Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Tα 7 κοπλιμέντα που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Είναι γνωστό ότι το θηλυκό γένος τρέφεται με τα αντρικά κοπλιμέντα, γιατί έτσι ικανοποιούνται οι ανάγκες του για επιβεβαίωση...




Όμως, ποιά είναι τα καλύτερα γλυκόλογα που κάθε μα κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της;


Ανακαλύψτε τα στις παρακάτω γραμμές...

Οι γυναίκες αναζητούν το απόλυτο. Σε θέλουν για πάρτη τους και σε θέλουν ολοκληρωτικά. Δεν θέλουν να έρχονται ούτε δεύτερες, ούτε καν αναπληρωματικές στην καρδιά σου και στην ερωτική σου επιθυμία. Και για του λόγου το αληθές: αν το προσέξεις, οι παρακάτω προτάσεις εμπεριέχουν τουλάχιστον ένα "ποτέ" ή ένα "τίποτα".

Είναι τα καλύτερα κοπλιμέντα που μπορείς να πεις στην κοπέλα σου, γιατί δεν υπάρχει θηλυκό πάνω στη γη, που να μην "λυγίσει" ακούγωντας τις παρακάτω φράσεις να βγαίνουν από τα χείλια ενός άντρα...

1. "Δεν θα βρω ποτέ άλλη σαν εσένα"

Είναι ο μεγαλύτερος φόβος κάθε γυναίκας. Κι αν αποφασίσουν να σε χωρίσουν και μετά από ένα μήνα σε δουν αγκαλίτσα με το πιστό αντίγραφο της Λίμα; Και αν παρόλο που προσπαθήσουν να την μειώσουν σε ότι αφορά την εξυπνάδα της, αποδειχτεί από έγκυρες πηγές ότι είναι μακρινή απόγονος του Χόκινς και σου συμπεριφέρεται καλά; Για αυτό, αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα πετύχεις στο δρόμο σου όταν οι δικοί σας έχουν χωρίσει, δώσε της τουλάχιστον αυτήν την ψεύτικη υπόσχεση. Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο -και κάτι χειρότερο.

2. "Είναι η πρώτη φορά που είμαι αληθινά ερωτευμένος"

Για μια ακόμα φορά θα ικανοποιήσεις από τις πιο διαδεδομένες γυναικείες φιλοδοξίες: να έχουν την "πρωτιά" στην καρδιά ενός άντρα. Γιατί μπορεί να είναι η δέκατη γυναίκα με την οποία κάνεις σχέση, αλλά αν της πεις αυτές τις μαγικές λεξούλες, θα ανέβει η αυτοπεποίθηση της και θα σταματήσει -τουλάχιστον προσωρινά- να προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τις πρώην σου.

3. "Δεν θέλω να αλλάξεις σε τίποτα".

Με αυτές τις μαγικές λεξούλες θα της φτιάξεις ολόκληρη τη χρονιά. Η γυναικεία ανασφάλεια δεν είναι αστείο πράγμα και με αυτήν την λεκτική συνταγή, την εκμηδενίζεις.

4. "Είσαι η πρώτη μου προτεραιότητα"

Δεν είναι οι φίλοι μου. Δεν είναι η δουλειά μου. Υπάρχεις μόνο εσύ. Ναι, ΟΚ, είναι λίγο too much, αλλά αν το καλοσκεφτείς ότι έχει σχέση με τον έρωτα έχει μια μικρή τάση προς την υπερβολή. Το μήνυμα που θα πρέπει να πάρει θα το πάρει, μην ανησυχείς...

5. "Είμαι περήφανος για σένα"

Καμία δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα που να μην θέλει να την εμφανίζει στην παρέα και γενικότερα να δείχνει έμμεσα ότι δεν την εκτιμάει σαν άνθρωπο. Καλή και η σεξουαλική επιβεβαίωση, αλλά μετά από λίγο, όλες θα αναρωτηθούν: άραγε με θέλει μόνο για το σεξ ή με "πάει" και σαν άτομο; Για αυτό και ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται, πεθαίνουν να ακούσουν και τέτοια, πιο "ξενέρωτα" λόγια...

6. "Ακόμα κι αν πάρεις 10 κιλά, εγώ θα σε θέλω το ίδιο"

Έτσι θα της δείξεις ότι δεν είσαι ένα ρηχό γαϊδούρι που το μόνο που κοιτάει είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μόνο πρόσεχε μην της το λες καθημερινά και κάθε φορά που το ακούει δαγκώνει και ένα κομμάτι σοκολάτα και σε τρεις μήνες παίρνει μια 20αριά κιλά, κατευθείαν στα πισινά. Γιατί μετά θα πρέπει να αποδείξεις στην πραγματικότητα ότι είσαι άντρας που τηρείς το λόγο σου.

7. "Είσαι πολύ σέξι"

Και γενικά οτιδήποτε που να παραπέμπει στο πόσο την θες. Δεν μιλάμε να το πεις αυτό σε μια που τυχαίνει αυτή τη στιγμή να κάνεις σεξ. Σε μια σχέση, ειδικότερα όταν έχει περάσει αρκετός καιρός, η γυναίκα θέλει να ακούσει ότι είναι ακόμα επιθυμητή ερωτικά. Άσε που όσο πιο συχνά λες τέτοια "πρόστυχα" και καυτά κοπλιμέντα, τόσο θα αυξάνονται οι ορέξεις της.



Read more: http://www.newsbomb.gr

Αξίζει να διαβάσετε το πείραμα με τις μαϊμούδες!



Το παρακάτω πείραμα βασίζεται σε πιθήκους/μαιμούδες αλλά σίγουρα μέσα από αυτό μπορούν να ταυτιστούν ανθρώπινες συμπεριφορές που ο καθένας από εμάς έχει εισπράξει στην καθημερινότητα του. 

Ο Αμερικανός ψυχολόγος ερευνητής Χάρι Χάρλοου (Harry Harlow) έκλεισε πέντε πιθήκους σε ένα μεγάλο κλουβί, στην οροφή του οποίου κρέμονταν δεμένη με σκοινί μια μπανάνα.

Ακριβώς κάτω από την μπανάνα, ο Χάρλοου τοποθέτησε μια σκάλα, έτσι ώστε οι πίθηκοι να μπορούν ν' ανεβούν και να την πάρουν.

Όταν ένας πίθηκος επιχειρούσε να ανεβεί την σκάλα για να πιάσει την μπανάνα, τότε όλοι οι πίθηκοι καταβρέχονταν με παγωμένο νερό.

Όταν σταματούσε το κατάβρεγμα με το παγωμένο νερό, οι πίθηκοι επιχειρούσαν και πάλι ν' ανεβούν την σκάλα και να πάρουν την μπανάνα, αλλά η νέα ψυχρολουσία που ακολουθούσε, τους έκανε να σταματούν την προσπάθειά τους.

Αφού επαναλήφθηκε η ίδια διαδικασία για μερικές φορές ακόμα, στο τέλος οι πίθηκοι εγκατέλειψαν τελείως την προσπάθεια τους να πάρουν την μπανάνα, συνδέοντας και συσχετίζοντας την τιμωρία τους με το παγωμένο νερό μ' αυτήν ακριβώς την προσπάθεια.

Στην επόμενη φάση του πειράματος, ο Χάρλοου αντικατέστησε τον έναν από τους πιθήκους, με έναν άλλον που δεν είχε την εμπειρία της ψυχρολουσίας.

Όταν αυτός -φυσιολογικά- επιχείρησε να ανέβει την σκάλα για να φτάσει την μπανάνα, τότε οι υπόλοιποι τέσσερις πίθηκοι που γνώριζαν τις συνέπειες της προσπάθειάς του, του επιτέθηκαν εμποδίζοντάς τον να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

Το ίδιο σκηνικό συνέβαινε, έως ότου ο νεοφερμένος πίθηκος εμπέδωσε πως η προσπάθειά του να πάρει την μπανάνα εξαγρίωνε τους άλλους τέσσερις πιθήκους που του επιτίθονταν με πολύ άγριες διαθέσεις, οπότε σταμάτησε κι αυτός οριστικά την προσπάθεια του ν' αποκτήσει την μπανάνα.

Στην συνέχεια, ο Χάρλοου αντικατέστησε έναν ακόμη πίθηκο. Κι αυτός, ο νέος πίθηκος, όπως ήταν αυτονόητο θέλησε να σκαρφαλώσει στη σκάλα και να πιάσει την μπανάνα.

Και πάλι όμως εξελίχτηκε η ίδια σκηνή: Οι υπόλοιποι πίθηκοι, μαζί κι αυτός που δεν είχε καταβραχεί με παγωμένο νερό, του επιτέθηκαν ματαιώνοντας την προσπάθειά του.

Η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε, έως ότου αντικαταστάθηκαν όλοι οι πίθηκοι. Έτσι, τώρα, στο κλουβί υπήρχαν πέντε πίθηκοι, που κανένας τους δεν είχε δεχτεί την τιμωρία της ψυχρολουσίας και φυσικά αγνοούσαν για ποιον λόγο συνέβαινε αυτή.

Κάθε φορά όμως γίνονταν το ίδιο ακριβώς πράγμα: Ο νεοφερμένος πίθηκος που επιχειρούσε να πάρει την μπανάνα, δέχονταν την επίθεση των υπόλοιπων. Γίνονταν δηλαδή υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Γιατί πολύ απλά, «έτσι βρήκαν τα πράγματα»...

Μήπως βρίσκετε κάποιες ομοιότητες και με την ανθρώπινη πραγματικότητα; 



Πηγή: zoomblog.org

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger