Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δεν ήταν τυχαία Miss USA! Στα 41 της έχει το πιο σέξυ κορμί!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012




H Kenya Moore μπορεί να μην μας είναι και τόσο γνωστή είναι όμως αυτή που κάποτε αναδείχθηκε Miss USA και το σώμα της στα 41 της χρόνια είναι πιο σέξυ και καλλίγραμμό από ποτέ. 



Οι καλγυμνασμένοι της κοιλιακοί αλλά και οι αναλογίες της είναι ζηλευτές από πολλές και φαίνεται να το απολαλμβάνει σε κάθε της εμφάνιση στην παραλία. Η Kenya που είναι μέλος των Real Housewives εμφανίστηκε σε παραλία στα Barbados με λευκό μαγιώ και έκοψε την ανάσα. Το συνεργείο που την ακολουθούσε αλλά και κόσμος που ήταν εκεί δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει το πόσο όμορφη είναι αλλά και να βγάζει φωτογραφίες μαζί της. 

http://www.tlife.gr

Αν οι 300 Σπαρτιατες ηταν απο Θεσσαλονικη!



1. Η μάχη δεν θα είχε διεξαχθεί αρχές Σεπτέμβρη γιατί θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ.



2. Επίσημο ρόφημα των πολεμιστών θα ήταν ο φραπές.


3. Το μολών λαβέ θα είχε αντικατασταθεί από το χαλαράαααααα.



4. Καντίνα με ...σουβλάκι και αλοιφή θα υπήρχε στην περιοχή.



5. Οι συμπολεμιστές θα ονομάζονταν καρντάσια.



6. Λαϊκά θα έδιναν κουράγιο στους πολεμιστές.



7. Η παραλία θα είχε γεμίσει καφέ.



8. Η μάχη πιθανόν να είχε διεξαχθεί στη Χαλκιδική λόγω διακοπών.



9. Ο Ξέρξης θα ονομαζόταν μπουγάτσα με κεμπάπ.



10. Ο Εφιάλτης θα είχε σίγουρα άλογο με Αθηναϊκές πινακίδες!






alexiptoto.com


Η πιο ευλύγιστη γυναίκα του κόσμου είναι θεά!!! Απολαύστε την!


Είναι μόλις 25 χρονών, είναι πανέμορφη και απο τον περασμένο Νοέμβρη έχει μπεί στα Ρεκόρ Γκίνες αφού κατάφερε να σπάσει τρία μπαλόνια με την πλάτη της σε 12 δευτερόλεπτα. Ο λόγος για την Julia Gunthel ή αλλιώς Zlata(χρυσή), η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως αθλήτρια αλλά τον τελευταίο χρόνο κάνει θραύση στο χώρο της showbiz, παρουσιάζοντας απίστευτα shows σε όλο τον κόσμο. Σε αυτά η Ρωσίδα καλλονή, επιδεικνύει με σέξυ και σαγηνευτικό τρόπο τις απίστευτες ικανότητες του  κορμιού της. Η κούκλα zlata ανακάλυψε το ιδιαίτερο ταλέντο της σε ηλικία 4 ετών. Αυτή η απίστευτη ευλιγισία οφείλεται σε μία σπάνια πάθηση , η οποία κάνει τους τένοντες της εξαιρετικά εύκαμπτους. Πραγματικά ποτέ η ευλιγισία δεν φάνταζε τόσο συναρπαστική και sexy.





http://sportygossip.com

Οι 10 πιο παραξενες φοβιες του ανθρωπου



Κάποιοι φοβούνται τα αεροπλάνα και αισθάνονται δυσφορία ανάμεσα σε πολύ κόσμο και άλλοι μπορεί να φοβούνται τον ύπνο ή τα χρώματα… 

Δείτε ποιες είναι οι δέκα από τις πιο περίεργες φοβίες που έχουν καταγραφεί.

Με την αγοραφοβία, την κλειστοφοβία, το φόβο της πτήσης, το φόβο του σκοταδιού, οι περισσότεροι είμαστε εξοικειωμένοι, γιατί είτε έχουμε γνωρίσει τουλάχιστον έναν άνθρωπο που να πάσχει από κάποιο απ’ αυτά ή μπορεί και να πάσχουμε εμείς οι ίδιοι. Ανάμεσα, όμως, στις διάφορες φοβίες για τις οποίες έχουμε ακούσει ή βιώσει πολλά, υπάρχουν και άλλες, λιγότερο συνηθισμένες, που όσο κι αν στους περισσότερους φαίνονται αστείες, οι πάσχοντες δεν παύουν να ταλαιπωρούνται από αυτές. Κι αν νομίζετε ότι είστε ατρόμητοι, θυμηθείτε «Το αυτό» του Στίβεν Κινγκ και σκεφτείτε αν έστω και για λίγο οι κλόουν δεν σας φαινόντουσαν και τόσο διασκεδαστικοί…

Τι είναι η φοβία;

Στη θέα της κατσαρίδας νομίζετε ότι θα πάθετε εγκεφαλικό και αν δεν υπάρχει κάποιος κοντά σας να την σκοτώσει, θα μπορούσατε να μείνετε εκτός σπιτιού για μέρες; Τότε καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για φοβίες: είναι κάποιοι παράλογοι φόβοι –μια κατσαρίδα δεν θα μας κάνει κακό, παρ’ όλ’ αυτά εμείς θα μπορούσαμε να λιποθυμήσουμε από το φόβο μας- τους οποίους εμείς έχουμε σε υπερβολικό βαθμό και θεωρούνται διαταραχή άγχους.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες όσον αφορά τις φοβίες: αγοραφοβία, κοινωνικές φοβίες και ειδικές φοβίες. Η αγοραφοβία είναι ο φόβος ότι δεν μπορούμε να βγούμε εύκολα από ένα χώρο, μέρος, πάρτι κ.ο.κ. και συνήθως όσοι πάσχουν από αυτή αποφεύγουν τα ανοιχτά μέρη με πολύ κόσμο. Οι κοινωνικές φοβίες εντοπίζονται σε όσους δεν μπορούν να βρίσκονται ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους και να παρευρίσκονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις και καταστάσεις και οι ειδικές φοβίες είναι φόβοι ορισμένων ανθρώπων για ένα συγκεκριμένο μέρος, αντικείμενο, κατάσταση κ.ά. Οι φοβίες αυτές αναπτύσσονται στην παιδική μας ηλικία και προκαλούνται συνήθως από κάποια τραυματική κατάσταση, από τη χημεία του εγκεφάλου μας ή από συμπεριφορές που μάθαμε από τους γονείς μας.

Παρ’ όλο που οι άνθρωποι πάσχουν από διάφορες φοβίες – έχουν καταγραφεί περίπου 200 είδη – εμείς συγκεντρώσαμε τις 10 πιο περίεργες από αυτές.

1.Φόβος του χαρτιού (παπυροφοβία)

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν φοβούνται όλοι το χαρτί με τον ίδιο τρόπο: κάποιοι δεν μπορούν να το ακουμπάνε, άλλοι δεν αντέχουν το σκίσιμό του, το τσάκισμά του, μερικοί δεν ανέχονται το βρεγμένο χαρτί κ.ο.κ. (ανάμεσά τους είναι και η διάσημη ηθοποιός Μέγκαν Φοξ). Η αλήθεια είναι, όμως, ότι επειδή το χαρτί είναι στην καθημερινότητά μας με διάφορους τρόπους, δεν μπορούμε εύκολα να ξεφύγουμε από αυτό και μια τέτοια φοβία μπορεί να είναι εξουθενωτική, ενώ η θεραπεία της μπορεί να περιλαμβάνει ένα συνδυασμό γνωσιακής συμπεριφοριστικής θεραπείας, απευαισθητοποίησης και, αν χρειάζεται, αγχολυτικών φαρμάκων – και ενός… ηλεκτρονικού αναγνώστη.

2.Φόβος των νέων (εφηβοφοβία)

Όλοι είχαμε στην παιδική μας ηλικία τουλάχιστον έναν ηλικιωμένο στη γειτονιά που πάντα μας φώναζε, μας έδιωχνε μακριά από την πολυκατοικία στην οποία έμενε και μας πέταγε νερά ή ό,τι έβρισκε μπροστά του. Το πιθανότερο είναι, βέβαια, αυτός ο ηλικιωμένος να έπασχε απλώς από κακή διάθεση κι όχι από εφηβοφοβία, η οποία δημιουργεί μια ανεξήγητη φοβία για τους έφηβους, που οδηγεί το άτομο που πάσχει σε αποφυγή, παράνοια, διακρίσεις απέναντί τους κ.ο.κ. Η θεραπεία για μια τέτοια φοβία μπορεί να απαιτεί ένα συνδυασμό τακτικών, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας μέσω συζήτησης, έτσι ώστε να βρεθεί η ρίζα του προβλήματος.

3.Φόβος της ποίησης

Μήπως τα σονέτα σας κάνουν να ιδρώνετε, τα χαϊκού σας κάνουν να κρύβεστε και τα ποιήματα εν γένει σας προκαλούν πανικό και δυσφορία; Τότε μάλλον πάσχετε από αυτή την περίεργη φοβία, όπου η ποίηση σας προκαλεί κρύο ιδρώτα. Ο λόγος για μια τέτοια κατάσταση συνήθως προκύπτει από το πώς γνωρίσαμε αρχικά τη λογοτεχνία και κατά πόσο ασπαζόμαστε τη θεωρία ότι η ποίηση είναι για ακαδημαϊκούς, για την υψηλή κοινωνία κι εμείς δεν θα μπορέσουμε να την καταλάβουμε. Η ποίηση στην πραγματικότητα είναι μια μορφή έκφρασης στην οποία δεν είμαστε συνηθισμένοι σε καθημερινή βάση, γι’ αυτό και μας προκαλεί αμηχανία.

4.Φόβος του εμετού (εμετοφοβία)

Η εμετοφοβία είναι στην πραγματικότητα μια πολύ κοινή φοβία, την οποία ενδεχομένως να μην ακούτε συχνά, αφού κανείς δεν θέλει να μιλήσει για το πόσο φοβάται τον εμετό. Όσοι πάσχουν από αυτή, φοβούνται πολύ μην αρρωστήσουν και αποφεύγουν καταστάσεις που μπορούν να προκαλέσουν γαστρεντερική αναταραχή, όπως φαγητά μαγειρεμένα από άλλους ή συγκεκριμένα φαγητά και ποτά που φοβούνται μην τους προκαλέσουν δηλητηρίαση, με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν τελικά διατροφικές διαταραχές. Οι γυναίκες είναι πολύ πιθανό να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για το λόγο αυτό, ενώ γενικά όλοι αποφεύγουν να βρίσκονται κοντά σε αρρώστους. Η αιτία αυτής της φοβίας συνήθως οφείλεται σε τραυματικές εμπειρίες της παιδικής ηλικίας (π.χ. αισθάνονταν βάρος στην οικογένεια όταν ήταν άρρωστοι) και μπορεί να αντιμετωπιστεί αν αναλυθεί η αιτία της.

5.Φόβος του ύπνου (υπνοφοβία)

Ο καλός, ποιοτικός νυχτερινός ύπνος είναι αυτός που θα μας χαρίσει και θα διατηρήσει την πνευματική και σωματική μας υγεία. Παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους ο ύπνος μπορεί να αποτελέσει βάσανο, φοβούμενοι τους εφιάλτες ή το να τους συμβεί κάτι κακό όσο κοιμούνται. Η θεραπευτική προσέγγιση της υπνοφοβίας είναι παρόμοια με τις υπόλοιπες φοβίες: πρώτα ανακαλύπτεται η ρίζα του προβλήματος και στη συνέχεια ακολουθείται γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία.

6.Φόβος του σαγονιού

Όχι, δεν έχει να κάνει με το διπλοσάγονο, ούτε με το να προτιμάμε ένα διαφορετικό πηγούνι σε εμάς ή στους άλλους. Πρόκειται για το φόβο να κοιτάξουμε ή να ακουμπήσουμε αυτό το μέρος του σώματος, είτε αυτό ανήκει σε εμάς, είτε σε κάποιον άλλο και το περίεργο είναι πως όσοι πάσχουν από αυτή τη φοβία, καταλαβαίνουν ότι είναι παράλογη. Σαν θεραπεία χρησιμοποιείται και πάλι η συζήτηση και φάρμακα ανά περίσταση.

7.Φόβος των χρωμάτων (χρωμοφοβία)

Όσοι πάσχουν από φοβίες αισθάνονται τρόμο, τους κόβεται η ανάσα και ιδρώνουν όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με το αντικείμενο ή την κατάσταση που τις πυροδοτεί. Μερικοί φόβοι, όπως π.χ. ο φόβος για τις αράχνες, δεν παραλύει τόσο το άτομο όσο άλλου είδους φοβίες, όπως η χρωμοφοβία. Όσοι πάσχουν από αυτή μπορεί να υποφέρουν στη θέα όλων των χρωμάτων ή μερικών. Όπως και να ‘χει, η φοβία αυτή μπορεί να χρειαστεί δραματικές αλλαγές στη ζωή προκειμένου να γίνει πιο ανεκτή.

8.Φόβος των καθρεφτών

«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου» είναι μια φράση που σίγουρα δεν θα ακούσετε ποτέ από όσους φοβούνται τους καθρέφτες, μιας και δεν έχουν κανέναν στο σπίτι τους. Η φοβία αυτή αφορά και όλες τις επιφάνειες που αντανακλούν και μπορεί να εκδηλώνεται είτε ως φόβος να δούμε το είδωλό μας στον καθρέφτη, είτε ως φόβος μην το σπάσουμε κι έχουμε κακή τύχη.

9.Φόβος της δουλειάς (εργοφοβία)

Μπορεί πλέον όλοι να τρέμουμε να πάμε στη δουλειά φοβούμενοι την απόλυση ή την περικοπή του μισθού, η εργοφοβία, όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Όσοι πάσχουν από αυτή παρουσιάζουν υπερβολικά αυξημένα επίπεδα άγχους όσον αφορά τη δουλειά, είτε βρίσκονται σε χώρο εργασίας, είτε τους ζητείται να κάνουν κάποια δουλειά και φαίνεται πως η φοβία αυτή περικλείει και διάφορες άλλες, όπως τη φοβία να μιλήσουν δημόσια, το φόβο της αποτυχίας κ.ο.κ. Η έκθεση σε εργασιακό περιβάλλον, η γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία και τα φάρμακα μπορούν να διευκολύνουν την κατάσταση.

10.Φόβος του… φόβου (φοβοφοβία)

Όσοι πάσχουν από φοβοφοβία πιθανότατα δεν κατάφεραν να διαβάσουν ως εδώ λόγου του… φόβου τους. Οι άνθρωποι αυτοί φοβούνται μην αναπτύξουν κάποια φοβία λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό και μεταξύ άλλων αποφεύγουν να μαθαίνουν ή να κάνουν πράγματα που μπορεί να τους «ξυπνήσουν» κάποιο φόβο.

Αυτό που, όμως, είναι σημαντικό να ξέρουμε είναι ότι ο φόβος είναι απαραίτητος για την επιβίωσή μας και αποτελεί μια αυτόματη φυσιολογική διαδικασία, ενώ οι φοβίες αποτελούν διαταραχές άγχους, είναι επίμονες και τα συμπτώματά τους μπορεί να ποικίλλουν από ιδρωμένες παλάμες μέχρι αύξηση καρδιακών παλμών, κρίσεις πανικού και κοινωνική απομόνωση. Γι’ αυτό καλό είναι σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύστε ένα γιατρό που μπορεί να κάνει εκτίμηση της κατάστασης και να σας βοηθήσει να την απαλύνετε ή ακόμη και να την αφήσετε πίσω σας.

endiaferonta.com

ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ Αυνανίζεται με τα τραγούδια της... πασίγνωστης συζύγου του!



Ο 32χρονος παρουσιαστής αποκάλυψε ότι όταν κάνει σ$ξ πάντα ακούει μουσική και προκάλεσε αντιδράσεις με τις πιπεράτες λεπτομέρειες που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές!

Ο λόγος για τον Nick Cannon, σύζυγο της Mariah Carey, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποφάσισε να μοιραστεί ακρως προσωπικές του στιγμές! 
 
Ο ίδος δήλωσε ότι πάντα ακούει μουσική κατά τη διάρκεια της σ$ξουαλικής επαφής.Τα τραγούδια της Mariah μάλιστα φιγουράρουν πρώτα στη λίστα του! 
 
Ωστόσο, στη συνέχεια αποφάσισε να προχωρήσει λίγο τη σκέψη του...Δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι... αυν@νίζεται υπό τους ήχους της καλής του γυναικούλας!Ο καθένας με τα βίτσια του! Τί λόγος μας πέφτει άλλωστε!!! 



Ανέκδοτο: Η ξανθιά γυρίζει σπίτι μετά τα ψώνια...

Μια ξανθιά γυρίζει στο σπίτι μετά τα ψώνια και ακούει περίεργους ήχους προερχόμενους από την κρεβατοκάμαρα.


Πηγαίνει επάνω και βλέπει τον άντρα της γυμνό, ιδρωμένο και λαχανιασμένο πάνω στο κρεβάτι.

"Μα τι σου συμβαίνει;" τον ρωτάει.

"Έχω πάθει καρδιακή προσβολή" απαντά εκείνος.

Η ξανθιά τρέχει κάτω να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά τη στιγμή που παίρνει το νούμερο, ο 4χρονος γιος της πάει εκεί και της λέει:

"Μαμά, μαμά, η θεία Μαίρη κρύβεται γυμνή μέσα στη ντουλάπα σου."

Η ξανθιά κατεβάζει το ακουστικό και τρέχει πάλι πάνω στην κρεβατοκάμαρα.

Ανοίγει την πόρτα της ντουλάπας και φυσικά βρίσκει μέσα γυμνή την αδερφή της.

"Μα τι χαζή που είσαι" της λέει. "Ο άνδρας μου παθαίνει καρδιακή προσβολή και συ παίζεις κρυφτό με τα παιδιά!



ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Δείτε ποιός είναι ο μισθός ενός ειδικευόμενου υπαλλήλου στο Facebook!

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Glassdoor, ένας ειδικευόμενος στο Facebook έχει μίσθό 5.000 δολάρια το μήνα ενώ οι μηχανικοί λογισμικών αγγίζουν τα 6.465 δολάρια το μήνα.


 Σύμφωνα με την ίδια εταιρεία, υψηλοί είναι και οι μισθοί των υπαλλήλων, ειδικών όσων σχεδιάζουν λογισμικά, οι οποίοι κερδίζουν 100.000 δολάρια το χρόνο + τα bonus.

 Οι μισθοί ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που η εταιρεία Glassdoor κατατάσσει τη Facebook στη νούμερο ένα θέση με τις καλύτερες εταιρείες...

 πηγή:newsbomb.gr 

Τι σημαινει οταν βλεπουμε οτι κανουμε σεξ στον υπνο μας ;

Τι σημαίνει όταν βλέπουμε ότι κάνουμε σεξ στον ύπνο μας ;
Τα όνειρα μας μιλούν αρκεί να μπορούμε να τα ακούσουμε

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν όνειρα σεξουαλικού  περιεχομένου, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Μόντρεαλ. Υπάρχει άραγε επιστημονική εξήγηση; Αυτό επιχείρησε να βρει η ομάδα του δρ Antonio Zadra. Μελέτησαν, λοιπόν τα όνειρα 3600 αντρών και γυναικών, όπως τα είχαν καταγράψει στα ημερολόγια τους.

Το περιεχόμενο ήταν κοινό και για τα δύο φύλα και περιλάμβανε σεξουαλική επαφή με γνωστά και άγνωστα πρόσωπα, έντονες περιπτύξεις που μπορεί να φτάσουν σε χρήση βίας, φαντασιώσεις που δεν θεωρούνται φυσιολογικές σε σημείο μάλιστα να ανησυχούν και τα ίδια τα άτομα που έβλεπαν τα όνειρα.  Μεγάλη συχνότητα εμφανίζουν τα όνειρα με πρώην και νυν εραστές, αλλά και επαγγελματικούς συνεργάτες στο γραφείο και όχι μόνο. Στα όνειρα τα άτομα έκαναν σεξ σε δημόσιους κυρίως, ξενοδοχεία, εκκλησίες, νοσοκομεία, σχολεία!  

Άντρες και γυναίκες επίσης ονειρεύονταν  ότι κάνουν σεξ με διάσημα πρόσωπα από τη show biz και όχι μόνο!

Οι άντρες τα θυμούνται ως μία θετική εμπειρία σε ποσοστό 44%, ενώ αντιθέτως οι γυναίκες δεν ξεπερνούν το 30 %! Ενα 4% και στα δύο φύλα, δηλώνει ότι βιώνει οργασμό κατα τη διάρκεια του ονείρου! Ο μόνος τρόπος να εντοπίσουμε εάν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι να καταγράφουμε ό,τι βλέπουμε με λεπτομέρειες: πόσοι ερωτικοί παρτενέρ υπήρχαν στο όνειρο μας, σε ποιο μέρος έγινε, πώς νιώθαμε όταν ξυπνήσαμε κλπ. Συνήθως ,ότι συμπεριλαμβάνει κίνδυνο και απαγόρευση, θεωρείται φυσιολογικό διότι ανέκαθεν το κρυφό διεγείρει τις αισθήσεις μας. Aν το φαινόμενο φαινόμενο τέτοιων ονείρων είναι συχνό και επαναλαμβανόμενο τότε θα πρέπει να δούμε καθαρά τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζουμε στις ερωτικές μας σχέσεις. Από εκεί πηγάζουν όλα και αν δεν λυθεί ο γόρδιος δεσμός, δεν υπάρχει φυσιολογική ερωτική ζωή.

Πάντως το γεγονός ότι βλέπουμε χυδαίες εικόνες είναι φυσιολογικό. Συνήθως έχει άμεση σχέση με τις φαντασιώσεις μας. Πολλές φορές το υποσυνείδητο μας μιλά με το δικό του τρόπο. Μας δείχνει τις βαθιές επιθυμίες που ίσως ντρεπόμαστε να εξομολογηθούμε. Σύμφωνα με τα στοιχεία μας αρκετοί είναι εκείνοι που ξύπνησαν χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι επειδή τη νύχτα είδαν πως συμμετείχαν σε ερωτικές περιπτύξεις. Το μόνο παράξενο είναι πως τα σεξουαλικά όνειρα των γυναικών έχουν υπερπολλαπλασιαστεί από την δεκαετία του΄60 μέχρι σήμερα. Το έρωτημα είναι αν αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες απαλευθερώθηκαν και εκφράζουν ελεύθερα τις επιθυμίες τους ή γιατί έχει αυξηθεί το ποσοστό των ανικανοποίητων σεξουαλικά γυναικών; Έλα μου ντε!

queen.gr

Σοκ-Αποκεφάλισαν δικαστή και την οικογένειά του

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα ήρθε στο φως σήμερα στην ανατολική Ουκρανία.

Ένας 40χρονος άνδρας ειδοποίησε σήμερα τις τοπικές αρχές της πόλης Χάρκοβο, αναφέροντας πως μέσα σε ένα διαμέρισμα εντόπισε τα αποκεφαλισμένα πτώματα ενός δικαστή και τριών μελών της οικογένειάς του.

Πρόκειται για τον δικαστή Βλαντιμίρ Τροφίμοφ, 58 ετών, την 59χρονη σύζυγό του, τον γιο τους, 30 ετών και τη σύντροφο του τελευταίου, 29 ετών.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και ιδίως αν η σφαγή συνδέεται με κάποια από τις υποθέσεις που είχε αναλάβει ο Τροφίμοφ, όπως ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας του Χάρκοβου Βίκτορ Κοζίτσκι.

http://www.newsbomb.gr

Η Δημητρα Ματσουκα σε φωτο που σε στελνει! Με μαυρες καλτσες και μπουστο φωτια!




Μπορεί να έχει ξεχαστεί-το ήθελε και η ίδια- απο τους πολλούς…όχι όμως κι από εμάς!Εμάς που ξέρουμε να εκτιμάμε τα καλά. Όπως το λάδι, την ντομάτα την φέτα και βεβαίως τα κομμάτια τα μοναδικά. Η Δήμητρα Ματσούκα, πριν καμιά δεκαριά χρόνια πραγματοποιεί μια από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις της. Η καλύτερη και πιο σέξι! Με μαύρη κάλτσα ως το γόνατο, κορμάκι και ντεκολτέ που με τη πρώτη ματιά απλά το θαυμάζεις! Με τη δεύτερη όμως, παρατηρείς τη ρόγα που έχει αρχίσει να φαίνεται κι εκεί τρελαίνεσαι! Όσο για το τσιγάρο στο χέρι…για όσους ξέρουν, δηλώνει πως η «πράξη» τελείωσε! Για το ύφος δεν θα πούμε τίποτα άλλο! Χρειάζεσαι κάτι άλλο για να σε στείλει;



Στρίπερ θα γίνει η Λίντσεϊ Λόχαν για να πληρώσει τα έξοδά της


Γιατί καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!
Οι φήμες το τελευταίο διάστημα τη θέλουν να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Τόσο σοβαρά που η star του Χόλιγουντ δεν είναι σε θέση να πληρώσει τους λογαριασμούς της. Ούτε καν το ενοίκιο για το διαμέρισμα της στο Λος Άντζελες. Όμως κάποιοι αγαπάνε τη Λίντσεϊ Λόχαν και είναι αποφασισμένοι να της προσφέρουν δουλειά για να τα βγάλει πέρα.
Όπως το strip club Scores στη Νέα Υόρκη, το οποίο προσφέρθηκε να βοηθήσει την 26χρονη celebrity, αρκεί εκείνη να γυρίσει μερικά hot videos, όπου θα κάνει στριπτίζ για το site του. Μήπως να το σκεφτεί λίγο; Άλλωστε καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή…


http://www.koolnews.gr

Πες μου που εχεις τατουαζ να σου πω ποιος εισαι!



Το τατουάζ αποτελεί για κάποιους τρόπο ζωής, ενώ για άλλους είναι απλώς… μόδα που τα τελευταία χρόνια πήρε τεράστιες διαστάσεις στο σύγχρονο κόσμο. Οι άνθρωποι διακοσμούν μόνιμα το δέρμα τους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ένα τατουάζ μπορεί να είναι μια ανάμνηση, μια προσευχή, μια προειδοποίηση ή απλώς ένα καταπληκτικό έργο τέχνης, ενώ οι λόγοι της δημιουργίας του στο σώμα προσωπικοί, διακοσμητικοί ή προκλητικοί. Τα τατουάζ μπορεί να δηλώνουν μια προσωπική ιστορία ή απολύτως τίποτα, αλλά παρόλα αυτά η παρουσία τους στο σώμα είναι μόνιμη. Γι’ αυτό το σημείο που θα επιλέξει κάποιος για να «χτυπήσει» το δικό του σχέδιο πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά, καθώς από την επιλογή του αυτή θα φανούν ξεκάθαρα προς τα έξω άγνωστα στοιχεία του χαρακτήρα του, δηλωτικά της προσωπικότητάς του. Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να ρίξετε μια ματιά στις «τοποθεσίες» των τατουάζ στο σώμα, για να ξέρετε πού θα «χτυπήσετε» την επόμενη φορά και -το σημαντικότερο- για να γωνρίζετε ότι τα τατουάζ «μιλάνε» για εσάς…
perierga.gr - Πες μου πού έχεις τατουάζ για να σου πω ποιος είσαι!

http://perierga.gr

Απίστευτη αλλαγή! Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»!


Τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά ...

«Λατρεμένοι μου γείτονες» που υποδύονταν τον Μιχαλάκη Μουστοξύδη.

Ο Μιχάλης Νταούλης είναι γιος του σκηνοθέτη Γιώργου Νταούλη και της δημοσιογράφου Μάρως Λεονάρδου.

Δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί πώς είναι σήμερα, πέντε χρόνια μετά την σειρά!



Ποια είναι η ξανθιά των media... που έχει εραστή... εν γνώσει του άνδρα της!

Εκείνη όμορφη, ξανθιά, χυμώδης και ασχολούμενη με τα media αν και ο σύζυγός είναι έμπορος. Εκείνος... εύστροφος, γοητευτικός, επίσης από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης και με λατρεία στο γυναικείο φύλλο!


Ο άνδρας ήταν εδώ και καιρό εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της ξανθιάς αλλά και από την εν γένει παρουσία της. Ο γάμος της... δεν τον εμπόδιζε να την «κατακτήσει»! Έτσι εδώ και καιρό οι δυό τους αποτελούν ζευγάρι, και μάλιστα... με την άδεια του συζύγου! Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές (στο χώρο εργασίας τους) ο σύζυγος της κυρίας πληροφορήθηκε για την «κρυφή της σχέση» αλλά αποφάσισε... να κάνει υπομονή! Άλλωστε τέτοιες συμπεριφορές παντρεμένων ανδρών ή γυναικών δεν θεωρούνται στις μέρες μας... πρωτοφανείς! Δεν γνωρίζουμε αν και στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αφού η κυρία ισχυριζόταν πάντα πως τον είχε... κορώνα στο κεφάλι της, έστω και αν κάποιες στιγμές μιλούσε υποτιμητικά για εκείνον θεωρώντας τον εαυτό της... hi class!

Όσο για τον άνδρα; Είναι βέβαιο πως πέτυχε διάνα, απολαμβάνοντας τον έρωτα της εντυπωσιακής ξανθιάς.

Στον χώρο εργασίας πάντως της κυρίας... ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και αυτή... κρυφό καμάρι! Όλοι έμαθαν για το «αμόρε» της, τον έρωτά της! Εκείνη πάντως... μια χαρά τα καταφέρνει! Και στο σπίτι αγαπημένοι... και στο κρεβάτι της ικανοποιημένη!


http://www.dete.gr

Το ξέσπασμα του αδερφού Σεφερλή στις καταγγελίες για το βίντεο του 5 άχρονου γιου του: «Είστε τόσο ανώμαλοι»


Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από τον πεντάχρονο ανηψιό του Μάρκου Σεφερλή που υποδύεται τον «Παντελίδη junior» προκαλώντας θετικά και αρνητικά σχόλια.
Έξαλλος είναι ο αδερφός του Μάρκου Σεφερλή, Δήμητρης, για όλα αυτά που λέγονται εις βάρος του. Το video του πεντάχρονου γιου του να υποδύεται τον Παντελή Παντελίδη και να τραγουδάει δεν ταιριάζετε σου λέω προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Σε άλλους άρεσε πολύ, έστειλαν τα συγχαρητήρια στο μπαμπά μέσω social media και άλλοι το βρήκαν «απαράδεκτο» στέλνοντας του όχι και τόσα κολακευτικά σχόλια. Του τύπου ότι πίεσε το παιδί να το κάνει, ότι είναι ντροπή για έναν πατέρα και άλλα πολλά. Τι απάντησε όμως ο Δημήτρης Σεφερλής σε όλους αυτούς μέσω του προφίλ του στο Facebook.
Dimitris Seferlis:
«to xero file an kai merikoi lene oti ton piezo kai oti tha to valo na gyrnaei kai porno toso MALAKES EINAI OI TOSO ANOMALOI»


http://www.soknews.gr

Οι παράξενοι μύθοι και τα μυστήρια πίσω από τα εκ γενετής σημάδια


Σας έπιασε ποτέ άγχος μια μέρα σαν Τρίτη και 13; Ή φορέσατε ποτέ το "τυχερό" σας μπλουζάκι σε κάποιον αγώνα της αγαπημένη σας ομάδας; Ο Stuart Vyse, PhD και συγγραφέας του "Believing in Magic: The Psychology of Superstition" (Πιστεύοντας στη Μαγεία: η Ψυχολογία της Δεισιδαιμονίας), λέει πως μια από τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από τις δεισιδαιμονίες είναι η επιθυμία για περισσότερο έλεγχο. Θέλουμε να μπορούμε να εξηγήσουμε τα αίτια και να χειριστούμε τα αποτελέσματα.


Φαίνεται πως υπάρχουν μύθοι και δεισιδαιμονίες για κάθε πτυχή της ζωής και αυτό περιλαμβάνει και φυσικά γνωρίσματα. Οι κρεατοελιές, για παράδειγμα, θεωρούνταν αποδεικτικά στοιχεία ενοχής στις Δίκες των Μαγισσών του Σάλεμ. Στους Κινέζους, το σχήμα της μύτης φανερώνει το αν κανείς θα είναι πλούσιος ή φτωχός. Το ίδιο ισχύει και για τα εκ γενετής σημάδια.

Τα σημάδια αυτά δεν είναι καθόλου σπάνια. Σχεδόν το 80% των ανθρώπων γεννιούνται με κάποιο σημάδι και υπάρχουν διαφόρων ειδών. Οι "Κηλίδες κόκκινου κρασιού", το "café au lait", η "κηλίδα του σολομού", το "δάγκωμα του πελαργού" και το "φιλί του αγγέλου" είναι μερικά από αυτά.

Όλα τα κόκκινα σημάδια είναι αποτέλεσμα των αιμοφόρων αγγείων που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος και φαίνονται. Η διαφορετική συγκέντρωση των αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα είναι αυτό που προκαλεί τη διαφορά στην εμφάνιση μεταξύ των δύο αυτών τύπων σημαδιών –τις ροζ κηλίδες (δάγκωμα του πελαργού ή φιλί του αγγέλου) και το κόκκινο (φράουλα).

Δεν είναι ακόμα γνωστό γιατί συμβαίνει αυτή η συγκέντρωση αγγείων και εδώ ξεκινάει ο μύθος, ο μυστικισμός και η δεισιδαιμονία.

Πρώτος έρχεται ο μύθος των βιωμάτων της μητέρας. Αν μια γυναίκα βιώνει μια ιδιαίτερα ισχυρή συγκίνηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το μωρό θα γεννηθεί με σημάδι. Επιπλέον, αν η γυναίκα αγγίζει ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος της, ενώ βιώνει το συναίσθημα, σε εκείνο το μέρος του σώματος του μωρού θα εμφανιστεί το σημάδι. Στην ιρανική λαϊκές παραδόσεις υπάρχει η πεποίθηση ότι αν μια γυναίκα αγγίζει το στομάχι της, ενώ βλέπει μια ηλιακή έκλειψη, το μωρό της θα έχει σημάδι.

Άλλοι μύθοι έχουν να κάνουν με το χρώμα του φαγητού. Για παράδειγμα, αν το σημάδι είναι κόκκινο, ευθύνεται το ότι η μητέρα ήθελε να φάει φράουλες στην εγκυμοσύνη. Αλλά, αν ήθελε να φάει ζελέ ή παντζάρια, το σημάδι θα έχει χρώμα "κόκκινου κρασιού". Ο πόθος για σοκολάτα φαίνεται ότι οδηγεί σε κηλίδες με ανοιχτό καφέ χρώμα του "café au lait".

At this point, what with the tendency of women to experience pregnancy cravings, you’re probably wondering how most of us managed to get away with just one or two birthmarks and not hundreds!

Και εδώ μπορεί κανείς να σκεφτεί. Γιατί με τα τόσα "θέλω" των γυναικών κατά την εγκυμοσύνη δεν γεννιόμαστε όλοι μας με εκατοντάδες σημάδια;

Τα σημάδια λέγεται επίσης πως είναι οιωνοί για τη ζωή των ανθρώπων. Αν για παράδειγμα, έχει κάποιος σημάδι στο δεξί χέρι του σίγουρα θα ευημερήσει. Αλλά, αν είναι στο αριστερό, από οικονομικής άποψης θα τα πάει χάλια.

Ένα σημάδι στο αριστερό πόδι σημαίνει ότι το άτομο θα είναι έξυπνο, ενώ αν είναι στο δεξί, θα λατρέψει την εξερεύνηση, την περιπέτεια και τα ταξίδια. Μερικά σημάδια συνδέονται ακόμη και με το πως θα πεθάνει κάποιος.

Τους πιστεύετε ή όχι, αν έχετε κάποιο σημάδι, αφήστε την φαντασίας για λίγο ελεύθερη. Ίσως η μητέρα σας όταν ήταν έγκυος σε εσάς να ήθελε να κλωτσήσει καμία κατσίκα με το το μικρό, ροζ βαμμένο δαχτυλάκι της...

http://3otiko.blogspot.gr


Κεφάλαιο απιστία: Γιατί κερατώνει ένας άντρας και γιατί μια γυναίκα


Δεν έχει σημασία πόσο επιτυχημένη είσαι, πόσο όμορφη, πόσο δοτική. Μην το παίρνεις προσωπικά. Η απιστία είναι ένα θέμα που αφορά τον άλλο. Τις δικές του αδυναμίες, τις δικές του ανασφάλειες και αντιλήψεις.
Από την Αλεξία Καλογεροπούλου
Η παράδοση λεέι ότι οι άντρες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία από τις γυναίκες. Κάποιοι μιλούν για το "φαινόμενο Κούλιτζ", ξέρεις, αυτό το γνωστό  πείραμα που παρατηρήθηκε για πρώτη φορά σε ποντίκια στη δεκαετία του 1950. Οι ερευνητές έβαλαν ένα αρσενικό ποντίκι στο κλουβί μαζί με 4-5 θηλυκά που βρίσκονταν σε οίστρο και δεν άργησαν να καταγράψουν μια φρενίτιδα συνουσιών. 


Σταδιακά βέβαια, η επιθυμία του αρσενικού ποντικιού για σεξ μειωνόταν και μετά από δύο μέρες, εξανεμίστηκε εντελώς, παρότι τα θηλυκά ποντίκια συνέχιζαν να στέλνουν μηνύματα "διαθεσιμότητας". Οι ερευνητές υπέθεσαν ότι το αρσενικό ποντίκι είχε εξαντληθεί αλλά όταν πρόσθεσαν στο κλουβί καινούργια θηλυκά, παρατήρησαν με μεγάλη έκπληξη ότι το αρσενικό ποντίκι ξαναβρήκε το ερωτικό του σφρίγος. Άρχισε ένας δεύτερος κύκλος σεξουαλικής φρενίτιδας αλλά μόνο με τα καινούργια θηλυκά. Το αρσενικό ποντίκι θυμόταν ποια θηλυκά είχε "εξυπηρετήσει" και τα απέφευγε συστηματικά.

Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο βιολογία. Αλλιώς, με το που θα έβγαινες από το φούρνο με την τυρόπιτα στο χέρι, κάποιος θα σου έδινε μία στο κεφάλι για να ικανοποιήσει την πείνα του

Η νοοτροπία αυτή μεγάλωσε γενιές και γενιές, με τη σφραγίδα άλλοτε της θρησκείας και άλλοτε της επιστήμης. Μόνο που τα πειράματα και τα παραδείγματα από το ζωικό βασίλειο, μάλλον λαμβάνονται επιλεκτικά. Πόσοι ξέρουν, για παράδειγμα, ότι οι θηλυκοί χιμπατζήδες μπορεί να ζευγαρώσουν ακόμα και με οχτώ διαφορετικούς αρσενικούς την ημέρα την περίοδο του οίστρου τους για να βρουν το καλύτερο σπέρμα; 


Να θυμήσουμε εξάλλου πόσα πειράματα και πόσες επιστημονικές υποθέσεις έχουν καταρριφθεί τα τελευταία πενήντα χρόνια από άλλα πειράματα και έρευνες; Θα έπρεπε να γεμίσουμε σελίδες ολόκληρες και αυτό είναι βαρετό και για σας και για μένα. 

Ακόμα κι αν ίσχυε όμως το "φαινόμενο Κούλιτζ", ο άνθρωπος δεν είναι μόνο βιολογία.  Αλλιώς με το που θα έβγαινες από το φούρνο με την τυρόπιτα στο χέρι, κάποιος που πεινούσε θα σου έδινε μία στο κεφάλι για να αρπάξει αυτό που τρως και να ικανοποιήσει την πείνα του. Υπάρχει πιο ισχυρό ένστικτο από  την πείνα;  Αλλά αυτό δεν συμβαίνει, γιατί επιδρά η λογική και όσα έμαθες κατά την κοινωνικοποίησή σου.

Γιατί απατούν οι άντρες


Απατούν γιατί φοβούνται τη δέσμευσηκαι ανοίγουν την πόρτα σε έναν τρίτο άνθρωπο για να αποφύγουν την εγγύτητα με τον σύντροφό τους

Κάποιοι άντρες απατούν για επιβεβαίωση. Θέλουν να ξέρουν ότι μπορούν να γοητεύσουν. Έχουν παράλληλα κι ένα "λιμάνι" αλλά ψάχνονται γύρω τριγύρω και για κανένα "απάγκιο" να αράξουν για λίγο και να νιώσουν την αδρεναλίνη τους να ανεβαίνει, κάθε φορά που φοβούνται ότι θα τους κάνουν τσακωτούς. 


Άλλοι πάλι απατούν γιατί φοβούνται τη δέσμευση και κάθε φορά που σοβαρεύει μια σχέση, ανοίγουν την πόρτα σε έναν τρίτο άνθρωπο για να αποφύγουν την εγγύτητα με τον σύντροφό τους. Περιπλέκουν τα πράγματα και έτσι αναβάλλουν τη λήψη σοβαρών αποφάσεων.

Άλλοι γιατί αυτή είναι η κοσμοθεωρία τους. Δεν θεωρούν ότι κάνουν κάτι που δεν πρέπει. Αυτοί χρησιμοποιούν συνήθως ως δικαιολογία το "φαινόμενο Κούλιτζ".

Άλλοι γιατί βαριούνται τη ρουτίνα, τα ίδια και τα ίδια, την επαναληψιμότητα που φέρνει η οικειότητα, περνούν την αγάπη του άλλου για δεδομένη και ψάχνουν κάτι που θα τους συγκινήσει περισσότερο. 

Άλλοι πάλι είναι δυστυχισμένοι, εγκλωβισμένοι σε μια συζυγική ή συντροφική φυλακή, απ΄όπου δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βγουν για τους δικούς τους λόγους και αναζητούν την ευχαρίστηση έξω από το γάμο ή τη σχέση τους. Και επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι που οδηγούν στην απιστία. Αυτοί όμως είναι οι πιο συνηθισμένοι.

Και οι γυναίκες;
Αν έχεις διαβάσει μυθιστορήματα του Ντε Μπαλζάκ, του Φλωμπέρ αλλά και του δικού μας Καραγάτση, θα έχεις διαπιστώσει ότι η γυναικεία απιστία είναι ένα θέμα τόσο παλιό, όσο και ο άνθρωπος. 


Τυχαία νομίζεις θεσπίστηκαν τόσοι νόμοι για να σιγουρέψουν τη γυναικεία πίστη; Τυχαία ξοδεύτηκαν τόνοι μελάνι για να πειστεί ο κόσμος ότι η παρθενία και η συζυγική πίστη είναι αρετές; Αν η γυναίκα ήταν από τη φύση της μονογαμική, δεν θα χρειαζόταν καμιά τέτοιου είδους προσπάθεια. Αλλά δεν είναι.

θα  πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι γυναίκες απατούν για τους ίδιους λόγους  που απατούν και οι άντρες: για επιβεβαίωση, για ποικιλία...

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, πέρα από καθωσπρεπισμούς και ανόητα στερεότυπα, θα  πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι γυναίκες απατούν για τους ίδιους λόγους  που απατούν και οι άντρες: για επιβεβαίωση, για ποικιλία, γιατί βαριούνται σε μια σχέση οικειότητας και αναζητούν νέες συγκινήσεις αλλά και γιατί νιώθουν συναισθηματικά αποκομμένες από το ταίρι τους. 


Μιλάμε βέβαια για απιστία όταν εσύ και ο σύντροφός σου έχετε μια μακρά ιστορία. Έχετε "επενδύσει" (αν και δεν συμπαθώ καθόλου αυτή τη λέξη) ο ένας στον άλλο, έχετε μοιραστεί στιγμές, όνειρα, αγάπη. Δεν μιλάμε για τη σχέση μερικών εβδομάδων που ούτως ή άλλως ψάχνεσαι να δεις αν σου ταιριάζει ο άλλος. Ούτε για τις σχέσεις της εφηβείας που αναζητάς την ταυτότητά σου.

Η απιστία είναι επιλογή σου
Η απιστία λοιπόν είναι επιλογή. Επιλέγεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Κι αν το επιλέξεις, κοίτα να το υποστηρίξεις και να μην κρύβεσαι πίσω από ανόητες δικαιολογίες του τύπου "δεν φταίω εγώ, παρασύρθηκα", "αυτή ή αυτός με έμπλεξε", "είχα πιει". Ενηλικιώσου. Πάρε την ευθύνη για τις αποφάσεις σου. Είναι πιο όμορφη έτσι η ζωή, παρά να παριστάνεις το δεκάχρονο σε σώμα τριαντάρη. 


Κι αν έχεις απατήσει κάποιον που αγαπούσες ή αγαπάς ακόμα, οk, όσο ζεις μαθαίνεις. Όλα ανθρώπινα είναι. Δεν χρειάζεται να πνιγείς στις ενοχές διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Την επόμενη φορά που θα μπεις στον πειρασμό όμως ξέρεις τι θα κάνεις. Αν αξίζει αυτό που έχεις, τίμησέ το.

http://www.cosmo.gr

Tα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα όλων των εποχών



Πως ένα σκάνδαλο μπορεί να καταστρέψει την καριέρα ενός ανθρώπου.



Από παλιά μέχρι και σήμερα βγαίνουν διαρκώς στο προσκήνιο σκάνδαλα διασήμων.

Συγκεντρώσαμε τα πιο γνωστά και..juicy και σας τα παρουσιάζουμε!.....





Πρίγκιπας Κάρολος – Καμίλα]

Ανέκαθεν υπήρχε ένας έρωτας μεγάλος μεταξύ των δυο και δεν μπορούσε να κρυφτεί με τίποτα. Ο δεσμός του Καρόλου με την Καμίλα διήρκεσε 33 χρόνια.Δυστυχώς, ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα έφερε στην επιφάνεια τον παράνομο δεσμό τους και το μεγαλειώδες σκάνδαλο του Μπακινγχαμ. Μην ξεχνάτε πως πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως ο θάνατος της πριγκίπισσας ήταν σκηνοθετημένος από τη βασιλική οικογένεια..Αυτό και αν είναι σκάνδαλο! Εαν βεβαίως ισχύει!







Μπιλ Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι

Και πολιτικό και ροζ σκάνδαλο!!Τι άλλο θέλετε; Όταν ο Μπιλ Κλίντον ανέλαβε την προεδρία των Η.Π.Α διατηρούσε κρυφό δεσμό με την γραμματέα του Μόνικα Λεβίνσκι.Η σχέση τους, όσο μπορεί να την πει κάποιος σχέση...διήρκησε δύο χρόνια, από το Νοέμβρη του 1995 μέχρι τον Μάρτη του 1997. Βγήκε στη φόρα το 1998, όταν η Paula Jones μήνυσε τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση.







Οικογένεια Κέννεντι – Μέριλιν Μονρόε

Στο άκουσμα του ονόματος Μέριλιν σκεπτόμαστε την οικογένεια Κένεντι...Από τη δεκαετία του ’50 φήμες ήθελαν τη γυναικάρα με το ολόλευκο φόρεμα να διατηρούσε δεσμό με τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Κέννεντι αλλά και τον αδελφό του, πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόν.

Πολλοί όμως είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι «οι Κέννεντι σκότωσαν τη Μέριλιν»!







Στρος Καν-Καμαριέρα

Ένα από τα πιο πρόσφατα σκάνδαλα, όπου ανάγκασαν τον πρώην ισχυρό άντρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Στρος Καν να «καταθέσει τα όπλα» της πολιτικής εξαιτίας μιας στιγμής αδυναμίας.

Ο Ντομινικ βρισκόταν στο ξενοδοχείο Sofitel και (αν ισχύει βέβαια) σε μια στιγμή αδυναμίας αποπειράθηκε να βιάσει την καμαριέρα, ενώ της ζήτησε και..παιχνιδάκια!

Το τελευταίο διάστημα και βάσει των δηλώσεων του πολλοί ισχυρίζονται ότι ευθύνεται ο Νικολά Σαρκοζί. Ο παρολίγον Πρόεδρος της Γαλλίας θέλησε να βγάλει από την μέση τον αντίπαλο του για να κερδίσει ο ίδιος τη μάχη στις πολιτικές εκλογές, κάτι που δεν κατάφερε!







Σίλβιο Μπερλουσκόνι

O πάλαι ποτέ πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει συνδέσει απόλυτα το όνομα του με τα σκάνδλα. Θυμόσαστε το Ρούμπιγκειτ σκάνδαλο; Τα πάρτι Bunga Bunga ;

Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται πως είχε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη τότε Μαροκινή Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή με το όνομα «Ρούμπι» και ότι μάλιστα μεσολάβησε για να αφεθεί ελεύθερη, όταν συνελήφθη για κάποια μικροκλοπή.

Η «Ρούμπι» φέρεται να ήταν 17 ετών όταν συνευρέθηκε με τον Ιταλό πρωθυπουργό. Δεν είναι η μόνη ανήλικη που ισχυρίστηκε ότι πήγε με τον Μπερλουσκόνι, πολλές ακόμα τον κατηγόρησαν με αποτέλεσμα να του κοστίσει ακριβά στις επόμενες εκλογές!







Hugh Grant – πόρνη Hollywood

Ο άγγλος ηθοποιός τη δεκαετία του ’90 και συγκεκριμένα το 1995 συνελήφθη στο Λος Άντζελες καθώς έκανε σεξ με τη γνωστή πόρνη του Hollywood Divine Brown σε δημόσιο χώρο.

Το κακό είναι πως ο ηθοποιός μόλις ξεκινούσε την καριέρα του.Τότε κυκλοφόρησε η πρώτη του ταινία Nine months. Μα καλά και αυτός στη μέση του δρόμου πήγε και το έκανε; Άξιο σχολιασμού..

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε για 2 χρόνια με αστυνομική επιτήρηση, ενώ πλήρωσε ένα πρόστιμο αξίας πολλών δολαρίων που θα θυμάται ακόμα.







Τζον Τραβόλτα-μασέρ

Στα πιο πρόσφατα σκάνδαλα συγκαταλέγεται και αυτό του Τζον Τραβόλτα με τους μασερ!!

Τη δεκαετία του ’90 που το Grease έκανε πάταγο ο Τραβόλτα ζητούσε διάφορα πρόστυχα σεξουαλικά παιχνιδάκια από τα άτομα με τα οποία συνεργαζόταν , ενώ επιχείρησε να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν φίλο του την ώρα που κοιμόταν. Όσο για τους περιβόητους μασέρ, οι υπηρεσίες που ζητούσε ο ηθοποιός ξεπερνούσαν κατά πολύ το απλό... μασάζ! Και δεν είναι ένας που τα ισχυρίζεται αυτά, αλλά τρεις παρακαλώ μασέρ!

www.freegossip.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger