Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πάολα: Η νέα εμφάνιση χωρίς σουτιέν και ο «άντρας» που την συγκίνησε!!!

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013


Είπαμε φέτος δε θα τη δείτε με κοντό! Τέλος! Αντίθετα, η Πάολα επιλέγει όλο και πιο μακριά φορέματα που είναι όμως ιδιαίτερα και πολύ εντυπωσιακά. Βέβαια μπορεί να κρύβει τα πόδια της, όμως παραμένει σέξι αφού…προβάλλει το στήθος της. Η νέα τουαλέτα είναι πολύ στενή στο στήθος και φυσικά το σουτιέν είναι περιττό. Εκείνη κάνει τις ανάλογες κινήσεις με το κορμί της και από κάτω παθαίνουν καρδιακό!!!

Το Σάββατο όμως, υπήρχε ένας νεαρός πολύ μάγκας, που κατάφερε να την συγκινήσει με μια του κίνηση! Ο «μπόμπιρας» που δεν ήταν πάνω από 10 ετών, ανέβηκε στη πίστα και της πρόσφερε ένα λουλούδι λέγοντάς της «Σας αγαπώ πολύ!». Η τραγουδίστρια σάστισε για λίγο, μετά τον αγκάλιασε συχνά και του είπε πως όλα τα τραγούδια θα τα αφιερώσει σε εκείνον.



http://blogs.gossip-tv.gr

Παρθένος ετών… 45 έχασε την αγνότητά του σε ντοκιμαντέρ!



Ένας 45χρονος πιστός Χριστιανός αποκάλυψε ότι έχασε την παρθενιά του από μια 68χρονη σύμβουλο σεξ στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ αποκλειστικά για παρθένους!

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «40-Year-Old Virgins» ακολούθησε τον Clive, έναν Βρετανό μηχανικό, την ώρα που μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αμερική, προκειμένου να συναντήσει την Cheryl Cohen-Greene, μια σεξολόγο και αναπληρώτρια σεξουαλική σύντροφο, της οποίας το... έργο ήταν η έμπνευση για την ταινία «The Sessions», που πέρυσι βραβεύτηκε με Oscar και στην οποία πρωταγωνιστούσε η Helen Hunt.

Η Cohen-Greene, που είναι παντρεμένη με έναν «απίστευτο και πολύ υποστηρικτικό σύντροφο» και χρεώνει $300 κάθε δίωρη συνεδρία μαζί της, κάνει πολλά σεξουαλικά παιχνίδια με τον Clive, ο οποίος τις προηγούμενες 15 ημέρες είχε περάσει από σχετική σεξουαλική εκπαίδευση, μιας και δεν είχε έρθει ποτέ στη ζωή του σε επαφή με γυναίκα.

Τα έσοδα της Cohen-Greene φτάνουν τα $50.000 το χρόνο από τις θεραπείες αυτές που παρέχει στον Clive και σε άλλους πελάτες της και έχουν ως στόχο να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν το φόβο της σεξουαλικής οικειότητας. Και όλο αυτό το περίεργο για τους περισσότερους θεραπευτικό της πρόγραμμα μαγνητοσκοπήθηκε και θα προβληθεί από το βρετανικό Channel 4 την Πέμπτη.

Η ίδια, μιλώντας στη New York Post, εξήγησε ότι το 10% των πελατών της είναι ακαδημαϊκοί ή άνθρωποι που έχουν βάλει στην πρώτη θέση της ζωής τους την καριέρα τους και έχουν πρόβλημα στο να επικεντρωθούν σε κάποια ερωτική σχέση.

Μέσα τους λένε «Θεέ μου, δε θέλω να φανεί ότι δεν έχω εμπειρία», λέει εκείνη και συνεχίζει: «Αλλά τελικά λένε ‘Η ζωή είναι μικρή. Πρέπει να ξεκινήσω θεραπεία αναπλήρωσης».

Το ντοκιμαντέρ «40-Year-Old Virgins» ακολούθησε επίσης και την 29χρονη παρθένα Rosie, που ονειρεύεται το γάμο και τα παιδιά, αλλά δεν αντέχει ούτε στην ιδέα του να την αγγίξει ερωτικά κάποιος άντρας...

Η Rosie, που πιστεύει ότι οι άντρες μυρίζουν «κάτι ανάμεσα σε aftershave και ζαμπόν», φαίνεται στο ντοκιμαντέρ να δουλεύει με τον αναπληρωτή σύντροφό της, τον 55χρονο Gary, έναν πρώην επαγγελματία τενίστα που έγινε σύμβουλος.

Η κοπέλα είναι αποφασισμένη να χάσει την... αγνότητά της και δηλώνει: «Αν θέλεις να γίνει η δουλειά, απευθύνσου σε έναν ειδικό».

Ο υπεύθυνος του Channel 4, Jay Hunt, δήλωσε για αυτό το... σεξουαλικό ντοκιμαντέρ: «Σου ζεσταίνει την καρδιά. Δεν έχω δει τίποτα παρόμοιο. Μιλάνε με κάθε λεπτομέρεια για το τι είναι να μην έχεις ποτέ στη ζωή σου κάποια σεξουαλική επαφή με το αντίθετο φύλο».

Και μπορεί σε πολλούς αυτή η ιστορία να θυμίζει κάτι από την ταινία «Παρθένος ετών 40» που έκανε το κοινό να γελάσει, όμως τελικά φαίνεται ότι δεν είναι κάτι με το οποίο γελάνε οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Σήμερα, υπάρχουν 30... αναπληρωτές σεξουαλικοί σύντροφοι στην Αμερική που ανήκουν στην International Professional Surrogates Association.

Όσοι ενδιαφέρονται να μπούνε σε πρόγραμμα, πρέπει να περάσουν από μια εκπαίδευση διάρκειας δύο εβδομάδων, μετά από την οποία μπορούν να έρθουν σε επαφή με το δικό τους αναπληρωτή σύντροφο!

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν έχει μόνο θιασώτες, αλλά και πολέμιους που ισχυρίζονται ότι αυτοί οι ειδικοί δεν έχουν και πολύ μεγάλες διαφορές από τους επαγγελματίες εκδιδόμενους!

http://www.dete.gr

Σάλος στην Ελλάδα με ομοφοβική διαφήμιση – κύμα αντιδράσεων στο διαδίκτυο [video]


Κυριολεκτικά φωτιά έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη διαφήμιση διαδικτυακής ταξιδιωτικής εταιρείας με τον τίτλο «Που πάει το αγόρι», που αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία.

Σύμφωνα με το σενάριο, νεαρός που κάνει οτοστόπ, ανεβαίνει σε φορτηγό, ο οδηγός του οποίου τον φλερτάρει ασύστολα και υπονοεί ότι θα περάσουν καλά στο κρεβάτι που έχει μέσα στο φορτηγό. Το σλόγκαν είναι «Θες να ταξιδεύεις φτηνά και το πληρώνεις ακριβά;»



Οι γυναίκες προτιμούν να κάνουν ποδήλατο, αντί να κάνουν σεξ!




Περίπου το 58% των γυναικών σύμφωνα με έρευνα, του αμερικανικού «ποδηλατικού» περιοδικού Bicycling Magazine προτίμησαν να αποχωριστούν το σεξ, παρά να σκεφτούν τον εαυτό τους χωρίς να κάνουν ποδήλατο...
H σύνταξη του περιοδικού, όπως δημοσιεύει το econews.gr, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της έρευνας, είπε πως αποδεικνύεται η αγάπη που έχουν οι ποδηλάτες για το άθλημά τους, που τους φέρνει μέχρι και στο σημείο να αποχωριστούν μία από τις βασικότερες απολαύσεις της ζωής.
Στην δημοσκόπηση οι γυναίκες απάντησαν επίσης πως προτιμούν τους άνδρες που έχουν ξυρισμένα πόδια, ενώ το 73% κάνει ποδηλασία για να διασκεδάσει και το 67% για να αντιμετωπίσει το άγχος.
Πάντως για να μην «αδικούμε» τις γυναίκες για τις επιλογές τους, στην ίδια έρευνα το 50% των ανδρών είπε πως θα προτιμούσε να σταματήσει το σεξ, παρά το ποδήλατο...



Οι 10 δημοφιλέστερες φράσεις που λένε οι γυναίκες!


Όλοι έχετε ακούσει τις παρακάτω φράσεις απο τη φίλη, τη σύντροφο ή τη σύζυγο σας και έχετε αναρωτηθεί "Μα τι θέλει να μου πει τώρα;" 

Στο παρακάτω κείμενο θα δείτε τι κρύβεται πίσω απο τις λέξεις μιας γυναίκας!

1. Καλά ή Ναι, εντάξει..
Αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να τελειώσουν... μια διαφωνία, όταν έχουν δίκιο και πρέπει να το βουλώσεις...

2. Σε Πέντε λεπτά
Αν ντύνεται, αυτό σημαίνει μισή ώρα. Αν βάφεται, άλλη μισή ώρα. Αν σου ζητήσουν όμως σε πέντε λεπτά να πας να τις βοηθήσεις σε κάτι, μέσα σε πέντε λεπτά πρέπει να είσαι εκεί.

3. Τίποτα
Αυτή είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Αυτό σημαίνει κάτι και θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση. Οι διαφωνίες που ξεκινάνε με το «Τίποτα» συνήθως τελειώνουν με το "Καλά".

4. Για δοκίμασε
Αυτό είναι μια πρόκληση, όχι άδεια. Μην το κάνεις!

5. Δυνατός αναστεναγμός
Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια λέξη, αλλά είναι μια πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγείται από τους άντρες. Ένας δυνατός αναστεναγμός σημαίνει ότι πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος και αναρωτιέται γιατί χαραμίζει τον χρόνο της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το τίποτα. (Ανέτρεξε πίσω στο #3 για την έννοια του τίποτα). Μην αφήσετε ποτέ εναν αναστεναγμό χωρίς να την ρωτήσετε αμέσως τι έχει..Αν δεν τι ρωτήσετε θα κουνήσει υποτιμητικά το κεφάλι της και θα σας χαρακτηρίσει το λιγότερο ως "γαϊδούρι".

6. Δεν πειράζει
Αυτή είναι μια από τις πιο επικίνδυνες δηλώσεις που μια γυναίκα μπορεί να κάνει σε έναν άνδρα. Το "Δεν πειράζει" σημαίνει θα σκεφτεί πολύ ώρα και αρκετά σκληρά πριν αποφασίσει πως και πότε θα πληρώσεις το λάθος σου.

7. Ευχαριστώ
Μια γυναίκα σε ευχαριστεί, μην το αμφισβητήσεις ή λιποθυμήσεις. Απλά πες ευχαριστώ. (Θέλω να προσθέσω κάτι εδώ – Αυτό είναι αλήθεια εκτός και αν πει "Ευχαριστώ πολύ" – αυτό είναι καθαρός σαρκασμός και δεν σε ευχαριστεί καθόλου. ΜΗΝ πεις "παρακαλώ", γιατί αυτό θα φέρει ένα «ότι πεις»).

8. Ότι πεις
Είναι ο τρόπος που μια γυναίκα λέει "Άντε ....σου"!

9. Μην ανησυχείς για αυτό, το έχω
Άλλη μια επικίνδυνη πρόταση, που σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι που η γυναίκα έχει πει επανειλημμένα στον άντρα να το κάνει, αλλά τελικά το κάνει μόνη της.

10. Ποια είναι αυτή;:
Προσοχή, δεν είναι μια απλή ερώτηση....να θυμάσαι πάντα πως κάθε φορά που μια γυναίκα σε ρώτα 'ποιά είναι;', θα ήθελε στην πραγματικότητα να σε ρωτήσει : 'ποιό είναι αυτό το ξέ...λο, και από που την ξέρεις ;;;;;;;'

Συμπέρασμα: άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

Απίστευτο: 3χρονο αγοράκι δεν κοιμάται ποτέ


Εάν κάποιος έβλεπε τον Ρετ Λάμπ, θα έλεγε ότι είναι ένα πανέμορφο, πανέξυπνο, φυσιολογικό παιδί σαν όλα τα άλλα.

Ο Ρετ είναι 3 ετών και ζει στο Πίτερσμπουργκ των ΗΠΑ.  Ο Ρετ για κάποιο άγνωστο λόγο δεν μπορεί να κοιμηθεί. Και όταν λέμε δεν μπορεί να κοιμηθεί, κυριολεκτούμε. 

Ο εγκέφαλος του δεν δίνει την απαραίτητη εντολή έτσι ώστε το κορμί να μπει στη διαδικασία του ύπνου. Μένει ξύπνιος 24 ώρες το 24ωρο. Οι γιατροί στην αρχή αιφνιδιάστηκαν. Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι εξετάσεις. Αιματολογικές, ακτινογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες... 

Έπρεπε να εντοπίσουν γιατί συμβαίνει αυτό. Τελικά και ενώ η οικογένεια είχε φτάσει στα όρια της, οι γιατροί εντόπισαν το πρόβλημα. "Δυσπλασία Chiari", μια σπάνια πάθηση του εγκεφάλου. Ο μικρός έπρεπε να κάνει μια εξαιρετικά δύσκολη και πολύωρη επέμβαση, από την οποία είχε 50% πιθανότητες να βγει ζωντανός. Και τα κατάφερε. 

Η επέμβαση έγινε και ήταν επιτυχής. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων του Πίτερσμπουργκ έκαναν μια τομή στη βάση του κρανίου του 3χρονου Ρετ, και κατάφεραν να αφαιρέσουν κάποια οστά από το εγκεφαλικό στέλεχος και το νωτιαίο μυελό του μικρού, με αποτέλεσμα να αποσυμφορήσουν την πίεση που δεχόταν ο εγκέφαλος του. 

Ο Ρετ πλέον κοιμάται όλη τη νύχτα. Η συμπεριφορά του έχει αλλάξει και αρχίζει να παίζει ήρεμος με όλα τα παιδάκι. Οι γονείς του είναι πάλι ευτυχισμένοι. Μπορούν ξανά να αγκαλιάσουν το παιδί τους χωρίς να κινδυνεύουν.

Στη φυλακή για απάτες άλλη μια πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη!!!


Αυτό το αγόρι ο Σειρηνάκης-όχι ότι φταίει σε κάτι ο χριστιανός- αλλά αναρωτιέμαι; Πόση μούντζα έχει εισπράξει εξαιτίας της επιτυχίας του;

Μετά την Βίβιαν Ιωακείμ και η Αιμιλία Μπάρακ βλέπει την ζωή πλέον...ριγέ.

Πίσω από τα κάγκελα βρίσκεται εδώ και περίπου είκοσι μέρες η ηθοποιός-επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια της Σιρίνα.

Η πληθωρική Αιμιλία που αναστάτωνε τους άντρες με τις…ταινίες αλλά και τις πόζες της-εικόνες που αναρτούσε συχνά στα social media έχει χαθεί από προσώπου γης και ο λόγος είναι γιατί κρίθηκε προφυλακιστέα από ανακριτή και Εισαγγελέα.

Εκκρεμούσαν εις βάρος της τελεσίδικες αποφάσεις ενώ ήταν μπλεγμένη σε οικονομικές απάτες και ατασθαλίες εξαιτίας της ενασχόλησής της με στέκια μαζικής εστίασης. Συνελήφθη, πέρασε αυτόφωρο και οι δικαστικές αρχές έκριναν πώς πρέπει να προφυλακιστεί.

Πηγή: nassos.blog

H σέξι φωτογραφία που ανέβασε στο τουίτερ!


Την έχουμε όλοι συνηθίσει να ποζάρει με εσώρουχα ή να φοράει τα γνωστά φτερά της Victoria's Secret. Αυτή τη φορά η Αντριάνα Λίμα αποφάσισε να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της ανεβάζοντας φωτογραφίες της στην προσωπική της σελίδα στο twitter.

Η 31χρονη μελαχρινή καλλονή πόζαρε με ένα σούπερ στενό μίνι λευκό φόρεμα το οποίο αναδείκνυε τις καμπύλες της και ανέβασε τη φωτογραφία προκαλώντας τον θαυμασμό των δεκάδων χιλιάδων θαυμαστών της.



Πέντε πράγματα που μπορείτε να καταλάβετε για την υγεία σας από τα όνειρα



Οι περισσότεροι άνθρωποι σχετίζουν τις σκηνές από τα όνειρά τους με ψυχοσωματικούς παράγοντες, ενώ εκλαμβάνουν τη θέαση ονείρων ως μέσο για να κατανοήσουν καλύτερα τη ψυχική τους κατάσταση, προσπαθώντας να εντοπίσουν κρυμμένα μηνύματα για τον εαυτό τους στα όνειρά τους.


Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει μία νέα έρευνα της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας, τα όνειρα μπορούν να συσχετίζονται τόσο με τη ψυχική, όσο και με τη σωματική μας κατάσταση. Δείτε παρακάτω πέντε πράγματα που μπορείτε να καταλάβετε για την υγεία σας, ερμηνεύοντας τα όνειρα που βλέπετε.

 Πυρετός

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι άνθρωποι που έχουν, ή πρόκειται να εμφανίσουν, συμπτώματα πυρετού, είναι πολύ πιο πιθανό να δουν έναν εφιάλτη κατά τη διάρκεια του ύπνου τους.

Χαμηλό ζάχαρο 


Εφόσον οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη βιώσουν μία ραγδαία πτώση του ζαχάρου στο αίμα τους, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ένα σύμπτωμα που ενδεχομένως να παρουσιάσουν είναι οι εφιάλτες, υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

Άγχος

Τα όνειρα μπορούν να δείξουν εφόσον αντιμετωπίζεται περισσότερο στρες από όσο νομίζετε. Ορισμένες φορές, το στρες μπορεί να εμφανιστεί σε μορφές ονείρων, όπως η καθυστέρηση μιας πτήσης ή ένα επερχόμενο παλιρροιακό κύμα.

Εγκυμοσύνη

 Πολλές μητέρες επιβεβαιώνουν πως, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, ο αριθμός των ονείρων που έβλεπαν αυξήθηκε σημαντικά. Όπως σημειώνουν οι ερευνητές, μία μέλλουσα μητέρα ενδεχομένως να βιώσει πολύ έντονα όνειρα, τα οποία μπορεί να σημαίνουν -σε μερικές περιπτώσεις- μία πρόωρη γέννα.

Κούραση
 
Αν και δεν το καταλαβαίνετε, πολλές φορές, το σώμα σας μπορεί να χρειάζεται ανάπαυση περισσότερο από όσο νομίζετε. Σύμφωνα με την έρευνα, ένας κουρασμένος άνθρωπος είναι πολύ πιο πιθανό να δει όνειρα που σχετίζονται με διακοπές και χαλάρωση, κάτι που πρέπει να ερμηνευτεί ως ένα σημάδι για περισσότερη ξεκούραση.

Μπάουι Τζέιν: Το πρωί δικηγόρος, το βράδυ…



Αυτή είναι η ιστορία της δικηγόρου από την Αγγλία με τη διπλή ζωή!
Οι περισσότερες αποκαλύψεις για τέτοιους είδους περιπτώσεις, θέλουν τις περισσότερες πρωταγωνίστριες να είναι τα βράδια επαγγελματίες συνοδοί.
Στην περίπτωση όμως της 27χρονης Μπάουι Τζέιν τα πράγματα αλλάζουν.
Η δικηγόρος που ασχολείται το πρωί με το ποινικό δίκαιο, τα βράδια φοράει τα πιο σέξι φορέματα και ανεβαίνει στη πίστα για να…τραγουδήσει! Η δικηγόρος είναι ποπ σταρ και μάλιστα με σεβαστό κοινό να την ακολουθεί, ενώ στις φωτογραφίες με το επίσημο κοστούμι του συνηγόρου, δύσκολα μπορείς να φανταστείς τι κορμί κρύβει.
«Ζω δύο διαφορετικέ ζωές και κάποιες φορές αυτό με μπερδεύει», δήλωσε σε συνέντευξη η 27χρονη, που παραδέχεται ότι πολλές φορές φοράει τα σέξι ρούχα κάτω από τον μανδύα για να γλιτώσει χρόνο!
Οι συνάδελφοι της και οι δικαστές δεν έχουν ιδέα ότι ασχολείται με το τραγούδι, ενώ η ίδια αναφέρει πως το τραγούδι είναι ένα πάθος που δεν μπορεί να το περιορίσει.
«Ο νόμος είναι μια ανδρική ‘‘βιομηχανία’’ η οποία παραμένει πολύ συντηρητική. Φοβόμουν πάντα μήπως δεν με έπαιρναν στα σοβαρά γι’ αυτόν τον λόγο», δήλωσε η Τζέιν.
Η δικηγόρος που έχει τουλάχιστον 10.000 φίλους στο MySpace, γράφει η ίδια τα τραγούδια της, τα οποία γίνονται ευρέως αποδεκτά από το κοινό.

http://www.koolnews.gr

Σηκώθηκε μέσα από το φέρετρο!


Σκηνές ταινίας τρόμου εκτυλίχθησαν στο Bulowayo της Ζιμπάμπουε όταν μια ιερόδουλη σηκώθηκε μέσα από το φέρετό της!

Η γυναίκα που εργάζεται σαν ιερόδουλη και αναφέρεται από της αρχές ως »MaNdlo», κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συνεύρεσης με πελάτη στο Manor Hotel.

Όταν κατέφθασαν οι αρχές και την τοποθέτησαν σε φέρετρο, η γυναίκα ξαφνικά σηκώθηκε φωνάζοντας: »Θέλετε να με σκοτώσετε»!

troktiko.eu

Η γάτα που έμεινε στην ιστορία: Πατημασιές ανακαλύφθηκαν σε χειρόγραφο του 15ου αιώνα


Οι γάτες αποτελούσαν ανέκαθεν αγαπημένο κατοικίδιο και η συγκατοίκηση μαζί τους ήταν ορατή σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής των ανθρώπων. Ωστόσο μία «περίεργη» γάτα κατάφερε να μείνει στην ιστορία, αφού είχε την τύχη να είναι το κατοικίδιο ενός συγγραφέα του 15ου αιώνα.

Όταν ο βοηθός διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Σεράγεβο, Εμίρ Φιλίποβιτς, μελετούσε ένα μεσαιωνικό χειρόγραφο, τον Ιούλιο του 2011 και εντόπισε τα μαύρα σημάδια από πατούσες σε κάποιες από τις σελίδες του βιβλίου τις φωτογράφισε αμέσως προκειμένου να τις δείξει στους φοιτητές και να γελάσουν, ωστόσο δε περίμενε ότι το θέμα θα έπαιρνε τελικά τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Ο Φιλίποβιτς έστειλε τη φωτογραφία στον συναδέλφο ιστορικό Έρικ Κβάκελ μέσω twitter, τον Σεπτέμβριο του 2012 και μέσα στους επόμενους μήνες το κουμπί του retweet πήρε φωτιά, κάνοντας το στιγμιότυπο με τις μελανωμένες πατούσες του βιβλίου, διάσημο παγκοσμίως

«Δεν είναι συχνό φαινόμενο ένας ερευνητής να συναντάει περίεργα πράγματα, ενώ μελετάει τα μονότονα και βαρετά αρχεία» είπε ο Φιλίποβιτς. «Αλλά όσο περισσότερος είναι ο χρόνος που ξοδεύει κάποιος μελετώντας τα χειρόγραφα, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να εντοπίσει διάφορα παράδοξα»

Κατά τη διάρκεια της έρευνας του Φιλίποβιτς, η οποία ξεκίνησε το 2008, έχει εντοπίσει παράξενους μύκητες, περίτεχνα διακοσμημένα αρχικά γράμματα λέξεων, τρύπες από σκουλήκια ή άλλα παράσιτα, ακόμα και προσεκτικά κατασκευασμένα υδατογραφήματα, ωστόσο η φωτογραφία με τις πατούσες της μεσαιωνικής γάτας του τράβηξε πολύ την προσοχή κι έτσι την μοιράστηκε με τους συναδέλφους του.

Η φωτογραφία τελικά θα ενταχθεί στο Διαδραστικό λεύκωμα της Μεσαιωνικής Παλαιογραφίας, μιας συλλογής από ασκήσεις μεταγραφής που προορίζονται να βοηθήσουν τους μαθητές να εκπαιδευτούν στη μελέτη και ανάγνωση χειρογράφων και στην αποκρυπτογράφηση τους.



http://www.iefimerida.gr

Απίστευτη οδοντόκρεμα από... σοκολάτα δημιούργησε αμερικάνικη εταιρία



Από μικρά παιδιά ακούμε πόσο κακό κάνει η σοκολάτα στα δόντια και πόσο σημαντικό είναι να τα πλένουμε πριν κοιμηθούμε. Όλα αυτά έρχεται να τα ανατρέψει μία πρωτότυπη ανακάλυψη Αμερικανών επιστημόνων, οι οποίοι δημιούργησαν την πρώτη οδοντόκρεμα από... σοκολάτα!

Συγκεκριμένα, η εταιρία στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, που παράγει την πρωτοποριακή οδοντόκρεμα «Theodent», αποφάσισε να αντικαταστήσει το φθόριο με το βασικό συστατικό της σοκολάτας: το εκχύλισμα κακάο.

Όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες το συγκεκριμένο εκχύλισμα κακάο, γνωστό ως Rennou, είναι εν τέλει πιο αποτελεσματικό από το φθόριο για την καταπολέμηση και την πρόληψη της τερηδόνας , ενώ σκληραίνει το σμάλτο των δοντιών, κάνοντας πιο ανθεκτικά στη φθορά του χρόνου και τα σπασίματα.

Παράλληλα για να διατηρήσει τη μοναδικότητά της, εκτός από το εκχύλισμα κακάο, η Theodent έχει και γεύση της σοκολάτας, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο θελκτική.

Στρατιωτική επιχείρηση του UCK πίσω από την απόδραση των 11 στις φυλακές Τρικάλων!

Ισχυρά στοιχεία ότι οι περίπου 15 Αλβανοί που επέδραμαν στην φυλακή των Τρικάλων και απελευθέρωσαν τους έντεκα ομοεθνείς τους (οι τρεις συνελήφθησαν λίγο μετά) δεν ήταν απλοί κακοποιοί, αλλά ομάδα με υψηλή εκπαίδευση και στρατιωτική πειθαρχεία έχουν οι αρχές ασφαλείας της χώρας.

Στοιχεία που παραπέμπουν σε εμπειροπόλεμους Αλβανούς από συγκρούσεις στο Κοσυφοπέδιο ή  στην αλβανική περιοχή του Τέτοβου στα Σκοπια. Με απλά λόγια θεωρούν ότι ειχαμε την πρώτη ένοπλη παρουσία μελών του UCK στην Ελλάδα και μάλιστα κατά οχυρωμένου στόχου και ύπαρξης ένοπλων φρουρών με άριστα αποτελέσματα ως προς ττην τελική έκβαση.
Η ορθή χρήση χειροβομβίδων και τα στοχευμένα πυρά κάλυψης των Αλβανών που δραπέτευαν, αλλά και ο τρόπος που έσβησαν τα ίχνη τους παγιδεύοντας το αυτοκίνητο που τους μετέφερε με χειροβομβίδες δείχνει άριστη στρατιωτική εκπαίδευση από παραστρατιωτική μονάδα.
Φυσικά εντυπωσιάζει και ο τρόπος διαφυγής τους και το γεγονός ότι έδειχναν πολύ σίγουροι για τις κινήσεις τους καθ'οδόν προς τις φυλακές των Τρικάλων και ενώ μετέφεραν όλο αυτό το οπλοστάσιο.
Ο τρόπος με τον οποίο έδρασε η ομάδα των 15 ατόμων που προσέβαλε την εξωτερική φρουρά των φυλακών στα Τρίκαλα ήταν άψογα οργανωμένος και σχεδιασμένος με στρατιωτική συνέπεια ως προς τη σύλληψη και την εκτέλεση. Χρησιμοποιήθηκαν τέσσερα σημεία προσέγγισης
Ψύχραιμοι έδωσαν μάχη επί 45' με τους φρουρούς των εξωτερικών φυλακίων μέχρις οτου ολοκληρωθεή η απόδραση και στοιχεία που έχουν οι αρχές συγκλίνουν στο ότι υπήρε και δεύτερη ομάδα κάλυψης ανεπτυγμένη στις οδικές αρτηρίες που οδηγούσαν στην φυλακή προκειμένου να τις αποκόψουν αν χρειαζόταν!
Συνολικά χρησμοποιήθηκαν εννέα χειροβομβίδες από τς οποίες εξερράγησαν οι επτά.

Η 20χρονη Ζέτα Μακρυπούλια διαφημίζει χαρτί υγείας με ντουμπλαρισμένη φωνή [βίντεο]


Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η συγκεκριμένη διαφήμιση που δείχνει την Ζέτα Μακρυπούλια να διαφημίζει χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα.

Μπορεί το πέρασμα της Ζέτας Μακρυπούλια από το χώρο του μόντελινγκ να ήταν γνωστό (παρότι σύντομο), αλλά η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι την θυμούνταν στην συγκεκριμένη διαφήμιση.

Η οποία και αποτελεί ένα από τα πρώτα «τηλεοπτικά» της βήματα.

Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι το ότι, σύμφωνα με το tvshow, οι υπεύθυνοι είχαν επιλέξει να ντουμπλάρουν την φωνή της.

Την οποία, προφανώς, την θεώρησαν ακατάλληλη ή μη ιδανική για να διαφημίσει το προϊόν.


Ανοιχτή επιστολή μιάς ΜΑΝΑΣ πρός τον Πρωθυπουργό της Χώρας.


Δεν πίστευα ποτέ οτι θα χρειαστεί να έρθω στην ανάγκη να σας στείλω σε ενα άψυχο υλικό την πικρία και τον διαμελισμό της ψυχής μου……. 
Δεν θα σάς μιλήσω με γλυκά λόγια επειδή απευθύνομαι στον Πρωθυπουργό της Χώρας μου.Θα σας μιλήσω σαν ίσος πρός ίσο γιατί έτσι είμαστε εμείς οι Ελληνες.Δεν κρατάω τα προσχήματα,αντιδρώ και ενίσταμαι σαν πολίτης αυτής της Χώρας.
Έχω το δικαίωμα να σάς κρίνω μιάς και κυβερνάτε τη χώρα μου.Εχω το δικαίωμα να σας υπενθυμίσω οτι εκλεγήκατε για ενα σκοπό.ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.Εχω το δικαίωμα να σας πώ οτι με απαγοητεύετε καθημερινά και παίρνετε αποφάσεις που σε λίγο θα αφανίσουν το λαό που (κυβερνάτε). 
Εχετε βάλει πολλούς ενοίκους σε αυτό το μικρό διαμέρισμα και εχει δημιουργηθεί συνοστισμός.Ο καθένας κοιτάει την πάρτι του και δεν συμφωνούν όλοι μαζί για το κοινό συμφέρον επειδή προέρχονται απο άλλα κράτη-άλλα έθιμα-άλλη κουλτούρα-άλλες θρησκευτικές πεποιθήσεις-άλλες σημαίες,άλλου χρώματος……..
Από οτι λοιπόν καταλαβαίνετε η συγκατοίκηση δεν προχωράει και ο ιδιοκτήτης πρέπει και οφείλει να υπερασπιστεί το ακίνητο του!Εσείς δεν είστε ο ιδιοκτήτης,εσείς είστε ο αρχηγός των ιδιοκτητών που οταν λαβαίνετε το ηχηρό μήνυμα τους πρέπει να υπακούσετε και να αναδιοργανωθείτε…….Δεν καταλαβαίνω γιατί αφού ο λαός σας ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ δεν αλλάζετε τακτική που θα σώσει την υποληψή σας!!!!!
Οταν έχετε καλομάθει κάποιους ένοικους και τούς χαρίζατε ενοίκια και τώρα πρέπει να κάνετε έξωση είναι δύσκολο ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΤΕ.Αυτός ο λαός σας έδωσε αυτή τη θέση να διαχειριστείτε την περιουσία του και την κληρονομιά του.Αυτός ο λαός ήθελε να ενισχύσετε την κληρονομιά και (ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΣΩΤΟΣ ΥΙΟΣ) να την πουλήσετε ,γιατί αυτό δείχνει αχαριστία στους πατέρες και στις μανάδες πού με αίμα έφτιαξαν και με τσαμπουκά εκράτησαν ψηλά τα φρονήματα των Ελλήνων.
Είμαστε μια χώρα με πολύ μεγάλη Ιστορία και εσείς καλεστήκατε να την αναδείξετε ,όχι να την αφανίσετε……Αυτή η πανέμορφη μικρή χώρα με τους ιδιόμορφους αλλα ζεστούς Έλληνες είναι οτι καλύτερο υπάρχει και ΕΠΡΕΠΕ να έχετε βάλει στοίχημα να γραφτείτε στην ιστορία σαν θεμελιωτής και οχι σαν υπηρέτης ξένων συμφερόντων.
Σας προειδοποίησα οτι θά είμαι σκληρή αλλά εις το όνομα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αυτή που εσείς ισχυρίζεστε οτι έχουμε οφείλετε να προβληματιστείτε και να αναθεωρήσετε αν δεν είναι τώρα πιά αργά….
Εύχομαι να πονέσατε ή έστω να ενοχληθήκατε όσο πονάω εγώ κάθε μέρα, οσο προβληματίζομαι για τα 3 παιδιά μου και δέν ξέρω άν θα έχω στό τέλος τη τύχη να τούς παραδόσω αυτό που παρέδωσαν σε μένα,(ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ).
Μία τρίτεκνη Μάνα

troktiko.eu

Ο άγνωστος γάμος της Βίκυς Κουλιανού-Παντρεύτηκε στα 16 της


Για τον άγνωστο γάμο της -την εποχή που ήταν μόλις 16 χρονών- μίλησε η Βίκυ Κουλιανού σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Παντρεύτηκα στα 16 μου και κράτησε τέσσερις μήνες. Ήταν μία επιπολαιότητα της εφηβείας. Δηλαδή, τι ωραία, βάλαμε νυφικό, βάλαμε κουστούμι και το κάναμε. Ήμασταν μαζί τρεις μήνες». Αυτό δήλωσε η Βίκυ Κουλιανού στην εκπομπή fthis.
Προσθέτοντας «Οι γονείς μου ήξεραν τους γονείς τους, τον γνώριζαν, ήξεραν ότι ήταν και αυτός παιδάκι, εγώ 16 εκείνος 17. Μετά από τρεις μήνες επιστρέψαμε στους γονείς μας, οπότε δεν έπαθαν τίποτα».


http://www.iefimerida.gr


ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!! Mακράν η καλύτερη διαφήμιση για ανδρικό σαμπουάν!!! (VIDEO)


Τα γυναικεία σαμπουάν δεν είναι για τους άντρες. Σε καμία περίπτωση. 

Ο πρωταγωνιστής του βραζιλιάνικου διαφημιστικού μετά από μια περιπέτεια που είχε στη δουλειά του, αποφάσισε ότι πρέπει να πετάξει το γυναικείο σαμπουάν και να αγοράσει ένα ανδρικό!

Σοκ! Επέτρεψαν στον Πιστόριους να αγωνιστεί!



Το δικαστήριο αποφάσισε να επιτρέψει στον 27χρονο αθλητή να συμμετάσχει σε αγώνες εκτός της Νότιας Αφρικής.
Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Associated Press μετά από απόφαση του δικαστηρίου ο Όσκαρ Πιστόριους μπορεί να μεταβεί και εκτός Νότιας Αφρικής προκειμένου να αγωνιστεί, αλλά υπό όρους.
Στον 27χρονο αθλητή είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από την χώρα μέχρι την έναρξη της δίκης για τη δολοφονία της φίλης του, Ρίβα Στέενκαμπ.
Ο δικηγόρος του Πιστόριους δήλωσε πως ο αθλητής δεν έχει καμιά επιθυμία να επιστρέψει μέχρι στιγμής στον αθλητισμό, αλλά αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που πιθανόν να αλλάξει.
Ο μόνος λόγος που πιθανώς να συμμετάσχει ο Πιστόριους, είναι για να καταφέρει να βγάλει κάποια χρήματα μιας και τα δικαστικά του έξοδα, του έχουν κοστίσει πάρα πολλά λεφτά.

http://www.koolnews.gr

«Ήταν προκλητικό το να κυκλοφορώ με λευκή Πόρσε», δηλώνει η Άννα Βίσση


Για τον λόγο που αποφάσισε να πουλήσει την αγαπημένη της λευκή Πόρσε μίλησε η Άννα Βίσση σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Αισθανόμουν ότι ήταν προκλητικό το να κυκλοφορώ με λευκή Πόρσε σε τέτοιες εποχές. Από την άλλη βαρέθηκα την καταναλωτική μανία που χαρακτήριζε πολλούς, μαζί και εμένα. Έκανα υπερβολές , αλλά έρχεται η στιγμή που βλέπεις πως δεν έχουν κανένα νόημα».

Αυτό δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο περιοδικό TV Ζάπινγκ. Προσθέτοντας «Μια χαρά μπορώ και ζω και με τα λιγότερα. Φάγαμε όλοι μας ένα γερό "χαστούκι", που σαν να μας ξύπνησε. Πρέπει να εστιάζουμε στην ουσία».

http://www.iefimerida.gr

Συγκλονιστική φωτογραφία 7χρονου μαχητή και βίντεο - σοκ!



Μια συγκλονιστική φωτογραφία από τον πόλεμο στη Συρία - ενός μικρού αγοριού που καπνίζει ένα τσιγάρο και κρατάει ενα πολυβόλο κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Στην φωτογραφία ο 7χρονος Αχμέντ - γιος αντάρτη -καπνίζει λες και το κάνει χρόνια και με το δεξί του χέρι κρατάει το πολυβόλο έτοιμος για μάχη. 

Αυτό που προκύπτει από την φωτογραφία δεν είναι μόνο το πόσο άνετος ειναι ο μικρός μαχητής αλλά η εξαφάνιση της παιδικής αθωότητας που είναι το πραγματικό θύμα στην αιματηρή σύγκρουση στην Συρία. 

Ο μικρός Αχμέντ είναι ένα από τα πολλά παιδιά που έχει χρειαστεί να μεγαλώσουν απότομα κατά την διάρκεια του Συριακού εμφυλίου όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο. Ένα από τα παιδιά που πρωταγωνιστούν στο βίντεο με τίτλο "Χαλέπι: Η πόλη που εγκατέλειψε ο κόσμος" δηλώνει στους δημοσιογράφους ότι με την πάροδο του χρόνου - και τη δύναμη της συνήθειας το "αίμα έχει πλέον γίνει σαν νερό".

Φωτογραφία/Βίντεο - Daily Mail/Channel Four

Πόσο χρονών αισθάνεσαι; Κάνε το τεστ



Σίγουρα έχεις ακούσει για τη βιολογική ηλικία.

Για την ηλικία της…ψυχής σου, όμως, πόσα γνωρίζεις;

Κάνε το τεστ για να το μάθεις.
Πόσο χρόνων αισθάνεσαι;

Ξυπνάς το πρωί και αισθάνεσαι το γόνατό σου να πονάει. Σκέφτεσαι…α) Γερνάω! Άρχισαν οι πόνοι στις αρθρώσεις μου.
β) Δε βαριέσαι. Πόνος είναι, θα περάσει!
γ) Κάποια απότομη κίνηση θα έκανα χθες και πιάστηκα.

Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας είναι…α) Τα παιδικά και εφηβικά.
β) Τα νεανικά.
γ) Κάθε φάση της ζωής έχει τις δικές της χαρές.

Αν χρειαζόταν να πάρεις μέρος σε μια ποδηλατοδρομία με συνομηλίκους σου…α) Αστειεύεσαι; Θα έβρισκα κάποια δικαιολογία για να μην πάω!
β) Θα έκανες προπόνηση σχεδόν καθημερινά, ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα τερματίσεις από τους πρώτους!
γ) Θα το διασκέδαζες! Δεν έχει σημασία ο τερματισμός, αλλά να περάσεις καλά στη διαδρομή!

Μου αρέσει να κάνω παρέα με ανθρώπους που…α) Είναι αρκετά μεγαλύτεροί μου.
β) Είναι νεότεροί μου.
γ) Είναι περίπου στην ηλικία μου.

Σε σχέση με το παρελθόν αρρωσταίνεις…α) Πιο συχνά.
β) Το ίδιο.
γ) Λιγότερο.

Όταν παρακολουθείς μια ταινία, συνήθως ταυτίζεσαι με τον ήρωα που…α) Έχει περίπου ίδια ηλικία με σας.
β) Είναι ο πρωταγωνιστής.
γ) Έχει περίπου τον ίδιο χαρακτήρα με το δικό σας.

Ανησυχείς για το χρόνο που περνά…α) Πολύ συχνά!
β) Ποτέ. Δεν θέλεις ούτε να το σκέφτεσαι!
γ) Όταν έρχονται τα γενέθλιά σου.

Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέπτη…α) Ψάχνεις για καινούργια σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και στο σώμα σου.
β) Θαυμάζεις πόσο πολύ δεν έχεις αλλάξει καθόλου τα τελευταία 10 χρόνια.
γ) Είσαι ευχαριστημένη που διατηρείσαι τόσο καλά.

Όταν θέλεις να συνδέσεις μια καινούργια συσκευή…α) Απευθύνεσαι σε κάποιο νεότερο μέλος της οικογένειας. Άλλωστε τα σημερινά παιδιά τα ξέρουν όλα!
β) Παραιτείσαι από την προσπάθεια. Όλο και κάποιον θα βρεις να σας βοηθήσει.
γ) Συμβουλεύεσαι το εγχειρίδιο χρήσης και προσπαθείς να το κάνεις μόνη σου.

Όταν διαβάζεις…α) Διασπάται πολύ εύκολα η προσοχή σου.
β) Βαριέστε θανάσιμα! Προτιμάς να κάνεις κάτι άλλο.
γ) Σε απορροφά το κείμενο.

Και τώρα διάβασε τα αποτελέσματα:

Αν συγκέντρωσες περισσότερα «Α»:


Νιώθεις μεγαλύτερη από την ηλικία σου
Ανησυχείς για το χρόνο που περνά και ερμηνεύεις και το παραμικρό σαν σημάδι «παρακμής» του σώματος και του πνεύματός σου. Κάποιες φορές είσαι λίγο πιο χαλαρή, ενώ κάποιες άλλες (ιδίως αν πλησιάζουν τα γενέθλια ή κάποια άλλη σημαντική επέτειος) η σκέψη ότι μεγαλώνεις σου φέρνει απελπισία και απογοήτευση.

Προσπάθησε να υιοθετήσεις μια πιο χαλαρή στάση και δες το ότι μεγαλώνεις σαν μια πορεία όχι προς τη φθορά, αλλά προς την ωριμότητα. Συνειδητοποίησε ότι κάθε μέρα που περνά σε κάνει πιο σοφή και συνειδητοποιημένη, κάτι που μπορεί να σου χαρίσει καλύτερες κοινωνικές σχέσεις.

Κάνε μια λίστα και γράψε πώς άλλαξε η ζωή σου τα τελευταία 10 ή και 20 χρόνια. Επικεντρώσου στις θετικές αλλαγές (π.χ. πώς σε βοήθησε η οικογένειά σου, πώς εξελίχθηκες επαγγελματικά κ.ά.) και προσπάθησε να βρείς πώς θα μπορούσες να βελτιώσεις τις αρνητικές αλλαγές (π.χ. πήρες βάρος, δεν έχεις αντοχές, εκνευρίζεσαι πιο εύκολα κ.ά.).

Βρες νέα χόμπι και δραστηριότητες που να σε ευχαριστούν και να διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο. Κάνοντας παρέα με καινούργια άτομα και από διαφορετικές ηλικιακά ομάδες εξελίσσεστε και πλέον επικεντρώνετε την προσοχή σας όχι στο χρόνο που περνά, αλλά στο πώς θα τον αξιοποιήσετε καλύτερα.


Αν συγκέντρωσες περισσότερα «Β»:
Νιώθεις μικρότερη από την ηλικία σου
Οι άλλοι ξαφνιάζονται όταν τους λές την ηλικία σας και πράγματι δεν σας φαίνεται καθόλου. Έχεις ευχάριστη και νεανική διάθεση, κάνεις παρέα συνήθως με μικρότερους από εσένα, έχεις ενέργεια, χαίρεις άκρας υγείας και σου αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό.

Συνέχεια προσπαθείς για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η παγίδα είναι μήπως το παρακάνεις. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε για πάντα τις ίδιες αντοχές που είχαμε όταν ήμασταν 20 και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να κάνουμε τις ίδιες εξαντλητικές δραστηριότητες. Καθώς τα χρόνια περνούν χρειάζεται να «ακούς» και να σέβεσαι τις ανάγκες του σώματός σου και να μην πιέζεις σε ακραίες συμπεριφορές.

Φτιάξε ένα πλάνο των δραστηριοτήτων της ημέρας. Μήπως επιβαρύνεις ιδιαίτερα το πρόγραμμά σου μόνο και μόνο επειδή έχεις συνηθίσει να το ακολουθείς από μικρή ηλικία; Κάτι τέτοιο σε εξαντλεί, γιατί σου «κλέβει» χρόνο από την ξεκούραση και τον ύπνο σου; Μήπως έχεις επιβαρυνθεί αποκλειστικά με οικογενειακά ή άλλα βάρη, επειδή θεωρείς ότι έχεις περισσότερες αντοχές από τους άλλους; Επανεξέτασε τη συμπεριφορά σου και μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια ή να ελαφρύνεις κάπως το συνηθισμένο σου πρόγραμμα.


Αν συγκέντρωσες περισσότερα «Γ»
Νιώθεις όσο… είσαι και το απολαμβάνεις
Δεν ντρέπεσαι για την ηλικία σου και δεν ανταγωνίζεσαι τους μικρότερους σε ηλικία. Πιστεύεις ότι κάθε ηλικία έχει τις χάρες της και προσπαθείς να απολαύσεις το καλύτερο από τη ζωή. Ακόμα και αν δεν ακολουθείς ένα αυστηρά υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης του σώματος, εντούτοις είναι κάτι που σε απασχολεί και προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο, χωρίς να φτάνεις σε ακρότητες.

Η ζωτικότητα και η ενέργειά σου είναι αυτή ενός μικρότερου σε ηλικία ανθρώπου, γι’ αυτό και δεν έχεις καμιά δυσκολία να κάνεις παρέα και να έχεις φίλους απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Βρίσκεις ενδιαφέρον στα πιο απλά και καθημερινά, ενώ φροντίζεις να έχεις πολλά ενδιαφέροντα και ασχολίες που να εξασκούν το μυαλό και να διατηρούν τη ζωντάνια σου.

Η Πόπη Τσαπανίδου παντρεύεται νονό της νύχτας...



Σε ένα άλλο πλατό, κινηματογραφικό, μεταφέρεται μόλις ολοκληρώνει την εκπομπή της η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αποδέχτηκε την πρόταση και συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη. Οχι ως guest star, αλλά με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η Πόπη Τσαπανίδου θα υποδυθεί τη μυστηριώδη σύζυγο ενός «νονού» της νύχτας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η δημοσιογράφος βάζει τα δυνατά της προκειμένου η εμφάνισή της στην ταινία να είναι όσο το δυνατόν πιο επαγγελματική. Για το λόγο αυτό παρακολουθεί μαθήματα, μαθαίνει διαλόγους και εξασκείται σε τεχνικές.



Έλενα Παπαβασιλείου: Δείτε την όταν συμμετείχε σε ριάλιτι! [video]


To 2007 έκανε την εμφάνισή της στα τηλεοπτικά πλατό, η Έλενα Παπαβασιλείου, συμμετέχοντας σε ριάλιτι. Συγκεκριμένα είχε πάρει μέρος στο «TV Stars Παρουσιάστε» το οποίο προβαλλόταν από την συχνότητα του Αlpha και την παρουσίαση έκανε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει αλλά κατάφερε να παραμείνει στο χώρο και να ξεχωρίσει τόσο με το ταλέντο της, όσο και με την εμφάνισή της.

Δείτε την Έλενα Παπαβασιλείου τότε στο show παρουσιαστών!


ΔΕΙΤΕ: Η Ερμού το 1920...

H οδός Ερμού ήταν ανέκαθεν μια εμπορική οδός στην Αθήνα. 

Δείτε φωτογραφίες από τα μέσα της δεκαετίας του 1920...

Κυρίες ψωνίζουν τα συνολάκια τους με καπέλα και ομπρέλες, ενώ κομψοί κύριοι απολαμβάνουν τον περίπατό τους προς την Καπνικαρέα...



kokoria.gr

Γιατί οι γυναίκες αφήνουν τους άντρες τους;


Ο ψυχολόγος Willard Harley και συγγραφέας του best seller His Needs, Her Needs: Building An Affair-proof Marriage, μας δίνει τους 9 βασικούς λόγους που οι γυναίκες εγκαταλείπουν τους γάμους τους.

Το παράδοξο είναι πως ενώ οι γυναίκες συνήθως νοιάζονται πιο πολύ για την πορεία του γάμου τους, διαβάζουν σχετικά εγχειρίδια και επισκέπτονται πολύ πιο εύκολα οικογενειακούς συμβούλους, σύμφωνα με τις έρευνες είναι οι πρώτες που βλέπουν το διαζύγιο ως λύση. Τι ζητούν τελικά από τους άνδρες τους; Τι είναι αυτό που τους ενοχλεί τόσο πολύ ώστε προτιμούν να ρισκάρουν το μέλλον της οικογένειας τους φεύγοντας από αυτή; Σύμφωνα πάντως με τον δόκτορα Χάρλει όταν οι γυναίκες καταφθάνουν στο ιατρείο του για βοήθεια και εκείνος τις ρωτάει για ποιο λόγο θέλουν να εγκαταλείψουν την οικογένεια τους εκείνες απαντούν τα εξής.    
1. «Νιώθω μόνη και παραμελημένη»

2. «Ο άντρας μου δεν είναι πλέον φίλος μου»
3. «Η μόνη στιγμή που με προσέχει, είναι όταν θέλει σεξ»
4. «Ποτέ δεν είναι δίπλα μου και κυρίως όταν τον χρειάζομαι»
5. «Όταν με πληγώνει δεν ζητάει ποτέ συγγνώμη»
6. «Ζει την ζωή του σαν να μην είναι παντρεμένος, σπάνια με προσέχει»
7. «Ζούμε στο ίδιο σπίτι αλλά στην ουσία ο καθένας ζει τη ζωή του»
8. «Δεν τον αναγνωρίζω πια, νομίζω ότι παντρεύτηκα ένα ξένο»
9.  «Δεν ενδιαφέρεται για ό,τι κι αν κάνω». Αντίστοιχα και πάντα σύμφωνα με τον δόκτορα Χάρλει οι άντρες παραπονιούνται κάπως έτσι: « ο τρόπος που βλέπει η γυναίκα μου τα πράγματα και τα εξηγεί δεν έχει καμία σχέση με το πώς νιώθω πραγματικά εγώ. Νιώθω ότι έχει τόσες απαιτήσεις που δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτές. Δίνω όλο μου τον εαυτό να υποστηρίξω οικονομικά το σπίτι μας, νοιάζομαι για τα παιδιά μας αλλά αυτό δεν αρκεί, άρα γιατί να προσπαθώ; Θέλω πολύ να βελτιώσω τη συμπεριφορά μου απέναντί της αλλά δε φαίνεται να το καταλαβαίνει, συνεχώς με κατακρίνει και όταν γκρινιάζει προσπαθώ απλά να την αγνοώ».
Η βασική αιτία διαζυγίου 
Ο πιο συνηθισμένος λόγος που προβάλλει μία γυναίκα σαν αιτία διαζυγίου είναι η «συναισθηματική κακοποίηση». Αλλά ο πρώτος και πραγματικός λόγος, σύμφωνα με τον δόκτορα Χάρλει είναι ότι ενώ ο άνδρας είναι τόσο διαφορετικός από τη φύση του από τη γυναίκα αυτό δεν έχει γίνει αντιληπτό από το ζευγάρι. Και ο δεύτερος ότι το ζευγάρι αδυνατεί να «επικοινωνήσει» τις αληθινές του σκέψεις και τα πραγματικά του συναισθήματα.  

Τελικά οι γυναίκες περιμένουν πολλά ή οι άνδρες προσφέρουν λίγα; 
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Δεν είναι ότι οι γυναίκες περιμένουν πολλά. Όταν ένας άνδρας δείχνει ενδιαφέρον για την απογοήτευση που νιώθει η γυναίκα του και ανταποκρίνεται θετικά προς αυτή τότε τα παράπονα σταματούν κι ένας υπέροχος γάμος αρχίζει και πάλι. Οι γυναίκες αναζητούν ένα  σύντροφο στην ψυχή τους, κάποιον που να μην αγγίζει μόνο το σώμα τους αλλά και την καρδιά τους. Κάποιον που να μπορούν να εμπιστευτούν και που είναι εκεί όταν υπάρχει πρόβλημα. Κάποιον που υπολογίζει τα συναισθήματά τους όταν παίρνει αποφάσεις. Ένα άνδρα που να είναι συναισθηματικά δεμένες μαζί του.

Μια σχέση με πολλά «δωμάτια»
Αν παρομοιάζαμε τη ζωή μας λέει ο δόκτωρ Χάρλει μ’ ένα σπίτι όπου υπάρχουν πολλά δωμάτια: μια κουζίνα, το σαλόνι, ένα γραφείο για να δουλεύουμε, μια κρεβατοκάμαρα, και δύο δωμάτια των παιδιών, σε ποιο από όλα θα συναντούσαμε  πραγματικά τον σύντροφό μας; Καθώς καθημερινά ζούμε λίγο από το χρόνο μας σε καθένα από αυτά τα δωμάτια (προσπαθώντας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό), έχουμε σκεφτεί πως εμείς αποφασίζουμε σε ποιο δωμάτιο θα συναντήσουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο; Τον (ή την) επισκεπτόμαστε  σ’ ένα συγκεκριμένο δωμάτιο για να καλύψουμε τις ανάγκες του ή τις δικές μας; Είναι πολύ σκληρό για μία γυναίκα όταν είναι απών απ’ όλη τη ζωή ενός άντρα να την συναντά μόνο στην κρεβατοκάμαρα. Όπως εξίσου σκληρό είναι για έναν άντρα να βρίσκεται σε όλα τα δωμάτια εκτός της κρεβατοκάμαρας.
Η ζωή μας δεν είναι ανεξάρτητη από εκείνη του συντρόφου μας. Είμαστε δεμένοι σαν ένας άνθρωπος και ό,τι κάνουμε ή δεν κάνουμε τον επηρεάζει βαθιά. Έτσι δε μπορούμε να αποκλείουμε ο ένας τον άλλο σε συγκεκριμένα δωμάτια αλλά να είμαστε ενωμένοι και να συμμεριζόμαστε ό,τι μας συμβαίνει ή σκεφτόμαστε.

Ποια είναι η λύση;
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι δυνατό να είμαστε όλη την ημέρα μαζί με τον σύντροφό μας. Το να είμαστε δεμένοι δε σημαίνει ότι χάνεται η προσωπικότητα του καθενός από εμάς, ούτε ότι μηδενίζονται οι επιθυμίες μας ή τα γούστα μας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να συζητάμε την κάθε μας απόφαση. Όπως επίσης σημαντικό είναι να αποφεύγουμε κακές συνήθειες που προκαλούν αναστάτωση στη σχέση μας και προγραμματίζουμε το χρόνο μας έτσι που να βρισκόμαστε ποιοτικά καθημερινά.
Ας δείξουμε λίγο ενθουσιασμό!
Η προτροπή του δόκτορα Χάρλει είναι δύσκολη, αλλά αποτελεί την συνταγή της επιτυχίας. Είναι πολύ σημαντικό το ζευγάρι να μη κάνει καμία κίνηση (εννοείται για θέματα που απαιτείται η συμφωνία) χωρίς να συμφωνούν και τα δύο μέρη με ενθουσιασμό γι αυτό. Με αυτό τον τρόπο δείχνουμε στον /στην σύντροφό μας ότι υπολογίζουμε τα συναισθήματά του όταν έχουμε να αποφασίσουμε για τη ζωή και των δύο μας. Αποφεύγουμε λοιπόν την κακή συνήθεια να τα κάνουμε όλα μόνοι μας με τη δικαιολογία ότι ο άλλος δε βοηθάει. Πριν ενεργήσουμε αυτόνομα και χωρίς να το συζητήσουμε, καλύτερα να σκεφτούμε την αντίδραση του, παρά να πάμε να τον συναντήσουμε στην κρεβατοκάμαρα σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Τι χρειάζεται ο ενθουσιασμός; Eίναι καλό το ζευγάρι να αποφεύγει συμφωνίες που για τον ένα από τους δύο θα είναι καταναγκαστικό έργο. Χρειάζεται να μάθουμε να υπολογίζουμε τα ενδιαφέροντα του συντρόφου μας. Ας συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε μέχρι να φτάσουμε σε ενθουσιώδη συμφωνία. Οι περισσότεροι άνδρες διαμαρτύρονται ότι αν επιτρέψουν στις γυναίκες τους να επισκέπτονται όλα τα δωμάτια της ζωής τους ότι θα χάσουν την ελευθερία τους, ότι θα τους χειραγωγούν όπου εκείνες θέλουν. Φοβούνται ότι θα γίνουν η σκιά τους. Αλλά η τακτική της ενθουσιώδους συμφωνίας το εμποδίζει αυτό. Απόλυτη και καλοπροαίρετη συμφωνία σημαίνει ότι δε ρισκάρουμε να γίνουμε δούλος ο ένας του άλλου γιατί αποφασίζουμε από κοινού με χαρά. Έτσι επιτυγχάνεται η ομοψυχία μέσα στο γάμο. 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger