Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ενα σχολιο στο facebook την εστειλε στη φυλακη 18χρονη

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012



Ο λόγος για την 18χρονη Paula Asher από το Κεντάκι η οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης... δύο ημερών αφού ανήρτησε στο Facebook ένα σχόλιο σχετικά με το τροχαίο που είχε έχοντας καταναλώσει νωρίτερα μπόλικο αλκοόλ.
«Η ηλίθια οδηγούσα πιωμένη και χτύπησα ένα αμάξι, LOL» έγραψε η Αsher, με το LOL βέβαια να υποδηλώνει γέλιο στην «αργκό» του διαδικτύου, από τα αρχικά του «laughing out loud», πράγμα που δείχνει πως δεν είχε καμία επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς των τεσσάρων επιβαινόντων στο αμάξι που χτύπησε η 18χρονη, οι οποίοι ευτυχώς είναι όλοι καλά, επικοινώνησαν με τοπικό δικαστή αφού διάβασαν την ανάρτηση.
Ο δικαστής τη διέταξε να διαγράψει το σχόλιο και να απενεργοποιήσει το λογαριασμό της. Εκείνη όμως αρνήθηκε και καταδικάστηκε σε δυο ημέρες φυλάκιση για περιφρόνηση του δικαστηρίου.
Αφού ολοκλήρωσε την ποινή της δήλωσε πως «δεν περίμενα πως ένα απλό "LOL" θα με έστελνε φυλακή».
http://www.newsbomb.gr/

Μοντελο απο τη Βραζιλια καλυπτει τα «επιμαχα» με... χρυσο και ποζαρει ολογυμνη [φωτος]










Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες του μοντέλου από την Κολομβία, Βανέσα Παλέζ, η οποία πόζαρε στο φωτογραφικό φακό όπως ήρθε στον κόσμο και έχοντας καλύψει με χρυσό τα επίμαχα σημεία...

Το νεαρό και ανερχόμενο μοντέλο, από την Μπογκοτά, που έχει αποσπάσει και τίτλο ομορφιάς στην Κολομβία, φαίνεται ότι με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση για το περιοδικό SoHo, κατάφερε να τραβήξει επάνω της τα ανδρικά βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη...














Πορνοσταρ εκανε "πλακα" λεγοντας οτι... κολλησε AIDS σε 500 ατομα!!!


Μια ερασιτέχνισσα πορνοστάρ που προκάλεσε πανικό υποστηρίζοντας ότι έχει AIDS, τελικά παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα για να κάνει πλάκα. Η Τζάκι Μπράξτον από το Ντιτρόιτ εξήγησε ότι...
ανέβασε στο Ιντερνετ το βίντεο-φάρσα στο οποίο έλεγε ότι είχε κολλήσει πάνω από 500 άντρες με AIDS προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το πρόβλημα. Ωστόσο η Μπράξτον, που αυτοαποκαλείται «Fame» και γυρίζει βίντεο πορνό με τον άντρα της, πρόσθεσε ότι έκανε αυτό το βίντεο και για να... προμοτάρει το δικό της σάιτ.

Στο βίντεο η Μπράξτον εμφανιζόταν με ένα μαντίλι που κάλυπτε το πρόσωπό της να λέει: «Ο άντρας σου θα πάθει AIDS. Ολοι σας θα πεθάνετε». Μετά τη δημοσίευση του βίντεο σε πολλά sites η αστυνομία του Μίσιγκαν κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην Τζάκι Μπράξτον, την οποία πήγαν στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε τεστ για τον ιό του AIDS και διαπιστώθηκε ότι ήταν απόλυτα υγιής.

Σαλος με ροζ ιστοσελιδα και την Ντουβλη



Σάλος έχει ξεσπάσει με ροζ σελίδα στο Ντουμπάι που θέλει την Μαριάννα Ντούβλη να παρέχει επί πληρωμή τις ερωτικές της υπηρεσίες.
Γνωστό πορνό-site του Ντουμπάι είχε «ανεβάσει» μια σελίδα που την έδειχνε σε σέξι πόζες από αισθησιακές φωτογραφήσεις που έχει κάνει για περιοδικά στο παρελθόν.

Μάλιστα ήθελε την ίδια την Μαριάννα να περιγράφει τις υπηρεσίες που παρέχει, τις αναλογίες σώματός της αλλά και το ποσό που ζητά ανάλογα με την ώρα που θα «εργαστεί».
Η συγκεκριμένη σελίδα «κατέβηκε» πρόσφατα από το εν λόγω site ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο είχε «ανέβει» πρώτη φορά για λίγες εβδομάδες και στη συνέχεια την «ξανακατέβασαν».

To gossiptv που αποκαλύπτει το θέμα, προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Μαριάνα Ντούβλη αλλά δεν την βρήκε αθώς έχει αλλάξει αριθμό τηλεφώνου.
Πάντως ο συντάκτης του κειμένου υπενθυμίζει ότι η ίδια στο παρελθόν έχει αρνηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή της σε κάτι ανάλογο.

Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τη δημοσιότητα αλλά και φωτογραφίες γνωστών κυριών από γυμνές τους φωτογραφήσεις του σε περιοδικά για να φτιάξουν «ψεύτικες» σελίδες, παριστάνοντας εκείνες για να κερδίσουν επισκεψιμότητα και χρήματα.


http://www.paraskhnio.gr

Η Κορομηλα φωτογραφιζεται σεξι στην βιλα της και «κραζει» τους τηλεσταρ [φωτος]


Έντονα σχόλια δέχεται ήδη η Ρούλα Κορομηλά για την απόφασή της να φωτογραφηθεί σέξι στο σπίτι της στην Κηφισιά για το νέο τεύχος του ΟΚ. Καθώς επίσης και για τις δηλώσεις της στις οποίες μιλάει αναλυτικά για την ματαιοδοξιά των ελλήνων τηλεοπτικών σταρ.
«Μεταλλάσσονται από τη μία μέρα στην άλλη σε ένα τελείως διαφορετικό, άγνωστο πρόσωπο που ακόμη και ο πλανητάρχης -με τόση εξουσία- είναι πιο σεμνός, πιο προσγειωμένος και πιο συνειδητοποιημένος για το ρόλο του». Αυτό δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά στο περιοδικό ΟΚ για μερίδα των τηλεοπτικών σταρ.
Προσθέτοντας πως «Δεν ξέρω αν ξεκίνησα εγώ το star system στην ελληνική τηλεόραση, ξέρω όμως πως δεν έθεσα τους όρους του. Αν και αναγνωρίζω πάρα πολύ καλά τόσο τους μηχανισμούς του όσο και τις παγίδες του. Άσε, που για ποιο star system μιλάς σήμερα, αφού τα πάντα καταρρέουν... Ή θαρρείς star system τις απελπισμένες προσπάθειες κάποιων να υπάρξουν;».

Όσον αφορά το από ποιόν καλεσμένο θα ήθελε να πάρει συνέντευξη, η Ρούλα Κορομηλά απάντησε: «Στη συγκεκριμένη παγκόσμια συγκυρία, θα ήθελα να μιλήσω, να διερευνήσω, να καταλάβω την κυρία Άνγκελα Μέρκελ... Θέλω να κατανοήσω, όπως και παρα πολλοί άλλοι, τους λόγους που η Ευρώπη και η χώρα μας βαραίνουν τόσο από τις αποφάσεις της, ορίζοντας εθνικές και προσωπικές δυστυχίες».




Το 1/3 των αιτησεων διαζυγιων το 2011 περιειχε τη λεξη "Facebook"

Οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο Facebook φαίνεται πως αποτελούν μία από τις κυριότερες αιτίες διαπληκτισμών μέσα σε ένα γάμο, ενώ οι περιπτώσεις όπου το κοινωνικό δίκτυο χρησιμεύει ως πηγή αποδεικτικών στοιχείων για τις υποθέσεις διαζυγίων ολοένα και αυξάνονται.
Οι πιο συνηθισμένες αιτίες διαζυγίου λόγω του Facebook ήταν: ανάρμοστα μηνύματα και άτομα-«φίλους» του αντίθετου φύλου, κακοήθεις αναρτήσεις από συζύγους σε διάσταση και αναφορές «φίλων» για τη συμπεριφορά ενός από τους συζύγους.

Φαίνεται πως η ολοένα και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα πληροφοριών μέσω του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου έφερε και περισσότερα προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Διαπληκτισμοί λόγω προσβολής, ζήλιας, λανθασμένων εντυπώσεων και επίμονης παρακολούθησης της δραστηριότητας ενός ατόμου είναι το αποτέλεσμα της λάθος χρήσης του κοινωνικού δικτύου.

Δωρεαν baby sitting για να μπορουν οι γονεις να κανουν... σεξ




Δύο ώρες δωρεάν baby sitting προσέφεραν οι εργαζόμενοι σε ένα παιδικό σταθμό στη Δανία, προκειμένου οι γονείς να βρουν ελεύθερο χρόνο για να κάνουν σεξ. 

Η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού Dorte Nyman σημείωσε ότι κάθε χρόνο τα νέα μωρά λιγοστεύουν, άρα το μέλλον για τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς είναι αβέβαιο...

Μιλώντας στο BBC είπε ότι την περασμένη Πέμπτη, από τα 42 παιδιά του παιδικού σταθμού, έκαναν baby sitting στα 20.

Μάλιστα, διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι, ώστε και τα παιδιά να διασκεδάσουν, αλλά και οι γονείς να βρουν το χρόνο που χρειάζεται για να κάνουν και άλλους απογόνους.

Και αν τα παιδιά ρωτούσαν γιατί γίνεται το πάρτι, τους έλεγαν ότι οι γονείς τους πρέπει να βρουν χρόνο να μιλήσουν.

Πάντως, όπως λέει η ίδια η κα. Nyman, πολλοί από τους γονείς που δέχτηκαν την προσφορά ξεκαθάρισαν ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν και άλλους απογόνους...

Τονίζεται ότι δεν είναι ο μόνος παιδικός σταθμός που προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του για... ιερό σκοπό, αλλά είναι ο μόνος που σκοπεύει να το κάνει σε εβδομαδιαία βάση, αν αποδειχτεί επιτυχημένο.


http://www.newsit.gr

Εμαθε οτι ο αντρας της ηταν… ο πατερας της


Το ανακάλυψε μετά το θάνατό του

Η 60χρονη Valerie Spruill από το Doylestown του Οχάιο μίλησε για την τρομακτική ανακάλυψη που έκανε μετά το θάνατο του συζύγου της… ότι δηλαδή ο άντρας που είχε παντρευτεί και με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδία ήταν στην πραγματικότητα ο… πατέρας της!

Η ίδια δήλωσε συντετριμμένη από την ανακάλυψη αυτή και τώρα αναζητά αν έχει άλλα αδέρφια.

«Έπρεπε να δημοσιοποιήσω την ιστορία, γιατί τα παιδιά μας πρέπει να ξέρουν από πού προέρχονται. Ξέρω ότι πονάει, γιατί κι εγώ είμαι συντετριμμένη» είπε η ίδια στην εφημερίδα Akron Beacon.

Η ίδια μεγάλωσε με τους παππούδες της από την ηλικία των 3 μηνών. Η μητέρα της και ο πατέρας της ήταν μαζί όταν εκείνος ήταν 15 χρονών και δεν είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των παιδιών που απέκτησαν, αλλά η ίδια γνωρίζει ότι έχει έξι αδερφούς.

Η μητέρα της την επισκεπτόταν συχνά, αλλά εκείνη πίστευε ότι ήταν οικογενειακή φίλη. 

Σε ηλικία 9 ετών έμαθε ότι η γυναίκα που την επισκεπτόταν ήταν η πραγματική της μητέρα και πως ο άντρας που πίστευε ότι ήταν ο πατέρας της ήταν ο παππούς της, αλλά δεν έμαθε τίποτα για τον αληθινό της πατέρας.
Στη συνέχεια η Valerie γνώρισε τον Percy και τον παντρεύτηκε!

Ο Percy πέθανε το 1998 σε ηλικία 60 ετών, αλλά όπως υποστηρίζει η ίδια, για αρκετά χρόνια κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για τη «φύση» της σχέσης τους.

Τελικά έμαθε την αλήθεια για τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί από έναν θείο του και μια εξέταση DNA τής επιβεβαίωσε την τραγική αλήθεια.

Η ίδια δε γνωρίζει αν κι εκείνος ήξερε ότι είχε παντρευτεί την ίδια του την κόρη, αλλά πιστεύει ότι πρέπει να το γνώριζε αλλά δεν είχε βρει τον τρόπο να της το πει!

Από την ημέρα του θανάτου του η Valerie κάνει ψυχοθεραπεία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την αλήθεια.


ΠΗΓΗ: newsbeast.gr 

Φωτογραφιες-ΣΟΚ! Ο Snoop Dog καπνιζει με τον γιο του μαριχουανα και ανεβαζει φωτογραφιες στο twitter!

Είναι διάσημος για την... αγάπη του για τη μαριχουάνα. 
Έχει εξάλλου πολλές φορές φωτογραφηθεί να καπνίζει. Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες όμως εμπλέκουν και τον 18χρονο γιο του, με τον Snoop Dog να περιμένει από τον Corden να του ανάψει την ειδική πίπα για να καπνίσει μαριχουάνα. Ο νεαρός γιος του διάσημου ράπερ φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά και ο ίδιος στο... σπορ αφού έβαλε κι άλλες φωτογραφίες στο twitter όπου ο ίδιος καπνίζει μαριχουάνα!



ΣΟΚ! Μητερα πασιγνωστου τραγουδιστη αποκαλυπτει οτι κακοποιουνταν σεξουαλικα απο τα τεσσερα!



Μητέρα γνωστού τραγουδιστή σοκάρει με τις αποκαλύψεις της!
Η... μητέρα του Justin Bieber, Pattie Mallette στην εκπομπή «Today Show» αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των τεσσάρων.
Συγκεκριμένα την κακοποίησε σεξουαλικά ένας άνδρας που την πρόσεχε όταν η μητέρα της απουσίαζε και μετά ένας φίλος του παππού της! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στην κόλαση των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Μάλιστα, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας πάνω σε ένα διερχόμενο φορτηγάκι.

«Ντρεπόμουν πολύ. Έμαθα αργότερα ότι είναι φυσιολογικό να αισθάνεται έτσι κάποιος που έχει υποστεί την κακοποίηση που βίωσα εγώ, όπως επίσης και το να κατηγορεί τον εαυτό του ότι ο ίδιος φταίει για ότι έγινε. Ήταν ένα μεγάλο βάρος που το κουβαλούσα για χρόνια» δήλωσε!
Η μητέρα του τραγουδιστή περιγράφει τα όσα έζησε στο βιβλίο τα «Nowhere, but up».
Στα 17 της έμεινε έγκυος στον Justin και παρά τις συμβουλές των δικών της να κάνει έκτρωση, εκείνη αποφάσισε να κρατήσει το μωρό και να συνεχίσει τη ζωή της.
«Ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω έκτρωση. Ήξερα ότι έπρεπε να τον κρατήσω. Δεν γνώριζα πώς θα τα καταφέρω, όμως ήξερα ότι δεν ήθελα να τον χάσω. Έπρεπε να κάνω το καλύτερο και ήμουν αποφασισμένη να κάνω τα πάντα» δήλωσε.


30 τροποι για να χωρισετε σιγουρα!

Μήπως τώρα τελευταία ψάχνετε να βρείτε την αφορμή να το διαλύσετε αλλά το ταίρι σας δεν σας την δίνει; Μην στεναχωριέστε! Έχουμε την λύση! Παίξτε το τρελός!
Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες μας και αυτή/ος ακόμη επιμένει, τότε πιστέψτε το δεν υπάρχει σωτηρία.Τρέξτε να κλείσετε εκκλησία γιατί δεν πρόκειται να την γλυτώσετε, ότι και αν κάνετε στην συνέχεια...

1. Ξεκινήστε να την/τον ακολουθείτε παντού μέσα στο σπίτι

2. Να μουγκρίζετε σαν αγελάδα όταν λέει το όνομα σας

3. Τρέξτε προς τους τοίχους του σπιτιού σας (φροντίστε να σταματήσετε πριν η σύγκρουση γίνει αναπόφευκτη)

4. Πείτε της/του ότι το να φοράτε ρούχα είναι εναντίον στα θρησκευτικά σας πιστεύω (μόνο εντός σπιτιού φυσικά)

5. Σταθείτε πάνω από το κρεβάτι της/του στις 4 τα ξημερώματα με ένα μοχθηρό γέλιο στο πρόσωπό σας και πείτε της/του: » Καλημέρα Ηλιαχτίδα μου ! «

6. Ξεριζώστε μια τούφα από τα μαλλιά της/του και φωνάξτε: «DNA DNA»

7. Φορέστε ένα αυτοκόλλητο που λέει πάνω: «Είμαι καθυστερημένος»

8. Αποκτήστε 20 φανταστικούς φίλους με τους οποίους θα συνομιλείτε όλη μερα (όχι στο Facebook..)

9. Φωνάξτε δημοσίως : «Όχι αδερφούλα/αδερφούλη, δεν θα φιληθώ μαζί σου μπροστά σε όλους!!!»

10. Κάντε αυτό που πραγματικά σας λέει να κάνετε (πχ. «άντε χάσου»: ανοίξτε την πόρτα και φύγετε!)

11. Ανεβείτε στο τραπέζι της κουζίνας και πηδήξτε προσπαθώντας να πετάξετε (να είναι χαμηλό – πάντα φροντίζουμε να μην καταλήξουμε με γύψο σε κάποιο άκρο γιατί τα υπόλοιπα της λίστας πάνε περίπατο)

12. Κρατήστε το χέρι της/του και ψιθυρίστε της/του στο αυτί : «βλέπω νεκρούς ανθρώπους». (Κοινότυπο αλλά πιάνει)

13. Σε ό,τι λέει φωνάξτε : «Κατίνα! Σαλαμάκι!»

14. Προσπαθήστε να κολυμπήσετε στο πάτωμα σας(αν έχετε μπρατσάκια, ακόμη καλύτερα)

15. Κοιμηθείτε στον καναπέ για ένα βράδυ. Όταν πάει εκείνη/εκείνος να ξαπλώσει, σηκωθείτε και ξεκινήστε ένα ασταμάτητο χτύπημα της πόρτας του δωματίου της για όλο το βράδυ

16. Προσποιηθείτε ότι έχετε αμνησία: Ποια είσαι εσύ; Σε ξέρω από κάπου; Μαρία μου, εσύ είσαι; (άσχετο όνομα φυσικά..)

17. Να λέτε τις λέξεις ανάποδα

18. Αν σας φωνάζει για κάποιο λόγο, κοιτάξτε την/τον στα μάτια όλη την ώρα και όταν σταματήσει, πάρτε ένα παραξενεμένο ύφος και ρωτήστε την/τον: «σε μένα μιλούσες τόση ώρα;»

19. Διαβάζετε δυνατά τους υπότιτλους από όλες τις ταινίες που βλέπετε μαζί. Προσπαθήστε να βάζετε και συναίσθημα στις σκηνές.. πάθους!

20. Μιλήστε σε έναν στυλό. Έπειτα στήστε καυγά μαζί του..

Bachelorette (2012)



Τρεις φίλες από το Λύκειο συναντιούνται μετά από καιρό, με αφορμή το γάμο μιας τέταρτης φίλης τους. Η Becky (Rebel Wilson) είναι από τους τύπους που στο σχολείο δεν ήταν καθόλου δημοφιλής όμως τώρα παντρεύεται έναν από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς της Νέας Υόρκης. 

Η παρέα των τριών περιλαμβάνει τη Regan (Kirsten Dunst), μια υπερφιλόδοξη παράνυφο που ενοχλείται κρυφά που δεν είναι η πρώτη της παρέας που παντρεύεται, τη Gena (Lizzy Caplan) που μοιάζει πνευματώδης και σαρκαστική, αλλά κατά βάθος είναι αθεράπευτα ρομαντική, και την Katie (Isla Fisher) που θέλει απλά να περνάει καλά και να ζει μέσα στα λούσα. Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι τρείς φιλενάδες δεν σκοπεύουν να αφήσουν τη νύφη σε χλωρό κλαρί, σχεδιάζοντας ένα ξέφρενο bachelor party για να αφήσει πίσω της την εργένικη ζωή. Το γλέντι όμως θα εξελιχθεί σε αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να είναι όλα (και όλες) στην εντέλεια για το γάμο.

Η Leslye Headland διασκευάζει το δικό της θεατρικό έργο και κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, με ένα φιλμ γεμάτο τολμηρά αστεία και politically incorrect καταστάσεις στα χνάρια των «Hangover» και «Bridesmaids». 





Στα αζητητα 3,4 δις του ΕΣΠΑ για κοινωνικες δρασεις


«Καρκινοβατούν» 3,4 δισ. ευρώ κρίσιμων κονδυλίων, που θα ανακούφιζαν τους ανέργους. Το πρόβλημα το παραδέχεται εγγράφως το υπουργείο Ανάπτυξης. Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό για το ΕΣΠΑ, που ολοκλήρωσε η αρμόδια ειδική γραμματεία, αναφέρεται ρητά ότι «τα επιχειρησιακά προγράμματα του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, με καθοριστική δυνατότητα ανακούφισης των ανέργων, στη σημερινή συγκυρία καρκινοβατούν» και επισημαίνεται η «ανάγκη αλλαγής στην επιλογή προγραμμάτων και αναδιάρθρωση της διαχείρισης».


Το ύψος του ποσού που μένει αναξιοποίητο, σύμφωνα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, φτάνει στα 3,4 δισ. ευρώ.
Ο λόγος για τα κονδύλια του ταμείου Ε.Ε., που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ για τις κοινωνικές του δράσεις (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο). Επί συνόλου κονδυλίων 4,36 δισ. ευρώ, έχουν διατεθεί 965,01 εκατ. ευρώ, διαμορφώνοντας το ποσοστό απορρόφησης στο 22,11%.
Σύμφωνα με τον τομεάρχη Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, η Ελλάδα βρίσκεται στην 23η θέση μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΚΤ, ενώ ανάμεσα στα κράτη της ευρωζώνης καταλαμβάνει την τελευταία θέση.
«Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου η ανεργία έχει εκτιναχθεί πάνω από το 18%, η άμεση αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου είναι περισσότερο από αναγκαία», αναφέρει ο βουλευτής.
Στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ υλοποιούνται 4 επιχειρησιακά προγράμματα με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. Και τα 4 αυτά επιχειρησιακά προγράμματα βρίσκονται πολύ χαμηλά στον πίνακα με τις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ.
Τα έργα του υπουργείου Εργασίας έχουν απορρόφηση 21,8%, του Παιδείας 21,4%, του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης 9,71% και το αποθεματικό έχει μόνο 0,56% απορρόφηση.
Στο 18% περιβάλλον και ψηφιακά
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, χαμηλή αποτελεσματικότητα έχει το ΕΣΠΑ ακόμα και σε τομείς «προτεραιότητας», δηλαδή στο Περιβάλλον (18,14%), στην Ψηφιακή Σύγκλιση (18,25%) και στη Διοικητική Μεταρρύθμιση (9,71%).
Χαμηλές είναι οι επιδόσεις και στο σύνολο του ΕΣΠΑ. Βρίσκεται στη 19η θέση μεταξύ των 27 κρατών-μελών της Ε.Ε., αρκετά πιο πίσω από χώρες όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία.
Από τα 20,2 δισ. ευρώ, έχουν δαπανηθεί 6,4 δισ. ευρώ, δηλαδή το 31,69%, έναντι επίδοσης 47,6% στην Εσθονία, 39% στη Γερμανία και 35,88% στην Πορτογαλία.
Σύμφωνα με το Μνημόνιο, ο στόχος για την απορρόφηση του ΕΣΠΑ το πρώτο εξάμηνο του 2011 ήταν 1.105 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η απορρόφηση τον Ιούνιο του 2011 ήταν μικρότερη από το στόχο κατά 478 εκατομμύρια ευρώ.*

Η σεξι γυμναστικη της ιδρωμενης μουσκεμα Ελεονωρας Μελετη [φωτος]



Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να κρατήσει εξίσου ψηλά δυο πράγματα ταυτόχρονα, το επίπεδο φυσικής της κατάστασης και την δημοτικότητά της. Πως; Με το να βγει για τρέξιμο στο ΟΑΚΑ παρουσία παπαράτσι «πρόθυμου» να απαθανατίσει την στιγμή.


Ένα μαύρο κολάν και ένα σιελ αθλητικό μπουστάκι είναι το σύνολο που επέλεξε η Ελεονώρα Μελέτη (η οποία και βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση που την έχουμε δει ποτέ) για να βγει για τρέξιμο στο ΟΑΚΑ μαζί με τον γυμναστή της.


Ένα γεγονός που έρχεται να απαθανατίσει ο φακός του παπαράτσι που «έτυχε» να βρεθεί εκεί.


Το μόνο που είναι υπό αμφισβήτηση είναι κάτα πόσο το energy bar που κρατά στο χέρι της η δημοσιογράφος είναι prop στα πλαίσια του έμμεσου προμότιον ή κατι που η Ελεονώρα έτυχε να έχει μαζί στην τσάντα της.



Η Χρυση Αυγη ζηταει ευθανασια και στειρωση για τους ψυχικα ασθενεις!



Ναζιστικό άρθρο-παραλήρημα που ζητά τη στείρωση και την ευθανασία κάθε είδους ψυχικά νοσούντων ατόμων δημοσίευσε ακροδεξιός «οικολογικός» ιστοτόπος που έχει οργανική σχέση με τη Χρυσή Αυγή και απηχεί τις απόψεις του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Στο άρθρο του Γάλλου ψυχίατρου Dr. J. Bauge-Prevost που δημοσίευσε το site «Πράσινη Πτέρυγα - Οικολογική Παρέμβαση Λαϊκού Συνδέσμου - Για το Φυλετικό Ανθρωπισμό και την Οικολογική Συνείδηση» στις 14 Μαΐου 2007, προτείνεται ευθαρσώς η ευθανασία των ψυχικά νοσούντων με τη δικαιολογία ότι «H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό». 

Στο τέλος του άρθρου αναφέρεται ως πηγή του δημοσιεύματος η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, από την οποία ωστόσο το άρθρο έχει κατέβει λόγω προφανώς της προεκλογικής περιόδου αλλά και του γεγονότος ότι το άρθρο αυτό αναδημοσιεύτηκε σε άλλα sites και blogs δημιουργώντας φόβο ότι το δημοσίευμα αυτό θα είχε επιπτώσεις στο εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματος.

Το ποστ ξεκινάει με μία σύντομη εισαγωγή-σχόλιο, για να ακολουθήσει το «επιστημονικό» πόνημα του εν λόγω Γάλλου ψυχιάτρου:

H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό

Άρθρο του καθηγητή Dr. Jacqes Bauge-Prevost (N.M.D.) μέλος του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, δημοσιευμένο το 1985 σε γαλλικό επιστημονικό περιοδικό. Θίγει προβλήματα του ανθρώπινου εκφυλισμού και προτείνει συγκεκριμένα μέτρα Βιοπολιτικής.

ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΓΟΝΙΚΗ

Κάθε ημέρα σε κάθε γωνία της γης, σε κάθε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, έρχονται στη ζωή, όντα απροσάρμοστα και ανίκανα για τον αγώνα της επιβιώσεως, προορισμένα να υποφέρουν χωρίς καμμία ελπίδα σωτηρίας. Το αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού είναι να εμφανίζονται άτομα υποχρεωμένα εκ των πραγμάτων σε μία αρνητική διαβίωση, τα οποία αποτελούν συγχρόνως ένα βαρύτατο συναισθηματικό και οικονομικό φορτίο για την οικογένειά τους και την κοινωνία.

 Τα περισσότερα είναι προϊόντα κληρονομικών παθήσεων. Κάθε χρόνο τα θύματα αυτά της επιπολαιότητος γονέων και κοινωνίας πληθαίνουν, χάρις στην επίσημη ιατρική επιστήμη, η οποία λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο.

Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου περίεργο το γεγονός ότι τίποτε ή σχεδόν τίποτε δεν έχει γίνει από τα λεγόμενα "δημοκρατικά" καθεστώτα για να αποτραπεί η μεσαιωνική αυτή εγκληματικότης της κοινωνίας, η οποία καταδικάζει σε ισόβιο βασανισμό πλάσματα αθώα, που το μόνο τους ελάττωμα έγκειται στα βεβαρημένα κληρονομικώς γονίδιά τους, ενώ από την άλλη πλευρά καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για την γενετική και επομένως ποιοτική βελτίωση των δημητριακών, των βοοειδών, των κυνοειδών, των ιπποειδών και άλλων ειδών του φυτικού και ζωικού βασιλείου.

 Στην πραγματικότητα οι "δημοκρατίες" διαχωρίζουν το ανθρώπινο είδος από κάθε δυνατή επαφή του με την ιεραρχία της Φύσεως. Η "δημοκρατία" ενώνει με υποκρισία και ανευθυνότητα τους ανθρώπους χάριν συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων και τους απομονώνει όταν η έννοια του συμφέροντος παύει να υφίσταται ή όταν δεν εκπληρούνται οι αρχικές τους προσδοκίες.

Αυτό ακριβώς το φαινόμενο κυριαρχεί στην εποχή μας στον δυτικό κόσμο (πού εδώ και αιώνες αντιπροσωπεύει την ισχυρότερη δημιουργική δύναμη της ανθρωπότητος) και συμβαδίζει με μία εγκληματική ηλιθιότητα, η οποία ευρίσκεται σε φάση πλήρους εξελίξεως.

 Η λευκή φυλή ώφειλε το προβάδισμά της στην υπεροχή της και την ανωτερότητα της ευφυΐας της. Σήμερα προσπαθεί να συντηρήσει τον μύθο της κυριαρχίας της μέσω του βιολογικού εκφυλισμού, μιας επιπλάστου μάζης μετριοτήτων, των μαζικών νευρασθενειών και της ανηθικότητος του ατόμου.

Πιστεύουμε πως οι μεταβολές που προκαλεί ο σύγχρονος άνθρωπος στο φυσικό και πνευματικό του περιβάλλον υπερβαίνουν κατά πολύ τις άμεσες ανάγκες του και δυστυχώς ακολουθεί την αυτή νοοτροπία στον πολύτιμο τομέα της υγιεινής όπου ενεδρεύουν oι κίνδυνοι της παραφροσύνης και του διαβρωτικού εκφυλισμού. 

Στην πραγματικότητα απειλεί το κληρονομικό υπόστρωμα της λευκής φυλής. Συχνά oι επίσημοι νόμοι απορρίπτουν την εφαρμογή της ποινής του θανάτου, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως ο εκφυλισμός του αίματος, η γέννησις ελαττωματικών πλασμάτων και η δημιουργία τεράτων είναι εγκλήματα χειρότερα από τον φόνο.

 Η επίκλησις οικονομικών και τεχνικών συμφερόντων που δικαιολογούν αυτού του τύπου την "πρόοδο" δεν μπορεί ποτέ να συγκριθεί με το συμφέρον της φυλετικής μας καθαρότητος, από την οποίαν πηγάζουν οι φυσικές, ηθικές και διανοητικές επιτυχίες του λευκού ανθρώπου (πού έφθασε στο ανώτερο σημείο της κλίμακας των ανθρωπίνων φυλών) και από την οποίαν εξαρτώνται και οι αποτυχίες του. 

Αυτή η ιεράρχησις των φυλών, η οποία δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει αίτιο αλλαζονείας του λευκού ανθρώπου, αποτελεί αντιθέτως ένα βαρύτατο φορτίο και μία σωρεία σοβαροτάτων ευθυνών, που προέρχονται από τα καθήκοντα που επιβάλλει πάντοτε η ανωτερότης.Καμμία ανθρωπιστική μεταβολή δεν γνωρίζει τον τρόπο αντιμετωπίσεως των προϊόντων του εκφυλισμού, που απαιτούν εντόνους και συνεχείς αγώνες. 

Εκεί όπου δεν κυριαρχούν οι αναταραχές και οι συμπλοκές με την αστυνομία, κυριαρχούν η σεξουαλική ομοφυλοφιλία, οι εκφυλισμένοι γάμοι, η φυλετική επιμειξία, ο άγριος καταναλωτισμός, η ρύπανσις του περιβάλλοντος και ο συνεχής αναβρασμός εκατομμυρίων δυστυχισμένων ανθρώπων που ζουν εγκλωβισμένοι σε μία τρομακτικού μεγέθους παγίδα θανάτου.

 Σ' αυτό ακριβώς το πεδίο διεξάγεται ένας συνεχής αγών, που η λήξις του θα σημάνει την σωτηρία ή τον θάνατο της φυλής μας.Παρά τις εξαιρετικώς δυσμενείς συνθήκες διατηρούμε σοβαρές ελπίδες. Το Ινστιτούτο Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, συνεχίζει εδώ και πέντε χρόνια, το έργο του μεγάλου βιολόγου Alexis Carrel. Συντείνει στην εξέλιξη και βελτίωση των ευρημάτων του, εξασκώντας μία αυξανόμενη επιρροή στον δυτικό κόσμο. Το Ινστιτούτο, λοιπόν. προτείνει τα ακόλουθα οικογενειακά και κοινωνικά μέτρα για την προστασία και φροντίδα του ανθρωπίνου είδους:

Ι. Η απόφασις να προσφέρει κανείς ζωή σ' ένα πλάσμα συνοδεύεται από σοβαρότατες ευθύνες οι οποίες δυστυχώς υπερβαίνουν τα μέτρα αντιλήψεως των ανθρώπων της εποχής μας. Έχουμε ανάγκη νόμων που να απογορεύουν τους γάμους έως ότου οι ενδιαφερόμενοι διδαχθούν, κατανοήσουν και επιθυμούν με ειλικρίνεια τις κανονικές απαιτήσεις που συνεπάγονται του γάμου.

ΙΙ. Η προληπτική ευγονική οφείλει να γίνει υποχρεωτική μέσω της μελέτης και της πρακτικής επί των συνθηκών διαβιώσεως που καθιστούν ευκολώτερη την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.

ΙΙΙ. Η προγαμιαία ιατρική εξέτασις απέχει πολύ από του να συνιστά επίθεση εναντίον των ατομικών ελευθεριών. Αντιθέτως αποτελεί πράξη προστασίας και δικαίου για το άτομο και την κοινωνία καθώς προλαμβάνει γάμους με καταστροφικά αποτελέσματα.

IV. Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλωνται σε στείρωση.

V. Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές εφ' όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση.

VI. Το σεξουαλικό πρόβλημα μελετάται συχνά υπό το πρίσμα της παθολογίας με αποτέλεσμα οι περισσότεροι ειδικοί να είναι ανίκανοι να διαχωρίσουν το ηθικό από το παθολογικό στοιχείο. Οι σεξουαλικές σχέσεις οφείλουν να ακολουθούν τα ενστικτώδη ανακλαστικά του ανθρώπου. Η υγιής και δημιουργική εκδήλωσις του σεξουαλικού ενστίκτου είναι αναγκαία.

VII. Η ευγονική τάσις, που θεωρεί το μητρικό ένστικτο σαν ένστικτο προς αποφυγήν, αποτελεί πρόκληση στην φύση και παραλογισμό. Κάθε γυναίκα που εκπληρεί αυτή της την φυσική υποχρέωση δεν θα πρέπει να υποφέρει από σύμπλεγμα κατωτερότητος. Αντιθέτως η δύναμις των γυναικών σε μία υγιή κοινωνία προέρχεται από την συνέχεια και συντήρηση αυτών των ευγενών ενστίκτων.

VIII. Οι κοπέλες οφείλουν να διδάσκωνται, από την στιγμή που εισέρχονται στο σχολείο, τους κινδύνους που διατρέχουν από ορισμένους καταστροφικούς παράγοντες όπως την αλόγιστο επιθυμία του χρήματος, την ανθυγιεινή διατροφή, την δηλητηρίαση της πνευματικότητος από τα μαζικά μέσα ενημερώσεως και τη απρόσωπο διαφημιστική προβολή, την φαρμακοθεραπεία, τους εμβολιασμούς, τις ακτινογραφίες, το δηλητηριασμένο νερό, την ηχορύπανση και ούτω καθ' εξής.

ΙΧ. Είναι εγκληματικό να στερείται το βρέφος, για λόγους ανέσεως, το γάλα της μητέρας του, καθώς αποτελεί και για τους δύο το καλύτερο μέσον για την μετάβαση στην φυσιολογική κατάστασή τους.

Χ. Ο έλεγχος των γεννήσεων δεν αποτελεί πρόβλημα της χημείας, αλλά της βιολογίας και της ευγονικής. Οι διαταραχές του γενετικού μηχανισμού, οδηγούν την γυναίκα σε ψυχοσωματικές ανωμαλίες. Ο άνδρας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της συλλήψεως. Θα πρέπει να διδάσκεται υποχρεωτικώς τις συνέπειές της.

ΧΙ. Είναι αναγκαίο να εξαγνίσουμε την λευκή φυλή από την ρυπαρότητα του συγχρόνου ψευδοπολιτισμού και να επιχειρήσουμε την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας βάσει των νόμων της Ψυχοσωματικής Φυσικής Υγιεινής ή Ευβιοτικής.Αυτά τα μέτρα θα πρέπει να προωθηθούν με επιδεξιότητα από την Πολιτεία. Η Βιοπολιτική αποτελεί ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο του μέλλοντος.
Dr. J. Bauge-Prevost N.M.D.





Πατρα: Ο παππους ειναι... παλικαρι! Σεξ σε κοινή θεα στα 80 του!



Δείτε φωτογραφία. 80χρονος Πατρινός, αναστατώνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις του ολόκληρη γειτονιά, αλλά και τους πιστούς της παρακείμενης εκκλησίας, έχοντας γίνει θέμα συζήτησης για τις «ηχηρές» περιπτύξεις του με την υπηρέτριά του!



Πάντως ο ίδιος, όχι μόνο αδιαφορεί για τα ...πικάντικα σχόλια που πλέον κάνουν το γύρο της συνοικίας, αλλά μοιάζει να τα προκαλεί κιόλας, αφού δεν διστάζει να κάνει έρωτα με ανοικτά τα παράθυρα και μπροστά στα μάτια των αποσβολωμένων γειτόνων!


Στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου, ο 80χρονος συμπολίτης διαμένει μόνος. Και ενώ η καθημερινότητά του, δεν απέχει και πολύ από αυτή όλων των υπολοίπων μοναχικών ηλικιωμένων ανθρώπων, τα πράγματα αλλάζουν κάθε Κυριακή.



Την ίδια μέρα, που οι πολλοί συνομήλικοι του μετά τον εκκλησιασμό τους, «σκοτώνουν» την ώρα τους στα καφενεία της πόλης, παίζοντας πρέφα και απολαμβάνοντας το τσάι τους, ο ίδιος αναλαμβάνει ...δράση!



Είναι η ημέρα, που η 50άρα υπηρέτρια, πηγαίνει στο σπίτι του, για να μαγειρέψει και να νοικοκυρέψει το διαμέρισμα.



Μόνο που η συγκεκριμένη οικιακή βοηθός, είναι τόσο ...ευσυνείδητη, που φροντίζει να δείχνει και με άλλους τρόπους την αφοσίωσή της στον γηραιό εργοδότη της...



Γύρω στις 10 το πρωί της Κυριακής, την ώρα που οι πιστοί επιστρέφουν από τη Θεία Λειτουργία του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου και περνούν κάτω από το μπαλκόνι του 80χρονου συνταξιούχου για να επιστρέψουν στα σπίτια τους, τότε βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πειρασμό... Οι αναστεναγμοί των δύο παρτενέρ και τα σεξουαλικά παραγγέλματα του 80χρονου δονούν την ατμόσφαιρα, προκαλώντας αμηχανία και σχόλια.





Η νεα διαφημιση της "Durex" που προκαλεσε αντιδρασεις... (video)



Η Durex είναι μια ηγετική εταιρία στον χώρο των προφυλακτικών και κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει έξυπνες και ελκυστικές καμπάνιες για την προώθηση των προϊόντων της. Το τελευταίο όμως διαφημιστικό σποτ της εν λόγω εταιρίας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και τελικά η προβολή του απαγορεύτηκε... 
Δείτε την εν λόγω διαφήμιση και πείτε μας τη γνώμη σας...







Λεβινσκι:Ο Κλιντον ειχε ακορεστη επιθυμια για ομαδικο σεξ


Αυτά και άλλα πολλά περιγράφει στο βιβλίο της η Μόνικα Λεβίνσκι, γιατί κάπως πρέπει να ζήσει κι αυτή...

Η γυναίκα που πρωταγωνίστησε σε ένα απο τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όλων των εποχών, φέρεται να έχει επαφές με διάφορους εκδοτικούς οίκους για ένα βιβλίο που λέγεται ότι θα μπορούσε να της αποφέρει έως και 12 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα τέτοιο βιβλίο αναμένεται να γίνει ανάρπαστο. Η Λεβίνσκι έχει ήδη αφήσει να διαρρεύσουν πικάντικες λεπτομέρεις, όπως η ακόρεστη επιθυμία του για ομαδικό σεξ, για όργια και την χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων παντός τύπου.

Η Λεβίνσκι θα προχωρησει και θα αποκαλύψει όλα όσα της έλεγε ο Μπίλ για την Χίλαρι. Ότι δηλαδή είναι ψυχρή, η λέξη που χρησιμοποιεί είναι κρυόκωλη καθώς και το πώς αστειευόταν για «την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή».


BINTEO: Μωρο δυο μηνων λεει «Σ’ αγαπω…»


Είναι ένα από τα πιο τρυφερά βίντεο που έχετε δει ποτέ.


Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε την απίστευτη προσπάθεια ενός μωρού μόλις 2 μηνών νε πει τη λέξη «I love You».

Η μαμά που τόσο θέλει να ακούσει αυτή τη λέξη, επιμένει και τελικά τα καταφέρνει αφού ο μπέμπης το λέει ξεκάθαρα.

Δείτε το βίντεοβάστε περισσότερα".




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger