Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανέκδοτο: Ο σταυρός...

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012


Πάει ένας τύπος σε ένα μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη. Εκεί λοιπόν που χάζευε, βλέπει σε μινιατούρα την εκκλησία της Αγ. Σοφίας.
- Πόσο κάνει αυτό το σπιτάκι; ρωτάει τον μαγαζάτορα.
- Ρε άσχετε, αντίχριστε, δεν είναι σπιτάκι!!!!! Η εκκλησία της Αγ. Σοφίας είναι, απαντάει ο μαγαζάτορας. Τέλος πάντων 900 ευρώ κάνει, απαντάει όλο νεύρα....
- Ααα, πολύ ακριβή είναι!!! Δεν την θέλω!
Λίγο πιο δίπλα, βλέπει ένα καντήλι και λέει:
- Ωραίο αυτό το κεράκι, πόσο κάνει;
Ξανανευριάζει ο μαγαζάτορας και λέει:
- Δεν είναι κεράκι, καντήλι είναι αντίχριστε, και κάνει 500 ευρώ!
- Ααα, πολύ ακριβό είναι!! Δεν το θέλω!
Πάει λίγο πιο πέρα, και βλέπει ένα σταυρό με τον Χριστό και λέει:
- Ωραίος αυτός ο σταυρός, πόσο έχει;
Ενθουσιασμένος ο μαγαζάτορας που επιτέλους αναγνώρισε κάτι, λέει:
- Ευτυχώς, ξέρεις και κάτι από θρησκεία, θα στον δώσω 1 ευρώ....
Και λέει ο κύριος:
- Μαζί με αυτόν τον τύπο επάνω;

Bentley EXP 9 F concept

Απόβαση στην Κίνα.
Η Bentley γνωρίζει τον τρόπο να μας πλημμυρίζει υπερπολυτελή όνειρα.

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία επέλεξε την έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου για ν’ ανακοινώσει το εντυπωσιακό της SUV.
Θα διαθέτει έναν εξάλιτρο, υβριδικό W6 κινητήρα, ικανό να εκτοξεύσει το EXP 9 F μέχρι τα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 5 δευτ.
Στόχος του να κυριαρχήσει στην αναδυόμενη αγορά της Κίνας, απέναντι σε ανταγωνιστές όπως το lamborghini Urus και το Maserati kubang.

Προκαλεί για άλλη μια φορά.. !

Είναι φοβερό το τι μπορεί να κάνει μια έφηβη, προκειμένου να κερδίσει λίγη δημοσιότητα…Η Courtney Stodden, δε «μασάει» με τίποτα και για μια ακόμη φορά (έχει καταντήσει κλισέ πια) βρέθηκε σε παραλία και αποφάσισε να μας δείξει –ξανά- τα κάλλη της!

Η 17χρονη wannabe, δείχνει απελπισμένη, αφού δυό φορές τη βδομάδα βρίσκεται σε παραλία (συμπτωματικά πάντα μαζί της έχει και συνεργείο) και φωτογραφίζεται.

Αυτή τη φορά άφησε τις σανίδες του σερφ, ντύθηκε στα άσπρα και όχι στα ροζ και προτίμησε να πάρει μαζί της το ποδήλατό της και μια μπάλα του βόλεϊ.


Νους υγιής εν σώματι υγιή λέγανε οι πρόγονοί μας, όμως στην περίπτωσή της, υγιές είναι μόνο το σώμα. Το μυαλό της το έχει απλά στις …παραλίες!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Πηγή: http://www.kamikazi.gr

H Έλενα Παπαβασιλείου κάνει... γιόγκα! (video)


Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο sexy παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και μας το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.Δείτε στη συνέχεια ένα παλαιότερο βίντεο με την «καυτή» Έλενα να κάνει ασκήσεις γιόγκα φορώντας ένα άκρως αισθησιακό κολάν...
 

Πηγή: http://www.kamikazi.gr 


Ο Τζόνι Ντέπ στο ρόλο ενός βαμπίρ


Ο Τιμ Μπάρτον επιστρέφει με το «Dark Shadow»


Ο Τιμ Μπάρτον επιστρέφει έχοντας για ακόμη μια φορά στο πλευρό του τον Τζόνι Ντέπ. Η νέα ταινία «Dark Shadow» κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Μαΐου και το κοινό θα κρίνει την ικανότητα του δημοφιλούς ηθοποιού να παίξει τον ρόλο ενός… βαμπίρ μιας και το θέμα με το οποίο καταπιάνεται ο Μπάρτον είναι η ιστορία ενός βρικόλακα που ξυπνάει έπειτα από 2 αιώνες από τον τάφο του!Η υπόθεση ξεκινάει το 1752, όταν ο Τζόσουα και η Ναόμι Κόλινς, μαζί με τον γιο τους Μπαρνάμπας, αποφασίζουν να μετοικίσουν, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, στην Αμερική. Ακόμα κι ένας ωκεανός, όμως, δεν είναι αρκετός, για να δραπετεύσουν από την κατάρα που καταδιώκει την οικογένεια τους. 



Δυο δεκαετίες μετά, ο Μπαρνάμπας (Τζόνι Ντεπ) έχει τον κόσμο στα πόδια του… ή τουλάχιστον την πόλη του Κόλινσπορτ, στο Μέιν. Άρχοντας της έπαυλης των Κόλινγουντ, ο Μπαρνάμπας είναι πλούσιος, πανίσχυρος και ένας ακαταμάχητος πλέιμποϊ μέχρι που κάνει το μεγάλο λάθος να ραγίσει την καρδιά της Αντζελίκ Μπουσάρ (Έύα Γκριν). Μάγισσα, με κάθε σημασία της λέξης, η Αντζελίκ τον καταδικάζει σε μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο: τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και μετά τον θάβει ζωντανό. 


Δυο αιώνες μετά, ο Μπαρνάμπας ελευθερώνεται κατά λάθος από τον τάφο του, και βγαίνει στο 1972, έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον δικό του. Επιστρέφει στην Έπαυλη των Κόλινγουντ, μόνο για να ανακαλύψει ότι η περιουσία του είναι κατεστραμμένη. Τα δυσλειτουργικά απομεινάρια των Κόλινς, δεν έχουν πολύ καλύτερη τύχη, καθώς ο καθένας του έχει τα δικά του σκοτεινά μυστικά.

Η μητριαρχική φιγούρα των Κόλινς, η Ελίζαμπεθ Κόλινς Στόνταρντ (Μισέλ Φάιφερ) έχει καλέσει την ψυχίατρο, Δρ. Τζούλια Χόφμαν (Έλενα Μπόμαν Κάρτερ), για να βοηθήσει με τα προβλήματα της οικογένειας της. Στην έπαυλη μένουν, επίσης, ο αδερφός της Ελίζαμπεθ, Ρότζερ Κόλινς (Τζόνι Λι Μίλερ), η θρησκευόμενη έφηβη κόρη της, Κάρολιν Στόνταρντ (Κλόι Μόρετζ) και ο δεκάχρονος γιος του Ρότζερ, Ντέιβιντ Κόλινς (Γκιούλιβερ ΜακΓκράθ).




Δείτε το trailer της ταινίας…



Τι ιδιαίτερο θα έχει η "σούπερ Σελήνη" της 6ης Μαίου 2012;

Το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης" ( super moon) ή αλλιώς "περίγειο" δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Η απόσταση της Σελήνης από τη Γη δεν είναι πάντα η ίδια επειδή η τροχιά της είναι ελλειπτική και παρουσιάζει διαφοροποιήσεις που οφείλονται στην βαρυτική έλξη που ασκούν πάνω στο Φεγγάρι, η Γη και ο Ήλιος. Όταν μια Πανσέληνος συμβαίνει πολύ κοντά στο περίγειο της Σελήνης και η απόσταση της από τον πλανήτη μας είναι πολύ μικρότερη από το μέσο περίγειο της τότε έχουμε το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης".


Αν και κάθε χρόνο έχουμε 4 έως 6 φορές "σούπερ σελήνη", δεν είναι όλες το ίδιο ισχυρές, ούτε ως προς την ένταση, ούτε ως προς την διάρκεια της επίδρασής τους. Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για την Πανσέληνο της 6ης Μαίου 2012 η οποία θα είναι μία από τις ισχυρότερες των τελευταίων ετών.

Το pyles.tv, συγκέντρωσε όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν την "σούπερ σελήνη" του Μαίου "ιδιαίτερη". Τα τελικά συμπεράσματα, δικά σας!
Το γεγονός πως η περίγειος έχει συνδυαστεί στο πέρασμα του χρόνου με ακραία φυσικά φαινόμενα και καταστροφές αλλά και με κοινωνικές εξεγέρσεις, έχει πυροδοτήσει μία σεναριολογία που ανάγκασε την Nasa να δημιουργήσει ένα βίντεο στο οποίο να εξηγεί με άκρως επιστημονικό τρόπο τι ακριβώς θα συμβεί στις 5 προς 6 Μαίου 2012. 

Μία "σούπερ σελήνη" βύθισε τον Τιτανικό;

Πολλοί πάντως αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη τις καθησυχαστικές δηλώσεις των επιστημόνων και φτάνουν μάλιστα στο σημείο να υπενθυμίοσυν πως πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα μία θεωρία που θέλει τον Τιτανικό να βυθίστηκε από μία αντίστοιχη ισχυρή "σούπερ σελήνη"! Μάλιστα, προσθέτουν, η φετινή περίγειος θα συμβεί λίγες ημέρες μετά τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από το θρυλικό ναυάγιο. Κι αν αυτό για τους ορθολογιστές δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, για τους λάτρεις των "μη τυχαίων συμπτώσεων" αποτελεί ένα κορυφαίο γεγονός!

Η "σούπερ σελήνη" και οι... ελληνικές εκλογές!

Το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης" του Μαίου, μπορεί να αποτελεί αντικείμνεο προβληματισμού ανά τον κόσμο για πιθανές φυσικές καταστροφές, για την Ελλάδα όμως έχει μία ακόμη σημασία. Κι αυτό γιατί η 6η Μαίου είναι και επισήμως πλέον η ημέρα διεξαγωγής των πολυαναμενόμενων βουλευτικών εκλογών στη χώρα μας.

Κάτι τέτοιο όμως, προβληματίζει τους αστρολόγους οι οποίοι υποστηρίζουν πως η ισχυρή περίγειος συνοδεύεται από κοινωνικές εξεγέρσεις, βίαιες συγκρούσεις και ανατροπές σε όλα τα επίπεδα! 

Ένα υπέροχο φαινόμενο άξιο παρατήρησης

Κλείνοντας θα επαναλάβουμε την άποψη των επιστημόνων που λένε ότι η "σούπερ σελήνη" της 6ης Μαίου θα έχει την επίδραση που έχουν όλες οι αντίστοιχες που συμβαίνουν εδώ και αιώνες, ενώ προσθέτουν πως θα μας χαρίσει ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα όπως αυτό της φωτογραφίας και του βίντεο! Εν αναμονή...

Το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε το 718 μ.Χ.

Η ιστορία του ξενοδοχείου «Ryokan Hoshi» ξεκίνησε το 717 μ.Χ., όταν ο Taicho Daishi, ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους Βουδισμού στην ιστορία της Ιαπωνίας, αναρριχήθηκε στο όρος Hakusan για να εκτελέσει τις εκπαιδευτικές ασκήσεις του. Ένα βράδυ, την ώρα που κοιμόταν, το Πνεύμα του Βουνού εμφανίστηκε στον ύπνο του και του μίλησε για μια θαυματουργή πηγή στο χωριό Awazu, 20-24 χιλιόμετρα από τους πρόποδες του βουνού.

Ήταν εντολή να ταξιδέψει σε αυτό το θαυμάσιο μέρος και, με τη βοήθεια των κατοίκων, να βρει την πηγή και να θεραπεύσει στη συνέχεια με το νερό της πολλούς ανθρώπους της περιοχής. Ο Garyo Hoshi, που ήταν πιστός μαθητής του Taicho Daishi, πήρε εντολή από το δάσκαλο να χτίσει ένα κτίριο κοντά στη θερμή πηγή, όπου ο κόσμος θα μπορούσε να απολαμβάνει διάφορες θεραπείες.


perierga.gr - Το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε το 718 μ.Χ.
Από τότε τα μέλη της οικογένειας Hoshi λειτουργούν το ξενοδοχείο «Ryokan Hoshi» για 46 γενιές, ενώ σήμερα διαθέτει 100 δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 450 επισκέπτες.
perierga.gr - Το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε το 718 μ.Χ.

perierga.gr - Το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε το 718 μ.Χ.
perierga.gr - Το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε το 718 μ.Χ.
perierga.gr - Το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε το 718 μ.Χ.
perierga.gr - Το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε το 718 μ.Χ.

Γεννήθηκε για να προκαλεί...


Ο λόγος φυσικά για τη 17χρονη Courtney Stodden η οποία φόρεσε ότι πιο ανάλαφρο είχε και εθεάθη σε σούπερ μάρκετ να κάνει τα ψώνια της. 
Οι paparazzi την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και αυτή τους δίνει ότι καλύτερο έχει. Δείτε τι εννοούμε στις εικόνες που ακολουθούν...

 Όπως μας έχει συνηθίσει η Courtney ποτέ δεν αποχωρίζετε τα ψηλοτάκουνά της...



 

Γιατι θεωρειται τυχερο το τετραφυλλο τριφυλλι;


Η τύχη που ακολουθεί όποιον ανακαλύπτει ένα τετράφυλλο τριφύλλι, αποτελεί παράδοση- πρόληψη που συναντάται σε πολλούς λαούς.


Πρώτοι φαίνεται να χρησιμοποίησαν τα τετράφυλλα τριφύλια οι Κέλτες, οι οποίοι έφτιαχναν με αυτά φυλαχτά και τους απέδιδαν την "δύναμη" να κρατούν τα κακά πνεύματα μακριά από όποιον τα φορούσε.

Για τους Κέλτες, όλα τα είδη των τριφυλλιών είχαν μαγικές ιδιότητες που τους βοηθούσαν να ελκύουν νεράϊδες και ξωτικά. Το τετράφυλλο τριφύλλι είχε την πιο ισχυρή δύναμη, αφού κατά την παράδοση μπορούσε να "τραβήξει" μόνο τις καλές νεράιδες και να εξαναγκάσει κάθε κακόβουλο ξωτικό σε φυγή.

Στην χρήση των τετράφυλλων τριφυλλιών ως φυλαχτών, κατέφευγαν οι Δρυίδες, οι οποίοι αποτελούσαν την ανώτερη πνευματική τάξη των Κελτών. Από αυτούς πήρε το όνομά της και η θρησκεία των Κελτών γνωστή ως Δρυιδισμός. Ο βασικός τους ρόλος ήταν εκείνος του ιερέα, αφού οι Κέλτες θεωρούσαν πως ο κάθε Δρυίδης της φυλής μπορούσε να επικοινωνεί με τους Θεούς. Με γνώσεις φιλοσοφίας, μαθηματικών, αστρονομίας αλλά και ιατρικής, οι Δρυίδες κατείχαν επίσης τη θέση του "θεραπευτή".

Οι τελετές του γίνονταν πάντα κοντά στη φύση με την χρησιμοποίηση φυτών και βοτάνων ως συμβόλων. Στα πλαίσια αυτά το τετράφυλλο τριφύλλι, ήταν σύμβολο μεγάλης τύχης, ενώ παράλληλα το το πράσινο χρώμα του ήταν συνδιασμένο με την ελπίδα.

Στην πορεία των χρόνων, το σχήμα του "τυχερού" τριφυλλιού συνδέθηκε από πολλούς λαούς με εκείνο του σταυρού και σε συνδιασμό με το γεγονός ότι τα τετράφυλλα είναι σπανιότερα από τα τρίφυλλα, εξασφάλισαν στο μικρό φυτό την διαχρονική "μυστηριώδη" δύναμή του που χαρίζει από γούρι μέχρι προστασία από το μάτιασμα!

Κάρμεν Ηλέκτρα: Πόζαρε Με Σέξι Κόκκινο Μαγιό, Ψηλοτάκουνα Και Παγωτό Χωνάκι Στο Χέρι

Με σέξι κόκκινο μαγιό, ψηλοτάκουνα κι ένα παγωτό χωνάκι στο χέρι, η Κάρμεν Ηλέκτρα πόζαρε στο Λος Άντζελες ξεσηκώνοντας για άλλη μια φορά τα πλήθη.
Παρόλο που η Κάρμεν είναι 40 ετών διαθέτει κορμί 20άρας και δε διστάζει να το…επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία, παραμένοντας ένα από τα πιο περιζήτητα σέξι μοντέλα.

Δείτε τις φωτογραφίες που θυμίζουν τις παλαιότερες εμφανίσεις της στο Baywatch.

Ανέκδοτο: Οι ψείρες...


Ήταν ένας τύπος που κόλλησε ψείρες στο κεφάλι από τις πιο σπάνιες που υπάρχουν
Απεγνωσμένος λοιπών πήγε στο γιατρό ο γιατρός του πρότεινε να πάει σε χώρα με Θέρμο κλίμα για να μην αντέχουν οι ψείρες τη ζεστή και να ψοφήσουν.

Πράγματι ο τύπος πάει στην Αίγυπτο για 2 χρόνια και πάνω που είχε ηρεμίσει ένα χρόνο στο αεροπλάνο καθώς γύριζε κατέβηκε μια ψείρα στη μύτη του και του λέει

Καλά αφεντικό είσαι πολύ jet κάναμε ηλιοθεραπεία περάσαμε άψογα 
Έτσι ξανά πάει στο γιατρό και του πρωτινή να πάει κάπου που να έχει κρύο 
Έτσι και έκανε πήγε στην Αλάσκα και κάθισε 2 χρόνια και πανό που είχε ηρεμίσει και γύριζε στο σπίτι του τσούπα σκάει μύτη πάλη η ψείρα και του λέει καλά αφεντικό αν 
Πριν ήσουν JET τώρα είσαι TURBOOOOO μιλάμε πέσαμε χιονοπόλεμο κάναμε σκι
Άσε σου λέω είχες φοβερή ιδέα .
Απεγνωσμένος πια πάει για τρίτη φορά στο γιατρό ο γιατρός του είπε ότι η μόνη λύση που του απομένει είναι να μετάδοση τις ψείρες σε κάποιων άλλον .Το επόμενο πρωί στη στάση του λεωφορείου πλησιάζει κάποιων με έντονα φουντωτά μαλλιά και τον ρωτάει τρίβοντας το κεφάλι του στο κεφάλι του αλλού 
- κύριε κύριε μήπως έχετε ένα εισιτήριο;
- Μάλιστα άπαντα παραξενεμένος .
- Ευχάριστο ευχαριστο άπαντα
Μετά από αυτό μέσα στο λεωφορείο η ψείρα ξανά χτυπά και του λέει καλά boss
Δεν παίζεσαι με τίποτα τι σε χιονιά μας πήγες τι ηλιοθεραπείες κάναμε αλλά τώρα και γερο ξύλο παίξαμε και 300ους όμηρους πήραμε!!!!

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 27/04/2012


Ζώδια 27 Απριλίου 2012

Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, θα σου δημιουργήσει κάποια προβληματάκια, εκεί που δεν τα περιμένεις. Μάλιστα, τα περισσότερα θα οφείλονται σε άτομα, από τα οποία περιμένεις μια άλλη συμπεριφορά. Αντί να σε παίρνει από κάτω, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και κάθε περίεργη κατάσταση, που θα σε αποσυντονίσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Βάλε καλύτερα το χιούμορ σου να λειτουργήσει πυροσβεστικά. Αν είσαι αδέσμευτος, η προσωπικότητά σου μπορεί να λάμψει σήμερα, σε διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Κάποια καλή γνωριμία δεν αποκλείεται…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Κριέ, και δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Ακόμα και εκείνα τα ζητήματα που δεν προχωρούν, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εξελίσσονται και μάλιστα προς το καλύτερο. Δείξε προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που μπορεί να σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Τα έκτακτα έξοδα καιροφυλακτούν.



Ταύρος
21/4-20/5

Θετικές εξελίξεις σε περιμένουν σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά ζητήματα, που αφορούν τόσο στις φιλικές όσο και στις οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, για να βάλεις σε σειρά ό,τι σε απασχολεί και έχει να κάνει με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αφού θα έχεις έντονη την ανάγκη να μιλήσεις στο σύντροφό σου για το πώς αισθάνεσαι. Αυτό από μόνο του, μπορεί να δώσει στη σχέση σου μια άλλη ώθηση και να νιώσεις πολύ όμορφα. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, μη χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Σύντομα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη για να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Πριν το κάνεις, φρόντισε να φιλτράρεις τις πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά σου. Φυλάξου από οτιδήποτε μπορεί να σε βγάλει εκτός οικονομικού προγραμματισμού και μην ανοίγεσαι σε έξοδα.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά για εσένα, φίλε Δίδυμε, αυτήν την Παρασκευή. Αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν θα μπουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου, που εδώ και καιρό νιώθεις πως έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Μη διστάσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και μην απομακρύνεσαι από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορείς να πάρεις μεγάλη χαρά από τη συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ό,τι σε προβληματίζει μπορεί να λυθεί σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αρκεί να δείξεις καλή διάθεση και διαλλακτικότητα. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη σημερινή βραδιά. Ειδικά εσύ που ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, δείξε τα συναισθήματά σου στο άτομο που σου αρέσει και η ανταπόκριση που θα έχεις θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα περιόρισε το άγχος της δουλειάς και μην προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες μόνος σου, γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε και λίγη ξεκούραση. Ζήτα τη βοήθεια των συνεργατών σου και μοίρασε δίκαια τις διάφορες εργασίες. Στα οικονομικά σου, θα έχεις μία αύξηση των εσόδων σου, από κάποιες ξεχασμένες πηγές.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, κάποια δικά σου πολύ προσωπικά θέματα θέλουν αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Μην αγχωθείς, επειδή νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει. Βάλε τα κάτω και πάρε αποφάσεις, αυτή τη φορά όμως οριστικές. Μην φοβάσαι τις αλλαγές, γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις, για κάποια θέματα που σε απασχολούν. Πάντως, οι ανασφάλειες που αισθάνεσαι δεν έχουν υπόσταση και δεν πρέπει να τις αφήνεις να μπουν ανάμεσά σας. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, δείξε την ευχάριστη πλευρά σου σήμερα, σε όποιον σε πλησιάσει. Αν προσπαθήσεις, θα τα καταφέρεις… Είναι σίγουρο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα φρόντισε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις στη δουλειά σου, γιατί η ένταση που αισθάνεσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα, που σε θέλουν ψύχραιμο. Περιόρισε τα περιττά έξοδα και θα δεις αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου.



Λέων
23/7-23/8

Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία, αγαπητέ Λέων. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την Παρασκευή σου, προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει, γιατί δεν θα καταφέρεις και πολλά. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τα νέα ξεκινήματα. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορούν να μπουν σε σειρά, αν αποφασίσεις να εκφράσεις τα παράπονά σου στο σύντροφό σου. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να λυθούν τα κοινά σας προβλήματα. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, κανόνισε σήμερα μια βόλτα με φίλους και άσε την ανοιξιάτικη βραδιά να λειτουργήσει θετικά, για φλερτ και έρωτες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, τα πράγματα παίρνουν την τροπή που επιθυμείς και όλα τα εμπόδια σιγά-σιγά εξαφανίζονται. Οι ιδέες σου θα βρουν την ανταπόκριση που ζητάς από τους συναδέλφους σου και θα ικανοποιηθείς, τόσο συναισθηματικά όσο και ηθικά. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και τα ανοίγματα.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα νιώθεις ότι όλη εβδομάδα έχει κυλήσει μέσα σε μια εκνευριστική σταθερότητα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί η αλήθεια είναι πως αρκετά πράγματα αλλάζουν, αλλά ίσως αυτό συμβαίνει με πιο αργούς ρυθμούς απ’ όσο θα ήθελες. Να ξέρεις ότι σε λίγο όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου, αρκεί να μην πάρεις τώρα αποφάσεις υπό καθεστώς πίεσης, γιατί ρισκάρεις να διαλύσεις τις βάσεις που με τόσο κόπο έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, η σημερινή μέρα μπορεί να σε προβληματίσει σχετικά με τη σχέση σου, αλλά αν δεις τα πράγματα κι από την πλευρά του συντρόφου σου, θα πάρεις τις απαντήσεις σου, χωρίς να μπλέξεις σε δυσάρεστες συζητήσεις, που ίσως δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, κράτησε την καλή σου διάθεση για το αποψινό βράδυ. Οι συνθήκες ευνοούν τις γνωριμίες…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, απόφυγε τις διενέξεις και μη δίνεις συνέχεια σε σχόλια που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τέτοια… Προσπάθησε με όλες σου τις δυνάμεις να μείνεις σταθερός στην κάλυψη των χρεών σου και μην δημιουργείς και άλλα.




Ζυγός
23/9-22/10

Οι ιδέες σου σήμερα είναι πολλές και σπουδαίες, αγαπητέ Ζυγέ, και η ενέργεια που έχεις σε κάνει να τρέχεις για να υλοποιήσεις όσα περισσότερα μπορείς. Η μέρα πάντως είναι ευνοϊκή για να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, αρκεί να δείξεις μια ώριμη στάση και υπομονή απέναντι στις καταστάσεις. Αν νομίζεις ότι υπάρχουν άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που μπορούν να σε βοηθήσουν, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα πλησιάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, χρειάζονται προσοχή, γιατί η ένταση όλης της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες, σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, απόβαλε την πίεση που νιώθεις και θα δεις ότι κάτι καλό σε περιμένει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Προσοχή στα ζητήματα της δουλειά σου, φίλε Ζυγέ. Θα χρειαστεί να έχεις το νου σου για καινούργιες συνεργασίες ή συμφωνίες, που θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Μην κάνεις σπατάλες, μην ξοδεύεις από τις οικονομίες σου και δείξε λίγη υπομονή, σε σχέση με επιθυμίες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Μην κάνεις τίποτα, πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα. Η ευαίσθητη πλευρά σου σε κάνει παρορμητικό, ειδικά όταν αισθάνεσαι πληγωμένος. Έχε το νου σου, διότι ίσως να σε χρειαστούν κάποια δικά σου άτομα. Μην τα απογοητεύσεις και δείξε τους το ενδιαφέρον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα περάσεις πολύ όμορφα, γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε τη γοητεία σας να λειτουργήσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Ο έρωτας παραμονεύει και πολύ γρήγορα θα εμφανιστεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου σήμερα θα έχει αυξημένες απαιτήσεις, φίλε Σκορπιέ. Κάνε ό,τι χρειάζεται, αλλά μην ανοίγεσαι σε όλους και μην συζητάς τα σχέδιά σου, αν δεν είσαι σίγουρος για τους συνομιλητές σου. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, γιατί σήμερα θα προκύψουν έξοδα, εκεί που δεν τα περιμένεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωρά και πως όλα σου τα σχέδια έχουν κολλήσει στο ίδιο σημείο. Η στασιμότητα κάποιων ζητημάτων είναι σημάδι των καιρών. Μην τα χάνεις και μην απογοητεύεσαι. Εξάλλου, αν κάνεις λίγη υπομονή, θα δεις πως οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά, αλλά ίσως χρειάζεται να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στα πλάνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου αυτό το βράδυ. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συνθήκες που θα δημιουργηθούν, για να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πάντως, σε κάθε περίπτωση μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Κάνε κι εσύ την προσπάθειά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, θα προκύψουν προτάσεις που χρειάζονται σκέψη και ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, κυρίως αν συμπεριλαμβάνουν οικονομική συναλλαγή. Συμβουλέψου τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και έχουν μεγαλύτερη πείρα από εσένα, ώστε να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα ευάλωτη φάση, αγαπητέ Αιγόκερε, και αυτό σε συνδυασμό με το ότι σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις, σε κάνει να νιώθεις πολύ πιεσμένος και αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου, για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και αποτελεσματικά. Προσοχή στον εκνευρισμό, ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές σήμερα, αν αποφύγεις τις δυσάρεστες κουβέντες και επικεντρωθείς μόνο στα καλά της σχέσης σου, φίλε Αιγόκερε. Μην ξεχνάς την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων, που μπορεί να σε κάνει άκρως ερωτικό και ακαταμάχητο. Ειδικά οι αδέσμευτοι, φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα είσαι αρκετά παραγωγικός και θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές αλλαγές, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Αρκεί να το κάνεις συγκεντρωμένος και χωρίς να επηρεάζεσαι από τα σχόλια άλλων. Στα οικονομικά σου πρέπει να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.




Υδροχόος
20/1-19/2

Θα πρέπει σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, να συγκρατήσεις τα νεύρα και το άγχος σου, ό,τι κι αν γίνει. Η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις, θα σε φέρουν κάποια στιγμή στα άκρα και ακριβώς εκείνη τη στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία και ήρεμη αντιμετώπιση, για να μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που σε απασχολούν και συνέχισε με τα νέα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου τα προβλήματα και βρες χρόνο για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις για μόνιμη παρέα την μοναξιά, μπορείς να βρεθείς με φίλους σου και κάτι καλό μπορεί να προκύψει, εκεί που θα βρεθείς. Μην αφήσεις πάντως το σημερινό βράδυ να σε βρει με κακή διάθεση και κλεισμένο στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα σε προβληματίσει αρκετά, αλλά αφού έχεις δουλέψει στο παρελθόν, βάζοντας κάποια πράγματα σε σειρά, θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις. Φρόντισε μόνο τον οικονομικό σου προγραμματισμό και μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που δεν μπορείς να καλύψεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, νιώθεις αρκετά καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές και να πάρεις αποφάσεις, που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά και μάλιστα χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι γεγονός ότι προσπαθείς αρκετά μέσα από συζητήσεις με το σύντροφό σου, να βρεις λύσεις, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που έχει έρθει η σχέση σας. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις και πέρνα ένα ήρεμο βράδυ μαζί του, εκδηλώνοντας τον ρομαντισμό αλλά και τον ερωτισμό σου. Το χρειάζεστε και οι δύο... Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, φρόντισε να απολαύσεις την ελευθερία σου, τώρα που μπορείς, γιατί πολύ σύντομα κάποιο πρόσωπο θα μονοπωλήσει το χρόνο σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, περνάς μια ήρεμη φάση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να προωθήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και ίσως σε αγχώσουν περισσότερο από ό,τι συνήθως. Μην το βάζεις όμως κάτω και συνέχισε τις προσπάθειές σου να πετύχεις. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση.


Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger