Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πώς να πολεμήσετε το πάχος αναλόγα με το σημείο που βρίσκεται

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Αντίθετα με ό, τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος, η παχυσαρκία δεν είναι μια πάθηση. Για την ακρίβεια, υπάρχουν περισσότερα αόένα είδη, εκ των οποίων κάποια μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και σοβαρά προβλήματα υγείας όπως διαβήτη τύπου 2, καρδιακές παθήσεις, καρκίνο, εγκεφαλικό και προβλήματα μέσης. Γι’ αυτό αξίζει να το παλέψετε όταν μιλάμε για πρόβλημα παχυσαρκίας (και όχι τα 2-3 κιλά των διακοπών).

Υπάρχουν έξι διαφορετικοί τύποι παχυσαρκίας που μπορούν να αναγνωριστούν αναλόγως με το που συσσωρεύει το σώμα περισσότερο λίπος. Μόλις εντοπίσεις σε ποιο τύπο ανήκεις, είναι ευκολότερο να συνειδητοποιήσεις (και να κάνεις) τις αλλαγές που πρέπει στην διατροφή και τον τρόπο ζωής σου, προκειμένου να το καταπολεμήσεις.

1. Τροφική

Ιδιαίτερα διαδεδομένη στη Δύση, η τροφική παχυσαρκία προέρχεται από την υπερβολική κατανάλωση τροφής και διατροφές υψηλές σε ζάχαρη. Μικρότερες μερίδες, μείωση της ημερήσιας πρόσληψης ζάχαρης και συχνή σωματική άσκηση μπορούν να κάνουν θαύματα.

2. «Νευρικού στομαχιού»

Η κατάθλιψη, το στρες και το άγχος μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε παχυσαρκία. Εκείνοι που πάσχουν από παχυσαρκία νευρικού στομαχιού συχνά αυτο-θεραπεύονται με γλυκά σνακ. Για την αντιμετώπιση προτείνεται μείωση της πρόσληψης γλυκών, αλλά και εντοπισμός της πηγής άγχους ή κατάθλιψης, που είναι ακόμα σημαντικότερο.

3. Γλουτένης

Συναντάται περισσότερο σε έφηβους και γυναίκες σε εμμηνόπαυση -άτομα τα οποία βιώνουν μεγάλες ορμονικές αλλαγές. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισής της είναι η αποφυγή καπνίσματος, αλκοόλ και καθιστής θέσης για πολλές ώρες. Συνιστάται επίσης η άσκηση με βάρη.

4. Αποφρακτική

Όσοι ανήκουν στην συγκεκριμένη ομάδα, τείνουν να συσσωρεύουν λίπος στο κέντρο του σώματός τους, το οποίο συχνά τους προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα. Η κατανάλωση αλκοόλ θα πρέπει οπωσδήποτε να περιοριστεί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της παχυσαρκίας.

5. Φλεβικής ανεπάρκειας

Αυτός ο τύπος παχυσαρκίας είναι συνήθως κληρονομικός και εμφανίζεται σε άτομα με πρησμένα πόδια ή έγκυες γυναίκες. Το τρέξιμο και το ανέβασμα σκάλας μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην συγκεκριμένη περίπτωση.

6. Αδράνειας

Η παχυσαρκία αδράνειας «χτυπάει» κυρίως τα σημεία που συνήθιζαν να είναι ενεργά, όπως για παράδειγμα όταν σταματάς το γυμναστήριο. Η κατανάλωση γευμάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να βοηθήσουν στην καταπολέμισή της επιταχύνοντας τον μεταβολισμό.

Συμπέρασμα: Σε όποιο τύπο κι αν ανήκεις ή έχεις τάση, τα συχνά μικρά γεύματα, η μείωση ζάχαρης, τσιγάρου και αλκοόλ και η άσκηση είναι ο μοναδικός τρόπος να μείνεις υγιής και να καταπολεμήσεις την παχυσαρκία.

http://www.sdna.gr/

Το μυστηριο γυρω απο το θανατο του Jimi Hendrix




«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω για να γίνω 28» φέρεται να είχε πει σε φίλους του ο Hendrix. Επαναλάμβανε συνέχεια ότι επρόκειτο να πεθάνει πριν κλείσει τα 30, θυμάται η φίλη του Colette Mimram. Φεύγοντας από τη Νέα Υόρκη, τον Αύγουστο του 1970, ο Hendrix είχε πει: «Η Νέα Υόρκη με σκοτώνει αυτή τη στιγμή». Αιτία αποτελούσε και το γεγονός ότι είχε βρεθεί στη μέση της διαμάχης του μάνατζέρ του που είχε σχέσεις με τη Μαφία και των σωματοφυλάκων του που ανήκαν στους «Μαύρους πάνθηρες». Ένα χρόνο νωρίτερα, αμέσως μετά την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ του Woodstock, έπεσε θύμα απαγωγής υπό την απειλή όπλου και έμεινε όμηρος για τρεις μέρες.


Τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο για αυτήν που επρόκειτο να είναι η τελευταία του εμφάνιση, το Φεστιβάλ Αγάπης και Ειρήνης στη γερμανική νήσο Fehmarn. Ξέσπασε καταιγίδα καταρρακώνοντας την διάθεση του κοινού αλλά και των προσωπικών του σωματοφυλάκων του, που ανήκαν στους Hell’s Angels. Σε μια μικρή παύση της καταιγίδας, ο Hendrix έπαιξε ένα γρήγορο σετ με τους Killin’ Floor και έφυγε γρήγορα με ταξί, λίγο πριν οι Hell’s Angels βάλουν φωτιά στην σκηνή, πυροβολήσουν ένα άτομο από το κοινό και χτυπήσουν με σανίδα με καρφιά τον διευθυντή της περιοδείας του.

Ο μπασίστας Billy Cox πανικοβλήθηκε, πίστεψε ότι θα επέστρεφαν σπίτι τους σε μέσα σε σακούλες για πτώματα. «Θα πεθάνουμε!» έκλαιγε υστερικά ο Cox στο αεροπλάνο προς το Αμβούργο και ο Hendrix τον καθησύχαζε: «Κανείς δεν πρόκειται να πεθάνει». Με την άφιξη του στο Λονδίνο όμως, εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν από τρία χρόνια, είπε σε ένα φίλο του «Είμαι περικυκλωμένος από λύκους».

Περικυκλωμένος από πρώην ερωμένες, δικηγόρους με μηνύσεις για πνευματικά δικαιώματα, μουσικούς παραγωγούς που προσπαθούν να αποσπάσουν ότι μπορούσαν από τον κιθαρίστα, και κυρίως τον ίδιο τον μάνατζέρ του, Mike Jeffery, «ένα γνήσιο αρπακτικό» που επρόκειτο να απολυθεί για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εκατομμυρίων.

Ο Mike Jeffery φέρεται να είχε ακονίσει τα δόντια του ως συνεργάτης με τη βρετανική μυστική υπηρεσία, την ΜΙ5 αλλά και το οργανωμένο έγκλημα της Ευρώπης. Στη συνέχεια, έγινε ο μαθητευόμενος του γνωστότερου μουσικού μάνατζερ της ροκ σκηνής, Don Arden, οποίος είχε το προσωνύμιο «Εγγλέζος Νονός» για τις παράνομες επιχειρηματικές τακτικές του. Ο Mike Jeffery αποδείχτηκε επιμελής μαθητής και μόλις ανεξαρτητοποιήθηκε, «έκλεψε» την κότα που έκανε το χρυσό αυγό για τον Arden, το συγκρότημα The Animals.

Στη συνέχεια, φέρεται να αγόρασε ροκ κλαμπ, να τα έκαψε για να εισπράξει την ασφάλεια και στη θέση τους να έχτισε μεγαλύτερα, ενώ ταυτόχρονα χρεοκόπησε τους Animals και άνοιξε δεκάδες λογαριασμούς στη Μαγιόρκα και στα νησιά Κέιμαν. Εν τέλει, σφετερίστηκε το μανατζάρισμα του Jimi Hendrix από τον μπασίστα των Animals, Chas Chandler.

Μετά από δυο χρόνια στο δρόμο με τους The Hendrix Experience, ο πρώην κατάσκοπος ήταν πλέον πολυεκατομμυριούχος. Ο Hendrix, αντίθετα παρέμεινε σχετικά φτωχός, με μόνα αποκτήματα τις κιθάρες Stratocaster, τις Corvettes και τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Λίγο πριν το θάνατό του, ο Jimi πήγε σε ένα κλαμπ στο Λονδίνο. Ο φίλος του και τραγουδιστής των Animals, Eric Burdon, είπε ότι ένιωσε «συντετριμμένος» όταν είδε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Hendrix. «O Jimi ήταν χάλια, βρώμικος, τόσο εκτός ελέγχου όσο δεν τον είχα δει ποτέ. Είχε πάρει πολύ από κάτι – ηρωίνη, παραισθησιογόνα ή γερμανικά υπνωτικά χάπια». Όταν ο Hendrix έφυγε από το κλαμπ, μουρμούρισε «είμαι σχεδόν χαμένος».

Δυο μέρες αργότερα, το πτώμα του κιθαρίστα βρισκόταν παγωμένο στο νεκροτομείο του νοσοκομείου St. Mary. Τα ρούχα και τα μαλλιά του έσταζαν κόκκινο κρασί που δεν ήπιε ποτέ, όπως έδειξαν και τα χαμηλά επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του. Ο χειρούργος, δρ. Bannister που είχε βάρδια εκείνο το βράδυ είπε ότι υπήρχαν τεράστιες ποσότητες κόκκινου κρασιού στο στομάχι και τους πνεύμονές του.«Κάποιος προφανώς έριξε όλο αυτό το κρασί μέσα στο λαιμό του Jimi με σκοπό να προκαλέσει ασφυξία», δήλωσε χρόνια αργότερα.

O Δρ. Bannister κατέληξε ότι ο θάνατος του Hendrix προήλθε από «ασφυξία που προκλήθηκε από αναρρόφηση εμετού» που ήταν κυρίως κόκκινο κρασί, και συμπληρώνει στη συνέχεια: «Δηλητηρίαση από βαρβιτουρικά. Ανεπαρκή στοιχεία από τις συνθήκες. Ανοιχτή ετυμηγορία». Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2009 o James Wright, θαυμαστής του Hendrix και των Animals που ακολουθούσε στις περιοδείες, γράφει ότι ο Mike Jeffery του εξομολογήθηκε, το 1971, ότι ο ίδιος σκότωσε τον καλλιτέχνη, γιατί επρόκειτο να τον απολύσει.

«Αν τον έχανα, θα έχανα τα πάντα», φέρεται να είπε τότε ο Mike Jeffery, ο οποίος είχε συνάψει συμβόλαιο ζωής για τον συνθέτη και κιθαρίστα, αξίας 2 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mail On Sunday». Ο Wright γράφει ότι ο μάνατζερ του είπε ότι, το βράδυ εκείνο, πήγε μαζί με φίλους του από το διαμέρισμα που βρισκόταν ο Hendrix και, αφού έχωσε μια χούφτα χάπια στο στόμα του, άδειασε μπουκάλια κόκκινου κρασιού στο στόμα του. Ο Jeffery σκοτώθηκε το 1973 σε αεροπορικό ατύχημα, πάνω από τη Γαλλία. Η σορός του δεν εντοπίστηκε ποτέ. Ο Eric Burdon και ο μπασίστας των The Hendrix Experience Noel Redding, μεταξύ άλλων, εικάζουν ότι ο πρώην συνεργάτης των μυστικών υπηρεσιών έβαλε τις αποσκευές του στο αεροσκάφος, αλλά ποτέ δεν επιβιβάστηκε ο ίδιος.

Ο Jimi Hendrix είχε πει κάποτε ότι «στόχος μου είναι το να γίνω ένα με τη μουσική. Αφιερώνω όλη μου τη ζωή σε αυτή την Τέχνη». Λίγοι αμφιβάλουν σήμερα ότι πράγματι πέτυχε τη φιλοδοξία του μέσα στη σύντομη ζωή του. Σήμερα θεωρείται αν όχι ο σημαντικότερος, ο δεύτερος σημαντικότερος κιθαρίστας ηλεκτρικής κιθάρας, μετά τον Charlie Christian.

Θα γίνεις πλούσιος ή φτωχός; Το λέει στο αίμα σου (κυριολεκτικά)!


Πρώτη φορά Βρετανοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι βρήκαν ένα τρόπο να συσχετίζουν τον πλούτο ενός ανθρώπου με συγκεκριμένες χημικές ουσίες στο αίμα του. Σύμφωνα με τους ερευνητές, μερικές ουσίες εμφανίζονται αυξημένες στον οργανισμό, ανάλογα με το επίπεδο του εισοδήματος κάποιου.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την επιδημιολόγο Τζέσικα Τάιρελ του Ευρωπαϊκού Κέντρου Περιβάλλοντος και Ανθρώπινης Υγείας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Έξετερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιβαλλοντικό περιοδικό «Environmental International», σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, συσχέτισαν το επίπεδο 179 χημικών ουσιών στο σώμα (με βάση δείγματα ούρων και αίματος από 22.000 περίπου άτομα) με το κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο αυτών των ατόμων.

Με αυτό τον τρόπο, εντόπισαν εννέα ουσίες που φαίνεται κατά κύριο λόγο να αυξάνονται σε ανθρώπους με υψηλότερα εισοδήματα και ανώτερη θέση στην κοινωνία. Οι ουσίες περιλαμβάνουν το αρσενικό και τον υδράργυρο (υπάρχουν στα ψάρια και στα θαλασσινά), το θάλλιο, το υπερφθορο-οκτανοϊκό οξύ, τη βενζοφενόνη-3 (υπάρχει στα αντιηλιακά) και τις μονοφθαλικές ενώσεις (χρησιμοποιούνται σε συσκευασίες τροφίμων, σαμπουάν κ.α.).

Αντίθετα, άλλες ουσίες όπως το κάδμιο και ο μόλυβδος, που συνήθως σχετίζονται με τη βαριά βιομηχανία, βρίσκονται συχνότερα στο αίμα των φτωχότερων ανθρώπων, στους οποίους επίσης είναι αυξημένες ουσίες που σχετίζονται με το κάπνισμα.

«Διαπιστώσαμε ότι οι χημικές ουσίες συγκεντρώνονται στον καθένα, όμως το επίπεδο μερικών από αυτές εξαρτάται από τον πλούτο καθενός. Βρήκαμε ότι η συγκέντρωση 18 χημικών ουσιών συσχετίζεται στενά με το κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο και τον τρόπο ζωής», δήλωσε η Τζέσικα Τάιρελ.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η συσχέτιση εν μέρει οφείλεται στο διαφορετικό είδος της διατροφής, που εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το εισόδημα κάποιου. Για παράδειγμα, οι πιο εύποροι τρώνε συχνότερα ψάρια και θαλασσινά, οπότε αυξάνουν στο αίμα τους συγκεκριμένες χημικές ουσίες, όπως ο υδράργυρος.

Από την άλλη, όπως είπε η Τζέσικα Τάιρελ, το κάπνισμα, που αποτελεί συχνότερη συνήθεια των πιο φτωχών, αφήνει τα δικά του χημικά ίχνη στο αίμα, όπως το κάδμιο και τον μόλυβδο. Επισήμανε ακόμα ότι σήμερα κυριαρχεί η άποψη πως οι άνθρωποι κοντά στο κατώφλι της φτώχειας κινδυνεύουν περισσότερο από τα αυξημένα επίπεδα ορισμένων χημικών ουσιών στο αίμα τους, όμως, όπως επισήμανε, «η νέα έρευνά μας δείχνει ότι όλοι -και όχι μόνο οι φτωχοί- θα έπρεπε να ανησυχούν για τη χημική επιβάρυνση του οργανισμού τους».

Πηγή:koolnews.gr

Η πόρνη που έγινε βασίλισσα των πειρατών(βίντεο)

Η Ching Shih (ή Zheng Shi) ήταν μια κινέζα ιερόδουλη που άλλαξε ριζικά τη ζωή της μένοντας στην ιστορία ως ο «Τρόμος της Θάλασσας της Νότιας Κίνας» και αρχηγός του «Στόλου της Κόκκινης Σημαίας». Γεννήθηκε το 1775 και το βαφτιστικό της όνομα ήταν Shii Xiang Gu. Στα 26 της χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται ως πόρνη σε έναν πλωτό οίκο ανοχής στο εμπορικό λιμάνι Καντόνα, της νότιας Κίνας.

Το 1801, ο Zheng Yi, φημισμένος πειρατής που διοικούσε έναν μικρό στόλο πλοίων γνωστός και ως «Στόλος με την Κόκκινη Σημαία», διεκδίκησε έντονα την Ching Shih.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες σχετικά με τον τρόπο που την κέρδισε. Υπάρχει η θεωρία ότι την πήρε ως λάφυρο από τον οίκο ανοχής που δούλευε αφού πρώτα τον είχε λεηλατήσει, ενώ άλλες φήμες υποστηρίζουν ότι απλά τη ζήτησε σε γάμο. Η κοπέλα τελικά τον ακολούθησε υπό την προϋπόθεση ότι θα της έδινε ίσο μερίδιο από τα λάφυρα και θα συμμετείχε ενεργά στη διοίκηση του στόλου. Με τον Zheng Yi και την Ching Shih ενωμένους, ο «Στόλος της Κόκκινης Σημαίας» αυξήθηκε γρήγορα από 200 πλοία σε περισσότερα από 600 και τελικά ξεπέρασε τα 1.800 πλοία. Ο στόλος τους είχε «χρωματικό κώδικα». Με κυρίαρχο τον κόκκινο, ακολουθούσαν ο μαύρος, λευκός, μπλε, κίτρινος και πράσινος. Κατάφεραν να συγκροτήσουν την «Πειρατική Συμμαχία της Καντόνα» μαζί με τον πειρατή Wu Shi’er.

Ο Zheng Yi πέθανε το 1807, μόλις έξι χρόνια μετά τον γάμο του με τη Ching Shih. Τότε ο «Στόλος της Κόκκινης Σημαίας» μετρούσε περίπου 50.000 – 70.000 πειρατές. Η Ching Shih δεν επιθυμούσε να επιστρέψει στην παλιά της ζωή, γιατί ήξερε πως αυτή ήταν η ευκαιρία της να γίνει η αρχηγός του «Στόλου της Κόκκινης Σημαίας». Η Shih έπεισε τον δεύτερο αρχηγό του στόλου του Zhèng Yi, τον 21 ετών Chang Pao, να την υποστηρίξει. O Pao ήταν ο υιοθετημένος γιος της Shih και του Yi. Οι δυο τους μοίρασαν τις αρμοδιότητες και έτσι ο Pao ηγούνταν των επιδρομών και η μητέρα του κατέστρωνε τη στρατηγική για την επέκταση και την εδραίωση του στόλου τους.

Η Ching Shih θέσπισε νόμους για την προστασία των πειρατών και είχε 70.000-80.000 πειρατές υπό τις διαταγές της. Συνεργαζόταν με αγρότες για την εξασφάλιση της τροφοδοσίας του στόλου της και με οποιονδήποτε θεωρούσε ότι θα μπορούσε να την ωφελήσει έμπρακτα. Κατάφερε να κυριαρχήσει στη Νότια Θάλασσα της Κίνας και ως αδίστακτη πειρατίνα που ήταν, δεν άφηνε κανένα εμπορικό πλοίο χωρίς να πάρει αυτό που θεωρούσε ότι της ανήκε. Όποιος αντιστεκόταν, πέθαινε, βασανιζόταν καρφώνοντας τα πόδια του στο κατάστρωμα ή λεηλατούσε την περιουσία του με τη βία.

Στην προσπάθεια της να κατατροπώσει τον στόλο του Αυτοκράτορα που την πολεμούσε και προσπαθούσε να την αφανίσει επί δυο χρόνια, κατάφερε να του κλέψει 63 πλοία που είχε στείλει ο ίδιος για να την εξοντώσει. Ύστερα από αδιάκοπες μάχες και ήττες, ο Αυτοκράτορας άλλαξε στρατηγική και πρόσφερε αμνηστία σε εκείνη και τους πειρατές της. Εκείνη αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε να προδώσει τους ανθρώπους που την στήριξαν. Ωστόσο, το 1810 ζήτησε από τον Διοικητή της επαρχίας της Guangdong να συνάψουν ειρήνη υπό όρους. Κατάφερε να κρατήσει τα λάφυρα της στο ακέραιο, αλλά δεν μπόρεσε να προστατέψει όλους τους πειρατές της. Άλλοι εκτελέστηκαν και μερικοί καταδικάστηκαν για τα εγκλήματα τους. Όσοι έμειναν ελεύθεροι μπήκαν στον στρατό, μαζί με αυτός και ο θετός της γιος Chang Pao. Η πειρατίνα Ching Shih κέρδισε τον τίτλο της «Κυρίας με αυτοκρατορικό διάταγμα», ο οποίος της παρείχε νομική προστασία ως μέλος της αριστοκρατίας. Συνταξιοδοτήθηκε και άνοιξε ένα οίκο ανοχής στην Guangzhou, τον οποίο διηύθηνε μέχρι που πέθανε σε ηλικία 69 ετών.

Σαράντα παράδοξα που δεν ξέρουμε


Ένα πρωτότυπο δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα είναι το βιβλίο 1,234 QI Facts to Leave You Speechless των John Lloyd, John Mitchinson και James Harkin όπου μαθαίνουμε τα πιο τρελά παράδοξα της ιστορίας.

Πιο κάτω έχουμε μεταφράσει μια λίστα με σαράντα από αυτά για να πάρετε μια γεύση.

1) Το Big Bang ήταν πιο ήσυχο από ότι μια συναυλία των Motörhead.

2) Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκακιού, κ. Ιλιουμζίνοφ, πιστεύει ότι οι εξωγήινοι έχουν εφεύρει το σκάκι.

3) Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του γαλλικού Scrabble δεν μιλούσε γαλλικά.

4) Η αρχαία ελληνική θεραπεία για τον καταρράκτη ήταν να ρίχνουν ζεστό σπασμένο γυαλί στα μάτια.

5) Υπάρχουν τουλάχιστον 17 τύποι πάγου, αλλά μόνο ένας υπάρχει έξω από το εργαστήριο.

6) Το Πινγκ πονγκ απαγορεύτηκε στην ΕΣΣΔ από το 1930 έως το 1950 με την αιτιολογία ότι ήταν επιβλαβές για τα μάτια των ανθρώπων.

7)Το λευκό χρώμα φορέθηκε στο Wimbledon ώστε να αποκρύπτεται ότι οι γυναίκες ιδρώνουν.

Στο Λονδίνο του 19ου αιώνα το ψεύτικο παγωτό κατασκευαζόταν από πουρέ γογγύλια.

8) Ο Κιμ Γιονγκ-ουν είναι το μόνος άνθρωπος στη Βόρεια Κορέα που λέγεται Κιμ Γιονγκ-ουν.


9) Τα τέσσερα συνηθέστερα ονόματα ταξιτζήδων στη Νέα Υόρκη είναι: Mohammad, Mohammed, Muhammad και Mohamed.

10) Ούτε ένα αυτοκίνητο δε κατάφερε να πουληθεί από τον Buzz Aldrin τους έξι μήνες που εργάστηκε ως πωλητής αυτοκινήτων μετά την επιστροφή του από τη Σελήνη.

11) Περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν το διαδίκτυο για την κινεζική κυβέρνηση απ' ότι υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις της.

12) Τέσσερα εκατομμύρια τραγούδια στο Spotify δεν έχουν παιχτεί ποτέ.

13) Ο Κάιζερ Γουλιέλμος ΙΙ αγαπούσε τόσο πολύ την ιππασία, που καθόταν πάνω σε μια σέλα στο γραφείο του. Έλεγε ότι τον βοηθούσε να σκεφτεί πιο καθαρά.

14) Τα μάτια του Άλμπερτ Αϊνστάιν βρίσκονται σε μια θυρίδα ασφαλείας στη Νέα Υόρκη.

15) Το γάλα των δελφινιών είναι τόσο παχύ όσο μια οδοντόκρεμα.

16) Το 1900, ο Sir Arthur Conan Doyle έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα κρίκετ στο Lord’s. Η μπάλα χτύπησε ένα κουτί σπίρτα στην τσέπη του.

17) Ο Πάπας δεν μπορεί να γίνει δωρητής οργάνων, επειδή "το σώμα του ανήκει σε όλη την Εκκλησία".

18) Το μπάνιο έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από ότι η τρομοκρατία.

19) Πριν 15.000 οι κάτοικοι του Somerset ήταν κανίβαλοι.

20) Το 2014, πονταρίστηκαν περισσότερα στοιχήματα για το ποιος σκότωσε τον Lucy Beale στο EastEnders από ότι ο τελικός του Champions League.

21) Αμέσως μετά την πρώτη πτήση των αδελφών Wright, μια ριπή ανέμου γυρίσει το αεροπλάνο πάνω τους και το έσπασε.

22) Όταν αρσενικές γαλοπούλες δουν μια θηλυκή γαλόπουλα κοκκινίζουν.

23) Ο Abraham Lincoln είχε άδεια μπάρμαν.

24) Ο Rod Stewart έχασε τη δουλειά του ως σχεδιαστής ταπετσαριών επειδή είχε αχρωματοψία.


25) Ο παππούς του Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν ένας σεφ των Στάλιν, Λένιν και του Ρασπούτιν.

26) Το Αφγανιστάν είναι η πλέον η πλέον χαρτογραφημένη χώρα στον κόσμο.

27) Οι Tlatelcomila του αρχαίου Μεξικού έτρωγαν την ανθρώπινη σάρκα με σάλτσα τσίλι.

28) Ένας Νίντζα ​​έστελνε μυστικά μηνύματα χρησιμοποιώντας χρωματιστούς κόκκους ρυζιού.

29) Κάθε ώρα, ένας Αμερικανός βετεράνος του πολέμου αυτοκτονεί.

30) Ο Walt Disney έβαζε πάγο στους όρχεις του για να ενισχύσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων του.

31) Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανελκυστήρων στον κόσμο ονομάζεται Schindler’s Lifts.

32) Όσοι Ταϊλάνδοι αστυνομικοί παρεκτρέπονται πρέπει να φορούν ένα περιβραχιόνιο με την Hello Kitty ως τιμωρία.

33) Ο επιστήμονας ο οποίος ανέλυσε το πλουτώνιο για την πρώτη ατομική βόμβα ονομαζόταν κ Doom.

34) Μαγικά μανιτάρια αναπτύσσονται στους κήπους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

35) Οι μέλισσες μπορούν να ταξιδέψουν ψηλότερα από το Έβερεστ.

36) Η Δανία εισάγει κρατουμένους.

37) Ο Bobby Fischer ήταν στο ίδιο σχολείο με την Barbra Streisand.

38) Το Jingle Bells ήταν το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε στο διάστημα

39) Ο Martin Luther King Jr είχε C + στο μάθημα της δημόσιας ομιλίας.

40) Η Δημοκρατία της Ιρλανδίας πήρε τους πρώτους ταχυδρομικούς κώδικες το 2015.

Ο πιο επικερδής κλάδος το 2016

Η ιατρική τεχνολογία αναμένεται να είναι ο πιο επικερδής κλάδος για το 2016, τουλάχιστον σύμφωνα με το Forbes.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο κλάδος της ιατρικής τεχνολογίας αναμένεται να έχει φέτος περιθώριο κέρδους 21,6%. Γενικότερα, ο κλάδος της τεχνολογίας θα έχει περιθώριο κέρδους 17,2% ενώ τα χρηματοοικονομικά 17,1%.
Θετική έκπληξη αποτελεί επίσης και η εκτίμηση ότι και ο κλάδος της ενέργειας αναμένεται να ανακάμψει από ένα καταστροφικό 2015.

sectors.png
2016.png
http://www.newmoney.gr/

Ανακαλύφθηκε χωριό του 1700 στην Αλάσκα


Αρχαιολόγοι από το πανεπιστήμιο Brown ανακάλυψαν την τοποθεσία ενός αρχαίου χωριού στη βορειοδυτική Αλάσκα.

Το χωριό βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομέτρων, κατά μήκος του ποταμού Kobuk, από την κοινότητα Kiana, 800 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Άνκορατζ.

Ο αρχαιολόγος Doug Anderson δήλωσε, σύμφωνα με την Anchorage Daily News πως δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο με αυτό που ανακαλύφθηκε, όπου τόσα πολλά σπίτια συνδέονται με ένα δίκτυο τούνελ. Τα τούνελ είναι σκαμμένα σε βάθος περίπου 1,2 μέτρων.

Ο Anderson εκτιμά πως στο χωριό αυτό είχε πληθυσμό 200 κατοίκων και πιστεύει πως ήταν η «πρωτεύουσα» της περιοχής. Οι επιστήμονες θεωρούν πως η κοινότητα αυτή χρονολογείται από τα τέλη του 1700, λίγο πριν την πρώτη επαφή με τους ερευνητές.

Οι επιστήμονες βρήκαν επίσης ενδείξεις πως οι χωρικοί είχαν σκυλιά, ενώ στο χώρο της κοινότητας εντοπίστηκαν και δύο δείγματα ανθρώπινων σορών σε μία από τις κατοικίες.


apocalypsejohn

Η κοινωνική & οικογενειακή ζωή των ζωδίων


Κριός: Tο Κριάρι παίρνει ηγετικό ρόλο τόσο στην οικογένειά του όσο και στις φιλικές του σχέσεις! Είναι ο άνθρωπος που γρήγορα θα τρέξει για να βρεθεί κοντά σου στις χαρές και στις λύπες, όμως είναι και το άτομο με το οποίο θα καβγαδίσεις τις περισσότερες φορές, αφού όπως και να το κάνουμε, σαν γνήσιο παιδί του Άρη, ακονίζει διαρκώς τα νύχια του για καβγά! Πολλές φορές βιώνει τα προβλήματα των γύρω του, σαν να είναι δικά του και παίρνει πρωτοβουλίες προκειμένου να βγάλει από τα δύσκολα τα αγαπημένα του πρόσωπα! Στην οικογένειά του, σίγουρα είναι το πρόσωπο που όλοι μπορούν να βασιστούν επάνω του! Στον τομέα της φιλίας, είναι ειλικρινής, αναζητά φιλαράκια που να είναι ντόμπρα και ξεκάθαρα και του αρέσει να γνωρίζει νέο κόσμο. Θα πει με ευθύτητα ότι έχει στο μυαλό του, για αυτό και πολλές φορές τον παρεξηγούν! Είναι γλεντζές και εύκολα παίρνει τον τίτλο «Η ψυχή της παρέας»!




Ταύρος: Λάτρης της οικογένειας και σπιτόγατος, ο Ταύρος είναι ο άνθρωπος που θα χαρίσει απλόχερα την αγάπη, την σταθερότητα και την ασφάλεια στα οικογενειακά του πρόσωπα! Τηρεί όλα τα ήθη, τα έθιμα και τις οικογενειακές παραδόσεις και το όνειρό του είναι κάποια στιγμή και ο ίδιος, να φτιάξει το δικό του σπιτικό και να γίνει γονιός! Ο Ταύρος λειτουργεί προστατευτικά απέναντι στα οικογενειακά του πρόσωπα, τους κάνει όλα τα χατίρια, τους κακομαθαίνει, όμως όταν θυμώσει, πεισμώνει, αγριεύει και κρατά μούτρα! Στις φιλικές του σχέσεις, ο Ταύρος προτιμά να διατηρεί λίγους αλλά καλούς φίλους! Δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες, πρώτα θέλει να βεβαιωθεί για την σοβαρότητα και την αξιοπιστία των ανθρώπων που έρχεται σε επαφή. Οι φιλικές του σχέσεις είναι μακρόχρονες και μπορεί να χαρακτηριστεί ένα από τα πιο έμπιστα φιλαράκια του ζωδιακού!



Δίδυμοι: Ο Δίδυμος είναι το άτομο που μπορεί να τα πάει πολύ καλά με όλες τις ηλικίες γιατί γεφυρώνει τα ηλικιακά χάσματα με μεγάλη ευκολία! Έτσι λοιπόν στις οικογενειακές του σχέσεις είναι το αγαπητό πρόσωπο, αφού τα βρίσκει με όλους και είναι αρκετά ευχάριστος και επικοινωνιακός! Συζητά τα πάντα με την οικογένειά του, ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δεχθεί την καταπίεση και τα «πρέπει» που μπορεί ανά διαστήματα να του επιβάλλουν! Στην κοινωνική του ζωή, ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια με τους περισσότερους φίλους. Είναι εξωστρεφής, κοινωνικός, θέλει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και σίγουρα είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να σε διασκεδάσει όταν είσαι στις μαύρες σου. Παράλληλα όμως είναι ο άνθρωπος που θα σε βοηθήσει να δεις κάποια ζητήματα από μία άλλη οπτική γωνία, αφού είναι εύστροφος, επικοινωνιακός και μπορεί να μεταδίδει έξυπνες ιδέες δίνοντας πάντα τα σωστά επιχειρήματα! Με το χιούμορ του αλλά και με την ετοιμολογία του, γίνεται ένας ιδιαίτερος, ξεχωριστός φίλος!




Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι κατεξοχήν το ζώδιο της οικογένειας! Η προτεραιότητα της ζωής του είναι να μπορεί να διατηρεί αρμονικές σχέσεις με τα οικογενειακά του πρόσωπα αλλά και η βαθύτερη επιθυμία του είναι η οικογενειακή επέκταση. Εισπράττει συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά από την μητέρα του, τον πατέρα του, τα αδέλφια του, το σύζυγο και τα παιδιά και του αρέσει να φροντίζει τα πρόσωπα που αγαπά, σε σημείο που πολλές φορές τα καταπιέζει με την υπερβολική του αγάπη! Στην κοινωνική του ζωή, ο Καρκίνος είναι ένας δοτικός και τρυφερός φίλος. Τα φιλαράκια του, είναι για αυτόν η οικογένειά του, τα «δικά» του πρόσωπα στα οποία μπορεί να εκμυστηρευτεί τις χαρές , τις λύπες, τις ανησυχίες και οτιδήποτε του περνά από το μυαλό! Προτιμά να έχει λίγους αλλά καλούς φίλους, κολλητούς και δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες! Ο Καρκίνος είναι ο φίλος που ποτέ δεν ξεχνά το καλό ή το κακό …για αυτό λοιπόν αν τον προδώσεις, είναι δύσκολο να σου δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, ενώ αν τον βοηθήσεις, θα στο «ξεπληρώσει» εις διπλούν!



Λέων: Τόσο στην οικογενειακή όσο και στην κοινωνική του ζωή, ο Λέοντας είναι ο γλεντζές, ο γενναιόδωρος και ο ανοιχτόκαρδος άνθρωπος που μοιράζεται πρακτικά και συναισθηματικά τα πάντα με τους ανθρώπους που αγαπά! Δεν βάζει όρια στις σχέσεις του, τα δίνει όλα, όμως και αυτός από την πλευρά του έχει απαιτήσεις! Στηρίζει την οικογένειά του, νιώθει περηφάνια για τα συγγενικά του πρόσωπα και θέλει να τα βλέπει ευδιάθετα και χαμογελαστά! Ωστόσο όταν δεν είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τότε θλίβεται και θυμώνει! Στις φιλικές του σχέσεις, ο Λέοντας είναι ένα άτομο περιζήτητο και αγαπητό, διότι όποιος είναι μαζί του περνά πάντα καλά και διασκεδάζει! Το Λιοντάρι είναι το άτομο που θα είναι δίπλα σου στη χαρά και στη λύπη σου, όμως αυτό που δεν μπορεί να δεχτεί σε καμία περίπτωση είναι την προδοσία, ιδιαίτερα για τα πρόσωπα στα οποία έχει δώσει και την ψυχή του.


Παρθένος: Η αξιοπιστία, η σοβαρότητα και η απόλυτη συνέπεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Παρθένου στην οικογενειακή αλλά και κοινωνική ζωή του! Μπορεί να μην είναι ο εκδηλωτικός άνθρωπος που θα σε εκφράσει με λόγια το ενδιαφέρον του, φροντίζει πάντα όμως με τις πράξεις του αλλά και με την φροντίδα του, να επιβεβαιώνει όσα αισθάνεται! Ο Παρθένος στην οικογένεια είναι το άτομο που θα νοιαστεί για τα οικονομικά του σπιτιού, θα τρέξει να τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις, θα θυμηθεί όλες τις επετείους και τα γενέθλια και θα ασχοληθεί με όλα τα «μερεμέτια» του σπιτιού! Μπορεί κάποιες στιγμές να γίνεται κουραστικός με την κτητικότητά του αλλά και με την εμμονή του με την καθαριότητα, όμως οι προθέσεις του είναι πάντα καλές! Μία από τις σημαντικότερες αξίες στη ζωή ενός Παρθένου είναι η φιλία! Δείχνει πολύ μεγάλη προσοχή στους φίλους που θα επιλέξει να είναι στο πλάι του, γιατί είναι της άποψης πως «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»! Ο Παρθένος παίρνει πολύ σοβαρά το ρόλο του φίλο, για αυτό και φροντίζει, εξυπηρετεί, συμβουλεύει και τρέχει για τα φιλαράκια του, σαν να είναι τα αδέρφια του!


Ζυγός: Ο Ζυγός θέλει να βρίσκεται διαρκώς ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπά, είναι ήρεμος, γλυκός, τρυφερός και απόλυτα δοτικός τόσο στην οικογένειά του όσο και στις φιλίες του! Στο χώρο του σπιτιού είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθεί πάντα να διατηρεί τις ισορροπίες, αποφεύγει τους καβγάδες και είναι πάντα οι μεσολαβητής για την επίλυση των οικογενειακών παρεξηγήσεων. Αρκετές στιγμές αποφεύγει να πάρει αποφάσεις και πρωτοβουλίες για τις οικογενειακές υποθέσεις και «τεχνηέντως» ρίχνει το μπαλάκι στα συγγενικά του πρόσωπα για να τον βγάλουν από την δύσκολη θέση! Στην κοινωνική του ζωή, ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος που κάνει εύκολα φιλίες και έχει πολλές γνωριμίες. Είναι συμπαθητικός και καλοσυνάτος και λόγω των ευγενικών του τρόπων έχει έναν μεγάλο κύκλο θαυμαστών! Διατηρώντας μία φιλία με έναν Ζυγό, σίγουρα μπορείς να απολαύσεις το γέλιο, την διασκέδαση, τις βόλτες στα μαγαζιά και γενικότερα την πολυτέλεια που τόσο λατρεύει!


Σκορπιός: Μπορεί να μην συγκαταλέγεται στους συγκαταβατικούς και εύκολους ανθρώπους, όμως ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο απόλυτο αφοσιωμένο στους ανθρώπους που αγαπά. Η οικογένειά είναι για τον Σκορπιό «ιερή», για αυτό και λατρεύει την μητέρα, τον πατέρα, τα αδέλφια, τα παιδιά ή και το σύζυγο, δείχνοντας με ένταση τα συναισθήματά του και υποστηρίζοντας τους κάθε ώρα και στιγμή με κάθε τρόπο! Ο Σκορπιός είναι το μέλος της οικογένειας που θέλει να τα μαθαίνει όλα, θέλει να κουβεντιάζει κάθε θέμα που απασχολεί τα πρόσωπα που αγαπά, όμως αρκετές στιγμές γίνεται και αδιάκριτος. Αν τον εξαπατήσεις, του πεις ψέματα ή του κρύψεις κάποια προσωπικά σου ζητήματα, να ξέρεις πως σου την φυλάει στην γωνία! Δεν είναι λίγες οι στιγμές που τον πιάνουν οι ζήλιες του, ακόμα και στην οικογένεια, αν διαπιστώσει ότι κάποιο άλλο άτομο έχει μεγαλύτερη αγάπη και εύνοια. Στον κοινωνικό τομέα, ο Σκορπιός, είναι αρκετά εγκρατής και επιφυλακτικός, δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του και δεν δείχνει εμπιστοσύνη στις νέες φιλίες. Όταν όμως βεβαιωθεί για τις προθέσεις και την αξιοπιστία ενός ανθρώπου που γνωρίζει, τότε γίνονται αυτοκόλλητοι! Ο Σκορπιός είναι ο φίλος που θα τρέξει κοντά σου τα ξημερώματα, για να σου σταθεί αν δεν αισθάνεσαι καλά, αλλά και που θα παρεξηγηθεί αν προτιμήσεις να βγεις με άλλη παρέα αντί με την δική του!


Τοξότης: Αν ανήκει ένας Τοξότης στο οικογενειακό ή στο φιλικό σου περιβάλλον, σίγουρα έχεις να μας εξιστορήσεις πολλά αστεία περιστατικά από την εμπειρία της σχέσης σας. Ο Τοξότης καταφέρνει χωρίς κόπο να είναι ο κωμικός όπου βρεθεί και όπου σταθεί και να μεταδίδει το κέφι και την αισιοδοξία του! Τα οικογενειακά του πρόσωπα μπορεί να έχουν παράπονα γιατί σπανίως πατά στο σπίτι του, είναι ανέμελος και ξεχνά να επικοινωνήσει ή να συναντήσει τα πρόσωπα που αγαπά. Όταν όμως βρεθεί με την οικογένειά του, τότε γίνεται χείμαρρος! Είναι ο άνθρωπος που θα παρασύρει όλη την οικογένεια με την πολυλογία του, τον ενθουσιασμό του και το κέφι του, ενώ όταν πρέπει να πάρει κάποια ζητήματα στα σοβαρά, τότε γίνεται ο ιδανικός συμβουλάτορας και βρίσκει τις πιο σωστές λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν! Όταν πιέζεται από τις οικογενειακές υποχρεώσεις ή όταν του επιβάλουν και του απαιτούν κάποια πράγματα, τότε ξεσπά και το βάζει στα πόδια, γιατί δεν αντέχει την καταπίεση! Στον κοινωνικό τομέα, ο Τοξότης διατηρεί πολλές γνωριμίες, έχει πολύ καλά φιλαράκια και γίνεται και αυτός από την πλευρά του ο ιδανικός φίλος! Μαζί του μπορείς να απολαύσεις τα ταξίδια, την διασκέδαση αλλά και ατελείωτες συζητήσεις για κάθε ζήτημα. Του αρέσει να γνωρίζει κόσμο από το εξωτερικό και έχει φίλους από ξένα κράτη, από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς!


Αιγόκερως: Η οικογένειά είναι το «λιμάνι» του Αιγόκερω, την σέβεται, την εκτιμά και τηρεί κατά γράμμα όλες τις ηθικές αρχές και τις αξίες που έχει πάρει από τους γονείς του! Δεν εκφράζει ποτέ με λόγια ή με τρυφερότητες, τα συναισθήματά του προς τα οικογενειακά του πρόσωπα, όμως είναι το άτομο που όλοι μπορούν να βασιστούν πάνω του και να του έχουν κάθε ώρα και στιγμή εμπιστοσύνη! Οι απόψεις του για την οικογένεια είναι πολύ συντηρητικές και παραδοσιακές και αρκετές στιγμές εκφράζει αυστηρότητα και απόλυτη συμπεριφορά, γιατί επιβάλει στους γύρω του, όλα να λειτουργούν με τάξη και με πρόγραμμα! Στην κοινωνική του ζωή, σίγουρα δεν μπορούμε να εντάξουμε τον Αιγόκερω στην κατηγορία των κοινωνικών ανθρώπων! Έχει τους λιγότερους φίλους – ίσως και κανέναν – από τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου γιατί, εκτός του ότι είναι επιλεκτικός και δύσκολος άνθρωπος, αγαπά και τη μοναξιά του. Μπορεί να μη σε συμπονά φανερά, αλλά ομολογουμένως είναι ένας δοτικός και λογικός φίλος που όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε. Θα σε εκνευρίσει με την προσκόλλησή του στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, όμως, αν είσαι φίλος, οφείλεις να το σεβαστείς. Είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να σε συνετίσει και να σε φέρει στον ίσιο δρόμο της λογικής όταν παραφέρεσαι, αλλά και θα σε μαλώσει όταν αρχίζεις να ξεφεύγεις από τα όρια!




Υδροχόος: «Η οικογένειά μου είναι και οι φίλοι μου», «Από τη στιγμή που δεν ταιριάζω με αυτόν τον συγγενή, κόβω κατευθείαν επαφές», είναι μερικές από τις απόψεις του εκρηκτικού και απρόβλεπτου Υδροχόου! Τα πρόσωπα της οικογενείας που αγαπά και εκτιμά τα έχει σαν πραγματικά του φιλαράκια. Μπορεί να τον δεις να πίνει το καφεδάκι του και να καλαμπουρίζει για τα ερωτικά του ζητήματα με τη μαμά και τον μπαμπά, ή να παίζει και να τσακώνεται επειδή χάνει από το μικρό του παιδάκι! Είναι φιλελεύθερος και μοντέρνος και στις οικογενειακές του σχέσεις δεν μπορεί να λειτουργήσει με πρόγραμμα, με τυπικότητα αλλά ούτε και με συνέπεια! Όταν δεν μπορεί να βρει κανένα κοινό στοιχείο με ένα συγγενικό του πρόσωπο, δεν θα τηρήσει τα προσχήματα, απλά θα κόψει επαφές! Στον κοινωνικό τομέα, ο Υδροχόος από όπου περάσει και σταθεί, βρίσκει και έναν γνωστό! Είναι καλόψυχος, αλτρουιστής και στο όνομα της φιλίας θυσιάζει πολλά. Οι φίλοι του είναι πάντοτε σε προτεραιότητα, τους βάζει πάνω κι απ’ τον έρωτα, την οικογένεια ακόμα και από τον ίδιο του τον εαυτό.





Ιχθύς: Η σχέση του Ιχθύ με την οικογένειά του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «σχέση εξάρτησης»! Δεν μπορεί να μη μιλήσει με τη μαμά ή τον μπαμπά 10φορές την ημέρα στο τηλέφωνο, σχολιάζοντας και αναφέροντας όλα τα γεγονότα της ημέρας. Αντλεί δύναμη και «ντοπάρεται» συναισθηματικά από την οικογένειά του, όταν τον πιάνουν οι ανασφάλειες του! Η αγκαλιά του είναι μόνιμα ανοιχτή για τα οικογενειακά του πρόσωπα, που τους δείχνει διαρκώς την αγάπη του και την αφοσίωσή του! Στις φιλίες του το Ψαράκι είναι συμπονετικό, πονόψυχο και αρκετά ευαίσθητο! Στο πλάι του νιώθεις γρήγορα οικειότητα και ζεστασιά και από τα αρχικά στάδια της φιλίας σας, σε βάζει μέσα στη ζωή του σαν να είσαι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για αυτόν! Το ελάττωμά του είναι ότι θίγεται πολύ εύκολα και πολλές φορές πιστεύει ότι οι φίλοι του δεν τον αγαπούν το ίδιο όπως αυτός!




Από το asteriskos

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger