Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια ειναι τα 8 συχνοτερα ...ατυχηματα στο σεξ; Και ποιες οι πρωτες βοηθειες;

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012


Μπρος στην απόλαυση, τι είναι ο πόνος; Παρ´όλα αυτά η γνώση καταστάσεων που μπορεί να μας συμβούν κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή, και η ενημέρωση μας για τους τρόπους προφύλαξης, μπορεί να μας βοηθήσει στις περισσότερες φορές να τα αποφύγουμε, ή στην χειρότερη περίπτωση να τα αντιμετωπίσουμε σωστά.

Ποια είναι τα συχνότερα ατυχήματα;
Ρήξη χαλινού
Είναι ίσως το συχνότερο ´συμβάν´,ειδικά στους εφήβους και νέους άνδρες. Πρόκειται για ρήξη ενός μικρού τμήματος του δέρματος ( κοινώς ¨πετσάκι ¨)που ενώνεται με την βάλανο ακριβώς στο κάτω τμήμα της, πλησίον του έξω στομίου της ουρήθρας. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή βλάβη, προκαλεί όμως αρκετή αιμορραγία και πόνο. Απαιτεί πλήρη διατομή και συρραφή του από Ουρολόγο.
Εκχυμώσεις στη βάλανο
Κοκκινίλες και ίσως πρήξιμο, συνήθως μετά πεολειχία ή γενικότερα καταπόνησή της. Απαιτεί συντηρητική αγωγή
Παραφίμωση
Συμβαίνει σε άρρενες με φίμωση, που δεν έχει αποκατασταθεί χειρουργικά, με αποτέλεσμα μετά από έντονη στύση, να μην μπορεί να επιστρέψει το δέρμα στη θέση του, σκεπάζοντας τη βάλανο, αλλά να μείνει πίσω από αυτήν,πιέζοντάς τη σαν ζώνη,προκαλώντσα έντον πόνο και πρήξιμο. Απαιτεί άμεση ανάταξη, και στη συνέχεια περιτομή από Ουρολόγο
Κάταγμα πέους
Το πέος σε στύση αποκτά σκληρότητα που ρυθμίζεται βασικά από το γεμισμα 2 κυλινδρικων σχηματισμών (σηραγγωδών σωμάτων) με αίμα.Οι σχηματισμοί αυτοί περιβάλλονται από έναν ισχυρότερο χιτώνα ( περιτονία), που προστατευει το τοίχωμα των σηραγγωδών ( στυτικός ιστός). Κάποιες φορές λόγω βιασύνης,κακής στάσης, κακής λίπανσης,ή βίαιου σεξ, προκαλείται ρήξη σε κάποιο σημείο των σηραγγωδών, που εκδηλώνεται με οξύ έντονο πόνο και μικρό ή μεγάλο αιμάτωμα,που μπορεί να συνοδευεται κάποιες φορές και με αιματουρία, αν συμμετέχει και η ουρήθρα. Έχουμε σε αυτή την περίπτωση ένα ¨κάταγμα πέους¨,το οποίο απαιτεί άμεση εκτίμηση από ειδικό Ουρολόγο, και τις περισσότερες φορές άμεση χειρουργική αντιμετώπιση ( εντός το πολύ 8 ωρών), για να προληφθουν, μόνιμα προβλήματα στύσης.
Τραυματισμός κόλπου ή εντέρου
Αφορά σε βίαιη ή βιαστική επαφή, ή χρήση αντικειμένων ως βοηθήματα.
Συστροφή όρχεως
Συμβαίνει σε βρέφη (αυτόματα), αλλά και σε νεαρούς άρρενες κυρίως μετά το σεξ ή τον αυνανισμό, και εκδηλώνεται με οξύ πόνο και στη συνέχεια πρήξιμο του όρχεως. Προκαλείται από περιστροφή του όρχι γύρω από τον εαυτό του πάνω από 180ο. Αυτό έχει ως συνέπεια να στρίβει και ο σπερματικός τόνος, ο οποίος είναι το κορδόνι από το οποίο κρέμεται ο όρχις. Από τον σπερματικό τόνο περνάνε οι αρτηρίες, οι φλέβες, τα νεύρα και τα λεμφαγγεία του όρχεως. Άρα, η συστροφή έχει ως συνέπεια τη διακοπή της παροχής αίματος προς τον όρχι, με αποτέλεσμα τη νέκρωση και ατροφία του, αν δεν αντιμετωπιστεί χειρουργικά τις πρώτες 6 ώρες. Εκτελείται καθήλωση του όρχεως ακόμη και σε καταστάσεις που αποκατασταθεί μόνη της η συστροφή ή συμβαίνει συχνά ατελώς( ατελής συστροφή με ήπια ενοχλήματα)
Πριαπισμός
Πριαπισμός είναι πάθηση που εκδηλώνεται ως μη υποχωρούσα, παρατεταμένη επώδυνη στύση, η οποία δε σχετίζεται απαραίτητα με σεξουαλική διέγερση. Η νόσος μπορεί να παρατηρηθεί σε άτομα τα οποία πάσχουν από δρεπανοκυτταρική αναιμία, λευχαιμία, βλάβες του νωτιαίου μυελού μετά από τραύμα ή αρτηριοφλεβώδη επικοινωνία. Ενίοτε μπορεί να είναι και φαρμακευτικής αιτιολογίας, όπως από συραγγώδη έγχυση φαρμάκων τα οποία προκαλούν στύση. Ορισμένες φορές η αιτιολογία είναι άγνωστη και η νόσος αναφέρεται ως ιδιοπαθής. Απαιτείται ανησυχία του πάσχοντος μετά τις 2 ώρες και απαραίτητη ιατρική βοήθεια στις 4 ώρες. Καθυστερημένη αντιμετώπιση οδηγει σο μόνιμη βλάβη του στυτικού μηχανισμού.
Σεξουαλικώς μεταδιδώμενα νοσήματα
Ηπατίτιδα και C
Γονόρροια- Βλεννόρροια
Μυκόπλασμα
Μονιλίαση – Μύκητες

Δημήτριος Μπορούσας
Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος
Παπαδιαμαντοπούλου 4 - Αθήνα
Λαοδίκης & Βας.Γεωργίου - Γλυφάδα


Η Courtney Stodden επιμενει οτι δεν εχει κανει πλαστικες Ειδικοι επιβεβαιωνουν τις φυσικες αναλογιες της


Είναι όμορφη σαν κούκλα πλαστική, με ένα αλαβάστρινο πρόσωπο που θα ζήλευε μία γυναίκα κάθε ηλικίας. Η κατάξανθη εντυπωσιακή 18χρονη τηλεπερσόνα Courtney Stodden ισχυρίζεται ότι δεν έχει προβεί ποτέ σε καμία πλαστική επέμβαση και μάλιστα γιατρός που την εξέτασε για διαπιστώσει αν κάτι τέτοιο ισχύει, το επιβεβαιώνει. 

«Δεν αντέχω όλοι να μου λένε ότι έχω φτιάξει τη μύτη μου, τα χείλια μου και ό,τι άλλο υπάρχει επάνω μου. Είμαι φυσική και όμορφη από το Θεό, τι να κάνουμε», δηλώνει η γνωστή στάρλετ Courtney, η οποία δεν δίστασε να βιντεοσκοπήσει και στιγμιότυπα από την ώρα που ο διάσημος πλαστικός από το Μπέβερλι Χιλς  Dr Mac την εξετάζει. 

Να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρά επισκέπτεται πλαστικό χειρουργό για να αποδείξει ότι δεν έχει επιλέξει να την αγγίξει το νυστέρι ενός γιατρού. Τον Ιούλιο του 2012 ο πλαστικός χειρουργός Dr. Gabriel Chiu δήλωσε δημόσια ότι όλα τα προσόντα της μικρής 18χρονης είναι «δώρα» από το Θεό. 











ΣΕΞΙ... ΑΤΥΧΗΜΑ Η φοιτητρια που αρεσει στο Facebook!


Είναι μια ακόμα φωτογραφία φοιτήτριας που σαρώνει στο facebook.
Χόρευε όλο το βράδυ σε κλαμπ, ένιωσε να... καίγεται και είπε να δροσιστεί! Αποτέλεσμα, να γίνει μούσκεμα το λευκό μπλουζάκι και να διαγραφούν τα πλούσια κάλλη της!
Μόλις η φωτογραφία κυκλοφόρησε στα social media έγινε ανάρπαστη, συγκεντρώνοντας τόσα like που πολλοί σελέμπριτις θα τα ζήλευαν!


Ουπς: Δεν ειχε ατυχημα στη θαλασσα φετος μονο η Μενεγακη με το μαγιο αλλα και η…(φωτος)

Πάμελα Άντερσον. Όσο και να μεγαλώσει μας…τρελαίνει. Η ξανθιά σεξοβόμβα φόρεσε ένα κάπως…χαλαρό μαγιουδάκι και με τα πήγαινε-έλα άρχισε κι αυτό να πέφτει! Και ιδού τα αποκαλυπτήρια! Απολαύστε τα!


http://blogs.gossip-tv.gr

Ανεκδοτο: Η εξομολογηση


Μία καθολική γυναίκα πάει να εξομολογηθεί.

(Η εξομολόγηση στους καθολικούς ναούς γίνεται σε κλειστά παραβάν με διαφορετική είσοδο του παπά και του πιστού).

-Παπά μου αμάρτησα..!!

-Εξομολογήσου τέκνων μου και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.

-Να, τις προάλλες βγήκα ραντεβού με έναν άντρα και.....μου έπιασε το χέρι.

-Το χέρι; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Χ). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει:

-Μία μετάνοια και δύο προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.

-Παπά μου, ο άντρας όμως μετά άφησε το χέρι μου και μου έπιασε το βυζί.

-Το βυζί; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Β). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει:

-Δύο μετάνοιες και τρεις προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.

-Παπά μου συγχώρα με. Δεν σταμάτησε εκεί. Μετά το χέρι κατέβηκε και μου χάιδεψε το μ***ί.

- Το μ***ί; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Μ). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει:

-Τέσσερις μετάνοιες και επτά προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.

-Μετά παπά μου δεν άντεξα και εγώ γιατί είχα πολλές κάψες και γονάτισα και του πήρα π**α.

-Π**α; (Επαναλαμβάνει ο παπάς με έκπληξη), και ανοίγει το ευρετήριο να ψάξει την λέξη "π**α". Δε βρίσκει τίποτα. Μήπως την έχουνε, σκέφτεται, σαν "πεοθηλασμός". Ψάχνει πάλι αλλά και πάλι μάταια. Έκανε ακόμα δύο - τρεις προσπάθειες να βρει την τιμωρία για την "π**α", αλλά πουθενά.

Εκείνη την ώρα έξω από το παραβάν της εξομολόγησης περνούσε ο πατέρας Ακάκιος. Όταν τον αντιλήφθηκε ο παπάς της εξομολόγησης, ανοίγει την κουρτίνα και του λέει:

-Πατέρα Ακάκιε για την "π**α" τι δίνουμε;

-Αν είναι καλή 30 ευρώ. 


Η Taylor Momsen ολογυμνη στο νεο βίντεο κλιπ των "The Pretty Reckless"

Το πρώην Gossip Girl, νυν επαναστάτρια rocker, Taylor Momsen εμφανίζεται ολόγυμνη στο νέο βίντεο κλιπ της "Under The Water" με την μπάντα της "The Pretty Reckless", στο πλαίσιο της συνήθειά της να σοκάρει.

Αρχικά φαίνονται ασπρόμαυρα γυμνά σημεία του σώματός της και τελικά εμφανίζεται ολόγυμνη... Η Taylor Momsen, η 19 ετών ηθοποιός και μουσικός, τραγουδίστρια της μπάντας "The Pretty Reckless" πόσταρε το νέο της βίντεο κλιπ "Under The Water" στο twitter και ζήτησε από τους 60.000 followers της να το μοιραστούν. Νωρίτερα είχε ποστάρει φωτογραφίες - καρέ από το βίντεο κλιπ, στα οποία φαίνονται μέρη του σώματός της γυμνά.

Το κορίτσι με τα έντονα μαυρισμένα βαμμένα μάτια, σήμα κατατεθέν της, πρόσθετα παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι νευρωτική και έτσι εξηγείται πόσο αδύνατη δείχνει στο βίντεο κλιπ.

Δείτε και ακούστε και μόνοι σας.


The Pretty Reckless - Under The Water από ebouz

http://www.cosmo.gr

Ομορφη ασιατικη πεταλουδα εκρυβε θανασιμο μυστικο

Τα ζωηρά κόκκινα τρίγωνα που κοσμούν τα φτερά μιας ασιατικής πεταλούδας φαίνεται ότι προειδοποιούν τους...επίδοξους θηρευτές για ένα θανάσιμο δηλητήριο.Τα φτερά της πεταλούδας Hebomoia glaucippe περιέχουν μια ισχυρή τοξίνη που ονομάζεται γλακοντρυφάνη-Μ, αναφέρουν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βιέννης στην αμερικανική επιθεώρηση PNAS.

Το δηλητήριο πιθανώς αποθαρρύνει θηρευτές όπως τα πουλιά, τα μυρμήγκια και τα αλογάκια της Παναγίας, πιθανώς όμως δεν επηρεάζει τις σαύρες, οι οποίες έχουν παρατηρηθεί να καταπίνουν το λεπιδόπτερο μαζί με τα φτερά, χωρίς προφανείς παρενέργειες.

Το περίεργο πάντως είναι ότι η τοξίνη της πεταλούδας είναι πανομοιότυπη με το δηλητήριο που χρησιμοποιούν τα αρπακτικά θαλάσσια σαλιγκάρια του γένους Conus.

Ένα είδος αυτής της ομάδας, το σαλιγκάρι Conus marmoreus που ζει στον Ινδικό, λέγεται ότι είναι τόσο τοξικό ώστε μια σταγόνα από το δηλητήριό του μπορεί θεωρητικά να σκοτώσει 20 ανθρώπους.

Ανηλικος εδεσε 8χρονο σε δεντρο και του εβαλε φωτια (ΠΡΟΣΟΧΗ Σοκαριστικες εικονες & βιντεο)

 Ήθελε να τον κάνει να σωπάσει... γιατί δύο εβδομάδες πριν τον είχε βιάσει.

Ο Robbie Middleton δε γιόρτασε τα 8α γενέθλιά του όπως αρμόζει σε κάθε παιδί της ηλικίας του. Ο 13χρονος γείτονάς του Don Collins τον έδεσε σε ένα δέντρο, τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Ο Robbie έπαθε εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 99% του σώματός του και κανείς δεν περίμενε ότι θα κατάφερνε να επιβιώσει.
Ο Robbie όμως τα κατάφερε.

Άντεξε 200 χειρουργικές επεμβάσεις και ατελείωτες θεραπείες για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων.

Έχασε τη μάχη λίγες εβδομάδες πριν κλείσει τα 21 του χρόνια από καρκίνο, που οι γιατροί εκτιμούν ότι προήλθε από τα αρχικά του τραύματα.

Μετά από 13 χρόνια ο θάνατος του Robbie ίσως φωτίσει την περίεργη αυτή υπόθεση.

Σε ένα 17λεπτο βίντεο που τράβηξε λίγο καιρό πριν πεθάνει, ο Robbie κατονόμασε τον άνθρωπο που του έβαλε φωτιά το 1998 στην Splendora του Τέξας.

Ομολόγησε ακόμη ότι ο ίδιος άνθρωπος τον είχε βιάσει λίγο καιρό νωρίτερα. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον 13χρονο (τότε) γείτονά του και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Robbie ο Don του έβαλε φωτιά για να «εξασφαλίσει» τη σιωπή του για το βιασμό.

Οι ισχυρισμοί του Robbie θα οδηγήσουν τον 27χρονο πλέον Don, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για σεξουαλικό αδίκημα, στο δικαστήριο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

«Ο Don με άρπαξε από τον ώμο και έριξε βενζίνη στο πρόσωπό μου. Μετά από αυτό δε θυμάμαι τίποτε άλλο» λέει ο Robbie στο βίντεο.

«Ήταν τρομακτικό αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου. Τα μαλλιά του είχαν καεί και κρεμόταν δέρμα από τους αστραγάλους του. Λίγη ώρα μετά πήγα στο σημείο που του είχε βάλει φωτιά. Στο δέντρο είχαν μείνει ίχνη από το δέρμα του Robbie» είπε η μητέρα του.




Καλογερος πουλησε τα κτηματα της μονης και το εσκασε με μια γυναικα




Σάλο έχει προκαλέσει στην Κροατία το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Εκκλησία καθώς ένας φραγκισκανός καλόγερος πούλησε κτήματα της μονής στο Μπάσκα Βόντα και με τα χρήματα που πήρε εξαφανίστηκε συνοδευόμενος από μια γυναίκα.
Η Καθολική Εκκλησία επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μερικές ημέρες και ανέφεραν ότι ο μοναχός πέταξε τα ράσα και έφυγε παίρνοντας μαζί του 9,8 εκατομμύρια κούνα (περίπου 1,7 εκ. δολάρια).
«Θέλουμε να σταματήσουμε τις εικασίες των μέσων ενημέρωσης για το θέμα αυτό και να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια της φραγκισκανικής μονής του Πρεσβέτο», αναφέρει η επισκοπή του Σπλιτ και της Μακάρσκα σε ανακοίνωσή της.
Σύμφωνα με την επισκοπή ο μοναχός Σίμε Νίματς πούλησε 43 στρέμματα γης που ανήκαν στην Εκκλησία και απέσυρε χρήματα από το λογαριασμό της, χωρίς να έχει πάρει έγκριση προηγουμένως.
Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ακύρωση της αγοραπωλησίας ενώ ο πρώην μοναχός καταζητείται από τις αρχές.
Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο 34χρονος Νίματς το έσκασε πριν από δύο εβδομάδες με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, έχοντας στο πλευρό του μια γυναίκα.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

Αρχαιο μυστηριο λυνεται με τη βοηθεια του Google Earth



Οι επιστήμονες γνωρίζουν από καιρό ότι τα τούβλα ψαμμίτη που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του διάσημου ναού Άνγκορ Βατ και άλλων μνημείων στην αρχαία πόλη της Καμπότζης Άνγκορ προήλθαν από λατομεία, στους πρόποδες του ιερού βουνού που βρίσκεται κοντά στα μνημεία.
Αλλά πώς τα 5 εκατομμύρια έως 10 εκατομμύρια τεμάχια, κάποια βάρους άνω των 1500 kg, έφτασαν μέχρι το Άνγκορ; Οι ερευνητές αναφέρουν σε ένα άρθρο στην Journal of Archaeological Science ότι όταν εξετάστηκαν οι χάρτες του Google Earth της περιοχής, είδαν τις γραμμές που έμοιαζαν με ένα δίκτυο μεταφοράς.
Περαιτέρω έρευνες αποκάλυψαν ότι οι γραμμές είναι μια σειρά από κανάλια, που συνδέονται με σύντομα τμήματα του δρόμου και με το ποτάμι και οδηγούν από τα λατομεία κατευθείαν στο Άνγκορ
Οι δρόμοι και τα κανάλια-μερικά από τα οποία έχουν ακόμα νερό- μπορούσαν να κουβαλήσουν τα τούβλα σε ένα συνολικό ταξίδι 37 χιλιομέτρων περίπου, την περίοδο από τον 9ο έως τον 13ο αιώνα.
Οι ερευνητές δεν γνωρίζουν εάν τα τούβλα επέπλεαν κατά μήκος των καναλιών με σχεδίες ή μέσω κάποιας άλλης μεθόδου. Οι μελετητές υπέθεσαν πρόσφατα ότι τα τούβλα επέπλεαν κατεβαίνοντας ένα κανάλι προς την λίμνη Τόνλ Σαπ και στη συνέχεια προς τα πάνω στο ποταμό Σίεμ Ριπ, σε μια διαδρομή 90 χιλιομέτρων.
Το δίκτυο καναλιών θα πήρε πολλούς μήνες και χιλιάδες εργάτες για να κατασκευαστεί, αλλά θα ήταν μόνο μια ημέρα εργασίας για τους ικανότατους μηχανικούς του Κχμερ, των οποίων οι περίτεχνες δεξαμενές και τα άλλα υδραυλικά έργα στο Άνγκορ εξακολουθούν να εμπνέουν δέος.


http://www.iefimerida.gr


Δικαστης εδιωξε δικηγορο γιατι παρουσιαστηκε ντυμενος γυναικα


Δικαστής έδιωξε άνδρα δικηγόρο από την αίθουσα του δικαστηρίου, γιατί είχε πάει ντυμένος γυναίκα. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, στο Επαρχιακό Δικαστήριο... Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο δικηγόρος, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγή φύλου, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με γυναικεία αμφίεση, προκειμένου να υπερασπιστεί πελάτη του.


Ωστόσο, όταν ο δικαστής αντιλήφθηκε από τα στοιχεία του ότι επρόκειτο στην πραγματικότητα για άνδρα, τον διέταξε να φύγει αμέσως από την αίθουσα. Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος, παρά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθει, δεν είχε προλάβει να αλλάξει στα στοιχεία της ταυτότητας του, ώστε από άνδρας να φαίνεται ως γυναίκα.

Mega CasinoΠάντως, ο δικαστής υπέβαλε παράπονο στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο ότι μέλος τους προσπάθησε να παραπλανήσει το δικαστήριο, παρουσιαζόμενο με ενδυμασία γυναίκας.

Ο δικηγόρος με τη σειρά του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπέβαλε παράπονο στον δικηγορικό σύλλογο, διότι εκδιώχθηκε, όπως υποστήριξε, από την αίθουσα του δικαστηρίου.


Τροποι για να τον τρελανετε στο κρεβατι




Μπορεί να τους βρίζουμε, μπορεί να τους καταριόμαστε, μπορεί να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη αλλά ένα είναι το σίγουρο, χωρίς άντρες δεν ζούμε και το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Eπειδή λοιπόν, έχουν την απεριόριστη αγάπη μας και κατά βάθος θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους περιποιηθούμε και να τους ευχαριστήσουμε, παρακάτω σας έχουμε κάποια tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να τον τρελάνετε κυριολεκτικά στο κρεβάτι και φυσικά να επωφεληθείτε και εσείς στο έπακρο περνώντας αξέχαστες στιγμές γεμάτες ηδονή!
1. Δώστε του οδηγίες: Oι άντρες απεχθάνονται το βουβό σεξ. Δεν εννοούμε φυσικά να πιάσετε ψιλή κουβεντούλα και να αρχίσετε να αναλύετε την οικονομική κρίση και τι κάνατε όλη την ημέρα, αλλά θα το εκτιμούσε πάρα πολύ αν ανά τακτά χρονικά διαστήματα του λέγατε τι σας αρέσει, ή τι θα θέλατε να σας κάνει, ή αν αυτό που σας κάνει θα θέλατε να συνεχίσει να σας το κάνει. Πιστέψτε μας, αν τον ενδιαφέρει έστω και λίγο η απόλαυσή σας, θα κάνει τα πάντα για να σας ικανοποιήσει και το έργο του σίγουρα θα γίνει ευκολότερο αν έχει και τις δικές σας οδηγίες. Προσοχή, όταν λέμε οδηγίες δεν εννοούμε να μιλάτε σαν να τον βοηθάτε να παρκάρει, πιο αριστερά, πιο αριστερά, ώωωωωωπα! Αισθησιακά και σεξουαλικά...
2. Κάντε κάτι απρόσμενο: Σίγουρα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έχετε μάθει τι του αρέσει και ακολουθείτε τυφλά ένα συγκεκριμένο manual, αλλά καμιά φορά δεν είναι κακό να ξεφεύγετε από τα... πατροπαράδοτα! Μία κίνηση, ένα βλέμμα ακόμα και μία λέξη αρκούν αφενός για να τον αιφνιδιάσετε και αφετέρου να τον...ενθουσιάσετε! Ένα είναι σίγουρο, θα θυμάται για αρκετό καιρό εκείνη την μέρα που είχατε κάνει το τάδε. Μπορείτε κάθε φορά να κάνετε και κάτι διαφορετικό έτσι ώστε να αποκτήσετε ποικλία στη σεξουαλική σας ζωή. Aξίζει!
3. Kάντε λίγη δουλίτσα και... μόνη σας: Προφανώς και ο παρτενέρ σας λατρεύει να σας... ανάβει και να σας ερεθίζει, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν άντρα από το να βλέπει τη σύντροφό του να αγγίζει τον εαυτό της και στην ουσία να μη χρειάζεται καμία βοήθεια από τον ίδιο! Απλά χαλαρώνει και απαλαμβάνει το θέαμα. Και μπορεί τα προκαταρκτικά να είναι πολύ σημαντικά, κυρίως για τις γυναίκες, αλλά δεν φαντάζεστε πόσο θα εκτιμήσει να τον βγάλετε από τον έξτρα κόπο και να σας βρει έτοιμη για το... κυρίως πιάτο!
4. Mη φοβάστε να γίνετε ατακτούλα: Nαι ξέρουμε ότι είστε κορίτσι για σπίτι, ότι δε θέλετε να δίνετε δικαιώματα, αλλά πρέπει επίσης να ξέρετε ότι οι άντρες μπορεί να παντρεύονται τα καλά κορίτσια αλλά πηγαίνουν με τα άτακτα! Και επειδή στην προκειμένη μιλάμε για σεξ και όχι για γάμους, αφήστε λίγο στην άκρη το ντροπαλό και σεμνό κορίτσι που είστε συνήθως και μιλήστε του βρώμικα. Ακόμα και αν σας έρθει να βάλετε τα γέλια, την ηδονή που θα του προκαλέσετε δεν πρόκειται να τη χαλάσει τίποτα! Εκτός φυσικά από... βρώμικα λόγια, μπορείτε να κάνετε και βρώμικες πράξεις. Και μην κοκκινίζετε, κανείς δεν πρόκειται να το μάθει. Το πολύ πολύ να το μάθουν οι φίλοι του, οι οποίοι στο εξής θα σας κοιτάνε, το λιγότερο, με δέος...
5. Kαθρέφτη καθρεφτάκι μου: Σίγουρα έχετε δει σε ταινίες, ιδίως με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους, δωμάτια τα οποία έχουν παντού καθρέφτες. Το να καθρεφτίζεσαι και παράλληλα να βλέπεις και τον παρτενέρ σου την ώρα που κάνετε σεξ, όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, μπορεί να σας προκαλέσει τεράστια ηδονή. Αφήστε κατά μέρος τις ντροπές και την αμηχανία σας, πάρτε το πιο λάγνο ύφος σας και καρφώστε το βλέμμα σας στο δικό του μέσω του καθρέφτη. Δεν είναι φυσικά αναγκαίο να γεμίσετε την κρεβατοκάμαρά σας με καθρέφτες. Δεν παίζετε άλλωστε σε ταινία πορνό! Και ένας είναι αρκετός για να γίνει δουλίτσα.
6. Αφήστε τον να είναι... βίαιος: Και όταν λέμε βίαιος, δεν εννοούμε να σας κάνει μαύρες στο ξύλο ούτε να σας στείλει στο νοσοκομείο, αλλά αν πάει να σας δώσει κανένα από τα... γνωστά σκαμπίλια σε πισινό ή μαγουλάκι δεν είναι ανάγκη να αντιδράσετε και να ξετυλίξετε το μανιφέστο για την βία κατά της γυναίκας και τα δικαιώματά της. Πάνω στην ένταση και την ηδονή της στιγμής, ξέφυγε λίγο και άφησε τον εαυτό του ελεύθερο. Εξάλλου εμπεριστατωμένα, κατά τη διάρκεια του σεξ λόγω ορμονών ο σωματικός πόνος μειώνεται σημαντικά. Σταματήστε να κάνετε τον ψόφιο κοριό και δεχτείτε μερικά χαστουκάκια, Δε σημαίνει ότι σας αγαπάει λιγότερο, απλά τον ερεθίζετε περισσότερο!

http://www.queen.gr/

Βουλευτης σε οικους ανοχης με... χρηματα συνδικατου




Δίωξη κατά του ομοσπονδιακού ανεξάρτητου βουλευτή, Γκεγκ Τόμσον, (πρώην βουλευτή του Εργατικού Κόμματος) άσκησε το Δικαστήριο Διαιτησίας (Fair Work Australia), το οποίο τον κατηγορεί ότι χρησιμοποιούσε την πιστωτική κάρτα που του είχε παραχωρήσει το συνδικάτο των εργαζομένων στον τομέα της υγείας, για να επισκέπτεται οίκους ανοχής.



Στη σχετική δικογραφία που κατέθεσε το Fair Work Australia στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, κατηγορεί επίσης τον βουλευτή - που πλέον παραμένει ως ανεξάρτητος στο εθνικό Κοινοβούλιο - ότι όταν ήταν γραμματέας του συνδικάτου χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα για να πληρώνει τα ταξίδια του, ενώ παράλληλα έβγαλε και σε μετρητά, χωρίς να έχει την απαραίτητη έγκριση, 102.337 δολάρια!



Στο μεταξύ, η αντιπολίτευση, που εδώ και μήνες προσπαθεί να αναγκάσει τον Τόμσον να παραιτηθεί, προκειμένου να πλήξη την ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία, υποστηρίζει ότι ακόμα και να μην καταδικαστεί ο βουλευτής σε φυλάκιση κάτι που αυτόματα θα τον έθετε εκτός Κοινοβουλίου, το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε περίπτωση χρεοκοπίας του. 


Mega CasinoΔηλαδή, αν για παράδειγμα ο Τόμσον δεν έχει χρήματα ώστε να επιστρέψει στο συνδικάτο το ποσό το οποίο τον κατηγορούν ότι καταχράστηκε, αλλά ούτε και να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα και το πρόστιμο που θα του επιβληθεί, αναγκαστικά θα χρεοκοπήσει, γεγονός που θα σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να διατηρήσει τη βουλευτική του έδρα.

Ποιοι πολιτικοι αρχηγοι εχουν κανει μποτοξ και πλαστικες επεμβασεις (μονο για τις ψηφους)


Από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι (που το βλέπεις ξεκάθαρα) και τον Βλάντιμιρ Πούτιν (που το αποκλείεις) μέχρι την Βραζιλιάνα πρόεδρο Ντίλμα Ρούσεφ (που είσαι σίγουρος), μάθε τώρα ποιοι παγκόσμιοι πολιτικά ισχυροί έχουν ξαπλώσει σε κρεβάτι πλαστικού.
Το περιοδικό Vanity Fair ρώτησε τον πλαστικό χειρουργό των σταρ, Dr. David Hidalgo, αν πίσω από την αγέραστη μορφή παγκόσμιων πολιτικών αρχηγών υπάρχει μαχαίρι, βελόνα ή καλό DNA. Το βρήκαμε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Όταν, ως ψηφοφόροι, κοιτάζουμε την φωτογραφία ενός πολιτικού, η ζωντάνια της, πολλές φορές μας οδηγεί να τον προτιμήσουμε. Κάποιοι από αυτούς το ξέρουν πολύ καλά και έτσι έκαναν ένα light refresh του δέρματός τους, ενώ άλλοι μπορούσαν να μπουν στο μουσείο των κέρινων ομοιομάτων της Madame Tussauds, χωρίς προσπάθεια...
1. Vladimir Putin


Ο 59 ετών πρόεδρος της Ρωσίας μοιάζει πιο φρέσκος από ποτέ, χωρίς σακούλες κάτω από τα μάτια. Πάντως, σύμφωνα με τον Dr. Hidalgo καμιά καλή πλαστική επέμβαση δεν έχει γίνει στην Ρωσία, ούτε ο Putin δείχνει ο τύπος που θα το έκανε. Μπορεί να είναι η καλύτερη φυσική κατάσταση, πάντως, γιατρέ μου, καθώς ο Vladimir είναι γνωστό ότι είναι ο Malboro man της Ρωσίας.
2. Silvio Berlusconi


Στην περίπτωση του πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας, 75 ετών "bunga bunga" Silvio, δεν είναι απαραίτητες οι υποθέσεις, καθώς εκτός του ότι είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι έχει κάνει επέμβαση στα μάτια και προσθετική μαλλιών, ο ίδιος έχει πει ότι εγώ σέβομαι αυτούς που μοιράζομαι τη ζωή μαζί τους, είναι ένας τρόπος να τους το δείχνεις.
3. Sebastian Pinera
Ο 62 ετών πρόεδρος της Χιλής σήκωσε λίγο τα βλέφαρά του για να βλέπει καλύτερα, όπως είπε και ο ίδιος, αλλά η μικροεπεμβασούλα αυτή ήταν αρκετή να του δωθεί από τα ΜΜΕ το ψευδώνυμο "Berlusconi". Το γεγονός ότι χρειάζεται το μάτι του ειδικού για να το καταλάβεις, αυτό σημαίνει ότι η δουλειά που έχει γίνει είναι πολύ καλή, αν και όπως λέει ο Dr. Hidalgo ένα ξετσαλάκωμα θα του έδινε μεγάλη φρεσκάδα.
4. Muammar Gaddafi
Κακώς τώρα που σχολιάζουμε τον πεθαμένο αρχηγό της Λιβύης, αλλά τα είχε κάνει όλα και μάλιστα χωρίς αναισθητικό από τον φόβο του μήπως τον σκοτώσουν πάνω στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού. Το δέρμα του όταν πέθανε στα 69 του έμοιαζε με αυτό του κοτόπουλου.
5. Dilma Rousseff


Άμα δεν έκανε και face lift και μπότοξ η πρόεδρος της Βραζιλίας, στην πατρίδα των πλαστικών, ποιά και πού θα έκανε; Μα βαθμό άριστα η 64 ετών Dilma μεταμορφώθηκε από "κομμουνίστρια" σε σειρήνα με την βοήθεια και της Carolina Herrera.
6. Christina Fernandez De Kirchner
Η 59 ετών πρόεδρος της Αργεντινής αρνείται οποιαδήποτε επέμβαση πάνω στο πρόσωπό της και λέει ότι της αρέσει το καλό makeup και τα μοντέρνα ρούχα. "Πρέπει να ντύνομαι ως αιχμάλωτος πολέμου για να αποδείξω ότι είναι καλή πολιτικός;" ρωτάει. Ο γιατρός απαντά όχι, αλλά μοιάζει πως έχει κάνει ρινοπλαστική, κάτι ανάμεσα στα φρύδια και πάνω στα χείλη. Εξαιρετικά φυσικό ακόμα είναι το χρώμα που επιλέγτε να βάφετε τα μαλλιά σας, κυρία Christina μας.
7. Kim Jong Un
Λένε ότι ο 29 ετών leader της Βόρειας Κορέας έβαλε λίπος κάτω από το σαγόνι του ώστε να μοιάζει με τον αγαπητό στο λαό παππού του,  Kim Jong II. Ο Dr. Hidalgo σχολιάζει πώς μάλλον πρόκειται για λίγα παραπάνω κιλά και την κληρονομικότητα, βεβαίως βεβαίως.
Πηγή: Vanity Fair

Κωστας Αρζογλου : Εξομολογειται το αγνωστο δραμα που «σημαδεψε» τη ζωη του

Ο Κώστας Αρζόγλου έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην οποία εξομολογήθηκε πώς έχασε την μητέρα του. Ένα τραγικό γεγονός που «σημάδεψε» τη ζωή του.

«Η μητέρα μου είχε ένα τραγικό ατύχημα σε ερημική παραλία της Σερίφου. Δυστυχώς, εγώ βρισκόμουν χιλιόμετρα μακριά, στην Αθήνα καις συγκεκριμένα στο σπίτι της Έλλης Λαμπέτη. Πρώτα από όλα αναφέρω ότι η μητέρα μου καταγόταν από την Σέριφο, ενώ εγώ γεννήθηκα στο Μαρούσι. Εκείνη τη μέρα επέλεξε να κάνει μπάνιο πολύ νωρίς το πρωί και ήταν ερημιά στην παραλία. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος να την βοηθήσει», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Ciao». Το περιστατικό αυτό άλλαξε όλη τη ζωή του 27άχρονου τότε ηθοποιού. «Όταν την βρήκαν μέσα στη θάλασσα ανέπνεε, αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει ζωντανή στο νοσοκομείο, επειδή προηγήθηκαν κάτι περίεργες καταστάσεις. Ήταν απίστευτη η βλακεία των ιθυνόντων και των αρχών, διότι ουσιαστικά ξεψύχησε στα χέρια τους. Θα μπορούσαν να την είχαν σώσει. Ο βαρκάρης που βρέθηκε στο σημείο όπου βρισκόταν η μητέρα μου είχε πει χαρακτηριστικά: "Εγώ δεν βάζω νεκρό πάνω στην βάρκα μου. Το θεωρώ γρουσουζιά". Στη συνέχεια όμως διαπιστώθηκε ότι η μητέρα μου ζούσε την ώρα που την βρήκαν. Ο γιατρός που έσπευσε στην περιοχή με ένα επαγγελματία δύτη είχε αποφανθεί ότι δεν την πρόλαβε ζωντανή. Δεν ήταν όμως νεκρή. Στη συνέχεια την έδεσαν με ότι βρήκαν, δηλαδή με πετονιές, σχοινιά κ.τ.λ και την τραβούσαν πίσω από τη βάρκα. Και όπως διαπιστώθηκε αργότερα στην νεκροτομή, με αυτόν τον τρόπο την έπνιξαν. Αποδείχτηκε ότι ο πνιγμός δεν ήταν από τα σχοινιά στο λαιμό της. Δεν υπήρχε ίχνος νερού στους πνεύμονές της. Δεν υπάρχει περίπτωση να είχε πνιγεί στη θάλασσα». Η Έλλη Λαμπέτη ήταν εκείνη που του ανακοίνωσε το τραγικό συμβάν. «Εγώ βρισκόμουν στο σπίτι της Έλλης Λαμπέτη και με ειδοποίησαν εκεί. Η Έλλη μάλιστα επιφορτίστηκε να μου πει τα τραγικά νέα».


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger