Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ερωτικα… ουρλιαχτα 50χρονης χηρας αφηνουν ξαγρυπνη ολη την Πατρα!

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012


Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η 50χρονη χήρα και... θερμόαιμη στο σεξ! Διαμένει στην περιοχή του Απ. Παύλου στην Πάτρα και τα περισσότερα βράδια δεν αφήνει κανέναν να κοιμηθεί στην πολυκατοικία με τα... ουρλιαχτά της κατά τη διάρκεια των ερωτικών της στιγμών με τον νεαρό σύντροφό της. Το κτίριο δεν διαθέτει καλή ηχομόνωση, συνεπώς οι κραυγές της ακούγονται πιο έντονα. Και επειδή κατοικεί σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου και η πολυκατοικία είναι τετραώροφη, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται ακριβώς στη μέση οπότε ο... θόρυβος φθάνει παντού το ίδιο. Οι κάτοικοι μένουν ξύπνιοι, όπως επίσης και τα παιδιά τους που την επομένη πηγαίνουν στο σχολείο νυσταγμένα. Παρ' ότι έχουν γίνει δεκάδες παρατηρήσεις, το πρόβλημα παραμένει. Φαίνεται ότι η 50χρονη ξεχνά τα πάντα όταν κλείνεται στην κρεβατοκάμαρα με τον νεαρό εραστή της...

http://www.dete.gr

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ Η Σταρ Ελλας 2012 εχει κορμι "πετρα" γιατι παιζει βολεϊ!


Τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2012 κατέκτησε το βράδυ της Τετάρτης η Βασιλική Τσιρογιάννη.



                            
Με "όπλα" της το σεξ απίλ, το καλλίγραμμο κορμί και το πορσελάνινο πρόσωπο της, έβγαλε νοκ αουτ τις 19 υποψήφιες και αναδείχθηκε βασίλισσα της ομορφιάς!

Η μελαχρινή καλλονή είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά και εκτός από την ενασχόληση της με το μόντελιγκ, είναι φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Πέρα από τις σπουδές της ασχολείται επαγγελματικά με την μεγάλη της αγάπη το βόλεϊ στην ομάδα Ελπίδα Θεσσαλονίκης.

Έτσι εξηγείται πώς διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της, αφού λόγω των σκληρών προπονήσεων δίνει καθημερινά "μάχη" με τη μπάλα!


radar.gr

ΣΟΚ! Ενας...μακαβριος συλλεκτης

Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό...Ενώ άλλοι κάνουν συνηθισμένες και φυσιολογικές, θα λέγαμε, συλλογές, αυτός σκέφτηκε κάτι μακάβριο!

Ο Ray Bandar είναι συνταξιούχος βιολόγος από το Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος έχει περάσει τα τελευταία 50 χρόνια της ζωής του συλλέγοντας χιλιάδες οστά ζώων. Εκτιμά ότι έχει περίπου 7.000 κρανία, 200 οστά λεκάνης και αμέτρητα άλλα άκρα από διάφορα ζώα, όπως διαβάζουμε στο perierga.gr

«Μου αρέσει η αφαίρεση της σάρκας από το κρανίο, ενέργεια που αποσυντονίζει τα σαγόνια», δήλωσε πρόσφατα ο Bandar σε συνέντευξή του για τη σειρά «Taboo» του National Geographic.

Η μακάβρια συλλογή του ξεκίνησε να δημιουργείται στο γυμνάσιο, ενώ με την πάροδο του χρόνου το πάθος του μεγάλωσε, όπως άλλωστε και η συλλογή, που συμπληρώνεται αδιάλειπτα τόσο από δικές του ανακαλύψεις ζώων στις ακτές της βόρειας Καρολίνας όσο και από οστά που συγκεντρώνει από μουσεία, ζωολογικούς κήπους αλλά και από πτώματα ζώων στο δρόμο!

Κάθε δωμάτιο του σπιτιού του είναι σχεδόν γεμάτο με κρανία και οστά από ζώα, ενώ όπως λέει ο ίδιος «δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτή τη συλλογή. Βλέπω τα οστά σαν γλυπτά!».

prionokordela.gr

Δειτε πoια ελληνιδα celebrity στον ελευθερο χρονο της σκαρφαλωνει στα βραχια ως αλλη... Spider - woman! (φωτο)

Πριν λίγες εβδομάδες είχαν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή της...
Αυτή τη φορά σκαρφαλώνει στα βράχια ως άλλη spiderwoman...
Η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου είναι ένα κορίτσι για δύσκολες αποστολές και με αυτές τις πόζες βάζει σοβαρή υποψηφιότητα είτε για κορίτσι του Tom Cruise στο "Mission Impossible" είτε για κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ ή ακόμη για το αντίπαλο δέος του spiderman στη θηλυκή εκδοχή του. Άλλωστε το κορμί το διαθέτει και με το παραπάνω...

http://www.fthis.gr

Κατερινα Στικουδη: Εξαλλη με την κυτταριτιδα που «ζωγραφισαν» στο κορμι της! Δειτε τι δηλωνει η ιδια



Για την Κατερίνα Στικούδη και το τραγούδι έχω..
γράψει πολλά και στο μέλλον θα γράψω κι άλλα.Σε αυτό όμως που σηκώνω χέρια και…στυλό ψηλά είναι στο θέμα Κορμί.

Η πάλαι ποτέ Μις Ελλάς έχει ένα απο τα πιο θανατηφόρα κορμιά της πιάτσας. Είναι αποδεδειγμένα απο κορμί…κορμί. Απο φωνή; Αφήστε το καλύτερα

Για αυτό και απόρησα όταν σε σάιτ σήμερα είδα φωτογραφίες με πηγαίο τίτλο-του κώλου-»Και η Στικούδη έχει κυτταρίτιδα».
Επικοινώνησα μαζί της-εξάλλου γνωριζόμαστε απο παλιά, όταν έκανα αρχισυνταξία στον Πρωινό Καφέ κι εκείνη παρουσίαζε, προσπαθούσε τουλάχιστον την στήλη της μόδας. Τι μου είπε; «Ποτέ δεν είπα ότι είμαι τέλεια. Ξέρω ότι για να διατηρούμαι πρέπει να κάνω θυσίες και πολλή γυμναστική.

Τώρα αν κάποια σάιτ θέλουν να ζωγραφίζουν κυτταρίτιδα στο σώμα μου υπερβάλλοντας με το φώτοσοπ…τι να πω..μάλλον έχουν καλλιτεχνική φλέβα!Συγχαρητήρια». Τα συμπεράσματα δικά σας.Δείτε και κρίνετε…Έλεος ρε παιδιά. Αν έχετε την αλήθεια σε θέμα να την βάλετε. Αλλά όταν κατασκευάζετε την αλήθεια είναι απλά αθλιότητα!


ΠΗΓΗ: nassos.blog

Η Εκκλησια απαγορευσε την τελευταια επιθυμια 9χρονου!



Μια δραματική ιστορία εξελίχθηκε στην Γερμανία, όπου η Εκκλησία δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η τελευταία επιθυμία ενός 9χρονου που πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο...
Το αγόρι ονομαζόταν Γιενς Πάσκαλ Σμιτ (Jens Pascal Schmidt) και πριν κλείσει τα μάτια του για πάντα εξομολογήθηκε στη μητέρα του την τελευταία του επιθυμία:

Ήθελε να έχει για πάντα μαζί του το σύμβολο της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας, της Μπορούσια Ντόρμουντ (Borussia Dortmund), στον τάφο του.

Ο μικρός Γιενς ήταν φανατικός οπαδός της Μπορούσια, παρακολουθούσε τους αγώνες και στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν τον είχαν επισκεφτεί ο αρχηγός της ομάδας, ο προπονητής καθώς και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της.

Ωστόσο, η Γερμανική Εκκλησία απαγόρευσε να γίνει πράξη η τελευταία επιθυμία του Γιενς.

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχει θέση σε ένα Καθολικό νεκροταφείο...

ΠΗΓΗ: radar.gr

Α. Πρελιεβιτς: Δειτε τη... γυμνη φωτογραφια της!

Στην φωτογράφηση, εκτός από το όμορφο μοντέλο, συμμετείχαν η Μάρα Δαρμουσλή, η Έλενα Ράπτη, η Βούλα Πατουλίδου, οι Οnirama, o Xρήστος Ζαμπούνης και ο Αλέκος Συσσοβίτης...

40 Θεσσαλονικείς φωτογραφίζονται γυμνοί για το περιοδικό "Adore", στέλνοντας από κοινού το μήνυμα σε μία εκστρατία κατά του aids!





ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ: Ποσα παιρνει απο τις επαναληψεις του «Παρα Πεντε»

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ελληνική τηλεόραση και ειδικά τα σίριαλ.

Η Σμαράγδα Καρύδη, μέσα από συνέντευξή της μίλησε για το αν η ίδια πληρώνεται τις επαναλήψεις της επιτυχημένης σειράς "Παρά Πέντε".

"Όχι. Έτσι κι αλλιώς οι επαναλήψεις ποτέ δεν μας πλήρωναν ιδιαίτερα -ήταν ένα υποτυπώδες ποσό που παίρναμε μέσω μιας εταιρείας συγγενικών δικαιωμάτων-, αλλά τώρα νομίζω ότι τα κανάλια δεν έχουν ούτε αυτό να δώσουν. Σχεδόν τα εκχωρούμε όλα αυτά. Και νομίζω ότι και να διαμαρτυρηθούμε δεν θα βγει κάτι, γιατί η αγορά είναι μικρή.
Σκέψου μόνο ότι, αυτή τη στιγμή, τα κανάλια δεν έχουν να πληρώσουν τα καινούργια σίριαλ -τα χρεωστάνε σχεδόν όλα- πόσο μάλλον να πληρώσουν τα δικαιώματα στα παλιά. Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος". είπε η ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

Το νεο αποκαλυπτικο ατυχημα της Ελενης Μενεγακη (βιντεο)


Με αποκαλύψεις ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!
Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, τρέχοντας και με το floor manager να την ακολουθεί για να της ανοίξει μικρόφωνα και να την... «συνδέσει». Φαίνεται όμως πως στην προσπάθειά της να προλάβει δεν είδε καλά τη μπλούζα που φορούσε η οποία ήταν διάφανη και το σουτιέν της αρκετά παρτό με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μικρό «ατυχηματάκι». Μέσα από την μπλούζα της Ελένης Μενεγάκη ήταν ευδιάκριτο το στήθος της γεγονός που όπως αντιληφθήκαμε της «σφύριξαν» από το κοντρόλ αφού δύο φορές προσπάθησε να το διορθώσει αλλά... μάταια!

http://www.gossip-tv.gr

Η ωραια κοιμωμενη: 17χρονη κοιμοταν για 64 συνεχομενες ημερες


Ποια είναι η… πραγματική “ωραία κοιμωμένη” που κοιμόταν για πάνω από δύο μήνες πάσχοντας από μια σπάνια ασθένεια.


Η 17χρονη Nicole Delien από την Πενσιλβανία, πάσχει από σπάνια ασθένεια. Η ζωή της μπορεί να μην απειλείται, απειλείται όμως η καθημερινότητα της, αφού λόγω της ασθένειας της, αναγκάζεται να κοιμάται 18 με 19 ώρες τη μέρα. 

Το μεγαλύτερο “επεισόδιο” – κρούσμα της ασθένειας της που την έχει πλήξει μέχρι τώρα, έλαβε χώρα τον Ιανουάριο, όταν και κοιμήθηκε σερί για πάνω από 2 μήνες. Για την ακρίβεια, μιλάμε για 64 ολόκληρες ημέρες. 

Κατά τη διάρκεια του ύπνου της, σε κατάσταση ημιληθαργική, σηκωνόταν από το κρεββάτι μόνο για να πάει μέχρι την τουαλέτα και να γευματίσει μικρές ποσότητες τροφής. 


Σύμφωνα με τα συμπτώματα του Kleine-Levin Syndrome, ο ασθενής μπορεί να μην έχει εντοπίσει κανένα σύμπτωμα μέχρι την ενήλικη ζωή του και ξαφνικά να βρεθεί αντιμέτωπος με έναν ατέρμονο λήθαργο που μπορεί να διαρκεί και για εβδομάδες ολόκληρες.

Ποια είναι τα λοιπά συμπτώματα της ασθένειας εκτός από το να βυθίζει σε ύπνο τον πάσχοντα;


Έλλειψη προσανατολισμού, παραισθήσεις, δραστηριότητα που παραπέμπει σε συμπεριφορά ανήλικου παιδιού, βουλιμία και υπερσεξουαλική δραστηριότητα τις περιόδους που το άτομο είναι ξύπνιο. Κοινώς, του λείπουν τα πράγματα που θα έκανε αν κοιμόταν φυσιολογικά, 7 με 8 ώρες την ημέρα. 

Το Kleine-Levin Syndrome πλήττει κυρίως εφήβους και σπάνια γυναίκες, ενώ τα αίτια του είναι ακόμα άγνωστα. Όσο για τη θεραπεία, περιλαμβάνει φάρμακα που απλά περιορίζουν τη συχνότητα των ληθαργικών επεισοδίων. 

Η Nicole πάντως έχει χάσει εορτές Χριστουγέννων, την ημέρα των Ευχαριστιών και γενέθλια μελών της οικογένειας της, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Τι ειναι η “καρτα του καπνιστη” και πως εφαρμοζεται;


Σε ολόκληρο τον κόσμο προσπαθούν να βρουν τρόπους προκειμένου οι άνθρωποι να ελαττώσουν ή στην καλύτερη να κόψουν το κάπνισμα. Σε κάποιες χώρες τα μέτρα πετυχαίνουν σε κάποιες άλλες πάλι, όχι. Ο καπνιστής εάν δεν θελήσει να το κόψει από μόνος του, ότι μέτρα και να ληφθούν απλά θα είναι επιφανειακά. Διαβάστε τι είναι η κάρτα του καπνιστή και σε ποια χώρα εφαρμόζεται. 
Ένα από τα μέτρα κατά του καπνίσματος που σκέφτηκαν στην Αυστραλία είναι η “κάρτα του καπνιστή”. Πρόκειται για μια μαγνητική κάρτα όμοια με τις πιστωτικές την οποία όταν κάποιος θέλει να αγοράσει τσιγάρα, ο περιπτεράς θα την περνάει από ένα σκάνερ και θα καταγράφει πόσα τσιγάρα αγόρασε. Αν ο καπνιστής ξεπεράσει το όριο των 2 πακέτων τη μέρα (για την ακρίβεια των 50 τσιγάρων) τότε δεν θα μπορεί να αγοράσει άλλο πακέτο.
Αυτή είναι η πρόταση του καθηγητή του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, Σάιμον Τσάπμαν η οποία μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο περιοδικό PLOS Medicine και σύμφωνα με αυτή, η κάρτα θα πρέπει κάθε χρόνο να ανανεώνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες Υγείας.
Ο καθηγητής προκειμένου να υπάρξουν επιπλέον κίνητρα προτείνει πως όταν κάποιος κόψει το κάπνισμα θα είναι υποχρεωμένος να παραδώσει την κάρτα του και σαν αμοιβή για την προσπάθεια του να λαμβάνει ένα χρηματικό ποσό.

http://www.iatropedia.gr

Επιστημονες ξαναζωντανευουν ηχογραφηση 134 χρονων!


Επιστημονική ομάδα του Berkeley Lab στην Καλιφόρνια κατόρθωσε να επαναφέρει στη ζωή μια από τις παλαιότερες ηχητικές ηχογραφήσεις πραγματοποιούμενη το 1878 από φωνογράφο σχεδιασμένο από τον Αμερικανό εφευρέτη Thomas Edison.

Ο φωνογράφος χρησιμοποιούσε μια βελόνα για να καταγράφει τον ήχο σε έναν κύλινδρο με αυλάκια επικαλυμμένο με αλουμινόχαρτο ο οποίος περιστρεφόταν με σταθερή ταχύτητα. Αυτός είναι και ο λόγος που η κάθε εγγραφη μπορούσε να αναπαραχθεί λιγοστές φορές και μόνο με τη χρήση φωνογράφου.

Αυτό που έκαναν οι επιστήμονες ήταν να δημιουργήσουν ένα τρισδιάστατο μοντέλο και να προσομοιώσουν επακριβώς τις κινήσεις της βελόνας του φωνογράφου αναδημιουργώντας έτσι τον αρχικό ήχο. Η ηχογράφηση πρόκειται να αναπαραχθεί δημόσια στο Museum of Innovation and Science της Νέας Υόρκης ενώ μπορείτε να την ακούσετε και από εδώ.

http://www.techgear.gr

Οι πιο σεξι κοιλιακοι του Dancing with the stars 3 (βιντεο)


Αναμφισβήτητα η Ντορέτα Παπαδημητρίου διαθέτει το πιο σέξι και γυμνασμένο κορμί του φετινού Dancing with the stars!
Η χορογραφία της ήταν το ίδιο σέξι με αυτήν! Επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε το παρακάτω video!


http://www.tuned.gr

ΔΕΙΤΕ: 5 λογοι για να μην παρετε ποτε τα παιδια σας στον ζωολογικο κηπο!!!


Δείτε τις φωτογραφίες! ...

































Ελεφαντας κυνηγαει τουριστες!



Το σαφάρι στην Αφρική είχε μεγάλη περιπέτεια

Τις περισσότερες φορές τα τουριστικά σαφάρι που οργανώνονται στα πάρκα άγριας ζωής της Αφρικής, είναι απολύτως ασφαλή.

Ωστόσο, τα ζώα δεν παύουν να είναι άγρια και κάποιες φορές, οι αντιδράσεις τους είναι απρόβλεπτες. Η περιπέτεια ενός ζευγαριού Βρετανών, σε πάρκο της Νότιας Αφρικής, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Καθώς οι τουρίστες απολάμβαναν τη βόλτα τους, ένας τεράστιος αφρικανικός ελέφαντας εμφανίστηκε στο δρόμο τους και μάλλον ενοχλήθηκε από την παρουσία τους. Αρχικά το παχύδερμο έδειξε να απομακρύνεται, όμως, λίγο αργότερα επέστρεψε και έκανε την επίθεσή του: όρμησε στο τζιπ των τουριστών, το εμβόλισε με τους χαυλιόδοντές του και το αναποδογύρισε!

Το ζευγάρι τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά το σοκ ήταν πολύ ισχυρό.










ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Οι φωτεινοι ορυζωνες της Ιαπωνιας (φωτο)


Οι ορυζώνες Σιρογιόνε Σενμαϊντα στην Ιαπωνία είναι ένα μνημείο για την παγκόσμια γεωργία. 


Μορφή τους, η διάρκειά ζωής τους και ο παραδοσιακός τρόπος καλλιέργειας που εξακολουθούν να εφαρμόζουν οι γεωργοί, έχουν χαρίσει σπουδαία φήμη στους ορυζώνες.  

Τώρα, αποκτούν και άλλη μία μοναδική ιδιότητα, καθώς έγιναν η μεγαλύτερη έκταση που φωτίζεται από LED, εξασφαλίζοντας έτσι μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.  

Τα 20.000 φωτάκια έχουν τοποθετηθεί σε όλη την έκταση των βαθμιδωτών καλλιεργειών, δίνοντας μία μοναδική εικόνα στη διάρκεια της νύχτας.  





Δειτε τη Μαρω Λυτρα στον Καναδα! Η αληθεια για την εγκυμοσυνη και τη ζωη της, ο αντρας που ερωτευτηκε και οι εμφανισεις της στο Μοντρεαλ (Φωτογραφιες & video)




Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου
Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή η είδηση -και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε και τον γύρο του διαδικτύου- ότι η Μάρω Λύτρα, που ζει μόνιμα πλέον στον Καναδά, παντρεύτηκε και περιμένει το πρώτο της παιδί.
Λίγες μέρες αργότερα οι θαυμαστές της τραγουδίστριας, μέσα από τη σελίδα που έχουν δημιουργήσει για εκείνη στο Facebook ανάρτησαν το παρακάτω κείμενο διαψεύδοντας την είδηση, έχοντας επικοινωνήσει με την ίδια όπως γράφουν ξεκάθαρα.
Το FTHIS.GR, όμως είνει εκείνο που εξασφάλισε αποκλειστικά φωτογραφία και video στα οποία απεικονίζεται η Μάρω Λύτρα στο ελληνικό μαγαζί που δουλεύει στον Καναδά και σας ξεδιπλώνει όλο το ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στη ζωή και στη δουλειά της.
Η επαγγελματική της ζωή και οι εμφανίσεις της
Μετά την επιστροφή της στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Μόντρεαλ, η Μάρω Λύτρα δεν προβληματίστηκε καθόλου για το ποιο δρόμο θα ακολουθήσει. Άλλωστε οι προτάσεις για την επανεμφάνισή της σε ελληνικά μαγαζιά έρχονταν η μία μετά από την άλλη.
Η τραγουδίστρια χωρίς ενδοιασμό προτίμησε να συνεργαστεί ξανά με το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν και πριν έρθει στην Ελλάδα, τον "Μύθο". Άλλωστε πάντα διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με τον επιχειρηματία. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά της ομογένειας στην λεωφόρο Park Avenue, που διαθέτει δυο διαφορετικούς χώρους: του εστιατορίου και του live. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Μάρω Λύτρα εμφανίζεται εκεί, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, αφού είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο.
Οι σπουδές της
Παράλληλα, η Μάρω θέλησε να ανοίξει τα φτερά της και σε έναν άλλο χώρο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι. Αποφάσισε, λοιπόν να σπουδάσει νοσηλευτική, κάτι που κάνει εδώ και δυο χρόνια. Η Μάρω φοιτά σε Ανώτατη Σχολή Νοσηλευτικής στο Μόντρεαλ.
Η ευτυχισμένη προσωπική της ζωή. Ο άντρας που ερωτεύτηκε
Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά και την κάνει ευτυχισμένη υπάρχει... Το όνομά του είναι Δημήτρης και η ηλικία του είναι γύρω στα 45. Ο ίδιος ασχολείται με investments, δηλαδή με επενδύσεις, διευθύνοντας τη δική του επιχείρηση και συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον γάμο της αδελφής της Μάρως, στον οποίο ήταν κουμπάρος, και από τότε είναι αχώριστοι και ερωτευμένοι, σύμφωνα με όσα λένε αποκλειστικά στο FTHIS.GR άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά.
Δεν συζούν, αλλά πολλά βράδια τα περνούν μαζί στο σπίτι του Δημήτρη, αφού η Μάρω θέλει να συνεχίσει να μένει με τη μητέρα της. Δεν αποκλείεται ο γάμος τους να είναι πολύ κοντά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφού οι δυο τους έχουν ταιριάξει απόλυτα και εκείνος προσφέρει αγάπη και ασφάλεια στη Μάρω και εκείνη έχει βρει στο πρόσωπό του τη γαλήνη στην προσωπική της ζωή. Διατηρούν χαμηλούς τόνους και η Μάρω κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της αποφεύγει με εξαιρετική ευγένεια να "προδώσει" όσα της συμβαίνουν.
Εκτός από τη φωτογραφία που δείχνει τη Μάρω στον "Μύθο" να τραγουδάει, το FTHIS.GR εξασφάλισε και δυο video, στα οποία φαίνεται η τραγουδίστρια να τραγουδάει και να χορεύει τσιφτετέλι. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο χορεύει τσιφτετέλι είναι ο επικεφαλής της ομάδας χορογράφων και χορευτών της Shakira και βρέθηκε στον Καναδά για λίγες μέρες.
Δείτε τα video που ακολουθούν με τη Μάρω Λύτρα...


http://www.fthis.gr

Λιωστε το λιπος με hοt yoga


Η νέα τάση στο αδυνάτισμα και την αποτοξίνωση λέγεται hοt yoga. Και για να είμαστε σαφείς η hot yoga δεν είναι τίποτε άλλο από μια σειρά με στάσεις yoga που πραγματοποιούνται σε θερμαινόμενο δωμάτιο γύρω στους 40 βαθμούς.


Οι ασκήσεις γίνονται αποκλειστικά σε κλειστό χώρο που θερμαίνεται στους 40 βαθμούς Κελσίου και με υγρασία περίπου 50%. Και εδώ βασίζεται όλη η φιλοσοφία της. Με τη ζέστη αυξάνονται οι παλμοί και το σώμα, δουλεύοντας περισσότερο για να διατηρήσει τη θερμορύθμιση, καίει περισσότερες θερμίδες.



Πρωτοπόρος αυτού του είδους γιόγκα θεωρείται η Bikram, που την ανέπτυξε ο Bikram Choudhury τη δεκαετία του ‘70, με τη διάδοσή της ωστόσο στο δυτικό κόσμο διαφοροποιήθηκε και παρουσιάστηκαν και άλλα είδη yoga. Από τις πιο διαδεδομένες είναι η Absolute, εμπλουτισμένη με πιο πολλές ασκήσεις, οι οποίες εκτελούνται με ροή.



Η ζέστη κάνει το σώμα να κάψει περισσότερες θερμίδες χωρίς να επιβαρυνθούν σημεία του σώματος όπως μπορεί να γίνει με άλλες αερόβιες ασκήσεις. Σε βαθύτερο επίπεδο, βοηθάει στην απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό και σε συνδυασμό με τις αναπνοές διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την καλύτερη οξυγόνωση των οργάνων. Ως αποτέλεσμα, έχει λιγότερα πρηξίματα και πιο λαμπερή επιδερμίδα.



Παράλληλα, δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα που μαθαίνει να λειτουργεί σε ένα δύσκολο επίπεδο. Επιπλέον, αποφεύγονται ενοχλήσεις και τραυματισμοί που μπορούν να παρουσιαστούν στην εκτέλεση μιας άσκησης όταν οι μύες είναι κρύοι. Με αυτό τον τρόπο οι διατάσεις γίνονται πιο εύκολα, αυξάνοντας την ευλυγισία.



Στα πλεονεκτήματα της νέας αυτής μεθόδου συγκαταλέγονται η μείωση των πονοκεφάλων, η βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος, η καταπολέμηση των αϋπνιών, αλλά και η ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, του θυροειδή και της χοληστερίνης.



Πηγή: nooz.gr

Λευκανση δοντιων: Καντε το μονοι σας! Δειτε πως!


Από τη μια, ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να αφήσει κάποιους άφωνους. Από την άλλη, ένα απλό...
χαμόγελο μπορεί να θεωρηθεί το παν. Όλα αυτά όμως, κοστίζουν και πλέον κανένας μας δε χαραμίζει τα λεφτά του για μια λεύκανση στον οδοντίατρο.
Όμως τι γίνεται εάν τα δόντια σας είναι κίτρινα και έχουν λεκέδες; Το χαμόγελο σας μπορεί να μην είναι τόσο θαυμάσιο όσο θα θέλατε, αλλά μην στεναχωριέστε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχετε τη λεύκανση των δοντιών σας απλά και οικονομικά..
Ο αποχρωματισμός των δοντιών προκαλείτε με τη φυσική γήρανση ενός ατόμου. Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε τα δόντια μας, τόσο περισσότερο χάνουμε το λευκό τους χρώμα. Το κιτρίνισμα των δοντιών μπορεί επίσης να προκληθεί από την κατανάλωση ροφημάτων όπως του καφέ, του τσαγιού και της σόδας. Όπως είναι αναμενόμενο, οι καπνιστές είναι επίσης επιρρεπής στον αποχρωματισμό των δοντιών, διότι η νικοτίνη που περιέχει το τσιγάρο κολλάει στα δόντια και προκαλεί τον αποχρωματισμό τους.
Υπάρχουν εύκολες διαδικασίες που απαιτούν απλά φυσικά συστατικά, τα οποία διαθέτει κάθε νοικοκυριό. Αυτές οι φυσικές σπιτικές θεραπείες για τη λεύκανση δοντιών είναι πολύ εύκολες, αλλά άκρως αποτελεσματικές.
Τρόπος Νο 1: Μαγειρική σόδα και οξυζενέ.
Αναμίξτε τα δύο συστατικά πολύ καλά και χρησιμοποιήστε αυτό το μίγμα ως οδοντόπαστα. Η μαγειρική σόδα είναι γνωστή ως καθαριστικό λεκέδων, η οποία αφαιρεί επίσης τη μυρωδιά. Το οξυζενέ είναι γνωστό ως απολυμαντικό. Όταν αυτά τα δύο συστατικά συνδυαστούν, αφαιρούν αποτελεσματικά τους λεκέδες από τα δόντια.
Τρόπος Νο2: Λεμόνι
Μπορείτε να φτιάξετε μια πάστα χρησιμοποιώντας το χυμό λεμονιού και αλάτι.  Αναμίξτε τα δύο συστατικά και εφαρμόστε το μείγμα στα αποχρωματισμένα δόντια. Μια απλή εναλλακτική λύση είναι να προσθέσετε σταγόνες λεμονιού στην οδοντόπαστά σας, οι οποίες θα την προάγουν σε λευκαντική οδοντόκρεμα. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να τρίψετε τα δόντια σας με φλούδα λεμονιού για τουλάχιστον 5 λεπτά. Η φλούδα λεμονιών καθαρίζει και λευκαίνει τα δόντια.
Τρόπος Νο3: Φράουλες.
Οι σπόροι της φράουλας καθαρίζουν τα δόντια, μιας και η φράουλα περιέχει μια ουσία που βοηθάει στην αφαίρεση των λεκέδες στα δόντια.
Τρόπος Νο4: Γαργάρες με αλατόνερο.
Αυτή η θεραπεία δεν είναι μόνο καλή για την αφαίρεση των λεκέδων από τα δόντια σας, αλλά βοηθά επίσης να θεραπεύσει τις στοματικές πληγές που ίσως έχετε.
Η σωστή υγιεινή είναι πολύ σημαντική για ένα υγιές και αστραφτερό χαμόγελο.Βουρτσίσετε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα για να αποφύγετε τα υπολείμματα τροφίμων που συσσωρεύονται στα κενά ανάμεσα από τα δόντια σας. Το συχνό βούρτσισμα δεν επιτρέπει στις χρωστικές ουσίες που περιέχονται τα τρόφιμα να εισχωρήσουν στα δόντια σας. Η χρήση λευκαντικής οδοντόκρεμας είναι χρήσιμη.
Αποφεύγετε ροφήματα με χρωστικές ουσίες, όπως καφέ και τσάι, επειδή περιέχουν την καφεΐνη, μια καφετιά ουσία, η οποία αποχρωματίζει τα δόντια σας. Όσο για το κάπνισμα, ο αποχρωματισμός που προκαλεί η νικοτίνη είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί. Θυμηθείτε αυτές τις απλές καθημερινές λύσεις για τη λεύκανση των δοντιών σας και αποκτήστε το καλύτερο χαμόγελο που είχατε ποτέ!
Δοκιμάστε το!

Πηγή: homeremedytreatment.com

Βουλευτινα παραιτειται απ' την πολιτικη για να παιξει σε τσοντα!




Η πρώην οδοντίατρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η γυναίκα που του κανόνιζε όλα τα καυτά ραντεβού με τις ανήλικες, η Nicolle Minetti ανακοίνωσε ότι θα αφήσει την πολιτική. Την φοβερή αυτή ανακοίνωση, την έκανε γιατί αισθάνεται μπουχτισμένη από την πολιτική. «Από την στιγμή που μπήκα στην πολιτική μόνο προβλήματα είχα. Πριν από λίγες μέρες μου έκαναν πρόταση για να παίξω σε ταινία πορνό και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους πω ναι»...


Το διαδίκτυο «ουρλιάζει» με την ψυχρή ομολογία της αλλά εκείνη δεν πτοείται καθόλου.



infactor.com

Μαρια Εγγλεζου: Δειτε την γυναικα του Μιχαλη Ιατροπουλου χωρις μακιγιαζ με σεξι ροζ κορμακι!!!



Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία νομίζεις πως πρόκειται για ένα κοριτσάκι! Πράγματι η Μαρία Εγγλέζου χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας μια εκκεντρική δημιουργία του Βασίλειου Κωστέτσου μοιάζει με μαθήτρια! Σέξι…με πολύ καλό κορμί η νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τους θαυμαστές κάθε Κυριακή σε γνωστό μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου! Εκεί όποτε έχει ελεύθερο χρόνο την θαυμάζει και ο σύζυγός της Μιχάλης Ιατρόπουλος! Αυτές είναι τύχες… καλό κορίτσι, όμορφο και πολύ ταλαντούχο, ξέρει τι διαλέγει ο Μιχάλης!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Νοτης Σφακιανακης: «Δεν ειμαι Χρυση Αυγη, δεν ειμαι Χριστιανος… Ειμαι Ελληνας»


Ο Νότης Σφακιανάκης, μέσω συνέντευξής του απάντησε σε όσους τον συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή.

  
«Ήμαρτον που θα καθίσουμε να λογοδοτήσουμε στον κάθε καραγκιόζη, ο οποίος έχει φέρει την πατρίδα μας σε αυτή την κατάσταση, αν εγώ είμαι Χρυσή Αυγή ή κίτρινο λουλούδι ή κόκκινο ηλιοβασίλεμα. Τίποτα από όλα αυτά δεν είμαι. Έλληνας είμαι. Άνθρωπος είμαι, κάτοικος αυτής της χώρας, πολίτης. Και πονάω και αγαπάω και πεθαίνω μαζί με τους άλλους. Αυτό είμαι μόνο. Δεν ανήκω πουθενά πολιτικά» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Glam.
Όσο για το αν εκτιμά ότι υπάρχει στροφή προς τη θρησκεία τον τελευταίο καιρό, δηλώνει: «Δεν είμαι χριστιανός, δεν ξέρω. Εγώ δεν ανήκω ούτε σε κόμματα ούτε σε θρησκείες, διότι θεωρώ και καταλήγω να πιστεύω ότι δεν προέρχομαι από αυτά. Δηλαδή οι πρόγονοι μου έχουν έρθει από αλλού, έχουν έρθει από ψηλά».

http://www.ksenixtis.gr

Η χειροτερη μανα του κοσμου! - Δειτε τι κανει...


Αυτή η μάνα υποβάλλει καθημερινά την 8χρονη κόρη της σε εξαντλητικά προγράμματα και δίαιτες...

Ο λόγος? Θέλει όταν η κόρη της μεγαλώσει να γίνει η πιο διάσημη γυναίκα του κόσμου.                                       Η μητέρα δήλωσε πως αυτό θα το καταφέρει πάση θυσία γι' αυτό και επιβάλλει στην κόρη της να ακολουθεί καθημερινά εξαντλητικά προγράμματα τα οποία ούτε ένας ενήλικος δε θα άντεχε.
Η μικρή μετά το σχολείο είναι αναγκασμένη να παρακολουθεί μαθήματα χορού, σχεδόν όλα τα είδη, τα οποία διαρκούν μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί και κάποιες μέρες και μαθήματα ορθοφωνίας. 

Μάλιστα βάφει  και στολίζει κάθε μέρα την μικρή σαν να είναι ήδη σταρ, όπως λέει εκείνη. Ακόμα και όταν της έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας οι δάσκαλοι πως δεν γίνεται μια μαθήτρια, και μάλιστα τόσο μικρή, να πηγαίνει με τέτοια εμφάνιση στο σχολείο εκείνη τους απάντησε πως η κόρη της θα είναι κάθε μέρα όμορφη γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να περάσει κάποιος κυνηγός ταλέντων από την αυλή του σχολείου και πρέπει οπωσδήποτε να την προσέξει. 

Η πρόνοια που είναι?



http://www.kamikaze.gr/

Το κοριτσι με το τατουαζ... του 1 εκατομμυριου λιρων

Η ιστορία πίσω από τα σπουργίτια στην μέση της Κέιτ Μος


Η Κέιτ Μος είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν πόζαρε γυμνή για τον ζωγράφο Λούσιαν Φρόιντ, ενώ ήταν οκτώ μηνών έγκυος. 

Ο πίνακας είναι ένας από τους πιο γνωστούς των τελευταίων ετών και το 2005, πωλήθηκε έναντι 4,2 εκατομμυρίων ευρώ. 
Όμως, ο Λούσιαν Φρόιντ δημιούργησε και άλλο ένα έργο τέχνης για την Κέιτ Μος, το οποίο δεν πωλείται απλούστατα επειδή βρίσκεται πάνω στο σώμα της!

Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε ότι ο ζωγράφος, ο οποίος πέθανε το 2011, έφτιαξε με το ίδιο του το χέρι το τατουάζ που έχει στη μέση της. Πρόκειται για δύο μικρά σπουργίτια που βρίσκονται αντικριστά το ένα με το άλλο. 

Η Κέιτ μάλιστα αστειεύθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, λέγοντας ότι το τατουάζ πρέπει να κοστίζει πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες και ότι αν ποτέ βρεθεί σε οικονομική ανάγκη θα... αφαιρέσει το δέρμα της για να το πουλήσει!



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger