Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Α-Δ-Ι-Α-Ν-Ο-Η-Τ-Ο! Δειτε τον τροπο με τον οποιο

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013



Η Jacqueline Samuel χρησιμοποίησε κάτι που όλοι έχουμε στη διάθεση μας, προκειμένου να βγάλει πολλά χρήματα βοηθώντας παράλληλα ανθρώπους που απευθύνθηκαν σε αυτήν.
Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάζει χρήματα (6)
Η 29χρονη κάτοικος της Νέας Υόρκης άνοιξε μια νέα επιχείρηση που ονομάζεται «The Snuggery», και πουλάει κάτι πολύ ασυνήθιστο. Ξεκινώντας από τα 60 δολάρια, δηλαδή περίπου 46 ευρώ, άνθρωποι πληρώνουν για να κάνουν αγκαλίτσες και να «χουζουρέψουν» με την Jacqueline για μια συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, σε έναν εντελώς μη σεξουαλικό τρόπο.
Ως φοιτήτρια της γνωσιακής επιστήμης, η Jacqueline πιστεύει πως το ανθρώπινο άγγιγμα μπορεί να διώξει το στρες και τον εκνευρισμό για πάνω από 5 μέρες και αυτό είναι το σκεπτικό της επιχείρησης της. Οι πελάτες της είναι κυρίως άνδρες, αλλά είναι φυσικά ανοιχτή σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες της.
Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάζει χρήματα (8)
Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάζει χρήματα (4)
Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάζει χρήματα (3)
Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάζει χρήματα (7)
Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάζει χρήματα (5)
Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάζει χρήματα (2)



http://www.otherside.gr



Σαββας Γκέντζογλου: Έπεσε το αεροπλάνο που επέβαινε και σώθηκε από θαύμα!


Άγιο είχε ο Σάββας Γκέντζογλου ο οποίος επέβαινε στο αεροπλάνο που έφερε τούμπες πριν περίπου μιάμιση ώρα κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Φιουμιντσίνο στη Ρώμη. Ο ίδιος μιλώντας στο blog μας από το αεροδρόμιο της Ρώμης όπου και βρίσκεται τώρα για εξετάσεις αποκάλυψε καρέ καρέ την περιπέτειά του «Την ώρα που κατέβηκαν οι ρόδες και ήμασταν έτοιμοι να προσγειωθούμε-ερχόμασταν απο Πίζα- το αεροπλάνο από τον αέρα άρχισε να φέρνει τούμπες. Δεν κατάλαβα και πολλά. Ευτυχώς είμαι ζωντανός. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία απο το περιστατικό. Περαστικά Σάββα. Είχε άγιο το παλικάρι.


http://blogs.gossip-tv.gr

Μαζορέτες από το παρελθόν (φώτο)



Αμερικανίδα μαζορέτα κατά τη διάρκεια προπόνησης το 1954





Μια ομάδα Αμερικανίδων του γυμνασίου twirlers προπονούνται με σκυτάλες το 1954




Αμερικανίδες μαζορέτες προπονούνται στο γήπεδο ποδοσφαίρου του σχολείου στο Ορλάντο το 1954





Αμερικανίδες μαζορέτες προπονούνται το 1954




Αμερικανίδα μαζορέτα κατά τη διάρκεια προπόνησης το 1954




Μια ομάδα Αμερικανίδων του γυμνασίου twirlers προπονούνται με σκυτάλες το 1954




Μια ομάδα Αμερικανίδων του γυμνασίου πετάνε τις σκυτάλες στον αέρα το 1954


To… μπατσάκι του παρουσιαστή στον πισινό της σελέμπριτι Κλόε Καρντάσιαν (φώτο)



Μπορεί τα σκήπτρα, σε ό,τι έχει να κάνει με… πισινούς, να τα έχει η αδερφή της, Κιμ, αλλά από ό,τι φαίνεται η Κλόε Καρντάσιαν είναι επίσης… ανθεκτική!
Ο παρουσιαστής του X-Factor, Άντι Κοέν, θέλησε να κάνει ένα crash test και η Κλοέ, που εμφανίστηκε με ένα πολύ… κολλητό, μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι ψηλές μπότες, δεν του χάλασε το χατίρι! Το σόου που παρουσιάζει ο Κόεν ονομάζεται Watch What Happens

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν είναι πολύ πιο προικισμένη στο συγκεκριμένο σημείο!

http://www.koolnews.gr

Η πορνοστάρ που κατακτά το διάστημα!


Η βραβευμένη 34χρονη ηθοποιός ενηλίκων Coco Brown, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με υπόθεση, όπως "Big Booty Bomb 2," "Sugarwalls Slop Shots" και άλλες, αφήνει την τέχνη και προετοιμάζεται να ταξιδέψει στο διάστημα!


Η Coco έχει αφήσει τα πλατό του Λος Άντζελες και βρίσκεται στην Ολλανδία όπου κάνει εντατικά μαθήματα για να ταξιδέψει στο διάστημα. Αναμένεται να είναι η πρώτη πορνοστάρ που θα πάει στο διάστημα και μόλις η δεύτερη Αφρααμερικανή που θα επιχειρήσει κάτι τέτοιο.

Η Brown πλήρωσε εκατό χιλιάδες δολάρια ώστε να είναι μια από τους πρώτους ιδιώτες που θα ταξιδέψουν στο διάστημα με το διαστημικό σκάφος της εταιρίας SpaceXC.

Η SpaceX και άλλη μία εταιρία, η Orbital Sciences Corp έχουν ήδη συνάψει συμβόλαια συνολικής αξίας 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να μεταφέρουν εφόδια στον ISS.

Η SpaceX είναι επίσης μία από τις τέσσερις εταιρίες που συναγωνίζονται ποια θα κατασκευάσει “διαστημικά ταξί” που θα μεταφέρουν αστροναύτες, τουρίστες και ερευνητές στο διάστημα.

Πηγή: news247

Χώρισε από την Τέιλορ Σουίφτ και το… γιόρτασε με σέξι στριπτιζέζ!


Φαίνεται πως το να είσαι ποπ σταρ αποδίδει καλά! Έτσι λοιπόν, ο τραγουδιστής των One Direction, Χάρι Στάιλς, λίγες μόλις ημέρες μετά τον χωρισμό του με την Τέιλορ Σουίφτ, όπως όλα δείχνουν δεν… σκοτίστηκε πολύ, αφού ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να απολαμβάνει ένα προσωπικό στριπτίζ από μια μισόγυμνη κοπέλα, ως δώρο για τα 19α γενέθλιά του.
Ο διάσημος τραγουδιστής άφησε τις… έγνοιες πίσω του και έκανε πάρτι μαζί με φίλους του από τον χώρο της showbiz. Αφού λοιπόν γύρισαν πρώτα μερικά κλαμπ στο Λονδίνο, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους, όπου και κάλεσαν μια στριπτιζέζ που έδειξε στο νεαρό Χάρι τα… κάλλη της.

http://www.koolnews.gr

ΦΩΤΟ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Η εξελιξη μιας απιθανης ζωγραφου



Δείτε πώς άλλαζαν οι πίνακές της από την ηλικία των 4 μέχρι να φτάσει τα 16…


4 ετών



5 ετών



6 ετών



7 ετών



8 ετών



9 ετών



10 ετών



12 ετών



13 ετών



14 ετών



15 ετών



16 ετών

tsantiri  




Η απίστευτη φράση που είπε η Μαρινέλλα όταν είδε την σύζυγο του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη!


Πλήθος επωνύμων βρέθηκε στην πρεμιέρα του "Ρεσιτάλ", της συνάντησης μετά από τριάντα έξι χρόνια δύο σπουδαίων καλλιτεχνών, της Μαρινέλλας και τoυ Κώστα Χατζή, στο θέατρο Παλλάς. Μεταξύ αυτών, ήταν και ο Πασχάλης με την σύζυγό του Αλίκη Αρβανιτίδη.

Μετά το τέλος της παράστασης κι ενώ οι παρευρισκόμενοι έδιναν τα συγχαρητήριά τους στους δύο καλλιτέχνες, η Μαρινέλλα που κρατούσε ένα ποτήρι κρασί στο χέρι της, μόλις είδε δίπλα της την Αλίκη είπε: "Αχ! Έτσι και την βρέξω με το κρασί... την Πασχάλαινα"!

Δείτε το βίντεο:

zappit

Ήθελε να σκοτώσει μια αράχνη και ανατίναξε όλο το σπίτι!


Έριξε απίστευτη ποσότητα εντομοκτόνου πίσω από το πλυντήριο την ώρα που αυτό δούλευε. 


Προσπάθησε να σκοτώσει με εντομοκτόνο μια αράχνη και ..ανατίναξε το σπίτι της! Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει η αστυνομία του Σίδνεϊ που ερευνά τα αίτια μιας έκρηξης σε σπίτι της περιοχής Κιριμπίλι του Σίδνεϊ.

Από τις αστυνομικές έρευνες προκύπτει ότι μια γυναίκα χρησιμοποίησε μεγάλη ποσότητα εντομοκτόνου για να σκοτώσει μια αράχνη που «κρύφτηκε» κάτω από το πλυντήριο της.

Το πλυντήριο δούλευε εκείνη την ώρα με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και να προκληθούν μεγάλες ζημιές στο μπάνιο και την κουζίνα του σπιτιού.

Ευτυχώς η 66χρονη γυναίκα υπέστη μόνο μικροτραύματα.

http://www.newsit.gr


Βρέθηκαν μυστηριώδεις μωβ μπάλες – Είναι εξωγήινες;



«Δεν είναι από αυτόν τον κόσμο», κάτοικοι του Τουκσόν της Αριζόνα παραξενεύτηκαν από την εμφάνιση χιλιάδων μικροσκοπικών μωβ σφαιρών που εμφανίστηκαν εν τω μέσω της ερήμου.
Τις σφαίρες ανακάλυψε ένα ζευγάρι το οποίο απολάμβανε έναν περίπατο την Κυριακή. Εκεί που έβγαζαν φωτογραφίες, είδαν κάτι το οποίο δεν είχαν ξαναδεί ποτέ προηγουμένως.
Κάποιες σφαίρες ήταν υδάτινες και κάποιες ημιδιαφανείς. Όλες τους βρίσκονταν απομονωμένες από το υπόλοιπο έδαφος της ερήμου. Το ζευγάρι φώναξε αμέσως έναν ζωολόγο και τον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό. Κανείς δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τις σφαίρες. Έμοιαζαν με μάρμαρα που έσταζαν μία υγρή ουσία.
Άλλοι λένε ότι πρόκειται για ανθρώπινα προϊόντα που σχεδιάστηκαν για να κρατούν φυτά ενυδατωμένα κι άλλοι λένε ότι πρόκειται για μύκητες ή μούχλα. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το πώς τοποθετήθηκαν στην έρημο και γιατί.

http://www.koolnews.gr

Προπονητής έκανε τον… τυφλό διαιτητή (video)



Πολλές φορές ένας προπονητής, οπαδοί και παίκτες θέλοντας να διαμαρτυρηθούν σε ένα διαιτητή για μια λανθασμένη απόφασή του, σπεύδουν να αναρωτηθούν αν δεν βλέπει καλά.
«Μα είσαι τυφλός;» είναι το ερώτημα που απευθύνουν και φυσικά παίρνουν την άγουσα προς τα αποδυτήρια. Δείτε όμως έναν απίστευτο τρόπο που επέλεξε ένας προπονητής ομάδας χόκει στον πάγο, για να διαμαρτυρηθεί προς τους διαιτητές, κάνοντας ο ίδιος τον… τυφλό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η κατάληξη βέβαια δεν ήταν διαφορετική. Αποβλήθηκε και είδε το υπόλοιπο παιχνίδι από την τηλεόραση των αποδυτηρίων…

Δείτε πώς ήταν η Μέγκαν Φοξ πριν τις πλαστικές

Αν και η ίδια δεν το έχει παραδεχθεί ποτέ δημοσίως, ξένα δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί πολλάκις για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει υποβληθεί, προκειμένου να τελειοποιήσει την ομορφιά της.
Πώς ήταν λοιπόν η Μέγκαν Φοξ πριν την αγγίξει το μαγικό χέρι του πλαστικού χειρουργού; 
Στη φωτογραφία η Χολιγουντιανή ηθοποιός είναι 19 ετών. 
Πάντως, η διαφορά της με τη σημερινή εικόνα της δεν είναι και τόσο μεγάλη. Έχει σίγουρα αλλάξει τη μύτη της και έχει τονίσει τα ζυγωματικά της. 
Ωστόσο, από τότε φαινόταν πως θα εξελιχθεί σε μία από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη.


Πηγή: radar

ΓΑΜΟΣ: Το κέρατο σώζει!


Η απιστία σώζει το γάμο. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης μιας ιστοσελίδας γνωριμιών.


Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας ashleymadison.com, Noel Biderman, έκανε την αμφιλεγόμενη αυτή δήλωση μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων που θέλουν τους Βρετανούς να έχουν «βελτιωθεί» στο θέμα του φλερτ και των εξωσυζυγικών σχέσεων.

Τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν ότι ενώ ο αριθμός των διαζυγίων που οφείλονται σε περιπτώσεις μοιχείας έχει πέσει τα τελευταία 30 χρόνια, ο αριθμός των δυστυχισμένων ζευγαριών που απευθύνονται σε site γνωριμιών έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Οι ιστοσελίδες γνωριμιών στο διαδίκτυο έχουν συμβάλλει στην κατακόρυφη πτώση των διαζυγίων λόγω εξωσυζυγικών σχέσεων, καθώς χάρη σε αυτά είναι όλο και λιγότεροι οι Βρετανοί που «πιάνονται».

«Απ' όσο βλέπουμε από τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των μελών μας, η απιστία γνωρίζει μεγάλη άνθηση. Δεν έχει αλλάξει η ανθρώπινη φύση, αλλά η τεχνολογία» είπε ο ίδιος. Ο Biderman εκτιμά ότι οι κρυφές σχέσεις σε αρκετές περιπτώσεις σώζουν το γάμο.

«Ακούγεται σκληρό, αλλά πιστεύω ότι η πτώση των διαζυγίων την προηγούμενη δεκαετία, οφείλεται ακριβώς σε αυτό. Η ιδανική σχέση έχει δύο βασικά συστατικά. Το να καταφέρεις να συναντήσεις κάποιον και να μη γίνεις αντιληπτός» πρόσθεσε.

Πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήγαγε η ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι το 88% των ανδρών και το 91% των γυναικών που έχουν εξωσυζυγική σχέση, ισχυρίζονται ότι το κάνουν για να σώσουν το γάμο τους.

Η ιστοσελίδα έχει 17 εκατ. μέλη σε όλον τον κόσμο από τότε που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2002.

http://www.dete.gr

Τι προσφέρει η χορτοφαγία σε σχέση με το κρέας και το ψάρι


Σίγουρα όλοι έχουν ακούσει ότι το να αποφεύγουμε το κρέας και σε κάποιες περιπτώσεις και το ψάρι, και να βάλουμε στη διατροφή μας χόρτα φρούτα και λαχανικά, κάνει καλό στην καρδιά. Μια νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έρχεται να οριοθετήσει τις πιθανότητες και να τονίσει πως η χορτοφάγοι, μπορούν να μειώσουν μέχρι και κατά 1/3 τον κίνδυνο να πάθουν κάποιο καρδιαγγειακό πρόβλημα. Το γιατί συμβαίνει αυτό διαβάστε το αμέσως... 


Με απλά λόγια, οι επιστήμονες της Μονάδας Επιδημιολογίας Καρκίνου του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, με επικεφαλής την καθηγήτρια Φραντσέσκα Κράου, κατέληξαν ότι η χορτοφαγία μειώνει τους παράγοντες κινδύνου που είναι η χοληστερίνη, η πίεση, και το βάρος. Στη διαπίστωση τους μάλιστα που δημοσίευσαν στο περιοδικό κλινικής διαιτολογίας "American Journal of Clinical Nutrition", συμπέρανα, αφού μελέτησαν 44.500 ανθρώπους, ότι οι 15.100 (34%) που ακολουθούσαν χορτοφαγική διατροφή είχαν μειωμένη κατά 1/3 πιθανότητες να έχουν κάποιο πρόβλημα καρδιάς.

Η μελέτη έδειξε ότι οι χορτοφάγοι έχουν σε γενικές γραμμές χαμηλότερη κακή χοληστερίνη (LDL), χαμηλότερη αρτηριακή πίεση, και διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο για διαβήτη. Το βάρος αυτών των ανθρώπων επίσης βρίσκεται στον μέσο όρο του φυσιολογικού.

«Το κεντρικό μήνυμα είναι ότι η διατροφή αποτελεί βασικό παράγοντα που επηρεάζει την υγεία της καρδιάς, αν και δεν παροτρύνω τον καθένα να γίνει χορτοφάγος. Οι χορτοφάγοι έχουν συνήθως χαμηλότερο επίπεδο κορεσμένων λιπών, με αποτέλεσμα να έχουν και μειωμένο κίνδυνο για καρδιοπάθεια», τόνισε η υπεύθυνη της έρευνας.

Πάντως, το Βρετανικό Καρδιολογικό Ίδρυμα αναφερόμενο στη νέα έρευνα τονίζει ότι η ισορροπημένη διατροφή που συμπεριλαμβάνει και κρέας, είναι η ιδανική και διευκρινίζει πως μόνο η χορτοφαγία, δεν αποτελεί θέσφατο για μια υγιή καρδιά. 

http://iatropedia.com

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ NTOKOYMENTO! Η στιγμή της σύλληψης χιλιάδων δραπετών!

Είναι γνωστή η είδηση ότι πριν από λίγες ημέρες  15 000 περίπου  κροκόδειλοι δραπέτευσαν από τη φάρμα κροκοδείλων Rakwena στον ποταμό Limpopo κατά την διάρκεια πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή την περασμένη εβδομάδα. Χιλιάδες κροκόδειλοι προσπάθησαν να κρυφτούν στα έλη και στα γειτονικά δάση από πορτοκαλεώνες που υπάρχουν εκεί.

Παρακάτω σας έχουμε φωτογραφικό ντοκουμέντο από την σύλληψη πολλών εκ των δραπετών:

































Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger