Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H παρτενερ του Χαλκ Χογκαν εχει κανει sex tape και με αλλους επωνυμους (φωτο)

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012


Σε στούντιο είχε μετατρέψει το κρεβάτι της η Χέδερ Κλεμ, σύζυγος του Bubba The Love Sponge και παρτενέρ του Χάλκ Χόγκαν στο sex tape που μόλις κυκλοφόρησε. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων του συζύγου της, υπάρχουν τουλάχιστον δυο ακόμη βίντεο που την δείχνουν να απολαμβάνει την «φροντίδα» επώνυμων.
Την ίδια ώρα που ο Χάλκ Χόγκαν μηνύει έναντι 100 εκ. δολαρίων το σάιτ Gawker (που πρωτοδημοσίευσε απόσπασμα του βίντεο) και ζητάει από το FBI να επέμβει, οι υπάλληλοι του dj συζύγου της δηλώνουν πως αυτό είναι μόνο η αρχή. «Όταν κυκλοφόρησε το βίντεο με τον Χάλκ, δεν εκπλαγήκαμε, αφού το είχαμε ήδη δει. Άλλωστε δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο βίντεο της Χέδερ να κάνει σεξ με ένα επώνυμο που μας έχει φέρει να δούμε ο Bubba».
Αυτό δήλωσε μέλος του προσωπικού στον ραδιοφωνικό σταθμό στην Φλόριντα που δουλεύει ο σύζυγος της Χέδερ. Προσθέτοντας πως ο Bubba απολάμβανε να βλέπει ο ίδιος και να δείχνει και σε άλλους την γυναίκα του να κάνει σεξ.
Όπως ακριβώς απολάμβανε να την βάζει να ανεβάζει στο twitter σέξι φωτό των γλουτών της (όπως αυτή κάτω) στο δικό του λογαριασμό.
Με άλλα λόγια, όλοι ήξεραν τα βίτσια της Χέδερ και του Bubba. Εκτός του Χάλκ που πήγε και πιάστηκε κορόιδο.





Κοριτσια με tattoo εργα τεχνης (σ)τα κορμια τους! (φωτο)

Άλλο ένα εντυπωσιακό extra τεύχος-αφιέρωμα κυκλοφόρησε το διάσημο πλέον περιοδικό των tattoo, «Inked», το «Inked Girls», που τείνει πλέον να καθιερωθεί και να γίνει διμηνιαία έκδοση.Το «Inked Girls» διαφοροποιείται αρκετά από τη μηνιαία δημοφιλή έκδοση ως προς το ότι παρουσιάζει ΜΟΝΟ φωτογραφήσεις εντυπωσιακών κοριτσιών με tattoo, διάσημων ή μη, ενώ απουσιάζουν εντελώς οι συνεντεύξεις και τα κείμενα.

Να σημειώσουμε ότι το «Inked» πρωτοκυκλοφόρησε το 2004, πρώτα σαν τετράμηνη έκδοση, ενώ το 2007 αγοράστηκε από τον πρόεδρο της Nylon Holding, Inc. και εκδότη του γυναικείου «Nylon», Donald Hellinger, ο οποίος όχι μόνο το αναβάθμισε αλλά κατάφερε σήμερα να το έχει κάνει εντελώς mainstream με αποτέλεσμα να κοσμεί τα ίδια stands με το «GQ» ή το «Vaniti Fair».
Πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα η ελληνική έκδοση του «Inked»!

































































































































































































































































































































































































Καυτο τριγωνο Μπραντ, Τζολι, Ανιστον,ξανα!

Κι ενώ ο Μπράντ Πιτ είναι αυτός που δεν θέλει τα media να αναφέρονται στο… “ανύπαρκτο” ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε εκείνον, τη νυν αρραβωνιαστικιά του Αντζελίνα Τζολί, αλλά και την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον, φαίνεται πως το νέο διαφημιστικό του διάσημου αρώματος Σανέλ, τον «ακυρώνει» πλήρως!
Μετά το περσινό του ατόπημα, να χαρακτηρίσει «βαρετή» τη σχέση του με την Τζένιφερ Άνιστον, πέντε χρόνια μετά το χωρισμό τους, το νέο διαφημιστικό σποτάκι στο οποίο πρωταγωνιστεί παρουσιάζει τον σταρ να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναικείες φιγούρες, με ευθείες αναφορές τόσο στη μελαχρινή Αντζελίνα, όσο και στην ξανθιά Τζένιφερ.
Ο 48χρονος ηθοποιός απαγγέλλει έναν μονόλογο και η εικόνα με τη μελαχρινή σιλουέτα παραπέμπει ευθέως στην 38χρονη Τζολί, με το μαύρο μακρύ φόρεμα και το σκούρο τόνο του κραγιόν.
Αμέσως μετά κυριαρχεί η εικόνα μιας ξανθιάς, με ατημέλητο μαλλί, φορώντας ένα λευκό αέρινο φόρεμα και περπατώντας ξυπόλυτη σε μια αμμουδιά… Και ποια άλλη θα μπορούσε να θυμίζει, εκτός από την Τζένιφερ Άνιστον!

Στο μονόλογό του ο ηθοποιός αναφέρει: «Δεν είναι ένα ταξίδι, κάθε ταξίδι τελειώνει… αλλά συνεχίζουμε. Ο κόσμος αλλάζει και αλλάζουμε και εμείς με αυτόν. Και σχέδια εξαφανίζονται, τα όνειρα αναλαμβάνουν… Αλλά όπου κι αν πάω, εκεί είσαι… η τύχη μου, η μοίρα μου…».
Δείτε το βίντεο:



http://www.pkool.gr/

Τα ιερα "τερατα" του Χολιγουντ (Φωτογραφιες)

Δείτε σ ένα φωτογραφικό αφιέρωμα, τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ όλων των εποχών.. 




















































































































































































































http://aetos-grevena.blogspot.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger