Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ρια Τσιγα: Δειτε τι πρεπει να ξερετε για να την κανετε δικη σας! (σεξι φωτος)

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012


Είναι ένα κορίτσι διαφορετικό απ' όλα τ' άλλα..


Η Ρία Τσίγα διαθέτει τσαγανό, ειλικρίνεια κι ένα κορμί σκέτη κόλαση!

Ήρθε στον κόσμο της εγχώριας σόου μπιζ για να μείνει και τα κατάφερε.

Της ζητήσαμε να μας δώσει την λίστα με τα 10 πράγματα που πρέπει να διαθέτει ο άνδρας σε περίπτωση που θελήσει να τη διεκδικήσει.

Άνδρες, διαβάστε με προσοχή κι ευλάβεια…

1- Να είναι παρορμητικός όπως εγώ!

2- Απαραίτητα καθαρούλης και να φοράει ωραίο άρωμα (αυτό παίζει ρολό πραγματικά!)

3- Μ αρέσει το αθλητικό στυλ κυρίως αλλά όχι τα… τούμπανα!

4- Με εξιτάρει κάποιος που ναι μεν μου κάνει τα χατίρια αλλά θέλω να νιώθω ότι κυριαρχεί και με ελέγχει, αλλιώς γίνεται τσίρκο!! χα χα

5- Λίγο ρομαντικός δεν βλάπτει!

6- Να του αρέσουν τα ταξίδια και να έχει όρεξη για τη ζωή, βαριέμαι αυτούς που βαριούνται!

7- Να με σέβεται σε όλους τους τομείς και να είναι πιστός

8- Το φτύσιμο σε μένα λειτούργει αντίθετα, δεν με κολλάει... με απωθεί! ·

9- Χαμογελαστός και όχι μίζερος και τέλος

10- Δεν μ ενοχλεί αν θέλει να βλέπει μπάλα με τους φίλους του, το ίδιο κάνω κι εγώ με τις κολλητές μου!





Αναβει φωτιες στο νεο της βιντεο η Christina Aguilera!


Η Christina Aguilera έχει πολλή δουλειά ως κριτής του ριάλιτι τραγουδιού The Voice, αλλά δεν παραμελεί και την προσωπική της καριέρα.


Η εκρηκτική τραγουδίστρια γύρισε το νέο της βίντεο για το τραγούδι Your Body και, αν κρίνουμε από τις πρώτες εικόνες που διέρρευσαν, μένει πιστή στο προφίλ του σέξι pin-up που έχει καλλιεργήσει τόσα χρόνια.

Η Aguilera εμφανίζεται με ροζ τούφες στα μαλλιά και εξωφρενικό στάιλινγκ. Ξεχωρίζουμε το κολιέ της που γράφει «πλούσια σκύλα»...

Απιστευτη αγγελια! "Ζητειται αγροτισσα, χωριατα, βλαχα..."


Κι όμως, δουλειές υπάρχουν!

Αλλά είναι ολίγον τί απαιτητικές! Χαρακτηριστικό παράδειγμα...
η παρακάτω αγγελία. "Ζητείται αγρότισσα, χωριάτα,βλάχα" για να εργαστεί σε μανάβικο! Την αγγελία ανακάλυψε η Έλενα Ακρίτα, η οποία και τη μοιράστηκε με τους φίλους της στο twitter:





To sex tape του Kanye West θα σε κανει να κοκκινισεις απο ντροπη



Πλέον τον Kanye West και την αγαπημένη του Kim Kardashian δεν θα τους ενώνουν μονάχα τα ακριβά ρούχα, τα διαμάντια και τα εκατομμύρια στην τράπεζα. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά απ' ότι η Kim τουλάχιστον μπορεί να φανταζόταν: Το αγόρι της έχει το δικό του sex video.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του RadarOnline.com υπάρχει μία 20λεπτη σπιτικότατη ροζ ταινία με πρωταγωνιστή τον West και μία (ναι μόνο μία, συγνώμη για την απογοήτευση) γυναίκα που είναι φτυστή η Kim (αλλά που βέβαια δεν είναι η ίδια).

Να και καρέ από το video για να μας πιστέψετε.



Όπως φαίνεται έχει γυριστεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου και στην αρχή η hot αγνώστου ταυτότητας ζουμερή παρτενέρ δηλώνει μπροστά στην κάμερα ότι είναι παντρεμένη, άνω των 18 ετών και η "κινηματογράφηση" γίνεται με την συγκατάθεσή της.

Φροντίζει να ενημερώσει το κοινό πως "ο άντρας μου και εγώ δεν κάνουμε πλέον σεξ...και γι αυτό είμαι εδώ".

Και εκεί είναι που παίρνει το ρόλο στα χέρια του ο Kanye και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δώσει σε αυτή την άμοιρη γυναίκα μερικά λεπτά χαράς που θα θυμάται για όλη της τη ζωή.

Δεν υπάρχουν φιλιά, αγκαλίτσες και γλυκόλογα, παρά μόνο ευφάνταστες στάσεις.

Όπως είναι φυσικό πολλές είναι οι εταιρείες που έχουν δείξει ενδιαφέρον να την κυκλοφορήσουν και όπως είναι επίσης φυσικός ο 35χρονος ράπερ κοντεύει να φάει τα bling blings του από το κακό του. Εκτός βέβαια αν αποφασίσει να το κάνει και αυτό τραγούδι.




ΔΕΣ τα πιο περιεργα βιτσια …. στο σεξ!!!


Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ… υπάρχουν όμως και βίτσια που μπορεί να μην τα φαντάζεσαι. Δες παρακάτω 10 από τις πιο τρελές σεξουαλικές πρακτικές.
Αλογάκι:

Υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν απλά ως ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ρόλων, στο οποίο ο ένας είναι το άλογο και ο άλλος ο αναβάτης… Αλλά τα πράγματα αγριεύουν στο BDSM όπου ο αφέντης ταπεινώνει τον σκλάβο του σαν υποταγμένο σαν ζώο.

Αγαλματοφιλία:

Κομμένο και ραμμένο για εκείνους που έλκονται σεξουαλικά από τα μανεκέν στις βιτρίνες των καταστημάτων. Οποιος έχει δει την ταινία «Lars and the Real Girl» καταλαβαίνει γιατί ποιό πράγμα μιλάμε.

Ρομποτικό Φετίχ:

Μοιάζει αρκετά με την αγαλματοφιλία. Είναι το βίτσιο εκείνων που έλκονται από γκόμενες ή γκόμενες οι οποίοι φέρονται και ντύνονται σαν ρομποτάκια.

Τερατοφιλία:

Οι λεγόμενοι και τερατολάγνοι, είναι εκείνοι που «ανάβουν» με πολύ άσχημους ή παραμορφωμένους ανθρώπους.

Σεξ στη Μασχάλη:

Αυτό σημαίνει το αυτονόητο. Πρόκειται για κείνους που γουστάρουν να κάνουν σεξ στη μασχάλη. Αλλιώς την ονομάζουν και Τσεπάκι του Παραδείσου»…

Hybristophilia:

Είναι το βίτσιο εκείνων που έλκονται από διάσημους εγκληματίες. Γνωστό και ως «Σύνδρομο Μπόνι και Κλάιντ». Θυμηθείτε πόσα ερωτικά γράμματα έπαιρνε ο Παπαχρόνης στη φυλακή…

Μουμιοποίηση:

Όπως λέει η λέξη ακριβώς. Ο ένας δένει τον άλλον από την κορυφή ως τα νύχια μετατρέποντας τον σε μούμια.

Γυμνοφαγία:

Ιαπωνικής καταγωγής που δεν είναι άλλο από την μετατροπή του γυμνού σώματος σε τραπέζι. To βλέπουμε να έρχεται σύντομα στην Ελλάδα…

Somnophilia:

Ο πρίγκιπας στην «Ωραία Κοιμωμένη» ήταν στάνταρ φαν αυτού του βίτσιου… Αυτοί οι τύποι ερεθίζονται πολύ με το να κάνουν σεξ με κάποιον την ώρα που κοιμάται..

Salirophilia:

Το γουτάρουν πολύ εκείνοι που ερεθίζονται με τη βρωμιά και την ακαταστασία… Τους αρέσει να σκίζουν τα ρούχα, να ανακατεύουν μαλλιά και μακιγιάζ ή να λερώνουν τους συντρόφους τους με λάσπη. Βέβαια και να σιχαίνεσαι τη λάσπη δεν ξέρω πόσοι θα μπορούσαν να αντισταθούν στη βρώμικη Jessica Gomes…


Πηγή:69magazine.gr


Κοινο νεκροταφειο για τα ζωα και τα αφεντικα τους


Οι ιδιοκτήτες σκύλων και το αγαπημένο τους κατοικίδιο θα μπορούν σύντομα να ενταφιάζονται μαζί σε ένα κοιμητήριο στη μικρή πόλη Φαούλια, κοντά στην Πίζα της Ιταλίας.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας La Nazione, οι αρχές της πόλης εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατασκευάσουν ένα "μικτό" κοιμητήριο για ανθρώπους και κατοικίδια, περιλαμβανομένων γάτων και αλόγων.

"Υπάρχει παραπάνω από αρκετός χώρος στα συνολικά επτά εκτάρια που έχει κάνει δωρεά ένα κάτοικος της περιοχής", εξηγεί ο δήμαρχος της Φαούλια, Κάρλο Κάρλι. Με αυτό τον τρόπο, λέει ο Κάρλι, οι άνθρωποι θα μπορούν να παραμένουν ενωμένοι με τα αγαπημένα τους κατοικίδια και μετά θάνατον.


Τον χωρισε γιατι ηταν πολυλογας και κουτσομπολης!


Διαζύγιο ζήτησε και πήρε μια 38χρονη επειδή ο σύζυγός της αφενός μιλούσε διαρκώς και την τρέλαινε, αφετέρου μαρτυρούσε όλα τους τα μυστικά σε συγγενείς και φίλους.
Σε έναν γάμο συνήθως λένε πως η γυναίκα είναι εκείνη που… δεν βάζει γλώσσα μέσα και ταλαιπωρεί τον καημένο τον σύζυγο. Τα πράγματα όμως μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι πια. Τουλάχιστον στην περίπτωση της Νιγηριανής Μαριάμ Αντουνί το αγκάθι στον γάμο ήταν η πολυλογία του γαμπρού…
Η 38χρονη δεν άντεξε άλλο κι έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου με τον πολυλογά σύζυγό της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. «Ο άντρας μου είναι σκέτο μαρτύριο. Συζητάει από δω κι από κει τα οικογενειακά μας μυστικά με αποτέλεσμα να εμπλέκονται συγγενείς και φίλοι και να γίνονται μεγάλοι καυγάδες», λέει η Μαριάμ η οποία έχει δύο αποκτήσει παιδάκια με τον σύζυγό της που δεν αντέχει στην ιδέα να κρατήσει ένα μυστικό για τον εαυτό του και να μην το μοιραστεί με… όποιον ξέρει!
Ο άντρας παραδέχτηκε μάλιστα την αδυναμία του στο δικαστήριο και το διαζύγιο βγήκε σε βάρος του!

http://www.pkool.gr

Καταδικαστηκε για φονο αλλα τελικα αθωωθηκε... λογω βαρους



Ποια είναι η απίστευτη ιστορία της Mayra Rosales από το Τέξας (Pics) 


Η 31χρονη γυναίκα καταδικάστηκε για το φόνο του μόλις 2 ετών ανιψιού της. Στην πορεία όμως διαπιστώθηκε ότι λόγω του υπερβολικού πάχους της ήταν αδύνατον να διαπράξει το έγκλημα.



Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα ετυμηγορία, η Mayra ήταν ανίκανη να χτυπήσει στο κεφάλι το άτυχο παιδί καθώς δε μπορεί να σηκώσει καν το χέρι της λόγω βάρους.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, το άτυχο δίχρονο αγοράκι πέθανε τον Μάρτιο του 2008, την ημέρα που η 31χρονη θεία του εκτελούσε χρέη babysitting.

Η ίδια ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ενώ όπως διαπιστώθηκε αργότερα η υπέρβαρη γυναίκα "κάλυπτε" την αδελφή της η οποία χτυπούσε επανειλημμένα με ένα ξύλινο αντικείμενο το γιο της, την ημέρα του θανάτου του.

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα ζυγίζει 500 κιλά, ενώ η πρώτη της δήλωση μετά τον θάνατο του ανιψιού της ήταν. "Είμαι ένοχη, πρέπει να τιμωρηθώ". Στη συνέχεια αποκάλυψε την αλήθεια, ότι δηλαδή έλεγε ψέμματα, προσπαθώντας να σώσει την αδερφή της.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν μπορούσε καν να κινηθεί, οι Αρχές έπρεπε να την παραπέμψουν κανονικά σε δίκη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, όπως και τελικά έγινε.

Μάλιστα, για να παραστεί στη δίκη, οι αστυνομικοί κατεδάφισαν τους τοίχους του σπιτιού της για να μπορέσουν να τη μετακινήσουν, καθώς αδυνατεί να περάσει από την κεντρική πόρτα της οικίας της. Από την ημέρα της δίκης της και μετά, η 31χρονη νοσηλεύεται με προβλήματα υγείας σε κλινική στην οποία μεταφέρθηκε με φορτηγό καθώς δε χωρούσε σε ασθενοφόρο.

Η δραματική της κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη αν δεν είχαν επέμβει οι γιατροί. Η Mayra, υπεβλήθη σε συνεχείς επεμβάσεις για να κλείσει το στομάχι της, καθώς είχε γιγαντωθεί σε τέτοιο βαθμό που πίεζε την καρδιά της σε βαθμό που κινδύνευε να πάθει ανακοπή.

Μετά από 12 εβδομάδες νοσηλείας, έχει καταφέρει να χάσει 127 κιλά, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της.

"Λυπάμαι για την αδερφή μου, αλλά ελπίζω να καταλάβει έστω και τώρα τα λάθη της και να μετανοιώσει για αυτά. Μέσα από αυτή την τραγική ιστορία, εγώ έχω την ευκαιρία να κάνω τώρα μια καινούργια αρχή στη ζωή μου", δήλωσε η ίδια.


http://news247.gr

Ξεσκιζαν τη γυναικα του και αυτος τραβαγε...φωτογραφιες!


Επίθεση από τσίταχ δέχτηκε 60χρονη γυναίκα σε περιφραγμένο πάρκο στην πόλη του Ειρηνικού Ωκεανού στο Port Elizabeth, που έχει άγρια ζώα, τα οποία οι τουρίστες μπορούν να τα χαϊδέψουν!...
Όπως δήλωσε η Bάιολετ Ντε Μέλο από το Αμπερντίν η οποία επισκέφτηκε το εν λόγω πάρκο με το σύζυγό της, ξαφνικά ένα τσιτάχ την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την δαγκώνει στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. «Την μια στιγμή ήμουν πολύ κοντά στα τσιτάχ και το χάιδευα και την άλλη μου κατασπάραξε το κεφάλι. Έπεσα στο έδαφος και έκανα ότι ήμουν νεκρή ενώ εκείνο μου δάγκωνε τα πόδια και το στομάχι», ήταν τα λόγια της.



Πως γλίτωσε η 60χρονη από του... Χάρου τα δόντια; Μια ομάδα επισκεπτών έσπευσαν και απομάκρυναν τα ζώα.Τι έκανε ο άνδρας της; Έβγαζε φωτογραφίες έξω από τον περιφραγμένο χώρο με τα άγρια ζώα.


Αντί να βοηθήσει δηλαδή απαθανάτιζε την στιγμή του παρολίγον θανάτου.  Δείτε τις φωτογραφίες:  







Δεν θα σας φαίνεται περίεργο; Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι κατά πάσα πιθανότητα το ζευγάρι των Σκοτσέζων ήθελε να ζητήσει χρηματική αποζημίωση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του διευθυντή του πάρκου πάντως τα τσίταχ δεν είχαν εκδηλώσει ποτέ βίαιη συμπεριφορά...[pressarismenos]

Κλαπηκαν ηδη τα πρωτα iPhone 5.


Δεν πέρασαν πολλές ώρες από το επίσημο λανσάρισμα του iPhone 5 και κάποιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κλοπή αρκετών συσκευών. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal, οι αλυσίδες Softbank και KDDI έπεσαν θύματα διάρρηξης, με τους κλέφτες να αποσπούν μεγάλες ποσότητες iPhone 5. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι κοντά στις 200 συσκευές αφαιρέθηκαν από τις αποθήκες τους. 

Η τρέλα του αγοραστικού κοινού για το νέο κινητό, μάλλον δημιουργεί και σε ορισμένους παροξυσμό… 
Πηγή: Enternity.gr

Νεο DVD απο τους Metallica.

Το επίσημο site των METALLICA ανανεώθηκε με το ακόλουθο μήνυμα: 

“Χαρούμενο Σεπτέμβριο… έχουμε ένα πρώιμο Χριστουγεννιάτικο δώρο για εσας! 

Καθώς ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στο στούντιο, σκεφτήκαμε να ολοκληρώσουμε την εμπειρία του ‘Death magnetic’ με την κυκλοφορία σε DVD/Blu-ray των δύο βραδιών που κινηματογραφήσαμε στο Quebec το φθινόπωρο του 2009. Σκεφτήκαμε ότι ήταν ωραίο να προσκαλέσουμε τότε το φίλο μας Wayne Isham να αποθανατίσει τα σόου, έτσι ενώ ετοιμαζόμασταν να γυρίσουμε τη 3D ταινία και όλες τις άλλες ανοησίες τις οποίες κάνουμε από τότε, ο Wayne και η ομάδα του έκαναν editing σιωπηλά και δούλευαν με την ομάδα μας των μηχανικών ήχου του επόμενου επιπέδου. Το αποτέλεσμα των 2 δίσκων θα είναι έτοιμο στις αρχές Δεκέμβρη με όλες τις λεπτομέρεις να έρχονται σύντομα. Ωστόσο, χρειαζόμαστε τώρα τη βοήθειά σας! 

Όπως είπαμε πριν, παίξαμε δύο σόου… θα θέλαμε ΕΣΕΙΣ να διαλέξετε ποιο setlist θα περιέχεται στο main feature (κλικ εδώ) με τα εναπομείναντα τραγούδια να εμφανίζονται στα extras. Είναι απλό. Απλά ψηφίστε για το setlist 1 ή το setlist 2 πριν από αυτή τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου και τις 9:00 το βράδι. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και όπως αγαπάμε να λέμε, συνεχίστε να παρακολουθείτε εδώ για όλες τις πληροφορίες!” 
rockhard.gr 

Εγκεφαλικη βλαβη-μυστηριο παρουσιαζουν δεκαδες χιλιαδες Αμερικανοι Στρατιωτες


Έπειτα από μία δεκαετία ενεργούς στρατιωτικής παρουσίας σε Ιράκ και Αφγανιστάν ανησυχητικές διαστάσεις έχει αρχίσει να παίρνει το φαινόμενο των εγκεφαλικών τραυματισμών και βλαβών Αμερικανών στρατιωτών, ακόμη και μετά την απομάκρυνσή τους από τα πεδία της μάχης.
Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι βλάβες σχετίζονται με διασείσεις τις οποίες υφίστανται οι Αμερικανοί στρατιώτες εξαιτίας των εκρήξεων βομβών. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικό του Πενταγώνου σε θέματα εγκεφαλικών τραυματισμών, δεν έχει κατανοηθεί ακόμη ο μηχανισμός της συγκεκριμένης βλάβης, ούτε το πώς οι εκρήξεις είναι δυνατόν να προκαλέσουν παρατεταμένους πονοκεφάλους, ζαλάδες, απώλεια μνήμης και διαταραχές του ύπνου.
Ως αποτέλεσμα, πολλές δεκάδες χιλιάδες στρατιωτών που υπηρετούν ή έχουν υπηρετήσει στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και έχουν υποστεί τέτοιο τραυματισμό, δεν έχουν λάβει ποτέ ορθή και ολοκληρωμένη διάγνωση – πράγμα που μπορεί να τους προκαλέσει ακόμη σοβαρότερα προβλήματα στη μετέπειτα ζωή τους.
Μέτριοι και σοβαρότεροι εγκεφαλικοί τραυματισμοί μπορούν να διαγνωσθούν άμεσα με τη χρήση σαρωτών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν κακώσεις και άλλες φυσικές βλάβες του εγκεφάλου.
Ωστόσο, ελαφρείς εγκεφαλικοί τραυματισμοί, οι οποίοι προκαλούνται από διάσειση, είναι πιο συνήθεις προξενώντας συχνά στον τραυματισμένο στρατιώτη ζαλάδα και καθιστώντας τον δυσλειτουργικό.
Τέτοιου είδους τραυματισμοί είναι σοβαροί, καθώς δεν αφήνουν πίσω τους καμία εμφανή φυσική βλάβη, ένας λόγος για τον οποίο είναι δύσκολο να διαγνωσθούν άμεσα.
Μόνο μέσα από τις περιγραφές του τραυματισμένου μπορούν οι γιατροί να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ και να εικάσουν ότι ο στρατιώτης υπέστη διάσειση και, άρα, ότι μπορεί να πάσχει από τέτοια βλάβη.
Σε περιπτώσεις μέτριου ή σοβαρού εγκεφαλικού τραυματισμού, τα σημάδια είναι ξεκάθαρα. Απεναντίας, στην περίπτωση του ελαφριού τραυματισμού, οι γιατροί δεν έχουν στη διάθεσή τους τίποτα παραπάνω από μία ιστορία και περιγραφές, οι οποίες είναι συχνά διαστρεβλωμένες λόγω της απώλειας μνήμης που πολλές φορές συνοδεύει τα συμπτώματα της ζαλάδας και των πονοκεφάλων.


iefimerida.gr 


Πηγε με 13 αντρες και το εμαθαν 14.000 συμφοιτητες της!


Έξαλλη αλλά και πολύ ντροπιασμένη είναι μια 22χρονη φοιτήτρια της οποίας τα σεξουαλικά άπλυτα βγήκαν κατά λάθος στο internet! Ο λόγος για την...
...Karen Owen, φοιτήτρια του πανεπιστημίου Duke στην Καρολίνα η οποία, όπως αναφέρει η Daily Telegraph, πήγε σε διαφορετικά διαστήματα με 13 άντρες, έπειτα κατέγραφε αναλυτικά τις επιδόσεις τους και άλλες λεπτομέρειες σε Power Point για να τα μοιραστεί μαζί με τρεις κοντινές της φίλες, ωστόσο λόγω ιού, τα στοιχεία αυτά κοινοποιήθηκαν και στους 14.000 συμφοιτητές της!
Η παρουσίαση σε μορφή Power Point είχε τίτλο "Μια εκπαίδευση μακριά από την τάξη. ΑκαδημαΪκές γνώσεις σε.. οριζόντια στάση".

Σε αυτή την παρουσίαση η 22χρονη περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις συνευρέσεις της, μιλάει για τα υπέρ και τα κατά, τους βαθμολογεί και συνοδεύει την καθεμία ιστορία με μια φωτογραφία του αντίστοιχου άντρα.

Η Karen Owen δήλωσε σχετικά: "Ζητώ συγγνώμη από αυτούς τους άντρες. Δεν σκόπευα να βλάψω κανέναν!"

Πηγή: newsbomb.gr

Τα πρόσωπα του χρυσού (εικόνες)

Η επιδίωξη των χρυσών μεταλλίων είναι στόχος αθλητών που συμμετέχουν σε αγώνες, αλλά η επιδίωξη του χρυσού είναι μια παγκόσμια εμμονή, που εκτείνεται πολύ πέρα από τη σφαίρα του αθλητισμού. Οι επενδυτές και οι κερδοσκόποι οδήγησαν την τιμή του χρυσού σε ιλιγγιώδη ύψη πριν από ένα χρόνο, καθώς αναζήτησαν καταφύγιο από τις ασταθείς αγορές. Αναζητώντας κέρδος σε ένα αβέβαιο υφεσιακό περιβάλλον , εκατομμύρια άνθρωποι εμπορεύονται χρυσό.  Επιχειρήσεις που δίνουν μετρητά για παλιά χρυσά κοσμήματα την εποχή της κρίσης ακμάζουν...

Παρόλα τα σκαμπανεβάσματα η εξόρυξη χρυσού συνεχίζει μακριά από τη δόξα του αθλητισμού και την φρενίτιδα των αγορών. Ο χρυσός αφαιρείτε, εξορύσσεται, και τοποθετείτε από επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες, συχνά με μεγάλο κίνδυνο για τους ανθρακωρύχους. Η επεξεργασία χρυσού με κυάνιο και άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες περιλαμβάνεται στους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Συγκεντρώθηκαν εδώ εικόνες ανθρώπων που ασχολούνται με τα πολλά πρόσωπα του χρυσού, με την εξόρυξη, την επεξεργασία, τη διύλιση, την αγορά, την πώληση. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

1. Μια μικρή ομάδα ανθρακωρύχων επιδεικνύει το χρυσό που έχει λιώσει σε μια μονάδα επεξεργασίας βόρεια της Ουλάν Μπατόρ στις 5 Απριλίου 2012. Η Μογγολία είναι το σπίτι μερικών από τα μεγαλύτερα ανεκμετάλλευτα κοιτάσματα ορυκτών στον κόσμο, και έχει γίνει ένας από τους πιο hot προορισμούς για τα δισεκατομμύρια των δολαρίων που επενδύουν στο μεταλλευτικό τομέα. 
2. Ο Reynaldo Elejorde, πρώην αγρότης και τώρα μέλος μιας μικρής ομάδας ανθρακωρύχων, δείχνει ένα χρυσό δόντι. Αυτός και η οικογένειά του, συγκεντρώθηκαν σε έναν τόπο εξόρυξης στο Mt. Diwata στις Φιλιππίνες. Οι Φιλιππίνες θεωρείται ότι έχουν μερικά από τα μεγαλύτερα αποθέματα ορυκτών στον κόσμο - η κυβέρνηση εκτιμά ότι η χώρα έχει τουλάχιστον 840 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρυσό, χαλκό, νικέλιο, χρωμίτη, μαγγάνιο, ασήμι και σίδηρο, αλλά οι πηγές του ορυκτού πλούτου είναι σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητες, εν μέρει λόγω του ισχυρού αντι-εξορυκτικού κινήματος, κίνημα υπό την ηγεσία και την του επιρροή της Καθολικής Εκκλησίας



3. Ένας κυνηγός χρυσού δέχεται τα χτυπήματα των ανδρών των δυνάμεων καταστολής του Περού κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στην πόλη Puerto Maldonado στις 14 Μαρτίου 2012. Περισσότερα από εξήντα άτομα συνελήφθησαν, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 29 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια σε ένα νέο νόμο της κυβέρνησης που ποινικοποιεί την παράνομη μεταλλευτική δραστηριότητα. 


4. Ο χρυσός και το ορυχείο χαλκού του αμερικανικού γίγαντα Newmont, στο Sumbawa, νησί της Ινδονησίας, κυριαρχεί στο τοπίο σε μια φωτογραφία αρχείου από 4 Απρίλη 2007. 
5. Μολυσμένο νερό ρέει από ένα εγκαταλειμμένο ορυχείο χρυσού στη Rosia Montana της Ρουμανία στις 20 Σεπτεμβρίου 2011. Μια καναδική εταιρεία θέλει να χτίσει ένα αμφιλεγόμενο ανοικτό ορυχείο όπου θα χρησιμοποιούνται μεγάλες ποσότητες κυανίου.
6. Τα θολά σημεία σε μία αχρονολόγητη ακτινογραφία θώρακος δείχνει τα αποτελέσματα της πυριτίασης στους ανθρακωρύχους χρυσού. Το 2011, η Νότια Αφρική, δήλωσε ότι οι ανθρακωρύχοι χρυσού με πυριτίαση μπορούν να ασκήσουν αγωγή για αποζημίωση, και χιλιάδες σχεδιάζουν να κάνουν ακριβώς αυτό. 
7. Οι ανθρακωρύχοι Jacinto Pariona (δεξιά) και Edwin Σαρμιέντο τρώνε σε δημόσιο νοσοκομείο μετά από την διάσωση τους από την Cabeza de Negro -ορυχείο χρυσού-χαλκού- στο Περού στις 11 Απριλίου 2012. Εννέα ανθρακωρύχοι παγιδεύτηκαν μέσα σε έξι ημέρες. 
8. Κάτοικοι μέσα σε ένα γραφείο τελετών στην Pantukan των  Φιλιππίνων κοιτάζουν το πτώμα ενός κοριτσιού που σκοτώθηκε σε κατολίσθηση σε μια απομακρυσμένη μικρή κοινότητα εξόρυξης χρυσού στις 5 Ιανουαρίου 2012. Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 100 αγνοούνται. 
9. Ένα κορίτσι ψάχνει για χρυσό στον ποταμό Irrawaddy στο Kachin  της Μιανμάρ στις 24 Φεβρουαρίου 2012, κερδίζοντας από  3-12  την ημέρα. Η δουλειά μιας ημέρας παράγει ποσότητα χρυσού περίπου ίση με το μέγεθος ενός κόκκου ή δύο από ρύζι. 

10. Παπούα χωρικοί μαζεύονται σε ένα ποτάμι με τα τηγάνια ψάχνοντας  για χρυσό μέσα στη λάσπη μετά από διαρροή αγωγού εταιρίας εξόρυξης στη Λάμα της Ινδονησίας. Εκπρόσωπος των εργαζομένων στην εταιρία εξόρυξης δήλωσε ότι η διαρροή οφείλεται σε διάβρωση. Οι εργάτες ζητούσαν τουλάχιστον οκτώ φορές αύξηση στον τρέχοντα κατώτατο μισθό που είναι στο 1,50 δολάριο την ώρα.

11. Μηχανικοί εργάζονται σε ένα φορτηγό εξόρυξης στο  ορυχείο χρυσού  Newmont Mining  στο Carlin Trend της Νεβάδα στις 25 Γενάρη 2012. 

12. Ένας χρυσοθήρας ψάχνει για χρυσό στην άμμο σε ένα ρυάκι στα βουνά του San Juan Arriba στην Ονδούρα στις 7 Φεβρουαρίου 2012. 

13. Ένας ανθρακωρύχος μεταφέρει ένα σάκο με πέτρες που περιέχουν ψήγματα χρυσού στο ορυχείο Poboya στην Ινδονησία στις 19 Απριλίου 2012. Περίπου 1,1 εκατομμύρια άτομα απασχολούνται στον τομέα των ορυχείων στην Ινδονησία.

14. Ερασιτέχνες χρυσοθήρες ψάχνουν ακόμα και με τηγάνια τα ιζημάτων από ένα υπαίθριο ορυχείο κοντά στην πόλη της Μογκμπβαλού στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στις 28 του Απρίλη 2012. Είναι μία από τις πολλές περιοχές της χώρας που έχουν βιώσει τις εθνοτικές συγκρούσεις μεταξύ αντίπαλων φυλών τα τελευταία χρόνια. Σφαγές έχουν αφήσει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς. 

15. Ο Dave Maxfield από το Hardwick της Μασαχουσέτης και η σύζυγός του Christy ψάχνουν για χρυσό στον ποταμό Μπαθ στις 13 Ιούλη του 2012. 

16. Ένας άνδρας επισκευάζει μια κατεστραμμένη αντλία νερού σε ένα ορυχείο χρυσού στο Madre de Dios τουΠερού στις 25 Αυγούστου, 2011. Ίσως πουθενά αλλού στον Αμαζόνιο  η μάχη ανάμεσα στην οικονομική δυνατότητα εξόρυξης και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις δεν είναι περισσότερο εμφανής από ό, τι στην Madre de Dios, όπου χιλιάδες άνθρωποι εξαρτώνται από τη βιομηχανία για να επιβιώσουν και η πλειοψηφία των μεταλλωρύχων λειτουργούν παράνομα. 

17. Ανθρακωρύχοι σπρώχνουν ένα καρότσι φορτωμένο με υλικά για την επεξεργασία μεταλλεύματος σε ένα ορυχείο στο χωριό Diwata στο Μιντανάο των Φιλιππίνων στις 17 Ιουλίου 2012. 

18. Ένας εργαζόμενος κάνει βόλτες μέσα  στο ορυχείο  Pueblo Viejo  στην επαρχία Ramirez Sanchez στη Δομινικανή Δημοκρατία, στις 20 Μαρτίου 2012. Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εξόρυξης χρυσού στον κόσμο, διοικείται από μια κοινοπραξία των καναδικών εταιρειών Barrick Gold και Goldcorp. 

19. Ένας υπάλληλος της KCM χύνει λιωμένο χρυσό για να τον επεξεργαστεί κοντά Plovdiv της Βουλγαρίας στις 20 Οκτώβρη του 2011. 


20. Χρυσός χύνεται στο  ορυχείο  Meadowbank Agnico-Αετού  κοντά στη λίμνη Baker, Nunavut στον Καναδά στις 24 Αυγούστου 2011. 

21. Οι ράβδοι χρυσού όπως εμφανίζονται σε ένα κατάστημα κοσμημάτων στο Chandigarh της Ινδίας στις 8 Μαΐου 2012. Η Ινδία είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής στον κόσμο του χρυσού.

22. Η Ινδονησιακή αστυνομία σύγκρουεται με τους εργαζόμενους  χρυσού και χαλκού   της Αμερικάνικης μεταλλευτικής εταιρίας  Freeport McMoRan στην Τιμίκα της Ινδονησίας στις 10 Οκτωβρίου 2011 όπου η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν διαδηλωτή και τραυμάτισε άλλον έναν όταν απεργοί εργάτες τους πέταξαν πέτρες, τραυματίζοντας επτά αστυνομικούς. 

23. Χωρικοί στις Άνδεις διαμαρτύρονται οι άνθρωποι για τις προτεινόμενες 4.800.000.000 δολάρια αποζημιώσεις για το ορυχείο  χρυσού  Conga στο  Newmont κοντά στην λιμνοθάλασσα Cortada Cajamarca του Περού στις 24 Νοεμβρίου 2011. Οι διαδηλωτές και οι αγρότες λένε ότι το ορυχείο θα μπορούσε να προκαλέσει ρύπανση και να βλάψει αποθέματα νερού αντικαθιστώντας μια σειρά από αλπικές λίμνες σε τεχνητές δεξαμενές. 

24. Χρηματιστές αγοράζουν και πωλούν χρυσό και New York Mercantile Exchange στη Νέα Υόρκη στις 24 του Αυγούστου, 2011. 

25. Ο Τζαβέντ Maseeh σκουπίζει το πεζοδρόμιο ψάχνοντας για χρυσό σε αγορά χρυσού στην Πεσαβάρ στις 3 Ιουλίου 2011. Όταν τα καταστήματα κλείνουν οι οδοκαθαριστές του Πακιστάν ξεσκονίζουν μέσα στη βρωμιά μήπως και καταφέρουν και βρουν κάποια πολύτιμα σωματίδια χρυσόσκονης.

26. Ο φύλακας Gus Rodriguez στέκεται έξω από το  κοσμηματοπωλείο  "El Palacio de Oro"  στο κέντρο του Λος Άντζελες στις 25 Αυγούστου 2011. 

27. Ένας υπάλληλος καταστήματος πουλά ράβδους χρυσού σε ένα κατάστημα χρυσού στο Πεκίνο στις 26 του Οκτώβρη του 2011. 

28. Οι ντόπιοι γιορτάζουν για την Phaung Daw (Royal Boat) κατά τη διάρκεια της ετήσιας 18ήμερης γιορτής στη λίμνη Inle της Μιανμάρ στις 4 Οκτωβρίου 2011. Το σκάφος περιέχει πέντε χρυσά αγάλματα του Βούδα τα οποία πιστεύεται ότι έχει φέρει εκεί ένας από τους βασιλείς της Bagan τον 11ο αιώνα. 

29. Ένα αγαλματίδιο Oscar βυθίζεται σε μια μπανιέρα ηλεκτρικά φορτισμένη όπως είναι επιχρυσωμένο στο εργοστάσιο της RS Owens στο Σικάγο στις 6 Δεκέμβρη του 2011. 


30. Βουδιστές μοναχοί προσεύχονται μπροστά από την χρυσή εικόνα του Βούδα στο ναό Mahamuni στη Μιανμάρ στις 4 του Φεβρουαρίου 2012. 

31. Ο Angelito "Karat Chef" Araneta ο νεώτερος κοιτάζει με ικανοποίηση το γλυπτό του δράκου του νερού  μέσα σε ένα εστιατόριο στη Μανίλα, στις 20 Ιαν. 2012. Το γλυπτό είναι επικαλυμμένο με φύλλα χρυσού 24Κ και κοσμείται με 17 Mikimoto μαργαριτάρια και δύο διαμάντια στα μάτια. Ο Angelito έκανε το γλυπτό, το οποίο κοστίζει περίπου 13.863 δολάρια, για το σεληνιακό Νέο Έτος. 

32. Χρυσοχόοι σε ένα εργαστήριο στην Καλκούτα στις 26 Μάρτη 2012. 

33. Παλιά κοσμήματα κατασκευασμένα από χρυσό λιώνουν σε κλίβανο σε ένα εργοστάσιο κοσμημάτων  στο Μινσκ στις 26 Απριλίου 2012. 

34. Τα κοσμήματα και τα αργυρά και χρυσά νομίσματα που χρονολογούνται από τη ρωμαϊκή εποχή ανακαλύφθηκαν πρόσφατα σε μια ανασκαφή κοντά στο Kiryat Gat στην Ιερουσαλήμ φωτογραφίζονται στις 4 Ιουνίου 2012.

35. Μια πελάτισσα της οποίας το πρόσωπο είναι καλυμμένο με χρυσό φαίνεται στο Viet,  ομορφιάς στο Ανόι στις 13 Φεβρουαρίου 2012. Το Viet είναι ένας από τα λίγα σαλόνια ομορφιάς στο Βιετνάμ που παρέχει 24k φύλλα χρυσού για θεραπεία μάσκας προσώπου για να γίνει πιο λευκό το δέρμα. Μια χρυσή μάσκα προσώπου κοστίζει 86,41 δολάρια.

36. Ο Νοτιοκορεάτης Jin Hyek δαγκώνει το χρυσό μετάλλιο του κατά τη διάρκεια της απονομής για την τοξοβολία ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012

http://kanapedatos.blogspot.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger