Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι 5 πιο bad timing στιγμές των γυναικών που μας κάνουν έξαλλους

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013


Όσο και να της συγχωρείς κάποια… ελαττωματάκια που έχει, κάποια ατοπήματα, ακόμη και μεγάλα, υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου!
Από τον Ινστρούκτορα
Και έρχεται εκείνη η ώρα, που εσύ απολαμβάνεις τη στιγμή και ξαφνικά εκείνη σου προκαλεί το ξενέρωμα της ζωής σου. Κάτι σαν τις πέντε στιγμές που εξακολουθούν:
5. Μπριζόλα
Απολαμβάνεις την κουβέντα, κάνεις πλάκα, το φαγητό είναι τέλειο και έχεις αφήσει την τελευταία και καλύτερη μπουκιά της μοσχαρίσιας μπριζόλας. Ξαφνικά, έχεις συνειδητοποιήσει πως το πιάτο σου λείπει και το έχει μαζέψει η καλή σου. Δεν μπορείς να τη βρίσεις, έχετε κόσμο… Δεν μπορείς να το ζητήσεις πίσω, το έχει ρίξει στη σακούλα για τον σκύλο!
4. Το μότο της ζωής σου
Είσαι στο μέσον μιας συζήτησης με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και εσύ έχεις κάνει μια εντυπωσιακή τοποθέτηση… Σταματάς για να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να πεις με στόμφο κάτι βαθιά φιλοσοφημένο, που είναι και μότο ζωής. Και ποιος είναι αυτός που θα «πατήσει» στην παύση σου για να πει τη μαλακία της; Όχι, απάντησε εσύ, δεν χρειάζεται να τα λέω όλα εγώ!
3. Τελικός Champions League
Βλέπεις το ματσάκι, τρως την πίτσα σου, απολαμβάνεις τη μπύρα σου, γουστάρεις γιατί η ομάδα σου παίζει καλά… «Με ποιον παίζετε;», ρωτάει, «με την Κέρκυρα», απαντάς εσύ. Περνάνε 10 λεπτάκια, ο Πάμπλο Γκαρσία βγάζει κάθετη μπαλιά 37 μέτρων (κόβει το μάτι σου) στον Κλάους, που βγαίνει τετ α τετ και… Ξαφνικά βλέπεις ειδήσεις Star! Κάπως έτσι, πολλοί άνδρες κοιμήθηκαν νομίζοντας πως η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε την Τσέλσι και πήρε το Champions League. Όσα καντήλια και να κατεβάσεις, τα αξίζει όλα!
2. Το φιλί την ώρα που παίζεις
Είστε στο μπαρ και όλο το βράδυ δεν σου έχει ρίξει ούτε μια ματιά. Δεν ξέρει καν, τι φοράς! Εσύ παίζεις με το μελαχρινό γκομενάκι απέναντι, εδώ και ένα 10λεπτο. Αν και στην αρχή, έβλεπες την πλάτη του, από τη στιγμή που αντιλήφθηκε το παιχνίδι, άρχισε να στρίβει το κορμί της και πλέον, σε έχει φάτσα. Πράγμα πολύ καλό, αφού φαίνεται πως το γκομενάκι γουστάρει. Και εκεί που έχεις το βλέμμα Δον Ζουάν και την κοιτάζεις με την- δουλεμένη από τα 16 σου μπροστά στον καθρέφτη-θανατηφόρα ερωτική ματιά, η τύπισσά σου που επί ένα ολόκληρο βράδυ σε αγνοούσε, σε πιάνει από τον αυχένα και σε φιλάει. Αίσχος, αλλά δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου!
1.Με το tablet στο χέρι
Έχεις πετύχει τη super φωτογράφηση της θεάς που λέγεται Κέλι Μπρουκ και θέλεις να μείνετε… οι δυο σας… στην τουαλέτα, σε ένα τρυφερό τετ α τετ. Η σεξουαλικότητά σου χτυπάει «κόκκινο» καθώς αναλύεις το κορμί της πόντο-πόντο, ενώ οι παλινδρομήσεις γίνονται πλέον ταχύτατα… Είσαι έτοιμος να πανηγυρίσεις όταν… ακούς την πόρτα να χτυπάει και μια γνώριμη φωνή να σου φωνάζει… «Αργείς; Πρέπει να κάνω μπάνιο»! Δείξε έλεος!

http://www.koolnews.gr

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ! Σε ποιον γνωστό παρουσιαστή ανήκει αυτό το.. εσώρουχο;


Πολύ γνωστός παρουσιαστής και εκδότης εφημερίδας, δεν δίστασε να κατεβάσει το παντελόνι του και να δείξει το εσωρουχο του απο την εβδομαδιαία εκπομπή του.. Τόσα χρόνια το ξεβράκωμα στην τηλεόραση, ήταν γυναικείο «σπορ».. Τώρα γίνεται και.. ανδρικό! Δείτε το βίντεο!


http://www.trelokouneli.gr

Γιάννης Πλούταρχος: Η σ*ξι φωτογράφηση και οι δηλώσεις: «Τσογλάνι θα με πούνε…g@y αποκλείεται!» [φώτο]

Κι όμως. Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει φωτογραφηθεί σ*ξι! Ναι…το «καλύτερο παιδί» στα πρώτα του βήματα άνοιξε το πουκάμισό του, πρόβαλλε τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και έκανε «κ@υτές» δηλώσεις! Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ένα χρόνο μετά, κυκλοφορούσε μόνο με κουστούμι και φωτογραφιζόταν κυριλέ! Ο νεαρός τότε Γιάννης έχει μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο του δίσκο-1998- και θέλει να κάνει το μπαμ στην νυχτερινή Αθήνα! Παραχωρεί μια ανατρεπτική συνέντευξη, δε διστάζει να ξεκουμπώσει πουκάμισο και παντελόνι και να δηλώσει: «Τσογλάνι και ηλίθιο μπορεί να με πούνε! G@y αποκλείεται!»



http://www.mychannel.gr


Βγήκε το πόρισμα θανάτου του βρέφους από την Λέρο – 3 μέρες νηστικό!


Ο υποσιτισμός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον θάνατο του 35 ημερών βρέφους από την Λέρο.
Σύμφωνα με το πόρισμα μετά τον θάνατό του, το βρέφος κατέρρευσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας, συνεπεία υποσιτισμού. Το παιδί είχε μείνει χωρίς φαγητό για τρεις ολόκληρες ημέρες με αποτέλεσμα ένα ένα τα όργανά του να καταρρέουν. Το βρέφος πέθανε από πολυοργανικό νόσημα καθώς έπεσε η λειτουργία όλων των οργάνων του, με αποτέλεσμα να προκληθεί στο τέλος καρδιακή ανεπάρκεια, κάμψη και θάνατος.

http://www.koolnews.gr

Ειδύλλια που γκρέμισαν… καριέρες


 

Όταν οι συνέπειες κακών αισθηματικών επιλογών επηρεάζουν συνολικά τη ζωή του εμπλεκόμενου και γίνονται ζουμερά σκάνδαλα, μιλάμε για σχέσεις-καρμανιόλες.
Όταν μάλιστα μιλάμε για «υψηλά ιστάμενους», όπως ηγεμόνες, βασιλείς, πολιτικούς και δημοφιλή πρόσωπα, η σφαίρα της δημόσιας ζωής τους καταβαραθρώνεται και τα ερωτικά λάθη γίνονται ασυγχώρητα.
Δεν θα μιλήσουμε ωστόσο για σχέσεις που έκλεισαν απλώς τα καλύτερα τα σπίτια, παρά για δεσμούς που τέλειωσαν καριέρες!
Ας δούμε λοιπόν 10 ερωτικά σκάνδαλα πρώτου μεγέθους, καθώς και το τι έκανε τις υποθέσεις αυτές τόσο συγκλονιστικές και καταστροφικές…
  • Αντώνιος και Κλεοπάτρα

Η βασίλισσα της Αιγύπτου γίνεται ερωμένη του Ιουλίου Καίσαρα και του χαρίζει έναν γιο, στην προσπάθειά της να εγκαθιδρύσει την ηγεμονία της και να εξασφαλίσει τη φιλία της Ρώμης. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνιος ζει το δικό του δράμα: παντρεύεται τη Φούλβια, γυναίκα του αδικοχαμένου φίλου του, και καταφεύγει στην Ελλάδα για να γλιτώσει από τα χρέη που άφησε στη Ρώμη, ενώ αργότερα θα καταταγεί στον στρατό, με τη βοήθεια του φίλου του Καίσαρα.
Με τη δολοφονία του Καίσαρα, ο Αντώνιος προσχωρεί στην ηγετική ομάδα της αυτοκρατορίας και ταξιδεύει στην Αίγυπτο, όπου γνωρίζει και ερωτεύεται σφόδρα την Κλεοπάτρα. Την παντρεύεται μυστικά και κατόπιν επιστρέφει στη Ρώμη, όπου αναγκάζεται να παντρευτεί την αδερφή του Οκταβιανού για να ενώσουν τις οικογένειές τους. Ο έρωτας θα ωθήσει ωστόσο τον Αντώνιο να παρατήσει την εγκυμονούσα ρωμαία σύζυγό του και να διαφύγει στην Αίγυπτο, όπου τον περίμεναν οι λεγεώνες του και η Κλεοπάτρα. Ο Οκταβιανός δεν θα συγχωρούσε ωστόσο την προσβολή και ήταν έτοιμος πλέον να επιτεθεί στην Αίγυπτο.
Φοβούμενη για τη ζωή της, η Κλεοπάτρα θα κρυφτεί και φήμες θα διαδοθούν ότι είναι νεκρή. Ο Αντώνιος θα πιστέψει τη φημολογία και θα αυτοκτονήσει, ενώ η Κλεοπάτρα, που είχε χάσει το στήριγμά της και φοβόταν τον Οκταβιανό, θα τον ακολουθήσει στον θάνατο. Το πλέον περίφημο αιματοβαμμένο ειδύλλιο της Ιστορίας τα είχε όλα…
  • Alexander Hamilton και Maria Reynolds

Το ειδύλλιο έλαβε χώρα στην αυγή των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Τζορτζ Ουάσιγκτον. Ο υπουργός Οικονομικών λοιπόν Alexander Hamilton ήταν 34 ετών όταν γνώρισε τη Reynolds, μια παντρεμένη κοπέλα 23 ετών που ισχυριζόταν ότι ο σύζυγός της την είχε εγκαταλείψει μόνη με την κόρη της. Ο Hamilton προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά, γεγονός που κατέληξε σε φλογερό δεσμό που θα κρατούσε 3 χρόνια. Ο σύζυγος James ήταν ωστόσο ενήμερος για το ειδύλλιο, αποσπώντας εκβιαστικά μεγάλα ποσά από τον Hamilton κατά τη διάρκεια της σχέσης.
Η πανουργία της Reynolds δεν τελειώνει ωστόσο εδώ: κατάφερε να αποσπάσει από τον Hamilton κονδύλια που προορίζονταν για τον επαναστατικό αγώνα, γεγονός που θα τον χαντάκωνε πολιτικά: είχε μόνο δύο επιλογές, ή να παραδεχθεί τον κρυφό ερωτικό του δεσμό ή να εμπλέξει τον εαυτό του στο σκάνδαλο διαφθοράς.
Οι πολιτικές φιλίες του Hamilton θα συγκαλύψουν αρχικά το γεγονός, όταν ωστόσο τα ερωτικά γράμματα της Maria θα πέσουν στα χέρια του σκανδαλοθήρα James Thomson Callender, ο Hamilton θα αναγκαστεί να παραδεχτεί δημόσια τον δεσμό και να απολογηθεί, με τη φήμη του να έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Κι εδώ είναι που τα πράγματα μπερδεύονται: εγκαταλείποντας τον διεφθαρμένο σύζυγό της, η Maria Reynolds προσέλαβε τον Aaron Burr να την υπερασπιστεί στο διάζύγιό της. Και θα ήταν αυτός ο Aaron Burr που θα προκαλούσε σε μονομαχία τον Alexander Hamilton και θα τον σκότωνε. Φαρμακερό ειδύλλιο…
  • Όσκαρ Ουάιλντ και Alfred Douglas

Ο Alfred «Bosie» Douglas ήταν ένας ευγενής, τρίτος γιος του John Douglas του Queensberry, που θα εγκαταλείψει την Οξφόρδη χωρίς πτυχίο, με ένα τεράστιο ωστόσο παράπονο κατά του πατέρα του, που θα καταλήξει να γίνει η καταστροφή του μεγάλου του έρωτα, Όσκαρ Ουάιλντ, τον οποίο γνώρισε και ερωτεύτηκε το 1891.
Ο μεγαλύτερος καυγάς του ζευγαριού θα ξεσπάσει για την κακή μετάφραση του Bosie στο έργο του Ουάιλντ «Σαλώμη», το οποίο είχε γράψει στα γαλλικά. Τα σκανδαλώδη σκηνικά που εκτυλίχθηκαν έφτασαν μέχρι τα αυτιά του πατέρα του Douglas, ο οποίος τον απείλησε με επιστολή ότι θα τον αποκηρύξει αν δεν χώριζε από τον διάσημο θεατρικό συγγραφέα και το κινούμενο σκάνδαλο που αποτελούσαν οι δυο τους. Οι αντεγκλήσεις πατέρα-γιου θα κλιμακώνονταν όταν ο αδερφός του Bosie, επίσης μπλεγμένος σε ομοφυλοφιλική σχέση, θα έβρισκε ύποπτο θάνατο σε κυνηγετικό δυστύχημα. Ο πατέρας αποφάσισε να σώσει τον γιο του χαντακώνοντας τον Ουάιλντ, προσπάθεια που θα γεννήσει μια σειρά από κωμικοτραγικά γεγονότα, με τον Ουάιλντ να γράφει λιβέλους για τον Queensberry και να καταφέρνει μάλιστα μέχρι και να συλληφθεί ο πατέρας.
Η κατηγορία της ομοφυλοφιλίας όμως, σημαντικότατο αδίκημα για την εποχή, που αντιμετώπισε στο δικαστήριο ο Όσκαρ Ουάιλντ θα τον ανάγκαζε να αποσύρει τη μήνυση στον πατέρα του εραστή του, ενώ μία μέρα αργότερα ο θεατρικός συγγραφέας θα συλλαμβανόταν για απρέπεια, σε μια μακρά σειρά από δίκες και εφέσεις που θα γκρέμιζαν την καριέρα του και θα υπονόμευαν την ελευθερία του, καταστρέφοντάς τον ολοκληρωτικά…
  • Βασιλιάς Εδουάρδος VIII και Wallis Simpson

Η Bessie Wallis Warfield παντρεύτηκε τον δεύτερο άντρα της στο Λονδίνο, όπου και γνώρισε την ερωμένη του Εδουάρδου, πρίγκιπα της Ουαλίας. Από το 1931-1933, η Wallis και ο Εδουάρδος θα έρθουν κοντά, κι όταν η ερωμένη του πρίγκιπα έφυγε οριστικά για τη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο του 1934, οι συνθήκες ήταν ιδανικές για ένα παθιασμένο ειδύλλιο.
Με δεδομένο ότι η κοινή θνητή ήταν διαζευγμένη δύο φορές, το Μπάκιγχαμ δεν χάρηκε καθόλου για τον δεσμό. Κι όταν στις 20 Ιανουαρίου 1936 πέθανε ο βασιλιάς Γεώργιος V, ο Εδουάρδος VIII ήταν να ανέβει στον θρόνο. Τέθηκε λοιπόν το δίλημμα: ο έρωτας της ζωής του ή το στέμμα του Ηνωμένου Βασιλείου; Η απάντηση δόθηκε γρήγορα και αβίαστα από τον πρίγκιπα: τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ο Εδουάρδος θα απαρνιόταν δημόσια τον θρόνο, αφήνοντάς τον στον αδερφό του, βασιλιά πλέον Γεώργιο VI, με τη Wallis να καταφεύγει στις Κάνες για να βρει την ησυχία της.
Απαλλαγμένοι από τα βάρη του κόσμου, οι δύο ερωτευμένοι θα συναντηθούν 1,5 χρόνο αργότερα στη Γαλλία, όπου και θα ζήσουν ευτυχισμένοι, μην μπορώντας ωστόσο να επιστρέψουν ποτέ στη Βρετανία…
  • Ίνγκριντ Μπέργκμαν και Ρομπέρτο Ροσελίνι

Ήταν το 1948 όταν το σκάνδαλο ξέσπασε για την πασίγνωστη σουηδή ηθοποιό: ο παράνομος δεσμός που διατηρούσε με τον παντρεμένο ιταλό σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι ήρθε στο φως, με την Μπέργκμαν να μετρά ήδη 21 χρόνια γάμου. Όταν μάλιστα η Μπέργκμαν θα μείνει έγκυος από τον Ροσελίνι, το σκάνδαλο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με κοινό και Τύπο να εξαπολύουν μύδρους και την Ίνγκριντ να εγκαταλείπει οριστικά τις ΗΠΑ για την Ιταλία, με τη δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο και την επιμέλεια του παιδιού της να γίνεται πολύκροτη και να μονοπωλεί τον κουτσομπολίστικο Τύπο.
Η Μπέργκμαν θα παντρευτεί τελικά τον Ροσελίνι τον Μάιο του 1950, ενώ το 1952 θα γεννηθεί το διασημότερο από τα παιδιά τους, η Ιζαμπέλα Ροσελίνι. Η καριέρα της στο Χόλιγουντ είχε ωστόσο πεθάνει, με την αμερικανική κοινωνία να μην της συγχωρεί ποτέ το παραστράτημα…
  • Walter Jenkins

Ο Walter Jenkins γεννήθηκε το 1918 στο Τέξας και το 1939 θα τον βρει να δουλεύει για τον Lyndon B. Johnson, γεγονός που θα κάνει για τα επόμενα 25 χρόνια της ζωής του. Το δεξί χέρι του προέδρου των ΗΠΑ ήταν γνωστός για την καλοσύνη, την αφοσίωση και την αξιοπρέπειά του καθ’ όλη τη διακυβέρνηση του Johnson. Γιατί τότε βρίσκεται στη λίστα μας;
Γιατί σε έφοδο της αστυνομίας σε δημόσιες τουαλέτες έναν μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές του 1964, ο Jenkins βρέθηκε να έχει σεξουαλική επαφή με έναν άντρα, γεγονός που θα οδηγήσει στη σύλληψή του για απρεπή συμπεριφορά. Και δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Το τεράστιο σκάνδαλο θα συγκλόνιζε τον Λευκό Οίκο, με τις προεδρικές προσπάθειες συγκάλυψης του γεγονότος να αποτυγχάνουν και τις φιλελεύθερες ιδέες του Johnson να δοκιμάζονται. Κι όσο αν ο πρόεδρος αρνήθηκε να αντικαταστήσει τον Jenkins, θα έχανε διά παντός το δεξί του χέρι, η πολιτική καριέρα του οποίου είχε καταστραφεί αμετάκλητα…
  • Gary Hart και Donna Rice

Ο Gary Hart ήταν το φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών στην κούρσα του 1988. Τον Μάρτιο του 1987 ωστόσο, έναν μήνα πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ο Hart θα γνωρίσει την Donna Rice, μοντέλο και φοιτήτρια. Φήμες θα ξεσπούσαν για καυτό ειδύλλιο και σχετική φωτογραφία της Rice να φεύγει από το σπίτι του γερουσιαστή θα επιβεβαιώσει τον δεσμό: τα δημοσκοπικά νούμερα του Hart θα πέσουν αμέσως, φέρνοντας τον 10 ποσοστιαίες μονάδες κάτω από τον αντίπαλο του, τον γερουσιαστή της Μασαχουσέτης Μάικλ Δουκάκις.
Δύο μέρες αργότερα το περιοδικό National Enquirer θα δώσει στη δημοσιότητα την επίμαχη φωτογραφία με τη Rice να κάθεται στα γόνατα του Hart, που την επόμενη βδομάδα θα σημάνει το τέλος των πολιτικών φιλοδοξιών του. Και το σκάνδαλο θα καταφέρει μέσα σε 4 μήνες, από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, να γκρεμίσει τις προεδρικές ελπίδες αλλά και τον ίδιο τον υποψήφιο από το εκλογικό στερέωμα της χώρας…
  • Tiger Woods και όλες οι γυναίκες του

Ο δεσμός του γνωστού παίκτη του γκολφ με τη Rachel Uchitel θα γίνει γνωστός στις 25 Νοεμβρίου 2009, ενώ δύο μέρες αργότερα ο Woods θα εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, που θα οδηγήσει τελικά στη ματαίωση του δικού του φιλανθρωπικού πρωταθλήματος γκολφ.
Δύο μέρες μετά, το περιοδικό US Weekly θα δημοσιοποιήσει το φωνητικό μήνυμα που άφησε ο παίκτης σε άλλη παράνομη ερωμένη, ενώ λίγο αργότερα ένα τρίτο σκάνδαλο -στις 11 Δεκεμβρίου- θα περιπλέξει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα, με τις γυναίκες που έβγαιναν και παραδέχονταν ανοιχτά ειδύλλιο με τον Woods να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.
Οι σπόνσορες του παίκτη θα τον εγκατέλειπαν αμέσως, ενώ και η περίφημη στήλη του στο περιοδικό Golf Digest θα γινόταν παρελθόν. Μέσα σε έναν μήνα, έρευνα θα έδειχνε ότι οι μέτοχοι σε εταιρίες που σχετίζονταν με τον Woods είχαν χάσει μεταξύ 5-12 δισεκατομμύρια δολάρια, εξαιτίας των παράνομων δεσμών του και της ηχηρής ενόχλησης του κόσμου. Όσο για τις προσωπικές του απώλειες, το σκάνδαλο θα στοίχιζε στον Woods τον γάμο του, αλλά και 100 εκατομμύρια δολάρια σε διατροφή. Ο Tiger θα επανερχόταν αργότερα στις επιτυχίες, η δημόσια εικόνα του έχει ωστόσο πληγεί ανεπανόρθωτα…
  • David Petraeus και Paula Broadwell

Στο τελευταίο κορυφαίο σκάνδαλο της σύγχρονης εποχής τα πράγματα μπλέκονται πολύ, με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα να λειτουργούν ως κατάσκοποι ή «βιτρίνες» για κρυμμένες ταυτότητες. Η Paula Broadwell γνωρίζει τον στρατηγό David Petraeus στο Harvard το 2006 και προτίθεται να τον βοηθήσει στη συγγραφή της αυτοβιογραφίας του [«All In: The Education of General David Petraeus»], η οποία εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2012. Μέχρι να γίνει ο Petraeus διευθυντής της CIA τον Ιούλιο του 2011, οι δυο τους ήταν ήδη εραστές και επικοινωνούσαν μυστικά μέσω κρυφού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η υπόθεση δεν θα έμενε φυσικά κρυφή, ενώ τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν περιλαμβάνουν έρευνες του FBI, εμπλοκή ενός ακόμα στρατηγού, του αμερικανού διοικητή στο Αφγανιστάν John R. Allen, καθώς και μια σειρά ακόμα από κατασκόπους που ενεπλάκησαν στο ειδύλλιο! Όταν η Broadwell ανακρίθηκε από το FBI, θα παραδεχτεί το ειδύλλιο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τα απόρρητα αρχεία που βρέθηκαν στον υπολογιστή της.
Το FBI θα περίμενε ωστόσο τις προεδρικές εκλογές του 2012 για να ενημερώσει για το σκάνδαλο, γεγονός που συνέβη τον Νοέμβριο, όταν ο διευθυντής του FBI, Eric Holder, ανέφερε στην Υπηρεσία Πληροφοριών τα τεκταινόμενα. Την επόμενη μέρα όλοι ήξεραν: ο Λευκός Οίκος έμαθε τα πάντα και ο Petraeus θα υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο Ομπάμα. Ο αρχηγός της CIA έπεσε χάρη στη ζηλόφθονα ερωμένη του, που υπέκλεπτε πληροφορίες από τον υπολογιστή του για να παρακολουθεί την ερωτική του ζωή…

Πηγή: newsbeast.gr

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Βάνα Μπάρμπα και μας τρέλανε! [φωτο]

Είναι εντυπωσιακή, σ*ξι και το ξέρει. Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα, η οποία ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, μία πολύ σ*ξι και εντυπωσιακή φωτογραφία της.



Σοκαρισμένη η Αμερική για το φιλί στο στόμα Μισέλ Ομπάμα και Μπιγιονσέ! (φώτο)


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα φωτογραφία από τα παρασκήνια της ορκωμοσίας τουΜπαράκ Ομπάμα όπου η σύζυγος του πλανητάρχη Μισέλ ετοιμάζεται για ένα γλυκό φιλί στο στόμα με την Μπιγιονσέ! Η σέξι τραγουδίστρια που εκτέλεσε τον Εθνικό Ύμνο στην ορκωμοσία είναι η αγαπημένη του Μπαράκ και αν τελικά το έδινε το φιλί στην Μισέλ ο λαός θα της συγχωρούσε το ατόπημα να τραγουδήσει play back τον Ύμνο. 


http://www.koolnews.gr



Ανακοίνωσε Τοροσίδη η Ρόμα!

Παίκτης της Ρόμα είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Βασίλης Τοροσίδης...


Μετά τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Τετάρτης και οι «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς ακραίου οπισθοφύλακα, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2015 με οψιόν επέκτασης για 1 ακόμα έτος.

Ο Τοροσίδης αφού φωτογραφήθηκε με τη νέα του φανέλα (σ.σ. πήρε το «35» όπως και στους ερυθρόλευκους), συνάντησε τον τεχνικό της ιταλική ομάδας, Ζντένεκ Ζέμαν.

zougla.gr



Γιατί “κόπηκε” η εκπομπή της Τσαπανίδου στον «αέρα»;



Κανονικά ξεκίνησε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ, όμως πριν από λίγη ώρα διακόπηκε στον «αέρα». Τι συνέβη; 

Η ίδια η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως οι εργαζόμενοι του σταθμού προέβησαν σε στάση εργασίας. «Σε αυτό στο σημείο κλείνουμε την εκπομπή καθώς από αυτή την ώρα έως και τις 4 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι στο ΣΚΑΙ αποφάσισαν και πραγματοποιούν στάση εργασίας με αιτήματα οικονομικά».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής.


troktiko.eu


ΘΕΙΚΟ Ποδοσφαιριστής μιλάει στο κινητό του & κάνει τάκλιν σε αντίπαλο! (βίντεο)



Το γερμανικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα... καλύτερά του: παίκτης άφησε το ματς για να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο και μπήκε ξανά στο γήπεδο για να κάνει φάουλ σε αντίπαλο και να σταματήσει αντεπίθεση. Δείτε το!



Όταν χτυπάει το τηλέφωνό σου πρέπει να τρέξεις για να απαντήσεις. Πού ξέρεις, ίσως είναι κάτι σημαντικό...


Στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μεταξύ των SV Sem Jemgum και Fortuna Veenhusen, ο παίκτης των γηπεδούχων, Ματίας Χίλμπραντς, δεν δίστασε να τρέξει στη γραμμή του πλαγίου άουτ για να μιλήσει στο κινητό του, βλέποντάς έναν συμπαίκτη του να του κάνει σχετικό νόημα.

Ταυτόχρονα όμως έδειξε ότι διακατέχεται από άψογο επαγγελματισμό αφού, με το κινητό τηλέφωνο ακόμα στα χέρια, ξαναμπήκε στο γήπεδο σταματώντας με αντικανονικό μαρκάρισμα επικίνδυνη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων.

Η κίτρινη κάρτα βγήκε αναπόφευκτα από το τσεπάκι του διαιτητή, όμως ο Χίλμπραντς είχε κάνει το καθήκον του. Και έσωσε με αυτοθυσία την ομάδα του και απάντησε στο επείγον τηλεφώνημα!



Απαντά στο τηλέφωνο την ώρα του αγώνα και κάνει... από pklora7

Μόνο μια ξανθιά θα μπορούσε να το κάνει αυτό! (βίντεο)


Μόνο μια ξανθιά θα μπορούσε να το κάνει αυτό! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!



Δεν θα πιστεύετε με ποια γνωστή τραγουδίστρια ήταν παντρεμένος ο Νίκος Μάνεσης!!


Εκείνη την εποχή ο Νίκος Μάνεσης ήταν από τα ανερχόμενα αστέρια του ΑΝΤ1.

Ο έρωτας τους κεραυνοβόλος και πολύ γρήγορα αποφάσισαν να... αρραβωνιαστούν. 

Χώρισαν μόλις μιάμιση εβδομάδα μετά τον γάμο τους όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ. 

Η Φωτεινή Δάρρα έχει πει σε παλιότερη συνέντευξη της πως: 

Ήμασταν και οι δυο εξαιρετικά νέοι, γι αυτό και ο γάμος μας δεν κράτησε πολύ.


http://www.kamikaze.gr

Δείτε τι μπορεί να κρύβεται κάτω από τα κεραμίδια σας (βίντεο)


Απίστευτο και συνάμα ανατριχιαστικό αυτό που καταγράφηκε στο Miami!

Ένα συνεργείο είχε αρχίσει να ξηλώνει τα κεραμίδια στη σκεπή ενός σπιτιού, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με μια απρόσμενη ανακάλυψη... Όπως λένε και οι ίδιοι στο βίντεο που ακολουθεί, δεν έχουν ξαναδεί παρόμοιο θέαμα!



Ανέκδοτο: Το πιο χρήσιμο


Το παντρεμένο ζευγάρι ταξιδεύει στην εθνική οδό με 80χλμ/ώρα. Καθώς οδηγεί ο σύζυγος, γυρίζει η σύζυγος και του λέει:

- Γλυκέ μου, είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια αλλά θέλω διαζύγιο.
Ο σύζυγος δε λέει τίποτα παρά αυξάνει την ταχύτητα του αυτοκινήτου σε 100χλμ/ώρα. Αυτή συνεχίζει λέγοντας:
- Δε θέλω να αρνηθείς, γιατί τα έχω με τον καλύτερο σου φίλο, και είναι πολύ καλύτερος εραστής από εσένα.
Ο σύζυγος παραμένει αμίλητος αλλά αυξάνει την ταχύτητα σε 120χλμ/ώρα.
- Θέλω το σπίτι, συνεχίζει αυτή.
Και η ταχύτητα αυξάνει στα 140χλμ/ώρα.
- Θέλω και τα παιδιά και όλες τις πιστωτικές κάρτες και τους κοινούς λογαριασμούς μας των τραπεζών. Η ταχύτητα του αυτοκινήτου έχει φτάσει στα 200χλμ/ώρα... 

- Εσύ τι θα κρατήσεις;
Και ο σύζυγος κατευθυνόμενος πλέον με ταχύτητα 220χλμ/ώρα, στα ακρόμπαρα του δρόμου, της απαντά:
- Έχω ότι ακριβώς χρειάζομαι.
- Τι;
- Τον αερόσακο!

Να την ταΐσουν ζητάει από περαστικούς η κόρη του Μανούσου Μανουσάκη


Για το πως αντέδρασε ο πατέρας της, Μανούσος Μανουσάκης, όταν την είδε να φτάνει στα όρια για χάρη της τέχνης της μίλησε η performance artist Κλεώνη Μανουσάκη σε Κυριακάτικη εφημερίδα. 


«Είχα κρεμαστεί ανάποδα από μια άσπρη κορδέλα και ο κόσμος με χρησιμοποιούσε σαν πινέλο. Δεν κρύβω ότι οι γονείς μου και οι φίλοι των γονιών μου ‘φρίκαραν’. Ο μπαμπάς μου ήθελε να φύγει. Ήταν πολύ πιο δύσκολο από ότι φανταζόμουν. Σίγουρα είναι κάτι προχωρημένο. Κάποιοι φίλοι μου είπαν πως είμαι εντελώς τρελή , αλλά για μένα είναι μια ιδέα που πρέπει να εκφράσω και πρέπει να βγει». Αυτό δήλωσε στο Πρώτο Θέμα η καταξιωμένη καλλιτέχνης Κλεώνη Μανουσάκη σχετικά με το πως αντέδρασε ο σκηνοθέτης πατέρας της κατά την διάρκεια μιας από τις performances που έχει εκτελέσει.

Ενώ αντίστοιχα ακραίες ήταν οι αντιδράσεις των Νεουορκέζων όταν το 2006 έστησε ένα τραπέζι σε μια κεντρική πλατεία της πόλης και ζητούσε από τους περαστικούς να την ταΐσουν «Ήθελα να δω τις αντιδράσεις που προκαλεί μια προσωπική πράξη όπως το τάισμα όταν το ζητάς από έναν άγνωστο. Υπήρξαν και άνθρωποι που το θεώρησαν προσβλητικό και απλά με έβρισαν».

Σύμφωνα με το βιογραφικό της η Κλεώνη Μανουσάκη σπούδασε καλές τέχνες στο Columbia College, Σικάγο και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το τμήμα Διαδραστικών Τηλεπικοινωνιών του Tisch School of the Arts, New York University. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της διεθνώς (Brooklyn Museum, Center for Digital Art στο Ισραήλ, Delaware Arts Center), ενώ επίσης έχει διδάξει στο μεταπτυχιακό τμήμα του New York University και στο προπτυχιακό του Parson’s School of Design.

Πηγή: iefimerida

Δαχτυλίδι από ανθρώπινο δέρμα κοστολογείται στα 500.000 δολάρια [βίντεο]




Εμπνευστής του σπάνιου αυτού κοσμήματος είναι ο εγκατασταθείς στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας Αυστραλός σχεδιαστής μόδας Σρούλι Ρεχτ, ο οποίος για να το ολοκληρώσει, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μικρού μέρους του δέρματός του, το οποίο τοποθετήθηκε πάνω σε χρυσό 24 καρατίων.
Το σχεδιαστικό εγχείρημα έρχεται να προστεθεί στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο παράξενων κοσμημάτων, όπως τα αξεσουάρ από ανθρώπινα κόκαλα του Columbine Phoenix, τα παράδοξα κοσμήματα της Ρέιτσελ Μπέτι Κέις και τα περιδέραια από ανθρώπινα μαλλιά της Κέρι Χόουλι.



http://www.iefimerida.gr

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ Πως είναι σήμερα το απόλυτο είδωλο της δεκαετίας του '80!


Το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε τον Σταμάτη Γαρδέλη σε πρεμιέρα θεάτρου.
Αγνώριστο σήμερα το απόλυτο είδωλο της δεκαετίας της βιντεοκασέτας.
Με λευκά γένια! 


http://www.radar.gr

Τι δείχνει το σάλιο για την ψυχολογική μας κατάσταση;



Πολλοί αναρωτιούνται γιατί κάποιες φορές έχουν πικρή γεύση στο στόμα. Οι αιτίες μπορεί να είναι παθολογικές ή απλώς να παραπέμπουν στην κατανάλωση γλυκαντικών ουσιών, που αφήνουν μια πικρίλα μετά τη γλύκα. Μήπως όμως η ψυχολογική κατάσταση είναι εκείνη που επηρεάζει την κατάσταση και τη γεύση του σάλιου;
Πικρό ή ζαχαρούχο σάλιο;
Σύμφωνα με τον δρα Nelson Torres Jiménez, διευθυντή του Ινστιτούτου Ψυχογλωσσολογίας της Βενεζουέλας (Instituto Venezolano de Psicolingüística – IVEPSI και συγγραφέα του βιβλίου «Η εκδίκηση του ασυνείδητου» (La Venganza del Inconsciente), όταν το σώμα απελευθερώνει διάφορες χημικές ουσίες, το σάλιο επηρεάζεται ανάλογα. Έτσι:
• Η αδρεναλίνη (θυμός, αγανάκτηση, φόβος, αγωνία) φέρνει ξηροστομία.
• Ουσίες που εκκρίνονται σε θλίψη, κλάμα, πόνο, απογοήτευση, ενοχή ή απελπισία κάνουν το σάλιο πικρό.
• Οι ενδορφίνες (ουσίες συνδεδεμένες με την ευχαρίστηση, την ανακούφιση, τη χαρά, την επιτυχία, την αγάπη και την ευγνωμοσύνη) προκαλούν ζαχαρούχο σάλιο.
Το πνεύμα δίνει εντολή στο σώμα
Ο πολυμαθής καθηγητής, ο οποίος ξεκίνησε ως κοινωνικός λειτουργός για να σπουδάσει στη συνέχεια Φιλολογία της ελληνικής, της λατινικής και της ισπανικής γλώσσας, Παιδαγωγική, Ψυχολογία, Φιλοσοφία και Ψυχο-νευρο-γλωσσολογία, έγινε γνωστός για τις προκλητικές για το ιατρικό κατεστημένο (αλλά πολύ ενδιαφέρουσες) απόψεις του σχετικά με τον ρόλο που παίζει η ψυχική κατάσταση στη δημιουργία μιας ασθένειας. Είναι μάλιστα απόλυτα πεπεισμένος πως «μια πνευματική εντολή είναι μια κυτταρική εντολή», όπως και ότι «αυτό που συμβαίνει μέσα, παρουσιάζεται απέξω».
Συγκρούσεις, δηλητηριώδεις σκέψεις και αυτοτιμωρία
Ο Nelson Torres έχει δώσει τη δική του ερμηνεία για τα βαθύτερα αίτια πολλών ασθενειών. Όπως εξηγεί, οι σκέψεις και τα συναισθήματα ενεργοποιούν τη βιοχημεία του σώματος με ανάλογα αποτελέσματα. Επίσης μια σύγκρουση μεταξύ αυτού που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε και αυτού που έχουμε αποφασίσει ότι πρέπει να γίνει, αν μας τυραννήσει επίμονα και για πολύ καιρό, ίσως καταλήξει σε συγκεκριμένη ασθένεια. Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί όταν προσποιούμαστε κάτι που δεν είμαστε. Υπάρχουν αρρώστιες που προκαλούνται καθαρά από το μυαλό μας είτε ως αντίποινα στον εαυτό μας, επειδή καταπνίγουμε κάποιες εσώτερες επιθυμίες μας (π.χ. να εκδικηθούμε κάποιον) είτε εξαιτίας χαοτικών σκέψεων φόβου και αμφιβολίας οι οποίες μας κατατρέχουν (με αποκορύφωμα τον φόβο της οικονομικής κρίσης ή της αμφιβολίας για την ύπαρξη Θεού).
Ασυνείδητες… ασθένειες
Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, κάποια μέρη του σώματος αντανακλούν περισσότερο την… εκδικητική δράση του ασυνείδητου, όπως τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, ο λαιμός, το σαγόνι, τα αυτιά και τα νύχια. Ανάμεσα στις νόσους που μπορεί να εμφανιστούν από ψυχολογικές αιτίες είναι: Άσθμα, αλλεργίες, υπέρταση, αρθρίτιδα, στομαχικές διαταραχές, ημικρανία, ιγμορίτιδα, λύκος, λεύκη, έρπης, νύχια που μπαίνουν μέσα στο δέρμα, φλεβίτιδα και κιρσοί, κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, καρκίνος. 

http://www.goldenmag.gr

Το Ιρλανδικό χωριό που... οδηγείς υπό την επήρεια αλκοόλ!



Με την δικαιολογία πως έτσι θα... καταπολεμήσει την κατάθλιψη το δημοτικό συμβούλιο ενός Ιρλανδικού χωριού νομοθέτησε την οδήγηση υπό την επήρεια του αλκοόλ!
Πρόκειται για το χωριό Κέρι στη νοτιοδυτική Ιρλανδία που πέρασε το πρωτοφανές μέτρο που επιτρέπει στους κατοίκους να οδηγούν στους μικρούς δρόμους της περιοχής ακόμη κι αν έχουν πιει "δύο ή τρία ποτά"!
Ο εισηγητής της πρότασης υποστήριξε ότι στο απομονωμένο Κέρι, το αλκοόλ είναι "η μόνη διέξοδος" ανθρώπων που "κοιτούν τέσσερις τοίχους".
Η πρόταση πέρασε, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Guardian", με πέντε ψήφους υπέρ και τρεις αποχές.
Ο εισηγητής, Ντάλι Χίλι-Ρε, υποστήριξε ότι το μέτρο θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και τις αυτοκτονίες.
Στο Κέρι οι οδηγοί "πηγαίνουν σε μικρούς δρόμους, συχνά με τρακτέρ, με πολύ μικρή κίνηση και δεν πιστεύουν ότι είναι σωστό να αντιμετωπίζονται όπως οι υπόλοιποι στις άλλες περιφέρειες", είπε.
"Η μόνη διέξοδος που έχουν είναι να πάρουν σπίτι ένα μπουκάλι ουίσκι", ανέφερε.

http://www.radar.gr

Ξεκινάει το σχέδιο “Αθηνά” – Ποια τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ θα συγχωνευθούν


Στην τελική ευθεία βρίσκεται το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις τμημάτων και σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που είναι γνωστό ως σχέδιο «Αθηνά».


Χθες, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει στον εξορθολογισμό τμημάτωνκαι σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ένα σχέδιο που εάν επιτύχει θεωρείται ότι θα είναι προς όφελος των ίδιων των ιδρυμάτων αλλά και τηςανάπτυξης της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Έθνος της Κυριακής”, αναμένεται να περικοπούν ή νασυγχωνευθούντμήματα με ομοειδή γνωστικά αντικείμενα, ή τμήματα που έχουν ελάχιστο προσωπικό, ή ελάχιστουςφοιτητές, όχι όμως και τμήματα που λειτουργούν με εκατοντάδες φοιτητές και επάρκεια.

Τέσσερα περιφερειακά πανεπιστήμια και δεκάδες σχολές χαμηλής ζήτησης στο μηχανογραφικό των υποψηφίων βρίσκονται ένα βήμα πριν από την κατάργησή τους. 

Πρώτα στη λίστα τοποθετούνται τα ΑΕΙ Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με εντολή του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Να σημειωθεί ότι η κατάργηση ή η συγχώνευση των τμημάτων δεν θα σημάνει αυτόματα και τη διακοπή των σπουδών των φοιτητών. Αντίθετα, θα μεταφερθούν σε ομοειδή επιστημονικά αντικείμενα, των πανεπιστημίωνυποδοχής, προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Γεγονός είναι όμως ότι ανάμεσα στα ακαδημαϊκά ή κοινωνικά κριτήρια τα οποία θα αναζητήσει η ομάδα εργασίας της ΑΔΙΠ και του υπ. Παιδείας θα είναι και ο αριθμός τωνφοιτητών-σπουδαστών στα υπό λουκέτο ιδρύματα. Οσον αφορά τα δεκάδες ΤΕΙ που αναμένεται να…κοπούν οριστικά από το χάρτη, αυτά απαξιώνονται από τους ίδιους τους σπουδαστές τους, εδώ και χρόνια.

thousandnews

Τούρκος ζιγκολό έβαλε γιαγιά να πουλήσει το σπίτι της-Κατέληξε να ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια [εικόνα]



Σε άστεγη ζητιάνα στον Μαρμαρά μετέτρεψε την 50χρονη Βρετανίδα Πατ Έκινς ο ερωτάς της για τον 28χρονο Τούρκο Ιμπραήμ Χάλιν.
«Πούλησα το σπίτι μου στο Πρέστον έναντι 85.000 ευρώ και τα έδωσα όλα, μαζί με τις οικονομίες μου, στον Ιμπραήμ προκειμένου να χρηματοδοτήσω το μπαρ που ξεκινούσε στον Μαρμαρά. Ήταν το σπίτι που μοιράστηκα με τον πρώην σύζυγο μου και πατέρα της κόρης μου. Είχαμε συμφωνήσει ότι αν ποτέ το πουλούσαμε, θα μοιραζόμαστε τα λεφτά δια τρία  Αλλά δεν τους το είπα. Ο Ιμπραήμ μου είχε υποσχεθεί ότι μέσα σε ένα χρόνο θα είχαμε βγάλει τα λεφτά και με το παραπάνω, οπότε θα μπορούσα να δώσω στις κόρες μου το μεριδιό τους. Μόνο που δεν έγινε έτσι. Με το που μετέφερα τα λεφτά στο λογαριασμό του, έφυγε από το διαμέρισμα με την πρόφαση ότι πάει να υπογράψει κάτι χαρτιά και δεν γύρισε ποτέ. Νόμιζα ειλικρινά ότι με αγαπούσε».

Αυτό δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα η 50χρονη γιαγιά σχετικά με την περιπέτεια της που ξεκίνησε το 2006. Αμέσως μετά την « εξαφάνιση» του Ιμπραήμ, της έκαναν έξωση από το διαμέρισμα που μοιραζόταν μαζί του στον Μαρμαρά και κατέληξε να κοιμάται στο πάτωμα ενός κουρείου. Μέχρι που μια φίλη της πλήρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια για να επιστρέψει στην Αγγλία.
«Με το που γύρισα, όλοι μου γύρισαν την πλάτη. Η μάνα μου, οι αδελφές μου, τα παιδιά μου. Οπότε βρέθηκα να κοιμάμαι επί μια εβδομάδα σε ένα παγκάκι πάρκου και να ψάχνω τους σκουπιδοτενεκέδες για φαγητό».
Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που άρχισε να δουλεύει για τον φιλανθρωπικό οργανισμό Emmaus με αντάλλαγμα φαγητό και στέγη. Αυτό που πλέον αποτελεί την νέα της οικογένεια.

http://www.iefimerida.gr


Δείτε τη νέα σύζυγο του Ηλία Μαμαλάκη!


Όταν έχασε την αγαπημένη του Στέλλα, σύζυγό του επί πολλά χρόνια, ένιωσε ένα δυσβάσταχτο κενό....

 Κλείστηκε στον εαυτό του και ...θρηνούσε για την απώλεια της γυναίκας που του χάραξε τη ζωή.

Δύο χρόνια μετά τον θάνατό της ο Ηλίας Μαμαλάκης βρήκε και πάλι την ευτυχία στο πλευρό της Ντορίτας Πετρατζά, μιας τραπεζοϋπάλληλου που μπήκε ξαφνικά στη ζωή του και της έδωσε άλλο νόημα.

Πριν λίγους μήνες μάλιστα, οι δύο σύντροφοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ μόλις προχθές πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Ο γνωστός τηλεοπτικός chef παραβρέθηκε στην κοπή πίτας γνωστής γκαλερί. Το παρόν στη γιορτινή βραδιά έδωσε και ο Χρήστος Φερεντίνος.


http://www.pistepseto.gr

Αυτός είναι ο ελληνικός φούρνος που ζηλεύουν... οι ξένοι! Δείτε νέες φωτογραφίες...


Ο φούρνος Ble, στην Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης έχει καταφέρει να κατακτήσει μια θέση ανάμεσα στους πιο πρωτοποριακούς φούρνους του κόσμου!

Και δεν είναι τυχαίο αφού η αλήθεια είναι ότι σπάνια συναντάς ένα τέτοιο φούρνο στη γειτονιά σου! Δεν είναι μόνο το εκλεκτό ντιζάιν του εξάλλου που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, αλλά παράλληλα η μαεστρία με την οποία οι chef patissier του Mino Allegrini και Σταύρος Μωυσάκος χειρίζονται την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, πλάθουν το γευστικό ψωμί τους, δημιουργούν μικρά και καθημερινά σνακ γεμάτα αρώματα και τιμούν την παράδοση και τον τόπο καταγωγής τους με τα κρητικά εδέσματα τους!!!

Για τους ντόπιους ο Ble είναι καθημερινός προορισμός ώστε να αγοράσουν το ψωμί τους! Χειροποίητο και ψημένο στην πέτρα ή τον ξυλόφουρνο, το ψωμί εδώ αποκτά παχιά, αρωματική κόρα και γεμάτη ψύχα! Αξίζει την τιμή του μέχρι το τελευταίο ψίχουλο...

Αλλά ανάμεσα στις best επιλογές για να γλυκαθείτε είναι το «άπαιχτο» προφιτερόλ και το τιραμισού που προκαλεί γευστική αναστάτωση... ενώ η βέλγικη σοκολάτα δίκαια θα διεκδικήσει την προσοχή σας υπογράφοντας μικρές γευστικές ιστορίες απόλαυσης στην καθημερινότητα σας!

Επίσης, την άνοιξη εγκαινίασε το café και το salad bar με εκλεκτές γεύσεις!

Προτιμήστε τα τραπεζάκια δίπλα στον φούρνο που παραμένει ανοιχτός και είναι ιδανική επιλογή για το χειμώνα όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί δίπλα ακριβώς σπό τη φωτιά!

Secret tip: Ο κρυφός άσος του Ble είναι ο φούρνος που διαθέτει, αγγίζει τα 12 μέτρα σε ύψος και παραμένει παραδοσιακός αφού παράγει έργο... με ξύλα!






http://santosight.blogspot.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger