Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καθηγήτρια έκανε στοματικό έρωτα σε μαθητή της σε σχολικές αίθουσες (pic)

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016


Ασυγκράτητη φαίνεται πως ήταν μία 30χρονη καθηγήτρια από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ όποτε έβλεπε έναν μαθητή της. Η Έιπριλ Νόβακ φέρεται να είχε ανάρμοστη σχέση με τον μαθητή της ακόμα και μέσα στις σχολικές αίθουσες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Milwaukee Journal».

Η 30χρονη καθηγήτρια, η οποία ήδη βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της από τη στιγμή που ο τελευταίος έμαθε για τα ατοπήματα της γυναίκας του, υπέβαλε την παραίτησή της μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι σε βάρος της θα διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα.

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας, ο πρώτος που αντιλήφθηκε τους… αναστεναγμούς στις διδακτικές αίθουσες ήταν ο επιστάτης του σχολείου, Πατ Γκρέκο, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε τους γονείς του μαθητή.

Στη συνέχεια, μία συνάδελφος της 30χρονης φέρεται να δήλωσε πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας ενός παθιασμένου φιλιού της καθηγήτριας σε μαθητή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εμπεριέχονται στη δικογραφία, η καθηγήτρια και ο μαθητής είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις από τον περασμένο Οκτώβριο, με το ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά και εντός του σχολείου. Μάλιστα, ειδική αναφορά υπάρχει στα στοιχεία, όπως αναφέρει η εφημερίδα και για στοματικό έρωτα σε σχολικές αίθουσες.

Η 30χρονη καθηγήτρια παραδέχτηκε ότι αν και ήξερε πως το αγόρι είναι ανήλικο, είχε πολύ έντονα συναισθήματα γι΄ αυτόν και δεν μπορούσε να κρατηθεί, ενώ από την πλευρά του, ο έφηβος τόνισε στις Αρχές πως είχε συναινέσει να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους.

Πηγή: koutipandoras

Λιποθύμησε από τη βότκα, ξύπνησε σε νεκροτομείο και επέστρεψε στο πάρτι!

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας Ρώσος, εξαιτίας της... αδυναμίας του στη βότκα.

Ο άνδρας ξύπνησε στο νεκροτομείο, καθώς λανθασμένα θεωρήθηκε πως είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, μετά από κατανάλωση άφθονων ποτηριών βότκας με φίλους. Και μόλις «αναστήθηκε» επέστρεψε στο πάρτι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Khasanskiye Vesti, οι φίλοι του κάλεσαν το ασθενοφόρο όταν ο άνδρας κατέρρευσε και το ιατρικό προσωπικό βιάστηκε- όπως φαίνεται- να διαπιστώσει το θάνατό του, μεταφέροντάς τον στο νεκροτομείο. Όμως, κάποια στιγμή εκείνος συνήλθε.

«Ήταν ξύπνησε, δεν μπορούσε να καταλάβει πού βρισκόταν. Ήταν σε ένα σκοτεινό και κρύο μέρος, ενώ ακόμη ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κάποια στιγμή, έπιασε ένα παγωμένο σώμα δίπλα του και τρομοκρατημένος έτρεξε προς την πόρτα, η οποία όμως ήταν κλειδωμένη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της; αστυνομίας, Αλεξέι Στόγιεφ.

Ο άνδρας άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπάει την πόρτα και κάποια στιγμή τον άκουσε ο φύλακας του νεκροτομείου, που ειδοποίησε τους γιατρούς, οι οποίοι όμως αρχικά δεν τον πίστεψαν.

Παρόλα αυτά, κάλεσαν την αστυνομία και όταν ξεκλείδωσαν την πόρτα είδαν τον άνδρα που είχε... αναστηθεί, να βγαίνει τρέχοντας πανικόβλητος. Αφού απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών, του επέτρεψαν να φύγει.

Παρά την περιπέτεια όμως, ο άνδρας επέστρεψε στο πάρτι, όπου βρήκε τους φίλους του να πίνουν ακόμη στη... μνήμη του. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνος που του άνοιξε την πόρτα σοκαρίστηκε τόσο, που λιποθύμησε. Γρήγορα όμως το πάρτι πήρε ξανά... φωτιά, με τους παριστάμενους να γιορτάζουν την επιστροφή του φίλου τους από τους... νεκρούς.

http://www.iefimerida.gr/

Τι μπορεί να ξενερώσει μια γυναίκα;


Μπορείς να ρίξεις μια γυναίκα με ένα ωραίο χαμόγελο, ή με ένα επιτυχημένο αστείο, όμως πολύ εύκολα μπορείς και να την ξενερώσεις με μερικά πράγματα.

Κάποια από αυτά μπορείς να τα διορθώσεις με λίγη προσοχή, ενώ κάποια άλλα χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια.

Λαδωμένα μαλλιά

Καμιά γυναίκα δεν θέλει να βλέπει μπροστά της λιγδωμένα μαλλιά, ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι προσπάθεια αρκετής ώρας και μεγάλης ποσότητας προϊόντων. Το μόνο πράγμα που σκέφτεται όταν τα βλέπει είναι το πόσο αηδιαστικό θα είναι να τα πιάσει ή το λεκέ που θα αφήσεις στην μαξιλαροθήκη της.

Άσχημες μυρωδιές

Από όπου και αν προέρχονται, δεν είναι καλοδεχούμενες. Αυτό ισχύει για όλα, από την αναπνοή σας και τα ρούχα σας, μέχρι το πώς μυρίζει το σπίτι σας. Αν μάλιστα η άσχημη μυρωδιά βγαίνει από το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, δεν θα σκεφτεί μόνο ότι είστε βρωμιάρηδες, αλλά ότι κρύβετε και ένα πτώμα εκεί μέσα.

Η συμπεριφορά του Καζανόβα

Ακόμη και αν είστε πιο καυτός και από τις καυτερές πιπεριές, δεν θέλουμε να βλέπουμε ότι το ξέρετε. Οι γυναίκες προτιμούν πιο προσγειωμένους τύπους. Και σίγουρα δεν μας ενδιαφέρει με πόσες έχετε πάει, ούτε θέλουμε να βάλουμε στοίχημα για τη σερβιτόρα που «πεθαίνει» για εσάς.


Οι σοκαριστικές προβλέψεις της προφήτισσας Μπάμπα Βάνγκα για την Ευρώπη το 2016

Την έχουν αποκαλέσει τυφλή προφήτισσα ή και Νοστράδαμο των Βαλκανίων. Κατάφερε να προβλέψει με ακρίβεια όπως αναφέρουν οι υποστηρικτές της πολλά γεγονότα τα οποία σημάδεψαν τον κόσμο. Μεταξύ αυτών το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, την άνοδο του Κομμουνισμού την πτώση του, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, το τσουνάμι το 2004, ενώ έκανε λόγο για επιθέσεις εξτρεμιστών μουσουλμάνων στην Ευρώπη και την επικράτηση της Ρωσίας. Ο λόγος; Για την προφήτισσα από τη Βουλγαρία η οποία έγινε γνωστή με το όνομα Μπάμπα Βάνγκα.

Σύμφωνα με την βρετανική express.co.uk, οι προβλέψεις για την Ευρώπη σε ότι αφορά το 2016 δεν ήταν καθόλου ευχάριστες. Η τυφλή προφήτισσα φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να είχε προβλέψει μία Ευρώπη ερημωμένη και εγκαταλελειμμένη, καθώς επίσης και σημαντικές καταστροφές οι οποίες θα πλήξουν τη Γηραιά Ήπειρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι προβλέψεις της «Νοστραδάμου των Βαλκανίων», δεν είναι πάντοτε ακριβείς, καθώς έχει επαληθευτεί το 85% των προφητειών που είχε κάνει.

Η ίδια μάλιστα φέρεται να έχει προβλέψει επίσης για το 2016 την πτώση της πολιτικής ελίτ της Ευρώπης. Η αλήθεια είναι ότι οι προφητείες ανθρώπων όπως η Μπάμπα Βάνγκα, ο Νοστράδαμος, ο δικός μας πατήρ Παΐσιος, συχνά πυκνά κάνουν το γύρο του διαδικτύου και από τότε που έχει ξεσπάσει η οικονομική κρίση, πολλοί είναι αυτοί που τις αναπαράγουν άκριτα.

Η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε στη Στρώμνιτσα το 1911 από βούλγαρους γονείς που καταδιώχθηκαν από τους Οθωμανούς. Το πραγματικό της όνομα ήταν Βανγκέλια (Ευαγγελία) Γκούστεροβα, αλλά με το Βάνγκα έγινε γνωστή σε διεθνές επίπεδο. Λέγεται ότι έμεινε τυφλή έπειτα από μια καταιγίδα και από το σημείο αυτό ξεκίνησαν οι προφητείες. 
Εξασκούσε το χάρισμα της και το ανέπτυσσε σε όλη της τη ζωή. Εκτός από τις κοσμογονικές προβλέψεις της βοηθούσε και τους απλούς ανθρώπους σε καθημερινά προβλήματα. Όμως δεν ήταν λίγοι και οι πολιτικοί της εποχής που την επισκέπτονταν για να τη συμβουλευθούν. 

Στρατιώτες έκαναν όργια με αστυνομικίνες μέσα στο τμήμα!

Τι να την κάνεις τη στολή αν δεν μπορείς να την υπηρετήσεις… Όσοι είναι υποστηρικτές της εξόδου του στρατού στο δρόμο ,γιατί θεωρούν ότι αυτό από μόνο του παρέχει απόλυτη ασφάλεια έναντι των απειλών που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ,θα πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με την βελιγική εφημερίδα La Derniere Heure στο Βέλγιο οκτώ άνδρες στρατιώτες έκαναν ξέφρενα όργια με δύο γυναίκες αστυνομικούς ,μέσα σε αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια της πειόδου που το Βέλγιο ήταν…σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού . Προφανώς οι πρωταγωνιστές του οργίου ερμήνευσαν διαφορετικά τον…κόκκινο συναγερμό.

Και για να καταλάβετε πως οι ευρωπαϊκοί στρατοί αντιμετωπίζουν την …ετοιμότητα δείτε τη φωτογραφία από το twitter. Δύο Βέλγοι πάνοπλοι στρατιώτες πρόλαβαν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους να κάνουν και τα ψώνια τους!!! 

Και μετά περιμένουμε απ΄ αυτούς τους βορειοευρωπαιους να καταλάβουν γιατί η Ελλάδα θέλει και πρέπει να έχει εθνικό στρατό! Και είναι αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο για την ...φύλαξη των "εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης". Ευτυχώς που τα φυλάμε εμείς παιδιά...

Απίστευτο βίντεο - Δεν ξαναείδατε κάτι τέτοιο - Πουλί ψαρεύει ρίχνοντας δόλωμα!



Το βίντεο που θα δείτε δείχνει ένα πουλί κανονικό ψαρά.



Το υπομονετικό πουλί ρίχνει ένα κομμάτι ψωμί μέσα στο νερό και προσπαθεί να ψαρέψει πράγμα το οποίο κάνει με επιτυχία. Τα ψάρια μαζεύονται σιγά σιγά και μετά από λίγα λεπτά πιάνει το θήραμα του.


Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:







Ο καλός εραστής φαίνεται από τα.. παπούτσια του.


Είναι ευρέως γνωστό ότι οι γυναίκες κοιτάζουν από την κορυφή έως τα νύχια  τους άνδρες.

Μέχρι πρότινος  έριχναν κλεφτές ματιές στο μήκος των δακτύλων τους αφού  αποτελούν μια καλή ένδειξη για το μέγεθος τους πέους τους. 

Νεότερες  μελέτες όμως  καταρρίπτουν αυτό το δεδομένο και αποδεικνύουν πως η επιλογή των παπουτσιών ενός άνδρα  αποκαλύπτει το προφίλ του στο σεξ.

Σύμφωνα με νοτιοκορεάτες επιστήμονες οι προτιμήσεις των ανδρών στα παπούτσια φανερώνουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις.

Casual 

Όσοι διαλέγουν  αυτού του είδους τα παπούτσια είναι πιο χαλαροί  και επομένως  στο σεξ είναι το ίδιο άνετοι και χαλαροί.  Δεν βιάζονται ,θέλουν να είναι ήρεμοι και να απολαύσουν όσο το δυνατό περισσότερο τη κάθε στιγμή.
Αντίθετα  οι άνδρες που προτιμούν τα αθλητικά αλλά  που  με έντονο το brand σημαίνει πως θέλει για κάποιο λόγο να τραβήξει τα βλέμματα. Δηλώνει ανασφάλεια και έντονη επιθυμία να γίνει αρεστός από την εξωτερική του εμφάνιση. 

Επίσημα

Οι άντρες που φορούν επίσημα παπούτσια  και μια πιο chic&classic εμφάνιση δείχνουν πρώτα απ΄ όλα αυτοπεποίθηση και εξουσία.  Σαφώς,  και στις ερωτικές τους συνευρέσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και το πάνω χέρι.

Η γοητεία  και η αυτοπεποίθησή  τους μπορεί να  χαρίσουν στις ερωτικές τους συντρόφους  μια αξέχαστη εμπειρία αφού και στο τομέα αυτό θέλουν μόνο επιτυχίες. 

Εκκεντρικά 

Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται  τα croco, λευκά σκαρπίνια, μυτερά, λουστρίνι, μπότες καουμπόικες και άρβυλα. Αδιαμφισβήτητα  οι άνδρες  που επιλέγουν τα παπούτσι  αυτά έχουν μεγάλη φαντασία. Το σεξ μαζί τους θα είναι περιπετειώδης και  εκκεντρικό. Εξάλλου μια δοκιμή θα πείσει και τους πιο άπιστους.   

http://iatropedia.com/

Δεκαεξάχρονος ζει με 300 «κατοικίδια»!



Όλα ξεκίνησαν όταν έπεισε τους γονείς του να αγοράσει ένα χαμστεράκι με το χαρτζιλίκι του σε ηλικία έξι ετών. Δέκα χρόνια μετά ο νεαρός μαθητής Liam Andrews φιλοξενεί σπίτι του, στην πόλη Desborough της Αγγλίας, περισσότερα από 300 εξωτικά ζωάκια, μεταξύ των οποίων ταραντούλες, φίδια, σκορπιούς, σαύρες και πουλιά. Μάλιστα ο 16χρονος κοιμάται στο κρεβάτι του με 12 ταραντούλες, οκτώ φίδια και πέντε φονικούς σκορπιούς. Ο Liam αγαπά τόσο πολύ τα «κατοικίδιά» του που βλέπει τηλεόραση με έναν πύθωνα, μήκους 1,8 μέτρων, τυλιγμένο στον λαιμό του, ενώ πάει ακόμα και για ψώνια με τα υπόλοιπα φίδια του.

Ο νεαρός ξοδεύει δυο ώρες ημερησίως για να ταΐσει τα ζώα του, ενώ το κόστος για τις τροφές ξεπερνά τα 1.500 ευρώ ετησίως. Αν και έχει δεχτεί πάνω από 200 τσιμπήματα ή δαγκωματιές, δηλώνει ότι λατρεύει τα ζώα του και απολαμβάνει τη συντροφιά τους περισσότερο από τη συναναστροφή με τους ανθρώπους. Οι γονείς του δεν του χαλούν χατίρι, αν και ο πατέρας του φοβάται τα φίδια και η μητέρα του σιχαίνεται τις αράχνες. Μάλιστα τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν δαπανήσει πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ για τα ζωάκια του γιου τους. Ο Liam αγοράζει τα «κατοικίδιά» του μέσω Διαδικτύου, από καταφύγια και pet shop με εξωτικά ζώα. Συνολικά διαθέτει 306 ζώα, από μικροσκοπικές ταραντούλες μέχρι μεγάλα φίδια. Εξήντα εξ αυτών φιλοξενούνται στο δωμάτιό του και όπως προαναφέρθηκε πολλά κοιμούνται μαζί του.


Γιατί λαλούν οι κόκορες κάθε πρωί;


Οι πετεινοί είναι τα ξυπνητήρια της φύσης καθώς κάθε πρωί λαλούν και ξεσηκώνουν όσους κοιμούνται...



Το πρωινό λάλημα είναι ένας τρόπος με τον οποίο ο πετεινός υπερασπίζεται το ζωτικό του χώρο και τα δικαιώματά του πάνω στις κότες. Μόλις ξημερώσει, είναι έτοιμος να προασπίσει την περιοχή του από ενδεχόμενους εισβολείς, που ίσως την παραβίασαν κρυφά μέσα στο σκοτάδι. Ο πετεινός μπορεί να διακρίνει μικρές διαφοροποιήσεις του φωτός, και γι’ αυτό κάποιοι αρχίζουν να λαλούν μόλις εμφανιστεί η πανσέληνος.

Κατά τα άλλα, το ασυνήθιστα δυνατό λάλημα του πετεινού οφείλεται στο ότι οι σημερινές οικόσιτες κότες κατάγονται από πτηνά που ζούσαν σε πυκνή ζούγκλα. Σε τέτοια μέρη, ένα όμορφο και μελωδικό τραγούδι δεν ακούγεται και πολύ μακριά.


thestival.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger