Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φωτογραφίζεται γυμνή και δηλώνει "Ίσως τελικά καταλήξω με γυναίκα!' (ΦΩΤΟ)

Τρίτη 14 Μαΐου 2013



Από προκλητικές δηλώσεις στο Hollywood, άλλο τίποτα. ΟΙ stars ξέρουν τι πρέπει να πουν ώστε την επόμενη μέρα να ακουστεί το όνομά τους για τα καλά. Αυτή τη φορά, ήρθε η σειρά της όμορφης Zoe Saldana να... προκαλέσει πανικό. Ο λόγος διπλός, μιας και φωτογραφήθηκε γυμνή, αποκαλύπτοντας το hot κορμί της και παράλληλα έκανε εκρηκτικές δηλώσεις. Η 34χρονη μελαχρινή θεά φωτογραφήθηκε topless για το Αllure και μίλησε για το μέλλον της.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της δύο αποτυχημένες σχέσεις με διάσημους άντρες του Hollywood, βλέπε Bradley Cooper και Keith Britton, η επόμενή της σχέση θα προτιμούσε να είναι με έναν άσημο. Ή μήπως να αλλάζαμε το γένος; Όπως τόνισε, ίσως απλά καταλήξει με μια γυναίκα, να μεγαλώνουν τα παιδιά της και έκλεισε χιουμοριστικά ως εξής: «Μα τόσο ανδρόγυνο χαρακτήρα έχω;» Τόση απογοήτευση πια από τους άντρες; Και είναι και κουκλάρα! Δείτε τη Zoe Saldana στην παραπάνω gallery.

Πηγή: queen.gr


Τι σ'αρέσει πιο πολύ; Το κορμί ή το μυαλό μου;


Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια έκανε αυτή την καυτή εμφάνιση;


Το άσμα «βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά», είναι γνωστό τοις πάσι. Αν τώρα, βάλεις το κόκκινο φουστάνι και μάλιστα κοντό, (βλέπε Ευαγγελία Αραβανή), τότε μιλάμε για «ολοκαύτωμα»! Αυτό δηλαδή που συνέβη, όταν η ξανθιά παρουσιάστρια πήγε στα μπουζούκια, και συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη, με την Αγγελική Ηλιάδη, στα «Αστέρια».

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, το φορεματάκι πιο κοντό δεν γίνεται. Σε μεγάλα κέφια η Ευγγελία Αραβανή, που φόρεσε το mini, με αποτέλεσμα όταν έκατσε σταυροπόδι, να αποκαλυφθούν σε όλο τους το… μήκος, τα καλλίγραμμα πόδια της. Στο τσακ, γλύτωσε και τα υπόλοιπα «αποκαλυπτήρια».


Πηγή: star.gr

Επιτέλους! Δείτε την Άννα Βίσση χωρίς μακιγιάζ!



Κι ήθελα τόσο πολύ να βρω κάτι τέτοιο!

Η Άννα Βίσση είναι γνωστό ότι προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση. Η τραγουδίστρια περιποιείται πολύ τον εαυτό της, προσέχει τι τρώει, γυμνάζεται συχνά με το αποτέλεσμα να είναι σε άψογη κατάσταση και φόρμα!

Δείτε την  χωρίς ίχνος μακιγιάζ:


Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της Βανέσα Μέι!


Σοκάρει με τις αποκαλύψεις της αναφορικά με την μητέρα της η Βανέσα Μέι..Η καλλιτέχνιδα που έχει κάνει όλο τον κόσμο να υποκλίνεται στο ταλέντο της και στην μουσική της με τον ήχο του βιολιού, μίλησε για την αυταρχική μητέρα της, η οποία είχε εξελιχθεί στον… τύραννό της.

Η Βανέσα Μέι ήταν ένα παιδί- θαύμα, με μεγάλες προοπτικές και ταλέντο που της εγγυόταν μια παγκόσμια καριέρα. Η μητέρα της, Πάμελα είχε καταλάβει από νωρίς πως έχει ένα «διαμάντι»- παιδί και ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή του. Δεν την άφηνε να κάνει βήμα χωρίς να δώσει εκείνη την έγκρισή της. Έκανε κουμάντο σε όλα. Ακόμα και τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Ακόμα και η  s e x y φωτογραφία της Βανέσας Μέι που κυκλοφόρησε για το άλμπουμ της όταν ήταν 17 είχε την… έγκριση της μαμάς της.

«Δεν μου επιτρεπόταν να κόψω το ψωμί μήπως και κόψω κατά λάθος το χέρι μου» δηλώνει με απόγνωση η Βανέσα και συνεχίζει λέγοντας πως η μητέρα της δεν την άφηνε να έχει φίλους γιατί θα την απασχολούσαν και δεν θα έδινε την απαραίτητη προσοχή στην καριέρα της. Μια ακόμα ατάκα-«φαρμάκι» της μητέρας της ήταν η εξής: «Σε αγαπάω γιατί είσαι η κόρη μου, αλλά δεν θα έχεις καμία αξία αν δεν παίζεις βιολί»!

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Βανέσα, η οποία απέλυσε από μάνατζερ την μητέρα της και εκείνη έπειτα από αυτό, έχει να της μιλήσει εννέα χρόνια, όσες προσπάθειες και αν έκανε η Βανέσα.

gossip-tv.gr

Άκου το πρώτος | Η Demy, ο Alex Leon και ο Epsilon στο hit του καλοκαιριού!


Το “The Sun” θα παιχτεί πολύ αυτό το καλοκαίρι…

Θάλασσα, ήλιος και τραγούδι. Αυτό είναι το concept του νέου τραγουδιού και video clip για την Demy και τον Alex Leon, που παρέα με τον Epsilon ετοιμάζονται να κατακτήσουν το καλοκαίρι.

Ντύνοντας την καμπάνια του αντηλιακού Carroten, ξεσηκώνουν με το νέο τους τραγούδι “The Sun” το οποίο αναμένεται να γίνει ο ύμνος του καλοκαιριού.




Ανέκδοτο: Μα καλά, ξέρει τάβλι η αρκούδα ;


Ένας Αθηναίος έχει πάρει το καινούριο του τζιπ 4Χ4 και περιπλανιέται στα ελληνικά βουνά. Φτάνοντας σε ένα ορεινό χωριό στα Τρίκαλα, βλέπει στην είσοδο του χωριού σε ένα τραπέζι έξω από το καφενείο έναν χωρικό να παίζει τάβλι με μια αρκούδα. Τρελαίνεται ο άνθρωπος, φρενάρει, ανοίγει το παράθυρο και ρωτάει τον χωρικό έκπληκτος

-Δεν πιστεύω στα μάτια μου, χριστιανέ μου, παίζεις τάβλι με μια αρκούδα;

-Ναι αμέ, που το βλέπεις το παράξενο;

-Μα καλά, ξέρει τάβλι η αρκούδα ;

-Σιγά μη ξέρει, 6-1 χάνει ! 

Τα 7 μεγαλύτερα παραμύθια για τις σχέσεις


πρέπει να επανέλθεις στην πραγματικότητα

Ποιά παραμύθια τρέφεις στη δική σου σχέση και γιατί πρέπει να επανέλθεις στην πραγματικότητα;

Δεν θ’ αντέξω αν τον χάσω.

Ειδικά στην περίπτωση που συντηρείς μια σχέση κακή απλά και μόνο επειδή φοβάσαι να τον χάσεις, το παραμύθι αυτό κινδυνεύει να σου στερήσει την πραγματική ζωή στο πλευρό ενός άλλου άντρα που θα σε έκανε ευτυχισμένη. Όχι! Δεν θα περάσει μια ζωή μέχρι να τον ξεπεράσεις. Τα πάντα είναι θέμα χρόνου. Θες ένα ή δύο μήνες; Θες ένα χωνάκι ή δέκα κιλά παγωτό; Θες 2 ή δέκα κουβάδες δάκρυα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον ξεπεράσεις τελικά!

Πρέπει να τον ενδιαφέρει ό,τι κάνω.

Έχεις δίκιο να διεκδικείς το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου σε ένα σωρό πράγματα, πραγματικούς άθλους που καταφέρνεις στη δουλειά ή σε κάποιον άλλο σημαντικό τομέα της ζωής σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός σου είναι αναγκασμένος να γνωρίζει επακριβώς με ποιό χρώμα είναι βαμμένα τα νύχια σου, πότε χώρισε η κολλητή σου τελευταία φορά και γιατί τα νεύρα που έχεις σχετίζονται με την περίοδο που περιμένεις. Άνθρωπος είναι και όχι ο Σούπερ μαν για να τα θυμάται όλα! Και μην μου πεις ότι θυμάσαι την τελευταία φορά που η ομάδα του νίκησε;

θα είναι ρομαντικός και ερωτευμένος μαζί σου μια ζωή.

Σίγουρα η ιδέα του να έχεις μια ρομαντική σχέση που μοιάζει με παραμύθι είναι κάτι πολύ ωραίο αλλά ουτοπικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι μετά τους 6 πρώτους μήνες που σε ξύπναγε με τριαντάφυλλα, που άναβε κεράκια, που σου έπλενε τα πιάτα και σου μαγείρευε, θα πρέπει να ξυπνήσει ο άνθρωπος των σπηλαίων μέσα του και να σε σέρνει από το μαλλί. Όμως,με την ίδια λογική δεν πρέπει να περιμένεις ότι θα έχει στο μυαλό του πώς να σε εντυπωσιάσει καθημερινά μετά από 5 χρόνια σχέσης.

Η τέλεια σχέση θα έρθει και θα εδραιωθεί εύκολα.

Καμιά σχέση δεν υποτίθεται ότι είναι εύκολα ή έρχεται εύκολα, ακόμα και ιδανική. Για να λειτουργήσει ένας δεσμός χρειάζεται διαρκής προσπάθεια και εγρήγορση. Και ό,τι αφήνεις, κάποια στιγμή θα σε αφήσει. Όπως και με τις δουλειές, η ευκαιρία μπορεί μεν να έρθει γρήγορα, αλλά αν δεν την αρπάξεις από τα μαλλιά, θα μείνει στην ιστορία σαν μια τέλεια ευκαιρία που τελικά έχασες.

Ο φόβος φυλάει τα έρμα και την απιστία.

Αν ο αγαπημένος σου θέλει να στο φορέσει το κέρατο, μπορεί να το κάνει -είτε φυλάς τα ρούχα σου είτε όχι. Τώρα το να παίζεις το ρόλο της Υπολοχαγού Νατάσας με μάστερ στην κατασκοπία σταθερού, κινητού, e-mail. Η στενή παρακολούθηση του αγαπημένου σου δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα στη σχέση, αλλά ούτε θα προλάβει μια πιθανή απιστία.

Αν η σχέση είναι καλή, το σεξ δεν έχει σημασία.

Καμία σχέση δεν μπορεί να διατηρηθεί μόνο δια της πλατωνικής οδού. Αν θέλεις να προχωρήσει η σχέση σου μην φοβάσαι να πεις αυτά ου θέλεις στο κρεβάτι. Ο αγαπημένος σου δεν είναι μάντης για να καταλάβει τι έχεις στο κεφάλι σου ή τι θα ήθελες για να απολαύσεις το σεξ μαζί του. Φρόντισε να είσαι αληθινή και ανοιχτή μαζί του, ειδικά στο φάκελο σεξ.

Οι φίλοι κατανοούν ότι έχω σχέση.

Σίγουρα, οι φίλες σου θα κατανοήσουν ότι χρειάζεσαι κάποιο χρονικό διάστημα για να χαρείς τις πρώτες ημέρες με τον νέο σου αγαπημένο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σε ψάχνουν και σε δηλώσουν ως εξαφανισμένο παιδί στο Χαμόγελο του Παιδιού. Γιατί, μόλις αρχίσουν τα πρώτα προβλήματα και έρθει και ένας χωρισμός, δεν θα έχεις πλάτη να κλάψεις.

dailyfucks

Η Ελεονώρα Μελέτη ανεβάζει νέα φωτογραφία στο twitter και προκαλεί (ΦΩΤΟ)




Με μια φωτογραφία απαντά η Ελεονώρα Μελέτη στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες για τις αναρτήσεις της στο Twitter. Η παρουσιάστρια με μία φωτογραφία δηλώνει «Δε σας αρέσουν αυτά που γράφω αλλά χέστηκα, όλη η Β1 πτέρυγα της ψυχιατρικής πτέρυγας με χειροκροτάει». Μένει να αποδειχθεί αν αυτή η ανάρτηση-αστείο σχετικά με άτομα που νοσούν ψυχικά θα προκαλέσει νέους τριγμούς στη σχέση της Μελέτη με το Star, που της έχει επιστήσει την προσοχή για τα δημόσια σχόλιά της. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού της Κηφισιάς «τραβούν το αυτί» της ατίθασης τηλεπαρουσιάστριας, αφού τον προηγούμενο καιρό υπήρξαν ακόμη και φήμες για κόψιμο της εκπομπής της με αφορμή την ανάρμοστη συμπεριφορά της στα κοινωνικά δίκτυα.


Πηγή: iefimerida.gr


ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ: Συνελήφθη αφού κακοποίησε σεxουαλικά ένα παγώνι!


Ο David  συνελήφθη με την κατηγορία ότι κακοποίησε σεxουαλικά και σκότωσε ένα παγώνι!

Το άτυχο παγώνι βρέθηκε νεκρό από τις αρχές στο γκαράζ του άνδρα στο Ιλινόις των ΗΠΑ.

Ο 63χρονος άνδρας ομολόγησε την πράξη του και θα δικαστεί στις 12 Ιουνίου.

BINTEO ΣΟΚ: Δείτε πως τιμώρησε εργοδότης τους υπαλλήλους του


Σοκάρει η κίνηση του αφεντικού κινεζικής εταιρείας καλλυντικών στο Τσονγκίνγκ της Κίνας, ο οποίος πρόσφατα ανάγκασε τους υπαλλήλους του να συρθούν στα γόνατά τους σε πολυσύχναστη εμπορική πλατεία ενώπιον εκατοντάδων περαστικών...

Το αμφιλεγόμενο συμβάν έλαβε χώρα στις 2 Μαΐου και μεταδόθηκε ζωντανά από ΜΜΕ και εκατοντάδες μικρο-μπλογκς.

Η εν λόγω πρακτική προκάλεσε μαζικές αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίες όμως δεν ήταν αρκετές για να πτοήσουν τον εργοδότη, ο οποίος προφανώς ήθελε να δοκιμάσει τα όρια ταπείνωσης του εργατικού του δυναμικού...




Απίστευτο: Δείτε γιατί κατέβασαν μια γυναίκα από το αεροπλάνο [βίντεο]


Αναγκαστική προσγείωση, προκειμένου να κατεβάσουν επιβάτη που τραγουδούσε φάλτσα, αναγκάστηκε να κάνει αεροπλάνο των Αμερικανικών αερογραμμών.

Η γυναίκα επιβάτης τραγουδούσε με πολύ πάθος, αλλά και παραφωνίες το «I will always love you» της Whitney Houston και δεν σταματούσε με τίποτα, παρόλο που την παρακαλούσαν όλοι οι συνεπιβάτες της.

Τελικά, ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειωθεί σε άσχετο αεροδρόμιο, για να την κατεβάσουν κάτω.


Οι δέκα μεγαλύτεροι μουσικοί με αναπηρία


Από το Django Reinhardt μέχρι το Stevie Wonder, απέδειξαν με το προσωπικό τους παράδειγμα ότι, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος ...

Stevie Wonder

Ο Stevie Wonder γεννήθηκε τυφλός.
Δείχνοντας εξαιρετική δύναμη ψυχής, ξεπέρασε..... 
τους περιορισμός και στα 11 του χρόνια είχε ήδη συμβόλαιο με τη θρυλική Motown Records.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του κέρδισε 22 βραβεία Grammy.
Σήμερα ανήκει στο Rock and Roll Hall of Fame.

Django Reinhardt

Ο, κατά Γούντι Άλεν, καλύτερος κιθαρίστας τζαζ όλων των εποχών ξεκίνησε να παίζει μουσική από την παιδική του ηλικία, αρχικά ως βιολιστής και περνώντας αργότερα στο μπάντζο και την κιθάρα.
Σε ηλικία 18 ετών υπέστη εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού σε πάνω από το 50% του σώματος του. Το δεξί του πόδι ήταν παράλυτο και δύο από τα δάχτυλα του δεξιού του χεριού, ο μέσος και ο παράμεσος, σοβαρά παραμορφωμένα και μερικώς παράλυτα.
Με επίπονη φυσιοθεραπεία, ο Τζάνγκο κατάφερε να ξαναπερπατήσει. Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, ανέπτυξε μια νέα τεχνική στην κιθάρα παίζοντας όλα τα σόλο του με δύο δάχτυλα και χρησιμοποιώντας τα μερικώς παράλυτα μόνο για ακόρντα.

Michael Bolton

Ο Michael Bolton είναι πιο γνωστός για τη μεγάλη του επιτυχία "How Am I Supposed to Live Without You?" και διάφορες άλλες soft μπαλάντες. Πριν από αυτό είχε και μια σχετικά επιτυχημένη καριέρα τραγουδώντας για το χέβι μέταλ συγκρότημα Blackjack.
Αυτό που είναι σχετικά άγνωστο είναι ότι ο Bolton είναι κουφός από το ένα αυτί.

Ian Dury

Περισσότερο γνωστός για ανάδειξη της New Wave σκηνής στο προσκήνιο, ο Ian Dury κατάφερε να απαθανατίσει τις δεκαετίες του 1960 και 1970 στο τραγούδι του Sex & Drugs & Rock & Roll.
Αυτό που πολλοί ίσως δε γνωρίζουν είναι πως σε ηλικία 7 ετών προσβλήθηκε από πολυομυελίτιδα και υπέφερε από τα μακροχρόνια συμπτώματα της ασθένειας.
Με προβλήματα βάδισης και το ένα του χέρι πιο κοντό, ωστόσο, κατάφερε να καθιερωθεί ως στιχουργός, συνθέτης, τραγουδιστής και ηθοποιός.

Tony Iommi

Το μοναδικό μόνιμο μέλος των θρυλικών Black Sabbath, είναι σύμφωνα με τους περισσότερους κριτικούς ο ένας από τους δύο κιθαρίστες (ο άλλος είναι ο Jimmy Page των Led Zeppelin) που εφηύραν τα εκτεταμένα σόλο στη χέβι μέταλ μουσική.
Το 2003, το Rolling Stone τον κατέταξε ανάμεσα στους 100 καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών (86η θέση) και την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Guitar World με τους 100 καλύτερους χέβι μέταλ κιθαρίστες όλων των εποχών.
Όπως και ο Django Reinhardt, σε ηλικία 17 ετών, ο Iommi έχασε τις άκρες από το μέσο και το παράμεσο του δεξιού του χεριού σε ατύχημα σε ένα εργοστάσιο κοπής μετάλλου. Για να ανταπεξέλθει στην αναπηρία του αρχικά κατασκεύασε μόνος του δύο πλαστικές δαχτυλήθρες και λίγο αργότερα τελειοποίησε την κατασκευή του επενδύοντας τις με δέρμα για να έχουν καλύτερη πρόσφυση στις χορδές. Σήμερα, τα προσθετικά που φορά είναι κατά παραγγελία.

Rick Allen

Με την υποστήριξη των γονιών του, ο Rick Allen ξεκίνησε να παίζει ντραμς από την ηλικία των πέντε ετών. Το 1978, ο πατέρας του απάντησε αντ’ αυτού σε αγγελία ενός συγκροτήματος που λεγόταν Def Leppard.
Μετά από οντισιόν, ο έφηβος τότε Allen πήρε τη θέση του βασικού ντράμερ και δύο χρόνια αργότερα το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο κάνοντας το πρώτο βήμα προς την εμπορική επιτυχία.
Το 1984 ο Rick Allen είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο έχασε το χέρι του, το οποίο, αν και αποκαταστάθηκε χειρουργικά, έπρεπε αργότερα να αφαιρεθεί λόγω μόλυνσης.
Ο Allen, γνωρίζοντας ότι μπορεί να παίξει και με ένα χέρι συνέχισε την καριέρα του στο συγκρότημα χάρη σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κιτ.

Λούντβιχ βαν Μπετόβεν

Μια από τις μεγαλύτερες μορφές της κλασσικής μουσικής, ο Μπετόβεν άρχισε να χάνει την ακοή του σταδιακά μέχρι που έγινε τελείως κωφός. Για να μπορεί να παίξει χρησιμοποιούσε μια ειδική διάταξη που μετέφερε τις δονήσεις από το πιάνο στο σώμα του με μια ράβδο που έπρεπε να δαγκώνει κατά τη διάρκεια των ρεσιτάλ.

Ray Charles

Αν και δεν γεννήθηκε τυφλός, ο Ρέι Τσαρλς άρχισε να χάνει την όραση του από την ηλικία των πέντε.
Στα εφτά του χρόνια η απώλεια της όρασης του ήταν ολοκληρωτική.
Ο Charles έμαθε τη μουσική με τη μέθοδο Braille κάτι που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον βοήθησε να ασκήσει τη μνήμη του.
Παρά την αναπηρία του, ο Τσαρλς έγραψε μεγάλες επιτυχίες όπως τα Georgia on My Mind και Hit the Road Jack και σήμερα θεωρείται ένας από τους θρύλους της αμερικάνικης μουσικής.

i-diadromi.gr

Η οργή και τα ...γαλλικά της Ελένης! Ποιος είδε τη Μενεγάκη και δεν τη φοβήθηκε! Όλα όσα διαδραματίστηκαν στην Άνδρο!



Η Ελένη παίρνει δραστικά την κατάσταση στα χέρια της.

Εκτός από τις φωτογραφίες που ανεβάζει µόνη της στο διαδίκτυο, είναι  διατεθειµένη να τα βάλει µε τους παπαράτσι ακόµη και πρόσωπο µε πρόσωπο. Η News έχει το ντοκουµέντο.

Τι θα γίνει τελικά µε αυτόν το πόλεµο; Θα υπάρξει ανακωχή; Όπως δείχνουν τα πράγµατα, όχι. Η Ελένη δεν κρύβει την οργή της. Η απόφασή της είναι δεδοµένη και αυτή τη στιγµή δεν φαίνεται να κάνει ούτε βήµα πίσω. Το µήνυµά της στους παπαράτσι αδιαπραγµάτευτο. «Αφήστε µε ήσυχη», φωνάζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Δεν αντέχει άλλο αυτό το ανελέητο κυνηγητό για ένα αποκλειστικό «κλικ» του φακού.

Η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» έχει πάρει τις αποφάσεις της. Και δεν είναι µόνο το γεγονός ότι «σηκώνει» τις φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, που αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εµπόλεµη κατάσταση µε τους παπαράτσι. Πλέον είναι διατεθειµένη να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση αν αντιληφθεί ότι την κυνηγούν. Είναι αποφασισµένη να τα βάλει µαζί τους face to face και αυτό αποδεικνύεται από το ντοκουµέντο που φέρνει η News στη δηµοσιότητα σήµερα.

Η Ελένη Μενεγάκη στην παραλία στα Άχλα ετοιµάζεται να κάνει το µπάνιο της µαζί µε τα παιδιά και την παρέα της. Η διά-θεσή της πολύ ευχάριστη ενώ και η µέρα είναι ιδανική για βουτιές. Ξαφνικά, όµως, η «ωραία Ελένη της TV»... σκοτεινιάζει, αφού αντιλαµβάνεται ότι υπάρχουν αδιάκριτα βλέµµατα στην παραλία που θέλουν να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό φακό κάθε της κίνηση. Η παρουσία του φωτορεπόρτερ Μανόλη Μαυροµουστακάκη την κάνει έξαλλη. Αποφασίζει λοιπόν να περάσει στη (φραστική) επίθεση.

Ποιος είδε την Ελένη και δεν τη φοβήθηκε (αλλά και δεν αιφνιδιάστηκε από την έντονη αντίδρασή της)... Η πανέµορφη παρουσιάστρια µε πολύ άγρια διάθεση αρχίζει να φωνάζει. Βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί να φύγει ο παπαράτσι «εδώ και τώρα». Ο τόνος της φωνής της τέτοιος που δεν αφήνει περιθώρια. Ο φωτορεπόρτερ, προσπαθεί να απαντήσει σε ήρεµο ύφος, αλλά δεν δείχνει διατεθειµένος να φύγει αν πρώτα δεν τραβήξει τις φωτογραφίες που θέλει. Η Ελένη όµως συνεχίζει τις φωνές που πρέπει να ακούστηκαν σε όλη την Άνδρο. Πρώτη φορά η Μενεγάκη αντέδρασε τόσο έντονα και τόσο σκληρά, προκαλώντας αίσθηση ακόµη και σε ανθρώπους που τη γνωρίζουν χρόνια και πάρα πολύ καλά - δείγµα της απόφασής της να συνεχίσει µέχρι το τέλος αυτόν το πόλεµο που έχει ξεκινήσει. Τελικά, έπειτα από ώρα τα πνεύµατα ηρέµησαν, αλλά πλέον κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο επόµενο επεισόδιο του σίριαλ «Πόλεµος Ελένης-παπαράτσι».


Νεσχάν Μουλαζίμ: Ένα «θανατηφόρο» κορμί στις παραλίες της Λέσβου (φώτο)


Αναστάτωση προκαλεί με τις εμφανίσεις της στις παραλίες της Μυτιλήνης η Τουρκάλα σύντροφος του τερματοφύλακα της Καλλονής Γιάννη Σιδεράκη, Νεσχάν Μουλαζίμ.

Το γνωστό μοντέλο δεν χάνει ευκαιρία για να απολαύσει τον καuτό ήλιο και τη δροσιά στα καταγάλανα νερά της Λέσβου.
Η Νεσχάν έχει κάνει κιόλας πολλές φίλες στη Μυτιλήνη και είναι γοητευμένη από την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό της.

Ο φακός του δαιμόνιου φωτορεπόρτερ Χριστόφορου Σωμεράκη τη συνέλαβε για ακόμα μία φορά στο «Κοχύλια», όπου μαζί με τις φίλες της φρόντιζαν για να πάρουν το ιδανικό χρώμα στο σώμα τους, ενώ τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα επάνω τους.


Άννα Δρίτσας: Η Ελληνίδα που κατακτά την Αμερική και το NBC με τα κιλάκια της!


Στην πατρίδα του marketing την Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη εδώ και λίγες εβδομάδες κάνει μεγάλο σουξέ μια άγνωστή στην Ελλάδα Ελληνίδα.

Η Αννούλα Δρίτσας είναι μια γυναίκα που ασχολείται με το modeling. Δεν αναφέρομαι βεβαίως στην εικόνα της γυναίκας εκείνης που είναι μόνο σάρκα και κόκαλά αλλά στην μπαμπάτσικη γυναίκα που θα μπορούσε να είναι αδερφή μας, γυναίκα μας… γειτόνισσα μας.

Οι παραγωγοί του NBC λανσάρουν εδώ και λίγο καιρό την εκπομπή «Βathing suits for every body type» και σε αυτό μπορείτε να δείτε την Άνα να ποζάρει χωρίς ίχνος κόμπλεξ.

Άλλωστε το λέει και ο τίτλος. Είναι μαγιό για κάθε σωματότυπο. Μήπως τελικά να ξυπνήσουν και οι δικοί μας και ν΄αφήσουν κατά μέρος τις εικόνες των ανορεκτικών κοριτσιών; Λέω εγώ τώρα!

Ποια είναι η Άννα;  Από νεαρή ηλικία, ήθελε να γίνει επαγγελματίας μοντέλο. Ήταν κάτι που ήταν πάντα στο μυαλό της, και το κατάφερε επαγγελματικά από τον Αυγουστο του 2010.

Έχει συμμετοχή σε πολλά fashion shows αλλα και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ανάμεσα σε άλλα συμμετείχε στην πετυχημένη παραγωγή «Style Network shows», στο  »Jerseylicious» και στο «The Glam Fairy» . Δούλεψε για το Ehow.com, στο NBC  στο «The Today Show “, στο » WPIX 11 Morning News, ενώ πρόσφατα της έκαναν αφιέρωμα στο ισπανόφωνο δελτίο ειδήσεων του Telemundo.



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ κ΄ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ: Τα αστέρια του final-four!



Οι κυρίες που πήγαν να κλέψουν την.... δόξα του Ολυμπιακού!

Το γύρο της Ευρώπης κάνουν οι δύο ...κυρίες, που παρακολούθησαν από τις πρώτες θέσεις τους αγώνες του final four. Oι ...αγνώστων λοιπών στοιχείων καλλονές, τράβηξαν όλα τα βλέματα με το ....σταυροπόδι τους, που ήταν όλα τα λεφτά!

Πάντως τα ατελείωτα πόδια τους δεν στάθηκαν ικανά να αποπροσανατολίσουν τον Ολυμπιακό, που δεν έχασε την συγκέντρωση του και σήκωσε την δεύτερη σερί κούπα!





Συγκλονιστική ιστορία: Η θυσία της μάνας


Αληθινή ή μη, η παρακάτω ιστορία είναι ενδεικτική της αστείρευτης και ανιδιοτελούς μητρικής αγάπης... Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι. Ντρεπόταν γι αυτήν κι ώρες- ώρες την μισούσε. Δούλευε ως μαγείρισσα στη φοιτητική λέσχη. Μαγείρευε για τους φοιτητές και τους καθηγητές για να βγάζει τα έξοδά τους. Δεν ήθελε να του μιλάει, για να μην μαθαίνουν ότι είναι παιδί μιας μητέρας με ένα μάτι, μονόφθαλμης.

Οι φοιτήτριες έφευγαν γρήγορα, όποτε την έβλεπαν να βγαίνει για λίγο από την κουζίνα κι έλεγαν πως δεν άντεχαν το θέαμα και πως τους προκαλούσε μια ανυπόφορη ανατριχίλα.

Μα, από μικρός είχε πρόβλημα με την εικόνα της μητέρας του! Μια μέρα όταν ακόμη πήγαινε στο Δημοτικό, πέρασε αυτή στο διάλειμμα να του πει ένα «γεια» και ένιωσε πολύ ταπεινωμένος! Πως μπόρεσε να του το κάνει αυτό, αναρωτιόταν. Την αγνόησε. Της έριξε μόνο ένα βλέμμα όλο μίσος κι έτρεξε μακριά! Την επόμενη μέρα ένας από τους συμμαθητές του φώναξε:«Εεεεε, η μητέρα σου έχει μόνο ένα μάτι!» Ήθελε να πεθάνει! Ήθελε να εξαφανιστεί! Και όταν γύρισε σπίτι του, της είπε:Άν είναι όλοι να γελάνε μαζί μου εξαιτίας σου, τότε καλύτερα να πεθάνεις! Αυτή δεν του απάντησε.

«Δεν μ' ένοιαζε τι είπα ή τι αισθάνθηκε, γιατί ήμουν πολύ νευριασμένος», έλεγε πολλά χρόνια μετά σ' ένα φίλο του. «Ήθελα να φύγω από κείνο το σπίτι και να μην έχω καμία σχέση μαζί της. Διάβασα πάρα πολύ σκληρά με σκοπό να φύγω μια μέρα μακριά της για σπουδές. Και τα κατάφερα. Μα λίγο μετά ήρθε κι έπιασε αυτή τη δουλειά στη φοιτητική λέσχη».

Αργότερα παντρεύτηκε! Αγόρασε δικό του σπίτι. Έκανε δύο παιδιά κι ήταν ευχαριστημένος με τη ζωή του, τα παιδιά του, τη γυναίκα του και τη δουλειά του. Και για τη μάνα του, τσιμουδιά σε κανέναν! Μια μέρα - μετά από χρόνια απουσίας, όπως ο ίδιος ήθελε - η μητέρα του πήγε να τον επισκεφτεί. Δεν είχε δει από κοντά τα εγγόνια της. Και μόλις εμφανίστηκε στη πόρτα, τα παιδιά του άρχισαν να γελάνε. Έξαλλος αυτός επειδή είχε πάει χωρίς να του το ζητήσει και χωρίς να τον προειδοποιήσει, της φώναξε:Πώς τολμάς να έρχεσαι ξαφνικά εδώ στο σπίτι μου και να τρομάζεις τα παιδιά μου; Βγές έξω! Φύγε!. Η μητέρα του απάντησε γαλήνια:Αχ, πόσο λυπάμαι, κύριε...Μάλλον μου δώσανε λάθος διεύθυνση!
Κι εξαφανίστηκε, χωρίς να καταλάβουν τα μικρά, πως ήταν η γιαγιά τους.

Πέρασαν χρόνια και μια μέρα έλαβε μια επιστολή - πρόσκληση για τη σχολική συγκέντρωση της τάξης του από το Δημοτικό σχολείο που θα γινόταν στην πόλη που γεννήθηκε! Είπε ψέματα στη γυναίκα του, ότι θα έκανε ένα επαγγελματικό ταξίδι και πήγε. Όταν τελείωσε η συγκέντρωση των συμμαθητών, πήγε στο σπίτι που μεγάλωσε, μόνο και μόνο από περιέργεια. Οι γείτονες του είπαν ότι η μητέρα του είχε πολύ πρόσφατα πεθάνει. Δεν έβγαλε ούτε ένα δάκρυ στο άκουσμα του θανάτου της μάνας του. Του έδωσαν ένα γράμμα που είχε αφήσει γι αυτόν.

Έγραφε:Αγαπημένε μου γιε, σε σκέφτομαι συνέχεια. Λυπάμαι που ήρθα σπίτι σου και φόβισα τα παιδιά σου...Έμαθα ότι έρχεσαι για τη σχολική συγκέντρωση κι ένιωσα πολύ χαρούμενη. Αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να μην είμαι σε θέση να σηκωθώ από το κρεβάτι για να έρθω να σε δω, έστω κι απ' την πόρτα. Έγραψα αυτό το γράμμα να στο δώσουν αν δεν με προφτάσεις. Στεναχωριέμαι που σε έφερνα σε δύσκολη θέση και ντρεπόσουν για μένα τη μονόφθαλμη. Αλλά, βλέπεις, όταν ήσουν πολύ μικρός, είχες ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κι έχασες το μάτι σου. Δεν μπορούσα να σκεφθώ ότι θα μεγαλώσεις και θα ζήσεις με ένα μάτι. Έτσι, σου έδωσα το δικό μου. Ήμουν τόσο περήφανη που ο γιος μου θα έβλεπε τον κόσμο με τη δική μου βοήθεια, με το δικό μου μάτι, αψεγάδιαστος...Έχεις πάντα όλη την Αγάπη μου! Η μητέρα σου


Σάλος για το χρυσό ιπτάμενο κρεβάτι του Νετανιάχου


Έξαλλοι έχουν γίνει οι Ισραηλινοί με τον πρωθυπουργό τους Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Την ώρα που εκείνοι βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τη λιτότητα και το νέο σκληρό προϋπολογισμό που τους επιβάλει, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προκαλεί με την αγάπη του για τη χλιδή. 

Η λαϊκή οργή του Ισραήλ ξεχείλισε όταν αποκαλύφθηκε πως ο Νετανιάχου ζήτησε να τοποθετήσει ένα διπλό κρεβάτι στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε στο Λονδίνο για την κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ, μαζί με τη σύζυγό του, Σάρα. Η εγκατάσταση στην πτήση τσάρτερ της εταιρίας EΙ ΑΙ στοίχισε στο ισραηλινό δημόσιο 127 χιλιάδες δολάρια!

Τα ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης έσπευσαν να τον κατακρίνουν , ενώ στο facebook και το twitter οι Ισραηλινοί ξεσπάθωσαν για το «ιπτάμενο χρυσό κρεβάτι». 



Όσοι δεν με ξέρουν νομίζουν ότι παίρνω φάρμακα...


Βρέθηκε η μυστική συνταγή της Coca- Cola! Πωλείται στο e-Bay 15 εκατ. ευρώ!


Από έναν μύθο περιβάλλεται η αυθεντική συνταγή της Coca-Cola. Η εταιρεία τη φυλά σε θησαυροφυλάκιο της Ατλάντα και παρά το γεγονός ότι το διάσημο αναψυκτικό χρονολογείται από το 1886 κανείς ως σήμερα δεν είχε βρει μαγικό χαρτί με τα ακριβή υλικά και δοσολογίες. Αυτό που ψάχνουν, λοιπόν, όλοι ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ένας έμπορος αντικών από τη Γεωργία, ο οποίος, μάλιστα, σκοπεύει να βγάλει τη συνταγή σε δημοπρασία στο eBay. Τιμή εκκίνησης τα 15 εκατ. ευρώ!

Το όνομα του εμπόρου αντικών που ισχυρίζεται ότι κρατά στα χέρια του το μαγικό χαρτάκι, Κλιφ Κλουτζ. Σύμφωνα με τον ίδιο η μυστική συνταγή της Coca-Cola βρέθηκε τυχαία στα χέρια του, όταν, για επαγγελματικούς λόγους αγόρασε ένα κιβώτιο με παλιά έγγραφα. Ανάμεσα σε αυτά, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο έμπορος, βρισκόταν και η συνταγή του διάσημου αναψυκτικού.

Η αντίδραση της εταιρείας, η οποία φυλάει την αυθεντική συνταγή του διάσημου αναψυκτικού που δημιουργήθηκε το 1886, από τον φαρμακοποιό Τζον Πεμπερτον σε θησαυροφυλάκιο, στο Μουσείο της Coca-Cola στην Ατλάντα, ήταν φυσικά άμεση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Coca-Cola το έγγραφο που έχει στην κατοχή του ο Κλιφ Κλουτζ μπορεί να φέρει μια συνταγή που να μοιάζει πολύ στην αυθεντική, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι η απολύτως ακριβής.

«Αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι πως πρόκειται για συνταγή ποτού τύπου-Coca-cola. Δεν πιστεύω ότι είναι η αυθεντική. Δεν μπορεί να είναι η αυθεντική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας.


H ιατρική επιλογή της Angelina Jolie


Η Angelina Jolie αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή για να προλάβει τον κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο. Σε άρθρο της με τίτλο «η ιατρική επιλογή μου» που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Νew York Times», η Αμερικανίδα ηθοποιός γράφει πως υποβλήθηκε σ’ αυτή την επέμβαση επειδή έχει ένα ελαττωματικό γονίδιο το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο στις ωοθήκες και τους μαστούς.

Η σταρ σημειώνει ότι η μητέρα της έφυγε στα 56 της χρόνια χτυπημένη από καρκίνο, ενώ υπέφερε μία ολόκληρη δεκαετία. Η ίδια αντιμετώπιζε 87% κίνδυνο να νοσήσει από καρκίνο μαστού και 50% από καρκίνο ωοθηκών. Οπότε επέλεξε τη διπλή μαστεκτομή -καθώς ο κίνδυνος γι’ αυτού του είδους τον καρκίνο ήταν υψηλότερος, προκειμένου τα παιδιά της να την έχουν για περισσότερα χρόνια κοντά τους, απ’ ό,τι είχε η ίδια τη μητέρα της. 

Η Angelina Jolie ελπίζει ότι με το άρθρο της και την πράξη της θα ωφελήσει κι άλλες γυναίκες. Αποκαλύπτει ότι η διαδικασία διήρκεσε τρεις μήνες, ενώ η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου.

Πηγή: real.gr

ΟΗΕ: Τα έντομα η τροφή του μέλλοντος


O ρόλος των Ηνωμένων Εθνών είναι πράγματι καθοριστικός σε όλα τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Με τη συμβολή του ΟΗΕ έχουν επιλυθεί πολλές παγκόσμιες κρίσεις και διεθνείς διενέξεις…όπως το κυπριακό και το σκοπιανό (αναφέρονται ενδεικτικά λόγω ελληνικού ενδιαφέροντος) ενώ έχουν αποτραπεί ακόμα και συρράξεις όπως η πρόσφατη στη Συρία. 

Ο διεθνής οργανισμός που ειδικά τα τελευταία χρόνια μόνο διακοσμητικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με αδυναμία χάραξης και επιβολής πολιτικής έρχεται τώρα με μια νέα ανατρεπτική πρόταση για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης. 

«Τρώτε έντομα υπάρχουν σε αφθονία, είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών και ιχνοστοιχείων», είναι λοιπόν το τελευταίο μήνυμα του παγκόσμιου  Οργανισμού για τα Τρόφιμα και την Γεωργία …

Ευτυχώς να λέμε τελικά που ο ρόλος του ΟΗΕ είναι διακοσμητικός! 

Πηγή: newpost.gr

Ελιξήριο μακροζωίας οι πολλοί και καλοί φίλοι;


Οι πολλοί και καλοί φίλοι ωφελούν σημαντικά την υγεία. 

Μία νέα μελέτη αποκαλύπτει πως μας βοηθούν να ζούμε περισσότερα και καλύτερα χρόνια ενώ, αντιθέτως, το να έχει κανείς κάνα-δυο φίλους όλους κι όλους, είναι εξίσου επιζήμιο για την επιβίωσή μας με 15 τσιγάρα την ημέρα ή τον αλκοολισμό!

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Brigham Young, οι οποίοι εξέτασαν συνδυαστικά μεταξύ τους σχεδόν 150 δημοσιευμένες μελέτες για τις πιθανότητες επιβίωσης και τον κοινωνικό ιστό. 

Οι μελέτες αυτές είχαν συμπεριλάβει πάνω από 300.000 εθελοντές από τέσσερις ηπείρους. 

Όπως έδειξε η ανάλυση των στοιχείων, το να έχει κανείς ένα ευρύ δίκτυο καλών φίλων και γειτόνων αυξάνει κατά 50% τις πιθανότητες επιβίωσης σε όλες τις ηλικίες – ίσως διότι όταν φροντίζουμε τους φίλους μας κι εκείνοι εμάς, τελικά φροντίζουμε ο καθένας από τη μεριά του και τον εαυτό μας. 

Όμως, οι ερευνητές του Brigham Young επισημαίνουν πως έτσι όπως δουλεύουμε σήμερα, προσπαθώντας να ισορροπήσουμε καριέρα και οικογένεια, χάνουμε σταδιακά τον κοινωνικό ιστό μας. 

Και προειδοποιούν πως όσοι αποξενώνονται από τους φίλους τους λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, μειώνουν τις πιθανότητες να φτάσουν έως τα βαθιά τους γηρατειά όσο θα τις μείωναν και αν ήταν παχύσαρκοι ή δεν γυμνάζονταν συστηματικά. 

Στη μελέτη συμμετείχαν εθελοντές όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων. Ωστόσο, τα ευρήματα ήταν για όλους τα ίδια – και μάλιστα ανεξάρτητα από την κατάσταση της υγείας των εθελοντών, όταν είχαν πρωτοδηλώσει συμμετοχή στις διάφορες μελέτες. 

«Το όφελος από τους φίλους δεν περιορίζεται στους ηλικιωμένους», λέει ο ερευνητής δρ Τίμοθυ Σμιθ. «Οι φιλίες δημιουργούν δίχτυ προστασίας γύρω μας σε όλες τις ηλικίες. Δυστυχώς, όμως, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η τεχνολογία κάνουν πολλούς να πιστεύουν πως η πρόσωπο με πρόσωπο επαφή δεν είναι απαραίτητη. Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. 

«Ούτε πρέπει να θεωρούμε δεδομένες τις σχέσεις μας. Η συνεχής αλληλεπίδραση και φροντίδα είναι αυτές που μας ωφελούν ψυχικά αλλά και σωματικά».


Απίστευτη δήλωση: Αναγκαίες οι σκλάβες του σεξ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο


Αρνητικό είναι το κλίμα για τον δήμαρχο της Οσάκα της Ιαπωνίας, Τόρου Χασιμότο, ο οποίος μιλώντας για την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν δίστασε να δηλώσει πως οι σκλάβες του σεξ ήταν απαραίτητες για τον ιαπωνικό στρατό.
Ο ακραίος εθνικιστής δήμαρχος τόνισε πως η κίνηση αυτή του τότε αυτοκρατορικού στρατού ήταν απαραίτητη προκειμένου να διασφαλιστεί η πειθαρχεία στο στράτευμα. Οι στρατιώτες σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έπρεπε να βρίσκουν παρηγοριά σε μία γυναικεία αγκαλιά προκειμένου να έχουν το θάρρος την επόμενη ημέρα να διακινδυνεύσουν την ζωή τους στο πεδίο της μάχης.
Οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις αυτές έρχονται και εκτός Ιαπωνίας από τις χώρες που ένοιωσαν τις κτηνωδίες των Ιαπώνων στο έδαφός τους. Ο ίδιος δεν τις αποκαλεί σκλάβες του σεξ, αλλά «γυναίκες παρηγοριάς». Σύμφωνα με τους ιστορικούς περίπου 200.000 προερχόμενες από την κορεατική χερσόνησο και την Κίνα αναγκάστηκαν να έχουν σεξουαλικές επαφές με Ιάπωνες στρατιώτες.
Ο αμφιλεγόμενος δήμαρχος τώρα βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών αξιωματούχων τόσο της Ιαπωνίας όσο και του εξωτερικού. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση Νοτιοκορεάτη αξιωματούχου ο οποίος τόνισε πως δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια Ιάπωνες με αξιώματα να υποστηρίζουν και να εκφράζονται με θετικά λόγια για τα ειδεχθή εγκλήματα των προγόνων τους.
Δείτε το σχετικό βίντεο της Huffington Post ΕΔΩ

http://www.koolnews.gr/

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... ΖΗΤΑΝΕ 3.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ...


Είναι πραγματικά ακατανόητη η απόφαση, και απορούμε ποιός εγκέφαλος στο υπουργείο Πολιτισμού είναι ο πατέρας της φαεινής ιδέας, να ζητούνται 3.000 ευρώ (για χρήση του χώρου!!), για κάθε αναπαράσταση του όρκου του Ιπποκράτη στο Ασκληπιείο του νησιού...

Και αυτό διότι η αναπαράσταση του Ιπποκρατικού όρκου δεν γίνεται για λόγους κέδρους αλλά προβολής του νησιού, άρα και του Ασκληπιείου. Το επεσήμαναν αυτό στο υπουργείο Πολιτισμού τόσο ο Δήμος της Κώ όσο και η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού, αλλά πέρα βρέχει.

Τα ζητάνε άμεσα και ακατέβατα.

Αποτέλεσμα πριν από λίγες μέρες γιατροί και διακεκριμένες προσωπικότητες από 8 διαφορετικές χώρες του κόσμου να δουν την αναπαράσταση στο χώρο του Πλατάνου του Ιπποκράτη και όχι στο «φυσικό» της χώρο στο Ασκληπιείο, λόγω αυτής της παράλογης απαίτησης.

Και είναι παράλογη γιατί επαναλαμβάνουμε οι αναπαραστάσεις γίνονται για λόγους προβολής του νησιού. Και τα έσοδα του χώρου από επισκέψεις εξαρτώνται από την τουριστική κίνηση άρα και από την αποτελεσματικότητα της προβολής του νησιού.

Και κάτι ακόμα. Σε κάθε πολιτισμένη χώρα τέτοιου είδους μνημεία, φυσικά με το σεβασμό που απαιτεί η χρήση τους, θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα στις τοπικές αρχές για ζητήματα προβολής. Δηλαδή αν ξαφνικά αποφασίσουν να έλθουν στην Κω κάποιες προσωπικότητες για να γίνει αναπαράσταση θα πρέπει να τηρηθεί η γραφειοκρατία (αιτήσεις, χαρτόσημα κλπ) για να γίνει η τελετή;

Απίστευτο-Κατέστρεψαν πυραμίδα των Μάγια για να φτιάξουν δρόμο!



Σε μια ασύλληπτη ενέργεια προχώρησε τεχνική εταιρεία στο Μπελίζε η οποία κατέστρεψε πυραμίδα των Μάγια ηλικίας 3.200 ετών προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα υλικά της για κατασκευή δρόμου.
Ο διευθυντής του Εθνικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου του Μπελίζε, όπου βρισκόταν η πυραμίδα έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας ενώ δήλωσε σοκαρισμένος από το θέαμα που αντίκρυσε.
«Ήταν σαν ένα χτύπημα στο στομάχι, ήταν απαίσιο. Γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν αυτοί οι άνθρωποι πέτρες από κάποιο άλλο σημείο;» διερωτήθηκε ο κ. Άουβε μετά την καταστροφή της πυραμίδας ύψους 33 μέτρων.
Ο διευθνυτής του Ινστιτούτου υπσοτηρίζει πως τα ερείπια ήταν πασίγνωστα και η περιβάλλουσα περιοχή δεν διέθετε υψώματα.
«Αυτοί οι άνδρες γνώριζαν, ότι επρόκειτο για ένα ιστορικό κτίσμα. Ήταν απλά μία καταραμένη τεμπελιά», συμπλήρωσε ο Άουβε, αναφερόμενος στους εργάτες που γκρέμισαν το μνημείο με μηχανήματα οδοποιίας. . Ο ιδιοκτής της τεχνικής εταιρίας δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν γνώριζε ότι εκεί βρισκόταν πυραμίδα.
«Αυτή είναι μία από τις χειρότερες καταστροφές που έχω δει στα 25 χρόνια της δουλειάς μου στο Μπελίζ,» δήλωσε ο Τζον Μόρις αρχαιολόγος του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας.

http://www.koolnews.gr/

Έτσι προστατεύουν τους καταναλωτές από τα λαμόγια οι πραγματικοί Δικαστές!



Τσάκισαν" το Ελληνικής προέλευσης λαμόγιο, που διακινούσε μούργες στην Αμερικάνικη αγορά,ως ελαιόλαδο! Την ώρα που στην Ελλάδα οι αρμόδιες αρχές (βλ.ΕΦΕΤ) χαϊδεύουν τους υπότροπους εγκληματίες που διακινούν νοθευμένα προϊόντα, ένας Νεοϋρκέζος ομοσπονδιακός δικαστής τσεκουρώνει αλύπητα ένα ομογενή λαδέμπορα που είχε πλημμυρίσει την αγορά με μαϊμού παρθένο ελαιόλαδο. Το σκάνδαλο είχε φέρει στη δημοσιότηταΈλληνας δημοσιογράφος , γιατί ένα μεγάλος μέρος του νοθευμένου προϊόντος  που κυκλοφορούσε με το όνομα ΛΑΚΩΝΙΑ, φερόταν ότι ήταν εισαγωγής έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας (ΠΟΠ) από τα ΦΙΛΙΑΤΡΑ.

Κι ενώ στην πατρίδα μας οι αρχές αδιαφόρησαν προκλητικά για το σκάνδαλο (κι ας έγινε θέμα στο N.Y.Times), οι διακινητές  της Β.Αμερικής κινήθηκαν νομικά, μιας και απεδείχθη (εύκολα) ότι οι συσκευασίες που έγραφαν ότι πρόκειται για Ιταλικό παρθένο λάδι "CAPATRITI" , περιείχαν,  στην καλύτερη περίπτωση, πυρηνέλαιο.

Ο (βαρβάτος) Δικαστής έδωσε στον απατεώνα συμπατριώτη μας 2 επιλογές.

Η να ανακαλέσει όλη την ποσότητα που είχε "σπρώξει" στην αγορά, η να επικολλήσει στις συσκευασίες ταμπέλες που θα (τον ξεφτιλίζουν) αναγράφουν "το περιεχόμενο δεν έχει καμιά σχέση με ελαιόλαδο". 

Ας ελπίσουμε οι φοβισμένοι προστάτες μας εν Ελλάδι, θα πάρουν ένα μάθημα, και θα πάψουν να χαϊδολογούν η να καλύπτουν (όταν πρόκειται για πολυεθνικές) τα λαμόγια, που δηλητηριάζουν τους καταναλωτές με φτηνά και επικίνδυνα υποκατάστα-σπορέλαια, ενώ τα πληρώνουν  για έξτρα παρθένο.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο:

Judge Orders Kangadis to Recall or Relabel Capatriti Product!

A federal judge in New York gave Kangadis Foods, the marketer of Capatriti brand olive oils two choices: either recall its “100% Pure Olive Oil” products, or apply stickers to every tin notifying customers that what’s inside is not really olive oil at all.
In North American Olive Oil Association (NAOOA) v. Kangadis Food Inc., U.S. District Judge Jed S. Rakoff denied a request by Kangadis to limit the recall and labeling to only stocks held at wholesalers, according to Law 360.
Capatriti brand products are sold in Walmart stores, and NAOOA estimated Kangadis sells about one million tins of “100% Pure Olive Oil” each year.
In its first-ever legal action against an olive oil company, NAOOA sued the makers of Capatriti products in February, accusing Kangadis Foods, which conducts business as The Gourmet Factory, of “unlawful, misleading and deceptive misbranding.”
Olive pomace oil is a refined product extracted from the byproducts of the first pressing, the leftover olive pits and pulp, using high heat and chemical solvents. ”Olive pomace oil is not allowed in any grade of olive oil under any standard in the world,” said Eryn Balch, executive vice president of the NAOOA.
The NAOOA first took interest in the Capatriti brand when it “observed significant price discrepancy in recent months,” said Balch. The lawsuit documents state that Capatriti’s “100% Pure Olive Oil” sold for one-third to one-half the prices of comparable products.

http://euro-crimes.blogspot.gr/

20 πράγματα που δεν ξέρετε για τα μωρά!



Πραγματικά γεγονότα, ενδιαφέρουσες πληροφορίες, στατιστικά στοιχεία, έρευνες και αποτελέσματα που αφορούν στα μωρά για να ξέρετε κατιτίς παραπάνω πριν γίνετε γονείς αλλά και για να μάθετε ό,τι αγνοείτε όσοι ήδη απολαμβάνετε το μοναδικό αυτό ρόλο. 

Ξέρατε λοιπόν ότι 

1. Ένα μωρό δεν μπορεί να γευτεί αλάτι μέχρι να είναι 4 μηνών. Η καθυστέρηση μπορεί να σχετίζεται με την ανάπτυξη των νεφρών, τα οποία αρχίζουν να επεξεργάζονται το νατρίου σε αυτήν την ηλικία.

2. Ένα νεογέννητο είναι πιο πιθανό να γυρίσει το κεφάλι τους προς τα δεξιά από ότι αριστερά.

3. Ένα νεογέννητο ουρεί περίπου κάθε 20 λεπτά και κάθε μία ώρα περίπου στους 6 μήνες.

4. Ένα μωρό γεννιέται στον κόσμο κάθε τρία δευτερόλεπτα.

5. Μερικοί επιστήμονες προτείνουν το ότι κουνάμε το κεφάλι μας για να δηλώσουμε «όχι» προέρχεται από το ότι τα μωρά γυρνάνε το κεφάλι τους όταν δεν θέλουν άλλο να φάνε.

6. Ένα μωρό μπορεί να αναγνωρίσει τη μυρωδιά και τη φωνή της μητέρας του από τη γέννηση του.

7. Το πρώτο κοινωνικό χαμόγελο ενός μωρού εμφανίζεται μεταξύ τεσσάρων και έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση.

8. Τα μωρά που γεννιούνται το μήνα Μάιο συνήθως ζυγίζουν κατά μέσο όρο 200 γραμμάρια περισσότερα από τα μωρά που γεννιούνται σε άλλους μήνες.

9. Μέχρι 7 μηνών, ένα μωρό μπορεί να αναπνέει και να καταπίνει ταυτόχρονα.

10. Τα μωρά γεννιούνται με την ικανότητα του να μπορούν να κολυμπήσουν και μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή τους. Ωστόσο, η ικανότητα αυτή εξαφανίζεται γρήγορα.

11. Τα περισσότερα νεογέννητα θα χάσουν όλα τα μαλλιά με τα οποία γεννήθηκαν μέσα στους πρώτους τρεις ή τέσσερις μήνες της ζωής τους.

12. Τα μωρά προτιμούν συνήθως μια γυναικεία φωνή από μια ανδρική φωνή, το οποίο μπορεί και να εξηγήσει γιατί οι άνθρωποι λεπτένουν τον τόνο της φωνής τους όταν μιλάμε στα μωρά.

13. Τα μάτια των μωρών δεν παράγουν δάκρυα μέχρι να γίνει το μωρό μεταξύ 3 και 6 εβδομάδων.

14. Τα μωρά είναι γεννημένα να χαμογελούν! Το γνωρίζουμε διότι και τα τυφλά μωρά χαμογελούν – δεν είναι δηλαδή απλή αντιγραφή αυτού που βλέπουν.

15. Κατά τη γέννηση, ένα μωρό χρειάζεται μεταξύ πέντε και 10 λεπτά για να συνηθίσει σε κάτι καινούριο. Μόλις γίνεται 3 μηνών χρειάζεται μεταξύ 30 δευτερόλεπτα και δύο λεπτά, ενώ στους 6 μήνες, ένα μωρό προσαρμόζεται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

16. Το αν ένα μωρό θα είναι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας, προσδιορίζεται περίπου 10 εβδομάδες μετά τη γέννηση του.

17. Το μόνο όργανο που είναι πλήρως ανεπτυγμένο πριν από τη γέννηση ενός μωρού είναι το εσωτερικό του αυτιού. Μέχρι τα μέσα της εγκυμοσύνης έχει φτάσει το μέγεθος ενός ενήλικα. Αντιθέτως τα μωρά γεννιούνται χωρίς επιγονατίδες, οι οποίες αναπτύσσονται μέχρι τους 6 μήνες περίπου.

18. Τα Καυκάσια μωρά γεννιούνται συχνά με σκούρο μπλε ή γκρι χρώμα ματιών, όμως αυτό μπορεί θα αλλάξει πολλές φορές πριν κλείσει τα πρώτα του γενέθλια.

19. Οι άνδρες είναι καλύτεροι στο να αλλάζουν τη πάνα του μωρού. Τους παίρνει λίγο πάνω από 1 λεπτό, ενώ σε μια γυναίκα μπορεί να πάρει και πάνω από 2 λεπτά. Πολύ σημαντική πληροφορία να γνωρίζετε, δεδομένου ότι κατά μέσο όρο ένα μωρό αλλάζει περίπου 3.500 πάνες το χρόνο.

20. Τα μωρά γεννιούνται με 300 κόκαλα στο σώμα τους, αλλά καταλήγουν με 206 μέχρι να φτάσουν στην ενηλικίωση. Όπως ένα μωρό μεγαλώνει, τα μικρά οστά ενώνονται για να δημιουργήσουν μεγαλύτερα.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger