάλλουν τα γερμανικά ΜΜΕ είναι πολύ επικίνδυνες. Μην ξεχνάτε ότι ζούμε μέσα σε ένα γυάλινο σπίτι: Το οικονομικό μας θαύμα έγινε δυνατό αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε αποζημιώσεις. Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά την εχθρική στάση των γερμανικών ΜΜΕ. Αν η διάθεση των Ελλήνων γίνει πιο επιθετική, μπορεί να αναβιώσουν οι παλιές διεκδικήσεις! Αν αρχίσει η Ελλάδα και αν ποτέ αναγκαστεί η Γερμανία να πληρώσει, τότε θα μας τα πάρουν όλα.

Spiegel: Τι προτείνετε δηλαδή να κάνουμε στο θέμα της Ελλάδας;

Ritschl: Θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες και να εξυγιάνουμε την Ελλάδα με τα λεφτά μας. Αν εμείς συνεχίζουμε το παιγνίδι των ΜΜΕ, παριστάνοντας τον χοντρό Εμίλ, που καπνίζει το πούρο του και αρνείται να πληρώσει, ίσως κάποιοι μας στείλουν τους παλιούς λογαριασμούς. Οι χρεοκοπίες της Γερμανίας τα περασμένα χρόνια δείχνουν τη λύση: πρέπει τώρα να συμφωνηθεί μια μείωση του χρέους. Όποιος δάνεισε λεφτά στην Ελλάδα, πρέπει να χάσει ένα μεγάλο μέρος τους! Ξέρω πως αυτό θα ήταν καταστροφικό για τις τράπεζες, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο ένα πρόγραμμα βοήθειας. Δυστυχώς, η λύση αυτή είναι ακριβή για τη Γερμανία, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι τελικά θα πρέπει να πληρώσουμε. Μόνο έτσι θα είχε και η Ελλάδα μια ευκαιρία για μια νέα αρχή.

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/


Βρέθηκε τί συμβολίζει ο (Εβραϊκός) χαιρετισμός τού Σαμαρά…




Ο Εβραίος ηθοποιός Λέοναρντ Νιμόι στο γωστό ρόλο του Σπόκ. Ο “εξωγήινος” χαιρετισμός είναι εμπνευσμένος απο ….ραββινική χειρονομία που συμβολίζει το Γυναικείο Όνομα του …Γιαχβέ !


Τάφοι ραββίνων με τη χειρονομία που συμβολίζει το γυναικείο όνομα του Γιαχβέ!


Κατά τα άλλα, κάθε χρόνο πάει στον Επιτάφιο για …ξεκάρφωμα. 


Ανάποδα ο Σταυρός στην Ελληνική Σημαία, έτσι; Και η χειραψία, ε, καλά, μασωνική..

.esxatianasxesi.blogspot.gr



EIΔΗΣΗ ΣΟΚ! «Τα λεφτά μας πίσω από το χαράτσι της ΔΕΗ» σύμφωνα με δικαστική απόφαση! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!



Η ΔΕΗ πλέον δε μπορεί να εισπράττει το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας, το περιβόητο χαράτσι, σύμφωνα με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η απόφαση, η οποία είναι αποτέλεσμα συλλογικής αγωγής από οργανώσεις και ομοσπονδίες καταναλωτών και έχει καθαρογραφεί, είναι προσωρινά εκτελεστή και πλέον υποχρεώνει τη ΔΕΗ να μην εισπράττει το χαράτσι.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μυταλούλης, εκπρόσωπος των ομοσπονδιών και ενώσεων καταναλωτών που κατέθεσαν τη συλλογική αγωγή, δήλωσε ότι:

«η απόφαση είναι προσωρινά εκτελεστή και δεν χρειάζεται να περιμένουμε την τελεσιδικία της. Ουσιαστικά η απόφαση αυτή απαγορεύει την είσπραξη ενός αντισυνταγματικού φόρου και λειτουργεί προς όφελος όλων των πολιτών της Ελλάδας. Εφόσον συνεχίζεται η είσπραξη, ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει αποζημίωση αφού η ΔΕΗ πλέον δρα παράνομα. Η απόφαση του ΣτΕ μιλούσε για αντισυνταγματικότητα του τέλους ακινήτων αλλά δεν διασφάλιζε την νομική υπεράσπιση του καταναλωτή, εν αντιθέσει με την απόφαση που καθαρογράφηκε».

Σύμφωνα με τον κ. Μυταλούλη, η απόφαση αυτή είναι προάγγελος και για άλλες τέτοιες αποφάσεις που θα προκύψουν και σε φορολογικά θέματα που στηρίζονται στα νέα μέτρα που επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση.

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/


Χιόνια και στην Αττική!!!



Μπορεί στην Αττική ξαφνικά να βγήκε ήλιος, αλλά τα... δεινά από την κακοκαιρία δεν έχουν τελειώσει. ...


Την ώρα που όλη η χώρα είναι συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό μιας 54χρονης γυναίκας από τη Σερβία που πνίγηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Άργος, την πόλη που «βούλιαξε» από την καταρρακτώδη βροχή που ξέσπασε χθες το βράδυ, η ΕΜΥ εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. 

Η κακοκαιρία θα χτυπήσει... παντού, με χιόνια στα ορεινά, καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη και την Πελοπόννησο, θυελλώδεις ανέμους που θα φτάσουν ακόμη και τα 10 μποφόρ αλλά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια. 

Χιόνια αναμένονται και στην Αττική, (σε υψόμετρο πάνω από 900 μέτρα), ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι και το τσουχτερό κρύο θα μας... συντροφεύσουν όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. 
«Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, γι' αυτό και έχουμε συνεχείς μεταβολές του καιρού», επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος.

- See more at: http://www.gkourou.com


Για πιο λαμπερό δέρμα...ασπιρίνη και μηλόξυδο!


Αν δεν έχετε συχνά πονοκεφάλους είστε πολύ τυχεροί.
Η μάσκα που ακολουθεί θα χρειαστεί πέντε από τις ασπιρίνες που έχετε στο φαρμακείο του σπιτιού σας!Η ασπιρίνη σε συνδυασμό με το μηλόξυδο και το νερό, δημιουργεί ένα τόνερ που μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα.

Φυσικό Οφέλη:

Το μηλόξυδο και η ασπιρίνη καθαρίζουν τα σημάδια της ακμής και ομαλοποιούν το ανώμαλο και ξηρό δέρμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά για μια πιο ήπια και πιο φωτεινή επιδερμίδα. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε το με φειδώ.

Θα χρειαστεί ένα μήνα εφαρμογής για τα αποτελέσματα, αν το χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Συστατικά:

30 ml οργανικό μηλόξυδο

90 ml μεταλλικό νερό

5 δισκία ασπιρίνης, μη επικαλυμμένα

Οδηγίες:

1. Αραιώστε τα 30ml μηλόξυδο με τα 90 ml του μεταλλικού νερού.

2. Χρησιμοποιήστε γουδί και γουδοχέρι για να θρυμματίσετε τα δισκία της ασπιρίνης.

3. Προσθέστε το μείγμα της ασπιρίνης στο μείγμα με το νερό και το ξύδι.

4. Εφαρμόστε με φειδώ σε περιοχές με ακμή, τραχύ δέρμα ή διευρυμένους πόρους.

Το μείγμα θα παραμείνει φρέσκο ​​για ένα μήνα στο ψυγείο.

http://www.briefingnews.gr/


Αυτός είναι ο πιο εκπληκτικός τρόπος να κόψετε το κάπνισμα


Η πώληση των τσιγάρων σε πακέτα χωρίς εμπορικά σήματα κάνει τα προϊόντα καπνού λιγότερο ελκυστικά και...ενθαρρύνει τους καπνιστές να απαλλαγούν από την επιβλαβή συνήθεια, σύμφωνα με αυστραλιανή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο BMJ Open.

Η Αυστραλία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που έχει θέσει σε ισχύ την απαγόρευση της πώλησης προϊόντων καπνού με εμπορικά σήματα. Έτσι οι ερευνητές μελέτησαν την επίδραση της πολιτικής αυτής σε 536 καπνιστές στην Πολιτεία της Βικτόρια.
Οι επιστήμονες συνομίλησαν με τους καπνιστές κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου του 2012, διάστημα κατά το οποίο τα νέα πακέτα τσιγάρων είχαν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία. Σχεδόν τρεις στους τέσσερις (72,3%) κάπνιζαν τσιγάρα από απλά πακέτα ενώ το 27,7% εξακολουθούσε να αγοράζει πακέτα με επωνυμίες και μικρότερες προειδοποιήσεις για τις επιπτώσεις του τσιγάρου στην υγεία.
Συγκριτικά με τους καπνιστές που προτιμούσαν τα επώνυμα πακέτα, εκείνοι που αγόραζαν τα σκέτα είχαν 66% περισσότερες πιθανότητες να πιστεύουν ότι τα τσιγάρα που κάπνιζαν ήταν υποδεέστερης ποιότητας συγκριτικά με 12 μήνες πριν και είχαν 70% περισσότερες πιθανότητες να δηλώσουν ότι δεν αντλούσαν την ίδια ικανοποίηση από τα τσιγάρα αυτά.
Επίσης ήταν 81% πιθανότερο να σκέφτονται τουλάχιστον μια φορά την ημέρα ότι πρέπει να σταματήσουν το κάπνισμα. Τέλος, ήταν 51% πιο πιθανό να υποστηρίζουν την πολιτική των ενιαίων πακέτων των προϊόντων καπνού, συγκριτικά με εκείνους που αγόραζαν ακόμη τα πακέτα με εμπορικά σήματα.

http://axioperierga.blogspot.gr/


Ο ευκολότερος, φυσικός τρόπος να κάνετε το ψυγείο σας να λάμπει!



Χωρίς χημικά που κοστίζουν, και μπορεί να επιβαρύνουν την υγεία της οικογένειάς σας

Όταν καθαρίζετε το ψυγείο σας, δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε χημικά τα οποία επιβαρύνουν το budget σας, αλλά μπορεί και να είναι επικίνδυνα για την υγεία την δική σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.

Πολύ απλά, δημιουργήστε ένα διάλυμα, αποτελούμενο από μία κούπα αλάτι, και 4 περίπου λίτρα ζεστό νερό. Για άρωμα φρεσκάδας, προσθέστε στο διάλυμα τον χυμό ενός λεμονιού.

Πάρτε ένα καθαρό πανί, βουτήξτε στο διάλυμα, στραγγίστε το καλά, και περάστε με αυτό τις επιφάνειες του ψυγείου σας. Θα δείτε ότι θα γίνει αγνώριστο και πεντακάθαρο!

http://www.4news.gr


Πόσο κοστίζει το «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» με ΙΧ; Πόσοοο;;;;


Ξεκινάς από το Χαλάνδρι όλο όρεξη να φτάσεις στο Αριστοτέλειο για μια δουλειά....Το ρεζερβουάρ είναι άδειο. Πρέπει να φουλάρεις γιατί θα διανύσεις 503 χιλιόμετρα όπως λέει το GPS. Έμαθες ότι τα διόδια ακρίβυναν. Πόσα χρήματα πρέπει να έχεις μαζί σου;


Το «φουλάρισμα» σου κόστισε περίπου 75 ευρώ. Εκτιμάς ότι με ένα γέμισμα θα διανύσεις την απόσταση μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Λαμβάνεις φυσικά υπόψη ότι θα πρέπει να επιστρέψεις οπότε μόνο το κόστος του καυσίμου εκτινάσσεται στα 150 ευρώ. Το GPS σου λέει να μπεις Αττική Οδό για να βγεις γρηγορότερα στην Αθηνών-Λαμίας. Το κάνεις. Άλλα 2,8 ευρώ. Και μετά αρχίζει ο εφιάλτης ο οποίος πολύ σύντομα θα γίνει μεγαλύτερος λόγω των επικείμενων ανατιμήσεων:
1. Διόδια Αφιδνών: Από 2,1 ευρώ η τιμή ανεβαίνει στα 3,35 ευρώ
2. Διόδια Θηβών: Από 2,55 ευρώ, η τιμή ανεβαίνει στα 4,05 ευρώ
3. Διόδια Τραγάνας: Από 2,45 ευρώ, η τιμή ανεβαίνει στα 3,95 ευρώ
4. Διόδια Πελασγίας: Η τιμή ανεβαίνει από τα 2,7 στα 3,5 ευρώ
5. Διόδια Μοσχοχωρίου: Η τιμή ανεβαίνει από 3,1 σε 4 ευρώ
6. Διόδια Μακρυχωρίου: Η τιμή παραμένει αμετάβλητη στα 1,4 ευρώ
7. Διόδια Πυργετού: Η τιμή αμετάβλητη στα δύο ευρώ
8. Διόδια Λεπτοκαρυάς: Η τιμή αμετάβλητη στα 2 ευρώ
9. Διόδια Κλειδίου: Η τιμή αμετάβλητη στα 2,2 ευρώ
Το συνολικό κόστος εκτοξεύεται στα 26,45 ευρώ για μια κατεύθυνση. Βάλε και την Αττική οδό, ανεβαίνει το κόστος στα 29,25 ευρώ. Επί δύο; 58,5 ευρώ και 150 ευρώ η βενζίνη;
208,5 ευρώ…
Κάντε καλύτερα μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΟΣΕ. Θα διαπιστώσετε ότι αν ταξιδέψετε πρώτη θέση η τιμή διαμορφώνεται στα 47,1 ευρώ ή στα 42,4 ευρώ αν κλείσετε τα εισιτήρια μέσω internet. Μάλιστα, θα φτάσετε και …χορτάτοι καθώς ο ΟΣΕ διαφημίζει ότι για το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, στην πρώτη θέση σας κάνει και το γεύμα δωρεάν. Θες ακόμη φθηνότερα; Παίρνεις το ΚΤΕΛ και τρως στη διαδρομή από το τάπερ. Το κόστος «πήγαινε-έλα» φτάνει στα 78 ευρώ ενώ αν αγοράσεις από κάποια πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων, θα πληρώσεις 59 ευρώ.

- See more at: http://www.gkourou.com


Ποτέ ξανά αέρια στο στομάχι και το έντερο


Η παρουσία αερίων στον γαστρεντερικό σωλήνα μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη δυσφορία και να οδηγήσει ακόμα και σε αμηχανία. ...

Τα γαστρεντερικά αέρια οδηγούν σε μετεωρισμό, δηλαδή σε χαρακτηριστικό φούσκωμα της κοιλιάς, ενώ η αποβολή τους γίνεται είτε μέσω του στόματος είτε μέσω του πρωκτού, δηλαδή είτε ως ερευγμός είτε ως αερισμός, ανάλογα με τη θέση τους κατά μήκος του γαστρεντερικού σωλήνα.

Στην περίπτωση των γαστρεντερικών αερίων συστήνονται τα ακόλουθα:

• Αργή μάσηση με κλειστό στόμα, ώστε να αποφευχθεί η κατάποση μεγάλων ποσοτήτων αέρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

• Αποφυγή κατανάλωσης των ροφημάτων με καλαμάκι, για τον ίδιο λόγο που αναφέρθηκε και νωρίτερα.

• Περιορισμός της κατανάλωσης ανθρακούχων αναψυκτικών και αεριούχων αφεψημάτων.

• Περιορισμός της κατανάλωσης τροφίμων που οδηγούν σε αυξημένη παραγωγή αερίων εντός του γαστρεντερικού σωλήνα, όπως τα φασόλια, το κρεμμύδι, το πίτουρο και τα κραμβοειδή λαχανικά, δηλαδή το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών και το λάχανο.

• Αποφυγή της υπέρμετρης πρόσληψης φρούτων και λαχανικών.


Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr


Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!


Δείτε ποια είναι και πως χρησιμοποιούνται...


1. Γαρύφαλλο.
Αντιμετωπίζει τα κοψίματα...


Ρίξε λίγο γαρίφαλο σε σκόνη πάνω στο κόψιμό σου για να αποφύγεις τον κίνδυνο μόλυνσης. Εκτός από υπέροχο μπαχαρικό, το γαρίφαλο είναι και πλούσιο σε ευγενόλη, ένα χημικό με παράλληλη αντισηπτική και παυσίπονη δράση.


2. Ζάχαρη.
Αντιμετωπίζει το λόξιγκα! Την επόμενη φορά που θα σε ενοχλήσει, πάρε την γλυκιά σου εκδίκηση καταπίνοντας 1 κ. γ. ζάχαρη. Οι ειδικοί πιστεύουν πως η ζάχαρη επιδρά στο νευρομυϊκό σύστημα, που κανονικά θα έδινε εντολή στους μύες του διαφράγματος να συνεχίσουν τις σπασμωδικές συσπάσεις, ήτοι τον λόξιγκα.


3. Ελαιόλαδο.
Αντιμετωπίζει τα εκζέματα! Για να καταπραΰνεις ένα έκζεμα, χρησιμοποίησε λίγο ελαιόλαδο απευθείας στο σημείο όπου εντοπίζεται το πρόβλημα. «Φουλ» σε αντιοξειδωτικά, τα οποία καταπολεμούν τις φλεγμονές που σχετίζονται με το έκζεμα, το ελαιόλαδο είναι η βάση για πολλά ενυδατικά καλλυντικά, όμως όταν χρησιμοποιείται αυτούσιο δεν περιέχει χημικά που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό, όπως οι κρέμες που βρίσκεις στο εμπόριο. Και όχι μόνο. Το ελαιόλαδο βοηθά και στην επανόρθωση της επιδερμίδας, εμποδίζοντας τη δημιουργία ρυτίδων ή καφέ «λεκέδων». Με ένα κομμάτι βαμβάκι τρίψε ελαφρά 1 κ.γ. ελαιόλαδο στο επίμαχο σημείο. Σε σοβαρά περιστατικά, μετά την επάλειψη με λάδι τύλιξε το σημείο με πλαστική μεμβράνη και άσε την σε όλη τη διάρκεια της νύχτας για καλύτερη ενυδάτωση.


4. Βότκα.
Αντιμετωπίζει την κακοσμία των ποδιών! Αν τα πόδια σου μυρίζουν κάτι λιγότερο από ευχάριστα, μπορείς να έχεις θεαματικά και... μυρωδικά αποτελέσματα, αν τα τρίψεις με ένα πανάκι βουτηγμένο σε βότκα. Γρήγορα θα απαλλαγείς από τη δυσάρεστη οσμή. Κάνει την ίδια δουλειά με το οινόπνευμα για εντριβές (που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν προτιμάς να απολαύσεις το ποτάκι σου). Η βότκα περιέχει αλκοόλ που είναι αντισηπτικό και δημιουργεί ξηρότητα, οπότε καταστρέφει τους μύκητες και τα βακτήρια που ευθύνονται γι' αυτές τις απαίσιες μυρωδιές, καταπολεμώντας παράλληλα την υγρασία που ευνοεί την ανάπτυξή τους.


5. iPod.
Αντιμετωπίζει την υψηλή αρτηριακή πίεση! Τριάντα λεπτά κατάλληλης μουσικής κάθε μέρα μπορούν να κατεβάσουν την υψηλή αρτηριακή πίεση σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Παν/μίου της Φλωρεντίας στην Ιταλία. Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως τα άτομα που ακολουθούσαν φαρμακευτική αγωγή για την πίεση, την έριξαν ακόμα περισσότερο ακούγοντας απαλή μουσική και αναπνέοντας αργά. Η συστολική πίεση (το πρώτο νούμερο που εμφανίζεται στη μέτρηση) έπεσε κατά 3,2 μονάδες σε μία εβδομάδα, ενώ ένα μήνα μετά είχε μειωθεί κατά 4,4.


6. Κυδώνι.
Αντιμετωπίζει την αιμορραγία των ούλων! Κόψε ένα κυδώνι και ρίξ' το σε λευκό κρασί. Άφησε το για 1 βδομάδα. Χρησιμοποίησέ το για να κάνεις πλύσεις. Έχει αιμοστατικές ιδιότητες.


7. Φυτικό λάδι.
Αντιμετωπίζει το συχνό σπάσιμο των νυχιών! Μήπως τα εύθραυστα νύχια σου σε ταλαιπωρούν και σε κάνουν να ντρέπεσαι για την εμφάνισή τους; Υπάρχει λύση! Για να αποκτήσεις μακριά και γερά νύχια, πρέπει να λύσεις το πρόβλημα της αφυδάτωσης. Εκτός από μια καλή ενυδατική κρέμα για τα χέρια που επιβάλλεται να χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, δοκίμασε και μια θεραπεία νυκτός με σίγουρα αποτελέσματα: Πριν πέσεις για ύπνο, άλειψε τα χέρια σου με φυτικό λάδι και μετά φόρεσε πλαστικά γάντια μίας χρήσης. Ενώ εσύ κοιμάσαι, τα γάντια θα βοηθήσουν το λάδι να εισχωρήσει στο δέρμα σου, προσφέροντας στις ταλαιπωρημένες παλάμες και τα νύχια σου έξτρα ενυδάτωση.


8. Παγωτό.
Αντιμετωπίζει το κάψιμο στη γλώσσα! Σίγουρα σου έχει συμβεί πολλές φορές: ήπιες την πρώτη γουλιά από τον ελληνικό καφέ σου ή δάγκωσες την καυτή πίτσα και κατακάηκες... Ο ιστός στο επάνω εσωτερικό του στόματος είναι εξαιρετικά λεπτός γι' αυτό και πολύ ευαίσθητος στις καυτές τροφές. Αν δεν είχες υπομονή να κρυώσει λίγο το τυρί στην πίτσα σου, ανακουφίσου στη στιγμή με μια κουταλιά παγωτό ή παγωμένο γιαούρτι. Ένα παγωμένο αναψυκτικό ή ένα παγάκι στο στόμα θα σε σώσουν επίσης, αρκεί να βγάλεις το παγάκι πριν αρχίσεις να πονάς για τον αντίθετο λόγο!


9. Μέντα ή κανέλα.
Αντιμετωπίζει το άγχος από το κυκλοφοριακό! Σε μια έρευνα που διεξήγαγε η NASA, οι επιστήμονες του Παν/μίου Wheeling κατέγραψαν τις αντιδράσεις 25 φοιτητών που υποβλήθηκαν σε έντονες συνθήκες οδήγησης. Εκείνοι που μασούσαν τσίχλα μέντας δήλωσαν πως η αίσθηση κόπωσης και το άγχος μειώθηκε κατά 20%. Η μέντα και η κανέλα ελάττωσαν τη νευρικότητα κατά 25%, αύξησαν τα αντανακλαστικά κατά 30% και έκαναν τη διαδρομή να φαίνεται συντομότερη κατά 30%. Αντιπαθείς τις τσίχλες; Τοποθέτησε αρωματικά κανέλας ή μέντας στο αυτοκίνητό σου.


10. Πατάτα.
Αντιμετωπίζει τα εξανθήματα! Οι ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν εξανθήματα είναι αρκετές - από τη χρήση ακατάλληλων προϊόντων μέχρι τα απορρυπαντικά ή τα φυτά. Είτε προκαλούν κοκκινίλες στο δέρμα και κνησμό είτε πυορροούν. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι είναι εξαιρετικά ενοχλητικά. Για να ανακουφιστείς, φτιάξε χυμό πατάτας. Πώς; Αποχύμωσε 2 πατάτες και βούτηξε μια γάζα στο χυμό.


11. Μπαλάκι του τένις.
Αντιμετωπίζει πονεμένα πόδια! Για ένα ευχάριστο και εντελώς δωρεάν μίνι μασάζ στα ταλαιπωρημένα σου πόδια, βγάλε τα παπούτσια και τις κάλτσες σου και κύλισε κάθε πατούσα σου πάνω σε ένα μπαλάκι του τένις ή του γκολφ. Για έξτρα ανακούφιση χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι παγωμένο νερό.


12. Λεμόνια ή ελιές.
Αντιμετωπίζουν την ταξιδιωτική ναυτία! Η ταξιδιωτική ναυτία αυξάνει την έκκριση σάλιου, που εντείνει την αίσθηση αδιαθεσίας. Οι ελιές περιέχουν τανίνες, συστατικά, τα οποία στεγνώνουν το στόμα και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα. Μόλις νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά, ρίξτε 2 ελιές στο στόμα σου ή πιείτε το χυμό από ένα κομμάτι λεμόνι!


13. Μολύβι.
Αντιμετωπίζει τον πονοκέφαλο! Όταν αγχώνεστε ή έχετε νεύρα, το πιθανότερο είναι ότι σφίγγετε ασυναίσθητα τα σαγόνια και τα δόντια σας, σωστά; Δυστυχώς, η κίνηση αυτή «τεντώνει» τους μυς που συνδέουν τα σαγόνια με τους κροτάφους και είναι αρκετή για να προκαλέσει πονοκέφαλο. Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα βρεθείτε στα πρόθυρα της κρίσης, τοποθετήστε ένα μολύβι ανάμεσα στα δόντια σας, αλλά χωρίς να το δαγκώνετε. Μ' αυτό τον τρόπο ξεκουράζετε τους μυς από την ένταση και γλιτώνετε τον πονοκέφαλο.


14. Γιαούρτι.
Αντιμετωπίζει τη δυσάρεστη αναπνοή! Πολυάριθμες εργαστηριακές έρευνες έχουν δείξει το εξής παράδοξο: τα ζωντανά βακτήρια που περιέχει το γιαούρτι μπορούν να καταπολεμήσουν τη δυσάρεστη αναπνοή - η οποία προκαλείται από βακτήρια! Φαίνεται πως οι «καλοί» οργανισμοί που ζουν στο γιαούρτι εξουδετερώνουν τους «κακούς» που κατοικούν στο στόμα μας και είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία του στόματος.


15. Listerine.
Αντιμετωπίζει τις φουσκάλες! Το κλασικό συστατικό για δροσερή αναπνοή -και ένα πολύ δυνατό αντισηπτικό- κάνει και για τις φουσκάλες. Πότισε με το στοματικό διάλυμα ένα κομμάτι βαμβάκι και πίεσέ το ελαφρά πάνω στο σημείο τρεις φορές τη μέρα μέχρι η φουσκάλα να ξεραθεί και να μη σε πονάει πια.


16. Μελισσόχορτο.
Αντιμετωπίζει τον έρπη ζωστήρα! Το μελισσόχορτο ή lemon balm είναι το πιο αποτελεσματικό βότανο για την αντιμετώπιση του έρπη ζωστήρα (έναν τύπο ιού του έρπητα, που όμως δεν έχει σχέση με το συνώνυμο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα), αφού διαθέτει αντιβιοτικές ιδιότητες που δρουν κατά του ιού. Βράστε 2 με 4 κουταλιές μελισσόχορτο, άστε το να κρυώσει και μετά χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι για να ταμπονάρετε με το βότανο το οίδημα αρκετές φορές τη μέρα.


17. Γλυκόριζα.
Αντιμετωπίζει τους κάλους και τα κότσια! Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, η γλυκόριζα περιέχει συστατικά που μοιάζουν με οιστρογόνα και έχουν την ιδιότητα να μαλακώνουν τα σκληρά μέρη στους κάλους και τα κότσια, που μας ταλαιπωρούν. Διαβάστε τη συνταγή για να φτιάξετε στο σπίτι σας τη θεραπευτική κρέμα εύκολα και απλά: Θα αλέσετε μερικά κομμάτια γλυκόριζας, θα τα ανακατέψετε με 1/2 κ. γλ. βαζελίνη και, τέλος, θα τρίψετε το μίγμα στα προβληματικά σημεία.


18. Μήλο.
Αντιμετωπίζει το κιτρίνισμα των δοντιών! Ποια ήταν η πρώτη παροιμία που μάθαμε όταν ήμασταν μαθητές στο σχολείο; «Ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα». Σωστά! Επιπλέον, τα τραγανά φρούτα, όπως τα μήλα, και τα λαχανικά δρουν σαν... μικρές οδοντόβουρτσες όταν τα μασάμε. Ο λόγος, όπως εξηγούν οι ειδικοί, είναι ότι διαθέτουν μια φυσική καθαριστική δράση που απομακρύνει τους λεκέδες από το σμάλτο των δοντιών.


19. Μονωτική ταινία.
Αντιμετωπίζει τις μυρμηγκιές! Κι όμως πιάνει! Αν καλύψετε τη μυρμηγκιά σας με ένα κομμάτι μονωτικής ταινίας θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα! Για να το κάνετε σωστά, καθαρίστε πρώτα την περιοχή. Μετά κόψτε ένα κομμάτι μονωτικής ταινίας λίγο μεγαλύτερο απ΄ τη μυρμηγκιά. Ανά 3 μέρες βγάζετε την ταινία και απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα τρίβοντας με ελαφρόπετρα ή λίμα. Συνεχίστε μέχρι να εξαφανιστεί. Τα χημικά της ταινίας σκοτώνουν τη μυρμηγκιά.


20. Μαγειρική σόδα.
Αντιμετωπίζει την ουρολοίμωξη! Με τα πρώτα συμπτώματα, διαλύστε ½ κ.γ. μαγειρική σόδα σε 1 ποτήρι νερό και πιείτε το. Συνέχιστε να το πίνετε μία φορά τη μέρα μέχρι να καταφέρετε να πατε στο γιατρό για να σας γράψει αντιβίωση. Η μαγειρική σόδα αυξάνει την αλκαλικότητα στο περιβάλλον της ουροδόχου κύστης, εμποδίζοντας έτσι τα βακτήρια να πολλαπλασιαστούν.

http://axioperierga.blogspot.gr/


Μια συγκλονιστική ιστορία για το κρυφό πείραμα της Ρωσίας-Το απάνθρωπο Ρωσικό πείραμα..


Μια συγκλονιστική ιστορία για το κρυφό πείραμα της Ρωσίας. Είναι πραγματικά απίστευτο το τι μπορεί να συμβεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο..
Ρώσοι ερευνητές στα τέλη της δεκαετίας του '40 κράτησαν 5 άτομα άγρυπνα επί 15 μέρες χρησιμοποιώντας ένα αέριο που βρισκόταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Κρατούνταν σε απομονωμένο περιβάλλον ώστε να ελέγχεται η συγκέντρωση του αερίου καθώς σε μεγάλες συγκεντρώσεις θα ήταν θανατηφόρο.Υπήρχαν επίσης μικρόφωνα, και μερικά μικρά παράθυρα από πολύ χοντρό γυαλί το οποίο σου επέτρεπε να βλέπεις μέσα στο δωμάτιο, αλλά να φαίνεται σαν καθρέφτης από μέσα (σαν τα δωμάτια ανάκρισης αλλά πολύ μικρότερα σε μέγεθος και στρογγυλά) για επιπλέον παρακολούθηση. Μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν βιβλία, τρεχούμενο νερό, τουαλέτα, κρεβάτια και αρκετό φαγητό για να αντέξουν για μήνες. 

Οι κρατούμενοι ήταν πολιτικοί κρατούμενοι που κρίθηκαν εχθροί του πολιτεύματος κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Όλα έβαιναν καλώς τις πρώτες 5 μέρες, και οι κρατούμενοι δεν διαμαρτύρονταν καθόλου. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι τους υποσχέθηκαν ότι θα τους απελευθερώσουν αν έμειναν ξύπνιοι επί 30 μέρες συνεχόμενα. Οι συζητήσεις μεταξύ τους και δραστηριότητες τους παρακολουθόντουσαν συνεχώς και παρατηρήθηκε μία συνεχής συζήτηση περί τραυματικών εμπειριών που είχαν ζήσει στο παρελθόν και γενικότερα οι συζητήσεις τους άρχισαν να παίρνουν όλο και πιο σκοτεινή μορφή μετά από 4 μέρες.
Μετά από 5 μέρες άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι συγκεκριμένα γεγονότα άρχισαν να τους δημιουργούν συμπτώματα παράνοιας. Σταμάτησαν να μιλάνε μεταξύ τους και άρχισαν να ψιθυρίζουν στα μικρόφωνα και στα μικρά παράθυρα-καθρέφτες. Περιέργως, πίστευαν ότι θα κερδίσουν την εύνοια των ερευνητών προδίδοντας τους συντρόφους-συγκρατούμενους τους. Στην αρχή οι ερευνητές νόμιζαν ότι αυτό οφειλόταν στο αέριο που ανέπνεαν για να μείνουν ξύπνιοι ...
Μετά από 9 μέρες ένας από τους κρατουμένους άρχισε να ουρλιάζει. Περπάταγε πάνω-κάτω στο δωμάτιο και φώναζε με όλη του τη δύναμη επί 3 συνεχόμενες ώρες και τελικά μετά από τόση ώρα το μόνο που έβγαζε ήταν μικρά σκουξήματα. Είχε σκίσει τις φωνητικές του χορδές από την προσπάθεια.
Το περίεργο της υπόθεσης ήταν η απραξία των άλλων κρατουμένων στο ουρλιαχτό του συντρόφου τους. Απλά συνέχισαν να ψιθυρίζουν στα μικρόφωνα έως ότου και άλλος ένας κρατούμενος άρχισε να ουρλιάζει ασταμάτητα. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι απλά άρχισαν να σκίζουν τα βιβλία και να κολλάνε τις σελίδες στα παράθυρα. Κάποια στιγμή τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Όπως και τα ψιθυρίσματα στα μικρόφωνα. 
Αφότου πέρασαν 3 ακόμα μέρες, οι ερευνητές έλεγχαν τα μικρόφωνα κάθε ώρα για να βεβαιωθούν ότι λειτουργούσαν αφού δεν πίστευαν ότι δεν μπορούσαν να λαμβάνουν τίποτα με 5 άτομα μέσα στο δωμάτιο. Το πρωί της 14ης μέρας οι ερευνητές έκαναν κάτι που δεν ήθελαν να κάνουν μόλις σχεδίασαν το πείραμα:
Να χρησιμοποιήσουν την ενδοεπικοινωνία μέσα στο θάλαμο για να πάρουν κάποια αντίδραση από τους κρατουμένους αφού φοβόντουσαν για την κατάστασή τους. Ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν τον θάλαμο για να ελέγξουν τα μικρόφωνα και τους διέταξαν να ξαπλώσουν στο πάτωμα αλλιώς θα τους πυροβολούσαν. Αν συνεργάζονταν, θα απελευθέρωναν έναν. (έτσι τους είπαν τουλάχιστον)
Προς έκπληξή τους άκουσαν από τα μικρόφωνα: "Δεν θέλουμε να μας ελευθερώσετε"
Οι ερευνητές και οι στρατιωτικοί που χρηματοδοτούσαν το πείραμα άρχισαν να συζητάνε για το αν θα ανοίξουν τον θάλαμο ή όχι. Τελικά αποφάσισαν να τον ανοίξουν τα μεσάνυχτα της 15ης μέρας.
Ο θάλαμος γέμισε αρχικά με καθαρό αέρα και το ειδικό αέριο έφυγε και αμέσως φωνές άρχισαν να ικετεύουν να βάλουν πάλι το αέριο. Ο θάλαμος ανοίχτηκε και στρατιώτες στάλθηκαν μέσα να φέρουν τους κρατουμένους. Κρατούμενοι και στρατιώτες άρχισαν να ουρλιάζουν. 4 από τους 5 κρατουμένους ζούσαν, αν και η κατάσταση τους μόνο ζωντανή δεν μπορούσε να θεωρηθεί.
Τα τρόφιμα μετά την 5η μέρα δεν είχαν αγγιχτεί. Υπήρχαν κομμάτια κρέατος από τα πόδια του νεκρού κρατουμένου χωμένα στη σχάρα στο πάτωμα που υπήρχε για να φεύγει το νερό, με αποτέλεσμα να έχει συσσωρευτεί μια μικρή στάθμη νερού και αίματος κάτω. Οι 4 "επιζώντες" είχαν σκισμένο δέρμα και μύες παντού. Τα κατεστραμμένα τους δάχτυλα έδειχναν ότι τα τραύματα είχαν γίνει με τα χέρια και όχι με τα δόντια, ενώ κατάλαβαν ότι τα περισσότερα τα είχε κάνει ο καθένας στον εαυτό του και όχι μεταξύ τους.
Όλα τα όργανα στην κοιλιακή χώρα των κρατουμένων είχαν βγει. Τα πνευμόνια. η καρδιά και το διάφραγμα είχαν μείνει στη θέση τους το περισσότερο δέρμα στον θώρακα είχε βγει, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα πνευμόνια καθαρά. Τα όργανα που είχαν βγάλει ήταν ανέπαφα κάτω. Τα στομάχια τους έκαναν κανονικά πέψη, όχι φαγητό βέβαια, αλλά μέρη του ίδιου τους του σώματος που είχαν φάει πριν.
Οι περισσότεροι Ρώσοι στρατιώτες ήταν στις ειδικές δυνάμεις αλλά αρνιόντουσαν να ξαναμπούν μέσα να βγάλουν τους κρατουμένους. Ούρλιαζαν να κλείσουν το θάλαμο και να ξαναβάλουν το αέριο για να μην τους πάρει ο ύπνος.
Οι κρατούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά στους στρατιώτες που προσπάθησαν να τους βγάλουν από το θάλαμο. Ένας στρατιώτης πέθανε αφού του έσκισαν την καρωτίδα και ενός άλλου του έβγαλαν τους όρχεις με τα δόντια. Άλλοι 5 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους τις επόμενες μέρες, όχι από τραύματα, αλλά επειδή αυτοκτόνησαν.
Μέσα στο χαμό ο σπλήνας ενός κρατουμένου έπαθε ρήξη και άρχισε να αιμορραγεί ακατάπαυστα. Οι ερευνητές προσπάθησαν να τον ναρκώσουν αλλά αυτό αποδείχτηκε αδύνατον. Του έδωσαν την δεκαπλάσια δόση μορφίνης από την κανονική αλλά αυτός ακόμα πάλευε σαν τρελός σπάζοντας τα πλευρά και το χέρι ενός γιατρού. Η καρδιά του δούλεψε για μερικά λεπτά, και σε όλη τη διάρκεια φώναζε συνέχεια "Και άλλο" ενώ σιγά-σιγά έμεινε σιωπηλός.
Οι υπόλοιποι 3 μεταφέρθηκαν σε ιατρική μονάδα, οι 2 εκ των οποίων που είχαν τις χορδές τους ανέπαφες, το μόνο που ζητούσαν ήταν και άλλο αέριο για να κρατηθούν ξύπνιοι.Ένας κρατούμενος που βρισκόταν στην χειρότερη κατάσταση, εισήχθη στο χειρουργείο για να του βάλουν τα όργανα πίσω στη θέση τους. Δεν μπορούσαν όμως με τίποτα να του κάνουν αναισθησία όσο και αν προσπαθούσαν. Όταν προσπάθησαν να του δώσουν αναισθητικό αέριο πάλεψε σαν τρελός σκίζοντας τα δερμάτινα λουριά που τον κρατούσαν στο κρεβάτι και πέταξε κάτω τους στρατιώτες που τον κράταγαν. Όταν του έδωσαν μεγαλύτερη δόση αναισθητικού, τα βλέφαρά του έκλεισαν σιγά-σιγά και η καρδιά του αμέσως σταμάτησε. Στην νεκροψία φάνηκε ότι το αίμα του είχε τριπλάσια συγκέντρωση οξυγόνου από το κανονικό. Είχε σπάσει 9 κόκκαλα στην προσπάθειά του να μην τον ναρκώσουν και είχε σκίσει τους περισσότερους μύς γύρω τους.

Ο άλλος κρατούμενος, ήταν ο πρώτος που είχε αρχίσει να ουρλιάζει. Οι χορδές του είχαν σκιστεί και όταν επιχείρησαν να τον ναρκώσουν, αρνείτο να δεχθεί το αναισθητικό. Όταν ένας γιατρός του πρότεινε να γίνει το χειρουργείο χωρίς αναισθησία συμφώνησε με ένα νεύμα. Καθ'όλη τη διάρκεια της 6ωρης επέμβασης για να βάλουν οι γιατροί τα όργανά του στη θέση τους δεν αντέδρασε καθόλου ενώ μία έντρομη νοσοκόμα ανέφερε ότι όταν τα μάτια της συναντιόντουσαν με του κρατούμενου, αυτός της χαμογελούσε. 
Έγινε το ίδιο χειρουργείο στους υπόλοιπους 2 κρατουμένους χωρίς αναισθησία. Όμως αυτούς χρειάστηκε να τους παραλύσουν. Οι χειρούργοι αδυνατούσαν να κάνουν τη δουλεία τους αφού οι ασθενείς γελούσαν καθ'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και τους ακολουθούσαν με τα μάτια. Όταν μιλούσαν, απλά ζήταγαν και άλλο από το αέριο που τους κράταγε ξύπνιους. Όταν τους ρώταγαν γιατί έβγαλαν τα όργανά τους από μέσα τους, και γιατί ήθελαν και άλλο αέριο έπαιρναν μόνο μια απάντηση: "Πρέπει να μείνω ξύπνιος"
Οι 3 επιζήσαντες κρατούμενοι αποφασίστηκε να τοποθετηθούν πάλι σιγά-σιγά πίσω στο θάλαμο παρά τις αντιρρήσεις των ερευνητών που ήθελαν να προχωρήσουν σε ευθανασία. Όμως οι ανώτεροι αξιωματούχοι επέμεναν να συνεχιστεί το πείραμα για να δουν τη συνέχεια.
Πριν μπουν στο θάλαμο συνδέθηκαν με ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, μόλις τους είπαν ότι θα τους βάλουν στο θάλαμο, σταμάτησαν να παλεύουν. Ενώ ήταν έξω, προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να μείνουν ξύπνιοι. Ένας μουρμούραγε, ένας άλλος έσφιγγε συνέχεια τους μυς των ποδιών του ενώ ένας άλλος ανοιγόκλεινε τα μάτια του πολύ γρήγορα.
Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα έδειχνε απίστευτα αποτελέσματα μόλις συνδέθηκε στον πρώτο κρατούμενο, καθώς τα κύματα του εγκεφάλου του ήταν κανονικά την περισσότερη ώρα, αλλά μετά από λίγη ώρα έσβηναν χωρίς λόγο και "ξαναζωντάνευαν" έτσι απλά. Σαν να νέκρωνε ο εγκέφαλος για λίγα δευτερόλεπτα και μετά να ξαναέμπαινε σε λειτουργία.
Τελικά, τα μάτια του έκλεισαν, τα κύματα άλλαξαν σε αυτά του βαθύ ύπνου, και η καρδιά του σταμάτησε.
Ο άλλος κρατούμενος ούρλιαζε να ξαναμπεί στον θάλαμο. Ο ανώτερος αξιωματούχος έδωσε εντολή να μπουν οι κρατούμενοι στο θάλαμο μαζί με 3 ερευνητές. Ένας από αυτούς τους 3, αμέσως τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ανώτερό του, και μετά έστρεψε το όπλο στο μουγγό κρατούμενο και του φύτεψε και αυτού μία σφαίρα στο κεφάλι. Φώναξε στον τελευταίο κρατούμενο ότι δεν θα μπει στο δωμάτιο με αυτόν, σκοτώνοντας και αυτόν με μια σφαίρα στην καρδιά.
Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα σταμάτησε να λαμβάνει και ο κρατούμενος ψιθύρισε πριν πεθάνει:
«Τόσο κοντά στην ελευθερία»
pathfinder.gr



Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Από 1/12 έως 7/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, είναι ενθαρρυντική -εκτός άλλων- και για τα ερωτικά σας παιχνίδια καθώς θα «ξυπνήσει» τον καλό, εξωστρεφή και παιχνιδιάρη εαυτό σας. Συζητήσεις, καινούργιες γνωριμίες, φλερτ και τα συναφή, θα σας δώσουν αρκετή χαρά και ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες των ημερών.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η περίοδος είναι δύσκολη για όλους σας και κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του Μαρτίου – αρχές Απριλίου. Εσείς πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση και σε όλους τους τομείς. Οι συνεργασίες σας μπαίνουν στο στόχαστρο ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν κάποια γεγονότα, τα οποία θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πορεία πλεύσης στον τομέα της καριέρας σας. Κι όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που θα έχετε πολλή δουλειά και θα είστε αναγκασμένοι να διεκπεραιώνετε αγγαρείες που θα σας βγάζουν εκτός εαυτού.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη την Πέμπτη είναι θετική για μένα καθώς μου δίνει περισσότερη εξωστρέφεια αλλά και ενασχόληση με πράγματα που με διασκεδάζουν.





ΤΑΥΡΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τον Άρη στην Παρθένο, όλο και θα συμβαίνει κάτι που θα σας ευχαριστεί και θα σας κάνει να νιώθετε ότι και είστε μέσα στο παιχνίδι και παίρνετε επιβεβαιώσεις. Ωστόσο, αυτή την περίοδο, οι σχέσεις σας κρίνονται από τον Κρόνο και θα αντέξουν αυτές που στηρίζονται σε γερές βάσεις και δεν υπάρχουν λόγω ανασφάλειας και μόνο. Η αυτοκριτική και η διάθεση για ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσουν να βρείτε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, στην αρχή της εβδομάδας, είναι θετικό για να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, να υπογράψετε συμβόλαια, να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Από την Πέμπτη που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις και τους διακανονισμούς.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονα των οικονομικών μου και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω διακανονισμούς. Επίσης, από το όγδοο ηλιακό μου σπίτι, με εξωθεί στο να εκφράσω επιθυμίες.





ΔΙΔΥΜΟΙ


ΕΡΩΤΑΣ: Το τρίγωνο του Ηλίου από τον Τοξότη με τον Ουρανό θα σας βάλει στην πρίζα, αν μη τι άλλο, για να αναζητήσετε τις ευκαιρίες σας να φλερτάρετε, να χαρείτε, να νιώσετε καλύτερα με τα ταίρια σας. Οι μέρες αυτές δεν υπόσχονται πολλά πάθη και συγκινήσεις αλλά θα είστε πιο χαρούμενοι, σε ετοιμότητα να απολαύσετε περισσότερες χαρές.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στην Παρθένο, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ένα πλήθος ευθυνών, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία θα σας διευκολύνει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις αλλά η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία και προσφορά, δηλώνει ότι το Σύμπαν θα ενισχύσει μόνο τις πολύ σοβαρές αποφάσεις και θα αφήσει το πεδίο ανοικτό για να υλοποιήσετε στόχους που συνάδουν προς τα ταλέντα και τις εμπειρίες σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να διεκπεραιώσω οικονομικές εκκρεμότητες, ακόμη και να υπογράψω διακανονισμούς.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τον Άρη που και αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην Παρθένο, όλο και θα συμβαίνει κάτι που θα σας βάζει στην πρίζα να φλερτάρετε και να ασχολείστε με τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Οι σχέσεις που κινδυνεύουν είναι αυτές που συντηρούνται από ανασφάλεια. Αντίθετα, ο Δίας και ο Κρόνος τείνουν να κλείσουν με ακρίβεια το τρίγωνό τους, γεγονός που πριμοδοτεί τις ισχυρές σχέσεις αλλά και την επιθυμία σας να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετά καλές αναμένονται οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα. Καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε γιατί θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και δεν αποκλείεται να μπορέσετε να δρομολογήσετε κάποιες καινούργιες ιδέες σας. Τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να προβάλλετε τη δουλειά σας και πιθανώς να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αξιοποιήσετε επαγγελματικά τα ταλέντα σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη, μου ανάβει το πράσινο φως για να προωθήσω τις δουλειές μου.





ΛΕΩΝ




ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στον Τοξότη, το περιβάλλον των ερώτων σας. Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις καθώς θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, ανανεωτικές καταστάσεις. Αξιοποιείστε αυτές τις μέρες για να τονωθείτε ψυχικά και σωματικά γιατί χρειάζεστε λίγη εκτόνωση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη από την Πέμπτη και τη Νέα Σελήνη να ανοίγει τους ορίζοντές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Επίσης, θα ανακτήσετε τη θετικότητά σας, γεγονός που θα επιταχύνει τους ρυθμούς και την απόδοσή σας. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να συντελέσει θετικά ώστε να προβληθείτε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ή να υπάρξουν εξελίξεις που θα σας ευχαριστήσουν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω πολύ συνετές επιλογές και ας μην ξοδεύω αλόγιστα τα χρήματά μου. Θα πρέπει να κάνω οικονομία ώστε, αν προκύψει κάτι έκτακτο, να μη βγω εκτός προϋπολογισμού.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω, το περιβάλλον των ερώτων σας, όλο και θα συμβαίνει κάτι που θα σας εξωθεί στο να ασχολείστε με την προσωπική σας ζωή αφού θα παίρνετε χαρές και επιβεβαιώσεις. Ο Άρης που και αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, από τη μια εντείνει το πάθος και τη σεξουαλικότητά σας και από την άλλη μπορεί να σας παρασύρει σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εντάσεις. Και πάλι, κανένα πρόβλημα! Ακόμη και οι εντάσεις μπορεί να καταλήξουν στο κρεβάτι...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης στον άξονα οικογένειας – καριέρας, θα δημιουργήσει ένα πιο πρόσφορο πεδίο για να προωθήσετε καινούργιες ιδέες και απόψεις σε αυτούς τους τομείς, να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο σας, να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες προσφέρονται για να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες, να αναδείξω τα ταλέντα μου, να ασχοληθώ περισσότερο με τα παιδιά μου και να διασκεδάσω μαζί τους.





ΖΥΓΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη ευνοεί το ζώδιό σας καθώς ανοίγει τα κανάλια της όποιας επικοινωνίας. Κάτι τέτοιο μπορεί να βοηθήσει τον ερωτικό σας τομέα καθώς σας δίνει την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις αποστάσεις (αν έχει συμβεί κάποια παρεξήγηση), να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να φλερτάρετε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Τρίτη, με τη Νέα Σελήνη, ανάβει το πράσινο φως για να κάνετε σημαντικά ραντεβού και συζητήσεις, να μιλήσετε για τις νέες ιδέες σας, να κάνετε χρήσιμες δημόσιες σχέσεις, να προβάλετε τη δουλειά σας σε ευρύτερο κοινό, να διαφημιστείτε. Επίσης, οι μέρες είναι καλές για να οργανώσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή να επανέλθετε εσείς στα θρανία, να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι, να ανασυνταχθείτε για να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές, με την Αφροδίτη στο τέταρτο ηλιακό μου σπίτι, είναι καλές για να διακοσμήσω Χριστουγεννιάτικα το χώρο μου στο σπίτι ή στο γραφείο.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Και αυτή την εβδομάδα ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο, στον άξονα των φιλιών και των στόχων για να ευνοεί τις ερωτικές δραστηριότητές σας, κυρίως όσων έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Από την άλλη, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα είναι στο πλευρό όσων αποζητάτε το παιχνίδι και φλερτάρετε. Ο Δίας με τον Κρόνο τείνουν να κλείσουν το τρίγωνό τους, γεγονός που διευκολύνει όσους θέλετε να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες και να δείτε την προσωπική σας ζωή πιο σοβαρά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στην αρχή της εβδομάδας, ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που σας διευκολύνει για να σκεφτείτε ένα καινούργιο project. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να κάνετε καλύτερες συμφωνίες ή να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να οργανώσω ένα επαγγελματικό ταξίδι και να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Επίσης, τώρα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθώ με υποθέσεις που σχετίζονται είτε με επιμόρφωση είτε με το εξωτερικό είτε με νομικά θέματα.







ΤΟΞΟΤΗΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Τα ξημερώματα της Τρίτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και σας δίνει νέο αέρα, νέα πνοή, καλύτερη διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις καθώς θα έχετε τις ευκαιρίες να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε περισσότερο και να αντλήσετε επιβεβαιώσεις από τους παρτενέρ σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη αλλά και με την είσοδο του Ερμή, από την Πέμπτη, στο ζώδιό σας θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να κάνετε καινούργιες συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να προωθήσετε καινούργιες ιδέες και να προβάλλετε τη δουλειά και τις δεξιότητές σας. Ο Άρης από την Παρθένο, «δηλώνει» ότι σας περιμένει σκληρή δουλειά και πολλές ευθύνες, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να αποκαλυφθεί μια αλήθεια που να με ταράξει ή να μου υποδείξει τι είδους επιλογές πρέπει να κάνω.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, δίνει πολλές ευκαιρίες για να ανανεωθείτε ψυχικά και εμφανισιακά, να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, να φλερτάρετε και να μπείτε στο παιχνίδι με τον αέρα του νικητή. Ο Δίας από τον Καρκίνο που τείνει να κλείσει το τρίγωνό του με τον Κρόνο ενισχύει την εύνοιά σας ενώ η συγκεκριμένη όψη είναι καλή για όσους σκέφτεστε πιο σοβαρά το μέλλον της σχέσης σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ μετρημένες αυτή την περίοδο. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα δωδεκάτου – έκτου, ρίχνει φως σε θέματα καθημερινότητας και υπηρεσίας αλλά, παράλληλα, μπορεί να εγείρει θέματα του παρελθόντος ή φόβους που θα αποτελέσουν τροχοπέδη για τα σχέδιά σας. Ο Άρης που και αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στην Παρθένο, διευκολύνει αρκετά τις προσπάθειές σας για να βγείτε από τα επικοινωνιακά αδιέξοδα που τυχόν έχουν δημιουργηθεί με τους συνεργάτες σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες προσφέρονται για να υπογράψω συμβόλαια ή να κάνω σημαντικά ραντεβού.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη του Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τρίτης στον Τοξότη, στον άξονα φιλιών – ερώτων της ηλιακής σας οικοθεσίας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να γλεντήσετε περισσότερο, να επιδιώξετε κάτι θετικότερο στον αισθηματικό τομέα, να φλερτάρετε, να επιβεβαιωθείτε ή ακόμη και να κάνετε μια καινούργια γνωριμία.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Τρίτη και ακόμη πιο εύκολα από την Πέμπτη που και ο Ερμής θα περάσει στον Τοξότη, θα είναι πιο εύκολο να προωθήσετε νέες ιδέες, στόχους, σχέδια. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις καθώς στις προσπάθειές σας θα σιγοντάρει και ο Δίας από τον Καρκίνο, το περιβάλλον που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία. Από την άλλη, ο Κρόνος θα σας αποζημιώσει για όλους τους κόπους σας, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε για ένα διάστημα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να έχω ένα έκτακτο έσοδο που να με χαροποιήσει εν όψει εορτών. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, μπορεί να εγκυμονεί τέτοιου είδους εκπλήξεις για μένα.





ΙΧΘΥΕΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που κινείται στον άξονα των φιλιών – ερώτων σας της ηλιακής σας οικοθεσίας, εκπυρσοκροτεί βεγγαλικά στον αισθηματικό σας τομέα καθώς ήδη ο Δίας από τον Καρκίνο κάνει το θαύμα του ενώ το τρίγωνό του με τον Κρόνο δείχνει ότι όχι μόνο επιτρέπονται και επιβάλλονται οι σοβαρές προτάσεις. Κοινώς απ' όλα έχει ο μπαξές των αισθηματικών σας. Και παιχνίδια και φλερτ και ανανεωτικές καταστάσεις. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σας. Φαίνεται ότι θα υπάρξει ένα πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνετε κάποια επαγγελματικά ανοίγματα, να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να δώσετε έναν ανανεωτικό τόνο στη δουλειά σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω τις κινήσεις μου και αυτή την εβδομάδα που ο Άρης θα βρίσκεται στο έβδομο ηλιακό μου σπίτι και θα με βάζει σε εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Ας τις αποφύγω γιατί θα ήταν κρίμα να χάσω τις θετικές εντυπώσεις των άλλων απέναντί μου.



Πηγή: http://www.astrology.gr/



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger