Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποκαλύπτει πότε νιώθει sexy...!

Κυριακή 13 Μαΐου 2012


“Σουλατσάρει” στις πασαρέλες και φωτογραφίζεται φορώντας τα πιο sexy εσώρουχα...

Ωστόσο, η  Erin Heatherton νιώθει πιο sexy από ποτέ, όταν... επιστρέφει στο σπίτι μετά από μια επίσκεψη στην παραλία!

“Νιώθω πολύ sexy όταν επιστρέφω από την παραλία. Τα μαλλιά μου έχουν τη μυρωδιά της θάλασσας και το δέρμα μου λάμπει!”

Όσο για την αγαπημένη παραλία του “άγγελου” της Victoria Secret, μας πέφτει λίγο μακριά:

“Η αγαπημένη μου παραλία βρίσκεται στο St. Barts. Εκεί απολαμβάνω πραγματικά τη θάλασσα και το κολύμπι”.

Οπότε οι θαυμαστές της μάλλον θα δυσκολευτούν να την βρουν...







Η Jennifer Nicole Lee με κόκκινο καρό bikini σε πισίνα στο Hollywood



Η Jennifer Nicole Lee με κόκκινο καρό bikini σε πισίνα στο Hollywood..
Δείτε την 













http://www.kanonitv.net

Η Rihanna... ημίγυμνη!



Πλέον έχουμε καταλάβει ότι η Rihanna δεν τα πολυπάει καλά με την ιδέα του να φοράει μπόλικα ρούχα, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί είναι ντυμένη με... λίγα και καλά!

Η σέξι τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook φωτογραφίες από τα γυρίσματα του κλιπ της «Where Have You Been», όπου για ακόμη μια φορά προκαλεί με την εμφάνισή της!

Για το βιντεοκλίπ μεταμορφώθηκε σε σέξι γοργόνα και ιδού το αποτέλεσμα...






http://athensbars.gr

Αγρογλυφικά στο Nr Hannington, Wiltshire


Ένα νέο αγρογλυφικό έκανε την εμφάνιση του χθες, 12 Μαΐου 2012, στο Water Eaton Copse, Nr Hannington, Wiltshire. Προφανώς πρόκειται για ένα σύνολο κύκλων. Προς το παρών υπάρχουν μόνο οι φωτογραφίες, αλλά αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις καθώς και αεροφωτογραφίες. 


http://www.apocalypsejohn.com

Σεξ εν ώρα υπηρεσίας



Ασυγκράτητο ζευγάρι αστυνομικών στην Κύπρο

Σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο περιπολικό, πιάστηκαν Κύπριος αξιωματικός και νεαρή γυναίκα αστυνομικός, κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους.



Μάλιστα, η αποκάλυψη δεν έγινε από κάποιον συνάδελφό τους, αλλά από την ίδια τη γυναίκα του αξιωματικού!


Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, η σύζυγος είχε βάσιμες υποψίες για την παραβατική συμπεριφορά του έτερού της ήμισυ, αλλά δεν διέθετε τεκμήρια της ενοχής του. Έτσι, ένα από τα βράδια που ο αξιωματικός είχε υπηρεσία, αποφάσισε να τον ακολουθήσει και τον εντόπισε σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με νεαρή υφιστάμενή του γυναίκα

Τέρας ψυχραιμίας η σύζυγος, τηλεφώνησε και κατήγγειλε το γεγονός! Όταν κατέφθασε το περιπολικό, η αστυνομικίνα ήταν σχεδόν γυμνή και ο αξιωματικός με κατεβασμένα παντελόνια…

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παράνομο ζευγάρι εκτελούσε υπηρεσία για παρακολούθηση υπόπτου. Είναι άγνωστο αν τελικά συνέλαβαν τον ύποπτο ή τους διέφυγε λόγω... φόρτου εργασίας. 



radar.gr

Η Λονγκόρια τοπλες, χαϊδεύει το γατάκι της



Ένα διαμαντένιο κολάρο είναι το μοναδικό πράγμα που φοράει η πρωταγωνίστρια των Desperate Housewives όταν παίζει με το γατάκι της. Σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της Sheba Passions, γνωστής εταιρίας γατοτροφών, που επέλεξαν αυτό το concept για να διαφημίσουν το προϊόν τους.
Όταν χρειάζεται να γδύσεις μια επώνυμη ηθοποιό (και να πληρώσεις το αντίστοιχο ποσό για το προνόμιο) για να πουλήσεις γατοτροφή, τότε είναι δεδομένο ότι ο διευθυντής της εν λόγω εταιρίας είναι άντρας.
Γιατί, πολύ απλά, δεν έχει καμία λογική. Το να βλέπεις την Εύα με κατακόκκινο φόρεμα σε πολυθρόνα ή γυμνή (πάντα με αξεσουάρ μια γάτα) είναι ένα concept που ταιριάζει σε αντρικό περιοδικό.
Για να μην αναφερθούμε στην απέραντη γελοιότητα του backstage βίντεο, με την Λονγκόρια να απαντά στα σοβαρά στο 'τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο γύρισμα'.

http://www.iefimerida.gr

Πατρινή 40άρα προσκαλεί και προκαλεί



Είναι 40άρα και κυκλοφορεί με κάμπριο αυτοκίνητο σε χρώμα που παραπέμπει... στην «καυτή» της συνήθεια να προσκαλεί άνδρες για ερωτικές περιπτύξεις... με το αζημίωτο!



«Είναι εύκολο να την συναντήσεις καθώς τη γνωρίζουν πολλοί» εκμυστηρεύθηκε ταξιτζής από την Πάτρα, τον οποίον πλησίασε η «καυτή κυρία» και του ζήτησε 50 ευρώ για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Όταν εκείνος της είπε ότι είναι πολλά εκείνη κατέβασε την τιμή στα 40. 

Ο ίδιος άνδρας έμαθε από συνάδελφό του πως προσφέρεται ακόμη και για σεξ με 2 ή και με 3 άνδρες, αρκεί βέβαια να πληρωθεί ανάλογα! “Είναι πολύ άνετη. Δίνει το τηλέφωνό της σε άτομα που εμπιστεύεται και οποιοσδήποτε μπορεί να την βρει εύκολα και να περάσει όμορφα”, κατέληξε ο ταξιτζής.

Πρόκειται για μία καλλίγραμμη γυναίκα που παρά την ηλικία της (δεν είναι και κοριτσάκι) επιβεβαιώνει στην πράξη το γνωστό άσμα που αναφέρεται στις σαραντάρες και τις εικοσάρες!

Όσο για την πελατεία της; Αν κρίνει κανείς από το αυτοκίνητό της, σίγουρα θα είναι αυξημένη, ενώ ίσως λαμβάνει και “δωράκια” (εκτός του συμφωνημένου ποσού) για τις υπηρεσίες που προσφέρει!


Ανέκδοτο: Σινεμά με ένα εισητήριο...



Ήταν ένας ελέφαντας και ένα μυρμήγκι και είχαν μόνο ένα εισητήριο για το σινεμά.

- Μην σε νοιάζει, λέει ο ελέφαντας, θα σε κρύψω πίσω από το αυτί μου για να μην σε δουν.

Πάει ο ελέφαντας να μπει στο σινεμά:
- Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια.
- Γειά σας, λέει ο ελέφαντας.
- Μόνος σας είστε;
- Ναι, είμαι μόνος μου.
- Και αυτός πίσω από το αυτί σας ποιός είναι;
Πάνε πάλι πίσω.
- Θα σε κρύψω στην προβοσκίδα μου, λέει ο ελέφαντας.
Ξαναπηγαίνουν στο σινεμά:
- Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια.
- Γειά σας, λέει ο ελέφαντας.
- Μόνος σας είστε;
- Ναι, είμαι μόνος μου.
- Και αυτός στην προβοσκίδα σας ποιός είναι;
Πάνε πάλι πίσω.
- Να δοκιμάσουμε να σε κρύψω εγώ κάπου; ρωτάει ο μυρμήγκι.
- Ναι, αλλά δεν νομίζω να πετύχει, λέει ο ελέφαντας.
Πιάνει το μυρμήγκι και τυλίγει τον ελέφαντα με αλουμινόχαρτο.
Πάνε πάλι στο σινεμά:
- Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια.
- Γειά σας, λέει το μυρμήγκι.
- Μόνος σας είστε;
- Ναι, είμαι μόνος μου.
- Και αυτό εδώ τί είναι;
- Μυστήριος είσαι, ρε φίλε! λέει το μυρμήγκι. Να μην φέρω και ένα σαντουιτσάκι για το διάλειμμα;

FACEBOOK | Ξεκινάει χρεώσεις




Τέλος εποχής για τη δωρεάν διαδικτυακή κοινωνική δικτύωση μέσω facebook φαίνεται ότι σηματοδοτεί η νέα πολιτική της εταιρείας.
Και αυτό γιατί ενώ στην αρχική σελίδα αναγράφεται ότι οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, δεν συμβαίνει το ίδιο για την αναβάθμισή τους.
Όπως αναφέρει, τώρα τα status updates και οι δημοσιεύσεις που κάνει κάποιος τα βλέπει μόνο το 12% των φίλων του.
Αν λοιπόν θέλει να τα βλέπουν περισσότεροι, θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη.
Προς το παρόν η νέα λειτουργία είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν υπάρχει μια ενιαία χρέωση για κάθε ενημέρωση κατάστασης.
Μετά το στάδιο αυτό όμως είναι βέβαιο ότι η τιμή θα σταθεροποιηθεί.


ΠΗΓΗ: tuned

THE WOMAN IN BLACK


 
Περίληψη


Ο νεαρός δικηγόρος Άρθουρ Κιπς (Ντάνιελ Ράντκλιφ) αναγκάζεται να αφήσει τον τρίχρονο γιο του στο Λονδίνο για να ταξιδέψει στο απομακρυσμένο χωριό Κράιθιν Γκίφορντ και να τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες του Οίκου Ιλ Μαρς. Όταν όμως φτάνει στο ανατριχιαστικό παλιό αρχοντικό ανακαλύπτει σταδιακά μια σειρά από σκοτεινά μυστικά που στοιχειώνουν το παρελθόν της περιοχής.Και η ανησυχία του Άρθουρ μεγαλώνει όταν μια μυστηριώδης γυναικεία φιγούρα ντυμένη στα μαύρα αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά του, επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις προλήψεις των χωρικών.


EXTRA!

Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο “Η Γυναίκα με τα Μαύρα” το 1982, η συγγραφέας Σούζαν Χιλ δεν φανταζόταν ότι με τα χρόνια θα το έβλεπε να γίνεται τηλεταινία, ραδιοφωνική σειρά, θεατρικό έργο και τελικά κινηματογραφική ταινία. «Το σημαντικό είναι ότι το βιβλίο είναι πάντοτε παρόν, ανεξάρτητα από το μέσον, χάρη στην τέχνη της απόδοσης – κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω μόνη μου» λέει η Χιλ. Αυτή είναι η πρώτη φορά, μετά από τριάντα χρόνια, που το μυθιστόρημα της Χιλ βρίσκει το δρόμο του προς τη μεγάλη οθόνη. 


Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΜΣ ΓΟΥΟΤΚΙΝΣ
Σενάριο: ΤΖΕΙΝ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ, ΣΟΥΖΑΝ ΧΙΛ
Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙΕΛ ΡΑΝΤΚΛΙΦ, ΤΖΑΝΕΤ ΜΑΚΤΙΡ, ΛΙΖ ΓΟΥΑΙΤ, ΚΙΡΑΝ ΧΙΝΤΣ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΣΟΥΗΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Πήραν το κύπελλο… βλακείας!



Απίστευτο κι όμως αληθινό. Περίπου 400 οπαδοί της Μπιλμπάο έχασαν τον τελικό του Europa League με την Ατλέτικο γιατί μπέρδεψαν το Βουκουρέστι με την Βουδαπέστη!
Πραγματικά τα λόγια στερεύουν για αυτό που έκαναν κάποιοι από τους οπαδούς της Αθλέτικ, οι οποίοι μπέρδεψαν τα ονόματα των δύο πόλεων και έφτασαν στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, αντί να πάνε σε αυτή της Ρουμανίας, στην οποία ήταν και το μεγάλο ραντεβού της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης. Μπορεί η ομάδα τους να έχασε 3-0 από τους Ροχιμπλάνκος, όμως οι ίδιοι όλο και κάποιο μετάλλιο θα πρέπει να φορέσουν.
Στα αγγλικά τα ονόματα των δύο πόλεων μοιάζουν, αφού είναι Budapest και Bucharest, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τους Βάσκους, οι οποίοι μόλις έφτασαν, δεν βρήκαν ούτε άλλους οπαδούς της Αθλέτικ, αλλά ούτε και της Ατλέτικο Μαδρίτης στους δρόμους! Οταν κατάλαβαν ότι η γκάφα που έκαναν θα γράψει ιστορία, προφανώς θα πήγαν σε κάποιο μπαρ να δουν τον αγώνα. Αν δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε αυτό…
Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όταν αναχωρούσαν από την Ισπανία για την Ουγγαρία, δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να παρατηρήσει ότι 400 τύποι με εμφανίσεις και κασκόλ πάνε σε λάθος προορισμό και να τους ενημερώσει σχετικά.
πηγή: gazzetta.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 13 Μαΐου 2012



Κριός
21/3-20/4

Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν αγαπητέ Κριέ! Ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μάλλον είναι η ώρα να τα δεις πιο σοβαρά και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, ίσα – ίσα θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Μίλα με κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι, φτάνοντας στα όριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, η σχέση σου χρειάζεται μία μικρή ανανέωση και η Σελήνη, από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σε βοηθήσει σήμερα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να την αναθερμάνεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα πείσεις το σύντροφό σου να ακολουθήσει τις δικές σου επιθυμίες. Το ίδιο σκηνικό θα πρωταγωνιστήσει και στη ζωή των ελεύθερων του ζωδίου, μιας και η γοητεία σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύσετε τα άτομα που θέλετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, θα είναι σήμερα πολύ απαιτητικά, καθώς θα έχεις επιπλέον δουλειά και θα κουραστείς να διευθετήσεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Βάλε πρόγραμμα, για να τα προλάβεις όλα χωρίς να πάθεις πανικό. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και το επιπλέον άγχος που μπορεί να σου προκαλέσουν.



Ταύρος
21/4-20/5

Θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα κουβεντιάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις και ενδεχομένως να προβληματιστείς από κάποιες συζητήσεις. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, απόφυγε τις εντάσεις και τις χωρίς λόγο, διαφωνίες με το ταίρι σου και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία, φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου, γιατί γύρω σου μπορεί να βρίσκεται το άτομο που σου ταιριάζει, αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην το βλέπεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον τομέα της δουλειάς σου, φίλε Ταύρε, η ημέρα θα είναι έντονη και η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι κάπως δύσκολη. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις, αλλά πρέπει να εξετάσεις καλά όλα τα δεδομένα, πριν πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Φρόντισε να μην τα διαταράξεις!!!




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που σε προβληματίζουν. Ειδικά σε θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, τα εμπόδια σιγά – σιγά εξαφανίζονται και μπορείς να έχεις μεγαλύτερη σιγουριά για τα σχέδια που ετοιμάζεις. Μην καταπιάνεσαι όμως με πολλά θέματα, τα οποία δεν επείγουν, γιατί θα αφήσεις πίσω άλλες προτεραιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι σε μια καλή μέρα, όπου οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα είναι εποικοδομητικές και θα σου δώσουν την ώθηση να κάνεις μια νέα αρχή, ξεπερνώντας προβλήματα του παρελθόντος. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει το καλό κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι χρειάζεται και από εσένα κάποια προσπάθεια, για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου είναι σε μια πολύ καλή φάση, φίλε Δίδυμε, και πραγματικά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Τα έχεις καταφέρει περίφημα και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά που έχουν απέναντι σου οι προϊστάμενοι και οι συνάδελφοι σου. Απομένει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να κάνεις όλα όσα θέλεις και απαιτούν χρήματα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Θα δεις αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις και να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, οι διαφωνίες που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού, μπορούν να λυθούν αν υιοθετήσεις μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντι του και προσπαθήσεις να μην διεκδικείς με απόλυτο τρόπο όλα όσα θέλεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να θυμάσαι ότι γύρω σου υπάρχουν πολλά άτομα, που θα επιθυμούσαν να έχουν σχέση μαζί σου. Στο χέρι σου είναι να τους δώσεις μία ευκαιρία!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν αρκετά ευχάριστα και θα νιώσεις πιο ήρεμος και αισιόδοξος, για να βάλεις μπροστά τα νέα σου σχέδια. Οι ανώτεροί σου, σου εκφράζουν τον θαυμασμό τους, αλλά την δεδομένη στιγμή ενδεχομένως να μη γίνεται να αυξήσουν το μισθό σου. Κάνε υπομονή και θα έρθει και αυτό με την σειρά του.


Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα νιώθεις αρκετή πίεση, αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις με τίποτα. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα προκύψουν και θα ζητούν μια λύση. Απόφυγε κάθε βιαστική απόφαση, γιατί ρισκάρεις να ανακατέψεις και τις καταστάσεις που φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά. Όπως κι αν έχει, διατήρησε μια ψύχραιμη στάση και μην παρασύρεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, άφησε πίσω σου όσο μπορείς τα άγχη και τις εντάσεις και μη μεταφέρεις την κακή σου διάθεση στη σχέση σου. Κράτησε αυτόν τον τομέα της ζωής σου προστατευμένο, για να σου προσφέρει σήμερα ευχάριστες στιγμές. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι ένα φιλικό σου πρόσωπο τρέφει ερωτικά αισθήματα για το άτομο σου και, αν νιώθεις παρόμοια, μην φοβηθείς να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Λέοντα, μπορεί να είναι σε μια στασιμότητα, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό σήμερα, με τον Ερμή να κινείται στον φιλικό για εσένα Ταύρο και να σταθεροποιεί τα κεκτημένα σου. Προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Απόφυγε τα μπερδέματα και μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου, χωρίς να δελεάζεσαι από επισφαλείς οικονομικές προτάσεις.




Παρθένος
24/8-22/9

Μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου, φίλε Παρθένε, να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτή η περίοδος δε είναι καθόλου κακή για το ζώδιό σου, με τον Δία να συνεχίζει την πορεία του στον Ταύρο. Τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και μπορείς να χαρείς με πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, καλό θα είναι να βρεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση να μιλήσεις με το σύντροφό σου και, αν υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν, να προσπαθήσεις να τα λύσεις μαζί του με όμορφο και ήρεμο τρόπο. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, κάτι καλό θα εμφανιστεί στη ζωή σου και θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στο χώρο της δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, η ημέρα θα σε ανταμείψει για τους κόπους σου και θα λάβεις αναγνώριση από τους συνεργάτες σου, σε όλα τα επίπεδα. Μόνο προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η οικονομική σου κατάσταση διανύει δύσκολη περίοδο και δεν έχεις περιθώρια για περιττές αγορές.




Ζυγός
23/9-22/10

Επειδή δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, βάλε έναν καλό προγραμματισμό και κινήσου με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορείς. Βρες το χρόνο να δεις άτομα, που η στάση τους εδώ και καιρό σε προβληματίζει και κάνε μαζί τους μια ξεκάθαρη κουβέντα. Αυτή η τακτική θα σε αποσυμφορήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου ζητήματα, αν είσαι Ζυγός, μπορούν να είναι σε πολύ καλή φάση σήμερα, αν σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις και το ζητήσεις από το σύντροφό σου. Αλλά και όσοι είστε μόνοι, το να σκεφτείτε τι θέλετε θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο… Μην το καθυστερείτε, γιατί έτσι θα στρώσετε το δρόμο για την ερωτική σας αποκατάσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, μην αγχώνεσαι και μην αφήνεις κάποιες πιεστικές καταστάσεις που αντιμετωπίζεις να σε αποσυντονίσουν εντελώς. Βρες λίγο χρόνο για περισυλλογή και οργάνωσε καλύτερα τα σχέδια και τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις βάλει και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Κάποιες καθυστερήσεις που θα συμβούν σήμερα στα σχέδιά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, δεν πρέπει να σε απογοητεύουν. Άλλωστε οι αλλαγές που σου συμβαίνουν είναι αρκετές και δεν πρέπει να τις αγνοείς. Θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή για να φτάσεις τους υψηλούς στόχους που έχεις θέσει, αλλά μην το βάλεις κάτω από κάποια μικρά εμπόδια, που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μην αφήνεις το άγχος να μπαίνει εμπόδιο στη σχέση σου. Δείξε τα συναισθήματα που έχεις στο σύντροφό σου χωρίς να φοβάσαι, γιατί αυτό είναι ο μόνος τρόπος να λάβεις θετική ανταπόκριση. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, ανοίξου λίγο στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν σήμερα, γιατί οι πιθανότητες να σου βγει σε καλό είναι πάρα πολλές…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η επαγγελματική σου ζωή πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ, αρκεί να μην παρασυρθείς από την κακή σου διάθεση και κάνεις λάθος επιλογές. Ζήτα την γνώμη των συναδέλφων σου και μην διστάσεις να την ακολουθήσεις, αν το μυαλό και η κρίση σου σε μπερδεύουν. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.




Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα θα είναι κάπως κουραστική για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και οι αντοχές σου τόσο οι πνευματικές όσο και οι σωματικές, μπορεί να σε προδώσουν. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία σου και την ξεκούρασή σου και γέμισε τις μπαταρίες σου, για να δράσεις πιο αποτελεσματικά τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, έχεις την υποστήριξη και τη βοήθεια του συντρόφου σου, για δουλειές και εκκρεμότητες που αφορούν στο σπίτι. Καλό είναι να του εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου και ανταπόδωσέ το με κινήσεις που φανερώνουν την αγάπη σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να εισβάλλει τη ζωή σου, φρόντισε το βράδυ να φορέσεις τα καλά σου και να βγεις έξω! Όλο και κάποιο ενδιαφέρον άτομο θα κατακτήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι ιδέες σου σήμερα, φίλε Τοξότη, θα είναι προσοδοφόρες και οι ανώτεροί σου θα τις εκμεταλλευτούν δεόντως, για να αυξήσουν τα έσοδά τους. Ταυτόχρονα θα αυξηθούν και τα δικά σου έσοδα, με κάποια έξτρα χρήματα που θα κερδίσεις. Μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες αγορές, όσο και αν το επιθυμείς. Κλείσε τώρα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μην σε αγχώσουν περισσότερο στο μέλλον.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η εξυπνάδα σου και οι αυξημένες ικανότητές σου θα σε βγάλουν σήμερα από τη δύσκολη θέση, αγαπητέ Αιγόκερε. Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα προστεθούν σε ήδη υπάρχοντα κι εσύ θα χρειαστεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά, για να τα καταφέρεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν άνθρωποι, που δεν είναι τόσο αποφασιστικοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως, σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές, αρκεί να μην αφήσεις το άγχος και την ένταση που νιώθεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και να δημιουργήσουν προβλήματα.  Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα μέρη που κινείσαι, αλλά και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι;

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να βρεις τις αιτίες που αφήνουν πίσω τα σχέδιά σου. Αν ανακαλύψεις τι φταίει, θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Ειδικά τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, για να μην ξεφύγεις πάλι…




Υδροχόος
20/1-19/2

Είναι κάποια θέματα με τα οποία απόφευγες μέχρι σήμερα να ασχοληθείς, αγαπητέ Υδροχόε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα τους και καλό είναι να ξεμπερδεύεις μαζί τους μια και καλή, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Σε αυτές τις κινήσεις θα βρεις συμμάχους από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μίλα τους και ζήτα ανοιχτά τη βοήθειά τους. Θα νιώσεις πολύ όμορφα με τη στάση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή, αν αφήσεις τη γκρίνια και τα αβάσιμα παράπονα που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου και κοιτάξεις να περάσεις καλά, θα αισθανθείς μεγάλη συναισθηματική ολοκλήρωση αυτήν την Κυριακή, φίλε Υδροχόε. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις την ευκαιρία να τον μοιραστείς με κάποιο άτομο, που θα εισβάλει τώρα στη ζωή σου και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα σε ακολουθεί σήμερα η τάση για εκκαθάριση εκκρεμοτήτων και μπορείς να δεις έτσι ποια άτομα ή ποιες καταστάσεις στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Μην κάνεις περιττά έξοδα και μην κλείσεις σήμερα οικονομικές συμφωνίες.




Ιχθείς
20/2,20/3

Καλό είναι σήμερα να ετοιμαστείς κατάλληλα για μια δύσκολη μέρα, φίλε Ιχθύ. Σου πέφτουν πολλές υποχρεώσεις, οικογενειακές δυσκολίες και έκτακτες καταστάσεις, που θα σε αποσυντονίσουν. Μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από μέρους σου, αλλά η απογοήτευση δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό είναι σίγουρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή θα προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Φρόντισε να  μην δώσεις συνέχεια, για να μπορέσεις να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ και να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Σου χρειάζεται! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση που αφορά σε άτομο του παρελθόντος. Η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα σας φτιάξει το κέφι!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου χώρο, αγαπητέ Ιχθύ, δεν θα πετύχεις και πολλά, αν αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει και το αποτέλεσμα θα είναι να ξεφύγεις αρκετά  από τους στόχους σου. Άφησε στην άκρη τις σκέψεις που αφορούν στα οικονομικά σου και φρόντισε απλώς να είσαι ήρεμος. Έτσι, θα βρεις λύσεις σε όλα τα ζητήματα.

Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger