Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αριστούχος του Πολυτεχνείου ο γιος του Σάββα Ξηρού που θεωρεί πατέρα του τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014


Είναι το πρώτο παιδί τρομοκρατών που γεννήθηκε στην Ελλάδα. 
Πρόκειται για τον γιο του Σάββα Ξηρού και της Αγγελικής Σωτηροπούλου, που γνώρισε και θεωρεί ως πατέρα του τον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο πιτσιρικάς που είδαμε μαζί με τη μητέρα του το 2002, την περίοδο των συλλήψεων της «17Ν», σήμερα είναι ένας ανήσυχος νέος, φοιτητής του Πολυτεχνείου. Ο Εκτορας Κουφοντίνας, σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, διαγράφει ήδη τη δική του πορεία στη ζωή, η οποία δεν διαφέρει σε τίποτα από οποιοδήποτε αγόρι της ηλικίας του.
Από μικρός είχε-όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά-«αυτόνομο» χαρακτήρα. Εξυπνος, με έφεση στις θετικές επιστήμες δεν άφηνε να επηρεάσουν τις μαθητικές του επιδόσεις όσα συνέβαιναν στην οικογενειακή του ζωή. Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1990 στην Αθήνα, όταν τα μέλη της «17Ν» βρίσκονταν σε καθεστώς ημιπαρανομίας. 


Εξαρχής θεωρήθηκε δεδομένο ότι το παιδί ήταν του Σάββα Ξηρού, ωστόσο ο γάμος του με την Αγγελική Σωτηροπούλου είχε λήξει έναν χρόνο πριν.

Σύμφωνα με καταθέσεις συγγενικών του προσώπων, ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε πει στους οικείους του από τους πρώτους μήνες γέννησης του παιδιού ότι το μωρό είναι δικό του. Η Κική Σωτηροπούλου και ο Δ. Κουφοντίνας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο τέλος του 2002 μέσα στη φυλακή του Κορυδαλλού.
Σωφρονιστικοί υπάλληλοι διηγούνται στο Εθνος της Κυριακής πως έκπληκτοι άκουγαν τον Κουφοντίνα να παραδίδει μαθήματα μαθηματικών δια τηλεφώνου στον γιο του.

Ο Εκτορας πέρασε πρώτος και με υποτροφία στη σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και φυσικών Επιστημών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

eirinika



Απίστευτο ερωτικό γράμμα!

πολύ γέλιο!


Τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που τρέχουν για το 2014



Ευκαιρίες απασχόλησης για 26.000 και πλέον ανέργους προσφέρουν πέντε νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ, που «τρέχουν» από τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Οι συγκεκριμένες δράσεις δημιουργούν θέσεις εργασίας, είτε επιδοτώντας επιχειρήσεις για την πρόσληψη ανέργων είτε επιδοτώντας ανέργους για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης.
Ήδη ανοιχτά για υποβολή αιτήσεων στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) είναι τα παρακάτω προγράμματα:
◆ «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία», κατά το οποίο 2.000 άνεργοι ηλικίας έως 35 ετών θα επιδοτηθούν με 10.000 ευρώ για να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις.
◆ Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 4.000 άνεργων νέων που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών» ή «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών στον κλάδο του τουρισμού». Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται οι δημόσιες προσκλήσεις των παρακάτω δράσεων:
◆ Πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών.
◆ Πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ωφελούμενων των Τοπικών Σχεδίων για την Απασχόληση.
◆ Πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ατόμων σε μειονεκτική και πολύ μειονεκτική θέση.
Για μειονεκτούσες ομάδες
Τις πρώτες ημέρες του νέου έτους αναμένεται να αρχίσει να «τρέχει» από τον ΟΑΕΔ ένα ακόμα πρόγραμμα για τις μειονεκτικές ομάδες του πληθυσμού.
Ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε συνέντευξή του είχε προαναγγείλει την υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα επιχορηγεί επιχειρήσεις για την πρόσληψη ατόμων σε μειονεκτική και πολύ μειονεκτική θέση.
Θα λειτουργήσει σε όλη τη χώρα και προϋπόθεση για να ενταχθεί μια επιχείρηση στη δράση είναι, όπως και σε αντίστοιχα προγράμματα του οργανισμού, να μην έχει προβεί σε μείωση προσωπικού κατά το δωδεκάμηνο πριν από την αίτηση και να μην είναι προβληματική. Επίσης μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις συγκεκριμένου χαρακτήρα, όπως νυχτερινά κέντρα, παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και φύλαξης, παροχής υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του άνθρακα, του χάλυβα, της ναυπηγίας και συνθετικών ινών, εποχικές επιχειρήσεις, σύλλογοι και σωματεία, και άλλες.
Τα ωφελούμενα άτομα που θα προσληφθούν από τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να:
◆ Βρίσκονται είτε σε μειονεκτική είτε σε πολύ μειονεκτική θέση και διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ τόσο κατά την υπόδειξή του από την υπηρεσία του ΟΑΕΔ όσο και κατά την πρόσληψή τους από την επιχείρηση.
◆ Έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης και έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης.
◆ Είναι Έλληνες πολίτες ή υπήκοοι άλλου κράτους – μέλους της Ε.Ε. ή είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας ή υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν άδεια διαμονής για εξαρτημένη εργασία τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα.
α. Άτομα σε μειονεκτική θέση θεωρούνται όσοι:
◆ τους τελευταίους έξι μήνες πριν από την υπόδειξή τους δεν είχαν απασχοληθεί σε κανονικά αμειβόμενη θέση με καθεστώς πλήρους απασχόλησης. Π.χ. άτομο που έχει απασχοληθεί με μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση κατά το εν λόγω εξάμηνο είναι ωφελούμενο του προγράμματος, ενώ το άτομο που είχε απασχοληθεί έστω και έναν μήνα με καθεστώς πλήρους απασχόλησης δεν είναι ωφελούμενο,
◆ είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης, οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή δεν παρακολούθησαν επαγγελματική κατάρτιση,
◆ είναι άνω των 50 ετών,
◆ είναι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών.
β. Άτομα σε πολύ μειονεκτική θέση θεωρούνται όσοι διαθέτουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 24 μηνών.
Επισημαίνεται ότι τα προαναφερόμενα άτομα δεν υποβάλλουν αίτηση, αλλά υποδεικνύονται με συστατικό σημείωμα από την αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ όπου είναι εγγεγραμμένοι. Η υπόδειξή τους γίνεται στις επιχειρήσεις που έχουν λάβει εγκριτική απόφαση, σύμφωνα με τις ζητούμενες ειδικότητες από τις επιχειρήσεις, καθώς και από επιλογές των ιδίων, όπως έχουν καταγραφεί στα Ατομικά Σχέδια Δράσης στο πλαίσιο της εξατομικευμένης προσέγγισης.
Ο αριθμός των ωφελούμενων ανέργων και το ποσό της επιχορήγησης θα καθοριστούν μέσα στον Ιανουάριο με τη δημοσίευση της πρόσκλησης.
Αγορά εργασίας
Επιδότηση έως και 2.700 ευρώ σε ανέργους για εξάμηνη απασχόληση προσφέρει το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 4.000 άνεργων νέων που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών» ή «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών στον κλάδο του τουρισμού».
Από τις 30 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για τις επιχειρήσεις, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι ωφελούμενοι έχουν ήδη την «Επιταγή εισόδου» (voucher).
Το ποσό της επιδότησης φτάνει τα 2.700 ευρώ για νέους άνω των 25 ετών και τα 2.250 ευρώ για νέους έως 25 ετών για συνολικό διάστημα εργασίας πλήρους απασχόλησης έξι μηνών.
Αναλυτικά, η επιχορήγηση που παρέχεται στην επιχείρηση για διάστημα έξι μηνών ανέρχεται σε 15 ευρώ την ημέρα για την πρόσληψη νέων με ασφάλιση έως 25 ημέρες τον μήνα. Τα ποσά της επιχορήγησης καλύπτουν τμήμα του μισθολογικού κόστους.
Δικαιούχοι είναι όλες οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που έχουν προσλάβει με σχέση εξαρτημένης σχέσης τους ωφελούμενους των παραπάνω προγραμμάτων την επομένη της λήξης της πρακτικής τους άσκησης, η οποία έχει πραγματοποιηθεί στους δικαιούχους αυτούς.
Επίσης, δικαιούχοι είναι και όσες επιχειρήσεις έχουν ήδη προσλάβει τους ωφελούμενους των προαναφερθέντων προγραμμάτων μέχρι τη δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δηλαδή μέχρι τις 11.12.2013.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος πρέπει να είναι ενταγμένοι:
◆ στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών» και
◆ στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών στον κλάδο του τουρισμού», που προσλαμβάνονται την επομένη της λήξης της πρακτικής τους άσκησης με σχέση εξαρτημένης εργασίας.
Επίσης ωφελούμενοι είναι και όσοι έχουν ήδη προσληφθεί από τις επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποίησαν την πρακτική τους άσκηση με σχέση εξαρτημένης εργασίας.
Επίσης ωφελούμενοι είναι και όσοι έχουν ήδη προσληφθεί από τις επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποίησαν την πρακτική τους άσκηση μέχρι τις 11.12.2013.
Οι αιτήσεις από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις υποβάλλονται στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr, όπου επίσης περιγράφονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις, οι λοιποί όροι του προγράμματος, καθώς και ποιες επιχειρήσεις εξαιρούνται από την υπαγωγή στο πρόγραμμα.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα στο σύνολό του θα επαναληφθεί το 2014. Στη νέα αυτή φάση θα αφορά 75.000 νέους έως 29 ετών, οι οποίοι θα αποκτήσουν την επιταγή εισόδου (voucher) στην αγορά εργασίας, που προβλέπει κατάρτιση, πρακτική άσκηση και εργασία σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.
450 ευρώ για 10.000 ανέργους
Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να «ανοίξει» το πρόγραμμα πρόσληψης 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών, με επιδότηση 450 ευρώ τον μήνα, σε επιχειρήσεις που θα τους απασχολήσουν για 12 μήνες.
Αν και η επιχείρηση επιδοτείται με 450 ευρώ τον μήνα για κάθε εργαζόμενο, ωστόσο το ύψος των μηνιαίων απολαβών μπορεί να είναι κατά πολύ μεγαλύτερο, αφού θα ορίζεται από τη συμφωνία μεταξύ του απασχολούμενου και της επιχείρησης. Δηλαδή η επιχείρηση θα λαμβάνει την επιδότηση από τον ΟΑΕΔ ως μέρος του μισθολογικού κόστους και θα καλύπτει μηνιαίως τη διαφορά.
Το νέο πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 54 εκατ. ευρώ, θα έχει μεγαλύτερη ευελιξία συγκριτικά με παλαιότερα επιδοτούμενα προγράμματα, σύμφωνα με το σχέδιο της κοινής απόφασης των υπουργείων Εργασίας, Οικονομικών και Ανάπτυξης.
Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις που υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα δεν δεσμεύονται ότι θα πρέπει να επιλέξουν τον άνεργο που τους υποδεικνύει ο ΟΑΕΔ, αλλά έχουν δικαίωμα να προτείνουν τον άνεργο που επιθυμούν να προσλάβουν.
Προϋπόθεση, όπως σε όλα τα προγράμματα του Οργανισμού, είναι ο άνεργος:
◆ Να έχει την ιδιότητα του ανέργου (διαθέτοντας δελτίο ανεργίας σε ισχύ με ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητάς του ή μέχρι και 30 μέρες πριν από την έναρξη).
◆ Να έχει συμπληρώσει το ατομικό δελτίο (εξατομικευμένη προσέγγιση) για το επαγγελματικό του προφίλ και τις δεξιότητες που συμβάλλουν στην εργασιακή του αποκατάσταση.
◆ Να έχει ελληνική υπηκοότητα ή υπηκοότητα άλλου κράτους – μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενής που έχει δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
◆ Να μην έχει απασχοληθεί τον τελευταίο χρόνο στην ίδια επιχείρηση, ακόμα και αν αυτή έχει αλλάξει νομική μορφή.
Η επιχείρηση επιδοτείται με 18 ευρώ ημερησίως, για διάστημα 25 ημερών κάθε μήνα, για 12 μήνες. Μεταξύ των προϋποθέσεων για να ενταχθούν στο πρόγραμμα οι επιχειρήσεις ή εργοδότες του ιδιωτικού τομέα είναι να μην έχουν προβεί σε μείωση προσωπικού τρεις μήνες πριν από την υποβολή της αίτησης, να μην έχουν προχωρήσει σε αλλαγή εργασιακού καθεστώτος για το προσωπικό που απασχολούν (μετατροπή σύμβασης από πλήρη σε μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση) και να μην χαρακτηρίζεται η επιχείρηση προβληματική.
http://www.pantaanthropos.blogspot.gr/




Βραβεία μεθυσμένων (Δείτε γαργαλιστικές εικόνες)



á áá á
á á áá á á

á á á
á á á á á á á á á á
áá á á á á á á á á á á á á ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ…. 

á














Ιταλία: Όργια και πάρτι με ιερόδουλες στο αμερικανικό προξενείο της Νάπολης


Σε ερωτική... φωλιά φαίνεται πως είχε μετατρέψει το αμερικανικό προξενείο της Νάπολης ο μέχρι πρότινος πρόξενος των ΗΠΑ Ντόναλντ Μουρ.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες μιας Ιταλίδας πρώην υπαλλήλου του αμερικανικού προξενείου, σύμφωνα με την οποία ο Μουρ «είχε μετατρέψει την διπλωματική υπηρεσία σε... γκαρσονιέρα».

Η πρώην υπάλληλος, η Κέρι Χόγουορντ, δήλωσε ότι ο Μουρ είχε αποκαλύψει σε πολλές γυναίκες τον μυστικό κωδικό εισόδου στο προξενείο, όπου τις συναντούσε κατά την διάρκεια της νύχτας, διότι ήταν της άποψης ότι «οι γυναίκες είναι σαν τις καραμέλες, πρέπει να τις ξετυλίγει κανείς και στη συνέχεια να τις πετάει».

«Ο Μουρ φέρεται να συναναστρεφόταν ιερόδουλες και άλλες γυναίκες, να κατέθεσε αναληθή και υπερβολικά δικαιολογητικά εξόδων και να πρόσφερε χαλασμένο κρέας σε γεύμα που παρέθεσε σε Βρετανό συνάδελφό του», γράφει η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.

Η Χόγουορντ διεκδικεί από το αμερικανικό δημόσιο 300.000 δολάρια για ηθική βλάβη, καθώς, όπως ισχυρίζεται δέχθηκε πιέσεις από τον διπλωμάτη για να μην αποκαλύψει τις πράξεις του.

http://www.protothema.gr/


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/1



Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Το να βρίσκει κανείς και να λέει τα σφάλματα των άλλων ίσως εύκολο και δυνατό. Το να υποδείξει όμως την σωστή, σε κάθε περίπτωση, λύση τούτο είναι έργο μόνο σοφού συμβούλου.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Επιτέλους θα βρεθείτε στη θέση που θέλετε και πιθανόν να πάρετε πίσω την ανταπόκριση και την αξία που σας αναλογεί. Μερικές φορές είστε τόσο ανεξάρτητοι και τόσο καλά με τον εαυτό σας που δεν έχετε ανάγκη να σας χειροκροτήσουν. Το καλό είναι ότι σήμερα θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξετε τα προσόντα σας.
Έρωτας: Είστε πολύ ανοικτοί και έρχεστε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε αυτά που θέλετε γιατί αυτόν τον καιρό νιώθετε ότι είστε στο περιθώριο λόγω των πολλών υποχρεώσεων και των ευθυνών.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια μικρή ευκαιρία την οποία θα πρέπει να την δείτε σωστά. Για αυτό θα πρέπει να είστε επί των επάλξεων. Θα πάρετε χρήματα ή ακόμα και μια μικρή ώθηση που θα σας βοηθήσει.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια τάση από την πλευρά σας να είστε στο επίκεντρο. Για αυτό ίσως να θέλετε να καλέσετε στο σπίτι σας άτομα που θα σας κάνουν να νιώσετε αυτή την μοναδικότητα. Η δημιουργία μπορεί να φωνάζει μέσα σας αλλά είναι δύσκολο γιατί δεν ευχαριστιέστε εύκολα. Πάντως θα είστε πολύ δοτικοί.
Έρωτας: Αναζητάτε τον έρωτα και την αποδοχή αλλά ίσως να είστε απόλυτοι ή υπερβολικοί. Για αυτό ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείτε μια κατάσταση γιατί μερικές φορές σας πιέζει τόσο πολύ που δεν μπορείτε να το αντέξετε. Λιοντάρι, Υδροχόος σίγουρα θα σας απασχολήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε να αναγνωριστούν κυρίως οι προσπάθειες του παρελθόντος. Για αυτό δεν θα αφήσετε να περάσει εύκολα κάτι που δεν σας δικαιώνει. Το θέμα ενός σπιτιού θα δείτε ότι μπορεί να σας πιέζει γιατί βλέπετε ότι πιθανόν να χρειάζονται περισσότερα χρήματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η σταθερότητα είναι αυτό που θα βοηθήσει την τρέχουσα κατάστασή σας και κυρίως η πίστη στον εαυτό σας που τις πιο πολλές φορές την χάνετε. Αυτή την περίοδο χρειάζεστε μεγαλύτερη ενίσχυση. Η γνώση, τα βιβλία και γενικά η επικοινωνία μέσω ατόμων που έχουν καλή επαφή μαζί σας θα βοηθήσουν στο να ανανεώσετε πάνω από όλα την ψυχική σας ενέργεια.
Έρωτας: Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να μην προσπαθήσετε να είστε εσείς στο επίκεντρο γιατί χάνεται η ουσία των πραγμάτων. Παρόλα αυτά βέβαια θα επιβληθείτε με κάποιο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μπορεί να συζητήσετε πιο εύκολα και να σας κατανοήσουν πολύ περισσότερο ίσως να είναι η κατάλληλη ευκαιρία να διαλέξετε να κάνετε ένα ραντεβού επαγγελματικό που σας απασχολεί εδώ και καιρό ή να αναζητήσετε την λύση σε θέματα πληρωμών, χρεών κλπ. Επίσης είναι καλό να υπογράψετε ένα συμβόλαιο γιατί σήμερα η ημέρα προσφέρεται.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Για αυτό μην υποτιμήσετε τις δυνάμεις σας και κυρίως να μην αφήσετε άλλους να σας καπελώσουν. Η προσωπική αξία είναι σημαντική και πρέπει να το πιστέψετε, κυρίως αυτή την περίοδο που έχετε ανάγκη να βγείτε από όλες τις προσωπικές περιπέτειες.
Έρωτας: Υπάρχει ζήλεια από την πλευρά σας για αυτό μπορεί να κάνετε μια κόντρα, δείχνοντας τα δόντια σας και κινούμενοι πολύ διαφορετικά από άλλες φορές. Η σχέση σας με έναν Υδροχόο θα σας συμπαρασύρει σε υπερβολές αλλά μπορεί και να τις χρειάζεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να σας υπολογίζουν και μερικοί από εσάς ίσως να βρεθείτε να παίζετε ένα παιχνίδι που δεν είναι εύκολο για σας αλλά τουλάχιστον θα επιβληθείτε με τον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα. Μόνο προσέξτε τα έξοδα που μπορεί να κάνετε χάριν επιβολής ή θαυμασμού.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Είναι η ημέρα σας σήμερα αφού διακρίνετε ότι υπάρχει μια τάση να ρέουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε. Η διάθεσή σας βέβαια είναι αυτή που θα βοηθήσει στο να οριοθετήσετε αυτά που θέλετε γιατί μερικές φορές η πίεση που νιώθετε είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τις δυνάμεις σας.
Έρωτας: Όσοι είστε μέσα σε σχέση από πεποίθηση και όχι από συνήθεια θα καταλάβετε ότι όταν έχετε ανοικτή καρδιά βοηθάει στο να νιώθετε και εσείς γεμάτοι γιατί όλο το παιχνίδι παίζεται από την καρδιά που δεν κρατάει εγωισμούς και πεποιθήσεις αρρωστημένες. Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος είναι οι πιο εύκολες επιλογές σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν νιώθετε δυνατοί τότε όλες οι ευκαιρίες που σας είχαν ξεφύγει τις προηγούμενες ημέρες θα δείτε ότι θα έρθουν στα πόδια σας, αρκεί να μην είστε απόλυτοι και πολύ επίμονοι σε κάτι που ίσως να μην βγαίνει ακόμα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας για να δείτε τελικά αν αξίζετε ή όχι. Για αυτό θα παραμείνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας με στόχο την προσωπική σας εξέλιξη αν και μερικοί δεν το κρίνετε και τόσο αναγκαίο όμως σε αυτή την εποχή το μυστικό είναι η αυτογνωσία.
Έρωτας: Ο ρομαντισμός και πιθανόν το κρυφό παιχνίδι με ένα πρόσωπο που σας αρέσει από μακριά και δεν τολμάτε να του το πείτε ίσως να είναι αυτό που θα σας ανεβάσει την φαντασία στα ύψη. Αλλά και η καρδιά σας δεν πάει πίσω. Αναγνωρίζει την ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Καρκίνος, Λιοντάρι, Αιγόκερως και Υδροχόος πιθανόν οι υποψήφιοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να μην θέλετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να δείξετε τα επόμενα σχέδια σας γιατί πάντα καραδοκεί η πιθανότητα της ανατροπής. Όμως μπορεί να αναγνωρίζετε ότι χρειάζεστε αναβάθμιση σε πολλούς τομείς και αυτό θα χρειαστεί να το ξεκινήσετε.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη άνεση στο να εκφραστείτε πιο ελεύθερα. Για αυτό θα έχετε με το μέρος σας μια μεγάλη βοήθεια η οποία μπορεί να έρθει από την δική σας πραγματικότητα, δηλαδή μια εσωτερική κατάσταση θα σας δυναμώσει.
Έρωτας: Υπάρχει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από την πλευρά σας και από την πλευρά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Πάντως βοηθάει το να είστε σταθεροί στις απόψεις σας και να μην σκαμπανεβάζετε μέσα σας. Ο Αιγόκερως σας κλείνει το μάτι αλλά ίσως να δυσκολεύεστε να καταλάβετε τις αντιλήψεις του.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα πετύχετε να δείξετε την προσωπική σας δύναμη. Αυτό είναι σημαντικό γιατί σας βοηθάει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σηματοδοτήσουν μια νέα κατάσταση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να υπάρχει μια τάση από την πλευρά σας να φανείτε σε ένα βαθμό υπερβολικό και κυρίως να εξουσιάσετε τους γύρω σας. Ο στόχος θα πετύχει αρκεί να μην είστε υπερβολικοί σε σχέση με το εγώ σας.
Έρωτας: Το πάθος ανεβαίνει και εκτός από την έντονη σεξουαλική σας ταυτότητα θα προσθέσετε ένα κομμάτι πολύ ρομαντικό. Ίσως να αντιληφθείτε έντονα την αξία της σταθερής σχέσης. Είναι κάτι που το έχετε ανάγκη. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος θα σας δώσει την κατάλληλη ενέργεια την οποία χρειάζεται να την αντιληφθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες τις οποίες θα πρέπει να τις αναχαιτίσετε γιατί μπορεί να οφείλονται σε μια υπερβολή δική σας, δηλαδή να έχετε απαιτήσεις από άτομα και καταστάσεις ή ακόμα και από τον εαυτό σας. Είναι καλό να οριοθετήσετε κάποιες καταστάσεις σε επίπεδο συνεργασίας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα πάρετε μια ανάσα η οποία θα σας βγάλει στην επιφάνεια τα καλά σας στοιχεία, την ελπίδα, την αισιοδοξία και πάνω από όλα την διάθεση για ζωή. Για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν την στιγμή για να νιώσετε καλύτερα. Η πίστη σας πάντως είναι αυτό που θα βοηθήσει την υπάρχουσα κατάσταση.
Έρωτας: Η ερωτική σας ταυτότητα θα είναι πιο δυνατή από ό, τι περιμένετε. Για αυτό θα αναζητήσετε να γίνουν περισσότερα πράγματα μέσα στην σχέση σας και προπάντων να αναζητήσετε να σας συμπεριφερθούν πολύ ρομαντικά και ερωτικά. Το Λιοντάρι παίζει ένα σημαντικό ρόλο. Μια ξαφνική γνωριμία με έναν Υδροχόο θα σας ξαφνιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα και αυτό θα σας δώσει την επέκταση και την αισιοδοξία γιατί υπάρχει μια ευκαιρία και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Χρήματα μη αναμενόμενα θα σας ευχαριστήσουν.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε πιο χαλαροί και ήρεμοι παρόλο που έχετε και πάλι την υποχρέωση να δείξετε την σφραγίδα σας και τα θέλω σας μέσα στην καθημερινότητά σας. Η ατομική σας πάντως κατάσταση βοηθάει στο να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.
Έρωτας: Εκεί που είστε συναισθηματικά ευαίσθητοι, ξαφνικά μπορεί να πάρετε ανάποδες και να θέλετε εσείς να έχετε τα ηνία στα χέρια σας. Αυτό θα σας καθορίσει και αν το Λιοντάρι έχει την διάθεση να σας πλησιάσει θα βάλετε τους δικούς σας όρους.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να νιώθετε ότι είστε μέσα σε ένα ανταγωνισμό και αυτό κατά κάποιο τρόπο περιορίζει τις δυνατότητές σας. Ο λόγος είναι ότι δεν εκφράζεστε και πολύ ελεύθερα για αυτό να μην τα παίρνετε εγωιστικά.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε μια ιδιαίτερη ενέργεια για αυτό θα χρειαστεί να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία θα αποδεικνύουν ότι έχετε μια ιδιαιτερότητα που θα χρειαστείτε αυτή την περίοδο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε πολλές επαφές με τους γύρω σας και με άτομα που μπορεί να σας δείξουν μια νέα τεχνολογία, λογική ή ακόμα και πρωτοποριακές προτάσεις.
Έρωτας: Έχετε μεγαλύτερη ανοχή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει τουλάχιστον αυτή την στιγμή να έχετε κόντρες. Προσέξτε όμως γιατί από μέσα σας μπορεί να καίει ο εγωισμός και να μην τον καταλαβαίνετε, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ανάλωση της ενέργειάς σας με συνεργάτες και γενικά με πρόσωπα που λειτουργούν ομαδικά μπορεί να μην σας ενθουσιάζει γιατί το Λιοντάρι πάντα θέλει τον ρόλο του αρχηγού σε ένα κομμάτι. Αλλά θα δείτε ότι κάτι πάει να γίνει αν λειτουργήσετε ομαδικά.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Έχετε μια ιδιαίτερη κατάσταση να αντιμετωπίσετε και κυρίως να πατήσετε πόδι σε κάποια άτομα γιατί μερικές φορές σας παίρνουν τον αέρα και δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε.
Έρωτας: Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε αυτόν τον τομέα. Θέλετε να φανείτε γιατί αρκετές φορές δεν παίρνετε την αξία που σας αναλογεί. Τις πιο πολλές φορές δίνετε, δίνετε και τελικά δεν υπάρχει η ανταπόκριση που σας αξίζει. Πιθανόν να γίνετε κατά κάποιο τρόπο εγωιστές ή να πατήσετε πόδι κυρίως με ένα Λιοντάρι το οποίο σας ενδιαφέρει με ένα περίεργο τρόπο. Αντίθετα με τον Ζυγό θα έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Εξαντλείτε όλες σας τις δυνάμεις με στόχο να κάνετε μια συνεργασία η οποία μπορεί να είναι πέρα από τα δικά σας όρια. Αλλά, αν το τολμήσετε, θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε.



Πηγή: http://www.astrology.gr




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger