Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Θωμαή Απέργη ντυμένη όπως.. κάθε άντρας θα την ήθελε!

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013


Η νεαρή τραγουδίστρια που προσφάτως μάθαμε ότι νταλαβερίζεται με το Γιούρκα Σεϊταρίδη, για τις ανάγκες του νέου τους βίντεο κλιπ είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ. 

Η Θωμαή πέταξε το μαλλί από τη μια πλευρά, άφησε ακάλυπτο το λαιμό της, σούφρωσε τα χείλη της και με ένα μαύρο σουτιέν που υπερτόνιζε το στήθος της κοιτάζει λάγνα το φακό.



Ποια βουλευτής πόζαρε γuμνή;


Όταν ήταν 15 ετών φωτογραφιζόταν γuμνή. Κάτι το οποίο εξακολουθεί να μη θεωρεί μεμπτό 20 χρόνια μετά.

Η σκιώδης Υπουργός Ισότητας της Μεγάλης Βρετανίας, Γκλόρια Ντε Πιέρο, ζητεί από τα μέσα να σταματήσουν να κυνηγούν απεγνωσμένα τις γuμνές φωτογραφίες που είχε τραβήξει στην εφηβεία της και να σχοληθούν μόνο με το ρόλο που έχει αυτή τη στιγμή. Η πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση σε νεαρή ηλικία μόνο και μόνο για να βελτιώσει τα οικονομικά της. Δε μετανιώνει, αλλά δε μπορεί να αλλάξει κάτι ανέφερε η Ντε Πιέρο. Αυτό που επιθυμεί μόνο είναι να σταματήσει... το κυνήγι της γuμνής Γκλόρια.



ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Άφησαν το ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ οδηγού στο δρόμο για ΠΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ των άλλων...

Η αστυνομία άφησε στη μέση του δρόμου το νεκρό σώμα ενός οδηγού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, προς ..συμμόρφωση των υπολοίπων οδηγών!

Ο 28χρονος Tao Lung, οδηγώντας την αξίας σχεδόν 94.000 ευρώ Jaguar F-Type, προσπάθησε να προσπεράσει το προπορευόμενο αυτοκίνητο, όταν και έχασε τον έλεγχο και τη ζωή του.

Τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν σε κατοικημένη περιοχή με υπερβολική ταχύτητα, που σύμφωνα με την αστυνομία έφτανε τα 240 χιλιόμετρα. όταν ένα άλλο αμάξι βγαίνοντας από ένα σπίτι ανάγκασε τον Lung, να βγει εκτός δρόμου, αφού δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Όταν κατέφθασε η αστυνομία και για μια ολόκληρη ώρα, έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες και να καθαριστεί ο δρόμος, το άψυχο σώμα του 28χρονου, έμεινε ακάλυπτο σε κοινή θέα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, «Η αστυνομία άφησε το νεκρό σε κοινή θέα, θέλοντας να περάσουν το μήνυμα πως η ταχύτητα έχει κόστος».

Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές στην αστυνομία για την υπερβολική ταχύτητα που ανέπτυσσαν οι οδηγοί στον συγκεκριμένο δρόμο.

Στην Κίνα κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους περισσότερα από 220.000 άτομα σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, τα περισσότερα από κάθε χώρα του κόσμου.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες...



Αυτή είναι η Ελληνίδα μάνα που έμεινε στην ιστορία ως η πιο σατανική πεθερά



H πρωτοφανής υπόθεση για τα τότε ελληνικά δεδομένα μιας μάνας που σκότωσε τον γαμπρό της και που πέρασε στην ιστορία όταν έγινε τραγούδι με τίτλο Κακούργα Πεθερά (Καημένε Αθανασόπουλε) το 1931

«Καημένε Αθανασόπουλε, τι σου 'μελλε να πάθεις/από κακούργα πεθερά τα νιάτα σου να χάσεις».

Ο Θανάσης Αθανασόπουλος (—1931) υπήρξε το θύμα άγριας δολοφονίας από την πεθερά, την σύζυγό του και τον εξάδελφο της συζύγου του. Το γεγονός είχε προκαλέσει τεράστια εντύπωση και αναστάτωση στην εποχή του και χαρακτηρίστηκε «έγκλημα του αιώνα», αφού ήταν το πρώτο -τουλάχιστον επίσημα καταγραμμένο- έγκλημα τέτοιου είδους

Ήταν ανήμερα των Θεοφανείων του 1931 όταν ένα μικρό παιδί είδε στην κοίτη του Κηφισού δυο μεγάλους σάκους. Μέσα τους, υπήρχε ένα τεμαχισμένο πτώμα.

Το θύμα ήταν ο Δημήτριος Αθανασόπουλος, μεγαλοεργολάβος, ο οποίος έμενε στην Καλλιθέα. Την δολοφονία του είχε διατάξει η πεθερά του και δράστης ήταν ο 18χρονος ανηψιός της, Δημήτρης.

Για το ειδεχθές έγκλημα, συνελήφθησαν η σύζυγος του εργολάβου, Φούλα, η υπηρέτρια, Γιαννούλα Μπέλου και ο εραστής της πεθεράς, Σπύρος Μαγουλόπουλος, ο ανηψιός του, Αντώνης και ο Γιώργος Κορναράκης.

Οι τρεις τελευταίοι είχαν αναλάβει την μεταφορά του πτώματος.
Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος έγινε ρεμπέτικο το οποίο έμεινε στην ιστορία. Σε 12 τετράστιχα και μουσική του Ιάκωβου Μοντανάρη, το «Κακούργα πεθερά» έγινε μια απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της προπολεμικής Ελλάδας! Το τραγούδι είναι γνωστό και ως: «Καημένε Αθανασόπουλε τι σου μελλε να πάθεις».
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Εγκλημα στην Χαροκόπου

Ηταν νύχτα της 3ης προς 4η Γενάρη του 1931. Παγωνιά. Το σπίτι στη συμβολή των οδών Θησέως και Αγ. Πάντων, στου Χαροκόπου ήταν σκοτεινό. Πίσω από τους τοίχους του, όμως, διαπράττονταν ένας βιασμός. Ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, εργολάβος, βίαζε παρά φύσει τη σύζυγό του Φούλα.
Ο Αθανασόπουλος, αμετανόητος γυναικάς με ελαστικότατη συνείδηση, είχε αγανακτήσει με τη γυναίκα του που του αρνιόταν κάτι, που άλλες του έδιναν πρόθυμα. Μεταξύ αυτών και η μητέρα της συζύγου του και πεθερά του! Ήταν η τελευταία φορά που θα επιδίδονταν σε σεξουαλική πράξη. Την επομένη θα ήταν νεκρός. Οπως σημειώνει το

Η Φούλα Αθανασοπούλου, πανέμορφη και δροσερή στα 25 της, είχε παντρευτεί τον Αθανασόπουλο απογοητεύοντας στρατιές θαυμαστών. Ο Αθανασόπουλος, κατά πάσα πιθανότητα, διατηρούσε σχέση με τη μητέρα της, Αρτεμη Κάστρου, μια ακόλαστη και άνευ φραγμών 45 χρονη γυναίκα, η οποία δεν δίστασε να παντρέψει την κόρη της με τον εραστή της. Και το χειρότερο είναι πως, εξακολούθησε να έχει περιστασιακές ερωτικές σχέσεις με το γαμπρό της.

Εκείνη τη νύχτα ο Αθανασόπουλος ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Κακοποίησε βάναυσα τη Φούλα, η οποία κατόρθωσε να του ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια από τη μητέρα της. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Αθανασόπουλο είχε αρχίσει.

Η Κάστρου αποφάσισε την εκτέλεση του Αθανασόπουλου. Δεν είπε τίποτα στην κόρη της. Συνεννοήθηκε με τον 18χρονο Δημήτρη Μοσκιό, ανηψιό της, ερωτοχτυπημένο με την όμορφη Φούλα, και διανοητικά ασταθή. Ίσως να τον έπεισε λέγοντάς του πως μετά το φονικό, η Φούλα θα ήταν ελεύθερη για εκείνον να τη διεκδικήσει. Σημασία έχει πως ό,τι του είπε, τον έπεισε. Φρόντισε να τον μεθύσει με ούζο και ο Δημήτρης Μοσκιός απείχε ελάχιστα από το να γίνει δολοφόνος.

5 Γενάρη 1931. Στο σπίτι στου Χαροκόπου ο Αθανασόπουλος κοιμάται. Ο Μοσκιός τον πυροβολεί και τον σκοτώνει. Η Φούλα παρακολουθεί, χωρίς να συμμετέχει, αλλά και χωρίς να παρεμποδίζει το έγκλημα. Με παρότρυνση της Κάστρου και με τη βοήθεια της 38χρονης Γιαννούλας Μπέλλου, υπηρέτριας του σπιτιού, βάζουν φωτιά στο πτώμα του Αθανασόπουλου. Ο καπνός και η έντονη μυρωδιά, όμως, τις αναγκάζουν να σταματήσουν. Το πτώμα τεμαχίζεται, γίνεται πακέτα και παραδίδεται στον Σπύρο Μαγουλόπουλο, θαυμαστή επίσης της Φούλας για να το ξεφορτωθεί. Αυτός τα δίνει στον καραγωγέα Γιώργο Κορναράκη, με την εντολή να τα πετάξει στο ρέμα του Ιλισσού. Έτσι και έγινε.

Για κακή τους τύχη, τα μακάβρια δέματα σκαλώνουν στις όχθες του ποταμού, όπου τα ανακαλύπτει διερχόμενος διαβάτης. Ειδοποιείται η αστυνομία. Η αποκάλυψη των ενόχων δεν είναι μακριά.

Το έγκλημα στου Χαροκόπου έπεσε σαν βόμβα στην Αθηναϊκή κοινωνία και συντάραξε ολόκληρη της Ελλάδα, που προσπαθούσε να επουλώσει τις πληγές της από την τραγωδία της Μικρασιατικής Καταστροφής. Μάλιστα, ξεπέρασε τα όρια της χώρας και ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο. Την πολύκροτη δίκη των κατηγορουμένων παρακολούθησαν και πολλοί ξένοι ανταποκριτές.

Η δίκη θα κρατήσει αρκετούς μήνες. Κατηγορούμενοι είναι η Κάστρου, η Φούλα, ο Μοσκιός, η Μπέλλου, ο Μαγουλόπουλος, ένας ανηψιός του και ο Κορναράκης. Οι αστικές εφημερίδες της εποχής (1931-1932) πέτυχαν το «λαβράκι», για να τονίσουν την αναιμική κυκλοφορία τους. Η δίκη πρόσφερε οχτάστηλα και πολλές σελίδες πρακτικά, που κρατούσαν συντάκτες με όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες και άφθονο φωτορεποτάζ. Ο φακός «ζούμαρε» πάνω στην πανέμορφη Φούλα, στην «μέγαιρα» Κάστρου και στον αμίλητο ανιψιό, το Μοσκιό, που ήδη είχε καταρρεύσει και χαθεί μέσα στην παράνοιά του.

Οι καταδίκες ήταν βαριές.
1) Άρτεμις Κάστρου, σύζυγος Παναγιώτου, ετών 45, εις θάνατον.
2) Σοφία Αθανασοπούλου, σύζυγος Δημητρίου, ετών 25, εις θάνατον.
3) Γιαννούλα Μπέλλου του Γεωργίου, ετών 38, εις ισόβια δεσμά
4) Δημήτριος Μοσκιός του Περικλέους ετών 18, κάθειρξις 20 ετών
5) Σπύρος Μαγουλόπουλος, κάθειρξις 18 μηνών
6)Αντώνιος Μαγουλόπουλος, ετών 23, αθώος
7) Κορναράκης Γεώργιος , ετών 34, αθώος.

Η Φούλα και η μητέρα της οδηγούνται στις φυλακές. Δεν θα μείνουν εκεί για περισσότερα από δέκα χρόνια. Ο Διευθυντής των φυλακών, ερωτεύεται τη Φούλα , την προστατεύει και κάνει τα πάντα για να περνάει καλά στη φυλακή. Με τον ίδιο τρόπο «βολεύεται» και η Κάστρου.

Η Κατοχή και η πρώτη κυβέρνηση των κουίσλιγκ, με πρωθυπουργό τον Τσολάκογλου, θα βγάλει με διάταγμά της από τις φυλακές τους βαρυποινίτες (υπουργός της Δικαιοσύνης ο Αντ. Λιβιεράτος) και στην περίπτωση αυτή μπήκαν κι η Φούλα μαζί με τη μάνα της, μολονότι είχαν θανατική καταδίκη. Σ’ αυτό συνετέλεσε τα μέγιστα ο ερωτευμένος Διευθυντής των φυλακών, που ήταν και συγγενής του Τσολάκογλου.

Η αποφυλάκιση, από την κυβέρνηση του Τσολάκογλου, όλων των καταδικασμένων και σε θάνατο ακόμη, κάνει πιο εξοργιστικό, εγκληματικό, αυτό που έγινε, δυο μήνες πρωτύτερα (Απρίλης 1941) με την κυβέρνηση Τσουδερού, που όλα τα της διαφυγής τους προβλήματα τα ρύθμισαν και, πρώτα απ’ όλα, το χρυσάφι και ξέχασαν ένα: τους κομμουνιστές, τους έγκλειστους δεσμώτες της Ακροναυπλίας, της Ανάφης… Κι όχι μόνο τους παράδωσαν με πρωτόκολλα και σφραγίδες, αλλά τους έδωσαν επίσης και όλα τα σχετικά ντοκουμέντα, καταλόγους και άλλα εμπιστευτικά, όπως είχε προστάξει η φασιστική μαφία της κυβέρνησης. Οι κομμουνιστές παραδόθηκαν στους δημίους τους.

Μάνα και κόρη αποφυλακίζονται. Η Φούλα παντρεύεται όχι τον Διευθυντή των φυλακών, αλλά έναν συνταγματάρχη, τον Αγαπητό Κομήτη. Υπήρξε υποδειγματική σύζυγος και πέθανε το 1971από καρδιά. Ένα χρόνο αργότερα πέθανε και ο σύντροφός της Η Κάστρου υπέφερε πολύ στα τελευταία της, που τα πέρασε κατάκοιτη στο κρεβάτι, τρελάθηκε και πέθανε το 1956. Ο Μοσκιός είχε πεθάνει νωρίτερα, αφού είχε εισαχθεί στο Δρομοκαΐτειο. Η πνευματική του υγεία διαταράχθηκε ανεπανόρθωτα από το φόνο. Η Γιαννούλα Λάμπρου, μετά την αποφυλάκισή της, παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια.

Το έγκλημα στου Χαροκόπου ήταν τόσο ειδεχθές και απεχθές, που ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά. Έγινε ακόμη και τραγούδι, σε στίχους του Γιακουμή Μοντανάρη και μουσική του Μάρκου Βαμβακάρη. Ο Κώστας Φέρρης αφηγείται χαρακτηριστικά:

«Το “Τραγούδι του Αθανασόπουλου” του Γιακουμή Μοντανάρη, έχει το μεγαλύτερο ρεκόρ πωλήσεων για πάντα, “κατ’ αναλογίαν”. Πούλησε δηλαδή περισσότερους δίσκους, απ’ όσα γραμμόφωνα υπήρχαν τότε στην Ελλάδα για να το παίξουν. Λέγεται πως όλοι οι γαμπροί που είχαν κακές πεθερές, έστηναν γλέντι, και στο τέλος «σπάγανε το δίσκο» στα πόδια της πεθεράς! Λένε επίσης πως απ’ αυτό προέρχεται και η φράση «θα σπάσω πλάκα».
Τα γεγονότα αυτά έγιναν από το ρεμπέτη Ιάκωβο Μοντανάρη τραγούδι με τίτλο «Κακούργα Πεθερά», από το οποίο έμεινε ιστορική η περίφημη φράση «Καημένε Αθανασόπουλε, τι σου 'μελλε να πάθεις/από κακούργα πεθερά τα νιάτα σου να χάσεις».

Το 2001 κυκλοφόρησε βιβλίο για την υπόθεση γραμμένο από το δημοσιογράφο Τάσο Κοντογιάννη, προκαλώντας δικαστική διαμάχη με τους απογόνους της Φούλας.

Πηγές: eglima.blogspot.com, 24grammata.com

13 λόγοι για να αλλάξεις τη γυναίκα σου με μια σκυλίτσα!


Αυτοί είναι 13 λόγοι που σύμφωνα με το frappedoupoli "αξίζει" να αλλάξεις τη γυναίκα σου με ένα θηλυκό σκυλάκι!

1. Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ενθουσιασμένη είναι η σκυλίτσα όταν σε βλέπει.   


2. Δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί αν τη φωνάξεις με το όνομα άλλης. 

3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.

4. Οι γονείς της δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη. 

5. Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λές πρέπει να τους υψώσεις την φωνή.       

6. Δεν χρειάζεται ποτέ να την περιμένεις να ετοιμαστεί, για να βγείτε έξω. Είναι έτοιμη 24 ώρες το 24ωρο.     

7. Τα σκυλιά νομίζουν ότι έχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος.     

8. Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα.   

9. Δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, “Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο?” 

10. Αν γεννήσει, απλά βάζεις μιά αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις. 

11. Θα σε αφήσει να της βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει διεστραμμένο.

12. Αν μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλης σκύλας, δεν τρελαίνεται. Απλώς της φαίνεται ενδιαφέρον.     

13. Αν, τέλος, φύγει δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα μαζί της 



Γιατί οι άνθρωποι φορούσαν περούκες;


Για περίπου δύο αιώνες, οι περούκες ήταν κάτι το επιβεβλημένο για την υψηλή κοινωνία και όχι μόνο. Όμως δεν θα ήταν ποτέ τόσο δημοφιλείς... αν δεν υπήρχε ένα αφροδίσιο νόσημα, δυο βασιλιάδες και οι κακές συνθήκες υγιεινής των μαλλιών.


Η ιστορία της ξεκινάει, όπως και για πολλά άλλα, με τη σύφιλη. Μέχρι το 1580, η σύφιλη είναι η χειρότερη επιδημία που χτύπησε την Ευρώπη μετά την πανούκλα. Σύμφωνα με τον William Clowes, ένα «άπειρο πλήθος» ασθενών από σύφιλη κατέκλυζαν τα νοσοκομεία του Λονδίνου.

Χωρίς αντιβιοτικά, τα θύματα υπέφεραν από τη χειρότερη μορφή της νόσου: ανοιχτές πληγές, δυσάρεστα εξανθήματα, τύφλωση, άνοια και αποσπασματική απώλεια μαλλιών. Η φαλάκρα σάρωνε τη χώρα. Εκείνη την εποχή, η απώλεια μαλλιών ήταν κάτι που μπορούσε να προκαλέσει δημόσια αμηχανία. Τα μακριά μαλλιά ήταν κάτι το μοντέρνο και κάποιος φαλακρός αποκτούσε άσχημη φήμη. 

Η νέα "τρέλα" Και έτσι, η επιδημία της σύφιλης πυροδότησε ένα κύμα προς την κατασκευή περουκών. Τα θύματα έκρυβαν έτσι τη φαλάκρα τους, καθώς και τις πληγές που μάτωναν με περούκες που φτιάχνονταν από τρίχες αλόγων, από κατσίκες ή από ανθρώπινη τρίχα. Επίσης ραντίζονταν με άρωμα λεβάντας ή πορτοκαλιού, για να κρύψουν τυχόν άσχημες μυρωδιές. Αν και οι περούκες ήταν κάτι το κοινό δεν ήταν κομψές. Ήταν απλά μια επαίσχυντη αναγκαιότητα. Αυτό άλλαξε το 1655, όταν ο βασιλιάς της Γαλλίας, άρχισε να χάνει τα μαλλιά του. 

Ο Λουδοβίκος ΙΔ' ήταν μόλις 17 ετών όταν ξεκίνησαν τα μαλλιά του να αραιώνουν. Ανησυχώντας ότι η φαλάκρα θα βλάψει τη φήμη του, ο Λουδοβίκος προσέλαβε 48 κατασκευαστές περούκας για να σώσει την εικόνα του. Πέντε χρόνια αργότερα, ο βασιλιάς της Αγγλίας ξάδελφος του Λουδοβίκου, Κάρολος Β', έκανε το ίδιο πράγμα, όταν άρχισαν τα μαλλιά του να γκριζάρουν (και οι δύο άνδρες μάλλον είχαν σύφιλη). Οι αυλικοί και οι άλλοι ευγενείς αντέγραψαν αμέσως τους δύο βασιλιάδες και η περούκα έγινε η νέα μεγάλη μανία της Ευρώπης. 

Το κόστος της περούκας αυξήθηκε και έγιναν σύμβολο πλούτου. Μια περούκα για κάθε μέρα κόστιζε περίπου 25 σελίνια -τα λεφτά που έπαιρνε σε μια εβδομάδα ένας κοινός Λονδρέζος. Οι μεγάλες, περίτεχνες περούκες κόστιζαν 800 σελίνια. Οι περούκες παρέμειναν δημοφιλείς επειδή ήταν πρακτικές. Εκείνη την εποχή, οι ψείρες του κεφαλιού ήταν παντού και το καθάρισμα τους επίπονο και χρονοβόρο. Οι περούκες, ωστόσο, σταμάτησαν το πρόβλημα. Οι ψείρες σταμάτησαν να λυμαίνονται τα μαλλιά των ανθρώπων -οι οποίοι έπρεπε να τα ξυρίσουν για να χωράνε οι περούκες- και οι ψείρες κατασκήνωναν πλέον στις περούκες. Ο καθαρισμός μιας περούκας ήταν πολύ πιο εύκολος από ό,τι ο καθαρισμός του κεφαλιού. Το τέλος Μέχρι τα τέλη του 18ου αιώνα, η τάση είχε πεθάνει. Οι Γάλλοι εκτόπισαν την περούκα κατά τη διάρκεια της Επανάστασης και οι Βρετανοί σταμάτησαν να τις φορούν όταν ο William Pitt επέβαλλε φόρο σε μια σκόνη για μαλλιά το 1795. Σύντομα, η φυσική τρίχα έγινε η νέα μόδα. 



Σύνθημα που προκαλεί ανατριχίλα έξω από το κτίριο της Marfin όπου κάηκαν ζωντανοί 3 άνθρωποι! (Φώτο)


Η Αθήνα δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτό που συνέβη τον Μάιο του 2010 στο κτίριο της Μarfin στην Φιλελλήνων, όπου κάηκαν 3 άνθρωποι εκ των οποίων μια γυναίκα έγκυος μετά από επίθεση με βόμβες μολότοφ. Ενα σύνθημα που γράφτηκε αυτές τις μέρες έξω από το κτίριο προκαλεί ανατριχίλα.

Κάποιοι έγραψαν πάνω στην προστατευτική λαμαρίνα έξω από το κτίριο της Μarfin το σύνθημα «Ο σεβασμός κερδίζεται με όπλα». Προκαλεί έντονες αντιδράσεις ενώ όπως σχολίασε ο Πάσχος Μανδραβέλης που το ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα social media «αν δεν ήταν χυδαίο, θα ήταν μαύρο χιούμορ».


Αρθρώσεις σε ρόλο μετεωρολόγου: Γιατί πονάμε όταν αλλάζει ο καιρός

Εκτός από τους επιστήμονες ως... μετεωρολόγοι τουλάχιτον ως προς τις βροχές μπορουν να λειτουργήσουν και οι αρθρώσεις. Ολοι όσοι πάσχουν από αρθρίτιδα ή ημικρανίες σίγουρα έχουν παρατηρήσει ότι λίγο πριν ξεσπάσει  καταιγίδα τα συμπτώματα της ασθένειάς τους γίνονται ακόμη πιο έντονα.

Κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες έρευνες με ακριβώς αυτό το αντικείμενο: Τη σχέση μεταξύ του πόνου στις αρθρώσεις με τις αλλαγές της θερμοκρασίας.

Οπως έγραφε το iatropedia.gr πριν αρκετό καιρό ο κύριος λόγος που προκαλούνται οι συγκεκριμένοι πόνοι είναι το ότι με την αλλαγή του καιρού αλλάζει ουσιαστικά και η ατμοσφαιρική πίεση του αέρα. Μάλιστα, το φαινόμενο της ευαισθησίας αυτής στις αλλαγές του καιρού έχει και επιστημονική ονομασία. Ονομάζεται μετεωροαστάθεια.

Μελέτη του 2003 που έγινε σε ποντίκια έδειξε ότι ο πόνος στην τραυματισμένη άρθρωση αυξανόταν καθώς ανέβαινε και η θερμοκρασία. Αυτό πιθανό να οφειλόταν σε έναν αισθητήρα στο εσωτερικό του αυτιού που αντιλαμβάνεται τις αλλαγές της εξωτερικής πίεσης (του περιβάλλοντος).

Μελέτη του πανεπιστημίου της Βοστώνης το 2007 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο πόνος της αρθρίτιδας αυξάνεται με την πτώση της θερμοκρασίας..

Ομως κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ανακαλύψει πως ακριβώς επιδρά ο καιρός στον οργανισμό. Το θεαματικό βέβαια είναι ότι τα συμπτώματα αρχίζουν μερικές ημέρες προτού αλλάξει ο καιρός.

http://www.iefimerida.gr/

Γονείς- τέρατα πούλησαν την κορούλα τους για να αγοράσουν iPhone και αθλητικά παπούτσια

Οι αγοραπωλησίες βρεφών, δυστυχώς, μόνο σπάνιες δεν είναι στην Κίνα. Μία περίπτωση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας όμως δείχνει το πόσο άσπλαχνοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι που φέρνουν μία καινούρια ζωή στον κόσμο. Πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι που πούλησε την κορούλα του για να αγοράσει iPhone και αθλητικά παπούτσια!

Οι γονείς συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «εμπορία ανθρώπων» καθώς παράνομα προσέφεραν για υιοθεσία το τρίτο τους παιδί στο διαδίκτυο και αποδέχθηκαν χρήματα για να το «πουλήσουν». Κι αν υπάρχουν περιπτώσεις που ζευγάρια αναγκάστηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην για την οικογένειά τους, οι συγκεκριμένοι δεν ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι αρχές ανακάλυψαν πως η μητέρα χρησιμοποίησε το ποσό για να αγοράσει iPhone, πανάκριβα αθλητικά παπούτσια και άλλα αντικείμενα αντίστοιχης χρησιμότητας. Οι γονείς ισχυρίστηκαν πως πούλησαν το παιδί τους προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο οι ίδιοι δεν μπορούσαν να του εξασφαλίσουν. Δεν έγινε γνωστό πόσα χρήματα πήραν από την αγοραπωλησία, αλλά στις δημοσιεύσεις τους στο διαδίκτυο ζητούσαν 4.900-8.200 δολάρια.

Πηγή: AFP

12 διατροφικά ψέματα που κάνουν τον κόσμο άρρωστο και παχύ


Οι καθιερωμένες απόψεις σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με την διατροφή περιέχουν ένα σορό ανοησίες σύμφωνα τον ειδικό Kris Gunnars

Παρακάτω θα παρουσιάσουμε τα 13 τοπ διατροφικά ψέματα όπου κάνουν τον κόσμο άρρωστο και παχύσαρκο

Αυτά τα διατροφικά ψέματα δημοσιεύτηκαν στο γνωστή ιστοσελίδα Autority Nutricion

1)Τα αυγά κάνουν κακό στην υγεία


Τα αυγά είναι τόσο πολύ θρεπτικά που πολλοί τα ονομάζουν ως "φυσικές πολυβιταμίνες"

Τα συστατικά τους είναι απαραίτητα για τον οργανισμό

Ωστόσο τα αυγά έχουν δαιμονοποιηθεί στο παρελθόν γιατί περιέχουν μεγάλο ποσό χοληστερίνης η οποία πίστευαν ότι αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιοπάθεια

Η αλήθεια είναι όμως ότι παρά τα υψηλά ποσοστά σε χοληστερίνη τα αυγά δεν αυξάνουν την κακή χοληστερίνη στο αίμα. Στην πραγματικότητα τα αυγά αυξάνουν την "καλή" χοληστερίνη

Τα αυγά είναι η τέλεια τροφή για τους ανθρώπους καθώς εμπεριέχουν τεράστια ποσότητα πρωτεινών, βιταμινών, και άλλων θρεπτικών και αντιοξειδοτικών συστατικών που προστατεύουν τα μάτια

Είναι και πηγή χολίνης, ένα συστατικό το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την υγεία του εγκεφάλου και περίπου το 90% δεν παίρνει όσο χρειάζεται από αυτή καθημερινά

Επίσης τα αυγά προτείνονται για ένα διαιτητικό πρωινό και βοηθούν στην απώλεια βάρους

2) Μια θερμίδα είναι μια θερμίδα


Συχνά ακούγεται ότι το πιο σημαντικό ζήτημα είναι απλά να χάνουμε περισσότερες θερμίδες από ότι παίρνουμε



Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι σημαντικό όσο και οι τύποι του φαγητού που τρώμε!

Οι τροφές μεταξύ τους διαφέρουν στο πως βοηθάνε τον μεταβολισμό στο σώμα μας ακόμα και αν έχουν διαφορετικές θερμίδες

Επίσης κάποιες τροφές μπορούν να επηρεάσουν πολύ διαφορετικά τις ορμόνες μας, το πόσο έχουμε ανάγκη να φάμε, και τον ρυθμό που καίμε τις θερμίδες

Ένα παράδειγμα

Το να τρώει κάποιος πρωτείνες θα αυξήσει τον μεταβολισμό του σε σχέση με το να φάει τις ίδιες θερμίδες από υδατάνθρακες. Μπορεί επίσης να αυξήσει την μυική του μάζα το οποίο βοηθάει στο να κάψει θερμίδες

3) Τα κορεσμένα λίπη είναι ανθυγιεινά




Για πολλές δεκαετίες, οι άνθρωποι πίστευαν πως το να τρως κορεσμένα λίπη αυξάνεται η πιθανότητα για καρδιοπάθεια

Στην πραγματικότητα, αυτή η άποψη αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο των mainstream διατροφικών συστάσεων.

Παρόλαυτα μελέτες απέδειξαν πως τα κορεσμένα λίπη είναι εντελώς ακίνδυνα

Το 2010 δημοσιεύτηκε μια έρευνα που συγκέντρωνε 21 υποέρευνες σε 347,747 ανθρώπους. Αυτή η μεγάλη έρευνα απέδειξε πως δεν υπήρχε καμιά σχέση μεταξύ των κορεσμένων λιπών και της καρδιοπάθειας. Μάλιστα αυξάνει την καλή χοληστερίνη

Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να φοβάστε το βούτυρο το κρέας ή το κοκοφινικέλαιο



4) Τρώγοντας πολλές πρωτεΐνες προκαλείς κακό στην υγεία σου


Ευρέως κυκλοφορεί η άποψη ότι το να τρως πολλές πρωτεΐνες μπορεί να βλάψει τα κόκκαλα σου.



Στην πραγματικότητα παρόλο που οι πρωτεΐνες αυξάνουν την έκκριση ασβεστίου μακροχρόνια συνδέονται με την βελτίωση της οστικής πυκνότητας και την αποφυγή καταγμάτων σε μεγαλύτερη ηλικία

Ένας άλλος μύθος λέει ότι η πρωτεΐνη συμβάλλει στην νεφρική ανεπάρκεια

Η αλήθεια είναι ότι η πρωτεΐνη μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης κάποιας νεφροπάθειας όπως αυτής του διαβήτη και της υψηλής αρτηριακής πίεσης

5. Όλοι μας πρέπει να τρώμε ψωμί ολικής άλεσης




Το ψωμί ολικής άλεσης περιέχει μεγάλη ποσότητα γλουτείνης όπου σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού το οποίο έχει ευαισθησία με την γλουτείνη μπορεί να συμβάλει σε σημαντικά συμπτώματα όπως πεπτικά προβλήματα, πόνους, φούσκωμα, κόπωση και άλλα.

6) Ο καφές είναι βλαβερός




Ο Καφές έχει γενικώς κακή φήμη



Είναι αλήθεια πως ο καφές μπορεί να αύξηση την αρτηριακή πίεση σαν άμεσο σύμπτωμα

Ωστόσο, η μακροχρόνιες μελέτες δείχνουν πως ο καφές μπορεί να μειώσει μια σειρά από γνωστές ασθένειες

Οι καταναλωτές του καφέ:

Έχουν 67% λιγότερο κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2

Έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσουν Αλτσχάιμερ και Πάρκισον

Έχουν 80% λιγότερες πιθανότητες να πάθουν κύρωση του ύπατος

Η καφείνη επίσης βοηθάει τον μεταβολισμό και για αυτούς που αθλούνται τους δίνει 11 με 12 % περισσότερη ενέργεια στην προπόνηση

Μάλιστα πολλές μελέτες δείχνουν πως η καφείνη βοηθάει εγκεφαλικές λειτουργίες, όπως την μνήμη ενώ καταπολεμάει την κατάθλιψη. Επίσης ο καφές είναι αντιοξειδοτικός. Στην πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη πηγή αντιοξειδωτικών και χρησιμοποιείται με συχνότητα στις νέες δίαιτες σε συνδυασμό με φρούτα και λαχανικά.

7.Το κρέας βλάπτει την υγεία σου


Το κρέας το τρώνε οι άνθρωποι εδώ και εκατομμύρια χρόνια

Για έναν περίεργο λόγο πολύς κόσμο κατηγορεί το κρέας για πολλές ασθένειες όπως είναι ο διαβήτης τύπου 2 και όπως η καρδιοπάθεια

Αυτό δεν βγάζει κάποιο νόημα και δεν επιβεβαιώνεται από τις μελέτες

Καθώς είναι αλήθεια πως το επεξεργασμένο κρέας συνδέεται με αυτού του τύπου τις ασθένειες, άλλο τόσο αλήθεια είναι πως το μη επεξεργασμένο κόκκινο κρέας δεν συνδέεται.

20 μελέτες το 2010 σε 1,218,380 άτομα ανά τον κόσμο έδειξε πως το μή επεξεργασμένο κόκκινο κρέας δεν έχει καμμιά σχέση με τα καρδιαγγειακά προβλήματα ή τον διαβήτη τύπου 2

Αν είναι αλήθεια αυτό που αναφέρουν αλλά δεν έχουν επιβεβαιώσει κάποιες μελέτες ότι το μή επεξεργασμένο κόκκινο κρέας συνδέεται με τον καρκίνο τότε σίγουρα έχει σχέση με το μαγείρεμα αυτού και όχι με κρέας αυτό καθεαυτό.

8) Η πιο υγιεινή δίαιτα είναι αυτή των χαμηλών λιπαρών και των πολλών υδατανθράκων




Από το 1977 είναι της μόδας αυτή η δίαιτα ώς η πιο υγιεινή διαδικασία διατροφής.

Αυτό σχετίζεται πλήρως με πολιτικού τύπου αποφάσεις για το πως θα διαρθώνεται η αγορά.

Τα τελευταία χρόνια μελέτες έχουν αποδόμηση αυτή την διατροφική πρόταση υπερθεματίζοντας πως αυτή η δίαιτα δεν είναι υγιεινή.
9) Το λάδι σπόρων και λαχανικών είναι υγιεινό


Κάποιες μελέτες λένε πως τα πολυακόρεστα λίπη μειώνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας. Πολλοί προτείνουν να χρησιμοποιούμε σογιέλαιο, καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο

Επίσης είναι γνωστό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο είδη πολυακόρεστων λιπών, κυρίως Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6

Το Ωμέγα-6 που περιέχεται σε αυτά τα λάδια μπορεί να αυξήσει τις φλεγμονές όταν παίρνεται σε μεγάλη ποσότητα

Τρώτες Ωμεγα-3 και όχι Ωμέγα-6!

10) Η χαμηλή δίαιτα σε υδατάνθρακες είναι αναποτελεσματική και εντελώς επιβλαβής


Όποιος χρησιμοποιεί αυτή την δίαιτα

Μειώνει τα τριγλυκερίδια περισσότερο από τις δίαιτες χαμηλών λιπαρών

Βοηθάει στα ζητήματα χοληστερίνης περισσότερο από τις δίαιτες χαμηλών λιπαρών

Βοηθάει περισσότερο στην αποφυγή του διαβήτη από τις δίαιτες χαμηλών λιπαρών

11. Όλοι πρέπει να κόψουν το αλάτι


Όλοι οι "γκουρού" της υγειάς λένε να κόψουμε το αλάτι στις δίαιτες που κάνουμε.

Ενώ ο περισσότερος κόσμος τρώει περίπου 3400 μιλιγκράμ αλατιού την ημέρα, μας συμβουλεύουν να κόψουμε τα 1500 με 2300 μιλιγραμ την ημέρα

Είναι αλήθεια ότι το κόψιμο του αλατιού μπορεί να βοηθήσει στην αρτηριακή πίεση ειδικά για αυτούς που έχουν αυξημένη

Από την άλλη όμως μελέτες δείχνουν πως το λίγο αλάτι μπορεί να οδηγήσει στην αυξημένη χολιστερήνη και στα αυξημένα τριγλυκερίδια και να αυξήσει το ποσοστό για διαβήτη

12. Η ζάχαρη θεωρείται κακή γιατί έχει κενές θερμίδες


Πολλοί πιστεύουν ότι η ζάχαρη είναι ανθυγιεινή μόνο γιατι έχει κενές θερμίδες.

Είναι αλήθεια ότι η ζάχαρη περιέχει τέτοιες

Κυρίως όμως η ζάχαρη εμπεριέχει μεγάλη ποσότητα φρουκτόζης, η οποία επιρεάζει αρκετά τον μεταβολισμό και "χαλάει" τον μεταβολισμό

Η φρουκτόζη αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα, τα τριγλυκερίδια. Αυτά δεν τα προκαλεί η φυσική ζάχαρη που βρίσκεται στα φρούτα.

Στοιχεία από Businessinsider.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr


Καuτή μάνα «ανέβασε» κατα λάθος στο Facebook μια πολύ προσωπική στιγμή…

Είναι απο τις γυναίκες… φαντασίωση για κάθε αρσενικό στον πλανήτη. Μελαχρινή χυμώδης με απίστευτες αναλογίες.
Παντρεμένη με ποδοσφαιριστή και μάνα δυο παιδιών. Παρά τις  εγκυμοσύνες το κορίτσι… πρόσεξε πολύ το κορμί της και σήμερα κολάζει με το λάθος της.
Η Nives Celsius ανέβασε σε ένα απο τα τέσσερα προφίλ που διατηρεί στο Facebook μια εικόνα που μάλλον ήθελε να την στείλει σε inbox.
Μια εικόνα καuτή. Μια εικόνα απο το μπάνιο της…να φοράει μόνο ένα βρεγμένο φανελάκι…


gossip-tv.gr

Τα ζώδια σήμερα 19 Οκτωβρίου 2013


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Μπορεί να πέσετε με τα μούτρα για να κάνετε κάτι πολύ πρακτικό που μερικές φορές σας δημιουργεί άγχος. Είναι ευκαιρία η παρόρμησή σας να μπει σε ένα καλούπι γιατί με αυτόν τον τρόπο δείχνετε τις δυνατότητές σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή μπορεί να εξαρτηθεί από τα οικονομικά σας και ίσως να φανείτε κάπως αγχωμένοι γιατί βλέπετε ότι τα πλάνα σας δεν βγαίνουν βάσει των υπολογισμών σας και κάπως να μειωθεί ο αυθορμητισμός σας. Πάντως ο Τοξότης σας ενθαρρύνει και σίγουρα τον χρειάζεστε αυτή την περίοδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά πρακτικοί γιατί δεν μπορείτε να είστε συνέχεια σε ξεκινήματα χωρίς να οργανώσετε καλύτερα τα βήματά σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε χρήματα. Η ευκολία να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε στο φόρτε σας γιατί έχετε μεγαλύτερη πειθαρχία αλλά και δημιουργικότητα. Πάντα η δουλειά σας είναι το να γκρεμίζετε σαν μπουλντόζα τα εμπόδια με την σταθερότητα και την αντοχή σας για αυτό να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Έχετε τον ερωτισμό που σας βοηθάει να εκδηλώνετε τα έντονα συναισθήματά σας. Η ποιότητα που μερικές αναζητάτε ίσως να σας εμποδίζει να βλέπετε τον σύντροφό σας όπως είναι πραγματικά. Εάν σκέφτεστε τον γάμο ίσως να είναι μια καλή περίοδο για να συμμαζευτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αλλαγή που αναζητάτε για να μπορέσετε πιο εύκολα να κερδίσετε χρήματα μπορεί να σας έρθει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε. Αλλά ίσως να μην είναι πολύ εύκολο να την αναγνωρίσετε γιατί θα είναι περιορισμένη η επικοινωνία σας. Για αυτό, ανοίξτε τις κεραίες σας και μην μένετε στις ίδιες μεθόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αποτραβιέστε γιατί θέλετε να μείνετε μόνοι και οι λόγοι κατά την γνώμη σας είναι αρκετοί. Μπορεί να σας απασχολεί η καθημερινότητα γιατί την βλέπετε δύσκολη και επίπονη. Προσπαθήστε να βγάλετε το άγχος από πάνω σας με την γνώση και τις εναλλακτικές θεραπείες.
Ερωτικά: Ίσως να έχετε ένα κόλλημα που αυτή την στιγμή δεν είστε έτοιμοι να το δείτε ανοικτά. Η σχέση με έναν Σκορπιό σας βάζει στα δύσκολα αλλά να θυμάστε ότι είναι η εξέλιξή σας. Ο Τοξότης από την άλλη είναι πηγή ενέργειας αλλά χρειάζεται να σας εμπιστευτεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε το μυαλό σας σε κάποιες επενδύσεις οι οποίες όμως δεν είναι εύκολο να τις υλοποιήσετε. Για αυτό ίσως να χρειαστεί να μιλήσετε και με άλλα πρόσωπα τα οποία μερικές φορές δεν σας πηγαίνουν σαν ψυχοσύνθεση γιατί βλέπουν τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και πιθανόν να θέλουν τον έλεγχό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Χρειάζεστε αφύπνιση για κάποια θέματα που αφορούν σε ένα ακίνητο ή ένα οικονομικό θέμα. Με κάποιους φίλους θα έρθετε πιο κοντά. Πάντα δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα κερδίσετε με την προσωπική σας αξία την εκτίμηση και την αγάπη.
Ερωτικά: Έχετε κάποιες ανασφάλειες και ίσως χρειαστείτε να κερδίσετε με το σπαθί σας κάποιες καταστάσεις. Το δικαίωμά σας στην ποιότητα θα είναι κάτι που θα το αποκτήσετε με την συζήτηση αλλά και τις πράξεις σας. Ο Σκορπιός σας ανεβάζει τον πήχη.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε έτοιμοι να κερδίσετε και να παραμείνετε νικητές αρκεί να χρησιμοποιήσετε για το καλό την εύνοια που έχετε αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθείτε να κρατήσετε με κάποιο τρόπο τα κεκτημένα γιατί έχετε καταλάβει ότι θα χρειαστεί να έχετε και κάποια ασφάλεια.
Ερωτικά: Έχετε ανασφάλειες γιατί δεν μπορείτε μερικές φορές να ξεπεράσετε ένα μικρό εγωισμό που έχετε εξαιτίας της ζήλειας που νιώθετε όταν σας ξεπερνούν ή δεν σας συμπεριφερθούν με τον τρόπο που θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε στη ζωή σας να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή για να δημιουργήσετε τον υλικό τομέα. Δηλαδή να ζητάτε για τον εαυτό σας χωρίς να ντρέπεστε. Μερικές φορές πιστεύετε ότι όταν ζητάτε φαίνεστε σαν ζητιάνοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε σε μια πολύ καλή φάση γιατί θα μπορέσετε να συνδυάσετε με την καλή σας διάθεση την κατάλληλη παρέα. Η διαίσθησή σας θα σας κερδίσει αυτή την φορά. Ένα σχέδιο για ταξίδι στο εξωτερικό σίγουρα θα είναι πολύ αισιόδοξη στάση.
Ερωτικά: Έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε την προσωπική σας σχέση γιατί θα περάσει καλά το άτομο που είστε μαζί και θα ανακουφιστεί από την θετική σας προσέγγιση. Ο Ταύρος ίσως να είναι το άτομο που θα απολαύσει την καλή σας συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα ξεκουραστείτε σήμερα και περισσότερο το μυαλό σας θα σας βοηθήσει να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι καλό που και που να σταματάτε να ερμηνεύετε τα γεγονότα αρνητικά και να σκέφτεστε ότι όλα θα είναι υπέρ σας.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να δείτε με ποιο τρόπο θα πλησιάσετε κάποια άτομα τα οποία ίσως είναι δύσκολο να τα καταλάβετε εξαιτίας του τρόπου που συμπεριφέρονται. Μερικές φορές ορισμένα από αυτά σας φαίνονται πολύ κτητικά.
Ερωτικά: Η διαφορετικότητα ενός προσώπου σας μαγνητίζει και θέλετε να είστε μαζί, χωρίς όμως να είστε έτοιμοι να δεχτείτε να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να κάνετε ξεχωριστές συμφωνίες μεταξύ εσάς και του ατόμου που είστε μαζί γιατί μπορεί να ανακατευτείτε και να μην βρίσκετε ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Καλό είναι μερικές φορές να καταλαβαίνετε τις βαθιές σας ανάγκες και κυρίως πως σχετίζεστε εσείς με τους άλλους. Η σχέση με Ταύρο μπορεί να σας απογειώσει ή να φτάσει στο άλλο άκρο και να σας προβληματίσει πάρα πολύ με την συμπεριφορά του.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη από στενή επαφή με το πρόσωπο που είστε μαζί αλλά χρειάζεται να φύγουν οι τοίχοι που εσείς πιθανόν βάζετε. Καλύτερα να ζητάτε παρά να φαντάζεστε ότι εσείς τα έχετε καταλάβει όλα και ότι μάλλον θα σας συμπεριφερθεί το άλλο το άτομο απόμακρα ή χωρίς μεγάλη τρυφερότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε ότι μερικές φορές χαλάτε την καλή σας διάθεση γιατί δεν αμείβεστε ή παίρνετε πολύ λιγότερα από αυτά που κερδίζετε. Θα ήταν καλύτερο να θέσετε το πρόβλημά σας ανοικτά και να μην ταλαιπωρείστε είτε μέσα σας είτε κρατώντας αποστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η δυναμική σας συμπεριφορά μερικές φορές χρειάζεται και ένα συμμάζεμα για αυτό είναι καλό να γίνετε πιο οργανωτικοί και σταθεροί στα θέλω σας.
Ερωτικά: Είναι όμορφο να μοιράζεστε και να βρίσκεστε κοντά με το πρόσωπο που θέλετε. Ακόμα και σε πρακτικά θέματα καλό είναι να δοκιμάζετε για να πάρετε κάποιες εμπειρίες που θα σας είναι πολύ απαραίτητες. Ο Ταύρος θα είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για ένα όμορφο γεύμα από κοινού.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά για να τις αντιληφθείτε χρειάζεται να είστε μέσα στα πράγματα και ίσως να δουλέψετε πολύ περισσότερο από ό, τι παλιά. Η οργάνωση είναι απαραίτητη του στόχου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Υπάρχει έντονη δημιουργικότητα σε πολλά θέματα. Ίσως θα ήταν καλό να αλλάξετε τουλάχιστον για σήμερα τις αντιστάσεις σας και να γίνετε για λίγο παιδιά.
Ερωτικά: Το ρίσκο θα σας κάνει να περάσετε καλά και συγχρόνως να έχετε πιο ποιοτική επαφή με το πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει. Κάπου-κάπου να σταματάτε τον έλεγχο και να ζείτε τη στιγμή, κυρίως αν έχετε να κάνετε με Ταύρο, Καρκίνο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προστασία κάποιων δεδομένων και κυρίως ενός συνεργάτη σας θα σας δώσει την βοήθεια που χρειάζεστε. Ο Σκορπιός πιθανόν να σας θέλει κοντά του για να τον βοηθήσετε περισσότερο στην κοινωνική αναρρίχηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όταν περνάτε δοκιμασίες μερικές φορές αντί να γίνεστε αδύναμοι σας πιάνει το πείσμα και πάτε κατά πάνω στις δυσκολίες. Ίσως σήμερα γίνετε κάπως αναχρονιστικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Η διάθεσή σας για να φτιάξετε τον χώρο σας πιθανόν να σας δημιουργήσει το κίνητρο που θα σας κάνει δημιουργικούς αλλά και εφευρετικούς.
Ερωτικά: Κινήστε με στόχο την ασφάλεια αλλά και την καλοπέραση. Αυτό μπορεί να σας το προσφέρει ένας Ταύρος. Η διασκέδαση και το καλό φαγητό μαζί με το ωραίο περιβάλλον θα είναι αυτό που θα βοηθήσει στην αναθέρμανση των σχέσεών σας κυρίως με ένα Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή ακόμα και σήμερα σας απασχολεί το θέμα ενός ακινήτου ίσως κάνετε κάποιες συναντήσεις για να μπορέσετε να βρείτε μια άκρη. Μπορεί να χρειαστεί να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι για να έχει την λύση που αναζητάτε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Όταν μπορείτε να απολαμβάνετε το εδώ και τώρα είναι πιο εύκολο για σας να χαλαρώσετε χωρίς να απομακρύνεστε από την πραγματικότητα. Η επαφή με ένα φιλικό πρόσωπο ίσως σας βοηθήσει σε μια σχέση που θα είναι τελικά πολύ καλή.
Ερωτικά: Η προσωπική σας προσπάθεια θα ανταμειφτεί γιατί οι κεραίες σας έχουν πιάσει τι χρειάζεται το άτομο που είναι μαζί σας. Επειδή μπορεί να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους σας ίσως να κάνετε μια γνωριμία με ένα φιλήδονο Ταύρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε εμπορικά και το μυαλό σας παίρνει πολλές στροφές για αυτό θα κερδίσετε κάτι εύκολα που δεν το περιμένατε. Η στενή ενασχόληση με το θέμα ενός ακινήτου θα σας φέρει ένα γρήγορο αποτέλεσμα.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger