Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δες τι πιστεύουν οι άντρες για τα one-night stands

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013


Είναι ωραία, απολαυστικά και εξυψώνουν το «εγώ» τους. Τι κρύβουν όμως πίσω από το εφήμερο σeξ;

Γνωρίζεις έναν άνθρωπο, συζητάς και περνάτε μαζί ένα υπέροχο βράδυ. Τα one-night stands είναι για τους άντρες υπέροχες και αξέχαστες εμπειρίες. Παρόλα αυτά, δεν αποτελούν απλή διαδικασία. Ένας άντρας θα πρέπει να σκεφτεί τις πιθανότητες να κολλήσει κάποιο σeξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, τα δυσάρεστα συναισθήματα της επόμενης ημέρας σε περίπτωση που πληγωθεί. Και κάτι ακόμα. Να φτιάξει ένα πλάνο διάσωσης, αν καταλήξει, πως δε θέλει να ξανά δει την εμπλεκόμενη στο one-night stand γυναίκα.

Πιθανότατα να είσαι και εσύ μια από τις τυχαίες του γνωριμίες σε κάποιο μπαρ. Πριν προχωρήσεις στο κάτι παραπάνω, έχε κατά νου τρεις μικρές αλήθειες που κρύβουν οι άντρες- λάτρεις των one-night stands.

Αλήθεια νούμερο 1: Οι άντρες δε θεωρούν το θήραμα τους, δηλαδή εσένα, εύκολο. Από τη στιγμή που θα σε εντοπίσουν μέχρι και την πρώτη κουβέντα, προετοιμάζονται ψυχολογικά για το μεγάλο βήμα. Πολλοί διστάζουν, φοβούνται ή ντρέπονται. Ακόμα και οι πιο θαρραλέοι.

Αλήθεια νούμερο 2: Οι άντρες το κάνουν για το σeξ. Όταν η πρώτη του επιθυμία είναι να σε οδηγήσει στο κρεβάτι, τότε μην τρέφεις φρούδες ελπίδες, ότι την επόμενη ημέρα θα σε ψάξει όντας τρελά ερωτευμένος μαζί σου.

Αλήθεια νούμερο 3: Παραμένετε δυο άγνωστοι. Λογικό βέβαια, αφού συστηθήκατε πριν από λίγο. Επομένως μην περιμένεις να θυμάται το όνομά σου, ειδικά αν έχει επικεντρωθεί αλλού. Σε περίπτωση όμως που ενδιαφέρεσαι, εκφράσου ελεύθερα. Μίλα του τρυφερά, αισθησιακά και δείξε του ότι σε έχει «ανάψει».

Όχι ότι είσαι πουτανάκι αλλά...


Διαγωνισμός surfing πάνω σε… ψηλοτάκουνα!


Πριν από μερικές εβδομάδες μια παραλία στο Μπαλί τράβηξε τα βλέμματα λουομένων και φωτογράφων εξαιτίας ενός παράδοξου διαγωνισμού που έλαβε χώρα στο νερό. Πιο συγκεκριμένα πανέμορφες γυναίκες από τη Ρωσία διαγωνίστηκαν στο surfing φορώντας… ψηλοτάκουνα! Απομυθοποιώντας τη δυσκολία του αθλήματος, οι νεαρές κοπέλες δάμασαν τα κύματα πάνω σε πέδιλα και λεπτεπίλεπτα 12ποντα, αποδεικνύοντας ότι και με τον τρόπο αυτό το surfing παραμένει εντυπωσιακό και διασκεδαστικό. Το βίντεο που ακολουθεί, άλλωστε, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Δραματική διάσωση γυναίκας σε παραλία στα Χανιά (φώτο)

Σε μία απίστευτη περιπέτεια εξελίχθηκε το πρωινό μπάνιο μιας 50χρονης τουρίστριας, στην παραλία του Στάλου στα Χανιά...

Η γυναίκα ενώ κολυμπούσε, όχι σε πολύ μεγάλη απόσταση από την ακτή άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Για καλή της τύχη η συγκεκριμένη παραλία διαθέτει ναυαγοσώστες οι οποίοι την έσωσαν στην κυριολεξία, λίγο πριν την καταπιούν τα κύματα. 

Η περιπέτεια της γυναίκας είχε αίσιο τέλος ενώ τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της που παρακολούθησε έντρομος την επιχείρηση διάσωσης ευχαρίστησαν τους ναυαγοσώστες.




prismanews.gr

Το λευκό μπικίνι της Παπαβασιλείου προκαλεί μποτιλιάρισμα στην Μύκονο [εικόνες]

Στις παραλίες της Μυκόνου βρέθηκε και πάλι η Έλενα Παπαβασιλείου συνοδεία των εξίσου καλίγραμμων Σόφη Πασχάλη και Άννα Πρέλεβιτς.

Το καινούργιο σετ φωτογραφιών, που μόλις δημοσίευσε το yupiii, δείχνουν την -αγαπημένη του αντρικού κοινού- παρουσιάστρια να απολαμβάνει και πάλι τις παραλίες του νησί των ανέμων.

Και τους λουόμενους να απολαμβάνουν το θέαμα εκείνης με λευκό μπικίνι.

Στο πλευρό της βρέθηκε η καλή της φίλη Σόφη Πασχάλη. Καθώς επίσης και η πρώην Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς.



http://www.iefimerida.gr/

Η συγγνώμη του BBC για το ντεκολτέ της παρουσιάστριας που εξόργισε τους Βρετανούς


«Ακατάλληλο» χαρακτηρίστηκε από το BBC το φόρεμα της τηλεπαρουσιάστριας Χόλι Γουιλόμπι στο δημοφιλές σόου The Voice.
Ο λόγος δεν ήταν άλλος, από το αποκαλυπτικό ντεκολτέ του, με πάνω από 100 τηλεθεατές να σηκώνουν το τηλέφωνό τους, για να κάνουν τα παράπονά τους στον τηλεοπτικό σταθμό!
Έτσι, το κανάλι αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία ζητά συγγνώμη από τη τηλεοπτικό κοινό, αναφέροντας: «Η Χόλι είναι λάτρης της μόδας και δεν ήθελε να προσβάλει το κοινό».
Από την άλλη, ο συμπαρουσιαστής της στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΙΤV, This Morning, Φίλιπ Σόφιλντ, έδειξε τη συμπαράστασή του και την «εκτίμησή» του στη στιλιστική επιλογή της, γράφοντας στο Twitter του: «139 παράπονα για το υπέροχο φόρεμα της Χόλι. Ας ελπίσουμε ότι όσοι προσβλήθηκαν εκ μέρους των παιδιών τους δεν θα πάνε φέτος στις παραλίες».
http://www.koolnews.gr/

Έδιωξαν γνωστή τραγουδίστρια από τα Mad Video Music Awards [βίντεο]

Η λαμπερή τελετή απονομής των 10ων Mad Video Music Awards κύλισε ομαλά για όλους, εκτός από την Ειρήνη Μερκούρη.

Την πόρτα της εξόδου έδειξαν οι υπεύθυνοι της τελετης απονομής, που έλαβε χώρα στο Γήπεδο Tae Kwon Do στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαλήρου, στην γνωστή τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star και του gossip tv, η Ειρήνη Μερκούρη εμφανίσθηκε στην είσοδο ντυμένη και φτιαγμένη. Μόνο που το ονομά της δεν ήταν ούτε στην λίστα των καλλιτεχνών, αλλά ούτε είχε μαζί της πρόσκληση. Οπότε και της ζητήθηκε να φύγει. Κάτι που μάλλον δεν την έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη.

http://www.iefimerida.gr/

Ελευθερία Ελευθερίου και τύφλα να 'χουν οι Λατίνες

Η Ελευθερία Ελευθερίου πήγε πέρυσι στη Eurovision. 

Και η αλήθεια είναι ότι δεν φόρεσε καμία κελεμπία. Έλα, όμως, που, μέχρι πριν από 10 λεπτά που είδα αυτή τη φωτογραφία στο instagram, δεν είχα εκτιμήσει δεόντως το μικροκαμωμένο αλλά τόσο αφόρητα σeξι κορμί της.

Τύφλα να 'χουν Λόπεζ, Μέντεζ, Λονγκόριες και λοιπές Λατίνες.

Ο ορισμός της εκδίκησης: Εξοργισμένος οδηγός τσιμεντώνει αυτοκίνητο που είχε διπλοπαρκάρει πλάι στο δικό του [βίντεο]

Ενα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν εξοργισμένο οδηγό αυτοκινήτου ο οποίος όταν ήρθε η ώρα να ξεπαρκάρει διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί κάποιος άλλος τον είχε «κλείσει» συνέβη στη Ρωσία. Ο οδηγός του αποκλεισμένου αυτοκινήτου εκδικήθηκε τον άλλον.... τσιμεντώνοντάς του το αυτοκίνητο.

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα από γειτονικό κτίριο και όπως είναι φυσικό κάνει το γύρο του Διαδικτύου.Ο οδηγός αρχικά σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, λύνει το χειρόφρενο και το μεταφέρει λίγο παραπέρα. Ομως δεν σταματά εκεί. Θέλει να πάρει την εκδίκησή του και το κάνει με τον πιο απίστευτο τρόπο: Τσιμεντώνει το αυτοκίνητο. Οπως φαίνεται και στο βίντεο,  καλεί μια μπετονιέρα, βάζει τον σωλήνα μέσα στο αυτοκίνητο και αρχίζει το... τσιμέντωμα.





Ποιος είναι ο Έλληνας βρωμόγερος που ΦΛΕΡΤΑΡΕ την πρόεδρο της Yahoo; (βίντεο)


Πρώτη είδηση στην Huffington Post έχει γίνει το βίντεο που δείχνει τον ελληνικής καταγωγής επενδυτή Τζόρτζ Πόλις να σηκώνεται όρθιος σε μια πρόσφατη γενική συνέλευση της Yahoo και να φλερτάρει απροκάλυπτα την 38χρονη πρόεδρο της εταιρίας, Μαρίσα Μάγιερ.

«Με λένε Τζόρτζ Πόλις. Έχω 2.000 μετοχές της Yahoo. Είμαι Έλληνας και βρωμόγερος και εσύ δείχνεις πολύ γοητευτική, Μαρίσα». Αυτό σηκώθηκε και δήλωσε ο Ελληνοαμερικάνος πριν αρχίσει να μιλάει για το πόσο θυμωμένος είναι σχετικά με το θέμα των μερισμάτων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, με το κοινό να χασκογελά. Και την Μαρίσα, No14 στην περσινή λίστα του Fortune με τις πιο ισχυρές businesswomen thw Αμερικής, να μην δίνει απάντηση στο σχόλιο.

Η πλειονότητα των Αμερικάνικων μίντια, πάντως, φρόντισαν να επισημάνουν ότι το συγκεκριμένο σχόλιο αντανακλά το πως ορισμένοι άνθρωποι θεωρούν ότι είναι πρέπον να μιλούν σε γυναίκες που έχουν δύναμη. Και ότι κανείς δεν θα σηκωνόταν σε μια αντίστοιχη συνέλευση για να εκφράσει το πόσο γοητευμένος είναι από π.χ. τον Mark Zuckerberg.


Αυτή είναι η σεxοβόμβα Ruby που έστειλε τον Καβαλιέρε στη φυλακή (pics)


Το δικαστήριο του Μιλάνου έκρινε ένοχο τον Καβαλιέρε, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι ήρθε σε σεxουαλική επαφή με την ανήλικη Μαροκινή πόpνη, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, ύστερα από όσα είπαν οι μάρτυρες για τα πάρτι που έκανε στη βίλα του στο Μιλάνο το 2010, γνωστά ως “μπούνγκα, μπούνγκα”. 

Ο 76χρονος κατηγορήθηκε, επίσης, ότι πίεσε την αστυνομία να αφήσει ελεύθερη την Ελ Μαχρούγκ όταν εκείνη συνελήφθη για ληστεία.

H πέτρα του σκανδάλου η σεxοβόμβα Ruby Rubacuori γεννήθηκε το 1992 στο Μαρόκο και θεωρεί τον εαυτό της πλέον ως μια από τις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της Ευρώπης όπως γράφει στο προσωπικό της site στο διαδίκτυο!

Μπορεί η Ruby να έγινε γνωστή ως πόρνη η ίδια πάντως διατείνεται ότι είναι χορεύτρια, καμαριέρα και αισθητικός!

Αναφέρει επίσης ότι η ζωή της άλλαξε το 2010 όταν γνώρισε τον Ιταλό πρωθυπουργό. Πολύ διακριτικά γράφει επίσης στο βιογραφικό της στο site της ότι λόγω της γνωριμίας της με τον Μπερλουσκόνι πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είχαν μια ερωτική περιπέτεια χωρίς να αναλύσει περαιτέρω το θέμα...









Αγγελική Ηλιάδη: Δεν έχει νόημα να κρύβομαι πια...Ναι είμαι ....!


"Τώρα κάνω αυτό που νιώθω, χωρίς να καταπιέζομαι".

Η 35χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στο περιοδικό ΟΚ! με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και έδωσε τη δική της απάντηση στον Γιάννη Πουλόπουλου, μετά την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου.

Όταν προβλήθηκε στο Πρωινό mou ένα βίντεο που σε έδειχνε μαζί με τον Σάββα Γκέντσογλου στη Μύκονο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι είχες πει ψέματα όταν βρέθηκες καλεσμένη στην εκπομπή, γιατί όταν σε είχε ρωτήσει για τη σχέση σας είχες απαντήσει ότι είστε μόνο φίλοι.

Άκυρος ο χαρακτηρισμός του Γιώργου. Να σου θυμίσω τι με είχε ρωτήσει ακριβώς; Αν είμαι ερωτευμένη στην Ιταλία. Και η απάντησή μου; Ότι δεν είμαι ερωτευμένη και ότι δεν σχολιάζω ποτέ ό,τι λέγεται και γράφεται.

Πάντως, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν δείχνουν δύο ανθρώπους που είναι απλώς φίλοι.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν δύο ανθρώπους που σίγουρα μπορούν να κάνουν πολύ καλή παρέα. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω τίποτα παραπάνω και δεν με αφορά τι θα πει ο ένας και ο άλλος. Ο κάθε άνθρωπος ζει τη ζωή του για τον ίδιο και όχι για τους άλλους. Αυτό τουλάχιστον στη δική μου τη ζωή είναι νόμος.

H κοινή επίσημη εμφάνισή σας σε κοσμικό κάλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αυθόρμητη ή συνειδητή;

Είναι φυσιολογικό πλέον. Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε από τη στιγμή που μας έχουν φωτογραφίσει μαζί. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή! Αισθάνομαι πολύ ισορροπημένη, γιατί κάνω αυτό που νιώθω, χωρίς να καταπιέζομαι.

Πιστεύεις ότι η διαφορά ηλικίας μπορεί να επηρεάσει μια σχέση;

Καθόλου. Η ηλικία δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον χαρακτήρα και την ωριμότητα ενός ανθρώπου. Μου έχει τύχει να γνωρίσω κάποιους που ήταν αρκετά μεγάλοι σε ηλικία και είχαν μυαλό 15χρονου.

Πήγε με το νυφικό στον τάφο του πατέρα της, για να πάρει την ευχή του!

Πάνω από 718.000 likes έχει συγκεντρώσει η φωτογραφία που βλέπετε: Είναι η στιγμή, που η 23χρονη Paige Eding γονατίζει με το νυφικό μπροστά από τον τάφο του πατέρα της λίγο πριν τον γάμο της.

Την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία ζήτησε να κάνουν μια στάση, για να πάρει την ευχή του, αφού δεν κατάφερε να την συνοδέψει στην εκκλησία.

Σχεδόν ένα χρόνο πριν πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο φωτογράφος, ο οποίος είχε προσληφθεί για να καλύψει το χαρμόσυνο γεγονός, την ρώτησε αν μπορούσε να κοινοποιήσει την φωτογραφία στο προφίλ που διατηρεί σε site κοινωνικής δικτύωσης.

Το συναίσθημα που προκαλεί είναι τόσο δυνατό, που χιλιάδες άνθρωποι έκαναν like, ενώ κάποιοι από αυτούς την "μοιράστηκαν" στα δικά τους "προφίλ".

Για πες μου εσύ Τοτό, Ποιος σκότωσε την Λερναία Ύδρα;


ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΕΛΙΟ! Όταν ο Γεωργίου έκανε ΡΟΜΠΑ Ντινόπουλο - Άδωνι!!! (VIDEO)


Όταν ο λατρεμένος Γιώργος Γεωργίου έκανε παρέμβαση στο αποκαλυπτικό δελτίο που παρουσίαζε ο Γιάννης Παπαγιάννης και έκανε ξεφτίλα με τις τρομερές ατάκες του τους Αργύρη Ντινόπουλο και Άδωνι Γεωργιάδη!
Δείτε το τρομερό βίντεο



Ένοχη η παπαδιά για το φόνο του ιερέα! Καταδικάστηκε σε ισόβια και ο εραστής της! - Η δήλωση του Μ. Δημητρακόπουλου


- Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε τόσο στην παπαδιά όσο και στον εραστή της το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγίου και τους καταδίκασε πριν από λίγο και τους δύο
- Η δολοφονία του ιερέα, έγινε πέρσι το Σεπτέμβριο στην Ηλεία
- Πως σχεδίασαν και εκτέλεσαν το σατανικό τους σχέδιο οι 2 εραστές

Σε ισόβια κάθειρξη και τέσσερα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 41χρονος εραστής της παπαδιάς για τον φόνο του ιερέα συζύγου της (και για τις κατηγορίες οπλοκατοχής, οπλοχρησίας, ναρκωτικών κ.λπ.) και σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε η ίδια.

Λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με το PatrasTimes, το Δικαστήριο είχε καταδικάσει ως ενόχους και τους δύο. 
Με ψήφους 7 - 0 για τον εραστή και 6 - 1 για την παπαδιά. 
Μόνο ένας δικαστής είχε προτείνει την αθώωση της γυναίκας. Το δικαστήριο δεν δέχθηκε κανένα ελαφρυντικό.
Η δολοφονία του ιερέα, έγινε πέρσι το Σεπτέμβριο στην Ηλεία.

Την περασμένη Παρασκευή στην διάρκεια της απολογίας του ο 41χρονος, άλλαξε την προανακριτική του κατάθεση, τόνισε ότι η παπαδιά δεν φταίει σε τίποτα και πως ο ίδιος, πάνω στη ζήλεια και τη θολούρα του, σκότωσε τον ιερέα, χωρίς να συμμετέχει σε καμία περίπτωση η παπαδιά στο έγκλημα.

Αυτό όμως δεν υπολογίστηκε από το δικαστήριο που έκρινε ότι είναι ένοχη και η γυναίκα. Θα πρέπει να σημειωθεί πως και ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή και των δύο.

Η δήλωση του συνήγορου πολιτικής αγωγής Μιχάλη Δημητρακόπουλου 

"Η διαβολική δολοφονία του ιερέα, κατά τον χαρακτηρισμό του Εισαγγελέα της έδρας, τιμωρήθηκε αυστηρά από τη Δικαιοσύνη, δίνοντας έτσι το μήνυμα στην κοινωνία ότι και οι πλέον καλοσχεδιασμένες ανθρωποκτονίες τελικώς οδηγούν στα ισόβια"...

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ

Mια ολέθρια σχέση στοίχησε τη ζωή στον 52χρονο ιερέα - πατέρα τριών παιδιών - από τη Φωκίδα. Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου σε λιγότερο από 24 ώρες από την άγρια δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίασή της εκμεταλλευόμενοι και προσέχοντας τα λάθη της παπαδιάς.

Η 43χρονη σύζυγος του ιερέα και ο 41χρονος άντρας από τους Κρουνούς με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, σχεδίασαν και εκτέλεσαν το σατανικό σχέδιο εξόντωσης του 52χρονου ιερέα. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή τα όσα ανέφερε η παπαδιά για την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της, είχαν προβληματίσει τους αστυνομικούς που απομακρύνθηκαν από την αρχή από το κίνητρο της ληστείας. 

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με επικεφαλής το διοικητή τους Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ξεκίνησαν μια πολύ προσεκτική έρευνα, ελέγχοντας την παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά και κάθε λέξη από τις περιγραφές της 43χρονης παπαδιάς.

Όμως και στο χωριό και τη γύρω περιοχή, το μυστικό της παράνομης σχέσης της παπαδιάς με τον 41χρονο άντρα που φέρεται να εκτέλεσε με όπλο για αγριογούρουνα τον 52χρονο ιερέα, δεν φαίνεται να ήταν κρυφό.

Ο 52χρονος ιερέας με τη 43χρονη σύζυγό του είχαν φτάσει από το χωριό τους στη Φωκίδα στον Πύργο, αργά το βράδυ της Κυριακής (02-09-2012). Τα όσα συνέβησαν το επόμενο πρωί, φαίνεται πως είχαν προσχεδιαστεί από το παράνομο ζευγάρι.



Πληροφορίες λένε πως η 43χρονη είχε γνωρίσει τον 41χρονο από έναν κοινό τους φίλο και συγχωριανό του, πριν μερικούς μήνες. Έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση πάθους, όπου η 43χρονη φέρεται να μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της, στο 41χρονο συνεργό της στη δολοφονία. Η παπαδιά φέρεται να υποστήριξε πως στο διάστημα της παράνομης αυτής σχέσης, ακούγοντας τα προβλήματα ο 41χρονος την πίεζε να φέρει τον ιερέα στην περιοχή για να τον σκοτώσει.

Το αντίθετο φέρεται να ισχυρίζεται ο 41χρονος βάζοντας την παπαδιά στο ρόλο του ανθρώπου που ήθελε να σκοτώσει τον 52χρονο ιερέα, για να απαλλαγή από την πίεση και τα προβλήματα ενός αποτυχημένου γάμου, με «θύματα» τρία παιδιά που σύμφωνα με πληροφορίες βίωναν τα όσα συνέβαιναν πίσω από τους τοίχους του σπιτιού τους στην ορεινή Φωκίδα. 

Ο στόχος του παράνομου ζευγαριού ήταν να ζήσει τον έρωτά του ελεύθερο. Ο ιερέας φαίνεται να γνώριζε καλά τα αίτια της κακής πορείας του γάμου του και αντιδρούσε στα όσα αντιλαμβανόταν. Σίγουρα όμως δεν περίμενε πως θα έπεφτε νεκρός από το όπλο του εραστή, μετά από ένα σατανικά σχεδιασμένο, αλλά πρόχειρο όπως αποδείχθηκε στην εκτέλεση, σενάριο.

Η παπαδιά φέρεται να είχε ενημερώσει για την έλευσή της μαζί με τον σύζυγό της στην Ηλεία, τον 41χρονο. Είχε προσχεδιαστεί και ο χρόνος και το δρομολόγιο ώστε να μπορεί ο δράστης να σκοτώσει και να κρυφτεί σε γνώριμα για αυτόν μέρη. Έτσι το πρωί της Δευτέρας του είχε τηλεφωνήσει σε ανύποπτη στιγμή για να πει την πορεία τους, ενώ σε δεύτερη επικοινωνία ενημέρωσε τον 41χρονο να περιμένει στο χώρο που έγινε το φονικό, την ώρα που ο 52χρονος ιερέας και η παπαδιά έφευγαν από την Αρχαία Ολυμπία όπου είχαν μεταβεί νωρίτερα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το αυτοκίνητο, το γκρι Fiat Punto, το οδηγούσε η παπαδιά, έτσι με το πρόσχημα της φυσικής ανάγκης ήταν εύκολο να το κατευθύνει στο συγκεκριμένο χώρο που ο 41χρονος περίμενε. Μόλις κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ενώ απομακρύνθηκε η παπαδιά, ο δράστης που ήταν κρυμμένος πίσω από τα πεύκα και από απόσταση τριών μέτρων πυροβόλησε μια φορά τον ιερέα πισώπλατα. Ο ιερέας έπεσε νεκρός ακαριαία. Άλλωστε η βολή με κυνηγετικό όπλο και φυσίγγι «δωδεκάβολο» (ή «εννιάβολο» κατά μια άλλη εκτίμηση) που χρησιμοποιούν σε κυνήγι αγριογούρουνου δεν άφηνε κανένα περιθώριο…

Ο δράστης με ψυχραιμία έφυγε από το σημείο περπατώντας, καλύπτοντας μια απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων προς το χωριό του τους Κρουνούς. Στη διαδρομή πέταξε το όπλο σε μια λαγκαδιά, σημείο το οποίο υπόδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας χθες. Συνέχισε για το χωριό με τη μοτοσικλέτα του. Η παπαδιά, επέστρεψε μετά τον πυροβολισμό στο αυτοκίνητο και η συνέχεια από εκεί και ύστερα είναι λίγο πολύ γνωστή, υποστηρίζοντας έπειτα στους αστυνομικούς τα περί ληστείας με δύο δράστες σε μοτοσικλέτα και δύο πυροβολισμούς...

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τις επίμονες ερωτήσεις και ενώ η παπαδιά βρισκόταν «σοκαρισμένη» στο νοσοκομείο της Κρέστενας. Τα όσα όμως περιέγραψε η 43χρονη κίνησαν την περιέργεια και σιγά – σιγά ήρθαν και οι πρώτες αντιφάσεις. 

Στην πορεία για να θολώσει τα νερά, δήλωνε στους αστυνομικούς πως ο ιερέας δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα κλίμα κακών σχέσεων του θύματος στη Φωκίδα. Κάτι που έπεφτε στο κενό, καθώς δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται από τα παιδιά της οικογένειας με τα οποία μίλησαν οι αστυνομικοί. Νωρίς το πρωί της Τρίτης η 43χρονη φέρεται να μίλησε για τη σχέση με τον 41χρονο και σιγά – σιγά ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης.

http://www.newsit.gr/

Απίστευτο: Σκότωσε το παιδί της και... κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ!


Τι άδικη που είναι η ζωή θα αναρωτηθεί κανείς διαβάζοντας αυτή την είδηση. 

Μια γυναίκα από το Μάντσεστερ που σκότωσε το δίχρονο γιο της και ενώ είναι ακόμα σε εξέλιξη η δίκη κέρδισε το Λόττο.

 Ένας οικογενειακός φίλος δήλωσε έκπληκτος όταν είδε στην τηλεόραση ότι η Ρεμπέκα Σάτλγουορθ κέρδισε το Λόττο.

 «Οι κραυγές χαράς που έβγαλε όταν πήρε το Λόττο προκάλεσαν την οργή του κόσμου, που δεν μπορούσε να πιστέψει πώς μια γυναίκα που έχει κάνει κάτι τόσο τρομερό κέρδισε το λαχείο», τόνισε άνθρωπος που γνωρίζει την υπερτυχερή.

 Πηγή: paraskhnio.gr 

ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ! Έβρεξε... ανθρώπινα περιττώματα στην αυλή οικογένειας! (PHOTO)



Είναι να μη σου τύχει...

Και φαίνεται ότι η οικογένεια της Emma Gilfillan-Giannakos δεν είχε και πολλή τύχη!

Η μητέρα δύο παιδιών, έπαιζε με τις κόρες της Sierra, 8 ετών και την 20 μηνών Lexi, στον κήπο του σπιτιού τους δίπλα από την πισίνα, όταν ξαφνικά ένα... μυστηριώδες, καφέ υγρό έπεσε από τον ουρανό.

Η δύσοσμη ουσία πιτσίλισε όλη την αυλή και την πισίνα του σπιτιού, που βρίσκεται σε απόσταση 19 χιλιομέτρων από το διεθνές αεροδρόμιο Pearson στο Τορόντο του Καναδά.

«Δεν κατάλαβα τι ήταν. Αρχικά πίστεψα ότι ήταν λασποβροχή, όμως διήρκεσε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Έβαλα το δάχτυλό μου στο νερό και το μύρισα. Ήταν... ανθρώπινα περιττώματα» είπε η Emma.


Η ίδια και οι κόρες της δεν λερώθηκαν γιατί εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν κάτω από ένα σκέπαστρο, όμως δε τη γλύτωσε και ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος καλύφθηκε ολόκληρος!

Η Emma και ο σύζυγός της Kris ανέφεραν το περιστατικό και έχει διαταχθεί έρευνα, για το ενδεχόμενο το ουρανοκατέβατο «δώρο» να προέρχεται από κάποιο αεροσκάφος που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο.

Συνήθως τα αεροσκάφη, αδειάζουν το «περιεχόμενο» των τουαλετών τους σε ειδικές εγκαταστάσεις στα αεροδρόμια, όμως σύμφωνα με την εκπρόσωπο του υπουργείου Μεταφορών του Καναδά, Maryse Durette, είναι πιθανό κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε κάποια βαλβίδα να προκάλεσε το «εναέριο... άδειασμα».

«Αν συμβεί αυτό, το υγρό που διαρρέει παγώνει και κολλάει στο εξωτερικό του αεροσκάφους, όταν πετάει σε μεγάλα ύψη. Όσο όμως κατέρχεται και ζεσταίνει η εξωτερική ατμόσφαιρα, είναι πιθανό ο πάγος να λιώσει και κομμάτια να αποκολληθούν από το αεροσκάφος και να πέσουν» εξήγησε η ίδια.

Το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο! (βίντεο)

Οι φετινές διακοπές μπορεί να έχουν κάτι το ξεχωριστό και το αξέχαστο για μερικούς από σας που αναζητάτε την αδρεναλίνη και τον κίνδυνο...!

Λες και δεν ήταν αρκετό να βρίσκεται ένα αεροδρόμιο 3000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στα Ιμαλάια, για τους πιλότους που προσπαθούν να απογειώσουν ή να προσγειώσουν ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Τενζινγκ Χίλαρυ( Tenzing Hilary) στο Νεπάλ ο στενός και κοντός διάδρομος που καταλήγει στο χείλος του γκρεμού κανει το συγκεκριμένο αεροδρόμιο να είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο.

Η πόλη Λουκλα είναι η είσοδος για τα Ιμαλάια οπότε αν και το αεροδρόμιο της έχει την φήμη του πιο επικίνδυνου είναι και ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο. Η πολυκοσμία του αεροδρομίου προκύπτει κυρίως από τους ορειβάτες, που στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν τα υψηλότερα βουνά του κόσμου αναγκαστικά πρέπει να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Λουκλα και να συνεχίσουν με τα πόδια. Για τους περισσότερους ορειβάτες η προσγείωση στο Λούκλα είναι πολύ πιο τρομακτική από την αναρρίχηση.

Ακόμα και όταν το αεροδρόμιο είναι στις 'καλές του' η προσγείωση και η απογείωση επιτρέπεται μόνο για λίγες ώρες, αφού η ομίχλη και η ισχυροί άνεμοι δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στα αεροπλάνα. Ακόμη όμως και τότε ένας κακός υπολογισμός στην προσγείωση, δηλαδή 1-2 μέτρα, μπορεί να οδηγήσει στην συντριβή του αεροπλάνου στα βράχια του βουνού. Ούτε και η απογείωση είναι εύκολη, αν το αεροπλάνο δεν αποκτήσει την κατάλληλη ταχύτητα πολύ απλά θα συντριβεί στην άβυσσο.


Ανέκδοτο: Αυτή η δασκάλα μας δεν ξέρει τίποτε...





































Μπορεί ένα tablet να αντικαταστήσει τα laptop;


Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Έχουν αποκτήσει ακόμα καλύτερες επιδόσεις, όμως η ζήτηση τους έχει μειωθεί κατακόρυφα.

Ειδικά μετά την εμφάνιση των tablets, παρατηρείται σημαντική πτώση ακόμα και στα laptops που είχαν καταφέρει να διατηρήσουν τα νούμερα των πωλήσεων του υψηλά.

Σήμερα υπάρχει μεγάλη ποικιλία συσκευών, που όμως έχουν διαφορετικές λειτουργίες. Η παραγωγικότητα και οι επιδόσεις θεωρούνται ο τομέας των σταθερών (και φορητών) υπολογιστών, όμως όσον αφορά την ευκολία στη χρήση και τη μετακίνηση, οι ταμπλέτες έχουν το προβάδισμα.

Τα παραπάνω είναι το λογικό συμπέρασμα. Είναι όμως πραγματικά έτσι; Ή μήπως ήρθε η ώρα τα tablets να αντικαταστήσουν τα laptops;

Αρχικά, θα πρέπει να σκεφτούμε με το βασικότερο κριτήριο για έναν καταναλωτή, το κόστος! Φυσικά, εδώ τα tablets κερδίζουν κατά κράτος. Ενώ σίγουρα κρατάνε τα ηνία στο θέμα των διαστάσεων και του βάρους. Σημαντικό πλεονέκτημα για πολλούς είναι η αυτονομία, με τα tablets και πάλι να προηγούνται.

Από την άλλη πλευρά, η πολυτέλεια του πληκτρολογίου κάνει πολύ πιο εύχρηστους τους φορητούς υπολογιστές από τις ταμπλέτες. Βέβαια αυτό, μπορεί να λυθεί με την αγορά ενός εξωτερικού πληκτρολογίου για tablet, που όμως θα μειώσει κάπως τη διαφορά του στο κόστος. Μάλιστα σε καμία περίπτωση η εμπειρία χρήσης δε φτάνει στα επίπεδα ενός φορητού υπολογιστή.

Επίσης, οι επιδόσεις, η σταθερότητα και οι δυνατότητες multitasking σε έναν υπολογιστή τον κάνουν απαραίτητο σε πολλές ομάδες χρηστών, όπως για παράδειγμα τους gamers ή τους επαγγελματίες γραφίστες ή ηχολήπτες.

Η αλήθεια είναι πως η τεχνολογία προχωράει με πολύ γρήγορα βήματα και είναι πολύ πιθανό σε μερικά χρόνια να δούμε ακόμα πιο σημαντικές αλλαγές στις φορητές τεχνολογίες, όμως αυτή τη στιγμή τα tablets είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν να καλύψουν τις απαιτήσεις των περισσοτέρων χρηστών. Φυσικά εάν για εσάς υπολογιστής σημαίνει Facebook, Twitter, Instagram και γενικά εφαρμογές χαμηλών απαιτήσεων μην το σκεφτείτε καν!

news.gr

Φτιάξτε σολομό στο πλυντήριο πιάτων! Ναι καλά διαβάσατε...στο ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ πιάτων!


Το να φτιάχνεις φαΐ στο πλυντήριο σίγουρα ακούγεται εξωπραγματικό και αστείο...Όταν όμως πρόκειται για συνταγή ΣΕΦ, τότε δεν μπορείς παρά να το δοκιμάσεις!

Συστατικά:
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Φιλέτο σολομού σε κομμάτια
¼ του φλιτζάνιού φρέσκο ​​χυμό λάιμ
αλάτι και μαύρο πιπέρι
1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες
αλουμινόχαρτο


Πως θα το φτιάξετε:
Λαδώστε τη γυαλιστερή πλευρά ενός αλουμινόχαρτου με το λάδι. Κόψτε το σε δύο κομμάτια και τοποθετήστε τα κομμάτια σολομού. Γυρίστε πολύ καλά τις πλευρές του αλουμινόχαρτου ώστε να μην πέσει το λάδι και ραντίστε με το λαιμ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Τώρα, κλείστε το αλουμινόχαρτο ώστε να δημιουργηθούν 2 αεροστεγή πακέτα (για να σιγουρευτείτε ότι δεν φεύγει αέρας, πιέστε το αλουμινόχαρτο από επάνω απαλά, αν ο αέρας διαφεύγει έυκολα, τότε ξανατυλίξτε).
Βάλτε τα πακέτα στο επάνω ράφι του πλυντηρίου. Τρέξτε ένα κανονικό πρόγραμμα πλύσης. Όταν τελειώσει, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και σερβίρεται.
Είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν το είχατε φανταστεί και όμως πρόκειται για τη συνταγή του Σεφ 

Bob Blumer.

Ομάδα neadiatrofis.gr

Ελένη Χατζίδου: Σέξι εμφάνιση με μπικίνι!

Για μπάνιο με τι φίλες πήγε η Ελένη Χατζίδου και εντυπωσίασε... Η γνωστή τραγουδίστρια διαθέτει τέλειες αναλογίες. Τις βουτιές της επέλεξε να κάνει σε πισίνα γνωστού μαγαζιού της Γλυφάδας. 

Η ίδια βρίσκεται στα καλύτερά της αφού στα επαγγελματικά της πηγαίνουν όλα υπέροχα και πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι!

Δες τις φωτογραφίες από το μπάνιο της




http://www.tlife.gr/

Ο οδηγός της χρονιάς: Κάνει 5 πράγματα ταυτόχρονα - BINTEO


Όταν δείτε και μετρήσετε, θα συμφωνήσετε!
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να οδηγάει μόνο και να χάνει το χρόνο του. 

Κάνει κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Φοράει ακουστικά για να μιλάει στο τηλέφωνο (πάλι καλά που δεν κρατάει το κινητό στο χέρι να λέμε), καπνίζει, κρατάει τα χαρτιά του μπροστά στο τιμόνι που δουλεύει και ως τραπέζι και γράφει κιόλας! Μαζί με όλα αυτά, οδηγάει!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Απίστευτη ιστορία αγάπης: Παντρεύεται την αδελφή του ανθρώπου που του δώρισε την καρδιά του

Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας γεννήθηκε μέσα από μία μεταμόσχευση καρδιάς.

Ο θάνατος του αδελφού της Ερίν στις ΗΠΑ ήταν η αιτία για να γνωριστεί με τον Κόνορ. Οι δυο τους ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Η μοίρα τους έφερε κοντά την περίοδο που εκείνη θρηνούσε τον αδελφό της και εκείνος προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς λόγω γενετικού προβλήματος. 

Η αναμονή για τη νέα καρδιά που θα  έσωζε τον Κόνορ κράτησε 96 ολόκληρες μέρες.

Ζούσε με τεχνητή καρδιά μέχρι που ήρθε η ειδοποίηση. Ένας νεαρός άνδρας, ο Κέλεν, είχε πεθάνει και η οικογένειά του δώρισε τα όργανά του. Αυτός ο άτυχος νεαρός ήταν ο αδελφός της Ερίν ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο. 

Η καρδιά του Κέλεν, του αδελφού της Ερίν έφτασε με αερογέφυρα ζωής, η μεταμόσχευση έγινε και είχε απόλυτη επιτυχία. 

Λίγο καιρό αργότερα, ο Κόνορ, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για την δεύτερη ευκαιρία που είχε για να ζήσει θέλησε να μάθει την ταυτότητα του ανθρώπου που τον έσωσε. Η οικογένεια συμφώνησε και το ραντεβού κανονίστηκε μέσω του νοσοκομείου. 

Με το μεταγιόν που αναγράφει τα ονόματα Κέλεν και Κόνορ και τον αριθμό 552, όσες και οι εγχειρήσεις καρδιάς στη Μινεάπολις, πήγε και συνάντησε την Έριν για πρώτη φορά. Τότε κατάλαβε ότι είχε ερωτευτεί κεραυνοβόλα και εκείνη όμως κόλλησε το βλέμμα της πάνω του όταν ένιωσε ότι γνωρίζει τον άνθρωπο που ζει χάρη στην καρδιά του αγαπημένου της αδελφού.

«Νιώθω σαν να του μιλάω κάθε μέρα, νιώθω σαν να ακούω τη φωνή του αδελφού μου όλη την ώρα» λέει η Ερίν. 

Η 32χρονη Ερίν και ο 25χρονος Κόνορ ξεκίνησαν δειλά δειλά να βγαίνουν ραντεβού ώσπου 4 χρόνια μετά επισημοποίησαν τη σχέση τους και τώρα είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Τα φυτά ξέρουν τέλεια μαθηματικά

Τα φυτά κάνουν σύνθετους αριθμητικούς υπολογισμούς για να σιγουρευτούν ότι έχουν αρκετή τροφή ώστε να περάσουν τη νύχτα, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση eLife.

Επιστήμονες στο Κέντρο John Innes της Βρετανίας είπαν ότι τα φυτά προσαρμόζουν τον ρυθμό τους στην κατανάλωση αμύλου για να αποφύγουν την πείνα στη διάρκεια της νύχτας όταν δεν είναι σε θέση να τρέφονται με την ενέργεια που λαμβάνουν από τον ήλιο. 

"Αυτό είναι το πρώτο συγκεκριμένο παράδειγμα σε μια βασική βιολογική διαδικασία ενός τέτοιου είδους σύνθετου αριθμητικού υπολογισμού" είπε ο μαθηματικός Μάρτιν Χάουαρντ. 

Στη διάρκεια της νύχτας μηχανισμοί εντός του φυλλώματος μετρούν το μέγεθος του αποθέματος αμύλου και εκτιμούν το μήκος του χρόνου μέχρι το πρωί. Η πληροφόρηση για τον χρόνο προέρχεται από ένα εσωτερικό ρολόι, κάτι σαν το ρολόι του ανθρώπινου οργανισμού.

"Η ικανότητα να εκτελούν αριθμητικούς υπολογισμούς είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την παραγωγικότητα του δένδρου", είπε η Άλισον Σμιθ, βιολόγος ειδική στο μεταβολισμό.

Η κατανόηση της διαδικασίας σύμφωνα με την οποία τα φυτά συνεχίζουν να αναπτύσσονται στο σκοτάδι μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη νέων τρόπων ενίσχυσης της απόδοσης της σοδειάς, αναφέρουν οι ερευνητές.

http://www.newsit.gr/

Η λίμνη Yueyaquan στην Κίνα είναι μια όαση στην έρημο (εικόνες)


Η Yueyaquan είναι μια λίμνη με σχήμα ημισελήνου σε μια όαση, 6 χλμ. νότια της πόλης Ντουνχουάνγκ στην επαρχία Gansu της Κίνας. Ονομάστηκε έτσι στη δυναστεία Τσινγκ.

Σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν το 1960, το μέσο βάθος της λίμνης ήταν 4-5 μέτρα, με μέγιστο βάθος τα 7,5 μέτρα. Στα επόμενα 40 χρόνια, το βάθος της λίμνης μειωνόταν συνεχώς. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η έκταση της είχε συρρικνωθεί σε μόλις 5.500 τετ. μέτρα, με μέσο βάθος τα 90 εκατοστά (μέγιστο βάθος 1,3 μέτρα). Το 2006, η τοπική κυβέρνηση με τη βοήθεια της κεντρικής κυβέρνησης άρχισε να γεμίζει τη λίμνη. To βάθος και το μέγεθος της αυξάνονται κάθε χρόνο από τότε. Η λίμνη και η γύρω έρημος είναι πολύ δημοφιλής για τους τουρίστες, οι οποίοι καβαλούν καμήλες και κάνουν βόλτες με τζιπ 4x4.

Δείτε τις πανέμορφες εικόνες:





























Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger