Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΙΣΠΑΝΙΑ: Μαροκινοί τυφλώνουν 15χρονη Δανή - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013


Ένα 15χρονο κορίτσι από την Δανία, η Nicole Zanlith, έχασε την όραση του δεξιού ματιού της, μετά από επίθεση που δέχτηκε από έξι Μαροκινούς έξω από μια ντίσκο στην πόλη Marbella της Ισπανίας. Το νεαρό κορίτσι είχε πάει με την αδελφή της και μια φίλη της ντισκοτέκ Olivia Valere για να δει το διάσημο Γάλλο DJ, Bob Sinclar. Έφυγαν περίπου στις επτά και περίμεναν για ένα ταξί, όταν μια ομάδα «νεαρών» προσπάθησαν να μπουν στο ταξί. Άρχισαν διαπληκτισμοί και η 15χρονη προσπάθησε να παρέμβει για να προστατέψει την φίλη της που την χτυπούσαν οι «νεαροί». Τότε εκείνοι στράφηκαν εναντίον της και ένας από αυτούς την χτύπησε με ένα σπασμένο μπουκάλι στο πρόσωπο, αφήνοντάς την σοβαρά τραυματισμένη με έξι βαθιές χαρακιές στο μέτωπό της και ένα κατά μήκος του ματιού της.

Μετά την επίθεση, οι έξι «νεαροί» εγκατέλειψαν την περιοχή τρέχοντας.

Ο πατέρας της Nicole, Δανός που μένει στην Marbella, προσφέρει αμοιβή 2.000 ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των επιτιθεμένων. 

Δείτε το βίντεο:


DanishGirl από V1683

Έπαθε σοκ όταν έμαθε στο μήνα του μέλιτος ότι ο άνδρας της...

Ο πατέρας της νύφης, ο 51χρονος Stephen Thatcher από τη Βρετανία, δεν άντεξε τα νέα και επιτέθηκε στον γαμπρό του όταν έμαθε ότι ο νεαρός είχε απατήσει την κόρη του και αποφάσισε μάλιστα να της το αποκαλύψει  κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος τους.

Ο Philip Stow όταν πήγε για το μήνα του μέλιτος με τη σύζυγό του, της ανακοίνωσε ότι ο γάμος τους είχε φτάσει κιόλας στο τέλος του, καθώς διατηρούσε δεσμό με μια άλλη κοπέλα.

Ο πεθερός του όμως δεν δέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο τα νέα και έτσι του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε, στέλντοντάς τον στο νοσοκομείο. Στο δωμάτιο μάλιστα όπου τον βρήκε ο πρώην γαμπρός του ήταν με μια άλλη γυναίκα!

Ο Thatcher καταδικάστηκε για ένα χρόνο στη φυλακή.

Τρομακτικό θέαμα στη λίμνη Ισμαρίδα στη Ροδόπη... (φώτο)


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες βρίσκουν νεκρά ψάρια στη λίμνη Ισμαρίδα στη Ροδόπη. 

Τώρα όμως το θέαμα ξεπέρασε κάθε τρομακτική πρόβλεψη. Περίπου 10 τόνοι νεκρών ψαριών εντοπίστηκαν στα νερά της, με την αιτία για αυτό το φαινόμενο να παραμένει άγνωστη.

Τα ψάρια εντόπισαν μέλη του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου - Βιστωνίδας - Ισμαρίδας και συνεργάτες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που πραγματοποιούν εργασίες λήψεις δειγμάτων υδάτων στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος.

«Η έκταση του φαινομένου είναι μοναδική. Παρά το γεγονός ότι κάθε χρόνο εντοπίζαμε ποσότητες νεκρών ψαριών στη λίμνη, φέτος είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε τόση μεγάλη ποσότητα», τόνισε ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης, Μάνος Κουτράκης.

Εχει ήδη αποκλειστεί το ενδεχόμενο παράνομης αλιείας με χρήση δυναμίτη και οι επιστήμονες συμπέραναν πως ο θάνατος των ψαριών οφείλεται σε έλλειψη οξυγόνου στο νερό της λίμνης, κάτι που δεν μπορούν να εξηγήσουν μέχρι στιγμής.

Ηδη γίνονται οι ενέργειες προκειμένου να απομακρυνθούν άμεσα τα νεκρά ψάρια. Πέρα από το γεγονός ότι η παρουσία τους εκεί επιδεινώνει το πρόβλημα για την ιχθυοπανίδα – σαπίζοντας απορροφούν όλο το οξυγόνο από το νερό- τίθεται και ζήτημα προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Σάλος: Τρανσέxουαλ αποκαλύπτει νύχτα πάθους με πρώην σύντροφο διάσημης τραγουδίστριας!



Ο πρώην σύντροφος πασίγνωστης τραγουδίστριας, όπως φαίνεται δεν έχει ταμπού στο σεx, αν όντως ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να έζησε μια «καυτή» βραδιά με τρανσέxουλ.

Ο λόγος για τον Russell Brand, τον πρώην αγαπημένο της τραγουδίστριας, Katy Perry.

Αυτήν την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τρανσέxουαλ Lauren Harries, γνωστή από το αμερικανικό Big Brother, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Daily Mail»: «Ένιωσα να με χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα. Έκανα seχ με τον Russell», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μέσα στο σπίτι του Big Brother, ενώ όπως αποκάλυψε η τρανσέxουαλ, που ζει ως γυναίκα από το 2001, όταν ο Brand έμαθε πως θα μείνει σε ξενοδοχείο κοντά στα στούντιο του Big Brother της ζήτησε να πιούνε ένα ποτό.

«Έκανα sex με τον Russell Brand σε ένα φθηνό ξενοδοχείο που διατηρεί η εταιρεία παραγωγής. Μπορεί ο Russell να νομίζει ότι είναι Θεός, αλλά κορίτσια πιστέψτε με δεν είναι», είπε η Harries, αμφισβητώντας τις σεxουαλικές επιδόσεις του Brand.

Το ΚΑYTΟ BRAZILIAN της Στεφανίδου!!! Τατιάνα... δεν μας είχες πει ότι έχεις τέτοια προσόντα!!! (PHOTO)



Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του, έκανε την τελευταία του καλοκαιρινή εξόρμηση με το σκάφος του. Αφού πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στην Αλόννησο μόνο οι δυο τους, οι δυο δημοσιογράφοι επέστρεψαν στη Χαλκίδα για να περάσουν τις τελευταίες καλοκαιρινές του στιγμές οικογενειακώς.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες η οικογένεια πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με κολύμπι και ηλιοθεραπεία ενώ οι άντρες ασχολήθηκαν με το αγαπημένο τους χόμπυ, το ψάρεμα. Εντύπωση όμως έκανε το αποκαλυπτικό μαγιό της Τατιάνας Στεφανίδου, το οποίο όπως βλέπετε είναι brazilian. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια διαθέτει άψογη σιλουέτα και το φοράει χωρίς κανέναν δισταγμό....

markos.tv

Μαθητές έκαψαν το σχολείο τους λίγες μέρες πριν την έναρξη της χρονιάς!


Πέντε μαθητές συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τη φωτιά που το απόγευμα του Σαββάτου, έκαψε ολοσχερώς το σχολείο τους, στην περιοχή Lancashire της βορειοδυτικής Αγγλίας.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι λόγοι για τους οποίους οι πέντε μαθητές, ηλικίας 11 έως 15 ετών αποφάσισαν να προβούν σε μια τέτοια πράξη, δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί. Οι άνδρες της Αστυνομίας εκτιμούν ωστόσο, ότι οι νεαροί αποφάσισαν να κάψουν το σχολείο τους για να μην ανοίξει μετά την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών.

Το Κολέγιο που καταστράφηκε από τις φλόγες δύο μόλις ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, στεγαζόταν σε ένα παλαιό οίκημα του 1957 και δεν διέθετε σύγχρονα συστήματα αυτόματης πυρόσβεσης, κάτι που στάθηκε μοιραίο, αφού 125 πυροσβέστες με 20 οχήματα που έφτασαν στην περιοχή, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ολοκληρωτική καταστροφή.

Τα παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα μετά από καταβολή χρηματικής εγγύησης, ενώ η Αστυνομία ερευνά ενδελεχώς τα κίνητρα της πράξης τους.

Η ιστοσελίδα του σχολείου αναφέρει πως είναι άγνωστο το πότε τελικά, το σχολικό ίδρυμα θα είναι σε θέση να λειτουργήσει κανονικά.

Τα ζώδια σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Τα διαδικαστικά και οι μετρήσεις πάντα σας κουράζουν γιατί σας στερούν την κίνηση και την παρόρμηση για αυτό μερικοί δεν μπορείτε να ασχολείστε με λεπτομέρειες και θέλετε να τις αναλάβουν οι άλλοι. Όμως εκεί είναι η ουσία των πραγμάτων γιατί με αυτό τον τρόπο βλέπετε το συνολικό σας έργο με τα λάθη του και τα σωστά του. Η επαφή με ένα πρόσωπο που ίσως είναι και Παρθένος μερικές φορές σας κουράζει αλλά τελικά μπορεί να αποδειχτεί το πιο αξιόπιστο άτομο δίπλα σας. Θέματα διατροφής και γενικά μικροπροβλήματα υγείας θα υπάρχουν με στόχο να σας ξυπνάνε και να ασχοληθείτε πιο εντατικά με την ψυχή και το σώμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πολύ διακριτικοί και προσεκτικοί σε απόψεις που μπορεί να θίγουν ή να ενοχλούν τους άλλους για αυτό φροντίστε να μην ξεπεράσετε την διαχωριστική γραμμή με κανέναν. Ασχολείστε με δημιουργικά θέματα τα οποία σας δίνουν το προβάδισμα να έχετε και ερωτική αλλά και προσωπική επιτυχία. Όσοι έχετε παιδιά θα πετύχετε μια καλύτερη επικοινωνία μαζί τους, αφού θα αναγνωρίσετε τις προσωπικές τους ανάγκες. Το εγώ σας ίσως να κάνει πίσω και να δείτε τι χρειάζεστε πραγματικά εσείς και οι άλλοι. Βλέπετε πάντως ότι τα οικονομικά σας τα κουμαντάρετε και εκπληρώνετε υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε αντιληφθεί ότι χρειάζεται να είστε περισσότερο δοτικοί και συνεργάσιμοι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο για να πετύχετε τα σχέδια σας. Για αυτό, μην αφήνετε κάποια άλλα στοιχεία σας, που μερικές φορές σας κάνουν να έχετε έλλειψη σωστής επικοινωνίας, να υπερτερούν. Επειδή βλέπετε ότι η τρέχουσα πραγματικότητα πιέζει ίσως να ζορίζεστε από κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Όσο μπορείτε σκεφτείτε με την λογική για να δείτε μια πλευρά της αλήθειας που ίσως να σας διαφεύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναλώνεστε σε θέματα που έχουν να κάνουν περισσότερο με το να φανείτε και να κάνετε εντύπωση παρά να είναι ωφέλιμα για σας. Χρειάζονται και αυτά γιατί τρέχει η δημιουργική σας φαντασία αλλά μην το παρακάνετε. Η πληροφορία για ένα συγκεκριμένο θέμα θα σας δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις αλλά για να γίνει θα χρειαστεί την δική σας οργανωτική δουλειά. Μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται στον ορίζοντα και σας δείχνει ότι έχετε κότσια να την αναλάβετε, αρκεί να παραμείνετε περισσότερο προσγειωμένοι.

ΛΕΩΝ
Συνεχίζετε να μοιράζετε την δύναμή σας σε θέματα τα οποία θα σας δώσουν άμεσες λύσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερο υπομονή σε ζητήματα τα οποία χρειάζεται να επιλύσετε και θα αντλείτε από μέσα σας δύναμη και αισιοδοξία για να λυθούν. Βέβαια η εμφάνισή σας συνεχίζει να σας ενδιαφέρει και να σας δημιουργεί ένα μικρό στρες. Το ότι πρέπει να βρεθείτε με ένα πρόσωπο πολύ κοντά ίσως αυτό να σας φοβίζει γιατί μπορεί να μην είστε έτοιμοι να παραδοθείτε σε όλη αυτή την συναισθηματική δίνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες σε δύσκολες καταστάσεις για αυτό καλό είναι να μην αμελήσετε τίποτα και να είστε πολύ συντονισμένοι σε ό, τι κάνετε. Η ενασχόλησή σας με θέματα που πρέπει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα μάλλον θα σας δώσει το έναυσμα να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα εφ όλης της ύλης. Είναι αναγκαίο να ενδιαφερθείτε απόλυτα για το δικό σας συμφέρον γιατί με αυτόν τον τρόπο θα είσαστε πλέον πιο συνεπείς σε όλα αυτά που αφορούν στην προσωπική σας αξιοπιστία, αφού από αυτήν εξαρτώνται τα πάντα αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
Αναλαμβάνετε ευθύνες που ίσως να μην αντιστοιχούν στην δική σας δικαιοδοσία αλλά σκέφτεστε ότι δεν θέλετε να έχετε φασαρίες και αντιπαλότητες. Το θέμα μιας υπόθεσης, που ετοιμάζεται να ανοίξει και το οποίο εσείς υποστηρίζετε, χρειάζεται να το μελετήσετε λίγο ακόμα γιατί ναι μεν έχετε την διάθεση να προσφέρετε αφιλοκερδώς αλλά ίσως να έχετε ουτοπικές βλέψεις ή να υπάρχει η διάθεση του Δον Κιχώτη μέσα σας. Αν είστε σίγουροι για την ετοιμότητά σας, τότε να προχωρήσετε γιατί θα βρείτε πόρτα ανοιχτή. Η σχέση με Παρθένο σας δημιουργεί ένταση αλλά εσείς επιμένετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντιμετωπίζετε με ρεαλισμό μια νέα πραγματικότητα η οποία σας επαναφέρει στην τάξη. Αν θέλετε οπωσδήποτε να πετύχει αυτό που κάνετε, καλό είναι να συλλέξετε όσο μπορείτε περισσότερες πληροφορίες για να είστε σε όλα μέσα. Μια σχετική αισιοδοξία πάντως την έχετε και αυτό σας κρατάει πολύ χαλαρούς και αισιόδοξους. Η σχέση με μια φίλη ή φίλο Λιοντάρι μπορεί να σας βγάζει μερικές φορές έξω από τα ρούχα σας γιατί δεν σας δείχνει όλες του τις σκέψεις και τα συναισθήματα και μπροστά σας ο ρόλος του είναι μισός. Αν έχετε διάθεση κατανόησης ίσως να λύσετε τα θέματα σας πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντιμετωπίζετε την αλήθεια με συνέπεια. Η πολύ δουλειά σας κουράζει και σας δημιουργεί και ένα είδος εξάντλησης. Όσο μπορείτε να προσέχετε τον εαυτό σας αυτές τις ημέρες γιατί μπορεί να μην δώσετε και μεγάλη σημασία σε ένα μικρό κρύωμα ή στην κακή σωματική διάθεση. Μερικές φορές νιώθετε άτρωτοι και δυνατοί και δεν παρατηρείτε τις λεπτομέρειες που υπάρχουν γύρω σας αλλά εκεί είναι το ζουμί. Η επαφή με άτομα που σας στρεσάρουν γιατί σας λένε τα πράγματα από την δική τους την πλευρά καλό είναι να αποφεύγεται γιατί θα σας αλλάξει την διάθεση με τη μία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμετωπίζετε με πρακτικό πνεύμα κάποιες καταστάσεις οι οποίες υπάρχουν που σας ασκούν περισσότερο πίεση την οποία όμως κουμαντάρετε γιατί παρατηρείτε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Τουλάχιστον για σήμερα οι δύσκολες συνθήκες λες και με την μια εξαφανίστηκαν και άρχισαν να φαίνονται παραθυράκια και λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε, ιδιαίτερα με ένα θέμα νομικό ή σπουδών που μπορεί να μην αφορά εσάς άμεσα αλλά ίσως το παιδί σας ή τον σύντροφό σας. Χρήματα μπορεί να πάρετε με μεγαλύτερη ευκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε να λύσετε κάποιες τρέχουσες υποθέσεις τις οποίες όσο αρνείστε να δείτε ή να ακουμπήσετε τόσο θα επανέρχονται και θα σας πιέζουν. Το ότι έχετε μέσα σας μια μεγάλη πίεση να κόψετε κάποιες εξαρτήσεις πχ το τσιγάρο ή την κακή διατροφή σας δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη από ό, τι υπολογίζατε. Η επαφή με κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ίσως να σας δημιουργήσει μια αρνητική εικόνα και να θέλετε να ξεκόψετε μαζί τους άμεσα. Όμως καλό είναι να προσπαθήσετε να τα βρείτε μέσα από συμβιβαστικές λύσεις και κυρίως όσον αφορά σε χρέη ή εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΙΧΘYΕΣ
Προσπαθείτε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που ακόμα έχετε κατά κάποιο τρόπο ένα ροζ σύννεφο στα μάτια. Αν περιμένετε χρήματα ή διαφορετική συμπεριφορά από ένα πρόσωπο αυτό ίσως τελικά να μην γίνεται και τώρα να έχετε αρχίσει να υποψιάζεστε ότι πέφτει κοροϊδία ή σας έχουν ξεγελάσει. Για αυτό, αναζητείστε γρήγορα και άλλα στοιχεία με στόχο το ξεκαθάρισμα. Η επαφή με έναν Παρθένο σας ωθεί σε αυτό γιατί έχετε ανάγκη να παίζετε με καθαρά χαρτιά.

Πηγή: astrology.gr

Σκάνδαλο στην Ουάσιγκτον: Η ερωτική σχέση της Χίλαρι Κλίντον με τη γραμματέα της φωτο


Στη δημοσιότητα έδωσε η εφημερίδα «Globe» το εξώφυλλο, που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και άναψε φωτιές...

στην Washington και στην κυβέρνηση

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα Μέσα κάνουν λόγο για την κρυφή ερωτική ζωήτης πρώην Υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, Hillary Clinton.

Εδώ και χρόνια μέρος του Τύπου αφήνει υπονοούμενα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις «φωτογραφίζει» το γεγονός ότι η Hillary είναι ομοφυλόφιλη και έχει εδώ και χρόνια σχέση με τη γραμματέα της!

Αυτή τη φορά όμως ,η εφημερίδα δεν περιορίζεται στις φήμες, αλλά έχει ντοκουμέντα: συγκεκριμένες φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα μέχρι τώρα λεγόμενα. Όπως φαίνεται από το εξώφυλλο και από την μικρή επεξήγηση, η Hillary βρίσκεται σε πισίνα και ερωτοτροπεί με άγνωστη γυναίκα στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Το υλικό που τώρα διέρρευσε είναι από video ασφαλείας της εποχής.


http://www.katohika.gr/


Καθώς μιλάμε Ελληνικά στην πραγματικότητα διατυπώνουμε μαθηματικές εξισώσεις!


Η ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία γλώσσα. Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη στην ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο.Τα γράμματα στην Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα σύμβολα. Όρθια, ανάποδα με ειδικό τονισμό, αποτελούσαν το σύνολο των 1620 συμβόλων που χρησιμοποιούνταν στην Αρμονία (Μουσική στα νεοΕλληνικά). Η πιο σημαντική τους ιδιότητα είναι ότι το κάθε γράμμα έχει μια αριθμητική τιμή/αξία, κάθε γράμμα είναι ένας αριθμός, οπότε κατ επέκταση και κάθε λέξη είναι ένας αριθμός. Μια τεράστια γνώση κλειδωμένη-κωδικοποιημένη μέσα λέξεις λόγω της μαθηματικών τιμών που έχουν.

Ένας από τους Πρωτοπόρους επί του θέματος ήταν ο μέγιστος Πυθαγόρας.


Οι αριθμοί, τα σχήματα, η αρμονία και τα άστρα έχουν κάτι κοινό, έτσι αντίστοιχα τα μαθηματικά (αριθμοί) η γεωμετρία (σχήματα) η αρμονία(μουσική) και η αστρο-νομία (αστήρ=α-χωρίς- στήριγμα + φυσικοί νόμοιπου τα διέπουν) ήταν αδελφές επιστήμες κατά τον Πυθαγόρα, που με την συγκεκριμένη σειρά που αναφέραμε ήταν η σκάλα για την εξέλιξη (=εκ -του- έλικος, DNA) του νου-ψυχής προς τον Δημιουργό. Έναν Δημιουργό που δημιούργησε βάσει αυτών των τεσσάρων επιστημών.
27 σύμβολα-αριθμοί με αριθμητική αξία συνθέτουν το Ελληνικό Αλφάβητο, 3 ομάδες από 9 σύμβολα-αριθμούς η κάθε ομάδα, με άθροισμα κάθε ομάδας 45, 450, 4.500.
για να δούμε μερικά παραδείγματα:


ΑΛΦΑ = 1+30+500+1= 532 =>5+3+2= 10 => 1+0= 1ΕΝ = 5+50 = 55 => 5+5 = 10 => 1+0= 1ΟΜΙΚΡΟΝ = 70+40+10+20+100+70+50= 360, όσες και οι μοίρες του κύκλου
Για να είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τα νοήματα των εννοιών των λέξεων της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσης πρέπει πρωτίστως να γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την ίδια την Ελληνική γλώσσα.

Η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική η οποία δεν είναι βασισμένη στο ότι κάποιοι απλά καθίσαν και συμφώνησαν να ονομάζουν ένα αντικείμενο «χ» ή «ψ» όπως όλες οι υπόλοιπες στείρες γλώσσες του κόσμου. Η Ελληνική γλώσσα είναι ένα μαθηματικό αριστούργημα το οποίο θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε. Η αρχή των πάντων είναι το ίδιο το Ελληνικό Αλφάβητο (το οποίο φυσικά δεν το πήραμε από κάποιον άλλον όπως θα δούμε παρακάτω διότι εκ των πραγμάτων δεν γίνεται). Τα γράμματα του Ελληνικού αλφαβήτου στο σύνολο τους ήταν 33 όσοι και οι σπόνδυλοι, οι 5 τελευταίοι σπόνδυλοι (που παίζουν τον ρόλο της κεραίας) έχουν άμεση σχέση με τον εγκέφαλο και αντιστοιχούν στα 5 τελευταία άρρητα γράμματα τα οποία γνώριζαν μόνο οι ιερείς* ένα από αυτά ήταν η Σώστικα (ή Γαμμάδιον) η οποία στα λατινικά έγινε swstika και οι Ναζί το έκλεψαν και την ονομάσανε Σβάστικα. Το σύμβολο αυτό είναι του ζωογόνου Ηλίου (Απόλλωνα), οι Ναζί το αντέστρεψαν για να συμβολίσουν το αντίθετο του ζωογόνου Ήλιου, δηλαδή του σκοτεινού θανάτου.
Υπήρχαν ακόμα κάποια γράμματα τα οποία στην πάροδο του χρόνου καταργήθηκαν όπως το Δίγαμμα (F), Κόππα (Q), Στίγμα (S’), Σαμπί (ϡ)
Ο Πυθαγόρας μας ενημερώνει για τα 3 επίπεδα της Ελληνικής γλώσσας τα οποία είναι τα εξής:

1. ομιλών
2. Σημαίνον (α. σήμα, β. σημαινόμενο)
3. Κρύπτον (α. διαστήματα β. κραδασμός γ. λεξάριθμος δ. τονάριθμος)
-Το πρώτο είναι η ομιλία
-Το δεύτερο είναι η σχέση του σήματος με το σημαινόμενο που θα αναλύσουμε παρακάτω
-Το τρίτο είναι το διάστημα (απόσταση & χρόνος), ο κραδασμός (που αφυπνίζει τον εγκέφαλο μέσω ιδιοσυχνοτήτων από τους δημιουργηθέντες παλμούς – Παλλάδα Αθηνά) ο λεξάριθμος (σχέση γραμμάτων και λέξεων με αριθμούς) και ο τονάριθμος (σχέση γραμμάτων και λέξεων με μουσικούς τόνους)
Το κάθε γράμμα αντιστοιχούσε σε έναν αριθμό, αλλά και σε έναν μουσικό τόνο άρα γράμμα=αριθμός=τόνος (μουσικός), πράγμα που φανερώνει ότι στη γλώσσα μας πίσω από τα γράμματα-λέξεις υπάρχουν αριθμοί (λεξάριθμοι) και μουσικοί φθόγγοι (τονάριθμοι).

Οι 4 αδελφές επιστήμες κατά τον Πυθαγόρα ήταν:
1. Αριθμοί (μαθηματικά)
2. Σχήματα (Γεωμετρία)
3. Μουσική (Αρμονία)
4. Αστρονομία

οι επιστήμες αυτές είναι αλληλένδετες και βρίσκονται η μια μέσα στην άλλην όπως οι Ρωσικές μπαμπούσκες. Συνδυάστε τώρα το αλφάβητο που εσωκλείει αριθμούς και μουσικούς τόνους με τις 4 αυτές επιστήμες.
tip: Αστρονομία= αστηρ + νόμος, α-στηρ = αυτό που δεν στηρίζεται, άρα αστρονομία= οι συμπαντικοί νόμοι που διέπουν αυτό που δεν στηρίζεται κάπου, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την μουσική (αρμονία), σχήματα (γεωμετρία) αριθμούς (μαθηματικά) και όλα αυτά με τον Αιθέρα ο οποίος περιβάλει τις ουράνιες σφαίρες.

tip 2: ο Πυθαγόρας άκουγε την αρμονία (μουσική) των ουρανίων Σφαιρών
άρα μιλάμε μια γλώσσα η οποία έχει να κάνει με την ροή του σύμπαντος.
Η Ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Η/Υ λόγω της μαθηματικότητας και μουσικότητας όχι μόνο του Αλφαβήτου-λέξεων, αλλά και των μαθηματικών εννοιών που γεννώνται π.χ. η λέξη ΘΕΣΙΣ γίνεται: συνΘεσις, επίΘεσις, κατάΘεσις, υπόΘεσις, εκΘεσις, πρόσΘεσις, πρόΘεσις, ανάΘεσις, διάΘεσις, αντίΘεσις κτλ κτλ αν τώρα αυτές τις λέξεις τις μεταφράσουμε στα Αγγλικά είναι εντελώς άσχετες μεταξύ τους.
Το ότι δεν γίνεται το Αλφάβητο να είναι αντιγραμμένο από κάπου αλλού φαίνεται από το ότι εν έτη 2300 π.Χ. (με μελέτες της Τζιροπούλου και άλλων και όχι το 800 π.Χ.) ο Όμηρος ήδη έχει στην διάθεση του 6.500.000 πρωτογενής λέξεις (πρώτο πρόσωπο ενεστώτα & ενικού αριθμού) τις οποίες αν τις πολλαπλασιάσουμε Χ72 που είναι οι κλήσεις, θα βγάλουμε ένα τεράστιο αριθμό ο οποίος δεν είναι ο τελικός, διότι μην ξεχνάμε ότι η Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα, ΓΕΝΝΑ.

ΑΝ συγκρίνουμε τώρα π.χ. την Αγγλική γλώσσα που έχει 80.000 λέξεις εκ των οποίων το 80% είναι Ελληνικές όπως μας ενημερώνει το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, και μετρήσουμε ότι αυτή η στείρα γλώσσα εξελίσσεται 1000 χρόνια, μπορούμε αβίαστα να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ο Όμηρος παραλαμβάνει μια γλώσσα η οποία έχει βάθος στον χρόνο 100.000 π.Χ? 500.000 π.Χ.? ποιος ξέρει… ΌΜΩΣ η απόλυτη απόδειξη είναι η ίδια η μαθηματικότητα της, η οποία δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα του πλανήτη. Μην ξεχνάμε ακόμα το ότι ο Δημιουργός χρησιμοποιεί μαθηματικά για την δημιουργία, άρα η γλώσσα μας έχει αναγκαστικά σχέση με την πηγή (root-0/1). 

πριν όμως από το «Κρύπτον» υπάρχει το «Σημαίνον», δηλαδή η σύνδεση των λέξεων με τις έννοιες αυτών. Είπανε νωρίτερα ότι οι ξένες διάλεκτοι ορίστηκαν κατόπιν συμφωνίας, δηλαδή κάποιοι συμφώνησαν ότι το τάδε αντικείμενο θα το ονομάσουν «Χ», κάτι που κάνει τις γλώσσες στείρες, άρα δεν μπορούν να γεννήσουν νέες λέξεις, άρα δεν υπάρχει μαθηματικότητα, άρα δεν δύναται να περιγράψουν νέες έννοιες που υπάρχουν στην φύση, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος εφόσον δεν μπορεί να περιγράψει μέσω των νέων λέξεων καινούριες έννοιες μένει στο σκοτάδι, έτσι οι νευρώνες του εγκεφάλου δεν γεννούν νέους εν αντιθέσει με όσους χρησιμοποιούν την Ελληνική. Πως θα μπορούσε π.χ. ο Άγγλος ή ο Γάλλος ή ο Χ, Υ με μια λέξη που έχει 10 έννοιες να περιγράψει με ακρίβεια άρα και σαφήνεια μια βαθύτερη έννοια; πόσο μάλλον τις πολλαπλές πλευρές αυτής; δεν μπορεί, να λοιπόν το γιατί όλα ξεκίνησαν εδώ. Το Σημαίνον λοιπόν είναι η σύνδεση του σήματος με το σημαινόμενο, δηλαδή η ίδια η λέξη είναι δημιουργημένη με τέτοιο τρόπο που περιγράφει την έννοια που εσωκλείνει μέσα της.

παράδειγμα: η ονοματοδοσία της λέξης ΚΑΡΥΟΝ (Καρύδι) προέρχεται από μια παρατήρηση της φύσης (όπως όλες οι λέξεις), δηλαδή όταν δυο κερασφόρα ζώα (Κριοί, τράγοι κτλ) τρα.κάρ.ουν με τα κέρ.ατα τους ακούγεται το «κρακ» ή «καρ», ο ήχος αυτός έδωσε το όνομα «κέρας» (κέρατο) το κέρας έδωσε το όνομα κράτα ή κάρα (κεφάλι) και το υποκοριστικό αυτού το Κάρυον (μικρό κεφάλι). το Κάρυον (καρύδι) μοιάζει καταπληκτικά με το ανθρώπινο κεφάλι και το εσωτερικό του με εγκέφαλο.
Το Υ είναι η ρίζα του ρήματος ΥΩ (βρέχω) όπου υπάρχει το Υ υπάρχει κοιλότητα (ή κυρτότητα) δηλαδή θηλυκώνει κάτι, η βροχή (υγρό στοιχείο) μπαίνει (θηλυκώνεται) μέσα στην γη.

Το μουσικό – αριθμητικό αλφάβητο δημιουργεί μουσικο – μαθηματικές λέξεις οι οποίες περιγράφουν αντίστοιχες έννοιες, οι οποίες προέρχονται από την παρατήρηση της φύσεως δηλαδή της Δημιουργίας άρα κατ επέκταση του ίδιου του Δημιουργού, αλλά η ερώτηση είναι πόσες χιλιετίες μπορεί να χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί αυτό το τέλειο μαθηματικό σύμπλεγμα που τα γράμματα είναι αριθμοί και συνάμα μουσικοί τόνοι και οι λέξεις δηλαδή το σύνολο των αριθμών και των μουσικών τόνων κρύβουν μέσα τους εκτός από σύνθετες μουσικές αρμονίες, έννοιες οι οποίες δεν είναι καθόλου τυχαίες αλλά κατόπιν εκτενέστατης παρατηρήσεως της φύσης;
Ευλόγως λοιπόν ο Αντισθένης μας υπενθυμίζει «Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις

http://anekshghta.blogspot.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger