Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ναταλι Θανου... μια ολογυμνη σειρηνα στο Αιγαιο.! (sexy φωτο)

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012


Μπορεί μία φωτιά να ανάψει στην θάλασσα..?ΝΑΙ.! Όταν μιλώντας για φωτιά εννοούμε το ολόγυμνο κορμί της εκρηκτικής Νάταλι Θάνου... Απολαύστε την....




http://topeiraxtiri.blogspot.gr

«Θελω να γινω πορνοσταρ» δηλωνει κορη διασημου ηθοποιου και παιρνει μερος σε πορνοταινια!



«Το να παίξω σε μια ερωτική ταινία για ενήλικες δεν είναι κάτι το σημαντικό για μένα. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Δεν παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ».


Τάδε έφη η Μοντάνα Φισμπερν, η κόρη του διάσημου ηθοποιού Λόρενς Φισμπερν που έγινε γνωστός για τους ρόλους του στην τριλογία του Matrix αλλά και στο CSI Las Vegas. 

H 19χρονη κόρη του πάντως δεν φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει ακριβώς τα κινηματογραφικά βήματα του διάσημου μπαμπά της, καθώς προτιμά όπως δήλωσε στο People.com να γίνει πορνοστάρ. Ξεκίνησε την καριέρα της με έναν ρόλο σε ταινία αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους, και τώρα ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη παραγωγή πορνό με την ίδια ως πρωταγωνίστρια, από τηνVivid Entertainment.









Στα 44 της η Jennifer Lopez πιο σεξι απο ποτε!


Μια αποκαλυψη καθε φορα που ανεβαινει στη σκηνη

Είναι 44 ετών, μητέρα δύο παιδιών και όταν ανεβαίνει στη σκηνή η ενέργειά της ξεχειλίζει. Ο λόγος φυσικά γα την Jennifer Lopez που τραγούδησε στο Anaheim της Καλιφόρνια κι όλοι έτριβαν τα μάτια τους. Βέβαια, κατά γενική ομολογία, βοηθάει σε αυτό και ο αγαπημένος της Casper Smart που την κάνει να... ξανανιώνει δίπλα του. 

Η τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό με τη φωνή της αλλά και με τις χορευτικές της ικανότητες ενώ τα βλέμματα έκλεψε και η άψογη σιλουέτα της που αναδεικνυόταν μέσα από την ολόσωμη φόρμα της. 

Η JLO που ολοκληρώνει την περιοδεία της με τον Enrique Iglesias, εντυπωσιάζει κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή και όλοι έχουν να λένε για την ενέργειά της αλλά και το αστείρευτο το πάθος της για τη δουλειά της. 


 

 

 






Τα καυτα μπικινι της Ελεονορας Μελετη και τα εκατονταδες Like



Δύο φωτογραφίες αρκούν για να σε κάνουν να παραμιλάς. Πόσο μάλλον όταν απεικονίζουν την Ελεονώρα Μελέτη να φορά τα άκρως απαραίτητα. Τη σέξι διάθεση και το μπικίνι της.



Δες τι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και μείνε στήλη άλατος.


Η Ελεονώρα Μελέτη εκτός από έξυπνο μυαλό, έχει κι έξυπνο κορμί. Γι’ αυτό μελέτη γρήγορα πριν σε πιάσει αδιάβαστο…

30 ψεματα που μου ειπαν τα γυναικεια περιοδικα

Οι ίδιες οι γυναίκες γνωρίζουν καλά πως κατά καιρούς τα αγαπημένα τους έντυπα γράφουν μπούρδες ολκής σχετικά με το αντρικό φύλο. Τις πιστεύουν γιατί τις συμφέρει να τις πιστεύουν. Μια αναγνώστρια εξομολογείται.

Αν διαβάζεις αρκετό καιρό ONEMAN ξέρεις πως είμαι αυτή η ενοχλητική συντάκτρια που έχει άποψη για όλα: από το αν πρέπει να κάνεις σεξ στο bachelor party σου και τα σημάδια πως η γκόμενα πραγματικά σε γουστάρει, μέχρι το πως να την φέρεις σε οργασμό και γιατί δεν πρέπει να φέρεσαι στο κρεβάτι σαν να είσαι πορνοστάρ. Κάτω από αυτά τα άρθρα κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορα επικριτικά σχόλια (καλοδεχούμενα - γι’ αυτό υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού άλλωστε), με ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ να είναι το “αυτές τις βλακείες τις γράφουν τα γυναικεία περιοδικά”. Που ξέρεις, όμως, φίλε αναγνώστη του ONΕMAN τι είδους βλακείες γράφουν τα γυναικεία περιοδικά; Τα διαβάζεις; Γιατί εγώ τα διαβάζω, εδώ και πολλά χρόνια. Και πλέον είμαι σε θέση να ξεχωρίσω ποια από τα κείμενα που δημοσιεύονται είναι καλογραμμένα και ειλικρινή, κείμενα που απευθύνονται σε έξυπνα κορίτσια (ναι, υπάρχουν και τέτοια) και ποια είναι αναμάσημα παγιωμένων στερεότυπων που ουδεμία σχέση έχουν με την αληθινή ζωή εκεί έξω. Και για να μην μπεις στον κόπο (τα έξοδα και την ξεφτίλα) να αγοράσεις ένα περιοδικό με ροζ γράμματα στο εξώφυλλο, το έκανα εγώ για σένα. Μάζεψα τη enfant gâté των γυναικείων εγχειρίδιων και έφτιαξα μια λίστα με 30 κλισέ που, έξω από τον ιλουστρασιόν κόσμο των περιοδικών, διαψεύδονται περίτρανα. Έτσι, για να επανορθώσω για το τελευταίο μου άρθρο που υπονοούσε πως ίσως κάνεις κακό σεξ.
    
Όλα όσα μου έμαθαν λάθος τα γυναικεία περιοδικά
1. Δεν είστε όλοι ευγνώμονες αν σας ξυπνήσουμε με στοματικό σεξ. Μερικές φορές προτιμάτε να σας φτιάξουμε καφέ και να φύγετε τρέχοντας για δουλειά.

2. Δεν έχουμε καλύτερη μνήμη από εσάς. Απλά εσείς συγκρατείτε μονάχα τις πληροφορίες που θεωρείτε σημαντικές. Η επέτειός μας προφανώς δεν είναι μια από αυτές.

3. Ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα δεν είναι αρκετό για να σας ανάψουμε. Ένα σέξι κορμί ακόμη και μέσα στα πιο ασέξουαλ εσώρουχα, είναι.

4. Δεν είστε 24/7 διαθέσιμοι για σεξ. Υπάρχουν μέρες που θα θέλατε πολύ να υποκριθείτε εσείς πως έχετε πονοκέφαλο (αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται – όποιος έχει το πέος ορίζει το αν θα γίνει σεξ ή όχι)


5. Κεριά στο μπάνιο, χαμηλός φωτισμός και αρωματικά αφρόλουτρα δεν έφτιαξαν ποτέ κανέναν σας. Αλλά δεν σας χάλασαν κιόλας, οπότε μας αφήνετε να πιστεύουμε πως τα θεωρείτε τρομερά πρωτότυπες εκπλήξεις.

6. Δεν είστε απόγονοι των Οστρογότθων και δεν ψοφάτε όλοι για ζεστή μπριζόλα και κρύα μπύρα. Μερικοί γουστάρετε περισσότερο κρύο sushi και ζεστό σάκε.

7. Ναι, είστε σωματικοί ισχυρότεροι από εμάς, αλλά τι να το κάνεις; Οι μισοί κρυώνετε να μπείτε στη θάλασσα.

8. Δεν είστε όλοι τέρατα ακαταστασίας. Κάποιοι αδειάζετε στωικά τα τασάκια που εμείς γεμίζουμε με βαμβάκια με ασετόν.

9. Δεν είστε ετοιμοπόλεμοι να σαπίσετε στο ξύλο οποιονδήποτε καραγκιόζη μας γλυκοκοιτάζει. Ξέρετε πως δεν αξίζει τον κόπο, αλλά ψευτο-αγριεύετε για να υπερασπίσετε την τιμή σας.

10. Η περιοχή πίσω από τη βάση του πέους, ανάμεσα στους όρχεις και στον πρωκτό δεν είναι “το μυστικό σημείο ατελείωτης ηδονής κάθε άντρα".


11. Το κόκκινο κραγιόν δεν ταιριάζει σε όλες μας. Μερικές μοιάζουμε με ανήλικες βιετναμέζες πόρνες. Όχι πως αυτό σας ξενερώνει απαραίτητα.

12. Ένα σέξι μήνυμα την ώρα που είστε πηγμένοι στο γραφείο μάλλον δεν θα σας κρατήσει αναμμένους μέχρι να βρεθούμε το βράδυ.

13. Αν δεν κάνουμε σεξ στο πρώτο ραντεβού αλλά στο δεύτερο, δεν μας περνάτε για δύσκολες. Μας περνάτε για εύκολες που θέλουν να το παίξουν δύσκολες μέχρι το δεύτερο ραντεβού.

14. Στη συντριπτική σας πλειοψηφία, δεν έχετε «προβλήματα συναισθηματικής δέσμευσης». Απλά δεν έχετε βρει εκείνη που ψάχνετε.

15. Όταν μας χωρίζετε, πράγματι, δεν θα ξαναβρείτε κάποια σαν εμάς. Αλλά αυτός είναι και ο σκοπός - αλλιώς δεν θα μας χωρίζατε.

16. Δεν προτιμάτε πάντα να δείτε μπάλα. Προτιμάτε να δείτε μπάλα αντί για ένα βαρετό συμβατικό ραντεβού με εμάς.

17. Στη θέα μιας επιτυχημένης γυναίκας, δεν κομπλεξάρεστε όλοι. Μόνο οι πολύ αποτυχημένοι.

18. Το σεξ μετά από ένα χοντρό τσακωμό δεν είναι υπέροχο – συνήθως είναι ανύπαρκτο.

19. Οι κολλητοί σας δεν σας παρασέρνουν σε αταξίες. Είναι όμως ένα καλό άλλοθι.


20. Δεν φαντασιώνεστε όλοι τις αδερφές μας. Γιατί δεν έχουμε όλες σέξι γκομενάρες για αδελφές.

21. Δεν υπάρχουν «28 νέες καυτές στάσεις στο σεξ». Τρεις - τέσσερις βασικές υπάρχουν, με καμιά πενηνταριά παραλλαγές που εξαντλήσαμε γύρω στα 22 μας.

22. Δεν έχετε όλοι γαμάτο αντρικό μεταβολισμό. Μαζί τα φάγαμε, μαζί παχύναμε.

23. Η μοναδική περίπτωση ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια να σας κάνουν να τρέχετε από πίσω μας είναι άμα σαβουριαστούμε στην κατηφόρα.

24. Ένα αισθησιακό μασάζ δεν ξυπνάει τον πόθο, συνήθως κοιμίζει αυτόν που το δέχεται.

25. Δεν έχετε όλοι οιδιπόδειο σύνδρομο με τη μάνα σας. Οι περισσότεροι δεν αντέχετε να της μιλάτε πάνω από 30’’ στο τηλέφωνο.


26. Δεν γουστάρετε σαν τρελοί extreme sports και αθλοπαιδιές, στα όποια εμείς υποτίθεται πως ακολουθούμε υπομονετικά. Οι περισσότεροι θεωρείτε άθλο να πάτε από τον καναπέ στο ψυγείο.

27. Φαινόμαστε πιο πονηρές από εσάς γιατί καταναλώνουμε περισσότερο χρόνο, ενέργεια και φαιά ουσία απ' ό,τι εσείς στο να καταστρώνουμε σχέδια.

28. Δεν σας αποστομώνουμε με τα τρομερά μας επιχειρήματα και το σύνθετο τρόπο σκέψης μας. Απλά βαριέστε να τσακωθείτε. 

29. Δεν έχουμε όλες "αλάνθαστη γυναικεία διαίσθηση". Κάποιες από εμάς μπορείτε να μας ταΐζετε κουτόχορτο για χρόνια.

30. "Που πήγαν όλοι οι άντρες"; Πουθενά δεν πήγατε. Απλά μερικές φορές σας ψάχνουμε σε όλα τα λάθος μέρη.

oneman.gr
 

Εκαναν σεξ στην εκκλησια την ωρα της λειτουργιας!


Ασυγκράτητο ήταν ένα ζευγάρι στη Γερμανία που πήγε να στεγάσει τον έρωτά του στον… Οίκο του Θεού.


Όπως αποκαλύπτει η Bild, μια συνηθισμένη μέρα που οι πιστοί παρακολουθούσαν την καθιερωμένη λειτουργία ένας περίεργος θόρυβος ακουγόταν απότ ο πατάρι του ναού.

Ο ιερέας σταμάτησε τη λειτουργία, πήγε στο πατάρι και τι να δει.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα σε ακατάλληλη σκηνή.

Η γυναίκα ντράπηκε και το έβαλε στα πόδια ενώ ο άνδρας πιο ατάραχος ντύθηκε και έφυγε.

Βέβαια, ο άνδρας ήταν αστυνομικός και κάποιοι πιστοί τον αναγνώρισαν και τώρα ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή για άσεμνες πράξεις και διακοπή θρησκευτικής τελετής.


Bloomberg: Η Μερκελ σκεφτεται να χαλαρωσει το ελληνικο προγραμμα


Το πρακτορείο αναφέρεται επίσης στην πιθανότητα να χρειαστεί ένα δεύτερο ελληνικό «κούρεμα»

Η Αγκελα Μέρκελ εξετάζει το ενδεχόμενο να χαλαρώσει τους όρους διάσωσης της Ελλάδας, εγείροντας νέες εντάσεις στους κόλπους του κυβερνητικού της συνασπισμού, αρκετά μέλη του οποίου αντιτίθενται σθεναρά στην προοπτική να δοθούν στη χώρα μας περισσότερες διευκολύνσεις, αναφέρει ρεπορτάζ του Bloomberg επικαλούμενο δηλώσεις δύο γερμανών βουλευτών.

Η κυβέρνηση της Αγκελα Μέρκελ είναι διχασμένη ανάμεσα στο να δείξει κάποια επιείκεια προς την Ελλάδα καθώς η χώρα αγωνίζεται να πετύχει τους όρους της διάσωσης από τη μία και στο να επιμείνει, από την άλλη, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να επιτύχει πλήρως τους στόχους, αναφέρουν στο Bloomberg σε δύο ξεχωριστές ραδιοφωνικές συνεντεύξεις οι βουλευτές Klaus Peter Willsch και Frank Schaeffle.

και οι δύο είχαν καταψηφίσει στο γερμανικό κοινοβούλιο τις προτάσεις της Mέρκελ.

«Oι ευαισθησίες ανάμεσα στους 27 βουλευτές του συνασπισμού που ψήφισαν 'όχι' την προηγούμενη φορά είναι γνωστές στην κυρία Μέρκελ, oπότε η επίσημη γραμμή είναι να παραμείνει σκληρή απέναντι στην Ελλάδα», αναφέρει ο Willsch, βουλευτής του CDU.

«Ομως την ίδια στιγμή κάποιοι αναλαμβάνουν την αποστολή να δοκιμάσουν ποιές αντιδράσεις θα προκαλούσε πιθανή εγκατάλειψη αυτής της σκληρής γραμμής», σχολιάζει ο ίδιος.

Αν και είναι νωρίς να αποκλειστεί ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει παράδειγμα (του τι θα συμβεί) εάν αποτύχει να τηρήσει τους όρους του προγράμματος, η Μέρκελ πιθανότατα θα αναζητήσει έναν συμβιβασμό με τον Σαμαρά, που θα επιτρέψει και στις δύο πλευρές να διασώσουν τα προσχήματα, υποστηρίζει ο Schaeffler, βουλευτής του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος στη ραδιοφωνική του συνέντευξη. Το παράδειγμα της Ισπανίας δείχνει ότι οι όροι διάσωσης είναι ευέλικτοι, σημειώνει.

«Βλέπουμε ήδη χαλάρωση στην περίπτωση της Ισπανίας, στην οποία δόθηκε ένα πακέτο deluxe, αντί για ένα πλήρες πρόγραμμα. Και από τη στιγμή όπου η Ισπανία θα χρειαστεί περισσότερα χρήματα, το πρόγραμμα θα γίνει ηπιότερο έναντι των προηγούμενων», πυροδοτώντας πιθανώς αιτήματα επαναδιαπραγμάτευσης στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία.


Δεύτερο κούρεμα η λύση; 

Παρότι ούτε ο Willsch ούτε ο Schaeffler μιλούν για συγκεκριμένες προτάσεις ως εξεταζόμενες από την καγκελαρία, το Bloomberg σχολιάζει εμμέσως ότι αυτές θα έχουν να κάνουν με ένα δεύτερο κούρεμα του ελληνικού χρέους, παραπέμποντας στον Norbert Barthle, εισηγητή επί του προϋπολογισμού του CDU, ο οποίος στις 25 Ιουλίου είχε πει ότι η Ελλάδα ίσως χρειαστεί μία δεύτερη αναδιάρθρωση χρέους για να μείνει στη ζώνη του ευρώ.

http://www.newsit.gr

Η Ζ. Δουκα σε σεξι εμφανιση στην παραλια!

Η Ζέτα Δούκα αγαπάει το καλοκαίρι και με κάθε ευκαιρία κάνει μικρές αποδράσεις! Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα είτε μόνη της είτε με την συντροφιά καλών της φίλων.

/

Σε κάθε περίπτωση πάντως κερδίζει τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της. Η Ζέτα δεν σταματά άλλωστε να γυμνάζεται ούτε στις διακοπές της. Συνηθίζει στις μικρές αποδράσεις τις να κολυμπάει αρκετά.

/

Αυτό ακριβώς που έκανε και στη Μύκονο όπου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες και ευχαριστήθηκε για ώρες τα καταγάλανα νερά της Φτελιάς.

/

Ανάσες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς πριν έρθει ο φορτωμένος επαγγελματικά χειμώνας της! 

/



Το σεξι δωρο της Ελενας Παπαβασιλειου στους followers της στο twitter!


Η Έλενα Παπαβασιλείου χάρισε ένα εκπληκτικό δώρο στους φίλους της, στους followers στο twitter!


Ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της και με αυτό τον τρόπο καλησπέρισε τους φίλους της!

Φορώντας ένα λευκό φανελάκι κι ένα σορτσάκι η παρουσιάστρια μας είπε την πιο γλυκιά «καλησπέρα»!



Πηγή: gossip-tv.gr

Τεσσερις ημερες στην ουρα οι Βραζιλιανοι για ενα εισιτηριο για τη συναυλια της Lady Gaga


Εξοπλισμένοι με καρέκλες και πολλή υπομονή, εκατοντάδες λάτρεις της ποπ σταρ Lady Gaga περίμεναν έως και τέσσερις ημέρες στην ουρά για να αγοράσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα δώσει η διάσημη τραγουδίστρια στο Ριο ντε Ζανέιρο τον Νοέμβριο.

Η πώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο Σίτιμπανκ Χολ, στη συνοικία Μπάρα ντα Τιζούκα, αλλά οι νέοι είχαν σχηματίσει ουρά ήδη από την Δευτέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα G1 του καναλιού Globo.

«Πήρα ρούχα και μια οδοντόβουρτσα γιατί ήξερα ότι θα έμενα εδώ από την Δευτέρα», δήλωσε μια νεαρή δασκάλα, η Ζοϊσελέν Ντουάρτε. Για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια όταν θα άνοιγαν τα γκισέ μια φοιτήτρια, η Λαρίσα Μαμέντ, είχε αναλάβει να συντάξει μια λίστα με όσους βρίσκονταν ήδη μπροστά της στην ουρά. «Υπάρχουν 190 ονόματα, όμως δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα», είπε.

Η Λέιντι Γκάγκα θα δώσει δύο συναυλίες στη Βραζιλία, μία στις 9 Νοεμβρίου στο Ρίο και άλλη μία δύο ημέρες αργότερα στο στάδιο Μορούμπι του Σάο Πάουλο. Για τη συναυλία του Ρίο διατίθενται 90.000 εισιτήρια σε τιμές που κυμαίνονται από 90 έως 375 δολάρια.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλ. Πρακτ.)


Σαββατοβραδο: Armageddon (1998)


 
Ξαφνική βροχή μετεωριτών, που καταστρέφει το διαστημικό λεωφορείο Ατλαντίς και προκαλεί εκτεταμένες ζημιές στη Νέα Υόρκη, σημαίνει συναγερμό στη Γη, καθώς η NASA ανακαλύπτει ότι ένα γιγαντιαίο ουράνιο σώμα βρίσκεται σε πορεία πρόσκρουσης με τον πλανήτη μας. 

Για τον λόγο αυτό επιλέγεται ο Harry Stamper (Bruce Willis) κορυφαίος πετρελαιάς στις γεωτρήσεις με το απέιθαρχο αλλά πιστό πλήρωμά του. Το πλήρωμα των δύο διαστημοπλοίων αναλαμβάνει να προσεγγίσει το μετεωρίτη, να τοποθετήσει μια πυρινική βόμβα και να τον ανατινάξει.

- Διάσημες Ατάκες:


Grace Stamper:
Ο A.J. ειναι η επιλογη μου.
Harry Stamper: Επιλογη; Ειναι ο μονος στην ηλικια σου. Αυτο δεν ειναι επιλογη, ειναι ελλειψη επιλογων.


- Παραλειπόμενα:


Η λιστα με τa αιτηματα που διαβαζει ο Bruce Willis δεν ειναι στο σεναριο. Ζητηθηκε απο τους ηθοποιους να γραψουν τι πραγματικα θα ζητουσαν απο την κυβερνηση των ΗΠΑ σε μια τετοια υποθετικη κατασταση. 


cine.gr
 

Λονδινο: 1897 vs σημερα!

Το φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί, παρουσιάζει εικόνες του Λονδίνου όπως ήταν το 1897 σε σύγκριση με τα ίδια μέρη όπως είναι σήμερα. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι έχουν αλλάξει πολύ λιγότερα απ’ ότι θα περίμενε κανείς.


Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (1)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (2)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (3)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (4)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (5)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (6)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (7)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (8)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (9)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (10)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (11)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (12)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (13)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (14)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (15)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (16)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (17)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (18)
Λονδίνο: 1897 vs σήμερα (19)




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger