Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σάλος στο facebook για το νέο έρωτα της Νανάς Παλαιτσάκη [φωτο]

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Χαμός γίνεται από νωρίς το πρωί στην προσωπική της σελίδα στο facebook μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας που την παρουσιάζει με το νέο της έρωτα...Βροχή πέφτουν από το πρωί τα likes για την επίμαχη φωτογραφία αλλά και δεκάδες φίλοι της Νανάς Παλαιτσάκη, είτε την συγχαίρουν για την νέα της επιλογή, είτε γιατί θέλουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο της σύντροφο της. Όλα ξεκίνησαν όταν συνεργάτης της και μάλιστα το «αφεντικό» της από την εφημερίδα Παραπολιτικά όπου συνεργάζεται κοινοποίησε στην σελίδα της εξής φωτογραφία με το εξής σχόλιο : «Οι γονείς χαίρονται για την ευτυχία των παιδιών τους... Εγώ χαίρομαι για το πρώτο ζευγάρι που προέκυψε μέσα από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»...

Ε δεν ήθελε και πολύ να πάρει το facebook φωτιά γιατί κανείς δεν γνώριζε τίποτα για νέο έρωτα στην ζωή της, λίγο μόλις καιρό μετά το χωρισμό της...

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ δεν θα μπορούσαμε να μην επικοινωνήσουμε με την ίδια την Νανά Παλαιτσάκη που μας έδωσε την απάντηση, όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλους όσους γεννήθηκαν απορίες για το νέο άντρα στην ζωή της..

«Μου κάνουν πλάκα απλά. Τον Θανάση Φουσκίδη τον έχω δει μία φορά στο πάρτυ των Παραπολιτικών όπου είναι υπεύθυνος ύλης στην εφημερίδα που γράφω.». εξήγησε στο soknews.gr η γνωστή δημοσιογράφος.


http://www.mychannel.gr

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ;


Τα tattoo έχουν γίνει η νέα μόδα και μιας και έχουμε μόνο ένα περιοδικό που να φιλοξενεί καλλιτέχνες που τα προτιμούν, το Inked Φεβρουαρίου θα έχει στις σελίδες του την Ελισάβετ Σπανού.
Στην προσωπική της σε λίδα στο Facebook προτίμησε να ανεβάσει ένα preview η τραγουδίστρια, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη σε έναν καναπέ ενός διάσημου tattoo studio. Το σχέδιο στα πλευρά της είναι άκρως εντυπωσιακό αλλά εμείς ανυπομονούμε για τα υπόλοιπα έργα τέχνης επάνω της. 

http://www.athensbars.gr

Οι τελευταίες στιγμές ενός εραστή στο μπαλκόνι...(τρομερές φώτο!)




Ενας τύπος που πάει με παντρέμενη, σε τρια μέρη θα κρυφτεί αν μπουκάρει μέσα στο σπίτι ο άντρας της: στη ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι και στο μπαλκόνι...


Πριν κάμποσα χρόνια μια online κοινότητα στο ίντερνετ είχε διοργανώσει ένα φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα μια αστεία σκηνή απιστίας. Σε αυτόν οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να στήσουν μια φωτογραφία στην οποία ο "εραστής"θα κρεμόταν από ένα μπαλκόνι ή από ένα παράθυρο το οποίο θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας. Ο "κερατάς σύζυγος" θα έπρεπε να τον σημαδεύει με μια καραμπίνα και η γυναίκα να παρακολουθεί τρομοκρατημένη.

Φυσικά το "μπράβο" αξίζει σε όσους έπαιξαν το δύσκολο ρόλο του εραστή. Εξαιρείται ο τύπος στην τελευταία φωτογραφία...






































http://69magazine.gr

Απατημένοι σύζυγοι εκδικούνται τους συντρόφους τους καταγγέλοντάς τους στο... ΣΔΟΕ



Ενα διαφορετικό τρόπο να... εκτονώνουν το θυμό και τη ζήλια τους και να πάρουν την εκδίκησή τους φέρεται ότι έχουν βρει αδικημένοι συγγενείς, απατημένοι σύζυγοι, δυσαρεστημένοι υπάλληλοι και πελάτες επιχειρήσεων: Τους καταγγέλλουν στο ΣΔΟΕ!
Οπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, μόνο μέσα στο 2012 η υπηρεσία δέχθηκε 17.095 καταγγελίες, από τις οποίες αρκετές αφορούσαν υποθέσεις μεταξύ συγγενών, συναδέλφων ή γειτόνων.
Μάλιστα, βάσει των ίδιων πληροφοριών, οι περισσότερες από τις καταγγελίες που γίνονται από συγγενείς – και αφορούν μεγάλο αριθμό επί του συνόλου των καταγγελιών – οφείλονται σε κληρονομικές διαφορές, σε διαφωνίες για το μοίρασμα της οικογενειακής περιουσίας, σε χρόνιες ενδοοικογενειακές διενέξεις, αλλά και σε διαζύγια, όπου πλέον ο ένας σύζυγος επιχειρεί να εξοντώσει οικονομικά τον άλλον.
Μάλιστα, στελέχη του ΣΔΟΕ επισημαίνουν πως «αν πρόκειται για καταγγελία που αφορά συγγενή εναντίον συγγενούς είναι πιο βάσιμη».
Σύμφωνα με τους ελεγκτές του Σώματος, όμως, σε πολλές από τις αναφορές συγγενών που επικοινωνούν με το ΣΔΟΕ προκειμένου να «καρφώσουν» δικούς τους ανθρώπους, η... εμπάθεια είναι έκδηλη.
Ο κ. Στασινόπουλος, ωστόσο, επισημαίνει πως «η υπηρεσία προσέχει πάρα πολύ ώστε να μην γίνει όργανο για την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων οποιουδήποτε. Το ΣΔΟΕ ελέγχει όλες τις καταγγελίες και λειτουργεί γι α το συμφέρον του Δημοσίου και όχι ως όργανο αντεκδίκησης κάποιων».
Ξεχωριστή θέση στα ενδοοικογενειακά «καρφώματα» κατέχουν οι καταγγελίες από απατημένους που για εκδίκηση κάνουν ένα τηλέφωνο στο... ΣΔΟΕ για να «δώσουν» το έτερο ήμισυ.
Πολλές φορές, μάλιστα, καίει τόσο δυνατά η φλόγα της εκδίκησης, που δεν τους αποθαρρύνει καν το γεγονός ότι και οι ίδιοι εμπλέκονται σε υποθέσεις μαύρου χρήματος!
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας γυναίκας που έστειλε στο ΣΔΟΕ ένα φάκελο με στοιχεία αποκαλύπτοντας λογαριασμούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που είχε ο σύζυγός της στο εξωτερικό.
Στον λογαριασμό αυτό ήταν και η ίδια συνδικαιούχος, κάτι που δεν την απέτρεψε από το να «καρφώσει» τον «αμαρτωλό» σύζυγο. Προφανώς το  πάθος της για εκδίκηση δεν την σταματούσε από τίποτα!


http://www.iefimerida.gr

Σοκ – Μητέρα επιβάλλει τατουάζ στο μωρό της [βίντεο]



Ένα σοκαριστικό βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου της τελευταίες ώρες, ξεσηκώνοντας πλήθος διαμαρτυριών και αντιδράσεων σε όποιον το βλέπει. Στο βίντεο φαίνεται η μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού να κρατάει βίαια το γιο της στην καρέκλα ενός τατουατζή, επιβάλλοντας του να κάνει τατουάζ παρά τη θέλησή του!
Η γυναίκα απεικονίζεται να συγκρατεί το γιο της στην καρέκλα, με το τρίχρονο αγοράκι να ουρλιάζει αγωνιωδώς, τη στιγμή που ο τατουατζής τον τρυπάει στο χέρι του με τη βελόνα. Σε ένα σημείο, η γυναίκα ακούγεται να φωνάζει «Κοίτα, Κοίτα» στα ισπανικά, τη στιγμή που το παιδί προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από την καρέκλα.
Στο μαγαζί επίσης ακούγεται να παίζει hardcore μουσική, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το βίντεο είναι τραβηγμένο στην Αβάνα της Κούβας. Το βίντεο έχει αποσπάσει πλήθος εξοργισμένων σχολίων από όσους το έχουν δει μέχρι τώρα.


http://www.koolnews.gr

Αυτή είναι η Barbie των 80.000 δολαρίων που αγόρασε η Beyonce στην κόρη της! (ΦΩΤΟ)

Η εν λόγω Barbie που φτιάχτηκε για τα 40α γενέθλια της πασίγνωστης κούκλας στολίστηκε με πραγματικά διαμάντια από τον διάσημο οίκο κοσμημάτων De Beers και είναι συλλεκτική!


Πόσο κοστίζει; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 80.000 δολάρια! Δηλάδη όσο ένα μικρό διαμέρισμα. Και βέβαια δικά τους είναι τα λεφτά και τα κάνουν ότι θέλουν αλλά είναι λιγάκι προκλητικό στις εποχές που ζούμε να δίνεις σε ένα παιδί εντός έτους ένα τέτοιο δώρο! Το πιθανότερο, σύμφωνα με το mothersblog.gr είναι οτι θα την ξεμαλλιάσει και θα πετάξει τα κοσμήματα όπου βρει. Όπως κάνουν όλα τα παιδιά δηλαδή. Προφανώς θα της πάρουν άλλη, αλλά αναρωτιόμαστε, ειλικρινά όχι με ζήλεια αλλά με απορία, αφού της έκαναν αυτό το δώρο στα πρώτα της γενέθλια τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. 

thestival

Πως να ξεφορτωθείτε την ενοχλητική γυναίκα σας (βίντεο)


Στη φάρσα που ακολουθεί, ένας ηλικιωμένος έχει βαρεθεί τόσο πολύ τη γκρίνια της γυναίκας του από το πρωί ως το βράδυ, που αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα μπροστά σε ανυποψίαστους περαστικούς…


Και να φανταστείτε ότι τώρα είναι ζεν πρεμιέ!

Αγνώριστος στα εφηβικά του χρόνια! 

Πριν αρκετά χρόνια ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός φορούσε γυαλιά, μιας και είχε μυωπία, σιδεράκια, είχε σπυράκια και τα μαλλιά του ήταν αφάνα! Όσο δε για το ντύσιμο! Γιλεκάκι, καζάκες... ενδεχομένως αυτά ήταν τότε στη μόδα! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, που από την εν λόγω φωτογραφία, την οποία έδειξε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πρέπει να ήταν καλός μαθητής! Τα χρόνια πέρασαν, ο Αλέξανδρος άλλαξε προς το καλύτερο φυσικά και κάνει καριέρα στο χώρο της υποκριτικής!


http://www.gossip-tv.gr

Οταν το πρώτο αυτοκίνητο εμφανίστηκε στο Αλιβέρι [φωτό]



Πρόσφατα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μέσω Facebook και Twitter μία φωτογραφία που αποτυπώνει την Κύμη του 1960.
Το evianews.com με νοσταλγία μας παρουσιάζει την υπέροχη φωτογραφία του Αλιβερίου εκατοντάδες χρόνια πριν. Πείτε το νοσταλγία, πείτε το αγάπη για την παλιά εποχή.
Κάποιοι το λένε ποιότητα ζωής. Αν σταθεί κανείς και δει με λεπτομέρεια την υπέροχη αυτή φωτογραφία από την πλατεία θα καταλάβει το πόσο διαφορετικά ήταν εκείνα τα χρόνια. Δεν θυμίζει με τίποτα την πόλη του Αλιβερίου και των χιλιάδων κατοίκων.
Στην φωτογραφία βλέπετε τα πρώτα αυτοκίνητα που έκαναν την εμφάνιση τους στην περιοχή.


http://www.iefimerida.gr


Τέλος ο Χατζηγιάννης απο την Ακτή Πειραιώς!!!


Οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί παρελθόν απο την Ακτή Πειραιώς. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τις δυο πλευρές να έχουν λύσει την συνεργασία κοινή συναινέση ωστόσο τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγούν περισσότερα και σαφώς…ενδιαφέροντα. Οι ίδιες πηγές λένε ότι για αντικαταστάτης του Μιχάλη προορίζεται ο Μπάμπης Στόκας. Για να δούμε τι θα δούμε…


http://blogs.gossip-tv.gr

Τατσόπουλος: Ουρλιάζουν οι αυθεντικοί και οι γιαλαντζί Χριστιανοταλιμπάν


Δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάσει την καθημερινότητα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος επιστρέφει με μια ανάρτηση στο facebook αναφορικά με τον πόλεμο γύρω από τις δηλώσεις του Τάσου Κουράκη.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε στο ζήτημα που έθεσε ο Τάσος Κουράκης για φορολόγηση των πιστών ώστε να καλυφθεί η μισθοδοσία των κληρικών σημειώνοντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται μακριά από τις κατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή διαλόγου και το διαχωρισμό Εκκλησίας και κράτους.
Γράφει χαρακτηριστικά ότι είναι δύσκολος ο διάλογος ,«χωρίς ν' αρχίσουν να κτυπάνε οι καμπάνες, εννοώ, και να ουρλιάζουν τόσο οι αυθεντικοί, όσο και οι γιαλαντζί Χριστιανοταλιμπάν (λέγε με Καιάδα)» αφήνοντας σαφείς αιχμές και κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με το αρχαιοελληνικό ψευδώνυμο.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:
«Στην Ελλάδα βρισκόμαστε ακόμη έτη φωτός μακριά από τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για τη διεξαγωγή ενός ψύχραιμου διαλόγου που θα οδηγούσε δυνητικά στο διαζύγιο Εκκλησίας και Κράτους με κοινή συναίνεση -χωρίς ν' αρχίσουν να κτυπάνε οι καμπάνες, εννοώ, και να ουρλιάζουν τόσο οι αυθεντικοί, όσο και οι γιαλαντζί Χριστιανοταλιμπάν (λέγε με Καιάδα). Υπό αυτό το πρίσμα, η πρόταση -ρασιοναλιστική καθ' όλα- του Τάσου Κουράκη για αυτοχρηματοδότηση εκάστου θρησκευτικού δόγματος είναι σκανδαλωδώς άκαιρη, καθώς προέρχεται από το... μέλλον και προϋποθέτει το διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, δεν τον διευκολύνει. Όπως λέει ορθώς και ο Λίνκολν του Σπίλμπεργκ: "Τι να κάνεις την πυξίδα, να σου δείχνει τον Βορρά, άμα είναι να πέσεις στο βάλτο;».


http://www.iefimerida.gr


Πως να προφυλαχθείτε από το αυχενικό, όταν κάνει παγωνιά




Οι πόνοι στον αυχένα είναι από τους πιο βασανιστικούς πόνους του μυοσκελετικού συστήματος. Η αιτιολογία τους ποικίλει, οι πόνοι μπορεί να οφείλονται σε απότομο μυικό σπασμό, σε αυχενική σπονδυλοαρθροπάθεια, σε αυχενική δισκοπάθεια, σε εκφυλιστική νόσο του αυχένα και συμπτωματολογία περιλαμβάνει πόνο στην περιοχή του αυχένα και των τραπεζοειδών μυών, δυσκαμψία, ριζιτική συνδρομή με πόνο. Κάψιμο ή και μούδιασμα που επεκτείνεται στον ώμο, τον βραχίονα, το χέρι και τα δάκτυλα με άλλοτε άλλη κατανομή ανάλογα με την αυχενική ρίζα η ρίζες που πιέζονται. Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο τι πρέπει να κάνετε εάν πάσχετε από αυχενικό και εκτίθεστε στο κρύο...

Άνθρωποι που υποφέρουν από την συμπτωματολογία που αναφέρθηκε με κάποια ή όλα από τα συμπτώματα λέμε ότι πάσχουν από αυχενικό σύνδρομο.

Η έκθεση στο κρύο επιδεινώνει τα συμπτώματα και δημιουργεί έντονο μυικό σπασμό στους παρασπονδυλικούς μύες του αυχένα. Πολλές φορές δημιουργείται μία κατάσταση που λέγεται μυικό ραιβόκρανο.

Το μυικό ραιβόκρανο αποτελεί ουσιαστικά μία επώδυνη μυική κατάσταση του αυχένα κατά την οποία ο αυχένας λόγω του ετερόπλευρου μυικόυ σπασμού μετατοπίζεται έχοντας μία πλάγια μετατόπιση και αρκετές φορές στροφή.

Το κρύο επιτείνει και επιδεινώνει όλες τα επώδυνα σύνδρομα του αυχένα και ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με μυικό σπασμό. Έτσι έχουμε έκθεση στο κρύο-μυικό σπασμό- πόνο.

Καλό είναι λοιπόν ειδικά τον χειμώνα άτομα με ευαισθησία στον αυχένα να προφυλάσσονται από το κρύο και ειδικά από τα κρύα ρεύματα γιατι αυτό μπορει να δημιουργήσει άμεσα μυικό σπασμό και επώδυνη αυχενική συνδρομή ειδικά σε άτομα με προυπάρχουσα πάθηση του αυχένα όπως είπαμε.

Οπότε προσέχουμε ειδικά αν ανεβαίνουμε σε δίκυκλο όπου το κρύο ρεύμα πολλαπλασιάζεται.

Τα προφυλακτικά μέτρα είναι η χρήση κασκόλ ή άλλων ζεστών ρούχων (πχ ζιβάγκο) ώστε να καλύπτεται επαρκώς ο αυχένας, μερικές φορές είναι καλό να χρησιμοποιούμε ένα μαλακό κολλάρο για λίγες μέρες όταν αισθανόμαστε ότι το επώδυνο αυχενικό σύνδρομο αρχίζει να επανέρχεται χωρίς να περιμένουμε να εγκατασταθεί πλήρως.

Ένα ζεστό μπάνιο (ντουζ) είναι επίσης χρήσιμο σαν μυοχαλαρωτικό μέσο όπως επίσης και η κινησιομάλαξη (μασάζ) και κινησιοθεραπεία.

Οι ασκήσεις διάτασεις του αυχένα είναι ακόμη ένα φυσικό μέσο πρόληψης και θεραπείας του επώδυνου αυχενικού σπασμού όπως και η χρήση σωστού ανατομικού μαξιλαριού το οποίο βοηθά τον αυχένα να χαλαρώνει κατά την διάρκεια της ξεκούρασης και του ύπνου.

Το σωστό μαξιλάρι είναι αυτό που καλύπτει την απόσταση μεταξύ ώμου και αυχένα και βοηθά με αυτό τον τρόπο όταν ξαπλώνουμε στην πλάγια θέση να διατηρείται ο αυχένας στην ευθεία με την υπόλοιπη σπονδυλική στήλη. Αυτή η απόσταση δεν είναι η ίδια από άνθρωπο σε άνθρωπο για τον λόγο αυτό όλα τα μαξιλάρια δεν κάνουν για όλους.

Η θεραπεία εξαρτάται από το είδος, την οξύτητα ή την χρονιότητα του επώδυνου αυχενικού συνδρόμου που αναπτύσσεται και αν αυτό παρουσιάζει νευρολογική συνδρομή ή όχι οπότε και η θεραπεία εξατομικεύεται.

Αθανάσιος Μπαδέκας

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Τηλ. 2108985630

e-mail: thanosbadekas@gmail.com

http://iatropedia.gr

DWTS: «Μαγεία» η Ντορέττα Παπαδημητρίου (βίντεο)


Δείτε το χορευτικό που της έδωσε πέντε 10άρια!

Πενήντα ολόκληρους βαθμούς, συγκέντρωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, από την κριτική επιτροπή για το δεύτερο χορό που χόρεψε με τον παρτενέρ της και ήταν το τσα τσα. 

Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της και την συγκίνησή της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στο φετινό Dancing With the Stars που οι κριτές βαθμολογούν διαγωνιζόμενο με πέντε δεκάρια!


Δείτε τον Πέτρο Ίμβριο με την κούκλα σύζυγό του! [φωτο]


Είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, που ζει την ...απόλυτη ευτυχία με τις δύο κορούλες του. Ο Πέτρος Ίμβριος με την σύζυγό του, Έλενα Ζαφειροπούλου, εμφανίστηκαν στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Νίκου Ζωιδάκη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το λαμπερό ζευγάρι μαζί με τον καλλιτέχνη.


Χωρίς Ρετούς Έλενα Παπαρίζου: Μας την παρουσιάζουν κορμάρα ενώ η αλήθεια είναι αυτή!


Δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που οι συνεργάτες της Παπαρίζου προσπαθούν εδώ και κάποιους μήνες να μας παρουσιάσουν μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που είναι στην πραγματικότητα. Υπηρετώντας λανθασμένα κατ εμέ το μοντέλο της αδύνατης-αυτό που είχε το 2004 όταν και κέρδισε την Eurovision- ακούμε…η δίαιτα της Έλενας…να τα κιλά που έχασε…πώς έχασε τα κιλά της…ο έρωτας που την έκανε να ξανανιώσει και όλα αυτά τα δήθεν βιτρινάτα σχόλια και τις «κουλές» διαρροές για την εικόνα της. Έτσι παιδιά ένας καλλιτέχνης δεν συντηρείται.


Και δε συντηρείται καθώς υπάρχουν και στιγμές που εικόνες χωρίς ρετούς βγαίνουν προς τα έξω. Εικόνες που δεν ελέγχει κανείς. Όπως αυτή του κορυφαίου στιχουργού Ηλία Φιλίππου, ο οποίος πόσταρε την φωτογραφία στο προφίλ του μαζί με την Έλενα την παραμονή των Χριστουγέννων. Έτσι είναι η Έλενα σήμερα. Μπαμπάτσικη με παραπάνω κιλά. Και την γουστάρω πολύ όπως είναι. Με τις «αδυναμίες» της και τα extra της. Ο κόσμος δεν ακολουθεί την Παπαρίζου για την εικόνα της. Ακολουθεί την Παπαρίζου για την αυθεντικότητά της. Ακολουθεί την Παπαρίζου για την διαδρομή της και το πρότυπο ενός παιδιού από την Ομογένεια που είναι αγαθό και καλόκαρδο. Ακολουθεί την Παπαρίζου διότι ταύτισε την πορεία της με τον Μαυρίδη και τις επιτυχίες της με τον ερωτά τους. Όχι με τα σαχλά σχόλια-και καλά ρεπορτάζ-για την εικόνα της!

http://blogs.gossip-tv.gr

Δείτε τη φωτογραφία της Μάρως Λύτρα που τρέλανε χιλιάδες χρήστες του facebook!

Η 42χρονη Μάρω Λύτρα είναι πιο σέχι από ποτέ..
Τη γνωρίσαμε το 2003 όταν έλαβε μέρος στο reality show Fame Story 2.. 

Αμέσως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, συμμετείχε στο cd single της Julie Massino με τίτλο «Όσο γυρίζει η γη», το οποίο έγινε χρυσό.
Σήμερα μετά από 9 χρόνια συνεχίζει να τραβάει τις εντυπώσεις..
Δείτε την στην φωτογραφία που ακολουθεί...


Το προκλητικό βιντεοκλίπ της «πλαστικής» Ελληνίδας τραγουδίστριας Στέλλας Καλλή


Τα πλούσια φωνητικά και σωματικά της προσόντα μας δείχνει η Στέλλα Καλλή στο νέο της βιντεοκλίπ ονόματι «Αρνούμαι».

«Δεν είμαι κατά των πλαστικών, έχω κάνει. Είμαι όμως κατά των παραμορφώσεων. Όταν μπεις σε αυτή τη διαδικασία, το κάνεις για να βελτιώσεις κάποια πράγματα, όχι να τα αλλάξεις τελείως. Εκεί γίνεται το λάθος. Αν κάτι σ' ενοχλεί, το διορθώνεις. Θα προσπαθήσω να γερνάω όμορφα. 'Εχει κι αυτό τη γοητεία του. Αν στην ψυχή σου αισθάνεσαι νέος, φαίνεται κιόλας».

Η συγκεκριμένη -απρόσμενα ειλικρινής- πρόσφατη δήλωση της ραγδαία ανερχόμενης τραγουδίστριας στο Λοιπόν είναι στο βάθος του μυαλού όποιου βρεθεί να παρακολουθεί το νέο της βιντοκλίπ.

Εκεί που, υπό τις σκηνοθετικές οδηγιές του John Mitropoulos, η Στέλλα Καλλή αποδυκνύει ταυτόχρονα το πόσο καλλίφωνη και καλίγραμμη όντως είναι.

Όσον αφορά την φημολογούμενη σχέση της -στην αρχή της καριέρας της- με τον Γιάννη Πάριο, η Στέλλα βάζει τα πράγματα στην θέση τους «Το περίμενα ότι θα το πουν. Ο Γιάννης Πάριος μου έχει φερθεί άψογα και θα το λέω πάντα. Δεν με πείραξε γιατί δεν με αφορά οτιδήποτε δεν είναι αληθινό (...) Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με μεγαλύτερο άντρα. Αν ήταν κάτι που μου άρεσε, θα το είχα κάνει. Δεν με ελκύει».




Το Μαγικό φυτό: Ιπποφαές – Απίστευτα στοιχεία για το καλό που κάνει (Διαβάστε το)


Το Ιπποφαές περιέχει πάνω από 15 υπέρ αντιοξειδωτικές ουσίες και θεωρείται η τέλεια υποστήριξη σε πολλές θεραπείες.



Στον κατάλογο των φυτών με γνωστές στην σύγχρονη επιστήμη φαρμακευτικές ιδιότητες το Ιπποφαές κατέχει μια από τις πιο διακεκριμένες θέσεις.Το ιπποφαές είναι από τα αρχαιότερα φυτά της γης και προηγείται κατά πολύ της εποχής των παγετώνων. Αυτοφύεται σε μορφή θάμνου στην ευρύτερη περιοχή της Ευρασίας. Στις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου παρατηρήθηκε ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα θεραπεύονταν τρώγοντας τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού και άρχιζε να γυαλίζει τρίχωμα τους, από την παρατήρηση αυτή δόθηκε και η ονομασία του (ίππο -; φάος = άλογο που γυαλίζει). Έτσι άρχισαν να το χρησιμοποιούν και οι στρατιώτες του, μαζί με τον ίδιο για να είναι πιο ισχυροί στις εκστρατείες. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι το χρησιμοποιούσε στις εκστρατείες του και ο Τζέκινς Χάν. 

Το ιπποφαές μνημονεύεται από τον Θεόφραστο, μαθητή του Αριστοτέλη, αλλά κυρίως από τον Διοσκουρίδη τον Αναζαρβέα, πατέρα της φαρμακολογίας.
Αναφορές στο Ιπποφαές υπάρχουν στην Θιβετιανή και κινέζικη ιατρική. Από το 1929, όταν για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε βιοχημική ανάλυση των καρπών του φυτού, οι γνώσεις για της φαρμακευτικές ιδιότητες του φυτού συνεχώς αυξάνονται. Πλέον υπάρχει τεκμηριωμένη γνώση (Γερμανία, Ρωσία, Καναδάς, Κίνα, Φιλανδία, Αγγλία, Σουηδία κ.α.) για το ιπποφαές και έχουν αφιερωθεί γιαυτό 5 επιστημονικά συνέδρια. Το έλαιο του φυτού παράγεται από τους καρπούς με την μέθοδο της εκθλίψεως, χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα. Περιέχει περισσότερες από 190 θρεπτικές και βιολογικές ουσίες, αρμονικά δεμένες, γιαυτό το λόγο έχουμε και τα αποτελέσματα που αναφέρονται στην βιβλιογραφία του, αλλά και από την καθημερινή χρήση του. 
Ένα θαυματουργό φυτό
Έχει βρεθεί επίσης ότι:
  • Το επίπεδο βιταμίνης C είναι περίπου 1000% πιο υψηλό από αυτό των πορτοκαλιών, γιαυτό χρησιμοποιείται και σε κρυολογήματα.
  • Σύμφωνα με Ρώσους και Κινέζους επιστήμονες, το Ιπποφαές περιέχει 190 βιοενεργά συστατικά από τα οποία 106 είναι στο έλαιο.
  • Περιέχει σίδηρο, χλωροφύλλη, λυκοπενιο, ζεαξανθίνη, ασταξανθίνη, β-καροτίνη, σελήνιο, χρώμιο, όλο το complex της βιταμίνης Β, και πλήθος άλλων συστατικών.
  • Περιέχει περισσότερα απο 15 υπέραντιοξειδωτικά, είναι η πιο πλούσια πηγή στον κόσμο.
  • Το έλαιο είναι η καλύτερη ενιαία πηγή που είναι γνωστή στον άνθρωπο για τη βιταμίνη Ε, την βιταμίνη C, τη βήτα-καροτίνη, τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα ουσιαστικά αμινοξέα και φλαβονοειδή.
  • Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε (δ-άλφα-tocopherol) είναι 200% υψηλότερο από το έλαιο σίτου, 900% υψηλότερο από το έλαιο καλαμποκιού και 3500% υψηλότερο από το έλαιο σόγιας. Το δ-α-tocopherol είναι η πιο ισχυρή μορφή βιταμινών Ε.
  • Περιέχει το β-σιτοστερόλ, που είναι 3000% πιο δυνατό στην διάσπαση των λιπών απο την χολίνη.
  • Περισσότερο από το ενενήντα τοις εκατό των συνολικών λιπαρών οξέων είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το έλαιο του Ιπποφαές περιέχει (17-20%) ωμέγα-3, (28-30%) ωμέγα-6, (36-40%) ωμέγα-9 και ωμέγα-7. 
  • Το Ιπποφαές περιέχει όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία. 
  • Έχει εξαιρετική συγκέντρωση σε κάλιο. Το έλαιο του Ιπποφαές δεν περιέχει τα μέταλλα που είναι επιβλαβή στο σώμα.
  • Περιεχει όλα τα αμινοξέα.
  • Το ιπποφαές Eubias, απλά καλλιεργείται, δεν είναι αποτέλεσμα εργαστηρίου.
  • Επίσης περιέχει κατά 32% πρωτεΐνη.
Αποτελέσματα έδειξαν ότι το έλαιο του είχε μια θεραπευτική αποτελεσματικότητα στον αποχρωματισμό δερμάτων, στις φακίδες, ενάντια της πρόωρης γήρανσης, στην σκλήρυνση του δέρματος, στην απολέπιση, στην ακμή, και στην επαναλαμβανόμενη δερματίτιδα.

Τι καθιστά το Ιπποφαές τόσο πολύτιμο

Λιπαρές ουσίες υψηλής ποιότητας 

Το Ιπποφαές περιέχει αιθέρες λιπαρών ουσιών και γλυκερίνη υψηλής ποιότητας, αποτελεί την υψηλότερη πηγή φυτικών λιπαρών οξέων που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα. Οι ποιότητα των λιπαρών οξέων καθορίζεται από την σύσταση των ωμέγα, οι οποία είναι ιδιαίτερα υψηλή χάρη στα λιπαρά των ωμέγα που περιέχει στις σωστές αναλογίες. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να παράγει μόνος του όλα αυτά τα λιπαρά οξέα, έτσι θα πρέπει να χορηγούνται πάντα από το περιβάλλον.

Βιταμίνες και μέταλλα 

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, την ζωτικότητα και την υγεία. Ρυθμίζουν τις σωματικές λειτουργίες και αυξάνουν την αντοχή του οργανισμού στις ασθένειες και το άγχος. Το Ιπποφαές είναι τόσο πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα, που το κάνουν κορυφαίο φυτικό προϊόν. Σε σύγκριση με το Ιπποφαές η συγκέντρωση βιταμινών που προσφέρουν άλλες θρεπτικές πηγές είναι ελάχιστη. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και μια μικρή ανεπάρκεια σε μια μόνο βιταμίνη μπορεί να προκαλέσει έλλειψη ισορροπίας στην υγεία σας. Αυτός είναι ο λόγος που το Ιπποφαές αποτελεί ένα ζωτικό θρεπτικό συμπλήρωμα.

Το Ιπποφαές περιέχει επίσης βιταμίνες του συμπλέγματος B, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές. Πολλές φορές, αυτές οι βιταμίνες χαρακτηρίζονται ως αντιαγχωτικές, λόγω της θετικής επίδρασης που έχουν στο νευρικό σύστημα. Το Ιπποφαές είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και σε βιταμίνη Β12, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τους χορτοφάγους καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να την λάβουν από άλλη φυτική τροφή. Επιπλέον το Ιπποφαές περιέχει ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά την βήτα καροτίνη, ουσία η οποία μετατρέπεται σε βιταμίνη Α στον οργανισμό. Η βιταμίνη Α αυξάνει την αντοχή του οργανισμού και βοηθά να διατηρηθεί το δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια, τα μάτια σε βέλτιστη κατάσταση. Το Ιπποφαές είναι επίσης εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Αυτή η βιταμίνη βοηθά στην βελτίωση της πνευματικής και σωματικής απόδοσης, αυξάνοντας την ζωτικότητα. Περιέχει επίσης σεροτονίνη και 28 ιχνοστοιχεία
Οι βιταμίνες από μόνες τους δεν είναι επαρκείς
Όσο σημαντικές και αν είναι οι βιταμίνες, είναι άνευ αξίας ελλείψει μετάλλων. Είναι γεγονός ότι οι βιταμίνες δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς την βοήθεια των μετάλλων, και αν και ο οργανισμός σας είναι ικανός να παράγει κάποιες βιταμίνες από μόνος του, δεν μπορεί να παράγει ούτε ένα μέταλλο. To Ιπποφαές περιέχει όλα τα μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός σας, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο καθώς και τα περισσότερα ιχνοστοιχεία, όπως χρώμιο, σελήνιο, κάλιο κ.α.
Τα θρεπτικά συμπληρώματα λειτουργούν βέλτιστα μόνο όταν οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχουν είναι τέλεια ισορροπημένα και λαμβάνονται ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος σπουδαιότητας αυτού του ακανθώδες φυτού. Η χρήση του Ιπποφαές είναι ασφαλής και δεν χρειάζεται να συμβουλευτείτε πρώτα τον ιατρό σας, σε αντίθεση με κάποιες βιταμίνες και μέταλλα τα οποία εύκολα μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα εάν χορηγηθούν εσφαλμένα η χωρίς ιατρική συμβουλή.
Λυκοπένιο 

Το Ιπποφαές είναι εξαιρετικά πλούσιο σε λυκοπένιο, μια πορτοκαλί χρωστική ουσία η οποία είναι μέρος των καροτενοειδών. Το λυκοπένιο αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες. Είναι η χρωστική η οποία δίνει στις ντομάτες το κόκκινό τους χρώμα. Τα καροτενοειδή θεωρούνται αντικαρκινική τροφή, καθώς εκτενής μελέτη – στην οποία συμμετείχαν 48.000 άνδρες- κατέδειξε ότι όσοι κατανάλωναν εβδομαδιαίως 10 μερίδες φαγητού που περιλάμβαναν την παραπάνω ομάδα, μείωναν κατά 45% τις πιθανότητές τους να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη.

Το Ιπποφαές περιέχει σημαντικές ποσότητες όλων αυτών των ουσιών. Αυτό αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα για το πόσο ισορροπημένο είναι αυτό το φυτό.
Ζεαξανθίνη
Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του Ιπποφαές είναι η ζεαξανθίνη, μια κίτρινη ουσία η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη στον οργανισμό. Όπως το λυκοπένιο έτσι και η ζεαξανθίνη αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Αυτά τα δυο συστατικά μαζί με το Α και Β-καροτένιο, cryptoxanthin, taraxanthin και phytofluin είναι υπεύθυνα για το κίτρινο- πορτοκαλο -;κοκκινο χρώμα του Ιπποφαούς. Επίσης η ζεαξανθίνη είναι ο μοναδικός τρόπος μακροπρόθεσμης αντιμετώπισης του καταρράκτη και της ωχράς κηλίδας καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Archives of Ophthalmology. Η γεροντική εκφύλιση της ωχράς κηλίδας επηρεάζει άνδρες και γυναίκες συνήθως μετά την ηλικία των 65 ετών και συνήθως επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου, στερώντας από τον ασθενή την κεντρική του όραση. Πολλά άτομα μπορεί να είναι ευάλωτα λόγω γενετικών παραγόντων, ενώ το κάπνισμα είναι γνωστό ότι αυξάνει τον κίνδυνο.
Η ζεαξανθίνη, είναι καροτενοειδή που συντελεί στην πρόληψη της γεροντικής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας προφανώς επιτρέποντας στον οφθαλμό να φιλτράρει το επιβλαβές μικρού κύματος φως και περιορίζοντας άλλες επιβλαβείς επιδράσεις στον αμφιβληστροειδή χιτώνα. Τα άτομα που καταναλώνουν τροφές που περιέχουν ζεαξανθίνη έχουν 35% λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. Η εκφύλιση είναι μη αναστρέψιμη και προοδευτικά επιδεινώνεται, στερώντας από τους ασθενείς την κεντρική όρασή τους.
Επίσης ως φαίνεται προστατεύει τα μάτια, επιτρέποντας τους να φιλτράρουν το επιβλαβές, βραχέως μήκους κύματος φως και αναχαιτίζοντας άλλες βλάβες στην ωχρά κηλίδα -; στο κεντρικό τμήμα του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού. 

Το Ιπποφαές θεωρείται εξαιρετική πηγή ζεαξανθίνης

Εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα, στερόλες και φλαβονοειδή
Λινολενικό οξύ (Ω3) 

Το Ιπποφαές είναι εκπληκτικά πλούσιο σε λινολενικό οξύ. Ο ανθρώπινος οργανισμός μετατρέπει αυτό το σπάνιο λιπαρό οξύ, το οποίο μπορεί να βρεθεί μόνο στο μητρικό γάλα η σε λάδι ηράνθεμου, σε προσταγλαδίνες. Οι προσταγλαδίνες είναι ουσίες οι οποίες συγκαταλέγονται στις ορμόνες και εκτελούν ευρύ φάσμα λειτουργιών στον οργανισμό (όπως ρύθμιση της πίεσης του αίματος). Το λινολενικό οξύ έχει αποδειχτεί αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου. Επιπλέον εμποδίζει την συγκέντρωση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία.

Ελαϊκό οξύ (ωμέγα-9), Παλμιτελαϊκό οξύ (ωμέγα-7), Παλμιτικό οξύ και Λινελαϊκό οξύ (ωμέγα-6) 

Η έλλειψη των βασικών λιπαρών οξέων από τη διατροφή, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, σχετίζεται με την ανεπαρκή λειτουργία πολλών συστημάτων του οργανισμού που σχετίζονται με το μεταβολισμό, όπως είναι το καρδιολογικό, το νευρολογικό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Η συμπλήρωση της διατροφής με βασικά λιπαρά οξέα, βοηθά στην σωστή ορμονική παραγωγή και στη μείωση των επιπέδων της “;κακής”; χοληστερόλης (LDL), καθώς και στην υγεία του δέρματος. Η ποσότητα που λαμβάνεται συνήθως από την τροφή είναι μικρή σε σχέση με την απαιτούμενη και ο τρόπος μαγειρέματος μπορεί να καταστρέψει τα πολύτιμα αυτά συστατικά.

Το Ιπποφαές από την φύση του περιέχει εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες των Ωμέγα, και συσκευάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρονται τα λιπαρά οξέα ακέραια στον οργανισμό μας
Εφαρμογές των λιπαρών οξέων
Σύμφωνα με έρευνες τα ω-3 λιπαρά παρεμβάλλονται στα ένζυμα που παίζουν ρόλο στη φλεγμονή, η οποία είναι πιθανός παράγοντας που οδηγεί σε διαβήτη Ι. Η διατροφή που είναι πλούσια σε Ιπποφαές και άλλες πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, παρατηρήθηκε σε έρευνα, ότι βοήθησε να μειωθεί ο κίνδυνος εμφάνισης διαβήτη Ι σε παιδιά με οικογενειακό ιστορικό, τα οποία κινδύνευαν να αναπτύξουν τη νόσο.
Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθούν ελαφρώς στη μείωση της πίεσης και επιπλέον μειώνουν τον κίνδυνο θρομβωτικών αγγειακών επεισοδίων. Άγχος και κατάθλιψη, τα ω3 έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά σε αυτά τα δύο.
Όλο και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν την χρησιμότητα του Ιπποφαές
Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ωφέλιμη δράση των ωμέγα 3 λιπαρών οξέων στους πόνους που οφείλονται στην οστεοαρθρίτιδα, λόγω της συμβολής τους στη μείωση της φλεγμονής στην περιοχή της άρθρωσης. Ακόμα υπάρχουν ενδείξεις ότι τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα συντελούν στην αύξηση των επιπέδων ασβεστίου στα οστά και κατά συνέπεια συντελούν στην προφύλαξη της πυκνότητας των οστών και την μείωση του κινδύνου παρουσίας οστεοπόρωσης. Έρευνες σε άτομα με διπολική κατάθλιψη και σχιζοφρένια έδειξαν μείωση των συμπτωμάτων και της δοσολογίας των ψυχοφαρμάκων μετά από χρήση ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, παρόλα αυτά χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία για να προσδιορίσουμε τη δοσολογία των ωμέγα 3 που ενδείκνυται για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ακόμα η επικουρική δράση των ωμέγα 3 για την ίαση των εγκαυμάτων, τη μείωση της φωτοευαισθησίας από τις ακτίνες UV και τη θεραπεία κατά της ψωρίασης είναι πλέον ευρέως γνωστή. Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε σε ένα λιπαρό οξύ, το ελαϊκό οξύ (ωμέγα -9), το οποίο, μαζί με τα αντιοξειδωτικά – ουσίες που περιέχονται σε αφθονία στο Ιπποφαές, έχει ευεργετικότατη επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι μειώνει τον κίνδυνο οξείδωσης, ιδίως του ορθού και του παχέος εντέρου, του στήθος, του προστάτη του παγκρέατος και του ενδομήτριου.
Η πληθώρα, η φυσική ύπαρξη και η συνέργεια των ουσιών στο Ιπποφαές αποτελούν τον λόγο της αποτελεσματικότητας του.
Φλαβονοειδή
Μια άλλη μεγάλη κατηγορία ουσιών που περιέχει το Ιπποφαές, είναι τα φλαβονοειδή, Τα φλαβονοειδή θεωρούνται αντιοξειδωτικά ουσίες. Οι συγκεκριμένες φυτοχημικές ουσίες δεν έχουν σχετισθεί μόνο με ελάττωση της αρτηριακής πιέσεως, αλλά και με μειωμένο ποσοστά ορισμένων μορφών καρκίνου, καθώς και άνοιας. Όλο και περισσότερες επιστημονικές μελέτες συνδέουν τα αντιοξειδωτικά με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, την προστασία των δοντιών μας από την πλάκα και την ουλίτιδα και την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου που επιτίθενται στα κύτταρα και επιταχύνουν τη γήρανση.
Β-Sitosterol 

Το β-Sitosterol είναι και αυτό μια ουσία η οποία περιέχεται στο Ιπποφαές. Το β-Sitosterol έχει τη δυνατότητα να διαλύει τα λίπη και είναι 30 φορές πιο ισχυρό από τη χολίνη.

Φυτικές στερόλες αποδεδειγμένα μειώνουν τη χοληστερόλη 

Τα τελευταία 50 περίπου χρόνια είναι γνωστό ότι οι φυτικές στερόλες, ή αλλιώς φυτοστερόλες, μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, εμποδίζοντας σε κάποιο βαθμό την απορρόφηση της χοληστερόλης στο έντερο. Τα ευρήματα πολλών κλινικών ερευνών υποδεικνύουν ότι οι φυτοστερόλες μειώνουν την ολική και την LDL χοληστερόλη, αποτρέποντας εν μέρει την απορρόφηση της χοληστερόλης. Επίσης, τα αποτελέσματά τους είναι επιπρόσθετα όταν συνδυάζονται με λιπαρά Ω, sitosterol , προσεγμένη δίαιτα, άσκηση κ.α. Οι φυτοστερόλες μπορούν να καταναλώνονται με ασφάλεια. Ωστόσο, η καθημερινή κατανάλωση 2-3g στερολών για χρονικό διάστημα ενός έως δώδεκα μηνών ενδέχεται να προκαλέσει μέτρια πτώση στα επίπεδα καροτενοειδών του πλάσματος.

Το Ιπποφαές έχει πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις καροτενοειδών τα οποία βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις στερόλες του, επομένως δεν αντιμετωπίζουμε καμία απολύτως μείωση τους.
Ιπποφαές, φυτική «τράπεζα» θρεπτικών ουσιών
Βιταμίνες κ’; αντιοξειδωτικά που βοηθούν 

Βιταμίνη Α, μάτια, όραση, βλεννογόνο, αντίσταση στις μολύνσεις. Βήτα καροτένιο πρόδρομος της βιταμίνης Α καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες. Βιταμίνη D σχηματισμός και καλή διατήρηση των οστών, συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου. Βιταμίνη Ε καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες (αντιοξειδωτικός παράγοντας). Βιταμίνη Κ πήξη το αίματος. Βιταμίνη C αντιοξειδωτική δράση, προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, σχηματισμός του συνδετικού ιστού, συμμετέχει στη σύνθεση ορμονών, αυξάνει την πρόσληψη του σιδήρου, σταματά την πρόσληψη χαλκού. Βιταμίνη Β1μεταβολισμός υδατανθράκων. Βιταμίνη Β2 συνολικός μεταβολισμός. Βιταμίνη Β6 μεταβολισμός πρωτεϊνών. Βιταμίνη Β12 συνολικός μεταβολισμός, σύνθεση των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Βιοτίνη μεταβολισμός πρωτεϊνών και υδατανθράκων νιασίνη μεταβολισμός υδατανθράκων (μείωση της γλυκόζης), ενέργεια που τροφοδοτεί αερόβιες διαδικασίες. Παντοθενικό οξύ μεταβολισμός λιπαρών, υδατανθράκων και αμινοξέων, επούλωση τραυμάτων. Φολικό οξύ μεταβολισμός DNA, δημιουργία νέων κυττάρων, κ.α.

Μέταλλα & ιχνοστοιχεία που βοηθούν 

Νάτριο στην αποθήκευση νερού. Κάλιο αφυδάτωση, ρύθμιση της πίεσης του αίματος και λειτουργία καρδιάς. Χλώριο ο πιο σημαντικός συνοδός του νατρίου και του καλίου, σχηματισμός υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι. Μαγνήσιο συμμετέχει σε περισσότερες από 300 αντιδράσεις στον οργανισμό, όπως ο ενεργειακός μεταβολισμός, οι μυϊκές συσπάσεις. Ασβέστιο στην σταθερότητα των οστών και δοντιών, μεταβίβαση μηνυμάτων στα νεύρα και τους μυς. Σίδηρος στην μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα και παραγωγή ενέργειας. Ψευδάργυρος στο ανοσοποιητικό σύστημα, επούλωση τραυμάτων και προστασία από τις Ελεύθερες ρίζες. Σελήνιο στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Χρώμιο μεταβολισμός υδατανθράκων, αυξάνει το σχηματισμό γλυκογόνου και εξοικονομεί γλυκογόνο κατά την διάρκεια της άσκησης, κ.α. 

Αναφέρονται τα πιο σημαντικά

Εάν για οποιοδήποτε λόγο ο οργανισμός μας περιέχει πολλές ελεύθερες ρίζες, τοξίνες, οφειλόμενες στον άσχημο τρόπο ζωής ή και στις πολύ κακές συνθήκες που επικρατούν στον σύγχρονο κόσμο (καυσαέρια, άγχος, κάπνισμα, διατροφή, έλλειψη άσκησης), ενδέχεται να νιώσουμε νωχελικοί, κουρασμένο η και κατάθλιψη. Το Ιπποφαές είναι πλούσιο σε βιταμίνες και υπέρ αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσετε πάλι ζωντανοί και ενεργητικοί.
Οι βιταμίνες της σειράς Β που χαρακτηρίζονται αντιαγχωτικές, καθώς και τα αμινοξέα μαζί με τα λιπαρά οξέα (Ω) που έχουν την ιδιότητα να χαλαρώνουν τον οργανισμό, θα αποτελέσει την καλύτερη λύση για να διώξετε το άγχος με την βοήθεια του Ιπποφαές. Τα αποτελέσματα μπορούν να ενισχυθούν με ένα φλιτζάνι τσάι από τα φύλλα του Ιπποφαές.
Το σύνολο των θρεπτικών ουσιών και αντιοξειδωτικών που περιέχονται στο Ιπποφαές Eubias είναι 190.
Αυξάνει την δύναμη και αντοχή, Αυξάνει τις επιδόσεις.
Γρηγορότερη αποκατάσταση της υγείας 

Η ισορροπημένη σύνθεση του Ιπποφαές επιτρέπει στον οργανισμό να αναρρώσει πιο γρήγορα μετά από σκληρή προπόνηση ή επίδοση. Συχνά, είναι δυνατό να προπονείστε για περισσότερο χρόνο και πιο έντονα, γεγονός που αποτελεί μια καλή βάση για ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Αυτή η φυσική τράπεζα βιταμινών και μετάλλων επιτρέπει στον οργανισμό να λειτουργεί βέλτιστα, ακόμα και κατά την διάρκεια σκληρών αγώνων. Η αντοχή αυξάνεται και χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να αισθανθείτε σωματική εξάντληση.

Ωστόσο, το Ιπποφαές έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει σε κορυφαίους αθλητές με υψηλές προσδοκίες. Πολλά μέταλλα χάνονται κατά την εφίδρωση. Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην μυική και νευρική λειτουργία. Το Ιπποφαές αντικαθιστά γρήγορα όλα τα μετάλλων που χάνονται μέσω της εφίδρωσης.
Επιπλέον, η έντονη μυική άσκηση προκαλεί αύξηση στις τοξίνες του οργανισμού, όπως διοξείδιο του άνθρακα και γαλακτικό οξύ. Η καθαριστική δράση του Ιπποφαές εξαλείφει γρήγορα και αποδοτικά αυτές τις τοξίνες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιπέδων ενέργειας και την ταχύτερη αποκατάσταση μετά από προπόνηση και αγώνες
Αδυνατήστε με υγιή τρόπο
Ο αριθμός των ανθρώπων που πάσχουν από παχυσαρκία αυξάνεται. Πλέον η παχυσαρκία θεωρείται ασθένεια. Η απόκτηση βάρους είναι εύκολη, ενώ το να χάσεις βάρος είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πολύ συχνά, το αίσθημα πείνας υπερνικά της θέλησης ας και έτσι, εάν σταματήσουμε την διατροφή που ακολουθούμε, επιστρέφουμε στο παλιό βάρος μας χωρίς να το καταλάβουμε. Επιπλέον, η διατροφή που προβλέπουν οι συγκεκριμένες δίαιτες είναι συχνά περιορισμένη και χωρίς ισορροπία προκαλώντας επιδείνωση της υγείας.
Το Ιπποφαές μας προσφέρει πολύ μεγάλη βοήθεια στο να απελευθερωθούμε από περιττά κιλά, χωρίς να ενοχλήσουμε την υγεία μας. Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό, με ελάχιστες θερμίδες. Τα λιπαρά οξέα, τα αμινοξέα που έχει στην σύνθεση του βοηθάνε στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού αλλά και του πεπτικού συστήματος με συνέπεια να έχουμε καλύτερη καύση των λιπών, αλλά και η πλήρης κάλυψη του οργανισμού με τις βιταμίνες που περιέχει δημιουργούν την αίσθηση του κορεσμού.
zoomblog.org

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger