Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ημερομηνία γέννησης καθορίζει το μέλλον μας!

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013



Το λένε πανεπιστημιακές έρευνες και όχι οι αστρολόγοι...

Ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον; Αν είχατε τη δυνατότητα να κάνετε ένα χωροχρονικό ταξίδι, δεν θα το τολμούσατε; Δεν θα είσασταν περίεργοι έστω και λίγο να δείτε πώς θα ήταν μετά από κάποια χρόνια η ζωή σας;

Το βέβαιο είναι ότι ανέκαθεν ο άνθρωπος ήθελε να μπορέσει να ανοίξει έστω ένα μικρό παραθυράκι στο μέλλον και να ρίξει μια κρυφή ματιά.

Οι μάντεις στην αρχαιότητα, οι προβλέψεις των αστρολόγων μετέπειτα ή των ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι έχουν το ιδιαίτερο χάρισμα της ενόρασης, ή ακόμη και η ερμηνεία κάποιων προφητικών ονείρων, προέκυψαν ακριβώς από την ανάγκη του ανθρώπου, την έμφυτη περιέργεια αν θέλετε, να προβλέψει ή καλύτερα, να γνωρίζει γεγονότα που θα συμβούν αργότερα.

Εκείνοι που έχουν δεχτεί όμως το μεγαλύτερο πόλεμο από τους επιστήμονες αναφορικά με την πρόβλεψη μελλοντικών καταστάσεων είναι οι αστρολόγοι. Και τι δεν έχουν ακούσει, όχι μόνο από τους καταρτισμένους ερευνητές, αλλά και από πολλούς άλλους ανθρώπους οι οποίοι τους απορρίπτουν ασυζητητί!

Οι χαρακτηρισμοί που τους προσάπτουν ποικίλουν: ψευδοεπιστήμονες, απατεώνες, εκμεταλλευτές ευάλωτων ανθρώπων, κ.λ.π.. Το βασικότερο επιχείρημά τους δε, είναι το ακόλουθο: οι κινήσεις των άστρων σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να επηρεάζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Κι όμως! Η επιστήμη πλέον σήμερα μπορεί να προβλέπει με βάση την εποχή γέννησης τη μετέπειτα ζωή ενός ανθρώπου. Από το πώς θα είναι η εξωτερική του εμφάνιση, αν θα είναι υγιής, ακόμη και το πώς θα είναι η ψυχολογική του κατάσταση! Με άλλα λόγια, η επιστήμη έρχεται να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις της αστρολογίας!

Έχουνε ήδη ολοκληρωθεί διεθνείς πειραματικές μελέτες σε μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα στο εξωτερικό που αποκαλύπτουν ότι η εποχή της γέννησης επηρεάζει όλους αυτούς τους διαφορετικούς παράγοντες. Οι βασικές έρευνες διεξήχθησαν στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ στη Βρετανία, στο Πανεπιστήμιο Umea στη Σουηδία, και στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης στην Αυστρία.



Read more: http://www.newsbomb.gr



Υπάρχει κίνδυνος παγκόσμιου πολέμου λόγω Συρίας;



Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης

Παραμονές της απόφασης του αμερικανικού Κογκρέσου για τη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, θεωρούμε ότι θα ήταν σωστό να κάνουμε μια συνολική περιγραφή της κατάστασης, για να αντιληφθούν οι αναγνώστες μας τι ακριβώς συμβαίνει και τι διακυβεύεται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, με αφορμή την κρίση που είναι σε εξέλιξη επί 30 μήνες στη χώρα αυτή, που είναι βασικός πυλώνας για την ισορροπία, την ειρήνη και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή.

Από τότε που εμφανίστηκαν τα πρώτα επεισόδια στη Συρία (15 Μαρτίου 2011), που αποτέλεσαν την απαρχή της κρίσης, φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ είναι ο καθοριστικός παράγοντας, αν όχι για την εμφάνιση, για την εξέλιξη και την τροπή που θα έπαιρναν τα γεγονότα όλους αυτούς τους μήνες.

Αλλωστε, η παρουσία της Αντζελίνα Τζολί στον καταυλισμό Σύρων προσφύγων, που δημιουργήθηκε με ευθύνη του ΟΗΕ στην Αντιόχεια (Αντάκεια, Χατάυ), τον Ιούνιο του 2011, μας έδειξε από τότε ότι τα γεγονότα στη Συρία δεν ξεκίνησαν για να σταματήσουν, χωρίς φυσικά να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα!

Οταν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 16 Φεβρουαρίου 2012 ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο καταδίκαζε το δεύτερο βέτο της Ρωσίας και της Κίνας σε ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών (το πρώτο βέτο ήταν τον Οκτώβριο του 2011), με το οποίο άνοιγε ο δρόμος για επέμβαση στη Συρία, τότε έγινε φανερό ότι δημιουργούνται δύο «στρατόπεδα» γύρω από το ζήτημα της διαχείρισης της συριακής κρίσης.

Στο ένα οι ΗΠΑ και η Ε.Ε., δηλαδή η Δύση, και στο άλλο η Ρωσία και η Κίνα. Αυτά για τους πρωταγωνιστές. Οσον αφορά τους κομπάρσους, με την πλευρά των ΗΠΑ και Ε.Ε. αρά εναντίον του Ασαντ, τάχθηκαν η Τουρκία, η Ιορδανία, η Σ. Αραβία, το Κατάρ, τα ΗΑΕ, η Αίγυπτος του Μόρσι και διάφορες άλλες χώρες παρίες, όπως η Αλβανία και τα Σκόπια, ενώ υπέρ του Ασαντ τάχθηκε το Ιράν, ο Λίβανος, στον βαθμό που η πολιτική του ελέγχεται και επηρεάζεται από τη Χεζμπολάχ, η Βενεζουέλα και διάφορες άλλες χώρες που στέκονται απέναντι στις ΗΠΑ.

Η στάση του Ισραήλ δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν ξεκάθαρη, αφού, όσο κι αν επιθυμεί διακαώς να περιορίσει την επιρροή που ασκεί το Ιράν στην περιοχή μέσω της Συρίας, το ενδεχόμενο να περάσει ο έλεγχος της Δαμασκού στα χέρια των ισλαμιστών της Αλ Κάιντα-Αλ Νούσρα μάλλον καθιστά τον Ασαντ συμπαθή στο Τελ Αβίβ, παρά στόχο για πλήρη εξουδετέρωση και ανατροπή.

Η αντιπαλότητα ΗΠΑ από τη μια πλευρά και Ρωσίας - Κίνας από την άλλη, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, συνεχίστηκε άλλες δυο φορές, τον Ιούλιο του 2012 και τον Αύγουστο του 2013, με τη Μόσχα και το Πεκίνο να ασκούν και πάλι βέτο (τέσσερις φορές συνολικά για το ίδιο θέμα), γεγονός πρωτοφανές στην 68χρονη λειτουργία των Η.Ε.

Τα γεωπολιτικό πλαίσιο, λοιπόν, της κρίσης στη Συρία, αλλά και η εξέλιξη των γεγονότων των τελευταίων ημερών, με δεκάδες πολεμικά πλοία των ΗΠΑ και της Ρωσίας να συγκεντρώνονται στην Ανατολική Μεσόγειο, και τη Ρωσία να κάνει επίδειξη όχι ισχύος αλλά δυνατοτήτων και στρατηγικού ενδιαφέροντος για τα τεκταινόμενα στην περιοχή, ανακοινώνοντας ότι το ραντάρ του Αρμαβίρ, από την περιοχή του Κρασνοντάρ, εντόπισε δοκιμές πυραύλων και αντιπυραυλικού συστήματος που έγιναν στην Α. Μεσόγειο, σε συνεργασία των ΗΠΑ και Ισραήλ, μας δείχνει ένα πράγμα: Οτι στην περιοχή στήνεται σκηνικό, το οποίο, παρά την απουσία ψυχροπολεμικού κλίματος και κλιμακούμενης έντασης μεταξύ των υπερδυνάμεων, κάνει τις αναφορές περί κινδύνου πρόκλησης του Γ' Παγκόσμιου Πολέμου να μη φαντάζουν γραφικές ή υπερβολικές.

Ασφαλώς ο κόσμος έχει αλλάξει και οι τομείς πολλαπλής συνεργασίας καθώς και οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ κυρίως των δύο υπερδυνάμεων απομακρύνουν το ενδεχόμενο μιας μεταξύ τους σύρραξης, που θα μπορούσε να λάβει χαρακτηριστικά παγκόσμιου πολέμου.

Ομως, σε περίπτωση που, έπειτα από μια σειρά άστοχων ενεργειών, η κατάσταση στη Συρία τεθεί εκτός ελέγχου και επικρατήσει χάος ή δυνάμεις που διασπείρουν το χάος, τότε η περιοχή θα μετατραπεί σε μια μαύρη τρύπα αστάθειας, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμπαρασύρει τον Λίβανο, την Ιορδανία, το ήδη ασταθές Ιράκ, την Τουρκία και ίσως το Ιράν.

Μήπως, όμως, τότε θα έχει ολοκληρωθεί ένα σκηνικό που μόνο ένας Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει, για να επαναφέρει τη σταθερότητα και μια κάποια τάξη στην περιοχή;

Δεν συνηθίζουμε να κινδυνολογούμε, όμως το διακύβευμα στην περιοχή είναι μεγάλο και ελπίζουμε να ρυθμιστούν τα της επιρροής των πρωταγωνιστών και των κομπάρσων στην περιοχή, χωρίς να ανάψει η σπίθα που θα κάνει παρανάλωμα του πολεμικού πυρός αυτή την ιστορική περιοχή!

Πηγή "Δημοκρατία"


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/9



ΚΡΙΟΣ

Οι τόνοι πέφτουν και σας πιάνουν τα ρομαντικά σας γιατί υπάρχει βαθιά μέσα στην ψυχή σας το να βρείτε το άλλο σας μισό, κυρίως οι ελεύθεροι. Η επαγγελματική προσπάθεια πάντως που κάνετε θα σας ανταμείψει γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε μια επιτυχία που δεν την περιμένατε καν. Επειδή έχετε ανάγκη να ζείτε σε αλήθεια και κυρίως να μην ανέχεστε οτιδήποτε σας καταπιέζει και σας ενοχλεί, κάτι θα κάνετε για να ταρακουνήσετε τα νερά κυρίως σε συνεργασίες και σε μια στενή σχέση που θέλετε να είστε πολύ ουσιαστικοί.



ΤΑΥΡΟΣ

Αναλαμβάνετε να δημιουργήσετε ισορροπίες και να έχετε τουλάχιστον μια πολύ ισορροπημένη σχέση με ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για αυτό. Κυρίως ο Κριός ή ο Ζυγός θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι θα χρειαστεί να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες. Ο ξαφνικός έρωτας που μπορεί να σας τύχει με ένα πρόσωπο που είναι στο εξωτερικό θα σας δώσει την αίσθηση ότι μπορείτε να διαχειριστείτε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προς το τέλος μπορεί να νιώθετε ακινητοποιημένοι από κάποιες καταστάσεις και να αρνείστε να κάνετε κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία ημέρα που θα σας δώσει ηρεμία και καλύτερη ενέργεια από άλλες και ο λόγος είναι ότι θα βρείτε έδαφος να επικοινωνήσετε καλύτερα και θα νιώσετε εμπιστοσύνη ότι όπου μιλήσετε θα σας καταλάβουν. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι πολύ μεγαλύτερη οπότε θα φλερτάρετε και θα είστε πολύ άνετοι. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιο άγχος για ένα θέμα που δεν έχει ακόμα μπει στην θέση του αλλά τουλάχιστον θα το ξεχάσετε για λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεται να είστε φιλειρηνικοί και ήρεμοι γιατί με τον τρόπο σας τελικά κερδίζετε ή χάνετε κάτι. Ίσως να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι για μια σχέση και να μην βλέπετε τις προεκτάσεις της πάνω σε αληθινή βάση. Ο Ζυγός σας ενδιαφέρει αρκετά αλλά μερικές φορές έχετε διαφορές και κόντρες στον τρόπο έκφρασης. Επειδή το ενδιαφέρον σας γενικά είναι κατακτητικό πάνω σε θέματα κυρίως οικονομικών θα δείξετε έντονο ανταγωνισμό για το θέμα ενός ακινήτου και δεν θα αφήσετε με τίποτε κάποιος να πειράξει τα συμφέροντά σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε μεγάλη διάθεση να είστε μαζί με κόσμο και να μοιραστείτε από κοινού κάποιες εμπειρίες κοινωνικές και επικοινωνιακές. Η σχέση σας με ένα πρόσωπο που βρίσκεται εκτός θα σταματήσει να σας ταλαιπωρεί γιατί θα κάνετε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης η οποία θα σας κάνει καλό γιατί κάποια σκοτεινά σημεία που υπάρχουν μεταξύ σας θα φωτιστούν. Ένα ταξιδάκι που μπορεί να σας παρουσιαστεί ξαφνικά θα σας κάνει να ξεσκάσετε και να περάσετε όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ανάγκη να συμπεριφερθείτε όμορφα και να εισπράξετε από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν καλή συμπεριφορά. Η τέχνη και τα καλλιτεχνικά μπορεί να σας τραβήξουν και να σας μαγνητίσουν. Ίσως να επιδοθείτε σε ένα μικρό shopping therapy και να ξεσκάσετε μέσα από απλά πράγματα. Κυρίως οι γυναίκες Παρθένοι θα έχετε μια έντονη τάση να αλλάξετε προς το καλύτερο την εμφάνισή σας και να πετύχετε μια εσωτερική ισορροπία και ηρεμία. Επειδή είναι η περίοδος που σας γίνονται έντονες αποκαλύψεις από έναν συνεργάτη ή Κριό καλό είναι να δείτε ό, τι έγινε για το καλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Αναμένεται να ξαναβρείτε την σωματική σας ενέργεια. Όταν εσείς νιώθετε ότι είστε όμορφοι ή άνετοι με το σώμα σας τότε λάμπετε και μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή σας. Όσοι έχετε βάλει σαν στόχο να τα βρείτε με έναν Κριό σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά γιατί θα μπορείτε να διαχειριστείτε πιο εύκολα τα δύσκολα σημεία μεταξύ σας. Ένα Λιοντάρι ίσως να έχει κάποιο φιλικό ρόλο στην ζωή σας αλλά σιγά-σιγά να μεταβληθεί σε κάτι πιο σημαντικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και νιώθετε ότι κάπου έχετε ανάγκη να συγκεντρωθείτε και να βάλετε κάποιες σκέψεις στην θέση τους. Η μεγάλη προστασία που έχετε από συγκεκριμένα άτομα ίσως και από ένα Κριό σας βοηθάνε με τον δικό τους τρόπο να σηκώσετε κάποια βάρη που αυτή την στιγμή σας απασχολούν. Επειδή το ξέρετε ότι για να πετύχετε πρέπει να δουλέψετε πιο σκληρά και να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα, ίσως να βρείτε μέσα από έμπνευση τι είναι αυτό που χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μια ημέρα μπροστά σας που ό, τι και να οργανώσετε θα γίνει εύκολα και θα περάσετε καλά γιατί θα ξεχαστείτε από τα πολλά σας πρακτικά και εργασιακά προβλήματα. Το κυριότερο για σας είναι να έχετε τη διάθεση να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και άνετοι με όλες τις επαφές σας. Μπορεί να κάνετε κάποιες συναντήσεις με άτομα τα οποία ίσως να σας υποσχεθούν μια δουλειά που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το έχετε καταλάβει ότι θα πρέπει να γίνετε περισσότερο άνετοι με την επικοινωνία και να μην είστε πάρα πολύ τυπικοί στις επαφές σας. Ο λόγος είναι ότι θα ξεκουραστείτε και εσείς αν χαλαρώσετε και δεν είστε συνέχεια στην κριτική και στην τελειότητα. Η επαφή με Ζυγό σας δίνει εύκολες προσβάσεις για την δουλειά σας που ίσως να τις αγνοείτε. Επειδή μερικές φορές έχετε πολλά απωθημένα με συγκεκριμένα πρόσωπα ίσως τώρα να μην κρατήσετε τα προσχήματα και τα πείτε έξω από τα δόντια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ικανότητές σας και κυρίως οι διπλωματικές θα σας βγάλουν από αδιέξοδο και δεν θα σας αφήσουν να πέσετε σε λάθη που θα σας δημιουργήσουν άτομα που δεν τους έχετε και πολύ συμπάθεια. Αν ασχολείστε με τα κοινά ίσως τώρα να σας δημιουργηθεί πιο εύκολα η πρόσβαση να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή που θα είναι πιο ξεκάθαρο και περισσότερο κοντινό στις δικές σας ιδέες. Είναι σημαντικό οι ιδέες σας να γίνουν πραγματικότητα και κυρίως μέσα από άτομα που εσείς έχετε κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο.

ΙΧΘYΕΣ

Χρειάζεστε ξεκούραση και αφοσίωση για λίγο στον εαυτό σας. Μερικές φορές πηγαίνετε βαθιά για να δείτε κάποια δικά σας κομμάτια που δεν τα αναγνωρίζετε. Ο Ζυγός θα παίξει ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Το θέμα μιας κληρονομιάς θα σας δώσει λαβή να ψάξετε περισσότερο τα χαρτιά σας και γενικά οτιδήποτε αφορά σε αυτό το θέμα. Μην αφήνετε από εγωισμό μια θεραπεία ή επαφή που σας κάνει καλό γιατί μπορεί να κάνετε λάθος στην κρίση σας και να χάσετε κάτι πολύ αξιόλογο.



Πηγή: http://www.astrology.gr



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger