Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συλλεκτικό: Δείτε το πρώτο εξώφυλλο του Τσαλίκη! Πόσο έχει αλλάξει;

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013


Είναι το πρώτο του εξώφυλλο! Τότε που όλοι μίλαγαν για το αγόρι που παράτησε την ιατρική για να ανέβει στην πίστα! Πριν από 11 χρόνια, ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκινά τη καριέρα που ονειρευόταν! Τα τραγούδια του γίνονται σουξέ και η πρώτη πρόταση για εξώφυλλο δεν άργησε να έρθει! Στο περιοδικό Tv Ζαπινγκ ποζάρει με πιο μακρύ μαλλί και με φαβορίτα… Πιτσιρίκι τότε, ούτε 25 ετών… Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, η ζωή του έχει αλλάξει κατά πολύ και αν εξαιρέσεις το ματάκι-που πέφτει λίγο-και σήμερα είναι ψηλά…πολύ ψηλά…δε βλέπω πολλές bottox…αλλαγές!


http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/


Το Τσουλογονίδιο!


Είσαι γυναίκα άτακτη και ζωηρή; Ξυπνάς κάθε πρωί σε άλλο κρεβάτι; Σε φωνάζουν τσούλα; Δεν φταις!

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας διαπίστωσαν πως γυναίκες που εμφάνιζαν περισσότερη ποικιλομορφία σε μια ομάδα γονιδίων που σχετίζεται με τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είχαν και περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ στη ζωή τους. Τα αποτελέσματα της….. έρευνας ήταν ξεκάθαρα: Όσο πιο ποικίλα είναι τα συγκεκριμένα γονίδια, τόσο πιο τσούλα είσαι.

Πράγμα που εξηγεί κάποια πράγματα και ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις. Γιατί η συμπεριφορά πολλών θηλυκών γύρω μας δεν εξηγείται μόνο με την απύθμενη ανασφάλεια ή με το ότι ο μπαμπάς τους δεν τις αγκάλιαζε όταν ήτανε μικρές. Μια άλλη εξήγηση έπρεπε να υπάρχει. Ε, νάτη: Τα κορίτσια το ‘χουνε στο αίμα τους κυριολεκτικά, σε κάθε κύτταρο του κορμιού τους, στον πυρήνα του είναι τους. Το γράφουν τα γονίδια.

Οι ερευνητές τονίζουν ότι δεν έβγαλαν συμπέρασμα για το αν τα γονίδια κάνουν με κάποιον τρόπο τις συγκεκριμένες γυναίκες πιο επιθυμητές στους άντρες, ή αν τις κάνουν απλά πιο εύκολες.
Όχι ότι έχει σημασία…

Δεν υπάρχει: Πώς να ξεγελάσεις τον άντρα σου όταν θέλει... (βίντεο)


Aν οι γυναίκες θέλουν να αποφύγουν τον άντρα τους όταν έχει ορέξεις για ...παιχνιδάκια υπάρχει λύση.



Συναγερμός στην Ευρώπη - Εκατομμύρια «μαϊμού» προφυλακτικά


Συναγερμός σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά έχει σημάνει από τη στιγμή που οι βρετανικές αρχές έκαναν γνωστό ότι χιλιάδες «μαϊμού» προφυλακτικά που εισάγονται από χώρες της Απω Ανατολής έχουν κατακλύσει τη χώρα το τελευταίο 18-μηνο. Παράλληλα οι αρμόδιες Αρχές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους καταναλωτές, σημειώνοντας ότι τα προφυλακτικά αυτά σπάνε πολύ εύκολα.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι βρετανικές αρχές έχουν κατασχέσει το τελευταίο διάστημα τεράστιες ποσότητες μαϊμού προφυλακτικών, τα οποία, όπως σημειώνει είναι πανομοιότυπα με τα κανονικά προφυλακτικά, ωστόσο, είναι κατασκευασμένα από υλικά φθηνότερα, πολύ μικρότερης αντοχής, με αποτέλεσμα να σπάνε πολύ εύκολα.
Μάλιστα, οι κατασκευαστές έχουν αντιγράψει με ακρίβεια τα προφυλακτικά που κατασκευάζουν γνωστές εταιρείες, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει κανείς να καταλάβει για το αν πρόκειται για αυθεντικό ή πλατό προϊόν.
Η Αρμόδια βρετανική Αρχή ανακοίνωσε ότι τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες έχουν κατασχεθεί «εκατομμύρια» προφυλακτικά, συνοικιακά καταστήματα, ψιλικατζίδικα και ανοιχτές αγορές, ενώ σημειώνουν πως μόνο τον Αύγουστο κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου παρτίδες αξίας 1,5 εκατ. λιρών, ενώ ανάλογη υπόθεση είχε απασχολήσει το αεροδρόμιο του Γιορκσάιρ.



http://www.iefimerida.gr

Τι σκέφτονται, πραγματικά, οι άντρες για το sex;


Ρίχνουμε φως στις βαθύτερες αντρικές σκέψεις!
Yπάρχει μία κοινή παραδοχή, η οποία όσοι αιώνες κι αν περάσουν δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Οι άντρες δεν θα καταλάβουν ποτέ τις γυναίκες και τούμπαλιν. Δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αντιληφθούν γιατί μας αρέσουν τα ψώνια ή γιατί λατρεύουμε να υπεραναλύουμε τα πάντα, όπως κι εμείς γιατί τους αρέσει το ποδόσφαιρο ή γιατί μπορεί να φερθούν απαίσια ακόμα και στην πιο αγγελικά πλασμένη γυναίκα. Όταν όμως το θέμα έρχεται στο sex, τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά και συγκεκριμένα. Οι λόγοι που κάποιος άνθρωπος κάνει sex ή τι πραγματικά σημαίνει το sex για εκείνον, είναι πολύ συγκεκριμένοι και καθαρά προσωπικοί. Υπάρχουν όμως και κάποιοι λόγοι με τους οποίους ταυτίζονται όλοι ανεξαιρέτως οι άντρες, γιατί σε αυτούς αναφερόμαστε, και κάτι μας λέει ότι θα συνεχίσουν να ισχύουν για πολλά χρόνια ακόμα. Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι πραγματικά, σημαίνει η αρχαιοτέρα των πράξεων για το αντίθετο φύλο...
1. Δεν θέλουν sex συνέχεια: Αυτή την καραμέλα καλά θα κάνετε να τη βγάλετε από το κεφάλι σας γιατί μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική. Σίγουρα ένας άντρας δυσκολεύεται να πει όχι σε σίγουρο sex, κάτι που αυτομάτως του στερεί κάτι από τον... ανδρισμό του(!), αλλά υπάρχει και μία πολύ μικρή πιθανότητα να μη θέλει sex για πολλούς και διάφορους λόγους οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν με εσάς. Μην τρελαίνεστε λοιπόν και αρχίζετε τα σενάρια με το μυαλό σας. Δεν είναι ότι δεν σας θέλει, απλά βαριέται σήμερα ο άνθρωπος. Προσοχή, το ότι μπορεί να κάνει sex όμως μαζί σας, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι σας θέλει! Να ένα παραπλανητικό στοιχείο που συναντούμε σε όλους τους άντρες και μάλλον θα πρέπει να δουλέψουν λίγο με τη συγκεκριμένη, πολύ κακιά, συνήθεια!
2. Επικύρωση: Κι όμως, οι άντρες λειτουργούν κάπως σαν το λιοντάρι στη ζούγκλα. Όποιος κάνει sex είναι φοβερός και αξίζει σεβασμό, όποιος δεν κάνει είναι κομματάκι αξιοθρήνητος. Γι' αυτό λοιπόν, συνήθως δεν σκέφτονται δεύτερη φορά το sex της μιας βραδιάς, καθώς πολύ απλά την επόμενη μέρα θα ανέβουν ένα επίπεδο στην κατάταξη των κολλητών τους! Απαραίτητο στοιχείο φυσικά, η σκληράδα και το ύφος δεν είμαι για πολλά εγώ, που συνοδεύει κάθε ερωτική τους περίπτυξη τους. Αν τυχόν κάνουν αγαπούλες με μία γυναίκα, διαγράφονται αυτομάτως από το... σύλλογο!
3. Δεν ξέρουν σχεδόν τίποτα για το sex: Και αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια. Οι άντρες δεν περνούν την ώρα τους παρατηρώντας τους εαυτούς τους ή πώς δείχνουν κατά τη διάρκεια του sex, εκτός φυσικά από κάτι... φουσκωτά φρικιά! Αντίθετα, εμείς τα κορίτσια έχουμε αναγάγει το συγκεκριμένο θέμα σε επιστήμη! Αν λοιπόν θέλετε πραγματικά να καταλάβετε τους άντρες και τη σχέση τους με το sex, προσπαθήστε να καταλάβετε αρχικά τη δική σας σχέση. Γιατί κακά τα ψέματα, όλα εξαρτώνται από το ασθενές φύλο.
4. Κρατούν αποστάσεις γιατί... φοβούνται: Το sex είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για έναν άντρα, και ίσως και για τη γυναίκα. Ωστόσο, εκεί που το χάνουν λίγο είναι στη συμπεριφορά αμέσως μόλις γίνει το μοιραίο. Δεν είναι πολύ βίαιοι και απότομοι, μην τυχόν μας τρομάξουν, δεν είναι πολύ τρυφεροί και ευγενικοί, μην τυχόν τους κοροιδέψουμε και πάντα μα πάντα, αν φυσικά δεν είμαστε η γυναίκα της ζωής του, θα ψάξουν τρόπο για να μας ξεφορτωθούν! Γιατί; Γιατί πολύ απλά φοβούνται μήπως τους γίνουμε στενός κορσές. Μάλλον πρέπει να τους πούμε ότι όταν μία γυναίκα κάνει sex, δεν φαντάζεται γάμους. Κάνει απλά sex!
5. Όλα θέμα δύναμης: Αν ο παρτενέρ σας παρατηρείτε ότι δείχνει ιδιαίτερο ζήλο προκειμένου να σας ευχαριστήσει, μη χαίρεστε άδικα. Δεν το κάνει για σας αλλά για τον ίδιο του τον εαυτό. Το να βλέπει ένας άντρας μία γυναίκα να έρχεται σε οργασμός εξαιτίας του, είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό που μπορεί να υπάρξει και θα κάνει τα πάντα προκειμένου την επόμενη μέρα να πει στις φίλες της ότι ήταν το καλύτερο sex της ζωής της. Αυτός βέβαια, μπορεί ούτε τηλέφωνο να μην πάρει, αλλά την υστεροφημία του την απέκτησε ήδη. Με λίγα λόγια, εμείς τους δίνουμε τη δύναμη χωρίς καν να το καταλάβουμε...


http://www.queen.gr


Δείτε την απίστευτα χιουμοριστική φωτογραφία που ανέβασε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο facebook!!


Στο Facebook τα έχουμε δει όλα και τα έχουμε ανεβάσει όλα, αλλά αυτό που κοινοποίησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απλά, δεν υπάρχει!

Δείτε τη φωτογραφία, αλλά και τον παραλληλισμό αυτής με διάσημο πρόσωπο!


pistepseto

Τι ήθελε ο πύθωνας δυο μέτρων στο κρεβάτι 2χρονου κοριτσιού

Μόνο να ζεσταθεί είναι η απάντηση, όσο κι αν φαίνεται περίεργο! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία. Ο πύθωνας παρέμεινε στο... σπίτι για να διώχνει τα τρωκτικά.


Ο πύθωνας περίπου δυο μέτρων αναζητούσε λίγη ζεστασιά. Και τη βρήκε στο κρεβάτι ενός δίχρονου κοριτσιού. Κουλουριάστηκε γύρω από το παιδί αλλά τον... ύπνο τους διέκοψε η μαμά του κοριτσιού. 

Η 22χρονη Τες Γκάρθι άκουσε τη γάτα της να κάνει έναν περίεργο θόρυβο. Και πήγε στο δωμάτιο της κόρης της για να αντικρίσει το απίστευτο θέαμα! Αμέσως, άρπαξε τον πύθωνα και τον πέταξε μακριά.

Όμως η 22χρονη, που κάλεσε τους ειδικούς, αρνήθηκε να επιτρέψει να θανατωθεί το φίδι ή να μεταφερθεί κάπου όπου ο θάνατος του θα ήταν δεδομένος. 

"Δεν θέλησε να θανατώσουμε το φίδι, αλλά ούτε και να το μεταφέρουμε 100 χιλιόμετρα μακριά, κάτι που θα ισοδυναμούσε με θάνατο για το ερπετό", δήλωσε ο Τεχ Τίλις, ειδικός στην αντιμετώπιση φιδιών.

Είπε επίσης ότι το μη δηλητηριώδες φίδι κουλουριάστηκε γύρω από το κοριτσάκι για να ζεσταθεί, όπως θα έκανε αν βρισκόταν κοντά σε σωλήνες σόμπας ή άλλου θερμαντικού σώματος. Αλλά δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί. «Το δάγκωσε μόνο όταν αισθάνθηκε ότι απειλείται από την μητέρα του», πρόσθεσε.

Το φίδι δάγκωσε το παιδί τρεις φορές προτού το απομακρύνει η μητέρα του, η οποία θέλει το φίδι να παραμείνει στο κτήμα της οικογένειας γιατί διώχνει τα τρωκτικά.

http://www.newsit.gr

BBC: Το μυστικό της μακροζωίας στην Ικαρία


Τα μυστικό της μακροζωϊας αναζήτησε το BBC στην Ικαρία, καθώς είναι γνωστό ότι ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων του νησιού ξεπερνά κατά 10 έτη τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.




Και μάλλον το βρήκε...
«Μπορεί να είναι ο καθαρός αέρας και ο φιλικός, χαλαρός και ανοιχτός τρόπος ζωής. Μπορεί να είναι τα φρέσκα λαχανικά και το κατσικίσιο γάλα ή ακόμη και η φυσική ακτινοβολία από τους γρανιτένιους βράχους».
«Είναι το κρασί» απαντά ο Στέφανος Μωραϊτης, ο 98χρονος κάτοικος της Ικαρίας που μίλησε στο BBC. Η ιστορία του είναι συγκλονιστική. Πριν από 45 χρόνια ζούσε στις ΗΠΑ και διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες και πι γιατροί του έδωσαν μόλις 9 μήνες ζωής. «Τότε οι κηδείες στην Αμερική ήταν ακριβές και είπα στη γυναίκα μου ότι θα επιστρέψω στην Ικαρία να με θάψουν με τους γονείς μου». Σαρανταπέντε χρόνια αργότερα σφύζει ζωή. «Πριν από λίγα χρόνια γύρισα στην Αμερική και έψαξα να βρω τους γιατρούς μου. Όμως, είχαν πεθάνει όλοι», λέει.
Το BBC στο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες στην Ικαρία και αναζητά τους παράγοντες της μακροζωίας. «Το φαγητό μαγειρεύεται σε ελαιόλαδο, οι κάτοικοι μαζεύουν μεγάλες ποσότητες από άγρια χόρτα και βότανα από τα βουνά για ιαματικούς σκοπούς» αναφέρει το BBC και συμπληρώνει: «Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι και ο τρόπος ζωής παίζει ρόλο. Ο κόσμος εδώ δεν καπνίζει, κοιμάται το μεσημέρι, ο ρυθμός της καθημερινότητας είναι αργός, βρίσκονται συχνά με φίλους και οικογένεια και πίνουν λογικές ποσότητες τοπικού κρασιού. Οι οικογένειες δίνουν σημαντικό ρόλο στους γηραιότερους», τονίζει το βρετανικό δίκτυο.

Ποιος Έλληνας έχασε 16 κιλά και μας το δείχνει;



Ήθελε πολύ να χάσει κάμποσα κιλά και τα κατάφερε! Ακολούθησε ένα πρόγραμμα διατροφής, γυμναζόταν καθημερινά και περήφανος πια για το σώμα που έχει μας το δείχνει στο facebook! Ο λόγος για τον... στυλίστα και σχεδιαστή Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος απαλλάχτηκε από τα περιττά κιλά, που τον «ενοχλούσαν.


thestival.gr

Απίστευτες φωτογραφίες: Έχασε 285 κιλά! Δείτε πως έγινε


Ο πρώην ταχυδρόμος Paul Mason μετά από σειρές χειρουργικών επεμβάσεων που έκανε, έχασε πολύ βάρος. 
Ο 50χρονος ζυγίζει πλέον 159 κιλά, ενώ είχε κατηγορήσει το σύστημα υγείας, επειδή δεν τον είχε βοηθήσει νωρίτερα.
Ωστόσο τώρα χρειάζεται νέες επεμβάσεις για να ξεφορτωθεί το επιπλέον δέρμα.
Ο Mason, ο οποίος έτρωγε 20.000 θερμίδες την ημέρα στο βαρύτερο του, υποστηρίζει ότι είχε ζητήσει βοήθεια από τον γιατρό του, αλλά αντί να μπει σ’ ένα πρόγραμμα θεραπείας για να διαχειριστεί το βάρος του, του είχαν πει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι λίγη γυμναστική. Όπως αναφέρει ο ίδιος, όταν είχε ζητήσει να κάνει κάποια θεραπεία το 1996 ο γιατρός του είχε προτείνει να κάνει ποδήλατο.



http://www.tuned.gr

Αποκαλυπτικό: Νέος έρωτας για την Μαρία Ηλιάκη!


Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ διαφορετική..


Στη δουλειά λάμπει. Χαμογελάει μετά από πολύ καιρό. Άλλωστε το να χάνεις την μητέρα σου είναι σοκ.

Η Μαρία μετά τον χωρισμό της με τον Γιόχαν δεν ψάχτηκε. Άλλωστε μεγάλωσε. Δεν είναι των παιχνιδιών και της «καβλάντας».

Αποφάσισε να χαμηλώσει στροφές και ν΄ασχοληθεί με την δουλειά της. Από πέρυσι λοιπόν είδε την δουλειά να της αποφέρει το πιο σημαντικό.

Ηρεμία και προοπτική. Οι κακές γλώσσες βεβαίως λένε πώς η μόνη τηλεοπτική εξέλιξή της είναι το τσιφτετέλι…όμως εγώ δε θα σταθώ σε αυτές. Στο θέμα μας τώρα. Το τελευταίο διάστημα λοιπόν κάτι έχει αλλάξει στην παρουσιάστρια του Alpha.

Η Μαρία απομονώνεται για να μιλήσει στο κινητό, απαντάει συνεχώς σε sms και οι συνεργάτες της λένε ότι είναι και πάλι ερωτευμένη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πώς πρόκειται για άντρα λίγο μεγαλύτερό στην ηλικία, εντελώς «άσχετο» με τον χώρο των media και της βιτρίνας.
Επιτέλους…για το καλό της!
Πηγή: nassos.blog



Με δέκα βαθμολόγησε το τανγκό και τα πόδια της Παπαδημητρίου ο Λάτσιος [βίντεο]


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που άρχισε να ουρλιάζει από την χαρά της όταν είδε την βαθμολογία της κριτικη επιτροπής.
«Άφωνος δηλώνω» ήταν η «τα λέει όλα» ατάκα του Γιάννη Λάτσιου μετά το -όντως εντυπωσιακό- τανγκό που χόρεψε η Παπαδημητρόυ στο πρώτο live της νέας χρονιάς.O οποίο και την επιβράβευσε, αναπάντεχα, με το πρώτο δεκάρι της χρονιάς (σ.σ. οι υπόλοιποι της έβαλαν από 9).
Γεγονός που ενθουσίασε  δικαιολογημένα την διαγωνιζόμενη, η οποία εκδήλωσε την χαρά της με τον πλέον εκφραστικό τρόπο.
Συνολικά η Ντορέττα πήρε 46 βαθμούς και ισοβάθμισε στη πρώτη θέση με τη Κέλυ Κελεκίδου.


http://www.iefimerida.gr

ΣΟΚ: Δες την 66χρονη που έβαλε σιλικόνη και αρραβωνιάστηκε με 28χρονο!

Η 66χρονη Τζόαν Λόιντ (Joan Lloyd) είναι μια γιαγιά με 13 εγγόνια και 7 δισέγγονα που τήρησε την υπόσχεση που είχε κάνει στον μακαρίτη τον άνδρα της... 
Να φτιάξει το στήθος της και τη ζωή της!
Ακολουθώντας λοιπόν την υπόσχεση ξόδεψε 5000 ευρώ για μια πλαστική στο στήθος της και μόλις 6 μήνες μετά το πένθος γνώρισε στο facebook και αρραβωνιάστηκε έναν 28χρονο.
Όπως δήλωσε η Τζόαν: "Ο άνδρας μου θα ήταν περήφανος για μένα. Αυτό που ήθελε να κάνω, το πραγματοποίησα."






radar.gr

Πρωταγωνιστής δημοφιλούς σειράς συνελήφθη από τους αστυνομικούς


Στο σίριαλ είναι διευθυντής αστυνομικού τμήματος, στην πραγματικότητα όμως...


Στην πραγματικότητα θα πρέπει να πληρώσει 15,000 δολάρια για να βγει από τη φυλακή. Ο λόγος που ανάγκασε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν ήταν η άρνησή του να υποβληθεί σε αλκοτέστ.


Πρόκειται για τον Thomas Gibson τον πρωταγωνιστή της αστυνομικής σειράς Criminal Minds.

Οδηγώντας στο Λος Άντζελες μετά τα μεσάνυχτα, ο Gibson παραβίασε αρχικά την απαγόρευση κυκλοφορίας σε δρόμο που είχε κλείσει προσωρινά για τη διεξαγωγή μαραθωνίου και αρνήθηκε στη συνέχεια, όταν τον σταμάτησε η αστυνομία να κάνει το αλκοτέστ.

Έτσι, ο "αστυνομικός" της σειράς βρέθηκε πίσω από τα σίδερα...

http://www.zappit.gr

«Ο τυχερότερος άνθρωπος στον κόσμο»!!! Δείτε!!

Κάνει καθημερινά την ίδια διαδρομή για πάει στη δουλειά του και περνά πάντα το δρόμο από τη διάβαση των πεζών...

όταν το φανάρι είναι κόκκινο και τα αυτοκίνητα σταματημένα, όπως είθισται άλλωστε να κάνουμε όλοι μας. Τίποτα το περίεργο μέχρι εδώ. Όμως, ο κύριος που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που ακολουθεί είχε πραγματικά… άγιο, αφού γλίτωσε στο παραπέντε το θάνατο! Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι είναι «ο τυχερότερος άνθρωπος στον κόσμο»!!!

 perierga.gr


Κιμ Καρντάσιαν – Κέινι Γουέστ: Είπαν «όχι» σε 2.3 εκ. ευρώ


Και όμως, αρνήθηκαν να πουλήσουν την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους σε μεγάλο εκδοτικό όμιλο.
Πολλοί είναι αυτή που την έχουν κατηγορήσει πως τα πουλάει στη ζωή της, αρκεί να της κάνουν τη σωστή πρόταση. Και όχι άδικα, αν σκεφτείς ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι reality star και έχει μάθει να βγάζει στη φόρα τις προσωπικές της στιγμές. Ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να δείξει χαρακτήρα και να πάει κόντρα στη μόδα των celebrities.
Τα ρεπορτάζ θέλουν τη Καρντάσιαν και τον Κέινι Γουέστ να είπαν «όχι» σε 2.3 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να πουλήσουν τη πρώτη φωτογραφία του παιδιού τους, όταν αυτό γεννηθεί. Και να σκεφτεί κανείς, ότι σε ανάλογες προτάσεις δεν έχουν αρνηθεί μεγαλύτεροι stars, ανάμεσά τους οιΑντζελίνα Τζολί - Μπραντ ΠιτΤζένιφερ Λόπεζ – Μαρκ ΆντονιΚριστίνα Αγκιλέρα καιΤζέσικα Άλμπα. Λες να ωρίμασε ξαφνικά η Κιμ Καρντάσιαν;

http://www.koolnews.gr

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Κατερίνα Στικούδη που ήρθε ως guest στο live του Dancing with the stars προκειμένου να χορέψει, να τραγουδήσει και, ως συνήθως, να ανεβάσει την θερμοκρασία.



Ένα στενό μακρύ φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη ήταν αυτό που επέλεξε η Κατερίνα Στικούδη για να μπει στο πλατό του Dancing with the stars προκειμένου να χορέψει, όπως και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, αργεντίνικο τανγκό.
Στην συνέχεια αποφάσισε να το βγάλει και να μείνει με ένα καυτό μίνι που και τόνιζε τα καλογυμνασμένα πόδια της και της επέτρεπε να χορέψει όπως έπρεπε το «Απ' Την Αρχή», το νέο της σίνγκλ.
Μοναδικός που δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται από την πάλαι ποτέ κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ ήταν ο Γιάννης Λάτσιος που της είπε ότι αν τη βαθμολογούσε για τη συγκεκριμένη χορογραφία, θα της έβαζε μόλις 6. 


http://www.iefimerida.gr

Τροφές που δρουν ως φυσικοί λιποδιαλύτες





Για να μετατραπούν τα τρόφιμα που καταναλώνουμε σε ενέργεια και θρεπτικά στοιχεία, υπόκεινται πρώτα σε επεξεργασία στο πεπτικό σύστημα και αυτό...
αναγκάζει τον οργανισμό μας να κάψει ένα...
ποσό θερμίδων, διαφορετικό για κάθε τρόφιμο ή συνδυασμό τους. Σε μια τυπική διατροφή, το ποσό των μεταγευματικών καύσεων (ή αλλιώς η θερμική επίδραση των τροφίμων – TEF) κυμαίνεται από 10% έως 15% των προσλαμβανόμενων θερμίδων, η μικρότερη TEF στα πολύ επεξεργασμένα, μαλακής υφής και λιπαρά τρόφιμα, η μεγαλύτερη στα λιγότερο επεξεργασμένα και πιο πρωτεϊνούχα. Εντούτοις, υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που, λόγω υφής, σύνθεσης και συστατικών, προκαλούν μέχρι και 50% υψηλότερες καύσεις, ενώ κάποια άλλα έχουν «αρνητικές θερμίδες», δηλαδή για να τα χωνέψουμε ξοδεύουμε περισσότερες θερμίδες από όσες μας δίνουν. Καί με περισσότερα; Χάνουμε πιο πολλά! Εάν επιλέξουμε τρόφιμα με υψηλότερη TEF και τα συνδυάσουμε κατάλληλα, τότε από ένα γεύμα π.χ. 400 θερμίδων το σώμα μας θα κάψει μέχρι και τις μισές, δηλαδή κάτι παραπάνω από όσες με μισή ώρα τρέξιμο σε διάδρομο! Όπως γίνεται κατανοητό, με τη συχνότερη ένταξη τέτοιων τροφίμων στη διατροφή μας, προτιμότερο στη θέση άλλων πιο παχυντικών και όχι επιπλέον αυτών, πετυχαίνουμε πιο πολλές καύσεις, γλιτώνουμε εκατοντάδες θερμίδες συνολικά, που αλλιώς θα αποθηκεύαμε ως σωματικό λίπος, και τελικά χάνουμε ευκολότερα κιλά ή τρώμε περισσότερο χωρίς να παίρνουμε γραμμάριο!
Ποιά είναι λοιπόν τα 19 Υπερ-μεταβολικά τρόφιμα:

1. Αβοκάντο- Τα καλά λιπαρά είναι εδώ


* Μερίδα: ¼ τεμαχίου.

* Παίρνεις:78 θερμίδες. Καίτε: 15 θερμίδες.

* Πλούσιο σε ολεϊκό οξύ, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Μία από τις καλύτερες πηγές γλουταθειόνης, ενός πανίσχυρου αντιοξειδωτικού.

* Συμβουλή: Παρότι δεν πρέπει να «φοβάσαι» τα καλά λιπαρά, όπως αυτά του αβοκάντο, καλό είναι να τα καταναλώνεις σε ελεγχόμενες ποσότητες.

Η τέλεια συνταγή: Κόβεις και αναμειγνύεις μαρούλι, iceberg, κρεμμυδάκια και αβοκάντο περιχυμένο με χυμό λεμονιού. Προσθέτεις μυρωδικά ξερά και περιχύνεις με λαδόξιδο.

2. Ανανάς νωπός - Ελαττώνει τα πρηξίματα

* Μερίδα: 1 φέτα.

* Παίρνεις: 25 θερμίδες.

* Καις: 9 θερμίδες.

* Πηγή βρωμελίνης, ενός ενζύμου που βοηθά στην καταστολή των φλεγμονών, στη μείωση των οιδημάτων και στην πιο ολοκληρωμένη πέψη των πρωτεϊνών.

*Συμβουλή: Κατανάλωσε τον ανανά μαζί με ζωικές πρωτεΐνες, έτσι ώστε να διευκολύνεις την αφομοίωσή τους. 
* Η τέλεια συνταγή: Απλώνεις γιαούρτι πάνω από φέτες ανανά και περιχύνεις με καρυδόψιχα τριμμένη.


3. Γιαούρτι 2% λιπαρά- Προάγει την απώλεια κοιλιακού λίπους

* Μερίδα: 200 γραμμάρια.

* Παίρνεις: 110 θερμίδες.

* Καις: 22 θερμίδες.

* Διαθέτει τα ίδια θρεπτικά συστατικά με το γάλα (πρωτεΐνες, ασβέστιο, μαγνήσιο κ.ά.) συν ωφέλιμα οξυγαλακτικά βακτηρίδια (προβιοτικά).

*Συμβουλή: Καλύτερα γιαούρτι «ζωντανό», έστω με περισσότερα λιπαρά και θερμίδες, παρά απομίμηση, έδεσμα ή επιδόρπιο.

* Η τέλεια συνταγή: Αναμειγνύεις γιαούρτι, μήλο πράσινο ψιλοκομμένο και βανίλια σκόνη.
4. Βρόμη - Ιδανική για πρωινό αντί άλλων δημητριακών

* Μερίδα: 2 κουταλιές νιφάδες ωμές.

* Παίρνεις: 70 θερμίδες. Καίτε: 14 θερμίδες.

* Εξαιρετική πηγή υδατανθράκων αργής απορρόφησης και φυτικών ινών, οι οποίες προσροφούν νερό στο έντερο και αυξάνουν την κινητικότητά του.

* Αντικαταστάτες: νιφάδες κριθαριού, σίκαλης ή κεχριού, κουσκούσι ολικής αλέσεως, πλιγούρι, τραχανάς, χόντρος και ξινόχοντρος.

* Η τέλεια συνταγή: Βράζεις σε νερό νιφάδες βρόμης, σταφίδες και μήλο τριμμένο. Μόλις το μείγμα χυλώσει, το αδειάζεις σε μπολ, προσθέτεις αμύγδαλα και περιχύνεις με κανέλα.

5. Αμύγδαλα- Το νόστιμο και εύκολο σνακ

* Μερίδα: 10 τεμάχια άψητα.

* Παίρνετε: 96 θερμίδες. Καίτε: 26 θερμίδες.

* Καλή πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και βιταμίνης Ε. Έχουν λιγότερες θερμίδες και λιπαρά από άλλους ξηρούς καρπούς και τον υψηλότερο δείκτη κορεσμού – κοινώς, χορταίνουν!

* Αντικαταστάτες: καρύδια, κουκουνάρια, μακαντάμια, πεκάν, φιστίκια Αιγίνης.

* Η τέλεια συνταγή: Βάζεις στο μπλέντερ αμύγδαλα, αβοκάντο κομμένο, τόφου, λίγο ελαιόλαδο και μουστάρδα. Αναμειγνύεις μέχρι να γίνουν σαν αλοιφή και το τρως ως έχει με κουταλάκι ή αλειμμένο σε ψωμί.

6. Κεφίρ 2% λιπαρά - Για υγιές έντερο και καλύτερη πέψη
* Μερίδα: 1 ποτήρι.
* Παίρνεις: 99 θερμίδες.
* Καις: 22 θερμίδες.
* Προϊόν ζύμωσης του γάλακτος με καλλιέργεια κεφίρ. Εξαιρετική πηγή προβιοτικών και ασβεστίου, συνήθως γίνεται καλά ανεκτό από άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη.* Αντικαταστάτες: γιαούρτι παραδοσιακό, ξινόγαλο, lassi (ινδικό ρόφημα γιαουρτιού).
* Η τέλεια συνταγή: Καθαρίζεις και ψιλοκόβειςμήλο και αχλάδι. Τα ρίχνεις στο μπλέντερ μαζί με το κεφίρ και βανίλια σκόνη. Αναμειγνύεις και το πίνεις χωρίς να καταναλώσεις άλλα τρόφιμα για τουλάχιστον 1 ώρα.
7. Μοσχάρι - Αιμοποιητικό και πολύ δυναμωτικό

* Μερίδα: 115 γραμμάρια ψαχνό.

* Παίρνεις: 220 θερμίδες.

* Καις: 85 θερμίδες.

* Πλούσιο σε πλήρεις πρωτεΐνες, κρεατίνη, βιταμίνες Β και σίδηρο, συστατικό που συνήθως εκλείπει σε αρκετές γυναίκες, με συνέπεια τη δυσλειτουργία του μεταβολισμού.

* Αντικαταστάτες: απάκι, κατσικάκι, καβουρμάς, κουνέλι, βουβάλι, σαλιγκάρια, σύγκλινο, ψαρονέφρι χοιρινό.

* Η τέλεια συνταγή: Ψήνεις φιλέτο μοσχαριού και το κόβεις σε λεπτές φέτες. Το περιχύνεις με σάλτσα φτιαγμένη με γλυκολέμονο, σόγια σος, πιπέρι κόκκινο και ελάχιστο νερό. Το σερβίρεις μαζί με ρύζι καστανό.

8. Δαμάσκηνα ξερά - αποβάλλουν το διατροφικό λίπος

* Μερίδα: 3 μικρά.

* Παίρνεις: 33 θερμίδες.

* Καις: 13 θερμίδες.

* Δεσμεύουν μέρος του λίπους των τροφίμων που συνοδεύουν, έχουν καθαρκτικές ιδιότητες, βελτιώνουν τη λειτουργία του εντέρου.

* Αντικαταστάτες: βατόμουρα, βερίκοκα, κράνα, παπάγια, μήλα, σύκα – όλα φυσικώς αποξηραμένα και χωρίς θειώδη συντηρητικά.

* Η τέλεια συνταγή: Μαγειρεύεις απύρηνα δαμάσκηνα μαζί με χοιρινό ή μοσχάρι.
9. Σέλινο - Ο βασιλιάς των «αρνητικών» θερμίδων

* Μερίδα: ½ φλιτζάνι ωμό.

* Παίρνετε: 9 θερμίδες. Καίτε: 26 θερμίδες.

* Καλή πηγή βιταμίνης C, καλίου και κουμαρινών. Έχει ήπια διουρητική ενέργεια, μειώνει την αρτηριακή πίεση, δρα αντιοξειδωτικά. Η κατανάλωσή του μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις.

* Αντικαταστάτες: κολοκυθάκια, μαϊντανός, μανιτάρια, μάραθο, μαρούλι, πικραλίδες, σπαράγγια.

* Η τέλεια συνταγή: Πλένεις, κόβεις και... μασουλάς μερικά κοτσάνια σέλινου όποτε νιώθεις πείνα.

10. Κινόα- Σταθεροποιητής σακχάρου αίματος

Μερίδα: ½ φλιτζάνι βρασμένο.

Παίρνεις: 90 θερμίδες.

Καις: 27 θερμίδες.

Πλούσιο σε βραδυφλεγείς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, βιταμίνες Β και μαγνήσιο. Περιέχει όλα τα βασικά αμινοξέα, είναι ιδιαίτερα χορταστικό, έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Αντικαταστάτες: ρύζι καστανό, προϊόντα δημητριακών από αμάρανθο ή ζέα (η ζέα είναι ένα από τα παλαιότερα δημητριακά, ιδιαίτερα προσφιλές στους αρχαίους Έλληνες).
Η τέλεια συνταγή: Μαγειρεύεις το κινόα με νερό για περίπου 20 λεπτά, χωρίς να το ανακατεύεις. Τα τελευταία 2-3 λεπτά του μαγειρέματος προσθέτεις αμύγδαλα και καρότα ψιλοκομμένα.
11. Τόνος- Τρέφει τους μυς, ενισχύει τη λιποδιάλυση
Μερίδα: 115 γραμμ. (1 κονσέρβα)
Παίρνεις: 120 θερμίδες.
Καις: 44 θερμίδες.
Το φιλέτο τόνου σε κονσέρβα νερού δεν περιέχει λιπαρά και είναι εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, βιταμινών Β και ψευδαργύρου.
Αντικαταστάτες: βακαλάος (όχι παστός), καλαμαράκια κονσέρβας, χταπόδι.
Η τέλεια συνταγή: Ανοίγεις μια μικρή μπαγκέτα ολικής αλέσεως στη μέση και τη γεμίζεις με φύλλο μαρουλιού, τόνο τεμαχισμένο, αμύγδαλα ψιλοκομμένα και προαιρετικά φετάκια γκρέιπφρουτ.


12. Γκρέιπφρουτ ροζ- Κινητοποιεί τα αποθηκευμένα λίπη

Μερίδα: ½ μικρό.

Παίρνεις: 37 θερμίδες.

Καις: 14 θερμίδες.

Πλούσια πηγή βιταμίνης C, πηκτίνης και ναργινίνης, ενός φυτοθρεπτικού που αυξάνει την κινητοποίηση του αποθηκευμένου λίπους.

Αντικαταστάτες: γλυκολέμονο, λεμόνι, πορτοκάλι, μανταρίνι, ρόδι, σαγκουίνι.

Η τέλεια συνταγή: Βάζεις σε σαλατιέρα λάχανο χοντροκομμένο, γκρέιπφρουτ και πορτοκάλι κομμένα σε φετάκια και καρότο τριμμένο. Ανακατεύεις και περιχύνεις με ελαιόλαδο.

13. Edamame- Εξαιρετικά για τις γυναίκες

Μερίδα: ½ φλιτζάνι βρασμένα.

Παίρνεις: 113 θερμίδες.

Καις: 32-50 θερμίδες, τις περισσότερες όταν τα τρως παγωμένα την επόμενη μέρα. Πράσινα φασόλια σόγιας μέσα στη φλούδα τους. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, μαγνήσιο, σελήνιο και φυτοοιστρογόνα.

Αντικαταστάτες: προϊόντα σόγιας (μίζο, τόφου κ.ά.), αρακάς, μπάμιες, φάβα πράσινη, φασολάκια.

Η τέλεια συνταγή: Μαγειρεύεις ξεχωριστά edamame και ρύζι καστανό. Τα αναμειγνύεις σε ίσες ποσότητες, προσθέτεις πιπεριά κόκκινη και κρεμμύδι ψιλοκομμένα.

Τα ανακατεύεις ελαφρώς και τα περιχύνεις με ελαιόλαδο.
14. Λιναρόσποροι- Φυσικό καθαρτικό

Μερίδα: 1 κουταλιά αναποφλοίωτοι.

Παίρνεις: 60 θερμίδες.

Καις: 50 θερμίδες.

Εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, πολυακόρεστων λιπαρών αλλά και πρωτεϊνών. Συμβάλλουν στην αύξηση του κορεσμού και διεγείρουν τη λειτουργία του εντέρου.

Αντικαταστάτες: παπαρουνόσποροι, σπόροι Chia, σπόροι κάνναβης, σουσάμι αναποφλοίωτο.

Η τέλεια συνταγή: Αλέθεις λιναρόσπορους και τους προσθέτεις σε γιαούρτι, σαλάτες λαχανικών ή δημητριακά πρωινού.
15. Ραδίκια άγρια- Τα χόρτα της υγείας

Μερίδα: ½ φλιτζάνι μαγειρεμένα.

Παίρνεις: 17 θερμίδες.

Καις: 22 θερμίδες.

Περιέχουν περισσότερο β-καροτένιο από οποιοδήποτε άλλο χόρτο, είναι πλούσια σε βιταμίνη Β1, φλαβονοειδή και κυτταρίνη και βοηθούν στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.
Αντικαταστάτες: αγκινάρες, αντίδια, βλίτα, κρεμμυδάκια φρέσκα, λάχανο, σέσκουλα, σπανάκι, τσουκνίδα.
Η τέλεια συνταγή: Αναμειγνύεις βλαστάρια ραδικιών με βραστή γλυκοπατάτα κομμένη σε φέτες, βραστά ασπράδια αβγών ψιλοκομμένα και σκόρδο τριμμένο. Τα σερβίρεις περιχυμένα με λαδόξιδο.

16. Κόκκινο Μήλο- Κόβει την πείνα... μαχαίρι

Μερίδα: 1 μεγάλο. Παίρνετε: 125 θερμίδες.Καίτε: 28 θερμίδες.

Ιδιαίτερα πλούσιο σε πηκτίνες, διαλυτές φυτικές ίνες που απορροφούν το διατροφικό λίπος και μειώνουν τη χοληστερίνη. Βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα.

Συμβουλή: Για να μειώσεις την απορρόφηση θερμίδων του γεύματος αλλά και για να περιορίσεις την όρεξή σου, φας 1 μήλο 15 λεπτά πριν από το κυρίως φαγητό.

Η τέλεια συνταγή: Αναμειγνύεις μήλο χοντροκομμένο με μίσχους σέλινου, αντίδια βρασμένα και καρυδόψιχα.
17. Σολομός- Καρδιοτονωτικός και αγχολυτικός

Μερίδα: 115 γραμμάρια.

Παίρνεις: 132 θερμίδες.

Καις: 42 θερμίδες.

Πλούσιος σε ω-3 λιπαρά και πρωτεΐνες. Βελτιώνει τη διάθεση, μειώνει το άγχος, βοηθά στην έλεγχο της κατάθλιψης.

Αντικαταστάτες: αφρόψαρα, κολιοί, σαρδέλες, σκουμπρί, ρέγκα.

Η τέλεια συνταγή: Αλείφεις 1 φιλέτο σολομού με λεμόνι, σκόρδο τριμμένο, σκόρδο σκόνη και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Περιχύνεις με πιπέρι μαύρο και ψήνετε στο φούρνο. Συνοδεύεται με ραδίκια, σταμναγκάθι ή ρόκα
18. Τσάι- Λιποδιαλυτικό και αντικυτταριτιδικό

Μερίδα: 1 φλιτζάνι χωρίς ζάχαρη.

Παίρνεις: 0 θερμίδες.

Καις:15-25 θερμίδες.

Όλα τα τσάγια από το φυτό καμέλια η σινική (μαύρο, πράσινο, λευκό κ.ά.) είναι πλούσια σε κατεχίνες, που σε συνδυασμό με την τεΐνη τους (αλκαλοειδές ανάλογο της καφεΐνης) αυξάνουν το μεταβολικό ρυθμό.

Αντικαταστάτες: δίκταμο, καφές, καφές πράσινος, μέντα, τσάι του βουνού.
Η τέλεια συνταγή: Ετοιμάζεις το τσάι χρησιμοποιώντας φύλλα πράσινου τσαγιού. Προσθέτεις χυμό λεμονιού ή λίγη μέντα και χυμό γκρέιπφρουτ.

19. Αβγά ασπράδια- Η αρίστη των πρωτεϊνών

Μερίδα: 3 βρασμένα.

Παίρνετε: 53 θερμίδες. Καίτε: 17 θερμίδες.

Δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου λιπαρά και υδατάνθρακες. Η πρωτεΐνη τους έχει την υψηλότερη βιολογική αξία, αφομοιώνεται δηλαδή σε μεγαλύτερο βαθμό, μετά την πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Συμβουλή: Ενδυναμώστε τις πρωινές καύσεις συμπεριλαμβάνοντας αβγά στο πρωινό σου, περισσότερα ασπράδια και μέχρι 1 κρόκο ημερησίως.

Η τέλεια συνταγή: Χοντροκόβεις πράσινα λαχανικά, τα βάζετε σε σαλατιέρα και τα αναμειγνύεις με βρασμένα ασπράδια αβγών κομμένα στα τέσσερα. Προσθέτεις ελαιόλαδο, πιπέρι μαύρο και μουστάρδα.
Πηγή: alttherapy.blogspot.gr 

proionta-tis-fisis.blogspot.gr


Πώς να φαίνεστε ψηλότερες (14 Τρόποι)


Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες θα θέλαμε να είμαστε ψηλότερες από ότι πραγματικά είμαστε. Δυστυχώς όμως το ύψος μας δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Παρόλα αυτά, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να φαινόμαστε ψηλότερες. Όπως είναι λογικό, τα παπούτσια με τακούνια είναι μια λύση που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να φαίνεται ψηλότερη. Υπάρχουν άραγε άλλοι τρόποι για το πώς να γίνετε ψηλότερες; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ναι. Φυσικά και υπάρχουν. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζουμε ορισμένους τρόπους για το πώς να φαίνεστε ψηλότερες.



1. Παπούτσια με τακούνια
Τα παπούτσια με τακούνια είναι η προφανής λύση στο πρόβλημα "πώς να φαίνεστε ψηλότερες". Μπορείτε να επιλέξετε παπούτσια με τακούνια σε διάφορα μήκη. Από 2-3 πόντους έως και 15 πόντους γόβες. Βέβαια όσο πιο πολύ ύψος θα πάρετε φορώντας τακούνια, τόσο περισσότερη αστάθεια θα έχετε στο περπάτημά σας. 
2. Κοντά μαλλιά
Τα μακριά μαλλιά έχουν την τάση να κάνουν την γυναίκα να φαίνεται πιο κοντή. Αντίθετα, τα κοντά μαλλιά έχουν την τάση να κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο ψηλή.
3. Χτενίσματα προς τα πάνω
Αν θέλετε να διατηρήσετε τα μακριά μαλλιά σας, τότε τουλάχιστον επιλέξτε χτενίσματα που δίνουν όγκο στα μαλλιά σας και ιδιαίτερα στην πάνω πλευρά του κεφαλιού. Ένα κατάλληλο χτένισμα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερες έως και 5 πόντους.

4. Κολλητές μπλούζες με ντεκολτέ σχήματος V
Αυτές οι μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ σχήματος V δεν θα σας δώσουν ύψος, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν (ανάλογα με την μπλούζα) να δώσουν μια ψευδαίσθηση ότι είστε 1 με 2 πόντους ψηλότερη.
5. Κοντές φούστες mini
Οι κοντές φούστες mini εκτός του ότι κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο ελκυστική, παράλληλα δίνουν την ψευδαίσθηση περισσότερου ύψους. Όσο περισσότερο πόδι αποκαλύψετε τόσο μακρύτερο πόδι θα φαίνεται ότι έχετε. Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι είστε ελαφρώς ψηλότερες από ότι πραγματικά είστε.
6. Φορέματα γραμμής Α
Τα φορέματα γραμμής Α είναι άλλο ένα είδος ρούχου που μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση περισσότερου ύψους. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο, διότι εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως το ακριβές σχήμα του φορέματος, τα χρώματά του, τα μοτίβα που είναι σχεδιασμένα, κ.τ.λ.
7. Φορέστε μεσάτα παντελόνια
Το μάτι του ανθρώπου πολλές φορές λανθασμένα υποθέτει ότι το γυναικείο πόδι ξεκινάει "στην μέση" Τα μεσάτα παντελόνια είτε πρόκειται για υφασμάτινα είτε πρόκειται για τζιν δίνουν την αίσθηση μακρύτερων ποδιών άρα και ψηλότερης γυναίκας.
8. Λεπτές ζώνες στη μέση
Αν θέλετε να φαίνεστε ψηλότερες τότε καλά είναι να επιλέγετε λεπτές ζώνες. Οι λεπτές ζώνες μπορούν να βοηθήσουν αρκετά προς αυτή την κατεύθυνση. Από την άλλη πλευρά οι φαρδιές ζώνες μπορεί να σας κολακεύουν περισσότερο, ωστόσο σας "χωρίζουν" στη μέση δίνοντας την εντύπωση ότι είστε κοντύτερες από ότι πραγματικά είστε.
9. Αξεσουάρ που κρέμονται προς τα κάτω
Για να φαίνεστε ψηλότερες επιλέξτε διάφορα αξεσουάρ που κρέμονται κατά μήκος του σώματός σας. Αυτά τα αξεσουάρ μπορεί να είναι ένα κασκόλ που κρέμεται προς τα κάτω από το λαιμό σας, ένα μακρύ κολιέ, κ.τ.λ. Τα αξεσουάρ τραβούν τα βλέμματα και κάνουν τα μάτια των άλλων να κοιτάζουν παλινδρομικά από πάνω προς τα κάτω και αντίθετα. Αυτός είναι ένας τ΄ροπος να σας κανει να φαίνεστε ψηλότερες.
10. Αποφύγετε τις τσάντες μεγάλου μεγέθους
Αν είστε μικροκαμωμένες και δεν θέλετε να "χάνεστε" μέσα στα ρούχα σας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε τις τσάντες μεγάλου μεγέθους. Οι τσάντες αυτές θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές από ότι πραγματικά είστε.
11. Αποφύγετε ρούχα με οριζόντιες γραμμές
Τα ρούχα που έχουν διάφορα μοτίβα με οριζόντιες γραμμές είναι ότι χειρότερο, όσον αφορά το πόσο ψηλές θα φαίνεστε. Αποφύγετε αυτά τα ρούχα πάση θυσία.
12. Επιλέξτε ρούχα με κατακόρυφα μοτίβα
Ενώ τα ρούχα με οριζόντιες γραμμές σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές, τα ρούχα με κατακόρυφα μοτίβα έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Αν θέλετε λοιπόν να φαίνεστε ψηλότερες, αυτά τα ρούχα είναι για σας.
13. Επιλέγετε στενά ρούχα
Τα φαρδιά ρούχα δίνουν την εντύπωση μιας πιο παχιάς και πιο κοντής γυναίκας. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Από την άλλη πλευρά, τα στενά ρούχα μπορούν να κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται ψηλότερη (υπό προϋποθέσεις).
14. Χάστε βάρος
Αν έχετε παραπάνω κιλά και θέλετε να φαίνεστε ψηλότερες, τότε ένα από τους καλύτερος τρόπους να το πετύχετε είναι να χάσετε το περιττό λίπος. Οι λεπτές γυναίκες στις περισσότερες περιπτώσεις δίνουν την αίσθηση ότι είναι ψηλότερες από ότι πραγματικά είναι.


Πάθε σοκ ! Δείτε πως ήταν η γυναίκα αφέντρα Χριστίνα Λαμπίρη πριν την πλαστική και με άλλο χρώμα μαλλιά!


Η αλήθεια είναι ότι έκανε προσπάθειες για να βελτιώσει την εμφάνισή της και να γίνει η ωραία κυρία που βλέπουμε σήμερα στις οθόνες μας.

Ναι... μας αρέσει η σημερινή της εικόνα, εκτός από κυρίαρχη αφέντρα είναι και όμορφη. Οι αλλαγές έπιασαν τόπο!



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger