Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πρόταση–ΣΟΚ για την ανεργία –Χωρίς μισθό θα δουλεύουν οι νέοι ως 24 ετών για ένα χρόνο!

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014


Μια απίστευτη πρόταση κάνει εμπειρογνώμονας του Κέντρου Προγραμματισμού Οικ. Ερευνών για την μείωση της ανεργίας. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν ακόμη και κατάργηση του βασικού μισθού στους νέους, αλλά και τους επιδόματος ανεργίας

Άμισθη εργασία προτείνει για τους νέους ως 24 ετών ο εμπειρογνώμονας για να δοθεί έτσι ένα κίνητρο στις εταιρείες για να τους προσλάβουν. Με τον τρόπο αυτό, ουσιαστικά προτείνεται κατάργηση του βασικού μισθού για έναν χρόνο.
Παράλληλα προτείνεται να αντικατασταθεί και το επίδομα ανεργίας από τις γνωστές πλέον επιταγές πρόσληψης που παίρνουν οι άνεργοι για την πρόσληψή τους σε κάποια εταιρεία.
Παράλληλα προτείνεται ακόμη και… εξαγωγή ανέργων σε άλλες χώρες αφού οι ελληνικές επιχειρήσεις τώρα και στο μέλλον δεν φαίνεται να έχουν τη δυνατότητα προσλήψεων.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών η προτάσεις αυτές, μεταξύ άλλων ανήκουν στον εμπειρογνώμονα του ΚΕΠΕ Ι. Χολέζα για την αντιμετώπιση της ανεργίας που ειδικά στους νέους ξεπερνάει το 50%.

newsit



Σοκ με σκάνδαλο υπνωτισμού κλονίζει το κατάστημα Πλαίσιο!!!! Θα τρελαθουμε..


Στο δρόμο για τη φυλακή βρίσκονται ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε, Γεώργιος Γεράρδος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Γεράρδος και το εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γεώργιος Λιάσκας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ισόβια -και ισόβια με επιπλέον 9 χρόνια κάθειρξη ο τελευταίος- από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση υποσυνείδητης κατήχησης, παράνομης κράτησης και πλύσης εγκεφάλου, που απασχολούσε το τελευταίο διάστημα τη δικαιοσύνη.
Πιο συγκεκριμένα ο «εγκέφαλος» του εγκλήματος Γεώργιος Λιάσκας με την βοήθεια των συνεργών του φαίνεται ότι ως άλλος Telly Savalas στην περιπέτεια του πράκτορα 007 «On Her Majestyʼs Secret Service» διέρρηξε τις οικίες όλων των υπαλλήλων, πωλητών αλλά και του προσωπικού ασφαλείας των καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ και τοποθέτησε παράνομες οπτικοακουστικές συσκευές με σκοπό τον «υπνωτισμό» τους. Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήχθη από τις αστυνομικές αρχές, εικάζεται ότι οι κατηγορούμενοι δρούσαν αργά την νύχτα και επί καθημερινής βάσης όταν όλοι οι υπάλληλοι τις εταιρείας κοιμόντουσαν. Τότε, με την ενεργοποίηση ειδικών φώτων συγκεκριμένων εναλλασσόμενων χρωμάτων σε συνδυασμό με τo playback της ηχογραφημένης κασέτας που είχαν εγκαταστήσει στα σπίτια των άτυχων νέων, πετύχαιναν την ύπνωση με προφανή σκοπό την πλύση εγκεφάλου.
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η κα. Παγώνα Πιπέρη, μητέρα του 20χρονου φοιτητή πληροφορικής, pro RPG gamer και πωλητή στο υποκατάστημα του Πλαισίου Αγ. Παρασκευής, Αλέξη Πιπέρη, διαπίστωσε ότι ο γιός της συμπεριφερόταν εξαιρετικά παράξενα. «Είχε έρθει το παιδί για σαββατοκύριακο στο χωριό να μας δει και αμέσως καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά» δήλωσε η κα. Παγώνα αποκλειστικά στο «Κουλούρι», ενώ συμπλήρωσε ότι «με το που άκουγε τη λέξη «καλημέρα», του γυρίζανε τα μάτια. Άρχιζε να κάνει σπασμωδικές κινήσεις ενώ μας κοίταζε επίμονα στα μάτια με ένα διαβολικό χαμόγελο και μας ρωτούσε αν εξυπηρετούμαστε». Φαίνεται δε ότι μετά το πέρας του παραληρήματος ο 20χρονος Αλέξης δεν είχε καμία ανάμνηση της συμπεριφοράς του και επέστρεψε σε νηφάλια κατάσταση.
Η κα. Παγώνα αποφάσισε να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και να βρει ποιος κρύβεται πίσω από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του γιού της. Έτσι, όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, ανακάλυψε τα ειδικά συστήματα που είχαν εγκαταστήσει οι κατηγορούμενοι στο σπίτι του άτυχου 20χρονου, τα οποία και παρέδωσε στον εισαγγελέα.
Σε έφοδο της αστυνομίας στο υποκατάστημα του Πλαισίου Αγ. Παρασκευής 20 λεπτά πριν αυτό ανοίξει, εθεάθησαν υπάλληλοι σε κατάσταση ομηρίας, στοιβαγμένοι μέσα σε κλουβιά να χαμογελούν και να αναφωνούν «καλημέρα σας», «παρακαλώ;» και «εξυπηρετείστε;» ενώ όταν απελευθερώθηκαν από τους αστυνομικούς οι υπάλληλοι τους όρμησαν και άρχισαν να τους μυρίζουν, να τους γλύφουν και να τους επιδεικνύουν νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων.
Η έρευνα κατέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία τους κατηγορούμενους οι οποίοι συνελήφθηκαν και προφυλακίστηκαν άμεσα. Αμετανόητοι οι τρεις κατηγορούμενοι δήλωσαν αποκλειστικά «Και λίγα τους κάναμε. Τα τσογλάνια δεν έχουν τρόπους. Δεν ξέρετε πόσο αγενείς υπήρξαν στο παρελθόν. Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο και αυτά τα ζαβά δε έπαιρναν από λόγια. Έπρεπε να λάβουμε τα μέτρα μας. Ο αγώνας συνεχίζεται. Ζήτω το Πλαίσιο!» Η δικαιοσύνη ελπίζει ότι η κατά γενική ομολογία πολύ βαριά ποινή που επιβλήθηκε πρωτόδικα στους κατηγορούμενους θα λειτουργήσει ως προειδοποίηση προς άλλους επιχειρηματίες. Πάντως μήνυμα συμπαράστασης στους συλληφθέντες έστειλε από το Λονδίνο ο γνωστός παραποιητής του μυαλού Derren Brown.
Τέλος να σημειωθεί ότι η κατάσταση της υγείας των χιλιάδων υπαλλήλων της εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ θεωρείται αυτή τη στιγμή κρίσιμη αλλά σταθερή.

http://www.planetnews.gr/



Το σχέδιο των δανειστών για τα ακίνητα των Ελλήνων -Θέλουν να κατεβάσουν το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα κάτω από το 40%


Θέλουν να κατεβάσουν το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα κάτω από το 40%.
Τι κρύβεται πίσω από την φοροεπιδρομή και… την απαίτηση για κατασχέσεις. Funds-αχυράνθρωποι αγοράζουν τα »κόκκινα δάνεια». Πίσω τους καρτέλ και ξένες τράπεζες.
Ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι όπως ο Υπουργός Υγείας κ.Γεωργιάδης χαριεντίζονται με τον κ.Ράιχενμπαχ, παίρνουν εύσημα για το »έργο» τους και δίνουν συνεντεύξεις με κεντρικό μήνυμα »Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα το σχέδιο του Βερολίνου και των δανειστών για τα ακίνητα των Ελλήνων.
Είναι εύκολο για κάποιους να καταλογίζουν θεωρίες συνωμοσιολογίας σε ρεπορτάζ όπως αυτό. Τα γεγονότα όμως έχουν μεγάλο πείσμα, επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ αλλά και μία επιχείρηση που άρχισε να εξελίσσεται από το φθινόπωρο του 2011, όταν ο τότε Υπουργός Οικονομικών κ.Ε.Βενιζέλος διέκοψε τις συνομιλίες με την τρόικα.
Ο κ.Βενιζέλος κατηγορήθηκε τότε ότι διέκοψε τις συνομιλίες, επιχειρώντας να κάνει πολιτική διαπραγμάτευση.
Η αλήθεια είναι ότι τις διέκοψε γιατί οι τροϊκανοί του ζήτησαν αυτό που αναγκάστηκε να εφαρμόσει λίγες μέρες μετά: το χαράτσι στα ακίνητα.
Από την πρώτη στιγμή που η χώρα μπήκε στην εποχή των μνημονίων, η προσοχή του Βερολίνου και των δανειστών επικεντρώθηκε στον μικροϊδιοκτητικό χαρακτήρα της Ελληνικής οικονομίας, στον οποίο οι δανειστές καταλογίζουν την έλλειψη ανταγωνιστικότητας της οικονομίας αλλά και όλες τις στρεβλώσεις που υπάρχουν.
Σε αυτό το χαρακτήρα ενέταξαν και τη μεγάλη ιδιωτική ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, όχι μόνο σε κατοικίες αλλά και σε οικόπεδα ή αγροτεμάχια.
Για τους Γερμανούς αλλά και τις χώρες-δορυφόρους τους, το υψηλό αυτό ποσοστό της ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα αλλά και της κατοχής ακίνητης περιουσίας ήταν αδιανόητο.
Έθεσαν λοιπόν ως στόχο να το περιορίσουν και να το φέρουν ακόμα και κάτω από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στις συζητήσεις με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας, κάποιοι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν πει ότι » σε μια χώρα που έχει ένα τόσο υψηλό δημόσιο χρέος, δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη ιδιωτική ακίνητη περιουσία».
Αυτή η κυνικότητα αποτυπώθηκε στην εξοντωτική φορολογία της ακίνητης περιουσίας, πέρα από το χαράτσι που έγινε μόνιμος φόρος, η φορολογία επεκτάθηκε παντού. Σε αγροτεμάχια, βραχώδη οικόπεδα, γιαπιά, ετοιμόρροπα,μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα που δεν αποφέρουν κανένα έσοδο.
Παράλληλα άρχισαν δύο παράλληλες επιχειρήσεις.
Ο εξαναγκασμός των τραπεζών να αρχίσουν να ξεφορτώνονται »κόκκινα δάνεια» σε εξευτελιστικές τιμές, τα οποία αγόραζαν ξένα funds, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση του δανειολήπτη. Την ίδια στιγμή άρχισαν οι πιέσεις για την απελευθέρωση των κατασχέσεων.
Δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν, ο νόμος που κατέθεσε η κυβέρνηση για την πρώτη κατοικία. Αυτοί που έχουν και δεν πληρώνουν είναι ελάχιστοι, οι περισσότεροι βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία. Ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει, η ανεργία δεν θα μειωθεί αλλά θα αυξάνεται μέσα σε αυτή την υφεσιακή πορεία της οικονομίας άρα οι περισσότεροι δεν θα μπορούν να εξυπηρετούν το στεγαστικό δάνειο.
Την ίδια στιγμή ο κ.Θεοχάρης ξεκινά την εφαρμογή ευέλικτων διαδικασιών κατάσχεσης για όσους χρωστούν στην Εφορία.
Το σχέδιο του Βερολίνου και των δανειστών είναι η αναδιανομή της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα.
Θεωρούν πολύ υψηλό ποσοστό το 75 έως 80%, που αντιπροσωπεύει το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα. Θέλουν να το κατεβάσουν στο 40 έως 45 % που ισχύει στη Γερμανία.
Και εκεί έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειες τους. Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειονότητα των φορολογικών μέτρων, τα τρία τελευταία χρόνια, είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση της αγοράς ακινήτων και την απαξίωση τους.
Ένα επίσης αποκαλυπτικό στοιχείο είναι η πραγματική ταυτότητα αυτών που αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες.
Τους έχουν αποδώσει το χαρακτηριστικό κοράκια, μόνο που πίσω από τα κοράκια υπάρχουν οι γύπες.
Τι εννοούμε;
Ότι πίσω από τα funds που αγοράζουν , είναι τα καρτέλ των κατασκευαστών και του real estate που δραστηριοποιούνται στη Γερμανία και στην Φινλανδία και τα οποία είναι στενά συνδεδεμένα με γερμανικές, φινλανδικές, ολλανδικές τράπεζες αλλά και τράπεζες του Λουξεμβούργου.
Στη Γερμανία και στη Φινλανδία ( τη χώρα του κ.Ρεν, αυτής της…τεράστιας ευρωπαϊκής προσωπικότητας) υπάρχει χαμηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης. Και αυτοί που νοικιάζουν τα σπίτια είναι τα οικοδομικά και κατασκευαστικά καρτέλ, τα οποία είναι συγκοινωνούντα δοχεία με ορισμένα τραπεζικά ιδρύματα.

newsbomb.gr


Kυνηγάνε όποιον θεραπεύει τον καρκίνο -Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη


Είναι γεγονός, οι φαρμακοβιομηχανίες έχασαν… ο Dr Stanislaw Burzinsky αθωώθηκε: Νεκρική σιγή είναι το μόνο που απέμεινε, όταν το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας αναγκάστηκε να αποσύρει τις κατηγορίες του εναντίον του Δρ Stanislaw Burzynski.

Εκτός από κάνα δύο τυχαίες εφημερίδες, μιας μικρής πόλης, κάνα δύο αμφισβητήσιμα blogs και ένα μικρό κομμάτι αναφοράς στα νέα του Σαββάτου σε μια μικρή καναδική εκπομπή, κανένα από τα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν πρόθυμα να αγγίξουν την είδηση, ότι, για άλλη μια φορά, όλες οι κατηγορίες, ενάντια σε κάποιο γιατρό που έχει κυριολεκτικά και επιτυχώς θεραπεύσει τον καρκίνο σε πολλές περιπτώσεις, απορρίφθηκαν.

Το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας και το Δυτικό ιατρικό κατεστημένο είχε στόχο τον Δρ Burzynski για χρόνια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν απολύτως πρόθυμα και «τεκμηρίωναν» τις κατηγόριες εναντίον του, αμαυρώνοντας την δουλειά του, πριν ακόμα εκδικαστεί η υπόθεση του και παρά το απίστευτο ρεκόρ επιτυχία του. Περιέργως, σαν να μην υπήρξε καν το γεγονός, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν αναφέρει τίποτα από τότε.

Η βιομηχανία του καρκίνου, μια βιομηχανία με τρισεκατομμύρια δολάρια έσοδα έχει εξαπολύσει ένα παράνομο και ανήθικο πόλεμο κατά του Δρ Stanislaw Burzynski για χρόνια, προσπαθώντας να τον σταματήσει … αυτό είναι σωστό, να τον σταματήσει, από το να σώζει τις ζωές των καρκινοπαθών με το να χρησιμοποιεί την επαναστατική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θεραπεία του, η οποία χρησιμοποιεί μια φυσική και μη-τοξική ουσία που ονομάζεται αντινεοπλαστόνιο.

Το πρώτο βίντεο λέει την ιστορία για το πώς ο Δρ Burzynski, και οι ασθενείς του έχουν θεραπευτεί συνήθως απο τελειωτικούς καρκίνους, (στο τελευταίο στάδιο) και το πως το FDA και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν συνεχώς και συστηματικά προσπαθήσει να δυσφημίσουν και να τιμωρήσουν έναν άνθρωπο ο οποίος με μοναδικό σκοπό στην ζωή του έχει αναπτύξει και τελειοποιήσει μια μη τοξική θεραπεία για την ασθένεια του νεώτερου αιώνα.

Θα είναι καλό να εξαπλωθεί η εργασία του Δρ Burznski και να προσφέρουμε την υποστήριξή μας με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε. Μην αφήνετε τους ανθρώπους της FDA (τις μαριονέτες των φαρμακοβιομηχανιών) να καταστρέψουν την ελπίδα εκατομμυρίων καρκινοπαθών σε όλο τον κόσμο, για περισσότερες πληροφορίες δείτε www.burzynskiclinic.com

Ο καρκίνος είναι μια σοβαρή επιχείρηση. Η πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο βιομηχανία, κάτι σαν το τρένο της γραμμής και οι μαριονέτες τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μπορούν να επιτρέψουν σε όλους να εμφανίσουν το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές άλλες μορφές θεραπείας της νόσου και έχουν κατά κανόνα αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από ό, τι είναι (επιτρέπεται να είναι καλύτερα) αυτές που προβλέπονται από τους δυτικά εκπαιδευμένους ιατρούς.

Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη …

Παρ όλα αυτά, ο Δρ Burzynski είναι πλέον ελεύθερος, και πάλι, για να συνεχίσει να ασκεί τις θεραπευτικές τεχνικές του για τον καρκίνο, που στην ουσία, αυτές ήταν ο στόχος, του ιατρικού κατεστημένου, αλλά μεσω αυτών των θεραπειών, πολλοί άνθρωποι γνώρισαν για τις εναλλακτικές επιτυχημένες τεχνικές του.

Προσθέτοντας ενα εντυπωσιακό βουνό αποδεικτικών στοιχείων για την υποστήριξη των εναλλακτικών και αποτελεσματικών θεραπειών για τον καρκίνο και, δυστυχώς, το ιατρικό κατεστημένο, και οι μαριονέτες τους και τα αδαή μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουν να προσπαθούν να τους φιμώσουν.

Η Sandi Kavanagh, για παράδειγμα, μια 48 ετών γυναίκα από το Crystal Lake, IL., διαγνώστηκε τον Ιανουάριο με μια επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, γνωστή ως πολύμορφο γλοιοβλάστωμα (GBM). Όπως συμβαίνει και με τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών με καρκίνο, ο καρκίνος της Kavanagh δεν ανταποκρινόταν στην παραδοσιακή ακτινοβολία και τη χημειοθεραπεία, που σε μεγάλο βαθμό συνιστάται από όλους σχεδόν τους (Δυτικούς) γιατρούς ως μια από τις λίγες επιλογές που (επιτρέπεται να) παρέχουν στους ασθενείς τους, αλλιώς κινδυνεύουν να χάσουν την ιατρική τους άδεια.

Αρνούμενη να εγκαταλείψει, η Kavanagh και η οικογένειά της άρχισε την έρευνα για εναλλακτικούς τρόπους για την αντιμετώπιση της κατάστασης της, κάτι που οι άνθρωποι κάνουν όλο και πιο συχνά αυτές τις μέρες. Συνειδητοποιώντας ότι η “σύγχρονη” επιστήμη δεν είχε τίποτα περισσότερο να προσφέρει και απρόθυμοι να δεχτούν ότι είχε μόνο «δύο έως τρεις μήνες ζωής», σύμφωνα με την τυπική δυτική ιατρική, η Kavanagh αποφάσισε να υποβληθεί στη θεραπεία που είχε ανακαλύψει με τα αντινεοπλαστόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι (αν είστε ακόμα νέοι στην ιδέα ότι υπάρχουν πραγματικά “εναλλακτικές” θεραπείες του καρκίνου), η Kavanagh αναφέρει ότι η μαγνητική τομογραφία έδειξε οτι ο όγκος της συρρικνώθηκε κατά 33 τοις εκατό μετά από την πρώτη της θεραπεία, με αποτέλεσμα να συνεχίσει με τις θαυματουργές θεραπείες του Δρ Burzynski.

Η Κα Kavanagh, εκστατική έχει βρεί τελικά ένα γιατρό που είναι διατεθειμένος να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να καταστρέφει το υπόλοιπο του σώματός της την ίδια στιγμή, σχεδιάζει να κάνει μια άλλη σάρωση στις 13 Δεκεμβρίου το 2012 για να συνεχίσει να παρακολουθεί την πρόοδό της. Ίσως δεν είναι τόσο ευχάριστη αυτή η συζήτηση, όμως, είναι η ιστορία αυτών των αντινεοπλαστονίων ένα θαύμα και τον μακρύ και δύσκολο δρόμο που έχουν διανύσει, προκειμένου η θεραπεία να πάρει την μορφή που έχει σήμερα.

Αρχίζει με τον άνθρωπο που ανακάλυψε πρώτα την αποτελεσματικότητα τους στη θεραπεία του καρκίνου, το 1967 τον Δρ Stanislaw R. Burzynski, MD, Ph.D. ήταν ο ιατρός και βιοχημικός ερευνητής, υπεύθυνος για τον εντοπισμό φυσικών πεπτιδίων και παράγωγων αμινοξέων, που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα ή αλλιώς «αντινεοπλαστόνια» όπως τα ονόμασε αργότερα.

Ανακάλυψε ότι είναι τα συστατικά ενός βιοχημικού συστήματος άμυνας που ελέγχει την ανάπτυξη του καρκίνου, χωρίς να καταστρέφει τα φυσιολογικά κύτταρα, σε μεγάλο βαθμό ανεπαρκή σε ασθενείς με καρκίνο, σε σύγκριση με τα υγιή άτομα.

Το 1977, μετά τη σύνταξη και την δημοσίευση πολυάριθμων δημοσιεύσεων, μεταξύ των οποίων πέντε σχετικά με το θέμα της έρευνας των πεπτιδίων του, ο Δρ Μπουρζίνσκι ίδρυσε την κλινική του στο Χιούστον, του Τέξας, όπου άρχισε τη θεραπεία ασθενών χρησιμοποιώντας την αξιοσημείωτη ανακάλυψη του, με απίστευτη επιτυχία. Τέτοια επιτυχία, που σύντομα ασθενείς με καρκίνο από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να ταξιδεύουν για να χρησιμοποιήσουν αυτή τη θεραπεία θαύμα.

Παραδόξως, ούτε η αποτελεσματικότητα της θεραπείας του Δρ Burzynski, όπως αποδεικνύοταν από την ταχεία ανάρρωση των ασθενών του, ούτε η ασφάλεια των αντινεοπλαστονίων ως θεραπεία του καρκίνου … με σχεδόν καθόλου επικίνδυνες παρενέργειες, ήταν αρκετά για το ιατρικό κατεστημένο για να υποστηρίξει αυτή την πρωτοπόρο ιατρική, ή τουλάχιστον, να τον αφήσει μόνο του να συνεχίσει την επιτυχία του.

Αντ αυτού, το 1984 οι ιατρικοί εξεταστές του Διοικητικού Συμβουλίου του Τέξας, κάτω από την πίεση της (της ελεγχόμενης απο το ιατρικό κατεστημένο) FDA, ξεκίνησε αυτό που κατέληξε να είναι μια δίωξη επι δέκα ολόκληρα χρόνια του Δρ Burzynski.

Δεν υπήρχε κανένας τρόπος ένα άτομο κρατώντας ενα δίπλωμα μιας ιδιωτικής ευρεσιτεχνίας για ορισμένες ιατρικές συσκευές ή θεραπείες, ανεξάρτητες από την καθεστηκυία τάξη, να τον αφήσουν να εισβάλει στο επι δεκαετιών αποκλειστικό, εταιρικό ιατρικό μονοπώλιο.

Μετά την σπατάλη πολύτιμων πόρων και τα εκατομμύρια των φορολογουμένων που ξόδεψαν, άλλωστε δεν ήταν δικά τους, τι τους ένοιαζε, πως λέμε εις «υγείαν των κορόιδων» προσπαθούσαν να ανακαλέσουν την ιατρική άδεια του Δρ Burzynski, για πάνω από μια δεκαετία, το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν εντελώς ανεπιτυχή στο να αποδείξουν κάποιο λάθος, η τέλος πάντων κάτι επιλήψιμο.

Χρησιμοποίησαν τα πάντα, από την έναρξη, εκτεταμένες έρευνες, έστελναν ακόμα και πράκτορες για να πείσουν νυν και πρώην ασθενείς να υποβάλλουν αδικαιολόγητες καταγγελίες. Περιέργως, παρά των απελπισμένων προσπαθειών των δυνάμεων που είναι, αφιερωμένες στη διατήρηση του ελέγχου για το πώς και ποια θεραπεία θα χορηγείται, δεν μπόρεσαν να βρουν έναν τρόπο για να κάνουν τον γιατρό να σιγήσει.

Παρ ‘όλα αυτά, μετά από χρόνια αποτυχίας, ακόμη και μετά την παραδοχή “της αποτελεσματικότητας των αντινεοπλαστονίων ως τη θεραπεία των καρκίνων του ανθρώπου, αν και δεν είναι θέμα αυτών των διαδικασιών», αποδεικνύοντας ότι πραγματικά δεν είναι για τη θεραπεία του καρκίνου, το Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησε μια άλλη έρευνα το 2008, και πάλι προσπαθώντας να ανακαλέσει την ιατρική άδεια του Δρ Burzynski.

Αυτή τη φορά, όμως, η προσπάθειά τους ήταν να τεθεί ο Δρ Burzynski σε δίκη για την παροχή θεραπείας σε ασθενείς στο τελευταίο στάδιο καρκίνου, με εξατομικευμένη γονιδιακή-στοχευμένη θεραπεία του καρκίνου, προσαρμοσμένη στους γενετικούς δείκτες του κάθε ασθενούς και επίσης πιο αποτελεσματική από την θανατηφόρα, τοξική και καρκινογόνα ακτινοβολία ή την αναγκαστική χημειοθεραπεία για τους ανθρώπους. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό το είδος της εξατομικευμένης γονιδιακής-στοχευμένης θεραπείας θεωρείται, σήμερα από πολλούς ειδικούς, σαν το μέλλον της σύγχρονης ιατρικής στη θεραπεία του καρκίνου.

Ευτυχώς για τους πολλούς ασθενείς οι οποίοι στηρίζονται σε αυτή την ιατρική ανακάλυψη για την ίδια τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένης της γενικής ελευθερίας, η πιο πρόσφατη περίπτωση των κατηγοριών του Ιατρικού Συμβουλίου του Τέξας κατά του Δρ Burzynski στις 19 Νοεμβρίου, το 2012 απορρίφθηκαν. Αλλά μην νομίζετε ότι οι επίσημες αλχημείες τελειώνουν εδώ.

Ο Δρ Burzynski έχει υποστεί επίσης δίωξη από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Αυτό, από μόνο του, είναι ένα κυνήγι μαγισσών της τάξης των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, φόρο απαιτητών από το 1983, όταν η FDA έλαβε μέτρα για να κλείσει την κλινική του Δρ Burzynski. Την ίδια χρονιά, βέβαια όπως και όλες τις άλλες φορές, ένας δικαστής αποφάνθηκε οτι ο Δρ Burzynski θα μπορούσε να συνεχίσει τη θεραπεία των ασθενών στην πολιτεία του Τέξας.

Αδυσώπητα, ο FDA, ο οποίος είχε προειδοποιήσει προηγουμένως τους δικαστές, οτι αν πάρουν αθωωτική απόφαση, θα ωθήσει την κυβέρνηση να συνεχίσει με άλλες μεθόδους, όπως η κατάσχεση, καταδίκη των φαρμάκων ή ποινική δίωξη, κατάφεραν να «πείσουν» τους ενόρκους να κατηγορήσουν τον Burzynski το 1985, 1990, 1994, και για άλλη μια φορά το 1995.

Βέβαια κάποιοι οργανισμοί και άνθρωποι δεν μπορούν να αποδεχτούν την λέξη «όχι» από τον λεγόμενα κυρίαρχο λαό. Και το εντυπωσιακό, είναι ότι ακόμη και όταν όλες οι προηγούμενες προσπάθειες που έκαναν, των πολύχρονων ερευνών τους δεν οδήγησαν σε μηνύσεις, η FDA πραγματοποίησε ακόμα μια άλλη έρευνα μεταξύ του 1991 και του 1993. Δυστυχώς, ο Δρ Burzynski τελικά κατηγορήθηκε το 1995 και χρεώθηκε με 75 παραβιάσεις του ομοσπονδιακού νόμου περί απάτης – αντιμετωπίζοντας 290 χρόνια φυλακής και $ 18,5 εκατομμύρια σε πρόστιμα. Στις 4 του Μάρτη του 1997 ο δικαστής κήρυξε κακοδικία και διέταξε ότι ο Δρ Burzynski θα απαλλαγεί από σχεδόν το ήμισυ των τελών.

Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση «δεν είχε υποβάλλει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία» εναντίον του. Ο FDA αναγκάστηκε να αποσύρει τελικά τις 40 από τις υπόλοιπες 41 κατηγορίες και μια δεύτερη επιτροπή τον αθώωσε τελικά ολοκληρωτικά. Ακόμη και οι ένορκοι από την πρώτη δίκη εμφανίστηκαν για να διαμαρτυρηθούν, προς υποστήριξη του Δρ Burzynski.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Δρ Burzynski που έχει αυτήν την «τύχη» από τους οργανισμούς που «προστατεύουν» τους πολίτες. Την ιδια «τύχη» ‘έχουν όλοι οι γιατροί και οι ερευνητές που πραγματικά, ανακαλύπτουν οτιδήποτε είναι θεραπευτικό. Οι φαρμακοβιομηχανίες είναι αυτές που ελέγχουν και νομοθετούν, στηρίζουν στο να συνεχιστούν με κάθε τρόπο οι ασθένειες.

Ο Linnous Pauling, γιατρός, που έχει τιμηθεί δύο φορές με το Νόμπελ Ιατρικής, έχει δηλώσει στον τύπο, ότι: «ο πόλεμος και οι θεραπείες κατά τού καρκίνου είναι σε ένα μεγάλο βαθμό καθαρή απάτη».

Ένας άλλος, δύο φορές νομπελίστας της Ιατρικής και της Φυσιολογίας, ο James Watson, αυτός, που ανακάλυψε την διπλή έλικα τού DNA το 1962 και μέλος της Αντικαρκινικής Συμβουλευτικής Επιτροπής των Η.Π.Α., όταν ρωτήθηκε τι είχε να πει για το αντικαρκινικό πρόγραμμα, που υπηρετούσε δήλωσε ότι «είναι ένας σωρός από κόπρανα». Ο Watson έχει αμφισβητήσει ανοικτά τις μεθοδολογίες της συμβατικής Ιατρικής ακόμα και την γενετική Ιατρική, για τις αποτυχίες και τις παρενέργειές της. Γι΄ αυτές τις λογικές του αμφισβητήσεις τα Μ.Μ.Ε. έχουν φροντίσει να τον παρουσιάσουν ως ρατσιστή και αμφιλεγόμενο ερευνητή…

Η Απομυθοποίηση του καρκίνου: Νωρίτερα, το 2012, η Δρ Antonella Carpenter, PhD, εργαζόταν όπως ο Δρ Burzynski, χρησιμοποιώντας την προσωπικά-κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, για πάνω από μια δεκαετία με στόχο την καταστολή των καρκινικών κυττάρων, με την χρήση, ενός ενέσιμου, έγχρωμου υγρού για να θερμάνει και να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα, αφήνοντας τους περιβάλλοντες ιστούς ανέπαφους σχεδόν εξ ολοκλήρου σώους και αβλαβείς.

Η θεραπεία, Light Induced Ενισχυμένη Επιλεκτική Υπερθερμία (LIESH), είναι βασισμένη στην χρήση μιας λέιζερ τεχνολογίας, την οποία η Δρ Carpenter είχε αποκτήσει νομίμως, ενώ εργαζόταν για τη NASA κατά τη διάρκεια ενός μυστικού σχεδίου της κυβέρνησης.

Σχεδόν ταυτόσημη με την ιστορία του Δρ Burzynski, ωστόσο, με πολύ πιο εξελιγμένες και συντονισμένες προσπάθειες που έγιναν από επαγγελματίες πράκτορες, οι οποίοι ζητούσαν από νυν και πρώην ασθενείς να ξεγελαστούν και να καταθέσουν εναντίον της, εκβιάζοντας και απειλώντας τους.

Επίσης, όπως ο Δρ Burzynski, και όπως γίνεται συνήθως, προσπάθησαν να την εξευτελίσουν, αλλά η ιδιόκτητη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της απαγορεύτηκε στην περίπτωσή της, παρότι δεν υπήρξε καμία απόδειξη ότι την είχε ποτέ ασκήσει παράνομα ή ότι οι ασθενείς της είχαν βλαφτεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Παρά τις πολλές επιτυχείς θεραπείες σε ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων πολλών που ήταν πρόθυμοι να καταθέσουν, αλλά ειρωνικά ποτέ δεν τους επιτράπηκε, από τους εισαγγελείς, και τους δικαστές, τόσο στο Αρκάνσας όσο και στην Οκλαχόμα το πέτυχαν με δικονομικά τερτίπια και τελικά αναγκάσαν την Δρ Carpenter να πληρώσει εκατομμύρια σε πρόστιμα και κατασχέθηκε όλος ο εξοπλισμός της κατά τη θερινή περίοδο από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση που γνώμονας της είναι το κέρδος. Η περίπτωσή της σήμερα βρίσκεται στο Εφετείο.

Ο Δρ Max Gerson, άλλο ένα από τα πολλά παραδείγματα, που ανέπτυξε την παγκοσμίου φήμης διαιτητική θεραπεία του, την «Διατροφή του Gerson» η οποία έχει αποδειχθεί ότι έχει θεραπεύσει πολλές ασθένειες, μεταξύ των οποίων και τον καρκίνο σε χιλιάδες περιπτώσεις. Ως αποτέλεσμα της αποδεδειγμένης επιτυχίας του, η Επιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας, του παρείχε χρηματοδότηση για την έρευνα της διατροφικής του θεραπείας για τον καρκίνο.

Για άλλη μια φορά, η έρευνα δεν μπόρεσε να πάει πολύ μακριά και ο Δρ Gerson αγωνίστηκε ως πρωτοπόρος, γιατί διώχθηκε από το ιατρικό κατεστημένο, η δίωξη του οφείλεται στο γεγονός ότι η θεραπεία του πήγε ενάντια στην συμβατική ιατρική. Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση, πίεσε και απορρίφθηκε η χρηματοδότηση του, με μόλις τέσσερις ψήφους.

Σε μια άλλη περίπτωση, διώχθηκαν η Royal Rife Ray και η Gaston NAESSENS δύο εφευρέσεις, δύο ισχυρών μικροσκοπίων που επέτρεπαν στους ερευνητές να παρατηρούν τα ζωντανά μικρόβια του καρκίνου … Ενώ τα σύγχρονα κοινά μικροσκόπια δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, ακόμα και σήμερα. Αυτά τα μικροσκόπια επέτρεψαν να αναπτυχθούν αποτελεσματικές θεραπείες για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων, αλλά και οι δύο διώχθηκαν για τις ανακαλύψεις τους και κατηγορούνται για τη θεραπεία ασθενών χωρίς άδεια.

O επικεφαλής της ΑΜΑ πήγε με το τραίνο να επισκεφτεί τον Rife στο San Diego. Βγήκαν φωτογραφίες, η ιστορία μπήκε στην εφημερίδα San Diego Evening Tribune. Ο Rife είχε πάρει τον δρόμο για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής.

Σήμερα όσο και να ψάξετε να βρείτε αναφορές για τον Rife σε ιστορικά βιβλία θα δυσκολευτείτε πολύ. Επικοινωνήστε με εφημερίδα για συγκεκριμένες ημερομηνίες η για την ιστορία του και πιθανότατα θα σας πουν ότι λείπει από τα αρχεία τους. Είναι σαν ο Rife και η δουλειά του να έχουν εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας. Το μικροσκόπιο του δεν υπήρξε ποτέ. Τα μηχανήματα του δεν υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ.

Είναι επίσης γνωστό, ότι (τουλάχιστον) από το 1974, περίπου 60 από τα 420 ή και περισσότερα «κανναβινοειδή» που υπάρχουν στην τετραινδοκαναβιόλη THC, έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις, τόσο σε ιδιωτικές, όσο και μέσω επαγγελματιών ερευνών, ότι έχουν πολλά διαφορετικά οφέλη για την υγεία. Συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του μεγέθους των καρκινικών όγκων, σκοτώνοντας τα καρκινικά κύτταρα, σχεδόν κάθε φορά που είχαν δοκιμαστεί. Ωστόσο, αν ρωτήσετε τους τοπικούς ογκολόγους σας ή αναζητήστε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σας, κανείς δεν έχει ακούσει τίποτα.

Ο διάσημος Γερμανός γιατρός στηλιτεύει τα λόμπι των φαρμακευτικών εταιρειών.

Γιατί κυνηγάνε όποιον θεραπεύει τον καρκίνο; Κατάλαβες τώρα τι γίνεται και από ποιούς;

- Ο ψυχίατρος Wilhem Reich, που κάποτε εθεωρείτο και ως ο διάδοχος της έδρας του Σίγκμουντ Φρόιντ, έχασε τη ζωή του στη φυλακή – δολοφονήθηκε- μετά από την εργασία του με την οργόνη που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. Η FDA φρόντισε ο εξοπλισμός, τα βιβλία και τα γραπτά του, όλα να καταστραφούν και απαγορεύτηκε κάθε αναφορά στο όνομα του, όχι τον μεσαίωνα αλλά στα μέσα του 20ου αιώνα. Η Βιοπάθεια Του Καρκίνου ( Dr Wilhelm Reich )

- Ο Δρ Issels θεράπευε ασθενείς με καρκίνο με τη βοήθεια μιας ολοκληρωμένης ανοσοθεραπείας με τις ίδιες αρχές όπως η θεραπεία Gerson. Για αυτό έλαβε ποινή φυλάκισης με αναστολή και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να αναγκαστεί να διακόψει την εργασία του.

- Ο Βιοχημικός Lawrence Burton διώχθηκε και δυσφημίστηκε για το έργο του, για τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος σε ασθενείς με καρκίνο και την ανακάλυψη ενός ορού για την συρρίκνωση των όγκων.

- Ο Δρ Dinshah Ghadiali ήταν ένας πρωτοπόρος στον τομέα της χρωματοθεραπείας, δυστυχώς, φυλακίστηκε και ο εξοπλισμός του, τα βιβλία και τα γραπτά καταστράφηκαν αφού είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία τον καρκίνο και άλλες ασθένειες.

- Ο Χάρι Hoxsey διώχθηκε και συνελήφθη για άσκηση της ιατρικής χωρίς άδεια, μετά τη θεραπεία χιλιάδων ασθενών του καρκίνου, με τη χρήση βοτάνων.

- Η Δρ Kristine Nolfi άρχισε να βοηθά τους ασθενείς της να ξεπεράσουν τον καρκίνο μέσω της διατροφής, μετά τη θεραπεία του δικού της καρκίνου με την κατανάλωση μιας χορτοφαγικής διατροφής με οργανικές πρώτες ύλες τροφίμων. Στη συνέχεια, διώχθηκε και της πήραν την άδεια της.

- Ο William F. Koch μετανάστευσε στη Βραζιλία, ως αποτέλεσμα των σοβαρών διώξεων που υπέστη για την επιτυχία του στη θεραπεία ασθενών με τη χρήση των ομοιοπαθητικών οξειδωτικών καταλυτών.

- Η ερευνήτρια Δρ Johanna Budwig αποτράπηκε από τη δημοσίευση της ανακάλυψης της για τα λιπαρά κατάλοιπα α μαργαρίνης σε μαλακούς όγκους, αλλά και έχασε τη δουλειά της στην πορεία.

- Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί στο δόγμα του κατεστημένου. Σε όλες τις κατασκευές οργονίτες στο orgonodrome.gr υπάρχει και ένας Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky Σε ηλικία 72 ετών, το 1942, ο Lakhovsky χτυπήθηκε από μια λιμουζίνα (!) Τρεις ημέρες αργότερα ο Lakhovsky πέθανε στο νοσοκομείο υποκύπτοντας στα τραύματα του.

Dr. Ruth B. Drown, η μεγαλύτερη επιστήμων της Ραδιονικής την κυνήγησαν μέχρι εξόντωσης, γιατί έβγαζε αξονικές φωτογραφίες, τομογραφίες εξ αποστάσεως με ένα φιλμ και δέκα ποτενσιόμετρα. Έκανε απόλυτα σωστές διαγνώσεις εξ αποστάσεως και θεράπευε επίσης. Όλα αυτά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό απ’ το γνωστό κατεστημένο. Ειδικά όταν άρχισε να κάνει αξονικές φωτογραφικές τομές σε φωτογραφίες από UFOs. !!!

- Τι να πούμε για τον γιατρό Dr Ryke Hamer. Δείτε τα βίντεο του Dr Ryke Hamer και στα Ελληνικά

Πραγματικά υπάρχουν πολλές διαφορετικές εναλλακτικές θεραπείες, για σχεδόν κάθε ασθένεια που υπάρχει. Το καλύτερο φάρμακο είναι η ΔΙΑΤΡΟΦΗ … Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Αξίζει και είναι καθήκον όλων μας, να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε, για τις αληθινές θεραπείες που υπάρχουν.

Ευαγγέλου Μαριάννα Βιοχημικός

triklopodia
terrapapers


Ξεχάστε την Νανά Καραγιάννη που ξέρατε - Δείτε νέες φωτογραφίες


Η Νανά Καραγιάννη φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για τη μεγάλη μάχη που δίνει ώστε να ξεπεράσει την ανορεξία, παραδεχόμενη... πως βρίσκεται στο πιο ουσιαστικό σημείο όλων των προσπαθειών της. 


Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραδέχτηκε: «Δίνω την πιο ουσιαστική μάχη μου. Είναι η πιο αποτελεσματική προσπάθεια από όλες τις προηγούμενες», ενώ συμπλήρωσε: «Η περίοδος αυτή είναι καλύτερη εν συγκρίσει με το πρόσφατο παρελθόν. Κάθε άνθρωπος θέλει να πάρει τον χρόνο του. Πέρα από αυτό που σου λένε και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις, υπάρχουν στιγμές που εθελοτυφλείς, το υποβαθμίζεις».


Η Νανά Καραγιάννη, μάλιστα, δήλωσε: «Οι γιατροί προειδοποιούσαν από καιρό ότι υπάρχε κίνδυνος σε παθολογικό πια επίπεδο, γεγονός που πλέον το πιστεύω, το αντιλαμβάνομαι και φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα το καταλάβω περισσότερο», ενώ για την κατάστασή της σήμερα συμπλήρωσε: «Έχω πάρει τα περισσότερα κιλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι όλη μέρα στο τσιμπολόγημα. Υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή που πρέπει να τηρείται ευλαβικά».


Τέλος, η Νανά Καραγιάννη εξομολογήθηκε: «Η ανορεξία, βασικά, μου κατέστρεψε τη ζωή. Αυτή είναι η αλήθεια. Επηρέασε τη δουλειά, εμένα ψυχολογικά, τις σχέσεις μου με ανθρώπους. Όλα τα χάλασε. Είναι μια σαρωτική ασθένεια. Δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου».


yupiii.gr
- See more at: http://www.paraskinia.com


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/1




Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Μπορεί να μην έχουμε πολλά πράγματα αλλά έχουμε ακόμα την ελευθερία και την επιλογή να βγούμε στο φως του Ηλίου. 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη ανάγκη για εσωτερικότητα αλλά συγχρόνως θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες βαθιές πτυχές οι οποίες θα σας αφήσουν άφωνους αν θέλετε να βάλετε βέβαια το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Έρωτας: Ο μεγάλος έρωτας για έναν Σκορπιό σας βάζει σε μονοπάτια άγνωστα. Για αυτό η επαφή θα χρειαστεί να γίνει κάτω από την σφαίρα της λογικής. Αν σας βγουν στην επιφάνεια καχύποπτες σκέψεις θα χρειαστεί να τις αναθεωρήσετε γιατί δεν θα σας κάνουν καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε συνέχεια σχέδια για να δείτε με ποιο τρόπο θα τα βγάλετε πέρα αλλά πιθανόν κολλάτε στο θέμα του κεφαλαίου για αυτό πιθανόν να σκεφτείτε την λύση ενός δανείου. Η πληρωμή ασφάλειας ή υποχρεώσεις εφορίας θα σας ζορίσουν. Όχι ότι δεν θα βρείτε λύση. Για αυτό να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπορεί να βγει το κρυμμένο σας κομμάτι και να κάνετε πράγματα τρελά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει και κάτι το πολύ τραγικό. Πιθανόν να δικαιωθείτε για ένα πρόσωπο που είχατε αντιρρήσεις να ανοιχτείτε μαζί του. Πάντως θα γίνετε αρκετά κλειστοί και ίσως να μην μπορεί να σας πλησιάσει κάποιος εύκολα.
Έρωτας: Αναζητάτε την απόλυτη πίστη κι αυτό μπορεί να γίνει εμπόδιο στην επικοινωνία με το πρόσωπο που είστε μαζί. Κυρίως αν σχετίζεστε με Τοξότη, Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αγωνίζεστε για να βγάλετε ένα κομμάτι του παρελθόντος από πάνω σας που σίγουρα σας είναι μεγάλο βάρος ή έχετε χασούρα από εκεί γιατί μπορεί να αφορά σε ένα ακίνητο στο οποίο εμπλέκονται πολλά άτομα πιθανόν και συγγενικά.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι αναγκαίο να γίνετε περισσότερο σκεπτικοί και σοβαροί. Η επικοινωνία είναι μεγάλο σας προσόν και πιθανόν να υπάρχουν εμπλοκές συναισθηματικές και εξαιτίας τους να σταματήσετε την ανάπτυξή σας. Η σημερινή σας καθημερινότητα θα είναι κάπως δύσκολη.
Έρωτας: Η επαφή με τον Σκορπιό θα σας βάλει σε άλλα πιο κρυφά μονοπάτια και πιθανόν να βγάλει στην επιφάνεια έντονο ερωτισμό. Η πολιορκία επίσης από την πλευρά σας ενός Ιχθύ θα δώσει μια νέα διάσταση στην ζωή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε αυτή την στιγμή αν έχετε πράξει καλά σε θέματα οικονομικά και θα προσπαθήσετε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον να κάνετε οικονομία και γενικά περικοπές. Γενικά έχετε μια τάση να βγείτε από κάποια αδιέξοδα και θα βοηθήσει το μυαλό σας σε αυτό.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η διάθεση να ρισκάρετε με αναφορές του παρελθόντος πιθανόν να σας βγάλουν νοσταλγικές μνήμες και να ανοίξετε όλα τα παλιά ντουλάπια, βιβλία ή ακόμα και φωτογραφίες που σας συνδέουν με τα παλιά.
Έρωτας: Η ψυχική σας διάθεση είναι αρκετά έντονη και ίσως επιβάλλετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Αυτό θα βοηθήσει στο να ξεδιπλώσετε όλες σας τις εσωτερικές πτυχές. Για αυτό θα βρεθείτε σε μια καλή φάση όπου θα εκδηλώσετε τον καλό σας εαυτό με κάποια μικρά όμως tips ζήλειας, εκδίκησης ή μεγάλου πάθους. Μια παλιά γνωριμία θα βγει και πάλι στην επιφάνεια και πιθανόν να αφορά Παρθένο, Σκορπιό Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε τα πάντα με σκοπό την επίτευξη του στόχου σας. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να διατηρήσετε κάποια πράγματα που έχετε χωρίς να επεκταθείτε αλλά το ρίσκο μπορεί να σας τραβάει.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Σκέφτεστε και εκφράζεστε πολύ πιεστικά στους γύρω σας γιατί νιώθετε ότι κάτι γίνεται πιθανόν πίσω από την πλάτη σας. Αυτό σας δεσμεύει να είστε κατά κάποιο τρόπο επιφυλακτικοί ή ακόμα και υποψιασμένοι για κάτι.
Έρωτας: Μπορεί να σας βγει ξαφνικά να ανασφάλεια ή τάση για εκδίκηση γιατί μέσα σας έχετε φυλάξει κάτι που σας έχει ενοχλήσει από παλιά. Η ζήλεια πιθανόν να χαλάσει κάποιες ισορροπίες. Καλό είναι να μην ανακατέψετε χρήματα με συναισθήματα, αν σχετίζεστε κυρίως με Ταύρο, Σκορπιό η Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Βουτάτε στα δύσκολα και με κάποιο τρόπο ξεπερνάτε δυσκολίες, αλλά χρειάζεται να είστε πολύ προγραμματισμένοι και να κοιτάτε το συμφέρον σας. Οι έντονες επιθυμίες πιθανόν να σας στριμώξουν αν δεν μπορείτε να τις ικανοποιήσετε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Γίνεστε πιο ερευνητικοί κι αυτό βοηθάει στο να μαθαίνετε την αλήθεια πιο εύκολα. Η διάθεσή σας να ανακαλύψετε γνώση ή ακόμα και κάποιες πληροφορίες θα σας αλλάξουν κάπως την οπτική γωνία. Πιθανόν να επικοινωνήσετε με κάποια συγγενικά πρόσωπα. Η απόφαση να ξαναρχίσετε μια μισοτελειωμένη γνώση θα είναι έντονη.
Έρωτας: Έχετε κάποιες ανασφάλειες από έναν Σκορπιό οι οποίες όμως με μια συζήτηση από κοινού θα λυθούν εύκολα γιατί μερικές φορές λόγω του χαρακτήρα σας απομακρύνεστε ή κρατάτε αποστάσεις εξαιτίας της λογικής που βάζετε. Καλό θα ήταν να σταματήσετε να κάνετε συνέχεια συζητήσεις με τον εαυτό σας ή ακόμα και αναλύσεις για τον άλλον γιατί κάνετε σίγουρα λάθη. Ο Υδροχόος μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί αρκεί να του φερθείτε φιλικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα φροντίσετε να πληρώσετε άμεσα λογαριασμούς ή υποχρεώσεις. Αν δεν το κάνετε τουλάχιστον θα τα διαπραγματευτείτε με συζητήσεις. Η υπόθεση ενός συμβολαίου θα σας απασχολήσει εξ ίσου.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Χωρίς να το συνειδητοποιήσετε θα αναζητήσετε την ουσία των πραγμάτων και θα πάτε βαθιά. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε ότι η εξωτερική πραγματικότητα δεν σας εκφράζει τόσο πολύ και κάτι θα πρέπει να κάνετε. Η ασφάλεια θα μετρήσει σε όλα τα επίπεδα και πιθανόν να γίνετε για λίγο μυστικοπαθείς ή κλειστοί.
Έρωτας: Υπάρχουν βαθιές σεξουαλικές επιθυμίες τις οποίες θα βγάλετε προς τα έξω και σίγουρα δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι. Η προσωπική σας ζωή είναι πολύ έντονη αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε περίπτωση που θα σας βγουν κάποια απωθημένα ή αρνητικές σκέψεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πέσει με τα μούτρα στο να λύσετε κάποιες διαφορές και ένα κομμάτι από το παρελθόν σας το οποίο σας έχει βάλει σε μια κατάσταση αναμονής. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με το θέμα ενός ακινήτου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η εικόνα σας θα είναι αυτό που θα σας παρακινήσει ώστε να κάνετε μια αλλαγή στην προσωπικότητά σας η οποία θα είναι θετική. Ο λόγος είναι ότι θα αναδυθεί από μέσα σας μια νέα δύναμη.
Έρωτας: Μπορεί να μην το παραδέχεστε αλλά χρειάζεται να δείτε την πιο εσωτερική κατάσταση της σχέσης σας. Η πιθανή ανασφάλεια που μπορεί να νιώσετε ίσως να χαλάσει για λίγο τις σταθερές σας αλλά τουλάχιστον θα τα πείτε και θα ξελαφρώσετε. Η επαφή με Ταύρο ή Υδροχόο θα έχει κάποιες δυσκολίες αλλά θα τα καταφέρετε με πολύ αγάπη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει μεγάλες υποχρεώσεις και δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά και μια δουλειά που θα πρέπει να παραδώσετε σε μικρό χρονικό διάστημα. Μην αγχώνεστε γιατί θα έχετε καλή στήριξη η οποία θα βοηθήσει στο να τα βγάλετε πέρα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε αρκετά κλεισμένοι γιατί θέλετε να ανακαλύψετε ένα πιο βαθύ κομμάτι δικό σας. Πιθανόν να νιώθετε ότι έχετε κάποιους εχθρούς ή μυστικές συγκρούσεις είτε μέσα σας που αφορούν στο παρελθόν είτε με έναν Ταύρο που θέλει με τον τρόπο του να σας επιβληθεί.
Έρωτας: Το κρυφό ενδιαφέρον θα σας δώσει λαβές για να ασχοληθείτε έντονα με όλα τα κρυμμένα στοιχεία του ατόμου που σας ενδιαφέρει και ο τρόπος δεν θα μοιάζει με τις μεθόδους του αισιόδοξου και ανοικτού Τοξότη. Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός θα σας απασχολήσουν αρκετά.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να μην κινηθείτε όπως θέλετε και να μείνετε για λίγο στο περιθώριο κάνοντας αρκετές συζητήσεις σε μυστικό επίπεδο. Η σύνδεσή σας με το παρελθόν θα είναι κάπως επίπονη ειδικά αν αφορά σε χρέη ή υποχρεώσεις προς τρίτους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλετε να δείτε φίλους και άτομα με το οποία πιθανόν να είχατε χαθεί αλλά με τους δικούς σας όρους και τρόπους. Η ποιότητα είναι αναγκαία για να επικοινωνήσετε σωστά γιατί δεν θέλετε να υπάρχουν άτομα που να σας κατεβάζουν το επίπεδο. Πάντως θα υπάρχει και έντονη φιλοδοξία η οποία θα σας καθορίσει.
Έρωτας: Κρατάτε τις σωστές αποστάσεις για να μην υπάρχουν μπερδέματα και δυσκολίες και αυτό διευκολύνει τα πιθανόν αδιέξοδα. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να είναι πολύ σημαντική και θα σας δώσει βάθος και σιγουριά.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κερδίσετε ένα στοίχημα γιατί πιθανόν να έχετε δουλέψει ακριβά για κάτι και τελικά να δείτε ότι δικαιώνεστε. Να επιμείνετε πάντως για τις οικονομικές απολαβές που ζητάτε γιατί στο τέλος θα δικαιωθείτε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν δυσκολίες και συναισθηματικές εντάσεις με άτομα τα οποία πιθανόν να τα θεωρήσετε φίλους. Ίσως να περάσετε μια κρίση και να συγκρουστεί η παλιά ενέργεια με την νέα, δηλαδή να πρέπει να αφήσετε πίσω σας κάτι που σας έχει βλάψει και να προχωρήσετε.
Έρωτας: Οι αντιστάσεις που έχετε με ένα πρόσωπο κυρίως Σκορπιό είναι αυτό που σας ζορίζει γιατί μπορεί να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και να μην έχετε διάθεση να τους αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από οικονομικές αναμίξεις με Ταύρο ή Λιοντάρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κλείσετε κάποια παλιά τεφτέρια από το παρελθόν σας και αυτό σίγουρα θα σας ενοχλήσει αρκετά. Μην αφήνετε όμως να σας ρίξει κάτω γιατί υπάρχουν τρόποι διαφυγής.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Νιώθετε μια εσωτερική ένταση η οποία όμως ξεθυμαίνει με πολύ δυνατά συναισθήματα. Πάντως όπου βάζετε πάθος όλο και κάτι πετυχαίνετε και αυτό είναι πολύ καλό για θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νομικά.
Έρωτας: Υπάρχει ένας έντονος αισθησιασμός ο οποίος σας βοηθάει να κατακτήσετε ένα δύσκολο στόχο. Η επαφή με έναν Παρθένο σας δίνει νόημα. Επίσης ο Καρκίνος και ο Σκορπιός μπορεί να έχει μια πολύ καλή συναισθηματική σχέση μαζί σας. Με το Λιοντάρι θα υπάρχουν συγκρούσεις και ζήλειες τουλάχιστον από την πλευρά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες απαντήσεις από ένα πρόσωπο που κινείται στο εξωτερικό ή από ένα συνεργάτη ο οποίος θα σας δώσει αυτό που περιμένετε αλλά με κάποιους όρους.

Πηγή: http://www.astrology.gr



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger