E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!! Το Σκοπιανό δίκτυο Македонска радио телевизија κατέλαβε συχνότητα της ΕΡΤ !

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013



Πρόκειται για το δίκτυο MPT

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ και ήδη η συχνότητά της καταπατήθηκε από τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων. 


Πρόκειται για το δίκτυο MPT (Македонска радио телевизија) και η υπόθεση έχει ήδη εξοργίσει χιλιάδες τηλεθεατών της Θεσσαλονίκης που ήρθαν αντιμέτωποι με αυτή την ιδιότυπη «πολιτιστική εισβολή», μετά την εγκατάλειψη των συγκεκριμένων συχνοτήτων.



Σχόλιο Ιστολογίου :




Επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι κοιτάζουν το δέντρο ενώ στην ουσία χάνεται το δάσος δέν έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει το κλείσιμο της ΕΡΤ !!!
Εσείς όλοι που κατηγορείτε μία μερίδα εργαζομένων ώς καρεκλοκένταυρους τεμπελχανάδες και δέν ξέρω τι άλλο έιστε λίαν επιεικώς καραγκιοζάκια!
Σε όλα τα επαγγέλματα,σε όλες τις υπηρεσίες,σε όλο τον δημόσιο βίο υπάρχουν ευσυνείδητοι και ασυνείδητοι εργαζόμενοι,αυτό δεν σημαίνει πώς πρέπει να πάρει η μπάλα άπαντες!
Καταλαβαίνετε τι σημαίνει το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης ναί ή όχι?
Αφενός οι κύριοι αυτοί ελέω Τρόικας αποφασίσουν και διατάσσουν δίχως ηθικούς φραγμούς ( η σειρά σας κύριοι που δέν έχετε αντιληφθεί τι συμβαίνει έρχεται οσονούπω ),αφετέρου οι συχνότητες κινδυνεύουν !!!!!


Οι συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης υπάρχει ενδεχόμενο να πέσουν στα χέρια Σκοπιανών και Τουρκικών συμφερόντων,τίθεται εθνικό ζήτημα εάν δεν το αντιλαμβάνεστε!!!!!!!!

Παρόλα αυτά παραμένετε στους πεζοδρομιακούς διαλόγους σας περί χαρατσίου της ΕΡΤ περί κοπρόσκυλων εργαζομένων......περαστικά σας κύριοι.
Αντί το συγκεκριμένο γεγονός να σας αφυπνίσει παραμένετε απαθείς στην μιζέρια σας αμπελοφιλοσοφώντας.
Αύριο που θα χτυπήσει και την δική σας την πόρτα η ανεργία,αύριο που θα νιώσετε τι σημαίνει ουσιαστικό πήδημα απο την Τρόικα και τους εντολοδόχους της μην κλάψετε.

Αράξτε αναπαυτικότερα στον καναπέ σας,πιείτε το καφεδάκι σας,ρευτείτε.......
γυρίστε πλευρό και ονειρευτείτε !!!!!Προχτές δέχτηκα επιθέσεις για το συγκεκριμένο κείμενο γιατί καθώς φαίνεται η αλήθεια πονά..
Ομως όσο πικρή καί εάν είναι η αλήθεια δέν μπορείς να την αποκρύψεις αυτό το οποίο απευχόμουν συνέβη....


Μαίρη Λαγανά

- See more at: http://mlagananews.blogspot.gr




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger