Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Παολα δειχνει το στηθος της πανω στην… πιστα!

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012



Στην Αθήνα την έμαθαν πριν από 3 χρόνια όμως στη Θεσσαλονίκη ήταν ήδη αστέρι! Σε κάθε μαγαζί όπου και εμφανιζόταν γινόταν χαμός! Το 2008 ήταν η τελευταία φορά που…τραγούδησε στο κέντρο που την ανέδειξε «ta mamounia»!
Εκεί το 2004 μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο ήταν το θρυλικό δίδυμο που έσπαγαν μέχρι και καρέκλες για χάρη τους! Με άλλο λουκ, κοντό μαλλί, τύπου καρέ, γυρίζει τη πλάτη στον κόσμο! Ευτυχώς! Το στήθος τούμπανο ίσα που κρατιέται να μη βγει έξω…
πηγή:gossip-tv.gr

To πρωτο Euro διοργανωθηκε το 1955 σε... γκουλαγκ της Σιβηριας!



Όποιος νομίζει ότι η ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ξεκινά το 1960 στη Γαλλία, απατάται, αφού το πρώτο Euro έλαβε χώρα σε ένα... γκουλάγκ της Σιβηρίας και το κέρδισε η Γερμανία.
Ήταν το καλοκαίρι του 1955, δύο χρόνια μετά το θάνατο του Στάλιν και πέντε πριν από την πρώτη επίσημη διοργάνωση του Κυπέλλου Εθνών Ευρώπης, είχε γράψει στην εφημερίδα «Novaya Gazeta» η δολοφονηθείσα (το 2006) Ρωσίδα δημοσιογράφος, Άννα Πολιτκόφσκαγια. Το τουρνουά, που ονομάστηκε από τους διοργανωτές «ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου», διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου εργασίας «7», στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, όπου βρίσκονταν έγκλειστοι περίπου 2.000 αλλοδαποί υπήκοοι.
Ύστερα από αίτημα των φυλακισμένων δημιουργήθηκαν τέσσερις ομάδες κρατούμενων, με βάση την ιθαγένειά τους. Τις ομάδες αυτές αποτελούσαν Γερμανοί, Ούγγροι, Πολωνοί και Ρώσοι, οι οποίοι είχαν απελαθεί μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο από την Κίνα, κατηγορούμενοι για διάφορα εγκλήματα κατά του κινεζικού κράτους. Νικήτρια αναδείχθηκε η γερμανική ομάδα, που φορούσε την άσπρη στολή. Το απόλυτο βραβείο, όμως, ήρθε στο 20ο συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος, το 1956, όταν η διαδικασία αποσταλινισμού του κράτους οδήγησε στη μαζική απελευθέρωση των κρατουμένων στα γκουλάγκ.

http://www.iefimerida.gr

Μανα 6 παιδιων θελει να αποκτησει το μεγαλυτερο στηθος στον κοσμο...



Τα 6 παιδιά της την εκλιπαρούν να σταματήσει άλλα η Paula Simonds δεν το βάζει κάτω και δηλώνει ευθαρσώς πως αν δεν ανήκεις στο τοπ 5 των γυναικών με τα μεγαλύτερα στήθη στον κόσμο κανείς δεν σε ξέρει.


Η Paula που πρόσφατα χώρισε και από τον τελευταίο της σύντροφο έχει ήδη υποβληθεί σε 12 πλαστικές επεμβάσεις και όπως δηλώνει "Αυτό είναι μόνο η αρχή και δεν θα σταματήσω μέχρι να πετύχω τον στόχο μου".

Δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις και πως είναι σήμερα...





17χρονη ολογυμνη πανω στο γραφειο του Μπερλουσκονι



33χρονη Βραζιλιάνα κατέθεσε ότι βρήκε στην φωτογραφική της φωτό της συγκατοίκου της, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, της 17χρονης Μαροκινής πόρνης χορεύτριας της κοιλιάς-πέτρας του σκανδάλου, να έχει ξαπλώσει γυμνή πάνω στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.
«Ήταν ξαπλωμένη πάνω στο γραφείο (το ίδιο που δίνει όλες του τις συνεντεύξεις, με τις κορνιζαρισμένες φωτό της οικογένειά τους), γυμνή όπως την έκανε η μάνα της, με τα πόδια ανοιχτά. Της είπα ότι είναι τρελή και εκείνη μου απάντησε ότι τις χρειάζεται για να εκβιάσει τον πρωθυπουργό και μετά γέλασε».
Αυτό δήλωσε στους Sunday Times η Μισέλ Κονσεισάο, το 33χρονο μοντέλο από την Βραζιλία που έμενε για λίγο διάστημα με την Καρίμα και στην οποία είχε δανείσει την φωτογραφική της μηχανή.
Ενώ, σε παλιότερη συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό Espressο, είχε επιβεβαιώσει ότι η 17χρονη Καρίμα είχε όντως κάνει σεξ με τον Σίλβιο. Κάτι που δεν συνιστά νομικό πρόβλημα, καθώς στην Ιταλιά το όριο συγκατάθεσης είναι στα 14.
Το πρόβλημα δημιουργείται αν αποδειχτεί ότι ο 75χρονος Καβαλιέρε πλήρωνε για το σεξ, οπότε και κινδυνεύει με φυλάκιση 3 ετών.
Κάτι σχεδόν δεδομένο, αφού έχουν ήδη υπάρξει καταθέσεις που δηλώνουν ότι πλήρωνε 5.000 ευρώ αυτές που πέρναγαν την νύχτα εκεί και 2.000 ευρώ αυτές που έφευγαν.
Ανάμεσα στους επόμενους μάρτυρες μια δίκης που ήδη τραβήξει ένα χρόνο θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζορτζ Κλούνει.

http://www.iefimerida.gr

Ο Αϊνσταιν διεψευσε τους επιστημονες του CERN


Δεν απειλείται πλέον η θεωρία του Αϊνστάιν ότι τίποτε δεν ταξιδεύει πιο γρήγορα από το φως, δεν απειλείται πλέον, καθώς ίδιοι οι Ευρωπαίοι επιστήμονες που είχαν κάνει πέρυσι τον Σεπτέμβριο τον «αιρετικό» ισχυρισμό ότι το υποατομικό σωματίδιο νετρίνο είναι οριακά ταχύτερο από το φως, τώρα παραδέχονται τους λανθασμένους υπολογισμούς τους.


Είχε ενδιάμεσα προηγηθεί η κατάρριψη του ισχυρισμού από άλλα επιστημονικά εργαστήρια και έτσι, οριστικά πλέον, δίνεται επίσημο τέλος σε ένα ζήτημα που αναστάτωσε τη διεθνή επιστημονική κοινότητα και τον... Αϊνστάιν.

Ο διευθυντής ερευνών του CERN Σέρτζιο Μπερτολούτσι, εκ μέρους της επιστημονικής κοινοπραξίας OPERA, που είχε κάνει την αρχική μέτρηση, ανακοίνωσε, σε συνέδριο για την φυσική των νετρίνων και την αστροφυσική στην Ιαπωνία, ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, τα εν λόγω σωματίδια ταξιδεύουν σχεδόν ακριβώς με την ταχύτητα του φωτός - αλλά όχι πιο γρήγορα.
«Αν και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο συναρπαστικό, όσο ορισμένοι θα ήθελαν, τελικά είναι αυτό που όλοι κατά βάθος περιμέναμε», δήλωσε ο ιταλός φυσικός.
Οι Ευρωπαίοι φυσικοί του OPERA είχαν φέρει τα πάνω - κάτω το 2011, όταν υπολόγισαν ότι μία δέσμη νετρίνων που εκπορεύθηκε από το CERN, διέσχισε την απόσταση των περίπου 730 χιλιομέτρων έως το υπόγειο εργαστήριο του Γκραν Σάσο στην Ιταλία με ταχύτητα λίγο μεγαλύτερη από εκείνη του φωτός (60 νανοδευτερόλεπτα, δηλαδή 60 δισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου).
Κάτι τέτοιο, αν ήταν σωστό, παραβίαζε την θεωρία της ειδικής σχετικότητας από το 1905 και άνοιγε το δρόμο για μια «εξωτική» φυσική (μεταξύ άλλων, θα καθίστατο εφικτό να ταξιδέψει κανείς στο παρελθόν). Όμως, τους επόμενους μήνες, οι προσπάθειες επιβεβαίωσης έδειξαν δύο σφάλματα: ένα προβληματικό καλώδιο οπτικής ίνας και ένα προβληματικό ρολόι χρονομέτρησης της ταχύτητας.
Οι νέες μετρήσεις πού έγιναν από το OPERA και από τους άλλους τρεις ανιχνευτές σωματιδίων στα εργαστήρια του Γκραν Σάσο (Borexino, Icarus, LVD), όπως έγινε γνωστό, δείχνουν ότι το νετρίνο έχει ταχύτητα μόλις 0,5 νανοδευτερόλεπτα μικρότερη του φωτός, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το «Science» και το «New Scientist». Είναι η πρώτη φορά που η ταχύτητα του νετρίνο μετρήθηκε με τόση ακρίβεια και αυτό, τουλάχιστον, αποτελεί ένα κέρδος από την όλη ιστορία, όπως δήλωσε ο φυσικός Ντάριο Οτιέρο του OPERA.
Οι 170 ερευνητές του OPERΑ επιστρέφουν πλέον στις κανονικές μελέτες τους και, αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν ένα νετρίνο μιόνιο να μετατρέπεται σε νετρίνο ταυ. Είναι μόλις η δεύτερη φορά στον κόσμο που ανιχνεύεται κάτι τέτοιο και ενισχύει την πεποίθηση ότι το νετρίνο έχει μάζα.

http://www.e-go.gr
 

Αμαρυλλις: Σεξι εμφανιση στην παραλια!


Η Αμαρυλλίς εντυπωσίασε με την σιλουέτα της στην παραλία της Βούλας! Η τραγουδίστρια ξεκουράστηκε και απόλαυσε την ηλιοθεραπεία μαζί με τις επιστήθιες φίλες της. 


/

Είναι γνωστό άλλωστε ότι λατρεύει το κολύμπι και γι\' αυτό φροντίζει να περνά καθημερινά πολλές ώρες στη θάλασσα. Παράλληλα η Αμαρυλλίς ακολουθεί συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα και φυσικά η καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν πέρασε απαρατήρητη στην πλαζ.

/



Το πιο παραξενο ρεκορ γκινες!



Αυτός ο τύπος προσφέρει αμοιβή το ποσό των 15.000 δολαρίων σε όποιον "συμπιέσει" το πρόσωπό του περισσότερο από ό, τι έκανε αυτός. 


Δείτε περισσότερα για το μοναδικό του ταλέντο!









xsefoto.blogspot.gr

Βιβλια, animation, κομικς και video games που αξιζουν μια σοβαρη μεταφορα στην μεγαλη οθονη


Το Hollywood και γενικότερα η βιομηχανία του κινηματογράφου στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε μεταφορές βιβλίων, κόμικς, κινουμένων σχεδίων, παραμυθιών και βιντεοπαιχνιδιών. Είναι μερικές όμως που της ξέφυγαν...
Σίγουρα και εσύ έχεις σκεφτεί πως κάποιο από τα παρακάτω θα ήθελες πολύ να το δεις στον κινηματογράφο. Με πραγματικούς ηθοποιούς και όχι animation...
Ιδού οι δικοί μας ευσεβείς πόθοι:
Sandman



Η οδύσσεια μιας μεταφοράς ή αλλιώς "πως ο Neil Gaiman δεν ευχαριστιέται με τίποτα"! Καλά κάνει βέβαια ο ανθρώπος γιατί και εμείς θα προτιμούσαμε να μην δούμε ποτέ κινηματογραφική μεταφορά ενός από τα πιο αριστουργηματικά κόμικς στην ιστορία, παρά μία κακή μεταφορά. Παρ΄όλα αυτά, όταν έρθει η ώρα θα σπεύσουμε στις αίθουσες, αν και το πιο πιθανό είναι ο Άρχοντας των Ονείρων να μεταφερθεί στην τηλεοπτική οθόνη. Να τολμήσουμε να προτείνουμε τον Keanu Reeves ως Lord Shaper;
Silmarillion



Σίγουρα οι fans του Tolkien (εμείς δηλαδή!) ανυπομονούν για τον Δεκέμβριο και το πρώτο μέρος από το Hobbit. Φτάνει όμως αυτό; Φυσικά και όχι. Επιβάλλεται και η κινηματογραφική μεταφορά του Silmarillion, το οποίο διηγείται τη συνολική μυθολογία της Μέσης Γης και συνεπώς περιλαμβάνει άπειρες αλληλένδετες ιστορίες. Έτσι σίγουρα απαιτείται τριλογία ή μπορούμε να συμβιβαστούμε και με τηλεοπτική σειρά όπως το Game of Thrones. Ιδανικά θα το αναλάβει ο Peter Jackson, που μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους τόσες άλλες φορές.
Thundercats



Ναι ξέρουμε πως το θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές όμως είναι κάτι που απλά ΠΡΕΠΕΙ να γίνει! Μπορεί να είναι τεράστια αποτυχία, μπορεί να απογοητευτούν οι fans, μπορεί να έρθει η συντέλεια του κόσμου, όμως πρέπει να γίνει. Οι Thundercats είναι μία από τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας, ενώ ακόμα και τώρα μπορούμε να "λιώσουμε" παρακολουθώντας τις περιπέτειες των ανθρώπων αιλουροειδών. Οι προτάσεις μας για το cast: Chris Hemsworth για Lion-O, Vin Diesel για Panthro, Taylor Kitsch για Tygra, Amber Heard για Cheetara.
Να το συζητήσουμε κιόλας στο @LiaKoulakioti
Diablo



Αν και έχουν γίνει συζητήσεις, τίποτα δεν είναι σίγουρο, έτσι εμείς κάνουμε μία ακόμα έκκληση να μεταφερθεί το δημοφιλές rpg στην μεγάλη οθόνη.
Monkey Island



Κλασικό video game με έξυπνους διαλόγους και ξεκαρδιστική πλοκή. Ο Guybrush Threepwood, είναι εικονικός ως γκαφατζής πειράτης και σίγουρα χρειάζεται τη δική του μεταφορά στην μεγάλη οθόνη. Ο Ted Elliott, ο σεναριογράφος των Πειρατών της Καραϊβικής, είχε γράψει ένα σενάριο για μία ταινία κινουμένων σχεδίων βασισμένη στη σειρά παιχνιδιών που όμως δεν πήρε ποτέ το "πράσινο φως".
South Park



Φαντάζεσαι μία ταινία με ένα πραγματικό παιδάκι Cartman να μαλώνει με τον Εβραίο Kyle με την τσιριχτή φωνή; Και έναν Kenny να πεθαίνει συνέχεια; Σίγουρα δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο από αυτό...
Εκατό Χρόνια Μοναξιάς



Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μία σοβαρή μεταφορά του πανέμορφου βιβλίου από τον Gabriel García Márquez. Είναι λίγο τεράστιο με πολλούς χαρακτήρες και ιστορίες που μπλέκονται μεταξύ τους αλλά υπό την σωστή σκηνοθετική και σεναριακή καθοδήγηση όλα είναι δυνατά. Απαραίτητοι λατίνοι ηθοποιοί όπως ο Javier Bardem (που έπαιξε και στο "Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας", επίσης μεταφορά βιβλίου του Márquez) και ο Benicio Del Toro (θα ήταν υποδειγματικός ως συνταγματάρχης Αουρελιάνο Μπουενδία).
Joker 'n' Harley



Χρειαζόμαστε επίσης μία ταινία που να εστιάζει στην προβληματική, εξαίσια σχέση του Joker με την Harley Quinn, δηλαδή της ψυχιάτρου που γνώρισε τον σχιζοφρενή εγκληματία στο Arkham Asylum και τον ερωτεύτηκε τρελά με αποτέλεσμα να γίνει συνεργός του. Το θέμα είναι βέβαια ποιος θα βρεθεί να υποδυθεί τον Joker, μετά από τον Jack Nicholson και τον χαρισματικό Heath Ledger. Καμία πρόταση;

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Μια παραξενη εκκλησια στην Πορτογαλια


Η εκκλησία ονομάζεται Capela Árvore da Vida- Seminário Conciliar de Braga ή αλλιώς «Tree of Life» και βρίσκεται στην πόλη Braga της Πορτογαλίας, και πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό του ομώνυμου κολεγίου.
perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία
Είναι κατασκευασμένη από 20 τόνους ξύλου, σε minimal, λιτές γραμμές, ενώ για τη σύνδεση των σανίδων μεταξύ τους δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε ένα καρδί αλλά ούτε και κάποιο μεταλλικό εξάρτημα!
perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία
Οι αρχιτέκτονες António Jorge Cerejeira Fontes και André Cerejeira Fontes σε συνεργασία με τον γλύπτη Asbjorn Andresen δημιούργησαν έναν γαλήνιο χώρο προσευχής για όσους διαμένουν στο πανεπιστήμιο.
perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία
Η δομή μοιάζει με «καλύβα» και κάθε λεπτομέρεια τόσο του σχεδιασμού όσο και της εσωτερικής διακόσμησης αντλεί την προέλευσή της από την Αγία Γραφή, ενώ οι ξύλινες σανίδες εν είδει τοίχων αλλά και η ανοιχτή οροφή αφήνουν το φως να πλημμυρίζει το χώρο κάθε στιγμή της μέρας.
perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία
«Η συνολική κάτοψη αλλά και η απουσία κεντρικής θύρας στο παρεκκλήσι -καθώς η είσοδος σε αυτό γίνεται από ένα πλευρικό μονοπάτι- απηχούν τις έξι ημέρες της Δημιουργίας και την έβδομη ημέρα ανάπαυσης», λέει ένας εκ των αρχιτεκτόνων.
perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία

perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία

http://perierga.gr

Tα σαρκοβορα φυτα λιμοκτονουν λογω... ρυπανσης



Λιμοκτονούν τα σαρκοβόρα φυτά εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σύμφωνα με νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Λάφμπορο, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση New Phytologist.
Όπως υποστηρίζει η έρευνα, τα φυτά που τρέφονται με έντομα, αλλάζουν διατροφικές συνήθειες αν καταφέρουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε θρεπτικά συστατικά με άλλο τρόπο.
Στο πλαίσιο της έρευνας οι επιστήμονες μελέτησαν το σαρκοφάγο φυτό «drosera rotundifolia» σε υδροβιότοπους στη Σουηδία.
Όπως διαπίστωσαν, η απελευθέρωση και η εναπόθεση αζώτου στο χώμα μέσω της βροχής, είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των εντόμων που παγίδευαν τα φυτά.
Η ρύπανση από την κυκλοφορία των οχημάτων και τη βιομηχανία «εμπλουτίζει» τη βροχή με άζωτο, με αποτέλεσμα μεγαλύτερες ποσότητες του συγκεκριμένου στοιχείου να καταλήγουν στο έδαφος όταν βρέχει.
Ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα των ερευνητών ήταν ότι τα σαρκοφάγα φυτά που ζουν σε περιοχές με χαμηλή ρύπανση λαμβάνουν το 57% του αζώτου που χρειάζονται από τα θύματά τους, ενώ για τα φυτά που ζουν σε περιοχές με υψηλή ρύπανση το ποσοστό αυτό μειώνεται στο 20 με 30%.
Ωστόσο οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι τα σαρκοφάγα – εντομοφάγα φυτά δεν ωφελούνται από την εναλλακτική αυτή πηγή διατροφής, καθώς μελλοντικά θα αναγκαστούν να επιβιώσουν σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον.


Σε εξελιξη η πιο κρισιμη ψηφοφορια- Τo βλεμμα της Ευρωπης στραμμενο στην Ελλαδα


   Το υπουργείο Εσωτερικών και   τις συμβουλές για το που, πώς και πότε ψηφίζουμε...

Ανοιξαν οι κάλπες για τις πιο κρίσιμες ελογές μετά τη Μεταπολίτευση, οι οποίες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Τοτε θα γίνουν γνωστά και τα exit polls. Αν και δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα απο τις εκλογές της 6ης Μαίου, το υπουργείο εσωτερικών δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές για τους ψηφοφόρους.

Οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου παραμένουν ίδιοι όπως και στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Επομένως, ψηφίζετε όπου ψηφίσατε και στις προηγούμενες εκλογές. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τον τόπο άσκησης του εκλογικού σας δικαιώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm. ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 213 136 1500 και 213 136 4500 από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ από τη Δευτέρα 11/6/2012 και μέχρι την ημέρα των εκλογών οι γραμμές θα είναι ανοιχτές για τους πολίτες μεταξύ 08:00 έως 21:00 συνεχώς.
Οι ετεροδημότες που είχαν υποβάλει σχετική αίτηση έως την 29η Φεβρουαρίου του 2012 ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους, όπου και είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους ως ετεροδημότες. Σημειώνεται ότι αιτήσεις που έγιναν μετά την 29η Φεβρουαρίου του 2012 δεν έχουν ισχύ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Αν το όνομα κάποιου ψηφοφόρου δεν είναι γραμμένο σε κανέναν εκλογικό κατάλογο του Δήμου, όπου είναι γραμμένος, μπορεί μέχρι το πέρας της ψηφοφορίας, να αναζητήσει πιστοποιητικό εγγραφής σας στα δημοτολόγια, με την επίδειξη του οποίου ασκεί κανονικά το εκλογικό του δικαίωμα. Το ίδιο ισχύει και για τους πολίτες που είναι γραμμένοι μόνο στα μητρώα αρρένων. Σημειώνεται ότι για το λόγο αυτό τα καταστήματα των Δήμων θα παραμείνουν ανοιχτά καθ’όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας.
Μπορείτε να ψηφίσετε επιδεικνύοντας την αστυνομική σας ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό σας (ακόμα και αν έχει λήξει) ή την άδεια οδήγησης ή ακόμα και το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων
Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των δήμων της χώρας και δεν έχουν στερηθεί το εκλογικό τους δικαίωμα για οποιονδήποτε λόγο.
Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, σε περίπτωση που εκλογές διενεργούνται πριν από τη συμπλήρωση 18 μηνών από τις προηγούμενες , η εκλογή των βουλευτών δεν γίνεται με σταυρό προτίμησης, αλλά με λίστα.
Οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν μόνο το ψηφοδέλτιο με το κόμμα που επιθυμούν να ψηφίσουν , χωρίς να βάλουν σταυρούς προτίμησης υπέρ των υποψήφιων βουλευτών. Εντούτοις, ψηφοδέλτια με σταυρό προτίμησης δεν λαμβάνονται υπόψιν ως άκυρα.
Οι βουλευτές εκλέγονται κατά τη σειρά που αναγράφονται στο συνδυασμό του κόμματος , δηλαδή στη λίστα (όπως αντίστοιχα συμβαίνει με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας). Ανάλογα με το ποσοστό που θα λάβει το κάθε κόμμα στην κάθε περιφέρεια ορίζονται και οι βουλευτικές έδρες.
Μετά την άσκηση του εκλογικού σας δικαιώματος μπορείτε να ζητήσετε από το δικαστικό αντιπρόσωπο να σας χορηγήσει σχετική έντυπη βεβαίωση στην περίπτωση που έχετε πάρει εκλογική άδεια απο την υπηρεσία όπου εργάζεστε.
Άτομα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε παρατεταμένη αναμονή, όπως για παράδειγμα έγκυες, υπερήλικες, ανάπηροι, ασθενείς κ.λ.π. ψηφίζουν με απόλυτη προτεραιότητα.
Ειδικότερα για άτομα με αναπηρίες, έχει εκδοθεί ξεχωριστή εγκύκλιος του Υπουργού Εσωτερικών σχετικά με την παροχή διευκολύνσεων προς άσκηση του εκλογικού σας δικαιώματος και πρέπει να γνωρίζετε ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι υποχρεωμένος να σας παράσχει τη συνδρομή του κατά προτεραιότητα και προς πάσα διευκόλυνσή σας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, εάν υπάρχει αντικειμενική αδυναμία προσέλευσής σας στο εκλογικό τμήμα, όπου ψηφίζετε, ο δικαστικός αντιπρόσωπος υποχρεούται να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα απρόσκοπτα με ταυτόχρονη διασφάλιση της μυστικότητας της ψήφου σας.
* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Το Υπουργείο Εσωτερικών σας υπενθυμίζει ότι τα ψηφοδέλτια αυτών των εκλογών έχουν αλλάξει και επομένως ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ των εκλογών τις 6ης Μαΐου ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ και αν βρεθούν μέσα στην κάλπη θα ληφθούν υπόψιν ως ΑΚΥΡΑ.

http://www.newsit.gr


Αυτοι ειναι οι πιο ανασφαλεις λαοι της Ευρωπης – Κορυφη Ελληνες και Ισπανοι



Οι Έλληνες και οι Ισπανοί ανησυχούν για το τώρα και το αύριο...


Οι Γερμανοί για το μέλλον τον παιδιών τους. Ένα είναι κοινό: η
ανασφάλεια από την κρίση που δεν τελειώνει!
Οι Έλληνες και 
οι Ισπανοί εμφανίζονται να ανησυχούν περισσότερο από τους άλλους λαούς 
της Ευρώπης για το μέλλον τους, ενώ οι Γερμανοί, αν και δηλώνουν σχετικά
αισιόδοξοι, ανησυχούν για τις συνθήκες ζωής που θα αντιμετωπίσουν τα 
παιδιά τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας της Boston 
Consulting Group που δημοσιεύονται σήμερα στην ηλεκτρονική σελίδα του 
περιοδικού Der Spiegel.

Το κλίμα στην Ευρώπη περιγράφεται ως απαισιόδοξο, 
καθώς, όπως επισημαίνεται, οι πολίτες δεν πιστεύουν πλέον ότι η κρίση θα
τελειώσει σύντομα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ανασφάλεια για τις 
θέσεις εργασίας, το διογκούμενο χρέος και τη συνεχιζόμενη ύφεση.

Οι Έλληνες βλέπουν το μέλλον τους ζοφερό, αν και στο ερώτημα σχετικά 
με την ανασφάλεια για την εργασία τους, τούς ξεπερνούν οι Ισπανοί. Οι 
Ευρωπαίοι συμφωνούν, πάντως, στο ζήτημα του χρέους. Οι κυβερνήσεις 
φέρουν το μεγάλο μέρος της ευθύνης για την κρίση, όπως δήλωσε ποσοστό 
μεγαλύτερο του 90% των ερωτηθέντων. Στην Ελλάδα, το ποσοστό αυτό είναι… εκκωφαντικό: 100%!

Οι Γερμανοί εμφανίζονται ιδιαίτερα απαισιόδοξοι, όταν ρωτώνται για τα
παιδιά τους: μόνο το 13% πιστεύει ότι θα ζήσουν καλύτερα από τους 
ίδιους, αυτό όμως οφείλεται, κυρίως, στο γεγονός ότι θεωρούν αρκετά καλή
τη σημερινή τους κατάσταση. Ποσοστό άνω του 50% θεωρεί ότι η ευρω-κρίση
θα τους πλήξει προσωπικά- ή, αμέσως μετά, τα παιδιά τους.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι Κινέζοι, σε ποσοστό 80%, θεωρούν ότι η επόμενη γενιά θα έχει μια καλύτερη ζωή.

Σε ό,τι αφορά την αποταμιευτική συμπεριφορά των πολιτών, η έρευνα 
καταδεικνύει ότι οι Ευρωπαίοι βάζουν στην άκρη περισσότερα χρήματα -οι 
Ιταλοί, οι Ισπανοί, οι Γάλλοι και οι Βρετανοί, κυρίως- από φόβο για την 
επόμενη ύφεση, ενώ οι Γερμανοί αποταμιεύουν χρήματα κυρίως για την οικογένεια και για μεγαλύτερες αγορές.

newsit.gr

Τα Ζωδια Σημερα 17 Ιουνιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες, αγαπητέ Κριέ, σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα, που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την Κυριακή. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να κινηθείς έξυπνα και, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο σύντροφό σου, φίλε Κριέ, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων και της οικογένειάς σου και να ξεχάσεις λίγο τις έννοιες και τους προβληματισμούς σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Κριός, πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή ξεκουράσου, γιατί την εβδομάδα που έρχεται έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Απόβαλε όσο το δυνατόν περισσότερο το άγχος που σε διακατέχει και δες τα πράγματα με θετική διάθεση. Στα οικονομικά, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.





Ταύρος
21/4-20/5

Η κοινωνικότητά και η υπερκινητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Έχεις αρκετό άγχος για την εξέλιξη διαφόρων καταστάσεων, που σε προβληματίζουν. Όμως, ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε, διανύεις μια περίοδο, που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να περάσεις μία παθιασμένη Κυριακή μαζί του, αν είσαι Ταύρος. Υπάρχει ανάλογη διάθεση και από τις δύο μεριές, γι’ αυτό μην διστάσεις. Οι ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπετε ένα ερωτισμό που σίγουρα θα βρει ανταπόκριση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, για μία υπόθεση που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό, για να ξεμπερδέψεις με τις εκκρεμότητες που έχεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Πολύ προσοχή απαιτείται σήμερα σε αποφάσεις που αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Δίδυμε, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις, που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Μείνε συνετός στην συμπεριφορά σου και μην οδηγείσαι από τον παρορμητισμό σου σε λανθασμένες κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία περίεργη ημέρα ξεκινά για εσένα στον τομέα της ερωτικής σου ζωής, αν είσαι Δίδυμος, καθώς κάποια μυστικά που αφορούν στο παρελθόν του συντρόφου σου αποκαλύπτονται και σε στεναχωρούν. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και αντιμετώπισε το μέλλον της σχέσης σου με αισιοδοξία. Όσο για εσένα, που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, μία απρόσμενη πρόσκληση που θα σου κάνει άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τον πόνο σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά, φίλε Δίδυμε, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, γι’ αυτό συνέχισε την προσπάθεια να βρεις και άλλες πηγές εσόδων.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, έχεις ήδη μπει σε μια περίοδο θετικών εξελίξεων και μπορείς να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Κάνε τις αλλαγές που λαχταράς εδώ και αρκετό διάστημα, αρκεί πρώτα να τις σκεφτείς πολύ καλά. Πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις μαζί τους. Αυτό το βράδυ προσφέρεται για ευχάριστες κι απολαυστικές ασχολίες με την παρέα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στη σχέση σου, υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα, φίλε Καρκίνε. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, που θα ικανοποιήσει και τους δύο. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό και αποδέξου την πρόταση του, για να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου έχεις βρει πολύ καλές λύσεις για να πάει καλά. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο πιο χαλαρά μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να μην κάνεις καθόλου έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα, για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην συμβούν, λόγω της δικής σου αδράνειας, αλλά και λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις σημερινές όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Ίσως βέβαια, ο φόβος σου μήπως σε απορρίψουν, να σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε όμως, γιατί έτσι μπορεί να χάσεις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες κι αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, κάποια θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με το παρελθόν, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, δημιουργούν άσχημο κλίμα στη σχέση σας και γι’ αυτό πρέπει να κάνεις κάτι για να το φτιάξεις. Και αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, μην παραπονιέσαι, αλλά απόλαυσε την ελευθερία σου, τώρα που μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, καλό θα είναι σήμερα να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις όμορφα και χαλαρά. Μην αφήνεις τις περιστασιακές αναποδιές να γίνονται τροχοπέδη στη ζωή σου. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.





Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη και θα κατεβάζεις πολλές ιδέες, για να ξεπεράσεις τους σκοπέλους του παρελθόντος αλλά και παρόντος. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σωματικό πρόβλημα, από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν άμεσα, φίλε Παρθένε. Μπορείς να οργανώσεις μία διασκεδαστική έξοδο με το ταίρι σου, για να διορθώσεις οποιοδήποτε θέμα μπορεί να έχει προκύψει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προσπαθήστε να είστε λίγο πιο προσγειωμένοι σε σχέση με όσα ζητάτε από το αντίθετο φύλο, γιατί στο τέλος θα καταλήξετε εντελώς μόνοι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, η όρεξη που έχεις στον τομέα της δουλειάς σου είναι μεγάλη και γίνεται αντιληπτή και από τους ανωτέρους σου, που θα στο ανταποδώσουν τόσο υλικά όσο και ηθικά. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.





Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς σήμερα να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν και προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η Σελήνη σήμερα κινείται στους Διδύμους και σε ευνοεί. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και γενικότερα την καθημερινότητά σου και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν, που αφορούν στη σχέση σου. Μην το κάνεις όμως, γιατί οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα, μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο και άλλα θέματα, που θέλεις να ξεχάσεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σε ευνοήσει για να επικοινωνήσεις καλύτερα με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο εργασιακός τομέας για εσένα σήμερα, φίλε Ζυγέ, έχει ένταση και αρκετές εναλλαγές. Μπορεί όσα λες και οργανώνεις να μην γίνονται γρήγορα, αλλά τώρα βάζεις τις βάσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια, που θα αποδώσουν, μόλις η κυβερνήτης σου Αφροδίτη επιστρέψει σε κανονική πορεία, στις 27 του μήνα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να έχεις και αύξηση των εσόδων σου.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα, γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Χρησιμοποίησε την εύνοιά τους για σένα και για να βοηθήσεις κάποια δικά σου άτομα, που μπορεί να έχουν προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, προσπάθησε να μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφός σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με όποια μέσα διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων, νικά!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, το τελευταίο διάστημα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, γι’ αυτό σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις να προωθήσεις στη δουλειά σου και προετοίμασε τον δρόμο για την υλοποίηση του. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Τώρα που ο κυβερνήτης σου Δίας σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων, είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Άτομα του περίγυρού σου, που εμπιστεύεσαι, σου ανοίγουν νέους δρόμους και σου υποδεικνύουν λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει προοπτικές να γίνει ακόμη καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στον άνθρωπό σου και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ‘‘εκμεταλλεύσου’’ τα φιλικά σου πρόσωπα, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, έχεις αρκετό άγχος, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο, γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση, ώστε να ανεφοδιάσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Τα οικονομικά σου θα αποτελούν σήμερα πηγή άγχους για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στη διαχείρισή τους, ώστε να αποφύγεις μεγαλύτερες απώλειες στην πορεία. Η ικανότητα που διαθέτεις να βρίσκεις λύσεις είναι δεδομένη και, αν καμιά φορά έρχεσαι σε σύγκρουση με κάποια δικά σου άτομα, μην απογοητεύεσαι και μην διστάζεις να κοιτάξεις το συμφέρον σου. Ο καθένας στη θέση σου, το ίδιο θα έκανε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, εάν αισθάνεσαι αδικημένος στη σχέση σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να αλλάξεις τα δεδομένα. Κι αν πάλι δεν υπάρξει κατανόηση εκ μέρους του συντρόφου σου, τότε μην φοβηθείς να ακολουθήσεις τον δρόμο της ελευθερίας σου. Ρώτα και τους αδέσμευτους φίλους σου , να δεις πόσο όμορφα περνούν, χωρίς έννοιες και προβλήματα!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως περνάει κάποιες ταλαιπωρίες, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να περνάς αυτόν τον Γολγοθά μόνος σου. Να γνωρίζεις ότι υπάρχουν άτομα στο χώρο της δουλειάς σου, που εκτός από συνεργάτες είναι και φίλοι σου, γι’ αυτό φρόντισε να τους εκφράσεις τις έννοιες σου, ώστε μαζί να βρείτε τις καλύτερες λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να κάνεις προγραμματισμένες και μεθοδικές κινήσεις. Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, βελτιώνεται η επικοινωνία σου και η επιθυμία για αλλαγές θα είναι έντονη μέσα σου. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου. Μπροστά σου ανοίγονται οι καλύτερες λύσεις και δεν θα αργήσεις να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, η γοητεία και ο ερωτισμός θα χαρακτηρίσουν την μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου. Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο ταίρι, είναι βέβαιο ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να γνωρίσεις καλύτερα και ουσιαστικότερα κάποια άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, πολλά θέματα που σε άγχωναν, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά προσπάθησε να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά σου, αγαπητέ Ιχθύ, σου ανοίγουν σήμερα τον δρόμο και βγάζουν από τη μέση τα προβλήματα που έχεις. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου εύκολα, αρκεί να αποφασίσεις να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις ανοιχτά σε κάποια δικά σου άτομα. Η συμβουλή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός θα είναι στα ύψη. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σύντροφο, μην απογοητεύεσαι, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει ο Ερμής από το φιλικό σου Καρκίνο, θα μπορέσεις να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που σε γοητεύει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή δεν νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και πιο ξεκούραστο; Στα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος, για να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις. Κινήσου με αυτοσυγκράτηση και προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger