Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Στελλινα Καμπουρολια ανευ ρουχων

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012




Άνευ ρούχων και εσωρούχων, αλλά με πολύ νάζι και αισθησιασμό, 


η Στελλίνα Καμπουρολιά ποζάρει και μας παίρνει το μυαλό! Απολαύστε την!














πηγή : tuned

Κυκλοφορει πορνο της Μινκα Κελι διαρκειας 30 λεπτων


Είχε ψηφιστεί από το Esquire ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2010.
Η καριέρα της κυρίως στην αμερικανική τηλεόραση με συμμετοχές στα πιο επιτυχημένα σήριαλ πήγαινε όλο και καλύτερα.
Και ξαφνικά, μαθαίνει ότι ένας πρώην σύντροφός της προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη φήμη της διακινώντας ένα sex tape διάρκειας 30 λεπτών από την εποχή που η Μίνκα Κέλι ήταν ακόμη ανήλικη.
Η κόρη του κιθαρίστα των Aerosmith που σήμερα είναι 32 ετών μπορεί μέσα από αυτό το σκάνδαλο να δει την καριέρα της είτε να εκτόξευεται είτε να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.
Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, στην επίμαχη σκηνή, το ζεύγος έχει στήσει την κάμερα σε σημείο που να μπορούν και οι δύο να κοιτάζουν το φακό, κάτι που σημάινει ότι η Μίνκα δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε για τη λήψη.
Το μόνο της επιχείρημα μπορεί να είναι ότι εκείνη την περίοδο ήταν ανήλικη κάτι που προκύπτει από τα τραγούδια της Brandy από το album Never Say Never του 1998 που ακούγονται στο ραδιόφωνο και τα οποία είχαν κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες πριν τα 18α γενέθλια της ηθοποιού.

Σοκ προκαλει η γυμνη φωτογραφηση ηθοποιου με Ιεραρχικη Μιτρα στο κεφαλι


Την έντονη ενόχληση Μητροπολιτών φαίνεται να έχει προκαλέσει η φωτογράφιση του γνωστού ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος εμφανίζεται γυμνός φορώντας μόνο μια Αρχιερατική Μίτρα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με το amen.gr, ένας εκ των Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται, σχολίασε χαρακτηριστικά:
"Η πράξη του σοκάρει. Η Αρχιερατική Μίτρα δεν είναι αποκριάτικο καπέλο. Έχει συγκεκριμένη λειτουργική χρήση και συμβολισμό στο πλαίσιο της Θείας Λειτουργίας. Δεν επιτρέπεται να την χρησιμοποιεί κανένας εκτός από τους Αρχιερείς. Για ποιο λόγο το κάνει αυτό;  Απλά και μόνο για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας; Δεν καταλαβαίνει ότι προσβάλει κάτι που έχει σημασία για πολλούς άλλους συνανθρώπους του";
Ο νεαρός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο εξωτερικό στο πλαίσιο επαγγελματικών υποχρεώσεών.
Οι επίμαχες φωτογραφίες έχουν ήδη αναδημοσιευτεί από διάφορους ιστοτόπους προκαλώντας συζητήσεις στο εσωτερικό της Ιεραρχίας, μέλη της οποίας, όπως αναφέρουν, δεν μπορούν να κατανοήσουν τους "αισθητικούς λόγους" που επέβαλαν μια τέτοια θεματολογία στην φωτογράφιση.



Φαντασιωσεις και γυναικα, μια σχεση παθους

Μπορεί οι άνδρες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις «βρώμικες» σκέψεις, ωστόσο στην περίπτωση των σεξουαλικών φαντασιώσεων όπως φαίνεται μέσα από ισπανική μελέτη, τα πρωτεία κατέχουν οι γυναίκες.

Τα γαργαλιστικά ευρήματα έρχονται από τους ειδικούς του Πανεπιστημίου της Γρανάδα και σύμφωνα με αυτά, οι γυναίκες φαντασιώνονται σεξουαλικά σενάρια πιο συχνά από ότι οι άνδρες.
«Συγκριτικά με τις ανδρικές, οι γυναικείες φαντασιώσεις είναι πολύ περισσότερες» εξηγεί η επικεφαλής της μελέτης δρ Νιέβες Μογιάνο Μουνιόθ.
Μελέτη… ΧΧΧ
Στην «πιπεράτη» μελέτη έλαβαν μέρος συνολικά 2.250 ετερόφυλοι Ισπανοί, οι οποίοι κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, βρίσκονταν σε σχέση για τουλάχιστον έξι μήνες. Οι εθελοντές ερωτήθηκαν για την συχνότητα και τον χαρακτήρα των σεξουαλικών τους φαντασιώσεων.
Βάσει των αποτελεσμάτων, που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο «Anales dePsicologia», σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι κάποια στιγμή της ζωής τους είχαν πλάσει στο μυαλό τους ευχάριστα σεξουαλικά σενάρια, ενώ το 80% δήλωσε ότι κάποια στιγμή είχε φανταστεί μια όχι και τόσο ευχάριστη σεξουαλική ιστορία.
Οι ερευνητές είδαν ότι κατά μέσο όρο οι «πικάντικες» σκέψεις ανδρών και γυναικών δεν εμφάνιζαν ιδιαίτερες διαφορές, ωστόσο παρατήρησαν λεπτές διαφοροποιήσεις ως προς τη δομή των σεξουαλικών σεναρίων.
Παρά το γεγονός ότι χρονικά οι άνδρες σκέφτονταν το σεξ πολύ περισσότερο, οι γυναίκες δήλωναν ότι απολάμβαναν σεξουαλικές φαντασιώσεις συχνότερα από εκείνους.      
Είτε οι γυναίκες έχουν αστείρευτη φαντασία, είτε οι άνδρες δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς ως προς το πόσο συχνά φαντασιώνονται το σεξ
Οι άνδρες, σύμφωνα με τους ειδικούς, παραδέχονταν ότι έφτιαχναν ιστορίες με «πειραματικές» περιπτύξεις (πολλαπλοί παρτενέρ, ανταλλαγή συντρόφων, όργια κτλ.), ωστόσο οι περισσότεροι δήλωναν ότι έκαναν τέτοιες σκέψεις μια φορά τον χρόνο ή κάποια στιγμή στη ζωή τους.

«Στην πραγματικότητα, οι άνδρες και οι γυναίκες πλάθουν παρόμοιες φαντασιώσεις. Το μοτίβο των εξεζητημένων φαντασιώσεων είναι πολύ πιο σπάνιο και μπορεί μάλιστα να συμβεί και 1-2 φορές σε ολόκληρη τη ζωή κάποιου» αναφέρει η δρ Μουνιόθ.
Βάσει των αποτελεσμάτων, στην κατηγορία των λιγότερο ευχάριστων φαντασιώσεων οι γυναίκες κατέταξαν εκείνες που τις τοποθετούσαν σε ρόλο υποταγής, ενώ οι άνδρες κατέταξαν εκείνες που τους ήθελαν να συμμετέχουν σε ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες. 
Οι φαντασιώσεις κάνουν καλό στο... κρεβάτι
Στόχος των επιστημόνων μέσα από την συγκεκριμένη ερευνητική προσπάθεια ήταν να δουν κατά πόσο οι δυσάρεστες φαντασιώσεις μπορούν να βλάψουν την ανάπτυξη μιας υγιούς σεξουαλικής συμπεριφοράς. Αυτό που φάνηκε σε γενικές γραμμές ήταν ότι το να φαντασιώνεται κανείς το σεξ τονώνει τη σεξουαλική του ζωή με διάφορους τρόπους, π.χ. ενισχύοντας την σεξουαλική επιθυμία ή τη σεξουαλική διέγερση.

Για τον λόγο αυτόν, οι ισπανοί ερευνητές συνιστούν στους ψυχολόγους να μην επικεντρώνονται μόνο στο αν κάποιος έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις ή όχι, αλλά να διερευνούν και τη στάση που έχει απέναντι στις πιπεράτες ιστορίες.

Φουρειρα: «Εχω απατησει κι εχω απατηθει»!

Το ακούσαμε, ή μάλλον θα το ακούσουμε κι αυτό. Η σέξι Ελένη Φουρέιρα ομολογεί όχι μόνο ότι έχει απατήσει αλλά κι ότι έχει… απατηθεί! Πάει, χάλασε ο κόσμος…!




Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά η (επαναλαμβάνω) σέξι τραγουδίστρια, ομολογεί επίσης, ότι έχει… κυτταρίτιδα. Ναι, ναι… ξανά «χάλασε ο κόσμος»!


Πού τα λέει όλα αυτά; Στην εκπομπή «Movies and stars» του Γιώργου Σατσίδη που θα μεταδοθεί αύριο Τετάρτη στις 8 το βράδυ, από το MTV.


Συγκεκριμένα λοιπόν η (ξανά!!!!) σέξι Ελένη Φουρέιρα απαντώντας στην ερώτηση του Σατσίδη ποιος είναι ο «σέξι άνδρας» για αυτήν λέει πως «δεν ξέρω τι θεωρώ σέξι, είναι τόσο διαφορετικό σε κάθε άντρα. Είχα ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου.
Δεν έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή να ερωτευτώ. Υπάρχουν στιγμές που φτάνω σπίτι μου και λέω ευτυχώς που είμαι μόνη μου, να πέσω να κοιμηθώ. Δεν ξέρω αν με φοβούνται ή αν εγώ δεν δίνω περιθώρια. Πάντως θέλω οπωσδήποτε να έχει χιούμορ και αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Έχω συγχωρήσει την απιστία, γιατί είναι ωραίο όταν χρειάζεται ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία να τη δίνεις γιατί μπορεί να τη χρειαστείς κι εσύ. Την έχω χρειαστεί κι εγώ. Όταν κάποιος σε απατάει δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σχέση».



Πέρα όμως, από την απιστία, η σέξι (το εμπεδώσατε;) Ελένη Φουρέιρα λέει πως «ποια γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα; Και όλα αυτά τα ρετούς που βλέπετε στις φωτογραφίσεις, δεν υπάρχουν!», τονίζοντας μάλιστα πως «όσο για την πλαστική, θα έκανα για να αλλάξω κάτι πολύ έντονο, π.χ. θα έβαζα στήθος! Εγώ γυμνάζομαι για να τρώω!»


Πέρα όμως, από τις… αποκαλύψεις που κάνει περί απιστίας, πλαστικών και κυτταρίτιδας, αναφέρεται και στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, που όμως, ήταν αποφασισμένη να μπει στη σόου μπιζ, ενώ για όλα αυτά που γράφτηκαν για την καταγωγή της, λέει πως «ήταν έντονο και απότομο αυτό που συνέβη. Αν για κάτι νιώσω πολύ άσχημα θα το πω. Απλά όταν είσαι καινούργιος στον καλλιτεχνικό χώρο σκέφτεσαι γιατί να συμβαίνει αυτό; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν! Πιο πολύ όμως στεναχωριέσαι για τους γονείς σου και τους γύρω σου που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η δουλειά σου. Έπρεπε να παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη μαμά μου και να της εξηγώ. Καλύτερα όμως είναι τελικά να μιλάνε για εσένα παρά να μην ασχολιούνται μαζί σου. Αν περνούσα απαρατήρητη τότε αυτό θα σήμαινε ότι δεν έκανα κάτι καλά».
Περισσότερα όμως, στην αυριανή εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV με τη σέξι (ναι, ναι!) Ελένη Φουρέιρα να λέει πολλά ακόμα. 


Τέλος, να σημειώσουμε ότι η εκπομπή «Movies and stars» του Γιώργου Σατσίδη που θα μεταδοθεί αύριο Τετάρτη από το MTV είναι η τελευταία για τη σεζόν, αλλά ήδη έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά, οπότε γύρω στο Σεπτέμβριο θα βγει ξανά στον αέρα.


http://www.newsit.gr

Ανεκδοτο: Γατα..ο σκυλος

Ένας κυνηγός πάει σαφάρι στην Αφρική και παίρνει μαζί το σκύλο του. Ενώ ο σκύλος περιφέρεται στη ζούγκλα, βλέπει μια λεοπάρδαλη να κατευθύνεται προς το μέρος του, φανερά πεινασμένη. Ο σκύλος σκέφτεται, «Ωχ μπλέξαμε!» Τότε βλέπει κάτι κόκαλα λίγο πιο πέρα και αρχίζει να τα ροκανίζει, με την πλάτη του στην λεοπάρδαλη. Ενώ εκείνη είναι έτοιμη να του χιμήξει, ο σκύλος λέει, «Πολύ νόστιμη αυτή η λεοπάρδαλη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλες εδώ τριγύρω.» Η λεοπάρδαλη, κι ενώ ήδη βρίσκεται στον αέρα παγώνει, και εξαφανίζεται πίσω από κάτι δέντρα. «Παραλίγο», λέει «λίγο έλειψε. Αυτός ο σκύλος σχεδόν με είχε.» 

Ένας πίθηκος, παρακολουθώντας όλο το σκηνικό από ένα δέντρο, σκέφτεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει την εύνοια της λεοπάρδαλης και να γλιτώσει το τομάρι του εξηγώντας της αυτό που είχε συμβεί. Πάει προς το μέρος της και εξηγεί τα πάντα. Η λεοπάρδαλη, έξαλλη για την κοροϊδία, λέει στον πίθηκο «Έλα, πίθηκε. Ανέβα στη ράχη μου να δεις από κοντά τι πρόκειται να πάθει ο σκύλος» 

Ο σκύλος βλέπει τη λεοπάρδαλη να έρχεται προς το μέρος του με τον πίθηκο καβάλα. «Τι θα κάνω τώρα;» σκέφτεται. Τότε, αντί να το βάλει στα πόδια, κάθεται με την πλάτη γυρισμένη στους δυο. Όταν η λεοπάρδαλη και ο πίθηκος έχουν πλησιάσει αρκετά, ο σκύλος λέει, «Που είναι αυτός ο ηλίθιος πίθηκος; Ποτέ δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ, τον έστειλα πριν από μισή ώρα να μου φέρει άλλη μια λεοπάρδαλη κι ακόμα να φανεί!»


Νο 1 αλλα και στα 10 χειροτερα!


Τη λίστα με τα 10 χειρότερα τραγούδια όλων των εποχών που ήρθαν πρώτα τα βρετανικά charts δημοσίευσε το γνωστό μουσικό περιοδικό NME.
10. Blazin' Squad - Crossroads (2002)
Το τραγούδι ήρθε πρώτο τον Αύγουστο του 2002 και ίσως το μόνο ενδιαφέρον είναι το video clip.
9. Dizzee Rascal and James Corden - Shout (2010)
Επανεκτέλεση του γνωστού τραγουδιού των Tears For Fears σε συνδυασμό με το τραγούδι No Diggity των Blackstreet.
8. DJ Otzi - Hey Baby
Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν ήρθε πρώτο μόνο στην Αγγλία αλλά και σε άλλες τρεις ώρες.
7. Doop - Doop (1994)
Σε αυτό το τραγούδι υπνωτίζεσαι πανεύκολα. Ο λόγος; Μέτρα πόσες φορές άκουσες το "Doop".
6. Frankee - F.U.R.B  (2004)
Μονότονο, βαρετό, γλυκανάλατο. Για την... ιστορία τα αρχικά του σημαίνουν: F*** You Right Back
5. Crazy Frog - Axel F (2005)
Το ringtone που έγινε επιτυχία και μετά ακολούθησε άλμπουμ.
4. Dappy - 'No Regrets' (2011)
Ακόμα αναρωτιούνται γιατί βγήκε νούμερο ένα.
3 Bombalurina -  Itsy Bitsy Teeny Weeny Yellow Polka Dot Bikini (1990)
Ή αλλιώς "Το ροζ μπικίνι" από την Πωλίνα. Το βίντεο κλιπ τουλιάχιστον σουρεαλιστικό.
2.Afroman - Because I Got High (2001)
Εκτός από πρωτιά στα βρετανικά charts προτάθηκε και για Grammy.
1. The Wurzels - Combine Harvester (1976)
Δε βρήκα κάτι αρνητικό. Τα παράπονά σας στο NME!

Λεφτα υπαρχουν...

Δέκα εκατ. ευρώ για την προβολή του μέσω της Περιφέρειας σκοπεύει να ξοδέψει ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός. Το όχημα είναι η τουριστική προβολή της περιφέρειας και γι' αυτή φαίνεται ότι λεφτά υπάρχουν...
Ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός αναμένεται να φέρει σήμερα στο συμβούλιο την πρόταση για το ολοκληρωμένο περιφερειακό επιχειρησιακό και επικοινωνιακό σχέδιο που θα στοιχίσει, σύμφωνα με τους αναλυτικούς κωδικούς στα 10 εκατ. ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ).
Το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο τα αστρονομικά ποσά, αλλά και ότι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία συνεννόηση με το αρμόδιο υπουργείο.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Η Δημοκρατία", η σύμβαση αφορά το έργο το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Αττικής και περιλαμβάνει τις δράσεις όπου θα προωθήσουν την Αττική, με το ανάλογο αντίτιμο.
Ειδικότερα, ο κ. Σγουρός είναι διατεθειμένος να δώσει για τη δημιουργία λογότυπου το ποσό των 139.000 ευρώ, χωρίς τον ΦΠΑ, ενώ για την ιστοσελίδα της Περιφέρειας το ποσό των 1.300.000 ευρώ.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας, η συντήρηση των ιστοσελίδων κοστολογείται στα 463.500 ευρώ, ενώ για τρία βίντεο στο youtube και κάποιες σχετικές εφαρμογές, θα διατεθεί το ποσό των 349.712 ευρώ, ενώ για τις καταχωρίσεις τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά ΜΜΕ ο κ. Σγουρός θα πληρώσει 1.800.000 ευρώ.
Παράλληλα, η παραγωγή του οπτικοακουστικού υλικού, θα ξεπεράσει το αστρονομικό ποσό του 1.800.000 ευρώ.
Τέλος, οι προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και παράγοντες του τουρισμού θα φτάσει τα 347.000 ευρώ.
http://news247.gr

Κανε το τεστ και μαθε την ηλικια σου!


Ακολούθησε τις οδηγίες και παίξε με τους αριθμούς! Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα μείνεις άναυδος! 







Πηρε χαπια για φαλακρα και κατεληξε τραβεστι!

Το τελευταίο πράγμα που περίμενε ότι μπορεί να πάθει από τα χάπια για τη φαλάκρα ένας 38χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας, ήταν να μεταλλαχθεί σε γυναίκα. Κι όμως, αυτό ακριβώς ισχυρίζεται ότι του συνέβη.
Όπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail ο Γουίλιαμ ΜακΚι, έπαιρνε τα χάπια για την καταπολέμηση της φαλάκρας για 9 μήνες, αλλά αντί να δει αλλαγή στο τριχωτό της κεφαλής του, είδε το στήθος του σιγά σιγά να μεγαλώνει και τους γοφούς του να διευρύνονται.
Μην μπορώντας να αντιμετωπίσει τις αλλαγές στο σώμα του, αποφάσισε να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση, να αλλάξει το όνομά του σε Μάντι και να φορέσει γυναικεία ρούχα και ξανθιά περούκα. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι αν και πριν δεν ένιωθε καμία έλξη για άτομα του ίδιου φύλου, ούτε και είχε καμιά επιθυμία να γίνει γυναίκα, σκέφτεται πλέον να υποβληθεί σε αλλαγή φύλου, καθώς τα χάπια ανέπτυξαν τη θηλυκή του πλευρά.
«Κάποια στιγμή ένιωσα ότι ο εαυτός μου πριν ξεκινήσω τα χάπια δεν υπήρχε πια. Στην αρχή τρόμαξα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Τελικά όμως το αποδέχτηκα, το ανακοίνωσα στη γυναίκα και το γιο μου και αποφάσισα να προχωρήσω στη νέα μου ζωή», είπε ακόμα.
Η σύζυγός του βέβαια, δεν έδειξε κατανόηση και τον εγκατέλειψε μετά από 10 χρόνια γάμου, παίρνοντας μαζί τον 5χρονο γιο τους.


Απανθρωπο-Πεταξαν εκατονταδες εμβρυα σε δασος

Τη φρικτή ανακάλυψη έκαναν κάτοικοι κοντά σε δάσος στην περιοχή Σβερντλόφσκ των Ουραλίων. Τα έμβρυα ήταν τοποθετημένα μέσα σε βαρέλια των 50 λίτρων. Εντοπίστηκαν από κατοίκους του χωριού Ανικ κοντά στο Εκατερίνεμπουργκ της Ρωσίας.


Οι αστυνομικοί βρήκαν στο ίδιο σημείο ετικέτες πάνω στις οποίες ήταν γραμμένοι οι αριθμοί "40, 24, 27 και 14", οι οποίοι μπορεί να αφορούν νοσοκομεία που πέταξαν τα έμβρυα.

"Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα της έρευνας για την υπόθεση, τουλάχιστον τέσσερα νοσοκομεία μπορεί να έχουν σχέση με το σκάνδαλο αυτό", δήλωσε η εκπρόσωπος του τοπικού ραδιοσταθμού του υπουργείου Εσωτερικών Βαλερί Γκορέλιχ.


Η ανακάλυψη έγινε την Κυριακή. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για τον οποίο κατέληξαν σε αυτό το χώρο τα έμβρυα και γιατί δεν ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.


http://www.newsit.gr

Bundesbank: Εξοδος της Ελλαδας θα φερει το τελος της Eυρωζωνης


Το εγχείρημα της Ευρωζώνης είναι αμετάκλητο και καμία χώρα δεν μπορεί να αποχωρήσει αναφέρει σε μελέτη της, η Bundesbank, η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας.
Σύμφωνα με την μελέτη, την οποία δημοσιεύουν οι Financial Times της Γερμανίας το συμπέρασμα της Bundesbank είναι κανείς πως δεν μπορεί να φύγει από το ευρώ και ότι η διατήρηση του ευρώ προυποθέτει ότι θα πρέπει να παραμείνουν στην Ευρωζώνη όλες οι χώρες - μέλη της.
Ωστόσο, στην μελέτη αποσαφηνίζεται ότι για τη διαρκή συμμετοχή κάθε χώρας - μέλους σε μία νομισματική ένωση είναι απαραίτητες δημοσιονομικές και οικονομικές πολιτικές οι οποίες θα λαμβάνουν επαρκώς υπόψη τις προϋποθέσεις του κοινού νομίσματος και της ενιαίας νομισματικής πολιτικής στην Ευρωζώνη.


Βρεθηκε ο "Ναος του Ηλιου" των Μαγια στην Γουετεμαλα

Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα ναό 1.600 ετών των Μάγια αφιερωμένο στην "νύχτα" στην κορυφή μιας πυραμίδας στο βόρειο δάσος της Γουατεμάλας, κοντά στα σύνορα με το Μεξικό.

Ο Ήλιος ήταν ένα βασικό στοιχείο των Μάγια ,ο επικεφαλής αρχαιολόγος Stephen Χιούστον εξήγησε ανακοινώνοντας την ανακάλυψη από την κοινή ομάδα της Γουατεμάλας και της Αμερικής που ανασκάπτει την περιοχή του Ελ Zotz από το 2006.

Βρήκαμε κάτι που κάθε μέρα αυξάνεται και διεισδύουμε σε όλες τις γωνίες και τις σχισμές, όπως πιθανώς και της βασιλικής εξουσίας , δήλωσε ο Χιούστον, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μπράουν του Ρόουντ Άιλαντ.

"Το κτήριο αυτό,είναι ένα από αυτά που γιορτάζει αυτή τη στενή σχέση μεταξύ του βασιλιά και των πιο ισχυρών και κυρίαρχων ουράνιων παρουσιών".

Οι αρχαιολόγοι λένε ότι ο ναός πιθανότατα κτίστηκε για να τιμήσει τον ηγέτη που θάφτηκε κάτω από τον τάφο της πυραμίδας Diablo , ο κυβερνήτης και ιδρυτής της πρώτης δυναστείας Ελ Zotz ονομάζεται Pa'Chan, ή σε ελεύθερη μετάφραση"εμπλουτισμένος ουρανός."

Ο πολιτισμός των Μάγια εξαπλώθηκε μέσω του νότιου Μεξικού,στη Γουατεμάλα, Ονδούρα, το Ελ Σαλβαδόρ, και στο Μπελίζ,όπου βρίσκονταν στο απόγειό του μεταξύ 250 και 900 μ.Χ..

Η χρονολόγηση άνθρακα τοποθετεί την κατασκευή του ναού στο πρώτο μέρος της εποχής εκείνης, κάπου μεταξύ 350 και 400 μ.Χ.,είπαν οι αρχαιολόγοι.

Είναι περίτεχνα διακοσμημένος με γυψομάρμαρο και φέρει μαζικές μάσκες, 1,5 μέτρο (5 πόδια) ψηλές, η καθεμία που απεικονίζουν τις φάσεις του Ήλιου καθώς κινείται από ανατολικά προς τα δυτικά, και έχει ένα ζωγραφισμένο διάζωμα που η ομάδα που περιγράφει ως «απίστευτο». 

Ο ναός είχε πιθανότατα 14 μάσκες στο ύψος της ζωφόρου, αλλά μόνο οκτώ από αυτές έχουν τεκμηριωθεί μέχρι στιγμής, γι 'αυτό οι ανασκαφές πρέπει να συνεχιστούν, πρόσθεσε στο Πανεπιστήμιο του Όστιν ο αρχαιολόγος Edwin.

Οι ανασκαφές από την Γουατεμάλα και την αμερικανική ομάδα ξεκίνησαν στο El Zotz το 2006, αλλά ο ναός δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι πριν από τρία χρόνια. 

http://www.apocalypsejohn.com

«Πρωτοι στο σεξ οι Ελληνες» συμφωνα με διεθνη ερευνα


«Ούτε η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να πτοεί το ηθικό των Ελλήνων». Αυτό ήταν το σχόλιο της Τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας σεξουαλικής έρευνας της Durex.
Σε αντίθεση με την κοινή λογική, που θέλει την οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει αρνητικά την εθνική μας λίμπιντο, έρχονται τα συμπεράσματα της έρευνας της Durex (που έλαβε χώρα σε 37 χώρες με την συμμετοχή 37.000 ατόμων).
Συγκεκριμένα οι Έλληνες έρχονται πρώτοι στον κόσμο σε αριθμό σεξουαλικών επαφών με μέσο όρο 154 κατ΄ άτομο τον χρόνο με Βραζιλιάνους (145 φορές), Ρώσους και Πολωνούς (143 φορές) να ακολουθούν και ουραγούς τους Ιάπωνες (48 φορές το χρόνο).
Επίσης πρώτοι είναι οι Έλληνες στον αριθμό των σεξουαλικών φαντασιώσεων και στο χρόνο που αφιερώνουμε στα προκαταρκτικά (21 λεπτά). Ενώ βρισκόμαστε στην 2η θέση της λίστας σχετικά με το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε από τους οργασμούς μας.
Ένα ακόμη ενδιαφέρον συμπέρασμα που προκύπτει -σχετικά με την σεξουαλική συμπεριφορά του έθνους- είναι ότι παρά το ότι η Ελλάδα είναι η χώρα στην οποία κάνουν τις περισσότερες φορές σεξ την εβδομάδα, από πλευράς συντρόφων δεν πέτυχε να μπει στις τρεις πρώτες χώρες, ενώ εντοπίστηκε πως οι Ελληνίδες μέσα σε ένα χρόνο πήγαν κατ΄ αναλογία με περισσότερους άντρες.

"Πολη υπό πωληση"


"Πόλη υπό πώληση" που δίνει τις τελευταίες εξετάσεις για το ευρώ χαρακτηρίζει η ιταλική εφημερίδα σε σημερινό της άρθρο την Αθήνα.
Και μάλιστα αποκαλεί την Τρόικα "Μινώταυρο που ζητάει θυσίες" περιγράφοντας με μελανά χρώματα τις προσπάθειες της Ελλάδας να συλλέξει πόρους μέσω ιδιωτικοποιήσεων.
"Δεν θα είναι αρκετή η πώληση των τελευταίων τεσσάρων Airbus της παλιάς Ολυμπιακής Αεροπορίας -η οποία έχει ήδη ιδιωτικοποιηθεί- για να "χορτάσει" η Τρόικα, η οποία επισκέπτεται σήμερα την Αθήνα, όπου πρέπει να δοθούν οι πολλοστές εξετάσεις του ευρώ"γράφει η μεγαλύτερη εφημερίδα της ιταλικής πρωτεύουσας.
Ο απεσταλμένος της La Repubblica Πάολο Γκρισέρι έγραψε μεταξύ άλλων, ότι "κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί αν τελικά κερδίσουν τα γερμανικά γεράκια και η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή", διότι "στην Αθήνα, η φτώχεια είναι πλέον εμφανής.
Και οι κεντρικές συνοικίες έχουν μετατραπεί σε ένα περίεργο μείγμα τουρισμού και απόγνωσης, με πωλητές αναμνηστικών και φτωχούς που προσπαθούν να βρουν κάποιο τρόπο για να απομακρύνουν την πείνα" έγραψε χαρακτηριστικά.

http://www.radar.gr

Η αποδειξη για “ταξιδι στο χρονο”


Η παρακάτω εικόνα εκτίθεται στο Μουσείο Bralorne Pioneer στον Καναδά και είναι διαθέσιμη και στην online έκθεση του Μουσείου. Είναι τραβηγμένη το Νοέμβριο του 1940, και απεικονίζει το συγκεντρωμένο πλήθος κατά την παράδοση μιας γέφυρας στην κυκλοφορία, η οποία είχε καταστραφεί από πλημμύρα! Κάντε κλικ για μεγέθυνση και παρατηρήστε την καλά!
Βλέπετε κάτι περίεργο;
Δεν ξέρουμε τι καταφέρατε να διακρίνετε εσείς, πάντως εδώ και λίγες ημέρες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία, αποτελεί απόδειξη "ταξιδιού στο χρόνο"!!
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ερευνητής παρατήρησε ανάμεσα στο πλήθος, τον νεαρό άντρα που βλέπετε στην μικρή φωτογραφία! Αμέσως, την "ανέβασε" στο προσωπικό του blog αναφέροντας ότι ο άντρας αυτός είναι σίγουρα χρονοταξιδιώτης!
"Τα ρούχα που φοράει αλλά και τα γυαλιά ηλίου του, δεν ταιριάζουν με την εποχή (1940) αλλά είναι μεταγενέστερα. Δείτε τον πόσο διαφέρει από τους υπόλοιπους γύρω του! Σαν να είναι... από άλλο κόσμο", έλεγε το σχόλιό του!
Από εκείνη τη στιγμή και μετά, χιλιάδες άνθρωποι, άρχισαν να στέλνουν μηνύματα περί "αποδείξεως των ταξιδιών στο χρόνο"! Μάταια κάποιοι σκεπτικιστές προσπάθησαν να αντικρούσουν τον ισχυρισμό, λέγοντας ότι ΥΠΗΡΧΑΝ και το 1940 μπλούζες με κουκούλα!
Το πιθανότερο, λένε, είναι το πουλόβερ με το γράμμα W να προέρχεται από την αθλητική στολή που φορούσαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου West Virginia, με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα πάνω! Μάλιστα παραπέμπουν τους δύσπιστους, σε site, όπου πωλούνται vintage ρούχα και ανάμεσά τους υπάρχουν ανάλογα πουλόβερ του 1940!
"Έίναι σαφές ότι ο άντρας αυτός, βρέθηκε στην περιοχή ως τουρίστας και μπήκε ανάμεσα σε ένα γκρουπ επισήμων, που είχαν κληθεί να παρακολουθήσουν την τελετή! Ετσι εξηγείται γιατί το ντύσιμό του διαφέρει τόσο", δήλωσε Keneth Lane, κοινωνιολόγος, από τον Καναδά!
"Αυτό που έχει σημασία είναι ότι, ενώ εδώ και δεκαετίες η φωτογραφία αυτή εκτίθεται στο Μουσείο χωρίς κανείς να έχει παρατηρήσει κάτι παράξενο σε αυτήν , ξαφνικά έγινε το θέμα συζήτησης! Τώρα όλοι νομίζουν πως βλέπουν έναν χρονοταξιδιώτη", συμπλήρωσε!


Ο ανθρωπος εξαφανισε τους Νεαντερταλ και οχι η φυση!


Τις μέχρι σήμερα θεωρίες που παρουσίαζαν ως «υπεύθυνη» για την εξαφάνιση του ανθρώπου Νεάντερταλ την κλιματική αλλαγή, ανατρέπει πρόσφατη μελέτη που παρουσιάζει ως βασικό υπεύθυνο για το αφανισμό του τον... πρώτο του ξάδελφο, Homo Sapiens, δηλαδή, τον σύγχρονο άνθρωπο.
Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα στις ΗΠΑ τη Δευτέρα, η μετανάστευση του σύγχρονου ανθρώπου από την Αφρική προς την Ευρώπη αποτέλεσε μεγαλύτερη απειλή για τους ιθαγενείς πληθυσμούς των Νεάντερταλ απ' ότι η μεγαλύτερη ηφαιστειακή έκρηξη που γνώρισε ποτέ η ευρωπαϊκή ήπειρος, πριν από 40.000 χρόνια.
Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα τα απολιθώματα των Νεάντερταλ και άλλες ενδείξεις της ύπαρξής τους είχαν αρχίσει να λιγοστεύουν πολύ πριν σημειωθεί η ηφαιστειακή έκρηξη και ακολουθήσουν οι ακραίες κλιματικές αλλαγές. Αντιθέτως, υπάρχουν ενδείξεις που οδηγούν στην υπόθεση ότι οι σύγχρονοι άνθρωποι είχαν ήδη εγκατασταθεί στην ανατολική Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική όταν σημειώθηκε η έκρηξη.
Μολονότι μικρές ομάδες των Νεάντερταλ ενδέχεται να είχαν επιβιώσει, τα ξαδέλφια του σύγχρονου ανθρώπου τελικά εξολοθρεύτηκαν από αυτόν.
Ο γεωγράφος Τζον Λόου του Βασιλικού Πανεπιστημίου Χόλογουεϊ του Λονδίνου ανέλυσε ηφαιστειακές στάχτες, αόρατες δια γυμνού οφθαλμού, που εντόπισε στο Αιγαίο Πέλαγος, στη Λιβύη και σε τέσσερα σπήλαια στην Ευρώπη. Η τέφρα προέρχεται από μια ηφαιστειακή έκρηξη στα Φλεγραία Πεδία που κάλυψε με στάχτη μια έκταση πλάτους 30.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στη Μεσόγειο. Οι ερευνητές την χρησιμοποιούν για να χρονολογήσουν τα γεγονότα με βάση τις κλιματικές αλλαγές κατά τους προϊστορικούς χρόνους.
Η τέφρα αποκαλύπτει επίσης ότι πριν από 30.000-40.000 χρόνια - εποχή κατά την οποία οι Νεάντερταλ είχαν ουσιαστικά εξαφανιστεί - η Ευρώπη γνώρισε μια βίαιη κλιματική αλλαγή.

Εικονες του κοσμου: Βιετναμ, Χο Τσι Μινχ, Ηλιοβασιλεμα

Το τέλος άλλης μιας δύσκολης ημέρας για τον αγρότη της φωτογραφίας. Κατά την έναρξη αυτής της εποχής ξεκινά και η συγκομιδή των αγροτικών προϊόντων.  Στο τέλος της ημέρας μαζί με το βουβάλι, τον ανεκτίμητο βοηθό του, τους περιμένει μια νέα πρόκληση . Για να φτάσουν στο χωριό τους πρέπει να περπατήσουν αρκετά χιλιόμετρα.

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC 


Τα Ζωδια Σημερα 24 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή μέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό από το ζώδιο σου, αγαπητέ Κριέ, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι μπορείς. Αν πάλι σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να θυμάσαι πως σήμερα η γοητεία σου μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία. Μην μένεις στο σπίτι καλοκαιριάτικα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, πηγαίνουν καλύτερα και σήμερα θα βρεις τον τρόπο να διευθετήσεις εκκρεμότητες, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις αρκετές υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν.



Ταύρος
21/4-20/5

Έχεις πολλές εκκρεμότητες ,φίλε Ταύρε, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος απόφυγε τις συζητήσεις που κουράζουν τη σχέση σου και δημιουργούν αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, περνάς μια καλή μέρα, καθώς οι αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για την εξωτερική σου εμφάνιση. Μην το παρακάνεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Αν είσαι Δίδυμος, άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά αρκετό άγχος σε περιμένει. Είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες, για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό προγραμματισμό και αναθεώρησε και κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, θα περάσεις μια όμορφη Τρίτη, αν αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε κυριεύει. Ακόμα κι αν στη ζωή σου δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς, τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις. Μην απογοητεύεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να διατηρήσεις τη μοναχική σου κατάσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, έρχονται επιτυχίες και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες. Ωστόσο, στα οικονομικά σου μην ανοίγεσαι με άσκοπες αγορές και μείνε συγκρατημένος. Κάποιες συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, μπορεί να σου φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάς.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Τρίτη, φίλε Καρκίνε, είναι μια μέρα που σε βάζει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου. Αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος σου. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι καρκίνος, στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που είχες βάλει. Ακόμα και στα οικονομικά σου παρουσιάζονται κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που πρέπει να συνυπολογίσεις στα έξοδά σου.




Λέων
23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, θα μπορέσεις σήμερα να προχωρήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν παγωμένα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, άφησε στην άκρη τις κακές σκέψεις και δείξε την καλύτερή σου διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, σκέψου καλά αν το άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά και μετά μπορείς να ενδώσεις στις προκλήσεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Λέοντα, έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις σκέψεις σου, βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που σε αγχώνουν.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα θα φέρει για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα. Μην ωθείς τα πράγματα στα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση απέναντι στο ταίρι σου, για να περάσεις καλά. Κι εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, καλό θα είναι να ηρεμήσεις λίγο, ώστε να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα τροπή, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις.




Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα το άγχος και η ένταση χτυπάνε κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, σε φέρνουν στα όριά σου. Ηρέμησε και μίλα με καλούς φίλους. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις λύσεις που αφορούν στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, να ξέρεις πως η μέρα σου δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να πας πολύ καλά. Η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δεις να βελτιώνονται άμεσα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, φίλε Σκορπιέ, κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άκουσε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να θυμάσαι ότι η μέρα σε κάνει ερωτικό και ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αν κινηθείς με προγραμματισμό και με ομαδική δουλειά. Εκμεταλλεύσου την ημέρα, για να λύσεις νομικές υποθέσεις ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα χρέη να μαζεύονται.





Τοξότης
23/11-21/12

Καλό είναι σήμερα, φίλε Τοξότη, να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου. Φρόντισε λοιπόν να μη σε πάρει από κάτω και μην επικεντρώνεσαι στα λάθη που έχεις κάνει, αλλά στα βήματα που έχεις κατορθώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μπορείς να περάσεις μια χαλαρή Τρίτη με το ταίρι σου, με ηρεμία και ερωτική διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, να θυμάσαι πως οι πλανήτες ευνοούν τα φλερτ και τις γνωριμίες. Μην κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι και βγες έξω, να το αναζητήσεις δυναμικότερα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε κάνει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μέχρι να τις ανακαλύψεις όμως, απόφυγε τα έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν είσαι Αιγόκερως, είσαι σε μια καλή μέρα, αλλά και σε μια καλή περίοδο γενικότερα. Τώρα, μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία, με τις κατάλληλες κινήσεις. Πάντως, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή θετική όψη που πραγματοποιεί ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία ευνοεί κατά πολύ την επικοινωνία και μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοιά του, για να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο διαλλακτικός, θα δεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, να εξαφανίζονται. Αν δεν είσαι σε σχέση, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον άτομο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά μηνύματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Συνέχισε πιστά στο πρόγραμμά σου και ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο, γιατί είναι επικίνδυνο να ξεφύγεις σε αλόγιστα έξοδα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν, με την πορεία που θα λάβουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για ξεκαθαρίσματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Μίλησε για όσα σε απασχολούν και μην αφήνεις το ταίρι σου στο σκοτάδι. Αν βελτιώσεις την επικοινωνία μαζί του μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, προσπάθησε να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και κάτι καλό θα σου συμβεί πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτήν την Τρίτη και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία, και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από νέες προτάσεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Καλύτερα λοιπόν να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον, αν δεν τελειώνεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που δεν φανταζόσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, μην αφήσεις κάποιες λεπτομέρειες να χαλάσουν το καλό κλίμα της σχέσης σου. Μίλησε ήρεμα με τον σύντροφό σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η Αφροδίτη από τους Διδύμους αυξάνει έντονα την κοινωνικότητά σου και σου δίνει τα εφόδια για να το βρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, φίλε Ιχθύ. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα, που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger