Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Adele: Ανέβασε φωτογραφία στο Τwitter της να ποζάρει δίπλα... σε όpχεις!

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013


Έχει ξεφύγει η Adele, που δεν την έχουμε συνηθίσει και σε πολύ προκλητικές φωτογραφίες! 

Η 25χρονη τραγουδίστρια που λέτε, ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter της, όπου ποζάρει δίπλα σε ένα άγαλμα του Mιχαήλ Άγγελου, τον Δαβίδ!

Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, η Adele έχει κάτσει ακριβώς κάτω από το άγαλμα, του κρατά το χέρι, και το μάτι της έχει εστιάσει στο επίμαχο σημείο, που δεν είναι άλλο από τους όpχεις του Δαβίδ!



Σε ποια καuτή τραγουδίστρια ανήκει αυτό το κορμί;


Αυτό το απίστευτο κορμί ανήκει στην Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία συνεχίζει να μοιράζεται φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Instagram και να ταράζει τα πλήθη!   

Το σώμα της είναι κυριολεκτικά φέτες, ενώ το αποκαλυπτικό της μαγιό δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία!  




ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο με τουρίστρια που κατουράει στο δρόμο και την κλωτσάει ένας ηλικιωμένος!!! (VIDEO)


Τεράστιο σάλο έχει προκαλέσει στα social media

το βιντεάκι που δείχνει μια Αγγλίδα τουρίστρια να κάνει την ανάγκη της δημόσια έχοντας ανεβάσει την μίνι τζιν φούστα της και με το στήθος έξω από το μπλουζάκι της!!!

Ένας παππούς που έρχεται από πίσω της όμως και την βλέπει, εκνευρίζεται και της δίνει μία... κλωτσιά!

Το βίντεο αυτό έχει ανέβει στο ίντερνετ από το 2008 και τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει πανικό στα social media.

Δείτε το βίντεο...



Έλενα Παπαρίζου: Καλύτερα ένα παιδί με gαy γονείς παρά...!

Χείμαρρος ήταν η Έλενα Παπαρίζου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο People!  

Η αγαπημένη τραγουδίστρια του κοινού μίλησε στην κάμερα για το φλερτ και φώναξε ''ναι'' στους gαy γάμους και την υιοθεσία!     

''Καλύτερα ένα παιδί να μεγαλώσει με gαy γονείς παρά με μια άθλια, άχρηστη μάνα'', είπε χαρακτηριστικά!   

Μέθυσε από... ταμπόν βουτηγμένο σε βότκα


Μια έφηβη νοσηλεύτηκε με συμπτώματα δηλητηρίασης από αλκοόλ στη Μούρθια της Ισπανίας, έχοντας καταναλώσει πάνω από μισό λίτρο βότκα που είχε βουτήξει σε… ταμπόν!

Το κορίτσι νοσηλεύτηκε δύο ημέρες στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της The Sun η ανήλικη χρησιμοποίησε ταμπόν βουτηγμένο στο αλκοόλ, ακολουθώντας μια νέα «τρέλα» στις τάξεις των συνομηλίκων της.

«Το ταμπόν εισέρχεται στον κόλπο, απ’ όπου το αλκοόλ απορροφάται και κυκλοφορεί στο αίμα πιο γρήγορα απ’ ό,τι από το στομάχι, λόγω της λεπτής βλεννογόνου μεμβράνης» ανέφερε ένας γιατρός, γράφει το δημοσίευμα.

Η μέθοδος αυτή, γνωστή και ως «ταμποβότκα», είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους εφήβους στις ΗΠΑ, ενώ έχουν καταγραφεί «κρούσματα» και στην Αγγλία, τη Γερμανία και τη Σκανδιναβία.

Οι έφηβοι καταφεύγουν σε αυτή, γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να ξεγελάσουν τους γονείς τους σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ.

Νέα μόδα: Οι Γιαπωνέζες φοράνε... πάνες για να μην πηγαίνουν στην τουαλέτα!

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προτιμούν να φορούν μια άβολη πάνα όλη μέρα από το να πάνε απλά στην τουαλέτα.

Όπως αναφέρουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, οι πάνες ενηλίκων έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών της χώρας, σύμφωνα με τις οποίες, φορώντας πάνες, γλυτώνουν πολύτιμο χρόνο.

Σε ένα άρθρο με τίτλο «Η Απόλυτη Μορφή Τεμπελιάς», το ιαπωνικό περιοδικό "SPA" περιγράφει τη νέα – αλλόκοτη για μερικούς, ενοχλητική για άλλους – τάση της "μόδας" που έχει κυριεύσει τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, η "αρρενοποίηση" των γυναικών έχει γίνει ένα ιδιαίτερα δημοφιλές θέμα στην Ιαπωνία τον τελευταίο καιρό, καθώς οι στατιστικές δείχνουν, ότι όλο και περισσότερες γυναίκες δεν καθαρίζουν πλέον τα δωμάτιά τους όσο συχνά το έκαναν στο παρελθόν, ενώ αφήνουν τα εσώρουχά τους πεταμένα παντού σε όλο το σπίτι και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αφαιρέσουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από το σώμα τους.

Σε μία απόλυτη ένδειξη τεμπελιάς, ωστόσο, οι γυναίκες έχουν αρχίσει να φορούν πάνες προκειμένου να αποφύγουν τη χρήση της τουαλέτας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μία 25χρονη Γιαπωνέζα, από την οποία πήρε συνέντευξη το περιοδικό και η οποία εργάζεται σε ένα γραφείο ακινήτων στο Τόκιο.

Σύμφωνα με την ίδια, τους τελευταίους 6 μήνες, φοράει πάνες ενηλίκων σχεδόν καθημερινά, προκειμένου να μπορεί να εργάζεται ανενόχλητη. Μάλιστα, όπως παραδέχεται η ίδια, τώρα πια μπορεί να... ουρήσει κανονικά την ώρα που εργάζεται, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει την εργασία της για να πάει στην τουαλέτα!

Η 25χρονη, ωστόσο, φρόντισε να καταστήσει σαφές, ότι φοράει πάνες μόνο όταν φοράει φούστες – καθώς διαγράφονται μέσα από το παντελόνι – και ότι δεν τις φοράει ποτέ όταν βρίσκεται με τον φίλο της.

Έβλεπα βόλλευ γυναικών πριν λίγο και...





































Περιπτερού στην Πάτρα προσφέρει και ερωτικές υπηρεσίες!


Νέα περίπτωση γυναίκας περιπτερούχου η οποία εκτός από τσιγάρα πουλά και ερωτικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερους πελάτες!

Και μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για κάποια πολύ νέα σε ηλικία και με έντονες καμπύλες, αλλά για γυναίκα άνω των 45 η οποία έχει και τα κιλάκια της ή αλλιώς τα «πιασιματάκια» της, όπως χαρακτηριστικά τα λέει η ίδια!

Επίσης, σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται ο πελάτης να αναφέρει κάποιο σύνθημα ή παρασύνθημα έτσι ώστε να έρθει σε συνεννόηση μαζί της και να κλείσει συμφωνία για το ερωτικό ραντεβού και τα χρήματα που πρέπει να δώσει. Η ίδια φροντίζει να βρίσκει ενδιαφερόμενους πελάτες από τους θαμώνες μπαρ που λειτουργεί σε απόσταση μερικών μέτρων από το περίπτερό της.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως το συγκεκριμένο περίπτερο παλιότερα δεν λειτουργούσε μέχρι αργά το βράδυ, αφού άλλωστε δεν βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Φαίνεται όμως ότι από τότε που η εν λόγω κυρία άρχισε τις… «ροζ» υπηρεσίες έναντι αμοιβής, δεν κλείνει νωρίτερα από τις δύο με 3 το πρωί! Ανάλογα βέβαια και με τα  ραντεβού που έχει κανονίσει. Τα οποία μαθαίνουμε ότι κοστίζουν από 30 έως και 50 ευρώ, ανάλογα με τις επιθυμείς του πελάτη και την ώρα που θα χρειαστεί. Όσο για τον χώρο, τον εξασφαλίζει αυτός, με δικά του έξοδα…

Φαινόμενα της κρίσης…

Πρόκειται σαφώς για μία ακόμα περίπτωση εκπόρνευσης λόγω της κρίσης. Και δυστυχώς, ολοένα και αυξάνονται οι πληροφορίες για ανάλογες περιπτώσεις, με πρωταγωνίστριες γυναίκες της… διπλανής πόρτας και υπεράνω πάσης υποψίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη περιπτερούχος είναι χωρισμένη και εγκαταλελειμμένη από τον πρώην άνδρα της και με τα πενιχρά έσοδα από το περίπτερο προσπαθούσε ανεπιτυχώς να θρέψει τα δύο της παιδιά ηλικιών 14 και 9 ετών! Θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες ο «Κόσμος» είχε αποκαλύψει την ερωτική δράση άλλης περιπτερούχου από την οδό Κορίνθου. Η οποία είχε ταρίφα 50 ευρώ και ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να γνωρίζει το σύνθημα. Να ζητήσει: «τσιγάρα με άρωμα» και στην ερώτηση «τι άρωμα», να απαντήσει «βανίλια».

Πηγή: dete.gr

Πρόσεχε τι ποστάρεις στα social media- Νεαρός μπήκε φυλακή για ένα σχόλιο στο Facebook!

Από τότε που μπήκαν στη ζωή μας τα social media αποτελούν ένα μέσο έκφρασης για πολλούς από εμάς. Το θέμα είναι ότι η ελευθερία έκφρασης και ιδεών έχει και τις συνέπειές της, καθώς είναι δεδομένο πλέον ότι τόσο το Faceboook, όσο και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούνται στενά από μέλη του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και μάλιστα πρόσφατο, όπως δημοσιεύει η huffingtonpost, αποτελεί ο 19χρονος Τζάστιν Κάρτερ από το Τέξας, ο οποίος μπήκε στο Facebook και άρχισε να παίζει με τους φίλους του ένα παιχνίδι που λέγεται "League Of Legends". Σκοπός του παιχνιδιού είναι να σκοτώσεις όλους τους εχθρούς σου με όπλα. Όταν ο Justin είπε πως του αρέσει το παιχνίδι, ένας άλλος νεαρός τον χαρακτήρισε "πειραγμένο στο κεφάλι".

Τότε με μια δόση χιούμορ και ειρωνείας ο Justin απάντησε "ναι, είμαι πολύ πειραγμένος στο κεφάλι. Θα πυροβολήσω όλα τα παιδιά του σχολείου και θα φάω τις καρδιές τους" (κάτι που συμβαίνει στο παιχνίδι) με δυο σειρές LOL στη συνέχεια κάνοντας σαφές πως πρόκειται για αστείο.

Οι αρχές όμως, θεώρησαν πως ο νεαρός είναι πραγματική απειλή και ετοιμάζει στ΄ αλήθεια τρομοκρατικό χτύπημα σε σχολείο. Όταν μια γυναίκα από τον Καναδά είδε το post και τα comments από κάτω, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία βρέθηκε αμέσως στην πόρτα του νεαρού τον οποίο συνέλαβε. Ο Τζάστιν τώρα καλείται αν μείνει στη φυλακή μέχρι την δίκη του την Δευτέρα.

http://www.koolnews.gr/

H Καλλιμούκου βγήκε με see - thrουgh μπλούζα, χωρίς σouτιέν και η Ελένη έπαθε εγκεφαλικό! (βίντεο)

"Παιδάκι μου τι βλέπω;"!!!...

Αναστάτωση στο πλατό της Ελένης το μεσημέρι της Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια της στήλης μόδας η Αντωνία Καλλιμούκου βγήκε με ένα mini φόρεμα που σε όλο το εμπρός μέρος ήταν see-thrοugh, ενώ έξω ήταν και η πλάτη! Γι' αυτούς τους λόγους, η συνεργάτιδα της εκπομπής δεν φόρεσε σοuτιέν!

Μόλις η Αντωνία άρχισε να πλησιάζει άνετη και χαρωπή, η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να παθαίνει τα εγκεφαλικά!

"Παιδάκι μου τι βλέπω; Τι βλέπω;", φώναζε η Ελένη και γύρισε προς την Κατερίνα Ζαρίφη: "Βλέπεις ότι βλέπω"; "Τώρα το είδα κι εγώ!", απάντησε η Κατερίνα.

"Βγάζει μάτι!", σημείωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το βίντεο:


ΦΡΙΚΗ: Άνοιξε την πεταμένη βαλίτσα και έπαθε ΣΟΚ με αυτό που αντίκρυσε

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Κίνα έκανε μια μακάβρια ανακάλυψη σε λίμνη ... 

Η 68χρονη εντόπισε μια βαλίτσα η οποία επέπλεε στο νερό. Την πήρε και όταν την άνοιξε δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Στη βαλίτσα υπήρχαν 6 κομμένα, ανθρώπινα κεφάλια!

Η σοκαρισμένη γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία της πόλης Bengbu. Οι αρχές ανακάλυψαν ότι τα κεφάλια πιθανότατα προήλθαν από ιατρικό ινστιτούτο που βρίσκεται κοντά και όχι από κάποιον δολοφόνο.

Η έρευνα συνεχίζεται.


Τραγωδία: Δίδυμα αδέλφια σκοτώθηκαν σε ίδιο αυτοκινητόδρομο με διαφορά δύο ωρών


Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό ως περιστατικό!

Πρόκειται για δύο αδελφούς 73 ετών, οι οποίοι σκοτώθηκαν στον ίδιο ακριβώς αυτοκινητόδρομο της Φινλανδίας με διαφορά δύο ωρών!

Το πρώτο θύμα έχασε τη ζωή του όταν κάνοντας ποδήλατο, χτυπήθηκε από λεωφορείο. Και πριν καν καλά καλά προλάβει να ενημερωθεί ο δεύτερος αδελφός για τον χαμό του πρώτου, έφυγε και εκείνος από τη ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δηλαδή έκανε ποδήλατο την ώρα που τον χτύπησε θανάσιμα ένα λεωφορείο στον ίδιο αυτοκινητόδρομο.

Φυσικά, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου καθώς δεν συμβαίνει συχνά δίδυμα αδέλφια που έχουν έρθει μαζί στη ζωή, να φεύγουν και με τον ίδιο τραγικό τρόπο.

Αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με γυναίκες, αλλά και το όνομα του ηθοποιού που υπήρξε εραστής της!

"Εκείνος ήταν πολύ νέος τότε..."

Αλήθειες που ακούμε για πρώτη φορά αποκαλύπτει η διάσημη Cher. 

Καλεσμένη σε εκπομπή παραδέχτηκε ότι στο top 5 των εραστών της συμπεριλαμβάνεται και ο Tom Cruise!

"Τότε, (στις αρχές της δεκαετίας του '80) δεν ήταν σαϊεντολόγος. Ήταν αρκετά ζεστός αλλά και βαρύς για λίγο. Είναι υπέροχος τύπος. Το άτομο που γνώριζα ήταν υπέροχο και αξιαγάπητο." εξομολογείται η 67χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κοιμηθεί ποτέ με γυναίκες, η Cher ήταν κατηγορηματική: "Θεέ μου, ποιος δεν έχει;".



Συγκλονιστική φωτογραφία - Έπεσαν αγκαλιασμένοι από τον 3ο ενώ έκαναν σεξ


Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει από την Παρασκευή η είδηση για τον φριχτό θάνατο ενός ζευγαριού στην πόλη Wuhan στη Κίνα, που έπεσε στο "κενό" όταν υποχώρησε το παράθυρο στο οποίο ακουμπούσαν κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνεύρεσης.

Η φωτογραφία του άτυχου ζευγαριού να καλύπτεται με σεντόνια από άνδρες των τοπικών αρχών, είναι συγκλονιστική.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Sun, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως είδαν το ζευγάρι να πέφτει αγκαλιασμένο από τον τρίτο όροφο καταλήγοντας στο έδαφος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τους.

flashnews

Ανέκδοτο: Το νούμερο επτά



Ξυπνάει ένας τύπος το πρωί.Κοιτάει το ρολόι 7:07.Δε δίνει σημασία.Κατεβαίνει να φτιάξει πρωινό βλέπει 7 φέτες ψωμί 7 φέτες ζαμπόν 7 φέτες κασέρι.''Περίεργο''.Σκέφτεται.Πάει να φύγει για το γραφείο το αμάξι παίρνει μπρος με την 7η! Σταματάει σε 7 φανάρια. Παρκάρει στην 7η θέση πάρκινγκ, καλεί το ασανσέρ που είναι στον 7ο, μέσα υπάρχουν 7 άνθρωποι, μέσα στο γραφείο του βλέπει πάνω στο γραφείο 7 φακέλους από 7 υποθέσεις. Κοιτάει το ημερολόγιο 7 του μήνα. 

''Πολύ 7'',σκέφτεται.Σχολάει στις 7 το απόγευμα,παράκαμψη λόγω έργων από την 7η οδό.7 στενά πιο κάτω βλέπει μπροστά του τον ιππόδρομο.Κοιτάει και βλέπει σε μια τεραστία επιγραφή: 

7η ΗΜΕΡΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ 

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ 

7ος ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ: Όνομα αλόγου: ΕΦΤΑΡΗΣ

Το βλέπει ο τύπος τρελαίνεται.Λέει ''Αυτό είναι όλη μέρα με το 7 σημαδιακό είναι να παίξω''.Πάει παίζει ότι έχει και δεν έχει στον ΕΦΤΑΡΗ.

Ε και βγήκε 7ος..




χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα

Τούρκοι μαχαίρωσαν Βρετανό επειδή φίλησε κοπέλα σε μπαρ!

Ένας ανήλικος Βρετανός τουρίστας βρέθηκε, μέσα σε λίγες ώρες, από το μπαρ όπου διασκέδαζε στο κρεβάτι του χειρουργείου.
Ο 17χρονος Ντουέιν Γουόρντ βρισκόταν στο παραθεριστικό θέρετρο της Μαρμαρίδας, στο Αιγαίο, για διακοπές μαζί με τον αδερφό του,Ντάρεν, και τη μητέρα του. Το βράδυ της Δευτέρας τα δύο αγόρια είπαν να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή. Σε ένα μπαρ όπου διασκέδαζαν ο 17χρονος συνάντησε μια νεαρή Τουρκάλα την οποία και «τόλμησε» να φιλήσει.
Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ο 17χρονος πήγε σε ένα μπαρ με τον αδερφό του. Εκεί φίλησε μια κοπέλα. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο Ντουέιν είπε στους αστυνομικούς: «Διασκέδαζα στο μπαρ. Εκεί γνώρισα μια κοπέλα και τη φίλησα. Στη συνέχεια πήγα σε ένα άλλο μπαρ και εκεί κάποιος με χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα».
Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Ντάρεν γύρισε πρώτος στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, περιμένοντας να γυρίσει ο αδελφός του. Βλέποντας πως αργεί πολύ, αποφάσισε να τον αναζητήσει και τον βρήκε λίγο μετά γυμνό και μαχαιρωμένο στο γειτονικό κήπο ενός οικήματος. Ο νεαρός, που έφερε 17 μαχαιριές στον λαιμό, τον θώρακα, την πλάτη, τη βουβωνική χώρα και τα πόδια, καθώς και πολλά κοψίματα από ξυράφι στα χέρια, κατέληξε να χαροπαλεύει σε νοσοκομείο. Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την κατάστασή του και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη δύο Τούρκων οι οποίοι και θεωρούνται ύποπτοι για την επίθεση.

http://www.koolnews.gr/

Δείτε τι έκανε ένας μαθητής για να μην πάρουν οι γονείς του τον έλεγχο....


Προκειμένου να γλιτώσει την «κατσάδα» των γονιών του για τους βαθμούς, λίγο έλειψε να τους πεθάνει...

Ο λόγος για έναν 11χρονο μαθητή από την Ισπανία, ο οποίος μπορεί στο σχολείο να μην τα καταφέρνει, σίγουρα όμως στην εφευρετικότητα και τη φαντασία παίρνει άριστα.

Ο μικρός λοιπόν σκαρφίστηκε να σκηνοθετήσει την απαγωγή του, ώστε οι γονείς του να μην πάνε να πάρουν από το σχολείο τον έλεγχό του.

Μάλιστα, ο κατεργαράκος τηλεφώνησε στον πατέρα του αλλοιώνοντας τη φωνή του και του είπε πως τον έχουν απαγάγει και ότι βρίσκεται κλεισμένος σε πορτ παγκάζ αυτοκινήτου.

Ο πατέρας φυσικά ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε ακόμα και σε κλείσιμο των συνόρων της πόλης που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία.

Λίγη ώρα αργότερα όμως το σχέδιο αποκαλύφθηκε, αφού ο πατέρας ανακάλυψε ότι έλειπαν τα κλειδιά από το δεύτερο σπίτι της οικογένειας, όπου και τελικά βρισκόταν ο γιος του.

aggouria.gr

Γυναίκα στην Ολλανδία βιώνει πολλαπλούς οργασμούς από τότε που συνήλθε από κώμα

Μια 55χρονη γυναίκα στην Ολλανδία νοσηλεύτηκε προ μηνών στο νοσοκομείο λόγω κάποιας μόλυνσης ενώ λίγες μέρες αργότερα έπεσε σε κώμα. Το ενδιαφέρον όμως είναι αυτό που της συνέβη όταν συνήλθε...

Όταν η άτυχη γυναίκα συνήλθε μετά από τρεις εβδομάδες, ξεκίνησε να έχει μια παράξενη αίσθηση μουδιάσματος στο κάτω μέρος του αριστερού της ποδιού. Έκτοτε η γυναίκα ξεκίνησε να έχει πολλαπλούς οργασμούς που ξεκινούν από τις πατούσες της και καταλήγουν στα γεννητικά της όργανα.

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι όλα οφείλονται σε ένα μπέρδεμα του εγκεφάλου ο οποίος λαμβάνει μηνύματα από τα γεννητικά όργανα της γυναίκας αλλά και από τα νεύρα του ποδιού της, με αποτέλεσμα να μην ξέρει πώς να ξεχωρίσει τα σήματα.

http://www.iefimerida.gr/

Τουριστικό θέρετρο παράγει καθαρή ενέργεια “τραβώντας το καζανάκι”


Ένα παραθεριστικό θέρετρο της Ισπανίας με γήπεδα γκολφ και δενδροφυτεμένες παραλιακές οδούς πρόσθεσε μια ακόμα “πράσινη” πινελιά στα αξιοθέατά του την πρώτη μονάδα μετατροπής λυμάτων αποχέτευσης σε καθαρή ενέργεια.

Η μονάδα στην πόλη Τσικλάνα ντε λα Φροντέρα, στο νοτιοδυτικό άκρο της Ισπανίας, χρησιμοποιεί λύματα αποχέτευσης και ηλιακό φως για την παραγωγή βιοκαυσίμων από άλγη και αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου συνολικού προϋπολογισμού 12 εκατ. Ευρώ με στόχο την ανάπτυξη της εναλλακτικής ενέργειας και τη μείωση της εξάρτησης από το εισαγόμενο πετρέλαιο.

Η χρήση άλγης για βιομάζα, την οποία ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κάποτε εξήρε ως καύσιμο του μέλλοντος, έχει επικριθεί από πολλούς αναλυτές που υποστηρίζουν ότι η χρήση μεγάλων ποσοτήτων ενέργειας, νερού και χημικών ουσιών καθιστούν τη μέθοδο μη βιώσιμη.

Η Τσικλάνα φιλοδοξεί να τους διαψεύσει με το πρόγραμμα All-Gas (ακούγεται σαν το algas, άλγη στα ισπανικά), στο πλαίσιο του οποίου θα κατασκευαστεί η πρώτη μονάδα δημοτικών λυμάτων που θα χρησιμοποιήσει καλλιεργημένη άλγη ως πηγή των βιοκαυσίμων.

Ενώ βιομηχανίες όπως ζυθοποιίες και χαρτοβιομηχανίες παράγουν βιοαέριο από λύματα για να καλύψουν τις δικές τους ενεργειακές ανάγκες, η μονάδα All-gas θα είναι η πρώτη που θα εκμεταλλευτεί τα λύματα με συστηματικό τρόπο για να παράξει πλεόνασμα βιοενέργειας, συμπεριλαμβανομένων βιοκαυσίμων για αυτοκίνητα.

“Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει τη μετατροπή λυμάτων σε βιοκαύσιμα ακολουθώντας αειφόρο προσέγγιση” δηλώνει στο Reuters ο επικεφαλής του προγράμματος All-gas, Φρανκ Ρογκάλλα.

Το διοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιείται για την παραγωγή βιομάζας από άλγη και στη συνέχεια η πράσινη λυματολάσπη μετατρέπεται σε βιοαέριο, μια καθαρή , λιγότερο ρυπογόνο πηγή καυσίμων δημοφιλή σε δημοτικά λεωφορεία και απορριμματοφόρα οχήματα.

Η μονάδα στην Τσικλάνα βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Τον προηγούμενο μήνα θερίστηκαν οι πρώτες καλλιέργειες άλγης με την παραγωγή του πρώτου λίτρου βιοκαυσίμου να αναμένεται το Δεκέμβριο.

Στόχος είναι η μονάδα All-gas να τεθεί σε πλήρη λειτουργία ως το 2015, να παράγει τρεις τόνους άλγης σε έκταση δέκα εκταρίων και ετήσια ποσότητα βιοκαυσίμων αξίας 100.000 Ευρώ, ικανή να κινήσει 200 αυτοκίνητα ή δέκα απορριμματοφόρα κατά το ίδιο διάστημα.

Η Τσικλάνα που βασίζεται στον τουρισμό και τις αλυκές αλατιού επιλέχθηκε για τη μονάδα χάρη στα υψηλά επίπεδα ηλιοφάνειας και τις μεγάλες εκτάσεις των αλυκών όπου η άλγη μπορεί να καλλιεργηθεί σε τεχνητές λεκάνες νερού.

Η βιωσιμότητα του έργου σε μεγάλη κλίμακα θα εξαρτηθεί από την ποσότητα, την ποιότητα, αλλά και το τελικό κόστος της βιοαιθανόλης που θα παραχθεί.

Κοινός τόπος αυτή τη στιγμή είναι ότι θα απαιτηθούν αρκετά χρόνια έως ότου τα βιοκαύσιμα από άλγη καταστούν οικονομικά βιώσιμα, παρότι κάποια στιγμή θα καταφέρουν να αντικαταστήσουν μέρος του πετρελαίου.

Το μοντέλο της All-gas έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ηλιόλουστων δήμων της Ισπανίας με πληθυσμό από 20.000 έως 100.000 κατοίκους και κατάλληλες εκτάσεις για τη διαδικασία.

econews.gr

Ισόβια σε 50χρονη που έκοψε το πέος του άντρα της

Σε ισόβια κάθειρξη με τη δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε μια γυναίκα από δικαστήριο της Νότιας Καλιφόρνιας, η οποία αφού έκοψε το πέος του εν διαστάσει συζύγου της, το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Η Κάθριν Κιου, 50 ετών, καταδικάστηκε για βασανισμό και επίθεση στον πρώην σύζυγό της. Η Κιου νάρκωσε τον άντρα της, τον έδεσε και αφαίρεσε το πέος του με ένα μαχαίρι. Ύστερα το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. 

Ο δικηγόρος της 50χρονης υποστήριξε ότι η Κιου είχε πέσει θύμα κακοποίησης σε νεαρή ηλικία, κάτι που της προκάλεσε μετα-τραυματικό στρες. Δήλωσε, επίσης, ότι η γυναίκα έχει μετανιώσει για τις πράξεις της. 

«Βαθιά μέσα μου ήλπιζα για μια πιο παραδειγματική καταδίκη», δήλωσε το θύμα. «Ίσως κάποια στιγμή καταφέρω να βρω ένα τρόπο να είμαι ευτυχισμένος, αλλά ποτέ πια δεν θα αισθάνομαι ολοκληρωμένος». 

http://www.newsit.gr/

Ανέκδοτο: Το καμάκι


Καθεται ενας τυπας στο μπαρ και τα πινει. Εχει αρκετη ωρα που χαλβαδιαζει μια ωραια γκομενα αλλα ειναι πολυ ντροπαλος

Μπαρμαν: Καλο το μωρο ε ;
Τυπας: Γαματη ειναι.
Μπαρμαν: Ε κανε καμια κινηση
Τυπας: Δεν εχω ιδεα πως να την πλησιασω, ασε που καθεται και με 2 φιλες της και ντρεπομαι
Μπαρμαν: Λοιπον θα σε πω εγω τι να κανεις. Λογικα καποια στιγμη θα σηκωθει να παει τουαλετα. Ακολουθα την και περιμενε την απ'εξω και οταν βγει πιασε την κουβεντα
Τυπας: Λες ;
Μπαρμαν: Ε ναι για !!

Οντως λοιπον η γκομενα σηκωνεται και παει στη τουαλετα, σηκωνεται και αυτος και την περιμενει εξω απο την πορτα. Τελειωνει αυτη, ανοιγει την πορτα και την περιμενει ο τυπας εχοντας παρει λαγνο βλεμμα. Της χαμογελαει, χαμογελαει και αυτη...

Τυπας: Εχεζες ε ;


Μειώθηκε η σεξουαλική σου επιθυμία; Αντιμετώπισέ το!


Η ανεσταλμένη σεξουαλική επιθυμία αναφέρεται στο μειωμένο σεξουαλικό ενδιαφέρον ενός ατόμου, το οποίο δεν θα εκδηλώσει επιθυμία ή δεν θα ανταποκριθεί στην επιθυμία του συντρόφου του για σεξουαλική επαφή. Μπορεί να είναι πρωτοπαθής, κατά την οποία το άτομο δεν έχει πότε βιώσει αυξημένη σεξουαλική επιθυμία ή ενδιαφέρον, ή δευτεροπαθής,

κατά την οποία το άτομο είχε φυσιολογική σεξουαλική επιθυμία στο παρελθόν, αλλά δεν έχει πλέον.

Παράλληλα, η διαταραχή της επιθυμίας μπορεί να σχετίζεται με τον σύντροφο, δηλαδή το άτομο να ενδιαφέρεται σεξουαλικά για άλλα άτομα πλην του/της συντρόφου του, ή να είναι γενικευμένη (το άτομο δεν ενδιαφέρεται σεξουαλικά για κανέναν). Στην ακραία μάλιστα περίπτωση της σεξουαλικής αποστροφής, το άτομο δεν έχει απλώς μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, αλλά μπορεί να βρίσκει το σεξ αηδιαστικό.

Κάποιες φορές μπορεί να μην υπάρχει ανεσταλμένη σεξουαλική επιθυμία, αλλά διαφορά στα επίπεδα του σεξουαλικού ενδιαφέροντος των δύο σεξουαλικών συντρόφων, χωρίς να σημαίνει πως κάποιος από τους δύο έχει μη φυσιολογική επιθυμία. Ένα άτομο, για παράδειγμα, μπορεί εσφαλμένα να ισχυριστεί ότι ο/η σύντροφός του/της έχει μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, ενώ στην πραγματικότητα είναι η επιθυμία του ίδιου του ατόμου υπερδραστήρια, με αποτέλεσμα να έχει υψηλές σεξουαλικές απαιτήσεις.

Η ανεσταλμένη σεξουαλική επιθυμία είναι μια πολύ συχνή σεξουαλική διαταραχή. Συχνά συμβαίνει όταν οι σύντροφοι δεν έχουν την απαραίτητη οικειότητα και συναισθηματική εγγύτητα. Τα προβλήματα στην επικοινωνία, η έλλειψη συναισθήματος, οι διαμάχες, τα προβλήματα κυριαρχίας και ο ανεπαρκής χρόνος που περνάει το ζευγάρι μαζί είναι πολύ συχνοί παράγοντες που σχετίζονται με τη διαταραχή της επιθυμίας.Η ανεσταλμένη σεξουαλική επιθυμία μπορεί επίσης να συμβεί σε άτομα που έχουν λάβει μια πολύ αυστηρή ανατροφή σχετικά με το σεξ ή είχαν μια τραυματική σεξουαλική επιθυμία στο παρελθόν, όπως είναι για παράδειγμα ο βιασμός και η σεξουαλική κακοποίηση.

Διάφορες ασθένειες ή και φαρμακευτικές αγωγές μπορεί επίσης να συμβάλλουν στην εμφάνιση της ανεσταλμένης σεξουαλικής επιθυμίας, ιδιαίτερα όταν επιφέρουν κόπωση, πόνο ή γενικό αίσθημα κακουχίας. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να εμπλέκεται η έλλειψη συγκεκριμένων ορμονών. Παράλληλα, ψυχολογικές καταστάσεις, όπως είναι η κατάθλιψη και το υπερβολικό στρες, μπορεί να μειώσουν σημαντικά το σεξουαλικό ενδιαφέρον. Η libido ενδέχεται επίσης να επηρεαστεί από ορμονικές αλλαγές.

Άλλοι παράγοντες που σχετίζονται με τη διαταραχή της σεξουαλικής επιθυμίας και οι οποίοι συχνά παραβλέπονται, περιλαμβάνουν την αϋπνία ή την έλλειψη ύπνου, που συχνά οδηγούν στην κόπωση. Η αναστολή της σεξουαλικής επιθυμίας μπορεί επίσης να σχετίζεται με άλλες σεξουαλικές διαταραχές και σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλείται από αυτές.

Για παράδειγμα, οι γυναίκες που δεν έχουν οργασμό ή έχουν πόνο κατά την επαφή και οι άνδρες με προβλήματα στύσης ή ανεσταλμένη εκσπερμάτιση μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ, είτε γιατί το συνδέουν με μια αποτυχία είτε επειδή δεν απολαμβάνουν από αυτό.

Δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί η αιτία της διαταραχής. Το πρωταρχικό σύμπτωμα είναι η έλλειψη του σεξουαλικού ενδιαφέροντος και τις περισσότερες φορές η κλινική εξέταση και τα εργαστηριακά τεστ δεν αποκαλύπτουν κάποια οργανική αιτία. Η τεστοστερόνη, όμως, είναι η ορμόνη που δημιουργεί τη σεξουαλική επιθυμία σε άνδρες και γυναίκες. Τα επίπεδα της τεστοστερόνης θα πρέπει να ελέγχονται ειδικά σε άνδρες με ανεσταλμένη σεξουαλική επιθυμία. Η αιμοληψία είναι καλό να γίνει πριν από τις 10.00 το πρωί, όταν η συγκέντρωση της ορμόνης βρίσκεται στα πιο υψηλά επίπεδα.

Από τη στιγμή που η οργανική αιτιολογία αποκλειστεί, οι συνεντεύξεις με έναν θεραπευτή σεξουαλικών διαταραχών μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της αιτίας. Η θεραπευτική αντιμετώπιση πρέπει να εστιαστεί στους παράγοντες που μπορεί να μειώνουν το σεξουαλικό ενδιαφέρον. Συχνά υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι παράγοντες.

Κάποια ζευγάρια ίσως χρειαστούν θεραπεία ζευγαριού επικεντρωμένη στη σεξουαλική δραστηριότητα. Στο πλαίσιο των θεραπειών αυτών, τα ζευγάρια ίσως χρειαστεί να διδαχτούν τρόπους επίλυσης των συγκρούσεων και να επεξεργαστούν τις διαφορές τους σε τομείς που δεν σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα.

Η εξάσκηση σε τεχνικές επικοινωνίας μαθαίνει στους συντρόφους πώς να μιλούν ο ένας στον άλλο, να δείχνουν ενσυναίσθηση, να επιλύουν τις συγκρούσεις με ευαισθησία και σεβασμό ο ένας στα συναισθήματα του άλλου, να εκφράζουν τον θυμό τους με θετικό τρόπο, να βρίσκουν χρόνο για κοινές δραστηριότητες, καθώς και να δείχνουν τρυφερότητα, έτσι ώστε να ενθαρρύνουν την ανάδυση της σεξουαλικής επιθυμίας.

Πολλά ζευγάρια μπορεί επίσης να χρειαστεί να επικεντρωθούν στη σεξουαλική τους σχέση. Μέσω εκπαίδευσης οι σύντροφοι μαθαίνουν πώς να αυξήσουν τον χρόνο που αφιερώνουν στη σεξουαλική δραστηριότητα. Κάποιοι θα πρέπει επίσης να επικεντρωθούν στο πώς μπορούν να προσεγγίσουν σεξουαλικά τον σύντροφό τους, καθώς και στο πώς μπορούν να αρνηθούν μια σεξουαλική πρόσκληση με ευγένεια και τακτ.

Προβλήματα σχετικά με τη σεξουαλική διέγερση ή επίδοση πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Κάποιοι ιατροί συστήνουν τη χορήγηση τεστοστερόνης είτε από το στόμα είτε σε μορφή κρέμας σε συνδυασμό με οιστρογόνα στις γυναίκες, αλλά η προσέγγιση αυτή δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα τεκμηριωμένη. Υπάρχουν μελέτες που εξετάζουν το πιθανό όφελος ενός υποκατάστατου τεστοστερόνης στις γυναίκες με μειωμένη libido.

Οι διαταραχές της σεξουαλικής επιθυμίας είναι δύσκολο να θεραπευτούν σε γενικές γραμμές, ενώ φαίνεται η πρόκληση να είναι μεγαλύτερη αναφορικά με την αντιμετώπισή τους στους άνδρες. Όταν και οι δύο σύντροφοι έχουν μειωμένο σεξουαλικό ενδιαφέρον, τότε η διαταραχή της επιθυμίας δεν υφίσταται ως πρόβλημα στη σχέση. Μπορεί όμως να είναι ένα σημείο που δείχνει κατά πόσο μια σχέση είναι υγιής.

Σε άλλες περιπτώσεις όπου υπάρχει μια σχέση αγάπης, η μειωμένη σεξουαλική επιθυμία μπορεί να προκαλέσει στον έναν σύντροφο συναισθήματα απόρριψης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική απομάκρυνση των δύο συντρόφων.

Το σεξ είναι αυτό που μπορεί είτε να φέρει δύο συντρόφους κοντά είτε να τους απομακρύνει σταδιακά. Όταν ο ένας σύντροφος ενδιαφέρεται πολύ λιγότερο για το σεξ από τον άλλο και το γεγονός αυτό αποτελεί πηγή συγκρούσεων, είναι σημαντικό το ζευγάρι να λάβει επαγγελματική βοήθεια.

Ένας καλός τρόπος να προληφθεί η αναστολή της σεξουαλικής επιθυμίας είναι η εύρεση χρόνου από το ζευγάρι, ώστε να επικεντρωθούν στη μεταξύ τους οικειότητα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η σεξουαλική επαφή. Τα ζευγάρια που περνούν χρόνο μαζί, συζητούν, βγαίνουν σε ραντεβού χωρίς τα παιδιά είναι πιο πιθανό να ενδιαφερθούν για τη σεξουαλική επαφή. Παράλληλα, δεν πρέπει να συγχέουν το σεξ με την εκδήλωση τρυφερότητας, από την άποψη ότι η εκδήλωση τρυφερότητας δεν είναι πάντα μια πρόσκληση για σεξουαλική επαφή.

Η ανάγνωση βιβλίων ή η παρακολούθηση μαθημάτων σχετικά με την επικοινωνία μπορεί επίσης να ενθαρρύνουν το αίσθημα εγγύτητας μεταξύ των δύο συντρόφων. Παράλληλα, για κάποια άτομα η ανάγνωση βιβλίων ή η παρακολούθηση ταινιών με ρομαντικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο μπορεί να διεγείρουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Η εξασφάλιση ποιοτικού χρόνου, ώστε το ζευγάρι να επενδύσει στη σχέση του, θα βελτιώσει τη συναισθηματική εγγύτητα, το αίσθημα οικειότητας και κατ’ επέκταση τη σεξουαλική επιθυμία.-
http://www.acharnes-news.gr/



Έξυπνες λύσεις: Δροσιστείτε στο σπίτι χωρίς κλιματιστικά


Τώρα που το ηλεκτρικό ρεύμα έχει φθάσει στα ύψη διαβάστε πως θα δροσιστείτε οικονομικά χωρίς τη βοήθεια τουair- condition...
Αν σας ενοχλεί ο κλιματισμός ή δεν τον αντέχει η τσέπη σας και δεν αντέχετε όμως ούτε τη ζέστη, ανακαλύψτε φιλικούς στο περιβάλλον τρόπους να δροσιστείτε ανέξοδα τώρα που ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει στα ύψη. 

* Με τη δύση του ήλιου, ανοίξτε όλα τα παράθυρα του σπιτιού, ώστε να μπει ο δροσερός αέρας και να δημιουργηθεί ρεύμα αέρα. Αν επιθυμείτε καλύτερα αποτελέσματα και για την επόμενη ημέρα αφήστε τα ανοιχτά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη το σπίτι σας θα είναι πιο δροσερό αφού θα έχει κρατήσει τη δροσιά από το βράδυ. 

* Φροντίστε η νότια και νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού σας να είναι καλά σκιασμένη. Οι νότιες πλευρές του σπιτιού είναι πιο εκτεθειμένες στην ηλιακή ακτινοβολία και οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν απευθείας στους τοίχους. Έχετε τις τέντες κατεβασμένες κατά τη διάρκεια της ημέρας ή μπορεί να βάλετε αναρριχητικά φυτά ή πολλά ψηλά φυτά στο μπαλκόνι σας. Με τον τρόπο αυτό θα ρίξετε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού έως 3 βαθμούς. 

* Μια ακόμη οικονομική λύση για δροσιά είναι και ο ανεμιστήρες οροφής που βοηθά σημαντικά στην πτώση της θερμοκρασίας. 

* Το βράδυ ρίξτε δροσερό νερό με το λάστιχο στο μπαλκόνι και καταβρέξτε τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού. 

* Επιλέξτε ανοιχτά χρώματα για τις τέντες και τους τοίχους αφού τα σκούρα δεσμεύουν την ηλιακή ακτινοβολία και αυξάνουν την θερμοκρασία στο εσωτερικό. Διαλέξτε τα επίσης σε ανοιχτές αποχρώσεις και στο εσωτερικό (τοίχοι , καναπέδες, έπιπλα) ώστε να μην απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία. Επιλέξτε βαμβακερά και όχι τα συνθετικά υφάσματα για τα ριχτάρια των καναπέδων. Με αυτόν τον τρόπο θα νοιώθουμε πιο δροσερά όταν καθόμαστε στον καναπέ. 

*Αν μένετε στον τελευταίο όροφο φυτεύεστε στην ταράτσα.Τα φυτά αποτελούν ίσως την καλύτερη θερμομόνωση για το σπίτι. 

*Απομακρύνετε τους καθρέφτες από τα παράθυρα, γιατί αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία στο εσωτερικό. 

*Τέλος έχετε κλειστές τις κουρτίνες τις ώρες της ημέρας που ο ήλιος είναι στα… φόρτε του. 


lifezone.gr

Δείτε την 18χρονη που θέλει να γίνει μια... ανθρώπινη κούκλα!

Η 18χρονη Katie Lawrence  από τη Βρετανία θέλει και προσπαθεί να γίνει μια ανθρώπινη κούκλα...

Η νεαρή φοιτήτρια τέχνης έχει επηρεαστεί όπως λέει από τη ιαπωνέζικη παράδοση και με το make-up κάθε μέρα μεταμορφώνεται ώστε να μοιάζει με κούκλα.

Η ίδια μάλιστα λέει ότι κάποια μέρα θα κάνει και πλαστικές επεμβάσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:




10 πράγματα που δεν ξέρετε για το καρπούζι!


Το καρπούζι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πλέον αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το οποίο δικαίως έχει λάβει το χαρακτηρισμό «βασιλιάς»! 

Γλυκό, δροσερό, ζουμερό τρώγεται φρέσκο, ως γλυκό κουταλιού αλλά και τηγανητό(!) ή εν είδει δροσερής γρανίτας. Το καρπούζι εμφανίζεται σε ιερογλυφικά της Αρχαίας Αιγύπτου και καλλιεργείται από τον 10ο αιώνα μ.Χ. στην Κίνα, ενώ μόλις τον 13ο αιώνα εμφανίζεται στην Ευρώπη. Η ελληνική λέξη για τον καρπό είναι «υδροπέπων», αφού η λέξη «καρπούζι» προέρχεται από την αντίστοιχη τουρκική «karpuz». Κι από τα γενικότερα, λοιπόν, εγκυκλοπαιδικά στοιχεία για το καρπούζι ήρθε η ώρα να δούμε 10 βασικά πράγματα που πιθανόν δεν γνωρίζετε γι’ αυτό…

10. Πολύχρωμες ποικιλίες 

Κίτρινο, πορτοκαλί ή κόκκινο, το καρπούζι καλλιεργείται ανά τον κόσμο σε περισσότερες από 1.200 ποικιλίες που διαφοροποιούνται μεταξύ τους όχι μόνο βάσει του χρώματος αλλά και του σχήματος, και της υφής και των σπόρων. Επιπλέον μεγάλη διαφορά υπάρχει και στη γλυκύτητα της σάρκας, που διαβαθμίζεται ανάλογα με την ποικιλία. Έτσι το κίτρινο καρπούζι είναι λιγότερο γλυκό και διατηρείται περισσότερο χρόνο σε σχέση με το κόκκινο, ενώ το πορτοκαλί έχει στυφή γεύση και οι σπόροι απουσιάζουν εντελώς από το εσωτερικό του. 

9. Χαμηλή θερμιδική πυκνότητα 


Πλούσιο με σημαντικές βιταμίνες όπως Α και C, πολλών ανόργανων συστατικών και απουσία χοληστερόλης και λιπών, το καρπούζι είναι ένας απολύτως υγιεινός καρπός που δροσίζει χωρίς να παχαίνει. Με λίγα λόγια το καρπούζι όχι μόνο έχει λιγότερες θερμίδες από τα περισσότερα φρούτα, αλλά περιέχει και λιγότερα σάκχαρα. Επιπλέον, έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό από άλλα φρούτα, γεγονός που αποτελεί σπουδαίο πλεονέκτημα, γιατί τροφές με πολύ νερό χορταίνουν περισσότερο χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό με θερμίδες. Το καρπούζι έχει, λοιπόν, αυτό που λέμε χαμηλή θερμιδική πυκνότητα, αποτελώντας σημαντικό «όπλο» σε μια ισορροπημένη διατροφή. 

8. Φρούτο ή λαχανικό 


Το καρπούζι αναγνωρίζεται ευρέως ως φρούτο και είναι στενά συνδεδεμένο με την κίτρινη κολοκύθα (φρούτο κι αυτή!), με την έννοια ότι ο καρπός του είναι γλυκός και καταναλώνεται ως επιδόρπιο. Το άλλο βασικό στοιχείο που διαφοροποιεί το καρπούζι από τα λαχανικά είναι η επικονίαση, με την οποία γίνεται ο πολλαπλασιαμός του φυτού, με τη βοήθεια των μελισσών, σε αντίθεση με τα λαχανικά που δεν έχουν καμία σχέση με επικονίαση, καθώς τα περισσότερα είναι αυτογονιμοποιούμενα. 

7. Παγκόσμια παραγωγή 


Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το καρπούζι έχει περίπου 1.200 ποικιλίες που καλλιεργούνται σε όλο τον κόσμο, ενώ ο αριθμός των χωρών που παράγουν και εξάγουν αυτό το φρούτο είναι πάνω από 100, επειδή η καρπουζιά μπορεί να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Το Νο1 στη λίστα της παγκόσμιας παραγωγής καρπουζιού διατηρεί η Κίνα, και μάλιστα με διαφορά από τις άλλες χώρες. 

6. Σε συσκευασία δώρου 


Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η παράδοση να προσφέρουν στην Κίνα και την Ιαπωνία το καρπούζι ως δώρο έχει τις ρίζες της στα αρχαία χρόνια, και μάλιστα αποτελούσε ένδειξη αγάπης και φιλίας μεταξύ των ανθρώπων. Έτσι τα τριαντάφυλλα και οι ανθοδέσμες είναι ξεπερασμένες, ενώ ένα τετράγωνο καρπούζι, για παράδειγμα,με τον απαραίτητο φιόγκο δείχνει και με το παραπάνω όλα τα… ζουμερά συναισθήματα! 

5. Παράξενοι γευστικοί συνδυασμοί 


Μπορεί όλοι να γωνρίζουμε το καρπούζι ως φρούτο, που καταναλώνεται σκέτο και μας δροσίζει το καλοκαίρι, όμως σε διάφορες κουζίνες του κόσμου συνδυάζεται άριστα με… παράδοξα υλικά, δημιουργώντας νέες λαχταριστές γεύσεις. Για παράδειγμα, το καρπούζι ταιριάζει απόλυτα με φέτα και μπλε τυρί, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τολμούν να βάλουν στο πιάτο τους ένα «μπιφτέκι καρπουζιού με τυρί», το οποίο συνηθίζουν πολύ στον αραβικό κόσμο (Watermelon Burgers with Cheese). Επιπλέον, μια φέτα καρπούζι με προσούτο, λίγο μαλακό τυρί Brie και μπόλικο λεμόνι αποτελεί μια μοναδική γκουρμέ απόλαυση για κάθε ουρανίσκο! 

4. Κρατήστε τους σπόρους 


Οι σπόροι του καρπουζιού είναι απόλυτα ασφαλείς και δεν χρειάζετε να ανησυχείτε καθόλου εάν καταπιείται μερικούς! Έχουν απαλή υφή και είναι σχεδον άγευστοι, ενώ σε αρκετές χώρες του κόσμου τους καβουρντίζουν και τους καταναλώνουν ως άριστο συνοδευτικό του καφέ και του τσαγιού ή απλώς σαν ένα σνακ για να… περνά η ώρα, προσθέτοντας λίγο αλάτι. Επιπλέον, μπορείτε να τους φυτέψετε και με λίγη φροντίδα και προσοχή στο πότισμα να έχετε εύκολα και γρήγορα τις δικές σας καρπουζιές. 

3. Γιατροσόφια 


Το καρπούζι ενδείκνυται να τρώγεται με άδειο στομάχι πριν από το δείπνο, καθώς καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και κρατά το πεπτικό σύστημα σε άριστη κατάσταση. εγκοπή. Θεραπευτική επίδραση ασκεί το καρπούζι στις παθήσεις του ήπατος, ενώ είναι αποτελεσματικό ως φρούτο σε κυστίτιδες και γενικά σε όλες τις φλεγμονές του ουροποιητικού συστήματος. Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, αυτοί που πάσχουν από διάρροια πρέπει να καταναλώνουν αρκετό καρπούζι, ενώ τρεις μερίδες καρπουζιού την ημέρα δίνει λάμψη και διατηρεί το δέρμα σε άψογη κατάσταση. 

2. 90% νερό 


Το καρπούζι περιέχει περίπου 92% νερό και μόνο 5% ζάχαρη, γι’ αυτό και η κατανάλωσή του προκαλεί έντονη διούρηση. Κι αν αυτό θεωρείται από κάποιους… ενοχλητικό, σκεφτείτε ότι έτσι καθαρίζονται το αίμα από τα δηλητήρια και τα νεφρά από τα άλατα και τους μικρούς λίθους! Επίσης, η υπερβολική ποσότητα νερού που υπάρχει στο καρπούζι είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να το καταναλώνουμε αμέσως μετά το γεύμα ή το δείπνο, επειδή επηρεάζει αρνητικά την πέψη. Καλύτερα σκέτο κάποια άλλη ώρα. 

1. Το μεγαλύτερο στον κόσμο 


Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το μεγαλύτερο καρπούζι στον κόσμο «ζυγίστηκε» στα 108 κιλά περίπου! Καλλιεργήθηκε στο Τενεσί από τον Bill Carson στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και κατέχει επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες εδώ και 22 χρόνια.


http://www.aniwthoi.net/


Συγκινητική συνάντηση ενός ανθρώπου με τον φίλο του γορίλα μετά από 5 χρόνια [VID]


O Kwibi ο γορίλας είχε μεγαλώσει σε κέντρο άγριων ζώων της Αγγλίας υπό την προστασία του Ντάμιαν. 

Οταν ο γορίλας έγινε 5 χρόνων έπρεπε να ταξιδέψει στην Αφρική για να συνεχίσει τη ζωή του στο άγριο και παρθένο περιβάλλον. 

Λίγα χρόνια μετά, ο Ντάμιαν ταξίδεψε στην Αφρική για να συναντήσει ξανά τον αγαπημένο του φίλο, τον Kwibi.

Τον ενημέρωσαν ότι μάλλον ο γορίλας δεν θα τον θυμόταν και ίσως να ήταν και επικίνδυνος… 

Παρακολουθείστε στο βίντεο τι συνέβη!


Ο νέος υπουργός Υγείας (Άδωνις) έλεγε τον Σαμαρά... ψεύτη (ακούστε το ηχητικό που θα σας κάνει να πεθάνετε από τα γέλια)


Κωλοτούμπες ο Άδωνις έχει κάνει άπειρες. Σαν και αυτή όμως... καμία. Απολαύστε τον να βρίζει τον σημερινό Πρωθυπουργό και αφέντη του... Αντώνη Σαμαρά.

Το ΧΩΝΙ με χαρά (και πολλά γέλια) σας παρουσιάζει το νέο υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Θέλετε να θυμηθείτε τι έλεγε για τον Σαμαρά, το σημερινό του αφέντη; 

Απομαγνητοφωνήσαμε το ηχητικό που βρήκαμε στο youtube και σας το αφιερώνουμε.

Άδωνις Γεωργιάδης (λίγο πριν πάει στη ΝΔ):

«Γιατί μας το έχουν παίξει οι νεοδημοκράτες του Σαμαρά τον τελευταίο καιρό ως Μεταξά, ως νέο Μέγα Αλέξανδρο, ως μεγάλο πολεμιστή. Ο μεγάλος πολεμιστής δεν αφήνει την καρέκλα. Ο μεγάλος πολεμιστής βλέπει την καρέκλα, χρααπ, και την αρπάζει για να κυβερνήσει.

Ο Σαμαράς αντί να κάνει αυτό, τι έκανε; κρυβόταν στο τηλέφωνο, μπορεί να είχε κλείσει και το κινητό μην τυχόν τον έπαιρνε ο Παπανδρέου και άντε να ξεφύγει, και αφού εν πάσι περιπτώσει απεδείχθη, αφού κατάλαβε ότι δεν θα κυβερνήσει, βγήκε όλος χαρά και ηρεμία και είπε ευτυχώς δεν θα κυβερνήσω. Γιατί;

Γιατί το μεγάλο πρόβλημα του Σαμαρά είναι απλό. Όταν ο Σαμαράς λέει διάφορα διαφημιστικά τεχνάσματα, επαναδιαπραγμάτευση, Ζάππειο 2 και άλλα διάφορα τέτοια, προσέξτε τώρα ποια είναι η αλήθεια. Αυτά όλα δημιουργούν στο κοινό κάποια προσδοκία. Σου λέει κάποιος θα ψηφίσω Σαμαρά για να πάρα πίσω την σύνταξή μου. Όλοι ξέρουν πως αυτό αποκλείται να συμβεί και ο Σαμαράς το ξέρει. Αυτός που θα ψηφίσει δεν το ξέρει . Όπως ψήφισε το «τα λεφτά υπάρχουν» θα ψηφίσει αυτόν που του λέει θα πάρω πίσω την σύνταξή μου. Ο Σαμαράς λοιπόν δεν θέλει να καταλάβει ο ψηφοφόρος ο εν δυνάμει ότι αυτό πυο του λέει είναι ψέματα. Αν λοιπόν κυβερνούσε προχθές θα φαινόταν στον κόσμο το ψέμα. Άρα ο στόχος του Σαμαρά ποιος είναι; να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ το μεσοπρόθεσμο και μετά να πέσει το ΠΑΣΟΚ αφού θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, να ρθει στην εξουσία η Ν.Δ. και να μας λέει τα επόμενα χρόνια «εγώ δεν θέλω καθόλου το μεσοπρόθεσμο, το σιχαίνομαι. Αλλά τι να κάνω σέβομαι τη συνέχεια του Κράτους και την υπογραφή

Το λέω από τώρα γιατί θέλω οι φίλοι που μας βλέπουν να το θυμούνται. Το σχέδιο Σαμαρά είναι:

Να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ μόνο του για να εφαρμόσει τα μέτρα ο Σαμαράς, φορτώνοντας τα στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό το σχέδιο του χαλάει μόνο στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ πέσει πριν την ψήφιση του μεσοπροθέσμου»

«Να ολοκληρώσω. Όλο το οικείο μου περιβάλλον έως και τα στελέχη του γραφείου μου, συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. ψηφίζοντας Αντώνη Σαμαρά. Θα πήγαινα και εγώ να τον ψηφίσω, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά θα γινόταν κόλαση στα κανάλια, θα νομίζανε ότι προσχωρώ στη Ν.Δ.»
«Κανένας Βουλευτής του ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να πάει στη Ν.Δ.., πάρτε το είδηση χωνέψτε το. Κανένας»


 http://www.toxwni.gr


Σοκ: Βρετανός πολιτικός έχει εξώγαμο με εξωγήινη βασίλισσα


Ο άνθρωπος είναι πραγματικός και οι δηλώσεις του έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω των πιο έγκυρων διεθνών ιστοσελίδων, γιαυτό και η είδηση πρέπει να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη σοβαρότητα.
  
Η εξωσυζυγική σχέση του 53χρονου Βρετανού Simon Parkes, μέλος του κόμματος των Εργατικών, με μία εξωγήινη γυναίκα, την οποία αποκαλεί "Γάτα Βασίλισσα", είναι τις τελευταίες ημέρες το θέμα συζήτησης. Μάλιστα ο  δημοτικός σύμβουλος από την πόλη Whitby στο βόρειο Γιόρκσαϊρ, ισχυρίζεται ότι έχει κάνει και παιδί μαζί της, το οποίο ονομάζεται Zarka.

Στην προφανή ερώτηση των δημοσιογράφων πώς έγινε αυτό το παιδί, ο γήινος εραστής εξήγησε πολύ απλά , με την κλασσική μέθοδο του  σεξ. Ο Parkes είπε ότι συνευρίσκεται ερωτικά με την "βασίλισσα" του 3-4 φορές τον χρόνο, όταν αυτή επιλέξει. Όσο για το που συναντιούνται, ο 53χρονος πολιτικός εξήγησε ότι "κρατάμε τα χέρια μας και μόλις πω “είμαι έτοιμος”, μια άγνωστη τεχνολογία μας ανεβάζει πάνω στο διαστημόπλοιο και εκεί γίνεται η σεξουαλική πράξη".

Ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη από τον Parkes, τον ρωτησε πολύ σοβαρά αν φοβάται το σκάνδαλο και αυτός του απάντησε ότι δεν φοβήθηκε να αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό του γιατί- πολύ απλά- δεν πιστεύει ότι είναι μοιχός, αφού κάνει σεξ με εξωγήινο είδος. Μάλιστα, η γυναίκα του γνωρίσει την ύπαρξη της ερωμένης του και δεν έχει κανένα πρόβλημα!

news.gr

Ανέκδοτο: υπάρχει λόγος σοβαρός


Τελευταία μέρα μαθήματος στο έτος σε ένα σπουδαίο μάθημα, όσο και
παλούκι..
Ο καθηγητής αναγγέλει:
- Την άλλη βδομάδα, πρώτη μέρα της εξεταστικής, δίνετε το μάθημα.
Οποιαδήποτε απουσία δεν θα δικαιολογηθεί, ακόμη και για αυτούς που έχουν
δώσει όλες τις ασκήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ επανάληψη της
εξέτασης. Ούτε για τους επί 30 συναπτά έτη "συναδέλφους" που επιμένουν
να το δίνουν κάθε χρόνο.

Από κάτω βαβούρα...

Μα, μου, σου, του..

- Τέλος πάντων, λέει ο κ. Καθηγητής, θα φανώ ελαστικός στην περίπτωση
που πάθετε κάτι πολύ σοβαρό, δηλαδή σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας(μεθ
αποδεικτικών) ή θανάτου πολύ συγγενικού προσώπου(επίσης
αποδεδειγμένα(πιστοποιητικό θανάτου από τον παππά την ενορίας και το
μητροπολίτη)).Σε τέτοια περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να έρθετε θα
δώσετε εξετάσεις σε άλλη χρονική στιγμή.

Εξυπνάκιας φοιτητής από κάτω:

- Και αν δεν μπορέσουμε να έρθουμε λόγω εξαντλητικού σεξ όλο το
Σαββατοκύριακο??????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ από κάτω, γέλια, χαμός,
πλήρης αταξία... Μετά από λίγο και αφού έχει αποκατασταθεί η τάξη ο
καθηγητής οφείλει μία απάντηση:

- Στην περίπτωση όπως εσύ εννοείς αυτή του εξαντλητικού σεξ.........Θα
γράψεις με το άλλο χέρι...


Μια από τις ακριβότερες και πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου

Σάλιαγκας ή αυτί της θάλασσας. Έτσι είναι γνωστό το θαλάσσιο έδεσμα που συνδέεται με ένα από τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα που υπάρχουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια ειδική ποικιλία του μαλάκιου αυτού με το χαρακτηριστικό προστατευτικό κέλυφος, θεωρείται εκλεκτό έδεσμα και τιμολογείται ανάλογα από τους καλοφαγάδες στα εστιατόρια. Η αναζήτησή του είναι δύσκολη-συχνά απαιτούνται 6-8 ώρες έρευνας για το ψάρεμα 1000 μαλακίων- αλλά και επικίνδυνη: ευδοκιμεί σε μια θαλάσσια περιοχή που συγκεντρώνει τους περισσότερους καρχαρίες ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο στον κόσμο-τον Μεγάλο Νότιο Ωκεανό, στα ανοιχτά της αυστραλιανής ηπείρου το αστείο είναι πως η τροφή αυτή δεν καταναλώνεται καν στη μακρινή χώρα-τα αλιεύματα εξάγονται στην Ασία όπου και εκτιμώνται ιδιαιτέρως.

Ο κάθε σάλιαγκας μπορεί να πουληθεί και 120 δολάρια στη λιανική αγορά ενώ ο ψαράς τους παίρνει 100 ευρώ για κάθε κιλό εμπορεύματος. Οι αλιευτικές άδειες περιορίζουν την αλόγιστη εκμετάλλευση της θαλάσσιας πανίδας αλλά οι σάλιαγκες εξακολουθούν να είναι επικερδείς: ακόμα και στα πλαίσια της αλίευσης 7,5 τόνων που τίθενται ως ανώτατο επιτρεπτό όριο από έναν αλιέα, είναι ζήτημα 50 ημερών η απόκτηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Και φυσικά, όπου η αμοιβή είναι τόσο υψηλή, είναι αναλόγως και το ρίσκο....


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger