Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νάντια Μπουλέ: Πέταξε τα ρούχα και φωτογραφήθηκε με εσώρουχα! (φωτό)

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013






Για πρώτη φορά η Νάντια Μπουλέ κάνει κάτι τολμηρό.

Φωτογράφηση με εσώρουχα με την ίδια να δείχνει πραγματικά πολύ όμορφη και πιο σέξι από ποτέ. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως όντως νιώθει όλο και πιο σέξι καθώς μεγαλώνει.

«Για μένα σέξι σημαίνει αυτοπεποίθηση» δήλωσε η ίδια και συνέχισε: «Νιώθω πιο έντονη τη θηλυκότητά μου όταν ετοιμάζομαι να βγω και φροντίζω τον εαυτό μου. Επίσης στις προσωπικές μου σχέσεις νιώθω πιο θηλυκό. Δεν το κουβαλάω όμως στην καθημερινότητά μου», δήλωσε στο περιοδικό «Esquire».

Όσο για το... σεξ η ίδια είπε: «Παλιά θεωρούσα ότι το σεξ είναι ασήμαντο, μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι είναι σημαντικό.»

Πηγή: .gossip-tv.gr

Nadja Bender: Την ανακάλυψαν στο facebook!


Για την ανοιξιάτικη έκδοση του περιοδικού «Dansk» φωτογραφήθηκε η Δανέζα Nadja Bender, η οποία ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ πριν από μερικά χρόνια όταν την ανακάλυψαν μέσω facebook.
Η Bender είναι 22 χρόνων, γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη και ανήκει στη νέα γενιά των μοντέλων. Η πιο δυνατή στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας της ήταν όταν «άνοιξε» το σόου των Alexander Wang και Rodarte στην εβδομάδα μόδας Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012 στη Νέα Υόρκη.

Η Bender είναι 1.80, δεν φοράει τίποτα άλλο εκτός από τζιν και ασχολείται με τη ζωγραφική, με ιδιαίτερη προτίμηση στα έργα του Henri Matisse. Το περιοδικό «Allure» του Δεκεμβρίου 2012 τη συμπεριέλαβε στις πιο σέξι γυναίκες.






ΠΑΟΚ: Με σελίδα στο Facebook ζητούν να φύγει ο Δώνης!


Μετά το 2-2 στο ντέρμπι με τον Άρη, αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν απαραίτητη την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο της ομάδας.


Μάλιστα, κάποιοι δημιούργησαν και σελίδα στο Facebook, με τίτλο "Διώξτε τον Δώνη και φέρτε έναν κανονικό προπονητή στον ΠΑΟΚ"!

"Το ερώτημα που θέτουμε σε κάθε αγωνιστική είναι πότε, επιτέλους θα ξυπνήσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,ώστε να πορευθεί με κανονικό προπονητή στον πάγκο της, όπως είχε παλιότερα τον Σάντος ή τον Μπόλονι" αναφέρεται χαρακτιστικά στη σελίδα.

Πηγή: seleo.gr


ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟ: Ελληνίδα ηθοποιός άνοιξε τα πόδια όσο πιο τέρμα μπορούσε


Τρέλανε μας κι άλλο μπορείς. Φώναζαν οι θεατρόφιλοι.

Ο λόγος για την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη. Μέρος του ρόλου της είναι και ο χορός.

Όταν την σήκωσε στον αέρα ο καβαλιέρος της, εκείνη άνοιξε τα πόδια όσο πιο τέρμα μπορούσε.

Τέτοιο σπαγκάτο ούτε ο θρύλος της ρυθμικής γυμναστικής Νάντια Κομανέτσι δεν θα μπορούσε να βγάλει.




ΠΗΓΗ: radar.gr

Ντοκουμέντο: Δείτε το τάμα της Αλίκης όταν έγινε μάνα! [φωτο]


Το τάμα της Αλίκης στον Άγιο Νικόλαο Ναυπακτίας 44 χρόνια πριν! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δυσκολεύτηκε να ...μείνει έγκυος. Όταν πια τα κατάφερε με την βοήθεια του μαιευτήρα- γυναικολόγου Νικόλαου Παπανικολάου, κινδύνευσε να χάσει το παιδί κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ''η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά''.

Ο Παπανικολάου διακόπτει τα γυρίσματα και την μεταφέρει εσπευσμένα στην Αθήνα. Με την βοήθεια του καταφέρνει να φέρει στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της Γιάννη. Σαν κάθε θνητή που δυσκολεύεται να γίνει μάνα, κάνει ένα τάμα στον Άγιο Νικόλαο Ναυπακτίας, γενέτειρα του γιατρού-σωτήρα της.

Στις 23 Αυγούστου του 1969, δυο μήνες μετά την γέννηση επισκέπτεται το χωριό Πλάτανος μαζί με τον γιατρό της, για να πραγματοποιήσει το τάμα της. Είναι ένα ολόχρυσο καντήλι που στο τελείωμα του έχει μια πλακέτα. Στην μια πλευρά γράφει 15-8-1969 και στην άλλη ''ευλαβής δωρεά Αλίκης Βουγιουκλάκη''

Η επίσκεψη της Αλίκης στο χωριό Πλάτανος συνοδεύτηκε από ολόκληρη φιέστα. Κορίτσια με παραδοσιακές φορεσιές την υποδέχτηκαν προσφέροντας της λουλούδια και η ίδια φωτογραφήθηκε μαζί τους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Μετά στο χωριό ακολούθησε γλέντι και η υπαίθρια προβολή στην πλατεία, της ταινίας της ''η Αλίκη στο ναυτικό''.
Στα χρόνια που ακολουθούν ,όλο και πιο λίγα είναι τα τάματα, όλο και πιο λίγα τα θαύματα, ο μύθος όμως της Αλίκης Βουγιουκλάκη συνεχίζεται πάντα ζωντανός!


queen.gr

Λιάγκας για στριπτίζ Κωστόπουλου: "Δεν του ζήτησε να το πετάξει έξω"!


Τα σχόλια του Πρωινό mou για το στριπτίζ που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην Δούκισσα Νομικού.

Η όμορφη Δούκισσα αιφνιδιάστηκε όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος έλυσε τη ζώνη του και ξεκούμπωσε το παντελόνι του μπροστά της κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Η κίνηση αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: "Είναι πολύ προκλητική η κίνηση που λύνει τη ζώνη και ξεκουμπώνει το φερμουάρ. Είναι κάτσε κάτω να σε απαυτώσω! Του ζήτησε στριπτίζ, δεν του ζήτησε να το πετάξει έξω"!

Δείτε το βίντεο:

http://www.zappit.gr

Ε. Μάλαμα: Ποια είναι η σέξυ αστυνομικός που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά!


Υποδύθηκε ένα ρόλο που θα ήθελαν να παίξουν πολλές Ελληνίδες και είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά σε ένα ξεχωριστό concept γεμάτο μυστήριο. Ο λόγος για την ηθοποιό Ελίνα Μάλαμα που βρέθηκε σε ρόλο σέξυ αστυνομικού και έκανε σωματικό έλεγχο στον γνωστό ερμηνευτή. 
 
Η όμορφη Ελίνα που πέρσι ενσάρκωνε το ρόλο της “Ναταλίας” στη σειρά “Είναι στιγμές” κλήθηκε να υποδυθεί ένα διαφορετικό ρόλο, που όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα” της άρεσε πολύ.
 
“Άρεσε σε όλους (σ.σ. η διαφήμιση) επειδή ήταν προϊόν καλού γούστου και είχε χιούμορ. Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη”, είπε και συμπλήρωσε: “Η διαφήμιση είναι πάντα λίγο επικίνδυνη για μας τους ηθοποιούς, αλλά από τη στιγμή που καλείσαι να κάνεις ένα φιλμάκι στο οποίο έχει ένα ρόλο και δεν είσαι ένα πρόσωπο που διαφημίζει ένα προϊόν, τότε είναι διαφορετικά”.
 
Πώς ένιωσε, όμως στο γύρισμα με τον Σάκη Ρουβά;
 
“Οπωσδήποτε υπήρχε μια αμηχανία, διότι κλήθηκα να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο τον οποίο δεν είχα συναντήσει ποτέ πριν στη ζωή μου. Και είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χιλιάδες μίλια πορείας πριν από εμένα. Υπήρχε αυτό το “τρακ της στιγμής”. Υπήρξε όμως πολύ ευγένεια από όλες τις πλευρές και τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε”, δήλωσε.
 
Τέλος, ποια είναι η γνώμη της για τον Σάκη;
 
“Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη λάμψη... Δεν χάνει τη λάμψη του όταν περπατά στο δρόμο, ούτως ή αλλιώς είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, λαμπερός και με φιλικό χαμόγελο. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει οικειότητα και ομολογώ ότι τον θαύμαζα πάντα – παρόλο που δεν υπήρξα Ρουβίτσα”.

http://www.tuned.gr

Μαρία Ηλιάκη: Η ατυχής αμακιγιάριστη έξοδος που μας άφησε άφωνους (pics)


Στα Studio Pro στο Πικέρμι έφτασε το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Ηλιάκη για να προετοιμαστεί να βγει στην εκπομπή της.Η παρουσιάστρια μας εξέπληξε -όχι και τόσο ευχάριστα- με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

Λευκές φόρμες, τουλάχιστον δύο νούμερα μεγαλύτερες από το δικό της. Χακί μπουφάν που φτάνει έως το γόνατο και χοντροκομμένα αθλητικά παπούτσια. Το σύνολο ολοκλήρωνε μια ακριβή δερμάτινη τσάντα. Η Μαρία δεν φορούσε καθόλου μακιγιάζ και δεν είναι εκεί το πρόβλημα, αφού είναι μικρή ακόμη και πολύ όμορφη άβαφη. Το πρόβλημα είναι που "χώθηκε" μέσα σε αυτά τα φαρδιά αθλητικά ρούχα και έμοιζε με "χιονάνθρωπο".

Δεν θέλουμε να προβούμε στην απονομή τσιρκολικίου, είμαστε σίγουροι πως πρόκειται απλώς για μία ατυχή στυλιστική στιγμή.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!



Πηγή: fthis.gr

Ανέκδοτο: Ο μαμάκιας


Είναι ένας τύπος, εντελώς μαμάκιας, κολλημένος δηλαδή με τη μάνα του…

Και κάποια στιγμή αποφασίζει να παντρευτεί.

Η γυναίκα του, του μαγειρεύει, και όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο και δοκιμάζει το φαγητό λέει:
- Καλό το φαγητό που μαγείρεψες, γυναίκα, αλλά της μαμάς είναι καλύτερο!
Η γυναίκα του σιδερώνει αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:
- Καλά σιδερώνεις, γυναίκα, αλλά η μαμά μου τα ρούχα τα κολλάριζε!
Η γυναίκα του συγυρίζει το σπίτι αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:
- Ωραία έχεις τακτοποιήσει το σπίτι, αλλά η μαμά μου όταν συγύριζε το διακοσμούσε κιόλας…!
Τα παίρνει κι η γυναίκα του μια μέρα, και πάει σε ένα μαγαζί και αγοράζει κάτι σέξι μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες, στριγκ κ.λ.π. Σκέφτεται, θα τα φορέσω, θα ανάψω κεριά, θα βάλω απαλή μουσική και θα τον περιμένω. Τι στο καλό, θα την ξεχάσει τουλάχιστον για απόψε τη μάνα του…
Με το που γυρίζει ο τύπος από το γραφείο βλέπει τα φώτα στο σπίτι κλειστά, και τη γυναίκα του με τα μαύρα εσώρουχα και τρελαίνεται….
- Γιατί φοράς μαύρα;;; Έπαθε τίποτα η μάνα μου;;;!!!!

Ντιτρού: Αποφυλακίζεται ο ψυχοπαθής παιδόφιλος βιαστής του Βελγίου!



Στα χέρια του βρήκαν φρικτό θάνατο τέσσερα κορίτσια. Έμειναν εγκλωβισμένα στο κελί που είχε δημιουργήσει στο υπόγειο του σπιτιού του. Τα βασάνισε, τα βίασε και σκότωσε τα τέσσερα από τα έξι μικρά κορίτσια που, για κακή τους τύχη, βρέθηκαν στο δρόμο του.
Είναι ο μεγαλύτερος παιδόφιλος στην ιστορία του Βελγίου. Ο Μαρκ Ντιτρού, συγκλόνισε το σύνολο της ανθρωπότητας με τις πράξεις του, τις οποίες και πραγματοποίησε κατά τη δεκαετία του 1990.
Για πρώτη φορά συνελήφθη το 1996 και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη τον Ιούνιο του 2004, για απαγωγή, βιασμό και βασανισμό έξι νεαρών κοριτσιών στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Τα τέσσερα από αυτά βρήκαν φρικτό θάνατο στα χέρια του.
Λίγο μετά τη σύλληψή του, το 1996, δύο κορίτσια που βρίσκονταν στην εφηβεία, βρέθηκαν ζωντανά σε ένα από ειδικά κελιά που είχε δημιουργήσει ο ίδιος, στο υπόγειο του σπιτιού του.
Μάλιστα, η πρώην σύζυγός του, Μισέλ Μαρτίν, λειτουργούσε ως συνεργός του, αφήνοντας δύο από τα κορίτσια να πεθάνουν της πείνας όσο εκείνος βρισκόταν υπό κράτηση. Η καταδίκη της ήταν η φυλάκιση 30 ετών για εγκλήματα, μεταξύ άλλων και με την κατηγορία της απαγωγής, το 2004. Όμως, η ίδια αφέθηκε ελεύθερη, μόλις πέρυσι, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις που υπήρξαν μέσω εκδηλώσεων από τους πολίτες του Βελγίου.
Τώρα, μένει μαζί με τις καλόγριες σε μοναστήρι της περιοχής Μαλόν, στο οποίο και οι χωρικοί έγιναν έξαλλοι όταν έμαθαν πως καταφθάνει και την «υποδέχτηκαν» με μαζική διαδήλωση.
Το πόσο συγκλόνισε η συγκεκριμένη υπόθεση την κοινωνία του Βελγίου, φαίνεται, από το εξής χαρακτηριστικό: Το περισσότερο από το 1/3 των Βέλγων που είχαν το επώνυμο «Ντιτρού», έσπευσαν να το αλλάξουν!
Αυτό όμως, δεν φαίνεται να έχει παίξει κανένα ρόλο για την πολιτεία της χώρας, αφού σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο του Βελγίου, ο Ντιτρού, έχει μεγάλη πιθανότητα να αφεθεί ελεύθερος, καθώς έχει εκτίσει το 1/3 της ποινής του, λαμβάνοντας υπόψη πως σε όλα αυτά τα εννέα χρόνια της κράτησής του, έδειξε καλή διαγωγή και συνέπεια.

Η Μισέλ Μαρτίν, πρώην σύζυγος του Ντιτρού, η οποία λειτουργούσε ως συνεργός του.
Με νόμιμο αίτημά του, εκείνος και ο δικηγόρος του ζητούν πια την αποφυλάκιση του, το οποίο αναμένεται να εκδικαστεί αυτές τις μέρες, εν μέσω των μεγάλων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που ξεκίνησαν με το άκουσμα της είδησης.
Οι γονείς το κοριτσιών που έπεσαν θύματα βιασμού από τον 57χρονο σήμερα Ντιτρού, έχουν ήδη δημοσιοποιήσει τις ενστάσεις τους και αναμένεται να φτάσουν μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.
Οι φόβοι που εκφράζονται από τη μεριά τους είναι, πως αν αυτός ο άνθρωπος αποκτήσει και πάλι την ελευθερία του, θα μπορέσει να διαπράξει περαιτέρω εγκλήματα, ή θα προσπαθήσει να το σκάσει από τη χώρα.
Έξαλλου, ο πρότερος βίος του δεν είναι διόλου καλός. Το 1998, έξι χρόνια πριν από τη δίκη του, ο Ντιτρού, είχε μεταφερθεί από τη φυλακή χωρίς τις χειροπέδες, καταφέρνοντας έτσι να εξουδετερώσει έναν φρουρό και να του αρπάξει το όπλο. Στη συνέχεια, κρύφτηκε σε δάσος της περιοχής για ώρες μέχρι τη στιγμή που ένας δασοφύλακας τον είδε και τον αναγνώρισε, με αποτέλεσμα να καλέσει τις αρχές και να τον (ξανά ) συλλάβουν.

http://www.koolnews.gr

Σάλος στην Αγγλία με την παντρεμένη που έκανε σεξ με τον φίλο της μπροστά στο 3χρονο αγοράκι της!


Η "στοργική" μαμά΄από το Leeds εκμεταλλεύτηκε, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, την απουσία του γιατρού συζύγου της στην πατρίδα τους για να απολαύσει στιγμές καυτού σεξ με τον παράνομο δεσμό της. Το σοκαριστικό φυσικά δεν είναι αυτό. Είναι το γεγονός ότι δεν δίστασε να κάνει σεξ μπροστά στο πραγματικά συγχυσμένο από το θέαμα αγοράκι της το οποίο φαίνεται στο βίντεο να την φωνάζει κατ' επανάληψη με πανικό στη φωνή και το βλέμμα του κι εκείνη να το αγνοεί πλήρως συνεχίζοντας ενανόχλητη τη σεξουαλική πράξη. Ήταν ο παράνομος δεσμός της αυτός που διέρρευσε το σοκαριστικό βίντεο στο διαδίκτυο, προσέχοντας συστηματικά κατά την διάρκεια της λήψης να μην φαίνεται ο ίδιος πουθενά και όπως γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ πρόκειται για έναν νεαρό που συνηθίζει να εκθέτει με αυτόν τον τρόπο παντρεμένες γυναίκες. Το θέμα όμως εδώ δεν είναι μια απλή απιστία αλλά το αν οι αρμόδιες αρχές της Βρετανίας αποφανθούν πως το 3χρονο αγοράκι υπέστη ουσιαστικά κακοποίηση από την ανεύθυνη συμπεριφορά της μητέρας του και απαγγείλουν κατηγορίες εις βάρος της.


http://www.dete.gr

Απίστευτο: Δικέφαλο φίδι αλμπίνος αξίας 25.000 δολαρίων!!! (φωτο)


Ένα σπάνιο δικέφαλο φίδι αλμίνος Ονδούρας γεννήθηκε σε ένα θάλαμο επώασης στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα από τον βιολόγο Ντάνιελ Πάρκερ.

Το φίδι καταναλώνει το γεύμα του με τον τυπικό ελικοειδή τρόπο, εκτός από… το επιπλέον κεφάλι που παρακολουθεί το άλλο κεφάλι να επιτελεί την διαδικασία.



Ο Πάρκερ, ενθουσιώσης συλλέκτης φιδιών, ανακοίνωσε επίσης ότι έβαλε το σπάνιο πλάσμα προς πώληση – στο επιβλητικό ποσό των 25.000 δολαρίων, δηλαδή 12.500 δολάρια για κάθε κεφάλι.

Αποκάλυψη στα Τρίκαλα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ το Πανελλήνιο!!!



Μεγάλος ντόρος γίνεται από την περασμένη βδομάδα σε χωριό του νέου δήμου Τρικκαίων, όπου διαπράχτηκε βιασμός ενός 25χρονου, άτομο με ειδικές ανάγκες, από έναν 50χρονο.

Ο 25χρονος εκτός που είναι άτομο των ΑΜΕΑ, είναι... μέλος πολύ φτωχής οικογένειας. Ήδη ο 50χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος σήμερα από την περασμένη βδομάδα, με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση από τη χώρα. 

Η μικρή κοινωνία του χωριού είναι ανάστατη από τη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα και κανένας φυσικά δεν θέλει να μιλήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr την καταγγελία έκανε ο ίδιος ο 25χρονος μαζί με τον πατέρα του.

trikalaola.gr

Κάνε το τεστ: Είσαι ή όχι τεμπέλης τελικά;


Σύμφωνα με έρευνες υπάρχουν περίπου 5382427432 τεμπέληδες...


Επίσης, σύμφωνα με έρευνες ανήκεις κι εσύ σ' αυτούς, επειδή δεν διάβασες τον αριθμό.

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία που θέλει να κάψει!!!


Είναι μια γυναίκα εντυπωσιακή. Μια γυναίκα όμως που έχει εκθέσει την ζωή της πολύ στα φώτα και στους φωτογράφους. Για κάποιους αυτό συνιστά τρικ  Επικοινωνιακό. Για κάποιους άλλους υπερβολή. Όπως και να χει όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν και άτυχες στιγμές. Μια από αυτές η Ελένη δε μπορεί να ξεχάσει. Να το θέσω διαφορετικά…δε θέλει να υπάρχει. Και αναφέρομαι σε μια έξοδο με τον Γιάννη Λάτσιο. Τότε που αποφάσισε να φορέσει το ρούχο που βλέπετε στη φωτογραφία. Χωρίς στηθόδεσμο. Και να ταν μόνο το πλούσιο αν και πλαστικό στήθος; Κάτι γίνεται σε αυτή τη φωτογραφία και με τα δόντια!  Λογικό η Ελένη να βγάζει σπυριά με την φωτογραφία…όταν μετά από αυτή ακολούθησαν τόσες «ιδανικές» λήψεις ε;



nassos blog


Σάλος από Σαουδάραβα κληρικό που προτείνει μπούργκα για νεογέννητα μωρά


Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση Σαουδάραβα κληρικού οποίος συμβουλεύει τους γονείς να φορούν μπούργκα στις κόρες του από την ημέρα της γέννησής τους.
Ο σεΐχης Αμπντουλάχ Νταούντ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας και πρότεινε να καλύπτονται τα βρέφη από την κορυφή ως τα νύχια καθώς με αυτό τον τρόπο «προστατεύονται από την παιδεραστία και την κακοποίηση», ενώ στην προσπάθεια να ενισχύσει το απάνθρωπο επιχείρημά του επικαλέστηκε ιατρικές και αστυνομικές πηγές αναφορικά με περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης βρεφών στη χώρα.
Οι παρανοϊκές απόψεις του κληρικού δημιούργησαν κύμα αντιδράσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, νομικοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν τους πολίτες να μην λάβουν υπόψη τους τους προφορικούς κανόνες από ερμηνείες κληρικών πάνω στο Κοράνι.
Σημειώνεται ότι για να ισχύσουν οι εντολές ενός θρησκευτικού ηγέτη θα πρέπει να ενσωματωθούν στο νομικό καθεστώς της χώρας.


http://www.iefimerida.gr

Ο Σούπερμαν υπάρχει και είναι στη Ρωσία [βίντεο]



Στις πολικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Ρωσία, ένας οδηγός κόλλησε με το αμάξι του πάνω στις ράγες του τρένου κι ενώ προσπαθούσε απεγνωσμένα να ξεφύγει από αυτό το επικίνδυνο σημείο εμφανίστηκε ο... Σούπερμαν και έδωσε τη λύση.
Παρακολουθήστε τον τύπο με την υπεράνθρωπη δύναμη, να σηκώνει το αμάξι με τα δύο του χέρια και να απεγκλωβίζει τον άτυχο οδηγό.
Βέβαια δεν φορούσε την κλασσική στολή του Σούπερμαν, αλλά μερικές φορές ο Κλάρκ Κέντ ενδέχεται να μην προλαβαίνει να... αλλάξει.



http://www.iefimerida.gr

Εξαναγκάστηκε σε σεξ για να μην πληρώσει πρόστιμο!


Το θύμα «σέρνει» στα δικαστήρια την επίορκη εφοριακό
Αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Eugene του Όρεγκον στην Αμερική κατέθεσε ο 40χρονος Vincent Burroughs εναντίον της εφοριακού Dora Abrahamson.
Ο λόγος; Τον εξανάγκασε να κάνουν σεξ προκειμένου να μην πληρώσει πρόστιμο σε τυχόν έλεγχο που θα του γινόταν στα φορολογικά του βιβλία.
Σύμφωνα με την αγωγή όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2011 όταν η εφοριακός πήγε να ελέγξει φορολογικά τον 40χρονο. Η Abrahamson άρχισε να τον «πολιορκεί» χωρίς ενδοιασμούς και να του στέλνει προκλητικά μηνύματα, στα οποία απεικονιζόταν μόνο με τα άκρως... απαραίτητα!
Ο 40χρονος αρχικά την αγνόησε μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο σπίτι του και απαίτησε να της κάνει σεξ. Σύμφωνα με την αγωγή ο 40χρονος αναγκάστηκε να κάνει σεξ με την εφοριακό, ενώ ο εκπρόσωπος της εφορίας Richard Panick δεν σχολίασε την αγωγή του 40χρονου.

Ροζ σκάνδαλα της πολιτικής σκηνής που συγκλόνισαν το παγκόσμιο κοινό



Πίσω από τη λάμψη και τα φώτα από τα φλας που θαμπώνουν το παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα κρύβονται σκοτεινά μυστικά, συνωμοσίες και πάθη που συχνά βγαίνουν στην επιφάνεια με ολέθρια αποτελέσματα: Ακολουθούν τα μεγαλύτερα ροζ πολιτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν την υφήλιο.
Τζον Φίτζεραλντ Κένεντι – Μέριλιν Μονρόε
Οι φήμες για τη σχέση της καυτής σταρ με την οικογένεια Κένεντι οργίαζαν την δεκαετία του '50. Οι φήμες έλεγαν ότι η Μέριλιν διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι, αλλά και με τον αδελφό του και πρόεδρο της Αμερικής Τζον Φίτζεραλντ Κένεντι. Ωστόσο οι φήμες αυξήθηκαν μετά τον μυστηριώδη θάνατο της Μέριλιν, αφού η φίλη της Τζιάν Κάρμεν και ο πρώην σύζυγός της Τζο Ντιμάτζιο ισχυρίζονται ότι κρύβονται οι Κένεντι πίσω από τον θάνατό της.

Τζον Προφούμο – Κριστίνα Κέλερ
Ο υπουργός άμυνας της Αγγλίας το 1961, Τζον Προφούμο γνωρίζει και ερωτεύεται την αρτίστα Κριστίνα Κέλερ, η οποία όμως είχε δεσμό με τον γνωστό Ρώσο κατάσκοπο, υπάλληλο του σοβιετικού προξενείου στο Λονδίνο. Ο ίδιος σύντομα διέκοψε τη σχέση τους, ωστόσο η είδηση δεν άργησε να μαθευτεί προκαλώντας τεράστιο σκάνδαλο εν μέσω ψυχρού πολέμου.

Πρίγκιπας Κάρολος – Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
Σόι πάει το βασίλειο και ο πρίγκιπας Χάρι είχε γονίδια να πάρει, ώστε να γίνει πρωταγωνιστής σε σκάνδαλα και εξώφυλλο στη Sun. Πρωτεργάτης των σκανδάλων του Μπάκινγκχαμ, ο πατέρας του Πρίγκιπας Κάρολος διατηρούσε επί 33 χρόνια παράνομο δεσμό με την Καμίλα την οποία και παντρεύτηκε μετά το θάνατο της Νταϊάνα.

Μπιλ Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι
Το διασημότερο ροζ σκάνδαλο της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής με πρωταγωνιστή τον τότε πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον και την υπάλληλο του Λευκού Οίκου Μόνικα Λεβίνσκι. Από το Νοέμβριο του 1995 μέχρι τον Μάρτιο του 1997, ο Κλίντον βρισκόταν ερωτικά μαζί της στο «οβάλ γραφείο», ωστόσο το ειδύλλιο δεν έμεινε για πολύ κρυφό, αφού ήρθε στο φως το 1998 με αφορμή την υπόθεση της Πόλα Τζόουνς, που μήνυσε τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση. Στην ιστορία επίσης (και ως στοιχείο επιβεβαίωσης των σχέσεών τους) έμεινε ο, διάσημος πια, λεκές στο φόρεμα της Μόνικα

Αικατερίνη της Ρωσίας: ένα σκάνδαλο από τα παλιά.
Αν νομίζατε ότι τα σκάνδαλα είναι προνόμιο της σύγχρονης πολιτικής σκηνής γελιέστε. Η διασημότερη ιστορία σκανδάλων χάνεται στα βάθη του χρόνου φωλιάζει στην τσαρική Ρωσία το 1762 με πρωταγωνίστρια την Τσαρίνα Αικατερίνη. Στα 34 χρόνια της βασιλείας της, είχε πραγματικά αμέτρητους εραστές τους οποίους απροκάλυπτα προβίβαζε σε πολιτικά αξιώματα. Οι περίεργες φήμες δεν την άφησαν ούτε μετά θάνατον, αφού οι φήμες αναφέρουν, ότι πέθανε όταν την πλάκωσε ένα άλογο κατά τη διάρκεια κτηνοβασίας. Στην πραγματικότητα όμως και όπως έχει καταγραφεί ιστορικά, ο θάνατός της προήλθε από εγκεφαλικό. Τώρα από τι προήλθε το εγκεφαλικό, μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ...


http://www.iefimerida.gr


Leshan Giant Buddha: Το μεγαλύτερο άγαλμα Βούδα στον κόσμο! (φώτο)


Ο Leshan Giant Buddha είναι ένα άγαλμα σε καθιστή στάση. Ο Βούδας βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης Leshan στην επαρχία Sichuan, στη συμβολή τριών ποταμών. Τον Δεκέμβριο του 1996 το άγαλμα συμπεριλήφθηκε από την UNESCO στον κατάλογο των τόπων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Ξεκίνησε το έτος 713 κατά τη δυναστεία των Τανγκ , και τελείωσε το έτος 803, το άγαλμα πήρε πάνω από 90 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, χιλιάδες εργαζόμενοι συμμετείχαν στην ολοκλήρωση του. Ως το μεγαλύτερο λαξευμένο σε πέτρα άγαλμα στον κόσμο εμφανίζεται στην ποίηση, στο τραγούδι και στην ιστορία.


Ο Βούδας ατενίζοντας το ποτάμι έχει συμμετρική στάση του σώματος και η εμφάνιση του φανερώνει την ηρεμία του. Είναι 71 μέτρα ψηλός, και έχει 8,3 μέτρα μήκος δάκτυλα ποδιών.


Ήταν ένας μοναχός που ονομάζονταν Hai Tong, που ξεκίνησε το έργο. Σκοπός του αγάλματος ήταν η ασφάλεια του πολύπαθου πληθυσμού των ανθρώπων που διαβίωναν γύρω από τη συμβολή των τριών ποταμών. Τα ορμητικά νερά συχνά δημιουργούσαν τα ατυχήματα στις βάρκες και οι άνθρωποι πίστευαν ότι για τις καταστροφές ευθύνονταν η παρουσία του πνεύματος του νερού. Έτσι Hai Tong αποφάσισε να χαράξει ένα άγαλμα δίπλα στον ποταμό σκεπτόμενος  ότι ο Βούδας θα ελέγξει το πνεύμα του νερού. Εκτός αυτού, οι πέτρες που θα πέφτανε κκατά την κατασκευή του θα μείωναν εκεί την ορμή του νερού. Μετά από εράνους 20 χρόνων μαζεύτηκαν τελικά αρκετά χρήματα για το σχέδιο. Όταν ορισμένοι τοπικοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν σχέδια να αρπάξουν αυτό το δελεαστικό ποσό των χρημάτων, ο Hai Tong δήλωσε ότι θα μπορούσαν να πάρουν το βολβό του ματιού του, αλλά όχι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για το Βούδα. Τότε πραγματικά ο  Hai Tong έβγαλε το μάτι του και οι στρατιώτες έτρεξαν μακρυά φοβισμένοι. Το έργο ήτανε στη μέση όταν Hai Tong πέθανε και δύο από τους μαθητές του το συνέχισαν.Μετά από συνολικά σκληρή δουλειά 90 χρόνων, το έργο ολοκληρώθηκε.



Η γοητεία του Βούδα δεν έγκειται μόνο στο μέγεθος του αλλά και στην αρχιτεκτονική τέχνη του.  Υψηλή αρχιτεκτονική είναι το σύστημα αποχέτευσης του. Το σύστημα αυτό αποτελείται από κάποιες κρυφές υδρορροές και κανάλια, διάσπαρτα στο κεφάλι και στους βραχίονες, πίσω από τα αυτιά και στα ρούχα. Αυτό το σύστημα, το οποίο βοηθά να εκτοπιστεί το νερό της βροχής και να κρατήσει το εσωτερικό μέρος του αγάλματος ξηρό, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία του Βούδα. Το ζευγάρι των αυτιών, το κάθε ένα επτά μέτρα, είναι κατασκευασμένο από ξύλο και είναι διακοσμημένο με λάσπη στην επιφάνεια. Για τεχνίτες πριν από χιλιάδες χρόνια, δεν ήταν εύκολο να να γίνει αυτό στο κεφάλι πέτρα.



Έχοντας μια τόσο μακρά ιστορία και τέτοια παγκόσμια φήμη, η ανακαίνιση του Βούδα έγινε με μεγάλη προσοχή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του. Ο Βούδας είχε σχεδόν καταστραφεί από διάβρωση λόγω του αέρα και τη βροχής πριν από το 1963, όταν η κινεζική κυβέρνηση άρχισε τις εργασίες επισκευής. Προς το παρόν, οι εργασίες συντήρησης είναι σε εξέλιξη σύμφωνα με τις οδηγίες των εμπειρογνωμόνων της UNESCO.












http://to-palouki.blogspot.gr/2013/02/leshan-giant-buddha.html

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger