Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΡΙΑ ΤΣΙΓΑ Φωτογραφιες που προκαλουν τσουναμι...

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012



Η Ρία Τσίγα τολμά να τρελάνει για άλλη μια φορά τους οφθαλμούς. Το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια μας δείχνει, ξανά, τα νέα της μαγιό και προκαλεί στις παραλίες… τσουνάμια.
Είναι παιδί μου πειρασμός/σεισμός/άει γιάγια /άει.
Αναμένουμε τη στιγμή, το πότε θα ξεχαστεί να βγει στον καυτό ήλιο δίχως ίχνος υφάσματος, αλλά όπως την γέννησε η μαμά της. Παράλογο; Όχι!
http://www.radar.gr





Το σεξι κορμι της... καιγεται στον ηλιο


Είναι μέλος της εθνικής ομάδας αεροβικής γυμναστικής. Η… αθλητική της δραστηριότητα διατηρεί σε άψογη φόρμα το σέξι κορμί της.
Ευτυχώς για εμάς, είναι λάτρης της πισίνας και της παραλίας!
Σήμερα, η Ντόρα Γουγούση απολαμβάνει κολύμπι και ηλιοθεραπεία στο Πόρτο Ράφτη. Κάτω από τον καυτό ήλιο, το κορίτσι… άρπαξε λιγάκι παραπάνω. Aνέβασε, λοιπόν, τη φωτογραφία με τα ηλιοκαμένα πόδια της στο twitter γράφοντας: ”Πιο κόκκινη πεθαίνεις! ”
Κόκκινη, κίτρινη, πράσινη, μπλε, δεν μας πειράζει.
Ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες της Ντόρας με μαγιό και σας την παρουσιάζουμε.
Προσοχή, καίει…
http://www.radar.gr










Μπανακι… φαρμακι (η)



Άσκοπη δε θα την πεις τη βόλτα σου, εάν σε αυτήν έχεις την τύχη να πέσεις επάνω στην καυτή Όλγα Φαρμάκη. Χαρά θεού και οφθαλμού θα την πεις, το μόνο σίγουρο!
Έτσι κι εμείς αποτινάξαμε τον ιδρώτα του γραφείου. Βάλαμε σορτσάκι, πήραμε πετσέτα θαλάσσης και κατευθυνθήκαμε νότια των Αθηνών.
Κι επάνω εκεί που παραγγέλναμε στην ξανθιά σερβιτόρα freddo espresso γλυκό, ο άγιος της ταραχής έκανε το θαύμα του. Νά σου η Όλγα Φαρμάκη στην παραλία του Balux σε στιγμές που επιθυμείς!
Δεν ξέρουμε εάν καλούσε τον πειρατή να της πιάσει το τόπι ως άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά η παρουσία της μας τάραξε και ρίχναμε τα παγάκια του freddo μας στο μέτωπο για να δροσιστούμε!
http://www.radar.gr


<br /><br />

Αυτοι οι κοιλιακοι δεν κρυβονται με τιποτα


Μετά τα γυμναστήρια, αναστέναξαν και τα πλατό

Το καλογυμνασμένο της κορμί με τους απίστευτους κοιλιακούς της ανέδειξε για ακόμη μία φορά η γυμνάστρια Jennifer Nicole Lee η οποία βρίσκεται στο Μαϊάμι για τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία συμμετέχει με τίτλο «Pain and Gain».Με καυτό κόκκινο σορτς και στενό T - shirt που άφηνε τα καλλίγραμμα πόδια της σε πλήρη θέα, η πληθωρική «γκουρού» της γυμναστικής έκανε και τα «πλατό» να αναστενάξει.



http://www.newsbeast.gr/

Ο κοσμος μεσα απο τα ματια ενος μεθυσμενου...

Ο κόσμος μέσα από τα μάτια ενός μεθυσμένου...

Εικόνες..

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Στριπτιζ στο Ιρακ! Κι ομως εγινε! Δειτε το βιντεο


Συνέβη κι αυτό κατά τη διάρκεια της παρουσίας αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ.Μια κοπέλα στάθηκε μπροστά από αμερικανικά οχήματα όχι επιχειρώντας να τα τινάξει στον αέρα,αλλά δείχνοντας τα κάλη της στους Αμερικανούς στρατιώτες.


Συνήθως η αντιμετώπιση των ντόπιων δεν ήταν τόσο φιλική ."Θερμή" ήταν αλλά όχι με τον τρόπο που το επιχείρησε η κοπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



onalert

Fuck The Euro 2012


 Με πυροσβεστήρες στα χέρια και γυμνόστηθες όπως πάντα, οι Ουκρανές ακτιβίστριες διαμαρτυρήθηκαν για τον σεξοτουρισμό που, σύμφωνα με τις ίδιες, ευνοείται από την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πολωνία και την Ουκρανία.

Oι ακτιβίστριες της FEMEN έχουν πραγματοποιήσει κατά καιρούς δεκάδες διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο για τον σεξισμό, το τράφικινγκ και την κακοποίηση των γυναικών. Όσον αφορά στο Euro 2012, ήταν μια ακόμα ευκαιρία και μάλιστα εντός έδρας τους να εκφραστούν με τον δικό τους τρόπο για την πορνεία και τον σεξοτουρισμό  που αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, κάθε φορά που πραγματοποιούνται μεγάλες διοργανώσεις.
Με μηνύματα γραμμένα στα σώματά τους σχετικά με το Euro και τα γνωστά στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά αλά Τσιτσιολίνα, οι FEMEN προκάλεσαν αναστάτωση, πριν οι αστυνομικές αρχές καταφέρουν να τις συλλάβουν και να τις οδηγήσουν μακριά από τo εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας όπου έγινε η πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και ο αγώνας ανάμεσα στην Πολωνία και την Ελλάδα.Μάλιστα, έξω από το γήπεδο υπήρχαν και πολλοί Ελληνες φίλαθλοι, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τα μέλη της κίνησης. Το σίγουρο είναι ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή.


Δείτε το βίντεο όπου με πυροσβεστήρες στα χέρια άρχισαν να ψεκάζουν όποιον έβλεπαν έξω από το εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger