Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξεπουλάει στις ΗΠΑ το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013


Στη λίστα με τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία στην αμερικανική αγορά, μπήκε το «My Greek Drama» της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Greenleaf Book Group, το βιβλίο, που κατείχε τη 18η θέση στην κατηγορία Best Sellers, στο φύλλο της 26ης Μαΐου των New York Times, πέρασε στην 9η θέση στο φύλλο, που θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.

«Όταν η πρέσβειρα Αγγελοπούλου μας προσέγγισε με τη ιδέα του βιβλίου της, γνωρίζαμε ότι είχαμε στα χέρια μας μια συναρπαστική ιστορία στον κατάλληλο χρόνο. Διαπιστώνουμε ενθουσιασμένοι ότι οι Αμερικανοί αναγνώστες συμφωνούν με εμάς», δήλωσε ο εκδότης Κλιντ Γκρίνλιφ.

«Το My Greek Drama» παρατηρεί στην ανακοίνωσή του ο εκδοτικός οίκος «ξεπερνά τα όρια της αυτοβιογραφίας. 

Πρόκειται για την εξερεύνηση της πολιτικής πρόκλησης, της επιτυχίας, της αποτυχίας, της προδοσίας και της τελικής λύτρωσης. Η πρέσβειρα Αγγελοπούλου δίνει μια σε βάθος καταγραφή του τι συνέβη το 2000, όταν η αργή πρόοδος και η γραφειοκρατία έθεσε την Αθήνα σε κίνδυνο να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπό την ηγεσία της, η Αθήνα κάλυψε τον χαμένο χρόνο, και έδωσε στον κόσμο αυτό που ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, ονόμασε: "Αξέχαστοι, ονειρεμένοι Αγώνες"».

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι «ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον αποκαλεί το My Greek Drama, "χρήσιμο οδηγό γι αυτούς που αναζητούν τρόπους για να μεταμορφώσουν ζωές, οργανισμούς, ακόμη και έθνη».

«Η πρέσβειρα Αγγελοπούλου» επισημαίνεται «περιοδεύει στις ΗΠΑ για να υποστηρίξει το βιβλίο, με ομιλίες σε εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια, την Ουάσιγκτον DC, την Ατλάντα, την Τάμπα της Φλόριδας και τη Βοστώνη. Έχει παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων μεταξύ άλλων στην εκπομπή Morning Joe του δικτύου MSNBC, στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX, στο WBUR-Radio και στο Jim Bohanon Show μαζί με σειρά συνεντεύξεων σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα όπως τα Sports Illustrated, CNN και iVillage».

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του εκδοτικού οίκου, «η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι πρέσβειρα του ελληνικού κράτους, ενεργό μέλος της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Κλίντον και αντιπρόεδρος του Συμβουλίου του κοσμήτορα της Σχολής Διακυβέρνησης John F. Kennedy του Harvard. Έχει, επίσης, υπηρετήσει με διάκριση ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Μητέρα τριών παιδιών, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ζει με τον σύζυγό της, Θεόδωρο, στην Αθήνα».


O Kρίστοφερ Λι κυκλοφόρησε δίσκο χέβι μέταλ στα 91 του!


O Κρίστοφερ Λι, 91 ετών, γνωστός και από το ρόλο του ως Σάρουμαν στο έπος «O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», κυκλοφορεί χέβι μέταλ άλμπουμ.

O διάδοχος του “Charlemagne: By the Sword and the Cross” του 2010, ονομάζεται “Charlemagne: The Omens of Death” και κυκλοφορεί στις 27 Μαΐου.

Σε αντιδιαστολή με το προηγούμενο εγχείρημα του όπου τα φωνητικά ήταν πιο συμφωνικά, τώρα το κλίμα θα είναι καθαρά χέβι μέταλ, όπως αναφέρει ο ίδιος

koolnews.gr

Το πρώην ring girl του UFC,πρωταγωνιστεί σε βίντεο του YouTube, αλλά αυτή τη φορά… ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ!


Το πρώην ring girl του UFC, Edith LaBelle, πρωταγωνιστεί εκ νέου σε βίντεο του YouTube, αλλά αυτή τη φορά…δεν επιδεικνύει λαβές μικτών πολεμικών τεχνών φορώντας μαγιό. Αντίθετα, το MMAcandy της ζήτησε να κάτσει στη θέση συνοδηγού αγωνιστικού αυτοκινήτου. Λογικά, δηλαδή, δέσποσαν στο βίντεο τα… προσόντα της 30άχρονης Γαλλοκαναδής.

Σε προγενέστερα βίντεο, πάντως, το άλλοτε ring girl του κορυφαίου promotion ΜΜΑ έκανε επίδειξη των γνώσεών της στο ίδιο το άθλημα, μέσω του οποίου έγινε γνωστή. Ούτε ο φανατικότερος οπαδός των μικτών πολεμικών τεχνών, όμως, μπορεί να παραπονεθεί για το… παραστράτημά της, αρκεί να δει το βίντεο που ακολουθεί.



Φρίκη: Ζευγάρι μπήκε στο σπίτι του και είδε νεαρό να βιάζει το 2 ετών κοριτσάκι τους

Ένα απίστευτης αγριότητας έγκλημα συνέβη στην Αλάσκα. Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι ενός νεαρού ζευγαριού και αφού σκότωσε τους παππούδες του ζευγαριού που έμεναν εκεί, βίασε το δύο ετών κοριτσάκι τους....

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στη μεγαλύτερη πόλη της Αλάσκα, το Ανκορατζ. Το νεαρό ζευγάρι μαζί με το τεσσάρων ετών αγοράκι τους πήγε στον κινηματογράφο και άφησε το δύο ετών κοριτσάκι του στο σπίτι υπό την προστασία των παππούδων της κοπέλας.

Οταν γύρισαν βρήκαν την πόρτα του σπιτιού τους κλειδωμένη. Αφού μπήκαν σε αυτό από το παράθυρο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Οι παππούδες της κοπέλας κείτονταν νεκροί στο πάτωμα ενώ λίγο πιο πέρα ένας νεαρός άνδρας βίαζε το δύο ετών κοριτσάκι τους.
Νωρίτερα, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο 24χρονος Τζέρι Ακτιβ είχε βιάσει την 73χρονη γυναίκα και στη συνέχεια άρχισε να χτυπά το ηλικιωμένο ζευγάρι μέχρι του σημείου που έπεσαν νεκροί.

Ο νεαρός πατέρας προσπάθησε να σταματήσει τον 24χρονο, πιάστηκαν στα χέρια, πάλεψαν, αλλά ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει. Βέβαια, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη.

Ηδη του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου και δεύτερου βαθμού, σεξουαλική επίθεση και ληστεία.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου της τατουάζ στη γραμμή του μπικίνι έκανε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια [εικόνες]


Tα αποκαλυπτήρια του νέου της τατουάζ έκανε πασίγνωστη ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια σε παραλία της Κόστα Ρίκα.

Ο λόγος για την Τουλίσα Κοντόσταβλος η οποία κατά τη διάρκεια των διακοπών της, θέλοντας και μη, αποκάλυψε το νέο της τατουάζ που κοσμεί την κοιλιά της.

«Lucky you» επέλεξε να ζωγραφίσει στο κορμί της λίγο πάνω από το μπικίνι της η Τουλίσα Κοντόσταβλος. Το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται παραμένει άγνωστο, όποιος και να είναι, όμως και άσχετα με το αν ο ίδιος αισθάνεται τυχερός ή όχι η καλή του φρόντισε να του το θυμίζει για πάντα...







Απίστευτο: Τουρίστες πειράζουν τίγρεις χωρίς καμιά προστασία [βίντεο]

Το απίστευτο βίντεο καταγράφηκε στο Ναό της Τίγρης στην Ταϊλάνδη, όπου τουρίστες στέκονται χωρίς κανένα είδος προστασίας μέσα σε μια μικρή λιμνούλα και «παίζουν» με τις τίγρεις, χρησιμοποιώντας καλάμια με πλαστικές σακούλες στην άκρη τους.



Το βίντεο από τη Ρωσία που έκανε όλο τον κόσμο να δακρύσει!


Τρία εκατομμύρια επισκέψεις από τις δύο πρώτες ημέρες συγκέντρωσε το πεντάλεπτο βίντεο «Positive compilation of Russian dash cams» («Θετική συλλογή από ρωσικές κάμερες») που ανέβηκε στο YouTube και το οποίο περιλαμβάνει στιγμιότυπα που έχουν τραβηχτεί από κάμερες αυτοκινήτων.

Αυτή η συλλογή βίντεο, όπου εικονίζονται Ρώσοι που πραγματοποιούν καλές πράξεις, έκανε πολλούς ανθρώπους να αναθεωρήσουν τις αντιλήψεις τους για τη Ρωσία.

Στα σχόλια που έχουν αναρτηθεί για το βίντεο, υπάρχουν άνθρωποι που παραδέχονται ότι έκλαψαν την ώρα που το έβλεπαν και πως οι σκηνές αυτές αποκατέστησαν την πίστη τους, ότι υπάρχει ανθρωπιά.




ΠΑΝΙΚΟΣ με το gay φιλί του "Βουράλ"! Οι καταγγελίες μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε και η απάντηση του πρωταγωνιστή της Φατμαγκιούλ!!! (PHOTOS)


Ένα φιλί στα πλαίσια ενός θεατρικού έργου ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία. Και δεν επρόκειτο για ένα τυχαίο φιλί, αλλά για ένα φιλί ανάμεσα σε δύο άντρες...

Της Γιάννας Παπανικολάου

Σε μια συντηρητική κοινωνία όπως είναι η τουρκική, τέτοιες σκηνές θεωρούνται το λιγότερο ακατάλληλες. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξεσηκώθηκαν και αντέδρασαν για το θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Μπουρά Γκιουλσόι -ο τηλεοπτικός Βουράλ της σειράς του MEGA «Fatmagül»- και στο οποίο έπρεπε να φιλήσει στο στόμα τον συμπρωταγωνιστή του Εμρέ Ερκάν. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν για τη θεατρική παράσταση «Caesar Bir Denge Oyunu» στη διάρκεια της οποίας έπρεπε να ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα. Όσοι είχαν δει το τρέιλερ έμεναν έκπληκτοι στο θέαμα και η αναμονή για την πρεμιέρα ήταν μεγάλη. Ο ίδιος ο Μπουρά Γκιουλσόι είχε πει για τη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση σε συνέντευξή του: «Είναι πολύ δύσκολο το να φιλάς έναν άντρα, αλλά θα έκανα τα πάντα στα πλαίσια της υποκριτικής». Αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν για το έργο, αλλά και για την συγκεκριμένη σκηνή, ενώ υπήρξαν και καταγγελίες που ζητούσαν να μην ανέβει η παράσταση. Όπως, όμως, συμβαίνει πάντα με τέτοιου είδους σκάνδαλα, ακόμα και στη συντηρητική κοινωνία της Τουρκίας: μπόρα ήταν και πέρασε!

Με νέα σύντροφο στο πλευρό του

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με το γκέι φιλί του ηθοποιού, νέος έρωτας μπήκε στη ζωή του Μπουρά Γκιουλσόι σχεδόν έναν χρόνο μετά το διαζύγιό του με την επίσης ηθοποιό Μπουρτζού Καρά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η νέα του αγαπημένη ονομάζεται Νιλουφέρ Γκιουρμπούζ και δεν έχει κάποια σχέση με το χώρο της σόουμπιζ. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο ίδιος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους ζουν έναν πολύ δυνατό έρωτα, που δεν αποκλείεται μάλιστα να καταλήξει και σε γάμο. Η Νιλουφέρ πριν από λίγο καιρό έπειτα από ερωτήσεις δημοσιογράφων έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τη σχέση της με τον Μπουρά Γκιουλσόι. «Υπάρχει σεβασμός και αγάπη ανάμεσα μας», ήταν τα πρώτα της λόγια. Και συνέχισε: «Νομίζω σε λίγες δόσεις η ζήλια χρειάζεται. Πάντως ο Μπουρά δεν ζηλεύει καθόλου, αλλά ούτε και εγώ τον ζηλεύω. Δεν μου έχει δώσει τέτοια δικαιώματα».

Το διαζύγιο που συζητήθηκε

Κανείς δεν πίστευε έναν χρόνο πριν ότι ο έρωτας του Μπουρά Γκιουλσόι και της Μπουρτζού Καρά θα έφτανε στο τέλος του και μάλιστα έπειτα από έναν χρόνο γάμου (οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 23-7-2011). Η είδηση του διαζυγίου τους έπεσε σαν «βόμβα» στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της γειτονικής χώρας και κανείς δεν πίστευε ότι είναι αλήθεια. Κι όμως ίσχυε και μάλιστα το επιβεβαίωσαν και οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Ο Μπουρά όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το διαζύγιό του, απάντησε: «Ναι, έχω μετακομίσει σε καινούριο σπίτι», ενώ η πρώην σύζυγός του ανέφερε, ύστερα από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, μόνο τα εξής: «Είναι ένα προσωπικό θέμα που δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε».

Οι κακές γλώσσες και τα δημοσιεύματα λένε πως η Σελέν Σοϊντέρ (η «Τοπράκ» από το «Ρώτα την Αγάπη») ήταν η αιτία για να διαλυθεί ο γάμος του Μπουρά Γκιουλσόι και της Μπουρτζού Καρά. Η φήμη αυτή όμως δεν ισχύει, αφού γρήγορα και οι δύο πλευρές έβγαλαν ανακοίνωση και απείλησαν με μηνύσεις όποιον αναφερθεί ξανά σε κάτι τέτοιο. Τρίτο πρόσωπο είχε ακουστεί ότι υπήρξε και η Μπάντε Ιστσίλ (η «Σεμπνέμ» από το «EZEL») με την οποία ο ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά «Βόρειοι και Νότιοι». Το διαζύγιό του Μπουρά και της Μπουρτζού εκδόθηκε στις 2 Αυγούστου του περασμένου χρόνου και λίγο καιρό αργότερα ο ηθοποιός βρήκε παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά.

http://www.athensmagazine.gr/

Όταν μια κοπέλα που είχα γνωρίσει μου είπε ότι...

































Αλυσοδεμένο σε κλουβί για 11 χρόνια τον κρατούσε η οικογένειά του γιατί ηταν ψυχασθενής


Ο 42χρονος σήμερα άντρας διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια σε ηλικία 15 ετών. Το 2001 ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα 13χρονο παιδί και από τότε η οικογένειά του τον κατάει δεμένο με αλυσίδα στα πόδια μέσα σε κλουβί σε επαρχία της Κίνας.

Η οικογένεια ενός ψυχασθενή στην επαρχία Τζιανγκσί της Κίνας τον κρατούσε φυλακισμένο σε ένα κλουβί επί 11 χρόνια, από την εποχή που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα 13χρονο παιδί, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα μιας κινεζικής εφημερίδας.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Xinxi Ribao διακρίνεται πίσω από τα κάγκελα ενός κλουβιού ένας χλομός άνδρας, ο 42χρονος Βου Γιουάνχονγκ, καθισμένος πάνω στα κλινοσκεπάσματά του. Ο άνδρας φορά μόνο εσώρουχα και τα πόδια του είναι δεμένα με μια βαριά αλυσίδα.

Ο Γιουάνχονγκ διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια σε ηλικία 15 ετών. Το 2001 χτύπησε και σκότωσε ένα αγόρι 13 ετών. Συνελήφθη αλλά την επόμενη χρονιά οι αρχές τον άφησαν ελεύθερο γιατί έκριναν ότι εξαιτίας της ασθένειάς του δεν ήταν υπεύθυνος για την πράξη του.

Ο Γιουάνχονγκ κυκλοφορούσε στο χωριό του, το Ρουιτσάνγκ, φορώντας χειροπέδες όμως καθώς η παρουσία του "φόβιζε" τους κατοίκους, η μητέρα του κατασκεύασε ένα κλουβί για αυτόν. Κατάφερε να δραπετεύσει και η οικογένεια έχτισε ένα δεύτερο, πιο γερό κλουβί. "Μολονότι ο γιος μου είναι τρελός και σκότωσε κάποιον, το να τον βάλω στο κλουβί με τα ίδια μου τα χέρια ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, ήταν σαν να με μαχαίρωναν", αφηγήθηκε η μητέρα, Ουάνγκ Μουσιάνγκ.

Πάρα πολλοί ψυχασθενείς στην Κίνα δεν λαμβάνουν κάποιου είδους θεραπεία, κυρίως λόγω της έλλειψης ειδικευμένου προσωπικού, ιδίως στην ύπαιθρο. Το 2010, σε μια χώρα 1,3 δισεκατομμυρίων κατοίκων υπήρχαν μόνο 20.000 ψυχίατροι, με βάση στοιχεία του υπουργείου Υγείας που δημοσιεύονται στην εφημερίδα China Daily. Οι αρχές εκτιμούν ότι στην Κίνα πάσχουν από σοβαρές ψυχικές ασθένειες περισσότεροι από 16 εκατομμύρια άνθρωποι.

http://www.newsit.gr/

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο άνθρωπος περπάτησε


Αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ανθρώπινης εξέλιξης, αλλά και ο λόγος για τον οποίο ο άνθρωπος έχει καταφέρει να υπερισχύσει των υπολοίπων ζώων επάνω στον πλανήτη.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, ο άνθρωπος σηκώθηκε στα δύο πόδια, όχι λόγω της κλιματικής αλλαγής, αλλά εξαιτίας του πετρώδους εδάφους. Επιστήμονες ισχυρίζονται πως η στάση μας στα δύο πόδια ενδεχομένως να έχει προέλθει λόγω του απότομου εδάφους της Ανατολικής και Νότιας Αφρικής, που την Πλειόκαινο εποχή (5.332 – 2.588 χρόνια πριν) χαρακτηριζόταν κυρίως από ηφαίστεια και βραχώδη επιφάνεια γης.
Οι Hominins, πρόγονοι των σημερινών Homo Sapiens, ελκύονταν από το βραχώδες έδαφος, διότι αυτό μπορούσε να τους παρέχει όχι μόνο στέγη, αλλά και πολλές παγίδες, όσον αφορά το κυνήγι. Προκειμένου να μπορέσει να κυριαρχήσει στην πέτρα, ο άνθρωπος χρειαζόταν να στέκεται πιο όρθιος, γεγονός που οδήγησε στην ανάπτυξη του διποδισμού στο ανθρώπινο είδος.
Η νέα έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από αρχαιολόγους του πανεπιστημίου του Γιορκ, προκαλεί τις ήδη υπάρχουσες θεωρίες περί της εξέλιξης του ανθρώπου, σχετικά με την αιτία της μεταβολής από τετράποδη σε δίποδη μετακίνηση. Μέχρι σήμερα, ο άνθρωπος θεωρείται ότι ζούσε στα δέντρα, κινούμενος στα τέσσερα, και αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα εξαιτίας των ραγδαίων κλιματικών αλλαγών.

http://www.koolnews.gr/

Ο Ελληνας ακραίος ισλαμιστής ιμάμης που... τρομοκρατεί το Λονδίνο [εικόνες&βίντεο]

Συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές αρχές μετά την ανατριχιαστική δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι στο Λονδίνο, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στη νέα γενιά εξτρεμιστών Ισλαμιστών κηρύκων και ιμάδων που δίνουν αρκετές διαλέξεις και μέσα σε μεγάλα πανεπιστήμια.
Το βρετανικό περιοδικό The Week είχε πραγματοποιήσει, μάλιστα, ειδικό αφιέρωμα μόλις μερικές ημέρες πριν από την αποτρόπαια δολοφονία, κάνοντας λόγο για ριζοσπάστες ιμάμηδες, που εμπνέονται από τον φυλακισμένο ηγέτη Αμπου Κατάντα, κατηγορούμενο για κηρύγματα μίσους και σχέσεις με την Αλ Κάιντα.
Στο περιοδικό γίνεται εκτενής αναφορά για περίπου 200 περιπτώσεις όπου ιμάμηδες έδωσαν διαλέξεις σε μεγάλα πανεπιστήμια της Βρετανίας.
Ορισμένοι από τους ομιλητές έχουν ιστορικό εξτρεμιστικών δηλώσεων, ομοφοβίας, μισογυνισμού και κηρυγμάτων για τζιχάντ, ενώ, δύο πανεπιστήμια, το UCL και το Πανεπιστήμιο του Λέστερ έχουν διεξάγει ξεχωριστές έρευνες για αυτές τις δημόσιες διαλέξεις.
Ο Ελληνας ιμάμης
Το περιοδικό έχει και ειδική αναφορά στον Ελληνα ιμάμη Χαμζά Τζώρζη ο οποίος ήταν πρώην μέλος της ριζοσπαστικής ομάδας Χιζμπ ουτ Ταχρίρ, ο οποίος περιγράφεται σαν ένας «σοβαρός, πειστικός, ακραίος και ευπαρουσίαστος» ριζοσπάστης, ο οποίος, με βάση τις έρευνες, φέρεται να ενέπνεε με τα κηρύγματά του και τον Ταμερλάν Τσαρνάεφ, έναν εκ των βομβιστών της Βοστώνης.
Αναφέρεται, ακόμη, ότι στα κηρύγματά του υποστηρίζει ότι οι Μουσουλμάνοι απορρίπτουν την ιδέα της ελευθερίας του λόγου, αλλά και την ιδέα της ελευθερίας εν γένει.
Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του σαν έναν ομιλητή του Ισλάμ συγγραφέα και λέκτορα, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές δημόσιες συζητήσεις και συμπόσια για τον Ισλαμισμό και τη θρησκεία.
Ενας ειδικός επί θεμάτων ασφαλείας, ο καθηγητής Αντονυ Γκλης τονίζει ότι «Μπορούμε και πρέπει να σταματήσουμε τη ριζοσπαστικοποίηση εντός των χώρων των Πανεπιστημίων, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, περισσότεροι φοιτητές και απόφοιτοι θα ασπαστούν την τρομοκρατία. Οι τρομοκράτες δεν γεννιούνται, γίνονται».


Στο περιοδικό The Week μιλάει και ο Ισλαμιστής, Ουσάμα Χασάν, ο οποίος έχει απορρίψει τα τελευταία χρόνια τις εξτρεμιστικές ιδέες και καταγγέλλει ότι οι ακραίες ομάδες έχουν καταλάβει τις ισλαμικές κοινωνίες σε μεγάλα πανεπιστήμια, αρνούνται την ελευθερία έκφρασης σε άλλους Μουσουλμάνους».




http://www.iefimerida.gr/


Συγκλονιστική ιστορία: Φορτηγό έπεσε πάνω του και τον έκοψε στη μέση

Μια μέρα του 1995 και ενώ ο Πένγκ Σουλίν στεκόταν στην άκρη του δρόμου, ένα φορτηγό έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να τον κόψει στη μέση!

Ο άτυχος Κινέζος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς όμως η ζωή του θα άλλαζε για πάντα: Οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον ακρωτηριάσουν απο τη μέση και κάτω.

Δείχνοντας μεγαλείο ψυχής στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Κινέζος Πενγκ κατάφερε να ξαναπερπατήσει, έστω και με τη βοήθεια του ειδικού μηχανήματος που κατασκεύασαν γι' αυτόν οι επιστήμονες.


Παπάς κάνει κήρυγμα στην εκκλησία κοιτώντας το κινητό του, να δει ποιος τον καλεί! (βίντεο)

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται..
Δείτε στο βίντεο τον μοντέρνο παπά...


Κρίσεις πανικού και πως να απαλλαγείτε

Ο πανικός είναι μια εντελώς ανεπιθύμητη κατάσταση στην οποία ο άνθρωπος χάνει για ένα μικρό σχετικά χρονικό διάστημα την ικανότητά του να αντιδράει με "λογική" ή ακόμα χειρότερα αντιδράει γενικώς απέναντι σε κάποιον κίνδυνο, σε μια αρνητική κατάσταση ή ένα δυσάρεστο γεγονός. Γενικότερα θα λέγαμε ότι ο πανικός είναι ένα συναίσθημα ανεξέλεγκτου φόβου - τρόμου. Όπως είναι λογικό ... κάθε άνθρωπος δεν αντιδράει με τον ίδιο τρόπο σε κάποιο "κίνδυνο". Έτσι ... ορισμένοι άνθρωποι θα λέγαμε ότι πανικοβάλλονται πιο εύκολα από άλλους ανθρώπους. Πολλές φορές μάλιστα, ορισμένοι άνθρωποι πανικοβάλλονται από μια κατάσταση που στην πραγματικότητα δεν εμπεριέχει κάποιον πραγματικό κίνδυνο. Η αγοραφοβία για παράδειγμα είναι μια κατάσταση που ο άνθρωπος μπορεί να πάθει κρίση πανικού παρόλο που στην πραγματικότητα γνωρίζει ότι δεν διατρέχει κάποιον "πραγματικό" κίνδυνο. Τελικά όλα είναι μέσα στο μυαλό μας και στην ψυχολογία μας. Αλήθεια ... εσύ πόσο εύκολα πανικοβάλλεσαι; Εμείςαπαντάμε σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα όπως τι είναι πανικός, πότε εκδηλώνεται καθώς και τι μπορείς να κάνεις έτσι ώστε να απαλλαγείς μαι για πάντα.  
Ας δούμε λοιπόν λίγα πράγματα για τον πανικό όπως για παράδειγμα τι είναι πανικός, πότε εκδηλώνονται κρίσεις πανικού και τι μπορείς να κάνεις για να μετριάσεις ή ακόμα και να απαλλαγείς από αυτό το πρόβλημα.



 Τι είναι πανικός;
 Όπως είπαμε και παραπάνω, ο πανικός είναι μια ψυχολογική κατάσταση έντονου φόβου -τρόμου ή άγχους στην οποία ο άνθρωπος δείχνει ουσιαστικά "ανήμπορος" να αντιδράσει (τουλάχιστον με κάποια λογική). Σε μια τέτοια κατάσταση θα λέγαμε ότι ο άνθρωπος ουσιαστικά "παγώνει" (όσον αφορά τις αντιδράσεις του) για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Γενικά θα λέγαμε ότι οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες στον πανικό σε σχέση με τους άντρες αν και αυτό δεν είναι απόλυτο. Ο πανικός σχετίζεται και με μια σειρά από ανεπιθύμητες "παρενέργειες" όπως για παράδειγμα τρέμουλο, πόνο στο στομάχι, ιδρώτας, ζαλάδες, ταχυκαρδίες, δύσπνοια, κ.τ.λ. όπως επίσης και με ψυχολογικά συμπτώματα όπως ξαφνικό άγχος, πολύ έντονο φόβο, κ.τ.λ.

 Πότε εκδηλώνονται κρίσεις πανικού;
 Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι πανικοβάλλονται όταν αισθανθούν μεγάλο κίνδυνο και κατά κάποιο τρόπο ξεπεράσουν "το όριο" του ελέγχου. Αυτό όμως δεν είναι η μόνη αιτία. Πολλοί άνθρωποι παθαίνουν κρίσεις πανικού όταν βρεθούν σε μια συγκεκριμένη κατάσταση στην οποία οι ίδιοι θεωρούν ότι "εγκλωβίζονται" παρόλο που αυτή η κατάσταση μπορεί να μην εμπεριέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Έτσι .... ένας άνθρωπος μπορεί να πάθει κρίση πανικού απλά και μόνο επειδή βρίσκεται κάπου μακριά από το σπίτι του και γνωρίζει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει άμεσα (Μια περίπτωση αγοραφοβίας). Επίσης ... κρίση πανικού μπορεί να εκδηλώσει ένας άνθρωπος όταν βρεθεί αντιμέτωπος με κάποια από τις φοβίες του. Έτσι για παράδειγμα αν ένας άνθρωπος έχει κλειστοφοβία και κλειστεί μέσα σε έναν πολύ στενό χώρο όπως για παράδειγμα ένα ασανσέρ, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πανικοβληθεί.
Τι μπορείς να κάνεις για να μετριάσεις ή να απαλλαγείς τελείως από τις κρίσεις πανικού;



 Επίσκεψη στους ειδικούς: Η επίσκεψη σε έναν ειδικό όπως για παράδειγμα έναν ψυχολόγο είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνεις. ο ψυχολόγος θα μπορέσει να ερευνήσει το πρόβλημα σε βάθος και να βρει τις αιτίες που το προκαλούν αλλά και ορισμένες λύσεις. Και μόνο που θα μοιραστείς το πρόβλημά σου με έναν ψυχολόγο είναι μια καλή αρχή που θα σε "ξελαφρώσει" αρκετά. Ο ψυχολόγος δεν θα πρέπει να θεωρείται ταμπού.Επίγνωση του προβλήματος: Προσπάθησε να καταλάβεις πότε σου συμβαίνει, γιατί σου συμβαίνει και τι ακριβώς σου συμβαίνει. Η επίγνωση είναι η αρχή της λύσης για πολλά ψυχολογικά θέματα. Αν καταλάβεις σε βάθος τι είναι ακριβώς αυτό που παθαίνεις και γιατί το παθαίνεις, τότε ίσως να μπορέσεις να βρεις κάποιες λύσεις.Ομοιοπαθητική:  Πολλοί την επικρίνουν και άλλοι τόσοι την επικροτούν. Εμείς δεν έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις για να πάρουμε θέση για αυτό και τη θεωρούμε ως μια εναλλακτική πρόταση.Ξεπερνώντας τις φοβίες σταδιακά: Με αυτή τη μέθοδο δημιουργείς τεχνητά αυτό ακριβώς που "φοβάσαι" αλλά σε μικρό βαθμό. Κάθε φορά που καταφέρνεις να μην πανικοβληθείς αυξάνεις λίγο την δυσκολία. Αν για παράδειγμα έχεις κλειστοφοβία, τότε για αρχή μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα τεράστιο ασανσέρ με τη συνοδεία έμπιστων δικών σου ανθρώπων. Κάθε φορά που τα καταφέρνεις, να αυξάνεις την δυσκολία έως ότου φτάσεις στο σημείο να μπαίνεις εντελώς μόνη σου σε ένα μικρό ασανσέρ και να μην φοβάσαι καθόλου μήπως εγκλωβιστείς.   Αντιμετωπίζοντας τις φοβίες: Σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο, προσπαθείς να αντιμετωπίσεις τις φοβίες που πιθανόν να σου προκαλούν πανικό. Έτσι για παράδειγμα αν έχεις αγοραφοβία, τότε προσπαθείς να βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο (σταδιακά) δηλαδή στην αρχή σε λίγο κόσμο μετά σε λίγο παραπάνω κ.τ.λ. Αν βρεθείς σε κατάσταση πανικού τότε σταμάτα αμέσως. Την επόμενη μέρα ξαναπροσπάθησε χωρίς όμως να απογοητευτείς επειδή την προηγούμενη δεν τα κατάφερες. Κάθε φορά που τα καταφέρνεις βρίσκεσαι πιο κοντά στο να νικήσεις τις κρίσεις πανικού.Άλλες τεχνικές που μπορεί να βοηθήσουν: Υπάρχουν ορισμένες συνήθειες ή στάσεις ζωής που μπορεί να βοηθήσουν την κατάσταση. Η υγιεινή διατροφή, η γιόγκα, διάφορες ασκήσεις χαλάρωσης, ασκήσεις ηρεμίας, μασάζ, κ.τ.λ. είναι ορισμένες "τεχνικές" ή στάσεις ζωής που μπορούν να δώσουν λύσεις.

Απαγόρευσαν τα φιλιά και τα ζευγάρια έκαναν... κίνημα στο Μετρό (ΦΩΤΟ)

Δεκάδες ζευγάρια στην Άγκυρα φιλήθηκαν στο μετρό της Τουρκίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε μια ανακοίνωση του μετρό, που ζητούσε από τους επιβάτες να ενεργούν σύμφωνα με τους ηθικούς κανόνες επειδή οι κάμερες ασφαλείας του μετρό εντόπισαν ένα ζευγάρι να φιλιέται. Το ζήτημα προκάλεσε την αντιπολίτευση κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα ότι προσπαθεί να επεκτείνει το ρόλο του Ισλάμ στην Τουρκία, από τη στιγμή που οι διοικητικοί υπάλληλοι του μετρό έχουν τέτοιες απαιτήσεις.

Περίπου 100 άτομα φιλήθηκαν για αρκετά λεπτά στο μετρό το Σάββατο ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Οι διαδηλωτές κρατούσαν ταμπέλες που έγραφαν "δωρεάν φιλιά» και φώναζαν συνθήματα. Παράλληλα μια προ-ισλαμική ομάδα περίπου 20 ατόμων οργάνωσαν μια αντι-διαδήλωση και η αστυνομία έστησε οδοφράγματα μεταξύ των δυο ομάδων.




Την συνέλαβαν γιατί φορούσε αποκαλυπτικό μπικίνι!


Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στα χέρια της 22χρονης Tiara Monique Garness με την κατηγορία της άσεμνης περιβολής!

Η 22χρονη βρισκόταν σε παραλία της Νότιας Καρολίνα και φορούσε μπικίνι-στρινγκ που άφηνε ακάλυπτα τα οπίσθιά της. Αστυνομικοί που ήταν στο σημείο προειδοποίησαν την 22χρονη δυο φορές και της ζήτησαν να ντυθεί ωστόσο εκείνη δεν το έκανε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στη φυλακή και αφέθηκε ελεύθερη με την καταβολή εγγύησης 469 δολαρίων.

"Το μπάνιο με μπικίνι στρινγκ και η δημόσια επίδειξη ορισμένων μελών του σώματος είναι παράνομα και μπορούν να οδηγήσουν στη σύλληψη" αναφέρει η ιστοσελίδα της τοπικής κοινότητας.

Πείραμα από πέντε φοιτήτριες προκαλεί σάλο στην επιστημονική κοινότητα


Πέντε νεαρά κορίτσια της ενάτης τάξης από τη Δανία, δημιούργησαν πρόσφατα ένα επιστημονικό πείραμα που έχει προκαλέσει σάλο στην επιστημονική κοινότητα.

Ξεκίνησαν με μια παρατήρηση και μια ερώτηση. Τα κορίτσια παρατήρησαν ότι αν κοιμόταν με τα κινητά τους τηλέφωνα κοντά στο κεφάλι τους τη νύχτα, είχαν συχνά δυσκολία συγκέντρωσης στο σχολείο την επόμενη μέρα. Ήθελαν να δοκιμάσουν την επίδραση της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων για τους ανθρώπους , αλλά το σχολείο τους, στο Hjallerup School στη Δανία, δεν έχουν τον εξοπλισμό για να χειριστούν ένα τέτοιο πείραμα. Έτσι αντ 'αυτού, τα κορίτσια, σχεδίασαν ένα πείραμα που θα δοκίμαζαν την επίδραση της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων σε ένα φυτό.

Οι μαθητές τοποθέτησαν έξι δίσκους που γέμισαν με ένα είδος κάρδαμου, σε ένα δωμάτιο χωρίς ακτινοβολία, και έξι δίσκους με σπόρους σε ένα άλλο δωμάτιο δίπλα σε δύο δρομολογητές που σύμφωνα με τους υπολογισμούς των κοριτσιών, εκπέμπουν το ίδιο είδος ακτινοβολίας όπως ενα συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο.

Τις επόμενες 12 ημέρες, τα κορίτσια παρατήρησαν, μέτρησαν, ζύγισαν και φωτογράφησαν τα αποτελέσματά τους. Παρά το γεγονός ότι μέχρι το τέλος του πειράματος, τα αποτελέσματα ήταν ολοφάνερα - οι σπόροι από κάρδαμο που τοποθετήθηκαν κοντά στο router δεν είχαν μεγαλώσει. Πολλοί από αυτούς ήταν εντελώς νεκροί. Ενώ οι σπόροι από κάρδαμο που φυτεύτηκαν στο άλλο δωμάτιο, μακριά από τα routers, άνθισαν.

Το πείραμα πέτυχε, και τα κορίτσια κέρδισαν κορυφαίες διακρίσεις σε περιφερειακό ανταγωνισμό επιστήμης και ενδιαφέροντος των επιστημόνων σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την Κιμ Horsevad, καθηγήτρια στο Hjallerup Skole στη Δανία, για το πείραμα με το κάρδαμο που πραγματοποιήθηκε, ενδιαφέρθηκε ένας καθηγητής νευροεπιστήμης από το Ινστιτούτο Καρολίνσκα στη Σουηδία, για την επανάληψη του πειράματος σε ελεγχόμενα επαγγελματικό επιστημονικό περιβάλλον.

Τα αναψυκτικά χαλάνε τα δόντια, όπως το κρακ


Σοβαρές βλάβες μπορεί να προκαλέσει στα δόντια η κατανάλωση αναψυκτικών, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα.

Όπως διαπίστωσαν Επιστήμονες από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Τεμπλ, όσοι καταναλώνουν τακτικά αναψυκτικά, διατρέχουν τον κίνδυνο να υποστούν βλάβες στα δόντια και μάλιστα εξίσου σοβαρές με εκείνες που προκαλεί η χρήση ναρκωτικών!

Όπως αναφέρει η επιθεώρηση «General Dentistry», καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών σε μεγάλη ποσότητα επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα με εκείνα της ρήσης μεθαμφεταμίνης και κρακ, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε οξέα. «Τα οξέα των αναψυκτικών έχουν τη μορφή κιτρικού και φωσφορικού οξέος. Χωρίς σωστή στοματική υγιεινή η συνεχής έκθεση σε αυτά προκαλεί σοβαρή φθορά» αναφέρει ο επικεφαλής της έρευνας δρ Μοχάμεντ Μπασιούνι.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει την περίπτωση γυναίκας άνω των 30 ετών, η οποία κατανάλωνε καθημερινά δύο λίτρα αναψυκτικών την ημέρα για διάστημα 3-5 ετών, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει φθορά και σήψη όμοια με εκείνη που είχαν προκαλέσει οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες σε χρήστες ηλικίας 29 και 51 ετών.

Αυτό είναι το προσκλητήριο για τον γάμο της Τζούλιας Αλεξανδράτου


Νυφούλα θα ντυθεί στις 20 Ιουνίου η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η γαμήλια τελετή μεταξύ της πρώην πορνοστάρ και του Κριστιάν Καρπόζηλο θα γίνει στη Βιέννη και τα προσκλητήρια έχουν ήδη μοιραστεί ενώ είναι γραμμένα στα αγγλικά, προκειμένου να είναι κατανοητή και από τους μη-ελληνόφωνους φίλους του ζευγαριού.



Σάλος στην Πάτρα: Καθηγήτρια έκανε επιτήρηση χωρίς εσώρουχο!

Οι μαθητές είχαν πάρει τις θέσεις τους, όταν στην αίθουσα μπήκε η καθηγήτρια – Ο διευθυντής την ανάγκασε να αλλάξει μπλουζάκι.

Το περιστατικό συνέβη σε Γυμνάσιο της Πάτρας την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με το dete.gr, επικράτησε… «πανικός» όταν καλλίγραμμη καθηγήτρια η οποία διέθετε αρκετά πληθωρικό στήθος, εμφανίστηκε στην τάξη με πολύ στενό μπλουζάκι και μάλιστα χωρίς να φορά στηθόδεσμο, για να επιτηρήσει τους μαθητές που έγραφαν εξετάσεις.

Στην τάξη επικράτησε αναστάτωση στη θέα της καθηγήτριας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρενέβη άμεσα ο διευθυντής καλώντας την εκπαιδευτικό στο γραφείο του για να της κάνει αυστηρές συστάσεις.

Την υποχρέωσε μάλιστα να καλέσει φίλη της προκειμένου να της πάει στο σχολείο μια άλλη μπλούζα, αρκετά πιο σεμνή, για να επιστρέψει στην αίθουσα…


Ένας 9χρονος ξεσηκώνει την εκπαιδευτική κοινότητα στο Σικάγο [video]


Ο Αζέαν Τζόνσον είναι μόλις 9 ετών και ξεσήκωσε το Σικάγο, μιλώντας σε δημόσια διαμαρτυρία για την απόφαση του δημάρχου να προχωρήσει στο κλείσιμο 53 σχολείων, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το δικό του. Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, ο κόσμος τον χειροκρότησε θερμά, με αρκετούς να δηλώνουν ότι στο μέλλον θα τον ψηφίσουν για Δήμαρχο.

«Καλησπέρα ή καλημέρα σας. Το όνομά μου είναι Αζέαν Τζόνσον και πηγαίνω στο Δημοτικό Μάρκους Γκάρβεϊ κι αν κλείσει πρέπει να πάω στο Μάουντ Βέρμον. Έρχομαι λοιπόν ενώπιόν σας σήμερα για να σας μιλήσω για το κλείσιμο του σχολείου μας. Τα παιδιά χρειάζονται ασφάλεια. Ο Ραμ Εμάνιουελ (δήμαρχος του Σικάγου) δεν ενδιαφέρεται για τα σχολεία μας. Δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά μας. Κανονικά, έπρεπε να επενδύει σε αυτά τα σχολεία και όχι να τα κλείνει. Έπρεπε να υποστηρίζει αυτά τα σχολεία και όχι να τα κλείνει... Μαζευτήκαμε, λοιπόν, εδώ σήμερα για να του πούμε ότι δεν είμαστε παιχνίδια και δεν τα παρατάμε. Όχι χωρίς να δώσουμε τη μάχη μας. Λέει ότι δεν υπάρχει κάτι επιπλέον να εξετάσει. Κι όμως. Αυτή είναι μια ρατσιστική συμπεριφορά. Είμαστε μαύροι και είμαστε υπερήφανοι. Είμαστε λευκοί και είμαστε υπερήφανοι. Χωρίς να έχει σημασία το χρώμα ή τι γλώσσα μιλάμε... Δεν μπορεί να κλείνει τα σχολεία μας χωρίς να έλθει ο ίδιος σ' αυτά και να δει από κοντά τι πραγματικά συμβαίνει. Η εκπαίδευσή μας είναι δικαίωμά μας» τόνισε ο 9χρονος Τζόνσον.


epitropesdiodiastop.blogspot.gr

Η Ελένη Λουκά ... σε κέφια


Η Ελένη Λουκά κάνει κήρυγμα στο Caramela Live με το μικρόφωνο του Γιώργου Τσαλίκη!

Ο τραγουδιστής της πετάει λουλούδια! Τι άλλο να κανε κι αυτός; Το 'δαμε κι αυτό!!



Ο 17χρονος ομοφυλόφιλος που συγκίνησε όλη την Ιταλία

Έντονη συγκίνηση αλλά και κοινωνικό και πολιτικό προβληματισμό έχει προκαλέσει η επιστολή ενός δεκαεπτάχρονου ομοφυλόφιλου αγοριού προς την εφημερίδα της Ρώμης Λα Ρεπούμπλικα, με την οποία ζητά «να μπορέσει να ζήσει και να μην αναγκασθεί να αυτοκτονήσει».

Η επιστολή είναι ενυπόγραφη –ο νέος ονομάζεται Ντάβιντε Τανκρέντι– και δημοσιεύθηκε στο πρωτοσέλιδο της ιταλικής κεντροαριστερής εφημερίδας.

«Το να πεθαίνει κανείς για να εναντιωθεί στην εξέλιξη της κοινωνίας, είναι ένδειξη ότι υπερεκτιμά τις δυνάμεις του και δεν διαθέτει ανοικτό μυαλό», γράφει ο Ντάβιντε. Η αναφορά είναι στην πρόσφατη αυτοκτονία του Γάλλου συγγραφέα Ντομινίκ Βενέρ στην Παναγία των Παρισίων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων που ενέκρινε η χώρα του.

«Το γράμμα μου αυτό, όμως, μπορεί να είναι η μόνη εναλλακτική στην αυτοκτονία», προσθέτει ο Ντάβιντε, και εξηγεί:

«Ζητώ να εισακουσθώ, μιλώ σε μια κοινωνία σαν την ιταλική που δεν με δέχεται επειδή γεννήθηκα ομοφυλόφιλος».

«Η αναγνώριση των γάμων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου σημαίνει μόνο ότι επιτρέπεται σε δυο ανθρώπους που αγαπιούνται να καλλιεργήσουν τον έρωτά τους. Δεν είμαστε δαίμονες, δεν μας άγγιξε ο δαίμονας όταν ήμασταν στην κούνια. Ζητάμε μόνον να μπορούμε να υπάρχουμε. Να εγκριθεί άμεσα ένας νόμος κατά της ομοφοβίας», καταλήγει ο Ιταλός έφηβος.

Στην επιστολή του απάντησε, μεταξύ άλλων, και η πρόεδρος της ιταλικής Βουλής, Λάουρα Μπολντρίνι, τονίζοντας ότι «μια κοινωνία που δεν ξέρει να προστατέψει όλα της τα παιδιά δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να χαρακτηρισθεί πολιτισμένη».

«Ελπίζω το ιταλικό κοινοβούλιο να εγκρίνει, το γρηγορότερο δυνατό, έναν αποτελεσματικό νόμο κατά της ομοφοβίας, ώστε να μην υπάρξει καμία άλλη αυτοκτονία νέου που δεν άντεξε τους χλευασμούς κάποιων συνομήλικών του, λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας», υπογραμμίζει η επικεφαλής της ιταλικής Βουλής και καλεί τον Ντάβιντε να την επισκεφθεί στο γραφείο της για να μπορέσει να τον γνωρίσει.

Μετά την επιστολή του Ντάβιντε Τανκρέντι, τέλος, έλαβαν θέση επί του όλου θέματος και στελέχη της μπερλουσκονικής κεντροδεξιάς. Ο πρώην υπουργός πολιτισμού Σάντρο Μπόντι και ο μέχρι πρότινος περιφερειάρχης της Βενετίας, Τζανκάρλο Γκαλάν, ζητούν «να τεθεί τέρμα στην υποκρισία και να αναγνωρισθούν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ατόμων και ζευγαριών, διότι πρόκειται για υπόθεση που ξεπερνά ιδεολογικούς και πολιτικούς φραγμούς».


Σοκ- Νοσηλευτής έκαψε ζωντανούς 11 ηλικιωμένους


Την ενοχή του παραδέχτηκε ένας 37χρονος νοσηλευτής για τους θανάτους 11 ηλικιωμένων, σε πυρκαγιά που ο ίδιος ξεκίνησε, σε γηροκομείο της Αυστραλίας.
Ο Ρότζερ Ντιν παραδέχτηκε επίσης ότι κακοποίησε και τραυμάτισε σοβαρά τροφίμους τους γηροκομείου σε τουλάχιστον 8 περιπτώσεις.
Στην πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το γηροκομείο «Quakers’ Hill» στις φλόγες πέθαναν πέντε άνθρωποι, ενώ εξέπνευσαν αργότερα στο νοσοκομείο άλλοι έξι.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης είχαν πάρει μέρος εκατοντάδες πυροσβέστες, ενώ μάχονταν με τις φλόγες, απομάκρυναν και τους περισσότερους από 80 ηλικιωμένους που φιλοξενούσε το γηροκομείο.
Στην τραγωδία συνετέλεσε ότι οι εγκαταστάσεις δεν είχαν σύστημα πυρόσβεσης.

http://www.koolnews.gr/

«Δύο ξένοι», ο τρίτος κύκλος που δεν είδαμε ποτέ (videos)


Οι Δύο Ξένοι ήταν μια ρομαντική και άκρως επιτυχημένη κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτριου Αποστόλου που προβλήθηκε στο Mega Channel την περίοδο 1997 – 1999 ενώ έκανε και ρεκόρ επαναλήψεων!...

Η σειρά αποτελείται από 59 επεισόδια αλλά στις επαναλήψεις του καναλιού προβάλλονται τα 58, καθώς το ένα από αυτά (video 2) δεν έχει ξαναπαιχτεί λόγω της άσχημης γλώσσας που περιέχει (ο κόσμος έτσι το θεώρησε απαγορευμένο). Η σειρά επίσης έχει και μια τηλεταινία με αφορμή τον 3ο κύκλο που δεν προβλήθηκε ποτέ.
Επίσημα είχε ανακοινωθεί ότι η σειρά θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν και όταν τελικά αναβλήθηκε, βγήκαν διάφορα σενάρια για το τι θα γινόταν. Αυτός είναι ο λόγος που το τέλος (video 1) ήταν αυτό το βιαστικό κατά πολλούς σενάριο.
Ανατρέχοντας σε άγνωστο τεύχος του ΖΑΠΙΝΓΚ στην σελίδα 19 σας παρουσιάζει μια γεύση για το τι θα παρακολουθούσαμε αν δεν υπήρχε η τελική διακοπή της σειράς:
ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
Εκείνος και εκείνη έχουν αφήσει την Ελλάδα και ζουν στο Λονδίνο, μακριά απ” τις κάμερες και τα φλας με τα παιδιά τους «εσώκλειστα» σε ένα απ” τα εκεί κολέγια που αναλαμβάνουν τόσο μικρές ηλικίες. Ζουν μαζί κι – επιτέλους! – ευτυχισμένοι! Εκείνος γνωρίζει – επίσης… επιτέλους! – τεράστιο σουξέ δουλεύοντας στο θέατρο και γίνεται «πρώτο όνομα» και εκείνη… μεταλλάσσεται σ” αυτό που πάντα ήθελε (;) εκείνος. Μέσα από διαβάσματα έρχεται πιο πολύ στα… κουλτουριάρικα μέτρα του – καμία σχέση σου λέει με το… ακατοίκητου που ήταν!-, με αποτέλεσμα εκείνος να… «χαλάει» αφού… την προτιμούσε στα προηγούμενα μέτρα της! Εκείνη «βαραίνει» απ” τη στάση του και απ” το ότι βρίσκεται μακριά απ” την πατρίδα της και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει… Κάπου εκεί κοντά «παίζει» και ο χωρισμός. Ή καλύτερα ένας ακόμα χωρισμός τους! Η Μαρίνα φεύγει και ο Κωνσταντίνος μένει Λονδίνο!
ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ!
Τον Κωνσταντίνο στο Λονδίνο σπεύδει να… παρηγορήσει η Μάρα – δες Δήμητρα Παπαδήμα – που του ταιριάζει γάντι, η οποία στη διάρκεια της… συνεύρεσής τους μένει και… έγκυος – και άλλο ένα τεκνό στο Μαρκορέικο! Όλα αυτά – σας το είπα αυτό, δεν σας το είπα! – Θα τα βλέπαμε σε φλας μπακ θα καλύπτουν το κενό των πέντε χρόνων που πέρασαν από εκεί που μας είχαν αφήσει.
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΝΑ… ΔΙΚΑΣΤΗ!
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εκείνος φέρνει την αίγλη της μεγάλης του επιτυχίας και εκείνη προσπαθεί να ξαναμπεί στο γυαλί, χωρίς όμως να βρίσκει πόρτες ανοιχτές. Το νέο της «κουλτουριάρικο» προφίλ δεν «πουλάει» και βρίσκεται σ” ένα… τριτοκλασάτο κανάλι να λέει… μπαρουφίτσες ανάμεσα σε βίντεο κλιπ. Εκείνος κι εκείνη συναντιούνται μετά από χρόνια στο Εφετείο για την κηδεμονία των παιδιών και πάντα υπάρχει ανάμεσά τους αυτό το ιδιαίτερο «κάτι». Την υπόθεση εκδικάζει η… Μίνα – δες Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – που παραλίγο να ντυθεί νύφη στο πλευρό εκείνου όπως θυμάστε… Όταν αργότερα ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει τη διεύθυνση ενός καναλιού, προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαρίνα να ορθοποδήσει και πάλι, χωρίς εκείνη να ξέρει τίποτα.
«ΚΙΝΤΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ» ΑΠΟ ΝΤΕΝΗ – ΤΟΛΗ!
Παράλληλα, «παίζει» τρελή εξέλιξη όσον αφορά την Ντένη και τον Τόλη. Οι δυο τους βγάζουν κρυφά ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό που «σπάει κόκαλα» και έχουν μετατρέψει το μπαρ που πήγαιναν σε μπουάτ… πολιτιστικό κέντρο, με ξεκαρδιστικές καταστάσεις…
ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ Η ΦΛΩΡΑ
Επειδή πολύ πόνεσε απ” τη… δολοφονία του αγαπημένου της Μένιου στη φυλακή – το φάγανε το …καλό παιδί της Φλώρας!-, το γύρισε στη… στιχουργική γράφοντας με… ψευδώνυμο και έχοντας μεγάλη επιτυχία!
Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
Τα παιδιά της σχολής προσπαθούν να φτιάξουν μία θεατρική ομάδα, η Μάρα έχει γράψει ένα θεατρικό έργο που καλούνται να το ανεβάσουν και, χάρη στον Κωνσταντίνο, τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η Μαρίνα με επιτυχία… Ξέχασα να σας πω πως μέσω ενός ακόμα… τεχνάσματός του μένουν μαζί για τα… ψυχολογικά προβλήματα που δήθεν αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους που στο μεταξύ έχουν επιστρέψει και ζουν μαζί τους.
HAPPY END
Το τέλος θέλει – ή μάλλον… ήθελε! – το όνειρο του Κωνσταντίνου να πραγματοποιείται με το ανέβασμα της περίφημης «Αντιγόνης» που ήθελε να παρουσιάσει. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο εκείνη. Εκείνος κι εκείνη ξανά μαζί στη δουλειά και πιθανότατα στη ζωή… Οι συγγραφείς μας… έκλειναν το μάτι, ότι επιτέλους εκείνος κι εκείνη θα τα έβρισκαν μια και καλή… Δεν τους ήταν… γραφτό όμως, αφού η σειρά έκλεισε τον κύκλο της… προτού τον κλείσει!
Σύνοψη σε τίτλους:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΒΕΛΙΝΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
ΚΑΠΑΚΙ ΧΩΡΙΣΜΟΣ.
Η ΜΑΡΑ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ.
Η ΝΤΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΕΚΔΟΤΕΣ «ΚΙΤΡΙΝΟΥ» ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ… ΕΓΚΥΟΥ ΜΑΡΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΙΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΜΑΡΙΝΑ.
Η ΦΛΩΡΑ, ΩΣ ΧΗΡΑ, ΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ.
Η «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ-ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;-ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΕ… ΧΑΠΙ ΕΝΤ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
YouTube videos



patrasevents.gr

Σοκ- 17χρονος έκαψε ζωντανή την ανήλικη κοπέλα του


Αποτροπιασμό προκαλεί στην Ιταλία η δολοφονία μιας δεκαεξάχρονης κοπέλας από τον δεκαεπτάχρονο αρραβωνιαστικό της, στην νότια περιφέρεια της Καλαβρίας. Όπως ομολόγησε στους εισαγγελείς ο δράστης, πρώτα μαχαίρωσε την κοπέλα του με σουγιά , σε ερημική περιοχή έξω από την κωμόπολη Κοριλιάνο Κάλαμπρο και, στην συνέχεια, την περιέλουσε με βενζίνη και την πυρπόλησε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή, χωρίς η ίδια να μπορεί, πλέον, να αμυνθεί.
Ο δεκαεπτάχρονος μετέβη στην συνέχεια στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο και προσπάθησε να αποκρύψει την πραγματικότητα. Οι γιατροί, όμως, υποψιάστηκαν ότι είχε συμβεί κάτι το πολύ σοβαρό και ειδοποίησαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι εισαγγελείς, στο παρελθόν, ο ανήλικος είχε κάνει συχνά, σκηνές ζηλοτυπίας στην άτυχη κοπέλα, ενώ ακόμη και οι συγγενείς του είχαν συμβουλέψει την αρραβωνιαστικιά του να τον χωρίσει. Αυτό που, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, εντυπωσίασε βαθύτατα τους ανακριτές, είναι η ψυχρότητα, με την οποία αναγκάσθηκε, τελικά, να παραδεχθεί τις ευθύνες του.
Θα πρέπει να εξακριβωθεί αν πρόκειται για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, από την στιγμή που ο δολοφόνος έφερε μαζί του σουγιά, τον οποίο και χρησιμοποίησε αμέσως, μόλις άρχισε να διαπληκτίζεται με την κοπέλα. Αιτία του καυγά, που κατέληξε σε αποτρόπαιο έγκλημα, απ΄ ότι φαίνεται, οι αμοιβαίες συναναστροφές, σε μια σύντομη περίοδο κατά την οποία οι δύο έφηβοι είχαν χωρίσει.

http://www.koolnews.gr/

Το όργιο της παντρεμένης 45άρας με δύο Τούρκους!!! Σάλος στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας!!!


Ήθελε τον... Σουλεϊμάν (και την παρέα του) και την πάτησε για τα καλά. Περίμενε ότι η βραδιά θα της έμενε αξέχαστη και όντως έτσι έγινε. Όχι τόσο εξαιτίας των στιγμών ηδονής -δεν κακοπέρασε βέβαια- όσο των φωτογραφιών που διέρρευσαν και της έχουν κάνει κόλαση τη ζωή....

Εκείνη διάσημη κοσμική της Αθήνας με πολύ συχνή παρουσία στις στήλες των περιοδικών και πρόσφατα χωρισμένη με όχι και τόσο φιλικό τρόπο από τον «δυνατό» επιχειρηματία σύζυγό της - το διαζύγιό τους δεν έχει βγει ακόμη. Εντυπωσιακή μελαχρινή, γύρω στα 45, με γυμνασμένο κορμί και ατελείωτα πόδια, που σχεδόν πάντα επιλέγει κοντές φούστες που αναδεικνύουν το μεγάλο της... όπλο.

Σε ένα πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι με το σύζυγό της στην Κωνσταντινούπολη (το τελευταίο που έκαναν μαζί) εκείνη κατάλαβε ότι ο γάμος της ουσιαστικά είχε τελειώσει. Για τέσσερις ημέρες ο άντρας της ήταν συνεχώς σε ραντεβού και όταν επέστρεφε στο χλιδάτο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν δεν της έδινε καμία σημασία. Έτσι τουλάχιστον έλεγε εκείνη στα κοσμικά σαλόνια για το χωρισμό τους.

Το δεύτερο βράδυ στην Πόλη αποφάσισε να κάνει μια μικρή βόλτα και κατέληξε στο μπαρ του ξενοδοχείου για ένα ποτό. Τότε έγινε η μοιραία συνάντηση. Η πανέμορφη μελαχρινή είδε έναν άντρα ψηλό και γοητευτικό να την κοιτάζει επίμονα. Τα βλέμματά τους συναντήθηκαν κι εκείνος βλέποντας τα κάλλη της, χωρίς να διστάσει, σηκώθηκε από το τραπέζι του και πήγε προς το μέρος της. Της συστήθηκε ως επιχειρηματίας από τη Σμύρνη και κάθισε απέναντί της. Η συζήτηση μαζί του ήταν πολύ ευχάριστη κι εκείνη γοητεύθηκε από την πρώτη στιγμή. Λίγο το αλκοόλ, λίγο η ανεβασμένη διάθεση οι δυο τους βρέθηκαν στο δωμάτιό του για να... συνεχιστεί η βραδιά. Η πασίγνωστη κοσμική ενθουσιάστηκε από τη συμπεριφορά και τα προσόντα του μελαχρινού άντρα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο βράδυ.

Ο... επισκέπτης

Οι δυο τους βρέθηκαν με την ίδια διάθεση, όπως είχαν αποχωριστεί. Μόνο που αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε τόσος χρόνος για να βρεθούν και πάλι στο δωμάτιο. Αυτή τη φορά, όμως, υπήρχε και «επισκέπτης». Όταν άνοιξαν την πόρτα, η κοσμική κυρία αντίκρισε έναν δεύτερο άντρα ξαπλωμένο στο κρεβάτι, ο οποίος τους περίμενε. Εκείνη ξαφνιάστηκε και ο γυμνός άντρας συστήθηκε ως φίλος του μελαχρινού που είχε γνωρίσει την προηγούμενη νύχτα στο μπαρ του ξενοδοχείου. Ήταν, όμως, αργά...

Η κοσμική κυρία αφέθηκε στα χάδια των δύο αντρών, σαν να τους ήξερε χρόνια... Ήθελε να ζήσει αυτή την εμπειρία, αδιαφορώντας για το μετά. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη και δεν είχε σκοπό να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ήταν μία νύχτα-κόλαση! Οι αυτήκοες μάρτυρες των διπλανών δωματίων περιέγραψαν μια κατάσταση εκτός ελέγχου! Οι φωνές και τα βογκητά δεν άφησαν κανέναν να κοιμηθεί...

Από τότε όμως έχασε τον ύπνο της και η κοσμική κυρία, αφού το τουρκικό δίδυμο είχε... προνοήσει να τραβήξει φωτογραφίες από τις στιγμές πάθους.

Την επόμενη μέρα οι φωτογραφίες βρέθηκαν στα χέρια του άντρα της και το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο με το σύζυγο να θεωρεί δεδομένο ότι θα βγει υπέρ του το διαζύγιο.

http://www.newspistol.com/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger