Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αδημοσίευτες ΕΙΚΟΝΕΣ: Όταν ο Αντώνης Ρέμος χούφτωνε με μανία τη Ζέτα Μακρυπούλια!! (φώτος)

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013


Είναι εικόνες απο το μακρινό 2007. Πάσχα στο Πήλιο.



Η Κατερίνα Στικούδη ντυμένη όπως.... κάθε άντρας την ονειρεύεται!



Η Κατερίνα δοκιμάζει νυφικά

Κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας της bridal collection της Σήλιας Κριθαριώτη είναι η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη. Πώς προέκυψε η συνεργασία; Όταν η διεθνής σχεδιάστρια είδε την Κατερίνα να φορά τις δημιουργίες της σε εμφάνισή της στο Dancing With the Stars, διαπίστωσε πως οι αναλογίες της Κατερίνας, που στο παρελθόν ήταν μοντέλο, είναι ιδανικές για να αναδείξουν ένα ρούχο καθώς η φιγούρα της Κατερίνας αποκτά εντελώς νέα διάσταση μέσα σε haute couture σύνολα.

Η φωτογράφηση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο ατελιέ της Σήλιας στην Πλάκα από τον Κώστα Αυγούλη, ενώ τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης και το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου. «Ήταν πραγματικά μια υπέροχη συνεργασία, μου άρεσε πολύ το ονειρικό, παραμυθένιο κόνσεπτ της φωτογράφησης», μας είπε η Κατερίνα για τη συνεργασία της με τη διεθνή σχεδιάστρια.









Ισπανίδα πολιτικός τόπλες σε περιοδικό



Ο σοσιαλισμός σε όλο του το μεγαλείο!
Η Hormigos Olvido, πρώην σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ισπανία, ποζάρει τόπλες στο εξώφυλλο του περιοδικού Interviú.

Στη συνέντευξη της στο περιοδικό η 42χρονη πολιτικός τονίζει ότι έκανε μια τέτοια φωτογράφιση για να αποδείξει ότι μπορεί «να κάνει οτιδήποτε με το σώμα της».

Τον περασμένο Φεβρουάριο αποφάσισε να παραιτηθεί λόγω της τεράστιας πίεσης και τις κριτικές που έλαβε μετά από ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια που είχε διαρρεύσει. Στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται γυμνή πάνω στο κρεβάτι του σπιτιού της, να αυτοϊκανοποιείται. Όπως είχε πει η ίδια το επίμαχο βίντεο είχε αποδέκτη τον τότε σύντροφό της, έναν ποδοσφαιριστή, αλλά δεν κατάλαβε πώς διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Τότε δήλωνε ότι δεν έκανε κάτι κακό αλλά αισθάνεται πολύ άβολα με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.


Αποκάλυψη για το Γιάννη Πλούταρχο που θα συγκλονίσει! (φώτο)


Δείτε το ντοκουμέντο για το Γιάννη Πλούταρχο που θα συγκλονίσει!


Ο Χίτλερ προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον ομοφυλόφιλο γιο του!!!



Θύμα ωμής βίας καταγγέλλει ότι έπεσε νεαρός 22χρονος από το Περού, ο οποίος καταγγέλλει ότι ο πατέρας του τον περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό μόλις έμαθε ότι είναι ομοφυλόφιλος και φορέας του HIV.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης, είναι ότι το όνομα του πατέρα του νεαρού από το Περού είναι ίδιο με το επώνυμο του Ναζί ηγέτη και επίσης διώκτη των ομοφυλοφίλων (μαζί με άλλες ομάδες ανθρώπων) του Αδόλφου Χίτλερ, καθώς ονομάζεται Χίτλερ Μπανέο Νούνιες, αναφέρει η Huffigton Post, η οποία επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας La Region.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, μόλις έμαθε ο... σύγχρονος Χίτλερ τις προτιμήσεις του γιου του και την ασθένεια την οποία αντιμετωπίζει, τον περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να τον κάψει.

Ο νεαρός ο οποίος αναφέρεται στην εφημερίδα μόνο με τα αρχικά R.B.P., δήλωσε ότι γλίτωσε χάρη στη βοήθεια των γειτόνων. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στα πόδια του.


Γιατί άραγε το γυναικείο στήθος μαγνητίζει τους άνδρες;



Παλαιότερες μελέτες έδειξαν ότι οι άνδρες που ενδιαφέρονται για περιστασιακές σεξουαλικές εμπειρίες αξιολογούν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γυναικών…διαφορετικά από ό,τι οι άνδρες που ενδιαφέρονται περισσότερο για σεξουαλικές εμπειρίες στα πλαίσια σταθερών…σχέσεων.

Η πρώτη κατηγορία ανδρών αξιολογεί την ελκυστική εξωτερική εμφάνιση, το χαμηλό βάρος και τη μικρή αναλογία περιφέρειας/ μέσης περισσότερο θετικά, συγκριτικά με εκείνους που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.

Μία πρόσφατη μελέτη θέλησε να διαπιστώσει αν η ελκυστικότητα του μεγέθους του γυναικείου στήθους επηρεάζεται από την επιθυμία των ανδρών για περιστασιακές ή σταθερές σχέσεις.

Η πλειονότητα των ανδρών προτίμησε το στήθος μετρίου ή μεγάλου μεγέθους και αξιολόγησε λιγότερο θετικά το μικρό στήθος. Ωστόσο, το πολύ μεγάλο στήθος ήταν λιγότερο ελκυστικό από το μέτριο/ μεγάλο.

Επιπλέον, οι άνδρες που ενδιαφέρονταν για περιστασιακές σχέσεις αξιολόγησαν το μέτριο/μεγάλο στήθος περισσότερο θετικά από εκείνους που ενδιαφέρονταν για σεξ σε σταθερές σχέσεις. Ισως εκείνοι που αναζητούν σταθερή σχέση να συμβιβάζονται με μια λιγότερο ελκυστική εξωτερική εμφάνιση και να δίνουν έμφαση σε άλλα χαρακτηριστικά


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε τι ποσοστό οι Έλληνες άνδρες παρακολουθούν ταινίες πoρνό;


Το πoρνό πουλάει. Οι πoρνοταινίες, ως «κινηματογραφικό» είδος εξελίσσονται. Κι αυτή ακριβώς την μετάλλαξη των  ροζ ταινιών προσπάθησαν να παρακολουθήσουν καθηγητές και φοιτητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από την έρευνά τους προέκυψε ότι το κοινό των ταινιών πoρνό είναι κυρίως άντρες. Για την ακρίβεια, το 78% απ' όσους δήλωσαν ότι βλέπουν πoρνοταινίες είναι άντρες.

Στο ερώτημα γιατί βλέπουν ροζ κινηματογράφο, απάντησαν ότι παρακολουθούν ταινίες πoρνό προκειμένου να αυτοϊκανοποιηθούν αλλά και να διεγερθούν, ενώ ένα μικρό ποσοστό δήλωσε ότι τις παρακολουθεί οταν... «βαριέται».

Τα κριτήρια επιλογής αυτών των ταινιών δε διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το φύλο του θεατή. Κυρίως προτιμάται το ετερόφυλο σεx ή το ομοφυλοφιλο μεταξύ γυναικών αλλά και το ομαδικό.

Αλλο σημαντικό εύρημα είναι η αλλαγή του πρωταγωνιστή των ταινιών πoρνό. Παρ'όλο που στο παρελθόν η προσοχή εστιαζόταν στον άντρα, με το πέρασμα του χρόνου το κέντρο των ταινιών έγιναν οι γυναίκες.

Σήμερα, τα σωματικά πρότυπα των γυναικών παρουσιάζονται ολοένα και πιο αδύνατα με πληθωρικά στήθη, ενώ οι ηλικίες έχουν μειωθεί κατά πολύ. Ακόμη, οι ερευνητές παρατήρησαν πως η ομαδική «συνεργασία» στις σκηνές σεx έχει αυξηθεί σημαντικά.

Πάντως ακόμη και η βιομηχανία των πoρνοταινιών αντιμετωπίζει προβλήματα. Κατά τον παραγωγό Δημήτρη Σειρηνάκη, το διαδίκτυο έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στους ροζ κινηματογραφιστές. «Τωρα με το ίντερνετ τα πράγματα είναι πιο ζόρικα», λέει ο κ. Σειρηνάκης.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διαλέξεων «Ζητήματα Επικοινωνίας», σε συνεργασία του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας και του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η σχετική πανεπιστημιακή εργασία κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Παπαζήση και την επιμελήθηκαν η Κατερίνα Σαρικάκη, καθηγήτρια Πολιτικής Επικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και η Λίζα Τσαλίκη, καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Δείτε το ανορθόγραφο tweet της Μενεγάκη που έκανε τους πάντες να πέσουν από τα γέλια...


'Ένα tweet έκανε χτες η Ελένη με σκοπό να προμοτάρει το νέο παιχνίδι με τα τετράγωνα στην εκπομπή της. 

Μόνο που αντί να γράψει το "ήρθε" με ήτα, αποφάσισε να επέμβει στο λεξιλόγιο και να βάλει "ει", πράγμα που έκανε τους θαυμαστές της να κάνουν retweets και σχόλια επάνω σε αυτό.

Μια θαυμάστρια μάλιστα έσπευσε να τη διορθώσει και η ίδια απάντησε ότι τα γράφει γρήγορα και δεν πρόλαβε να δει το λάθος της.

Ας όψεται, Ελένη μου. Δεν είσαι αγαπητή στο κοινό για τις σωστές γραμματικές και λεξιλογικές γνώσεις σου.


Σοκαριστικές ΦΩΤΟ μοντέλου κάνουν τον γύρο του κόσμου (φώτος)


Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες μοντέλου που συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας στο Rio de Janeiro.

Υπερβολικά αδύνατα πόδια με κυτταρίτιδα στους γλουτούς και χαλάρωση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς,το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται σε κοπέλες που δε γυμνάζονται σχεδόν ποτέ και τρώνε ελάχιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ακόμα, τα μοντέλα αυτά πίνουν αρκετούς καφέδες, καπνίζουν και δεν ξεκουράζονται ποτέ.




Κι όμως ο Ριμπερί... σιχαίνεται να φιλήσει τη γυναίκα του!!! (VIDEO)


Καθόλου ρομαντικός δεν θα πρέπει να είναι ο Φρανκ Ριμπερί αν κρίνουμε από το φιλί που έδωσε στη σύζυγό του Ουαχίμπα, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με την Βόλφσμπουργκ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε στο 6-1 για τους Βαυαρούς για το Κύπελλο Γερμανίας και παρακολούθησε το ματς από τις εξέδρες του «Αλιάνζ Αρίνα» μαζί με τη σύντροφό του.

Εκεί, η κάμερα τον «συνέλαβε» να φιλάει στο στόμα την Ουαχίμπα, αλλά φάνηκε να μην του αρέσει, ενώ σκούπισε και το στόμα του αμέσως μετά!


onsports.gr

Πως είναι σήμερα τα Κακά Kορίτσια;;; (PHOTOS+VIDEO)


Την δεκαετία του '90 είχε γίνει χαμός με τα Κακά Κορίτσια...

Το συκρότημα αποτελούταν από την Ανθή, την Αγγελική και την Μαρία! Εκάναν τότε μεγάλη επιτυχία ειδικά με το τραγούδι "Ήρθες πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο", κι όλα ξεκίνησαν με την αποχώρηση της Μαρίας. Το 2011 συναντήθηκαν ξανά κι έκαναν και τραγούδι! Δείτε τι είπαν οι ίδιες

"Αφού κάναμε μια πορεία ζωής η κάθε μια μόνη της αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που πάντα θέλαμε. Να υποστηρίξουμε το όνομα. Τώρα στη μουσική κατάσταση της χώρας μπορείς πλέον να κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις χωρίς να περιμένεις. Άλλωστε ποτέ δε μας ενδιέφερε να βγάλουμε χρήματα". δηλώνει η Ανθή.

Όσο για το πως ονομάστηκαν Κακά Κορίτσια λέει η Αγγελική: 

"Όταν ξεκινήσαμε λεγόμασταν Kibo Voice. Ο τότε παραγωγός μας ζήτησε να φτιάξουμε μια λίστα 10-15 ονόματα που ήταν πιασάρικα. Είχαμε βρει φράουλες, βερίκοκα. Γιατί οι Cranberries"; Και το Gagarin σείεται από τα γέλια. "Τι Cranberries, τι strawberries! Θα ακούγεται και ωραίο στα αγγλικά bad girls, μας είπαν. Όταν μας το ανακοίνωσαν δε μ' άρεσε καθόλου. Βέβαια έχουμε ένα θέμα τώρα όσον αφορά τα κορίτσια πως θα το διασκευάσουμε".

Να τονίσουμε επίσης ότι η σύνθεση του συγκροτήματος δεν ήταν εξαρχής η ίδια. Ήταν η Ανθή, η Αγγελική και η Λία Βασιλακοπούλου η οποία ζει τώρα στην Αμερική. Όταν ήρθε η Μαρία για ένα διάστημα ήταν 4 και όταν πλέον η Λία έφυγε στο εξωτερικό έμειναν τρεις.

"Η Μαρία απομακρύνθηκε  περισσότερο σε σχέση με εμάς  από το στοιχείο το μουσικό οπότε της είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθεί και τα ωράρια που χρειάζονται. Θέλει αφοσίωση. Όταν από την αρχή δεν έχεις ούτε το χρόνο ούτε το κουράγιο ίσως και τη διάθεση να το ακολουθήσεις είναι καλό να το ξεκαθαρίζεις από την αρχή", συμπλήρωσε η Αγγελική για την αποχώρηση της Μαρίας.

Το 2000 ανακοίνωσαν  τη διάλυση του συγκροτήματος. Το 2011 επανεννώθηκαν. Αλήθεια τι έκαναν τα 11 χρόνια απουσίας τους;

"Το σπουδαιότερο που έχω κάνει είναι το γιο  μου. Παράλληλα, δεν άφησα ποτέ τη μουσική πειραματιζόμουν πάντοτε με καινούργια πράγματα βασανιζόμουν με το πιανάκι μου στο σπίτι. Συμμετείχα σε διάφορα σχήματα στην Πάτρα", λέει η Ανθή.

Όσο για την Αγγελική:

"Tα πρώτα χρόνια της διάλυσης ασχολήθηκα λίγο με τη μουσική στο background έγραφα και συμμετείχα σε ethnic festival εκτός Ελλάδος αλλά μέχρι εκεί. Μετά με παρέσυρε η ζωή σε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Πάντα με στεναχωρούσε ότι είχα απομακρυνθεί από αυτό. Αυτό που δε με στεναχωρούσε ότι απείχα από χώρους όπως τα μπουζούκια. Κάτι το οποίο δε μας εξέφρασε ποτέ".



Ακούστε τώρα και το τραγουδάκι της επανεμφάνισής τους!


Απίστευτο τεστ! Βρες ποιος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας είσαι!


Οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε, μάλλον, παρομοιάσει τους εαυτούς μας με κάποιον από τους ήρωες της...
ελληνικής μυθολογίας: θνητούς ή θεούς, καλούς ή κακούς, ήρωες ή δειλούς. Το παρακάτω, λοιπόν, τεστ βοηθά να καταλάβει κανείς με ποιον μοιάζει περισσότερο!
Τα Oxford Dictionaries με αφορμή την έκδοση του «The Oxford Classical Dictionary» έχουν ετοιμάσει μια εφαρμογή, η οποία αφού ο χρήστης απαντήσει σε μια σειρά οκτώ ερωτήσεων, διασταυρώνει τα... στοιχεία και δίνει  την «επίσημη» απάντηση.
Για να δείτε και εσείς με ποιον ήρωα της ελληνικής μυθολογίας μοιάζετε πατήστε εδώ

Άγγελος Διονυσίου: Είχαμε την ίδια γκόμενα με τον πατέρα μου!


Υπήρξε περίοδος που μοιραζόταν την ίδια γυναίκα με τον πατέρα του όπως αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε γνωστό περιοδικό, ο Άγγελος Διονυσίου.

"Στην προσωπική μου ζωή δεν πρόσεχα ώστε να μην δίνω δικαιώματα στον πατέρα μου. Μάλιστα, έτυχε να έχουμε και την ίδια γκόμενα κάποια στιγμή με τον πατέρα μου. Όχι συγχρόνως, την ίδια εποχή, έτυχε να περάσει από τον Στράτο και μετά ήρθε σε μένα. Υπήρξαμε αυτό που λέμε "γυναικάδες". Ο Στράτος ειδικά, ναι. Κι εγώ... δόξα τω Θεώ, περάσαμε καλά" είπε χαρακτηριστικά.

Σάλος στη Σουηδία από πρακτορείο που έψαχνε κοπέλες με νευρική ανορεξία για μοντέλα

Ένα πρακτορείο μοντέλων στη Στοκχόλμη αναζητούσε επίδοξα μανεκέν έξω από ένα κέντρο θεραπείας για άτομα που πάσχουν από νευρική ανορεξία όπως κατήγγειλε σήμερα η διευθύντρια του νοσοκομείου αυτού. "Βρίσκονταν έξω από το κτίριο και περίμεναν τις νεαρές κοπέλες που έβγαιναν για περίπατο", εξήγησε η διευθύντρια του δημόσιου νοσοκομείου, Άννα-Μαρία αφ Σάντεμπεργκ, μιλώντας στο σουηδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TT.

Η διευθύντρια δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του πρακτορείου. Οι "κυνηγοί κεφαλών" φαίνεται ότι γνώριζαν άριστα τα κατατόπια και δεν είχαν κανένα ηθικό φραγμό, κατήγγειλε το νοσοκομείο. "Μία από τις κοπέλες με την οποία ήρθαν σε επαφή ήταν τόσο αδύνατη που αναγκαζόταν να μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο", υποστήριξε η Σάντεμπεργκ.

Τα γεγονότα αυτά συνέβησαν πριν από πολλούς μήνες και το νοσοκομείο άλλαξε έκτοτε το ωρολόγιο πρόγραμμά του. Ο διευθυντής του πρακτορείου Elite Model Management της Στοκχόλμης, Φρέντο Καζέμι, κατήγγειλε επίσης τις μεθόδους αυτές. "Είναι απεχθές και αντίκειται σε κάθε έννοια ηθικής. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο μεγάλο, σοβαρό πρακτορείο, που να δουλεύει κατ' αυτόν τον τρόπο", διαβεβαίωσε.

Το Κέντρο της Στοκχόλμης για τις Διατροφικές Διαταραχές είναι το μεγαλύτερο του είδους του στη Σουηδία. Φιλοξενεί 1.700 ασθενείς, κυρίως νεαρά κορίτσια αλλά και πολλά αγόρια και ενηλίκους. Ορισμένοι από τους ασθενείς νοσηλεύονται ενώ άλλοι προσέρχονται μόνο στα εξωτερικά ιατρεία κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Έκανε τατουάζ μέσα στο μάτι του! Δείτε πως είναι


Ο 39χρονος Βραζιλιάνος ωστόσο ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Έτσι με μια ειδική διαδικασία έβαλε μελάνι μέσα στο μάτι του και του άλλαξε το χρώμα, μόνιμα!

”Έβγαζα δάκρυα από μελάνι επί δυο μέρες”, δήλωσε ο dos Santos.



97χρονη παραλίγο να πέσει στο κενό- Έμεινε κρεμασμένη για 30 λεπτά!



Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια μια 97χρονη γιαγιά σημειώθηκε στην Ουκρανία. Η άτυχη γυναίκα προσπαθώντας να καθαρίσει τη μονάδα κλιματισμού που βρισκόταν στο παράθυρό της, γλίστρησε και έμεινε κρεμασμένη από ύψος 11 μέτρων.

Η 97χρονη κατάφερε να κρατηθεί από την μονάδα κλιματισμού και να στηριχθεί σ’αυτήν καταβάλλοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια, παρά το προχωρημένο της ηλικίας της. Με τις συνεχείς εκκλήσεις της για βοήθεια κατάφερε τελικά να ειδοποιήσει τους περαστικούς, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την πυροσβεστική.

Όταν κατέφθασαν οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν μία σκάλα και κατέβασαν την 97χρονη γιαγιά, η οποία κρατιόταν επί 30 λεπτά δίχως να χάνει το κουράγιο της. Η θαρραλέα γιαγιά φανερά σοκαρισμένη από την περιπέτειά της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έχεις τατουάζ; Μάθε τα πάντα για την σωστή περιποίηση του

Απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή.

Η αγαπημένη συνήθεια πολλών νέων και όχι μόνο είναι τα τατουάζ. Το καλοκαίρι υπάρχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στη δημιουργία τατουάζ από αρκετούς. Ωστόσο δεν είναι και η καλύτερη εποχή να κάνετε ένα νέο τατουάζ καθ’ότι απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.
Αν τελικά επιλέξετε να κάνετε τώρα που ο ήλιος πρωταγωνιστεί θα πρέπει να προσέξετε τα εξής:

    Πριν αγγίξετε το τατουάζ σιγουρευτείτε ότι τα χέρια σας είναι καθαρά.
    Πλένετε την περιοχή εκείνη με χλιαρό νερό και σαπούνι με ουδέτερο pH.
    Εφαρμόζετε καθημερινά την ενυδατική κρέμα που σας πρότειναν οι ειδικοί.
    Το αντιβακτηριδιακό σαπούνι συνίσταται σε περίπτωση μόλυνσης.
    Το ίδιο και η συμβουλή γιατρού αν η μόλυνση είναι έντονη.
    Το χρώμα στο τατουάζ διατηρείται με το αντηλιακό. Γι αυτό μην ξεχνάτε ποτέ, χειμώνα, καλοκαίρι να τοποθετείτε αντηλιακό στην περιοχή εκείνη.


Προκλητική φωτογράφηση παικτών του ράγκμπι που τους μετέτρεψαν σε ζώα!


Όποιος έχει δει έστω και μια φορά στη ζωή του ράγκμπι θα συμφωνήσει σε αυτό: μπορεί τους κανόνες να μην τους καταλαβαίνουμε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για ένα από τα πιο σκληρά αθλήματα που υπάρχουν στο πλανήτη. Κάθε φορά που τελειώνει μια αναμέτρηση τα χτυπήματα και το αίμα είναι αυτά που κυριαρχούν, καθώς η βία έχει τον πρώτο λόγο. Και για αυτό πολλοί είναι αυτοί που αποκαλούν τους παίκτες του ράγκμπι «ζώα», γιατί ώρες-ώρες στους αγώνες σου δίνεται η αίσθηση ότι επικρατούν οι νόμοι της ζούγκλας. 
Μάλλον για αυτό το λόγο 5 γνωστοί παίκτες του αθλήματος αποφάσισαν να… δικαιώσουν τους επικριτές τους και έκαναν την πιο προκλητική φωτογράφηση της ζωής τους. Μεταμορφώθηκαν σε άγρια ζώα προκειμένου να τιμήσουν το safari look του φετινού Marriott London Sevens World Series. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαΐου και μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί περισσότερα από 80.000 εισιτήρια. 
Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.











http://www.koolnews.gr/

Σοκαριστική φωτογραφία μωρού έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο


Σοκ προκαλεί μια φωτογραφία που έχει κατακλύσει σήμερα το διαδίκτυο.

Χιλιάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων την ποστάρουν στα προφίλ τους.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για παλιά ή καινούργια φωτογραφία, ούτε σε ποια περιοχή έχει τραβηχτεί.


Θρίλερ με τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης στη Βοστώνη


Όπως μετέδωσε αρχικά το CNN oι αμερικανικές Αρχές προχώρησαν σε ταυτοποίηση και συνέλαβαν έναν ύποπτο για την βομβιστική επίθεση που έλαβε χώρα στην Βοστώνη την Δευτέρα.

Την είδηση της σύλληψης επιβεβαίωσαν τα Associated Press και Fox, σε αντίθεση με το NBC και το CBS που τόνισαν ότι δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη ακόμα. ΄Οπως τελικά απεδείχθη ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει ακόμα  σύλληψη, κάτι που επιβεβαίωσε και η αστυνομία της Βοστώνης.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν «σκουρόχρωμο άνδρα».

Όπως δήλωσε νωρίτερα στο CNN μη κατονομασμένη πηγή, η οποία πρόσκειται στις διωκτικές Αρχές της Βοστώνης, οι ερευνητές έχουν πραγματοποιήσει «σημαντική πρόοδο» στις έρευνες.
Φαίνεται ότι οι αρχές επικεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο άτομο έπειτα από ανάλυση βίντεο που ελήφθη από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε παρακείμενο πολυκατάστημα.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα «σπουδαίο εύρημα», ενώ και η Boston Globe επιβεβαιώνει την είδηση αναφέροντας μάλιστα ότι οι αρχές έχουν στην κατοχή τους ένα βίντεο με τον ύποπτο να μεταφέρει μια μεγάλη μαύρη τσάντα και να την ρίχνει στο σημείο της δεύτερης έκρηξης.

Βρες ο δικό σου Ultrabook στο you.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger