Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Νίκι Μινάζ μας δείχνει τα οπίσθιά της! Ανέβασε φωτό μόνο με το στρινγκ στο Twitter [εικόνα]

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013


Έχει στο Twitter της περίπου 16.800.000 followers (κυρίως άντρες) και ξέρει πώς να τους ευχαριστεί. Η Νίκι Μινάζ ξαναχτυπά, αφήνοντάς μας άφωνους, με τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η πρώτη, μας έδειχνε τα οπίσθιά της, καθώς φορούσε μόνο ένα έντονο ροζ στρινγκ, ενώ στη συνέχεια, πόζαρε προκλητικά μπροστά από το ανοιχτό ψυγείο του σπιτιού της.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το αντρικό κοινό, τις απόλαυσε!

Έλληνας επιστήμονας απέδειξε πως τα «Χόμπιτ» υπήρχαν στην πραγματικότητα


Αποφασιστική απάντηση για την καταγωγή του Homo Floresiensis δίνει έρευνα στην οποία συμμετείχε και η ομογενής Παλαιοανθρωπολόγος Κ. Χαρβάτη

Άνθρωποι που έμοιαζαν με τα Χόμπιτ που δημιούργησε η φαντασία του Τζον Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν, έζησαν, μέχρι πριν από 17.000 χρόνια, στο νησί Φλόρες της Ινδονησίας.

Ο Homo Floresiensis ανακαλύφθηκε από ομάδα Αυστραλών και Ινδονήσιων επιστημών το 2003 και ανακοινώθηκε ως νέο είδος το 2004. Το παρατσούκλι Χόμπιτ το οφείλει στο μικρό ανάστημα του (περίπου 1 μέτρο), αλλά και στον πολύ μικρό εγκέφαλό του.

Οι επιστήμονες διχάστηκαν ως προς το αν ο Homo Floresiensis, ο οποίος έζησε από 74.000 μέχρι 17.000 χρόνια παλαιότερα, ήταν νέο είδος ανθρώπου ή αν ήταν σύγχρονος άνθρωπος, που υπέφερε από σοβαρή ασθένεια, όπως η μικροκεφαλία.

Μια αποφασιστική απάντηση στο ερώτημα ποιος ήταν ο Homo Floresiensis δίνει έρευνα, που διενήργησαν η ομογενής Παλαιοανθρωπολόγος, Κατερίνα Χαρβάτη, από το γερμανικό πανεπιστήμιο «Έμπερχαρντ Καρλς» του Τίμπιγκεν, η Κάρεν Μπάαμπ, από το πανεπιστήμιο «Στόνι Μπρουκ» της Νέας Υόρκης και ο Κίραν Μακ Νάλτι από το πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Νέο είδος ανθρώπου ή αποτέλεσμα νανισμού;

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κα Χαρβάτη οι κύριες υποθέσεις της επιστημονικής κοινότητας για την καταγωγή του Homo Florisiensis ήταν δύο. Πρώτον, ότι αποτελεί ένα άγνωστο μέχρι τώρα είδος, πιθανόν προερχόμενο από τον Homo Erectus της Ινδονησίας και μάλλον υπέστη νανισμό, που οφείλεται στην απομόνωσή του σε νησί. Αυτό το φαινόμενο, πρόσθεσε, είναι αρκετά συνηθισμένο και έχει παρατηρηθεί σε άλλα ζώα όπως ελέφαντες, ιπποπόταμοι κτλ. Αυτή τη γνώμη υποστηρίζουν οι επιστήμονες που τον ανακάλυψαν.

Η δεύτερη άποψη, όμως, αμφισβητεί το αν πραγματικά πρόκειται για νέο είδος και επισημαίνει ότι εφόσον ο Homo Floresiensis έζησε σε μια σχετικά πρόσφατη χρονική περίοδο (μέχρι και 17.000 χρόνια πριν), όταν ήδη υπήρχαν σύγχρονοι άνθρωποι σχεδόν σε όλο τον κόσμο (πλην της Αμερικής), μπορεί να αποτελεί έναν σύγχρονο άνθρωπο (Homo Sapiens), που υπέφερε από κάποια σοβαρή ασθένεια που του προκάλεσε νανισμό, καθώς και το πολύ μικρό μέγεθος του εγκεφάλου.

«Η μελέτη μας ήταν η πρώτη εκτενής μελέτη που έλεγξε και τις δύο υποθέσεις συγχρόνως συμπεριλαμβάνοντας σε μια κοινή ανάλυση και μεγάλο δείγμα αρχαϊκών ανθρώπων (Homo Erectus, Homo Heidelbergensis, Homo Heanderthalensis, κτλ) και μεγάλο δείγμα μικροκέφαλων σύγχρονων ανθρώπων, καθώς και άλλων κρανίων, με ασθένειες που έχουν προταθεί σαν πιθανές αιτίες της ιδιαίτερης ανατομίας του Homo Floresiensis», υπογράμμισε η κ. Χαρβάτη

Σύμφωνα με την ίδια, τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ξεκάθαρα ότι το κρανίο του Homo Floresiensis έχει πολύ μεγαλύτερες ομοιότητες με αρχαϊκά είδη ανθρώπων και κυρίως με τον Homo Erectus, απ' ότι με τους μικροκέφαλους (ή και άλλου τύπου παθολογίας) σύγχρονους ανθρώπους. Μπορούμε δηλαδή, όπως υπογράμμισε, να αποκλείσουμε την πιθανότητα να είναι μικροκέφαλος Homo Sapiens.

«Φυσικά δημιουργούνται νέα ερωτήματα: από ποιο είδος προήλθε και πότε εμφανίστηκε, όπως και ποιες διαδικασίες οδήγησαν στον νανισμό του. Το επόμενο βήμα της έρευνας θα πρέπει να εστιάσει σε αυτά τα ερωτήματα», κατέληξε η κ. Χαρβάτη.

http://www.koolnews.gr/

Ισπανός κατανάλωσε 7 λίτρα μπίρας μέσα σε 20 λεπτά και πέθανε!


Ένας 46χρονος Ισπανός ο οποίος λάμβανε μέρος σε έναν διαγωνισμό κατανάλωσης μπίρας πέθανε αφού κατανάλωσε επτά λίτρα του ποτού αυτού όπως ανέφεραν ισπανικά μέσα ενημέρωσης σήμερα.

Οι κανόνες του διαγωνισμού, που γινόταν στην Χέα ι Τρούγιολς στη νότια επαρχία Μούρθια την Πέμπτη, όριζαν ότι οι συμμετέχοντες έπρεπε να πιουν όση περισσότερη μπίρα μπορούσαν μέσα σε 20 λεπτά.

Ο Χοακίν Χ. Α., φύλακας σε νοσοκομείο, κέρδισε τον διαγωνισμό καταναλώνοντας επτά λίτρα μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα. Όμως κατόπιν άρχισε να κάνει εμετό, λιποθύμησε και εξέπνευσε ενώ διακομιζόταν στο νοσοκομείο.

Το πανηγύρι στο χωριό στο πλαίσιο του οποίου γινόταν ο διαγωνισμός ακυρώθηκε. Οι δημοτικές αρχές στην πόλη Χέα ι Τρούγιολς κήρυξαν τριήμερο πένθος.

Δείτε το ΚΑΥΤΟ τζιν σορτσάκι που φόρεσε η Ελεονώρα Μελέτη για να εκφωνήσει το δελτίο ειδήσεων!


Το πλάνο της τηλεόρασης είναι μέχρι τη μέση...

Τι κρύβεται, όμως, κάτω από γραφείο όπου η Ελεονώρα Μελέτη εκφωνεί τις ειδήσεις; Την απάντηση την έδωσε η ίδια παρουσιάστρια που ξέρει να παίζει με τα social media.

Η Μελέτη, λοιπόν, ανέβασε στο instagram φωτογραφία της με καuτό τζιν σορτσάκι κι αθλητικό παπούτσι με τη λεζάντα «έτοιμη για δελτίο ειδήσεων».

Γενικότερα, η Μελέτη φροντίζει να δίνει τροφή για σχόλια μέσω των φωτογραφιών της. Φωτογραφιών όπως αυτή την ώρα της γυμναστικής με τον personal trainer σε ολίγον παρεξηγήσιμη πόζα ή εκείνη από μια «απλή», όπως είπε βόλτα στα Αναφιώτικα. Απλή με δωδεκάποντο, βαθύ ντεκολτέ, και ακόμα πιο βαθύ σκίσιμο.


Η αγάπη για τα γλυκά φανερώνει και αδυναμία στο αλκοόλ

Οι γλυκατζήδες φαίνεται πως έχουν και μια ακόμη μεγάλη αδυναμία: το αλκοόλ. 

 Η μεγάλη αγάπη για τα γλυκά μπορεί να αποτελεί δείκτη εξίσου μεγάλης προτίμησης προς το αλκοόλ σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό έντυπο Alcoholism: Clinical & Experimental Research.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν λειτουργικές μαγνητικές τομογραφίες εγκεφάλου για να εξετάσουν τον εγκέφαλο 16 νεαρών ενηλίκων ενώ έπιναν νερό ή ένα πολύ γλυκό μείγμα με νερό. Στη συνέχεια η εγκεφαλική τους δραστηριότητα συγκρίθηκε με εκείνη του εγκεφάλου τους όταν έπιναν αλκοόλ.

Παρατηρήθηκε ότι με την κατανάλωση του γλυκού νερού ενεργοποιούνταν μια συγκεκριμένη περιοχή του συστήματος ανταμοιβής του εγκεφάλου η οποία σχετίζεται και με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι η έντονη αντίδραση του εγκεφάλου στις γλυκιές γεύσεις μπορεί να είναι ένας ισχυρός δείκτης αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης αλκοολισμού σημειώνουν οι ερευνητές στα συμπεράσματα της έρευνάς τους.

Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μελετάται η σχέση μεταξύ της προτίμησης για αλκοόλ και γλυκά ωστόσο οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτή είναι η πρώτη έρευνα που διερευνά την εν λόγω σχέση λεπτομερώς στον ανθρώπινο εγκέφαλο και αποκαλύπτει μια ιδιαίτερη περιοχή του εγκεφάλου που εμπλέκεται περισσότερο στην κωδικοποίηση της αξίας που δίνεται σε ευχαριστήσεις όπως τα γλυκά και το αλκοόλ.

Πρακτικά σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα ο τρόπος αντίδρασης του εγκεφάλου στα γλυκά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για να διερευνηθούν οι διαφορές στο κέντρο ανταμοιβής του εγκεφάλου όσων κινδυνεύουν από αλκοολισμό.

Πηγή: vita.gr

Ανήθικες προτάσεις είχε δεχθεί η Έφη Παπαθεοδώρου!


Ανήθικες προτάσεις είχε δεχθεί στα νιάτα της η αγαπημένη ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου, όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Super TV». 

«Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε αυτά. Με ενόχλησε, με σόκαρε, με θύμωσε. Δεν είχα σχέση με όλα αυτά. Ανήκουν πια στο παρελθόν. Εκείνο που μετράει είναι τι έργο κάνεις στο τέλος, τι μένει από εσένα», εξήγησε. «Εγώ είχα παράλληλα και το γράψιμο και όταν δεν έπαιζα εκφραζόμουν με την πένα», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός που έμεινε αξέχαστη ως «Θεοπούλα» στη σειρά «Παρά πέντε», παραδέχθηκε πως στη διάρκεια της καριέρας της έχει δεχθεί πόλεμο, χαρακτηρίζοντάς τον «αναπόφευκτο». 

«Αν είσαι καλός ηθοποιός δεν έχεις τα μέσα και δεν κάνεις αβαρίες στην προσωπική σου ζωή, συμβαίνουν αυτά. Τα ξέρουμε τώρα. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτά έχει ο χώρος...», τόνισε.

Ψάχνεις κάποια να την εμπιστεύεσαι...

Δείτε τη Demy με μαγιό πιο όμορφη από ποτέ! (photo)

Η Demy, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, ...πόζαρε για το φακό γνωστού μηνιαίου περιοδικού. Η νεαρή τραγουδίστρια, που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον αγαπημένο της Άκη Πετρετζίκη στα νησιά του Αιγαίου, έκανε... ένα διάλειμμα για να φωτογραφηθεί με το μαγιό της.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο λογαριασμό της στο Twitter γράφοντας “Life’s a beach and I’m just playing in the sand #forma #photoshoot”…

4 κόλπα… που θα σας κάνουν να κερδίσετε λίγη βενζίνη παραπάνω!


1.Γεμίστε το όχημά σας νωρίς το πρωί. 
Γιατί η θερμοκρασία εδάφους είναι χαμηλή.Σ’ όλα τα πρατήρια βενζίνας οι δεξαμενές είναι υπόγειες… Άρα, όσο πιο κρύο είναι το έδαφος, τόσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα του καυσίμου. Αν γεμίσετε απόγευμα, ή βράδυ, το λίτρο σας δεν θα είναι ακριβώς 1 λίτρο.

2.Όταν γεμίζετε ο ίδιος-ίδια σε self service-πρατήριο, μην βάζετε την αντλία στην υψηλή ταχύτητα. Απ’ τις τρείς ταχύτητες/στάδια, – χαμηλό στάδιο, μεσαίο κι ψηλό,- το χαμηλό ελαχιστοποιεί τους ατμούς που δημιουργούνται απ’ την βενζίνη. Σ’ όλες οι μάνικες προκαλείται μια επιστροφή ατμού. Εάν γεμίζετε στο γρήγορο, ένα μέρος του καυσίμου, που πηγαίνει στο ρεζερβουάρ γίνεται ατμός βενζίνης.Αυτός ο ατμός απορροφάται επάνω, γυρίζει πίσω στην υπόγεια δεξαμενή του βενζινάδικου κι έτσι στην πραγματικότητα παραλαμβάνετε λιγότερο καύσιμο.

3.Ένα απ’ τα σημαντικότερα είναι να κάνετε ανεφοδιασμό, όταν το απόθεμα βενζίνης σας είναι περίπου στη μέση. Διότι, όσο περισσότερο καύσιμο έχετε στο ρεζερβουάρ, τόσο λιγότερος αέρας υπάρχει στο διαθέσιμο χώρο του. Η βενζίνη εξατμίζεται γρηγορότερα απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

4.Εάν την ώρα που εισέρχεστε, δείτε ότι γίνεται ανεφοδιασμός του βενζινάδικου από βυτιοφόρο,μην γεμίζετε. Είναι πολύ πιθανό το καύσιμο να έχει ανακατευτεί κατά τον ανεφοδιασμό και να πάρετε μαζί τα ακάθαρτα συστατικά, που συνήθως κάθονται στον πάτο της δεξαμενής.

H φωτογραφία της Βεργκάρα που τρέλανε το διαδίκτυο


Η Σοφία Βεργκάρα είναι σέxυ και ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό σε κάθε της εμφάνιση με ή χωρίς ρούχα.

Εκείνη ξέρει καλά πως να διατηρεί τον μύθο της..



Το ΄ξερες; Τι παθαίνει το ανθρώπινο σώμα στον καύσωνα;

Το φετινό καλοκαίρι είναι θερμό για πολλές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου. 

Ενδεικτικά: στο Φοίνιξ των ΗΠΑ η θερμοκρασία χτύπησε 48άρι. Όπως λένε οι ειδικοί, οι 42 βαθμοί είναι ικανοί να προκαλέσουν εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε όποιον παίρνει την τολμηρή απόφαση να περπατήσει ξυπόλητος στην άσφαλτο.

Ως καύσωνας, ορίζεται μια περίοδος θερμοκρασιών που ξεπερνούν τους 32 βαθμούς Κελσίου, για περισσότερο από 3 ημέρες. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι προειδοποιήσεις των αρχών για αυξημένα μέτρα προσοχής εκ μέρους των κατοίκων, είναι συνήθεις-και πολύ λογικά. Ακόμα και τα υγιή άτομα κινδυνεύουν κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα.

Όπως αναφέρει σχετικά ο διευθυντής του Κέντρου Duke για την Υπερβαρική Ιατρική και την Περιβαλλοντική Φυσιολογία, Claude Piantadosi, ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι φτιαγμένος ώστε να παραμένει επί μακρόν σε θερμοκρασίες που ξεπερνούν κατά πολύ την εσωτερική των 37 βαθμών Κελσίου.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το σώμα παραμένει δροσερό όταν αποβάλλει την υπερβάλλουσα ενέργεια με τη μορφή θερμότητας προς το περιβάλλον. Αυτό το πετυχαίνει καταρχήν με την αγωγιμότητα-τη μεταφορά θερμικής ενέργειας στην επιφάνεια του δέρματος, είτε με τη μεταγωγή-τη μεταφορά της θερμικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα. Όσο αυξάνεται η θερμοκρασία, τόσο δυσκολότερη είναι η αποβολή της θερμότητας. Καθώς η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 βαθμούς, η διαδικασία αντιστρέφεται και η εξωτερική θερμότητα εισβάλλει κυριολεκτικά στο σώμα. Στο σημείο αυτό, αναλαμβάνει η εφίδρωση. Καθώς ο υγρός ιδρώτας θερμαίνεται, τα μόρια γίνονται περισσότερο ενεργά και τελικά μετατρέπονται σε νερό που εξατμίζεται, αφαιρώντας περαιτέρω θερμότητα από τον οργανισμό. Ωστόσο, οι συνθήκες υψηλής υγρασίας καθιστούν τον μηχανισμό αυτό αναποτελεσματικό, καθώς ο ιδρώτας δε μπορεί να εξατμιστεί όταν η ατμόσφαιρα είναι ήδη υγρή.

Αντίθετα, ο ξηρός αέρας της ερήμου μπορεί να είναι λιγότερο επιβαρυντικός, καθώς το ξερό κλίμα επιτρέπει την εξάτμιση του ιδρώτα του δέρματος. Αυτό αποτελεί και το μόνο λόγο που οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώνουν σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών. Όμως με την εφίδρωση, το σώμα αποβάλλει και άλατα, τα οποία χρειάζονται αρκετό χρόνο προκειμένου να αναπληρωθούν. 

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα, όσοι εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες θα πρέπει να πίνουν τόσο νερό, ώστε να ουρούν με τη συνήθη συχνότητα. Αντίθετα, μια σκούρα απόχρωση των ούρων αποτελεί ένδειξη αφυδάτωσης. Εναλλακτικά, μπορεί κάποιος να διαλύσει ένα κουτάλι ζάχαρη και ένα κουτάλι αλάτι σε ένα λίτρο νερό. Το αλάτι θα αναπληρώσει τα χαμένα άλατα ενώ η ζάχαρη θα βοηθήσει τη μεταφορά του στα εντερικά τοιχώματα.

Η μειωμένη κατανάλωση νερού σε ακραίες τιμές θερμοκρασίας, οδηγεί σε αφυδάτωση. Αυξάνεται η ροή του αίματος στο δέρμα, καθώς και η εφίδρωση. Η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται, ενώ η παρατεταμένη παραμονή σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών μπορεί βαθμιαία να προκαλέσει ηλίαση, μη αναστρέψιμη βλάβη των οργάνων και θάνατο. Κάποιος εξοικειωμένος με πολύ θερμά κλίματα, τείνει να ιδρώνει περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο, αυξάνοντας όμως έτσι και τις ανάγκες του σε νερό. Καθώς αυξάνεται η εσωτερική θερμοκρασία του σώματος, αυξάνεται ο ρυθμός της καρδιάς, μειώνεται η ροή του αίματος και τα εσωτερικά όργανα εμφανίζουν δυσλειτουργίες. Το σώμα αρχίζει να διαμοιράζει το ελάχιστο νερό στα σημεία που έχουν την περισσότερη ανάγκη-ή είναι περισσότερο καίρια. Η συστολή της ροής του αίματος αφορά συνήθως το έντερο, το συκώτι, τα νεφρά και η αίσθηση είναι εξαιρετικά δυσάρεστη. Παράλληλα, η καρδιά χτυπά όλο και πιο δυνατά και γρήγορα, προκειμένου να στείλει ελάχιστο όγκο αίματος σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία, με αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα το θάνατο των οργάνων. Υπό ακραίες συνθήκες, η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει ακόμα και λιγότερο από μια ώρα.

Τέλος, ο εγκέφαλος επηρεάζεται σοβαρά από τη μειωμένη κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που εξηγεί και γιατί συχνά οι άνθρωποι που έχουν πάθει καταπληξία από τη ζέστη παίρνουν λανθασμένες, συχνά μοιραίες αποφάσεις.

To ΄ξερες; Γιατί τα πουλιά πετούν σε σχηματισμό V;

Ο σημαντικότερος λόγος που τα πουλιά πετούν σε σχηματισμό V αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο τρόπος με τον οποίο ο αέρας περνά από τα φτερά των πουλιών δημιουργεί μια μικρή αεροδυναμική ανυψωτική δύναμη πίσω από το καθένα, διευκολύνοντας τις πτητικές επιδόσεις. Γι' αυτό κάθε πουλί πετά ελαφρώς ψηλότερα από αυτό που προηγείται.

Ένα πουλί που θα απομακρυνθεί από το σχηματισμό, θα υποστεί μεγαλύτερη αντίσταση από τον αέρα. Ο ενδιάμεσος χώρος που βρίσκεται στα δύο σκέλη του V θεωρείται πλεονεκτική θέση, αλλά το σμήνος δεν ανέχεται τα πουλιά που θα προσπαθήσουν να εισχωρήσουν εκεί.

Οι μόνιμοι κρωγμοί και η συνεχής ανταλλαγή ηχητικών μηνυμάτων από τα πουλιά που βρίσκονται πίσω προς αυτά που προηγούνται, πρέπει να ερμηνευθούν και ως ανάγκη εκδίωξης των λαθρεπιβατών.

Ένας άλλος λόγος, είναι ο έλεγχος του ενός από το άλλο, καθώς η θέση κάθε πουλιού στο σχηματισμό αντιπροσωπεύει και την αντίστοιχη στην ιεραρχία της ομάδας.

Το 2001, Γάλλοι επιστήμονες μέτρησαν τους καρδιακούς παλμούς πελεκάνων που είχαν εκπαιδευτεί να πετούν πίσω από ένα πλοίο ή ένα αεροπλάνο. Οι μετρήσεις κατέδειξαν πως τα πουλιά σε σχηματισμό V καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. Όπως διαπιστώθηκε, χτυπούσαν αραιότερα τις φτερούγες τους, απολαμβάνοντας τον περισσότερο χρόνο την αιώρησή τους.

Αυτή η γυναίκα μαχαίρωσε το γείτονα επειδή γνώριζε ότι εκείνη είχε κάνει σεx με... τον γάτο της!


Η 23χρονη Kristina Michelle Brown επιτέθηκε με μαχαίρι στον 72χρονο γείτονά της Elmer Morrison επειδή εκείνος γνώριζε το μυστικό της... 

Η νεαρή, όπως είπε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, επιτέθηκε στον Morrison επειδή ο άνδρας γνώριζε και είχε πει σε όλη τη γειτονιά ότι η κοπέλα είχε κάνει σε σεx με τον γάτο της!

Η κοπέλα, η οποία μοιράζετε το σπίτι της στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ με αρκετά ζώα, είχε έρθει σε σεxουαλική επαφή με τον γάτο, αναφέρει η The Sun.

Καθώς το νέο είχε κυκλοφορήσει στη γειτονιά, η κοπέλα θεώρησε ότι ο 72χρονος το είχε διαδώσει...

Οι αρχές την συνέλαβαν.

Μην πετάς τις φλούδες από τα εσπεριδοειδή! Δες σε τι χρησιμεύουν…


Αφού απολαύσεις το αγαπημένο σου, δροσερό φρουτάκι, φύλαξε τις φλούδες του για τέλεια μυρωδιά στο σπίτι!...

Άφησε τα μυρωδικά κεριά, τα αρωματικά χώρου και τα στικ. Υπάρχει πολύ πιο απλός τρόπος να κάνεις ολόκληρο το σπίτι να μοσχοβολάει!
Πώς;
-Κράτησε τις φλούδες από πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, γκρέιπφρουτ και βάλε τις σε ένα ταψάκι στο φούρνο ή στο γκριλ.
-Με ανοιχτό το πορτάκι του φούρνου, άφησε τις φλούδες για 1-2 λεπτά και μόλις αρχίσουν να καίγονται λίγο και να μυρίσει ο χώρος, βγάλε τις.
-Μέσα σε 2 λεπτά όλες οι δυσάρεστες μυρωδιές θα έχουν εξαφανιστεί και το σπίτι θα μυρίζει φρεσκάδα!

- See more at: http://www.gkourou.com/



Στα 16 της κέρδισε 2,2 εκατ. ευρώ αλλά αποδείχθηκαν κατάρα....


Τα λεφτά λένε δεν φέρνουν την ευτυχία! Ίσως και να έχουν δίκιο… 

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα η Callie Rogers από τη Βρετανία  η οποία μπορεί στα 16 της να έγινε η νεότερη νικήτρια του τζακ ποτ στη λοταρία κερδίζοντας σχεδόν 2,2 εκατομμύρια ευρώ αλλά μονο ευλογία δεν αποδείχθηκαν! 

Από τότε η μια κατάρα διαδεχόταν την άλλη! Η Rogers παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξόδεψε τα περισσότερα από τα κέρδη της σε πάρτι, ναρκωτικά, πλαστικές επεμβάσεις, διακοπές και δώρα. 

Μάλιστα, με τόσα χρήματα ένιωθε τόσο  μόνη και ευάλωτη που οδηγήθηκε μέχρι και σε απόπειρα αυτοκτονίας. 

Δέκα χρόνια μετά το υπέρογκο ποσό που κέρδισε στην τράπεζα έχει μόνο 2.300 ευρώ!  Ναι καλά διαβάσατε!

Πλέον σπουδάζει για να γίνει νοσοκόμα και η μόνη σπατάλη που αντέχει είναι να παραγγέλνει φαγητό το βράδυ της Παρασκευής. Ζει με τον 34χρονο σύντροφό της και τον γιο τους στην περιοχή Cumbria, ενώ έχει κι άλλα δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση της. «Δεν μπορώ να το πιστέψω πως πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που κρατούσα εκείνη την τεράστια επιταγή», λέει.

Τώρα, όπως λέει η ίδια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

«Μοιάζει ένας αιώνας πριν. Ήμουν πολύ μικρή, ήταν πολλά λεφτά για κάποιον στην ηλικία μου. Ακόμα κι αν λες πως η ζωή σου δεν θα αλλάξει, αλλάζει, και πολλές φορές όχι προς το καλύτερο. Όλο αυτό σχεδόν με διέλυσε αλλά ευτυχώς τώρα είμαι πιο δυνατή. Προσπαθώ να ξεχάσω τα πάνω και τα κάτω που είχα και να νιώσω σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος» και προσθέτει: « Ξαφνικά έγινα μια τοπική διασημότητα, οι άνθρωποι με πλησίαζαν στην παμπ κι ένιωθα πως έπρεπε να τους κεράσω όλους ποτά. Δεν ήξερα ποιον να εμπιστευτώ», θυμάται. «Για κάποιο διάστημα περιπλανιόμουν χωρίς στόχους. Τώρα έχω τη δουλειά μου και τη φροντίδα της οικογένειάς μου».

Νέο υπόπτο δημοσίευμα για την Ελλάδα από τους New York Times


«Αν ρίξεις έναν βάτραχο σε νερό που βράζει θα πηδήξει αμέσως έξω. Αν όμως ζεστάνεις το νερό σιγά σιγά τότε ο βάτραχος θα περιμένει υπομ

ονετικά να βράσει μέχρι θανάτου».

Με αυτά τα λόγια η αμερικανική εφημερίδα New York Times περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα την οποία παρομοιάζει με καζάνι που βράζει.

Σύμφωνα με τους NYT η Ελληνική δημοκρατία είναι σαν τον βάτραχο που βράζει, εξαιρετικά αποδυναμωμένη από τις πελατειακές σχέσεις και την κατάχρηση εξουσίας, πληγωμένη από τα πέντε χρόνια της ύφεσης και της λιτότητας και πλέον... σε μεγάλο κίνδυνο.

Οι New York Times γράφουν πώς η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά γίνεται όλο και πιο απολυταρχική, περνώντας νόμους με διατάγματα, έχοντας τάσεις προς την άκρα Δεξιά.

Η εφημερίδα προειδοποιεί ότι η οικονομική λιτότητα οδηγεί αυτόματα σε έλλειμμα δημοκρατίας, ενώ αναφέρεται σε αυτό το σημείο στα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Οι NYT αναφέρονται ακόμη στο «λουκέτο» στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι «ξύπνησε μνήμες με τανκς» σε πολλούς.

«Στα εφτά χρόνια της δικτατορίας πολλοί Έλληνες έβλεπαν την Ευρώπη ως ελπίδα για εκείνους. Η αλήθεια είναι ότι πολλές ευρωπαϊκές οργανώσεις υπερασπίστηκαν τη δημοκρατία. Ωστόσο, σήμερα, οι πολιτικοί της ΕΕ, τα οικονομικά ιδρύματα και οι συνεταίροι τους στο ΔΝΤ ενδιαφέρονται μόνο να κλείνουν τρύπες στον ισολογισμό, παρά το κόστος σε ανθρώπινες ζωές και σε πολιτικές ελευθερίες», γράφει η εφημερίδα.

Πάνω από το ένα τέταρτο του πληθυσμού -62% από αυτούς είναι κάτω από 25 ετών- είναι ήδη άνεργοι, συνεχίζει και προσθέτει ότι αυτή την εβδομάδα οι δανειστές ζήτησαν από την Ελλάδα να προχωρήσει σε 12.500 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Κατά τους NYT, oι μεταρρυθμίσεις φαίνονται ως απελπιστική προοπτική, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα δύο κόμματα που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία ήταν εκείνα που «καλλιέργησαν πρώτα το σάπιο σύστημα» και οι Έλληνες, απελπισμένοι από τη συνεχιζόμενη ύφεση και οργισμένοι με τους πολιτικούς είναι σήμερα ανήμποροι να φανταστούν το μέλλον.

«Το νερό ζεσταίνεται, ο βάτραχος πέφτει σε βαθύ ύπνο και στη συνέχεια σε κώμα. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας η Ευρώπη έμοιαζε ένα ασφαλές μέρος, έξω από την κατσαρόλα. Τώρα η Ευρώπη είναι αυτή που ανεβάζει τη θερμοκρασία» καταλήγουν οι NYT.

Πηγή: protothema.gr



O μύθος της Area 51


H Αrea51, μια περιοχή για την οποία γράφτηκαν αρκετά βιβλία, έγιναν πολλές ταινίες και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ακόμα και για βιντεοπαιχνίδι. Ένα απομονωμένο μέρος κοντά στο Λας Βέγκας, στην  πολιτεία Νεβάδα, το οποίο εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να κρύβει ένα μυστήριο. Πρόκειται άραγε για την περιοχή όπου έκρυβαν οι Αμερικάνοι τα συντρίμμια ενός UFO; Ήταν τελικά ο πυρήνας των τεχνολογικών πειραμάτων της Αμερικής; Aποτελεί μήπως την έκταση που για πολλά χρόνια οι κυβερνήσεις της χώρας προσποιούνταν ότι αγνοούν την ύπαρξή της; Ένα μέρος με πολλά ερωτηματικά, και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για τους λάτρεις των εξωγήινων και των θεωριών συνωμοσίας, αλλά για τους πάντες.

Η ιστορία ξεκινά στα μέσα περίπου του περασμένου αιώνα. Στις 8 Ιουλίου του 1947 και ένα δελτίο Τύπου με την υπογραφή του Στρατηγού Γουίλιαμ Μπλάνσαρντ είναι αρκετό για να βάλει στο λεξιλόγιο των αμερικανών τον όρο «ιπτάμενος δίσκος». Συντρίμμια από ένα UFO βρίσκονται όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ρόσγουελ.

Τότε, όλοι σχεδόν πίστεψαν ότι οι αμερικάνικες αρχές και υπηρεσίες έκρυψαν σε μία περιοχή τα απομεινάρια του σκάφους, με στόχο να μην βγει στη δημοσιότητα κανένα στοιχείο που θα επιβεβαίωνε τον Στρατηγό Μπλάνσαρντ. Υποστήριξαν πως η κυβέρνηση, θέλησε να χτίσει σε ένα απόμερο και κρυφό μέρος, τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εγκαταστάσεις. Το σημείο όπου θα αποτελούσε τον πυρήνα των σπουδαιότερων τεχνολογικών πειραμάτων και μυστικών του πλανήτη.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, τα αρμόδια όργανα της αμερικάνικης κυβέρνησης, θα έκαναν τα πάντα για να μην μάθει κανείς το που ακριβώς βρισκόταν. Υπόγεια τούνελ που ένωναν μυστικές τοποθεσίες. Κρυφοί διάδρομοι που περιείχαν αποθήκες γεμάτες με εξωγήινη τεχνολογία. Ο κόσμος είχε βάλει στο μυαλό του τα πάντα και κάπως έτσι, γεννήθηκε ο μύθος της Area 51, μία ιστορία που κεντρίζει το ενδιαφέρον εκατομμύρια ανθρώπων μέχρι σήμερα. Κοντά στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η μυστική υπηρεσία πληροφοριών της Αμερικής, η CIA, αποφασίζει να συνεργαστεί με την εταιρία Lockheed, με στόχο την ανάπτυξη νέων, υψηλής τεχνολογίας αεροσκαφών.

Αυτό που ήθελαν ήταν να κατασκευάσουν αεροσκάφη τα οποία θα είχαν τη δυνατότητα να πετάξουν σε πολύ μεγάλο ύψος ώστε να χρησιμοποιηθούν σε κατασκοπευτικές αποστολές. Ήταν απαραίτητο όμως, να βρεθεί μία περιοχή στην οποία θα γίνονταν οι δοκιμές. Λίγο έξω από το Λας Βέγκας, κοντά στην περιοχή Groom Dry Lake στην πολιτεία Νεβάδα, αποφασίζουν ότι μία τεράστια έκταση πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Την ονομάζουν Area51. Κατασκευάστηκε το 1947 και κόστισε ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Σαράντα χρόνια μετά, εν έτη 1985, χτίζονται νέες εγκαταστάσεις που αυξάνουν το συνολικό κόστος στα τέσσερα δισεκατομμύρια. Για πολλά χρόνια οι χαρτογράφοι δεν συμπεριλαμβάνουν τις εγκαταστάσεις σε κανέναν χάρτη. Απαγορεύεται αυστηρώς, κάθε πτήση στον εναέριο χώρο πάνω από τη περιοχή για όλα τα εμπορικά ή στρατιωτικά αεροσκάφη, εκτός από αυτά που ανήκαν στη ίδια τη βάση. Μία περιοχή «φάντασμα», καλά κριμένη και ένα μεγάλο μυστήριο να πλανάται από τα πρώτα μόλις χρόνια της δημιουργίας της. Μία περιοχή που αποτέλεσε τον πυρήνα των δοκιμών συμβατικών όπλων από την πολεμική αεροπορία.

Το κατασκοπευτικό αεροπλάνο U-2, πολλά αεροσκάφη, όπως το U2, F-111, F-15, F-117 stealth, B-1, B-52, B-2 και το Aurora -που είναι το πρώτο συμβατικό αεροπλάνο που θα βασιζόταν σε εξωγήινη τεχνολογία- κατασκευάστηκαν στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Σύντομα έρχονται και οι πρώτες μαρτυρίες που κάνουν λόγο για προγραμματισμένες δοκιμαστικές πτήσεις εξωγήινων αεροσκαφών.

Ο Μπομπ Λαζάρ, ιδιοκτήτης ενός κοντινού ράντζο, ήταν ο πρώτος που ισχυρίστηκε ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στην Area51. Πολλοί ειδικοί έρχονται να υποστηρίξουν ότι πράγματι, στην περιοχή γίνονταν εκπαιδευτικές πτήσεις με αεροσκάφη της Αμερικάνικης πολεμικής αεροπορίας. Κάποια από αυτά, είχαν παράξενο σχήμα για την εποχή, και γι' αυτό φαίνονταν σπάνια και εξωγήινα στο απαίδευτο μάτι κάθε περαστικού.

Λίγο αργότερα έρχονται στο φως διάφορες μηνύσεις που κατέθεσαν πρώην υπάλληλοι της Αrea51, οι οποίοι κάνουν λόγο για τραυματισμούς, ακόμα και θανάτους που προκλήθηκαν από παράνομες πρακτικές απόρριψης αποβλήτων. Μία άκρως καρκινογόνα περιοχή, που για πολλές δεκαετίες θεωρήθηκε υπεύθυνη για το θάνατο από καρκίνο πολλών κατοίκων των γύρω περιοχών.

Μόλις πρόσφατα, και ενώ όλοι οι τότε πρόεδροι αμφισβητούσαν την ύπαρξη της περιοχής, ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον τον Σεπτέμβριο του 1995, υπέγραψε ένα Εκτελεστικό Διάταγμα, με το οποίο απάλλασσε την Area51 από τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς. Ένα διάταγμα που στην ουσία αποτελεί την πιο επίσημη παραδοχή της ύπαρξης της Area 51 από την κυβέρνηση και αναφέρεται στην Area51 ως «τοποθεσία επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας κοντά στη λίμνη Γκρουμ της Νεβάδα».

Για δεκαετίες, η περιοχή 51 παρέμενε κρυμμένη σχεδόν από τους πάντες. Κανένας δεν γνώριζε που βρισκόταν. Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από τριάντα χρόνια μέχρις ότου το 1988 ένας σοβιετικός δορυφόρος να καταφέρει να φωτογραφήσει τη βάση. Διάφορες εφημερίδες και περιοδικά πήραν τις φωτογραφίες και τις δημοσίευσαν. Παρόλα αυτά, η απόκρυψη της βάσης παραμένει υψίστης σημασίας. Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει προστατευθεί από μηνύσεις εργαζομένων για λόγους «εθνικής ασφάλειας».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βιβλίο της Annie Jacobsen με τίτλο «AREA 51: An Uncensored History of America's Top Secret Military Base». Περιέχει αποκλειστικές αδημοσίευτες φωτογραφίες, συνεντεύξεις και ντοκουμέντα, κάνοντας με αυτό τον τρόπο μία αναδρομή στο μύθο αυτής της περιοχής.

tvxs.gr

Ποιο είναι άραγε το χειρότερο ζώδιο για σχέση;




Διαβάστε για το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και σίγουρα θα σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες...
ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι από τα ζώδια που συνήθως ζηλεύουν πολύ το ταίρι τους και παρασύρεται εύκολα σε εκδηλώσεις οργής που μπορεί αργότερα να τις...μετανιώσει.
Όπως και μπορεί να παρασυρθεί από ένα περαστικό πάθος με πιθανότητα η απιστία του αυτή να τραυματίσει ανεπανόρθωτα τη μόνιμη σχέση του. Έχει μια τάση να επιμένει να γίνονται τα πράγματα με το δικό του τρόπο και να μην αλλάζει εύκολα γνώμη. Τουλάχιστον όμως δεν του λείπει η δυνατότητα επικοινωνίας και σίγουρα δεν κρατά απωθημένες επιθυμίες και καταπιεσμένα συναισθήματα. Επίσης δεν είναι ο τύπος που θέλει να γίνεται «αυτοκόλλητος» με τον σύντροφό του και προτιμά να λειτουργούν ανεξάρτητα σε διάφορες δραστηριότητές τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν ο Ταύρος μπορούσε να έχει δεμένο επάνω του το ταίρι του, ώστε να μην αποχωρίζονται στιγμή, πιθανόν να ικανοποιούσε σε κάποιο βαθμό την ακόρεστη κτητικότητά του. Αυτό σημαίνει ότι στις σχέσεις του η ζήλια μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό πρόβλημα. Έχει πολύ ανεπτυγμένη την έννοια της κοινής ζωής και των επιδιώξεων για το μέλλον. Μερικές φορές η επικοινωνία μαζί του γίνεται δύσκολη, ιδίως όταν δεν εκφράζει άμεσα τη δυσαρέσκεια που του έχουν προκαλέσει καταστάσεις. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου δίνουν μεγάλη σημασία στα οικονομικά ζητήματα και η μάλλον «σφιχτή» αντιμετώπισή τους ως προς το χρήμα ενδεχομένως να αποτελεί σημείο τριβής, αν ο σύντροφός τους έχει άλλη προσέγγιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην πλειοψηφία τους οι Δίδυμοι είναι άκρως επικοινωνιακοί τύποι μέσα στη σχέση και δεν κρατάνε απωθημένα και ανομολόγητα συναισθήματα ή απόψεις. Αντίθετα όμως, μπορεί με την ευφράδεια και την ετοιμότητα λόγου τους να κάνουν τον σύντροφό τους να αισθάνεται «καπελωμένος». Συνήθως ο Δίδυμος δεν είναι ιδιαίτερα ζηλότυπος ή κτητικός και θέλει ο καθένας από τους δυο στο ζευγάρι να έχει ένα προσωπικό κομμάτι ζωής. Δεν φημίζεται όμως για την αντίστασή του στην απιστία, που μπορεί να την διαπράξει ακόμα και… για πλάκα. Θέλει να υπάρχουν προοπτικές στη σχέση του και δεν του αρέσουν οι προστριβές για τα οικονομικά, αν και συχνά εκείνος γίνεται η αιτία τους, με τους κακούς χειρισμούς του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που τα δίνουν όλα για την επιτυχία και τη μακροημέρευση μιας σχέσης. Γι’ αυτό και τους είναι αδιανόητο, εφόσον αγαπιούνται με κάποιον, να μην υπάρχουν πλάνα για το κοινό μέλλον. Θέλουν να μοιράζονται όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες με τον σύντροφό τους, κινδυνεύοντας να πέσουν στην παγίδα της ασφυκτικής προσκόλλησης. Πολλές φορές θεωρούν ότι ο άλλος πρέπει να μαντεύει τι τους έχει ενοχλήσει ή κρατάνε απωθημένα συναισθήματα παραμέλησης και ζήλιας. Ή εκφράζουν τα παράπονά τους με μάλλον επιθετικό τρόπο. Στα οικονομικά έχουν συνήθως συντηρητική και συγκρατημένη προσέγγισή, με κύριο άξονα την ασφάλεια της οικογενειακής τους ζωής.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι συνήθως το είδος του ανθρώπου που, όχι μόνο δεν κρατά απωθημένα συναισθήματα, αλλά εκφράζει αυτό που νιώθει, θέλει ή σκέφτεται, πολλές φορές με πληθωρικό τρόπο. Έτσι, η επικοινωνία μέσα στη σχέση δεν είναι πρόβλημα γι’ αυτόν. Το πρόβλημα μπορεί να είναι η κτητικότητά του και μερικές φορές η επιθυμία του να έχει στα πάντα το «πάνω χέρι». Εκτιμά την ανεξαρτησία και την ελευθερία των κινήσεων, φτάνει οι δραστηριότητες του συντρόφου του να μην προκαλούν τη ζήλια του, πράγμα όχι και τόσο σπάνιο. Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να αποτελέσουν μια αιτία διαφωνιών στη σχέση του, δεδομένου ότι ο ίδιος έχει συχνά μια υπερβολικά απλόχερη αντιμετώπιση του χρήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος επικοινωνεί περισσότερο μέσα από επιχειρήματα παρά εκφράζοντας συναισθήματα που μπορεί να τον δείξουν ευάλωτο. Το γεγονός αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και αποξένωση σε έναν σύντροφο που αντιλαμβάνεται διαφορετικά την επικοινωνία. Παράλληλα και ο ίδιος είναι πιθανό να συσσωρεύσει απωθημένα μέσα στη σχέση. Θέλει να έχει κοινές προοπτικές για το μέλλον, όπως και να μοιράζεται ενδιαφέροντα με τον σύντροφό του, ωστόσο του αρέσει να έχει ο καθένας και τη δική του ζωή. Τα οικονομικά είναι για εκείνον ένα θέμα ζωτικής σημασίας και προτιμά να το διαχειρίζεται εκ του ασφαλούς. Γι’ αυτό και μια σπάταλη στάση από τον σύντροφό του μπορεί να αποτελεί αφορμή για συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ
Οι περισσότεροι Ζυγοί έχουν ένα φυσικό ταλέντο στην επικοινωνία και στη δυνατότητα να καταλαβαίνουν τους άλλους. Ή τουλάχιστον έχουν όλη την καλή θέληση να το προσπαθήσουν. Μέσα σε μια σχέση αυτό σίγουρα είναι σημαντικό πλεονέκτημα και βοηθά να ξεπεραστούν πολλοί από τους σκοπέλους που συναντούν συνήθως τα ζευγάρια. Η αντίληψη του Ζυγού για τον έpωτα είναι αξεχώριστη από τα σχέδια και τις προοπτικές για ένα κοινό μέλλον. Ένα πιθανό πρόβλημα όμως μπορεί να είναι το… υπερβολικά κοινό παρόν, καθώς εύκολα δημιουργεί σχέσεις προσκόλλησης που μπορεί να γίνει αφόρητη. Ως προς τα οικονομικά, η αγάπη του για την άνετη ζωή ενδεχομένως να μην είναι πάντα καλός σύμβουλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κτητικότητα και η ζήλια είναι συχνά τα σημαντικότερα προβλήματα στη σχέση του Σκορπιού, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν ανυπόφορες εντάσεις. Ο εκπρόσωπος του ζωδίου αυτού θέλει να ελέγχει τις κινήσεις του συντρόφου του, είτε απροκάλυπτα είτε συγκαλυμμένα. Έτσι λοιπόν συχνά η κατάληξη είναι να μην υπάρχει κάποιο κομμάτι αποκλειστικά προσωπικής ζωής στους δυο συντρόφους. Από την άλλη πλευρά, ο Σκορπιός συνήθως θέλει τη διάρκεια και τις κοινές προοπτικές στη σχέση, ενώ δεν αφήνει εύκολα τον πειρασμό μιας απιστίας να τη βάλει σε κίνδυνο. Και παρά την τάση για μυστικοπάθεια που τον κυριεύει κατά καιρούς, μοιράζεται με άνεση τα συναισθήματά του, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης στις σχέσεις του είναι συνήθως εξωστρεφής και εκδηλωτικός, ενώ δεν αφήνει να συσσωρεύονται κατάλοιπα δυσαρέσκειας. Δεν θέλει να καταπιέζει τους άλλους, ούτε γίνεται κτητικός, ενώ για να ζηλέψει πρέπει να συμβεί κάτι πολύ προκλητικό. Όχι απλώς παραχωρεί στον σύντροφό του μεγάλη ελευθερία κινήσεων μέσα στη σχέση, αλλά τη θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνει και ο ίδιος σ’ αυτήν. Από την άλλη όμως τα πράγματα μαζί του είναι πολύ, μα πολύ χαλαρά. Τόσο που να μην υπάρχουν δεσμεύσεις ούτε για το παρόν αλλά ούτε και για το μέλλον. Του είναι δύσκολο να σχεδιάσει μια κοινή ζωή, και προτιμά να αφήνει τα πράγματα να κυλούν στο «όπου μας βγάλει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι περισσότεροι Αιγόκεροι δεν φημίζονται για την άνεση να κοινοποιούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μια σχέση. Για την ακρίβεια θεωρούν πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αφήνοντας τον σύντροφό τους να μαντεύει κάθε φορά το πώς μπορεί να αισθάνονται, είτε θετικά είτε αρνητικά. Για τον Αιγόκερω η σχέση πρέπει να βασίζεται σε γερά θεμέλια και είναι αρκετά ορθολογιστής στο πώς τα αξιολογεί. Είναι άσος στο να προγραμματίζει το κοινό μέλλον, αφού άλλωστε θέλει να έχει εγγυημένες προοπτικές. Αφήνει αρκετά περιθώρια για να έχουν και οι δύο προσωπικό χρόνο και ασχολίες, κυρίως γιατί είναι και δική του ανάγκη. Αν απιστήσει, δεν θα το μάθει κανείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρόλο που δείχνει φιλικός και ανοιχτός, ο Υδροχόος συχνά κλείνεται στον εαυτό του και δεν εκδηλώνει τα βαθύτερα συναισθήματά του. Αυτό μπορεί να γίνεται πρόβλημα στη σχέση, ιδίως όταν αντιδρά σπασμωδικά στην προσπάθεια του συντρόφου του να αποσπάσει κάποιες «εκ βαθέων» εξομολογήσεις. Ωστόσο, για εκείνον μετράει πολύ η επικοινωνία σε πνευματικό και ιδεολογικό επίπεδο, που τον φέρνει κοντύτερα στον άλλον. Στα θέματα της κτητικότητας και της ζήλιας, δείχνει σαφώς υπεράνω και αφήνει αρκετό περιθώριο στο ταίρι του, όπως και στον εαυτό του, φυσικά, για ξεχωριστές δραστηριότητες. Στα οικονομικά ζητήματα είναι πιθανόν οι αντιλήψεις του να απέχουν αρκετά από την άποψη ενός μέσου ανθρώπου για τη διαχείριση των χρημάτων του.

ΙΧΘΕΙΣ
Για τον Ιχθύ η επικοινωνία με τον σύντροφο είναι πάντα φορτισμένη συναισθηματικά και έχει να κάνει με… κοινοποιήσεις αισθημάτων, διακηρύξεων έpωτα και, συχνά, παραπόνων. Εκτός αν τον πιάνουν οι εσωστρέφειές του, που είναι απλώς μια πρόκληση προς τον άλλο να ανακαλύψει την αιτία της μελαγχολίας, παίζοντας ένα παιχνίδι που μερικές φορές αποδεικνύεται κουραστικό. Δεν είναι κτητικός και ζηλιάρης, αλλά όταν αγαπά θέλει να βρίσκεται διαρκώς με το ταίρι του, σε έναν σχεδόν ασφυκτικό μεταφορικό εναγκαλισμό. Για εκείνον δεν νοείται αληθινός έpωτας χωρίς σχέδια για το μέλλον. Κι όσο για τη διαχείριση των οικονομικών του, είναι τόσο «χαλαρή» που μπορεί να φέρει σε απόγνωση κάποιον με πιο ορθολογική αντιμετώπιση του χρήματος....

http://www.mychannel.gr/


Πολιτικός δηλητηρίασε 22 συγγενείς του!


Τη σύλληψη πολιτικού ο οποίος κατηγορείται για την πρόκληση θανατηφόρας δηλητηρίασης 22 συγγενών του στην προσπάθειά του να δολοφονήσει εξάδελφό του ζητεί η αστυνομία του Πακιστάν.

Οι πακιστανικές αρχές διαθέτουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο Αρνάν Χαν Χίτσι προσέλαβε τον περασμένο μήνα μάγειρα με στόχο να δηλητηριάσει το φαγητό στην οικία εξαδέλφου του.

Ο κ. Χίτσι είχε ηττηθεί από τον εξάδελφό του στις πρόσφατες τοπικές εκλογές στο Πουντζάμπ.

Ωστόσο, ο εξάδελφος του κ. Χίτσι δεν βρισκόταν στην οικία του όταν συνέβη η μοιραία δηλητηρίαση.

Ο πακιστανός πολιτικός βρίσκεται στο Ντουμπάι και δεν έχει μέχρι στιγμής σχολιάσει τις εναντίον του κατηγορίες.

Οι αρχές θεωρούν ότι η υπόθεση του εγκλήματος αφορά την πολιτική διαμάχη μεταξύ δύο αντίπαλων «κλάδων» της οικογένειας.

Ο μάγειρας Μοχάμαντ Ραφίκ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι πληρώθηκε από τον Αρσάλ Χίτσι για να προχωρήσει στη δηλητηρίαση του φαγητού, ανακρίνεται ήδη από την πακιστανική αστυνομία.

«Ο μάγειρας έχει ήδη ομολογήσει ότι έλαβε ποσό 750 ευρώ από τον Αρσάλ Χίτσι», δήλωσε ο τοπικός αξιωματούχος της αστυνομίας Βεχάρι Σαντίκ Αλί Ντογκάρ στο δίκτυο BBC.

Ο πολιτικός έφυγε για το Ντουμπάι, όπου διατηρεί επιχείρηση, στις 15 Ιουλίου.

Η δηλητηρίαση έλαβε χώρα στην πόλη Μάιλσι, περίπου 70 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μουλτάν στις 9 Ιουνίου. 

Στις εκλογές στην περιοχή, ο Τζεχανζαέμπ Χαν Χίτσι είχε επικρατήσει του εξαδέλφου του, Αρσάλ.Περίπου 50 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν μετά το γεύμα, εκ των οποίων οι 22 έχασαν τη ζωή τους.

Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και βγήκε... ο μεγαλύτερος ιός του κόσμου...

Όταν λέμε ιός σκεφτόμαστε όλοι ένα μικροσκοπικό "ζιζάνιο" που μπαίνει στον οργανισμό μας και μας προκαλεί διάφορα ενοχλητικά συμπτώματα.

Και αυτή η έννοια του "μικροσκοπικού" δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Έτσι όταν οι επιστήμονες είδαν αυτόν τον ιό, δεν πίστευαν ότι είναι ιός λόγω του πόσο μεγάλος ήταν.

Οι ιοί είναι φύσει μικροσκοπικοί οργανισμοί. Οι επιστήμονες λένε ότι με αυτόν τον ιό ανοίγει ένα νέο κουτί της Πανδώρας, έτσι ονόμασαν τον ιό Pandoravirus.

"Πιστεύουμε πως ανοίγουμε το κουτί της Πανδώρας - όχι τόσο για την ανθρωπότητα όσο για το δόγμα μας περί ιών" λέει ο Δρ Jean-Michel Claverie, ένας από τους επιστήμονες που συμμετείχαν στη μελέτη. "Πιστεύουμε ότι αγγίζουμε ένα εναλλακτικό δέντρο της ζωής.

Στη μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό Science, οι ερευνητές αναφέρουν ότι ο Pandoravirus είναι τόσο μοναδικός που χρήζει νέας κατηγοριοποίησης: είναι τουλάχιστον διπλάσιος από το - μέχρι σήμερα- μεγαλύτερο γνωστό ιό ενώ είναι 1.000 (!) φορές μεγαλύτερος από τον ιό της κοινής γρίπης.

Από τα 2.556 γονίδια του, μόλις το 7% είναι ήδη γνωστό στους επιστήμονες. Αυτό σημαίνει ότι ο ιός εξελίχθηκε σε μια τελείως ξεχωριστή πορεία από τους υπόλοιπους ιούς που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Οι μελετητές εντόπισαν τον ιό σε ιζήματα στο βυθό της θάλασσας της Χιλής.

Εκεί είχε εντοπιστεί και ο Megavirus ο ιός που μέχρι σήμερα κατείχε τα πρωτεία μεγέθους.


Θα 'θελα να 'ξερα ποιος...



troktiko: Η αληθινή ιστορία.... Δείτε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ...

Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια συγγενείς και συνεργάτες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το blog και τον δημοσιογράφο.

Ξημερώματα 19ης Ιουλίου 2010. Ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας, δημιουργός του blog troktiko δολοφονείται με 17 σφαίρες κάτω από το σπίτι του.

Τρία χρόνια μετά αναρτάται στο blog το ντοκιμαντέρ με τίτλο «troktiko- η αληθινή ιστορία».

To βίντεο έφτιαξε ο Κώστας Λακαφώσης ο οποίος όπως αναφέρει είναι ένα προσωπικό project που γυρίστηκε με ίδια μέσα (δηλαδή χωρίς κανένα κόστος πέρα από προσωπική εργασία) από τον Φεβρουάριο έως τις αρχές Ιουλίου του 2013.

Δεν έγινε νωρίτερα, επειδή από όλους τους εμπλεκομένους δεν γνώριζε κανέναν άλλο πέρα από τον Σωκράτη Γκιόλια. Έτσι, έπιασε από κάπου την άκρη του νήματος βρήκε τους ανθρώπους που πραγματικά γνώριζαν την ιστορία από πρώτο χέρι.

Στο βίντεο μιλούν μέλη της οικογένειάς του αλλά και συνεργάτες του, άλλοι on camera και άλλοι χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Ο ένας αδερφός του περιγράφει τα παιδικά τους χρόνια ενώ οι συνεργάτες του περιγράφουν στιγμές που έζησαν στο troktiko με τον δημοσιογράφο.

Δείτε το ντοκιμαντέρ:

Η εμπειρία του απόλυτου road trip σε έναν δρόμο 552 χιλιομέτρων μέσα στην έρημο

Η περίφημη Route 66 των ΗΠΑ μπορεί να διατηρεί τα σκήπτρα ως ο απόλυτος δρόμος για να ζήσει κανείς ένα αξέχαστο ταξίδι διασχίζοντας αχανείς εκτάσεις, ωστόσο ο «ανταγωνιστής» βρίσκεται στην Κίνα και είναι η «Λεωφόρος της ερήμου» με μήκος 552 χιλιομέτρων που διασχίζει την έρημο Τακλαμακάν.

Πρόκειται για την απόλυτη εμπειρία road trip, καθώς οι οδηγοί καλούνται να ταξιδέψουν σε μια αχανή έκταση ερήμου, γεμάτη αμμόλοφους και θάμνους που θυμίζουν εικόνες από την πάλαι ποτέ άγρια Δύση.

Η εικόνα του δρόμου, ωστόσο, παλαιότερα ήταν ακόμη πιο απειλητική, ενώ έπειτα από πολλά χρόνια πειραματισμών η κυβέρνηση κατάφερε να βρει τα σωστά φυτά που θα επιβίωναν σερ συνθήκες ερήμου για να δώσει μια διαφορετική πνοή στην «Τarim Desert Highway»

Η εθνική αυτή οδός κατασκευάστηκε στο 1995 για να εξυπηρετήσει έναν σημαντικό αγωγό πετρελαίου που βρίσκεται κάτω από την έρημο, αλλά και τη μεταφορά εμπορευμάτων στις νότιες περιοχές της χώρας.





http://www.iefimerida.gr/

Ρεκόρ Γκίνες στα Γιάννενα!


Το πρώτο τους παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες έχουν πλέον τα Γιάννενα.

Ένας νέος άνθρωπος, ο Γιώργος Βάββας κατέχει από τις 6 Απριλίου το Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στην κατηγορία Μεγαλύτερη Συλλογή Γραμματοσήμων .

Φάκελοι πρώτης ημέρας κυκλοφορίας.Πρόκειται για μία ειδική, φιλοτελική κατηγορία, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και ιδιαίτερη σημασία για την παγκόσμια φιλοτελική κοινότητα.Οι φάκελοι πρώτης ημέρας κυκλοφορίας είναι ένα φιλοτελικό προϊόν το οποίο εκδίδουν τα ταχυδρομεία όλου του κόσμου, όπως και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Εκδίδουν δηλαδή μια σειρά γραμματοσήμων και παράλληλα εκδίδουν κι ένα φάκελο πάνω στο οποίο μπαίνει όλη η σειρά, με σφραγίδα πρώτης ημέρας κυκλοφορίας.Ο φάκελος έχει συνήθως κάποια όμορφη παράσταση ή γράφημα. Μπορεί όμως να είναι και ιδιωτική έκδοση και να ακολουθήσει επίσης τη διαδικασία σφραγίσματος.

Ο κ. Βάββας διαθέτει στη συλλογή του 7215 φακέλους, διαφορετικούς, από 119 κράτη. Το παλιό ρεκόρ το κατείχε Βρετανός με 6037 φακέλους από 60 κράτη.Σπάσαμε έτσι μία παράδοση στην οποία κυριαρχούν οι Βρετανοί, οι οποίοι έχουν παράδοση σε όλον τον φιλοτελισμό, μας είπε όταν τον συναντήσαμε από κοντά και μας έδειξε ένα πολύ μικρό μέρος της πραγματικά όμορφης συλλογής του.

Ο κ. Βάββας, είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που δεν θέλει να μιλάει υπερβολικά για τη συλλογή του. Άλλωστε είναι ένας αυθεντικός συλλέκτης, του αρέσει δηλαδή ο κόσμος που βγαίνει μέσα από τις συλλογές. Είναι φιλοτελιστής από 8 χρονών παιδί και συνεχίζει να συλλέγει γραμματόσημα.

Του αρέσουν τα όμορφα θέματα από όλον τον κόσμο, αλλά από το 2005 αρχίζει και συλλέγει φακέλους πρώτης κυκλοφορίας και έχει γίνει ένας ειδικός του χώρου.Φιλοτελιστής είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ασχολείται με την ομορφιά και τη λεπτομέρεια, μας λέει. Για τον ίδιο είναι κι ένα χόμπι που τον ηρεμεί. «Ανακαλύπτω την ομορφιά των γραμματοσήμων, αλλά και τη γεωγραφία, την ιστορία του κόσμου. Είναι όλος ο κόσμος σε μικρογραφία, μια μινιατούρα που μπορείς να τη δεις σε ένα άλμπουμ», σημειώνει μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωινά Νέα».


Η Ζέτα Θεοδωροπούλου με πράσινο μπικίνι στην Τζιά

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου κάνει τις διακοπές της στην Τζιά και χαλαρώνει στην πισίνα με πράσινο μπικίνι..
Δείτε την








VIDEO: Τα παιχνίδια της γιαγιάς με την κάμερα της βγήκαν...ξινά!


H ώριμη κυρία που βλέπεται στην φωτογραφία, κάνει τσαχπινιές μπροστά στην κάμερα και δίπλα στην πισίνα. Μετά τα ξαπλωτά "παιχνιδάκια" αποφασίζει να κάνει και πασαρέλα σαν μια ακόμη Νάντια Κομανέτσι στη δοκό. Το αποτέλεσμα δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί...  



Η καλύτερη μαθήτρια της Λιθουανίας παρέλαβε το βραβείο της φορώντας… (pics)


Μπορεί να είναι η καλύτερη μαθήτρια της Λιθουανίας και οι κόποι της μελέτη της να απέδωσαν καρπούς, όμως δεν παύει να είναι μια έφηβη ταγμένη στη μόδα!

Το κορίτσι που βλέπετε στην φωτογραφία εκτός από όμορφο είναι και πολύ μελετηρό αφού κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο της καλύτερης μαθήτριας της σχολικής σεζόν!

Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της παραλαβής βραβείου, ήταν το ντύσιμο της πιτσιρίκας!

Η νεαρή παρουσιάστηκε μπροστά στον δήμαρχο του Βίλνιους με άσπρο, κοντό σορτσάκι και πραγματικά «έκλεψε» τις εντυπώσεις!

Δείτε φωτογραφίες:


ΔΕΙΤΕ το βίντεο που προκάλεσε σάλο στο ΥouΤube!


Σάλο προκάλεσε στο ΥouΤube το βίντεο που κατέγραψε εικονολήπτης από την επίθεση ενός Άραβα σε άνδρα Ινδικής καταγωγής στη μέση του δρόμου. Το βίντεο καταγράφει την στιγμή του καβγά των δύο ανδρών και ειδικά τον Άραβα να επιτίθεται με το εξάρτημα που κρατά σταθερή την κελεμπία εναντίον του άλλου οδηγού. Η υπόθεση έχει προκαλέσει εθνική συζήτηση για την αυστηρή νομοθεσία για τις δημόσιες σκηνές γυρισμάτων και τους ανθρώπους που εικονίζονται. Το βίντεο αφαιρέθηκε, από το youtube αλλά στη συνέχεια επαναφορτώθηκε στις 15 Ιουλίου.

 Δείτε το βίντεο: 


Τα Ζώδια Σήμερα 20 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Είστε ανεβασμένοι και το περιβάλλον ευνοεί οτιδήποτε κάνετε. Μην αφήσετε να σας διακατέχει κανένα σύνδρομο ανασφάλειας ή αντεκδίκησης γιατί θα χάσετε την ευκαιρία για καλή ενέργεια. Ο Τοξότης μπορεί να σας διαμορφώσει μια ιδέα η οποία θα σας αλλάξει τελείως μια δυσκολία την οποία δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε απευθείας. Η γενικευμένη εικόνα σας μερικές φορές είναι πολύ έντονη για αυτό μπορείτε, αν το θέλετε, να κατακτήσετε ακόμα και έναν δύσκολο στόχο. Μην βιάζεστε όμως και ζυγίστε καλά τον χρόνο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε σημάδια μεγαλύτερης ελευθερίας και νέας γενικής κατεύθυνσης. Ίσως να θέλετε για λίγο να το ρίξετε έξω και να αφήσετε οτιδήποτε δύσκολο σας κουράζει απέξω. Δεν είναι βέβαια εύκολο να επιδοθείτε σε χαρούμενα και ευχάριστα πράγματα γιατί έχετε μάθει στο καθήκον. Ίσως η αισιοδοξία για τα οικονομικά σας θέματα να σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο ανεξάρτητοι. Όσοι έχετε μεταφυσικές αγωνίες καλό είναι να επιδιώξετε συζητήσεις με άτομα που είναι γνώστες αυτής της κατάστασης. Η σχέση με έναν Δίδυμο που μπορεί να υπάρχει σε μυστικό επίπεδο ίσως να δώσει μια πικάντικη νότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασχολείστε με τα θέματα των άλλων αλλά αυτό σας κάνει καλό και ο λόγος είναι ότι διαθέτετε περισσότερο όρεξη να διαπραγματευτείτε και να ανοιχτείτε με άλλα άτομα. Ίσως να είστε υπεραισιόδοξοι αλλά και πολλοί ανοικτοί σε πολλές προτάσεις. Για αυτό πρέπει να αξιολογήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να κάνετε για να μην μπλεχτείτε με πολλά. Παρόλο που είστε πολυδιάστατοι χρειάζεται μερικές φορές να τα βάζετε όλα σε μια τάξη. Αν ταξιδέψετε θα σας αρέσει πάρα πολύ και σίγουρα θα νιώσετε αναζωογονημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εναποθέτετε τις ελπίδες σας σε πράγματα πολύ συγκεκριμένα τα οποία μπορεί να μην είναι καν χειροπιαστά, αυτό όμως δεν σας αφαιρεί την δύναμή σας. Αντίθετα, σας κάνει πολύ θετικούς και αισιόδοξους, επειδή έχετε δύναμη στον προγραμματισμό. Αν σκεφτείτε καλά πράγματα για σας και έχετε αισιοδοξία, τότε θα διαπιστώσετε ότι όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα από παλιά. Ο Τοξότης μπορεί να σας δώσει τελείως διαφορετικές απόψεις που ίσως σας φανούν αλλόκοτες αλλά αν τις καλοεξετάσετε θα δείτε ότι όλο και κάτι καινούργιο θα σας δείξουν.

ΛΕΩΝ
Έχετε δημιουργήσει κάτι πολύ καλό και νιώθετε όμορφα. Είναι σημαντικό να ρισκάρετε και κυρίως να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει ξαφνικά εκεί που θα διασκεδάζετε και ίσως αυτή να είναι τόσο δυνατή που να σας σπρώξει προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε κάτι πολύ καλό που ίσως να σας βγάλει οριστικά από ένα αδιέξοδο. Για αυτό να είστε γενικά θετικοί και να πιστεύετε στο καλό γιατί όλα έρχονται όταν βοηθάμε και λίγο και την τύχη μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε κάπως ανοιγμένοι σε πολλά μέτωπα αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να δραστηριοποιηθείτε, αρκεί να είστε συνεπείς για να μπορέσετε να φτάσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Ίσως μερικοί να μην νιώθετε απόλυτη ασφάλεια με τον εαυτό σας γιατί μπορεί να θεωρείτε ότι κάνετε τρέλες ή υπερβολές. Μια σχέση που δεν θέλετε με τίποτε να μαθευτεί ίσως τώρα έρθει στην επιφάνεια γιατί θα τολμήσετε να την βγάλετε προς τα έξω χωρίς φόβο. Ίσως ένα Λιοντάρι, Τοξότης ή Υδροχόος να είναι αυτοί που θα σας συγκινήσουν.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε κότσια να κάνετε κάποιες αλλαγές. Έτσι και αλλιώς εδώ και καιρό περιμένατε μια ευκαιρία η οποία θα σας έλυνε τα χέρια. Μην περιμένετε καθόλου και δράστε γρήγορα. Το «εδώ και τώρα» είναι η φράση που σας ταιριάζει. Μια συζήτηση που είναι να κάνετε και να ανοίξετε τα χαρτιά σας καλύτερα να γίνει σήμερα γιατί αύριο θα είναι μια διαφορετική ημέρα. Η ζωή σας είναι γενικά αυτό το διάστημα αρκετά ζορισμένη και υποχρεώνεστε να παρουσιάσετε δείγματα γραφής και κυρίως σε οικογενειακές υποθέσεις για αυτό κάντε κάτι για σας που σας ευχαριστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι επιθυμίες σας είναι πολύ έντονες και κάποιες ίσως πολύ παράλογες, κυρίως για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες γιατί θα αναζητάτε την τελειότητα ή θα θέλετε να γίνετε το επίκεντρο. Κάποιες αγορές που θα κάνετε φροντίστε να μην ξεπεράσουν τα όρια. Ένας Δίδυμος ή ένας Τοξότης θα σας βοηθήσει γιατί θα σας βγάλει με ευκολία στην επιφάνεια κάποια θέματα τα οποία σας δυσκόλευαν στο παρελθόν λόγω του κλειστού χαρακτήρα σας. Ένα πρόσωπο από το εξωτερικό θα το νιώσετε πολύ δικό σας. Συγγενικά άτομα θα δηλώσουν έντονα την παρουσία τους στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες. Ίσως να έχετε μια έντονη ερωτική εκδήλωση από ένα Λιοντάρι. Γενικά θα γίνετε πιο κοινωνικοί και ίσως μοιραστείτε με δικά σας πρόσωπα όμορφες στιγμές. Επειδή αυτή την εποχή μαζεύετε συναισθηματικές εμπειρίες, θα διαπιστώσετε ότι η σημερινή ημέρα θα σας δώσει την ώθηση να χρησιμοποιήσετε όλα τα φόντα που έχετε στα χέρια σας. Μπορεί να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η γνωριμία με ένα πρόσωπο που είναι μακριά σας μπορεί να ενεργοποιηθεί ξαφνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νιώθετε μια εσωτερική δύναμη και ίσως να μην θέλετε να την δείξετε σε όλους. Η φιλανθρωπική σας διάθεση θα σας αυξήσει την συμπόνια αλλά και την εσωτερική πίστη. Ένα μέλος της οικογένειάς σας θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας όπου πολύ θα το εκτιμήσετε γιατί τώρα το έχετε ανάγκη. Η επαφή με έναν Δίδυμο που μπορεί να υπάρχει μέσα στην καθημερινότητά σας θα μεταβληθεί και μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική εκδήλωση από την πλευρά του. Εσείς πάντως θα αναζητάτε την αλήθεια και μπορεί να γίνετε κάπως υπερβολικοί αν δεν εστιάσετε σε αυτήν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γενική σας συμμετοχή σε θέματα κοινωνικά ή μέσα στο περιβάλλον των φίλων σας θα αλλάξει την εσωτερική σας οπτική γιατί θα διαπιστώσετε ότι όσες φορές δεν γίνεστε τολμηροί και υποχωρείτε, είτε από φόβο είτε από υποχρέωση, δεν πετυχαίνετε το στόχο σας και οι άλλοι μερικές φορές μπορεί να σας εκμεταλλεύονται. Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που το σκέφτεστε και που σας απασχολεί αρκετά. Ίσως να πάρετε απόφαση να είστε πιο πολύ μαζί και αυτό γενικά θα σας κάνει καλό. Η φιλία για σας είναι σημαντική την οποία την αναζητάτε ακόμα και σε μια σχέση.

ΙΧΘYΕΣ
Από τα επαγγελματικά και κοινωνικά ανοίγματα που κάνετε μπορεί μερικοί να σας χαρακτηρίσουν ότι μεν είστε πολύπλευροι αλλά ασταθείς. Για αυτό προσπαθήστε να μην έχετε διχογνωμία και να διατηρήσετε σταθερή την πορεία ή τις υποσχέσεις που έχετε δώσει. Ίσως να είστε αρκετά αισιόδοξοι και αυτό από την μια να σας εξυπηρετεί αλλά μπορεί να πέσετε και θύματα μιας μη αληθινής κατάστασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι γενικά έχετε μια εύνοια την οποία θα πρέπει να ανακαλύψετε σύντομα. Αλλά να μην δεσμεύεστε με άτομα και καταστάσεις που τελικά δεν σας πηγαίνουν ή δεν αταφέρνετε να βρεθείτε μαζί.
Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger